A lány „más” csapatban játszott

2009. december 15. 07:15 - Panni CsP

„Intelligens volt, gyönyörű, független, és elérhetetlen: a tökéletes kombináció.” – a srác annyira belepistul egy lányba, hogy elfelejti összerakni azokat az apró mozaikdarabkákat, melyek végig az orra előtt vannak. Pedig megkímélték volna a későbbi koppanástól. Most megtudhatod, mit tesz egy férfival a kockás sapka, a széles vállak, és a gömbölyű mellek, valamint megismerkedünk a „nézelődés” –filozófiájával. Üdítően szellemes beszámoló következik, nagy csattanóval!

 

Azt figyeltem meg magammal kapcsolatban, hogy a sors mindig olyan nőkhöz köti hozzá a szívem, akik nem ott laknak, ahol én. És ez alatt nem a háztömböt értem, hanem a várost. A lány, aki először törte össze a szívem azzal, hogy megcsalt, ő is egy másik városban lakott. És az a lány is, aki ezután még egyszer össze tudta törni, bár kétségtelenül ő az az ember, akit nem hibáztatok ezért a tettéért. Ez a lány széles vállakkal, szép, kerek mellekkel és rendkívül jó beszélőkével rendelkezett, a humorérzéke pedig csak hab volt a tortán. Egy közös barátunk mutatott be minket egymásnak, de mikor először találkoztunk, én épp egy boldognak hitt kapcsolatban éltem, de a párom aznap este nem volt ott, csak a széles vállú, szeplős arcú lányka.

Kockás kalap volt a fején, és martini a kezében. Egy másik közös barátunknál házibuliztunk, hazai pályán, az én városomban. Arra emlékszem, hogy csak beszél, és beszél, de egyáltalán nem idegesítő módon. Nagyon is érdekelt, amit mondott, és azon kaptam magam, hogy tíz perc alatt harmadszor nevetem el magam. Hirtelen hozzám fordult, és a kedvenc becenevemen szólított meg. Közvetlen volt, és intelligens, emlékszem, olyan témákról is jót beszélgettünk, amikről eddig csak férfitársaimmal sikerült. Még azon az estén, közfelkiáltásra elmentünk egy retro buliba. Csak vele táncoltam, egész este, és akkor merült fel bennem a kérdés: én most akkor bele fogok szeretni? Akkor és ott kellett volna megzaboláznom magam, de olyan hangulatban pörögtem, hogy amikor a táncmulatság végeztével ő, és még két másik emberke megkérdezte, hogy megyek-e velük tovább, hajnalig kocsmázni, simán igent mondtam. Biciklivel mentünk, ő az én csomagtartómon utazott, és átfogta a derekamat. Mint a nyomozók, ahogy felgöngyölítenek egy ügyet, úgy próbálom most utólag én is összerakni a cselekménysort, ami a (számomra) drámai végkifejletthez vezetett.

A derekam átölelése egy fontos nyom, mert egyáltalán nem éreztem tőle kényelmetlenül magam, sőt. Egészen jól esett. Mire a kocsmába értünk, már el voltam veszve, csak még nem tudtam róla. Természetesen ivászat közben is hatalmasat beszélgettünk, incselkedtünk, "szívtuk egymás vérét", és a végén a világ leghosszabb ölelésével búcsúztunk el egymástól, hogy egy évig aztán ne találkozzunk. Az első fejezet itt véget ért, de kérem, nem menjenek sehova, mert a műsor második felében jön az igazi meglepetés...

Eltelt egy év, az én szempontomból az egy évvel együtt elmúlt egy párkapcsolat is. Ez a párkapcsolat nagyon fontos vízválasztó volt az életemben. Nem a milyensége miatt, mert ebből a szempontból átlagosnak számított: fellángolással indult, szerelemmel folytatódott, míg annyira lecsillapodott, hogy egy idő után már egyiken sem vettük észre, hogy még mindig benne vagyunk. Azért volt vízválasztó, mert két és fél évig tartott, és végre azt hittem, hogy megvan, elkaptam. És megtapasztaltam vele annyi dolgot, amennyit csak lehet két és fél év alatt, és végre (akkor úgy gondoltam) tudtam, mi az ami kell ebből, és mi az ami nem. Szerencsétlenségünkre több dolog volt, amire nem tartottam igényt, mint amire igen. Nagyon magabiztos lettem egyik napról a másikra, és azt hittem, hogy végre tudom, hogy mit szeretnék. És mikor erre rájöttem, elkezdtem "nézelődni". Szerintem minden férfi ismeri ezt az állapotot. Aki nem annak elmagyarázom.

A "nézelődés" abban az állapotban történik, amikor már érzed, hogy nem jó irányba tart a kapcsolatod. Nem ezt ígérték a prospektusban, viszont még nem távoztál a pénztártól, úgyhogy lehetőséged lenne reklamálni, csak a tökeid hiányoznak hozzá. Ezért áltatod és győzködöd magad, hogy működni fog. Valahol legbelül viszont, már feladtad az igazi próbálkozást. Nos, ebben az állapotban jön el a "nézelődés".

A "nézelődés" se nem több, se nem kevesebb, mint ahogy neve mondja. Szétnézel a piacon, de nem fogdosod meg a gyümölcsöt, attól meg Isten őrizzen, hogy beleharapj (pedig nagyon szeretnél). Észrevétlenül átbillensz a másik oldalra, és ha találkozol egy ismeretlen lánnyal, aki felkelti az érdeklődésed, akkor úgy beszélsz, úgy viselkedsz, hogy abból arra lehessen következtetni, hogy szabad a pálya. Egy tényleg jól működő párkapcsolatban épp az ellenkezője történik: minél hamarabb el akarod magyarázni az illetőnek, hogy zárt ajtón kopogtat. Általában lazán, rejtve próbálod belefűzni a beszélgetésbe, persze ez sohasem sikerül, mert a másik sehogy sem érti, hogyan kerül a "mi a kedvenc filmed?" szövegkörnyezetbe az a mondat, hogy: "képzeld, a múltkor a PÁROM rajzolt nekem egy aranyos katicát". Szóval én is elkezdtem nézelődni, és egyre gyakrabban hívtam fel a kockás sapkás lányt (széles vállakkal és gömbölyű mellekkel). Körülbelül a második hívás után értette az egész szituációt, pedig én a "nézelődés" szabályainak megfelelően egy szót sem ejtettem arról, hogy technikailag még párkapcsolatban élek, sőt próbáltam úgy tenni, mint aki nem. Mondhatjátok, hogy mekkora görény vagyok, és már látom is az önérzetes "a feminizmus hőse akarok lenni" jelölteket keresztekkel és fáklyákkal felém masírozni, de tudjátok, hogy van ez a mondás a kövezésről, meg hogy ki dobhat először, ugye? Én állandó jelleggel próbáltam lecsábítani a városomba, ő pedig minden esetben okosan érvelve elhárította a próbálkozásaimat. Ettől függetlenül egyre többet beszélgettünk, egyre többet leveleztünk, és én egyre inkább el akartam érni az elérhetetlent. Intelligens volt, gyönyörű, független, és elérhetetlen. A tökéletes kombináció.

