Zsaru volt, bolond feleséggel

2010. január 22. 07:24 - Panni CsP

Követező történetünkben egy csaj magára vállalja a mentőangyal szerepét, hogy kiszabadítson egy szerencsétlen zsarut az idegbeteg felesége karmai közül. A történet válasz egy korábbi posztunkra, így az elkezdett eszmecsere folytatódhat tovább. Most megtanulhatjuk, hogy nem a korkülönbség számít, hanem a szándék és a körülmények.

 

Sziasztok! A keddi posztra szeretnék válaszolni, amelyben egy lány perverznek találta a fiatal csaj-idősebb férfi viszonyt. Szerintem ez nem ilyen egyszerű: sok mindentől függ a kapcsolat minősége. Valóban van olyan, hogy a lány csak a pénzre hajt, létezik viszont olyan is, aki kifejezetten ezt a korosztályt kedveli. Én egyik csoportba sem tartozom, mert egyszerűen a szívemre hallgatok – ha éppen egy idősebb férfi tetszik, mit tehetek? A jelenlegi kapcsolatomat hoznám fel kiemelt (és egyedi) példának. Most 21 vagyok, a pasim pedig 42. Legyen G. a neve. Szóval, G. a rendőrségen dolgozik. Lassan 1 éve vagyunk együtt. Hogy boldogok vagyunk-e? Elmondhatom, hogy nagyon.

Egy közös ismerősünk buliján találkoztunk. Nem ő jött oda, hanem én léptem oda hozzá. Cigit kértem tőle, ő meg poénkodott, hogy ráncos leszek tőle, meg minden. Aztán együtt mentünk ki a teraszra rágyújtani. Közben beszélgettünk. Amíg nem említette, hogy 42 éves, azt mondtam volna, hogy 35-36, nagyon jól nézett ki, és szexin deresedett a halántéka (őszülő halánték, a nőnek mindig ajándék!) egyáltalán nem hajtott rám, mint ahogy én sem rá. Elmondta, hogy nős, és nekem ennyi elég volt. Említettem neki, hogy fodrász vagyok, úgyhogy szívesen várom, ha úgy gondolja. Nagyon örült, mire adtam neki egy névjegyet, amin rajta van az üzlet címe is, ahol működöm. Két hét múlva beállított és mondta, hogy szeretne egy vágást. Megcsináltam, elégedett volt a munkámmal. Megkérdezte, hogy mikor végzek ma? Azt feleltem neki, hogy este hétkor. Aj, az még nagyon messze van, inkább visszajön – mondta, én meg meglepődtem, mert először meg sem fordult a fejemben, hogy azért kérdi, mert randira hív. Azt hittem, pusztán csak udvarias. Mindegy. Egy kávé még nem jelenti azt, hogy utána az ágyában kötünk ki. Este hétkor pontban megjelent az ajtó előtt. Beültünk egy bárba. Sokáig beszélgettünk és ahogy teltek az órák, egyre jobban megismertem: sajnos egyre szimpatikusabb lett. Tudtam, hogy nős és az ilyesmi számomra tabu. De érdekes, hogy a feleségéről egy szót sem szólt, sőt, amikor kérdeztem, akkor ügyesen elterelte a témát. Innen láttam, hogy kellemetlenül érinti a dolog.

A második randit már én kezdeményeztem. Nagyon belebolondultam. Többet gondoltam rá napközben az egészségesnél. Csak vele akartam lenni, nekem ennyi is elég volt – nem akartam vele rögtön az ágyba ugrani. Próbáltam udvariasan kiszedni belőle, hogy milyen a felesége. Még italt is fizettem volna neki, hogy megnyíljon, de a szentem antialkoholista volt, soha nem is szerette a piát. Végül elárulta, hogy nagyon rossz viszonyban van a feleségével. Hét éve házasok (a nagy vízválasztó) és nem egyszer történt olyan, hogy az asszony minden előzmény nélkül lekent neki egy pofont. Lökdöste és kiszórta a cuccait a folyosóra. Minden szomszéd rajta röhögött, hogy férfi létére ekkora mamlasz. Igen, sajnos a nő pszichiátriai eset volt. Még kezelték is, meg szedett is valamit. Nem tudni, mibe őrült bele. Ja, és a nő jelenleg is fontos pozícióban van, mert valami politikus nagykutyának a titkárnője. Ezt adjátok össze!! Akkor szerintem a munkahelyi feszültséget haza viszi, és az urára borítja. G. azt mondja, hogy néha már fél hazamenni, mert amikor az asszonyra rájön az öt perc, akkor elkezd indokolatlanul kiabálni és az idegbetegekre jellemző fémes szag tölti meg az egész lakást. G. gyakran került olyan helyzetbe, hogy visszakézből pofon vágja az asszonyt, mert ő is nevetségesnek érezte, hogy az ő státuszában veri egy nő. Pusztán G. önuralmán múlt eddig is, hogy nem ütött vissza. Elég nagy melák, szerintem megérezte volna az asszony. Valószínűleg kicsit sajnálta a nőt, hiszen nem tehet róla, hogy rosszak az idegei. G. elmondása szerint ez nála „családi örökség”.

