A lány „más” csapatban játszott

2009. december 15. 07:15 - Panni CsP

„Intelligens volt, gyönyörű, független, és elérhetetlen: a tökéletes kombináció.” – a srác annyira belepistul egy lányba, hogy elfelejti összerakni azokat az apró mozaikdarabkákat, melyek végig az orra előtt vannak. Pedig megkímélték volna a későbbi koppanástól. Most megtudhatod, mit tesz egy férfival a kockás sapka, a széles vállak, és a gömbölyű mellek, valamint megismerkedünk a „nézelődés” –filozófiájával. Üdítően szellemes beszámoló következik, nagy csattanóval!

 

Azt figyeltem meg magammal kapcsolatban, hogy a sors mindig olyan nőkhöz köti hozzá a szívem, akik nem ott laknak, ahol én. És ez alatt nem a háztömböt értem, hanem a várost. A lány, aki először törte össze a szívem azzal, hogy megcsalt, ő is egy másik városban lakott. És az a lány is, aki ezután még egyszer össze tudta törni, bár kétségtelenül ő az az ember, akit nem hibáztatok ezért a tettéért. Ez a lány széles vállakkal, szép, kerek mellekkel és rendkívül jó beszélőkével rendelkezett, a humorérzéke pedig csak hab volt a tortán. Egy közös barátunk mutatott be minket egymásnak, de mikor először találkoztunk, én épp egy boldognak hitt kapcsolatban éltem, de a párom aznap este nem volt ott, csak a széles vállú, szeplős arcú lányka.

Kockás kalap volt a fején, és martini a kezében. Egy másik közös barátunknál házibuliztunk, hazai pályán, az én városomban. Arra emlékszem, hogy csak beszél, és beszél, de egyáltalán nem idegesítő módon. Nagyon is érdekelt, amit mondott, és azon kaptam magam, hogy tíz perc alatt harmadszor nevetem el magam. Hirtelen hozzám fordult, és a kedvenc becenevemen szólított meg. Közvetlen volt, és intelligens, emlékszem, olyan témákról is jót beszélgettünk, amikről eddig csak férfitársaimmal sikerült. Még azon az estén, közfelkiáltásra elmentünk egy retro buliba. Csak vele táncoltam, egész este, és akkor merült fel bennem a kérdés: én most akkor bele fogok szeretni? Akkor és ott kellett volna megzaboláznom magam, de olyan hangulatban pörögtem, hogy amikor a táncmulatság végeztével ő, és még két másik emberke megkérdezte, hogy megyek-e velük tovább, hajnalig kocsmázni, simán igent mondtam. Biciklivel mentünk, ő az én csomagtartómon utazott, és átfogta a derekamat. Mint a nyomozók, ahogy felgöngyölítenek egy ügyet, úgy próbálom most utólag én is összerakni a cselekménysort, ami a (számomra) drámai végkifejletthez vezetett.

A derekam átölelése egy fontos nyom, mert egyáltalán nem éreztem tőle kényelmetlenül magam, sőt. Egészen jól esett. Mire a kocsmába értünk, már el voltam veszve, csak még nem tudtam róla. Természetesen ivászat közben is hatalmasat beszélgettünk, incselkedtünk, "szívtuk egymás vérét", és a végén a világ leghosszabb ölelésével búcsúztunk el egymástól, hogy egy évig aztán ne találkozzunk. Az első fejezet itt véget ért, de kérem, nem menjenek sehova, mert a műsor második felében jön az igazi meglepetés...

Eltelt egy év, az én szempontomból az egy évvel együtt elmúlt egy párkapcsolat is. Ez a párkapcsolat nagyon fontos vízválasztó volt az életemben. Nem a milyensége miatt, mert ebből a szempontból átlagosnak számított: fellángolással indult, szerelemmel folytatódott, míg annyira lecsillapodott, hogy egy idő után már egyiken sem vettük észre, hogy még mindig benne vagyunk. Azért volt vízválasztó, mert két és fél évig tartott, és végre azt hittem, hogy megvan, elkaptam. És megtapasztaltam vele annyi dolgot, amennyit csak lehet két és fél év alatt, és végre (akkor úgy gondoltam) tudtam, mi az ami kell ebből, és mi az ami nem. Szerencsétlenségünkre több dolog volt, amire nem tartottam igényt, mint amire igen. Nagyon magabiztos lettem egyik napról a másikra, és azt hittem, hogy végre tudom, hogy mit szeretnék. És mikor erre rájöttem, elkezdtem "nézelődni". Szerintem minden férfi ismeri ezt az állapotot. Aki nem annak elmagyarázom.

A "nézelődés" abban az állapotban történik, amikor már érzed, hogy nem jó irányba tart a kapcsolatod. Nem ezt ígérték a prospektusban, viszont még nem távoztál a pénztártól, úgyhogy lehetőséged lenne reklamálni, csak a tökeid hiányoznak hozzá. Ezért áltatod és győzködöd magad, hogy működni fog. Valahol legbelül viszont, már feladtad az igazi próbálkozást. Nos, ebben az állapotban jön el a "nézelődés".

A "nézelődés" se nem több, se nem kevesebb, mint ahogy neve mondja. Szétnézel a piacon, de nem fogdosod meg a gyümölcsöt, attól meg Isten őrizzen, hogy beleharapj (pedig nagyon szeretnél). Észrevétlenül átbillensz a másik oldalra, és ha találkozol egy ismeretlen lánnyal, aki felkelti az érdeklődésed, akkor úgy beszélsz, úgy viselkedsz, hogy abból arra lehessen következtetni, hogy szabad a pálya. Egy tényleg jól működő párkapcsolatban épp az ellenkezője történik: minél hamarabb el akarod magyarázni az illetőnek, hogy zárt ajtón kopogtat. Általában lazán, rejtve próbálod belefűzni a beszélgetésbe, persze ez sohasem sikerül, mert a másik sehogy sem érti, hogyan kerül a "mi a kedvenc filmed?" szövegkörnyezetbe az a mondat, hogy: "képzeld, a múltkor a PÁROM rajzolt nekem egy aranyos katicát". Szóval én is elkezdtem nézelődni, és egyre gyakrabban hívtam fel a kockás sapkás lányt (széles vállakkal és gömbölyű mellekkel). Körülbelül a második hívás után értette az egész szituációt, pedig én a "nézelődés" szabályainak megfelelően egy szót sem ejtettem arról, hogy technikailag még párkapcsolatban élek, sőt próbáltam úgy tenni, mint aki nem. Mondhatjátok, hogy mekkora görény vagyok, és már látom is az önérzetes "a feminizmus hőse akarok lenni" jelölteket keresztekkel és fáklyákkal felém masírozni, de tudjátok, hogy van ez a mondás a kövezésről, meg hogy ki dobhat először, ugye? Én állandó jelleggel próbáltam lecsábítani a városomba, ő pedig minden esetben okosan érvelve elhárította a próbálkozásaimat. Ettől függetlenül egyre többet beszélgettünk, egyre többet leveleztünk, és én egyre inkább el akartam érni az elérhetetlent. Intelligens volt, gyönyörű, független, és elérhetetlen. A tökéletes kombináció.

Időközben megtaláltam valahol a tökeimet, és efeletti örömömben nagy adag önbizalommal a mellkasomban sikerült véget vetnem, a számomra már nem boldog párkapcsolatomnak. Külön költözés, új munka, új lakás, magabiztosság: bemutatom az új magamat. Most, hogy független voltam, még több energiát öltem Tündérke meghódításába (kockás sapka, széles váll, gömbölyű mellek). Tündérke pedig továbbra sem volt hajlandó beadni a derekát, nem akart velem találkozni. Az viszont világos volt számomra, hogy ha valaki, akkor ő lesz az, aki végre tényleg megadja, amire szükségem van. És ő is lehetett volna, ha...

Egyszer hirtelen megszakadt a kapcsolat. Már csak hébe-hóba írt, és gyanúsan sokszor nem vette fel a telefont. Rosszul esett a dolog, arra gondoltam, biztosan talált magának egy helyi bennszülöttet, akivel nem kell telefonon meg e-mailben tartania a kapcsolatot. "Ez a vonat elment" szellemben kezdtem berendezkedni a jó kis egyedüllétre, mikor a közös társaságunkból valaki elkotyogta, hogy Tündérke (tudjátok: kockás sapka, széles vállak, gömbölyű mellek) a városba érkezik. Bulizni. Mellesleg hivatalos vagyok a házibuliba, mert az egyik legjobb barátom névnapja, meg szeretnék, hogy ha gitározgatnék, mert éneklős társaság jön össze.

A legszebb ünneplő gúnyámat kaptam magamra, séró úgy belőve, hogy egyáltalán ne látsszon rajta, hogy kb. 20 percig szenvedtem vele. Az a tény, hogy minden erőlködés nélkül onnan vettük föl a beszélgetés fonalát és stílusát, ahol legutóbb abbahagytuk, már meg sem lepett. Mint ahogy az sem, hogy bizonyos mennyiségű Tokaji Furmint elfogyasztása után többször is összeakadt a szemünk. Az övé az enyémmel. Meg az enyém is az enyémmel. Életemben nem akartam még annyira jól gitározni és énekelni. Zengett a panellakás, és azt hiszem igencsak kitehettem magamért, mert a szomszéd ránk csapta a lépcsőház fő biztosítékát. Ekkor döntöttünk úgy, hogy csakúgy, mint egy évvel ezelőtt, retro buliba megyünk. A buli majdnem ugyanúgy sült el, mint az egy évvel ezelőtti, egy aprócska különbségtől eltekintve. Körülbelül húszpercnyi tánc után olyan érzékien, és olyan hosszan csókoltuk meg egymást, hogy a körülöttünk állók már majdnem megtapsoltak, és sok boldogságot kívántak. Ezt körülbelül még egy órán keresztül folytattuk, felváltva táncoltunk majd csókolóztunk. Simogatott, becézgetett, szorosan ölelt, szóval eléggé nyeregben éreztem magam. Elindultunk hazafelé, de előbb hot-dogot enni, a részeg ember bizonytalan vacsoráját. (bizonytalan, hogy bennmarad-e). Bennmaradt, és falatozás közben enyhe, de félre nem érthető célzásokat tettem rá, hogy az én ágyam is ugyanolyan meleg, mint az övé, és egyébként sem látta még a tapétámat. Kedvesen, de határozottan utasított el. Egyre inkább józanodtunk, és én egyre kevesebb esélyét láttam annak, hogy elcsábíthatom. Mindenképp le akartam vele feküdni aznap este, mert ha ő az igazi, akkor úgyis sok-sok ilyen estére lesz még esélyem, és akkor meg nem tökmindegy, hogy mikor történik? Ha viszont nem ő az, akkor ki tudja, mikor látom legközelebb. Persze ezt is elmondtam neki, de nem hatotta meg, ezért végső kétségbeesésemben ahhoz a nőhöz fordultam, aki a legvégső, legelkeseredettebb helyzeteimben mindig kisegített: Fortunához. Tündérke őrültnek tartotta az ötletemet, de végül mosolyogva belement: pénzérme feldobásával döntsük el, hogy nálam alszik-e, vagy a barátnőjénél. Fortuna most sem csalt meg, és az oldalamra állt: nyertem! Tündérke nevetett, és én igencsak megkönnyebbültem, mert tulajdonképp ez a kacaj a beleegyezését is jelentette. Hazamentünk, de végül olyan fáradtak voltunk, hogy már az ágyig alig bírtuk elvonszolni magunkat, úgyhogy semmi sem történt, azon kívül, hogy egymás karjaiban aludtunk. Persze én azért próbálkoztam, hisz az nem bűn, de úgy láttam, be kell érnem azzal, hogy egyáltalán itt van velem egy ágyban. Sebaj, ott a reggel. Reggel sem történt semmi. Még ekkor sem éreztem magam veszélyben, hisz tulajdonképp valahol számítottam is rá: ha tényleg olyan, mint amilyennek megismertem, akkor nem adja be a derekát az első együtt töltött éjszakán. Másnap elrepítette a vonat nemzetünk fővárosába, ahol él, és mielőtt elbúcsúztam az állomáson tőle, elmondta, hogy nagyon rég nem volt már senkije, és ezért nagyon-nagyon óvatosan akar ebbe a dologba belevágni, mert minden (ön)bizalmát elvesztette. De jövő hétvégén menjek fel hozzá, és randizunk. Nem kicsit bólogattam.

Eljött a következő hétvége. Kocsmába mentünk, bár én inkább olyan helyre akartam volna, ahol nem (feltétlenül) az alkohol a fő téma, mert akartam kicsit kettesben beszélgetni, tudatmódosító nélkül is, esetleg egy kis szexszel fűszerezve a dolgot. Nos, beszélgetni sikerült is, kaptunk egy meghitt kis boxot kettőnknek. Mikor a harmadik felest rendelte ki húsz perc alatt, még mindig csak arra próbáltam gondolni, hogy juhé, mennyire vad éjszakánk lesz, de valahol mélyen a fejemben egy katonai sziréna hangja csendült fel, és a hatodik féldecinél már olyan hangosan szólt, hogy az említett testrész elkezdett fájni. Aztán megértettem, mire ez a nagy ivászat. Veszélyt szimatoltam, és mikor belekezdett a mondandójába hirtelen összeállt a kép, olyan éles volt a vétel, hogy majdnem nevetnem kellett, hogy ez eddig nem tűnt fel. Nem tűnt fel, mert eddig nem raktam össze a dolgokat. Itt is egy nyom, ott is egy nyom: széles váll, rövid haj, mély, érzéki hang, számítógépes lövöldözős játékok...

A homoszexuális férfiakra azt mondjuk: nem a mi csapatunkban játszanak. A meleg lányokkal az a baj, hogy épp a mi csapatunkban játszanak. Tündérke tehát közölte, hogy együtt él egy nővel, és az életének ezen a pontján úgy érzi, nem képes normális kapcsolatot kialakítani férfiakkal. De ha egyszer mégis, akkor én lennék a legjobb, legnagyobb, leg-leg-leg. Kösz bazmeg! Úgy törtem össze, mint a váza, amit a tizedikről hajítottak le, és ezt a vázát ugye majdnem lehetetlen összeragasztani. Valahogy én is így éreztem a szívemmel kapcsolatban, és ezt el is mondtam neki. Persze eléggé kényelmetlen helyzet volt neki is, mert ez volt az ő "coming out"-ja, senki nem tudta, a közös barátaink sem, a legjobb barátnője sem, hogy a lakótársa nem csak lakótárs... Persze megkért, hogy ne mondjam el senkinek, és én szarul is érzem magam amiatt, hogy kéthónapnyi hallgatás után mégis megtettem. Egyszerűen nem bírtam a súlyt. Két hónapig ellenálltam a legjobb, legközelebbi barátaim kérdéseinek is, amikor megkérdezték, hogy mi lett Tündérkével. Valamit persze kamuztam nekik, de nagyon rosszul hazudok, és végül kiszedték belőlem, hogy mi történt valójában, neki pedig visszajutott a fülébe, és utoljára, még egyszer felhívott azzal, hogy mekkora pöcs vagyok, és a Föld jobb hely lenne, ha nem élnék rajta, vagy ha igen, akkor legalábbis nyomorékon. Én nem kívántam reagálni a dologra, csak annyit, hogy megvoltak az indokaim. Letettük a telefont, és azóta jobban odafigyelek a mély hangú, széles vállú, rövid hajú lányokra, hátha ugyanabban a csapatban játszunk...

 

 
316 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr961591935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pkrisko 2009.12.15. 07:31:25

Balf@sz.
Az, hogy egy leszbikus novel akarsz barmire is jutni, meg csak-csak elnezheto, de a poszt szanalmasan gyonge stilusa megbocsathatatlan.

