Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Én mindig csak „arra” kellek!

2010. március 26. 07:15 - csajokespasik

„Ezután kiderült, hogy a déli parton minden jó nő megvolt neki..." – meséli következő posztunk szerzője, akinek nincs szerencséje a férfiakkal. A hibát magában keresi, ugyanis megfigyelte, hogy amióta elégedett magával és jól érzi magát a bőrében, az erősebb nem képviselői szexuális tárgynak használják.

 

Sziasztok! Mivel elég érdekes dolgok történnek velem mostanában, úgy döntöttem, megosztom veletek. Azért ide írok, mert a környezetemben senki nem érti, miért „végzem” mindig ugyanúgy, tehát kíváncsi vagyok a ti pártatlan véleményetekre. 30 éves nő vagyok és elégedett az életemmel. Még annak ellenére is, hogy a párkapcsolataim az utóbbi időben rosszul alakulnak (természetesen ez néha elkeserít, de nem tart sokáig). Úgy vettem észre, ez azóta van, mióta jól érzem magam a bőrömben. Pedig állítólag ennek fordítva illene működnie… Amíg önbizalomhiánnyal küszködtem normális, tartós kapcsolataim voltak, de az utolsó két év kellemetlen meglepetéseket okozott.

Megismerkedtem Gáborral, minden jól ment, soha semmi vita, rendszeres találkák, a szex csúcs –főként erről szólt minden. Érzelmekről sosem beszéltünk, de én ezt nem is tartom fontosnak, úgyis alakul - kikényszeríteni szavakkal nem lehet. Minden téren megértettük egymást, ám 3 hónap múlva bejelenti, hogy összeismerkedett egy nővel, köztünk vége mindennek, gyereket akarnak (1 hónapja ismerték akkor egymást). Hagytam, menjen, ha akar. Persze "azért" azóta is visszajár, mert a nőjével már nem szexelnek a szülés óta. Pár hónapra rá találkoztam Tamással. Ő a főnököm volt az új munkahelyemen (munkaidő alatt nem találkoztunk, külön épületben volt). Isteni volt vele minden egyes pillanat, amit együtt töltöttünk, persze itt is a szexé volt a főszerep (amit nem bánok, mert imádom). Én beleszerettem, hiszen úgy láttam, ő is jól érzi magát velem. A forró balatoni éjszakák, séta a mólón, vacsi a parton esténként… csodás volt. Viszont sosem aludt nálam, hajnali kettő körül legkésőbb mindig eltűnt, mint a kámfor. Nyár vége felé beleuntam ebbe, és amikor elkezdett vetkőztetni, ultimátumot ajánlottam neki: csak akkor kezdjük el, ha több időt is szán rám alkalmanként pár óránál. Na, azóta csak munkáról esik szó köztünk, ha találkozunk. Ja, és ezután kiderült, hogy a déli parton minden jó nő megvolt neki... Mondjuk, a napokban beugrott az irodámba egy röpke aktusra, azóta viszont megint levegőnek néz. A mostani pasim nős: hónapokig nem adta fel, mire belementem egy találkába. És újra a régi nóta: tökéletes összhang, ugyanaz az érdeklődési kör, hobbi, habitus, és a kihagyhatatlan: fergeteges szex. Érzelmekről itt szó sem lehetett. Ő néhányszor beszélt arról, hogy mennyire hiányzom neki és fél, hogy túlságosan belém fog szeretni. Én nem akartam újra beleszeretni valakibe (és megégetni magam) aki ráadásul még családos apa is, így megkértem: érzelmekről köztünk ne essen szó többé. Az utolsó alkalommal, mikor beléptem a lakásába, furcsán üresen és ijedten nézett rám. Egész éjszaka hozzám sem ért, csak amíg szeretkeztünk: előjáték nuku, csak „rám fordult” hirtelenjében. Reggel kifakadtam: ha egy kis gyengédséget sem képes adni szóljon, keressek mást, és azonnal eltűnök, mert ez így nekem nem jó. Ő bocsánatot kért azzal, hogy soha nem bántana meg engem. Nem is érti, mi bajom van - rebegi ártatlanul bámulva. Nekem ez a viselkedés nagyon is tudatosnak tűnt, csak azt nem értem, hogy egyik napról a másikra mi változhatott meg…Azóta egyszer láttam húsz percre - egy menetre volt csak ideje, és már sietett is tovább. Szóval, mindig ugyanaz a vége és azt hiszem, ezt a könnyűvérűségemnek köszönhetem. Pedig emellett finomakat főzök, jókat beszélgetünk hosszú órákon keresztül, mindig kitalálok valami meglepetést, és mégis, mindig az a vége hogy csak "arra" kellek. Várom a véleményeket.

 
333 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr21869528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillag× 2010.03.26. 07:28:31

Boldog naposütéses jóreggelt :) :) :)

csillag× 2010.03.26. 07:43:47

Olvasás közben bennem is ez a vélemény fogalmazódott meg, amit a végére te is beleírtál: könnyűvérűség.
Szerintem nagyon szex orientált vagy és ezt a partnereid is észrevették. Még a volt főnököddel is lefeküdtél, miután megtudtad, h elvégre csak arra kellesz neki.
És nős férfiakkal kezdeni, mikor tartós kapcsolatra vágysz? :(

Madpapa 2010.03.26. 07:52:03

ez már volt, csak picit másként

tuli _ 2010.03.26. 08:12:20

Könnyen jön, könnyen megy.
A múltkoriból kimaradt, hogy miután már vége, azért kósza numerákra engedi, hogy használják.

@madpapa:
igen, pedig nem is vaterás :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.03.26. 08:21:36

A fasztarisznya definíciójánál a postírót ábrázolják.

csilek recseli 2010.03.26. 08:38:03

Előbb nézz magadba, aztán ha már megvan a viselkedésed oka, nekifoghatsz megoldani. Amíg ez neked így jó, nem fognak emberszámba venni. Az az érzésem, hogy túl könnyen veted oda magad. Először ismerd meg a párodat(személyiség, lelkület-ami nem a hobbikban merül ki), és utána tervezz vele bármit is.

S0und 2010.03.26. 08:39:08

ez vótmá' nem? heeee'

2010.03.26. 08:42:05

Szépjóreggelt és napsütést mindenkinek! :)

Én vagyok csak az akinek nem rémlik a story?

Amúgy minden kapcsolat erőteljesen a szexről szól. És hiába lehet nem mondod (vagy mondod) nekik, ők ezt érzékelik. Amúgy meg ha lezársz egy kapcsolatot azt tényleg zárd le, még kósza numerákat se "vállalj be" az exel. Amúgy nem tudom hol élsz, de nemlehet hogy ennek híre ment/megy?
1. pasihoz: Exel nem dugunk, pláne ha "családja" van, főleg kicsi gyereke.
2. pasihoz: Főnökkel nem dugunk (hiába dolgozik másik épületben), és ha vége, akkor itt is tényleg legyen vége.
3. pasihoz: Házas emberrel mint már írtm nem kezdünk.

daat 2010.03.26. 09:00:05

Szerintem a környezetedben is érti mindenki,hogy miért végzed mindig ugyanúgy, csak nem merik megmondani. Ha valaki csak a szexre van kiélezve (fogalmazhatnék máshogy is), azt kb 10 perc beszélgetésből meg lehet tudni. Ezután nagyon nem fogják másra használni és nem is tekintenek rá másképp. Nálad ez ráadásul még azzal is párosul,hogy olyan, mint büszkeség vagy önérzet még nem nagyon kopogtatott az ajtón. Aki éppen ráér 10 percre, az kirándulhat benned,még akkor is, ha előzőleg kidobott.
Van erre az egészre egy jó szó, de inkább iszom egy kávét.

Pééééénteeeeeek! :)

vendriner aladár 2010.03.26. 09:11:59

Gyorsan megkapnak, patron projekt lettél, ráadásul mivel már az elején a szex megvan, ennyire értékelnek. Őszintén szólva nálam is ennyit érnél, ez nem sértés, de aki könnyen kapható, azt könnyebb eldobni és túllépni rajta.

