2 hét után hozzám akart volna költözni

2024. július 04. 07:56 - csajokespasik

       

               A keresgélés során előbb-utóbb mindenki eljut ehhez a kérdéshez: tényleg nem létezik olyan ember, aki elfogadna úgy, ahogy vagyok? Posztolónk már nem akar lemondani semmiről, és az igényeit se tudja már lejjebb vinni, csak hogy megtartson valakit, mégse kívánja feladni a dolgot. Nem tartja magát annyira elviselhetetlennek, hogy a teljes igényleadásban lássa a megoldást.        

 
       

               Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés közben? Lépj be a Csajok és Pasik közösségébe, hogy az ismerkedés igazán könnyed legyen! Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sok olyat hallani, hogy nézzen az ember magába, és adja le az igényeit, ha akar valakit, és hasonló dumák, de én nem biztos, hogy alkalmas vagyok erre. Nem tudok megváltozni. Szerintem semmi értelme, és semmi jó nem sülhet ki abból, ha leadom az igényeim, még azt a keveset is. Én úgy érzem, hogy az igényleadással nem fogok igazán szeretni senkit, mert mindig ott lesz bennem, hogy csak azért maradt velem, mert lemondtam valamiről. Világos, hogy ha nem vagyok alfahím, le kell adnom az igényekből, de én már annyira leadtam, hogy egyszerűen nem megy tovább.        

       

               Egy középszerű nőn sokat szépít, ha jó stílusa van, de én olyanokat fogtam ki eddig, akik semmit ígérve mindent követeltek volna. Volt egy nő, nálam pár évvel idősebb, amelyik két heti ismeretség után hozzám akart volna költözni. Nem volt ínyemre a dolog, így hamar szakított velem, mert nem érte el a célját.
Abban is volt részem, amikor egy nő vissza akarja adni a rosszat, amit korábban kapott, egy új pasin (rajtam) bosszulva meg. Tehát a további igényleadás nálam nem opció, mert érzem, hogy az semmi jóra nem vezetne.

Tényleg nem létezhet olyan személyiségű nő, aki elfogadna úgy, ahogy vagyok? Mindenről mondják le egy bizonytalan kapcsolatért? Tűrjek el mindent, csak hogy megtartsak valakit? Nem vagyok elviselhetetlen ember, nem vagyok se bunkó, se alkesz, se játékfüggő, normálisnak tartom magam, úgyhogy az igényleadás nálam azzal lenne egyenlő, hogy valaki lábtörlője leszek.          

 

 

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr7118440335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Amatőr_ 2024.07.04. 09:23:22

A mai világban egy nőnek az már nem elég, ha "csak" normális vagy.
Valami pluszt villantani kell: kinézet, pénz, státusz.

Chendrys19 2024.07.04. 12:14:57

Ok... azt már tudjuk, hogy mi nem vagy. A kérdés már csak az, hogy mi vagy? Miért tudna vonzónak találni egy nő?

Lorrh 2024.07.04. 13:03:44

"Tényleg nem létezhet olyan személyiségű nő, aki elfogadna úgy, ahogy vagyok?"
Naná hogy van!!!! Csak az meg neked nem kellene.

megint semmi konkrétum, elég szarul kezd már irni az AI is.
Fizetésemelést követel a Mesterséges Intelligencia Szakszervezet!

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.07.04. 15:46:37

Szar ügy, mert jó eséllyel az a nő, aki megüti a te igényszintedet, úgy gondolkodik, mint te: vagyis TE nem ütöd meg az ő igényszintjét.

Pár poszttal ezelőtt írtam be a viccet az agglegény Józsi bácsiról, aki megtalalta ugyan az igazit, de...

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.07.04. 17:48:13

"tényleg nem létezik olyan ember, aki elfogadna úgy, ahogy vagyok?"

A kérdésre válaszolva: Igen, biztos létezik ilyen ember (ezexerint lehet férfi is?), több is. Csak ezeket te nem fogadnád el.

Woody Allen ezt jól megmondta az Annie Hallban.

Lorrh 2024.07.04. 17:58:47

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Annie Hallban? Én koncertet hallgatok a Carnegie Hallban.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.07.04. 19:05:52

@Lorrh:

Az Annie Hall ugyanaz, csak kizárólag női zenészekkel és közönséggel. Woody Allen volt az egyetlen, aki különös megtiszteltetésként felléphetett, de később őt is kitiltották, miután Gustav Mahler első szimfóniájának legelején (pianissimo, nekem mindig a lassan felkelő nap és az ébredő természet ugrik be, pedig Mahler nem is programzenét írt) a rá jellemző sete-sutaságával hatalmas zajt csapva belebotlott az üstdobba. :)

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.07.04. 19:25:03

Bocs, a lényeget majdnem kufelejtettem. Szóval a kitiltására reagálva mondta Woody Allen nem kis önkritikával (neki amúgy is önkritika-túltengése van), hogy nem is lenne tagja olyan klubnak, amely őt befogadná sorai közé.

Andy73 2024.07.05. 14:40:31

Annyiszor szerepel az igény, meg az igények leadása ebben a forgalmazásban, hogy az már zavaró. Persze, hogy igényesnek kell lenni, az élet minden területén, de kompromisszumokat is tudni kell kötni, ha boldogulni akarsz.

God Harald 2024.07.06. 10:44:00

Egy középszerű nő, ha jó stílusa van, már nem is középszerű.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2024.07.06. 12:34:10

@God Harald:

A középszerű nő A NŐ, hiszen ő a meghatározó nagy átlag, a női nem archetípusa. Lehet nyálat csorgatni a glamour modellekre meg a pornó starletek távolról talán jól mutató, közelről azonban kiábrándító szilikondudáira, de a legtöbb férfi egy átlagos nőben találja meg élete párját, szerelmét. Feltéve persze, hogy azt keresi.

A nők is csak bakfisként epekednek az ügyeletes férfibálványra, aztán örülnek, ha megallapodhatnak egy átlag férfi mellett, aki nem iszik, nem baszik félre, nem veri a zasszonyt és törődik a gyerekekkel. Na persze felmerül a kérdés, vajon az átlag adja-e a többséget, és mekkora szórással.

A média és a mindenféle életviteli "tanácsadók" azt sulykolják, hogy a kapcsolat legyen mindig friss, vibráló, tele újdonsággal és változatossággal stb, ami abszolút irreális elvárás. A teljesíthetetlen igények gerjesztésével aztán sok jó kapcsolatot tesznek tönkre.
süti beállítások módosítása