Először azt hittem, kandikamera

2010. február 24. 06:54 - Panni CsP

„Iván lassan odaúszott hozzám, a víz alatt árkarolt a lábával, rámtapadt mint egy polip és szájon csókolt” – levélírónk boldog kapcsolatát csak párjának az idióta haverja árnyékolja be. Az ürge minden határt átlép, tenyérbe mászó, és igen irritáló figura. Amikor a lány bepanaszolja kedvesének, a srácot teljesen hidegen hagyja a dolog. Most megtanulhatjuk, hogy egyszerre két pasinak is kiosztható a bunkósági Nobel-díj.

 

Sokkal tartozom nektek, hiszen a Csajok és Pasikon ismertem meg jelenlegi páromat. Személyének tükrében szembesültem azokkal a hibáimmal, amikről addig nem tudtam, nagyon sokat köszönhetek neki. Legyen K. a neve. Már jártunk egy ideje, amikor bejelentette, hogy szeretne bemutatni egy barátjának. Angliából jött haza és kimentünk elé a reptérre. K. elment, hogy bedobjon a parkolóórába, én meg egyedül álltam és unatkoztam: azt sem tudtam, kit várunk, hogy néz ki. Egyszer csak megáll mellettem egy hosszú szőke hajú, napszemüveges, szakadt hippi. Biztos voltam benne, hogy egy svéd, aki mindjárt meg fogja kérdezni, merre van a klotyó vagy a taxiállomás.

De nem. A srác egyik kezével bőröndöt húzott, a másikban egy nagy magnót tartott, amit most bekapcsolt, lerakta a földre, és elkezdett a zenére, ott, a reptér kövezetén, mindenki előtt brékelni nekem – bár inkább brék-paródia volt az. Először azt hittem kandikamera, de aztán láttam, ahogy K. vigyorogva előlép egy oszlop mögül és szalad oda hozzánk. Már a biztonságiak is minket méregettek, így egyre kínosabban kezdtem érezni magam. K. bemutat a gyereknek: Ivánnak hívták – ő a haver, akire vártunk. Amikor K. azt mondta, hogy kimegy az automatához, igazából nem oda ment, hanem kiszúrta a folyosón kóválygó barátját, aki nem látott meg minket, a nagy tömeg miatt. Kitalálta, hogy megviccel engem, mert látta a nagy magnót a haverja kezében, és ez jutott eszébe. Hát, ez vicces, mondom, gratulálok, remélem, jól szórakoztatok rajtam! Persze, nem voltam megsértve.

Amikor beértünk a városba és leparkoltunk egy kávéra, Iván kitalálta, hogy magyar újságokat akar venni, hogy tudja, mik a hírek – bár ott volt nála a laptopja, nettel, de mindegy. Vett vagy 6 napilapot, majd átfutotta az elsőt. Látta, hogy nyert valami focicsapat, mire lerakta a magnót, újra bekapcsolta és imént levágott egy bréket, ott a járdán, a járókelők között. Szerencsére K. időben leállította. Felmentünk K. lakására és lecuccoltunk. Már ekkor idegesített, hogy Iván valósággal levetkőztet a tekintetével. Míg az ebédet raktam össze nekik, Iván folyamatosan sörözött K.-val és arról vetített, hogy miket marhult Londonban – minden évben kimegy pár hónapra a gazdag szülei pénzén.

