Megjelenése botrányos volt!

2010. január 11. 07:24 - Panni CsP

„Az arca gyakorlatilag bohócra volt sminkelve, tudjátok, amire 5 percenként fel kell hordani egy újabb réteget, mert annyi van rajta, hogy a szél csak úgy viszi magával” – szegény Levélírónk már tudja, milyen érzés az első randin megrémülni. A kiszemelt csaj meghökkentő kinézetével akarta lenyűgözni őt. Siker nem lett belőle, annál inkább egy remek sztori. Most újra megtanulhatjuk a törvényt: a ruha teszi az embert – és kész!

 

Az én sztorim úgy kezdődik, hogy egy 6 éves kapcsolatból szálltam ki, már vagy 2 éve. Nehéz eset vagyok, nem tagadom. Visszafogott, nehezen ismerkedem, stb. A kapcsolatom után az első lány nagyon nehezen jött össze, de végül sikerült. Azután a többi csaj már könnyebben jött, bár így is csak 3-4 lányról beszélhetünk. Volt egy lány - történetileg ő az utolsó kisasszony - róla szól a poszt. Kis városkánkban minden meghatározott hétköznap bulit tartanak a jelen lévő főiskolások számára. Előtte egy helyi egységben italoztam, egy jól megszokott barátommal. A szemközti asztalnál megláttam egy vagány, belevaló lányt.

Teljesen feketében volt, és valahogy illett hozzá az öltözék. Nem, nem az a tipikus rocker lány volt. Hétköznapi ruhában volt a barátnőivel. Valahogy sikerült egy igen gyenge poént odalöknöm neki. Éppen a zenegép előtt állt, majd ezt követte a szokásos buta vigyor az ő részéről, mintha tényleg vicces lettem volna. Ebből tudtam, hogy tetszem neki. Lényeg a lényeg, az egységtől a buliig tartó úton sikerült a kontaktot felvenni vele, annyira, hogy a buliban már kerestük egymás tekintetét. Amikor odaértünk, egy fél óra múlva, sikerült megismerkednünk, és kb. 3 órán át beszélgettünk. Mindenről szó volt, kivéve arról, hogy van-e a másiknak barátja, illetve barátnője. Haverom közben megunta az egyedüllétet és otthagyott. Majd, ahogy kezdtek eltünedezni az emberek, mi is hazafele indultunk, én a biciklimhez, a kedves lány meg elkísért - pedig nem is kértem tőle. Megadtam neki a számomat, hogy ha másnap is úgy gondolja, hogy akar valamit, akkor majd ő keres. Megtörtént a csók is, pedig a jellemem olyan, hogy nagyon nehezen teszem meg az ilyet, várom azt a bizonyos jelet, amit a lány ad, de most valahogy vagány voltam és nekiestem. Másnap írt is egy üzenetet, hogy találkozhatnánk. Izgatott voltam, mivel az előző esti beszélgetés alapján érdekelt a lány. Tetszett a stílusa. Találkoztunk. Magamról még annyit, hogy már kinőttem azt a kort, amikor kiöltözve jelenjek meg mint, Szaros Pista Jézus neve napján, agyonzselézett fejszőrzettel. Felöltöztem szépen: egy átlagos Joe voltam, de azért elegáns. Elmentem a lányhoz és a lakás előtt vártam, majd amint megjelent, az történt, amitől a legjobban féltem. A kishölgy úgy volt kiöltözve, mint a mai tini lányok. Haja tökéletesen kivasalva, vagy 1 órán át készíthette. Az arca gyakorlatilag bohócra volt sminkelve, tudjátok, amire 5 percenként fel kell hordani egy újabb réteget, mert annyi van rajta, hogy a szél csak úgy viszi magával. A felső öltözékére nem találni jobb szót, mint hogy botrányos volt. Egy top volt rajta, amiből látszott az amúgy szép dekoltázsa. Ezen egy ezüst csillogós, susogós bomberdzseki-stílusú kabát, középen szétnyitva. Úgy éreztem magam, mintha búcsúba készültünk volna. Alul egy ilyen halásznadrág, és egy ´ízléses´ csizma. Hóna alatt pedig egy kis fehér ridikül, ami a fentebb említett alapozó újabb rétegű felhordó készlet tároló funkcióját hivatott szolgálni. Nos, én nem ezt a lányt ismertem meg előző este, ám gondoltam adok neki egy esélyt, hogy bizonyíthassa rátermettségét. Sajnos kiderült, hogy ő alapból olyan amilyennek nekem tetszett. Nagyon sok lányban megvan az a kényszer, hogy a külső stílusjegyeket helyezi előtérbe és könnyűvérű nőnek adja ki magát – illetve, mi férfiak úgy tekintsünk rájuk. Lehet, hogy csak szüksége volt a szexre, amit később meg is kapott, de nekem nem erre van/volt szükségem, és szerintem neki sem csak a szexre. Nem kell mondanom, addig is tartott a kapcsolatunk.

Szóval, javaslom a komolyabb kapcsolatot kereső hölgyeknek, hogy mi férfiak jobban szeretjük a talpraesett, vagány lányokat, mint a porcelánarcú kiscicákat (a kettő nem zárja ki egymást, csak ritka), és ők azok, akik próbálják a legszebb arcukat mutatni kifele, sikertelenül, (gondolok itt az iwiw-es pózerekre is, akik felteszik photoshop-olt illettve a tízszer retusált képeiket a közösségi oldalakra, sőt némelyikük képes elmenni profi fotóshoz, hogy az ott készült ultrahiperszupergázmű fotót helyezzék magukról ki).

