Utólag közölte, hogy mégsem szeret

2010. február 04. 07:42 - csajokespasik

Következő versenyzőnk egy érdekes koppanás átélője volt. Az élmény annyira sokkolta, hogy a tanulság levonását rátok bízza, és remélem, hogy nem hagyjátok cserben. Egy fiatalember pálfordulását fogjuk ezúttal elemezni: mitől változik három hét leforgása alatt a gyönyörű szóvirágokba oltott szerelmi vallomás pangó ürességgé? Most megtudhatjuk, hogy ha a pasi egy szektát választ a szeretett nője helyett, akkor az a lány sokáig csak egy légvárat imádott.

 

Az én történetem nem lesz hosszú, viszont tanulságos. Tavaly megismerkedtem egy nagyon helyes fiúval. Ő 21 volt én 19. Pár utcányira lakik tőlünk és ugyanabba a boltba szoktunk vásárolni. Néha összefutunk, de beszélgetni akkor még nem sikerült, csak szemeztünk. Egyszer a teherbírásomat többszörösen meghaladó árumennyiséget szedtem össze a boltban és nem vittem szatyrot. Kértem a pultos nénitől, aki azt mondta, hogy reggel óta kifogytak, még olyan szatyrot sem tud adni, amiben hajnalban az áru érkezett, mert már azt is odaadta másnak. A srác hallotta a panaszomat és a segítségemre sietett. Neki egy nagyobb teherbírású hátizsákja volt, így kényelmesen elfért benne az ő cucca mellett az enyém is.

 

Hazáig kísért, én kipakoltam, megköszöntem. Másnap becsöngetett és megkérdezte, hogy nem hívhatna-e meg egy sütire. A közelben volt egy nagyon jó kis cukrászda. Mondom, miért ne, azzal összekaptam magam és elindultunk. Most egy gyors ugrás lesz a történetben, legyen elég annyi, hogy még aznap lefeküdtem vele. Tartsatok könnyűvérűnek, de annyira kívántam őt. Pont az esetem volt: olyan magas volt, mint én, a parfümje diszkrét, a haját nagyon jól be tudta formázni (szürkésre festette), úgy nézett ki, mint egy sztár. A szeme olykor barnás-kékben (ha van ilyen) és szürkében játszott. Öltözködése hihetetlenül eredeti és elegáns volt, zakószerű kapucnis kabátokat hordott, retro pólót, cipőt, nem is tudom, honnan öltözködött, de nem az Ázsia Centerből, az biztos. Minden kiegészítő, ékszer flottul a helyén. És annyira gyönyörű szája volt! – tudom, hogy furcsa ezt egy lánytól hallani, de Istenem!

Boldogságunk 3 hétig tartott, de ez idő alatt annyi szépet kaptam tőle, amit hátralévő életemben biztos nélkülöznöm kell majd, mert megismételhetetlen és nincs még egy ilyen srác. Amikor a neten leveleztünk szépséges sorokban leírta, hogy mennyire szeret és szinte fáj a hiányom. Nem is tudom - és nem is akarom - megismételni, milyen szép dolgokat mondott, mert csak feltépném a régi sebeket. Amikor együtt voltunk, sex előtt és után (néha közben is) azzal a vadítóan mély hangján olyanokat suttogott a fülembe, hogy már pusztán a szavaitól is elmentem volna.

Aztán néhány napra eltűnt: se az msn állapotjelzője nem volt aktív, se mél nem jött tőle. Ha hívtam, nem vette fel. Amikor mégis elérem, lazán megjegyzi, hogy sajnálja, de a továbbiakban nem tud velem találkozni (?!). Minden tévedés volt. Utólag közölte, hogy mégsem szeret. Biztos voltam benne, hogy egy másik nő van a dologban, hiszen egy ilyen pasi nem sokáig hever parlagon. Ám mielőtt megkérdezhettem volna, rögtön rávágta, hogy egyáltalán nincs másik nő, csak most egyedül akar lenni egy kicsit. Nem is beszéltünk többet. Úgy éreztem, hogy amiket korábban mondott, igaz volt, mert ilyesmit nem lehet kamuzni, ilyen vallomás mögött valódi, mély érzések állnak. Vagy lehet, hogy mégis csak üres szavakkal hülyített? Ha az elején minden szépet elmond, de 3 hét után közöli, hogy nem szeret, akkor mi történt?

Amikor kérdezősködtem felőle a nővérénél, azt mondta, hogy tényleg nem egy másik nő miatt szakított velem, ugyanis sokkal rosszabb dolog áll a háttérben, mert beállt valami idióta szektába és a lelki békéjét akarja megtalálni. Ez oké, nem ez a bajom vele. Hanem az, hogy átvert, nem volt őszinte velem. Ha elmondja, nem lennék így kibukva rá. De a lelki béke keresése nem a hazugságon át vezet, gondolom én. A lelki béke keresése nagyon nemes dolog, de nem része, hogy őszintén szembe nézzünk saját érzelmeinkkel? És ne hülyítsünk be másokat. Mert szerintem ez, ebben a formában átverés.

Egy egészséges fiatalember számára megkerülhetetlen a csajozás, de ha valamiért mégis egy X vallási felekezetet, vagy elmebeteg szektát választ a csajozás helyett (vallás ide, vagy oda, senki nem szerzetesnek születik), akkor mi tud ilyen hirtelen megváltozni benne 3 hét alatt? Mert ez nagyon kevés idő a gyökeres forduláshoz. Már a kapcsolat alatt is tudnia kellett, hogy mit akar valójában. Van ilyen, hogy valaki 3 hét alatt megkergül és teljesen lenullázza addigi szövegét? Mert amiket mondott, nagyon komolyan hangzottak, és ha ennyit értek, akkor az nagyon szomorú. Hiába mondják a lélekbúvárok, hogy a problémáinkról elsősorban mi tehetünk, ez egyfelől hülyeség, mert a fiúnak kiváló szülei voltak, nem előlük menekült el, és nem volt lelki beteg-típus sem. Semmi baja nem volt a lelkének. Másfelől az alatt a 3 hét alatt úgy éreztem, hogy tökéletes az összhang köztünk. Akkor most mit tehetek én? Vagy bárki, aki hasonló helyzetbe kerül.

 

 
344 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr891724584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Father Justice (törölt) 2010.02.04. 08:01:06

Klasszikus LOL. Ezt az arcot legfeljebb a Szédítés Mesterei szekta alapító tagjaként tudnám elképzelni.

"Ha az elején minden szépet elmond, de 3 hét után közöli, hogy nem szeret, akkor mi történt?"

Közölöm: az történt leányom, hogy még sikerült felnőni. Viszont legalább megvolt a hejjespasee, aki felállította a szintet. Ezt kevés nő mondhatja el magáról tizenévesen - sokan 20-as éveik közepéig, vagy még tovább küzdenek ezért. Becsüld meg magad! :)

Erre a trükkre viszont külön felhívnám mindenki figyelmét: tényleg hatékony módszer a kamu infókat tesók / rokonok révén visszacsepegtetni az áldozatba. Ők ugyanis annyira nem érdekeltek a dologban, hogy elkezdjenek nyomozni / faggatózni, hogy miféle szekta is az (ha létezik egyáltalán), viszont azonnal leadják a drótot otthon. A tesó szavát meg nem sűrűn vonja kétségbe az ember ilyen ügyekben ugyebár. Valóban mesteri.

Barry Kent 2010.02.04. 08:02:36

"Akkor most mit tehetek én?"
Semmit. Nem kiváncsi rád, felejtsd el.
Nem mellesleg aki úgy zár le egy ilyen izét, "kapcsolatot", hogy nem képes felvenni a telefont, az egy faszparaszt.
Inkább a busz után fuss.

Valakinyolc 2010.02.04. 08:04:12

Jaj mikor tanulják már meg a lányok, hogy a férfiak lehazudják a csillagokat is 1-1 menetért cserébe. Ennyi volt a hatalmas nagy összhang, hogy egy szekta miatt otthagyott na bumm.

Girgesz 2010.02.04. 08:08:22

@Primitív Állat: Szép napot!

Ugyanez a véleményem, csak azzal a kiegészítéssel, hogy mivel a pasi egyből révbe jutott, így még a küzdőszellem sem ébredt fel benne a csajért. Jött, látott, győzött, aztán mikor úgy érezte, hogy ebből a csajból ennyi elég, mert a többi már csak illúziórombolás lelépett.

Kedves posztíró: tényleg felejtsd el a srácot és keress egy másikat. De azzal azért ne feküdj le egyből, mert ha ezt a gyakorlatot folytatod, akkor nem komoly barátnő, hanem könnyű préda maradsz.

Barry Kent 2010.02.04. 08:09:49

"Ő 21 volt"
"a haját nagyon jól be tudta formázni (szürkésre festette)"

dzsásztádzsigoló.

Devil2 2010.02.04. 08:13:19

Semmi nagy csoda nincs ebben a történetben, ami könnyen jön, könnyen is megy, nagyjából ennyi..

Father Justice (törölt) 2010.02.04. 08:22:02

@Girgesz: A csaj valószínűleg nem üti meg azt a szintet, hogy akár kezdeti vonakodás esetén érdemes lett volna érte küzdeni egyáltalán, nemhogy a "kapcsolat" megtartásáért. Ha annyira jó nő lenne, nem csak három hétig blokkolta volna a szektamester: minimum megtartotta volna talonba, ha főállású kényelmi lyuknak nem is.

A tanácsod meg azért okafogyott, mert a hejjespaseek nem görcsölnek átlagnőkért, akikből minden ujjukra kapnak harmincat. Magyarul vagy van velük könnyű menet, vagy kuka. Ha meg netalán beérné az átlaggal a továbbiakban a posztoló, azoknak a felvázolt szintbelövés után a hegyeket is meg kell mozgatniuk, hogy nagy kegyesen a lába közé engedje őket. Mindenképp könnyű préda marad tehát - a kiváltságosok számára. :)

Girgesz 2010.02.04. 08:29:50

@Primitív Állat: kemény vélemény, de én azért bízom abban, hogy vagy talál magának a szintnek megfelelő normális pasit is a posztoló, vagy lejjebb ad a szintből és rájön, hogy az átlag ember is lehet boldog. Tudod, örök optimista vagyok.

kóristalány 2010.02.04. 08:39:51

@Girgesz: "Tudod, örök optimista vagyok." akárcsak én :)

Ne ítéljétek meg túl szigorúan szegényt! 19 évesen nem tudott ellenállni a kísértésnek. Nem olyan nagy bűn ez, és megfizette érte a tanulópénzt. Remélem tanul a hibából, elfelejti ezt a pasit, és legközelebb okosabban választ.

Father Justice (törölt) 2010.02.04. 08:41:11

@Girgesz: Én sem mondanám pesszimista embernek magam, dehát az élet maga is kemény, így néha helyet kaphatnak benne kemény vélemények is.

"..amit hátralévő életemben biztos nélkülöznöm kell majd, mert megismételhetetlen és nincs még egy ilyen srác. "

Ezek után alighanem muszáj lesz lejjebb adni abból a bizonyos szintből. :) Bárki lehet boldog, de ha ő átlagnőként csak superman-nel tudja elképzelni a boldogságot, akkor nem irigylem azokat a hétköznapi férfiakat, akikkel ezek után össze fog jönni. Kényszeredett ("hát tényleg csak ezt érdemlem?") kapcsolatok lesznek azok - hacsak fel nem nő idővel. Elvégre tényleg csak 19 éves még, legyünk optimisták ezegyszer, nem bánom. :)

2010.02.04. 08:41:36

Volt 3 hét kufirc, ennyi. Szép volt, jó volt, de most már ideje lesz továbblépned. Kedves volt rendes, tudta hogy hogy döntsön meg, de ne várj már semmit. És ahogy a fiúk is mondták, ha többet akarsz egy pasitól ne hagyd magad az első este gerincre vágni. Jobban megbecsült volna, de ezt már elszúrtátok mind a ketten, így lépj tovább és ne nézz vissza. Nagy valószínűséggel nem 19 évesen fogod megtalálni a nagy szerelmet.

boss888 2010.02.04. 08:47:12

Dehogy szektázott be a srác! Egyszerűen dobta a csajt. Még kihívás sem volt a nőben, aki első nap odaadta magát. Nem kell csodálkozni!

