Én nem sokat tud magyar

2009. december 08. 06:55 - csajokespasik

„Ha megdugod a lányomat, elveszed feleségül, ha addig élek is!” - A fiatalember megpillant a neten egy nagyon helyes lányt, ám kiderül, hogy a szépség külföldről ír. A srác szomorú, de a lány meghívja magukhoz Amszterdamba. A fiú rábólint, és veszettül csomagolni kezd…pedig nem kéne ennyire kapkodni ! Most megtudhatod, milyen érzés, amikor egy lánynak a saját fanatikus anyja teszi tönkre az életét.

 

Sziasztok! Nem vagyok valami nagy levélíró, de nagyon kedvelem az itt olvasható történeteket, és egy ideje gondolkodom azon, hogy megosztom veletek az én sztorimat. Középiskolás koromban ismertem meg a női nemet, kezdetben félénkebben, aztán egyre jobban belejöttem. Sosem tartottam magam egy „hű, de jó” pasinak, de talán nem is panaszkodhatok. Ismerkedni mindig könnyen ismerkedtem, és ha lányról volt szó, akkor az esetek nagyobb részében sikerrel is. De jöjjön a történet, amit le akarok írni: évekkel ezelőtt, túlesve a vizsgaidőszak viszontagságain, és jól megünnepelve a sikeres és a kevésbé sikeres vizsgákat, egy napon arra ébredtem, hogy itt van előttem az egész nyár, a lehető legjobban ki kéne használni. Nincsen éppen senkim, hát akkor kalandra fel, ismerkedjünk!

Egy-két, említésre se méltó dolog után nagy unalmamban felregisztráltam egy internetes társkeresőfélére, gondolván: próbáljuk ki, ilyen úgyse volt még és sose lehet tudni. Na, ez megtörtént, beírok pár adatot, hogy kiket dobjon ki a gép, nézem az első oldalt, másodikat, harmadikat ... és meglátom őt. Rákattintok, olvasok, sok mindent nem árul el magáról ... de a képei. Szőke volt, kék szemű ... valami nagyon megfogott benne. Ami még furcsa volt, az a keresztneve, de gondoltam ez még nem jelenti azt, hogy külföldi lenne, hiszen Gödöllő van beírva a lakhelyhez. Írtam neki egy biztos elég sablonosra sikerült „ismerkedjünk, mert nem bánod meg, és kérnék szépen msn-t” típusú levelet. Elküldöm, és őt elképzelve a lelki szemeim előtt fekszem le. Másnap, vagy utána való nap meg is jön a rövid és tömör válasz, ami valahogy így nézett ki: „Szia! Az enyém ...@hotmail.com, puszi D.”

Jól van, mondom magamban, végül is mit írjon, a lényeg megvan. Felveszem és visszaírom neki, hogy este 7-től akkor várom, remélem, tudunk majd beszélni. Hozzáteszem, akkor éppen rossz volt a számítógépem, szóval szépen beültem egy belvárosi internetkávézóba, ahol normálisabb árak vannak. Pontosan meg is érkezett, látom, ahogy bejelentkezik. Nagy lendülettel elkezdek neki írni egy hangosan magyarázó és hadonászó arab és egy elég másnapos arcú angol között. A lánytól válaszképpen mosolygós fejeket kapok, ami először aranyos, de egy idő után, hogy ha csak ír és ír az ember és más visszajelzést nem kap, számomra kezd idegesítő lenni. Jó, váltsunk módszert, persze, nem kell senkit így lerohanni, akármekkora lázban is égek, felteszek neki egy egyszerű kérdést, és várom a választ...

Telik az idő, nem jön semmi, tovább telik, semmi. Már majdnem elköszönök tőle (kicsit forrófejű is vagyok, azt hiszem), hogy jó, akkor szia, amikor jön valami ilyesmi: „Bocsonatot kerek, en nem sokat tud magyar.” Óóó, mondom, ez mindent megmagyaráz. És akkor a lehető legegyszerűbb módon kifejezve magam elkezdek tovább kérdezgetni. Elég nagy szünetekkel, de egyre jobban válaszol is. Megtudom, hogy édesanyja magyar, az apja holland, ott van most is Hollandiában. És az anyukája nem nagyon tanította meg szép anyanyelvemre, de ő igyekszik ... Nagyon aranyos volt amúgy, zárásig ott voltam majdnem. És akkor a következő napokban így beszélgetünk tovább. De egyre jobban bennem van a kisördög, amit végül le is írok neki. Ez mind nagyon szép és jó, de Hollandia mégis messze van ... Ja, hogy ők nemsokára jönnek Magyarországra nyaralni, és itt lesznek pár hetet Gödöllőn. Na, mondom, király!