A környezeted nem ért meg? Nem csodálom, mivel irracionálisak a lépéseid, kicsit sem jó ez a viselkedés. Dugni mindenki szeret, de szerintem olyannal mindenképp jobb, aki iránt érzek is valamit. Én a helyedben kicsit eljátszottam volna a pasikkal és "megismertem" volna őket, nem pedig csak a szex. Ha folytatod, maradsz paplan pajti...

Madpapa 2010.03.26. 09:21:26

@Lesből Támadó Szárítókötél: tényleg ott volt. nahát, micsoda átfedések vannak :-)))

Devil2 2010.03.26. 09:22:44

Ha nem becsülöd magadat ennél többre akkor mégis mit vársz másoktól, miért becsüljenek ők jobban mint te saját magadat??
Ezen gondolkozz el.
Amikor önbizalomhiányos voltál nem azt kommunikáltad magadról hogy "lőhető" vagy, hanem inkább egyfajta tartást addott neked az az állapot.
Én azt javaslom hogy fogd vissza magad és légy tartózkodóbb, most már úgy is tudod hogy milyen képességek birtokában vagy, nem kell már az önbizalomhiányodat kompenzálnod.

Kósza 2010.03.26. 09:25:54

Az Északi part hozzám tartozik. Mi a kérdés?

Barry Kent 2010.03.26. 09:31:59

Harminc évesen azért már nem lenne nagy szégyen gondolkodnod.
Hidd el, az egód mit sem csorbul ha független pasikkal ismerkedsz és egy kapcsolatba sem csak az altested fekteted be.

Erásss 2010.03.26. 09:33:39

@Devil2:
Nem értünk egyet! :)
Igen is fontos a szex a kapcsolatban. Ez akkora hülyeség, hogy megismerni a másik személyiségét...stb az első d**ás előtt. :) :) Miért fogja vissza magát?? Nincs pasija akit megcsalna.... csak mindig kialakít egy párkapcsolatot, ahol persze, hogy van szex. Szerintem azzal sincs semmi gond, ha az ex visszajár hozzá. Főleg, ha nem az érzelmeken alapult a kapcsolatuk, hanem a szexen. Az meg ha jó, ki kell használni! :D :D De hát Szivikeee ismered erről a véleményemet, így nem is ecsetelem tovább.

Editke vagyok · http://editkevagyok.blog.hu/ 2010.03.26. 09:37:04

Túl jól szexelsz, ennyi a gond:)
Ideje viszafognod a teljesítményt.

alumi 2010.03.26. 09:37:46

Tuti, hogy valami retardált hím küldözgeti szanaszét ezt a sztorit az indexen. Legközelebb hol fogjuk olvasni? A modoroson?

csillag× 2010.03.26. 09:38:36

@Kósza: nekem meg msuzáj akkor most elfogadnom, h nem vagyok jó nő! :(...délipart.. :P

Barry Kent 2010.03.26. 09:45:17

@primu: na de mi célja lenne vele?

Kósza 2010.03.26. 09:46:55

@csillag×: talán épp vizsgáztál, s emiatt nem voltál otthon! :)

2010.03.26. 09:52:12

Szasztok!:)

"És újra a régi nóta: tökéletes összhang,"

Na ezt is megkérdőjelezem. Mit jelent, hogy tökéletes összhang MINDEN útjába akardó Dzsonval?

2010.03.26. 09:53:56

@Traktorka: jaj. hemzsegek a hibáktól.:))

csillag× 2010.03.26. 09:55:19

@Kósza: óóó, köszönöm! Most helyreállt a lelki harmóniám :) szóval akkor még talán van esély :)

Barry Kent 2010.03.26. 09:57:23

@Traktorka:
Helló Asszony :)

A tökéletes összhang azt jelentheti hogy Dzsoni nem fárasztja mindenféle hülye hősszerelmes dumákkal, viszont úgy nyal mint Lassie.

csillag× 2010.03.26. 09:57:25

@Traktorka: én elnézem,de csak mert péntek van és süt a nap :)))

Kósza 2010.03.26. 10:00:37

@csillag×: hogy egy klasszikust idézzek:"hope fish last dead" :)

2010.03.26. 10:00:39

@Barry Kent:

Szia, Barryférj!:)
Már megint lementél cigiért...Figyi, ha nem vagy velem boldog, mondd azt, érted, aztán váljunk el, érted...:))

A 20 perces szexet ÉN nem nevezem tökéletes összhangnak, sem a kettőkor legkésőbb lelépeket.:))de biztos velem van a baj.:))

2010.03.26. 10:02:55

@csillag×:

Olyan fincsi illat volt reggel a dolgozóba menet, hogy én is elnézek mindenkinek mindent.:))

Holo 2010.03.26. 10:03:56

successfull troll is successful

csillag× 2010.03.26. 10:08:47

@Traktorka: bSztos te is csak "arra" kellesz ennek a Barryfijúúnak :)

Devil2 2010.03.26. 10:09:47

@Erásss: Sziviiiiii!
Elbeszélünk egymás mellett! Lehet úgy is csinálni ahogy Te mondod, csak akkor egy árva panaszkodó szavat sem illik elejteni, hogy "jajjjj mindig csak arra kellek". És a posztoló meg pont ezt teszi. Vágod?
Amúgy imádlak, annyira Erásss vagy! :)))

Barry Kent 2010.03.26. 10:10:48

@Traktorka:
Ugyan, csak megpályáztam a munka hőse címet :)
De lassan belerokkanok és akkor folyton otthon ülök majd ;)

"A 20 perces szexet ÉN nem nevezem tökéletes összhangnak"
Na jó, de a posztoló igényszintje picivel lejjebb van :)
Aki a főnökével meg nőspasival kettyintést kapcsolatnak nevez, annak a húsz perces kufirc már szupermaraton lehet.

2010.03.26. 10:12:07

@Barry Kent:
Lehet ő is egy MNK huszár, és ezzel próbálja igazolni elöttünk állítását. :)

2010.03.26. 10:13:05

@Barry Kent:

Ki kellene engesztelned valamivel...:)

Devil2 2010.03.26. 10:15:19

@Kósza: Na ezt milyen "klasszikus" mondta? :))

Barry Kent 2010.03.26. 10:17:36

@Traktorka:
Tele vagyok ötletekkel ;)

Kósza 2010.03.26. 10:17:44

@Devil2: természetesen egy házi klasszikus :)

2010.03.26. 10:19:59

@Barry Kent:

Egyébként pedig nálunk is a dolgozóban szövődnek főnök-beosztott kapcsolatok. Van ilyen, simán, úgyhogy ezt nem sorolom a lehetetlen esemény kategóriába.

Holo 2010.03.26. 10:22:13

"Persze "azért" azóta is visszajár, mert a nőjével már nem szexelnek a szülés óta."

"Mondjuk, a napokban beugrott az irodámba egy röpke aktusra, azóta viszont megint levegőnek néz."

"Azóta egyszer láttam húsz percre - egy menetre volt csak ideje, és már sietett is tovább."

Nem tudom miért nem egyértelmű hogy egy paródiáról van szó. Ez valószínűleg a szerző ügyességének tudható be.

Barry Kent 2010.03.26. 10:28:21

@Traktorka:
"Egyébként pedig nálunk is a dolgozóban szövődnek főnök-beosztott kapcsolatok."
Jujujj, olyat én is láttam párat, sőt emiatt még tettlegességet is :)))

Barry Kent 2010.03.26. 10:28:58

@Traktorka:
Nem kíméllek, de a többiekkel nem osztom meg a részleteket :D

KiNG 2010.03.26. 10:29:23

Ismerkedj össze a kolléganőimmel, biztosan megértenétek egymást ;)
Az ilyen nők beletörlésnél többet nem érdemelnek.

Kytia 2010.03.26. 10:29:23

"...tehát kíváncsi vagyok a ti pártatlan véleményetekre."

Ebben tévedsz. Mi mindig utáljuk a posztolót. Na, olvasom tovább.