Még néhány randi követte ezt a beszélgetést, végül megtörtént az első éjszaka, nálam, az én kis lakásomban…és csodás volt. Összejöttünk. Boldog volt, szinte sugárzott.

Én úgy értelmezem, hogy a velem folytatott kapcsolat volt G. és zátonyra futott házassága számára a mentőmegoldás. Ha nem jövök az életébe, tovább szívta volna az energiáját a bolond neje. Mert azt látom, hogy most boldog velem. Elköltözött az asszonytól, együtt vagyunk és G. válása is folyamatban van. Néha kell egy kis lökés a férfiaknak!

 

 
116 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr771686648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erásss 2010.01.22. 09:17:21

@Kedves Nard:
Persze, hogy a Te adódból fizetik őket, mivel állami cég...meg az ügyészségi, bírósági és önkormányzati dolgozókat....és sorolhatnám a segélyre szorulókat...stb:)
Ne haragudj, de nem értek Veled egyet!

tuli _ 2010.01.22. 09:19:53

Ez a lány tabudöntögető. Majd lecseréli őt is a tisztes őszes halántékú, avagy rájön, hogy a nyugdíjas rendőr nem nyerő, mert ráér, és ott lebzsel minden nap a fodrászaton, várva, hogy mikor végez az ifjú feleség.
A helyében tartanék tőle, hogy hosszú távon megint tabukat fog döntögetni a kislány. (meg minden.)

tuli _ 2010.01.22. 09:20:56

@tarquin - kisördög: nem is biztos, hogy beteg a feleség. legfeljebb kiverte a balhét, mikor megtudta, hogy csalják.

Kósza 2010.01.22. 09:20:57

@tarquin - kisördög: szia! :) Magyarországon a pszichológiai, sőt, pszichiátriai eseteket nem szokás betegnek tekinteni, ahhoz még nem nőtt fel a nép. Lásd depresszió megítélése!

kiskakas 2010.01.22. 09:22:08

Ez tipikus férfi duma, a rémes feleségekről.Sajnáltatják magukat.Sok tapasztalata nem lehet a hölgynek, valszeg idővel ő is lapátra kerül.... Apuci új meséje szerint főzés közben több fakanalat eltört a fején....
Kifogyhatatlanok a történetek...:-)

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.22. 09:26:36

@tuli _: az is lehet, de tegyük fel, hogy G. igazat mondott, ez így akkor sem járja. Gusztustalan.

@Kósza: Szia!:-) Én nem tudom másnak tekinteni, és megértem G-t, hogy nem vállalja, hogy vele marad, ha igaz ez az egész, de ezt az álszent szemforgatást nem tudom elviselni, amit ketten művelnek itt a posztban. Sajnálta. Hát persze.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.01.22. 09:30:32

@Erásss:

Akkor dolgozzanak is meg érte, mert nem azt teszik most sem.

Én lennék terrorista! 2010.01.22. 09:31:12

Mi lesz húsz év múlva? Amikor te még bőven kufircolnál ő meg már pisilni is nehezen tud? Keresel egy fiatalabbat?
Igaz, nem a szocializmusban élünk, hogy húsz éves tervgazdaságot készítsünk. :D

tuli _ 2010.01.22. 09:34:01

@tarquin - kisördög: na, abban nincs vita. simán beazonosítható a feleség.
abban sincs kétség, hogy a lány ostoba. ráadásul a győztes önelégültségével írta meg a posztot. lesz itt még pofáraesés, nem kicsi. szerintem.

Kósza 2010.01.22. 09:34:31

@Én lennék terrorista!: miből gondolod, hogy egy 60 éves pasi már egy impotens egészségügyileg roncs ember? Ha ezt komolyan így tartod, akkor ajánlom szíves figyelmedbe jó öreg Matula bácsi, azaz Bánhidi Laci bácsi mondását:" Édes öcsém, most tanulj meg puha pöccsel b@szni, mert különben sanyarú öregkorod lesz!"

blah 2010.01.22. 09:35:52

Kulcsszavak: rendőr, fodrász, antialkoholista, 21.

alumi 2010.01.22. 09:36:54

na, így rögtön elsőre ami eszembe jutott a felvezető elolvasása után, hogy a f.szom akar már erről a témáról beszélni.
nem lapozhatnánk?

alumi 2010.01.22. 09:45:20

nem láthatunk bele a kapcsolatba. csak az van, amit a csaj leírt a saját szemszögéből. nyilván érdekes móka lenne megismerni az elhagyott feleség szemszögét is.. meg is lepett volna, ha a posztoló arról értekezik, hogy tulképpen milyen jó arc is volt az exnej.
a másik exét (habár nem igazán korrekt) szidni illik manapság..

azért előttem van a kép, ahogy az 1,90 magas, 100 kilós, kigyúrt rendőrt módszeresen veri minden este az 1,70 magas, 60 kilós neje...:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.22. 09:46:20

@tuli _: komolyan: nem is értem, hogy milyen alapon feltételezi, hogy bármi joga van a szájára venni a feleséget. De én azt feltételezem, hogy az agyatlan libák a tetteik következményeiből sem tanulnának, mert ahhoz is sötétek. Bocsi, teljesen ki tudok akadni az ilyenen, de tudom, hogy ez úgysem változtat semmin.