Időközben megtaláltam valahol a tökeimet, és efeletti örömömben nagy adag önbizalommal a mellkasomban sikerült véget vetnem, a számomra már nem boldog párkapcsolatomnak. Külön költözés, új munka, új lakás, magabiztosság: bemutatom az új magamat. Most, hogy független voltam, még több energiát öltem Tündérke meghódításába (kockás sapka, széles váll, gömbölyű mellek). Tündérke pedig továbbra sem volt hajlandó beadni a derekát, nem akart velem találkozni. Az viszont világos volt számomra, hogy ha valaki, akkor ő lesz az, aki végre tényleg megadja, amire szükségem van. És ő is lehetett volna, ha...

Egyszer hirtelen megszakadt a kapcsolat. Már csak hébe-hóba írt, és gyanúsan sokszor nem vette fel a telefont. Rosszul esett a dolog, arra gondoltam, biztosan talált magának egy helyi bennszülöttet, akivel nem kell telefonon meg e-mailben tartania a kapcsolatot. "Ez a vonat elment" szellemben kezdtem berendezkedni a jó kis egyedüllétre, mikor a közös társaságunkból valaki elkotyogta, hogy Tündérke (tudjátok: kockás sapka, széles vállak, gömbölyű mellek) a városba érkezik. Bulizni. Mellesleg hivatalos vagyok a házibuliba, mert az egyik legjobb barátom névnapja, meg szeretnék, hogy ha gitározgatnék, mert éneklős társaság jön össze.

A legszebb ünneplő gúnyámat kaptam magamra, séró úgy belőve, hogy egyáltalán ne látsszon rajta, hogy kb. 20 percig szenvedtem vele. Az a tény, hogy minden erőlködés nélkül onnan vettük föl a beszélgetés fonalát és stílusát, ahol legutóbb abbahagytuk, már meg sem lepett. Mint ahogy az sem, hogy bizonyos mennyiségű Tokaji Furmint elfogyasztása után többször is összeakadt a szemünk. Az övé az enyémmel. Meg az enyém is az enyémmel. Életemben nem akartam még annyira jól gitározni és énekelni. Zengett a panellakás, és azt hiszem igencsak kitehettem magamért, mert a szomszéd ránk csapta a lépcsőház fő biztosítékát. Ekkor döntöttünk úgy, hogy csakúgy, mint egy évvel ezelőtt, retro buliba megyünk. A buli majdnem ugyanúgy sült el, mint az egy évvel ezelőtti, egy aprócska különbségtől eltekintve. Körülbelül húszpercnyi tánc után olyan érzékien, és olyan hosszan csókoltuk meg egymást, hogy a körülöttünk állók már majdnem megtapsoltak, és sok boldogságot kívántak. Ezt körülbelül még egy órán keresztül folytattuk, felváltva táncoltunk majd csókolóztunk. Simogatott, becézgetett, szorosan ölelt, szóval eléggé nyeregben éreztem magam. Elindultunk hazafelé, de előbb hot-dogot enni, a részeg ember bizonytalan vacsoráját. (bizonytalan, hogy bennmarad-e). Bennmaradt, és falatozás közben enyhe, de félre nem érthető célzásokat tettem rá, hogy az én ágyam is ugyanolyan meleg, mint az övé, és egyébként sem látta még a tapétámat. Kedvesen, de határozottan utasított el. Egyre inkább józanodtunk, és én egyre kevesebb esélyét láttam annak, hogy elcsábíthatom. Mindenképp le akartam vele feküdni aznap este, mert ha ő az igazi, akkor úgyis sok-sok ilyen estére lesz még esélyem, és akkor meg nem tökmindegy, hogy mikor történik? Ha viszont nem ő az, akkor ki tudja, mikor látom legközelebb. Persze ezt is elmondtam neki, de nem hatotta meg, ezért végső kétségbeesésemben ahhoz a nőhöz fordultam, aki a legvégső, legelkeseredettebb helyzeteimben mindig kisegített: Fortunához. Tündérke őrültnek tartotta az ötletemet, de végül mosolyogva belement: pénzérme feldobásával döntsük el, hogy nálam alszik-e, vagy a barátnőjénél. Fortuna most sem csalt meg, és az oldalamra állt: nyertem! Tündérke nevetett, és én igencsak megkönnyebbültem, mert tulajdonképp ez a kacaj a beleegyezését is jelentette. Hazamentünk, de végül olyan fáradtak voltunk, hogy már az ágyig alig bírtuk elvonszolni magunkat, úgyhogy semmi sem történt, azon kívül, hogy egymás karjaiban aludtunk. Persze én azért próbálkoztam, hisz az nem bűn, de úgy láttam, be kell érnem azzal, hogy egyáltalán itt van velem egy ágyban. Sebaj, ott a reggel. Reggel sem történt semmi. Még ekkor sem éreztem magam veszélyben, hisz tulajdonképp valahol számítottam is rá: ha tényleg olyan, mint amilyennek megismertem, akkor nem adja be a derekát az első együtt töltött éjszakán. Másnap elrepítette a vonat nemzetünk fővárosába, ahol él, és mielőtt elbúcsúztam az állomáson tőle, elmondta, hogy nagyon rég nem volt már senkije, és ezért nagyon-nagyon óvatosan akar ebbe a dologba belevágni, mert minden (ön)bizalmát elvesztette. De jövő hétvégén menjek fel hozzá, és randizunk. Nem kicsit bólogattam.

