Kölcsönkérte az életem

2009. november 30. 07:21 - Panni CsP

„Falco nem volt hivatásos szélhámos, így a barátnőmet nézte vizsgamunkának” Tanulságos történet egy csalóról, aki teljesen madárnak nézett egy amúgy is naiv lányt. Szerelemmel hitegette, majd megfejte, mint a tehenet. Először csak apróbb szívességeket kért tőle, majd egyre nagyobbakat, végül már semmi nem volt elég neki, és minden határt átlépett. A srác túl jól játszotta az ágról szakadt szerencsétlen szerepét, és összetörte egy jobb sorsra érdemes lány szívét. Meddig lehet hinni valakinek?

 

A történet nem velem esett meg, hanem egy nagyon közeli barátnőmmel. Rita pincérnő egy belvárosi kávézóban. Egy szép napon betéved hozzá egy 20 év körüli srác, aki egy kávét rendel tőle és megkérdi, hogy lehet-e itt feltöltő kártyát kapni. Rita azt feleli, hogy sajnos nem, és megy is a dolgára. Hamarosan a srác fizet és a számla végére odaírja a telefonszámát. Rita meglepődve látja rajta a plusz tételt és sok hezitálás után este fel is hívja őt. Másnapra egyeztetnek egy randit: a kávézó előtt találkoznak, Rita műszakja végén.

Mivel életében először látja, puszi helyett egy kézfogás történik köztük, és Rita megállapítja, hogy az augusztusi hőség dacára igen hideg a fiú keze. Nem hisz az előjelekben, ezért be is ülnek egy helyre. Négy órát beszélgetnek, a srác nem kerülgeti a forró tejbegrízt: előadja, hogy mennyire rossz neki, mert vidékről jött fel és nincs pénze, a szüleivel rosszban van és most valami munkásszállón lakik. Rita rögtön elolvad, kifizeti a közel háromezer forintos számlát és távoznak.

Eltelik egy nap.

Rita egyedül él, ezért kitalálja, hogy meghívja magához a fiút vacsorára. A fiú be is állít estefelé, kopott farmert, műbőr kabátot visel a haja pedig olcsó zselével hátranyalva, mint a Falco-nak. A fiú visszaélve a vendégszeretettel, azt a szokást vallja, hogy vacsora után átvonulunk a nappaliba és ott is maradunk még vagy két hétig. Ugyanis kis hátizsákjában ott volt minden poggyásza, vagyona. A vacsora és az italozás után elkámpicsorodva előadta, hogy a munkásszállóról már kijelentkezett és innen egyenesen megy is a híd alá. Rita finoman marasztalni kezdi, a fiú pedig eleinte teátrálisan kéreti, majd megadja magát. Végül azt is elárulja, hogy elveszett a mobilja. Rita ad neki egyet.

Telt-múlt az idő.

Míg Rita dolgozott, a fiú a csaj saját számítógépe előtt lebzselt, meg csavargott. Egy szép napon lába kélt húszezer forintnak, amit Rita a konyhában tartott a hűtő tetején. A srácnak volt ideje, hogy háborítatlanul felderítse a terepet és igen eredményesen. Eltűnt még egy aranylánc és egy mp3 lejátszó. Amikor kérdőre vonta a fiút, az ártatlanul elmímelte, hogy azt se tudja, miről beszél – biztos becsúsztak az ágy alá. Amikor már az otthoni mobiljának is lába kélt, egyenesen meggyanúsította a fiút, aki sértődötten és összetörten távozott.

Nem kellett sokat várni, míg újra jelentkezett. Van még alma ezen a fán!

Beismerte, hogy ő emelte el a lóvét és vissza is adta …a felét. Elárulta, hogy szüksége volt rá (a többi holmiról mélyen hallgatott). Rita megkérdezte, hogy miért nem kért tőle, adott volna valamennyit. Azt felelte, hogy szégyellt volna bármit is kérni szíve hölgyétől...

Kibékültek, a fiú szerelmet vallott neki, és pár napig minden rendben is volt.

Aztán a fiú felvetette, hogy hamarosan jó álláshoz fog jutni (konkrétan nem említette, hogy mihez) és beszállna a lakás költségeibe. Ezt úgy tudná a legjobban, ha a nevére íratná, legalább a tulajdon egy részét. Rita szerencsére nem volt ilyen ostoba és kikacagta. Ekkor arra a szívességre kérte, hogy adjon kölcsön neki 250 ezer forintot. Rita azt felelte, hogy ami pénze van, az le van kötve. Ez volt az utolsó csepp. Keményebb eszközökhöz kell nyúlnia.

A fiú tudta, hogy Rita mikor dolgozik, így zavartalanul rabolhatta ki. Egy napon Rita mit sem sejtve baktatott haza, ahol nyitott ajtó várta, odabent meg egy közel üres lakás. Lényegében a nehéz bútorokon, szőnyegen és az üres hűtőn kívül nem is maradt semmije. A lány teljesen összetört.

Rita mindenről beszámolt egy jó barátnőjének (nekem) aki ezt már nem nézhette tovább tétlenül. Volt egy nagyon jó barátom, Laci, akivel elhatároztuk, hogy megpróbáljuk megkeresni az ürgét. Hogyan? Egyszerűen: kihasználva a srác könnyelműségét, ugyanis sok mindenben hazudott, de a munkásszálló pontos címéről nem. Mivel a Rita által adott középszerű személyleírás kismillió emberre illett volna, vittük magunkkal őt is. Még aznap felkerestük azt a bizonyos munkásszállót és a társalgóban olyan szépen elkaptuk Falco-t, hogy őt lepte meg a legjobban. Köpni-nyelni nem tudott. Szerencsére a szajrén még nem adott túl, így minden előkerült a kocsijából. Merthogy volt egy szép nagy furgonja. A fiú nem volt hivatásos szélhámos, így a barátnőmet nézte vizsgamunkának. És a happy end: Rita összejött Lacival, és ma is boldogan élnek. Ha nem neki szólok, hanem a gyáli haveroknak, akkor szegény Falco törött végtagokkal végezte volna, orrát mélyen begyömöszölve arra a helyre, ahova nem süt be a nap. Kedves Olvasók! SOHA ne szédítse el a fejeteket annyira egy jól formált sárm, hogy mindent elnézzetek neki.

 

 
358 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr811545387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Igazság Atyja 2009.11.30. 07:35:41

"Meddig lehet hinni valakinek?" A kérdésre a posztoló lényegében megadja a választ végül: "SOHA ne szédítse el a fejeteket annyira egy jól formált sárm." Tehát addig, míg hejespasee - a nőknél ez ilyen egyszerű. A probléma csak az, hogy a srác minden bizonnyal felállított egy szintet, így szegény Laci győzhet görcsölni, hogy kompenzáljon. Az igazi tanulság: legközelebb nyugodtan szóljatok a gyáli haveroknak, mert Falco nem ilyen bánásmódot érdemel. ;)

Tamy 2009.11.30. 07:37:06

Ennyi naivitást ha száz évig élnék se tudnék összekukázni...

boss888 2009.11.30. 07:43:10

Nagy kaland... Tőlem már, annyi pénzt leszedtek a nők, hogy lakóparkot építhettem volna.:) De azért nem sajnálom az olyan embert, aki egy nap ismeretség után, odaköltöztet egy vadidegent. Az emberi hülyeségnek, hiszékenységnek nincs felső határa. De legalább jól sült el a végén...

Erásss 2009.11.30. 07:51:29

Szép napot mindenkinek!
Hát a csaj NEM,NEM,NEM normális.Egy nap után odaköltöztet valakit?Aki ekkora hülyaséget csinál,az meg is érdemli.Jó kis tanulópénz volt Neki...
Csak azt nem értem,hogy a kávézóban megadta a srác a mobil számát,másnap meg már nem volt mobilja...?
A srác meg megérdemelt volna,hogy még a mentőben is üssék!

Erásss 2009.11.30. 07:52:16

@boss888:
Hagytad magad kihasználni a nőknek?:D

Nikica21 2009.11.30. 07:56:15

Uh ez durva...nem hiszem, hogy az első lopkodás után még kikellett volna békülni a zsivánnyal!De minden rosszban van valami jó(és fordítva is)...tehát szerencse, hogy meglett minden és teljes happy end a szerelmesek egymásra találása!:)

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.11.30. 07:57:34

@Erásss: Szerintem megvolt az a mobil, csak úgy vélte, hogy kettővel szebb az élet. Hogy miért volt ennyire butus a lány, talán természetfölötti okai vannak - ugyanis vannak olyan palik, akiket körülleng egyfajta ellenállhatatlan aura. A történelemben ilyenje volt Casanovának meg Rasputinnak. Más magyarázatom nincs, mert annyira nem lehetett buta, ha felelősségteljes munkát végzett, pincérnő volt, pénzzel és emberekkel bánt. Mert ha mégis, akkor nagy felelősséget vett a kávézó a nyakába ezzel a lánnyal. Szóval szívesebben gondolok megbabonázásra. Megigézésre, na ez szebb szó! :)

Nikica21 2009.11.30. 08:04:13

@boss888: Ne hagyd magad a csajoknak lehúzni...csak egynek adj mindent aki megérdemli!:)

Erásss 2009.11.30. 08:05:21

@Panni CsP:
Hát nem tudom...ember függő.Szerintem az a pasi,aki már az első randin kölcsönkér tőlem,elveszítené a személyes varázsát.Főleg,ha úgy jön hozzám,hogy hozza a batyuját.Én hagytam volna a híd alá költönzi,biztos nem adtam volna neki lakáskulcsot.A lány lehet,hogy nem buta,csak nagyon naív.Egy életre megtanulta szerintem,hogy milyen hamar tiszteli meg a pasit a bizalmával.Ő is rájött,hogy a bizalom nem jár alanyi jogon,azt ki kell érdemelni!

Erásss 2009.11.30. 08:06:32

@Nikica21:
...de a nő is adjon meg neki mindent!:)

Igazság Atyja 2009.11.30. 08:10:54

@Panni CsP: Én is ezt mondom! :)

@Erásss: A mentős motívum nagyon kemény volt így hétfő hajnalban. :)

Egyébként az igazi happy end az lett volna, ha tesznek rendőrségi feljelentést is, vagy valóban hívják a gyáli haverokat. Ennél már csak az lett volna jobb, ha mindkettőre sor kerül, de sajnos a súlyos testi sértés nagyobb kaliberű bűncselekmény, mint a lopás.

Erásss 2009.11.30. 08:18:32

@Igazság Atyja:
Ez íg van.Súlyos testi sértésért 3 év szabadságvesztést is lehet kapni.Maradandó károsodás esetén 5 év.A lopás viszont vétségnek minősül.Max. 2 évet lehet kapni érte,vagy valamilyen mellékbűntetést....
Szerintem is fel kellett volna jelenteni a srácot,és a munkás szállóra már a rendőrökkel érkezni.Én ezt tettem volna.