Estére K. programot szervezett: az egyik barátja ingatlanos és kibérelt egy II. kerületi ódon házat egy kis házibulira. Kiöltöztünk, elindultunk. Amikor megérkeztünk, láttuk, hogy nagyon szolid lesz ez – örültem neki, mert én már kinőttem az őrjöngésből és a pogózásból, míg a párom haverjai nem mind. A ház tetszett a legjobban az egészből. Valakik gitároztak a nappali végében, mások röhögtek, csevegtek, söröztek stb. – én elindultam felfedezni a házat. Nem tudom, milyen építészeti stílusban épült (talán szecessziós?) de jó régi volt, nagy, zömök, szürke falak, bútor alig – a filmekben ilyenben lakik a Keresztapa. Volt benne egy üres pálmaház és egy uszoda is. Utóbbi tiszta volt, tehát használták, ha az estleges vevők pancsolni kívánnak, és már csak egy fürdőzés választja el őket a biznisztől. A belső és külső medence össze volt kötve a falon keresztül, egy kis átjáróval, a kerti medencével. Az átjárót le lehetett zárni, így ha tél van, a belső medence külön használható. Ilyet még nem is láttam. Nagyon izgatott a dolog. Most nyár volt, de le volt zárva az átjáró, így a külső medence üres volt, a belsőben viszont friss víz állt. Éppen elmerengek a vízen – a mennyezetről szivárgó tompa, szűrt fény kissé álmosított is - amikor valaki hátulról hirtelen megfogta a derekam és kicsit a víz felé döntött. Megfordultam – a szívem majd kiugrott – és természetesen Iván vigyorgott mögöttem. Hirtelen kiszaladt a számon, hogy ku…a a…ád, de már akkor megbántam. Láttam rajta, hogy magába száll és belátja, hogy tényleg bunkó volt, mert elsomfordált sörözni. Még én éreztem szemétnek magam. Lehet, hogy csak kedveskedni akart, én meg leanyázom.

Kicsivel később a házigazda bejelenti, hogy kezdődik a fürdőzés – engem váratlanul ért, mert nem is hoztam magammal fürdőruhát. K. tudta, de elfelejtett nekem szólni: neki is kiment a fejéből. A házigazda készült, mert K.-nak is adott valami nadrágot meg nekem is egy kétrészes fürdőruhát. Erre közlöm vele, hogy köszönöm, de nem kívánok felvenni használt fürdő cuccot. A házigazda azt válaszolja, hogy nem használt, de egyébként ki van mosva. Mindig tart néhányat a szekrényben. Ekkor egy sörös doboz repült át a fejem felett és a vízbe csapódott. Nem is kérdés, ki volt a gazdája: Iván rohant át a termen és ugrott egy hasast a vízbe. A többiek felbátorodva követték. K.-val átöltöztünk és csatlakozunk mi is.

Egy idő után a többiek kimentek: csak négyen maradtunk: K. és egy bikinis csaj, Iván meg én. Iván állandóan lebukott és a fenéken búvárkodott. Amikor lenyugodott, elkezdtünk beszélgetni. Egyszer csak kialudt a villany. K. a csajjal kiment, hogy megnézze, mi történt. Kettesben maradtunk Ivánnal (na, így kezdődnek a pornófilmek - gondoltam). Iván lassan odaúszott hozzám, a víz alatt árkarolt a lábával, rámtapadt mint egy polip és szájon csókolt. Azokat az érzéseket, melyek keresztül szaladtak egész lényemen, képtelen vagyok leírni. Egyáltalán nem érdekelt szexuálisan, sőt kifejezetten irritált, de amikor a nagy, húsos, mohó ajka az enyémre tapadt…egyszerűen annyira meg voltam rökönyödve, hogy cselekvésképtelenné váltam. Nem csókoltam vissza, de nem is löktem el. Megbénított a lényéből sugárzó…hogy is mondjam, ősi, elemi szexualitás. Jó, patetikusan hangzik, de nem tudom máshogy leírni. Nem tetszett a dolog, de nem is taszított. A hatalmába kerültem. Teljesen kiürültem. Az egész 5 másodpercig ha tartott, majd Iván pattant is ki a vízből.

Megszárítkoztam és átöltöztem, majd indultam megkeresni K.-t. Még mindig a csajjal beszélgetett, mindketten fürdőruhában. Mosolyogva szóltam K.-nak, hogy ideje átöltözni és menni. Távoztunk. Az autóban Iván végig dumált mindenről, ami az eszébe jutott.

Amikor végre kikísértük a reptérre, elmondtam az egészet K.-nak, aki hümmögve végighallgatott, majd legnagyobb döbbenetemre ennyit felelt: „Igen, hát, szóval ő ilyen”. Aztán elmagyarázta, hogy évikig bipoláris depressziós volt, még antidepresszánsokat is szedett, és néha ingatag az érzelmi háztartása, gyakran a szélsőségekig is elmegy. De nagyon sokat javult az állapota, mert korábban mindennek az ellentéte volt. K. javasolta, hogy ha annyira zavar a dolog, akkor írjam meg a CsP-nek! Megírtam. Lányok, szerintetek meddig és milyen alapon tolerálhatjuk valakinek (példának okáért párotok haverját) hogy egyszerűen lekapjon?