Eljött a következő hétvége. Kocsmába mentünk, bár én inkább olyan helyre akartam volna, ahol nem (feltétlenül) az alkohol a fő téma, mert akartam kicsit kettesben beszélgetni, tudatmódosító nélkül is, esetleg egy kis szexszel fűszerezve a dolgot. Nos, beszélgetni sikerült is, kaptunk egy meghitt kis boxot kettőnknek. Mikor a harmadik felest rendelte ki húsz perc alatt, még mindig csak arra próbáltam gondolni, hogy juhé, mennyire vad éjszakánk lesz, de valahol mélyen a fejemben egy katonai sziréna hangja csendült fel, és a hatodik féldecinél már olyan hangosan szólt, hogy az említett testrész elkezdett fájni. Aztán megértettem, mire ez a nagy ivászat. Veszélyt szimatoltam, és mikor belekezdett a mondandójába hirtelen összeállt a kép, olyan éles volt a vétel, hogy majdnem nevetnem kellett, hogy ez eddig nem tűnt fel. Nem tűnt fel, mert eddig nem raktam össze a dolgokat. Itt is egy nyom, ott is egy nyom: széles váll, rövid haj, mély, érzéki hang, számítógépes lövöldözős játékok...

A homoszexuális férfiakra azt mondjuk: nem a mi csapatunkban játszanak. A meleg lányokkal az a baj, hogy épp a mi csapatunkban játszanak. Tündérke tehát közölte, hogy együtt él egy nővel, és az életének ezen a pontján úgy érzi, nem képes normális kapcsolatot kialakítani férfiakkal. De ha egyszer mégis, akkor én lennék a legjobb, legnagyobb, leg-leg-leg. Kösz bazmeg! Úgy törtem össze, mint a váza, amit a tizedikről hajítottak le, és ezt a vázát ugye majdnem lehetetlen összeragasztani. Valahogy én is így éreztem a szívemmel kapcsolatban, és ezt el is mondtam neki. Persze eléggé kényelmetlen helyzet volt neki is, mert ez volt az ő "coming out"-ja, senki nem tudta, a közös barátaink sem, a legjobb barátnője sem, hogy a lakótársa nem csak lakótárs... Persze megkért, hogy ne mondjam el senkinek, és én szarul is érzem magam amiatt, hogy kéthónapnyi hallgatás után mégis megtettem. Egyszerűen nem bírtam a súlyt. Két hónapig ellenálltam a legjobb, legközelebbi barátaim kérdéseinek is, amikor megkérdezték, hogy mi lett Tündérkével. Valamit persze kamuztam nekik, de nagyon rosszul hazudok, és végül kiszedték belőlem, hogy mi történt valójában, neki pedig visszajutott a fülébe, és utoljára, még egyszer felhívott azzal, hogy mekkora pöcs vagyok, és a Föld jobb hely lenne, ha nem élnék rajta, vagy ha igen, akkor legalábbis nyomorékon. Én nem kívántam reagálni a dologra, csak annyit, hogy megvoltak az indokaim. Letettük a telefont, és azóta jobban odafigyelek a mély hangú, széles vállú, rövid hajú lányokra, hátha ugyanabban a csapatban játszunk...

 

 
316 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr861591935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Igazság Atyja 2009.12.15. 12:58:32

@primu: Jól van, majd résen leszek, hogy melyik milf vagy fedőnéven. :)

Lobelt 2009.12.15. 12:58:34

@primu: Teljesen igazad van, és most már biztos vagyok, hogy nem esem a szerinted liánozós emberek kategóriájába. Az én kapcsolataimban sosem volt PR fogás. :) Sosem közvetítettem kifelé, hogy boldogok vagyunk, mikor nem voltunk azok. Volt, hogy küzdeni kellett a kapcsolatért, akkor küzdöttem. De mikor felismertem, hogy nem megy, sosem áltattam a másikat. Lehet, hogy nem fogod elhinni, de a következő sztori történt meg nem sokkal azelőtt, hogy összejöttem a jelenlegi párommal. Egy régi jó lányismerősömmel (nem barát, de nagyon jóban voltunk régen) újra találkoztunk. Felelevenítettük a közös jó élményeket, beszélgettünk, hogy mennyit változtunk, aztán összejöttünk. Egy hónapig voltam együtt vele, és ő kezdett nagyon belém szeretni, én viszont nem éreztem ilyet, valami nem működött, hiányzott. A szex az isteni volt. Sose volt még olyan jó. Mégis, rögtön megmondtam neki, hogy "használhatnám" még egy darabig, és lehet, hogy akár egy-két évig "elszexelhetnénk" egymással, de érzem, hogy bennem nincs több. És nem akarom kihasználni, úgyhogy ő jobbra, én meg balra. Hacsak nem szeretné, hogy pusztán kufirc céljából még összejárjunk. Ezt nem szerette volna, én meg tiszteletben tartottam őt annyira, hogy megdobtam az igazsággal. És erre írhatja pkrisko, hogy milyen nyálas meg fatökű, és az összes többi "jajjdekeményvagyok" emberke, hogy lekvár vagyok, de én akkor is így csinálom, mert így érzem helyesnek.

Glg 2009.12.15. 12:58:54

@kóristalány: de akkor ez ellentmond azzal amire válaszoltam :). hát ja a tartásnélküli lányok nálam nem is vívnak ki tiszteletet. ez valami olyasmi h ha valaki nem tiszteli magát akkor őt sem tisztelik.

alumi 2009.12.15. 13:01:47

@Igazság Atyja: de a halálbüntetéssel a szenvedései (már ha vannak)lezárulnak. ám egy kellően elcseszett élet, egy terrorban és rettegésben töltött börtönélet azt hiszem kellő büntetés lehet.
Jogok? Annyit adnék kb. mint egy kutyának. Ebben egyetértünk. Egyszerűen át kéne formálni a törvényeket, újra gondolni azokat.

@Kósza: jó régen olvastam már.:) pedig mennyire szerettem! lehet megint előveszem.:))

kóristalány 2009.12.15. 13:05:04

@Glg: "de akkor ez ellentmond azzal amire válaszoltam " talán máshogy értelmezzük a tartás fogalmát :), vagy más egyéb fogalmakat. Lényeg a lényeg, tartás az kell.

pkrisko 2009.12.15. 13:08:22

@vagány csaj: Titokban aljas modon megneztem nehany fotot, es ezek alapjan nincs min valtoztatni! :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.15. 13:08:26

@vagány csaj: Na tudtam én, hogy nem véletlenül akarsz te 50-50 százalékot, mindenből kettőt, jó lenne, mi?:P

Kósza 2009.12.15. 13:10:17

@primu: már nem keltem fel ma hiába :)

vagány csaj 2009.12.15. 13:11:01

@kóristalány: A recept tök egyszerű: ne egyél vacsorát! :))
2 hétig abszolút nem ettem, az utóbbi 2 hétben meg este fél 6 után nem ettem. Azon kívül mindent reggelire, ebédre mindent. Meg az édességet jó mellőzni, de azt se zártam ki teljesen. (nem is tudnám :DD)

tuli _ 2009.12.15. 13:13:34

@primu: napközben pedig sóbányában dolgoztatni őket.