Nikica21 2009.11.30. 08:19:03

@Erásss: Persze, de az természetes már...nem?:D Adok-kapok!:D

boss888 2009.11.30. 08:31:22

@Panni CsP: Hogy hogy nem volt hétvégén poszt? Tán csak nem beleszaladtál, egy 2 napos ivótúrába?:D:D

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.11.30. 08:37:11

@boss888: Dede, majdnem, de sokkal prózaibb okai voltak. Hogy legyen valami formája, úgy láttam jónak, hogy visszaállok a heti ötnapos menetre (hétvégi szünettel). Ahogy a mondás tartja: jóból is megárt...!
Meg aztán a folyamatosság elveszi a várakozás izgalmát.

vendriner aladár 2009.11.30. 08:40:13

Komolyan van ilyen? Egy vadidegen csövest befogad valaki és eteti, ruházza és hagyja, hogy meglopják. Falco gyerek meg nem véletlenül a társadalom levetett szemete, az ilyen ember maximum ennyit érdemel, de szerintem nem Rita lesz az utolsó, akit be fog találni ez a mamlasz. Ilyen sekélyes és élősdi ember, de azért megtalálta a csaj gyenge pontját, a Happy Endnek örülök, bár azt hiszem némi arckozmetika dukált volna ennek a hülyének, én legalábbis minimum megtettem volna ingyen bérmentve neki.

bagolybagoly 2009.11.30. 08:55:39

Nem a jelekben kell hinni, hanem kivágni azt, aki meglop.
Egyébként annak ellenére, hogy minden jól végződött, a csávó mégiscsak bűncselekményt követett fel. Ammyit megérdemelne, hogy közszemlére tegyék az adatait HA igaz a sztori. A dolog ott nem koherens, hogy falconak nyilván volt kulcsa Rita lakásához, úgyhogy semmi értelme, annak, hogy Rita nyitott ajtót talált, azzal a lendülettel, amivel kinyitotta, vissza is zárhatta volna, legalább azért, hogy a szomszédoknak később tűnjön fel.

kóristalány 2009.11.30. 08:58:11

Én alapvetően bízom az emberekben (az ártatlanság vélelme...), de ekkora naivság láttán csak ámulok. Szép dolog a bizalom, de beköltöztetni valakit a lakásunkba alig pár napos ismeretség után már a hülyeség határát súrolja. Nem is értem, hogy lehet valaki ilyen felelőtlen. Szerencse, hogy a barátai még menteni tudták a menthetőt. Remélhetőleg tanult az esetből és legközelebb óvatosabb lesz.
Az ilyen Falco féle csalók meg megérdemelnék, hogy valaki örökre elcsúfítsa a fizimiskájukat, hogy ne legyen többet esélyük kihasználni a hiszékeny embereket.

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.11.30. 08:59:23

@bagolybagoly: jogos az észrevétel, de szerintem a nyitott ajtót áttételesen értette: márhogy nem volt kulcsra zárva. Tehát nem tárva nyitva volt, hanem "zárilag" volt csak nyitva.

alumi 2009.11.30. 09:03:30

Vannak ilyenek, de az igazi profik úgy művelik, hogy a másik észre sem veszi, hogy évekig szívják a vérét.

vagány csaj 2009.11.30. 09:11:01

Jó reggelt! :)

Tényleg létezik ennyire befolyásolható, buta nőszemély?
Hát már az elején, amikor nekem kell kifizetni a számlát, otthagyom a francba! Ezt csak nagyon-nagyon buta nővel lehet megcsinálni. És ráadásul odaköltöztetni egyből, meg eltartani ki tudja meddig a két szép szeméért??
Hát én nem tudom sajnálni Ritát!!!

vagány csaj 2009.11.30. 09:13:26

@Erásss: Szia Szivi! :))

"Szerintem az a pasi,aki már az első randin kölcsönkér tőlem,elveszítené a személyes varázsát."

Így van, 100%-osan egyetértek!

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.11.30. 09:14:55

@vagány csaj: nekem úgy tűnt, Rita maga ajánlkozott hogy rendezi a cehhet.

pkrisko 2009.11.30. 09:16:53

Jó reggelt mindenkinek!

Tartom magam az előző poszt utáni véleményhez, ennek is követ a nyakába, aztán irány a folyó!

vagány csaj 2009.11.30. 09:22:17

@Panni CsP: Mert előadta a srác az olcsó dumát. Végülis majdnem ugyanaz!

Most úgy őszintén, melyik csaj állna le egy olyan alakkal, aki kapásból az első randin azt ecseteli, hogy munkásszállón lakó csöves??? Nem a pénz miatt, de azért van egy szint, ami alá nem megyek!

vagány csaj 2009.11.30. 09:25:20

És örüljön a csaj, hogy ennyivel megúszta! Csúnyábban is elsülhetett volna a dolog. Például ha nem úgy kéri meg a srác, hogy irassa rá a lakását, hanem bedrogozza vagy leitatja, és az orra alá dugja a papírt, hogy írd alá!
És minimum a feljelentés, hogy másokkal ugyanezt ne tehesse meg!
Én személy szerint mondjuk kikapartam a csaló szemét!

tarquin - védőháló nélkül 2009.11.30. 09:25:37

A segítőkészség szép dolog, de mindig tudni kell nemet mondani. Kis országunkban elég sok vérszívó él sajnos, nemtől függetlenül.:-(

pkrisko 2009.11.30. 09:28:21

@vagány csaj: :D
Ha ilyen korán kelek sosem vagyok megértő!

vagány csaj 2009.11.30. 09:32:14

@pkrisko: Uff! Te szegény! Igazán tudlak sajnálni a negyed 10-es kelés miatt... :))
Egyébként én tökéletesen kipihenve se lennék hasonló posztoknál megértő! :P :D

vagány csaj 2009.11.30. 09:42:18

@Panni CsP: Ez nem indok és mentség semmire sem.

boss888 2009.11.30. 10:05:00

@vagány csaj: Itt azért nem bukott, akkorát a csaj! Nézd meg pl. Sir Paul Mccartneyt, Ő azért rendesen beszívta a volt asszonnyal. Ott 23milliárdal lécelt le a nő, és ezek után még havi járadékot kell neki fizetni. Remélem egyszer ír egy posztot ide.:D

vagány csaj 2009.11.30. 10:20:39

@boss888: Igen valószínű, csak a Te kedvedért! :))

Nem bukott akkorát, mint amekkorát bukhatott volna...

Szelid sunmalac 2009.11.30. 10:24:05

Hulye volt a gyerek. Ezt ugy kell, hogy szep lassan rabeszeli a kurvalkodasra a csajt, aztan folyamatosan jon a love....nem EGYSZER! Hat az mekkora luzer mar...

vagány csaj 2009.11.30. 10:42:03

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Amennyi esze a csajnak lehet én se csodálkoztam volna rajt... :D

Erásss 2009.11.30. 10:53:37

@vagány csaj:
Szia Szivike!:)
Nálad a pont!Alapszabály,hogy NEM járunk csövessel!Nem a lóvé számít,de akkor is!Nincs az a Casanova akiért megtenném!Főleg,ha még pénzt is kér Tőlem kölcsön...Tiszta gáz!!!
Milyen volt a hétvégéd?

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.11.30. 10:56:46

Nem értem: ha nem a pénz számít, akkor egy munkanélküli, vagy épp aljább munkát végző, de tiszta és intelligens pasival ne ismerkedjen az ember? :O
Ha így van, akkor igenis de, a pénz számít! Nem kell álszentnek lenni.

A posztban nem a munkásszálló volt a probléma, hanem az aljas lehúzás/átverés. De biztos jól csinálta a csóka, mert Ritánk adott és adott. (és gondolom, így leírva sokkal töményebb, mint ahogy megélte a főszereplő-nő)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.11.30. 11:00:08

Ezt a fickót fel kellett vón jelenteni jól. A csaj naív. Én sem fogadnék be munkásszállóról kicsapott züllött Arankát.

Erásss 2009.11.30. 11:02:32

@vagány csaj:
Vagányom,Vagányom...Látod álszentek vagyunk. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.11.30. 11:05:03

@Zsit (nyújtózós macs; E.T, Dubai):

Tiszta és intelligens csövest, a két tulajdonság EGYIDEJŰ meglétében még nem láttam, nem is nagyon figyeltem, igazából. De hajrá! Sok sok tiszta és intelligens csövest kívánok minden nőnek/lánynak, kivéve persze a kivételeket :)

Girgesz 2009.11.30. 11:20:11

Szép napot!

Hát újra bebizonyosodott, hogy mennyi mindent képes eltűrni egy szeretetre éhes női szív... (az eszéről nem beszélek, mert úgy látszik, hogy a főhőst a szíve vezeti -és még minket férfiakat szidnak, hogy a farkunk irányít:D)

Személyes tapasztalat, hogy vannak ilyen gyenge hölgyek (gyenge jellem vagy gyenge akarat, esetleg túl jó szív?) Nem tudom mi okozza... volt egy ismerős csajszi az egyetemen, aki képes volt 2évig eltűrni a barátja minden hülyeségét, parancsolgatását, csavargásait, lehúzását, mire aztán végre betelt a pohár és úgy elküldte a srácot, hogy öröm volt nézni (nekem:D). Aztán fél év múlva kezdte az egészet előröl egy másik delikvenssel...

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.11.30. 11:21:31

@Kedves Nard:
nem csöves vót, te, csak azt mondta! Mondjuk annyira nem lehetett buta a csóka, hisz majdnem bejött neki a dolog. :)

Engem még mindig zavar: ha kell az egzisztencia (nincs ezzel baj, sőt), akkor ne mondjuk már, hogy a pénz nem számít!

vagány csaj 2009.11.30. 11:23:20

@Erásss: Nem vagyunk álszentek Szivim! És pont azért nem, mert nyíltan kimondjuk, hogy csöves szóba sem jöhet. Azért van egy szint ami alá nem megyünk. De felfele nem szabtunk alsó határt! Azt nem határoztuk meg, hogy mi a minimum a bankszámlán! :))

Jó volt a 7végém, köszi! Babáztam, buliztam... :))
S a Tiéd??

Erásss 2009.11.30. 11:28:58

@vagány csaj:
A hétvégém elég lightos volt.Nem voltam sehol,csak a játszótéren.:)
Ez így van.Nem érdekelt az,hogy a páromnak nem volt sem autója,sem lakása.Nekem igen.Akkor lennék álszent,ha elvártam volna,hogy neki is legyen.Baszki,akkor sem járnék munkás szállós emberrel.Azért na!Nekem már volt mocskosul pénzes pasim,de .... mindegy szakítottam Vele.A pénz nem jelent semmit,igaz ha van könnyebb az élet.

vagány csaj 2009.11.30. 11:30:07

@Girgesz: Szia! :)

Micsoda hasonlat! :)) Nagyon kipihenhetted magad a 7végén! :P

Túl jó szív? Te lennél máltai szeretetszolgálat?? Mert én nem szívesen. Illetve egy vad idegen embernek biztos nem!
Szerelemről meg kár beszélni egy nap után... Mikor odaköltöztette magához még biztos nem volt szerelmes!