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.15. 07:33:30

@pkrisko: nem értek egyet: a stílus lendületes és üdítő, meg az egész történet megkapó, viszi a figyelmet - egyébként elárulom, hogy egyik törzsolvasónk beszámolója.
Ma nagyon bal lábbal keltünk fel?

pkrisko 2009.12.15. 07:54:01

@Panni CsP: Ne haragudj Panni, valoszinuleg elter az izlesunk. Egyszeruen csak tul modoros, mint egy gyengebb szinvonalu Leslie L. Lawrence iras.
Raadasul ennyiszer megismetelni a "kockas sapka, szeles vallak, gombolyu mellek"-et! Kicsit olyan, mint a Harry Potter sztoriban Voldemort.

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.15. 08:02:32

@pkrisko: szándékosan ismétli meg, a ritmus miatt. De ne befolyásoljuk az olvasókat, mert valaki egyből az első kommenteket nézi. Valljuk be, azért volt már sokkal-sokkal számon kérhetőbb poszt is. Annyira azért nem rossz - jobb, mint a tini picsogás. Nem?

Igen, Leslie L. Lawrence tényleg...az utóbbi 20 évben receptről ír, de annak idején nagyon jó volt.

pkrisko 2009.12.15. 08:07:33

@Panni CsP: Igazad vann Panni, annyira azert nem rossz.Ha pl kozben karoba huznanak, sokkal rosszbb lenne. :D

Girgesz 2009.12.15. 08:18:50

Szép napot!
Szerintem is jó a történet, bár én arra számítottam a sok széles váll között, hogy díjbirkózó a csaj és megveri az udvarlót ;)
Aztán jött a csattanó a végén, amivel be is kellett volna fejezni -mert az, hogy a posztoló elárulta a titkot, amit rá bíztak... hát az finoman mondva sem volt túl szép húzás. Gondolom nehéz lehetett a csajnak elfogadnia magát, még nehezebb lehetett elmondani egy félig idegennek a titkát, mire ő bemártja a baráti társaság előtt... hát jól ki lett szegénnyel *aszva.

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2009.12.15. 08:27:10

Atya, hol vagy, amikor szükség van rád?? :)

vendriner aladár 2009.12.15. 08:28:19

Szerintem nincs annyi alkohol, amennyinek hatására ne ismernék fel egy travesztit. Jó elismerem, volt szerencsém már néhányat látni nem önszántamból, mivel merő véletlenségből pont akkor találtam magam Amsterdamban, mikor épp a világtalálkozójukat tartották. Van néhány példány, aki elég zavarbaejtő tud lenni, de a hang és talán az ádámcsutka szokott árulkodni. Azért én tuti, hogy mikor előállt volna a szövegével, hogy mi történt ráküldtem volna egy tegnapi Big Macet és egy félig emésztett banánt. Érzéki hang mi? Cicije nem hiányzott?

tuli _ 2009.12.15. 08:32:55

A poszt jó.
A srác nagy szemét, hogy nem fogta be a pofáját.

@vendriner aladár: nem traveszti

pkrisko 2009.12.15. 08:33:04

na bakker! A vegen kiderul hogy teljesen felreolvastam a sztorit? :D

kóristalány 2009.12.15. 08:37:20

Pannival értek egyet, nekem is tetszik a történet.
Megértem, hogy a főhős nem vette észre egyből a jeleket. Ha valakit elvakít a rózsaszín köd, a legnyilvánvalóbb dolgokat se veszi észre. Vagy nem akarja észrevenni.
Én is jártam hasonló cipőben, bár ott más jelekről volt szó, úgyanolyan törés lett a vége.

Girgesz 2009.12.15. 08:39:57

@tuli (grincs): szerintem sem travi -csak egy férfias nő :S
(Az azért már csak feltűnne a lakótársnak, hogy a tanga nem csak a popsiba vág be... :D )

kóristalány 2009.12.15. 08:40:00

Nagyon csúnya dolog volt kiadni a lányt a haveroknak. Biztosan lehetett volna találni valami elfogadható magyarázatot.

@vendriner aladár: A lány leszbi volt, nem traveszti.

Erásss 2009.12.15. 08:41:26

Mindenkinek szép reggelt!
Ez a sztori nagyon hosszú!Érdemes elolvasni?

Girgesz 2009.12.15. 08:45:37

@Erásss: Szijja!-öt perc kávészünetet érdemes érte tartani ;)

pkrisko 2009.12.15. 08:52:44

@Erásss: Olvasd el, anelkul nehezebb veszekedni!:)

vagány csaj 2009.12.15. 08:54:17

Szép hóeséses reggelt Mindenkinek! :))
Már hiányoztatok! :))

Lehet hogy törzsolvasó az illető (gondolom hogy ki az egyébként :D), ezért sorry tőle, de azt hittem sosem érek a történet végére. Miért kellett túlbonyolítani?? Unalmas volt! :(

Erásss 2009.12.15. 08:56:16

Na elolvastam...érdekesE

Kedves postoló!

Gerinctelen, tapló dolog volt Tőled, hogy kitálaltál a barátaidnak. Nem bírtad a terhet? Ezt komolyan mondod? Mindez azért, mert a férfi szivecskédet összetörte a lleszbi csaj? Undorító amit tettél!

Erásss 2009.12.15. 08:57:22

@vagány csaj:
Szia Szivi!
Hiányoztál a leltárból!Milyen volt a hétvégi bulid?Az enyém felejthetetlen...vitt mindent!:)

pkrisko 2009.12.15. 08:58:10

@vagány csaj: Vegre egy megbizhato es mervado velemeny! :)

Erásss 2009.12.15. 08:58:14

@pkrisko:
Szióka!Veszekedni akarsz Velem ma is?Ajj-ajjj-ajjj :D :D :D

alumi 2009.12.15. 08:59:06

A stílus jó, de a töketlenkedéses részre annyit reagálnék, hogy ha farkam lenne akkor is azt mondanám az ilyen alakokra, hogy szemét g**i!

Csak, hogy konkretizáljam, ez a rész verte ki a biztosítékot, és őszintén szólva megérdemelte a sorsát azok után, pláne, hogy a díjbírkózókra bukik...

HOgy utálom a liánozós pasikat!

"...A "nézelődés" abban az állapotban történik, amikor már érzed, hogy nem jó irányba tart a kapcsolatod. Nem ezt ígérték a prospektusban, viszont még nem távoztál a pénztártól, úgyhogy lehetőséged lenne reklamálni, csak a tökeid hiányoznak hozzá. Ezért áltatod és győzködöd magad, hogy működni fog. Valahol legbelül viszont, már feladtad az igazi próbálkozást. Nos, ebben az állapotban jön el a "nézelődés"."

Erásss 2009.12.15. 09:00:10

@Girgesz:
Kávéval a kezemben olvastam a sztorit. Tényleg megérte elolvasni...nem mindennapi történet.
Bizonyíték arra,hogy a pasik csak a szexet látják a (jó) nőben és nem figyelnek azokra a bizonyos jelekre!:)))))

Erásss 2009.12.15. 09:01:40

@primu:
A "nézelődés" tényleg gusztustalan.
Ha viszont egy nő "nézelődik" a pasija mellett Ő a k***va, mikor ezt a pasi teszi....még büszkeséggel is tölti el.

alumi 2009.12.15. 09:04:11

@Erásss: igen, ez még különösen dühít.

Nem értem, ha eljut arra a szintre,hogy felismeri, nem azt a lovat akarta, akkor miért nem lehet megmondani a másiknak nyíltan, kertelés nélkül? Pláne több éves viszony, együttélés után? Némi tisztelet kellene...

Természetesen érintve vagyok hasonló hozzáállással én is, azért ment fel a pumpa még jobban!

vagány csaj 2009.12.15. 09:07:06

@Erásss: Helló Baby! Örülök, hogy hiányoztam! :)) De nagyon elfoglalt voltam, sok időm nem volt... Péntek-szombat buli!! Hajnali fél 5-ös hazaérkezés... Legalább 3-an megkérték a kezemet, szerelmet vallottak, szóval volt minden... :DD Nagy buli volt ez is! :DD
Te merre jártál?? :))

@pkrisko: Kössz! ;) Egyetértünk!

De azt nem értem, hogy miért kell a posztolót szidni, amiért kibeszélte a lány titkát. Igaz nem volt szép dolog, de érthető, hogy sok volt neki. Összetörték a szívét, és még csak ki se önthette a legjobb barátainak. Javára legyen írva, hogy 2 hónapig bírta így is! :))

tuli _ 2009.12.15. 09:07:48

@primu: igen, ez a másik, amiért pofánvágás jár. a nője meg mellette agyal, hogy miért olyan a másik, amilyen. és biztos csak rossz napja volt, blabla. a szemét pedig pontosan tudja, hogy vége. de gyáva, kényelmes, szar alak.

Erásss 2009.12.15. 09:08:45

@primu: Detto!
Hát igen, azért némi őszínteséget várna az ember. A srác úgy volt Vele, hogy amíg nincs más, jó lesz a régi!Kihasználta a barátnőt.Gusztustalan. Meg is érdemli a srác, hogy leszbi volt a csaj. Ez után a viselkedés után, még várta a boldogságot....
A leszbi csajjal is milyen gerinctelen módon viselkedett!

alumi 2009.12.15. 09:09:31

@tuli (grincs): pfí, ha tudnád én hányszor agyaltam hasonló módon egy-másfél éve....

annyiból jó volt, hogy ezt leírta, hogy most nagyon sok mindent megértettem, amit akkor, ott nem.

rendesen ökölbe is szorult most a kezem!

pkrisko 2009.12.15. 09:09:55

@Erásss: En sosem akarok veszekedni, kulonosen veled nem, de vannak dolgok, amik csak ugy megtortennek!:D
Amugy nem csak a szexet latjuk a (jo)noben, es en pl figyelek a jelekre.
Ha egy no elkezdi magyarazni, hogy hogyan kell szelephezagot allitani a 2001-es Fiat Bravan, tuti hogy onnantol csak es kizarolag autoszereloi kapcsolatban gondolkodom!

tuli _ 2009.12.15. 09:10:19

@vagány csaj: mert iszonyatosan nem volt korrekt. titkokat soha nem adunk tovább. itt még az is súlyosbító körülmény, hogy nem olyannal beszélte meg, aki nem ismeri a lányt, hanem közös ismerősöknek kürtölte ki.

Erásss 2009.12.15. 09:10:43

@vagány csaj:
Az Én bulim is jó volt. Rámmozdult az egyik kidobó. Egy állat volt...egész éjjel a nyomomban volt én meg léptem előle:))
Húúú rengeteget ittam!

alumi 2009.12.15. 09:10:52

@Erásss: szerintem baromira nem kell harcos feministának lenni ahhoz, hogy az ember elítélje ezt a hozzáállást.

nemre való tekintet nélkül undorító ez a sunnyogás, akárhonnan is nézem.

vagány csaj 2009.12.15. 09:11:55

@tuli (grincs): @Erásss:
Ez a "nézelődés" mondjuk tényleg nem gerinces dolog. És ilyen hossazn magyarázni a semmit...

Igazság Atyja 2009.12.15. 09:12:34

@Panni CsP: Derűs reggelt. Nekem sokkal szerényebbek az igényeim, mint a fiatalembernek. Beérem a tökéletlen kombinációval is: intelligens, gyönyörű, független, elérhető ÉS heteroszexuális. Ha ráadásul még Halak is, az már csak hal a tortán. :)

Ha nem izgatta volna a srácot a lány "elérhetetlensége", akkor örökre titok marad, hogy az a saját neméhez vonzódik. Az viszont már más kérdés, hogy a lepel lerántása hozadéka vagy deficitje a tözsölgés mérlegének. Bizonyos értelemben hasznos volt ez a kis próbálkozás-sorozat, mert a jövőben könnyebben fogja kiszűrni a domináns leszbi típust. Ugyanis a leszbikus párkapcsolatokban az egyik fél általában keményebb, tökösebb jelenség, összetéveszthetetlen férfimimikrivel, a másik pedig egy szuperfinom babanő. Ritka az olyan felállás, ahol két, külsőre-belsőre 'töknormális' nő van együtt.
Azért, mert nem vágta fél óra beszélgetés után, hogy mi a pálya, nem hibáztatom a posztolót. Ha a leszbikusokat csak a "Girls Gone Wild" sorozatból ismeri, nem is lehetett komoly összehasonlítási alapja. Ott nyilván a lányoknak csak kis százaléka ténylegesen leszbikus, de ez már nem tartozik szorosan a tárgyhoz. :)

Mindenesetre két finom visszautasítás után én biztosan nem próbálkoznék tovább - még annak kiderítésével sem, hogy mi volt a probléma. De értelemszerűen vannak olyan nők, akiket pont ez a kitartás izgat fel, különben a rámenős férfiak már rég kihaltak volna. :)

Erásss 2009.12.15. 09:12:39

@pkrisko:
:) Ez jó!:)))
Mindig megnevettetsz!Te taliztál már "ilyen" leányzóval?

Nikica21 2009.12.15. 09:13:47

Uh ez kiábrándító volt! Miért nem ajánlottad magad 3.nak?:D

Girgesz 2009.12.15. 09:14:20

@Erásss: hát talán azért jut eszünkbe minden jó nőről a szex, mert vizuális beállítottságúak vagyunk(bár attól, hogy ez jut az eszünkbe, nem kell meg is tenni). Ettől függetlenül én is gerinctelen húzásnak tartom ezt a "nézelődést" és azt, hogy bemártotta a csajt. De hát nem vagyunk egyformák!

Erásss 2009.12.15. 09:15:50

@Igazság Atyja:
Engem például zavar, ha egy férfi túl rámenős...főleg, ha már 3-4szer már mondtam Neki, hogy nem akarok Tőle semmit. Idegesítővé válik számomra és kerülöm is a Vele való találkozást!

vagány csaj 2009.12.15. 09:16:47

@Erásss: Nekem a kidobó az egyik legjobb barátom, úgyhogy baj nem volt. Sőt! Rámszállt egy hülye pasi, azt majdnem leütötte! :DD
Pénteken én is Bacardicóláztam (azért nem is vettem észre, hogy egy komentet 9x küldtem el nektek... :D), de szombaton csak narancsleveztem. :))

pkrisko 2009.12.15. 09:19:00

@Erásss: Nem, pedig nagyon kellene egy jo szerelo!:D
Vagy leszbikusra gondoltal? Volt szerencsem, de rola egyreszt tudtam, hogy a szebbik nemhez vonzodik, masreszt eleg gyorsan ki is mutatta. Jopofa dolog volt munka kozben beszelgetni vele, aztan ha arra keveredett valami mutatosabb holgy, eleg volt osszeneznunk.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.15. 09:19:45

De szép ez a női összetartás...
Az érdekelne, ha valaki leszbi, akkor miért csókolózik pasival, és miért is hívja őt randira? Mert az aztán olyan kurvára gerinces dolog.
Amúgy valószínűleg nem leszbi, hanem biszex.

Girgesz 2009.12.15. 09:20:29

@Igazság Atyja: hát igen... a lekoptatás -egy évig nem jelentkezni-,már egy elég intő jel ;)

@pkrisko: van ilyen, hogy szelephézag? :) (Még jó, hogy átmentem mg-i műszakiból a vizsgán :D )

@Nikica21: Az lett volna az a bizonyos pont az i-n

Erásss 2009.12.15. 09:21:24

@pkrisko:
Persze Szivi, az autószerelőre gondoltam!:D
Még nem voltam olyan helyzetben, hogy egy férfivel csekkoltam volna egy másik férfit.:))

alumi 2009.12.15. 09:22:16

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):

a leszbi(?) kidobót személy szerint nem védem, és nincs is miért!
a pasi hülyének nézett exét sajnálom.