@Igazság Atyja: a halálbüntetés kiszabásánál mindig fennáll a justismord lehetősége. Ezért nem támogatom.
Másrészt sok-sok év alatt nagy változás áll be. sokszor már nem azt az embert végzik ki, aki a bűnt elkövette.

vagány csaj 2009.12.15. 13:13:45

@pkrisko: Kedves vagy, megnyugodtam! :)) De azért folytatom, ha nem baj. :))

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): A kérdés csak az, hogy egyszerre mindkettőt vagy külön-külön!! ;)

kóristalány 2009.12.15. 13:18:04

@tuli (grincs): "napközben pedig sóbányában dolgoztatni őket"
a sóbánya levegője nagyon egészséges, így még tovább dolgozhatnak jó erőben :)

kóristalány 2009.12.15. 13:19:17

@vagány csaj: Kösz a tanácsot! Az édesség nekem is a gyengém :)

Lobelt 2009.12.15. 13:21:36

@vagány csaj: Kiegészíteném azzal, hogy bármit bármikor lehet enni. Úgy emlékszem este 6 után túl sok fehérjét ne, és szénhidrátot ha lehet egyáltalán ne, mást lehet, de ne túl későn (a szervezet nem tudja teljesen elbontani, és elraktározza). Emellett pedig: mozgás, mozgás, és mozgás. Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni. Semmit sem ér a legjobb étrend sem, ha nincs meg mellette a rendszeres mozgás. A legfontosabb. Nem lehet eléggé kiemelni. :)

vagány csaj 2009.12.15. 13:21:59

@kóristalány: Hú, ne is mondd! Régebben minden nap ettem sütit vagy csokit. Imádtam! :) Most már kevéssel is beérem és nem hiányzik! :) Tegnap unokatesómnál voltam, és sportszeletet sütött, kitette elém, és egy szeletnél megakadtam. Nem tudtam többet enni. :))

vagány csaj 2009.12.15. 13:23:38

@Lobelt: Jaaj, tudom, és mindenki ezt mondja! Neki is álltam tornászni: 1 hónap alatt sikerült egyszer! :))) Tudom-tudom!! :DD Többet kéne, de olyan lusta vagyok... :(

Igazság Atyja 2009.12.15. 13:25:13

@tuli (grincs): Értelemszerűen kizárólag 100%-os bizonyosság mellett támogatnám a halálbüntetést én is. Ez annyira magától értetődő számomra, hogy külön meg sem említettem. Nem teljes bizonyosság esetén a következő formulát tartanám követendőnek: börtönbüntetés mindaddig, míg meg nem találják a tényleges elkövetőt, vagy nem kerülnek elő újabb bizonyítékok. Ha kiderül, hogy más a tettes, akkor a szabadlábra helyezés pillanatában anyagi kárpótlás a börtönévekért. Ha az derül ki, hogy ő volt az elkövető, akkor jöhet a kivégzés.

Sok-sok, cellában törtött év alatt tényleg van ideje gondolkodni és átértékelni dolgokat az embernek. De akinek ez kell ahhoz, hogy fel tudja fogni, mit követett el, az eleve nem méltó az életre szerintem. Tehát engedtessék meg, hogy annyira érdekeljen engem, hogy mennyiben lett más ember a gyilkos pár év alatt, mint amennyire őt érdekli, hogy akit megölt, vajon milyen ember lenne jelen pillanatban. Lenne, mert a halott már sem ilyen, sem olyan nem lehet. Az áldozatnak nem járt esély - így az elkövetőnek se járjon.

vagány csaj 2009.12.15. 13:26:22

@Lobelt: Azt is tudom!!!!!!!!!!! :@ :DDDDDDdd

tuli _ 2009.12.15. 13:28:41

@kóristalány: kesztyű nélkül azért tud marni a só. és folyamatosan ott, hát, az már nem egészséges.

@Igazság Atyja: a második bekezdéssel nem vitatkozom, mert valóban igazad van. a "megtért" bűnösnek is vállalnia kell a tettéért a következményeket.

olyan nincs, hogy 100%-os bizonyosság. mindig van bírói tévedés, ha elenyésző százalék is. a történelem ezt mutatja.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.15. 13:32:14

@vagány csaj: A kérdést már megválaszoltad fentebb, így az már nem kérdés :)

kóristalány 2009.12.15. 13:35:29

@vagány csaj: Bár velem is előfordulna, hogy nem kívánom a édességet! Pedig én cukros vagyok, még inkább mellőznöm kéne :(
Hetente egyszer járok tornára (több nem fér bele), de nem sokat használ.

vagány csaj 2009.12.15. 13:37:18

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Csak miattad! Mindig beleviszel engem a rosszba! Nem is értem... :))

Lobelt 2009.12.15. 13:38:25

@vagány csaj: Mit tudsz teeeeee? Te! ;):D:D

vagány csaj 2009.12.15. 13:39:20

@kóristalány: Hát igen, magába a torna a fogyáshoz kevés. Egészséges, serkenti a vérkeringést, javítja az állóképességet, stb... De a fogyáshoz egymagában kevés. Próbáld ki hogy nem eszel vacsit, vagy csak nagyon keveset, és azt is 5 óra előtt. Az eredmény garantált. :))

vagány csaj 2009.12.15. 13:41:06

@kóristalány: Ja és azt még hozzáteszem, hogy egy idő után összeszűkül a gyomrod, és nem is fogod kívánni a kaját. Ha mégis eszel, akkor meg nagyon nem fog jól esni. Márhogy este. :)) Szóval egy bizonyos idő után tök könnyen ellen lehet állni a kísértésnek. :))

Igazság Atyja 2009.12.15. 13:41:15

@tuli (grincs): Az, hogy mindig van bírói tévedés, nem cáfolata a 100%-os bizonyosságnak. Az előbbi statiszika a bűnesetek összességére vonatkozóan, az utóbbit a konkrét bűncselekmény kapcsán értelmezhetjük.