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.26. 10:29:28

tavaszreggelt!:-) Mecsoda őrültek háza van ma! Vagy én őrültem meg, ezt most pillanatnyilag nem bírom eldönteni. Bocs, majd ONlok, ha elolvastam. Mindenki jól amúgy?:-)

alien 2010.03.26. 10:30:38

ez egyszerű a faszinak kényelmes, hogy lehet lelkizés mentes csak szex kapcsolata te meg ebben benne vagy
lelkizz az elején és akkor olyan krapekod lesz aki kapcsolatozik

2010.03.26. 10:31:19

@Kytia:
Undok kismalacoskodsz? :P :)

_Tomiby 2010.03.26. 10:32:06

Nekem is be kéne jelentkeznem a hölgyeményhez. :)
Simán beéri a 20 perces dugásokkal, aztán meg nyöszörög hogy miért nem maradnak tovább.
Hát baszki lerí a bébiről, hogy könnyen megdugható, és mégcsak rá sem akaszkodik az emberekre, ideális bárkinek aki laza kexet keres kötöttségek nélkül.

Ha tényleg normális kapcsolatot szeretnél akkor nem cidázád le a főnököt sem az irodában. :)

KiNG 2010.03.26. 10:32:57

@primu: vagy egy vén xanaxon élő kurva; nem túl öreg, de már túl van 30-on, aki feleség volt, de a férjét elszedték előle a nők. Depis lett, aztán agyilag meggyógyult, de nem felejtette el, hogy a nőket lejárassa.

KiNG 2010.03.26. 10:34:38

Mit vagytok úgy oda a posztíró miatt?
Amúgy is minden nő kurva!

Erásss 2010.03.26. 10:35:47

@Devil2:
:))) Én is imádlak!!! Nagyon, nagyon, nagyon!!! ;)
Abban viszont igazad van, hogy nem illik panaszkodni.... el kell ismerni, ha szexorientált. Ez nem szégyen... :)))

Kytia 2010.03.26. 10:36:19

"Úgy vettem észre, ez azóta van, mióta jól érzem magam a bőrömben."

Plasztikai műtét volt, vagy mi? Lehet, hogy a szilikonmell miatt asszociálnak a pasik rögtön arra. Meg persze nem kéne engedned, hogy guminőnek nézzenek. Felugrik húsz percre megmártózni benned, aztán lelép? Mindezt úgy, hogy már kidobott, és gyereket csinált másnak? Mondjuk azt a másik nőt sem irigylem.

2010.03.26. 10:36:37

@Barry Kent:

Jajjmár, milyen kis zárkózottak lettünk hirtelen (ettől mindig beindulok:D!):))
Akkor találgatok.:))
Köze van a szexhez?:))

Barry Kent 2010.03.26. 10:38:05

@Traktorka:
Legyen? ;)
Szoktam én másra gondolni? :D

Kytia 2010.03.26. 10:38:52

@Zsu0805: Éééééén neeeem, csak őszintén felvilágosítottam.:) Aki ide posztol, eleve mínuszból indul, mert ha ő szívatott meg valakit, akkor egy görény/kurva, ha pedig őt szívatták meg, akkor puhapöcs lúzer/ostoba liba. Ez teljesen egyértelmű.:) Csak azért írtam, nehogy pártatlannak érezze a véleményünket, és ez tévútra vigye.:)

2010.03.26. 10:40:57

@Barry Kent:

Legyen!:))
Mármint MI nem szoktunk másra gondolni.:))
De nagyon durcis vagyok ám...:))))

summerstorm 2010.03.26. 10:40:59

csak 20 perce volt hát dugtatok egyet....?
hát szeretnék gratulálni...

egyébként meg mindenkinek szép jó reggeltet :D

Barry Kent 2010.03.26. 10:43:48

@Kytia:
"Plasztikai műtét volt, vagy mi?"
Dehogy, tipikus sikeres, munkamániás picsa, akinek amúgy tökéletesen megfelel a hétköznapi szexkapcsolat, csak amikor hétvégén a pasi inkább a gyerekével legózik, akkor depressziózni kezd és hülye posztokat írogat.

Barry Kent 2010.03.26. 10:44:26

@Traktorka:
Én meg nagyon-nagyon igyekszem :D

KiNG 2010.03.26. 10:44:29

Amúgy a posztíró írhat privátba is nekem.
Még állást is szerzek neki egy péntek esti cumiért.
Van sok kollégám, aki végigmenne rajta.

2010.03.26. 10:44:33

@Kytia:
De persze ha ezek az emberek nem lennének, akkor nem szórakoznánk ilyen jól(?).

Blogerovac 2010.03.26. 10:47:15

Ez a post minden héten lesz most már? :)

Kytia 2010.03.26. 10:48:02

@Barry Kent: Az rendben, de hogy lehet az, hogy valaki 28 éves koráig kis önbizalomhiányos, utána hirtelen elégedett lesz? Valami drasztikus történhetett, nem hiszem, hogy ekkorra nőtt csak ki a melle. Amúgy lehet, hogy önbizalomhiányos korában pont olyan nőkkel csalták, amilyen ő most.

summerstorm 2010.03.26. 10:48:28

@KiNG:

ejnye king :D...
átmentél sticibe:D?
szerzel esti programot a kollegáknak?

KiNG 2010.03.26. 10:50:21

@mooon:): mindent a cégért :)
estit? azt nem nézem ki a posztíróból. Jó lesz neki az irodai szex is, vagy a kocsihátsóüléses...

summerstorm 2010.03.26. 10:52:00

@Kytia:

Szerintem símán dagi volt kicsit, aztán egyszer csak lefogyott, és trendi cicikidobós, popsivillantó lyányka lett belőle....

summerstorm 2010.03.26. 10:54:28

@KiNG:

hümmmm... hát a munkamorállal mi lesz :D :D?
mindenki csak szépen munka után, mielőtt elindul haza...
:D naptárba beírni, hogy ki mikor akar indulni...
ja és X-elni, hogy kocsi vagy iroda...
ehhez már nyilvántartás is kell :D :D :D

dög vagyok ma, úgy érzem...

2010.03.26. 10:55:24

@Barry Kent:

Nemtudom. Kezdem elveszteni szerintem a hitelem előtted. Mindig megbékélek, aztán megint elmész cigiért. Ha posztot írnék erről, mindenki azt mondaná, hogy hülye vagyok, amiért mindig megbocsájtok.:))

KiNG 2010.03.26. 10:57:15

@mooon:): :D
ez ilyen természetben kapott juttatás, egyfajta hatékonysági bér :)
minél többet dugnak a stressz ellen, annál jobban dolgoznak :)
és a posztíró újra megörvendeztetne minket egy poszttal: "A Cég kurvája voltam"

summerstorm 2010.03.26. 10:57:59

@Traktorka:

Pedig azt hittük, hogy ti lesztek az álompár...
:)))
na jóóó, nekem volt egy kis aggályom a gyors döntéssel kapcsolatban, de bíztam bennetek...
Erre most azt kell lássam, hogy Berry nikotinfüggésére rámegy a kapcsolatotok... Csinálj már valamit :D :D...

azallamenvagyok 2010.03.26. 10:59:00

szakitshabirsz.blog.hu/2010/03/19/haromhavonta_csap_be_a_villam

de itt is megjegyzendő, amíg az önbizalmad a legfontosabb, baszhatod

Barry Kent 2010.03.26. 11:00:19

@Traktorka:
Na, mi ez a hiszti? :)
Legyek főállású férj és kommentelő? :D

2010.03.26. 11:01:41

@mooon:):

Az a bajom, hogy nagyon jó az ágyban a fiú.
Csak időlegesen mindig lelép. De a vígasztalós szex nagyon bejön.:)) Szerintem adok magunknak egy utlsó esélyt.:))

summerstorm 2010.03.26. 11:01:45

@KiNG:

hát végül is... mindenhol más és más a motivációs rendszer :D...

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.26. 11:04:17

Tényleg volt már, de bizonyos gondolatok különböznek. Kedves Posztíró! Pontosan arra kellesz a férfiaknak, amire ők kellenek neked. Ezzel nincs baj, csak épp használat után el kell őket dobni, ez alapszabály.:-) Te pedig épp fordítva csinálod, hagyod, hogy eldobjanak.:-) Ha normális párkapcsolatot szeretnél, akkor pedig tudni kell választani az önjelöltek közül.