Az egyetemes csajnál se a pasiban volt a hiba...

Erásss 2009.11.30. 11:30:08

@Zsit (nyújtózós macs; E.T, Dubai):
Egzisztencia nem feltétlenül a pénz függvénye!

Erásss 2009.11.30. 11:31:34

@vagány csaj: @Girgesz:
Az a nő illetve pasi aki hagyja magát kihasználni,az meg is érdemli a sorsát!Azokat ki is kell....persze aki képes rá!:)

Girgesz 2009.11.30. 11:32:39

@Zsit (nyújtózós macs; E.T, Dubai):
"Engem még mindig zavar: ha kell az egzisztencia (nincs ezzel baj, sőt), akkor ne mondjuk már, hogy a pénz nem számít! "

Nem tudom, hogy miért nem kürtöli tele a sajtó a világot vele, de több felmérés is bizonyította, hogy minden állítás ellenére a nők párválasztását befolyásoló tényezők sora fontossági sorrendben így indul:
Kinézet, egzisztencia, megjelenés-fellépés, ápoltság, jó kommunikáció, stb.
Talán azért, mert ezt mindenki tudja, csak nem akarjuk bevallani?
(Na, jó kivétel erősíti a szabályt, mint fent is láthattuk. Most már csak azt nem tudom eldönteni, hogy a párom azért választott, mert jóképű vagyok, vagy azért, mert -azt hiszi, hogy- van egzisztenciám, esetleg mindkettő??? :DDDD)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2009.11.30. 11:33:07

@Zsit (nyújtózós macs; E.T, Dubai):

Arra gondolt egzisztencia alatt, hogy nem munkanélküli, hanem van jövedelme. Nem bankigazgató bakker. Persze hogy nem számít a pénz, de azért csövessel nem.

Stupidella 2009.11.30. 11:33:35

"Kibékültek, a fiú szerelmet vallott neki, és pár napig minden rendben is volt."

Miután bebizonyosodott, hogy meglopta a csávó, még ki is békült vele? Jézusom! Csoda, hogy még ki is rabolta? Békülés helyett zárat cseréltem volna, szomszéd nyugdíjasoknak szóltam volna, hogy figyeljenek, stb. Én is tudok naiv lenni, de azért ennyire nem!

boss888 2009.11.30. 11:35:18

Nekem is kellene most már egy mocskosúl gazdag nő! Keresem kimondottan gazdag barátnőmet, aki lehetőleg milliárdos apucival rendelkezik!!!És heti egy alkalmi kényeztetésért eltartana. Szőkék, vörösek, barnák, feketék előnyben!!!

Erásss 2009.11.30. 11:37:12

@boss888:
...meg a ferrarisok! :)

Erásss 2009.11.30. 11:37:54

@Stupidella:
Aki ilyen buta,mint ez a csaj,meg is érdemli a sorsát....

boss888 2009.11.30. 11:39:06

@Erásss: Inkább Lamborghini párti vagyok, de ha csak egy csöves Ferrarija van, ám legyen, belefér...:D

Erásss 2009.11.30. 11:40:46

@boss888:
Szerintem hozzád a Hilton kisasszony illene...:)

Girgesz 2009.11.30. 11:42:31

@vagány csaj: Nem pihentem...lehet ez a baj? :) Amúgy mi a baj a hasonlatommal? Egyik esetben sem az eszére hallgat az ember.
(Vicc: Fiatal pár ücsörög a tóparton. Egyszer csak a lány megfogja a fiú kezét, a mellére helyezi és elhaló hangon pihegi:
-Jajj, annyira izgulok!Alig kapok levegőt, ha mellettem vagy.
Mire a srác -az előbbi tapintástól felindulva- megfogja a lánykezét és odateszi azt a lába közé:
-Az semmi!- érzed, hogy dobog a szívem?)

Hát nem tudom. Lehet én vagyok túl érzelgős -vagy romantikus-, de más érzelmeit kihasználni nem túl szép. Az már más, ha valaki hülye és azt b@sszák át...

Manu Ginóbili 2009.11.30. 11:44:49

erre csak egy szó illik: ITAL

Igazság Atyja 2009.11.30. 11:45:05

@primu: Ők is csak akkor nevezhetők igazi profinak, ha párhuzamosan több ember vérét is szívják, vagy ha olyasvalaki vérét szívják huzamosabb ideig, akinek tényleg van mit a tejbe aprítania. Falco ennél egyszerűbb megközelítést választott: kávé, önsajnálat, összeköltözés, kunyerálás, lehúzás, majd a lakás kipakolása, aztán jöhet a következő Rita. Úgy sejtem, ez nem több év alatt játszódott le. Tulajdonképpen ő is profi a maga nemében: mint az igazi bérgyilkos, egyszerre csak kliensre koncentrál, rövid időre, de maximálisan. :)

@Girgesz: Szerintem nem feltétlenül gyenge jellem kérdése - legalábbis a nő jellemére vonatkozóan pusztán ebből a történetből nem tudnék messzemenő következtetéseket levonni. Inkább valóban jóindulat, jóhiszeműség ÉS a hejespasee "sármjának" ellenállni nemtudás lehettek az okok, így együttesen. (Bár az ilyen mérvű jóhiszeműség kis túlzással már jellemhibának is nevezhető.)

Girgesz 2009.11.30. 11:47:49

@boss888: Hát..nem tudom, kibírnád-e, ha egész héten shoppingolni kellene egy csapat barátnővel együtt. Nem ér annyit az a Lamborghini :DDD

Igazság Atyja 2009.11.30. 11:48:07

@kóristalány: Nem súrolja a hülyeség határát, hanem lendületből meghágja azt. :)

vagány csaj 2009.11.30. 11:48:52

@Girgesz: Ja persze a kutyaház... :D
Igaz, egyik esetben sem az eszünkre hallgatunk, pedig azzal mennénk a legtöbbre... :)

Erásss 2009.11.30. 11:49:15

@Girgesz:
Lehet,hogy még élvezni is a shoppingot...és pár hét után a kedvenc színe a rózsaszín lenne!:D

vagány csaj 2009.11.30. 11:52:47

@Girgesz: Ó, hogy @boss888: nem bírná ki!?? Ezt Te se gondoltad komolyan! Legfőbb vágya! Egy egész csapat csajjal lógni egész nap és azt nézegetni, hogy melyiken áll jobban az adott fehérnemű... :)))

Girgesz 2009.11.30. 11:53:21

@Igazság Atyja:
Lehet igazad van, de a gyenge jellemű ember hagyja magát (meg)vezetni más által. Mint ebben az esetben Rita is, aki ahelyett, hogy kiküldte volna a híd alá az ipsét(nyáron jó idő van és van egy saját bejáratú folyója...) Inkább elhitte, amita srác mond, mert azt könnyebb, mint gondolkodni, határozottan cselekedni).

A másik: érdekes, de szerintem nincs az a bombázó csaj, aki ennyire meg tudna vezetni engem...

vagány csaj 2009.11.30. 11:54:53

@Erásss: Azt kétlem! Annál jobban szereti @boss888: a nőket!
Tudod, a szőkét, barnát, vöröset, feketét... :D :D

Girgesz 2009.11.30. 11:59:19

@Erásss: Nem olyan régen volt a Csillapor c. film a tv-ben. A legjobb rész, amikor Robert De Niro rózsaszín tütüben táncol... el tudod képzelni boss888-at így? }:)

Erásss 2009.11.30. 11:59:30

@vagány csaj:
:D végül is mindegy Neki... A lényeg,hogy a nőjének (aki giga bombázó) egyLamborghinije legyen,vagy egy csöves Ferrarija és rengeteg gyönyörű barátnője...:D

vagány csaj 2009.11.30. 12:01:03

@Erásss: Így van, ez Boss! Tömören és röviden! :D :D :D

Erásss 2009.11.30. 12:01:10

@Girgesz:
Ha boss megtenné azt,hogy rózsaszín tütüben táncol...Húúú azt nem hagynám ki a világ minden pénzéért sem!
BOSSSSS TEDD MEG LÉGYSZI A KÖVETKEZŐ TALIN!:D

Erásss 2009.11.30. 12:02:20

@vagány csaj:
És még azt mondják,hogy nem ismerjük a pasikat,mi?:D

Girgesz 2009.11.30. 12:06:15

@vagány csaj: Hát... van az az élmény, ami miatt ezt fel lehet adni. Szintén egyetemi sztori, mikor az aktuális párom közölte, hogy ha Győrben vagyunk, akkor álljunk meg plázánál és vegyünk neki fehérneműt. Mondtam, hogy rendben, de akkor bekísérem az öltözőbe. A pláza előtt persze belefutottunk a barátnőibe -akiket ő csődített oda a tudtom nélkül. Na, itt kezdődött a rémálom. 10 percig bírtam a zsivajt és a csacsogást, aztán elvonultam meginni egy sört, amíg ők 5percre "beugrottak" egy üzletbe. Mondanom sem kell, a kávézóban kiolvastam az összes napi újságot, egy Playboyt, egy CKM-et, két vadászújságot és a végén már nem emlékszem, hogy mennyit fizettem. Másnap mondták, hogy nem is vettek semmit, mert nem találtak egy jó cuccot sem. No comment!
(Utólag már vicces a történet. :D)

boss888 2009.11.30. 12:07:30

Bármire képes vagyok, miután egy két szállodát a nevemre írt. Még azt a randa kutyáját is levinném sétálni...:D

Erásss 2009.11.30. 12:11:10

@Girgesz:
Hidd el,Boss nem ülne be meginni valamit.Élvezné a csacsogó hölgykoszorút és fehérnemű vásárlása esetén Ő kapcsolná be a melltartókat!:D

Erásss 2009.11.30. 12:11:52

@boss888:
Táncolsz rózsaszín tütüben?:) Légyszi!

csillag× 2009.11.30. 12:11:59

Jaj, de bolondok vagytok :D :D :D És Boss-nak még a hattyúk halálát is be kell tanulnia? :D

Erásss 2009.11.30. 12:13:53

@csillag×:
Látod,látod...Ha azt nem is tanulja be,semmi probléma nem lesz.Maga a látvány...áááá ezt már nem tudom szavakba önteni!:)

boss888 2009.11.30. 12:15:31

@Erásss: De majd mindjárt! Csak megkeresem a tütümet...:P

@csillag×: Nem kell betanulni 8sör meg 10feles után, simán eltáncolom, amikor haza felé tartok a kocsmából:D

Girgesz 2009.11.30. 12:16:45

@Erásss: én. spec.egy egyedi Purdey-nek vagy egy Holland&Hollandnak jobban örülnék, mint egy Lamborghininek...