 

 
206 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr981785811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.24. 12:07:40

@Kósza: annyi baj legyen, akkor is tetszik az utolsó előtti két mondat.:-)

dianafan9 (törölt) 2010.02.24. 12:17:27

Először is faszt volt "kibérelve" a ház, az ingatlanos csávó árulta a kérót, aztán gondolta, nem fog feltűnni senkinek, ha a hónapok óta üresen álló kégliben csap egy baráti bulit, legalább faszagyereknek látszik a haverjai körében.

Másodszor meg milyen az már, hogy innen ismeri a K-t? Hát a blog van vagy fél éves, ez a kapcsolat tehát max. 2-3 hónapos, ha egyáltalán igaz. Szerintem kamu.

Adott helyzetben meg nem(csak) ezt az Ivánt kellett volna pofánvágni már az elején - szarnék én a depressziójára - , hanem K-t is kidobni az autóból, amikor ilyet szól, hogy "hát ő ilyen". Legközelebb meg dedobja a csajt a közösbe, vagy eljátssza pókeren, vagy mi lesz?

Father Justice (törölt) 2010.02.24. 12:19:26

@nestrot10: Én is erre gondoltam, várjuk is meg a teszt eredményét. :)

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: Lassan összeáll a kép. Ha nem fék, akkor K valószínűleg épp a májerkedési lehetőségek miatt tartja a kapcsolatot ilyen Iván-féle újgazdag debilekkel. De egyoldalúan nem mehet a dolog: cserébe K időközönként alkalmat teremt nekik, hogy a posztíróhoz hasonló megszédített libuskákat támadjanak le. Másképp nem menne nekik, hiszen egy agyilag ép nő alapállásban menekül az ilyen idiótáktól. Tökéletes együttműködés. Persze ez csak egy elmélet, amit most gyártottam - remélem, kevés közhely, általánosítás és sztereotípia volt benne.

Snowmass 2010.02.24. 12:24:13

Szerintem K. Iván segítségével tesztelgette a posztírót. Gondolom most eléggé rezeghet a léc.

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.24. 12:32:16

@Primitív Állat: azért menne az másképp is a haveroknak, nőből sem kevés a hülye.:-)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.24. 12:36:54

@Snowmass: ez milyen teszt? Pofáncsapja-e Ivánt? Vagy mi a jó megfejtés?:-)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.24. 12:38:23

blogmocit megrugdossa ősi, elemi agresszióból

summerstorm 2010.02.24. 12:39:46

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC:

bekajált, visszajött, jóllakottovodás...

summerstorm 2010.02.24. 12:41:44

***alszik 5 percet az asztalon***

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.24. 12:45:34

@mooon:): egészségedre váljék!:-) Na, de most már ébresztő, hasadra süt a buli, tánc, lazaság, tavasz!:-)

summerstorm 2010.02.24. 12:46:54

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC:

az ember napi alvásigénye csak még 5 perc :D :D...

bár ha csak ezek jönnének, akkor felkelnék :))

Snowmass 2010.02.24. 12:47:09

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: :) Őszintén meglep, hogy nem tudod. K. polgári foglalkozása női vízilabda tehetségkutató, és ez volt az ún. vízi közelharc próbája. Így már vili?:)

genghis 2010.02.24. 12:50:18

@Kedves Nard:
Mert egy agressziv torpe vagy tele kompenzaciokkal!
:DDD

Tudod aszongyak ketton all a vasar, meghogy konnyu katat tancba vinni, meg ilyenek.;)
" Megbénított a lényéből sugárzó…hogy is mondjam, ősi, elemi szexualitás"

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.24. 12:51:00

@Kósza: @mooon:): ezt nevezem Mannschaftsspielnek!:-) Lusta banda.:-)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.24. 12:54:40

@Snowmass: akkor megbukott egyértelműen, még a gatyát sem rántotta le Ivánról, pedig ez a vízilabdában alap. Ezért (is) szeretjük.:-)

summerstorm 2010.02.24. 12:55:18

@Kósza: @tarquin - 1. Piréz és tavasz FC:

:D :D :D
nem lusta, csak jól működik a szervezete, és ebéd után alvásért kiált :D...

de mindjárt újra pörgök, jó lesz így?