Én lennék terrorista! 2010.03.26. 11:04:39

Sajnálom azt a szerencsétlent aki ezt az ostoba ribancot majd elveszi feleségül :(

Vad.Korte (törölt) 2010.03.26. 11:04:39

Egyszer azt írod, az érzelmek nem fontosak, aztán meg hogy nem akarsz megint(!) beleszeretni valakibe. Itt valami hibádzik.

summerstorm 2010.03.26. 11:04:46

@Traktorka:

Valld be őszintén, igazából erre épül a kapcsolat :)...
Lelép, megjelenik, veszekedtek... kibékülőset dugtok :D...
Ez adja az igazi adrenalint...
Már egy síma dugás lassan nem is lenne elég, mi :)))?
Te kis céda :D :D :D :D

KiNG 2010.03.26. 11:05:07

@mooon:): és itt adózni sem kell utána :)

2010.03.26. 11:05:19

@Barry Kent:

Minden rendes nő hisztizik néha.
Ennyi nekem is jár azok után, hogy elfelejtesz néha hazajönni.:)))

fubu05 2010.03.26. 11:07:43

Merre a laksz kedves poszt író ? Szívesen megismerkednék egy ilyen nővel .:)

summerstorm 2010.03.26. 11:11:52

@KiNG:

és mégis beépíthető az incentive rendszerbe... :)
ha elég boldogok, jobban dolgoznak :))
és ha csak később van hely potyadugáshoz, akkor tovább maradnak benn dolgozni (önként és dalolva letöltött további túlórákat lehet vele beszerzni a cégnek)
jól kitaláltad ezt :D

fubu05 2010.03.26. 11:12:53

Na egy ilyen nő kell nekem szereti a sex-et és tud főzni is.:)

System Volume Information (törölt) 2010.03.26. 11:13:12

Ha valaki kurvának áll, ne sírjon, ha basszák...

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.26. 11:13:33

@Kytia: szerintem most is önbizalomhiányos, az egész posztból ezt érzem.

Madpapa 2010.03.26. 11:14:37

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: dettó, mint a másik blogos írás, picit átszínezve. A gondolati különbséget max. az átíró vitte bele.

Barry Kent 2010.03.26. 11:15:30

@Kytia:
28 éves koráig szürke kisegér volt, addig talált is normális kapcsolatot, aztán valszeg előléptették, se ideje, se idege a nagy érzelmekre, és nem is ugyanabból a kosárból válogat.
Csak az egyedül töltött hosszú hétvégeken, amikor nincs pasi vagy egy ráérő barátnő, meg már a fészbúkon kertészkedés is unalmas, na akkor hiányozna neki valami szeretetféle.

Barry Kent 2010.03.26. 11:16:44

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
"szerintem most is önbizalomhiányos, az egész posztból ezt érzem."

Persze hogy az, sőt most csak igazán, csak most másképp.

KiNG 2010.03.26. 11:18:20

szóval posztíró, ha szeretnél sok sráccal dugni, írj privátba

Kytia 2010.03.26. 11:18:36

@mooon:): Hát, lehet. Bár fura, hogy valakinek 30 éves korára alakuljon ez ki. Ha 18 évesen történik ugyanez, azt jobban elhiszem.

Amúgy szerintem itt arról van szó, hogy végre megjött a várva várt önbizalom, és most magadnak bizonyítandó, mindenkit le akarsz vadászni. Nincs ezzel baj, de ne csapd be magad. Ha hosszú kapcsolatot akarnál, ahhoz való pasit keresnél, nem főnököt, nőset...stb. Ugyanezt az életvitelt folytathatod úgy is, hogy közben őszinte vagy magadhoz, és inkább élvezed, ahelyett, hogy rinyálnál. Másrészt lehet, hogy eddig kis önbizalomhiányosként kis önbizalomhiányos pasikkal jártál, és minő véletlen: működött! Most meg már igényt tartasz a top pasikra, mert az neked jár, viszont vedd tudomásul, hogy a top pasik világában mások a szabályok.:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.26. 11:20:39

@madpapa: most el nem olvasom a másikat, de mintha ebbe beleírta volna a szakítóson megjelenő vélemények egy részét.:-)

@Barry Kent: akkor megint feltaláltam a spanyolviaszt. Ügyes vagyok, no.:-))

Kytia 2010.03.26. 11:21:48

@Barry Kent: "nem is ugyanabból a kosárból válogat"

Na, igen. Én is erre céloztam.

Barry Kent 2010.03.26. 11:23:10

@Kytia:
Jaja, egyre gondoltunk.

Barry Kent 2010.03.26. 11:24:23

@Traktorka:
Minden rendes férj kiakad a hisztin :)
De nyugodj meg, a sok munka nem kamu, nem én vagyok a posztoló főnöke :D

2010.03.26. 11:25:34

@Barry Kent:

Szerintem az ilyen csajok nem értik, hogy mi miről beszélünk.
Simán elhiszem, hogy tényleg szerelems kapcsit remél a főnökétől is, meg a nős pasitól is.

A "top pasi" kategóriát definiáljuk a gyengébbek (én) kedvéért, lécci.:)) ezt most kytiának mondntam.:)

2010.03.26. 11:29:30

@Barry Kent:
Na jó.:)) Akkor készülj az estére, mert "strapás" lesz.
Szegény mi...:))

Kytia 2010.03.26. 11:33:41

@Traktorka:

Top pasi: külsőre vonzó, munkájában menő, karizmatikus vezérhím. Különös ismertetőjegye, hogy vele mindig "tökéletes az összhang" szemben kevésbé vonzó külsejű, kevésbé sikeres társaival.:))) Vannak köztük igazán kiemelkedő példányok, melyek "tökéletes összhangot" képesek kialakítani a déli part össze jó nőjével.:)

Rebelde 2010.03.26. 11:38:49

20 perc????
ez a pasi egy isten:DDD

Barry Kent 2010.03.26. 11:42:06

@Rebelde:
Vajon a vacsi is benne volt a húsz percben?

Rebelde 2010.03.26. 11:43:38

@Barry Kent:

benne hát, sőt a zuhanyzás, a sportrovat átnézése és még egy sör is:)

2010.03.26. 11:43:38

elégedett önmagával.. tetszik a külseje.. imádja a szexet..
lehet ezt a tipikus ribancoid külsőt sikerült magára applikálnia, ami kb azt kommunikálja, hogy "dugj meg".. ráadásul van önbizalma is, ami bizonyos esetekben szintén az előbb említett gondolatot kommunikálja..
összességében rád van írva, hogy használjanak ki, és ezekután az elején még élvezed is..

2010.03.26. 11:44:52

elégedett önmagával.. tetszik a külseje.. imádja a szexet..
lehet ezt a tipikus ribancoid külsőt sikerült magára applikálnia, ami kb azt kommunikálja, hogy "dugj meg".. ráadásul van önbizalma is, ami bizonyos esetekben szintén az előbb említett gondolatot kommunikálja..
összességében rád van írva, hogy használjanak ki, és ezekután az elején még élvezed is..

rozsomák 2010.03.26. 11:52:36

Szerintem a posztíró egyike az igazi szerelemre méltó keveseknek, ezért reméljük majd elnyeri megérdemelt jutalmát, de addig is sokan fogják még megdugni, az tuti..:-))

Rebelde 2010.03.26. 11:55:21

egyértelmű, akinek van önbizalma, szereti a szexet az már kurva

röhej

Barry Kent 2010.03.26. 11:55:36

@Traktorka:
Készülök, készülök, szerintem még meg is fürdök :)

smartdrive 2010.03.26. 11:57:44

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2010.03.26. 12:01:36

@Kytia:

Ahh, istenien hangzik, mindig ilyen pasira vágytam, akivel ilyen tökéletes az összhang.:D:D

Egyébként minden bizonnyal rezgésszinten van a válasz erre a gyötrő kérdésre, nevezetesen, hogy hasonló a hasonlóval, meg vonzés törvénye, meg ilyenek. Amíg hasonló a rezgésszámod a Top pasikkal, addig bizony vonzani fogod és gerjedni fogsz rájuk, mint az állat.:)

Emelni meg csak sajnos úgy lehet, ha el kezdesz magadon gondolkodni, és lépéseket tenni annak érdekében, hogy tényleg normális, szeretetteljes ember legyél saját magadnak. Mert ha magadat sem szereted, akkor könyörgöm, kit fogsz tudni? Hogyan ad valaki abból, ami neki sincs?:))

2010.03.26. 12:02:36

@Barry Kent:

Micsinálsz??? Há' hun van még karácsony???:))))