Girgesz 2009.11.30. 12:18:15

@Erásss: "Ő kapcsolná be a melltartókat"
Ha hagyják neki... :D

Igazság Atyja 2009.11.30. 12:19:22

Tütüs tánc szállodáért? Csak úgy szárnyalnak itt az igények.
Én egy bécsi kávézóért akár sztriptízelnék is. :)

Girgesz 2009.11.30. 12:21:39

@boss888: Ja, 8 sör,meg 10 feles után az úton, az Animal Cannibals "Hazafelé az út veszélyes" c. nótájára? :)

Girgesz 2009.11.30. 12:24:07

@Igazság Atyja: Húúú, de igénytelen vagy...ennyire azért nem szabad leadni a szintet :DDDDDD

csillag× 2009.11.30. 12:24:11

@Igazság Atyja: még mindig itt tartasz? :D Szóval táncolnál? és annak az enyhén koros úrnak? :))

@boss888: az sztem már döglött hattyú!! :P

@Erásss: hallod, mikor olvastam fekve röhögtem :D annyira elképzeltem :D:D

Erásss 2009.11.30. 12:25:03

@Igazság Atyja:
Sztriptíz?!Na ezt is megnézném!Felkeltetted az érdeklődésemet!:) Mármint a tánctudásod!:)

boss888 2009.11.30. 12:25:07

@Igazság Atyja: Az csak Zsu ismerősének jött össze olyan könnyen...

Erásss 2009.11.30. 12:26:24

@csillag×:
Én is halálra röhögöm magam a gép előtt.Ezek a fiúk mennyire huncutok!
A talin be lesz rajtuk vasalva a tánc.Nem felejtünk.Igaz?:)

Girgesz 2009.11.30. 12:26:38

Hopsz ez lemaradt:
@Igazság Atyja: Csinálj úgy, minta elérhetetlen lennél... látod, hogy a nőknek is bejön ez a technika. Ha ügyes vagy, sztriptíz nélkül is összejön az a kávézó :D

Erásss 2009.11.30. 12:27:34

@Igazság Atyja:
Tényleg megnézném hogyan polírozod a csövet!:)

csillag× 2009.11.30. 12:27:48

megint megette... nah, akkor mégeccer...

@Igazság Atyja: még mindig itt tartasz? Szóval táncolnál? és annak az enyhén idős úrnak? :)))

@Erásss: vizuális típus révén, annyira elképzeltem.... ááá :D

@boss888: sztem te akkor már a döglött hattyút járod.. :P

csillag× 2009.11.30. 12:28:57

óóóó....mégsem :D De imádom ezt a rendszert :) puszi neki

Erásss 2009.11.30. 12:29:17

@csillag×:
Nem nyelte be...Már válaszoltam is rá!:)

Lobelt 2009.11.30. 12:30:57

Hi mindenki!

A poszthoz már hozzáfűzték a dolgokat, amiket én is akartam.

Viszont: HOGY SIKERÜLT A TALIIII? :D Valaki meséljen légyszi', mert nem bírok magammal :D

Úgy sajnálom, hogy nem voltam ott... :(

Erásss 2009.11.30. 12:31:12

@Girgesz:
Ha talál egy akkora marhát,mint a főhősnő,akkor biztos.:)

csillag× 2009.11.30. 12:32:33

@Erásss: jah, észrevettem...csak szórakozik a mocsok.

Hm... @Igazság Atyja: sztriptizel...@boss888: balettozik :D Közös produkció :))) Csajok kell ennél több?? :D:D mi meg szedjük a pénzt... :P

boss888 2009.11.30. 12:32:59

@csillag×: Gondolom, hogy szét röhögted magam, miután láttál 3D-ben. 195centimmel egy rózsaszín tütüben:D:D

Szelid sunmalac 2009.11.30. 12:33:36

Milyen tali? Mirol maradtam le mar megint?

csillag× 2009.11.30. 12:34:03

minek rakta be boss-t elsőnek???micsináá'? ez velem akar kiszúúrni???ááá ..már ő sem szeret :(

Erásss 2009.11.30. 12:34:59

@csillag×:
Az biztos,szedjük a lóvét!:)
@boss888: & @Igazság Atyja: Lehetünk Csillaggal a manageretek?Hatalmas sikereket érnétek el,az tuti!:)

Erásss 2009.11.30. 12:36:19

@Szelid sunmalac-Elmeny designer:
Szombaton volt blogtali Pesten.Több infot nem tudok,mert Én nem voltam.Kérdezd Csillagot,vagy Bosst.

Girgesz 2009.11.30. 12:36:30

@Erásss: Hát... aki ilyen *** és annyi pénze van, hogy egy bécsi kávézót képes venni, az valószínű, hogy egy kis szilikonos optikai tunning után valamelyik milliárdoscsemete BMW-jének az anyóülésén csücsül... azokhoz ugyanis szériatartozék a csinos de hülye nő.

Igazság Atyja 2009.11.30. 12:37:11

Ha garantáltan elérhetetlen leszek tánc közben, felőlem nézhet bárki. De belátom, kicsit magasra tettem a lécet a bécsi kávéházzal: beérem én egy prágaival is. :)

@Lobelt: Mivel nem jöttél, legközelebb dice 20-szal dobjuk ki, ki fizeti az egész csapatnak a söröket. (1-19: Lobelt, 20: roll again). Egyébként jó volt. :)

boss888 2009.11.30. 12:37:28

@Lobelt: Bemutatkozás, sztorizgatás, agyszétröhögése, utána meg csillagal kipróbáltuk, hogy 10perc alatt, hány közlekedési szabályt tudok megsérteni:D Szerintem nagyon jó volt...

Erásss 2009.11.30. 12:38:36

@Girgesz:
Szériatartozék!:) Ez jó!
Amúgy teljesen igazad van.Bár szerintem nem csinos az a nő,aki agyon van plasztikázva.

Lobelt 2009.11.30. 12:39:55

@Igazság Atyja: @boss888:

Hmmm... Örülök is, meg nem is. :D Ez van. :D

csillag× 2009.11.30. 12:41:38

@boss888: már megint az jön, h miattam volt? :P :) oké, kend rám az egészet :PP

Erásss 2009.11.30. 12:43:16

@csillag×:
Veled a blog szórakozik,Velem meg az iwiw!:S

boss888 2009.11.30. 12:45:03

@csillag×: Á, dehogy kenem! Majd a bírságokat küldöm...:P:D Azért a végén a forgalommal szembe menésnél, észre sem vettem, hogy volt tábla:D

Girgesz 2009.11.30. 12:47:19

@Erásss: Kis csinosítás valóban jól jön, de az fölfújt lufibabák néha elég viccesen néznek ki.

csillag× 2009.11.30. 12:47:31

@boss888: de az mikor volt? :) mert én csak a behajtani tilos táblánál néztem nagyot, amikor jobbról közeledett a kocsisor...

csillag× 2009.11.30. 12:49:19

@Girgesz: én a visrliszájtól tudok kiakadni vagy inkább nevetni :) Amikor azt próbálják elmagyarázni, h az milyen érzéki.. :D

Igazság Atyja 2009.11.30. 12:51:11

@Erásss: Csinos attól még lehet, mert ez a jelző a testalkat egészére vonatkozik. Bár a 60-as derék mellett az ég felé meredező 100/D cicik tényleg érdekesen mutatnak - egymással 90 fokos szöget bezáró mellbimbókkal főleg. :)

Erásss 2009.11.30. 12:51:36

@Girgesz:
Lásd Voksán Virág!No Comment!:)

Szelid sunmalac 2009.11.30. 12:51:56

@csillag×: Mikor lesz legkozelebb blogtali? Kinek lehet menni? Honnan kell meghivo? Meg ilyenek...

csillag× 2009.11.30. 12:56:02

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: fúú.. de sok kérdés :) Ez egyelőre mi sem tudjuk. A közeljövőben tuti nem. Ez is hirtelen ötlet volt. Még pénteken sem tudtuk, hogy lesz-e vagy nem. Nem is voltunk sokan.

vagány csaj 2009.11.30. 13:02:16

@Lobelt: Ha ez vígasztal, én is lemaradtam... :(
De majd a következőn! :))

De jobb ha @Igazság Atyja: és @boss888: nem kezd sztriptízbe, mert nem hogy nem fizetnek érte, hanem elfut mindenki! :P :D

Girgesz 2009.11.30. 13:02:29

@Erásss: Miért?Mi a bajod vele? Ő csak bebiztosította magát arra za esetre, ha nem működne a légzsák... Valamelyik szilikon-párna csak megvédi :D

Lobelt 2009.11.30. 13:05:06

@vagány csaj: hogyhogy lemaradtál? Zsu iszonyatos lázban égve újságolta, hogy taliztok

csillag× 2009.11.30. 13:06:43

@vagány csaj: hát nekem akkor is megérne egy misét :D Az a napot tuti emlékezetes lenne :D

Erásss 2009.11.30. 13:09:18

@csillag×:
Egyetértek Veled.A világ minden pénzéért nem hagynám ki!:)

vagány csaj 2009.11.30. 13:09:40

@Lobelt: Igen, de aztán sajnos az utolsó pillanatban jött közbe valami (itt inkább nem teszem közhírré hogy mi)... :(
Úgyhogy nem jött össze, de remélem nagyon jól érezték magukat, és legközelebb feltétlenül talizunk! Veled is! ;)

vagány csaj 2009.11.30. 13:10:46

Bár az, hogy blogtali kicsit túlzás. Inkább csak egy baráti találkozó volt.

csillag× 2009.11.30. 13:11:14

@Erásss: még a végén kiderül, h nekünk is fizetni kell érte ... bár ha belegondolok, nekem megérne egy korsó sört :))

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: most?...

csillag× 2009.11.30. 13:14:10

@vagány csaj: ja-ja épp ezt akartam írni, mert végül is ha blog tali lett vna, akkor "hivatalosan" kiírtuk volna ide valahova :)

vagány csaj 2009.11.30. 13:14:21

@Erásss: @csillag×: Na de Csajok! Ilyen kíváncsiságot... :))
Fordítsuk a kockát, mert látom titeket jobban érdekel, mint bárkit! Ezért ti fizettek, én meg futtatom a fiúkat! :D

Lobelt 2009.11.30. 13:15:18

@vagány csaj: Én nagyon szeretném! Zsu-ról mit tudunk, mit csinál ma? Még nem szólt hozzá ehhez a fergeteges poszthoz.

csillag× 2009.11.30. 13:16:09

@Szelid sunmalac-Elmeny designer: neked?? :D minek? te tudsz olyan amit én nem tudok, hogy tudok,és aztt szeretnéd megtudni? vagy csak azt hiszed, hogy tudom? :D

Szelid sunmalac 2009.11.30. 13:20:06

@csillag×: Ha mindezt itt akarnam megvalaszolni, nem mondanam, hogy irj privatban :)

vagány csaj 2009.11.30. 13:21:33

@Lobelt: Igen-igen, én is!
Zsuról nem tudok semmit. De majd úgyis jelentkezik. Nem szokott elveszni... :D

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.11.30. 13:23:29

@Kedves Nard:
ühüm, tehát ha munkanélküli, akkor ne ismerkedjen, ne lehessen nője, estébé?
Érdekes álláspont.