Megbeszéltük mikor száll le a gépük, én pedig jóval a megadott idő előtt már ott téblábolok Ferihegyen virággal a kézben. Már a görcs a lábamban áll a sok fel-alá járkálástól, mikor egyszer nyílik az ajtó, és ő jön ... A valóságban sokkal szebb, mint a képeken. Leülünk, ő csak mosolyog, én pedig csak nagy bambán tátom a számat, végül két puszi ébreszt fel, úgy ahogy. Akkor összeszedem magam, átadom a virágot. Beszélgetünk kicsit, kérdem, hogy a családot hol hagyta ? Azt mondja, hogy ők még a csomagokkal foglalkoznak, ő direkt előre jött. Mindegy, aztán egy kis beszélgetés után mondja, hogy ha nem baj, most menjek el, majd hív. Így is lett, nagyon sokat találkoztunk és olyankor egész napokat együtt töltöttünk (hétvégente és péntekenként volt tutira családi program, akkor nem). Ő pedig egyre jobban ki tudta magát fejezni magyarul. Egyre jobban alakultak a dolgok kettőnk között, majdnem ágyba is kerültünk. Végül az nem jött össze itt, Magyarországon. Nem sokkal, mielőtt visszamentek volna, megismerkedtem a családdal is. Egyedül az anyját találtam kicsit furcsának, akkor még magam sem tudtam megmagyarázni miért. De a húga csak vigyorog rám egyfolytában (ő egy szót nem tud magyarul), az apja pár egyszerű kérdést azért fel tud tenni. Eltöltöttem náluk egy összességében nagyon kellemes délutánt-estét. Négyszemközt az apja egyszer csak a kezembe nyom egy 100 euróst, hogy "menjetek valahova".

Köpni-nyelni nem tudtam először, adtam volna vissza, de mondja, hogy ne, fogadjam csak el... A 100-ast rá is költöttem, becsülettel :) Mielőtt a lány elment volna, már mondtam volna neki, hogy figyu, úgy tiszta, hogy zárjuk le ezt a dolgot. Nagyon szép volt minden, élveztem minden pillanatot, de ... Nagyon-nagyon messze vagy és az úgy egyikünknek se lenne jó. Esküszöm ilyenen járt az agyam, amikor megkérdezi, hogy lenne-e kedvem nemsokára kimenni hozzájuk és egy hosszabb időt ott lenni. Megbeszélte a szüleivel is már. És én nem mondtam nemet ... Pedig azt kellett volna.