Father Justice (törölt) 2010.02.04. 08:50:34

"Másnap becsöngetett.." Nem első nap! Nem is rüfke, csak könnyűvérű. ;)

Girgesz 2010.02.04. 08:53:10

@boss888: szerintem sem szektatag... de elég gerinctelen hozzá, hogy telefonban szakítson, aztán tesóval rázassa le a koloncot...

@Zsu0805: 19 évesen is meglehet találni a nagy Ő-t. A sógornőm 18 éves volt, mikor összejött a bratyóval. Tavaly házasodtak. Apárom 19 volt, mikor összejöttünk és jól megvagyunk. Ezek mellett tudnék még pár példát sorolni, de fölösleges. De az tény,hogy a könnyű préda sohasem lesz olyan sokáig érdekes, mint akiért küzdeni kell.

@Primitív Állat: "az élet maga is kemény"
Most már tudom, hogy miért mondta a párom tegnap este, hogy "Gyere már életem!" :DDDDDDDDD

boss888 2010.02.04. 08:57:23

@Girgesz: Most már van legalább új lerázó szövegem! "szekta tag lettem, többé nem akarlak látni" :D

vendriner aladár 2010.02.04. 09:13:53

Tényleg sok mindent elsütöttem már én is, de ez nekem is új. Megyek én is megkeresni a lelki békémet. A szélhámos meg komolyan átvert, ezt beszívtad. Ne légy már naiv, ha hagyod magad megdönteni első este, akkor több, mint valószínű, hogy ez lesz a vége.
3 hét alatt valódi mély érzelmek, na ne már! Mi vagy te Csipkemancika! Esetleg közben rájött, hogy mégis búzatábla XD Túl gyanús nekem ez a hejjespasi.

szerintem nem így van 2010.02.04. 09:16:57

Kedves Posztíró, nagyon sokat kell még tanulnod az életről és a szerelemről. 3 hét alatt csak félreismerni lehet valakit (mint az eseted is mutatja), ha meg nem ismered, akkor nem szeretheted, hiszen nem tudod, milyen. Akkor kit szeretsz? Akit beleképzeltél, nem? A fantáziálásodért pedig senki nem felelős, sem a pasi, sem a szekta, csak te magad.
Nem tudhatod, milyen problémái voltak, ha voltak, mert nem az a problémája, amit te annak látsz, hanem az, amit ő.
Aztán majd arra is rájössz, hogy az Ázsia Center sem rosszabb, mint a többi, feltéve, hogy nem a pénzzel akarsz házasságra lépni.

G_P 2010.02.04. 09:18:09

"a haját nagyon jól be tudta formázni (szürkésre festette), úgy nézett ki, mint egy sztár. "

LOL

LOL

LOL

anonymoushun · http://anonymoushun.com/ 2010.02.04. 09:18:31

Csak nem a szcientológia volt az a szekta? Azok szoktak ilyeneket csinálni....

nyuszkoo 2010.02.04. 09:20:00

Érdekes egy "kapcsolat" 3hétig tartott mindössze, és abból már az első nap megadtad magad...

Lehet h maradi vagyok, de egy pasinak mi érdekes lesz benned ha az első nap mindent megkap, és jószerivel meg sem kell magát "erőltetnie"...

lépj túl rajta, ő ezt már megtette veled kapcsolatban.
A következő kapcsolatodnál legyél kicsit megfontoltabb..-szerintem-

kultursznob 2010.02.04. 09:22:58

Én is szekta tag akarok lenni.

Szürkére festem a hajam (ez egyébként milyen má'? :-))), elmélyítem a hangom mint a Batman, három hétig blokkolok egy hülye picsát, aztán tovaszállok.

summerstorm 2010.02.04. 09:27:36

áááá, lol...
Az ilyen, nekem meg kell keresnem a lelki békémet, meg egyedül kell lennem, hogy átgondoljam mit is akarok szövegű kis drágák mind felejtősek...
Legfeljebb lehet őket kicsit szivatni, hogy legalább némi gerincet növesszenek, de általában az sem éri meg az időt. Ő ennyit akart, megkapta, kiszórakozta magát. Ennyi.

Primitív Állat: a tesót belevonni szép meglátás...

Barry Kent 2010.02.04. 09:29:36

@Grace Park:
Olyan szép volt mint egy filmsztár :D

summerstorm 2010.02.04. 09:31:41

@Barry Kent:

mint egy filmsztár...
Mint Anthony Hopkins :) :)?

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.02.04. 09:33:49

A szokásos 19 éves igénytelenségi szint, tucatszám futnak ezek. Kérem kapcsojja ki a posztírót.

Girgesz 2010.02.04. 09:34:08

@mooon:): Nem -Rowan Atkinson :)))))

summerstorm 2010.02.04. 09:35:33

@Girgesz:

nem is értem miért volt ugyanaz a tippünk :)...

Father Justice (törölt) 2010.02.04. 09:36:08

@kultursznob: Attól tartok, ez önmagában karcsú lesz. "Belső kisugárzás" is kell. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 09:40:38

Nagyon köszönöm a Táncórákat.:-) Élmény volt olvasni.:-)
napsugaras reggelt mindenkinek

summerstorm 2010.02.04. 09:41:53

@kultursznob:

de előtte mindenképpen informáld a családtagokat a szektás voltadról...
és nyugtasd meg őket, hogy csak addig tart, amíg egy bizonyos (vagy több :D) hölgy jelentkezik, és érdeklődik utánad :) :)...

Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem 2010.02.04. 09:43:42

Az előttem szólóknak is lehet igazuk, mely szerint hazugság volt az egész, de van egy másik lehetőség is, ami pl velem is megtörtént:

A srác keres valakit/valamit de nem találja, boldogságot, társat, bármit. Igazából azt se tudja, pontosan mit keres. Amikor azt hiszi, hogy megtalálta, első pillanattól fogva úgy gondolja, hogy igen, ez az, szeretem, ő kell életem végéig, most már érzem, hogy ez az amit kerestem.

Aztán rájön, hogy tévedett. Mindegy miért és miben tévedett. Próbál csendben elmenekülni, kilépni, de sajnálja a másikat, nem akar a szemébe nézni, fél kimondani az ellenkezőjét annak, amit állított. Pedig akkor amikor kimondta őket, igazat mondott. Legalábbis korábban azt hitte.

És innentől már tényleg gerinc kell, én pl odaálltam és megmondtam, hogy ez így nem lesz jó. A posztban szereplő srác ez esetben nem tudta (akarta) ezt megtenni.

Nem mondom, hogy ez történt, csak ez is egy a sok lehetőség közül. Persze a szépbeszédű trófeavadász sztori is benne van...

Ha érdekel valakit azt is el tudom mondani, miben tévedtem

Barry Kent 2010.02.04. 09:44:39

Azé' tényleg:
A nővérének is milyen rugalmas gerincoszlopa lehet... :)

summerstorm 2010.02.04. 09:47:53

@Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem:

kérjük szépen az infókat, hátha egyszer elmúlik a cinizmusunk :D...

Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem 2010.02.04. 09:50:39

@mooon:): Nem kell, hogy elmúljon, én is írtam, hogy a szépbeszédű trófeavadász sztori is benne van rendesen...

Különben is, cinizmus nélkül mit ér az élet?

Father Justice (törölt) 2010.02.04. 09:54:28

@Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem: Bizony, ez nagyon kézenfekvő variáció ebben a történetben. Nem baj, ha nem tudja az ember, hogy pontosan mit keres, de azért 24 órán belül meg kell dugni. Aztán majd kiderül. Finom süti a cukrászdában: 450 Ft. Nagy teherbírású hátizsák: 8.500 Ft. Az igazi élmény (vadszex mélytorokkal): megfizethetetlen.

Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem 2010.02.04. 09:57:19

@Primitív Állat: A hátizsák ráadásul többször felhasználható, a fajlagos költség tehát kisebb

summerstorm 2010.02.04. 09:57:49

@Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem:

ki tudja, lehet, hogy nélküle is szórakoztató... :)))
meg akkor még ott van az irónia, lehet, hogy az is épp elég lenne :D

Father Justice (törölt) 2010.02.04. 10:00:31

@Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem: Pontosan erről van szó, ha vigyáz rá az ember, évekig kitart. Ha csak három évvel, és három hetes kiscsajokkal számolunk, az is alsó hangon 50 pakolás. Mindenféle értelemben. :)

Frucsasz 2010.02.04. 10:01:04

Megint egy külsőségekre adó liba, akinek csak az afontos, hogy vki nem az ázsia centerből öltözik?
Amúgy meg évek és rutin... rá fogsz jönni, hogy sok szép szó mögött csak légüres tér van, semmi tartalom. Fáj ,persze, és sokszor egy életre szétzúzza a bizalmadat (aminek aztán más, ártatlan pasik isszák meg a levét), de ez van.
Amivel nem értek egyet, az az, hogy nem volt lelkibeteg a srác. 3 hét alatt ezt esélytelen megállapítanod. Nem tudhatod, hogy előtte 20 éven keresztül mi zajlott benne. Az meg egyértelmű, hogy egy friss kapcsolatban nem azzal fogja kezdeni, hogy a nyakadba önti az összes "defektjét". Eleinte mindenki a szebb, egészségesebb, harmonikusabb énjét mutatja. Neked úgy tűnt, nincs baja, de ha beállt egy szektába önmagát megkeresni, akkor biztos, hogy volt...

Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem 2010.02.04. 10:01:14

@mooon:): De akkor már keverjük némi szarkazmussal... Micsoda katarzis lesz...

alumi 2010.02.04. 10:03:26

Most egy gyors ugrás lesz a történetben, legyen elég annyi, hogy még aznap lefeküdtem vele.

...
Hát szivi, te nem sokat pöcsöltél a pöcsölésig...

Innentől nehéz lesz komolyan vennem a sztorit és a marha nagy tanulságát.

Manzanilla 2010.02.04. 10:06:11

Jó reggelt!

Mekkora hinta, szektatag lett... a pasi nővérének van humorérzéke. Szegény lány láthatóan eléggé szenved még attól hogy a hejjespasee-nak csak egy-két menetre kellett.
Ez a legszemetebb dolog egyébként, lebeszélni a csillagokat az égről, összehazudni mindent egy (vagy pár) numeráért.
Vajon miért nem tudják a pasik simán a csaj szemébe mondani amikor nem akarnak többet?

alumi 2010.02.04. 10:06:21

Mit tehetsz?

1. ne dugasd meg izomból magad mindenkivel
2. ne hidd el 3 hét után, hogy szerelmes mint állat
3. semmit. ha ezzel a szektás szöveggel be tudtak hülyíteni, akkor menthetetlen vagy

Barry Kent 2010.02.04. 10:08:59

@Manzanilla: mert akkor nem tuti a kufirc...

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 10:13:02

@Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem: "Igazából azt se tudja, pontosan mit keres. " De megtalálja. Akkor most mit/kit is?:DDD

@Kósza: elállt a lélegzet, kapitány?:-)

@primu: de roppant szórakoztató.:-)

Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem 2010.02.04. 10:13:39

@Primitív Állat: Három hetes kiscsajokból (természetesen nem életkor ugye?) ez évi 50 pakolás, ez jogos, és még mindig marad két hét regenerálódásra! Ez idő alatt meg lehet varrni az esetleg elszakadt táskát.

mennyország utca hét 2010.02.04. 10:14:43

Nem kell feltétlenül problémás családi háttér ahhoz, hogy valakinek elmenjen az esze. Van, aki jó dolgában nem tudja már, hogy mit csináljon.
Lehet, hogy a srác olyan szektába állt be, ahol szertartásos, rituális csoportszex folyik, amit aztán egyetlen partner képtelen megadni? :D
Komolyra fordítva, szerintem gyászold meg, de hagyd.