@Girgesz:
iszonyat jóképű vagy :)))

G_P 2009.11.30. 13:25:19

Hát, ez elég durva, a csávó egy igazi vadparaszt, a csaj meg naiv. Posztírónak amúgy: ez a gyáli haverokkal fenyegetőzés ez olyan XX.kerületi cigány szint (fuj!), de amúgy értem, h dühös vagy.

boss888 2009.11.30. 13:27:19

@Erásss: @csillag×: @vagány csaj: Addig akkor ráérünk gyakorolni. Majd néha elszaladok Atyához, és tökéletesítjük a produkciót, de nehogy elájuljatok tökéletesen kidolgozott felsőtestünktől. Meg Atya is jön néha ide, és szakmai tanácsot kérünk a nightklubba..:D Csak ne felejtsétek el a kávézót, és a hotel láncot a nevünkre íratni...:P

2009.11.30. 13:29:01

Hello Hello Drágáim! :)

A poszthoz... hmmm... inkább nem, de amúgy tetszett. :)

Tali, hát ő, izé... :)
Jó volt, nagyon jó. Néha feküdtem az asztalon úgy nevettem. :) Tudjátok az a tipikus fáj az oldalam ahogy nevetek stílusú. :) Csillaggal beleveseztünk, és Glg meg Igazság piáztak is egy kicit. :) Majd leközelebb iszunk.... masszívan. :) De a hely bazira jó volt, csak kicsit szauna jellegű, pedig én bírom a meleget. :) Vagy csak nekem volt melegem? :)

Lobelt 2009.11.30. 13:29:54

@Zsit (nyújtózós macs; E.T, Dubai): nos valahol egyetértek Kedves Narddal. Aki munkanélküli, annak kisebb gondja is nagyobb éppen annál, hogy nőt találjon magának. Legalábbis sok idejét a munka keresése köti le. Akinek meg nem köti le az idejét a munkakeresés, az tényleg ne próbálkozzon. :)

Girgesz 2009.11.30. 13:35:44

@Zsit (nyújtózós macs; E.T, Dubai):
Tudom. Bár azt mondják, jól álcázom :DDD

csillag× 2009.11.30. 13:36:01

@Zsu0805: valóban meleg volt :S De az a leves meg rátett egy lapáttal :P ÓÓÓÓ.... és tudjátok mit felejtettünk el??? (a székeket) :))))

vagány csaj 2009.11.30. 13:37:08

@boss888: Én csak futtatlak, a csajoktól akard a kávézót meg a szállodaláncot! :P

@Zsu0805: Sya Szivikém! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, gondoltam rátok szombaton! :))

2009.11.30. 13:39:27

@csillag×:
Tényleg, a székeim. Azt hittem boss betette a kocsiba. Bossssss nem tetted be? De izé vagy. :P :)

@vagány csaj:
Szya Édesem! Mi is gondoltunk Rád, és hiányoltunk. :(

vagány csaj 2009.11.30. 13:40:47

@Zsu0805: Á, szóval beszéltetek rólam? Kipletyiztetek?? :@ :P :D :D

Girgesz 2009.11.30. 13:40:59

@boss888: akkor mint értelmi szerző (vagy inkább ötletadó)én kérném a hotel- és a kávézólánc tiszta nyereségének 5%-át-mint csendestárs. Vagy beszállok aktív tagként a táncegyüttesbe, de akkor garantált, hogy maximum csak egy sarki késdobálót kapunk :DDD

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.11.30. 13:42:44

@Girgesz:
ez fejfa/sírkő elég hatásos álca :)

@Lobelt:
elbeszélünk egymás mellett, azt hiszem.
Nem arra gondoltam, hogy aktív nőkeresés :). Hanem ha véltelenül akárhol meglátod álmaid nőjét és megszólítod, izé-bigyó, ő meg "le se ereszkedik" hozzád, mert épp munkanélküli vagy. Tehát a kérdés az, hogy mennyire párválasztási szempont?
A másik kérdés még mindig az, hogy miért vagyunk (mi, nők) álszentek? Miért nem merjük vállalni a fent említett szempontot? És kérem, ne hozzatok pozitív példákat :) - tudom én is, hogy van. De nagy átlagban nem jellemző.

vagány csaj 2009.11.30. 13:45:41

Wow! 3 pasi akar sztriptízelni, ennek már a fele se tréfa! :D

Girgesz 2009.11.30. 13:48:02

@Zsit (nyújtózós macs; E.T, Dubai):
Nem sírkő -Hubertus kereszt... tessék kicsit utánajárni mit jelent.
Amúgy meg ott az infóm, oszt' a képek között láthatsz egy jóképű kockásfülű nyulat a társaságomban :)

csillag× 2009.11.30. 13:50:07

@Zsu0805: pedig a bárszékek, a kovácsoltvas szivecskés hát támlával...hhmm... :) nah olyat énis elfogadtam volna :)

Óóó :D a végén még egész táncos gárda verődik össze :D

vagány csaj 2009.11.30. 13:50:09

@Girgesz: @boss888: @Igazság Atyja:
Fiúk! Mint értelmi szerző, nekem is van egy ajánlatom!
Rendezzünk versenyt! 3 pasi 3 nő ellen táncol! @csillag×: @Erásss: és én kiállunk Veletek, de ha nyerünk, miénk a kávézó, a szállodalánc, de még a késdobáló is!!! :D Naa?? :P

Girgesz 2009.11.30. 13:52:17

@vagány csaj: nem akarok... én megfenyegettem őket az 5%-ért. :D(Jobb, ha ideadják maguktól, mintha beszállnék táncolni...)

vagány csaj 2009.11.30. 13:52:18

@csillag×: Ma egész nap egy rugóra jár az agyunk! :D

vagány csaj 2009.11.30. 13:53:55

@Girgesz: Na majd én pontozlak, aztán kiderül. Elvégre még én vagyok a manager! :D

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.11.30. 13:53:57

@Girgesz:
bocs, nem vettem a fáradságot, hogy kattintsak :S, így, innen messziről annak tűnt.

@Lobelt:
hurrá, konszenzus!

Girgesz 2009.11.30. 13:55:51

@vagány csaj: :DDD Ha tudnád, amit én tudok, nem ajánlgatnál iylet... :DDD

vagány csaj 2009.11.30. 13:58:15

@Girgesz: Ó, Te engem ne félts!! :D

csillag× 2009.11.30. 13:58:43

@vagány csaj: verseny? :D ez jóóó :D aztán majd riszáljuk úúúgyiis :)) és kikezdi a versenyt, mert ha ők, akkor én kifexek a nevetéstől :P

vagány csaj 2009.11.30. 14:04:11

@csillag×: Ugye hogy jó pénzszerzési ötleteim vannak!? És legalább nyíltan csinálom, nem mint a posztban! :D
Háát... Először talán nekünk kéne, lehet még a kedvük is elmenne a "versenytől" ha látnák, hogy egyértelműen alul maradnak... :D

Kósza 2009.11.30. 14:11:05

Sziasztok! Belvárosi kávézó pincérnője szóbaáll egy munkásszállón lakó sráccal? LEhet, hogy igaz ez a sztori, de hogy fake, az biztos! :)

Girgesz 2009.11.30. 14:11:10

@vagány csaj: Fújjj ezt a diszkriminációt!Abból kiindulva, hogy mi férfiak alapból botlábúak vagyunk, ráadásul nem is áll olyan jól, ha a fenekünk riszáljuk, máris leírtok minket? Szép. Asszem,megyek is a Hágai Emberi Jogok Bíróságára.

csillag× 2009.11.30. 14:16:31

@Girgesz: te és @Igazság Atyja: még adhattok elő sikeres produkciót...no, de ha @boss888: megjelenik baba rózsaszín tütüben...még ha jól is rakosgatja a lábait... hát.. :P :)))))

Bár azt kéne eldönteni, h minőségre megy vagy szórakoztatásra :D

vagány csaj 2009.11.30. 14:18:33

@Girgesz: Nincs itt diszkrimináció! A nők is lehetnek botlábúak, és a pasik is lehetnek Istenek a táncban! Ez teljesen jogos kérés, illetve kérdés volt... Az, hogy mi biztosak vagyunk a sikerünkben... Tudod, az egó! :P :D

Kósza 2009.11.30. 14:23:44

ez a pole dance/table dance téma engem is érdekel, kinél kell felíratkozni?

Girgesz 2009.11.30. 14:27:22

@vagány csaj: "Az, hogy mi biztosak vagyunk a sikerünkben... Tudod, az egó!" Csak szeretnéd :D

Másrészt, ahhoz hogy én a hab(tudod, mint a Michellin -baba) testemmel beszálljak egy táncprodukcióba, ahhoz rengeteg motiváció kell ám...(magyarul nem tudtok ti annyit fizetni, hogy olyan részeg legyek, hogy felmenjek a színpadra ugrálni). :DDD

csillag× 2009.11.30. 14:34:37

@vagány csaj: fúúúú..szaporodik a gárda :) @Kósza: megszeretné mutatni mit tud :D

Girgesz 2009.11.30. 14:43:15

@Kósza: akárhogy keresem, sehol sem találom a hsz-ok között, hogy @csillag×: megkérdezte volna, hogy hazakísérhet-e :DDDDD

vagány csaj 2009.11.30. 14:43:38

@csillag×: @Kósza: @Girgesz:
Vannak itt önként vállalkozók és olyanok is, akik még kéretik magukat, bár szerintem motivációból nem lesz hiány... :D
Tudunk mi olyat mutatni, amiért érdemes lesz vetkőzni... :D :D :D

Girgesz 2009.11.30. 14:46:17

@vagány csaj: látom, nem csak nekem nagy a szám :)

vagány csaj 2009.11.30. 14:47:37

@Girgesz: "Az, hogy mi biztosak vagyunk a sikerünkben... Tudod, az egó!" Csak szeretnéd :D
Bizonyítsd az ellenkezőjét! :P :D

Girgesz 2009.11.30. 14:49:08

@vagány csaj: Jó bebizonyítom, hogy van egóm :)))

phaszfej 2009.11.30. 14:50:17

Nemazé, de az se jobb, mint amikor egy csaj csinálja veled ugyanezt. Elhiteti, mennyire jó faszi vagy, aztán issza a véred és költi a fizetésed, mert őt sürgeti a biológiai óra. Elképesztő, mi-mindenre képesek az asszonyállatok, hogy tutira menjenek. Múltkor talizok egy ribanccal, mondja, hogy ez randi, aztán faggatott, hogy van-e valami egészségügyi problémám, hullik-e a hajam, mennyit keresek stb. Azóta nem bírom emberszámba venni a nőket, pedig szeretném.

vagány csaj 2009.11.30. 14:50:28

@Girgesz: Megteheted a színpadon, sztiptíz közben! :P

Egyébként nekem nem csak a szám nagy, tehetségem is van! :)))

csillag× 2009.11.30. 14:53:55

@Girgesz: látod! @Kósza: már a gondolatimban olvas :D

Igen, nem kértem, mivel nem is szeretem :P de azt hittem ,ezt is tdod? :))

vagány csaj 2009.11.30. 14:54:23

@phaszfej: Húúú, már bocs, de ha én egy-egy csalódás után nem tudnám emberszámba venni a férfiakat, már rég bevonulhattam volna apácának!!!!!!!!!!!!!