Cókmók be a táskába, repcsire fel, irány Amsterdam. Ő ott a reptéren, fel a vonatra, irány a városuk. Nagyon késő volt már, mire megérkezünk. Egy teljesen egyszerű, kétszintes családi házban laknak. Család fent van, pedig már elmúlt éjfél .... Apuka próbál nagyon kedvesen összerakni egy értelmes mondatot magyarul nekem, anyuka pedig letesz elém pár virsliszerűséget kenyérrel... Hát, gondolom, éhes ember ne válogasson. Aztán mindenki fel, előtte nekem széthúzzuk a nappaliban levő kanapét, megágyazunk. Elmegyek gyorsan fürödni, fogat mosni, aztán épp leérek, leülök, hogy kicsit átgondoljam a nap eseményeit, mikor jön le szép csendben D. mosolyogva :) Nagyon aranyos volt. De alig telik el két perc, rikácsolást hallok fentről az anyja hangján (nem is tudom körülírni azt a hangnemet), persze hollandul. Neki most fel kell menni, és gyorsan otthagy én meg csak nézek, hogy ez mi volt ... De rövidre fogom, mert már így is nagyon hosszú. Szóval ha náluk voltam, nem tudtam két percet nyugodtan a lánnyal lenni kettesbe, mert jött az anyja vagy a húgát küldte ránk, hogy nehogy "történjen valami". Kegyetlenül idegesítő volt! És amúgy se azért mentem oda, hogy ágyba vigyem a lányát, hanem mert egyszerűen jól éreztem magam vele. És nem így indult ez az egész, sosem gondoltam volna, hogy ez van a háttérben. Egyszer egy reggel leültem az anyjával beszélgetni, próbáltam szépen elmagyarázni neki, hogy ne csinálja ezt, nem tudok két percet nyugodtan beszélni a lányával, mert mindig ránk nyit vagy leskelődik. Nekem nincsenek tisztességtelen szándékaim és amúgy is bőven elmúlt már 18 a lánya, hadd döntse el, mit akar... És akkor esett le igazán, mi a szitu, amikor elkezdte a vallásos dolgait mondogatni. És az a mondat is kicsúszott a száján, hogy ha megdugod a lányomat, elveszed feleségül, ha addig élek is. Így, szó szerint. Én hiszek Istenben, ha finoman szólva sem vagyok jó templomba járó, de ez a nő ... ez nem vallásos volt, hanem bolond, de nem egyszerűen. Amikor lehetett menekültünk otthonról. Akkor meg 5 percenként a telefonok, hogy: mit csinálsz? Szegény lány sokat nem mondott el nekem, de egyszer, amikor kikészülve sírt a vállamon, azt mondta, hogy az előbb az anyja azt ordította neki hollandul, hogy egy roh@dt kurv@, mert istenem, meglátta, hogy csókolózunk. Ennyi volt a nagy bűn! Ilyenkor azzal tudtam valahogy visszafogni magam, hogy ha innen kitesznek, akkor a hátralévő két hétben alhatok az utcán, amíg fel nem száll a Budapestre tartó gépem. És ha valaki kérdezné, hol volt az apja, annak elmondom, hogy sehol. Annyit se mondott, hogy bú vagy bá.

De amikor kettesben voltunk - nagy nehezen - az nagyon jó volt. És az is megtörtént, amitől az anyja úgy félt. Nem én akartam jobban, hanem D. (én voltam neki az első). Akkor már jöttem volna haza, de nagyon. Szerintem valahol ezzel is próbálhatott megfogni. Nagyon belém szeretett. Olyat mondott, hogy eljön Magyarországra, itt fog egyetemre járni, hogy együtt lehessünk. Én pedig mondtam neki, hogy nem érek annyit, hogy miattam örökre összevessz a szüleiddel. Olyanok amilyenek, de szeretnek téged ... Szerintem jó döntést hoztam, már amúgy is úgy éreztem, hogy kihasználtam őt, főleg hogy tudtam, én nem szeretem őt a vonzalmon túl. Neki akartam jót. Megbeszéltük nagy nehezen, hogy ennyi volt, így lesz jó mindkettőnknek. És utána hazajöttem.

Ősszel sokszor beszéltünk msn-en. Akkor már sokkal jobban tudott magyarul. Úgy éreztem, igazi baráti beszélgetések voltak. Úgy gondoltam letisztázódott a dolog, és elfelejtett. Hiba volt annyit msn-ezni vele. Mert abban az évben, szilveszter előtti napon egyszer csak szól apám, hogy vendégem jött... Ő volt az! (a születésnapjára küldtem neki egy könyvet, arra írtam rá a címem...) Köpni-nyelni nem tudtam ... Gyorsan bevezettem a szobámba, leültettem az ágyra és megkérdeztem, hogy mi a fenét keres itt ? ... Háha lenne még esély arra, hogy újrakezdjük. „De hát, hogy gondoltad azt, hogy csak úgy eljössz ilyen messzire, szóltál otthon?” Gyorsan felöltöztem, elvittem egy közeli helyre, hogy üljünk be és ott beszélgessünk tovább, mert már nagyon érdeklődtek otthon, hogy mi van. Nyugodtan akartam vele megbeszélni a dolgot. Kérdem, van hol aludnod? Igen, Gödöllőn van a nem tudom már milyen néni. Szóltál neki? Még nem ...