Barry Kent 2010.02.04. 10:16:25

@Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem:
"Ez idő alatt meg lehet varrni az esetleg elszakadt táskát. "

A három hét alatt csak megvarrja valamelyik libus.

Father Justice (törölt) 2010.02.04. 10:16:40

@Manzanilla: Ennek több oka is lehet, itt csak két egészen egyértelműt említenék. Egyrészt három hét alatt nem lehet kiismerni annyira valakit, hogy kiderüljön, hogyan reagálna a szikár igazságra. Lehet, hogy egyszerűen elfogadná és magában szenvedne kicsit, de az is elképzelhető, hogy fúriává változna és kikelne magából a "szemétláda pasi" ellen. A komolyabb megismerés szándékának hiányáért meg nem lehet hibáztatni a férfit, ha egyszer csak dugni akart néhányszor. :) A másik klasszikus ok, hogy talán egyszer jó lesz még ismét kényelmi lyuknak. Ehhez kitűnő körítés a szekta, mert a szektás létből bármikor "vissza lehet térni", három hét, meg négy év múlva is. És a leányka örül, talán még azt is beadja magának, hogy tényleg nem tudta kiverni a srác a fejéből a három hetes románcot. Meg ilyenek.

Manzanilla 2010.02.04. 10:16:42

@Barry Kent: Ezt ha lehet fejtsd ki bővebben, éget a kíváncsiság! ;)
Tehát ha kamuzol a csajnak, akkor lelkesebb szex közben vagy hogy? Pedig utána nehezebb is lekoptatni, mert a szerencsétlen addigra már többet várna... viszont ha megmondod hogy csak szex és más semmi, akkor nincs probléma. Nem?

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 10:17:22

@Barry Kent: ez a taktika sem jön be minden nőnél, de átlagban kétségkívül célravezetőbb, mint megmondani az igazat.

tárhejj · http://atarhely.hu 2010.02.04. 10:17:31

Ezek szerint minden pasi szektatag? MElyik szektáé?

GrenAbla 2010.02.04. 10:18:35

Aki "szürkésre formázza" a haját, az szimplán buzi. Most kámin'áutolt, azt heló.

Minden Nick Foglalt Már Talán Ez Nem 2010.02.04. 10:21:26

@tarquin - 1. Piréz FC: Én pl nem tudtam pontosan mit is akarok, milyen lányt akarok, először azt hittem, hogy egy vadabb, rocker csajban megtaláltam akit kerestem. Ez egészen három hétig volt igaz. De addig az volt. Én is azonosulni tudtam a zenével és a gondolatokkal, csak a külsőségekkel nem.

Rá kellett, hogy jöjjek, hogy a külsőségek miatt ez nem megy, de ez csak a "puding próbája az evés" módszerével sikerült.

Szégyelltem is magam, amikor feleszméltem, hogy a lánynak az egyébként gyönyörű, kinézetében és öltözködésében is angyali barátnője lesz nekem az igazi. Na tényleg van ilyen is...

summerstorm 2010.02.04. 10:21:33

@Barry Kent:

hát akkor keresse meg a megfelelő embert, aki épp aktuálisan szintén vevő az egy estés kufircára, és akkor nem sérül senki... és tuti a program...

@Manzanilla:
ennél van viccesebb... mikor utána áll neki összehordani mindenfélét, pedig szó nem volt semmi másról... :D... és persze ugyanúgy eltűnni tervez, mint szürke szamár a ködben...
na ezt meg is magyarázhatja nekem valaki, mert én nem értem, hogy ez mi :D.... levezetés :D? önámítás :)?
wtf?

Barry Kent 2010.02.04. 10:22:05

@Manzanilla: nem olyan bonyolult ez.
Ha odaáll és megmondja frankón hogy csak szexháziállatnak kell a csaj, akkor sanszos hogy egy részük nemet mond, az meg ugye nem tesz jót az egónak.

Amúgy meg a három hét még pont beleesik a próbaidőbe, csaj nem felelt meg, a srác meg kellőképpen puhatestű volt hogy ezt egyenesen közölje.

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 10:22:06

@mennyország utca hét: ne légy cinikus, így találja meg a lelki békéjét.:-) Nem tudhatja mindenki, hogy 7-es a házszám kapásból, becsenget hát mindenhova:-)

Barry Kent 2010.02.04. 10:24:00

@Barry Kent: mármint hogy ne közölje egyenesen.

Barry Kent 2010.02.04. 10:25:11

@mooon:):
"ennél van viccesebb... mikor utána áll neki összehordani mindenfélét"

Te olyan aranyos lány vagy, jobbat érdemelsz :D

lyesmith 2010.02.04. 10:25:24

"Ha az elején minden szépet elmond, de 3 hét után közöli, hogy nem szeret, akkor mi történt?"

Az történt, hogy megdugott, húzott egy strigulát a falra majd elkzdte becserkészni a következő csajt.

Mégis mit gondoltál?

Másrészt, a magyarban nincs olyan szó, hogy "sex". Ne akard már kihúzni az ABC-ből az "Sz" betűt.

summerstorm 2010.02.04. 10:26:14

@Barry Kent:

neeeeeem :D :D, ennél sokkal viccesebbeket...

Barry Kent 2010.02.04. 10:26:56

@mooon:): mesélj, tanulni akarok :)))

Lexycat (törölt) 2010.02.04. 10:27:09

Sorry, de en meg uj vagyok itt.. szoval mi az a LoL???

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 10:27:12

@mooon:): dehogy önámítás, a visszapróbálkozási út kitaposása.:-) Ariadné fonala, ha úgy tetszik.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2010.02.04. 10:29:21

Hát, ebben valami nagyon "fotosop". Vagy az egész sztori, vagy a scár kamuzott nagyokat, szerintem.

Ez a szekta-duma most ilyen felkapott? A Barátok Köztben (vagy a másikban?) is mintha valami ilyesmi lenne éppen.

Kytia 2010.02.04. 10:29:59

Ez is megjelenik majd zokogva az ajtód előtt éjjel kettőkor, hogy tévedett, nem érti, hogy engedhetett el, és CSAK Téged szeret...
Ugye, akkor nem leszel hülye?...
Kérlek, csak a kedvemért ne!!!...

Manzanilla 2010.02.04. 10:30:09

@Primitív Állat: @Barry Kent: De az egótoknak nem esne jobban ha a csaj úgy is elmenne veletek hogy megmondtátok hogy csak kufirc lesz? :D

summerstorm 2010.02.04. 10:30:38

@Barry Kent:

Gondolom :), szeretnéd a tippeket, mi?
Most mondhatnám hogy régen volt, és nem emlékszem :D... mert régen volt... de sajna emlékszem :D...
Viszont azért ide kiirni nem fogom...

@tarquin - 1. Piréz FC:
lehet... aztán rájött,hogy egy fúria vagyok :D, és már nem kellett többé a fonál :)

mennyország utca hét 2010.02.04. 10:30:44

@tarquin - 1. Piréz FC: Úgy gondolod? Hát, a hetes szám alatt nincs keresnivalója, azt megmondom. :)

Kósza 2010.02.04. 10:32:15

@tarquin - 1. Piréz FC: szia :)
éjszakára nyílt vizeken hagytam a hajót, mert arra számítottam, hogy reggel kedvező szél érkezik, és könnyebb lesz teljes vitorlázatot bontani. Jgy is lett, hála Zeusznak, vagy kinek! :) Igy volt tennivalóm ma reggel.

summerstorm 2010.02.04. 10:34:22

@Kósza:

azt inkább Poszeidontól kaptad ma reggel, ne sértsd meg :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 10:36:31

@mennyország utca hét: nem bírtam kihagyni a huncutkodási lehetőséget. Mondhattam volna Nirvana-t is.:-)

@mooon:): de nem hátrány, ha biztosítja a könnyebb utat. Nyilván nem akarnak megbántani, és emberbaráti szeretetből hazudoznak ilyenkor.:-)

Snowmass 2010.02.04. 10:37:08

Megvilágosodás? Lelki béke? Szekta? Egytől-egyig tök jó duma, meg is jegyzem magamnak.

Kósza 2010.02.04. 10:37:42

@mooon:): de leginkább Mammontól :)

Barry Kent 2010.02.04. 10:37:47

@Manzanilla:
nana, el a kezekkel az egómtól :P
De a kérdésedre: nyilván jobban esne, bár én igazából sosem űztem ezt a sportot.

@mooon:):
tudhattam volna hogy ilyen irigy vagy :P

summerstorm 2010.02.04. 10:39:01

@tarquin - 1. Piréz FC:

Csakis, semmi más miatt... hogy ne sérüljünk a szörnyű csapástól :)...
Mégis jó ez a kis cinizmus. Megtartom :D.

Father Justice (törölt) 2010.02.04. 10:39:24

@Manzanilla: Az egónak jót tesz, de a nők elenyésző hányada megy bele rögtön a kezdetektől csakszex jellegű kapcsolatba (*). Egyrészt még keményen tartja magát az önérzetességnek csúfolt valamiből eredő "csak arra kellek neki"-vonal, másrészt egy átlagos nő sem szívesen lesz nyolcadik kényelmi lyuk a hejjespasee mellett - legalábbis nem úgy, hogy ez kapásból deklarálva van. Ha menet közben derül ki, mi a dörgés, azt még szenvedve bár, de benyelik páran. Inkább a csúnyácskákra jellemző, hogy bevállalják a csakszexet is, csak legyen már valaki. Nekik azonban esélyük sincs a posztban szereplő férfitípusnál.

(*) = Mondjuk ha igazi rüfkéről van szó, aki a fél városnak megvolt, az nem tudom, milyen férfi egóját tudja duzzasztani. :)

Barry Kent 2010.02.04. 10:41:17

@tarquin - 1. Piréz FC:
De ez a sunnyogás meg hazudozás amúgy halál gusztustalan...

Miért hiszi azt bárki (akár férfi, akár nő), hogy ha megmondja a másiknak őszintén, hogy bocs de nem kellesz, akkor az bánatában kiveti magát a magasföldszinti ablakon?

Kósza 2010.02.04. 10:41:32

@mooon:): utánanéztem, a szelek istene Aiolosz.

summerstorm 2010.02.04. 10:43:22

@Kósza:

hát rendben... akkor köszönd szépen neki, mielőtt elveszi :)....

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 10:44:42

@Snowmass: valami misztikus Mária-jelenés azért még kellene a recepthez:-))

@Kósza: okos bátorságra vall abban reménykedni, aminek van valóságalapja.:-)

Rebelde 2010.02.04. 10:45:12

"Hiába mondják a lélekbúvárok, hogy a problémáinkról elsősorban mi tehetünk, ez egyfelől hülyeség, mert a fiúnak kiváló szülei voltak, nem előlük menekült el, és nem volt lelki beteg-típus sem. "

1. a lélkbúvároknak ebben igazuk van
2. semmit sem tudtál/tudsz erről a pasiról
3. mindketten azt kaptátok a másiktól,amit akartatok, te szép szavakat, a gyerek meg egy olyan lányt, aki mindent megtesz pár szép szóért

Father Justice (törölt) 2010.02.04. 10:45:20

@Kytia: Ha visz magával egy hátizsáknyi sütit is, nehéz lesz okosan dönteni. :)

Rebelde 2010.02.04. 10:46:01

egyébként meg nem egy nagy dráma...