Kósza 2009.11.30. 14:56:30

@phaszfej: ezért nem ribancokkal kell randizni!

Girgesz 2009.11.30. 14:57:34

@vagány csaj: nekem is van tehetségem, csak én másként hívom (pl. Szófia hercegnő :DDD)

phaszfej 2009.11.30. 14:59:01

@vagány csaj: én az igaz szerelmet keresem. tudom, neketek nőknek (nő-növény, milyen érdekes, nem?)ez a pénzt jelenti.

vagány csaj 2009.11.30. 15:00:24

@Girgesz: Ejjha! Hercegnőnek nevezni a gyíkot, nem semmi! Nem baj, ha nem irigyellek!?? :P :D

Kósza 2009.11.30. 15:00:45

nna lányok, megszólíttattatok!

Girgesz 2009.11.30. 15:01:37

@vagány csaj: persze, aztán majd jól megrontottad volna szegény gyertyákat is mi? :)

csillag× 2009.11.30. 15:02:24

@Girgesz: :D:D:D:D:D áááááááááá

@phaszfej: húúú, de nem értek egyet ezzel az utolsó hozzá szólásoddal :( Az előző még elment, mert gondoltam magamban, firss volt az élmény...stb..

vagány csaj 2009.11.30. 15:06:04

@phaszfej: Hű, milyen tapasztalt ember vagy. És az elképzelhetetlen, hogy esetleg tévedsz és van kivétel is, igaz!? Pl senki sem lehet szerelmes a párjába, max a pénzébe? De hány olyan pár van, ahol nem gazdag a pasi? Arra milyen kifogást találsz? Ott a nő nem nő, vagy mi??
Érdekes egy elméleted van, az biztos! Lehet hogy még nem találkoztál a megfelelő nővel.
De erre válaszként tudnám azt mondani, hogy én is az igaz szerelmet keresem, de mindegyik pasi csak dugni akar, és lelép... De én optimista vagyok, és nem roskadok magamba egy rosszul sikerült randi után, hogy itt a világvége, és minden pasi egy köcsög! Ez a különbség kettőnk között, az életfelfogás! :)

Girgesz 2009.11.30. 15:06:39

@vagány csaj: Vicc volt -a párom hülyéskedik ezzel mindig mióta megnézett valami hülye filmet(asszem a "Hogyan veszítsünk el egy férfit 10 nap alatt" ?) Azt hittem, mint azonos nembe tartozó egyed, te is láttad ezt az "okosságot"...
Amúgy nem kell irigykedned, ha szépen kéred, biztos te is kapsz egy ilyet (igaz a tulajával együtt :D)

Stupidella 2009.11.30. 15:07:37

ehe, Ti még nem is ismeritek phaszfejt. :)

NEmáááá 2009.11.30. 15:09:28

"Egyébként nekem nem csak a szám nagy, tehetségem is van! :))) "

Vagány Csaj-t is sunáznám !

csillag× 2009.11.30. 15:10:19

@Girgesz: nem is volt olyan hülye az a film :D

Girgesz 2009.11.30. 15:10:43

@csillag×: Mi a baj csillagom? Mi fáj? Akarsz róla beszélni?:)

vagány csaj 2009.11.30. 15:11:23

@Girgesz: ÁÁ, én nem rontok meg semmit és senkit! :) Te kezdted!!! :D

vagány csaj 2009.11.30. 15:13:00

@csillag×: Melyik az? Nekem nem rémlik!

csillag× 2009.11.30. 15:15:25

@Girgesz: Köszönöm jól vagyok :)Nincs semmi baj :) mármint éppen almát rágcsálok és izé..szóval..próbálom a képleteket begyömöszölni a buksimba :S :( :)

Girgesz 2009.11.30. 15:15:25

@vagány csaj: "De erre válaszként tudnám azt mondani, hogy én is az igaz szerelmet keresem, de mindegyik pasi csak dugni akar, és lelép..."

Egy: miért?Egy egészséges nemi identitással rendelkező nő mit akar? Max. nem így hívja és más a körítés...

Kettő: én akarok mást is. Pl. hogy mossák ki az ingem, kapjak meleg vacsit és néha nem árt, ha szépen mosolyog mellett, mikor elvisz kajálni.

vagány csaj 2009.11.30. 15:15:57

@NEmáááá: Mit akarsz? Magyarul nem megy???

NEmáááá 2009.11.30. 15:17:17

vagány csaj nem vagy trendi, ha nem érted :DDD

Girgesz 2009.11.30. 15:18:31

@vagány csaj: Na, szép! Elkezdesz itt a szexről beszélni, persze csak úgy virágnyelven, aztán rám akarod fogni :DDDDDD (Miért olyan bonyolult nevető ördög smilet-kirakni?)

NEmáááá 2009.11.30. 15:20:54

"de mindegyik pasi csak dugni akar..."
Nem igaz ! Szopatni is...

csillag× 2009.11.30. 15:21:19

@vagány csaj: én már 2x is láttam a filmet :P Mikor egy újságíró csaj arról ír cikket, h veszítsünk el egy pasit 10nap alatt és elkövet egy pasival mindenféle hülyeséget :) Viszi hozzá a kis rózsszín cuccait...meg hp-en viselkedik, közös foróalbumot is csinál....
de a srác nem dobja ki, mivel fogadott a haverjaival :)

Aztán az lesz a vége, h egymásba szeretnek....bla..bla :D juj az a romantika :D
Matthew McConaughey...a főszereplő :)..asszem jól írtam :P

Girgesz 2009.11.30. 15:22:27

@vagány csaj: ezek szerint csak nem én vagyok a hülye, hanem mindenki más helikopter... Már kezdtem azt hinni, hogy nincs is ilyen film(de akkor honnét szedte a párom ezt a hülyeséget?), erre jön csillag és megment. She is my hero!

vagány csaj 2009.11.30. 15:22:41

@NEmáááá: Az előfordulhat! Na és akkor mi van?? Valaki segítsen, mi a francot akar azzal mondani, hogy sunázna? Csak én nem értem?? :)))

@Girgesz: Neem! Te akarod rámfogni! Te kezdted el, már bocsi a hercegnőddel! :D

phaszfej 2009.11.30. 15:23:36

@vagány csaj: téged maximum meg se dugnálak. ez is egy különbség kettőnk között.

vagány csaj 2009.11.30. 15:23:37

@Stupidella: Á, köszönöm a segítséget! Volt egy ilyen megérzésem, de nem mertem megkockáztatni... :)))

NEmáááá 2009.11.30. 15:24:17

Én kibaszott romantikus pasi vagyok... szerintem:DDD

Girgesz 2009.11.30. 15:24:24

@csillag×: Nem is volt olyan hülye az a film? Hát én kb. 10 percig bírtam nézni. Utána kimentem inkább a kutyával gyakorolni az apportot. Igaz, nem is én vagyok a célközönség :)

Girgesz 2009.11.30. 15:26:23

@NEmáááá: Ez kb. olyan, mintha azt mondanám, hogy pap leszek a pokolba is, b@ssza meg!

NEmáááá 2009.11.30. 15:26:25

Stupidellat is sunáznám ! Kimondottan imádom a sötét, szőke
rinyákat !

csillag× 2009.11.30. 15:29:07

@Girgesz: pasi szemmel nézve valószínű én is hasonló módon reagáltam vna :) De csajszemmel jól esett akkor este :P

Girgesz 2009.11.30. 15:29:44

@vagány csaj: Bocs, a hercegnő az vicc volt... te nem értetted-ezzel aztán majdnem zavarba hoztál engem is.

Amúgy meg te akarsz engem rábeszélni a sztriptíztáncra, pedig ha tudnád, hogy abból inkább pantomimkabaré lenne,mint erotikus tánc, akkor nem kérnél ilyet :DDD

vagány csaj 2009.11.30. 15:30:08

@NEmáááá: Hű, micsoda nyers modor! Lehet ezt szebben is! És még hogy én rontom meg a gyertyákat... :)))

@csillag×: Ja, az összes ilyen tiniregény erről szól, fogadás meg egymásba szeretés... Lehet ezért nem ugrik be. :))

@phaszfej: Ja, meg az, hogy én intelligens vagyok, és normális hangon bírtam szólni hozzád, ellentétben Veled...

Trójai 2009.11.30. 15:30:22

Ezeket a borleszkeket ki irja? Valami fizetett meseiro?
Mert koze nincs a normalis valo elethez, meg a normalis viselkedeshez, hetkoznapi emberekhez.

csillag× 2009.11.30. 15:31:54

@Girgesz: "She is my hero!" ..ezé'! :))

Stupidella 2009.11.30. 15:32:37

@NEmáááá: nem vagyok sem sötét, sem szőke, így is jó vagyok? :D

Kósza 2009.11.30. 15:34:42

@Zsit (nyújtózós macs; E.T, Dubai): szerintem is ideje lenne témát váltani! Javaslat?

Girgesz 2009.11.30. 15:35:05

@csillag×: na látod, erről beszéltem... nem én vagyok a célközönség. Valahogy nem tudom vizesre sírni a párnám az ilyen filmeken. Igaz, én sem kérem meg a párom, hogy nézze meg velem az Avatart(majd eljön magától is, ha akar) :)

vagány csaj 2009.11.30. 15:35:34

@Stupidella: Kösz! :))

@NEmáááá: Inkább azt mondd, hogy van-e olyan, akit nem?? Tipikus pasi! :P

@Girgesz: Á, én nagyon is jól értettem! :P Meg ki mondta hogy mi erotikus táncot akarunk? Jó lesz a pantomimkabaré is, legalább lesz min szétröhögni a fejünket! :P :DD

Girgesz 2009.11.30. 15:37:27

@csillag×: Me' üzenté'. Azé'. :DDD

Girgesz 2009.11.30. 15:38:50

@vagány csaj: Na, jól van... akkor erre a táncra még visszatérünk-ha nem kell a puuccparádé, akkor mehet. Anywhere, anytime.

vagány csaj 2009.11.30. 15:41:20

@Girgesz: Ohh, mondanám hogy itt és most... De mire érsz ide?? :D

csillag× 2009.11.30. 15:44:24

@vagány csaj: @Girgesz: gyerekek, a lényeg úgyis a hotel lánc, a kávézó, meg a sarki késdobáló :D Sztem alapból nevetéssel indul a dolog :D ha csak bevillan a sztriptizelős Atya + a mellette ugrándozó Boss..nah nekem már akkor fáj a rekeszizmom :)

Girgesz 2009.11.30. 15:45:14

@vagány csaj: mire hármat számolsz...

De hova is kell odaérnem?