A szamurájkardos eset kapcsán ez kb. így néz ki: az életben maradt áldozat felismeri az elkövetőt, a gyilkosságot rögzíti a kamera, és az üzletben is vannak szemtanúk. Később elkapják a fickót, előkerül a kardja ujjlenyomatokkal együtt, ezt követően részletes beismerő vallomást tesz. Mindezt így együtt nyugodtan tekinthetjük 100%-os bizonyosságnak.

Más forgatókönyv lenne a következő: símaszkos férfi szamurájkarddal beront az üzletbe, lefejez két embert, majd elmenekül. Nincs kamera, és nem is sikerül elkapni a tettest pár órán belül. Később előzetesbe helyeznek egy férfit, aki gyanúsítható (vannak lehetséges indítékai) és a szemtanúk vallomásai alapján testalkatilag is megfelel az elkövetőnek. Ekkor még szükség van további bizonyítékokra is.

vagány csaj 2009.12.15. 13:43:27

@Lobelt: Ha Te azt tudnád, hogy Én mennyi mindent tudok.... :DD
De van egy érdekes elméletem a tornáról. (Igaz, tényleg csak elmélet...) Tök jó lenne ha a kellemeset össze lehetne kötni a hasznossal ebben az esteben is... :DD Tetszik érteni mire gondolok?? :P :))

blarke 2009.12.15. 13:45:37

@vagány csaj: kucikuci?

és, öhm. a széles váll mióta szexepil?! mármint férfiszemmel?! :O

Lobelt 2009.12.15. 13:46:08

@vagány csaj: Teljesen. És a dolog már meg is van oldva. Nem csak torna. Bármilyen mozgás. De csitt! :)

Amúgy pedig ha meglátom Zsu-t kicsinálom. Csak úgy barátilag. És most nem viccelek.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.15. 13:47:08

@vagány csaj: Talán mert arra vársz, hogy mikor jelenek meg, hogy belevihesselek a rosszba:) Ebből is látszik, hogy kísértés(em)nek mégsem olyan könnyű ellenállni, mint ahogy írod :P

Lobelt 2009.12.15. 13:47:48

@blarke: Láttad mostanában Európa-bajnok úszónőnket, Kovács Ágit? Nekem ő nagyon szexi. Úszó válla van, de az olyan szép, gömbölyű... Vááá. Nekem bejön a picit szélesebb váll, ami még a nőies alkatot nem veszélyezteti annyira.

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.15. 13:48:52

@Igazság Atyja: épp a megelőzésnek szánt papírtörvényekben van a betarthatatlanság: zaklatás, életveszélyes fenyegetés, fegyvertartás szabályozása, ezekre gondoltam.

lappaj 2009.12.15. 13:49:41

Ismerek olyat aki ugy terelt le egy csajt hogy azt mondta meleg.
Szerintem itt is ugyanez történ csak forditva. A csaj meg azért volt pipa mert aztán meg magyarázkodhatott hogy nem is csak le akarta terelni...

tuli _ 2009.12.15. 13:51:10

@Igazság Atyja: nem tartok kiselőadást arról, hogy hány esetben voltak meggyőződve a bírák, hogy biztosan az elítélt volt az elkövető. értem, amit mondasz, de fogadd már el, hogy _mindig_ van elenyésző százalék, aki ellen a sors összefog. ami embereken múlik, ott mindig fenn áll a tévedés lehetősége. tehát elméleti vita az, hogy 100% esetén lehet csak kivégezni. Nincs 100%.
csak, és kizárólag ez tart vissza a halálbüntetés igenlésétől.

Igazság Atyja 2009.12.15. 13:51:50

Engem nem zavar, ha a nőnek széles a válla, ha hozzá széles, nőies csípője, vékony dereka és hangsúlyos mellei is vannak. Ez már elfogadható egységcsomag - persze csak akkor, ha azért az én vállam szélesebb. :)

kóristalány 2009.12.15. 13:52:47

@vagány csaj: Tudod, pont ez a baj. Mindennek ellen tudok állni, csak a kísértésnek nem. :)
Sajnos nincs elég akaraterőm, valószínűleg ez a legnagyobb akadály. Azért próbálkozom.

Kósza 2009.12.15. 13:54:12

@tarquin - a hétfő ördöge: így van, a távoltartás intézménye is alig működik,... a pécsi eset:ha a dilidokik vezethetnének egy szakorvosok által hozzáférhető nyilvántartást a gyanús esetekről, akkor nem bújhatott volna ki a betegség megállapítása alól az a nyomorult elmehúnyt,... de ugye az emberi jogok mindenkinek járnak, meg a személyiséghez fűződő jogok, ... a francba

blarke 2009.12.15. 13:55:26

@Lobelt: én inkább maradok mégiscsak a nem törékeny, de vékony alkatnál. nehogymár ebben is férfiasabb legyen nálam egy csaj...

kóristalány 2009.12.15. 13:57:40

Nézi valaki a CSI-t? Ők minden bűntényt felderítenek, nem? :)

vagány csaj 2009.12.15. 13:58:59

@blarke: Hupsz, azóta se voltam freemail-en, de most írok! :))

@Lobelt: Ohh, oké, csendben maradok, nem mondom el senkinek, de Te se! :P :)) Heti 1 vagy 2 alkalom legyen? Nekem azért a gyors eredményhez a kettő ideálisabb! :PPPP
Csak úgy barátilag kicsinálni valakit? Hmm? Elmagyaráznád?? :P

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Csak Rád vá(gy)rok! ;))

@kóristalány: Akaraterő hiányában kár is próbálkozni! :)) Eddig nekem is mindig akkor volt akaraterőm, mikor új pasi volt a láthatáron! :)) Most nem egy új van, hanem egy tucat, mégsem izgat! :))

Kósza 2009.12.15. 13:59:35

@Igazság Atyja: hát ezzel meg úgy vagyok, mint Gombóc Artúr a csokoládéval :)

kóristalány 2009.12.15. 14:02:27

Most hallottam a hírekben, hogy a salgótarjáni fickót 9 napja engedték ki a pszichiátriáról. No comment.

alumi 2009.12.15. 14:03:27

@Igazság Atyja: én meg azt nem szeretem, ha a férfinak nagyobb melle van, mint nekem.:)

Igazság Atyja 2009.12.15. 14:03:42

@tarquin - a hétfő ördöge: Szerintem az előbbi kettő (zaklatás, életveszélyes fenyegetés) ellen lehetne és időszerű is lenne tenni valamit. Például igenis lehessen terhelő bizonyítékokat gyűjteni - személyiségi jogokra való tekintet nélkül - és leadni a rendőrségen. Ezután hivatalból felszólítani a zaklatót, hogy hagyja abba a tevékenységét, ellenkező esetben akár börtön is lehet a vége.