Kósza 2010.02.04. 10:46:45

@tarquin - 1. Piréz FC: vagy mint a cigány lova,... nem vak ez, csak bátor! :)

summerstorm 2010.02.04. 10:48:29

@Kósza:

és már majdnem leszokott az evésről, mikor megdöglött szegény :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 10:50:28

@Barry Kent: a sunnyogás attól gusztustalan, ha rájössz.:-) Ha elég naiv vagy, nem is olyan undorító. Elvégre posztíró is meg volt győződve arról, hogy őt szereti most már a hitgyülis helyes srác élete végéig.:-) Miért baj ez?:-)

@mooon:): :-)))

Father Justice (törölt) 2010.02.04. 10:55:37

@Barry Kent: Legtöbbször nem attól tartanak a summantók, hogy a másik valami szörnyűséget csinál magával. Gondolod, hogy érdekli, mi lesz a nővel, akit három hétig szimplán kefélgetett? :) Inkább onnan fúj a szél, hogy +1 potenciális zaklatót, levakarhatatlan kavarót senki nem akar begyűjteni magának. Ezért egyszerűbb lazán hazudni valamit.

Mondjuk a szektás motívum önmagában elég harmatos. Ezt komolyabban kell felvezetni, mert úgy látom, túlságosan elterjedt ürügy már ez manapság. Azaz meg kell próbálni beszervezni a nőt a nemlétező szektába, videókat kell mutatni az összejövetelekről és lelkesen beszélni a rendezvényekről és csak ezután olajra lépni. Ehhez persze kell némi színészi tehetség és +1 nap (vagy legalább délután), de a három héthez képest bevállalható áldozat. :)

Kytia 2010.02.04. 10:57:20

@Primitív Állat: :DDDD

Nálam is van süti, inkább majd adok én.:)))

Egyébként a szép szavakat suttogó pasikról mindig kiderül, hogy hazudnak.

Barry Kent 2010.02.04. 10:57:34

@tarquin - 1. Piréz FC:
Előbb-utóbb mindenki rájön :)
Csak ha nem bújkál a telefonok elől, hanem kerekperec megmondja az igazat, akkor a csaj se reménykedik hiába, és ő sem fogja szarul érezni magát attól hogy nem fogadott hívás/sms/e-mail hegyek várják tőle.

Father Justice (törölt) 2010.02.04. 10:58:03

@Kytia: Ez így van. Én éppen ezért mondom ki hangosan, jól tagoltan azokat. ;)

Barry Kent 2010.02.04. 11:00:59

@Primitív Állat:
Hát szerintem meg pont hogy a summantás miatt lesz a szerencsétlen hősszerelmesből zaklató... Ha tudja mi az ábra, akkor nem csinálna hülyét magából, csak aki alapból buggyant.
De értem mire gondolsz.

A szektás dolog meg azért nem jó ötlet mert a végén még a csaj harci díszbe öltözik, körömreszelőt és harci papucsot ragad hogy megmentse szegény fijjút az ármány szektásoktól... :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 11:01:36

@Primitív Állat: mondjuk azt gondolnám, hogy a hazugsággal kódolja a zaklatást az illető, ugyanis addig fog utána mászkálni, amíg nem szembesül valami számára elfogadható igazsággal. Lásd poszt.

@Kósza: hihihi. Ezt csak az tudja, aki előre látja a jó szelet.:-)

bioritmus 2010.02.04. 11:02:51

a csávóka szinte biztos, hogy sátánista. mostanában azzal tölti a napjait, hogy a 666-ot valahogy matematikai párhuzamba állítsa a születési dátumaitokkal. ha kijön az eredmény, és persze a mester is rábólint, akkor számíthatsz rá, hogy újból megkeres. addig semmi dolgod nincs, csak próbálj ébren maradni, mert álllítólag álmodás közben lehet valaki lelkét elrabolni

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 11:06:08

@Barry Kent: nyilván, de ez őt miért érdekelné, hogy hogyan érzi magát? Ami eddig sem volt fontos, ezután sem lesz az. Ilyenek. Vagy utánajársz, vagy alapból tudod.:-)

Snowmass 2010.02.04. 11:06:09

@tarquin - 1. Piréz FC: Nőt nem jó ebbe belekeverni. Egyértelműen a lelki béke ellen hat. Inkább majd elmesélem, hogy a megvilágosodás pillanatában röntgenfényt árasztott magából a hold, melynek segítségével átláttam a házak falain és megláttam mindenki belső lényegét.:D

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2010.02.04. 11:06:49

Nagyon sajnálom szegény csajt. Az a baj, hogy az ilyen ürgéken nem lehet fogást találni. Tehát haragudni se, csak önemészti magát az ember miattuk, az meg hülyeség.

Father Justice (törölt) 2010.02.04. 11:09:11

@tarquin - 1. Piréz FC: A gagyi hazugággal igen. Ha már summant az ember, nem lehet átlátszó, mint egy befőttesüveg.

@Barry Kent: Jól ki lehet dolgozni a szektás körítést is, csak kevesen veszik hozzá a fáradságot. A posztban szereplő fazonnak inkább a következő módszer javasolnám: nyomtat egy saját magának címzett borítékot, feladóként a Bőr- és Nemibeteg Gondozóval. Aztán "véletlenül" megtalálja nála a lány, ő meg zavartan összetépi, majd elvörösödve távozik, és nem jelentkezik többé. Valószínűleg nem fogja zaklatni a nő. :) Persze ehhez is kell némi színészi tehetség, dehát semmi nem jár csak úgy, még a hejjespaseenak sem.

Franky4fingers 2010.02.04. 11:10:31

Kedves posztoló!

Ez azon ritka férfiak egyike volt, aki rájött arra, hogy az egyéjszakás kapcsolat nagyon jó, de egy éjszaka alatt nem lehet kihozni belőle mindent. Tehát kiélvezte a tested 3 héten át, majd továbblépett... (és amúgy meg mit rinyálsz? jó volt nem?)

Ennyi.

Énszóltam 2010.02.04. 11:10:46

Ezek a szekták hasznosak, mágnesként vonzzák be a hülyéket, debileket, lelki sérült barmokat. Így aki szektába jár azzal kapásból nem kell törődni, komolyan foglalkozni, időspórolás.

summerstorm 2010.02.04. 11:12:18

@Primitív Állat:

hmmm... az AIDS teszted eredményét nem küldik ki :)....
Személyesen mondják csak meg...
Bár ez csak akkor bukta, ha a csaj ezt nem tudja.

summerstorm 2010.02.04. 11:14:16

ááááááááááááááá, belezavarodtam a mondókámba...
szóval csak akkor bukta, ha tudja :))...

Father Justice (törölt) 2010.02.04. 11:15:13

@mooon:): Nem tudom, hogy megy ez, szerencsére nem vagyok jártas ebben, és remélhetőleg a srác is olyan nőket szed össze, akik szintén nem tudják. ;) És persze nem csak ilyen teszteredményeket küldhetnek ki, hanem bármi egyebet is. De majd részletesebben kidolgozom az ötletet.

summerstorm 2010.02.04. 11:15:37

@Franky4fingers:

:)) már nem mondtál neki újat, úgy 50-en elmeséltük neki, hogy ez a helyzet....

Barry Kent 2010.02.04. 11:15:51

@Primitív Állat:
Na de basszus, egy lekoptatáshoz kész királydrámát kell írni? :D

Father Justice (törölt) 2010.02.04. 11:17:09

@mooon:): Ha ilyen könnyen belezavarodsz, a summantás nem neked való, ezt már látom. :)

summerstorm 2010.02.04. 11:17:30

@Primitív Állat:

én is csak egyszer elkísértem valakit, aki nem akart odamenni egyedül :)

jól van, tessék kidolgozni a koncepciót, aztán megosztani.
ha gondolod átfutom előtte :))

summerstorm 2010.02.04. 11:19:36

@Primitív Állat:

nem, én csak summantásfelismerő szakértő vagyok... :))

Father Justice (törölt) 2010.02.04. 11:23:48

@Barry Kent: Azért annyira nem vészes a helyzet. Csak 8-10 lekoptató forgatókönyv szükséges, de azok kicsit részletesebben kidolgozva a standard sablonoknál. Továbbá B) és C) variációkkal is ki kell egészíteni őket - "mi van ha ezt vagy azt reagálja" jelleggel. (Esetünkben például - ha a harcias amazon meg akarja menteni a fiút a szektától - időkérés, vidéki gyülekezeti kamutalálkozók beiktatása, majd végleges lepattintás a válasz, "te a Sátán műve vagy" jeligével.) Nem kell erre túl sok időt szánni, 2-3 átagyalt délután az egész, ráadásul hasonló beállítottságú haverokkal is lehet jól bevált stratégiákat cserélni.

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 11:25:11

@Snowmass: mondasz valamit, ámbár a holdat sem szerencsés, tekintve a vámpíros tinisztorik növekvő népszerűségét.:DD

@Primitív Állat: ez sem jó, mert esetleg adott városban/egyetemen/közösségben lenullázza a további hódítások esélyét.

summerstorm 2010.02.04. 11:28:18

@Primitív Állat:

és megfelelően tájékoztatni a haverokat, hogy melyik versenyzőnek mit kell mondani, mert különben bele lehet ám bukni, hogy B, vagy C verzió :)

alumi 2010.02.04. 11:28:42

@tarquin - 1. Piréz FC: Ez a nő nem szórakoztató, hanem szánalmas.

Barry Kent 2010.02.04. 11:29:14

@Primitív Állat: @tarquin - 1. Piréz FC:
Igen, az ilyen summantós sztorikkal az a bibi hogy könnyen híre megy a dolognak :)

Father Justice (törölt) 2010.02.04. 11:30:21

@tarquin - 1. Piréz FC: Csökkentheti, de lenullázni azért nem tudja. Elég belegondolni, hogy a nőt egy részét egyáltalán nem érdekli a férfi előélete, csak a szép szavak, itt és most. Jól kifundált summantások esetén pedig még a kutakodók sem találnak bosszantóan sötét foltokat, csak érdekességeket. :)

Picur87 2010.02.04. 11:33:47

Enyhén szólva naiv szegény posztoló, de nem hibáztatom :) Csak azért, hogy bevette a szektás szöveget és még mindig kezdene valamit azzal a pasival, aki telefonon mondta meg, hogy nem akar vele többet találkozni, ráadásul zéró magyarázattal. Mellesleg érdekel, mit adhatott neki ez a gennygombóc, amire más pasi nem lesz majd képes :)

Father Justice (törölt) 2010.02.04. 11:34:07

@Barry Kent: Annak meg még könnyebben híre megy a lánykoleszban, hogy a hejjespasee baromi szépeket mond, mégis otthagyta mind a 99 megdöntött csajt 2-3 nap után. Ennek ellenére mérget vehetsz rá, hogy meg tudja dönteni a századikat is, szóval no para. :) Erő, magabiztosság, taktikus summantások - mit sem törődve azzal, minek megy híre és minek nem. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 11:36:25

@primu: a nő az, de a posztot olvasva percekig nem bírtam abbahagyni a röhögést, főként a kérdéseken. Szánom-bánom, hogy ilyen kőszívű, kárörvendő liba vagyok, aki nem tud a mélyérzelmű posztolóval együtt érezni. Beállok a sarokba önként.:-)

Father Justice (törölt) 2010.02.04. 11:38:37

@tarquin - 1. Piréz FC: Azért arra ráérzett a lány, hogy semmi baja nem volt a fiú lelkének. Baja csak annak lehet, ami van. :)

Barry Kent 2010.02.04. 11:39:45

@Primitív Állat:
Egy fake, pozitív herpesz-teszt után is? :))

Snowmass 2010.02.04. 11:43:11

@tarquin - 1. Piréz FC: Igazad van. Valami igazán eredeti kellene, ami nagyon nehéz, mert mára már szinte minden klassz megvilágosodós szituációt kisajátítottak. Ráadásul olyan kell, ahol ez a megvilágosodás a fizikai valóságban is megnyilvánul. Pl. beverem a fejem egy ajtófélfába, és majd azt mondom, hogy olyan volt az egész, mintha a nap milliónyi szikrát hányt volna, és egy ilyen izé el is talált.:))

Father Justice (törölt) 2010.02.04. 11:45:01

@Barry Kent: Na ezért beszélek JÓL kidolgozott summantásokról. Ugyanis a felbontatlan, vaskos boríték esetén a lány nem tudhatja, mi is állt ténylegesen a háttérben, csak azt, hogy a fiúnak "rosszul esett" a dolog. Kiderülhetett az is, hogy igazából semmi baj, de a lány ezt már sosem fogja megtudni, tehát lényegében mindegy, mit terjeszt. :) Másrészt szűkebb körből mindenkit megdugni.. az más, azokat a kalandokat nem húzza az ember három hétig, csak néhány kupakolás erejéig. Ott nem kell semmiféle lepattintó taktika, csak szép szavak => dugás => kukázás van. Arról már nem is beszélve, hogy a nő sosem tudhatja, hogy a másik nő esetleg csak azért terjeszt-e rosszhiszemű pletykákat az exről, mert rosszul esett neki, hogy az dobta. ;)

Advanced tactics!