Ahogy korosodik a férfi, úgy egyre több elvárása kell, hogy legyen önmagával, és kedvesével szemben, és ebbe nem passzol bele a maszkolt arcú kis hableány. Szerintem ez nem csak az én véleményem: úgy szép a lány, ahogy reggel felkel az ágyból +5 perc. Félrevezető lehet, hogy megismerek egy lányt, aki amúgy izgatóan kisminkeli magát, aztán meg egy szexuális aktus után, reggel felkelve, megijedek a látványtól. Mutassatok többet az igazi arcotokból, mert amúgy csak azokat a pasikat kapjátok meg, akiknek csak egy éjszakára kelletek, de az olyan lányoknak van már hivatalos nevük is. És ha valaki abba a lénybe szeret bele, akit először meglátott, akkor annak csalódás lehet későbbiekben, ha kiderül a valódi, felszín alatt húzódó hölgyemény. Másik nagyon kellemetlen élmény lehet az életen át tartó színjáték, ha úgy adódik. Összességében azt mondhatom, hogy azoknak a lányoknak ajánlom az erős sminket, akiknek nincs olyan egyénisége, hogy azzal bárkit elvarázsoljon, vagy aki pusztán saját önbecsülését akarja növelni a meredő férfiszempárok számolásával.

 

 
306 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr91656037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Glg 2010.01.11. 19:48:22

@ifájkudtörnbektájm: "En megtehetem hogy ne nekem kelljen a no utan rohanni" hát barátom erre mit lehet mondani. nem az a lényeg h megteheted e-hanem h ha férfinak tartod magad-és úgylátom igen csak nem vagy az :D:D-akkor te hívod fel -te hívod el randira TE KEZDEMÉNYEZEL...nem pedig csak stagnálsz egyhelyben mint egy rakás lószar. gyönyörűen magyarázod magadnak h miért nem te hívtad fel-csak az a baj h KAMU-nehogy azt mond már h akkor ezt mind végiggondoltad :D:D lol nem kell a púder. abból meg h h öltözködik valaki és h mennyi idő alatt lehet bejutni a vaginájába nincs jogod azt feltételezni h ribanc az illető vagy hűtlen típus vagy akármi. tipikus sztereotípiák által vezérelt pöcs vagy. és ami a legrosszabb h asszed ez így jó ahogy csinálod. a szexi és visszafogott ruha pedig csak annak szexi aki tudja mi van alatta-szal ez szar szöveg. és discoban igenis lehet táncolva ismerkedni-csak tudni kell a módját h ne legyél tapló. menj legozni.

@Drága IV gernika: gyanús ja :D:D

Glg 2010.01.11. 19:50:12

@ifájkudtörnbektájm: bár tudod mit-igazad van mi mind hülyék vagyunk- már építjük is neked az oltárt ahol áldozhatunk-csak mond meg milyen képeket fessünk a falakra

Alex Hitchens 2010.01.11. 20:03:24

Vannak olyan hollywoodi filmek,amelyeknek össze van csapva a vége,és az az érzésed,hogy a végére már nem maradt elég pénze a készítőknek. Ráadásként ezekben a filmekben mindig van valami erőltetett mondanivaló,ami csak a csecsemőknek tartalmaz többletinformációt...na ez a poszt is pontosan ilyen.

Erásss 2010.01.11. 21:11:56

@ifájkudtörnbektájm:
A külsőről megállapítani, hogy könnyűvérű préda...., de azért dugni jól tudott?? Nem?

Erásss 2010.01.11. 21:19:32

Amúgy szép estét!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.01.11. 21:19:49

@Erásss:

Valószínűleg az sem volt jó, hiszen ott lett hagyva.

Devil2 2010.01.11. 21:26:38

Jó estét!

Ez aztán a tanmese! Csajok, senki ne sminkeljen randi előtt, mert különben ribinek lesz nézve! (na, nem én általam) :D

Devil2 2010.01.11. 21:27:23

@Erásss: Szia Szivike! Csekkoltál? :))

Erásss 2010.01.11. 21:29:12

@Devil2:
Húúúú, de még mennyire! Az utolsó mondatoddal nem értek egyet. Meg tudom cáfolni...ja mégsem! Én védekeztem!!!:D :D :D

Erásss 2010.01.11. 21:29:58

@Devil2:
Szia Szivi!
Látod, elfelejtettem köszönni is!:))

Devil2 2010.01.11. 21:39:53

@Erásss: Nem tudd meg, mennyire görcsös, szerintem símán lehet attól. Vagy ha nem, hát mitől?

Erásss 2010.01.11. 21:41:15

@Devil2:
Tőlem kérsz tanácsot Szivi? Jó embertől? Elmeséltem neked az Én sztorimat...és Én adjak ép kéz-láb tanácsot?:)))

Devil2 2010.01.11. 21:42:01

@Erásss: Mondd a fordítottját és akkor stimmelni fog. :D

Erásss 2010.01.11. 21:42:44

@Devil2:
Figyi, viccen kíül...mielőtt terhes lettem Én is buliztam, piáltam, cigiztem...meg gyógyszert szedtem! :) Azóta azon a véleményen vagyok, a gyerek jön, ha jönni akar. Bármi áron...

Devil2 2010.01.11. 21:43:49

@Erásss: Egyébként nagy a szórás, mert van egy pár akiket ismerek, szintén próbálkoznak egy ideje, szintén semmi bajuk és mégsem jön össze.

Kytia 2010.01.11. 21:44:09

Nahh, visszatértem egy röpke pillanatra.

@ifájkudtörnbektájm: Alapvetően nincs baj ezzel a hozzáállással, de az szerintem is erős, hogy azért nem Te hívod, mert ha barátja van, akkor mi lesz, vagy hasonlók. És ha neked lenne barátnőd? Állítólag ritkán, de ilyesmi is előfordul.:DDD

Meg megteheted, hogy ne rohanj a nők után? Hát akkor mi, nők mind istennők vagyunk, mert mi mind megtehetjük, hogy ne rohanjunk a férfiak után. Szerintem versenyezzünk, kire nyomulnak többen, az oviban is jó játék volt.:)

Erásss 2010.01.11. 21:44:51

@Devil2:
Mondtam, hogy nem vagyok mindennapi ember...:D

Devil2 2010.01.11. 21:45:59

@Erásss: Ja, igen, meg van olyan is hogy elég két puszi az arcra és késssz is van. :D

Devil2 2010.01.11. 21:47:06

@Erásss: Na és egyébként? Vélemény? Majd megírod?

Erásss 2010.01.11. 21:47:45

@Devil2:
Viszont, egyszer már túl voltam rajta és soha többet nem szeretnék. Eszemben sincs!