Ott pedig egyszer csak megszólal a telefon, nézem, Hollandia ... úúú (én hülye megadtam az anyjának a számom még nyáron, amikor itt nyaraltak). Persze az anyja volt. Hogy én mégis mit képzelek magamról, elraboltam a lányát, rám küldi a rendőrséget ... Kiderült, hogy valami olyasmit mondott az anyjának, hogy Párizsba (!) ment tanulmányi kirándulásra. Teljesen kész voltam, lelki szemeimmel már láttam, hogy kattan a bilincs. Miután végighallgattam, milyen jelzőkkel illet a kedves mama, mondtam, hogy a holnapi géppel hazamegy D. és elnézést.

Hazamentünk, átbeszélgettük az estét és együtt töltöttük az éjszakát, az volt a kérése, hogy így váljunk el egymástól. Másnap kikísértem ... és azóta nem kerestem, ő se engem. Egy biztos, sose szeretett engem senki úgy, ahogy ő szeretett ... És csak bízni tudok abban, hogy ha néha rám gondol, akkor jó szívvel teszi azt.

 

 
274 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr551572929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Girgesz 2009.12.08. 15:27:14

@vagány csaj: áh, csak van egy ismerősöm, aki mesélte, hogy az ő barátjának a testvérének a nagynénjének a lányának a bartája járt így...

(Az egyik csajszi ismerősöm jött össze a szomszéd sráccal, akit azért nem szerettek eleinte, mert a szülei hülyék voltak-de nem hiszem,hogy ő írta volna a posztot.)

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.08. 15:28:36

@vagány csaj: Nem kell hosszú monológ: elég 1 oldal, 12-es betűnagysággal.

boss888 2009.12.08. 15:29:33

@Panni CsP: Csak neked!
Unoka kérdezi:
- Nagyi, nem láttad a tablettáimat? Az volt ráírva, hogy Extasy.
- Francba a tablettáiddal! Láttad azt a bazinagy sárkányt a konyhában?

2009.12.08. 15:29:35

@Igazság Atyja:
Rólam van szó, inkább maradjunk a baleseteknél. :) De tavaly vettem cuky piros-fekete fehérneműszettet harisnyakötővel... nem kicsit bántam meg... :)
Nah most elrohanok Muttiért aztán irány másodunokabáttyám, hátha tud valami ötletet mondani hogy üzemelem be a letöltést. :)

vagány csaj 2009.12.08. 15:30:35

@boss888: Írd meg! Olvasnék róla! :D

Kósza 2009.12.08. 15:31:43

@Zsu0805: letöltés? Csakis cryptload-dal :)

vagány csaj 2009.12.08. 15:32:23

@Girgesz: Á, azt hittem Rólad van szó! :PP

@Zsu0805: Szijja Drágám! :))

vagány csaj 2009.12.08. 15:32:54

@Panni CsP: Gondolkodom, tehát vagyok! :)

pkrisko 2009.12.08. 15:33:30

Karacsonyrol nincs sztorim, hala az egnek, eleg nekem az ujevi is!

2009.12.08. 15:33:43

@Kósza:
Nah erről még nem hallottam, majd értekezhetnénk. :P :)

Girgesz 2009.12.08. 15:34:04

Karácsonyi sztorim van, de az vagy sírós, vagy ömlengős, vagy erotikus, vagy barátokról szól.

Igazság Atyja 2009.12.08. 15:35:21

A piros-fekete szexicuccon nincs mit megbánni, azt mindenki kedveli, főleg harisnyakötővel. :)

Kósza 2009.12.08. 15:35:50

@Zsu0805: állok rendelkezésedre

vagány csaj 2009.12.08. 15:36:16

@Girgesz: Olyan passzívak vagytok! Küldjetek sztorit Ti is, ne csak máson nyammogjatok! Itt az ideje venni a fáradtságot és írni egyet!

Lobelt 2009.12.08. 15:39:17

@Zsu0805: Hali-hali! Nagyon király lett a frizu, mint azt már fentebb megemlítettem :D Ahogy Atya mondta: olyan nők is szóba állnak velem, akik eddig nem :D Persze én jó kisfiú maradok, de a különbség akkor is szembetűnő :D

vagány csaj 2009.12.08. 15:40:59

@Lobelt: "Persze én jó kisfiú maradok"
hahahhahaahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaa :DDDDDD
Ugye nem muszáj elhinni!?? :P

Girgesz 2009.12.08. 15:41:11

@vagány csaj: mondtam, hogy csak a szám nagy... egyszerű ember vagyok, egyszerű történetekkel (amiket színesen adok elő :P)

vagány csaj 2009.12.08. 15:44:30

@Girgesz: Mellébeszélést nem kértünk! :P :))

Girgesz 2009.12.08. 15:47:17

@vagány csaj: Persze,aztán majd kapok, hogy majd elalszotok a sztorin...

