Metrószex a fantom öcsivel

2009. augusztus 05. 08:01 - csajokespasik

A vérciki randiélmény idővel a legjobb sztori lesz egy buliban. Te hol rontottad el, de nagyon? Esetleg már az első randin lenyűgöztek? Megbántad, de nem adod fel? Oszd meg velünk, hadd okuljunk! A blog célja, hogy közösen szórakozzunk botlásainkon, tapasztalatot merítsünk, vagy örüljünk egymás sikerének. Ha van cikis, jópofa, netán lesújtó történeted, és szívesen megosztanád a többiekkel, ne kímélj! Akár saját névvel, akár anonim. A lényeg, a jókedv! Nézz be minden nap friss botlásokért, sikersztorikért!

 

Májusban történt a vígjátékba illő sztori, de még ma is sírásig tudok nevetni a történeten. Éva vagyok, 22, és a „srácot”, akivel akkor már 2 hónapja leveleztem, Andrásnak hívták, és 24-nek mondta magát. Még képet is cseréltünk. A fotó alapján egész helyes volt – persze nem őt ábrázolta, de ne rohanjunk ennyire előre. Szóval, levelezünk-levelezünk, aztán egyszer csak felveti, hogy itt lenne az ideje végre személyesen is találkozni, mert unja már a „távkapcsolatot”. Azt mondta, hogy ez a két hónap merő boldogság volt neki, mert minden reggel pontban nyolckor ott volt az e-mailem a gépén és teljesen a napi rutinja részévé vált, hogy engem olvas. Azt mondta, hogy beépültem az életébe. Na, megbeszéltünk egy randit a Kálvin téren, hogy a fotó automata mellett találkozunk. Öt perc késéssel érkezek – ahogy kell – és nézem, hogy hol a srác? Egyszer csak megjelenik egy snájdig negyvenes úr, Sárkány Centeres farmerkabátban és lötyögő, fehér vászon gatyában, olyanban, amiben az osztrák nyugdíjasok szoktak flangálni az olasz riviérán. Először azt hittem, hogy az ellenőr és már vettem volna elő a bérletem, amikor bemutatkozott, hogy ő András, és rá várok.

Mert hogy ő azonnal megismert a képről, amit én nem tehettem, hiszen nem ő volt rajta, hanem – mint később elárulta - az unokaöccse. Nem akartam se bunkó, se hülye p***a lenni, így eljátszottam, hogy nem vagyok meglepve, de belül sikoltoztam. De ez még semmi. Eldöntöttem, hogy valami nyilvános helyen megiszunk egy kávét, aztán huss, lelépek. Beültünk egy helyre, a közelben. Túl nagy volt a zavart hallgatás, ezért én kérdezgettem, mit szól az aktuális politikai helyzethez és az árfolyamokhoz. Nem kellett sokat nógatni, hamarosan úgy beindult a dumagép, hogy csak lestem.