Kósza 2010.02.24. 12:58:21

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: nanana,... most nem Te vagy lee oldalon, úgyhogy csak tessék szépen kiülni! :)

Snowmass 2010.02.24. 13:04:02

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: Így van, megbukott. Ugyanakkor el kell határolódjak tőled. Nem szeretjük a vízilabdát, legfeljebb te szereted. Személy szerint unalmasnak tartom, és életvezetésileg soha nem fogom megérteni, hogy miért nem a partról próbálnak gólt dobni, az gyorsabb és egyszerűbb, ráadásul úgy az egész megúszható szárazon is.:D

summerstorm 2010.02.24. 13:12:03

@Snowmass:

havacska nem szereti a vizet :) :)?

Snowmass 2010.02.24. 13:14:06

@mooon:): igazából nagyon szereti, de úgy látja, hogy labdának ott nincs igazán helye:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.24. 13:15:19

@mooon:): hogyne, a legjobb.:-)

@Kósza: mély tisztelettel tájékoztatom Kapitány, hogy épp oda ülök, ahova kedvem tartja.:-)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.24. 13:20:02

@Snowmass: Rendben, én szeretjük.:-) Nem kell mindig mindent szárazon megúszni.

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.24. 13:23:43

Még valaki unja rajtam kívül, hogy mennyit dumálok? Megnyugtató volna tudni, hogy nem vagyok egyedül.:-)

Kósza 2010.02.24. 13:23:51

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: ez nem a Bounty,...csend, rend, fegyelem! :)

Snowmass 2010.02.24. 13:25:53

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: :) Minden szavaddal egyetértek. És te még miért szeretitek?:)

Snowmass 2010.02.24. 13:27:50

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: A te nyugalmad nagyon fontos számomra. Szóval igen.:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.24. 13:51:18

@Kósza: azértsem.:-) *tiszteleg*

@Snowmass: húú, hatalmas kő esett le a szívemről.:-)

Snowmass 2010.02.24. 13:53:43

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: helyes, életvezetésileg ez ugyanis mindenképpen ideális:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.24. 13:54:09

@Kósza: a többiek teljesítették a parancsot.:-)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.24. 13:56:17

@Snowmass: hálával tartozom neked, hogy helyreállítottad a lelki békémet.:-) Még a végén szektába kellett volna vonulnom.:-)

summerstorm 2010.02.24. 13:57:28

@Kósza:

ááá, csak egy kicsit...

summerstorm 2010.02.24. 13:59:52

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC:

még mindig nagyon pörögsz :))
vagy nálad már megvolt a délutáni kávé...?

Kósza 2010.02.24. 14:01:11

@mooon:): látom,... lelassulás minden vonalon

Kósza 2010.02.24. 14:02:17

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: ok, akkor szálljunk partra inkább, és mindenki dumáljon, amit csak akar! Pl erről a posztról lehet még mondani valamit?

Snowmass 2010.02.24. 14:04:20

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: Tudtam én, hogy inkább csendben kellett volna maradnom.:)

Snowmass 2010.02.24. 14:08:33

@Kósza: Nem nagyon látok benne már kiaknázatlan mélységet. Esetleg ki lehetne deríteni, hogy melyik kommentelő lehet K. Feltételezem, hogy ebből a szempontból minden K kezdőbetűs nick előnyben van.:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.24. 14:09:40

@mooon:): jó, hogy szólsz.:-) Még nem.

@Kósza: ezt már tetszetős parancs.:-)

Kósza 2010.02.24. 14:10:22

@Snowmass: értem én a viccet,... csak nem szeretem! :)
Mint korábban valaki megjegyezte, vélhetően az iwiwes alkalmazásra érthette a szerző a megismerkedést.

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.24. 14:12:16

@Snowmass: hát akkor most igencsak elbacctad az életvezetést, úgy látom:-) Tudtad, mi a helyes, azt' mégsem úgy tettél, ejj.