Devil2 2010.01.11. 21:47:57

@Erásss: Hajjajj, nem Te mondtad az előbb hogy jön, ha jönni akar? :D

Erásss 2010.01.11. 21:48:20

@Devil2:
Ha ennek ellenére gyereket akar...akkor tudat alatt megalkudott a sorsával, eszében sincs váltani. Szerintem...

Erásss 2010.01.11. 21:48:55

@Devil2:
Persze máshova mehet. Hozzám többet ne jöjjön!:))

Devil2 2010.01.11. 21:49:54

@Erásss: Vagy mostmár csak "zokniban"?

Devil2 2010.01.11. 21:51:10

@Erásss: Várjál, mert a bármi áron, az azt jelenti, hogy nem feltétlenül a hites urával...

Erásss 2010.01.11. 21:51:24

@Devil2:
ahha, most erre mit mondjak? Abszolút nem korrekt! Utána tartós kapcsolatot sem akar. Akkor mit akar? Egy gyereket, majd egyedül felneveli, vagy mi vannn?? Szerintem még Ő sem tudja mit akar!

Devil2 2010.01.11. 21:56:36

@Erásss: Ja, nem hát, na ezért nem tudok komolyan venni.

Erásss 2010.01.11. 22:02:35

@Devil2:
Nem is kell! Teljesen felesleges.
Szivi bocsi, de el kell mennem aludni, mert teljesen készen vagyok. Nem mostanában voltam ilyen álmos...

Devil2 2010.01.11. 22:07:16

@Erásss: Aludj jól Szivike! (Ahogy én is szoktam) :))

Nikica21 2010.01.11. 22:26:15

Jóestét!:)
Hogy telt a hétvége?:)

Nikica21 2010.01.11. 22:30:42

Jajjj látom lekéstem rólatok!:(

!JBL 2010.01.12. 00:08:10

@vagány csaj: és ha nem csak kettyinteni akart? (vagyis magából, az egész cikkből az jön le, hogy nem annak indult a dolog!)

!JBL 2010.01.12. 00:16:39

@Erásss:
Én szerintem TALÁN az öltözködés, a viselkedés, a megszólalás, úgy összességében a srác stílusa

!JBL 2010.01.12. 00:24:09

@Da Moon Iz Black a napfény belülről fakad :):
akár hiszed - akár nem, a srác egoján már nincs mit helyrerakni
(legalábbis azon a téren amit leírt a cikkben |-] )

!JBL 2010.01.12. 00:42:24

@vagány csaj: "De az nyilvánvaló, hogy tetszeni akart azért készülődött annyit a randira. És ahogy ezt posztba leírtad, a lánynak is elmondhattad volna. Hátha visszatér az, akin először megakadt a pillantásod."

akkor lett volna a legnagyobb idióta a srác...
1.: parasztság, hogy rögtön az első igazi randin megmondja neki, hogy hogy nézzen ki vagy hogyan öltözzön fel!

2.: az oké, hogy a lány csak tetszeni akart a srácnak/férfinek, csakhogy ha valaki így akart tetszeni a másiknak akkor az ezzel (nagy valószínűséggel) be is mutatta a "lelkivilágának" / hozzáállásának alapjait, azaz valamelyik énjét hazudtolta + ...

Ha a lány mégis úgy viselkedett volna, hogy netán megnyeri magának a srácot, akkor talán majd a sokadik randi alkalmával erről beszélhettek volna, hogy nem várja el a gyerek, hogy a leányzó festékszóróval kenje ki magát. De itt is csak a cikkből tudok idézni: "a kettő nem zárja ki egymást, csak ritka". Előfordulhat, hogy valóban létezik olyan leányzó, aki ugyanúgy öltözködik és viselkedik mint a cikkben említett hölgyemény (ezüstkabát, etc...), ámbár ezen külső megjelenés szerény, akár jámbor, érett nő belsőjét takarja. NA EZ AZ AZ ESET AMIKOR EGY BIZONYOS RANDIN MEG !KELL! VELE BESZÉLNI EZT A DOLGOT! (csakhogy ezek a lányok olyanok mint az UFO-k: mindenki hallott róluk, de még senki se látta Őket)

!JBL 2010.01.12. 00:46:16

@Kedves Nard: degonoszvaaaaaaaaaaagy xD

!JBL 2010.01.12. 01:05:06

@Erásss: "Sminkelés, sminkelés...ha meg nem sminkelnék magukat a lányok, akkor meg az lenne a baj. Ha nem kivágott felsőt vennénk fel, hanem zsákban járnánk, akkor meg az lenne a baj. Soha nem jó semmi...."

Tévedés, a "Szaros Pista Jézus neve napján, agyonzselézett fejszőrzettel" típusnak persze, hogy baj ha nem sminkel (lásd valamely kommentáló), míg ezek ellenkezőjének + az a baj ha centi vastagon sminkel.

Mi emberek, nők és férfiak, különbözőek vagyunk, azaz TÍPUSA VÁLOGATJA...

!JBL 2010.01.12. 01:12:58

@Zahal: hát nem éppen "kurva" a pontos nevük, de 1ébként valami hasonló, csak 1et tudok érteni :/

!JBL 2010.01.12. 01:23:20

@TantóNéni: hát igen...
Mint már egy hozzászólásomban leírtam, be is baszna ha valaki rögtön az első alkalmak 1ikével elregélné az elvárásokat meg hasonlókat. Persze itt nem szabad arról megfeledkeznünk, hogy azt viszont már az elején KÖTELESSÉGÜNK leszögezni, hogy a kapcsolatot milyen alapokra szeretnénk helyezni, teszem azt, egy lány ne aranyoskodjon, kedveskendjen meg "ájlávjúbébi" -zen ha csak meg akarja huzatni magát egy kannal. Az ilyen Én szerintem gerinctelenség. Szóval úgy mint a társkereső oldalak tömkelegén, az életben is jelezni kéne KORREKT MÓDON, hogy: "Ismerkedés" , "Tartós kapcsolat" vagy csak "Laza kapcsolat (kufirc)" a kezdeményezett avagy készülő kapcsolat alapelve!