Elkezdett vetíteni mindenféle nevetséges történetet, hogy amikor katona volt, mit tudom én, milyen nagykövetet vitt A-ból B-be, milyen rendes volt, és mekkorákat bandázott a felvonószerelő haverjával, mennyi piát csórtak valahonnan stbstb. - a történetek annyira egybemosódtak, hogy egy idő után teljesen feladtam a követésüket, és csak bólogattam, meg nahátoztam.
Még mielőtt leültünk volna, elnézést kért, hogy kicsit meg van fázva. A hideg sörtől várja a gyógyulást, hátha leviszi a lázát (amíg ültünk kétszer mérte meg a lázát). Nem mertem rákérdezni, hogy miért hazudott a leveleiben, de egy idő után – talán a döbbent hallgatásom miatt – magától kezdett magyarázkodni: hogy ő nem rossz ember, és van egy fia, de elvált már rég, és magányos. Ő is tisztában van vele, hogy nem volt szép tőle, hogy az unokaöccse képével ismerkedett, de esküdött rá, hogy először és utoljára tette és mással nem is levelezett, csak velem, mert annyira megérintette a regisztrációs profilom szövege, amit magamról írtam, hogy nem tudott ellenállni. Na, akkor lassan menjünk, mondtam, és elkezdtünk felcihelődni. Mivel Andrásnak még volt söre, de nem bírta lehajtani, megkérdezte, hogy kínos lenne-e, ha egy műanyag poharat kérve magunkkal vinnénk. Én nem bírtam felelni, csak zsibbadni, mert attól féltem, ha nem harapok belülről a számba, kirobban belőlem egy oltári kacaj. Ebből rájöhetett, hogy ennél kínosabb már csak az lenne, ha előcsomagolnánk az otthonról hozott szalámis zsemléinket, és kajálni kezdenénk, ezért inkább lemondott a maradékról. Azon merengtem, hogyha most elővarázsol az aktatáskájából egy fél literes pillepalackot, és komótosan elkezdi átcsurgatni bele a sörét, hát be fogok pisilni…persze, nem történt ilyesmi.
Kérjük a számlát. Jön a pincér, aki félúton véletlenül felbukik egy nő földön hagyott táskájába, és akkorát laffan, hogy belezeng a csehó. András felszuszmákolja, fizet és távozunk. Most már tudom, hogy az eltaknyolt pincér mindig rossz jel. Útközben betértünk egy DM-be és vettünk neki valami tablettát a bajára. És most jön a csattanó, avagy az est fénypontja: ilyet szól, van egy meglepetése - menjünk metróval, mert a haverja mindjárt a Kilinikákon lesz, és ő vezeti a szerelvényt: utazhatunk a fülkében. Nem tudom, azt várta-e hogy elájulok. Hogy az ő korában ez menőnek számított-e? Hogy megmetróztatjuk a kislányt, hadd örüljön?? Megszaporázzuk lépteinket, ő sűrűn nézegeti az óráját, majd a Kálvinon felszállunk és a Klinikákon le. Legelőre állunk, hogy András láthassa a havert, de két szerelvényt is eseménytelenül hagyunk elmenni. Amikor a harmadik megáll, Andrásnak felcsillan a szeme. Kipattan a vezetőfülke ajtaja és megjelenik egy dagadt, harcsabajuszos, energikus, amolyan örökvidám szivar, aki tisztára úgy festett, mint a vígjátékokban a cigányvajda, tele arany fuxokkal. Körbenéz, majd sietve beint minket. Kérdi, hogy merre parancsolom, majd arra kanyarodik (bruhahah). Mondom, a Nagyvárad térre. A metróvezető megkér, hogy amíg megérkezünk, guggoljunk le a padlóra, hogy ne lássanak már be – nem igazán szállíthat itt senkit. Szóval ott guggolok egy rohadt metró fülkéjében két kreténnel…
Leszállok a Nagyváradon, elbúcsúzok, és amikor elhajtanak, fél perc alatt futom a százat hazáig. Otthon két kézzel mostam a gondosan feltett sminkem, amit már úgyis elkentek a könnyeim, amit a röhögéstől produkáltam. Aminek viszont örültem, hogy bármennyire is át lettem verve, András nem erőszakoskodott és nem vetkőztetett a szemével, úriember volt végig.
Másnap jött tőle egy robbanós-lélekkiöntős levél, amiben önmagát ostorozva arra kanyarodik, hogy tisztában van a korkülönbséggel, meg azzal, hogy nem egy szépség, és tegnap érezte, hogy leszerepelt előttem, de fizetne a társaságomért – és nincs szex. Csak mozi meg vacsi.
Nem válaszoltam…
 

 
46 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr501287513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

angel30 2009.08.05. 12:32:51

Nem hiszem el, hogy mennyire beteg emberek élnek..Én szerintem az első percben elhajtottam volna az anyjába..Már eleve ha valaki más képével kezd ismerkedni..beteg állat.De tényleg!Nekem ezek miatt ment el a kedvem,esküszöm!De nem baj,legalább nevettél egy jót!Nekem kb 10 ilyen szotim van,majd 1x mesélek talán én is!

futrinka78 2009.08.05. 12:56:39

Hát vannak ilyen emberek. Utálom mikor képnek a kutyájukat rakják fel vagy akármi mástEz a másik átverése.