Kósza 2010.02.24. 14:23:03

@Snowmass: itt egy párról tudok,... bár most, hogy mondod a feltételezhetően hímtag nickje K-val kezdődik :)

Snowmass 2010.02.24. 14:24:25

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: Evvan. Mindez persze a jószívűségemnek köszönhető. Most már csak abban bízhatok, hogy idővel beigazolódik életvezetési szempontból, hogy mégsem hibáztam akkorát.:)

alumi 2010.02.24. 14:25:00

@Drága IV gernika (1749 - Haiti ): Ti nem értek!
:)

Az meg hogy valami idétlen pitsa, aki a saját képeit kibiggyesztve akarja megf..tatni magát melyik -állítólag- nagymenő 20 éves csákóval kavar, számomra a téma szempontjából irreleváns!
Komoly kapcsolatot nem véltem itt felfedezni.

Igaz, a posztbéli izé, sem minősül az én felfogásom szerint kapcsolatnak, csak ostobenkó barmok idétlen szórakozásának.

summerstorm 2010.02.24. 14:29:26

@Kósza:

most hogy mondod, ez nem jutott korábban eszembe, de valószínű

Snowmass 2010.02.24. 14:30:49

@Kósza: Hoppá!

Gernika! Hogy is van ez? Bár most jut eszembe, hogy K. Nard egyszer említett valami olyat, hogy van egy barátja Londonban.:DD

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.24. 14:38:47

@Snowmass: azért vigyázz, rá ne szokj a reményhalra az életvezetésben:-)

summerstorm 2010.02.24. 14:50:58

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC:

én szeretem a halat :)
:D :D :D....
hűűűű

summerstorm 2010.02.24. 14:52:54

cúúúnya blogmotorocka...

Snowmass 2010.02.24. 15:01:16

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: Most arra bíztatsz, hogy legyek genyó?:) Nem tudom, azt életvezetés-elméletileg nem tartom annyira helyénvalónak.

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.24. 15:04:34

@mooon:): tessék, már megint főzőblogot akarsz, de átlátok a szitán.:-))

@Snowmass: fittyfenét. Olyan légy, amilyen szeretnél.:-)

Snowmass 2010.02.24. 15:09:42

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: Akkor leszek döntésképtelen. Az úgyis olyan trendi férfias tulajdonság.:)

summerstorm 2010.02.24. 15:16:39

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC:

hát most mit csináljak, ha egyszer éhes vagyok... :)?

tudom, vegyek szendvicset...
megyek...
tényleg egyre jobban hasonlítok Luira...

Kósza 2010.02.24. 15:22:14

@mooon:): egy jó halas szendvicset vegyél :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.24. 15:23:15

@Snowmass: és ezt a fejükhöz vágni milyen jó.:-)

@mooon:): egyél.:-) Most nagyon kibírnék valami sütit.

summerstorm 2010.02.24. 15:31:07

@Kósza:

halas nem volt :))

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC:

na most a süti nem jönne be...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.02.24. 15:38:52

@Snowmass:

Valóban van, de tuti nem ő szerepelt a postban :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.24. 15:42:10

@Kósza: azt ne, de ha van valami gyümölcsös a faxodban, azt nem utasítom vissza.:-)

summerstorm 2010.02.24. 15:47:04

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC:

ribizlis tetejű túrótorta :)?

húúú, na most már, hogy beszendvicseztem, jöhet is a süti...

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.24. 15:51:59

@mooon:): nyamm.:-) Az nagyon finom, pont jó lesz.:-)

@Kósza: ez is csábítóan hangzik.:-)

summerstorm 2010.02.24. 15:57:13

és a végén mégiscsak megérkeztünk a gasztrobloghoz :D

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.24. 16:05:59

@Snowmass: te csak ne képzelegj, hanem súgd meg szépen, hogy skorpinyó vagy, és akkor a másik blogon tudok menőzni, hogy én tudom, de nem mondom meg.:DD

alumi 2010.02.24. 16:07:17

@Kósza: aha...K, mint Kósza!!:)
már vágom...:D összeállt a kép a sztorival kapcsolatban..