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.26. 12:05:26

@Rebelde: főleg ha mindemellett jól is néz ki:-))

Barry Kent 2010.03.26. 12:07:11

@Traktorka:
Jön a Húsvét, Te :)

Na rá ne rezegj nekem valami tőzsdecápára. Nekem ugyan semmim nincs, de a fele a tied ;)

Father Justice (törölt) 2010.03.26. 12:11:34

Ha "nem tudom, mit akarok, viszont kiakadok, ha te nem ugyanazt akarod" jellegű nőkről szóló történeteket hallunk, általában csak egy legyintéssel reagálunk. De súlyos tévedés lenne azt hinni, hogy ez a hölgy is ilyen. Ezek a mélyérzésű férfiak egyszerűen elmenekültek, mikor ráeszméltek: ők már fülig szerelmesek, de Malvin ezt nem viszonozza. Általános tévhit: ha megkapod a másik testét és figyelmét, automatikusan a szerelmét is magadénak mondhatod. Pedig hiába a nagyszerű szex, főzőcskézés, sok hosszú beszélgetés, ha mindezek ellenére úgy érzed, ezt sokan mások is nyújtani tudnák a párod számára - magyarul nem alakult ki a stabil párkapcsolatban nélkülözhetetlen lelki kötődés. Az önérzetes férfiember számára nincs rosszabb, mint mikor ráeszmél, hogy a nőnek lényegében csak a teste kell! Nem véletlen, hogy érzelmekről szó sem lehetett, ahogy konkrétan olvasható is a történetben. De a három hónap kritikus vízválasztó: az érzések a férfi részéről óhatatlanul jönnek, a nő meg egyszerűen nem tud kiigazodni annak megváltozott reakcióin, hangulatváltozásain.. azon meg pláne, hogy egyszercsak eltűnik, mint a kámfor. A helyzet pikantériája, hogy többnyire a nő hiszi azt, hogy csak X ideig használták a testét, holott pont fordítva: a férfi lépett le a színről, mielőtt teljesen összetörte volna a szívét egy legbelül érzéketlen, ám önbizalomban annál gazdagabb lepedőkirálynő. Az a szomorú, hogy ez tipikusan a top nőkre (extraszexi, okos, öntudatos, önálló) jellemző: használnak minket, aztán cudarul eldobnak. Azaz eldobnának, ha nem mi lépnénk olajra előbb - felismerve az elszomorító helyzetet. Éppen ezért nem tudom hibáztatni egyik férfiút sem. Ugyan ki akarna lelki roncsként kikerülni egy szex köré szerveződő "kapcsolatból"?

Top Shop!

2010.03.26. 12:11:57

@Barry Kent:

Juhúúú, tényleg, húsvét! Majd meglocsolsz???:D:D:DD
De velem fürgyé, mert az tök romi!:))

Nekem van mindenem, nem kő tőled semmi (agy hát khm, tudod mi kell!).:)
És még főzni is tudok, úgyhogy lehet tökéletes az összhang.:)))

kerdeozo 2010.03.26. 12:18:10

Hát kedves posztoló te egy penetráns kurva vagy és szemlátomást erről fogalmad sincs.

Barry Kent 2010.03.26. 12:18:36

@Traktorka:
Persze, már rendeltem is egy üveg retro orosz kölnit, remélem addig ideér :P
Főzéssel ne vágj fel, olyat én is tudok. :)

Viszont egyvalami izélgeti a csőrömet még a poszttal kapcsolatban: A jelenlegi kan családos apa, mégis nála találkozgatnak, hova teszi olyankor az asszonyt meg a gyereket? Vagy van külön kéjlak? Jöjjön a posztoló és nyilatkozzon :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.03.26. 12:20:07

@Primitív Állat:

Ez is csak egy önigazolás, belemagyarázás. Nekem is volt olyan kapcsolatom, ahol az első 1,5 hónap tök jó volt, aztán kiütköztek a dolgok, amik miatt inkább ne. És leléptem. Nem mint a kámfor, de leléptem. Nem azért mert magamat féltettem, csak azért, mert nem tudtam volna szívvel-lélekkel tovább abban a kapcsolatban lenni :)

Lemmiwinks 2010.03.26. 12:25:33

vazze, hol lehet ilyen nőt találni, mint a postiró?
:) igen kényelmes lenne :)

2010.03.26. 12:27:01

@Barry Kent:

Tudsz főzni?:)) Aztaaaa....:)) Mindig ilyen pasira vágytam, de komolyan.:) Nekem ilyen főzőspasi-fétisem van.:))

Barry Kent 2010.03.26. 12:27:27

@Primitív Állat:
Nagyot tévedek ha a beosztottat az íróasztalon kúrogató főnökurat vagy a félrelépő családapákat nem a hőssszerelmes címszó alatt keresem a szótárban?

Barry Kent 2010.03.26. 12:28:03

@Traktorka:
Mit főzzek a hétvégén? ;)

jaffandi 2010.03.26. 12:33:12

Meg kell tanulni nemet mondani arra ami neked nem jó. Ha a 20 perces látogatás neked nyilvánvaló okoból nem elég, akkor ne engedj a pasinak.
Aztán azon sem ártana elgondolkodni, hogy miért engeded meg a főnöködnek, hogy beugorjon az irodádba egy menetre, meg a másiknak, hogy felugorjon hozzád 20 percre. Feltételezem, hogy ezeket a dolgokat nem tervezed előre, hanem inkább csak belesodródsz a szituációba, aztán utána esik le, hogy mit is művelsz. Na erről kéne leszokni.

vivax 2010.03.26. 12:38:07

nincs mit tenni, sodródj az árral és szarj az egészre
vagy keresd Kozsót

72-es 2010.03.26. 12:40:51

Nem is értem, hogy miért tekint valaki szexuális tárgyként egy olyan nőre, akihez az irodában beugorhat egy gyors dugásra?
Én, ha lenne ilyen kolléganőm, rögtön megkérném a kezét! De sajnos nincs:(((

Barry Kent 2010.03.26. 12:43:05

@jaffandi:
Ha neki ez olyan rossz lenne, akkor nem keveredne folyton ilyen kapcsolatokba.
Érzi ugyan, hogy 30 felett már jó lenne valamit kezdeni az életével, de azért élvezi is, ergó újra és újra belemegy.
Nincs is ezzel semmi bajom, csak ne sajnáltassa magát az összes "szakmai" blogon :)

PiszkosFreddy 2010.03.26. 12:44:17

Hasonlót üzennék én is:Örülj neki,hogy annyi mindent tanultál a férfiaktól/férfiakról.Mostantól használj ki minket Te is,bár lehet,idáig is ezt tetted...kezdheted velem is,a számom:555-5555

2010.03.26. 12:46:37

@Barry Kent:
Hát olyan zavarban lettem hirtelen, hogy nem is tudok mit mondani. Főzd meg a kedvenced.:) Én meg lemeózom.:))
Dugunk a konyhában is?:))))

jaffandi 2010.03.26. 12:47:44

@Barry Kent: Persze, valami jót biztos talál ezekben a dolgokban, különben nem csinálná, csak nem azt amit igazán keres, és valóban utólag sajnáltaja magát.

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2010.03.26. 12:51:17

Ezt már egyszer beraktad valahova rinyagép. Már ott is elmagyarázták neked, hogy nem nős pasikkal kellene kezdeni, akkor talán nem csak a szex jönne össze, de úgy látszik kevés vagy agyilag, hogy felfogd. Talán ez is az oka, agyi hiátus.

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2010.03.26. 12:51:27

ezt a posztot én már olvastam régebben! most ez mi a fasz?

Barry Kent 2010.03.26. 12:53:41

@jaffandi:
Maga sem tudja mit keres.

Kandabula 2010.03.26. 12:54:56

Nem lehet, hogy a posztíró simán csak egy kurva? Valószínűleg a híre már megelőzi. Nehéz lesz komoly partnert találnia.

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.26. 13:00:42

@Primitív Állat: Hogyan? Ha nem tett bele érzelmet, akkor miért félne valaki attól, hogy lelki roncsként kerül ki a laza szexkapcsolatból? Valami nem stimmel az iróniában.:-)

Father Justice (törölt) 2010.03.26. 13:07:50

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Eredetileg nem "tett bele", aztán jött, megállíthatatlanul.