SilentSound · http://autozz.blog.hu 2009.08.05. 15:36:05

@futrinka78: Ott legalább tudod, hogy nem ő van a képen. ;)))

critic 2009.08.05. 15:39:01

na de ez a műanyag poharas próbálkozás igazán kemény..

Janiszta · http://www.ejatekok.com/ 2009.08.05. 15:39:28

Jóóóóó!!!
Nekem a metros faszis rész jött be:)

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.08.05. 15:45:53

Fasza sztori. És a tanulság: ne a neten keress párt magadnak, mert a metroban térdelve végzed.

[Sven] 2009.08.05. 15:46:10

A egész sztori hatalmas de a leguggolós rész az már kész röhej :D

milena 2009.08.05. 16:12:51

Hát én elájulnék örömömben, ha utazhatnék a metró vezetőfülkéjében, de tényleg :)

kockásfülű vérnyúlmajom 2009.08.05. 16:17:43

hát ez hatalmas! :D

Mellesleg mi a fenének nem mész el vele moziba meg vacsizni? Jó szórakozol a fazonon és még pénzt is kereshetsz vele. Tutijó :D

Zoeka 2009.08.05. 16:20:55

Vááá, ez a történet felbolygatta a lelki világomat! :D

phaszfej 2009.08.05. 16:26:31

Merev ez a csaj, de nagyon. Én fizetnék érte, hogy a metróban elől utazhassak. Mellesleg nem előcsomagol, hanem kicsomagol.

Rich1985 2009.08.05. 16:28:28

LOL! Jót Röhögtem, jó a sztori!

Doubledeceker 2009.08.05. 16:46:53

Ez marah jó, így aztán nem is csoda,hogyha egy csajért virággal érkezel a melóhelyére ledobja abugyit....

Mennyi flúgos egyszerű ember van, ez a poharas dolog odabasz...

Különben is első randin és egyébként is hölgy társaságban a bor elegánsabb... (de ez miegint egy faszság...)

Gyáli úr 2009.08.05. 16:56:56

Fiatal férfi létemre nem értem a nagy felháborodást. Szerintem a fickó még a fényképes trükk ellenére is jófej lehet. Legalább válaszolni illene, bár ha neten ismerkedik, valószínűleg ebbe a posztba is belefut. Akkor viszont: hajrá haver! Legközelebb jobb humorú csajszit fogsz ki!

Indiánsrác 2009.08.05. 17:10:47

NO comment. Ennél már csak az egymondatoscsajozósdumák a keményebbek. Azé komoly lehetett gugolva utazni a metróba...
és ez is a globalizációs világ problémái közé tartozik, hogy inkább neten üzengetünk mint élőbe, 'mer az má bizots ciki'.
egyébként a piknikes résznél lefejeltem a monitort b+
...meg a Bruce Lee pincér...

moshi (törölt) 2009.08.05. 17:19:30

nyehehe, annyira beálltam volna nézni : )

nothing.at.all (törölt) 2009.08.05. 17:45:48

de miért nem hagytad ott már az elején?:S
ez undorító.
amúgy ha felad az ember bármilyen hirdetést a neten, amiben benne van az a szó, hogy lány, tuti lesz min. 2 db, 30-50 év közötti perverz, aki szexuális ajánlatot tesz.

mimozka 2009.08.05. 17:50:41

„A metróvezető megkér, hogy amíg megérkezünk, guggoljunk le a padlóra, hogy ne lássanak már be – nem igazán szállíthat itt senkit. Szóval ott guggolok egy rohadt metró fülkéjében két kreténnel…”

ezen a ponton hangosan felröhögtem. nagyon jó sztori.

forumuser 2009.08.05. 17:57:08

"Legalább válaszolni illene"
Saját fotóval ismerkedni is illene. Ha ez hibádzik, nem kérhető számon a lánykán, hogy nem válaszolt.

binary11 (törölt) 2009.08.05. 18:17:39

nagyon állat randi :)
azt hittem csak nálunk ilyen scifibe illők az ismerkedések :)
hol van már a romantikus, virágvivős, moziba járós, sétálós korszak? :)

tanninvadász · http://www.csaladivideo.hu 2009.08.05. 18:37:55

"menjünk metróval, mert a haverja mindjárt a Kilinikákon lesz, és ő vezeti a szerelvényt: utazhatunk a fülkében"

mekkora szöveg! Ezentúl csak ezzel csajozok!

forumuser 2009.08.05. 18:37:56

@Arszák: Csak nem te is így ismerkedsz?