Kósza 2010.01.22. 09:47:32

@primu: hehehe, erről meg az a poén jut eszembe, amikor a srác másról sem tud beszélni, csak a dugásról, és a csaj figyelmezteti, hogybeszélgessenek már másról is. " OK, akkor mondjuk beszélgessünk a zenéről,.... dugtál már zongorán?"

tuli _ 2010.01.22. 09:50:25

@tarquin - kisördög: Ne kérj elnézést:) ezek a libák nálam is kiverik a biztosítékot. Hja. 21 évesen ő a tökéletes nő, a feleség nyilván csak idegbeteg lehet. Ráadásul gondolom, nem is az első feleség. A rendőr pedig nyilván maga a megtestesült tökély. Egy darabig.
Külön tetszett az: "Ezt adjátok össze." megjegyzés.
Nem kicsit van elszállva magától ez a liba.

2010.01.22. 09:51:05

Hello Mindenki!

@vagány csaj:
Gond van? Msn? Levél?

Kósza 2010.01.22. 09:51:57

@tarquin - kisördög: igazad van, sajna ez elég általános jelenség, hogy a csajok úgy érzik, kötelességük szidni az ex nejt, mert ez a férfi elvárása. Miközben pedig dehogy, kicsitsenem az.

vendriner aladár 2010.01.22. 09:52:24

Nos valóban én is rühellem a rendőröket és egyet kell, hogy értsek Narddal, valami eszméletlen utálnivaló banda. Tisztelet a kivételnek, de a legtöbbjük köcsög és sajnos főleg a bugris közrendőrök. A hivataliak se kutyák, de ott már legalább némi iskola befigyel. Amúgy nem véletlenül van az a sok vicc is róluk. Mindenki rendőrnek születik, csak van aki továbbtanul...

Aki ilyen hülye mellesleg, hogy hagyja, verje a felesége az ezt érdemli. Isten nem ver bottal.

2010.01.22. 09:53:30

@Kedves Nard: @Erásss:
Mind a kettőtöknek igaza van. Viszont 1-2 emberről nem ítélünk szakmát. Én ismerek ilyet is olyat is, ahogy nagyon sok szakmában.

Kytia 2010.01.22. 09:54:07

Sziasztok!

"és az idegbetegekre jellemző fémes szag tölti meg az egész lakást"

Ez nagyon komoly. Állítólag tényleg furcsa szagút párolognak. De azért ezt is kitárgyalni az ifjú szeretőnek... Jó, hogy arról nem panaszkodik, hogy álmában fingik az asszony.
Vigyázz, Posztoló! Bizonyos pasik mellett nagyon könnyű megkattanni.

blah 2010.01.22. 10:00:54

Egy 21 és 42 éves ember között szellemileg áthidalhatatlan különbségnek kellene lennie. Én alig tudok hülyéskedésen kívül mást csinálni egy 21 évessel pedig csak 10 évvel vagyok idősebb. El sem tudom képzelni mi a herét kereshet hosszú ideig egymás mellett két olyan ember akik között generációs különbség van...

bolkonszkij 2010.01.22. 10:01:17

Az idegbetegeket fémes szag jellemzi? S ez betölti az egész lakást?

Kytia 2010.01.22. 10:02:01

@blah: A fémszagú idegbeteg mellett is lehúzott 7 évet, pedig még verték is. Láthatólag nincs túl magasan a mérce.

alumi 2010.01.22. 10:02:07

@Kósza: :)

hálás egy téma ez a hogyan szedtem el más párját sztori. aki megtette, az felmentést keres, aki még nem, az meg szidja ezerrel.:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.22. 10:03:13

@Kósza: ez nem a csajok szokása, hanem a mocskolódó, aljas, érzéketlen senkiké. Nem pocskondiázom a másik exét. Ez olyan alap, minthogy nem rugdosunk földrekerült embert.

alumi 2010.01.22. 10:04:28

@blah: a férfiak imádják a csillogó szemmel rajtuk csüngő tapasztalatlan kislányokat.
attól fickósnak, hatalmasnak, erősnek, okosnak érzik magukat.

nyilván könnyű egy 21 éves libuskának sok újat mondani, hiszen még fingja sincs az életről.

Kósza 2010.01.22. 10:04:35

@primu: már az "elszedtem" meghatározás is sértene, tartom magam annyira, hogy engem nem lehet csak úgy elszedegetni! :)

blah 2010.01.22. 10:06:29

@Kytia: Ok ebben van valami, meg még rendőr is :) És a csaj megáll a fejlődésben vajon, aztán alles ist supa alles ist wunderba?

Father Justice (törölt) 2010.01.22. 10:13:53

G. igazán büszke lehet magára, hiszen nem pénzért, hanem a fejlett kommunikációs eszköztára révén blokkolta a nőt. Ugye, Girgesz? :) Azért várjátok ki annak a válásnak a végét, mert a kiskutyaszemekkel előadott "idegbeteg házisárkány a feleségem, én meg szomorúan tűrő ártatlan bárány vagyok" novella kb. 20-ból 19 esetben terítékre kerül, mikor a mélabús negyvenes faszi huszonéves-harmincas jóbőrt akar becserkészni.