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 11:45:44

@Primitív Állat: ráérzett, de ez érdekelte az egészben a legkevésbé.:-) Van aki a saját lelkéről is csak akkor értesül, amikor fáj.:-(

walter77 2010.02.04. 11:46:18

"Úgy éreztem, hogy amiket korábban mondott, igaz volt, mert ilyesmit nem lehet kamuzni, ilyen vallomás mögött valódi, mély érzések állnak. Vagy lehet, hogy mégis csak üres szavakkal hülyített?"

Szépszívem! Hát persze, hogy kamuzott. A pasik ilyenek. Pont. Tudom, én is az vagyok. Az meg már tök mindegy, hogy szektás lett-e vagy sem. Kamu volt. Mert mi, a pasik a kamuzáshoz értünk, az érzelmekhez meg nem. (kivéve, ha szerelmesek vagyunk, de az egy más szitu...)

a rekettyés 2010.02.04. 11:49:31

Bakker ez ilyen egyszerű? Egy süti és már lehet kéglire vinni?
Én hülye meg vacsorára moziba nyaralni stb... viszem a barátnőm pedig már sokszor lefeküdtünk...
Te meg kaptál egy sütit meg pár netröl letöltött szerelmeslevelet és behülyültél. Gratula.

2010.02.04. 11:51:18

Milyen normális FÉRFIAS fiú festi szürkére a haját, hogy szebb legyen???:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 11:51:55

@Snowmass: nem rossz. Fényevős ufóelrablásos?:-)

a rekettyés 2010.02.04. 11:52:45

Bakker ez ilyen egyszerű? Egy süti és már lehet kéglire vinni?
Én hülye meg vacsorára moziba nyaralni stb... viszem a barátnőm pedig már sokszor lefeküdtünk...
Te meg kaptál egy sütit meg pár netröl letöltött szerelmeslevelet és behülyültél. Gratula.

Barry Kent 2010.02.04. 11:55:29

@Traktorka:
Milyen normális FÉRFIAS fiú festi szürkére a haját, hogy szebb legyen???:)

Akik éjjel-nappaliban ismerkednek :)

Snowmass 2010.02.04. 11:58:48

@tarquin - 1. Piréz FC: Például. Bár az ufó is kissé elcsépelt. Legyen helyette mondjuk a jelenés alanya PUA, aki a lehetséges összes fényviszonyban remekül érzi magát, beragyogja a környezetét, és mindeközben nagyokat kacsint és lágy ritmusokat dúdolgat.:D

Snowmass 2010.02.04. 12:00:58

@Snowmass: és persze közben különféle dallamokat dobolgat szórakozott módon:)

2010.02.04. 12:02:21

@Barry Kent:
Vagy aki azt hiszi, hogy attól lesz szupekan, ha külsőségekben top-on van. mondjuk lesz is, olyan lányoknál, akik a külsőségekre izgulnak.:) De 20 évesen ez még bocsánatos bűn abszolút!:)
Aki ilyen skatulyából kihúzott férfi létére, az nekem valahogy mindig büdi. Ott a férfiassággal, vagy az agyával mindig probléma van.

2010.02.04. 12:03:13

@a rekettyés:
most mé' sajnálod tőle azt a pár orgazmust?:)

Barry Kent 2010.02.04. 12:04:16

@Snowmass:
Szerintem sokkal eredetibb ha az éjszaka közepén felül az ágyban, rángatózik és valami ismeretlen nyelven óbégatni kezd.
Ha közben még a feje is megpördül párszor 360 fokban miközben uv-zöldet okádik, akkor a csaj az első kakasszóra le van építve :)

Father Justice (törölt) 2010.02.04. 12:04:59

@Traktorka: Miért ismerkednének a mai 19 éves lányok férfias férfiakkal? :)

Barry Kent 2010.02.04. 12:10:46

@Traktorka:
Az őszülés szuperkanságra vall?
Éreztem, hogy nincs még minden veszve :)))

2010.02.04. 12:12:32

@Primitív Állat:
Nemtom, csak eszembejutott, hogy hátha vannak olyan fiatal lányok, akik szeretik a férfi állatokat.:)) hiba volt?

2010.02.04. 12:13:13

@Barry Kent:
Őszülsz?:))
Elveszel feleségül?:))

Snowmass 2010.02.04. 12:13:30

@Barry Kent: :) Nem rossz, de lehet, hogy túlságosan sok benne az evilági elem. Az pedig kockázatos lehet. Mert még a végén a csaj sima gyomorrontásnak nézi az esetet és belelapátol egy komolyabb mennyiségű hashajtót...:)

Barry Kent 2010.02.04. 12:19:06

@Traktorka:
Egyre jobban :)
Miért is ne? Nős még úgyse voltam :)
Hétvégén ráérek, lefoglalom a házasságkötőt :D

summerstorm 2010.02.04. 12:23:06

kicsit nem figyelek, és már van sci-fi film forgatókönyve a blognak, és esküvő is készül...

Father Justice (törölt) 2010.02.04. 12:23:29

@Traktorka: Öreg hiba méghozzá. A mai tinijányok a cukipofákra buknak. :)

2010.02.04. 12:23:39

@Barry Kent:
Én sem voltam még férjnél, tök jó!:))
Nem szeretnék nagy lagzit, csak olyan kis szolid, családiasat, szóval ne béreljél limuzint.:)

Kham 2010.02.04. 12:24:11

Szerintem a srác "zakószerű kapucnis kabátja" igazából egy szerzetesi csuha volt, retro pólóján "Anno Domini 1223" felirattal, retro cipője Sa-Ru márkájú, ezeket valóban nem lehet kapni az Asia Centerben, csakis a Klarissza und Franciscanusban, a haja nagyon jól be volt formázva, tudjátok az a kicsit punkos, amikor a fejtetőt kopaszra nyírják, de körben megmarad a haj.
A találkozás igazából úgy kezdődött, hogy a rendfőnök mondta a srácnak "Ugyanmár Domestos testvér, imádkozás helyett, menj a városba segítsd az elesetteket, a szegényeket, a potyadék népet és a szatyor nélküli lányokat! Hívd meg őket sütire hátha egy gyors ugrás a történetben után egyből lepippantanak. De aztán három hét múlva visszatérj és számolj be tapasztalataidról, hol tart a bűnős világ, hatásosak-e az imák."

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 12:26:23

@Snowmass: ohh, ez zseniális!:-) Esetleg beszélgetés közben felvetni, hogy mely puhatestű állatok törnek éppen világuralomra? Átszellemült arccal előadni legutóbb olvasott képregényünk tartalmát, mint vallott életfilozófiánkat? Esetleg vacsora közben szemléltetni, hogy nem hiszünk a civilizáció kés-villa nevű találmányában? A lehetőségek kifogyhatatlan tárháza.:-)

2010.02.04. 12:27:12

@Primitív Állat:

Sebaj, a férfiállatok RÁM bukjanak, és akkor rend van a világban.:))

summerstorm 2010.02.04. 12:29:51

@tarquin - 1. Piréz FC:

most jövök rá, hogy igazából a zárosztály tökéletes leírását próbáljátok megvalósítani:)

Barry Kent 2010.02.04. 12:30:09

@Traktorka:
Én sem akarok nagy felhajtást, lefoglaltam két asztalt a mekiben :)
mooon:)-t meghívjuk?

Barry Kent 2010.02.04. 12:32:14

@tarquin - 1. Piréz FC:
Paplan alá pukizás? Azt három hét alatt biztosan megunja a leányzó :)

summerstorm 2010.02.04. 12:32:31

@Barry Kent:

csak hogy rádioaktívat sugározzak rátok, miközben kimondjátok a boldogító igent :)?

a válás mikor lesz?
megyek oda is :)

Kósza 2010.02.04. 12:35:21

@mooon:): mert minden válás házassággal kezdődik! :) Mint szoktam volt mondani.

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 12:35:36

@mooon:): kikérem magamnak, én épp próbálok érdemben hozzászólni a poszthoz.:D

kóristalány 2010.02.04. 12:36:58

@Primitív Állat: De jó, aakor a férfiak megmaradnak nekünk! :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 12:37:59

@Barry Kent: nem ennyire radikálisan, mivel az eljén azt kell hinnie, hogy olyan hejjespasi vagy, akinek van fantáziája és elvei.:-) És ezt kell megunnia.:-)

summerstorm 2010.02.04. 12:39:22

@tarquin - 1. Piréz FC:

jaj bocsánat, nem tudtam kellően elvonatkoztatni... :)

Barry Kent 2010.02.04. 12:46:17

@mooon:):
Hogy te milyen vagy, még három hete sem tart a boldogságunk, te meg már válással jössz...

summerstorm 2010.02.04. 12:51:00

@kóristalány:

ebben ne legyél biztos... :)))

@Barry Kent:

ééén, én csak alkalmazom az elméletet, miszerint ami gyorsan jön, az gyorsan megy... az ismerkedési fázis hosszúságát figyelembe véve már tervezhető a válás :D

Barry Kent 2010.02.04. 12:52:07

@tarquin - 1. Piréz FC:
Én az egyszerű megoldások híve vagyok :))

Barry Kent 2010.02.04. 12:58:45

@mooon:):
Úgy gondolod túl gyors a tempó? :)))

Snowmass 2010.02.04. 12:59:07

@tarquin - 1. Piréz FC: Gondoltam, hogy ez tetszeni fog.:) És gyönyörűen rávilágítottál arra hogy, ebben még szép számmal vannak kiaknázatlan mélységek.:) Pl. még nem is volt szó a hülye járás gerincoszlopra gyakorolt jótékony hatásainak ecsetéléséről. Vagy a bogárevés immunerősítő terápiás módszerként való alkalmazásának szemléltetéséről. Vagy részletekbe menő módon ecsetelni az akácmézes fejtetőborogatásnak a földönkívüli lények távoltartásában játszott kiemelkedő szerepét, majd ezt bemutatni.:)

2010.02.04. 13:04:23

@Barry Kent:

Barry Kentné Traktorka :)

Ne figyelj a károgókra, boldogok leszünk!:)
Atzán jönnek a kis Barry-k...:)))

Van a mekiben ünnepi menü?:))

Kósza 2010.02.04. 13:09:11

@Traktorka: hogyne lenne,... MCHoltodiglan menü dupla sültkrumplival,... garantáltan hiperozmotikus műzsír :)

kóristalány 2010.02.04. 13:09:50

@mooon:): csak reménykedem :)

Sajnálom fiúk, hogy ennyi munkátok van egy lekoptató szöveggel. Egy nőnek sokkal egyszerűbb a dolga. Elég ha szex után a pasi fülébe súgjuk: 'te biztosan jó apa leszel édes'...és már se híre, se hamva. :)

Barry Kent 2010.02.04. 13:10:45

@Traktorka: :)))
Hm, jó kérdés.
Majd viszek esküvői marcipánfigurákat, és feltesszük a bigmekkre :)

A nászéjszakáig pedig előkerítem a szektás srácot, hogy megtanítson búgó hangon udvarolni :)

a rekettyés 2010.02.04. 13:11:32

Traktorka 2010.02.04. 12:03:13

Dehogy sajnálom tőle az orgazmust. Csak hát ha tudnám melyik cukrászdába jár hmmm... nos meghivnám egy sütire...
A kedvéért még egy Petőfi verset is vinnék amiröl azt mondanám csak neki irtam!!!