!JBL 2010.01.12. 01:50:48

@Panni CsP: Szerintem is érthető és világos volt! Max 1-2 kiskaput hagyott, de azok annyira kicsik és lényegtelenek, hogy lehetetlen beléjük kötni! :)

!JBL 2010.01.12. 02:22:41

@phaszfej: vagy nem...
Mindenesetre a megnyilvánulásod mindent elárul rólad, szóval nincs is mit firtatnom...

!JBL 2010.01.12. 02:28:48

@Kytia: "Amúgy posztoló nekem nem tűnik olyannak, amilyenről írtok. Aki szolid nőt akar, de a feltűnőkre csorgatja a nyálát. Nekem mondjuk az a tapasztalatom, hogy amelyik a feltűnőkre csorgatja, az feltűnő nőt akar. Vagy nemtóm."

Nem kell oda a végére az a "Vagy nemtóm." , a legeslegtöbb esetben az úgy van ahogy leírtad! :)

!JBL 2010.01.12. 02:41:04

@Glg: "aki szolid csajt akar de csorgatja a nyálát a kihívó csajokra-az önbizalomhiányos-fél h lenyúlják a csajt, és nem meri vállalni a kockázatot h hoppon marad, illetve fél a hoppon maradástól."

na, erről meg csak a csaj tehet, nem pedig a gyerek, hiszen ha a csaj okot ad a srácnak arra, hogy folyamatosan féljen attól hogy elveszíti, akkor nem is véletlen hogy a srác önbizalomhiányos lesz vagy azzá válik...

nade viszont mi van ha tudja a srác, hogy mit várjon a "szolid csaj" -tol és tudja, hogy mit várjon el a "kihívó csaj" -tol??
...csakhát ugye kanok vagyunk, mégis a "kihívóbb" lányokra akad ott a tekintetünk...

!JBL 2010.01.12. 03:16:48

@Kytia: hmmm, érdekes megközelítés :/ (bár azért a 20éves szarjankózás kicsit erős volt...)

"ha a biztonsági megoldás biztonságossága kicsit megrendül (pl. csinosabb ruhát vesz fel), rögtön pánikba esik, ezért azon lesz, hogy letörje az ilyen próbálkozásokat"

nem tudom, én valamiért pont az ellenkezőjét szoktam tapasztalni, ha a 20 éves szarjankó rájön arra, hogy nem egy Cindy Crawford kaliber és beújít 1 biztonságosan szürke egyedet akkor mindig az tűnt szembe, hogy inkább a biztonságos szürke egyedet "tuningpad" -ra ültette a srác, hiszen a 20 éves kis szarjankónak odáig nem volt és ezek után se lehet Cindy Crawford -ja, ámbár megpróbál kialakítani 1et a biztonságos szürke egyedből és persze szerencsétlen biztonságos szürke egyed hagyni fogja két okból is; 1.: ő is nőből van ergo tetszeni fog neki az egész hajcihő (mármint, hogy szebben fog kinézni), 2.: mivel szerencsétlen biztonságos szürke egyed abszolút nem kellett a "Szaros Pista Jézus neve napján, agyonzselézett fejszőrzettel" típusú csávóknak, így bármit meg fog tenni annak érdekében, hogy +tartsa maga mellett a kis 20 éves szarjankóját. Mi ebből a tanulság?
Hogy a biztonságos szürke egyed vagy örül vagy nem, hiszen ha "Szaros Pista Jézus neve napján, agyonzselézett fejszőrzettel" -t akart akkor azt nem de mégis szerzett valakit magának (akit maga mellett tudhat, persze csak azért mert hagyta magát átváltoztatni). A kis 20 éves szarjankó nem fog repdesni az örömtől mert nincs meg neki a Cindy Crawford -ja, ámbár mégis szerzett magának egy "lepukkant kocsit" amit az idők kezdetén elkezdett "tuningolni" és a meló végére valószínűleg egész frankó biztonságos szürke egyedet tudhat a magáénak. ÉS MITŐL KAPOK HÁNYINGERT??????
Attól hogy az a szerencsétlen "biztonságos szürke egyed" hagyta magát megváltoztatni, ergo saját, igazi, régi énjét ásta el. Míg a másik: hogy a kis 20 éves szarjankó nem kaphatta + magának Cindy Crawford -ot, emiatt tulajdonképp csinált magának 1et, azaz abba a szerencsétlen biztonságos szürke egyedben nem a belső személyiségét látta meg, akit meg kellett volna és bele kellett volna szeretnie, hanem ő csak a próbababája, akiből Cindy Crawford -ot próbál meg csinálni. Mind2 szánalomra méltó, hiszen a 20éveskisszarjankónak egy saját kénye-kedve szerint átalakítható, formázható kirakatbaba kellett, míg a biztonságosszürkeegyed hagyta hogy más személyiséget faragjon, elvesszen az igazi lelki világa....

!JBL 2010.01.12. 03:19:43

@Glg: én speciel nem szeretem a nézelődést se, de amúgy full 1etértés...

!JBL 2010.01.12. 03:25:59

@Kytia: "de az szerintem is erős, hogy azért nem Te hívod, mert ha barátja van, akkor mi lesz, vagy hasonlók"
miért??? vélemény szerint a legjobban csinálta:
ha full be volt rúgva a csaj akkor nem is emléxik és nincs probléma
ha emléxik rá, de van bakja és le akarja mondani a dolgot akkor olyan időben hívja fel a srácot amikor nincs ott a barátja és igazi magánjellegű beszélgetést tud kialakítani
ha nincs barátja és még részeg se volt, akkor meg tényleg az van, hogyha akar valamit a csaj, akkor majd visszajelez...nehogy az legyen mint általában, hogy "MÁR MEGINT KERES AZ AZ IDIÓTA PASAS..."