"..egyszerűen a szívemre hallgatok – ha éppen egy idősebb férfi tetszik, mit tehetek?" Nincs mit tenni, dugni kell kőkeményen, de itt némi fogalmi fennforgás van: ha önmagában az az indok, hogy tetszik, akkor nem a szívedre hallgatsz, hanem a vaginádra.

Egyébként pont ilyen esetekben tartom működőképesnek a kapcsolatot nagy korkülönbség ellenére is: mikor gyakorlatilag csakszexről van szó. Olyankor tényleg nem számít, pontosan mennyi az annyi, amennyiben egymásra gerjednek a felek. Hosszabb távon, komolyabb kapcsolattípus esetén azonban fenntartásaim vannak a tényleges motivációkat illetően. Sokan írták itt, hogy nem tudják, mi számít annyira az apa + lánya korkülönbségű kapcsolatokban, de a legtöbb esetben "biztosan nem a pénz". Tisztelettel üdvözöllek titeket, melyik naprendszerből érkeztetek? Valóban, sokszor nem közvetlenül a pénz számít, hanem egyéb előnyök - gondoljunk Faludy mester és Fanni (Fanny?) házasságára. Hírnév, elismertség, egy bizonyos társadalmi csoport figyelmének felkeltése, kapcsolatrendszer gyorsabb kiépítése. Azt viszont kötve hiszem, hogy a nagy élettapasztalata miatt jönne össze egy fiatal nő az apa-nagyapa korú férfival. Felnézhet rá miatta, de ha egy párkapcsolat kialakításához ennyi elég is, ott valami zizi van. Ha pedig a hasonló érdeklődési kör az elsődleges szempont (amit megintcsak furcsának tartok) a választásnál, olyan jelöltet a korban hozzá illők között is talál(na) szép számmal. Végül, de elsősorban: elhiszem, hogy vannak tényleges érzelmek mentén létrejövő 30+50 kapcsolatok, de hogy ez lenne a meghatározó halmaz ebben a kategóriában, azt erősen kétlem, gátolom.

radiris 2010.01.22. 10:15:37

@blah: és az nem lehet, hogy te vagy beszűkülve?

Ismerek olyan házaspárt, ahol a pasi 18 évvel idősebb, és mintaházasságban élnek, pedig nem csak a dugásról szól az életük. Sok közös témájuk van, rengeteg időt töltenek egymással (megkockáztatom, hogy rajonganak egymásért), pedig már 10 éve együtt vannak (a pasi 49, a csaj 31), két gyerekük is van.

haruka 2010.01.22. 10:17:46

@primu: A férfiak is válhatnak családon belüli erőszak áldozatává, csak ők nem szokták bejelenteni, mert szégyellik, félnek, hogy kinevetik őket.
Mondjuk akkor miért maradt együtt a nővel ennek ellenére is? Bár ki tudja, mennyire igaz a sztori, lehet tényleg csak sajnáltatni akarta magát cseppet. :)

radiris 2010.01.22. 10:18:17

@radiris: azt nem is mondtam, hogy ebben a kapcsolatban a csaj egy nagyon-nagyon gazdag ékszerészcsalád sarja, a pasi meg csóró építőmérnök, tehát még azt sem lehet mondani, hogy a fiatalabb nő a pasi pénzéért ment volna hozzá.

ged 2010.01.22. 10:23:14

Az inteligens fodrásznő és a derék rendőr közhelyektől mentes románca.

blah 2010.01.22. 10:26:50

@radiris: nem hinném, hogy ez beszűkülés kérdése. Vannak identitás zavaros emberek, nekik bejönnek ezek a dolgok. Az ismerőseid esetében volt némi apakomplexus, a férfi motivációját meg leírta Pimu. Az egyik felnőttesdit akart játszani (a jelek szerint jól beleszokott) a másik meg újra fiatalnak akarta érezni magát, ami a nagy korkülönbség miatt a mai napig fenntartható.

FlybyWire 2010.01.22. 10:29:53

@kóristalány: csábító bizony... nekem már el is múltak az ellenérzéseim, illetve kétségeim :) igaz, nálunk csak 12 év van :D

Girgesz 2010.01.22. 10:37:52

Szép napot!

Hát erre a posztra meg mit írhatnék? Töröm a fejem, de nekem azért ennyire tűnik rózsaszínnek a sztori.

Először is, a faszi tényleg mulya, ha hagyta magát terrorizálni, valamint nem elég kitartó, ha a feleségét inkább elhagyja, minthogy kezeltesse és kitartson mellette amíg meggyógyul.

Másrészt az egyik kapcsolatból ki-, a másikba beugráló emberekkel azért vigyázni kell...