2010.02.04. 13:14:49

@Barry Kent:
A búgó hang jön a hormonokkal, csak szólok.
Olyanjaid vannak, remélem.:))
Remélem a nászéjaszakát már nem a mekiben tervezzük a budiban?:)))))

Rebelde 2010.02.04. 13:16:45

@Kham:
anno domini felirat:)))
és milyen igaz?! a tonzúráját takargatta a szürke pamaccsal a fején

Kósza 2010.02.04. 13:17:42

@kóristalány: hááát, erre is van számtalan megoldás, az egyik pl egy viccben is felbukkan:
a spermiumok beszélgetnek, -Messze van még egy petesejt?,
- Elég messze, mert még csak most hagytuk el a mandulákat!

summerstorm 2010.02.04. 13:21:02

@Barry Kent:

áááádehogy :)))...

@Traktorka:

mééért nem inkább a kistraktorok :)?

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 13:22:57

@Kósza: nem is illik.:-)

@mooon:): elnézem neked, hogy hiszel abban, hogy létezik objektíven normális.:-)

@Snowmass: földhözragadtabban is lehet ezt: pl. a legjobb pincepörkölt megkóstolása előtt emlékezetből felsorolni, melyik részében milyen E jelű adalékanyagok vannak? Megkérdőjelezhetetlenül hinni a zeller potencianövelő hatásában, és lehetőleg a házi almás pitébe is beletenni? Minden rohadt zöldségről okvetlenül kifejteni, hogy afrodiziákum? Na?:-)

papamaci1 2010.02.04. 13:24:35

Ha valaki egy szektásba botlik , jobb ha sikítva menekül. Akkor inkább egy skizó depis epilepsziás a diliházból....

summerstorm 2010.02.04. 13:25:13

@kóristalány:

és ez olyan jól működik...
ennél jobban csak a mikor látlak legközelebb, meg az és akkor legközelebb c. mondatokkal lehet még :D

Barry Kent 2010.02.04. 13:27:11

@Traktorka:
Remélem a nászéjaszakát már nem a mekiben tervezzük a budiban?:)))))
Nem, azt valami nívósabb helyen intézzük el, hisz úgyis lesz zenés-táncos mulatság utána :)))

Father Justice (törölt) 2010.02.04. 13:28:07

@kóristalány: A lekoptató szöveged férfi változata: "Te jobb vagy, mint a gyermekeim anyja." ;)

summerstorm 2010.02.04. 13:28:50

mármint azoknál, akik már 3 perc múlva eltünni terveznek...
aki 3 hétre gondol, ott a te mondatod az abszolúúút nyerő

summerstorm 2010.02.04. 13:30:33

@Barry Kent:

az instant plexibe zárt budijában :))?

Barry Kent 2010.02.04. 13:31:14

@mooon:):
Szívem, három hét múlva megyek a szüleimhez, szeretném bemutatni nekik a leendő vejüket.

summerstorm 2010.02.04. 13:32:58

@Barry Kent:

ettől még nekem is futhatnékom támadna :)))

Barry Kent 2010.02.04. 13:35:56

@mooon:):
ettől még nekem is futhatnékom támadna :)))
Ugyeugye?
A "szívem" persze cserélhető személyreszabottan. :)

Barry Kent 2010.02.04. 13:38:24

@mooon:):
Budiban?
Valami stílusosabbra gondoltam.
Esetleg egy bányató mellett egy kispolski hátsó ülésén.

Barry Kent 2010.02.04. 13:39:10

De persze, mivel akkor már nős ember leszek, ezért természetesen az asszony dönt. :)))

summerstorm 2010.02.04. 13:44:59

@Barry Kent:

mindenesetre megjegyezni megjegyzem magamnak a mondatot, még hasznos lehet :)

2010.02.04. 13:48:56

@Kósza: a spermiumok beszélgetnek, -Messze van még egy petesejt?,
- Elég messze, mert még csak most hagytuk el a mandulákat!

:D :D :D :D

Snowmass 2010.02.04. 13:50:18

@tarquin - 1. Piréz FC: :)) Való igaz. Pl. evés közben rendszeresen felhívni a másik figyelmét arra, hogy a lehetőség szerint tartsa magát az emésztési szempontból ideálisnak vélt rágási sebességhez? A lakásában lévő bútorokat tetszés szerint némiképp átpakolni azzal az indokkal, hogy a jelenlegi elrendezés túlzottan felpörgeti a csít? Hazajövetel után azonnali átöltözés és legalább 2 órán keresztül tartó maszkviselés megkövetelése a vírusok elszigetelése érdekében?:)

2010.02.04. 13:52:26

@Barry Kent:
Ja, na a lagziról még nem beszéltünk!
Lehúzunk 4-5 felest valami késdobálóban aztán táncolunk az aluljáróban a szektások zenéjére?:)))
Aztán kis szex egy padon a Margitszigeten?

2010.02.04. 13:54:35

@Barry Kent:
"De persze, mivel akkor már nős ember leszek, ezért természetesen az asszony dönt. :))) "

Na! Ezt már szeretem! Mindenki vágja, hol a helye, érted!
:))))
De nem vagyok szőrős-szívű, azt csinálsz, amit akarsz.
Megborzolod az ősz hajadat, és máris rádizgulok.:))

Barry Kent 2010.02.04. 13:56:57

@mooon:): örülök ha segíthettem :)

Barry Kent 2010.02.04. 14:01:28

@Traktorka:
Megisszuk a 4-5 hubit és elháljuk a nászéjszakát ahol ránkjön :))

"De nem vagyok szőrős-szívű, azt csinálsz, amit akarsz."
Ne aggódj, ha túl szorosnak érzem a pórázt, nevelési célzattal inni kezdek :)

summerstorm 2010.02.04. 14:12:44

@Barry Kent:

remélem, hogy akinél esetleg majd bevetem, nem lelkes olvasója a blognak :D

Barry Kent 2010.02.04. 14:17:05

@mooon:):
nem hiszem hogy egy pánikroham közben a blogon agyalna :))

Viszont az a gond, ha a srác komolyan gondolja a dolgot, akkor könnyen bajba kerülhetsz.
Bár akkor elég ha hozzáteszed, hogy "...szóval azon a hétvégén sajnos nem tudunk találkozni" :)))

Barry Kent 2010.02.04. 14:23:49

@Barry Kent:
Csak nehogy én is összefussak valakivel innen, aki rajtam teszteli le a saját ötleteimet :)

egy lány 2 2010.02.04. 14:24:31

sziasztok!Én még a tegnapi poszhoz szeretnék hozzászólni!Én is ismerek olyan fiút aki nem akar sexelni!Amikor néha beszélünk msnen és szóba kerül akkor azt mondja,h ő szeretné meg,hogy tök jó lenne de fél,hogy utána rossz lesz!!!Jó mi?

2010.02.04. 14:29:12

@Barry Kent:

Juhúúú, te ilyen spontán férfiállat vagy, nekem esnél, ahol rádjön? Jeee!!!:))

Barry Kent 2010.02.04. 14:29:57

@Traktorka:
Viccelsz? 5 hubi után? :)))

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 14:32:38

@Snowmass: csííít.:DDD Minden tettére a csillagjegyét felhozni magyarázatként? Tág baráti kör előtt elemezni 2 héttel ismerkedés után, mennyire lesz jó apa/anya?:-)

2010.02.04. 14:36:13

@Barry Kent:

5 hubi után szép az élet meg bátor is leszel?:))
vagy én szépülök meg?:)))

Barry Kent 2010.02.04. 14:37:15

@Traktorka:
Utána olyan spontán leszek hogy olyan spontán nincs is :)))

summerstorm 2010.02.04. 14:42:16

@Traktorka:

meg kéne csinálni az egyik exem ötletét...
asszonta, hogy ő egy különleges szépségszalont csinálna...
ahol nem a nőket szépítik, hanem a férfiakat itatják :))
hazamennek, és gyönyörű az asszony :D

2010.02.04. 14:43:59

@mooon:):
Nah milyen jó ötlet, lehet kevesebb válás is lenne. :)

2010.02.04. 14:44:02

@mooon:):

ilyen "szalonok" már rég léteznek és "kocsmáknak" hívják őket.:)

2010.02.04. 14:45:06

@Barry Kent:

Na, jóvan, mondom, hogy jól meg leszünk!:D:D
Lesz szex, meg pia, mi kő még a boldogsághoz?:))

2010.02.04. 14:46:16

@Barry Kent:

Na, mondom én, hogy jól meg leszünk!:))
Lesz szex, meg pia, mi kő még a boldogsághoz?:))

summerstorm 2010.02.04. 14:47:30

@Traktorka:

neem, az nem ugyanaz... :D :D
innen nem engedjük tök részegen haza a delikvenst, mert annak nem ugyanaz a végeredménye...

summerstorm 2010.02.04. 14:50:42

@Traktorka:

Ez egy csodás házasság lesz :))

@Barry Kent:

:D :D :D

Barry Kent 2010.02.04. 14:56:03

@Traktorka:
Ez egy ideális házasság lesz :)
Ráadásul még erkölcsösek is vagyunk, mert ugye esküvő előtt nem szexeltünk :)))

@mooon:):
Na de ha eszméleténél marad a páciens akkor mit ér a kúra? :)

Snowmass 2010.02.04. 14:57:17

@tarquin - 1. Piréz FC: :D Ha pedig valamely tette nem a csillagjegy szülöttjére vall, akkor az aszcendenst és a szaturnuszt emlegetni? Esetleg még arra is kitérni a barátok előtt folytatott elemzés során, hogy remélhetőleg a közös gyermek majd a másik nagylábbujját örökli, mert az olyan cuki? A második randin meglepiből beállítani a telefonján, hogy hívásunk csengőhangja a "hogyan tudnék élni nélküled" című örökbecsű legyen?:)

summerstorm 2010.02.04. 14:57:40

@Barry Kent:

Csak érdeklődöm, neked pl úgy is megy, ha nem vagy eszméletednél...
:D megesz a kívácsiság :D

summerstorm 2010.02.04. 15:02:33

@Snowmass:

még lehet emlegeti holdjegyet is :)
meg bolygóegyüttállást...
numerológiai alapon való születési dátum elemzését...

csengőhangnak inkább a My heart will go on :)?

2010.02.04. 15:03:01

@Barry Kent:

Az isten is egymásnak teremtett minket a vak is láthassa!:)

Na, mikorra kaptál időpontot, nem ám lekésem az esküvőm szégyenszemre, te meg csak várnál az öszülő hajaddal szomorúan az oltár előtt.

Barry Kent 2010.02.04. 15:08:28

@mooon:):
ŐŐŐ, megfogtál :)

@Traktorka:
Bármikor mehetünk, aznap senki sem házasodik :)
El is szaladok lassan az Ázsiacenterbe esküvői lilazakóért :D

Snowmass 2010.02.04. 15:09:14

@mooon:): Ezek egytől-egyig remek észrevételek, nagyon köszönöm.:) Eszembe is jutott, hogy az indián horoszkóp sem elvetendő.:)

summerstorm 2010.02.04. 15:11:05

@Traktorka:

te vagy Julia Roberts :)...?
Wow, azt ne mond, hogy fél óra alatt kifogtad itt Richard Gere-t :D :D :D...
na jó... kicsit több volt mint fél óra.

Barry Kent 2010.02.04. 15:12:40

@mooon:):
Áh, Ricsi nem ért rá, engem küldött helyette :))

2010.02.04. 15:13:30

@Barry Kent:

Úúú, a ruha, tényleg!

Szertnél valami überbrutál-habosbabost? Miben izgulnál rám hamarabb?