@tuli (grincs): Én is értelek, de azt te is elfogadhatod, hogy vannak olyan bűnesetek (és meg merem kockáztatni, hogy ebből van több, méghozzá nagyságrendileg), ahol nincs mit bizonygatni, mert egyértelmű, ki az elkövető. Ezért hoztam fel konkrét példaként a szamurájkardos esetet. Ahol akár csak a lehetőség is felmerül, hogy megrendezett ügyről van szó, magyarul rá akarják valakire kenni az egészet, ott én is a kivárást + további bizonyítékok gyűjtését javasolnám.

Igazság Atyja 2009.12.15. 14:06:46

@Kósza: Miért, ő hogy volt ezzel? Mindegy, csak csoki legyen? :)

@primu: Konkrét számadatok hiányában nehézkes lenne összehasonlító elemzésbe bocsátkozni. ;)

alumi 2009.12.15. 14:06:51

@Igazság Atyja: na a zaklatásról inkább nem írnék semmit!
Voltam már szenvedő alanya, mint azt már talán említettem is. SEmmit(!) nem tesznek, nem tudnak tenni. Amíg vér nem folyik.
De az esetek nagy százalékában, akkor már késő!

alumi 2009.12.15. 14:08:17

@Igazság Atyja: 75C Nem titok.
Neked hányas? :)

Igazság Atyja 2009.12.15. 14:11:45

@primu: 106, kosár szerencsére nem kell. :)

tuli _ 2009.12.15. 14:11:55

@primu: csak idő kérdése... :D

@Igazság Atyja: ember dönti el azt is, hogy számára mi egyértelmű. ezért vannak a justismord esetek. halálbüntetésnél mindig körültekintőek. ha van esély arra hogy meghozzák a döntést, akkor bizony sajnos előfordul. és inkább ússza meg a halált (de mellette kemyény büntetéssel, és ne tévézéssel) a sok rohadék, minthogy egyetlen egy ártatlan is áldozatul essen.
azt kellene megérteni, hogy mindig van tévedés lehetősége. mindig.

alumi 2009.12.15. 14:15:18

@Igazság Atyja:

óóó, hát akkor te sem vagy az esetem...:(((

Amethyst 2009.12.15. 14:15:47

Nem igazán értem.. akkor miért csókolozott olyan szenvedéllyel?
Lehet várni kelletett volna egy picit, és jobban vonzódott volna a sráchoz.

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.15. 14:16:07

@tuli (grincs): mondjuk ez megelőzhető, ha több ember dönt a bűnösségéről. (akkor többet kell megvenni - jaj, de gonosz vagyok)

@Kósza: úgy valahogy. A személyiségi jogaim attól még biztosítva vannak, hogy az egészségügy hozzáfér minden EÜ-i információhoz rólam, de nem adhatják ki más hatóságnak, munkáltatómnak stb. mert azt csak én tehetem meg.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.15. 14:18:57

@vagány csaj: Tudtam én ezt mindig is, úgy látszik közelednek az ünnepek, hogy elismered ;)

@tuli (grincs): Nincs mindig. A pécsi és a salgótarjáni fickó esetében is igencsak egyértelmű az ügy. Tévedés kizárva.

Igazság Atyja 2009.12.15. 14:19:33

@primu: Szerintem ez eddig sem volt kérdéses. :) Azért elárulhatod, szerinted mi az ideális mellkas-körfogat egy 181 cm magas, átlagos testalkatú férfinál. 80 cm?

@tuli (grincs): Ez sajnos így van, de ennek ellenére úgy vélem, kombináltan is alkalmazható a két módszer. Ha csak (egy) ember dönti el, mi egyértelmű, akkor legyen úgy, ahogy te mondod. Ha viszont több ember (tanú), egybehangzóan, plusz kamera, plusz tárgyi bizonyítékok, plusz a motiváció megléte.. az bizonyosság.

Kósza 2009.12.15. 14:24:17

@Igazság Atyja: Kerek csokoládé, szögletes csokoládé, lyukas csokoládé, mogyorós csokoládé,... ez azért szofisztikáltabb, mint a mindegy, csak csoki legyen :)

alumi 2009.12.15. 14:25:46

@Igazság Atyja: hát honnan tudjam?:)

a lényeg, hogy ne legyen kövér a pasas. némi pocak, vagy ritkuló séró még simán belefér. (én sem vagyok egy Gisele:))

amúgy meg, ha előző kommentemet komolyan vetted, Magadra vess!:)

vagány csaj 2009.12.15. 14:27:13

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Persze, érzékenyebb vagyok ilyenkor, tudod! ;) Különben is mit tudnék tenni? Ellenkezni nem tudok. Belémbeszéled! :))

Kósza 2009.12.15. 14:28:30

@tarquin - a hétfő ördöge: nnade akkor miből élne az a sok jogász, ha nem mindig mindenben a szőrszálhasogatás menne?! Amúgy örömmel látlak, hogy ördögien túlélted a pénteket :)

tuli _ 2009.12.15. 14:28:56

@tarquin - a hétfő ördöge: ja. Amerikában az esküdtszék...
@savanyú a narancs ( Villanyfényes): igen. a többi esetnél is azt hitték.
@Igazság Atyja: ne nekem magyarázd, miért nem működik. én csak a tényt közöltem, hogy nem működik.

Kósza 2009.12.15. 14:29:27

@primu: szerelj fel egy fémdetektoros beléptetőkaput a hálószobádra :)

Igazság Atyja 2009.12.15. 14:37:54

@Kósza: Igen, így már tényleg kifinomult ízlésre vall. :)

@primu: Már azt hittem, azt a következtetést vontad le, hogy 106 cm mellkas legalább 106 kg testtömeget is jelent egyúttal. De már látom, hogy csak behúztál a csőbe, biztosan a pénteki "gonosz" megjegyzésem miatt. Ügyes, 1-1! :) A némi pocak & ritkuló séró kombinációt viszont remélhetőleg ki lehet váltani egy kis őszüléssel. ;)

Igazság Atyja 2009.12.15. 14:48:00

@Kósza: Már késő, ha arra célzott, hogy vannak pszichiátriai kezelés alatt álló exei. Akkor örök szingliségre van kárhoztatva. :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.15. 14:53:45

@Kósza: ettől még simán megélhetnének, nem mondtam, hogy nincs rájuk szükség. // Pénteki küldetés teljesítve.:-)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.15. 14:56:58

@tuli (grincs): mondjuk, bár ha jól tudom, ott is elég, ha egy ember mondja, hogy nem bűnös, de ezt csak filmen láttam, természetesen. (Legbelső félelem - de jó film!:-))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.15. 14:58:18

@tuli (grincs): Nem, te most olyan esetekre gondolsz, amikor nem voltak egyértelműek a bizonyítékok, amiatt, mert vagy a rendőrök hamisították, vagy trehányul nyomoztak és nem voltak elég alaposak. Ennél a két esetnél, és a hasonlóknál aztán igazán nehéz megmagyarázni, hogy nem egyértelmű. Hacsak nem klón volt a gyilkos, vagy egy alternatív valóságból érkezett.