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.08. 15:48:56

@Girgesz: és azokból lesznek a legnagyobb sztorik... mert mi is egyszerű emberek vagyunk, egyszerű történetekkel :)

boss888 2009.12.08. 15:48:58

Pistike rohan az apjához:
- Apa, apa! Az anya felakasztotta magát a pincében!
Az apja elrohan, megnézi, senki sincs a pincében. Erre Pistike:
- Haha, április bolondja! Nem is a pincében, hanem a padláson akasztotta fel magát!

Girgesz 2009.12.08. 15:52:43

@Panni CsP: Tényleg nincs kibúvó? :D (Ha ártatlan szemekkel nézek akkor sem engedtek?;) )

boss888 2009.12.08. 15:52:53

Na egy utolsó!

Alkalmi pár a hotelszobában meghitten szeretkezik, amikor a szőke csaj megszólal:
- Van egy kis gond. AIDS-es vagyok...
Srác:
- Én is...
Csaj:
- De én csak vicceltem...
Srác:
- Többet nem fogsz!

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.08. 15:55:08

@Girgesz: semmi nem erőszak, csak ha jól esik és szívből jön. (meg ha nem unalmas) :))

vagány csaj 2009.12.08. 15:56:02

@Girgesz: Nem-nem! Akkor sem! Ugye, Panni!? :P :))

Girgesz 2009.12.08. 15:57:44

@boss888: Egy fickó bemegy az elektronikai áruházba:
-Helló mikrohullámú sütőtök van?
Mire az eladó hátrakiabál a raktárba:
-Főnök jöjjön má'! Van itt egy bolond, aki mikorhullámú sütőtököt keres.

Girgesz 2009.12.08. 15:59:39

@vagány csaj: "(meg ha nem unalmas) " Látod, én felmentést kaptam posztírás alól! Bibibíííí! :P:D

vagány csaj 2009.12.08. 16:02:44

@Girgesz: Igazából nem is vagyok kíváncsi a posztodra, csak meg akartalak izzasztani egy kicsit! :PP :DD

boss888 2009.12.08. 16:05:18

Áááá már sírok a röhögéstől:D

A töbszörös gyilkossággal vádolt személyt villamos székbe ültetik.
- Van valami utolsó kívánsága? - mondja az őr.
- Igen
- És mi?
- Megfogná a kezem?

Girgesz 2009.12.08. 16:06:36

@vagány csaj: Na, ha nem kötelező, akkor mindjárt más a leányzó fekvése :)

boss888 2009.12.08. 16:07:53

Ugy innék már valamit, de akkor berúgnék a meccsig... Türtőztetnem kell magam:S

vagány csaj 2009.12.08. 16:09:37

Na kis drágáim én kivonom magam a forgalomból!
Csók mindenkinek! :))))))

Girgesz 2009.12.08. 16:12:43

Dettó -csak csók nélkül :DDD
Sziasztok!

vagány csaj 2009.12.08. 16:14:20

@Girgesz: Még az elköszönésnél is kötekszik! Megverem!!!!!! :DD

boss888 2009.12.08. 16:21:30

@vagány csaj: Ne csókolózunk már Girgesszel, ha egy mód van rá! :P

2009.12.08. 20:13:03

@Kósza:
Írtam mailt. :)

@Lobelt:
Küldj képet. :) Kíváncsian várom. Ha tényleg jó küldöm a csajsereget... nah meg a pasisereget mintavételre. :) :P

Nikica21 2009.12.08. 21:09:32

Akkor nekem szerencsém van és nagyon jól kijövök párom szüleivel...sőt tesójával is!:)
Nem tudom...nekem úgy volt beállítva ez a történet mintha mindenről a csaj tehetne és a pasinak az egész nyűg volt...és csak a csaj akart dugni.,...ez nem tetszett!:D

Igazság Atyja 2009.12.08. 21:34:00

@Nikica21: Miért? Ez általában tényleg így van. A férfi tiltakozik, beszélgetni szeretne, kicsit megismerni a nő lelkivilágát is, mielőtt a testiség mezejére lépnek. Az meg fittyet hányva az illemszabályokra egyszerűen berángatja az ágyába és megtörténik az esemény! Nem csoda, hogy különösen bosszantó ilyenkor, ha a kedves mama gaz csábítónak, netán liliomtiprónak állítja be a visszafogott úriembert, aki valójában semmiről sem tehet.