Erásss 2009.12.15. 09:22:58

@vagány csaj:
Én pezsgőztem, whiskyztem egész éjjel. Rengeteget ittam, de nem vágtam magam gallyra. A kuverosokat Kanizsán én is ismerem, de ez egy új gyerek volt. Azt hiszem Keszthelyről.

vagány csaj 2009.12.15. 09:23:07

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Helló! Épp ez jutott nekem is eszembe, csak megelőztél. Hülyítette a srácot rendesen. Tényleg gerinces volt a csaj is...

vagány csaj 2009.12.15. 09:26:23

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Ha biszex lett volna bevették volna harmadiknak, ahogy @Nikica21: is mondta. A pasi biztos nem ellenkezett volna! :))

vagány csaj 2009.12.15. 09:27:15

@Erásss: Pedig a keszthelyi pasik jók! ;) Egyébként csajos buli volt? Bébi apucival?? :DD

pkrisko 2009.12.15. 09:27:53

@Erásss: Ami kesik, nem mulik! :D
Amugy tenyleg jopofa dolog volt, hogy ott allt mellettem egy csaj, aki elott nem kellett alakoskodni, pontosan tudta, mire gondol egy pasi ha meglat egy vonzo not. :)
Es ilyenkor ujra elojottek a gyerekkori hulyesegek, mint a : Stipi-stop, meg "En lattam meg eloszor":D

Igazság Atyja 2009.12.15. 09:30:52

Szerintem a legtöbb kapcsolat liánozással ér véget, csak ritkán derül ki, hogy már rég képben volt a következő jelölt. A nők akkor ugranak, ha valamilyen érzelmi kötődés már van a következőhöz, a férfiak meg inkább a testiség kapcsán akarják bebiztosítani magukat (mint a posztoló is: "Mindenképp le akartam vele feküdni aznap este.."). Ami mindkét nemnél hasonló súllyal szerepel, az úgynevezett anyagi biztonság, hogy politikailagkorrektül fogalmazzak. :)

Ez a mentalitás egyébként nem túlságosan meglepő egy olyan embertől, aki azt hiszi, hogy prospektusból választotta a párját. Ő egyszer fizet, aztán folyamatosan kapja azt, ami "elvárható". Egy fityiszt, öcsém! A párkapcsolat néhanapján kőkemény küzdelem.

Korgoth F. Rockhard :)

Erásss 2009.12.15. 09:32:08

@vagány csaj:
Persze jók....:))
Csajos buli volt. Minden hónapban tartunk legalább egyet (vagy többet).:))
Az apjával volt. Szombaton este hazajött Zamárdiból, hogy el tudjak menni. Aztán hétfőn reggel ment vissza.

Girgesz 2009.12.15. 09:32:16

@vagány csaj: Biztos, hogy randi volt, nem elbeszélgetés? Egy randin nem azzal jövök, hogy "bocs, wazze, a saját nememhez vonzódom..."

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.12.15. 09:32:30

Még nem találkoztam olyan csajjal, aki művelt, intelligens, van humorérzéke, és ne lenne leszbikus, vagy gyakorló elmebeteg.
De lehet, hogy csak nekem van állandóan pechhem.

Erásss 2009.12.15. 09:34:24

@pkrisko:
Nekem volt egy meleg fiú ismerősöm. Vele sem csekkoltam soha pasikat. Valahogy eszembe sem jutott.Vagy Ő csekkolta és Én nem vettem észre!:) A divaton kívül nem beszélgettünk "csajos dolgokról".

vagány csaj 2009.12.15. 09:36:59

@Erásss: Milyen rendes! Egy szavad se lehet! :))
Na, hát akkor egyetértünk! Jók ám! ;))

@Girgesz: Nem kellett volna csókolózni vele. Sőt, a titkát sem kellett volna elárulni neki, egyszerűen elég lett volna annyi, hogy "bocs, nem vagy az esetem"! Nem hogy még felrángatni nagy reményekkel Pestre.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.15. 09:37:06

@primu: Érthető, ha sajnálod, mert van benne tapasztalatod. Asszem nekem is volt ilyen.

@vagány csaj: Hello:)

vagány csaj 2009.12.15. 09:39:34

@Erásss: Fúú, nincs kedved hozni nekem egy kávét!?? Nem bírok felébredni! Olyan nehéz szabadság után visszazökkenni. Azt se tudom még hol vagyok... :DD

vagány csaj 2009.12.15. 09:40:24

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Hasonló tapasztalata mindenkinek volt szerintem, ez elkerülhetetlen!

pkrisko 2009.12.15. 09:41:00

@Erásss: Biztosan azert, mert egy kivalo neveltetessel rendelkezo uriholgy vagy!:)

Girgesz 2009.12.15. 09:44:06

@vagány csaj: "egyszerűen elég lett volna annyi, hogy "bocs, nem vagy az esetem"

Ebben teljesen igazad van -hibázott és jól meg is kapta érte a büntijét...

Gazz 2009.12.15. 09:44:16

1. gerinctelen vagy, mert kiadtad a csaj a csaj titkát. Sajnálhatod magad meg mentegetőzhetsz, akkor is, a te szavajárásoddal élve nem voltak tökeid.
2. azért ha a csaj csókolózott veled, nem volt ez egyáltalán veszett fejsze dolog. Egyrészt szerintem be lehetett volna fűzni egy dugásra ami után esetleg meggondolja magát, de legalábbis lehettél volna a szeretője.

Kósza 2009.12.15. 09:47:47

Pálinkás/forraltboros jó reggelt a T. közönségnek! Igazat adok Panninak, ennél sokkal kutyábbul megírt posztokat is olvashattunk a közelmúltban. A cím eleve elárulta a csattanót, emiatt valóban kissé unalmasra sikeredett. A "szokásos" emberi gyarlóságok benne vannak, ki is veséztétek már alaposan! :)

jaffandi 2009.12.15. 09:48:33

Jó kis poszt ez, kicsit bő lére eresztve, de azért jobbak közül való. A lány "titkát" viszont tényleg nem kellett volna kiadni. Látható volt, hogy nagyon nehezen beszélt róla, tehát valszeg nem mondta el fűnek-fának.

Ez a kedvenc részem: Időközben megtaláltam valahol a tökeimet, és efeletti örömömben nagy adag önbizalommal a mellkasomban sikerült véget vetnem, a számomra már nem boldog párkapcsolatomnak. Külön költözés, új munka, új lakás, magabiztosság: bemutatom az új magamat.

Glg 2009.12.15. 09:53:47

hát ez milyen k*rvahosszú már. miért nem lehet rövidebbre fogni a f*szságokat, kinek van ezt kedve elolvasni 120e oldal :@!

vagány csaj 2009.12.15. 09:54:14

@Erásss: @pkrisko:
Nekem van egy nagyon jó barátom, aki meleg. Na és? Ha úgy érzi jól magát, tegye! Én akkor is imádom! És mi még együtt is szoktuk nézegetni a pasikat! :)))

vagány csaj 2009.12.15. 09:55:33

@Kósza: Most akkor pálinkás legyen vagy forralt boros?? Nem mindegy! :PP :))
Bacardid nincs??? :DD

Glg 2009.12.15. 09:56:46

"és akkor merült fel bennem a kérdés: én most akkor bele fogok szeretni? " :D:D:D lol-buzi vagy-e? :D:D:D milyen nyálas f*szkalap gonol ilyeneket :D

Glg 2009.12.15. 10:01:11

"biztosan talált magának egy helyi bennszülöttet"-mekkora egy paraszt vagy :D:D

vagány csaj 2009.12.15. 10:02:04

@Girgesz: Így van! :))

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Nekem is van tapasztalatom, tudod! :)) A rutin meg az évek! :)

Girgesz 2009.12.15. 10:02:12

@vagány csaj: Először pálinkás, aztán forralt borral le lehet öblíteni :D
Bacardi nincs!-hallottál már olyat, hogy bacardis jóreggelt? :P

Girgesz 2009.12.15. 10:03:24

@vagány csaj: de nagy az egyetértés -ebben.

Kósza 2009.12.15. 10:04:17

@vagány csaj: a Bacardit megittam szombat éjjel Egerben :) A helyes sorrendet pedig tanult kartársam fent lerajzolta :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.15. 10:04:26

@vagány csaj: Miért, biszex pasik bevontak a hármasba? :D

Glg 2009.12.15. 10:04:54

"szeretnék, hogy ha gitározgatnék" itt van a kutya elásva-tábortűz mellet gitározó gyökér-és csodálkozik h nincs töke-elhagyta a gitárban :D

vagány csaj 2009.12.15. 10:06:18

@Girgesz: Miért? Te hallottál olyat, hogy forralt boros jó reggelt? Különben is milyen jól hangzik már: Bacardis jó reggelt! :DD Jöhet a pálesz, aztán a forralt bor, de szerezzetek be nekem Bacardit is légysziii!!! :DDD

Ebben már nincs akkora egyetértés! :P :DD

pkrisko 2009.12.15. 10:08:10

@Glg: :D Maximalisan egyetertek!

Erásss 2009.12.15. 10:08:32

@vagány csaj:
Ebédet is vigyek?Most készítem!Azért maradtam le egy kicsit!:)

vagány csaj 2009.12.15. 10:09:09

@Kósza: És nekem nem hagytál?? Szörnyű! Én péntek éjjel ittam! Hmm... Fini volt! :DD

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Áááháhhá! Nem! Azért én megmaradok a jól bevált heteroszexualitásnál! ;))

vagány csaj 2009.12.15. 10:10:00

@Erásss: Igen, légyszi! Mit főzöl?? :))

Erásss 2009.12.15. 10:10:02

@pkrisko:
Úrihölgy vagyok?Hát még ezt sem mondták Nekem...ebben Te vagy az első!:)

Erásss 2009.12.15. 10:10:55

@vagány csaj:
Rízs, rántoot cs. mell, a lányomnak rántott hal meg tartár mártás.

Erásss 2009.12.15. 10:12:09

@Glg:
Pedig milyen jól néznek ki a zenészek....legalább is 1 biztos! ;)

vagány csaj 2009.12.15. 10:12:49

@Erásss: A rántott csirkemell jöhet minden mennyiségben! :) A halat nem szeretem. :))

Erásss 2009.12.15. 10:15:20

@vagány csaj:
Én sem!Szerintem az összesnek iszap íze van és senki nem tudja megmagyarázni, hogy nincs. Én vagyok csak az az elvetemült, aki a tengerparton is pizzát eszik és nem herkentyűket....:)
A lányom viszont szereti.Olyan büdös pedig mikor sül...:(

tuli _ 2009.12.15. 10:15:44

@primu: olvastam én is. nem tudom, előtte hány fenyegetés hangzott el...

alumi 2009.12.15. 10:17:35

@tuli (grincs): ....amikor persze a rendőrök széttárták a kezüket, hogy "hát, sajnos, amíg vér nem folyik...."

Most már folyt...

Intizar 2009.12.15. 10:19:03

Szerintem meg egyszerűen nem jött be a hölgynek az úr. Kipróbálgatta alaposan - ha tényleg egyértelműen leszbi, akkor nem érzékizik vele ennyit -, kacérkodott vele elég durván, s aztán mégse. Lehet, hogy a fiú csókja nem volt elég ígéretes? Mindenesetre jó szöveg lerázásra. És igen ostobácska a következtetés a széles vállal és mély hanggal kapcsolatban.

Glg 2009.12.15. 10:20:13

@vendriner aladár: nemfigyelsz-nem töke volt a csajnak hanem leszbi volt b*szod!!!

@pkrisko: egyetértek-okádék a stílus és az ismétlésektől a monitor káváját rágtam. ráadásul annyi lényegtelen dolgot közöl amire a f*szom sem kiváncsi h az már fájdalmas.

@Erásss: így van ahogy mondod-sztem részben bosszúból köpte be a csajt. szánalom.

@primu: egy olyan embertől aki gitározik és énekel a házibulin mit vársz? egyetlen mentség ha elektromos gitáron játszik. acoustic gitar for men sux.

Erásss 2009.12.15. 10:24:38

@Glg:
Még szánalomra sem méltő ez az ember. Ilyen kicsinyes bosszút...az ész megáll.
Viszont az is tény, hogy a lánynak sem kellett volna csókolózni a sráccal...

Rebelde 2009.12.15. 10:24:59

ajánlom a posztírónak, hogy nézzen utána a "titok" szó jelentésének vagy a "maradjon köztünk" kifejezésnek...
látom a savanyú a szőlő kifejezéssel tisztában van

alumi 2009.12.15. 10:26:05

@Glg: ezt melyik kommentemre reagáltad?:)

tárhejj · http://atarhely.hu 2009.12.15. 10:29:42

Így bízzál az emberekben...

tuli _ 2009.12.15. 10:30:51

@primu: a legnagyobb baj az, hogy sajnos sok nő vissza is él ezzel. konkrét, megtörtént eset: szakítás után a srác nehezen emészti meg, a lány pedig húzza az agyát. hol békülne, hol megjelenik egy új pasival, direkt azon a szórakozóhelyen ahova elhívta a volt barátot. ígérgetés, hogy de mégis ő kell. aztán koptatás, nem egyszer. ezek után, csodálkozik, ha a srác kiakad, és "zaklatja" telefonon. megy a feljelentés, rendőrök nem merik bevállalni a kockázatot, hogy komoly-e vagy nem, megy a fiú előzetesbe.
a lány meg szórakozik tovább, mikor kiengedik, újra ő keresi a fiút. vége-hossza nincs.
másrészt vannak olyanok is, akik bosszúból jelentenek fel.
ilyen esetek miatt sokszor tehetetlen a rendőrség. és kik szívják? akik valóban veszélyben vannak.

OmegA404 (törölt) 2009.12.15. 10:31:31

Lezbikus jó nőnek lenni a világon a legnagyobb őnzőség.

vagány csaj 2009.12.15. 10:32:29

@Erásss: Ha bosszúból árulta volna el a csaj titkát, akkor nem várt volna vele 2 hónapot!
Ma nincs benned semmi empátia! Rosszul aludtál?? :)) Vagy még mindig a szombati buli hatása alatt vagy? Mert akkor megbocsájtok! :DD

alumi 2009.12.15. 10:32:51

@tuli (grincs): De gondolj bele: szamurájkarddal! belvárosban. széthasítja a fejét...

Hát komolyan mondom, az eszem megáll!

Nem vagyok hajlandó elhinni, hogy a pasi degeneráltságának nem voltak előjelei.

Glg 2009.12.15. 10:34:07

@Igazság Atyja: hát igen de a rámenősség nem abban nyilvánul meg hogy évekig ostromol valaki valakit :D:D-mert az szánalom. aki rámenős céltudatosan és viszonylag rövid idő alatt szerzi meg ami neki kell :)

@Nikica21: ott a pont :D

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: neked van állandóan peched :)

@Gazz: így van-megfelelő hozzáállással sztem is fektethető lett volna. csak ahoz tök kell :)

@Intizar: nagyon igaz. bár szokásosnál mélyebb hanggal és széles vállal ismertem egy biszex csajt :).

a poszttal kapcsolatban asszem már elmondtak az előttem szólók mindent. a srác sztem elérkorának igencsak 2essel kezdődő évei alatt jár-jaaaj mindenki összetöri a szivecském...:D:D:D nyavalyog mint egy fürdős k*rva. miezmár...a tökeidet télleg elhagytad valahol és sztem rá is léptél véletlenül...

blacklord 2009.12.15. 10:34:59

@pkrisko: Nekem is pont tetszik a stílus - sok általam ismert belső férfidologról írt, szerintem nem túl nyálasan. Ugyanakkor nagy görénységnek tartom, hogy elmondta a barátainak a lány titkát - bármit kamuzhatott volna, erre egyáltalán nem szolgált rá a csaj. Az meg, hogy a leszbikusságot külső jegyekből akarod levezetni, eeeeh...

Glg 2009.12.15. 10:35:08

@primu:
primu 2009.12.15. 08:59:06 erre-de katt a nevedre fenn és odaugrik

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.15. 10:35:10

Jól megírt poszt ez, de posztíró fejlődhetne még megbízhatóság terén. Sokat.