@Barry Kent: Nem tévedsz. Nem hősök, csak szimplán szerelmesek.

index-cenzura.biz 2010.03.26. 13:07:56

nem értem, miért nem kérsz pénzt ezekért a röpke aktusokért.
ráadásul most, hogy mindenki tudja, hogy mekkora kurva vagy, bármelyik környékbeli aranyos pasit felszeded, a többiek a kocsmában úgyis szólnak neki, hogy ribanc vagy, ezért változik meg a hozzáállásuk egyik pillanatról a másikra.

Valószínűleg kicsit megfontoltabban kell managelned ezt a dolgot, mert az, hogy hogy kezelnek a pasik sokban a te viselkedéseden múlik. Kicsit lassabb tempó, és ha nem bírod szex nélkül, akkor tarts több pasit, hogy ritkábban kapjon meg egyik-másik, így lesz idő kialakítani bennük a kötődést, és küzdhetnek érted folyamatosan. Jót tesz nekik a verseny ;)

kvadrillio 2010.03.26. 13:11:30

Ha figyelmesen visszaolvasod magad te is rájössz, egy röpke aktusra való, egymenetes csaj vagy ! :)

Ami nem baj, mert ha megörexel, lesz mire visszaemlékezned ! :O)

Csak hosszú távú kapcsolatról, gyerekről ne vizionálj, nem jön be !
Röpkére viszont mindig, sokat gondolj, az bejön ! :DDD

2010.03.26. 13:15:01

@jaffandi:
Meg arra kellene rászokni, hogy menetközben vegye észre a jeleket, amik arra mutatnak, hogy a Dzsoninak csak arra kell. Mert ennek vannak jelei, 15millió.
De ehhez bizonyos szintű érzelmi intelligencia szükségeltetik, hogy ki merjem mondani, vagy egyáltalán magamnak is be merjem vallanai, hogy ez nekem nem jó, és ezt érvényre kell juttatni.

Szóval én nem ribancoznám le azonnal, mert ezek sokszok egyáltalán nem tudatos döntések, hanem rossz minta követés.
Nagyon sok lány van ebben a csapdában, bár gondolom fiú is.

Barry Kent 2010.03.26. 13:18:30

@Kandabula:
Azért szerencsére a világ nem ennyire egyszerűen működik :)

Posztoló simán találhatna magának normális partnert akitől a fergeteges szex mellett szeretetet és tiszteletet is kapna, csak előbb fel kéne nőnie, és olyan férfiak társaságát keresni (vagy csak elfogadni a közeledésüket?), akik ezt számára meg tudják/akarják adni.
Addig viszont marad ezeknek a kapcája.

jaffandi 2010.03.26. 13:18:55

@Traktorka: minden szavaddal egyetértek :)

Barry Kent 2010.03.26. 13:20:26

@Barry Kent:
Ja és én ezt a helyében igyekeznék hamar eldönteni, mert önbizalom ide vagy oda, az idő megy és a végén már "arra" se fog kelleni senkinek.

2010.03.26. 13:23:27

@Barry Kent:

Jó ez a "fel kéne nőni" szöveg, csak ezt általában pont az nem szokta érteni, akinek mondjuk.
Ha azért van benne ilyen kapcsolatokban mondjuk, mert a szülei sem szerették, vagy nem mutatták ki, akkor egy ilyen szeretet nélküli kapcsolat "ismerős" lesz neki, és ezért jár így minden alkalommal. Mondhatni "rárezeg" a szeretetlenségre.
Teccik érteni?:))
Ahhoz lelkileg el kell jutni, hogy hoppáka, miért mindig velem fordulnak elő ilyen esetek, és mit tehetek ellene, hogy mostantól másképp legyen. Akarni kell a változást. Ez sem olyan egyértelmű mindenkinél. Nem azért mert hülye, hanem mert ennyire bele van ragadva a régi,rossz mintákba.

nikkel odeon 2010.03.26. 13:24:01

Nagyon egyszerű a dolog: a posztoló egy szexéhes ribanc, aki ráadásul még hülye is, mert meglepődik azon, hogy mindenki csak arra akarja használni, amire valójában való...

Amúgy nem szép dolog házas férfiakkal kuffantani - az sem mentség, hogy egyébként is megcsalnák a feleségüket. Ez gyökérség a részikrűl, de ettől függetlenül nem feltétlenül neked kellene lenned az eszköznek, ami elősegíti egy kapcsolat tönkretételét. Bár... végülis teljes mértékben ki kell használnod az egyetlen értelmes funkciódat.

Barry Kent 2010.03.26. 13:25:21

@Traktorka:
Ez a tipus megvan férfiben is, és ugyanígy nyavalyog :)

De ugye rajtam semmiféle jelet nem vélsz észrevenni? :P
Én nem csak a tested miatt szeretlek, ebben biztos lehetsz :))

2010.03.26. 13:26:44

Aki kurvaként viselkedik, nem is fogják azt mondani rá h apáca! :D

2010.03.26. 13:28:39

@Barry Kent:
Hát apukám, én most csak olyan jeleket látok rajtad, hogy túl sokat "dolgozol", ahelyett, hogy engem dögönyöznél. Aztán ki tudja miket csinálsz a bányában...:))

Barry Kent 2010.03.26. 13:32:49

@Traktorka:
Gyere, felveszlek titkárnőnek, majd dolgozunk együtt sokat és még a főnökszex is meglesz :D

Amúgy ééértem én mire gondolsz, de a posztoló azt írta hogy azért akadt már normális kapcsolata is, szóval azért lenne viszonyítási alap.

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.26. 13:35:13

@Primitív Állat: értem, a főnökben és a nős hapsiban feltámadtak az érzelmek 3 hónap után, amelyeknek addig nyomuk sem volt, ezért dobták a posztírót, nehogy fordítva történjen.:D:D:D

Barry Kent 2010.03.26. 13:41:11

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Áh, elkövették azt a tipikus lúzer-férfi hibát, hogy dugás közben beleszerettek a nőbe. Ettől aztán annyira berezeltek, hogy elszaladtak és eztán csak olyanra másznak rá akinél ettől nem kell tartaniuk :)

Barry Kent 2010.03.26. 13:42:37

Mert a végén még a csaj is jól beléjük szeret és hova vezetne ez?

Senkifia 2010.03.26. 13:52:34

kedves posztíró. Ha politikai jellegű lenne a poszt,azt írnám: aki qrvának megy, ne sírjon ,ha b.sszák :) de itt konkrét eset lenne,és félreérthető,mert természetesen nem ment senki qrvának. Csak szereti a szexet. De ha emellett más is kell a pasitól, miért nem beszél róla? főleg ha már megégette magát. mondjuk szex után. Mikor már a jobbik része(na ez már majdnem politika:)) megvolt a találkának. Hogyaszongya: nekem több is kell,és én érzek irántad ezt,meg amazt...na és te? Mert ugye ha hagyja az ember lánya,hogy a csávó"guminőnek használja",ahogy találóan egy kedves előttemi hozzászóló írta, akkor ennek mindig ez lesz a vége. Akkor is,ha meglepetésekkel készül,és főzni is tud a posztíró. A különbség így az,hogy ő a tökéletes guminő,aki nem beszél érzelmekről,imádja a szexet, eszméletlenül főz,és egy röpke 20perc után ott lehet hagyni az ágyon,menve a dolgunk után.
Lényeg: ha az ember nem mondja meg ,hogy mi baja,ne várja el a másiktól,hogy gondolatolvasó legyen,meg tenyérjós. És akkor lehet lesz több is,nem csak szex.

2010.03.26. 13:54:29

@Barry Kent:
na, ez egy jó ötlet, oké!:)
Majd felöltözöm ilyen szexi irodai dresszbe, skótmini, meg térdzokni,szemüveg, ilyenek és "túlórázunk".:))))

Barry Kent 2010.03.26. 13:55:54

@Traktorka:
És majd jól beadjuk egymásnak hogy hajnali kettőig kellett melóznunk, aztán cinkosan összekacsintunk :)

Sookie Stackhouse 2010.03.26. 13:58:06

próbáld, ne csak a szexre építeni a kapcsolatot...mert a pasik ha azt látják, hogy könnyű megkapni, akkor nem is erőltetik magukat, hogy a dolog tartós kapcsolat legyen..csak megdugnak azt jóvan...talán még 1-2szer visszajönnek ha már nagyon viszket azt annyi..