Nikica21 2009.12.08. 21:38:46

@Igazság Atyja: Hát persze!:D Szegény pasik!:D

Devil2 2009.12.08. 21:38:47

@Nikica21: Szia! :)
A pasinak onnantól volt nyűg a csaj, ahogy megkapta, de ezt még csak nem is titkolja.
Azért az enyhítő körülmény hogy a csaj szűz volt még, ergo az ő szemében a pasi volt a nagy Ő, legalábbis volt akkora hogy rábízza a legféltettebb kincsét. Az hogy ki akarta jobban, nem derül ki, elvégre a pasi meg kiutazott Hollandiába egy kis reménybeli kufircért. Ehhez már akaraterő kell.

Igazság Atyja 2009.12.08. 21:43:57

@Devil2: Elsősorban nem akaraterő, hanem pénz kérdése. Azért mégsem Eritreába utazott. :) Ha nem járt még arrafelé, egy kis városnézés is befigyelt nyilván. Ha még a kufirc is összejön, az csak hab a tortán - gondolta megalapozottan.

Erásss 2009.12.08. 21:47:41

Szép estét mindenkinek!
@Nikica21: Olvastam amit írtál a tegnapi posthoz, szerény személyemnek,csak nem reagáltam...már összefolynak a betűk.:)

Erásss 2009.12.08. 21:49:12

@Devil2:
Halihó!
Ezek a pasik...tudod mikor utaznék több ezer km-t,hogy d***ak egy jót!:D

Igazság Atyja 2009.12.08. 21:49:58

@Erásss: Mikor fizeti a cég és még várost is nézhetsz. ;)

Erásss 2009.12.08. 21:52:29

@Igazság Atyja:
Jaaa,az más kérlek...:) Úgy,mint a postíró,biztos nem tenném.Annál azért lustább vagyok,hogy egy laza szex miatt repülőre szálljak.Viszont,ha a hozzám utazna az illető...hmm...az más kérdés!:)

Nikica21 2009.12.08. 21:55:25

Szerintem simán buli volt a pasinak...ingyen szállás több hétre...csaj....szex és még városnézés is!

Erásss 2009.12.08. 21:56:44

@Nikica21:
Az a szex majdnem nem jött össze!:D Nem baj,legalább látta a várost!:)

Igazság Atyja 2009.12.08. 21:58:08

Ne abból induljatok ki, hogy dugni - bocsánat, d××ni - ment ki, azt nem tudhatta előre, legfeljebb remélhette. ;)

@Nikica21: Erről van szó, lehet, hogy még a repülőjegy egy részét is állta a lány faterja.

Igazság Atyja 2009.12.08. 22:01:26

A francba, így jobban végiggondolva nekem is megjött a kedvem Amszterdamhoz. Sumákok ezek a posztolók, mindig "egy netes társkeresőt" emlegetnek, sosem nevezik nevén a gyereket. Pedig én is beregisztrálnék oda, ahol nekem is leesik egy kis mélyföldi csibehús. :)

Nikica21 2009.12.08. 22:01:38

@Igazság Atyja: Vagy az is lehet az egészet az apja fizette!:)
Szerintem biztos volt a szexben hiszen már Gödöllőn is tervezték!:)

Igazság Atyja 2009.12.08. 22:07:35

@Nikica21: "Egyre jobban alakultak a dolgok kettőnk között, majdnem ágyba is kerültünk." Ez csak annyit jelent, majdnem sikerült aludni is. Ugyanis hosszú éjszakákon át beszélgettek, nem tudtak betelni egymással! Ha azt jelentené ez a pár szó, amire te gondolsz, az olyan lenne, mintha elsősorban a srác törekedett volna a szexre. De már megbeszéltük, hogy nem így volt - a lány nyomult ezerrel. :)