Ráadásul abban sem vagyok biztos, hogy a rendőr bá' nem korai kapuzárási effektus miatt kezdett ki a kiscsajjal... (bár a lián sem olyan jó dolog).

kóristalány 2010.01.22. 10:38:46

@radiris: Persze mindig vannak kivételekés ellenpéldák, de az emberek szeretnek általánosítani(mint most én is :)), főleg negatív dolgokban.

alumi 2010.01.22. 10:39:06

@haruka: szerintem van az a hisztiszint, amire a legnyugodtabb, higgadtabb, béketűrőbb férfinál is elszakad egyszer a cérna és visszaüt.

alumi 2010.01.22. 10:39:50

..pláne, ha ütik.
pláne egy nő.

kóristalány 2010.01.22. 10:44:39

@FlybyWire: Sok sikert nektek!
Remélem azért szempontokat is szem előtt tartasz. :)
(Én volnék az utolsó, aki kritizálnálak emiatt, én is egy 10 évvel idősebb pasival ismerkedtem meg nemrég.)

tuli _ 2010.01.22. 10:45:15

@FlybyWire: ez most új project? :)

bolkonszkij 2010.01.22. 10:46:52

Azért nekem nem tetszik ez a történet. Posztoló úgy állítja be a feleséget, mint aki egyszerű futóbolond, szinte már közveszélyes pszchiátriai eset. Másrészt megtudhatjuk, hogy az asszonynak fontos beosztása van. A munkahelyén ezek szerint nem tűnt fel senkinek, hogy egy elmebeteget foglalkoztatnak? Vagy csak otthon volt elmekórtani eset? Ugyan! A jó férj pedig ahelyett, hogy megfelelő orvost keresett volna, hogy valamiképpen segített volna a beteg feleségén, faképnél hagyta a szerencsétlent. Ez a fickó aztán támasz a bajban! Ezt a sztorit az önigazolás szándéka motiválta.

standup 2010.01.22. 10:47:33

@primu: Azért ellenkeznék, 18 évesen volt egy 40 éves barátom (majdnem 10 éve történt). Nem éreztem a korkülönbséget, ő se. A távolság miatt mentünk szét (külföldi),de a mai napig jóban vagyunk, amikor a jelenlegi párommal abban az országban nyaraltunk, meghívott minket magához, főzött és bár már csak barátként tekintek rá, jó volt megint személyesen beszélgetni.

Az idegbeteg feleséghez: egyrészt lehetséges, hogy rosszindulatú híresztelés ebben az esetben, de tényleg léteznek ilyen mentalitású hölgyek. Mostani barátommal a válása után ismerkedtem meg, és elsőkézből látom, hogy ő hasonló okok miatt vált el. Nem egyszer találkoztam a hölggyel, még a saját kamaszlánya is panaszkodik rá,pszichológushoz jár.
Most már a felém gyakorolt agresszió csökkent, de hajdanán volt olyan is, hogy rámtépte a kocsiajtót és elkezdett kiráncigálni. Életemben ebben az egyetlen egy alkalommal éreztem, hogy megütnék valakit. Azért nem lett verekedés a dologból, mert a gyerek is jelen volt, előtte nem akartam ilyet csinálni. Szerencsére a barátom lefejtette rólam a nőt, így én is megúsztam komolyabb sérülés nélkül.
A hölgy elég meredek dolgokat csinál, pl saját lányának azt taglalja, hogy melyik pasijának mekkora farka van, köztük a lány apját is felsorolva. Gondolhatjátok, hogy szerencsétlen lány mennyire kíváncsi az apja szaporító szervére...

Hozzátenném, hogy a megismerkedésünkkor természetesen rákérdeztem a válás okára, akkor nagyon diplomatikusan annyit mondott, hogy nem jöttek ki egymással. A teljes igazságra én is akkor jöttem rá, amikor az exfeleséggel találkoztam és láttam a viselkedését, illetve később már a barátom is elmesélt egy-két húzósabb sztorit.

Rebelde 2010.01.22. 10:49:47

"Rendőr...azok az életet sem érdemlik meg. Közpénzből lógnak,henyélnek 0 eredményt felmutatva, csak bírságolni van eszük. "

Nard, neked minden szakmához van egy kedves szavad:)))

egyébként szerintem rossz úton jár az a nő/férfi aki szidja az exeket, akiket valamikor valamiért szeretett a párjuk, késszúrásként hathat mégha olykor jogos is...

Girgesz 2010.01.22. 10:50:32

@primu: pláne többször.
Pláne mások előtt...
De vannak más módjai is annak, hogy valakit helyre tegyünk, nem kell visszaütni. Van annál civilizáltabb és hatékonyabb módszer.

haruka 2010.01.22. 10:52:05

@primu: nem azt mondtam, hogy nincs olyan. De nem vagyok én szakértő, van elég szakirodalom a neten. Mindenesetre van olyan, aki nem üt vissza, szerencsére, és nagyon jól teszi.

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2010.01.22. 10:55:02

Szegény jólelkű rendőrbácsit veri az idegbeteg felesége aki mellesleg egy politikus titkárnője, de azért idegbeteg? A szegény jámbor rendőrbácsi meg csak tűr és tűr? Kislány, téged honnan szalajtottak? Mi volt a jeled az óvódában?

2010.01.22. 11:04:44

@primu:

"szerintem van az a hisztiszint, amire a legnyugodtabb, higgadtabb, béketűrőbb férfinál is elszakad egyszer"

CSAJÁDON BEJÜJI EJŐŐŐSZAAAAK!!!!