@vagány csaj: Hogy mennyire hihetetlenül és keményen ellenállsz a belédbeszélésnek :))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.15. 15:18:59

@vagány csaj: Nem fogja rontani a renomédat ez a nyilvános vallomástétel? ;)

Lobelt 2009.12.15. 15:21:13

@vagány csaj: Minél többször, annál jobb. De a lényeg: rendszeres legyen. És igen, megfenyíteném, mert eljárt a szája. :P

vagány csaj 2009.12.15. 15:35:28

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Baby! Te vagy az oka! Ezt hoztad ki belőlem! :DDDD

@Lobelt: Így van! Tehát akkor a heti 2 alkalomban megegyezhetünk?? És máris meglesz a torna! :PP
Miért járt el a szája? Itt se volt! :))

Lobelt 2009.12.15. 15:56:30

@vagány csaj: A heti két alkalom már több, mint amit pl. én szoktam.

Nem most, és nem itt járt el. :)

2009.12.15. 16:00:01

@Lobelt:
Hello Hello! :)
"Amúgy pedig ha meglátom Zsu-t kicsinálom. Csak úgy barátilag. És most nem viccelek."
Mond Husom! :) :D :) :D

alumi 2009.12.15. 16:00:01

@Kósza: mér is?

@Igazság Atyja: érzékeny pasik...:)))
nem emlékszem gonosz megjegyzésre (szerencsédre!:)
hát ha úgy őszülsz, mint ricsárd gír, az nem rossz!:D

Lobelt 2009.12.15. 16:03:12

@Zsu0805: :D:D:D: Majd holnap privátban, mert most megyek. :) Nem fog fájni (annyira) :)

Amúgy kár, hogy nem voltál. Kaptam hideget-meleget, széjjjjjjelszedtek, de még mindig jobban jártam, mint egy-két delikvens régebben. :) Összességében megérdemeltem. :)

vagány csaj 2009.12.15. 16:05:26

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): A gyáva ember megfutamodik! :PP

@Lobelt: Na majd akkor én formába hozlak! :DDDDDDD
Jah, akkor hol és mikor és miben??? :))

2009.12.15. 16:05:28

@Lobelt:
Átolvastam őket, ezért se kommenteltem még, most elolvasom a posztot és szétszedlek! :P :D :)
Okok, holnap privibe. Addig meg olvasok és kommentelek. :P

Lobelt 2009.12.15. 16:07:59

@Zsu0805: Nem mintha nem tetted volna már meg... :) De hajrá, majd holnap visszaolvasom! :) Pá!

@vagány csaj: hmm... azzal nincs gond, eléggé formában vagyok. Csak arra akartam célozni, hogy én hetente egyszer sportolok, de akkor nagyon. 2-3 órát. :)

Kósza 2009.12.15. 16:09:13

@primu: mit mér is? Valahol leakadtam?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.15. 16:13:04

@vagány csaj: Én nem futamodok meg, mindössze megtudtam, amit akartam, most majd ezzel tudlak zsarolni:P

Glg 2009.12.15. 16:19:44

@Zsu0805: hi zsu...írtam neked a tegnapiba

alumi 2009.12.15. 16:47:22

@Kósza: miért szereljek detektort??:D

2009.12.15. 16:52:07

@Lobelt:
Megtettem, de ez velősebb! :)

2009.12.15. 16:52:50

@Lobelt:
Akkor kezdjük! :) :D Szóval sorry, de Muter annyi házimunkát adott, meg annyi filmem jött le, hogy nem jutott időm rá, hogy elkezdjek olvasgatni. Pedig ha tudtam volna... Megnéztem a címet, aztán a terjedelmet és mentem a dolgomra, hogy majd később, aztán vásárlás (ma sikeresen megvettem az égőket), és mikor hazaértem elkezdtem olvasni. Vagány már reggel mondta, hogy szerinte tudja ki írta, de nem árulkodott, belőttem a posztot, Vagánynak feltettem a kérdést, és aztán kb. egyidőbe mikor ő válaszolt, én meg olvastam bevillant, hogy ezt már olvastam. Utána kommenteket olvasgattam, és gondoltam majd utána. :) Szóval itt vagyok. :) Hosszú lesz...

1.Jajj ugyan már, nehogy már azt mondjátok, hogy egy x éves kapcsolat után egyik pillanatról a másikra kiléptek. Felvetődik a gondolat, hogy ááá ez lehet mégse olyan jó mint amilyennek kellene lennie. De persze az első ilyen gondolatra nem kezdesz el egyből intézkedni, nem ülteted le a párod, hogy Te figyelj ez és ez a gondom. Lehet 5 perc múlva másképp gondolod, lehet több nap. Majd akkor bőven elég ha már ténylegesen tudod, hogy mi az amivel gebasz van. És amúgy is a nézelődés amúgy is működik, főleg a pasiknál. Nem hordanak szemellenzőt mint a lovak, mindig is nézelődtek és fognak is. Az meg teljesen korrekt volt, hogy csak nézelődik, de nem fogdossa meg a gyümölcsöt. Tehát nehogy már elássátok. Egy több éves kapcsolat nem úgy záródik le, hogy szerelem-szerelem-valami gond van-beszéljünk-(esetleg próbáljuk megoldani)-vége. A valami gond van és a beszéljünk rész között jobb esetbe van egy gondolkodom-gondolkodom rész is. És leggyakrabban a gondolkodom-gondolkodom részbe nekem kell gondolkodnom, nem kell a másik, azt majd ha magam részével vagyok tisztába. A közös gondolkodás a beszéljünk résznél jön.
De az új félnél illene előállni vele, ha érzed, hogy esetleg lehetne más is, hogy figy, nekem most még van barátnőm, de tervbe van véve az elszakadás. Persze más szövegkörnyezetbe és megfogalmazásba. Tehát rosszpont Lobelt. „...és ha találkozol egy ismeretlen lánnyal, aki felkelti az érdeklődésed, akkor úgy beszélsz, úgy viselkedsz, hogy abból arra lehessen következtetni, hogy szabad a pálya.” Nem szabad a pálya, csak majd lesz. Szóval rosszpont. :) Már az elejétől illik nyílt lapokkal játszani, és nem eltitkolni a nem kívánt barátnő létezését. :P De remélem ezt már tudod. :)