2010.03.26. 13:58:45

@Barry Kent:

Megvalósíthatjuk a tökéletesen legális félredugást.:)))

csillag× 2010.03.26. 14:01:54

@Barry Kent: @Traktorka: látom nagyon tavaszodik és dolgoznak a hormonok...meg a méhecskék :)

kvadrillio 2010.03.26. 14:01:57

Nincsen azzal semmi baj, ha az ember 30 éves és szeret kefélni.
Csak ne sokat moralizáljon rajta, mert az nagy mértékben rontja az élvezetet.....:)

Az életet élni kell.

Aztán eccer majd horogra akad valaki, de ha nem, akkor sem áll meg a föld forgása, megoldás mindenre van !

Barry Kent 2010.03.26. 14:05:28

@csillag×:
Ezek a méhecskék már hónapok óta itt zümmögnek :)

2010.03.26. 14:08:46

@Barry Kent: @csillag×:
Ezek ilyen hűséges méhek.:))

csillag× 2010.03.26. 14:12:59

@Barry Kent: de most úgy veszem észre, h kicsit hevesebben :) Csak vigyázzanak a virágra, nehogy letiporják a 42-es lábaikkal :)

más: meghúztam az ásványvizes üveget, volt benne kb. 2dl, de nem tudom mi lehetett benne, viszont most korcog a fogam...ez most vízkő vagy homok? :S :P

Barry Kent 2010.03.26. 14:19:16

@csillag×:
Csak nem össze akarsz hozni minket? :P Jelzem elkéstél :))
Pedig esküszöm igyekeztem titkolni. De hülyeség, amikor egyik reggel a kávézacc is mezőgazdasági munkagépet rajzolt ki, tudtam hogy végérvényesen elvesztem :)

Edding 2010.03.26. 14:21:08

én szívesen megismernélek :)

dzső (törölt) 2010.03.26. 14:21:55

@mooon:): hja ez valószínű
de kérdem az írótól: Mikor veszed észre végre, hogy lotyó vagy?
"Mondjuk, a napokban beugrott az irodámba egy röpke aktusra, azóta viszont megint levegőnek néz. A mostani pasim nős."
És egy közmondás: A kurvát, ha szembeköpik, azt mondja, hogy eső esik...

Jamesboci 2010.03.26. 14:26:22

basszus, mindenki megdugta, csak én nem.....

2010.03.26. 14:26:46

@Barry Kent:
Értjük mink a szerelmet!:))

csillag× 2010.03.26. 14:35:45

@Barry Kent: óóó tudom én aztat, még a híradóból értesültem az esküvőről, olyan 7országra szóló lakodalmat csaptatok. AZóta meg csak az eltűnéseidről cikkezik a nyújorktájmsz :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.03.26. 14:37:54

@dzső: embertársunkat köpdösni illetlenség. Ez is egy mondás.

Barry Kent 2010.03.26. 14:45:49

@Traktorka:
És most már a méhecskék is tudom mit nyüzsögnek itt (a hasamban persze, azt szeretik a kommentelők :))

@csillag×:
Jaj, csak mindig bepánikol ha nem írok pár napig, pedig igazán érezhetné hogy hónapok óta övé az a nagy szívem :)

Rebca 2010.03.26. 14:47:41

Ez voltmár a szakítóson x hete.

Art Mooney 2010.03.26. 14:56:28

obvious troll is obvious

Snowmass 2010.03.26. 15:01:55

Szerintem ez nem azonos azzal a sztorival, ami a szakítóson volt. Miért is olyan nehéz elhinni, hogy nem csak egy ilyen sztori, egy ilyen nő és három ilyen fickó létezik? Vagy azt hiszi mindenki, hogy csak egy fickónak lehet meg mindenki a Balaton déli partján?
:D

Snowmass 2010.03.26. 15:03:10

@Snowmass: Senki sem vonhatja kétségbe, hogy azért ezek roppant súlyos érvek.:)

Zelefánt 2010.03.26. 15:13:25

Na végre! Körünkben az Igazi Modern Szuperribanc, avagy az élet értelmetlensége a csöcsök mögül szemlélve a tévésorozatokat is megszégyenítő fordulatokkal...
A széria -- jó esetben -- még kb. 8-10 évre berendelve, legalább majd lesz mire emlékezni, gondolod -- de ily nagy tolongásban vajon fogsz-e mindenre és mindenkire?...

2010.03.26. 15:16:45

@Barry Kent:
Szerintem normális, hogy aggódom, ha nem jelentkezel mindenféle munka ürügyén.:)
Ez is csak a határtalan cejejmemet bizonyíccsa ám!:)

csillag× 2010.03.26. 15:19:22

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hm..szóval pájinka? akkor mégsem a szép napsütés miatt vigyorgok össze vissza?:)
Máris lelombozódtam.. .:(

Barry Kent 2010.03.26. 15:25:53

@Traktorka:
Na azért, de az nálam is határtalan, és még másnak is feltünt. Azt hiszem véged van :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.03.26. 15:26:00

@csillag×: Az egodat bántja, hogy nem csillagon vitázunk?:P

Barry Kent 2010.03.26. 15:28:07

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):
Igazad van, pillangók azok és még rózsaszínűek is :)

2010.03.26. 15:30:38

@Barry Kent:

Én ezt nem bánom egyáltalán.:) Mindig szép, boldog párkapcsolatra vágytam.:))
Még kicsit bohóckodunk aztán jöhetnek a cyber-gyerekeink!:)

csillag× 2010.03.26. 15:39:22

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): látom , látom megint magadból indultál ki. Szeretnéd, ha az undorító halakról beszélnénk? :D

Barry Kent 2010.03.26. 15:45:22

@Traktorka:
Na hát én sem bánom egyáltalán, csak gondoltam adok egy esélyt a menekülésre :)
Viszont ha már gyerekvállalás, én inkább hagyományos gyereket nevelnék (tudod, amelyik összefirkálja a bútorokat, leszedi a tapétát). Az alufóliaruhás cyber-gyerekektől picit tartok, nem tudom hogy viselkednek üzemzavar esetén ;)

2010.03.26. 15:50:48

@Barry Kent:
Na, jó, de olyan gyerekekhez, amilyenekre te vágysz, tényleg testileg kontaktálnunk kellene!:)))
Ottan má' nincsen mellébeszélés, érted.:))
Találkoznia kell az "+"-nak a "-"-al, különben csak isteni szeplőtlen fogantatásban reménykedhetünk.:))

Barry Kent 2010.03.26. 15:59:32

@Traktorka:
Szeplőtelen fogantatásban én ugyan nem hiszek ;)

Rókakígyó 2010.03.26. 16:04:17

A komolyabb dolgokról való beszélgetést semmiképp nem hagynám ki, főleg előtte. Aki meg munkahelyen szexel, sikeres ember nem lehet. Nem csoda, h a délipartosnők csak utánna derülnek ki. Mikor már nem kell annyira. Az a fickó egy kurva volt, veled szemben.