FlybyWire 2010.01.22. 11:08:45

@kóristalány: ööö... persze, van sok szempont, de nem tudom, mire gondolsz :)

@tuli _: annyira nem új, 2 hónapja egy buliban féligmeddig spontán összejöttünk, aztán januárig semmi, és elvileg 2,5 hete "járunk"... fura ez a szó :D
Most kezd elmélyedni a dolog.... és eddig csupa kellemes meglepetés :) Amúgy francia a hölgy ;)

dr66 2010.01.22. 11:10:30

@primu:
Igen van az a hisztiszint amikor visszakapja.Saját tapasztalat.Végre csend lett.

alumi 2010.01.22. 11:17:53

@haruka: van, és az időben le is lép.:)

@Girgesz: persze, hogy van. de én már láttam olyan kapcsolatot, ahol a pasi nem bírta cérnával az állandó baszogatást és veszekedést. a csaj feszt provokálta, és volt, hogy neki is ment. a pasi pedig, hogy "lehűtse" lecsavart neki egy "finomabb" pofont, és becipelte a zuhany alá, hogy hűljön.
őszinte leszek és ezért lehet hogy sokan utálni fognak: akkor, ott, az a csaj vastagon megérdemelte.

@standup: nézd én nem hiszek az áthidalható generációs szakadékban. ha úgy vesszük, exed akár a faterod is lehetett volna.ha én belegondolok, mennyi közös témánk van a faterommal, hááát....
szóval, amíg a szeksz jó, addig még okés is, de amikor oszlik a rózsaszín köd...nos, ezeknek rendszerint akkor lesz vége

FlybyWire 2010.01.22. 11:21:05

@primu: Ez csak előítélet, és nem mondom, hogy én mentes lettem volna tőle. Nagyon fura volt nekem ez a 12 év különbség, ezért is elég vonakodva vágtam bele, és azt kell mondjam, hülye lettem volna, ha nem teszem. Minden nap kiderül valami nagyon kellemesen meglepő... hogy valójában mennyire felnőtt is tud lenni egy 23 éves... sőt. A nála 11 évvel idősebb exem egy idióta hülyegyerek hozzá képest. Ez van. Nem érdemes általánosítani semmiben!
(a generációs szakadék kimerül abban, hogy igyekszem neki bemutatni, hogy igenis a 80-as években is voltak jó zenék és jó filmek... :D)

alumi 2010.01.22. 11:22:59

@FlybyWire: sejtettem, hogy a saját példát nem fogod kihagyni..

Kósza 2010.01.22. 11:23:54

@FlybyWire: nna tessék, hát már te is belerúgsz az exedbe?! :)

FlybyWire 2010.01.22. 11:30:12

@primu: még jó, ez a leginkább autentikus. Az meg külön plusz, hogy buta előítéletet is gyaláz :D

@Kósza: Sajnos ez tény. Saját maga szerint is komolytalan és elkényeztetett ember. Ez utóbbiról kicsit én is tehetek, nem is próbáltam meg "gatyába rázni", inkább voltam pacsker. Ne tegyétek, soha. A nőnek férfi kell, és a férfinak időnként helyre kell tennie a határokat feszegető, a legtöbb nőben (ha többé-kevésbé elbújva is) meglevő hisztis gonosz kis hülyegyereket. Nem mondom, hogy férfiban nincs ilyen persze :) de az már régen rossz, azokból lesznek a feleségverők. Egy igazi férfi tud magán uralkodni, amelyik nőt megüt, természetesen nem férfi, csak egy nagyra nőtt ostoba erős hülyegyerek.

Kósza 2010.01.22. 11:35:23

@FlybyWire: soha nem voltam olyan helyzetben, hogy azon kellett volna tűnődnöm, hogy megüssem, vagy ne üssem!

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.22. 11:39:15

@FlybyWire: azért a "komolytalan és elkényeztetett" és az "idióta hülyegyerek" között... ehh, mindegy, nem térítek, nem dolgom az nekem.

FlybyWire 2010.01.22. 11:44:34

@Kósza: én sem, nem is megütésről beszélek. Sokszor elég, ha a hangját felemeli az ember, még nem is feltétlen ordításra gondolva :)

@tarquin - kisördög: az "idióta hülyegyerek" lehet pozitív is :) nálam legalábbis. Merthogy eleinte ez (is) tetszett meg benne, a játékos komolytalanság. Csak aztán ez nem változott eleget. Meg amikor kiderült, hogy ehhez felelőtlen, rossz értelemben vett komolytalan gondolkodás is társul.... hát onnantól nem egyszerű a dolog.

kóristalány 2010.01.22. 11:48:04

@FlybyWire: Arra gondoltam, hogy látsz-e mást is a "zsenge pipihús" csábításán kívül. :)
Azóta már olvastam a kommenteket, és sejtem a választ. :)

Kytia 2010.01.22. 11:48:15

@Primitív Állat: :DDDD
Ez kurva jó. "Csak a kalap miatt." :DDDD

Kytia 2010.01.22. 11:49:19

@FlybyWire: Hoppá, micsoda fordulatok Nálad. Tegnapelőtt még más volt az állás. Gyorsan "mélyül".:DDD