Girgesz 2009.11.30. 15:48:51

@csillag×: engem valahogy jobban érdekeltek ti tánc közben mint ők! Nem is tudom, miért lehet ez... :)

Loop · http://www.autostat.hu/ujdonsagok 2009.11.30. 15:48:57

huh.. kemény sztori. remélem azóta megjött a csajnak az esze.

boss888 2009.11.30. 15:49:42

@vagány csaj: Olvastam egy kicsit, és hozzá teszem, hogy 6évig verseny táncoltam Brazíliába! Szal lehet,h alul maradtok...:P:D Bár jobban szeretem, ha a nő felül van...:)

vagány csaj 2009.11.30. 15:50:49

@csillag×: Igen Bosséknak azt jelenti, de @Girgesz: csak mókából akar táncolt lejteni nekünk! azért az se rossz izzítani a rekeszizmokat... :D De leverjük mindegyiken! Eljön az az idő!!! :D

@Girgesz: Mire hármat számolok? Hmm... 1... 2... :D Hol vaagy??

Girgesz 2009.11.30. 15:51:36

@boss888: A tánc a vízszintes vágyak függőleges kifejezése...

(Én meg már azt hittem, hogy csak én koptattam anno a lakkcipőt.)

csillag× 2009.11.30. 15:52:46

@boss888: most az olvasásból jöttél rá, h 6évig Brazíliában táncoltál??

boss888 2009.11.30. 15:53:34

@csillag×: visszaolvastam, mivel egyesek dolgoznak is...:P

vagány csaj 2009.11.30. 15:53:35

@Girgesz: Hát ahol mi táncolunk, ott ti kiizzadtok a gatyátokból!!! :D

@boss888: Ó, igen? Én is azt szeretem jobban! :DD Szóval, ennyi! Alul maradsz! :P :DD

Girgesz 2009.11.30. 15:55:27

@vagány csaj: Ott voltam... de mivel nem mondtad meg hol vagy, így tovább is jöttem :DDDD

csillag× 2009.11.30. 15:55:53

@boss888: de rossz egyeseknek! :( De akkor te örülhetsz :) te nem vagy "egyes" :)

vagány csaj 2009.11.30. 15:56:21

@csillag×: @boss888:-nak olyan sűrű az élete, hogy kalendáriumot vezet róla, de így is csak visszaolvasásból emlékszik dolgokra, mert közben rossz a memóriája is... :P :DD

Girgesz 2009.11.30. 15:56:54

@vagány csaj: egyre izgalmasabb a sztori... baj, ha nem szeretek gatyában izzadni? Lehet inkább mégis leveszem :)

vagány csaj 2009.11.30. 15:57:55

@Girgesz: Ha még ahhoz is béna vagy hogy megtalálj mit is várhatnék tőled tánctéren??? Áhh, szörnyű! Férfiak!!! :P :DD

boss888 2009.11.30. 15:58:12

@csillag×: Nem vagyok egyes... Nekem 5-sel kezdődik a személyi számom, mint minden zseninek:P

csillag× 2009.11.30. 15:58:44

@Girgesz: Szofi is jön veled táncolni? vagy őt otthon hagyod?

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.11.30. 15:59:34

@Kósza:
hideg van itt az irodában, valahogy kéne meleget csiholni! Különösen az kezeim/ujjacskáim fáznak!
Ötlet? :)

vagány csaj 2009.11.30. 15:59:36

@Girgesz: Hehh! Fetrengek a röhögéstől, pedig még el sem kezdtél táncolni... :DDDD Ha jobban esik gatya nélkül... :DDD

csillag× 2009.11.30. 16:02:16

@boss888: mondtam én, h nem vagy "egyes" ....Juj, 5-ös? ilyet nem a szociális otthonban osztogatnak?

Girgesz 2009.11.30. 16:02:56

@vagány csaj: jól van... béna vagyok. Tudod mikor futok majd fölösleges köröket legközelebb, hogy odaérjek :DDDDDD

Stupidella 2009.11.30. 16:03:10

@Zsit (nyújtózós macs; E.T, Dubai): cseréljünk munkát. Engem 28 fokban rohasztanak nap, mint nap, nem győzök vetkőzni. :)

Girgesz 2009.11.30. 16:03:28

@boss888: Az nem a delfineké? :D

Kósza 2009.11.30. 16:04:10

@Stupidella: neki melege lesz, Te fázni fogy,..mi változik? :)

Stupidella 2009.11.30. 16:04:59

@Kósza: öltözni még tudok, de tovább vetkőzni nem. Legalábbis a közízlést meg nem botránkoztatva. :D

Girgesz 2009.11.30. 16:06:09

@csillag×: Több, mint valószínű, hogy jön velem. Ugyanis szétválaszthatatlan jóbarátok vagyunk. :))) De megsértődik ám, ha így hívják!-én már csak tudom :)

vagány csaj 2009.11.30. 16:06:40

@Girgesz: Hát fölösleges köröket nem kell futni, csak oylat, ami nem fölösleges! Te csináltad rosszul, ezzel is elárultad! :P :DD

Na de fiúk-lányok! Nekem mennem kell. További szép napot! :))

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.11.30. 16:06:49

@Kósza:
mééér? Az ötleteléssel mi baj van? :O Legalább megjön az étvágyuk :)

@Stupidella:
Vetkőőőzni? Nyikkk :)))))
Jó, cseréljünk (itt tényleg kurva hideg van, nincs 18 fok, és hát egész nap ülni/gépelni ...vááá, letörnek az ujjaim)

Kósza 2009.11.30. 16:06:54

@Stupidella: reformáljuk meg a közízlést!

Kósza 2009.11.30. 16:07:52

@Zsit (nyújtózós macs; E.T, Dubai): rendben, máris rálehelek az ujjaidra! :)

Stupidella 2009.11.30. 16:09:13

@Kósza: mit gondolsz, mennyire vennének a hallgatók komolyan, ha alsóneműben félfogadnék? :)

@Zsit (nyújtózós macs; E.T, Dubai): csak addig, amíg Te felmelegszel, én meg lehűlök. ;)

Girgesz 2009.11.30. 16:10:19

@vagány csaj: te kérsz lehetetlent! Menjek oda hozzád, de nem mondod meg hova? hmm.....

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.11.30. 16:10:50

@Stupidella:
fényposta: hőcsere! Na? :)

@Kósza:
nem is tudom, itt vagy? egészen közel? ;) :DDD

Stupidella 2009.11.30. 16:11:44

@Zsit (nyújtózós macs; E.T, Dubai): küldöm Neked Sándort, Józsefet és Benedeket, ők zsákban viszik. :)

Girgesz 2009.11.30. 16:13:12

@Kósza: Na, én is átadom a terepet az arra érdemesebbeknek :)
További szép napot!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.11.30. 16:13:44

@Stupidella:
van egy darab a raktárban belőlük, de nem hoz meleget a szemetje, mondjuk erősen nyugdíjas, azoknak a csiga is csak huuussssss
:DDD

Kósza 2009.11.30. 16:14:27

@Stupidella: hát, ha van a zsákjukban, zacskójukban sic!, valami komoly, akkor tudnak is meleget csinálni! :)

Kósza 2009.11.30. 16:15:05

@Girgesz: átvettem a stafétát, kellemes estépítést!

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2009.11.30. 16:18:03

@Kósza:
Na, picit javítok a helyzeteden: ez egy pöttyet több-összetevős dolog ;) -szóval lehet, hogy nem csak rajtad múlik:)

Na, el... izé... mentem :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.30. 16:26:30

@vagány csaj: Támogatom. Én pedig szedem a belépőket és lelépek a bevétellel.

csillag× 2009.11.30. 16:28:07

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): csak ha te is részt veszel a műsorban. Ingyen kukkolás nem fer...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.11.30. 16:38:13

@csillag×: Ki mondta, hogy én kukkolnék? Ajtóban állva belépőt szedni egy több ezres tömegtől- hol van idő eközben kukkolni?
Na és főleg amikor nincs bejönni vágyó, akkor a pénzt számolni.
A pééénzt! :D

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2009.11.30. 16:39:37

Biztos megfogalmazta már más is: Rita nem naiv, hanem egy igazi hülye...

Kósza 2009.11.30. 16:43:13

további kellemes csevegést, bezárt a bazár, "Dubai" is over,...

indapass90210 2009.11.30. 17:18:35

Mindkettő evolúciós zsákutca!

Erásss 2009.11.30. 20:23:45

Húúú,de eltűnt mindenki!

Nikica21 2009.11.30. 21:14:20

Egzisztencia, és számít a pénz:

Múltkor ültem a kedvenc
helyemen, a pultnál, egyszer csak besétál a
leggyönyörűbb nő, akit valaha
láttam életemben.

Gondolkodtam, hogy szólíthatnám meg, aztán küldtem neki
egy üveggel a
bár legjobb pezsgőjéből egy rövid üzenettel, hogy volna-e
kedve
meginni velem.

Elolvasta, rám mosolygott, majd
visszaírt:

-Uram! Ahhoz, hogy önnel pezsgőzzek, a luxusvillája garázsában
egy
Mercedesnek, a bankszámláján legalább egymilliónak, a
nadrágjában
pedig pontosan 20 centinek kell lennie.

Miután elolvastam,
visszaírtam:

- Drága Hölgyem! Küldje vissza az üveget. A garázsomban egy
Porsche,
egy Ferr és egy Mercedes áll, a 8 darab bankszámlámon
pedig
pontosan 2-2 millió USD található.

Viszont soha, de soha, még a
világ legszebb nője kedvéért sem fogok 5
centit levágatni a
farkamból...

Erásss 2009.11.30. 21:31:46

Ez a Benkő...nagyon gáz!:S Pont hozzá illenek ezek az agyhalottak.

Erásss 2009.11.30. 21:33:03

DEVIL HIÁNYZOL A LELTÁRBÓL! ;)

Nikica21 2009.11.30. 21:56:31

@Erásss: Érdekel akkor a smink?

Erásss 2009.11.30. 21:57:17

@Nikica21:
Hát persze!Már megcsináltad?

Nikica21 2009.11.30. 22:11:27

@Erásss: Megám!:) Még fogok egy párducosat is majd azt is megmutatom!:)
smink.network.hu/kepek/go_to_the_party__nyeremenyjatek/igazi_party_smink
De úgy vedd ezt, hogy a verseny smink mindig durvább, mint egy sima hétköznapi!:)

Devil2 2009.11.30. 22:18:26

@Erásss: Kipipálhatsz! :)) megvagyok, ragyogok!:)

Szép estét Mindekinek!

Nikica21 2009.11.30. 22:22:42

@Devil2: Szió! Neked is szép estét!:) Hogy smint?:)

Erásss 2009.11.30. 22:27:23

@Nikica21:
Basszus ez nagyon szép!Szemöldök tetoválást nem vállalsz?:)

Erásss 2009.11.30. 22:28:02

@Devil2:
Babám kipipáltalak.Most írtam privibe Te póker bajnok!:)

Nikica21 2009.11.30. 22:29:49

@Erásss: Nem, még nem vállalok, de szeretném megtanulni, cska külön tanfolyam!
Csak nem szeretnél tetováltatni?:)

Erásss 2009.11.30. 22:29:58

www.youtube.com/watch?v=sgDgwxkeADo
Most ezt a számot hallgatom!Gondoltam megosztom Veletek...Ajjj az a jó szívem! :D

csillag× 2009.11.30. 22:30:28

@Nikica21: többiekét regisztrálás nélkül nem lehet megkukkantani?? :)

Erásss 2009.11.30. 22:31:26

@Nikica21:
De igen.Unom,hogy állandóan festegetnem kell...Inkább kitetováltatom és nincs rá gond.Tényleg szép lett a smink.Ez a lila ütős...
Mit mondott rá a zsűri?Gondolom volt.