Glg 2009.12.15. 10:36:07

@Erásss: nemmondtam h nem-de nemmind1 h melyik

Rebelde 2009.12.15. 10:36:32

@tuli (grincs):

nekem az jutott eszembe, hogy milyen bizonytalan lelki alapokon álló emberek léteznek, hogy nem bírnak feldolgozni egy szerelmi csalódást, elképesztő ebből a szempontból a tegnapi szamurájkardos eset, nem tudom hogyan fajulnak el a dolgok idáig, de ez a "kiakadás" számomra felfoghatatlan

pkrisko 2009.12.15. 10:37:59

@Glg: Szintugy. Ezert nem ertem, miert lelkesedett Panni annyira ezert a posztert. De hat a nok mar csak ilyenek...:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.15. 10:38:18

@vagány csaj: Akkor viszont tévedés lesz a dologban, mert akkor neked kellett volna pasit berántani hármasba, a leszbi/biszex barátnőd-lakótársaddal ;):P

Nekem az jutott eszembe, hogy milyen szinten lehetett elborult az elméje, ha nappal, nyílt utcán karddal támad.

Girgesz 2009.12.15. 10:40:58

@vagány csaj: ez nem empátia. Ha valaki megbízik benned és rád bíz egy titkot, akkor azt sem egy hét, sem egy hónap, de még 10 év után sem ildomos elárulni...

Zelefánt 2009.12.15. 10:41:28

Némileg csalódott vagyok.
Az lett volna az igazi slusszpoén, ha a csajról (széles váll, rövid haj, gömbölyű mellek, hisz tudjuk) kiderül, hogy valójában férfi.
Valódi csapattárs, nem csak turista.
De így tréfli.

Erásss 2009.12.15. 10:41:41

@vagány csaj:
:))) Szivike!Még, hogy nem vagyok empatikus?!?!:)))
Szerintem se a csaj, se a srác nem volt korrekt. Nem is fecsérlek rá több szót, mert lerágott csont. Nem érdekel, a lényeg, hogy nem Velem történt meg.:) Lehet, hogy igazad van, és még a buli hatása alatt vagyok.:D :P

Bambula 2009.12.15. 10:42:29

Seggfej a posztíró.

tuli _ 2009.12.15. 10:42:38

@primu: @Rebelde: "kik szívják? akik valóban veszélyben vannak." ezt nem véletlenül írtam oda. felfoghatatlan, és elfogadhatatlan.
idegbeteg, veszíteni nem tudó, agresszív, de ha őket éri sérelem, azonnal összeomló emberek mindenkinek vannak a szűkebb/tágabb környezetében. és az ember csak retteg, hogy mikor aktivizálódnak ilyetén módon.
jelek pedig persze hogy vannak, csak azokra a jelekre sokszor utólag jön rá a környezet.

Erásss 2009.12.15. 10:42:41

@Girgesz:
Megint egyetértünk!:)))

Erásss 2009.12.15. 10:43:45

@pkrisko:
A nők ilyenek...:D Szivi, ma megint viccesnek tetszik lenni!:D

alumi 2009.12.15. 10:44:00

@Glg: oké, azt hittem a szamurájkardosra..:))

Kósza 2009.12.15. 10:45:26

nem tudom mennyire érdemes ezen a "titoktartáson" rugózni, szvsz ha a csaj az első randin, ahova ő hívta a srácot, előállt a farbával (Oooops, micsoda képzavar :) ), akkor ez annyira nem szupertitkos dolog volt. Esetleg egy vacak lekoptatós duma nem lehetett?
Szerintem.
Ide lőjetek!

Rebelde 2009.12.15. 10:45:48

@tuli (grincs):

ezért nem ártana jobban figyelni másokra és arra, hogy ki kivel áll szóba, rettegni pedig a legrosszabb, amit az ember tehet, szerintem

alumi 2009.12.15. 10:45:52

@tuli (grincs): hát ja. lsd a pécsi hülyegyereket. pszichodokitól-pszichodokiig vándorolt, és egy orvos sem jött rá, mennyire súlyos a szitu!

alumi 2009.12.15. 10:48:26

@Kósza: szerintem sem akkora cucc ez az egész dolog.
a csaj minek hülyítette a csókát, ha ennyire fenenagy leszbikus?
Nem azt mondom, hogy direkte el kell mondani, és hogy helyes volt kitálalni, de végül is elmondta. na bumm.
Ha igazi barátokról van szó, megértik. Nem tudom, ez mitől volt olyan veszettnagy titok? Kivéve, ha a csaj más pasikkal is játszmázni akart. (akkor meg genya, ergó megérdemelte:))

Girgesz 2009.12.15. 10:50:36

@Erásss: veled is! :))) Make love, not war! :DDDDDDD

blacklord 2009.12.15. 10:51:35

Most nem azért, de kicsit gyökerek vagytok. Attól még, hogy a srác leírja MOST, hogy létezik ez a nézelődés-dolog, még egyáltalán nem biztos, hogy ezzel akkor is tisztában volt és SZÁNTSZÁNDÉKKAL hülyítette a csaját. Akárcsak a csaj, aki feltehetőleg maga se tudta igazán, hogy mit akar tőle, és ezért hívta fel Bp-re. A gerincességről meg - azért ebben a szituban benne van, hogy a csaj nem ott él és soha nem érte utol - ha a szomszéd utcában lakott volna, akkor nagyobb eséllyel szakít a srác, mielőtt összegabalyodtak volna.

vagány csaj 2009.12.15. 10:52:27

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Ha már mindenképp a szendvicsnél tartunk, akkor inkább az előző verziót választanám, akkor már mégis 2 pasi engem kényeztessen! :PP

@Girgesz: Egyértelmű! Nem ildomos, és nagyon nem szép dolog. De valahol megértem a pasi lelkiállapotát is. Ti meg nem. Ennyi! :P

@Erásss: "a lényeg, hogy nem Velem történt meg" :DDDDDDDDD
Hát ez jó volt! Nem is érdemes tovább vitatkozni rajt, annyit nem ér az egész. De annyira tudom szeretni, amikor valamit mondok és egyesek félreértelmezik!!! (Pl Girgesz) :))
Pihenj! De azért az ebéd kész legyen! Éhes vagyok! :))

Kósza 2009.12.15. 10:52:45

@primu: köszi :) "A kankalin sötétben virágzik."

pkrisko 2009.12.15. 10:53:00

@Erásss: :) Ha megnevettettelek, akkor nem csak vicces vagyok, de boldog is! :D

tuli _ 2009.12.15. 10:57:55

@Rebelde: ahhoz már bizonyos tapasztalat is kell, hogy kiszűrje az ember. és hogy vigyázzon arra, ne ébressze fel az alvó oroszlánt.
@primu: ő is agresszív volt, a többiek pedig "szórakoztak" vele. álmukban sem gondolták volna, hogy idáig juthat a történet.

alumi 2009.12.15. 10:58:06

@blacklord: felesleges mentegetni a posztírót. ha nem ismerte volna fel a szitut, akkor nem tudná ilyen pontosan megfogalmazni az egész liánozást.
a szerelem elmúlt. a baj nem ez. hanem, hogy fedezékből lődözött! ez számomra tökéletesen ekvivalens a félrekúrással. a francért nem lehet odaállni és azt mondani, hogy "bameg, ez van, nem tudok mit tenni.." helyette otthon bunkózik asszonnyal, miközben mindenféle egyéb nőcskével meg vígan bájolo/csetel/mailezik/bulizik. ez az igazi gyökérség!
ha van töke nézelődni, legyen töke férfiként vállalni az érzéseit vagy azok elmúlását is.

@Glg: huhhh!:D

@Kósza: télleg? ezt nem is tudtam...:) nem vagyok nagy igényű, mitagadás.:DD

Girgesz 2009.12.15. 10:58:12

@vagány csaj: Te csak ne szívd a vérem!-már megint azt akarod bemagyarázni, hogy én vagyok a rossz... :P Pedig folyamatosan te tereled a szót a szexre(pl. ma is :D)

Amúgy meg, ha valaki félreérthetően ír, akkor adott, hogy azt félre is értik -jobb esetben magyarázzák. :PPPPP (Ne izgulj csajszi!-ha lennél szimpi, akkor le se sz*rnám, hogy mit írsz... )

alumi 2009.12.15. 10:59:32

@tuli (grincs): én is tudnék ilyenről mesélni, de inkább privben.

Kósza 2009.12.15. 11:01:58

@primu: Keménykalap krumpliorr :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.15. 11:04:35

@primu: "Ha igazi barátokról van szó, megértik." Elképzelhetőnek tartom, hogy ez úgy ment vissza a lányhoz, hogy "Hallottad, hogy XY azt mondta rólad, leszbikus vagy?" Valóban megértő barátai lehetnek.

Devil2 2009.12.15. 11:07:57

Fúúú, mennyiféleképpen lehet ezt az egészet értelmezni, te jó ég!
Panni szerintem behűthetsz egy pezsgőt ma az 500. kommentelőnek. :)

Stupidella 2009.12.15. 11:09:00

@pkrisko: pedig teljesen élvezetes volt, végre nem egy egyszerű primitív fogalmazásmód.

Girgesz 2009.12.15. 11:09:32

@tarquin - a hétfő ördöge: ha ez most egy szappanopera lenne, akkor itt az lenne a folytatás, mikor a szobatársnő visszament a közös kecóba: "Hallottad, hogy XY azt mondta rólad, leszbikus vagy?-végre kiderült az igazság, mert én is." :DDDDDDDDDDD

Ma már minden megeshet :)

Amúgy: nem tudom mit lépnék, ha a gyerekkori barátomról kiderülne, hogy vonzódik a férfiakhoz... lehet, utána igencsak zavarban érezném magam pl. egy strandon, vagy kondiban.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.15. 11:09:45

@vagány csaj: De nem is erről volt szó, hanem, hogy kivetítették vágyaitok a szitura:) No és, hogy állítólag heteroszexuális vagy:P

Stupidella 2009.12.15. 11:11:24

@primu: én a tévére köptem, amikor a legvégén mutatták a telszámot, hogy hol jelentkezhetnek azok, akik részt kívánnának venni az "Edit férjet keres" c. produkcióban.

Stupidella 2009.12.15. 11:12:28

@Girgesz: mint ahogy Te sem gerjedsz minden félmeztelen nőre a strandon, úgy az esetlegesen meleg haverod sem gerjedne minden pasira, így akár Rád is.

Girgesz 2009.12.15. 11:21:34

@Stupidella: de ott van az a lehetőség, hogy mi van, ha mégis?

(Amúgy honnét tudod, hogy nem gerjedek minden, nekem tetsző félmeztelen nőre?-max. nem mutatom ki... :D )
Ne haragudj érte, lehet maradi vagyok, de én kerek-perec megmondom, hogy nem bírom a melegeket. Tudom, nem ők tehetnek róla, és ezért megérdemlik a normális(normális és nem a kihívó, megbotránkoztató) életet, de ösztönösen tartok azoktól, akik nem a természet rendje szerint működnek. Na, azért azt ne gondold, hogy én vagyok az, aki tüntet ellenük és záptojással dobálja meg őket, de amennyire csak tudom, én kerülöm őket. Ez van -én sem lehetek tökéletes. Ezért írtam, hogy én biztos nagy bajban lennék, a fenti szituációban, mert az a kevés barátom aki most van, az olyan, mintha a testvéreim lennének.

vagány csaj 2009.12.15. 11:24:00

@Girgesz: Neem is! Én nem szívom a váred, csak elmondtam, hogy már megint félreértelmezted amit írtam. Persze ezen már nem lepődök meg, mert tudom, hogy szándékos! :P :))
És én meg a szex?? ÁÁ, neem! Apáca vagyok, nekem az tabu! :DD

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Az én vágyaimat nem tudom ilyen szitura kivetíteni, mert én (nemcsak állítólag Girgesz! :D) hetero vagyok. De ha már arról lenne szó akkor inkább nem a 2 nő 1 pasi párosítást választom! Tudod, a nők közötti rivalizálás itt is előjönne! :DD

mocsokmacso 2009.12.15. 11:25:26

Nekem is volt egy teljesen hasonló történetem.
Ott a csaj menetközben jött rá, hogy neki mégiscsak a másik nemnél lesz a jobb.
Itt az a dühítő, hogy adta a fiú alá a lovat, ami valljuk be egyáltalán nem korrekt sőt elég gerinctelen, emellett eltörpül, hogy a fiú úgymond elmondta az igazságot másoknak is.
Sajnos én is csak keresem az igazit, aki hasonlítana nyomokban is egy kicsikét az én leszbi barátnőmhöz, mert vele volt először és utoljára az az érzésem, hogy engem szórakoztatnak és nem nekem kell szórakoztatnom a másikat.

Girgesz 2009.12.15. 11:25:49

@vagány csaj: tudom, tudom... a hosszú és vastag gyertyák az eseteid... :P

Stupidella 2009.12.15. 11:26:17

@Girgesz: kb ugyanannyi megoldani az ilyen helyzetet, mint lepattintani egy nyomuló, de nem bejövős nőt. :)

Tényleg gerjedsz a strandon minden nőre? :D

vagány csaj 2009.12.15. 11:27:56

Kénytelen voltam meginni az első kávémat, mert @Erásss: drága nem ért ide vele... :( Hiába vártam... Meg persze reggel se tudtam inni, mert elaludtam. Szépen beállítottam az ébresztőt hétfőre. Nekem ma az van! :))

Stupidella 2009.12.15. 11:28:29

Jut eszembe, volt egy haverom, összejött egy tök jó fej csajjal, teljesen jól megvoltak, egy idő után össze is házasodtak. Pár év házasság után jött rá a csaj, hogy beleszeretett egy másik nőbe, így aztán el is hagyta a férjét. A srácnak jó pár évbe telt, mire feldolgozta a sokkot.

vagány csaj 2009.12.15. 11:29:20

@Girgesz: Már bocs, de Te azt honnan tudod?????? (Nem kell mindent kifecsegni, psszt!!!) :DD

Erásss 2009.12.15. 11:31:38

@vagány csaj:
Na vagyok megint.Nem ittál kávét?Én már inhaláltam is a koffeint, de nem használ!:)Én is elaludtam.Minden reggel a lányom előtt kell (kéne) kelnem, hogy a kutyámat le tudjam vinni sétálni, de ez ma nem jött össze. Úgy érzem magam,mint akit tarkón rúgtak...meg le is vagyok lassúlva.

vagány csaj 2009.12.15. 11:33:42

@Erásss: Az a buli! Mondtam én! Mindennek az az oka! :DD Még nem heverted ki a fáradalmaidat! :PP Azért a pezsgő whisky párosítás... Ne csodálkozz! :DDDDD

Erásss 2009.12.15. 11:35:11

@Girgesz:
Azokat a melegeket,akik felvonulnak meg megbotránkoztatnak,meg a Mónika showban szerepelnek...stb Én is megvetem.Mert erről a viselkedésről tehetnek!!!Aki viszont titkolja,meg nem mutatja,nem henceg Vele, azokkal addig nincs bajom míg rám nem mozdul.:))) A meleg haveromat azért szerettem, mert abszolút nem lehetett róla levágni,hogy az.Nem dicsekedett Vele.Őt ezért el tudtam viselni!