A lilazakó ujját feltűrni ám szigorúan!:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 15:13:57

@Snowmass: :DDD kis rutintalan: az első éjszaka után ellentmondást nem tűrően kijelenteni, hogy együttélés során a fogkrémes tubus végét nyomjuk meg és visszacsavarjuk a kupakot. Valamint ki kell térni a WC-papír tartóba helyezési irányának axiómájára.:-)

Barry Kent 2010.02.04. 15:14:58

@Traktorka:
Ezt rádbízom, csak arra figyelj, hogy elférj benne a Kismocskosban az asztalok közt :))

2010.02.04. 15:16:05

@mooon:):

Több volt, mint fél óra, mert ebédeltem is már azóta.:))

Barry Kent 2010.02.04. 15:16:59

@tarquin - 1. Piréz FC:
Mi lenne ha előkapnátok egy házirendet a szex után, hogy "nos, szeretném ha az itt felsorolt 112 pont mindegyikét betartanád a konfliktusmentes együttélés érdekében."?

summerstorm 2010.02.04. 15:22:56

@Barry Kent:

LOOOOOOOOOOOL
ezen most sírva röhögök...

summerstorm 2010.02.04. 15:25:48

@Barry Kent:

legalább az ikertestvére vagy :D...?

2010.02.04. 15:26:38

@Barry Kent:

oké.:) gyűrűk? hozol az Ázsiából azt is?:))

Barry Kent 2010.02.04. 15:28:59

@mooon:):
Sajnos nem, és bár ő gazdagabb, én viszont fiatalabb vagyok :)

Ja, és addig én is röhögök rajta amig nem tapasztalok ilyet a gyakorlatban. Remélem Traktorka nem olvasta a tippeket :)))

Snowmass 2010.02.04. 15:30:48

@tarquin - 1. Piréz FC: :))) Tény és való, e vonatkozásokat illetően rossz életű közös ismerősünk inkább tájékozott.:) Bár ez utóbbiak nyilván nem is a lekoptatásra irányulnak, hanem a boldog párkapcsolat zálogát képező megalapozott elvárások.:D

Barry Kent 2010.02.04. 15:33:40

@Traktorka:
Jó hogy szóltál, intézem.
Mibe vágtam a fejszém, ingem-gatyám rámegy :))

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 15:37:34

@Barry Kent: kiváló ötlet, fontos az első együttlét után haladéktalanul aláíratni.:-))))

summerstorm 2010.02.04. 15:39:43

@Barry Kent:

ha 59 contra 61 az nem számít...
csak ha ennél azért lényegesebben fiatalabb vagy :D

summerstorm 2010.02.04. 15:40:52

@tarquin - 1. Piréz FC:

és az egyes pontok be nem tartása esetére vonatkozó retorziókat rögtön tisztázni...
pl: börgre el nem mosása: 2 napig nincs szex :D :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 15:43:15

@Snowmass: életvezetési jótanácsként is felfoghatók. Mint pl. a boldog párkapcsolat egyik záloga, ha Mecsek-túrára is tűsarkút húzol.:-)) (Ha jól memorizáltam az idevonatkozót, ugye.)

2010.02.04. 15:44:39

@Barry Kent:
Esküvői költségvetés:

Lilazakó: 1500
Gyűrűk: 1290
Menyasszonyi ruha: 2990
Mekimenük: 2*1290
2*5 Hubi: 4500
(vágod, hogy a pia a legdrágább tétel!:)))
Összesen: 12860 HUF.

Remélem ennyit megérek neked, Berry "férfiállat" Kent!:))

Snowmass 2010.02.04. 15:47:44

@Traktorka: Életed legszebb napja lesz. Úgyhogy nem járja, hogy nem kérsz csokrot. Szépet, nagyot.:)

Barry Kent 2010.02.04. 15:51:46

@Traktorka:
Végülis egyszer veszlek csak el, egye fene belefér :D

summerstorm 2010.02.04. 15:51:55

@Snowmass: @Traktorka:

Én szeretném kérni a nagy esemény után a csokrot, jó :)?
na nem mintha én szeretnék lenni a következő, csak potyázom a virágot a lakásba :D....

2010.02.04. 15:53:47

@Snowmass:
Igen, igazad van, mindig egy mekis/Kismocskosos lagziról álmodtam, jár nekem egy csokor is egyszer élek.
Ha lúd, legyen kövér.:))))

Barry Kent 2010.02.04. 15:54:02

@Snowmass:
Pszt. :)))

@mooon:):
Oké, két könnyezőpálma rendel. :))

Snowmass 2010.02.04. 15:54:26

@tarquin - 1. Piréz FC: Kérlek szépen, az valóban roppant fontos. Örömmel konstatálom, hogy nem volt hiábavaló minden erőfeszítésem. Legalábbis elvi szinten.:)) A rengeteg munka után mostanában viszont inkább arra hajlok, hogy én kérjek tanácsot (bár azt sem felejtettem el, hogy talán még négy továbbit kötelező jelleggel meg kell fogadnod). Szóval nem lenne véletlenül tőled is egy a számomra?:))

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 15:55:14

@mooon:): 112x2 nap ohne szex?:-)) Meggondolnám még ezt a listát azért.:-)

Barry Kent 2010.02.04. 15:55:19

@Traktorka:
Hazafelé beugrom az Állatkert növényházába.
A metszőolló + 1200 Ft.

2010.02.04. 15:56:14

@Barry Kent:
Mondjuk, ha nem innánk, akkor kijönne 8360-ból is, de akkor félek nem szexualizálnál meg (elbátortalankodnád), és az már ne lenne az igazi.

Barry Kent 2010.02.04. 15:57:37

@Traktorka:
Nem, marad a teljes lista, vettem fel kölcsönt uzsorakamatra :D

2010.02.04. 16:00:01

@Barry Kent:
Nem értem hol szabadultak el így a költségek...:D:D
Már össze se merem adni...

summerstorm 2010.02.04. 16:00:55

@Barry Kent:

Elképzelem Traktorkát, amint vonul az anyakönyvvezetőhöz a könnyezőpálmákkal :D :D :D :D...
Részemről elég lesz egy cserepes karácsonyi kaktusz :)...

2010.02.04. 16:02:33

@Barry Kent:

Mit meg nem teszel a "cejelmünkért", tudtam, hogy te vagy az igazi!:)))

Barry Kent 2010.02.04. 16:02:38

@Traktorka:
Ne izgasd magad, egyszer élünk :)

2010.02.04. 16:07:46

@Barry Kent:

Nászútra arra gondoltam, hogy elmehetnénk másnap a Normafához 22-es busszal.:)) van bérletem, úgyhogy az ingyé van.:))

summerstorm 2010.02.04. 16:08:42

@tarquin - 1. Piréz FC:

a 112X2 napnyi házasság után lenne beadva a válókereset :D

Kham 2010.02.04. 16:10:49

@Traktorka: Dehogy a Normafára! Fel kell lógni egy Balaton felé tartó vonatra, közösen bezárkozni a vécébe egyből megvannak a mézeshetek is:)

Barry Kent 2010.02.04. 16:11:18

@Barry Kent:
Na hallod, ha már vettem a bátorságot :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 16:13:15

@Snowmass: köszönöm a bizalmat, de hát én nem tudok életvezetés-oktatási magasságokba emelkedni. Azért megpróbálom:
Dolgozni kell, mert a dolgozó férfi szekszi. Ennyi a tanács, így életvezetésileg. Sejtem, hogy ezzel még nem fürdőzhetek a szellemi fénykádban, de talán hasznos megállapítás.:-))

Barry Kent 2010.02.04. 16:13:56

@Traktorka:
Persze neked válaszoltam, csak annyira izgulok :))

Normafa, az is valami?
Elmegyünk akár Szentendrére is, majd figyeljük a kalauzt a héven :D

Barry Kent 2010.02.04. 16:15:35

@Kham:
Azaz, léket verünk a Balcsiba és megmártózunk :D

2010.02.04. 16:15:36

@Kham:
Ah, egy örületes dugás siófoki személy vasúti klozettjében....:))
Én és Berry...:D Őőő, Berry és én...:))

De ugye milyen cukifiú, hogy mindenben benne van?:))
Idáig semmire nem mondott nemet!:))

2010.02.04. 16:18:30

@Barry Kent:

Azért, mert nem értettem ki-kivel van már.:))

De látom, jól megleszünk, nincs itt vita semmin.
Mehetünk kocsival is, most jut eszembe, hogy nekem van olyanom.:D Vagy ez már túl nagy flancolás???

summerstorm 2010.02.04. 16:18:41

@tarquin - 1. Piréz FC:

Jah, meztelen felsőtesttel üvegfalú irodaházat pucolni kívülről, az irodistalányok nagy örömére... :D

Snowmass 2010.02.04. 16:20:37

@tarquin - 1. Piréz FC: A bizalmat egyedül magadnak köszönheted.
A tanács pedig jól hangzik, életvezetésileg megpróbálom megfogadni (nem annyira nehéz).:) Megyek is tenni-venni.:)

Barry Kent 2010.02.04. 16:21:32

@Traktorka:
Hát merek én nemet mondani?

Most egy picit el, nem megcsalni :))

summerstorm 2010.02.04. 16:22:30

@Barry Kent:

még egy ideig nem mondasz nemet semmire, aztán hirtelen majd azon veszed észre magad, hogy kockás papucs lettél :))

2010.02.04. 16:24:45

@Barry Kent:
Persze, mész az Ázsiába a cuccért.:))

Snowmass 2010.02.04. 16:31:26

@Traktorka: neem, szerintem a legénybúcsúra készül:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 16:32:00

@mooon:): nahát, pl. Bár lehet, hogy beérem egy lazán, gallérnál kigombolt inggel.:D Vagy..

@Snowmass: látod, egyszerű ez, még kínzószerszámot sem tettem a tanácsba.:-))

Kósza 2010.02.04. 16:48:07

kellemes estépítést, éljenek a végek! :) Sziasztok

Barry Kent 2010.02.04. 16:58:26

@Traktorka:
Már vissza is jöttem, mindent megvettem. :))

Barry Kent 2010.02.04. 17:03:39

@mooon:): ugyan már, még semmi lehetetlent nem kért :)

Bár ha előveszi a 112 pontos listáját, akkor vagyok nagy bajban.

2010.02.04. 17:08:34

@Barry Kent:
Wow!:D
Mostaztánmár tényleg el kell venned, ha a ruha is megvan meg a gyűrű is!:))

Barry Kent 2010.02.04. 17:12:52

@Traktorka:
Megvan minden, az Ázsiában vettem akciós esküvői szettet, van benne gyűrű, mennyasszonyi ruha, suhogós zakó. :P

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 17:18:18

@Barry Kent: ugyan, jó tett helyében érvényes jót várni.:-)

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.02.04. 17:19:07

@Traktorka: @Barry Kent:

Nem akarok ünneprontó lenni, de mielőtt fejet ugrotok az ismeretlenbe, szeretnék pár jogi tanáccsal szolgálni a témában:

raerunk.blog.hu/2009/05/07/jogasz_a_csaladban

Illetve pár oktatóvideó, mire figyeljetek:

A Bit of Fry and Laurie - Pre-coital Agreement
www.youtube.com/watch?v=NuWGVmlkLKo

Sexual Consent
www.youtube.com/watch?v=f--u_puzhGs

ui:
bár tanácsaim elévülhetetlenül kiválóak, marketingcélokból most akciós áron adom őket (egy kupica pálinka)

Snowmass 2010.02.04. 17:20:23

@tarquin - 1. Piréz FC: Mondjuk személy szerint kedvelem a kihívásokat, úgyhogy ha a lelked mélyén valamiféle szerszámot is beletennél, akkor egy percig se fogd vissza magad.:D

2010.02.04. 17:20:26

@Barry Kent:

Tyűű, de ügyi vaaagy!:))

Akkor én most gyorsan elmegyek megülöm a leánybúcsút.
Meg most már bökjél rá valamelyik időpontra. nehogy elkerüljük egymást, és mást vegyél el.:))

Barry Kent 2010.02.04. 17:24:22

@Traktorka:
Legyen négy óra, akkor még világosban látlak :D

Akkor nekem is legénybúcsút kell csapnom :))

Barry Kent 2010.02.04. 17:26:05

@piréz vitéz / plüssmacsó:
Ez a szerződés nagyon beteg :D

De a mi szerelmünk tiszta és annyira de annyira erős, hogy ilyenre nincs is szükség :)
De a páleszt persze álljuk :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 17:29:55

@piréz vitéz / plüssmacsó: nocsak, idevonzotta az offolásunk a potenciális kommentelőket.:-)

@Snowmass: értem, de azért titokzatoskodnék ezzel kapcsolatban, azt mondják az életvezetők, hogy az vonzó.:-)

Barry Kent 2010.02.04. 17:33:04

@tarquin - 1. Piréz FC:
Emlékszik még valaki, hogy mi volt a posztban? :)

Snowmass 2010.02.04. 17:37:36

@tarquin - 1. Piréz FC: Jó, akkor ezt most úgy értelmezem, hogy te majd kínzod magad helyettem is a tűsarkúval, mialatt én kényelmesen dolgozok, és mindezt annak érdekében, hogy szekszi lehessek, te pedig vonzó.:DDD

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.02.04. 17:41:23

@tarquin - 1. Piréz FC:

Tudod, aho' az ősi piréz mondás tarcsa:
Ott őrizd a nyájat, ahol a kecskék legelnek, ne pedig ott, ahol a karám van!