Father Justice (törölt) 2010.01.22. 11:50:24

@Kytia: Érdemes benézni a subbára, jó a mai felhozatal. :)

FlybyWire 2010.01.22. 11:52:45

@kóristalány: oké :) nem ismersz, de nekem nagyon fontos, hogy mindig és teljesen kötetlenül jól érezzem magam valakivel, hogy soha egyetlen pillanatban se legyen se megjátszás, se kényszer, és lehetőleg félreértés se. Ezt egy 12 évvel fiatalabb külföldiről képzeltem volna el legutoljára. Az élet csupa meglepetés, és legalább az orromra lett koppintva, mivel nem tudtam megszabadulni az előítéletektől!

@Kytia: minden nap akad valami meglepő, az előző kommentjeim illetve ennek az első fele talán megmagyarázza :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.22. 11:57:24

@FlybyWire: a pozitív kicsengése nem hallatszott írásban, én kérek bocsot.:-)

FlybyWire 2010.01.22. 11:58:30

@tarquin - kisördög: nem kell, tényleg nem hangzott pozitívnak, jogos volt az észrevételed!

kóristalány 2010.01.22. 12:06:15

@FlybyWire: Látod, látod, jó pap holtig tanul. :)
Ha már felismered, hogy vannak előítéleteid, jó úton haladsz, hogy megszabadulj tőlük.

Girgesz 2010.01.22. 12:06:44

@primu: pofon nélkül a hideg vizes zuhany egy civilizáltabb megoldás :) ...mert nincs nyoma;)

kóristalány 2010.01.22. 12:09:40

@Kytia: Hát, akit ez a külső megfog, az tartsa is meg. :)

Father Justice (törölt) 2010.01.22. 12:12:08

@Kytia: Máris felkeltette az érdeklődésem. :) Kár, hogy a képen szereplő linken is csak a külsőségek láthatóak, mert én tartós kapcsolatban gondolkodom. De legyünk optimisták, Barbiéknál valószínűleg működik "A külső megfog, a deepthroat megtart." variáció is. :)

Girgesz 2010.01.22. 12:53:43

@Primitív Állat: Gyanítom, hogy az az összeg,amiből ez a csaj így kipofozta magát elég lenne ahhoz, hogy egyenesbe rántsam a családi büdzsét, vegyek egy autót és még el tudnám vinni moziba is a párom... :)
És az az összeg amibe az fog kerülni, hogy ameddig lehet ezt a szintet tartsa is, elég lenne egy komplett vállalkozás beindításához és pár éves finanszírozására is.

Az az összeg, amibe a pszihomókusa fog kerülni, mikor rádöbben, hogy a szépség múlandó -és a smink is csak öregíti a bőrt;)- pont elég lenne, hogy életem végéig annyi sört vehessek,amennyit csak akarok :)))))))))

Kósza 2010.01.22. 13:11:31

@tarquin - kisördög: elég mozgalmas a "mai nap"?! :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.22. 13:14:23

@Kósza: olyan nyugi van, hogy alig merem elhinni.:-)

Kósza 2010.01.22. 13:16:00

@tarquin - kisördög: akkor nézelődj, olvasgass,... kommentelj! :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.22. 13:19:05

@Kósza: parancsértettem, be sem áll a szám.:-))

Father Justice (törölt) 2010.01.22. 13:40:58

@Girgesz: Mi ez az anyagias szemlélet így hirtelen? Nem ismerek rád. Jó pénzért bárki vehet autót meg hat konténer sört is - nem nagy kaland. Beszéld rá a kereskedőt / boltost, hogy adja ingyér' ezeket, és holnaptól Mesternek szólítunk. ;)

Kósza 2010.01.22. 13:46:52

sry a duplázás miatt!

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.22. 15:11:49

@Primitív Állat: @Girgesz: erre már csak megnéztem, kiről beszéltek. Ez a lány szép. Ha kevésbé lenne szép, jóval többet kellene költeni arra, hogy kinézzen valahogy.:-)

Kósza 2010.01.22. 15:12:26

@tarquin - kisördög: ugye :) ugyanez lányosban is érdekes lehet, szolárium zaj, kozmetikai eszközök csörömpölése,.... mi van még? :)

Kósza 2010.01.22. 15:17:57

@tarquin - kisördög: ja, bocs, sosenem nézem meg, mire kapok választ :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.22. 15:35:26

@Kósza: kapkodtam is a fejem, de már képbe kerültem.:-)

Kósza 2010.01.22. 15:36:22

@tarquin - kisördög: igen, azt hittem a Girgesznek belinkelt holmira reagáltál :)

Kytia 2010.01.22. 15:53:42

Na, mizu veletek? De bepunnyadtatok. Nekem van igazolásom, dolgoznom kellett.:)))

@Primitív Állat: Bizonyos értelmezésben a deepthroat-ot is nevezhetjük "belső"-nek.:))) Ahogy a vaginát, és az ánuszt is.