„...és már látom is az önérzetes "a feminizmus hőse akarok lenni" jelölteket keresztekkel és fáklyákkal felém masírozni, de tudjátok, hogy van ez a mondás a kövezésről, meg hogy ki dobhat először, ugye?” Ettől kifeküdtem. :) Nem kövezhetlek, bár tehetném, de hát emberből vagyunk. :) De gondolom tudod Te is, fiatalkor-butaságok. :) És tény, hogy az vesse az első követ, aki ha odament hozzá egy jó csaj vagy jó pasi, és megékezett a hmm nem rossz pasi/csaj érzés az első pillanatba elárulta (miután leesett neki a fűzés ténye), hogy figy nekem párom van. És itt nem csak a párom (nagy love páromra gondolok, mert ugyebár az emberek 90%-nak az életébe voltak nem 100%-osan komoly „kapcsolatai”) Tehát ne jöjjetek a szent beszéddel, azt hagyjátok meg a bibliának és a papoknak. :)

A nyílt lapok viszont a lánykára is igazak. Tehát itt ő kap rossz pontot. Leszbi vagyok? Nem akarok semmit? Tökmindegy, tisztázzuk előre. Ha leszboszy vagyok, akkor nem csókolózok egy pasival, ha meg mégis, akkor közlöm, hogy figy ez nem mükszik (ha nagyon nem akarom elárulni másra fogom). Ha meg nem jön be úgy a pasi, hogy járjak vele, csak max csókolózgatunk vagy szexelünk. Akkor vagy előre tisztázom, hogy figyelj ez ennyi, és semmi több. Nem kell túlbonyolítani, csak a tiszta lapok. Nem kellesz mert (és jön az ok, hamár a leszboszy érvekkel nem akarok előjönni), vagy figyelj kavargatun/szexelgetünk, de nem kellesz másra. Ennyi!

Nem szép dolog a titok elárulása, de:
1.Ők a legjobb barátai voltak, akivel az emberek nagy része mindent megbeszél.
2.A csaj kb. senkije nem volt, titok-titok, de a barátok mások, és valakivel meg kell beszélni a felmerülő dolgokat.
3.A barátoknak is nagy valószínűleg nem volt szinte senkije se a csaj, barát-barát között is van különbség, és talán közelebb élővel jobb a viszony az esetek döntő többségében.
4.Ha annyira nem akarta hogy kiderüljön minek mondta el egy szinte vad idegennek?

Glg 2009.12.15. 18:39:52

@kóristalány: utálom a csi-t mint a szart

Erásss 2009.12.15. 18:57:12

@Glg:
Tényleg nem szereted?

Erásss 2009.12.15. 20:40:37

Húúúú, de eltűnt mindenki.

Nikica21 2009.12.15. 21:50:52

Jó estét Nektek! :)

Nikica21 2009.12.15. 21:59:18

Amúgy meg a lány nem volt teljesen leszboszi...., mert azt írja, hogy egy normális kapcsolatra most nem állt készen...tehát volt már szerintem neki pasija...(csak valsz akkorát csalódott, hogy rámászott egy csajra:)
Vagy nem?:D

2009.12.15. 22:56:45

@Nikica21:
Én ekkorát sose tudnék csalodni. :) Áááá ez milyen már... neee... :) Jó tudom maradi és prüd vagyok. :) :P

Nikica21 2009.12.15. 23:37:30

Hát zsu....nem mutatja itt amit teljesen írtál...szórakozik velem mostanában az oldal!:(

Nikica21 2009.12.15. 23:38:40

@Zsu0805: Nah most meg megint betette!
Hát szerintem már rég túl van rajta a posztoló és más gömbölyded formák után nézett!:D

Dj X-vision · http://images.netbag.hu/20091216/04465430392.jpg 2009.12.16. 04:43:19

Én már a végén kezdtem azt hinni hogy a csaj nem is csaj.. és a végén még kardot ránt.. :-) De kár lett volna..A széles vállak stb.. Lehetet volna rosszabb is XD

Glg 2009.12.16. 10:47:35

@Erásss: nem hát-ki nem állhatom ezeket a helyszínelős szarokat-falramászok tőlük. :)

Erásss 2009.12.16. 21:28:50

@Zsu0805:
Zsum nem vagy prűd. Ekkorát Én sem tudnék csalódni. Ki van zárva! Fúújjjjj

Erásss 2009.12.16. 21:29:36

@Glg:
Én függő vagyok, ebben is...:)

roze 2009.12.17. 11:40:19

sziasztok. A történettel kapcsolatban az jutott eszembe hogy a lány valószínűleg biszex volt és nem leszbikus,mivel a csókig se ment volna el ha nem lenne az. Sztm egyik fél se volt teljesen korrekt,se a csaj hogy húzta posztoló agyát,se a srác hogy elmondta később a titkot.
Viszont a lány felől érthetőbb hogy várt a kitárulkozással hiszen egy 2-3x látott pasinak miért mondta volna el hogy a lányokat szereti,miközben senki sem tudott róla a baráti társaságban? Amikor már nem tudta továbbhúzni úgy kiélesedett a helyzet és döntenie kellett kapcsolat szempontjából,akkor kénytelen volt bevallani a dolgot.

atigigi (törölt) 2010.03.07. 22:28:15

sziasztok hogyan tudnék kapcsolatba lépni a poszt írójával???

Ya 2010.12.18. 06:31:10

Szerintem se volt korrekt a csaj, hogy húzta a fickó agyát. Az meg mérgében hogy szopatták, bosszúból kitálalt. Ha időben leállítja a fickót, nem alszik a karjaiban, nem smárolja vele végig a fél éjszakát, nem kellett volna bevallania se semmit...

Egyikőjük se volt erős jellem, kódolva volt a bukfenc. De még mindig jobb, mintha két gyerek után lép le anya a barátnőjével...
süti beállítások módosítása