!JBL 2010.01.12. 03:30:44

@Kytia: 1ébként semmi érdeklődés vagy valami, de ha meg nem sértelek akkor olyan 30-33 (max 28-35) közötti megagigaatombombázó csaj lehetsz, UGYEEEEE? :D:D
nah, mennyit és mekkorát tévedtem vagy minden igaz??? :D:D

!JBL 2010.01.12. 03:42:15

@Kósza: nem hinném, tudta nagyon jól, hogy mit ír...

amúgyis itt a pozőrnek nincs sok köze a dologhoz, itt arról van szó hogy lassan azon a kurva iwiwen mást már nem látni mint pucsító, tipikus modell-tartásban feszítő kis p*csákat, akik a világon szarhoz se értenek, de a fényképezőgép előtt PÓÓÓZOOOLNIII aaaaaazt tudnak... (ezt akarta kifejteni a poszt írója, és SAJNOOOS csakis 1et tudok vele érteni)

vélemééény? JAVÍTSATOK ÁM KI HA VALAMIT ROSSZUL TUDOK!!! :D:D:D

!JBL 2010.01.12. 03:47:30

@kitvalasztanal.hu: nah, örülök, hogy Néked legalább összejött a dolog ^^

!JBL 2010.01.12. 03:50:37

@Kedves Nard: "De bizonyára nem is dicsekednék el ezzel sehol :)"

a poszt írója se dicsekedik, csak néha az embereknek jól esik elmondani bizonyos típusú élményeiket, kiönteni a pici szívüket ^^ ...ennyi :)

!JBL 2010.01.12. 03:53:37

@Kedves Nard: "De bizonyára nem is dicsekednék el ezzel sehol :)"

a poszt írója se dicsekedik, csak néha az embereknek jól esik elmondani bizonyos típusú élményeiket, kiönteni a pici szívüket ^^ ...ennyi :)

!JBL 2010.01.12. 03:55:23

@Kedves Nard: "De bizonyára nem is dicsekednék el ezzel sehol :)"

a poszt írója se dicsekedik, csak néha az embereknek jól esik elmondani bizonyos típusú élményeiket, kiönteni a pici szívüket ^^ ...ennyi :)

!JBL 2010.01.12. 04:00:26

sry a 3 azonos kommentért, asszonnya vmi SERVER ERRORR :D

!JBL 2010.01.12. 04:02:17

@!JBL: sry a 3 azonos kommentért, asszonnya vmi SERVER ERRORR :D

!JBL 2010.01.12. 04:09:37

@kitvalasztanal.hu: "szomoruan kell ezt mondanom, de a pasi volt a "hisztis picsa"
alap,h egy lany rakeszul az elso randira, mindent belead. oltozkodes + smink. ebbol leszurni barmit is eleg kemeny dolog."

1általán nem volt hisztis picsa, nincs azzal semmi probléma, hogy egy lány alaposan rákészül a randira mert be akar vágódni, sőőőt...alap, de az, hogy egy komplett festéküzletet magára ken + az a szkafander kabátja... NANE! én ott helyben a ház előtt lekoccoltam volna... bár itt még mondhatom, hogy Neked szerencséd volt + a poszt írója se volt bunkó, mint azt írta: "ám gondoltam adok neki egy esélyt, hogy bizonyíthassa rátermettségét"
nekem egyik haverom ezeket csak egy szóval szokta illetni: TARKÓLÖVÉS :D

!JBL 2010.01.12. 04:53:29

@!JBL: nah, így iwiwet nézegetve olyanra bukkantam rá amit nem sűrűn olvasok: "Nem fogok bocsánatot kérni azért, hogy nem az vagyok, akit te akarsz.. mert tudom, hogy valaki valahol vár rám, aki önmagamért fog szeretni."

ifájkudtörnbektájm 2010.01.12. 14:01:33

@Erásss: mi a jo francrol dontod el egy lanyrol hogy milyen ember lehet? elozo este valamynnire megismertem viszont masnap a fentebb mar sokat emlitett modon jelent meg, nyilvan abbol itelek ahogy az elso es masodik randin viselkedett.Ha addigra nem tetszett meg akkor hagyom a francba. A 6 eves kapcsolatomba mar vegigszenvedtem hoyg a lanybol( aki amugy hasonlo stilusu volt kezdetekben) sikerult embert faragnom, es vele meg most igy baromi joban vagyunk. Nem akarok eselyt adni a lanynak csak azert hogy ezt megint vegigjatszam, nincs hozza turelemem.

ifájkudtörnbektájm 2010.01.12. 14:16:41

@Glg: idezem "tipikus sztereotípiák által vezérelt pöcs vagy" Te mi a franc vagy ha nem szereotipiak altal vezerelt pocs? Nehogy azt mond hogy az iwiw es pozolo tinipicsak kozul taltlnal oylat akivel szivesen elmennel randizni aztan egyjot beszelgetnel vele. Vagy neked van annyi turelmed hogy kihozd belole a valodi enjet.Ha igen akkor gratulalok kispajtasom. Minden ferfi felszinesen eliteli a lanyt ha igy nez ki. Neked nyilvan ilyen a stilusod, remelem elszeded elolem az osszes ilyen lanyt nehogy egy is az utamba keruljon. LOL.

"igenis lehet táncolva ismerkedni-csak tudni kell a módját h ne legyél tapló" gyanitom te igy is szoktad mivel tudod hogy mukodik ergo en most lenezlek ne haragudj. AZ hogy odamesz egy csajhoz valami buliba es elkezded neki tolni hatulrol, majd a csaj megfordul es te a hangzavar miatt nem tudsz hozzaszolni sem, igy a csaj ezek utan a kinezeted ill szimpatia alapjan fog donteni arrol hogy mi lesz a tovabbiakban, Ezt kb arra az idoszakra teszem amikor en 14 eves voltam. Ennel felszinesebb ismerkedeset nem sokat tudok meg mondani. Fel ora mulva kijottok a tancterrol es kiderul rolad vagy rola hogy egy ostoba fajanko es ket ertelemes mondatot nem tud mondani.
Azt hogy masnap ki hiv fel kit azt meg mindig ugy gondolom hogy en csinaltam megfeleloen. Nem azert mert felek irni neki, sot eleg frappans vicces uzetetet tudok kuldeni masnap a lanynak amire garantaltan valaszol meg ha van is pasija akkor is. csak igy biztosan tudom hogy o akar valamit es nem csak en nyomulok feleslegesen