Kis Hableány 2009.08.05. 18:40:43

@Arszák: Kussolj Petike és vedd be a gyógyszered!

very nice 2009.08.05. 19:01:59

én csak egy szerencsétlen faszit látok, aki próbálta lenyűgözni a randin leányzót. Se nem beteg, se nem perverz, csak egy szerencsétlen, aki mindent rosszul csinált. Aki pedig itt ezen köszörüli a nyelvét nem tartom sokkal többre nála. jó kis story, szerintem jó stílusban és vicces is volt. megalázni pedig nem kell senkit sem itt kommenteken keresztül. Egyébként fura hogy nem jött le a lánynak,hogy nem egy casanovával fog talizni
"mert unja már a „távkapcsolatot”. Azt mondta, hogy ez a két hónap merő boldogság volt neki, mert minden reggel pontban nyolckor ott volt az e-mailem a gépén és teljesen a napi rutinja részévé vált, hogy engem olvas. Azt mondta, hogy beépültem az életébe"- ebből lejön, hogy nincs élete a srácnak

Fucksee 2009.08.05. 19:57:51

Meg kellett volna dugni a metrón Double Penetrationbe...

Pindurka 2009.08.05. 20:04:05

Hát erről egy filmet lehetne rendezni xD dee a csajszikám elég toleráns, én az első pillanatban röhögőgörcsöt kapok és otthagyom:D

Silverf@x 2009.08.05. 20:56:26

very nice -nak teljesen igaza van szerintem... bár én annyira nem tartom jogosnak a posztíró kissé fölényes stílusát, mert ha ezt nem a saját szintjének tartja, akkor miért töltött vele ennyi időt...

zigota 2009.08.05. 22:57:09

:D:D
ez kurva jó:D
de komolyan mondom,ez egy nem hétköznapi randi lehetet de komoylan ez a csávó igaz hogy 40évesen lelkileg visszamaradott de komoylan mondom egy randimájsztró:D
egy ien eseménydús randit megkreálni nem mindennapi
igaz mondjuk egy ien nö változatban elég hajmeresztö:D

Nácska 2009.08.06. 23:48:06

dirr... ez egy kicsit meredek lenne még nekem is, de ahogy veszem az a randimájsztró úriember volt =D neki +1 a nőnek meg nagyon sok plus ;)

delspam 2009.08.11. 05:53:25

Hehe!

Ez nagyon kész:D A metró faszi LOL, a sört műanyagpohárban elvivős, az annyira, meg olyan alja, hogy legalja:D Bár én szeretem a sört, de első randin sört mégcsak kérni is parasztságnak tartom, kivéve, ha a hölgy ezzel indít, bár ez ritka:D

« ツ ¢Sιβє™ ツ » 2009.08.16. 22:35:24

höhöhöh xD
hát ez atom .. őszintén ezek az öregek szívósabbak, mint a mai fiatalok xD ennyire vicces sztorit még nem hallottam mostanság :D jam am neten nem éri meg ismerkedni naon sok a tapló, kamugép :D -.- én ahhoz képest amit most itt állítottam, h nem éri meg ettől függetlenül én mindenhol elérhető vok, de most nem ez a lényeg, hanem még jóó régen regeltem a donna.hu-ra mondom miért ne szerzek pontot h bejussak és h kiprób h milyen is ... erre jönnek a dúrva szavazatok ( 40 évesek vagy több ) meg írkáltak a képimhez h húúú de ari vagy, a lányok álma ... meg miegymás .. hát mondom anyád :D ennyire pedofilak ne legyenek már -.- de őszintén ... h van pofájuk? :D
nem akarom szidni őket meg semmi, de azért mindennek van határa -.- ez az én sztorim tömören :D