Erásss 2009.12.08. 22:07:52

Valaki mentsen meg és küldjön nekem kidolgozott szociológia tételeket!Könyörgöm!!!!!! :S
Tuti Max Weberrel fogok álmodni!:(

Nikica21 2009.12.08. 22:16:29

@Igazság Atyja: Jajj igen bocsánat tényleg megbeszéltük már....csak gondoltam hátha rászedlek!:D

Nikica21 2009.12.08. 22:19:49

@Erásss: Drága én küldenék neked de nincs!:(

csillag× 2009.12.08. 22:25:06

@Erásss: ha otthon lennék beszkennelném:( sajnos csak jegyzetként van... :(

Igazság Atyja 2009.12.08. 22:28:10

@Erásss: Ezek használhatatlanok?
www.jegyzetek.hu/jegyzetek.php?targy=36
Ha igen, keresgélek neked a Zinternet sötét bugyraiban. :)

Erásss 2009.12.08. 22:28:44

@csillag×:
Andorka féle van?
Már annyira kib****ul unom gépelni ezt a sok rohadt,teljesen felesleges (számomra!) tételt.Késssszre vág teljesen. :)

2009.12.08. 22:30:07

@Erásss:
Szya Drága!
Mi kell konkrétan? Mert elég sok van. :)

Erásss 2009.12.08. 22:31:23

@Igazság Atyja:
IMÁDLAK!IMÁDLAK!ÖRÖKKÉ!NAGYON!IMÁDLAK!

Erásss 2009.12.08. 22:33:04

@Zsu0805:
Szia Szívem!
Most ezzel a tétellel szenvedek:
A tradicionális, materialista és modern értékek; az értékek változása. A magyar társadalom értékrendje.

2009.12.08. 22:33:41

@Erásss:
Áááá az van valahol! Nincs véletlen tételsorod hogy mi kell? mert ha van holnap igérem megkeresem őket, mert sztem nincsenek gépen csak papíron, de akkor felskennelem ha úgy jó! :)

Erásss 2009.12.08. 22:36:15

@Zsu0805:
ANNYIRA IMÁDLAK TÉGED IS!:D
Az iwiwen elküldöm a tételcímeket,ha így jó neked.:)

Erásss 2009.12.08. 22:37:54

@Zsu0805:
Szoc. pedre jártál?Ha igen minden tételt küldj át nekem légyszíves filozófiából.Meghálálom!:)

Igazság Atyja 2009.12.08. 22:39:25

@Erásss: Mindjárt feltöltök neked egy csomagot, amit találtam.

Nikica21 2009.12.08. 22:40:02

@Erásss: Jönnek itt a segítségek!:D Már rég kérhettél volna!:D

Erásss 2009.12.08. 22:40:56

@Igazság Atyja:
Ugyan azt tudom mondani,mint az előbb!:D

2009.12.08. 22:41:54

@Erásss:
Küldtem szociologia tételeket, meg államvizsga tételeket. Lista alapján tudok segíteni, hogy mi kell. A 8 félévnyi anyagom van, de hogy Neked mi kellhet... :)

Igazság Atyja 2009.12.08. 22:42:25

"Andorka-puska.doc" Felháborító. :)

Erásss 2009.12.08. 22:43:04

@Nikica21:
Nem is volt eszemben,mert a barátnőmnek is közben írom a szakdogáját (nemzetközi számvitel).Azt hiszi,hogy mivel eddig már kettő írtam magamnak simán fog menni...mondjuk Én is azt hittem...aztán egész nap ezen görcsöltem a szociológia meg teljesen kiment a fejemből!:S

2009.12.08. 22:44:01

@Erásss:
Okok küldöm amim van. :)

csillag× 2009.12.08. 22:45:02

@Erásss: róla nem sok van :( de látom már megjött a segítség :))))

Igazság Atyja 2009.12.08. 22:48:26

www.veveeqe.eoldal.hu/cikkek/szociologia
Mindenki küldje, amije van, és ne feledje, amivel tartozik.
Sárgadinnye, ebédmeghívás, meg ki tudja még mi halmozódott már fel itt számomra. ;)