Kósza 2010.01.22. 15:56:35

természetesen mi is keményen dolgozunk :)

Kytia 2010.01.22. 16:02:52

@Primitív Állat: Egyébként van neked egy kurvajó sztorim.:)))

Folyton rinyáltok itt, hogy a nők a pénzre hajtanak, meg hasonlók. Nővérem a minap olvas valami cikket. Kommentelők között elkezdődött a fröcsögés, hogy mindennőkurva, meg persze, csak a gazdag pasik, meg mittómén. Nővérem már nagyon unja (ahogy én is). Beír nekik, hogy bazmeg fiúk, ha ez így van, akkor ne itt rinyáljatok, hanem menjetek el pénzt keresni, ettől majd lesz nő, hát nem? Következő 5 percben két privát levelet is kapott ott kommentelőktől, ismerkedési céllel. Nyilván azt gondolták, ha ő bevállalja, hogy hát igen, a pénz számít, akkor biztos valami kurvajó nő, és érdemes udvarolni neki.:)))

Szóval, lányok! Ha be akartok pasizni, csak híreszteljétek mindenhol, hogy a pénz, a pénz, a pénz.:))

Father Justice (törölt) 2010.01.22. 16:16:02

@tarquin - kisördög: Általánosságban is érvényes, hogy amennyiben egy átlagos (nemcsúnya) nő szeretne szintet lépni, akkor 90%-ban akaraterőre, időre és némi tudatosságra van szüksége, nem pénzre. Persze pénzbe kerül a szoli, a kondibérlet meg a fodrász-kozmetika is, de azért nem olyan nagyságrendről beszélgetünk, mint például a szilikoncicik esetében. Mondjuk ez utóbbi nekem nem is tetszik, de ez már más kérdés. Ráadásul vannak olyan paraméterek, amelyeken kizárólag pénzzel nem is lehet változtatni. Ha gonoszak lennénk, azt mondhatnánk, talán ez a lány is bűnronda alapból, és amit most látunk a képen, 34 millió Ft-ból valósult meg. De azért sejtjük, hogy nem ennyire egyszerű a helyzet. :)

@Kytia: Ugye-ugye? A szádból vettem ki.. a szót. ;)

Father Justice (törölt) 2010.01.22. 16:26:06

@Kytia: Én sosem rinyáltam, csak a tényeket közöltem, hiszen a 20%-ból is lehet válogatni rendesen. Egyébként maximális riszpekt Traktorkának, hogy nő létére elismeri, hogy a nők 80%-a keményen a pénzre hajt. Most nem fejtem ki bővebben, milyen kategóriák vannak - ha érdekel a véleményem, olvasd vissza a milfblogon a megfelelő hozzászólásom a "miért ribanc mindenki" topicban. A következtetésed viszont teljesen logikus: az anyagias nők közül elsősorban a prémium kategóriások engedhetik meg maguknak azt a "luxust", hogy még csak ne is kelljen megpróbálniuk azt a látszatot kelteni, hogy a pénz csak egy a szempontrendszerükben, nem pedig a Szempont - így, nagybetűvel. Azaz a nővérednél bepróbálkozók következtetése helytálló. Remélem, tényleg jó nő a tesód és nem esnek pofára ezek a belevaló fiatalemberek! :)

Kósza 2010.01.22. 16:37:11

Kellemes hétvégét az úri közönségnek! :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.22. 16:40:46

@Primitív Állat: jaj, menj már. Arra gondoltam, hogy egy átlagos nőnek mennyit kellene magára költeni, ha úgy akarna kinézni, mint egy modellszakkörös, nem arra, hogy mennyibe kerül az, hogy magához képest extra jól nézzen ki, és teljesen korrekt kis nő legyen.

Father Justice (törölt) 2010.01.22. 16:46:09

@tarquin - kisördög: Elnézést a félreértésért. Nem tudtam, hogy a "kinézzen valahogy" kifejezés a modellszakkör szintjének megcélzását takarja. Abba meg már ne is menjünk bele, hogy a mai modellek gebék, arcra pedig többnyire inkább érdekesek, mint szépek.

tarquin - védőháló nélkül 2010.01.22. 17:01:29

@Primitív Állat: nyilván, viszont egy átlagos nő azzal szembesül, hogy a szépség ma többnyire egyenlő a modellkinézettel, de azt hiszem, ezt már volt itt téma.:-)

Frucsasz 2010.01.24. 20:04:55

Valahogy a "naiv buta liba" az első, ami eszembe jutott olvasás után. Ugyan már, egészen valószínű, hogy egy 35 éves(az eksüvő idején annyi volt) rendőr feleségül vesz egy "családi örökség" folytán idegbeteg nőt... Ha a feleség ilyen volt a kezdetektől, tuti nem veszi el. Ha meg nem volt ilyen, akkor el lehet gondolkodni, mitől lett az. Netán a férje kis kalandjai viselték meg ennyire...? Nem lepődnék meg, ha néhány év múlva ismét jönne egy fiatalabb libuci, akinek zsaru bácsi előadná, akkor már 45-50 évesen, hogy a sors hogy kibabrált vele, az első felesége is őrült volt, a második felesége/barátnője is idegbeteg...
süti beállítások módosítása