Wurlitzer Ádám 2009.08.17. 01:03:30

Akkor most én leszek a harmadik, aki rámutat, hogy a hölgyemény nem értékelte kellőképpen a metró vezetőfülkéjében történő utazást, pedig az tök jó lehet. Pláne két ilyen velejéig pedáns gentleman társaságában:D

« ツ ¢Sιβє™ ツ » 2009.08.17. 13:30:55

:D végülis ja .. ingyen utazott, élvezhette a kilátást a legjobb helyről és talán még meg is tanulhatta volna, h kell kezelni a cuccot ( ingyen oktatás ) :D XD

Leewie (törölt) 2009.08.23. 13:35:04

Nekem bejött a sztori :D
És én elmentem volna vacsizni is meg mozizni... Nem szexért nem pénzért hanem mert szerintem jó arc is lehet a fószer (szerintem). Meg valami vicceset akarhatott ezzel a metróval :) A sörről meg nem nyilatkozok, az mellényúlánk volt :D

BolyhosNyuzsitappancs 2009.08.29. 23:27:16

Besírok, ilyen nincs de téééényleg... a sírásos rész ismerős. Eláztattam a billentyűzetem annyit röhögtem ezen a félnótáson... kitartás, legközelebb jobban sikerül :D remélem :D

Vanessa 2009.09.02. 20:00:47

beteg az öreg:DXD
jesszusom:DXD
nagyon jóóóóó:D

Nita12 2009.09.02. 22:38:53

Léteznek ilyen idióta emberek? Úristen! Hát én sem bírtam röhögés nélkül elolvasni ezt a történetet! :)

sysko 2009.09.03. 23:49:00

Ez a legjobb amit eddig olvastam. Jááááááááájjjjjjjjjjj te szegééény. Én biztos összerogytam volna a röhögéstől:D:D

Erásss 2009.09.10. 21:03:00

Ez a történet hatalmas!Velem is történtek már dolgok,de neked sikerült túlűberelni!Én mondjuk már a poharas résznél már,de legkésőbb a metrónál leléptem volna!Az tuti!Megmondtam volna neki,hogy elmebeteg!Ez a sztori nagyon kemény....:D

mazsidrazsi11 2009.09.14. 22:34:27

legközelebb biztos szerencsésebb leszel. és kitudja lehet a következő randidon te fogod nyitogatni a 11-es busz ajtaját:D:D:D

stellina 2009.09.16. 06:05:48

Ez nagyon kééééész! Mondjuk, már a bemutatkozás okozta sokkhatás után vmi hasonlót kérdeztem vna: "András Önről kapta a nevét? S Ő mikor ér ide? Ja, értem, kicsit késik, s +kérte Önt, h jöjjön el, m kicsit késni fog, s addig is míg várnom kell, ne legyek egyedül. De kedves!"
Sajnálom, én nem tudok elnéző lenni az story masculin főszereplőjével szemben, m sajna a saját bőrömön is tapasztaltam, h egyes emberek mire nem vetemednek...
Ám aznapra kinevetted Magadat!;)

órarugógerincű (törölt) 2010.02.09. 12:11:57

Amilyen gyenge írások szoktak itt néha feltűnni, ez igazi felüdülés volt. Köszi Éva, ez viszi a pálmát! ;)

BelaVak 2011.03.10. 13:04:09

Egyreszt tok jo sztori volt, es termeszetesen megertem az iro allaspontjat, de azert legyunk mar elnezobbek a lovaggal. Legalabb egy egyeniseg, nem egy szurke alak. :) Very nice-nak teljesen igaza van, egy szerencsetlen foszer csak be akart vagodni. A mai fiatalokbol egyebkent is kihalt az eredetiseg meg kitartas. En inkabb megszavazok egy "de mekkora arc ez az ember!"-t neki. :)
süti beállítások módosítása