Erásss 2009.12.15. 11:36:43

@vagány csaj:
...meg limeos finlandria, meg fütyülős...:(((

Erásss 2009.12.15. 11:37:28

@vagány csaj:
Úgy hidd el,hogy nem voltam részeg!Ez már a ciki kategória szerintem!:)

vagány csaj 2009.12.15. 11:41:26

@Erásss: Vagy csak azt hiszed, hogy mindenre emlékszel. Nekem is volt ilyen. Aztán utólag elevenítettük fel barátnőmmel, hogy tényleg ilyen is volt, meg olyan is... Összeraktuk a képet és rájöttünk, hogy mégse voltunk olyan józanok, mint azt hittük! :DD

Girgesz 2009.12.15. 11:41:34

@Stupidella: csak amelyik tetszik :D És egy strandon azért elég sok csinos, nekem való nő fordul elő. Elég kényelmetlen is tud lenni... még jó, hogy a víz sokat takar :))))))))

@vagány csaj: sejtem... (bocs, többet nem árulkodom;) )

@Erásss: Minek iszik, aki nem bírja? :P

pkrisko 2009.12.15. 11:41:50

@Erásss: Perszepersze, egy uriholgy sosem iszik tobbet a kelletenel! :D

vagány csaj 2009.12.15. 11:44:28

@Girgesz: Helyes! Nem is szabad! ;)

@pkrisko: De kevesebbet se!!! :DD

Erásss 2009.12.15. 11:45:46

@Girgesz:
Hát ez az,hogy bírom...és már ez a ciki!
Fúúú,most úgy tűnök,mint ha egy alkesz...pedig nem vagyok!Én egy Úrihölgy vagyok @pkrisko: megmondta!:D:D:D

Erásss 2009.12.15. 11:47:41

@vagány csaj:
Mondjuk, Én a fényképeken pislogtam nagyokat. :))) Nem is mutaogatom senkinek, mert nem publikus...:D

Girgesz 2009.12.15. 11:48:24

@Erásss: azért írtam, hogy a normális életet élőkkel nincs bajom -csak ösztönösen megtartom a távolságot. Lehet, ha egy leszbi csaj lenne a haveri társaságban, aki normálisan tud viselkedni, akkor nem vele nekem sem lenne bajom, de ilyen eddig nem fordult elő. Ismerek meleg srácot (volt osztálytársam), és köszönőviszonyban is vagyunk -ő is jó fej, mégsem barátkozunk (állítólag egyszer lenge részegen elmagyaráztam neki, hogy köszönjünk egymásnak a helyzettől függetlenül is, meg minden, de ha lehet, ne várja el tőlem, hogy kezet is rázzak vele, mert ki tudja, kiét fogdosta korábban. Másnap nagyon rosszul éreztem magam a bunkóságom miatt, de ő csak röhögött rajta.)Bi lányba is botlottam már bele, de leszbikussal még nem hozott össze a sorsom. És ahogy a helyzet kinéz, nem is fog egyhamar:)

vagány csaj 2009.12.15. 11:48:47

@Erásss: Kidobó haverom engem is állandóan azzal csesztet, hogy már megint iszol?? :D Pedig részegen még nem látott! :)) Így aztán szombaton nem is ittam (csak pénteken)!! :DD Azt meg nem látta. De persze én becsületes vagyok, tehát elárultam neki! :)) Meg különben is a fogyókúrám... Nem szabad alkoholizálni... :D Bár azt mondta, hogy fogyni ne merjek!! :DDD

Girgesz 2009.12.15. 11:51:50

@Erásss: Az első dolog, amit középiskolában áruismereten az alkoholról tanultunk, az volt, hogy "a kulturált alkoholfogyasztást a társadalom nem ítéli el." Szóval nem a mennyiséggel van a baj, hanem amit kihoz némely emberből. Úgyhogy, ha nem voltál gáz, akkor kár szabadkozni...

Erásss 2009.12.15. 11:53:24

@Girgesz:
Frankón "elmagyaráztad" Neki?!?Ez tényleg ciki..:)
Viszont szerintem a meleg emberek egyfolytában kapják az ívet és már fel sem vesznek semmit.

pkrisko 2009.12.15. 11:53:37

@Girgesz: Pedig a legjobb kapcsolat a vilagon ket gyonyoru, fiatal leszbikus lanye, akik nagyon szeretik egymast, es egy kicsit teged! :D

Erásss 2009.12.15. 11:54:14

@Girgesz:
Soha nem szoktam gáz lenni...Ahhoz túl sokan ismernek, hogy lejárassam magam!:D

Erásss 2009.12.15. 11:54:51

@pkrisko:
Álmodozás Szivi, álmodozás?

Erásss 2009.12.15. 11:55:28

@vagány csaj:
Azt ne mond,hogy Te is fogyokúra fan vagy, mert menten eldobom az agyamat!

pkrisko 2009.12.15. 11:56:56

@Erásss: Pont mint az alkoholistak, nem? :D :D :D

vagány csaj 2009.12.15. 11:59:34

@Erásss: Szivike! Egy hónapja fogyózok, és fogytam 7 kg-t! :)) A baj csak azzal van, hogy minden pasi ismerősöm azt mondja, hogy le ne merjek fogyni! De én meg még akarok! :)) Kidobó haverom is azzal jött, hogy - volt egy nálam vékonyabb csaj, és mondtam hogy milyen helyes, nem csodálom ha az egyik pasi odavan érte - erre haverom megszólal: "elhiszed hogy rajtad jobban áll a ruha?" Hát kösz! :) Akkor most fogyjak vagy ne?? :))

pkrisko 2009.12.15. 12:00:16

@Erásss: ugyan, nekem mar az is eleg, ha egyszer hazaerek!
Kerdezhetek viszont valami szemelyeset?
Nem neztel te mostanaban tul sok Humphrey Bogart filmet?:)

Dr.Traktor 2009.12.15. 12:00:24

Hmm totál olyan volt a felvezetés, hogy a csaj igazából fiú.
Csak azért olvastam végig hátha lesz valami igazán jópofa félreértéses jelenet.
ehhez képest ez a -hülyítelek de leszbi vagyok meg most nem tudnék férfiakkal rendes kapcsolatot!
HÁH! ratyi. :F

Pont annyira hihető mint amikor a teljesen hetero hölgy azt mondja- ne haragudj de most nem vágyom kapcsolatra.
Hahhahhaha.

Igazság Atyja 2009.12.15. 12:01:32

@primu: Én meg félrenyeltem, úgy megörültem, hogy Edit szabad préda maradt. :)

A karddal mészárláshoz: néha, mikor az Index címlapját olvasom, egy-egy hírnél elgondolkodom, vajon lehet-e ennél lejjebb? Aztán mindig kiderül, hogy igen. A lövöldöző idióta (engem nem érdekel, hogy beszámíthatatlan volt-e, vagy másféle idióta) után az állat, aki úgy megverte a 4 és 6 éves kislányait, hogy elmenekültek otthonról és egy közeli parkban kerestek menedéket. Aztán itt van ez.. szerintem ilyenkor nem csak nekem fordul meg a fejemben, hogy bizony kellene az a halálbüntetés. Persze ez nem megoldás, de kimutatások igazolják, hogy a visszatartó ereje kétségbevonhatatlan. Ha az "előjelekért" is lehetne börtönbüntetést kiszabni, akkor jól jönnének azok a kémkütyük, amikkel beszélgetéseket meg videót is lehet rögzíteni. Mondanom sem kell, hogy ezek puszta birtoklása miatt (pl. egy kamerás-mikrofonos golyóstollért) akár 8 év börtönbüntetés is kiszabható, mert titkosszolgálati eszköznek minősülnek, míg a fenyegetőzésre / zaklatásra már csak legyint a rendőrség. Szerintem messze még az idő, mikor újragondolják ezt az egészet a törvényalkotók.

Girgesz 2009.12.15. 12:02:30

@Erásss: Rémlik, hogy miket mondtam, de állítólag töviről-hegyire elmondtam neki a véleményem. De nem sértődött meg. Azóta meg, ha találkozunk, csak köszönünk, de nekem nem nyújtja a jobbját. (Nem is bánom.) Utálok bunkó lenni, de néha hatásos. :)

"Soha nem szoktam gáz lenni...Ahhoz túl sokan ismernek, hogy lejárassam magam!:D "
Itt kezdődik a kulturált alkohol fogyasztás.

@pkrisko: lehet, igazad van... de én megmaradok a hagyományos felállásnál. (Mikor csak az enyém áll és egyvalaki örül neki;))

Lobelt 2009.12.15. 12:03:00

Hello Mindenki!

Én vagyok a posztoló, ide lőjetek. :) Mindent vállalok, így elöljáróban, igen, szar alak voltam, nem vagyok büszke magamra, sok hibát elkövettem. Nem csak ebben a sztoriban. De mindegyikből tanultam. Így vagyok az, aki vagyok ma, és szeretem azt az embert, aki most vagyok. De tény, hogy az ide vezető úton sokat botlottam. Kb. három éve történt a dolog.

Nem, nem voltam liánozó faszkalap sosem. Mindig én vetettem véget a kapcsolataimnak, ha úgy éreztem véget kell vetni, és sosem ugrottam azonnal bele egy másikba. Lehet, hogy nem jött le a sztoriból, de az első találkozásunk után néhány héttel odamentem a páromhoz, és szakítottam vele, elköltöztem, új életet kezdtem. És majd' egy évig nem is volt senkim. Akkor jött Tündérke megint a képbe.

A megbízhatóság. Igen. Tudom, hogy hibáztam, nem kellett volna elmondanom. De nem haverokról beszélünk. Nekem nagyon jó barátaim az illetők, igazi mindent elmondunk barátok. A csajnak pedig inkább ismerősei. Nem túl gyakran találkozó haverok. És amikor teljesen kiakadtam, akkor kérdezgették, hogy miért. Sokáig kamuztam valamit erről, de végül is ki kellett nyögnöm, hogy a csajnak van valakije. Addig-addig kombináltak, míg rájöttek, hogy biztos, hogy nincs pasija. Akkor vagy hazudott nekem vagy... És ekkor igazából elmondtam. És nem úgy ment vissza neki, hogy azonnal szaladtak hozzá és elmondták. Hanem jóval később nyilvánosságra került a csajról a dolog egy meglepetés buli alkalmával (érdekes és hosszú sztori, azért nem akartam beleírni, mert már így is bő lére eresztettem), és akkor mondták neki a többiek, hogy semmi baj, már tudjuk.

Van még kérdés? Imádom megosztani az embereket. :)

Kósza 2009.12.15. 12:06:13

@Igazság Atyja: azt mondják az okosok, hogy nem a büntetések súlyosságát kell fokozni, hanem a felderítési arányt. Az az igazi visszatartó erő, ha a delikvens 99%-ban számíthat arra, hogy elkapják. Mondjuk az elmehúnytak esetében ez sem segít, ott pusztán nemzetgazdasági okokból tartanám helyesnek a likvidálást ahelyett, hogy életfogyt az adófizetők pénzén.

pkrisko 2009.12.15. 12:10:12

@Lobelt: Bakker! :(
De most komolyan, minden rossz szandek nelkul kerdezem,Te, mint ferfi, tenyleg kepes vagy ilyen mondatokat leirni:
"Így vagyok az, aki vagyok ma, és szeretem azt az embert, aki most vagyok. "
"Nekem nagyon jó barátaim az illetők, igazi mindent elmondunk barátok."???

Lobelt 2009.12.15. 12:16:14

@pkrisko: :) Nem tudom, mi a bajod ezzel... Igen, képes vagyok ilyen mondatot leírni. Te nem szereted azt, aki vagy? És neked nincsenek olyan barátaid, akiknek mindent elmondasz?

Girgesz 2009.12.15. 12:18:55

@pkrisko: Én, mint férfi, szintén leírok, de ki is mondok ilyet... az ember nem egyből az lesz, ami, hanem oda fejlődik. Fiatalon meg sok olyan hülyeséget megcsinál, ami nem kellene.

@Lobelt: ettől függetlenül, vagy nem kellett volna elmondanod nekik, vagy ők sem olyan megbízhatóak, ha visszajutott a csaj fülébe a dolog.

Na, én mára befejeztem, mert jelenésem van Pesten(és nem csajhoz megyek :D).
További szép napot mindenkinek!

pkrisko 2009.12.15. 12:21:10

@Lobelt: Ne csinald mar, tenyleg nem erzed, hogy ez mennyire nyalas? Es raadasul meg:
"Azt figyeltem meg magammal kapcsolatban, hogy a sors mindig olyan nőkhöz köti hozzá a szívem, akik nem ott laknak, ahol én."
Remelem vannak annyira jo barataim ("igazi mindentelmondunk baratok!), hogy ha valaha ilyet irnek vagy mondanek, akkor azonnal fejbelonek!

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.15. 12:22:21

@Igazság Atyja: A törvényalkotók elsősorban olyan törvényeket alkossanak, amelyeket be lehet és be tudnak tartani. Amíg ez nincs, addig a halálbüntetés önmagában nem ér semmit.

Igazság Atyja 2009.12.15. 12:24:26

@Kósza: Szerintem mindkettőt érdemes fokozni, de a konkrét esetben egyik sem elegendő, itt a megelőzésen lenne a hangsúly. Én is biztos vagyok benne, hogy az ilyen féltékenységi drámáknak elég komoly előjelei vannak, ezen a ponton kellene beavatkozni. De jelenleg ez még nem lehetséges, mert bűnügyi szempontból az még nem "esemény".

Glg 2009.12.15. 12:25:45

@Girgesz: jaja-a homokládákat énis utálom. gusztustalan amit művelnek-és hogy még büszkék is rá a szaros felvonulásaikon az mindennek a teteje-ennyi erővel a heteroknak is kéne hetero pride felvonulást tartani. és arra hivatkoznak h csak egyenlőek akarnak lenni-akkor ne parádézzanak b*sszákmeg. szépen csöndben buzulhatnak ahogy akarnak engem nem érdekel-léteznek ezt el kell fogadni, én sem mondom azt h ki kell írtani őket, az őket megtámadókkal sem értek egyet, de ne hívják fel magukra a figyelmet.

@mocsokmacso: hát ez több helyen vérzik-1.x is az a jó ha egymást szorakoztatjátok. 2.x ha közben jön rá akkor a helyedben ezt nem mondanám el senkinek-kicsit rosz fényt vet rád nem ? :D:D:D

@Igazság Atyja: szerintem meg egy jó kis özönvíz tenne jót a világnak :D:D:D-nekem ez jut eszembe amikor megnézem e tv műsort és egyre alacsonyabb intellektusú műsorok tömkelegét látom-amikre ilyesztő módon igény van!!!:S

kóristalány 2009.12.15. 12:26:31

@pkrisko: Nem Lobelt védelmében mondom, de miért ne írhatna ilyeneket? Ez nem férfias? Ha valaki nem macsó, és nem ordenáré, az nem is férfi? Pffff
Szerencsére sokféle "típusú" férfi és nő létezik, így minden zsák megtalálhatja a foltját. :)

Lobelt 2009.12.15. 12:26:46

@pkrisko: Aki "ismer", az tudja, mennyire szeretem az "én vagyok a világ macsója, az én faszom mindenkinél keményebb" embereket. Gratulálok pkrisko, ha te így érzed, nyomjad továbbra is így. Én nem gondolom, hogy az érzéseim kimondása/leírása kevésbé férfiassá tenne. Sőt. De ez már az én világom. Ha te ezt nyálasnak bélyegzed, akkor lelked rajta, nem érdekel. :)

alumi 2009.12.15. 12:31:26

@Kósza: ??

@Igazság Atyja: a hétvégén láttam a Törvénytisztelő polgár c. filmet. Annak az elején kivégeztek egy faszit és mutatták is elég naturalistán az egészet. (társával lemészárolták a főhős feleségét és kislányát,miután megerőszakolták őket és a házukat kirabolták..)
Akkor elgondolkodtam és rájöttem, hogy a halálbüntetés nem megoldás, hiszen ügyelnek, hogy minél humanitáriusabb legyen, először elaltatják, úgy lövik be méreggel...
Szerintem az igazi büntetés egy tényleges életfogytiglag, szabadlábra bocsátás lehetősége nélkül, és a cellában legalább három drabális homo-feka arc, akik minden nap módszeresen, a legváratlanabb pillanatokban megerőszakolják és összeverik az ilyen arcokat, szigorúan ügyelve arra, hogy minden ilyet azért túléljenek.