Erásss 2009.12.08. 22:51:34

Zsuuuuuuuu köszi!Imádlak!:D

Igazság Atyja 2009.12.08. 22:55:02

@Erásss: Én alapjáraton önzetlenül segítek, de a spontán kitűzött díjakat és fogadásokon elnyert javakat kíméletlenül behajtom. :)

Nikica21 2009.12.08. 22:55:55

@Igazság Atyja: Te kis begyűjtő!:D Sárgadinnyét én is kérek szépen!:D

Erásss 2009.12.08. 22:57:12

@Igazság Atyja:
Na majd megálmodom,hogy mit ajánlok fel Neked.:)

Igazság Atyja 2009.12.08. 22:57:29

@Nikica21: Te is kapsz Pannitól, ha tiéd az ötszázadik komment. ;)

2009.12.08. 23:06:21

@Erásss:
Valamelyikről visszajött a mail, h nem ment át. Küldöm-küldöm aztán egyeztetünk, hogy melyik félév nem ment át. :) Kicsit sok van... :)

Erásss 2009.12.08. 23:08:13

@Zsu0805:
Az előbb kaptam meg a 2., 3., 4. féléves mappát.

Erásss 2009.12.08. 23:08:47

@Zsu0805:
Jól van,akkor majd egyeztetünk a végén!:)

2009.12.08. 23:13:10

@Erásss:
Nah elvileg átment minden. 6 félévnyi anyag + szociologia nevű mail (8 tétel van benne) + államvizsga tételek mail (21 tétellel). Elvileg ezekbe van dokumentum. :)

Nikica21 2009.12.08. 23:14:32

akkor még nagyon le vagyok maradva!:( Asszem nem lesz sárgadinnyém!:( Mindegy jó a görög is mondjuk a 250.-ért?:D

Igazság Atyja 2009.12.08. 23:17:23

@Nikica21: Erre sajnos nem tudok válaszolni, Panni osztja a lapokat. :)

@Erásss: Én meg üzenetet küldtem linkkel.

2009.12.08. 23:25:46

Legyetek jók, jóéjszakát, holnap beszélünk. :) Cupp

Nikica21 2009.12.08. 23:27:16

@Igazság Atyja: Pedig azt hittem Te is felajánlasz egyet nekem!De ha nem hát nem!:(

Erásss 2009.12.08. 23:27:27

Megkaptam az üziket és válaszoltam is!Köszönöm!
Na megyek megeszem a carbonara spagettimet,mert tegnap dél óta semmit nem ettem,( csak kávét és energiaitalt ittam,mint mindig) és már szédülök...:S
További szép estét mindenkinek!

Igazság Atyja 2009.12.08. 23:34:06

@Nikica21: Tiéd lehet a sárgadinnyém, tegnap úgyis sokan fújoltak rá. :)

Nikica21 2009.12.08. 23:36:59

@Igazság Atyja: Oh, de kedves úriember valaki! Tán Te sem szereted?:D

Igazság Atyja 2009.12.08. 23:40:11

@Nikica21: Én is szeretem, de így méltányos. Lehet, hogy te lettél volna az ötszázadik, ha épp akkor nézel be tegnap.

Nikica21 2009.12.08. 23:41:20

@Igazság Atyja: Akkor felezzünk!:)
Tuti nem, mert én csak este felé vagy kora reggel tudok írni sajna!

Igazság Atyja 2009.12.08. 23:45:36

Megbeszéltük. De mivel mindjárt holnap van, én is elköszönök.
Derűs estét mindenkinek!

Nikica21 2009.12.08. 23:49:23

Sziasztok! Jóéjt Nektek....de mivel egyedül maradtam én is távozok!:)

Glg 2009.12.09. 10:25:36

hát kedves posztoló én a helyedben vascsővel vertem volna szarrá a kedves anyukát-nehogymár egy ilyen tetves, isten f*szát szopó némber b*sszon ki veled :@. ha már az apja egy töketlen gyökér volt legalább te helyre tehetted volna a feleségét. vagy le kellett volna rendezned az anyukát is h tudja mi a dörgés :D:D. áááááááááá nagyon fel tud b*szni ha az ilyen bigott vallásos fanatista seggfejek tesznek be az embereknek, és vágják tönkre a szórakozásukat.
süti beállítások módosítása