Glg 2010.01.12. 14:23:37

@ifájkudtörnbektájm: ó szóval mostmár előléptél mártírnak és jótétléleknek is. "a lanybol( aki amugy hasonlo stilusu volt kezdetekben) sikerult embert faragnom"-miafaszt képzelsz te magadról? lol minek jártál olyan csajjal aki szerinted nem ember? felhívnám a figyelmed @!JBL: mondandójára. ez tipikusan az az eset.

ifájkudtörnbektájm 2010.01.12. 14:44:52

@Glg: tudod tizenevesen ha talalsz egy gyonyoru lanyt mint akibol embert faragtam akkor nem az eszedre hallgatsz, sot akkor meg annyira nem is zavaro hogy ilyen hiszen jo vele a sex. Ha mar eleg sokat voltal a lannyal akkor mar nem a sex a legfontosabb inkabb megprobalod az emberi enjet megtalalni. Nyilvan hallottad mar az embert faragtam belole mondatot az eletben, es azt is tudod hogy mikor es kikre mondjak, ne legyel ilyen ostoba. Ne a szavakon ragodjal probalj meg most anelkul velemenyt mondani hogy egy kis harag is van benned amiert lenezlek.

Es nem leptem elo martirnak hiszen a 6 evbol egy kis ido szenvedes siman megerte azert hogy ilyen embert ismerhetek mint o. Es o is megkoszonte nekem ezt mar tobbszor. De mint mar emlitettem megegyszer ilyet nem teszek. Vagy megfelel szamomra a no vagy nem. Ha kozelit az elvarasomhoz akkor nyilvna probalok javitani a kapcsolaton es mindent beleadok,de ha olan messze van tole mint mako.... akkor hagyom a sajat osvenyen haladni.

Glg 2010.01.12. 14:54:29

@ifájkudtörnbektájm: úgylátom még mindig nem fogtad fel h kinézet alapján nem tudsz megítélni semmit-ennyit a sztereotípía vitáról. az meg h a discoban ismerkedésre csak ezeket az alternatívákat ismered nem az én hibám, majd egyszer rájössz:).

ifájkudtörnbektájm 2010.01.12. 14:55:25

es szerintem JBL mondandoja pont nem neked ad igazat.
AKi ilyet kiir az vagy egy (sztereotip leszek megint) emos, akit senki nem fogad el, roma lany akit kikozositanek, egy tinipicsa aki hasnolo cipoben jar a fent emlitettekhez kepest illetve egy dagadt kislany aki meg nem bekult ki a szemelyisegevel.Nem egy kiforrott aszzon irta ezt a kepe ala elhiheted.
De az en gyanum az hogy egy olyan lany volt aki ezen stilusgyek valamelyiket viseli es nem hajlanod megvaltozni, igy ezaltal kicsit ostoba is.Hulyeseg ez a mondtad.Ha jobb eletet akarsz akkor tenned kell erte valamit. Ha teszel valamit akkor kulso tenyezok hatnak az eletedre ami altal valtozol. Ha nem valtozol nem vagy ember csak egy allat aki folyamatosan a foldre szarik mert nincs hozza esze hogy megtanulja hogy nem oda kell, ergo nem valtozik.Ha nem is akar valtozni akkor pedig menjen el pasztornak ki a legelore.LOL

ifájkudtörnbektájm 2010.01.12. 14:57:34

@Glg: kinezet alapjan nem tudok teljessggel de bizonyos szazalekban igazam van amikor azt mondom hogy egy picsa.Ahhoz hog 100 szazalekban meg tudjam itelni ahhoz meg kell ismerni ami nem 2 nap. Es nekem nincs hozza turelmem eloasni evek alatt. Remelem igy mar felfogod.

Glg 2010.01.12. 14:58:03

@ifájkudtörnbektájm: ember látod miket írsz :D:D. amikor már hozzászoktál a jó dugáshoz idegesítít néhány dolog a csajon ami eddig nem érdekelt és te megváltoztatod-mert SZERINTED nem emberi ?? wtf :D:D:D menj orvoshoz...kérlek aggódom miattad :D:D. a lenézésed meg cseppet sem hat meg-nem tartozol azon emberek körébe akiknek a véleménye egy cseppet is érdekel. sry.

Glg 2010.01.12. 15:00:35

@ifájkudtörnbektájm: nem arra mondandóra gondoltam-nem esett még le h a kék nickre kattolva odaugrik amire utaltam?

Glg 2010.01.12. 15:02:28

@ifájkudtörnbektájm: ergo sztereotípiák alapján döntesz. pont.

ifájkudtörnbektájm 2010.01.12. 15:08:33

@Glg: akkor elmondok valamit. En szerettem dugni a csajt nyilvan ezert maradtam vele (ismetlem kb 17 evesen), A csaj elottem olyan lany volt aki azt hitte hogy igy kurvasan, tinipicsanak oltozve tudja megtartani a pasikat nem pedig a szemelyisegevel(ez o mondta nekem). Elottem tobb emberrel azert fekudt le az elso este mert azt gondolta hogy igy megfoghatja az illetot. Ha te ugy gondolod hogy az ilyen ember nem szorul segitsegre akkor szanalmas vagy. Segitettem neki. Nem kertem erte penzt semmit, viszont orulok hogy sikerult kilabalnia.
Nem tudom hol lattad hogy engem a lany idegesitett nem mondtam ilyet, figyelj oda kezdesz szetesni.:D Ha idegesitett volna akkor ot is otthagyom. MIvel azt mondtam hogy zavaro volt. Ha valami sokaig zavaro akkor kezd idegesiteni de az ellen teszek. Ha meg valami szenvedes szamomra akkor felmerem hogy mennyi energiaba tellik meg a hibat kikuszobolni es aztan eldontom folgytatom-e vagy sem.Nala megert.