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 17:48:48

@Barry Kent: én csak a kérdésekre: miért mond olyanokat, hogy szeret, utána meg olyat, hogy mégsem? Vagy valami ilyesmi.

@Snowmass: rendben, de nem lehetne, hogy akkor pl. én nem dolgozom, hanem napot lopok? Vagy az nem szekszi?:-))

@piréz vitéz / plüssmacsó: ohh, de milyen igaz mondás ez! Majdnem olyan igaz, mint ha a vén kecskére rábízod a sót, akkor abból előbb-utóbb szex lesz. Vagy hogy is van pontosan?:-)

Snowmass 2010.02.04. 17:55:54

@tarquin - 1. Piréz FC: Tűsarkúban napot lopni határozottan nem szekszi. Túlságosan modoros. És mivel a tűsarkút nem szabad hanyagolni, marad a munka. Ahhoz viszont nagyon kompakt tud lenni, sőt még szekszi is.:))

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 18:02:45

@Snowmass: ehh, tudtam, hogy egyiket sem lehet megúszni.:-) Mondjuk arra még rákérdeznék életvezetésileg, hogy az abszolút boldog párkapcsolathoz elég-e ca. 8 cm?:-)

Snowmass 2010.02.04. 18:07:03

@tarquin - 1. Piréz FC: Életvezetésileg mondom, hogy annak mindenképpen elegendőnek kell lennie az abszolút boldog párkapcsolathoz. Sőt, nyugodt lélekkel mondhatom, hogy aki ennek ellenkezőjét állítja, az még nem tette le a szigorlatot életvezetésből.:))

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.02.04. 18:09:41

@tarquin - 1. Piréz FC:

Eredetileg úgy, hogy "ha a vén juhászra rábízod a kecskét, akkor abból előbb-utóbb szex-só lesz", de én mindent tagadok. :)

Nekem annyi maradt meg a posztból, h nem maradt szatyor a bótban.

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 18:12:17

@Snowmass: milyen jó ezt tudni: A minőségi párkapcsolat alapja tulajdonképpen a vonalzó.:-)) Posztírónak mondom, hogy esetleg ez okozhatta a problémát.:-)

Snowmass 2010.02.04. 18:17:36

@tarquin - 1. Piréz FC: Szerintem csak a kritikus esetekben van szükség vonalzóra. Nem kell mindent kicentizni. Általában a helyes szemmérték is megteszi.:) Azt hiszem, hogy ennek birtokában a posztíró is elkerülhette volna a problémát.:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.04. 18:19:50

@piréz vitéz / plüssmacsó: Hát ezen siklott félre az egész kapcsolat! Hogy nem volt. Vagyis kiegészítem magam: a boldog párkapcsolat alapja a szatyor is, ez egyértelmű.:-) Rögtön írok egy müllerpétert.

Barry Kent 2010.02.04. 18:36:47

Számomra ezek a poszt tanulságai:
- ha egy nőnél nincs szatyor, akkor levadászható,
- ha a pasi haja szürkés, akkor sztár,
- ha a sztár hejjespasi 3 hét után nem áll le szektázni, akkor ásókapa.

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.02.04. 18:39:07

@tarquin - 1. Piréz FC:

Ez se rossz, én sajnos nem értek a müllerekhez (ezért aztán el is kezdtem nézni pár netes videt, h tudjam, miről maradtam le).

De nekem más jutott eszembe:
A maiak már túl jól ismerik a teszkó-törvényt, így az átalakult teszkó-paradoxonná. Ha vki túl lelkesen pakol a szatyorba, az valszeg csak el akar csábítani!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.04. 18:57:19

@piréz vitéz / plüssmacsó:

Ja, ezt tanúsítom :) De vannak jó tapasztalataim is ezzel kapcsolatban! :)

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.02.04. 19:05:53

@Kedves Nard:

Na! És izé, ezt úgy érted, h te pakoltál lelkesen "genitális hátsó szándékokkal", vagy neked pakoltak, oszt mégis lelépett?

csillag× 2010.02.04. 21:00:39

ÉÉééééééssssss dobperrrrggéééés : 300. :D bocsi ezt muszáj volt :P :))

Nikica21 2010.02.04. 21:02:33

De kemény volt ma mindenki szegény csajjal...!Nem tudom az miért olyan biztos, hogy ha 1hónap után adja oda magát tovább tart! Szerintem inkább túl helyes pasival kezdett, aki pedig nem akarta elkötelezni magát!
Nem baj...jön a következő majd!:)

Nikica21 2010.02.04. 21:03:28

Am jóestét mindenkinek!
Bár mostanában erás és ördögöcske nem tisztel meg bennünket!:(

Devil2 2010.02.04. 21:32:53

@csillag×: Csengess be Pannihoz a behűtött pezsgőért! :D

csillag× 2010.02.04. 21:33:08

@Nikica21: jah, erás már igen rég járt erre fele ...

Devil2 2010.02.04. 21:34:06

@Nikica21: Jó estét sminkes lány! Uncsi lett a késői műszak mostanság? :)))

csillag× 2010.02.04. 21:34:20

@Devil2: én már mióta a sárgadinnyémre várok.. :D

Devil2 2010.02.04. 21:34:58

@csillag×: Na igen, én jártam tegnap is, igaz cseppet későn..:))

Devil2 2010.02.04. 21:35:34

@csillag×: Ahhoz szerintem kell az 1000. :D

csillag× 2010.02.04. 21:39:41

@Devil2: még a múltkor Atya nyerte és átengedte nekem...ill asszem így volt. De lehet, h csak bebeszéltem magamnak mert már oly rég ettem .. :D

Devil2 2010.02.04. 21:39:42

@csillag×: márhogy a vodkára? (hülyeségeket kérdezek)

csillag× 2010.02.04. 21:40:35

Amúgy valami izgalmas valakivel a napokban? :)

Devil2 2010.02.04. 21:40:40

@csillag×: jaaa, szóval a szilárd halmazállapotúra gondoltál.. arra bizony várni kell nyárig... :(

Devil2 2010.02.04. 21:41:28

@csillag×: Hajjaj, izgalmak akadnak, de nem mennék ebbe most bele.. :D

csillag× 2010.02.04. 21:42:07

@Devil2: áhh..ha pia kell akkor inkább a papa házipáleszáért sétálok be a spájzba :P

Devil2 2010.02.04. 21:43:44

@csillag×: Mi van Veled mostanában? Tanulsz?

csillag× 2010.02.04. 21:43:49

@Devil2: felcsigáztál...ejj de baj, hogy olyan kíváncsi jószág vagyok.. :P

csillag× 2010.02.04. 21:45:31

@Devil2: még ezen a héten aztán kipipálva a vizsgaidő....és viszem haza a fenekem...már 5hete nem láttam az otthont :)

Devil2 2010.02.04. 21:49:06

@csillag×: jajj, kissé meredek a téma ezért nem akarom szétkürtölni konkrétan, de jól sejted, szexxel kapcsolatos..
húzzam még az agyadat? :D

Nikica21 2010.02.04. 22:01:37

Sziasztokkkkk végre élet és lemaradok!:D
Szex hmm.....ne ördögölj minket!:D

Devil2 2010.02.04. 22:02:49

@csillag×: hány félév van még?

Devil2 2010.02.04. 22:03:38

@Nikica21: Mit értesz ördögölés alatt? :))

Nikica21 2010.02.04. 22:05:01

@Devil2: hogy csigázol minket ebben a témában....na de ebben a témában nem akarsz megnyílni?:D

Devil2 2010.02.04. 22:10:22

@Nikica21: Csigázlaaak?? Ezzel? Ne hari, de megkérdezem, rendben van minden a kedveseddel? :D

Nikica21 2010.02.04. 22:14:46

@Devil2: Igen rendben van...., de tudod mi nők pletyi téren mindenre kiváncsiak! Nem rossz értelemben pletyi!:)

Devil2 2010.02.04. 22:19:41

@Nikica21: Ebből pedig nem lesz pletyi..
Nincsnek mostanában képeid a csodás sminkjeidről?

Nikica21 2010.02.04. 22:27:27

@Devil2: Nincsenek drága, mert mostanában nem készítettem versenyre!:)

Devil2 2010.02.04. 22:28:50

@Nikica21: Nincs verseny mostanában?

Erásss 2010.02.04. 22:30:25

Csak neeeeeeem hiányoztam Drága @Devil2: em! :)

Erásss 2010.02.04. 22:31:04

Amúgy szép estét mindenkinek!

Devil2 2010.02.04. 22:39:54

@Erásss: DEHOGYNEM Szivikeee!! Fülig is ér a szám most már! :D

Devil2 2010.02.04. 22:41:33

@Erásss: Képzeld, állítólag tudok csigázni. :D

csillag× 2010.02.04. 22:42:54

Nah mit huncutkodtok?? :P

@Devil2: ejjj, degoosz vagyol!!!...én meg kíváncsiii :P
Amúgy még 2 félév...de a második az szakmai gyak. De tereled a szót...nem engeded, h faggassanak??? :D

Erásss 2010.02.04. 22:43:58

@Devil2:
Mit tudsz?
Fülig ér, mi???:D

Devil2 2010.02.04. 22:46:53

@Erásss:

Két csajszit már felcsigáztam itt az este folyamán, állítólag.. :D

Devil2 2010.02.04. 22:47:53

@csillag×: Nem bizony, ellen fogok állni a próbálkozásoknak, kemémyen. :D

Devil2 2010.02.04. 22:51:35

@Erásss: Fülig hát! Tudod, az ami nekem "villás".. :D

Erásss 2010.02.04. 22:51:39

@Devil2:
De nekem úgyis elmondod privibe...:) Ennyi! :))
Nemsokára megy a válasz! :D

Devil2 2010.02.04. 22:58:58

@Erásss: Sok mindent tudunk mi már egymásról.. :D

Erásss 2010.02.04. 23:01:58

@Devil2:
Nem is lesz másképp...a napom része vagy! :D

Nikica21 2010.02.04. 23:05:49

@Devil2: Biztos van, csak nem tudok róla!:D
@Erásss: Nagyon jófej a kozmetikusod...kicsit levelezgettünk!:)

Devil2 2010.02.04. 23:06:24

@Erásss: Detto Szivi, detto. :D

Devil2 2010.02.04. 23:14:04

Aki bújt, bújt, aki nem, nem. Megyek fürödni és feküdni.
Jó éjt mindenkinek!

@Erásss: Szivike, várom a levelet! :))

hopp-hopp 2010.02.09. 20:33:09

FÓRUM - SAJNOS FÓRUM - VALAKI LÉPJEN KÖZBE :(
süti beállítások módosítása