@Lobelt: amit a töketlenkedésről írtál tetszett, mert nagyon sok mindent segített megérteni az utolsó kapcsolatom végjátékában zajló eseményekből és úgy általában a férfiakról (tudom, nem minden férfi olyan és ennek csak örülni tudok.:)). Ezt köszönöm Neked!
A liánozásos véleményemet viszont fenntartom.:)

@Stupidella: ma lesznek a maunika sóban ők hárman. a kanos lantos- a hónaljcirkáló, meg a hidrogén-nagyi.
biztos remek lesz két egymásra köpködő, hiányos fogazatú kisebbségi família között.

@tarquin - a hétfő ördöge: szerintem a baráti kör is egy nagy szarkeverő bagázs lehetett.

Erásss 2009.12.15. 12:33:09

@pkrisko:
Lehet,hogy szőke nősen fog hangzani ami mondok: Ezt elmagyaráznád?Milyen filmet?Nem vágom!:)

alumi 2009.12.15. 12:33:19

@Igazság Atyja: majd bejelöllek a fészbúkon. számíccsál rá!:D

Erásss 2009.12.15. 12:35:35

@Girgesz:
Utálsz bunkó lenni?
Sajnos Én általában az vagyok.Nem tehetek róla,alaptulajdonság!:) Nem szoktam kertelni, sem körülírni dolgokat.Mindent úgy mondok meg,ahogy abban a pillanatban gondolom.Viszont annak örülök, hogy így fogadnak el az emberek.Mindig elpörögnek rajtam és mondják: Majd az Erás megmondja a frankót!:)

Glg 2009.12.15. 12:35:54

@pkrisko: jogos a kérdés. én sem akarom Lobeltet cseszegetni de ez kicsit olyan mint amikor Brendan Fraser az A bájkeverő című filmben szentimentális akar lenni és az lesz a vége h minden percben elsírja magát valamin-így a csaj a bunkó f*szokkal megy el bulizni.

@kóristalány: az ordenáréságnak semmi köze a férfiassághoz. inkább ahoz van köze h valaki csupán azért mert "nem szabad" mert a többség azt mondja h milyen csúnya már ha valaki káromkodik (áh elcseszett általános erkölcsi szabályok-hányok tőlük) egyesek a b*sszameg a k*rvaélet helyett azt mondják h basszuskulcs :D:D-ami sztem mértéktelen képmutatás annak érdekében h a már említett szabályoknak megfeleljünk és gyönyörűen belepasszoljunk a társadalom átal felállított sémába. a baj csak ezzel az amit a pink floyd már elmondott: all in all your just an another brick in the wall. gondolom nem erre gondoltál de ez eszembe jutott és le kellett írnom :D:D.
szóval a lényeg h egy férfinak legyen már tartása...

pkrisko 2009.12.15. 12:36:14

@Lobelt: Most megint atestel a lo tuloldalara.
"az én faszom mindenkinél keményebb"- ez hogy fer ossze azzal az erzo lelkeddel?
DE tenyleg nem akartalak megbantani, husi. Csak erdeklodve figyellek, mint valami ritka biologiai csodat.

Erásss 2009.12.15. 12:37:46

@vagány csaj:
Ne fogyókúrázz mert egészségtelen!!Nem vagyok híve a fogyókúrának, igaz Nekem soha nem is kellett. Viszont ha kellene, sem tenném!Igaza van a kidobó haverodnak. Az Én véremet,meh mindig azzal szívják, hogy hízzak már,mert förtelem hogy állnak rajtam a ruhák... de nem tudok.

Igazság Atyja 2009.12.15. 12:38:34

@tarquin - a hétfő ördöge: Nem látom, mi volt ebben az esetben a betarthatatlan törvény. Az, hogy nem hasítom szét a volt barátnőm fejét és csonkolom az új barátja kezét, mert a nő szerintem még mindig az enyém, elég alap. "Tilos a fizikai atrocitás, gyilkosság, csonkolás - még féltékenység esetén is!" Ezt kellene külön törvénybe foglalni? Bőven elég a büntetés törvénybe iktatása: aki nem önvédelemből öl, azt végezzék ki, és viszontlátásra - nem kell boncolgatni az okokat. Megfelelő felderítési rátával - amire Kósza hivatkozott - igenis van visszatartó ereje. Természetesen ilyen elmebetegeknél, akik eleve öngyilkosak akarnak lenni az akció után, ez sem segít. Ekkor kell a megelőzés, amire az előbb utaltam.

Lobelt 2009.12.15. 12:39:09

@primu: Hát, lehet, hogy van benne valami. Én sosem éreztem magam liánozónak, és törekedtem rá, hogy kerüljem az ilyen szitukat. És ebben az esetben sem éreztem úgy, hogy liánoznék. Olyan előfordult velem, hogy egy másik nő megjelenése, "érzések" keletkezése vele kapcsolatban (magyarul dugni akartam, mint a lopott biciklit) adta meg a végső lökést, hogy véget vessek a nem működő kapcsolatnak. De nem ugrottam bele egy másik kapcsolatba. Olyan sosem volt, hogy véget ért az egyik, és már indult is a másik. Soha. Bár lehet, hogy nem tökéletesen ugyanazt értjük liánozáson. Az is meglehet.

Lobelt 2009.12.15. 12:41:20

@pkrisko: Rossz napod van? :) Azt reméltem tudod értelmezni az iróniát, szarkazmust, gúnyt. Olvasd el még egyszer. Az a rész Rád vonatkozott Husi! :)

@vagány csaj: :D Gratulálok. :P

mocsokmacso 2009.12.15. 12:42:06

@Glg: Nem vett rám rossz fényt, egyszerűen túl fiatal volt még és nem tudta igazán, hogy mit akar, az első tényleges kapcsolat én voltam az életében és én a történtek ellenére örülök neki, bár egy örök törés maradt bennem.
Szóval remélem nem jövök be egy leszbi csajnak sem, mert 100%-ig férfi vagyok az összes jó és rossz tulajdonsággal együtt.

rou 2009.12.15. 12:43:19

Szerintem igenis fontos tudni a másik melyik nemhez vonzódik, hiszen ha belegondoltok pontosan ezért vonulgatnak fel a melegek hogy ne kelljen titkolniuk. A másik meg mivel a legtöbb ember hetero ezért igenis nagyon durván gáz ha így derül ki hogy valaki langyi vagy meleg. Egy buliban ha odamegyek egy lányhoz beszélgetünk, és mikor táncra kérem és mondja hogy ő leszbi azt el lehet fogadni mert mindketten a nőkre hajtunk ( ugye ez olyan mintha engem egy férfi kérne föl????).

Kham 2009.12.15. 12:44:38

De jó lehet annak aki ismer csinos leszbikus lányokat! Én eddig sajnos, csak ilyen kényszerleszbikusokat ismertem, az egyikről kábé a második találkozásnál esett le, hogy lány, a másik meg mondta is hogy hát nincs mit tenni, nem kell a férfiaknak.

Egy igen jó barátném mesélte, mikor egyszer hosszabb ideje már magányos volt, elgondolkozott a dolgon, de arra jutott: "Hát ha még engem nyalnának az hagyján, de hogy én egy másikat..brrr":D:D

alumi 2009.12.15. 12:47:42

@Lobelt: jó, hívjuk akkor "végső lökésnek", ha úgy jobban tetszik.
nem az a baj, hogy észreveszel másokat. a kérdés inkább az, mennyit vársz a kapcsolat csődjének felismerésre és a tényleges szakítás között. és ezen idő alatt hány "tiltott gyümölcsöt" szagolgatsz. szerintem úgy korrekt, hogy amikor felismered,hogy bizony ez kihűlt, és eldöntöd, hogy nem akarsz már tenni érte, akkor odaállsz, és felvállalod, hogy evvan.
persze ettől még nem vagy egyedi eset, hiszen számtalan kapcsolatot látok ingatag lábakon állni, miközben fűvel-fával megy a kufirc, viszont kifelé meg marketing van ("hűdeboldogokvagyunkegyütt" típusú magamutogatás)..

és hidd el én is ismerek ilyen pasit, exet, havert, rokont, aki hasonlóképp cselekedett. és biztos vagyok benne, hogy perpill is számtalan férfi (és nő) cselekszik ugyanígy, miközben a "hivatalos" párja nem érti mi a baj, és csupán azt gondolja, "szegény, mennyi gondja van a munkahelyén"...pedig, ha tudná.

vagány csaj 2009.12.15. 12:48:15

@pkrisko: Mert kell! Én legalábbis úgy érzem! :))

@Erásss: Nem egészségtelen, inkább pont fordítva! Nem koplalok, okosan csinálom! :))

@Lobelt: Ha nem lett volna ilyen hosszú, jobban élveztem volna, de így sem volt rossz! Ja, és kapásból leszűrtem, hogy Te vagy mikor a gitározást írtad. Az hogy Panni mondta, hogy törzsolvasóról van szó, csak megerősített!

Erásss 2009.12.15. 12:49:51

@vagány csaj:
Vigyázz az egészségedre Szivi!:)

pucros 2009.12.15. 12:50:34

Titoktartáshoz nem elég a jószándék, vannak technikái is. Nem szabad közel menni a témához, nem szabad a rossz kérdésekre sem válaszolni, nem szabad barkochba-szerű párbeszédbe belemenni, kell viszont dezinformálni, rossz mozaikkockákat adni, másképpen érthetően nem mondani semmit, lehetőleg egy összerakott de soha explicit fel nem vázolt fals koncepció szellemében.
És ezt csak fegyelmezetten és következetesen lehet, amit nem mindenki tud megcsinálni, pláne ha iszik, pláne ha sokat.

kóristalány 2009.12.15. 12:51:37

@Glg: "a lényeg h egy férfinak legyen már tartása" ezzel maximálisan egyetértek. Sőt, egy nőnek is legyen! :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.15. 12:52:05

@vagány csaj: Dehogynem tudod, hiszen azt írtad: ha biszex lett volna berántották volna harmadiknak. Vagyis arra vágysz, hogy harmadiknak rántsanak be, vagy te ránts be harmadikakat :P

Igazság Atyja 2009.12.15. 12:54:17

@primu: Komolyabb büntetés lenne, az olyanoknak valóban ez dukálna inkább. Előbb viszont el kellene jutni addig, hogy legyen tényleges életfogytiglan, kegyelmi kérvény lehetősége nélkül ÉS kényszermunka kiszabásának lehetősége (hogy ne az adózók pénzéből éljen két verés / fekakezelés között sem). Hol vagyunk még ezektől? Példaként a Pénzes Henriettát kirabló, megerőszakoló, felgyújtó "Muki" fedőnevű fickót említeném. Kapott pár évet, 20-as évei közepén szabadul, és a börtönben elég korán megerőszakolta a cellatársát is. Étel, ital, kellemes semmittevés - de csak pár évig. Köszöni, jól van. Ha ilyen többszörösen összetett, gyilkosságban kicsúcsosodó bűncselekmény esetén csak a felvázolt "büntetés" és a kivégzés között lehetne választani, azért nem kérdéses, melyikre szavaznék. Míg az általad felvázolt gyógymód sosem lesz reális alternatíva, hiszen a bűnözőknek "jogai" is vannak, addig a halálbüntetés egy egyszerű, de annál hatékonyabb lezárása a történetnek.

Kósza 2009.12.15. 12:54:21

@primu: primula=kankalin, "A kankalin sötétben virágzik"= a titkos jelszava Bagamérinek a Keménykalap krumliorrban. Világos? :)

pkrisko 2009.12.15. 12:55:59

@vagány csaj: Latod, ez az a pont, ahol nyugodtan rabizhatod magad a pasik velemenyere!:))

vagány csaj 2009.12.15. 12:56:15

@pkrisko: Egy férfinak ugyanúgy vannak érzései mint egy nőnek, és nem nyálas dolog kimondani azokat. Van aki visszafojtja, mint például Te, vagy tökösebb szavakkal fejezi ki, de attól még ott vannak benned! :) Vagy Te teljesen érzéketlen vagy?

vagány csaj 2009.12.15. 12:58:19

@Erásss: Kösz hogy aggódsz értem Szivi, vigyázok! :)
Hol van az ebédem??? :DD

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Persze-persze! :)

@pkrisko: Na az biztos! Itt aztán tényleg lehet a pasikra hagyatkozni! :)) Te mit gondolsz?? :P

Igazság Atyja 2009.12.15. 12:58:32

@primu: Jól van, majd résen leszek, hogy melyik milf vagy fedőnéven. :)

Lobelt 2009.12.15. 12:58:34

@primu: Teljesen igazad van, és most már biztos vagyok, hogy nem esem a szerinted liánozós emberek kategóriájába. Az én kapcsolataimban sosem volt PR fogás. :) Sosem közvetítettem kifelé, hogy boldogok vagyunk, mikor nem voltunk azok. Volt, hogy küzdeni kellett a kapcsolatért, akkor küzdöttem. De mikor felismertem, hogy nem megy, sosem áltattam a másikat. Lehet, hogy nem fogod elhinni, de a következő sztori történt meg nem sokkal azelőtt, hogy összejöttem a jelenlegi párommal. Egy régi jó lányismerősömmel (nem barát, de nagyon jóban voltunk régen) újra találkoztunk. Felelevenítettük a közös jó élményeket, beszélgettünk, hogy mennyit változtunk, aztán összejöttünk. Egy hónapig voltam együtt vele, és ő kezdett nagyon belém szeretni, én viszont nem éreztem ilyet, valami nem működött, hiányzott. A szex az isteni volt. Sose volt még olyan jó. Mégis, rögtön megmondtam neki, hogy "használhatnám" még egy darabig, és lehet, hogy akár egy-két évig "elszexelhetnénk" egymással, de érzem, hogy bennem nincs több. És nem akarom kihasználni, úgyhogy ő jobbra, én meg balra. Hacsak nem szeretné, hogy pusztán kufirc céljából még összejárjunk. Ezt nem szerette volna, én meg tiszteletben tartottam őt annyira, hogy megdobtam az igazsággal. És erre írhatja pkrisko, hogy milyen nyálas meg fatökű, és az összes többi "jajjdekeményvagyok" emberke, hogy lekvár vagyok, de én akkor is így csinálom, mert így érzem helyesnek.

Glg 2009.12.15. 12:58:54

@kóristalány: de akkor ez ellentmond azzal amire válaszoltam :). hát ja a tartásnélküli lányok nálam nem is vívnak ki tiszteletet. ez valami olyasmi h ha valaki nem tiszteli magát akkor őt sem tisztelik.

alumi 2009.12.15. 13:01:47

@Igazság Atyja: de a halálbüntetéssel a szenvedései (már ha vannak)lezárulnak. ám egy kellően elcseszett élet, egy terrorban és rettegésben töltött börtönélet azt hiszem kellő büntetés lehet.
Jogok? Annyit adnék kb. mint egy kutyának. Ebben egyetértünk. Egyszerűen át kéne formálni a törvényeket, újra gondolni azokat.

@Kósza: jó régen olvastam már.:) pedig mennyire szerettem! lehet megint előveszem.:))

kóristalány 2009.12.15. 13:05:04

@Glg: "de akkor ez ellentmond azzal amire válaszoltam " talán máshogy értelmezzük a tartás fogalmát :), vagy más egyéb fogalmakat. Lényeg a lényeg, tartás az kell.

pkrisko 2009.12.15. 13:08:22

@vagány csaj: Titokban aljas modon megneztem nehany fotot, es ezek alapjan nincs min valtoztatni! :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.15. 13:08:26

@vagány csaj: Na tudtam én, hogy nem véletlenül akarsz te 50-50 százalékot, mindenből kettőt, jó lenne, mi?:P

Kósza 2009.12.15. 13:10:17

@primu: már nem keltem fel ma hiába :)

vagány csaj 2009.12.15. 13:11:01

@kóristalány: A recept tök egyszerű: ne egyél vacsorát! :))
2 hétig abszolút nem ettem, az utóbbi 2 hétben meg este fél 6 után nem ettem. Azon kívül mindent reggelire, ebédre mindent. Meg az édességet jó mellőzni, de azt se zártam ki teljesen. (nem is tudnám :DD)

tuli _ 2009.12.15. 13:13:34

@primu: napközben pedig sóbányában dolgoztatni őket.