!JBL 2010.01.12. 15:08:58

@ifájkudtörnbektájm: "Nehogy azt mond hogy az iwiw es pozolo tinipicsak kozul taltlnal oylat akivel szivesen elmennel randizni aztan egyjot beszelgetnel vele."

hehe, pont most ahogy jöttem a buszon ezen filozofáltam...
tele volt jobbnál jobb kis- és nagy csajokkal, de volt egy különleges szép lány aki nagyon megtetszett...
mikor hátra mentem közelebbről megsasolni, egyből szembeötlött, hogy minden nap kb 2 órát ülhet a tükör előtt és masszív "festékszórós" sminkelés plusz hajacskájának belövése a nap fő programja...
persze annyi bátorságos sose volt / most sincs / nem is lesz, hogy odamenjek hozzá hiszen nem vagyok egy "Szaros Pista Jézus neve napján, agyonzselézett fejszőrzettel" típusú gyerek, így már eleve tudtam, hogy tök fölös odamenni hozzá, esélytelen lenne a dolog....
ámbár pont emiatt nem is sajnáltam a dolgot hiszen a kis "Cindy Crawford" -ról 1ből leríj, h:
"szép vagy - szép vagy, szebb a napnál, de nincs oly pillanat
hogy ne nyugtalanítana engemet egy szörnyű gondoltam
azt hiszem csak egyszer kéne szóra nyitni a szád
és kiderülne hogy a betonéval azonos az intelligenciád"

avagy: www.youtube.com/watch?v=mJndTWeHK-w

ifájkudtörnbektájm 2010.01.12. 15:12:47

szerintem es masok szerint sem egy szurkeeger vagyok. a zseles belott sero szerintem az altalanosiskolaban divat meg, es en nem alkalmazom. A baratno akirol szol a poszt nem egy cindy crawford de o nekem nem is kene. Azert hogy nyavajogjon hogy ez nem jo az nem jo? viszont az eddig baratnoim mind Cindy-nel jobb nok voltak... Nem anorexias kiphotoshopolt lanyok.

ifájkudtörnbektájm 2010.01.12. 15:17:13

@!JBL: na vazze linux alatt nem mukszik a youtube. Visszmegyek Xpre megnezni:D LOL

Glg 2010.01.12. 15:37:12

@ifájkudtörnbektájm: hát erre azt lehet mondani h az ilyen csajt dugni kell-bnőnek meg másikat kell választani. így tönkretettél egy pasik számára remek numeraforrást.

ifájkudtörnbektájm 2010.01.12. 16:03:35

tudod mit ereznek ha most visszavaltana a regi lany olyannak amilyen volt elottem?Azt ereznem hogy epitettem valamit amire buszke vagyok es o is buszke lehet ra, aztan jott egy kis hulyegyerek es lerombolta azt amit en 6 evig epitgettem. Tudod mit tudnek csinalni az olyanokkal? Iszonyatosan megvernem es megalaznam azert mert tonkretette. Nyilvan nem csinalok ilyet mert nem vagyok egy izomtibi, jobb szeretem az ilyeneket esszel megoldni mint erovel.
Vicces amugy, de annyira jol sikerult a munkam hogy azota a lany velem sem hajlanodo lefekudni. Egyszer szakitasunk ota osszejott de azt mondta hogy ez nem helyes. Pedig elottem aztan nem kell titkolnia semmit. Azt mondta csak akkor fekszik le valakivel ha erez iranta valamit ami a szerelemhez kozelit.

Glg 2010.01.12. 16:36:09

@ifájkudtörnbektájm: mondtam én h elrontottad. az ideális az ha simán bennevan alkalmi kufircokban, viszont ha jár valakivel azt nem csalja meg.

Lehet ilyet? 2010.01.12. 16:42:42

"Szóval, javaslom a komolyabb kapcsolatot kereső hölgyeknek, hogy mi férfiak jobban szeretjük a talpraesett, vagány lányokat, mint a porcelánarcú kiscicákat"

Engem csak ez a mondat zavart! Miért általánosít? Ennyire ismeri az összes pasit?

ifájkudtörnbektájm 2010.01.12. 19:47:41

@Lehet ilyet?: mondom a komolyabb kapcsolatot kereso lanyoknak. Akik csak a sexet keresik azonka jo lesz ugy is. Szerintem ha te is komolyat akarsz te sem a porcelanarcuakat fogod keresni hiszen tudod hogy azoktol nem fogsz eleget kapni. Vagy ha megis akkor nem tul nagy az igenyed. VAgy meg nem nottel fel.

Marion88 2010.01.17. 00:09:43

Jesszusom! A poszt, és a kommentek elolvasása után: soha nem fogom megérteni, miért kell általánosítani.. Igen, vannak "porcelánarcú kiscicák", akiknek annyi eszük sincs mint a macskámnak, és minden este más pasival bújnak ágyba. De mi van azokkal a "porcelánarcú kiscicákkal", akik igenis talpraesett, vagány lányok? Akik nem azért csípik ki magukat, hogy minden nap más legyen a zsákmányuk, hanem csak egyszerűen jól érzik magukat a bőrükben "porcelánarcú kiscicaként"?

Kedves posztoló!
2 napnál többet nem szánsz egy nőre, hogy előhozd az igazi énjét? Csak mert nincs türelmed? Nem vagy Te egy picit felszínes?
Büszke vagy, hogy megváltoztattad a volt barátnődet?
Nőként, csak annyit tudok ehhez hozzáfűzni, hogy férfi miatt még egyszer drasztikusan nem szeretnék változtatni magamon. Nem éri meg. Igen, egyszer megtettem, egy szürke kisegér lettem, mert "Miért sminkeled magad? Szép vagy anélkül is. Miért kell kivágott felsőt felvenned, olyan kihívó!" És még folytathatnám. Változtam, mert ezt szerette volna, én pedig Őt szerettem. És közel 5 év után mire ébredtem? Hogy elhagyott egy olyan lányért, amilyennek engem nem szeretett volna látni. Egy sminkelt, divatos kiscicáért.
És ami most vagyok: néha egy sminkelt, divatos kiscica, néha egy laza, sportcipős, trikós lány. De ami biztos: mindig ugyanazt adom, önmagam.
Ha komoly kapcsolatot akarok, szerinted felejtsem el a kiscica létem?