Erásss 2009.11.30. 22:32:02

@csillag×:
De kis kiváncsi valaki.:)

Nikica21 2009.11.30. 22:33:52

@csillag×: de meglehet csak lépegetni kell!
@Erásss: Még semmit, mert péntekig lehet beküldeni a sminkeket...ezért fogok még egy párduc mintásat is csinálni!:)

Nikica21 2009.11.30. 22:35:13

@Erásss:
Ma már elég profin nyomják a sminktetoválásokat, úgyhogy merem ajánlani a mindennapi sminkelgetés helyett!:)

Devil2 2009.11.30. 22:35:48

@Nikica21: Sziia! Köszönöm kérdésed, áhh, semmi különös, csak meló volt egész nap. Pedig ma is jó kis "műsor" ment itt. :)

Néztem a sminket, azt Te csináltad?

Erásss 2009.11.30. 22:36:28

@Nikica21:
Aham...értem.Majd azt is mutasd ám meg.Képes leszel pöttyöket festegetni...?Csak én vagyok ennyire lusta smink terén?Szemcerka,spirál aztán kész.:)

Erásss 2009.11.30. 22:37:51

@Devil2:
Csillaggal futtatjuk a fiúkat!Szerintem Téged is kéne...:) Beszállsz?Testvériesen elosztozunk.Mienk a pénz,tied pedig a tudat,hogy boldoggá tettél minket...:D

Erásss 2009.11.30. 22:38:40

igazam van Csillagom!?! :)

Nikica21 2009.11.30. 22:41:17

@Devil2: Igen én csináltam drága...miért? Annyira rossz lett?:D
Mert akkor nem!:DDDD

Nikica21 2009.11.30. 22:43:01

@Erásss: Nem vagy lusta hétköznapra az bőven elég...valaki még annyit se tesz!:) Én meg élvezem!:)
Huh pasik futtatása...jól hangzik!:)

csillag× 2009.11.30. 22:43:55

@Erásss: egyik ismerősömre lettem vna kíváncsi, mert ő is szokott ieneken részt venni, de sajnos sztem velem van a hiba, mert mindig kidobja, ha lépni akarok, h regisztráljak :P :D

@Nikica21: egyébként nekem is tetszik..valószínű nagyrészt a vidám színek miatt :)
Nah, a párduc mintásra is kíváncsi leszek, hogy fogod megoldani :)) ...hajráá csajszi :) De amúgy gondolom erről zsűri dönt és nem szavazásra bocsátják? mert akkor az tökre "kinek mennyi ismerőse van" helyzet...

Erásss 2009.11.30. 22:45:16

@csillag×:
Tőlem is kéri a regisztrálást.

Nikica21 2009.11.30. 22:47:40

@csillag×: igen zsűri dönt róla...viszont ott meg az megy, hogy pestiek előnyben(pestiek vannak a zsűriben)!:(

Nikica21 2009.11.30. 22:48:58

Hmmm....nemtudom eddig 2embernek muattam a modellnek és b.nőmnek ők megtudták a többit is nézni!
smink.network.hu/kepek/go_to_the_party__nyeremenyjatek
Így lehet mutatja!

Erásss 2009.11.30. 22:53:36

@Nikica21:
Ha rákattintok a képre még mindig regisztrációt kér.Mivel nem tudom kinagyítani alig látok valamit...:D

Nikica21 2009.11.30. 22:55:40

@Erásss: Értem! Hát akkor sajnálom!:(

Erásss 2009.11.30. 22:57:44

@Nikica21:
Mindegy.A lényeg,hogy a tiedet láttam/láttuk.:)

Nikica21 2009.11.30. 23:00:48

@Erásss: Akkor jó!:) Bár igazából max olyan 6-8igazán szép van...ha kell bemásolom őket!:)

Devil2 2009.11.30. 23:02:47

@Erásss: Futtatni?? Ahha, peeeersze.. :)) A fiúk lehet hogy hagyják magukat, na de egy FÉRFI ilyet nem csinál :D

Devil2 2009.11.30. 23:04:01

@Nikica21: Jajj, dehogy lett rossz, pont hogy jóó! Ez a hivatásod?

Nikica21 2009.11.30. 23:05:25

@Devil2: Köszek...örülök, hogy tetszik....kozmetikus vagyok és imádok sminkelni!:)
Oh egy igazi Férfinek írok most! :D

Erásss 2009.11.30. 23:06:47

@Devil2:
Bocsánat,elfelejtettem,hogy egy FÉRFIVEL beszélek,akinek... mond csak,milyen a farkad?Villás?:D

Devil2 2009.11.30. 23:08:06

@Nikica21: Oh, és versenyezgetsz a műveiddel?

Devil2 2009.11.30. 23:09:36

@Erásss: Nem villa az, csak Csillag elnevezte villának. :D

Devil2 2009.11.30. 23:10:50

@Nikica21: Egyébként milyen szempontok alapján lehet versenyezni sminkelésben? Mert gondolom az eléggé szubjektív műfaj.

Devil2 2009.11.30. 23:13:11

@Erásss: Érted? Áhh, csak azt hiszed! :D

Nikica21 2009.11.30. 23:14:33

@Devil2: Nagyon is szubjektív....nézik az alapozást, a smink tisztaságát, ötletét, na meg a sminkes alap dolgokat!:)

Erásss 2009.11.30. 23:14:52

@Nikica21:
A báli ragyogás sminknél ismerem a modellt.Bánáti Évának hívják!:)

Nikica21 2009.11.30. 23:15:20

De nem is piszkavas!:D

Devil2 2009.11.30. 23:16:55

@Nikica21: Nagyon jó mind! A macskás tényleg elég macskaszerű! :)

Erásss 2009.11.30. 23:16:56

@Erásss:
Basszus a Horváth Olívia sminkel?Ő a kozmetikusom!:)

Erásss 2009.11.30. 23:17:25

@Nikica21: Basszus a Horváth Olívia sminkel?Ő a kozmetikusom!:)

Nikica21 2009.11.30. 23:17:45

@Erásss: Az a smink nagyon szépen kivan dolgozva...egyedül a szemöldöke nem tetszik benne...!:)

Erásss 2009.11.30. 23:19:24

@Nikica21:
Na,majd holnap mondom neki,hogy láttalak az éétteerreenn!:) Meg az Enikőnek is.Ő az Olívia másik modellje.

Nikica21 2009.11.30. 23:19:27

@Erásss: Nah látod...akkor hozzá tutira mehetsz alkalmi sminkre!:)

Devil2 2009.11.30. 23:19:39

@Nikica21: Itt Szegeden is van egy sminkbajnok, akit ismertem is, Dudás Barbara. Ismered?

Erásss 2009.11.30. 23:21:41

@Nikica21:
Kis város Nagykanizsa én meg mindenkit ismerek.Elég pörgős életet éltem annó,ebből adódik.Nagyon is pörögtem...Nem is tudom,hogy anyum,hogyan bírta!:)

Nikica21 2009.11.30. 23:22:04

@Erásss: Kicsi a világ...mond meg neki, hogy ügyes nagyon!:)

Erásss 2009.11.30. 23:22:26

@Devil2:
Miben fogadunk,hogy értem?:)

Nikica21 2009.11.30. 23:23:08

@Devil2: A neve ismerős...azt hiszem ő a tama sminkese, de nem vagyok benne biztos!

Erásss 2009.11.30. 23:23:24

@Nikica21:
Nekem a nyári sminkje nem tetszik.Viszont a Vica szemöldöke sem az igazi...ahogy Te is mondtad!
Amúgy ügyesen dolgozik.

Erásss 2009.11.30. 23:24:03

@Devil2:
Csak nem jártál Te is sminkeltetni?:)

Erásss 2009.11.30. 23:30:51

Na megyek aludni.Már nem látok ki a fejemből.
Mindenkinek nyugodalmas,jó éjszakát kívánok!:)

Erásss 2009.11.30. 23:31:45

DEVIL HOLNAP KATTANÁS!:)
Álmodj majd nagyon szépeket!:)

Nikica21 2009.11.30. 23:31:58

@Erásss: Nekem a nyári tetszik és a moulin rouge nem annyira...!:)
Nekem kicsit túl erősen vannak kihúzva a szemek!:)

Nikica21 2009.11.30. 23:34:48

@Erásss: Jó éjt, szép álmokat...lánykádnak is!:)

Nikica21 2009.11.30. 23:35:57

Én is elköszönök mindenkitől!:)
Pápá, pussza!;)

Devil2 2009.11.30. 23:40:18

@Erásss: Na ez egy sztori. Egy fürdőszobaüzletben dolgoztam, amikoris egyszer bejött fent nevezett hölgyike. Valami fal alatti WC tartályhoz nyomólapot keresett, krómozottat. Nem volt, csak mattkrómos. Rá akartuk beszélni arra. De nem volt egyszerű eset. Már nem nagyon emlékszem igazán a részletekre 7-8 éve volt. Szóval azt tudom hogy én vittem ki neki valami másmilyet a készülőfélben lévő lakásukhoz, férje volt, vagy élettársa, nem tudom. Na lényeg hogy körbevezetett a lakésban, meg fogalakoztunk persze a WC tartállyal is, közben dumáltunk, kiderült hogy kozmetikus, szimpatikus volt a csaj, ezért gondoltam elmegyek hozzá, hogy tisztítsa meg az arcomat, elvégre nem árthat az. Na el is mentem, akkor már a stúdiójába. Ott aztán duma közben elővett egy rakat sminkes képet. Na a nagy kozmetikázásból az lett hogy a szemöldökeim úgy bepattanásosodtak pár nap múlva, hogy azt hittem sírva fakadok. Azóta se voltam kozmetikusnál. Na de aztán rá egy évre talán, a helyi napilapban látom hogy valami komoly verseny fődíját nyerte meg. Aztán még foglalkozott vele a média egy darabig de már egy ideje csend van körülötte.

Devil2 2009.11.30. 23:41:17

Ah, lekéstem..
Jó éjt csajok! :)

csillag× 2009.12.01. 00:00:10

@Devil2: hát aki sokat "pofázik" az lemarad :P :)

s_timcsi · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.12.01. 16:02:46

vannak még ilyen buta és naív lányok!? Meg is érdemlik!

Nikica21 2009.12.01. 20:59:24

@Devil2: Jó kis sztori...én azt hittem rámozdultál a csajra!:D

Répus666 2010.02.26. 12:26:54

egyes nők mire képesek hogy ne legyenek egyedül!
az ostoba
süti beállítások módosítása