@Igazság Atyja: a halálbüntetés kiszabásánál mindig fennáll a justismord lehetősége. Ezért nem támogatom.
Másrészt sok-sok év alatt nagy változás áll be. sokszor már nem azt az embert végzik ki, aki a bűnt elkövette.

vagány csaj 2009.12.15. 13:13:45

@pkrisko: Kedves vagy, megnyugodtam! :)) De azért folytatom, ha nem baj. :))

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): A kérdés csak az, hogy egyszerre mindkettőt vagy külön-külön!! ;)

kóristalány 2009.12.15. 13:18:04

@tuli (grincs): "napközben pedig sóbányában dolgoztatni őket"
a sóbánya levegője nagyon egészséges, így még tovább dolgozhatnak jó erőben :)

kóristalány 2009.12.15. 13:19:17

@vagány csaj: Kösz a tanácsot! Az édesség nekem is a gyengém :)

Lobelt 2009.12.15. 13:21:36

@vagány csaj: Kiegészíteném azzal, hogy bármit bármikor lehet enni. Úgy emlékszem este 6 után túl sok fehérjét ne, és szénhidrátot ha lehet egyáltalán ne, mást lehet, de ne túl későn (a szervezet nem tudja teljesen elbontani, és elraktározza). Emellett pedig: mozgás, mozgás, és mozgás. Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni. Semmit sem ér a legjobb étrend sem, ha nincs meg mellette a rendszeres mozgás. A legfontosabb. Nem lehet eléggé kiemelni. :)

vagány csaj 2009.12.15. 13:21:59

@kóristalány: Hú, ne is mondd! Régebben minden nap ettem sütit vagy csokit. Imádtam! :) Most már kevéssel is beérem és nem hiányzik! :) Tegnap unokatesómnál voltam, és sportszeletet sütött, kitette elém, és egy szeletnél megakadtam. Nem tudtam többet enni. :))

vagány csaj 2009.12.15. 13:23:38

@Lobelt: Jaaj, tudom, és mindenki ezt mondja! Neki is álltam tornászni: 1 hónap alatt sikerült egyszer! :))) Tudom-tudom!! :DD Többet kéne, de olyan lusta vagyok... :(

Igazság Atyja 2009.12.15. 13:25:13

@tuli (grincs): Értelemszerűen kizárólag 100%-os bizonyosság mellett támogatnám a halálbüntetést én is. Ez annyira magától értetődő számomra, hogy külön meg sem említettem. Nem teljes bizonyosság esetén a következő formulát tartanám követendőnek: börtönbüntetés mindaddig, míg meg nem találják a tényleges elkövetőt, vagy nem kerülnek elő újabb bizonyítékok. Ha kiderül, hogy más a tettes, akkor a szabadlábra helyezés pillanatában anyagi kárpótlás a börtönévekért. Ha az derül ki, hogy ő volt az elkövető, akkor jöhet a kivégzés.

Sok-sok, cellában törtött év alatt tényleg van ideje gondolkodni és átértékelni dolgokat az embernek. De akinek ez kell ahhoz, hogy fel tudja fogni, mit követett el, az eleve nem méltó az életre szerintem. Tehát engedtessék meg, hogy annyira érdekeljen engem, hogy mennyiben lett más ember a gyilkos pár év alatt, mint amennyire őt érdekli, hogy akit megölt, vajon milyen ember lenne jelen pillanatban. Lenne, mert a halott már sem ilyen, sem olyan nem lehet. Az áldozatnak nem járt esély - így az elkövetőnek se járjon.

vagány csaj 2009.12.15. 13:26:22

@Lobelt: Azt is tudom!!!!!!!!!!! :@ :DDDDDDdd

tuli _ 2009.12.15. 13:28:41

@kóristalány: kesztyű nélkül azért tud marni a só. és folyamatosan ott, hát, az már nem egészséges.

@Igazság Atyja: a második bekezdéssel nem vitatkozom, mert valóban igazad van. a "megtért" bűnösnek is vállalnia kell a tettéért a következményeket.

olyan nincs, hogy 100%-os bizonyosság. mindig van bírói tévedés, ha elenyésző százalék is. a történelem ezt mutatja.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.15. 13:32:14

@vagány csaj: A kérdést már megválaszoltad fentebb, így az már nem kérdés :)

kóristalány 2009.12.15. 13:35:29

@vagány csaj: Bár velem is előfordulna, hogy nem kívánom a édességet! Pedig én cukros vagyok, még inkább mellőznöm kéne :(
Hetente egyszer járok tornára (több nem fér bele), de nem sokat használ.

vagány csaj 2009.12.15. 13:37:18

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Csak miattad! Mindig beleviszel engem a rosszba! Nem is értem... :))

Lobelt 2009.12.15. 13:38:25

@vagány csaj: Mit tudsz teeeeee? Te! ;):D:D

vagány csaj 2009.12.15. 13:39:20

@kóristalány: Hát igen, magába a torna a fogyáshoz kevés. Egészséges, serkenti a vérkeringést, javítja az állóképességet, stb... De a fogyáshoz egymagában kevés. Próbáld ki hogy nem eszel vacsit, vagy csak nagyon keveset, és azt is 5 óra előtt. Az eredmény garantált. :))

vagány csaj 2009.12.15. 13:41:06

@kóristalány: Ja és azt még hozzáteszem, hogy egy idő után összeszűkül a gyomrod, és nem is fogod kívánni a kaját. Ha mégis eszel, akkor meg nagyon nem fog jól esni. Márhogy este. :)) Szóval egy bizonyos idő után tök könnyen ellen lehet állni a kísértésnek. :))

Igazság Atyja 2009.12.15. 13:41:15

@tuli (grincs): Az, hogy mindig van bírói tévedés, nem cáfolata a 100%-os bizonyosságnak. Az előbbi statiszika a bűnesetek összességére vonatkozóan, az utóbbit a konkrét bűncselekmény kapcsán értelmezhetjük.

A szamurájkardos eset kapcsán ez kb. így néz ki: az életben maradt áldozat felismeri az elkövetőt, a gyilkosságot rögzíti a kamera, és az üzletben is vannak szemtanúk. Később elkapják a fickót, előkerül a kardja ujjlenyomatokkal együtt, ezt követően részletes beismerő vallomást tesz. Mindezt így együtt nyugodtan tekinthetjük 100%-os bizonyosságnak.

Más forgatókönyv lenne a következő: símaszkos férfi szamurájkarddal beront az üzletbe, lefejez két embert, majd elmenekül. Nincs kamera, és nem is sikerül elkapni a tettest pár órán belül. Később előzetesbe helyeznek egy férfit, aki gyanúsítható (vannak lehetséges indítékai) és a szemtanúk vallomásai alapján testalkatilag is megfelel az elkövetőnek. Ekkor még szükség van további bizonyítékokra is.

vagány csaj 2009.12.15. 13:43:27

@Lobelt: Ha Te azt tudnád, hogy Én mennyi mindent tudok.... :DD
De van egy érdekes elméletem a tornáról. (Igaz, tényleg csak elmélet...) Tök jó lenne ha a kellemeset össze lehetne kötni a hasznossal ebben az esteben is... :DD Tetszik érteni mire gondolok?? :P :))

blarke 2009.12.15. 13:45:37

@vagány csaj: kucikuci?

és, öhm. a széles váll mióta szexepil?! mármint férfiszemmel?! :O

Lobelt 2009.12.15. 13:46:08

@vagány csaj: Teljesen. És a dolog már meg is van oldva. Nem csak torna. Bármilyen mozgás. De csitt! :)

Amúgy pedig ha meglátom Zsu-t kicsinálom. Csak úgy barátilag. És most nem viccelek.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.15. 13:47:08

@vagány csaj: Talán mert arra vársz, hogy mikor jelenek meg, hogy belevihesselek a rosszba:) Ebből is látszik, hogy kísértés(em)nek mégsem olyan könnyű ellenállni, mint ahogy írod :P

Lobelt 2009.12.15. 13:47:48

@blarke: Láttad mostanában Európa-bajnok úszónőnket, Kovács Ágit? Nekem ő nagyon szexi. Úszó válla van, de az olyan szép, gömbölyű... Vááá. Nekem bejön a picit szélesebb váll, ami még a nőies alkatot nem veszélyezteti annyira.

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.15. 13:48:52

@Igazság Atyja: épp a megelőzésnek szánt papírtörvényekben van a betarthatatlanság: zaklatás, életveszélyes fenyegetés, fegyvertartás szabályozása, ezekre gondoltam.

lappaj 2009.12.15. 13:49:41

Ismerek olyat aki ugy terelt le egy csajt hogy azt mondta meleg.
Szerintem itt is ugyanez történ csak forditva. A csaj meg azért volt pipa mert aztán meg magyarázkodhatott hogy nem is csak le akarta terelni...

tuli _ 2009.12.15. 13:51:10

@Igazság Atyja: nem tartok kiselőadást arról, hogy hány esetben voltak meggyőződve a bírák, hogy biztosan az elítélt volt az elkövető. értem, amit mondasz, de fogadd már el, hogy _mindig_ van elenyésző százalék, aki ellen a sors összefog. ami embereken múlik, ott mindig fenn áll a tévedés lehetősége. tehát elméleti vita az, hogy 100% esetén lehet csak kivégezni. Nincs 100%.
csak, és kizárólag ez tart vissza a halálbüntetés igenlésétől.

Igazság Atyja 2009.12.15. 13:51:50

Engem nem zavar, ha a nőnek széles a válla, ha hozzá széles, nőies csípője, vékony dereka és hangsúlyos mellei is vannak. Ez már elfogadható egységcsomag - persze csak akkor, ha azért az én vállam szélesebb. :)

kóristalány 2009.12.15. 13:52:47

@vagány csaj: Tudod, pont ez a baj. Mindennek ellen tudok állni, csak a kísértésnek nem. :)
Sajnos nincs elég akaraterőm, valószínűleg ez a legnagyobb akadály. Azért próbálkozom.

Kósza 2009.12.15. 13:54:12

@tarquin - a hétfő ördöge: így van, a távoltartás intézménye is alig működik,... a pécsi eset:ha a dilidokik vezethetnének egy szakorvosok által hozzáférhető nyilvántartást a gyanús esetekről, akkor nem bújhatott volna ki a betegség megállapítása alól az a nyomorult elmehúnyt,... de ugye az emberi jogok mindenkinek járnak, meg a személyiséghez fűződő jogok, ... a francba

blarke 2009.12.15. 13:55:26

@Lobelt: én inkább maradok mégiscsak a nem törékeny, de vékony alkatnál. nehogymár ebben is férfiasabb legyen nálam egy csaj...

kóristalány 2009.12.15. 13:57:40

Nézi valaki a CSI-t? Ők minden bűntényt felderítenek, nem? :)

vagány csaj 2009.12.15. 13:58:59

@blarke: Hupsz, azóta se voltam freemail-en, de most írok! :))

@Lobelt: Ohh, oké, csendben maradok, nem mondom el senkinek, de Te se! :P :)) Heti 1 vagy 2 alkalom legyen? Nekem azért a gyors eredményhez a kettő ideálisabb! :PPPP
Csak úgy barátilag kicsinálni valakit? Hmm? Elmagyaráznád?? :P

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Csak Rád vá(gy)rok! ;))

@kóristalány: Akaraterő hiányában kár is próbálkozni! :)) Eddig nekem is mindig akkor volt akaraterőm, mikor új pasi volt a láthatáron! :)) Most nem egy új van, hanem egy tucat, mégsem izgat! :))

Kósza 2009.12.15. 13:59:35

@Igazság Atyja: hát ezzel meg úgy vagyok, mint Gombóc Artúr a csokoládéval :)

kóristalány 2009.12.15. 14:02:27

Most hallottam a hírekben, hogy a salgótarjáni fickót 9 napja engedték ki a pszichiátriáról. No comment.

alumi 2009.12.15. 14:03:27

@Igazság Atyja: én meg azt nem szeretem, ha a férfinak nagyobb melle van, mint nekem.:)

Igazság Atyja 2009.12.15. 14:03:42

@tarquin - a hétfő ördöge: Szerintem az előbbi kettő (zaklatás, életveszélyes fenyegetés) ellen lehetne és időszerű is lenne tenni valamit. Például igenis lehessen terhelő bizonyítékokat gyűjteni - személyiségi jogokra való tekintet nélkül - és leadni a rendőrségen. Ezután hivatalból felszólítani a zaklatót, hogy hagyja abba a tevékenységét, ellenkező esetben akár börtön is lehet a vége.

@tuli (grincs): Én is értelek, de azt te is elfogadhatod, hogy vannak olyan bűnesetek (és meg merem kockáztatni, hogy ebből van több, méghozzá nagyságrendileg), ahol nincs mit bizonygatni, mert egyértelmű, ki az elkövető. Ezért hoztam fel konkrét példaként a szamurájkardos esetet. Ahol akár csak a lehetőség is felmerül, hogy megrendezett ügyről van szó, magyarul rá akarják valakire kenni az egészet, ott én is a kivárást + további bizonyítékok gyűjtését javasolnám.

Igazság Atyja 2009.12.15. 14:06:46

@Kósza: Miért, ő hogy volt ezzel? Mindegy, csak csoki legyen? :)

@primu: Konkrét számadatok hiányában nehézkes lenne összehasonlító elemzésbe bocsátkozni. ;)

alumi 2009.12.15. 14:06:51

@Igazság Atyja: na a zaklatásról inkább nem írnék semmit!
Voltam már szenvedő alanya, mint azt már talán említettem is. SEmmit(!) nem tesznek, nem tudnak tenni. Amíg vér nem folyik.
De az esetek nagy százalékában, akkor már késő!

alumi 2009.12.15. 14:08:17

@Igazság Atyja: 75C Nem titok.
Neked hányas? :)

Igazság Atyja 2009.12.15. 14:11:45

@primu: 106, kosár szerencsére nem kell. :)

tuli _ 2009.12.15. 14:11:55

@primu: csak idő kérdése... :D

@Igazság Atyja: ember dönti el azt is, hogy számára mi egyértelmű. ezért vannak a justismord esetek. halálbüntetésnél mindig körültekintőek. ha van esély arra hogy meghozzák a döntést, akkor bizony sajnos előfordul. és inkább ússza meg a halált (de mellette kemyény büntetéssel, és ne tévézéssel) a sok rohadék, minthogy egyetlen egy ártatlan is áldozatul essen.
azt kellene megérteni, hogy mindig van tévedés lehetősége. mindig.

alumi 2009.12.15. 14:15:18

@Igazság Atyja:

óóó, hát akkor te sem vagy az esetem...:(((

Amethyst 2009.12.15. 14:15:47

Nem igazán értem.. akkor miért csókolozott olyan szenvedéllyel?
Lehet várni kelletett volna egy picit, és jobban vonzódott volna a sráchoz.

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.15. 14:16:07

@tuli (grincs): mondjuk ez megelőzhető, ha több ember dönt a bűnösségéről. (akkor többet kell megvenni - jaj, de gonosz vagyok)

@Kósza: úgy valahogy. A személyiségi jogaim attól még biztosítva vannak, hogy az egészségügy hozzáfér minden EÜ-i információhoz rólam, de nem adhatják ki más hatóságnak, munkáltatómnak stb. mert azt csak én tehetem meg.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.15. 14:18:57

@vagány csaj: Tudtam én ezt mindig is, úgy látszik közelednek az ünnepek, hogy elismered ;)

@tuli (grincs): Nincs mindig. A pécsi és a salgótarjáni fickó esetében is igencsak egyértelmű az ügy. Tévedés kizárva.