Snowmass 2010.02.24. 16:10:00

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: de hát ha egyszer nem vagyok az, és csak Bari lát rémeket?:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.24. 16:12:07

@Snowmass: én is azt láttam, bár életvezetésileg nem tanácsos bevallanom.:-)

Snowmass 2010.02.24. 16:15:01

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: Közben már megsúgtam.:)
Mit láttál? És miért nem tanácsos bevallani, mármint hogy életvezetésileg?:)

Snowmass 2010.02.24. 16:29:22

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: Na ne hülyülj. A skorpinyóság rémét láttad? Hát izé, ööö, ezt meglátni, ráadásul bevallani, nem más, mint egy komplett életvezetési bukta.:D
Pl. nem hinném, hogy én ennyire mellétraffálnék veled kapcsolatban.:)

summerstorm 2010.02.24. 16:34:29

@Snowmass:

még egy ideig nézem a diskurzust, és a végén felmegyek szakítósra, és jól megnézem, hogy hunnan gyütt a skopinyózás... ?

Snowmass 2010.02.24. 16:36:23

@mooon:): Adtam a skorpinyóknak!:)

Kósza 2010.02.24. 16:39:58

nno, én el, kellemes estépítést, sziasztok!

Kósza 2010.02.24. 16:40:43

@mooon:): el a kezekkel a skorpióktól! :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.24. 16:42:42

@Snowmass: nekem semmi bajom a skorpinyókkal, ám. Úgyhogy nyugodtan bevallhatom, szerintem.:-) Egy csillagjegyedbélit ismertem közelebbről, komoly életvezetési hiba volt, ezért azt nem tippelem senkire jószívűségből:-)

summerstorm 2010.02.24. 16:45:15

@Kósza:

további szép estét neked is :D

Snowmass 2010.02.24. 16:46:15

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: Biztosan az lehetett, hogy bezavart az aszcendense.:D

Snowmass 2010.02.24. 16:48:07

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: A buktát arra értettem, hogy én, mint skorpinyó?:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.24. 16:55:54

@Snowmass: tuti, vagy a hold épp ott volt, ahol nem kellett volna.:DD Most nem tökmindegy minek nézlek?:-) Te nem trafálnál mellé, mert értesz hozzá, én pedig soha nem találom el senkiét.:-))

Snowmass 2010.02.24. 17:01:32

@tarquin - 1. Piréz és tavasz FC: De, végül is mindegy, hogy minek nézel.:) Nem igazán értek hozzá, de sokszor anélkül is be lehet azért nagyjából lőni. Életvezetésileg pedig ha mégsem nem találod el, akkor egyértelműen nem benned van a hiba, hanem a másik aszcendendse tehet erről is.:D

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.24. 17:07:46

@Snowmass: egyértelműen bennem van a hiba, nem foglalkozom ezzel igazán.:-))

tarquin - védőháló nélkül 2010.02.24. 17:22:28

@Snowmass: ezen érvek mentén haladva csakazértis igazad van:-)

summerstorm 2010.02.24. 17:30:15

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

neked is :)

@Snowmass:

Na engem hova tetszik belőni :D :D?

@Kósza:

miért, mi van a skorpinyóval...:)? csííp?

Snowmass 2010.02.24. 17:30:39

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: :DDD Klassz név. De vigyázni kell vele, nem kis felelősséggel jár eme követelményeknek megfelelni.:)

Mindenesetre mivel újabban döntésképtelen vagyok, csak annyit tudok mondani az igazamat illetően, hogy még az sem kizárt.:D

summerstorm 2010.02.24. 17:32:44

@Snowmass:

kicsii moooon kííváncsiiii :) :) :)

Snowmass 2010.02.24. 17:39:38

@mooon:): Egyelőre lövésem sincs. De majd jól megfigyellek és megtippelem.:)

summerstorm 2010.02.24. 17:39:56

enyém a net :) :) :) :)?

summerstorm 2010.02.24. 17:41:07

@mooon:):
nem... nem a zenyém...

@Snowmass:
ezek szerint jól megbújtam a sorok között az elmúlt hónapokban :)

summerstorm 2010.02.24. 17:42:34

most viszont nálam is beüt lassan az indulás...
további szép estét!

dr. gernika 2010.02.24. 19:24:10

@primu: Naná, hogy mi nem, mert nyíltan csináljuk, de asszem volt tudomásod épp elég háttérben kavarásról a szakítóson is ahhoz, hogy most ne legyen jogod adni a kis ártatlant. :P

@Snowmass: Nardnak nincs bipol barátja, főleg olyan nem aki rányomulna a csajára. :)
süti beállítások módosítása