Nelly3 2010.01.17. 17:24:23

@csodalampa: mossál kézzel az való neked...

sírtam :):):):)::):)::) nagyon yoo :):)

Nelly3 2010.01.17. 17:31:01

@Kósza: itt egy nagyon "inteligens" posztolóval állunk szemben.
Talán azért húzza a mondatokat h viccesen-okosnak tűnjön vagy nem tudom.
Tipikusan olyan aki azért hord szemüveget h okosabbnak látszódjon :):)

Amúgy minek játsza az okos bölcset h mit hogyan kellene amikor a ridikül(!) szó szmára teljesen elfogadható?! ...Nekem retikülnek mutatták be...

Nelly3 2010.01.17. 18:06:20

@Erásss: ez yoo:):):) osztom :):)

Tovább olvasva a kommenteket hamar lőttem el a retikülös kommentem..kicsit kellemetlen..nah mindegy üsse kavics...

Nelly3 2010.01.17. 18:21:00

@ifájkudtörnbektájm: hát nagyon kemény vagy apukám:)
te igazán zseni lehetsz a logikádból kifolyólag...
1.) ha 3órán át beszélgettetek akkor valószínűleg a lány is kijózanodott

2.) mivel nem hagyott ott azzal h huhb*zdmeg de rusnya vagy valószínűleg te is bejöttél neki...

3.) kiderült h általában olyan mint amilyennek megismerted..sajnos(?!)

4.) Megbasztad mert könnyűvérűnek muatatkozott, pedig tök gáz a csaj

5.) Évek óta nincs bnőd mert, nagy törés ért és a legutóbbi lánynak (akinek sikerült felkeltened az érdeklődését) a BICIKLIDNÉL ADTAD MEG A TELÓSZÁMOD!!

azon csodálkozom h utána még felhívott mert, saját magadat egy sóher f.sznak állítottad be..arról nem is beszélve ha 3óra alatt kijózanodtál meg se hívtad a lányt semmire...

Összegezve: Igazi Gentleman-nek képzeljelek??:):)

ne alázd meg magad ennyire kérlek :):)

Britte 2010.01.18. 15:37:27

@Traktorka: De ara számíts hogy előtte azért megpróbál megdugni! :DDDD

ifájkudtörnbektájm 2010.03.08. 10:58:50

@Nelly3: a ridikul a degradalo formaja a retikulnek azt hittem van annyi eszed hogy rajojj. Fogalmazasba belekotni nem felszines?.

kiderült h általában olyan mint amilyennek megismerted..sajnos. Nobol vagy logika nelkul. Ennek a mondatanak a lenyege hogy olyan amilyennek megismertem de nagyreszt megjatsza magat amit sajnalok mert nekem az igazi enje jott be.
Francnak magyarazkodok egy debilnek.

Mi baj van azzal hogy a bicklinel adtam meg a szamom?

aztan meg mi a jo budos francert hivnam megy italra amikor nem is ismerem. Te ilyen ingyenélö lehetsz. Fejvesztve menekulnek ha veled hozna ossze a sors, elinnad az osszes penzem. Ti nok milyen alapon varjatok el hogy valaki is meghivjon titeket italra.Szanalmas csoro tetu banda.NEm a penzen van a hangsuly hanem az elven. Az elso randikon a normalis lanyok sem hagyjak hogy te fizesd neki az elfogyasztott italt vagy etelt, ezek szerint te ilyen vagy.Ha mar hosszabb ideje egyutt vagyok valakivel akkor ilyen problema nincs.

TE vagy a noi nem legalja az tuti.

mijáú 2010.03.09. 17:31:39

"mi férfiak jobban szeretjük a talpraesett, vagány lányokat, mint a porcelánarcú kiscicákat"
Jó ezt tudni:)
És jó hallani (bocs, olvasni),hogy vannak még olyan pasik, akik a csajok igazi értékeit nézik, és nem azt, hány kg vakolat tartja össze őket ;)

!JBL 2010.04.15. 03:54:11

@Marion88: én nem tudom, de remélem, hogy pécsi vagy! :D
1ébként le a kalappal, most hallom először egy lánytól hogy hajlandó volt ilyen változásokat véghez vinni...

!JBL 2010.04.15. 03:59:12

@Marion88: én nem tudom, de remélem, hogy pécsi vagy! :D
1ébként le a kalappal, most hallom először egy lánytól hogy hajlandó volt ilyen változásokat véghez vinni...

!JBL 2010.04.15. 04:02:24

@Marion88: én nem tudom, de remélem, hogy pécsi vagy! :D
1ébként le a kalappal, most hallom először egy lánytól hogy hajlandó volt ilyen változásokat véghez vinni...

!JBL 2010.04.15. 04:02:44

@Marion88: én nem tudom, de remélem, hogy pécsi vagy! :D
1ébként le a kalappal, most hallom először egy lánytól hogy hajlandó volt ilyen változásokat véghez vinni...

!JBL 2010.04.15. 04:03:06

@Marion88: én nem tudom, de remélem, hogy pécsi vagy! :D
1ébként le a kalappal, most hallom először egy lánytól hogy hajlandó volt ilyen változásokat véghez vinni...

!JBL 2010.04.15. 04:03:32

@Marion88: én nem tudom, de remélem, hogy pécsi vagy! :D
1ébként le a kalappal, most hallom először egy lánytól hogy hajlandó volt ilyen változásokat véghez vinni...

!JBL 2010.04.15. 05:34:07

@ifájkudtörnbektájm: Nem tudom, Nálam mondjuk pl ez alap hogy meghívom valamire már rögtön az első találkán is, full természetes dolog...
Viszont egyébként ha belegondolok, ez is érdekes amit mondasz, mert ha egy lány tényleg ad magára akkor valószínűleg el se fogadja. Nagyon jó mérce ez, mert ha pl. "na, nem hívsz már meg egy piára???" akkor azt hiszem no comment. Ha elfogadja szó nélkül az még nem rossz, de lehet számítani a későbbiekben valamire...
Ha nem akarja elfogadni, de kis "győzködés" után elfogadja az már én szerintem jó. Ha semmikép se fogadja el akkor tényleg vagy nagyon "önfenntartó" típus vagy ami rosszabb, lapát lesz (lásd Engem!)

szóval én szerintem ez amolyan íratlan szabály, hogy meghívni vmire, nálam tök alap, de ennek ellenére a hölgyek oldaláról nem kötelezően elvárható dolog
süti beállítások módosítása