Igazság Atyja 2009.12.15. 14:19:33

@primu: Szerintem ez eddig sem volt kérdéses. :) Azért elárulhatod, szerinted mi az ideális mellkas-körfogat egy 181 cm magas, átlagos testalkatú férfinál. 80 cm?

@tuli (grincs): Ez sajnos így van, de ennek ellenére úgy vélem, kombináltan is alkalmazható a két módszer. Ha csak (egy) ember dönti el, mi egyértelmű, akkor legyen úgy, ahogy te mondod. Ha viszont több ember (tanú), egybehangzóan, plusz kamera, plusz tárgyi bizonyítékok, plusz a motiváció megléte.. az bizonyosság.

Kósza 2009.12.15. 14:24:17

@Igazság Atyja: Kerek csokoládé, szögletes csokoládé, lyukas csokoládé, mogyorós csokoládé,... ez azért szofisztikáltabb, mint a mindegy, csak csoki legyen :)

alumi 2009.12.15. 14:25:46

@Igazság Atyja: hát honnan tudjam?:)

a lényeg, hogy ne legyen kövér a pasas. némi pocak, vagy ritkuló séró még simán belefér. (én sem vagyok egy Gisele:))

amúgy meg, ha előző kommentemet komolyan vetted, Magadra vess!:)

vagány csaj 2009.12.15. 14:27:13

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Persze, érzékenyebb vagyok ilyenkor, tudod! ;) Különben is mit tudnék tenni? Ellenkezni nem tudok. Belémbeszéled! :))

Kósza 2009.12.15. 14:28:30

@tarquin - a hétfő ördöge: nnade akkor miből élne az a sok jogász, ha nem mindig mindenben a szőrszálhasogatás menne?! Amúgy örömmel látlak, hogy ördögien túlélted a pénteket :)

tuli _ 2009.12.15. 14:28:56

@tarquin - a hétfő ördöge: ja. Amerikában az esküdtszék...
@savanyú a narancs ( Villanyfényes): igen. a többi esetnél is azt hitték.
@Igazság Atyja: ne nekem magyarázd, miért nem működik. én csak a tényt közöltem, hogy nem működik.

Kósza 2009.12.15. 14:29:27

@primu: szerelj fel egy fémdetektoros beléptetőkaput a hálószobádra :)

Igazság Atyja 2009.12.15. 14:37:54

@Kósza: Igen, így már tényleg kifinomult ízlésre vall. :)

@primu: Már azt hittem, azt a következtetést vontad le, hogy 106 cm mellkas legalább 106 kg testtömeget is jelent egyúttal. De már látom, hogy csak behúztál a csőbe, biztosan a pénteki "gonosz" megjegyzésem miatt. Ügyes, 1-1! :) A némi pocak & ritkuló séró kombinációt viszont remélhetőleg ki lehet váltani egy kis őszüléssel. ;)

Igazság Atyja 2009.12.15. 14:48:00

@Kósza: Már késő, ha arra célzott, hogy vannak pszichiátriai kezelés alatt álló exei. Akkor örök szingliségre van kárhoztatva. :)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.15. 14:53:45

@Kósza: ettől még simán megélhetnének, nem mondtam, hogy nincs rájuk szükség. // Pénteki küldetés teljesítve.:-)

tarquin - védőháló nélkül 2009.12.15. 14:56:58

@tuli (grincs): mondjuk, bár ha jól tudom, ott is elég, ha egy ember mondja, hogy nem bűnös, de ezt csak filmen láttam, természetesen. (Legbelső félelem - de jó film!:-))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.15. 14:58:18

@tuli (grincs): Nem, te most olyan esetekre gondolsz, amikor nem voltak egyértelműek a bizonyítékok, amiatt, mert vagy a rendőrök hamisították, vagy trehányul nyomoztak és nem voltak elég alaposak. Ennél a két esetnél, és a hasonlóknál aztán igazán nehéz megmagyarázni, hogy nem egyértelmű. Hacsak nem klón volt a gyilkos, vagy egy alternatív valóságból érkezett.

@vagány csaj: Hogy mennyire hihetetlenül és keményen ellenállsz a belédbeszélésnek :))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.15. 15:18:59

@vagány csaj: Nem fogja rontani a renomédat ez a nyilvános vallomástétel? ;)

Lobelt 2009.12.15. 15:21:13

@vagány csaj: Minél többször, annál jobb. De a lényeg: rendszeres legyen. És igen, megfenyíteném, mert eljárt a szája. :P

vagány csaj 2009.12.15. 15:35:28

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Baby! Te vagy az oka! Ezt hoztad ki belőlem! :DDDD

@Lobelt: Így van! Tehát akkor a heti 2 alkalomban megegyezhetünk?? És máris meglesz a torna! :PP
Miért járt el a szája? Itt se volt! :))

Lobelt 2009.12.15. 15:56:30

@vagány csaj: A heti két alkalom már több, mint amit pl. én szoktam.

Nem most, és nem itt járt el. :)

2009.12.15. 16:00:01

@Lobelt:
Hello Hello! :)
"Amúgy pedig ha meglátom Zsu-t kicsinálom. Csak úgy barátilag. És most nem viccelek."
Mond Husom! :) :D :) :D

alumi 2009.12.15. 16:00:01

@Kósza: mér is?

@Igazság Atyja: érzékeny pasik...:)))
nem emlékszem gonosz megjegyzésre (szerencsédre!:)
hát ha úgy őszülsz, mint ricsárd gír, az nem rossz!:D

Lobelt 2009.12.15. 16:03:12

@Zsu0805: :D:D:D: Majd holnap privátban, mert most megyek. :) Nem fog fájni (annyira) :)

Amúgy kár, hogy nem voltál. Kaptam hideget-meleget, széjjjjjjelszedtek, de még mindig jobban jártam, mint egy-két delikvens régebben. :) Összességében megérdemeltem. :)

vagány csaj 2009.12.15. 16:05:26

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): A gyáva ember megfutamodik! :PP

@Lobelt: Na majd akkor én formába hozlak! :DDDDDDD
Jah, akkor hol és mikor és miben??? :))

2009.12.15. 16:05:28

@Lobelt:
Átolvastam őket, ezért se kommenteltem még, most elolvasom a posztot és szétszedlek! :P :D :)
Okok, holnap privibe. Addig meg olvasok és kommentelek. :P

Lobelt 2009.12.15. 16:07:59

@Zsu0805: Nem mintha nem tetted volna már meg... :) De hajrá, majd holnap visszaolvasom! :) Pá!

@vagány csaj: hmm... azzal nincs gond, eléggé formában vagyok. Csak arra akartam célozni, hogy én hetente egyszer sportolok, de akkor nagyon. 2-3 órát. :)

Kósza 2009.12.15. 16:09:13

@primu: mit mér is? Valahol leakadtam?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2009.12.15. 16:13:04

@vagány csaj: Én nem futamodok meg, mindössze megtudtam, amit akartam, most majd ezzel tudlak zsarolni:P

Glg 2009.12.15. 16:19:44

@Zsu0805: hi zsu...írtam neked a tegnapiba

alumi 2009.12.15. 16:47:22

@Kósza: miért szereljek detektort??:D

2009.12.15. 16:52:07

@Lobelt:
Megtettem, de ez velősebb! :)

2009.12.15. 16:52:50

@Lobelt:
Akkor kezdjük! :) :D Szóval sorry, de Muter annyi házimunkát adott, meg annyi filmem jött le, hogy nem jutott időm rá, hogy elkezdjek olvasgatni. Pedig ha tudtam volna... Megnéztem a címet, aztán a terjedelmet és mentem a dolgomra, hogy majd később, aztán vásárlás (ma sikeresen megvettem az égőket), és mikor hazaértem elkezdtem olvasni. Vagány már reggel mondta, hogy szerinte tudja ki írta, de nem árulkodott, belőttem a posztot, Vagánynak feltettem a kérdést, és aztán kb. egyidőbe mikor ő válaszolt, én meg olvastam bevillant, hogy ezt már olvastam. Utána kommenteket olvasgattam, és gondoltam majd utána. :) Szóval itt vagyok. :) Hosszú lesz...

1.Jajj ugyan már, nehogy már azt mondjátok, hogy egy x éves kapcsolat után egyik pillanatról a másikra kiléptek. Felvetődik a gondolat, hogy ááá ez lehet mégse olyan jó mint amilyennek kellene lennie. De persze az első ilyen gondolatra nem kezdesz el egyből intézkedni, nem ülteted le a párod, hogy Te figyelj ez és ez a gondom. Lehet 5 perc múlva másképp gondolod, lehet több nap. Majd akkor bőven elég ha már ténylegesen tudod, hogy mi az amivel gebasz van. És amúgy is a nézelődés amúgy is működik, főleg a pasiknál. Nem hordanak szemellenzőt mint a lovak, mindig is nézelődtek és fognak is. Az meg teljesen korrekt volt, hogy csak nézelődik, de nem fogdossa meg a gyümölcsöt. Tehát nehogy már elássátok. Egy több éves kapcsolat nem úgy záródik le, hogy szerelem-szerelem-valami gond van-beszéljünk-(esetleg próbáljuk megoldani)-vége. A valami gond van és a beszéljünk rész között jobb esetbe van egy gondolkodom-gondolkodom rész is. És leggyakrabban a gondolkodom-gondolkodom részbe nekem kell gondolkodnom, nem kell a másik, azt majd ha magam részével vagyok tisztába. A közös gondolkodás a beszéljünk résznél jön.
De az új félnél illene előállni vele, ha érzed, hogy esetleg lehetne más is, hogy figy, nekem most még van barátnőm, de tervbe van véve az elszakadás. Persze más szövegkörnyezetbe és megfogalmazásba. Tehát rosszpont Lobelt. „...és ha találkozol egy ismeretlen lánnyal, aki felkelti az érdeklődésed, akkor úgy beszélsz, úgy viselkedsz, hogy abból arra lehessen következtetni, hogy szabad a pálya.” Nem szabad a pálya, csak majd lesz. Szóval rosszpont. :) Már az elejétől illik nyílt lapokkal játszani, és nem eltitkolni a nem kívánt barátnő létezését. :P De remélem ezt már tudod. :)

„...és már látom is az önérzetes "a feminizmus hőse akarok lenni" jelölteket keresztekkel és fáklyákkal felém masírozni, de tudjátok, hogy van ez a mondás a kövezésről, meg hogy ki dobhat először, ugye?” Ettől kifeküdtem. :) Nem kövezhetlek, bár tehetném, de hát emberből vagyunk. :) De gondolom tudod Te is, fiatalkor-butaságok. :) És tény, hogy az vesse az első követ, aki ha odament hozzá egy jó csaj vagy jó pasi, és megékezett a hmm nem rossz pasi/csaj érzés az első pillanatba elárulta (miután leesett neki a fűzés ténye), hogy figy nekem párom van. És itt nem csak a párom (nagy love páromra gondolok, mert ugyebár az emberek 90%-nak az életébe voltak nem 100%-osan komoly „kapcsolatai”) Tehát ne jöjjetek a szent beszéddel, azt hagyjátok meg a bibliának és a papoknak. :)

A nyílt lapok viszont a lánykára is igazak. Tehát itt ő kap rossz pontot. Leszbi vagyok? Nem akarok semmit? Tökmindegy, tisztázzuk előre. Ha leszboszy vagyok, akkor nem csókolózok egy pasival, ha meg mégis, akkor közlöm, hogy figy ez nem mükszik (ha nagyon nem akarom elárulni másra fogom). Ha meg nem jön be úgy a pasi, hogy járjak vele, csak max csókolózgatunk vagy szexelünk. Akkor vagy előre tisztázom, hogy figyelj ez ennyi, és semmi több. Nem kell túlbonyolítani, csak a tiszta lapok. Nem kellesz mert (és jön az ok, hamár a leszboszy érvekkel nem akarok előjönni), vagy figyelj kavargatun/szexelgetünk, de nem kellesz másra. Ennyi!

Nem szép dolog a titok elárulása, de:
1.Ők a legjobb barátai voltak, akivel az emberek nagy része mindent megbeszél.
2.A csaj kb. senkije nem volt, titok-titok, de a barátok mások, és valakivel meg kell beszélni a felmerülő dolgokat.
3.A barátoknak is nagy valószínűleg nem volt szinte senkije se a csaj, barát-barát között is van különbség, és talán közelebb élővel jobb a viszony az esetek döntő többségében.
4.Ha annyira nem akarta hogy kiderüljön minek mondta el egy szinte vad idegennek?

Glg 2009.12.15. 18:39:52

@kóristalány: utálom a csi-t mint a szart

Erásss 2009.12.15. 18:57:12

@Glg:
Tényleg nem szereted?

Erásss 2009.12.15. 20:40:37

Húúúú, de eltűnt mindenki.

Nikica21 2009.12.15. 21:50:52

Jó estét Nektek! :)

Nikica21 2009.12.15. 21:59:18

Amúgy meg a lány nem volt teljesen leszboszi...., mert azt írja, hogy egy normális kapcsolatra most nem állt készen...tehát volt már szerintem neki pasija...(csak valsz akkorát csalódott, hogy rámászott egy csajra:)
Vagy nem?:D

2009.12.15. 22:56:45

@Nikica21:
Én ekkorát sose tudnék csalodni. :) Áááá ez milyen már... neee... :) Jó tudom maradi és prüd vagyok. :) :P

Nikica21 2009.12.15. 23:37:30

Hát zsu....nem mutatja itt amit teljesen írtál...szórakozik velem mostanában az oldal!:(

Nikica21 2009.12.15. 23:38:40

@Zsu0805: Nah most meg megint betette!
Hát szerintem már rég túl van rajta a posztoló és más gömbölyded formák után nézett!:D

Dj X-vision · http://images.netbag.hu/20091216/04465430392.jpg 2009.12.16. 04:43:19

Én már a végén kezdtem azt hinni hogy a csaj nem is csaj.. és a végén még kardot ránt.. :-) De kár lett volna..A széles vállak stb.. Lehetet volna rosszabb is XD

Glg 2009.12.16. 10:47:35

@Erásss: nem hát-ki nem állhatom ezeket a helyszínelős szarokat-falramászok tőlük. :)

Erásss 2009.12.16. 21:28:50

@Zsu0805:
Zsum nem vagy prűd. Ekkorát Én sem tudnék csalódni. Ki van zárva! Fúújjjjj

Erásss 2009.12.16. 21:29:36

@Glg:
Én függő vagyok, ebben is...:)

roze 2009.12.17. 11:40:19

sziasztok. A történettel kapcsolatban az jutott eszembe hogy a lány valószínűleg biszex volt és nem leszbikus,mivel a csókig se ment volna el ha nem lenne az. Sztm egyik fél se volt teljesen korrekt,se a csaj hogy húzta posztoló agyát,se a srác hogy elmondta később a titkot.
Viszont a lány felől érthetőbb hogy várt a kitárulkozással hiszen egy 2-3x látott pasinak miért mondta volna el hogy a lányokat szereti,miközben senki sem tudott róla a baráti társaságban? Amikor már nem tudta továbbhúzni úgy kiélesedett a helyzet és döntenie kellett kapcsolat szempontjából,akkor kénytelen volt bevallani a dolgot.

atigigi (törölt) 2010.03.07. 22:28:15

sziasztok hogyan tudnék kapcsolatba lépni a poszt írójával???

Ya 2010.12.18. 06:31:10

Szerintem se volt korrekt a csaj, hogy húzta a fickó agyát. Az meg mérgében hogy szopatták, bosszúból kitálalt. Ha időben leállítja a fickót, nem alszik a karjaiban, nem smárolja vele végig a fél éjszakát, nem kellett volna bevallania se semmit...

Egyikőjük se volt erős jellem, kódolva volt a bukfenc. De még mindig jobb, mintha két gyerek után lép le anya a barátnőjével...
süti beállítások módosítása