Netuddki. 2010.03.26. 16:04:36

Ez poszt már megvolt...

csillag× 2010.03.26. 16:07:08

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): az volnék? :) akkor ne is pályázz a hajamra :D

Juj, kezdem azt hinni, h tényleg nem az volt az üvegben , amire számítottam....már fájnak a "vigyorgó-izmaim" :D

2010.03.26. 16:07:15

@Barry Kent:
Akkor csak az A verziót leszünk kénytelenek erőltetni, és ne is ellenkezz, hogy dolgoznod kell meg ilyenek.:)
Különben is durcis vagyok még egy kicsit, tudod.:D:DD

Barry Kent 2010.03.26. 16:10:37

@Traktorka:
Te ne csigázz, mert olyat teszek hogy magad is megbánod :D

2010.03.26. 16:15:33

@Barry Kent:
Jajmá, ne fenyegess, inkább tedd, amit tenned kell!:)))

Barry Kent 2010.03.26. 16:18:03

@Traktorka:
Kikérjem a közönség véleményét? :P
Úgyis mindjárt kapunk az arcunkra hogy szétoffoljuk ezt a remek posztot :))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.03.26. 16:21:14

@csillag×: Lehet, hogy halferomont csempésztem bele? :)

2010.03.26. 16:24:14

@Barry Kent:
Ugyan miben kell kikérni a véleményüket?:))
Mi a hezitálásod tárgya, egyetlen szerelmem?:))

Father Justice (törölt) 2010.03.26. 16:28:37

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Így van, fején találtad a szöget! Annyi pontosítással, hogy nem három hónap után hirtelenjében, hanem a harmadik hónap végére alakultak ki bennük az érzelmek, szép fokozatosan. Esetleg annyit lehet a három úriember szemére vetni, hogy még illett volna további három hónapot adni a hölgynek, hátha nála egyszerűen tovább tart a szerelembe esés folyamata. De ilyenkor mindig benne van a pakliban, hogy ők 6 hónap alatt gyakorlatilag fülig szerelmesek lesznek, a nő viszont továbbra is csak használja a testüket. Ekkor értelemszerűen még nehezebb, még fájóbb a szakítás, mintha idejekorán olajra lépnek. Senki fölött nem török pálcát, mert nem vállalja a kockázatot. 2005-től kezdődően nekem is több éven keresztül volt részem ilyesmiben. Annyi különbséggel, hogy én mindig első látásra szerelembe esek (azonnal tudom, hogy nem tudok a célszemély nélkül élni), és ettől kezdve adok három hónapot neki is, hogy belém habarodjon. Biztos ami biztos alapon 4-5 ilyen kapcsolatot is futtatok egyszerre, hiszen totózni is 5 szelvénnyel szoktam. (Szerintem badar az, aki nem növeli minden lehetséges eszközzel a saját esélyeit.) Legalábbis akkoriban így gondoltam, de néhány év alatt (mire megvolt az összes TOP nő a Velencei tó környékéről - ez volt az én vadászterületem) érzelmileg teljesen kiüresedtem, és rájöttem: minden nőnek csak AZ kell. :(

"Megfogtam egy szúnyogot, nagyobb volt egy lónál,
Kisütöttem a zsírját, több volt egy akónál.
Aki eztet elhiszi szamarabb a lónál,
Aki eztet elhiszi szamarabb a lónál." :)

Barry Kent 2010.03.26. 16:30:10

@Traktorka:
Ugyan már, házasságon belüli hezitálás? Az meg milyen lenne már? :)) Olyat azért se csinálnék, mert hip-hop egy poszt szereplője lennék :D

csillag× 2010.03.26. 16:30:19

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): mér? a halferomonnak röhögő (mellék)hatása van ? :D Amúgy halat ettem ebédre ... :D

@Barry Kent: nah, aki beszól hozzám jöjjön! Nálam lehet reklamálni :) Én már várom a szaporodásos stádiumotokat :P

Barry Kent 2010.03.26. 16:37:12

@csillag×:
Majd küldünk ultrahang felvételeket :P

2010.03.26. 16:39:49

@Barry Kent:
Na, ugye.:)) Csak szeressé, sose hezitájjá!:))

2010.03.26. 16:40:36

@Barry Kent:

Tényleg, még az esküvői fotóinkat sem tettük közkinccsé.:)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.03.26. 16:43:43

@csillag×: Nem, a halferomonnak vigyori mellékhatása van, ami hajfelajánlással jár együtt:) Azzal, hogy halat ettél túladagolásban szenvedsz, és most olyan, mintha befüveztél volna.
Egyébként, nem volt undorító a hal, amikor etted?:P

Barry Kent 2010.03.26. 16:48:19

@Traktorka:
Persze, mert az a hülye fotós elvesztette a gépét ultin a kismocskosban, a képeinkkel együtt.
Nem csinálunk új fotókat holnap, hátha kisüt a nap? ;)

Barry Kent 2010.03.26. 17:02:44

@Primitív Állat:
Első látásra szerelem, az is valami? Én első olvasásra vesztettem el a józan eszem :)

csillag× 2010.03.26. 17:20:39

@Traktorka: ohh, pedig az csodás lenne :D én érdeklődve várom:) legalább ha nem is teszitek a világ szeme elé, de valamit mondhatnátok pár szóban róla ill. h hogy zajlott :D

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): tányéron "kikészítve", már egész pofásan néz ki :))

Barry Kent 2010.03.26. 17:30:14

@csillag×:
Hát, ha így folytatjuk, lesz még itt élménybeszámoló :)

csillag× 2010.03.26. 17:35:16

@Barry Kent: remek!:) de aztán a teljesség igényével és részletekbe menőkig :)))

Christine Daaé 2010.03.26. 17:36:59

Igen, van egy "kéjlakja"- pont ahogy említetted.

Barry Kent 2010.03.26. 17:49:06

@Christine Daaé:
Csak nem te vagy a posztoló? :)

Christine Daaé 2010.03.26. 17:51:14

De igen, csak eddig nem értem rá

Barry Kent 2010.03.26. 17:55:35

@Christine Daaé:
Jobban jártál, most már mindenki hétvégézik, kevesebben szednek ízekre :)

Christine Daaé 2010.03.26. 17:57:51

Tudom, de nem baj, igazuk van...azért is írtam, hogy kicsit észhez térítsem magam-általatok:-)

2010.03.26. 18:09:00

Látom megvolt a mai kommenttermés: ment a k-zás, a rib.-ozás, és persze megvoltak a felkínálkozó jelentkezők is. :)

@Christine Daaé: Te írtad?

Christine Daaé 2010.03.26. 18:11:13

@Zsu0805: A posztot én, ja erre számítottam, de nem panaszkodom(!) Úgy-ahogy jogos volt.

2010.03.26. 18:12:41

@Christine Daaé:
És mit tanultál belőle? Vagy milyen következtetést vontál le? Amúgy hogy-hogy itt is megjelentetted? (Bár hozzáteszem én először olvastam)

Barry Kent 2010.03.26. 18:16:30

@Zsu0805:
Erre én is kiváncsi vagyok :)

Christine Daaé 2010.03.26. 18:17:15

@Zsu0805: Azért mert a Csajok és pasikon mostanában unalmasak voltak a posztok, gondoltam feldobom, csak kiegészítettem az elmúlt egy héten történtekkel és pár konkrétumot kivettem belőle, nem szerettem volna, hogy az "aktuális" magára ismerjen.
Amit tanultam, hogy ezentúl majd merek beszélni az érzelmekről és dobom a nős pasit amint felhív. Azt hiszem kezdetnek nem rossz.

2010.03.26. 18:20:23

@Barry Kent:
A ruháink még megvannak, a kismocskos is áll még, így bmikor megcsinálhatjuk a fotókat, akár holnap is. Majd ha "kiengesztelődtem" úgy derekasan :) akkor elindulhatunk.:))

2010.03.26. 18:20:55

@Christine Daaé:
Akkor csak sok sikert tudok kívánni a szakításhoz és a továbbiakhoz. :)

KiNG 2010.03.26. 18:21:51

@Christine Daaé: Szia!
Az ajánlatom még áll, jöhetsz hozzánk dugni. Velem ugyan nem fogsz, de vannak rá jelentkezők.

2010.03.26. 18:22:01

@Traktorka:
"a kismocskos is áll még"?????? :) :) :) Azt hiszem nem indítom be a piszkos fantáziámat. :P :P :) :)

2010.03.26. 18:23:16

@KiNG:
Ez gonosz volt. :P

Barry Kent 2010.03.26. 18:25:14

@Christine Daaé:
Azt írtad, hogy önbizalomhiányos időszakodban komolyabb kapcsolataid voltak, viszont amióta "rendben vagy", azóta vonzod ezeket a formákat.
Azon nem gondolkodtál el, hogy miért van ez így? Miben voltak ők mások vagy jobbak (vonzóbbak) mint az előző korszakod kapcsolatai?

KiNG 2010.03.26. 18:25:15

@Zsu0805: a felkínálkozó lehetőségeket biztosan jobban értékeli

Barry Kent 2010.03.26. 18:26:45

@Traktorka:
Én készülök az engesztelésre, fürdés megvolt, már fogat is mostam :)
Pedig már kezdtem azt hinni, hogy elmenekültél a kitörő érzelmek elől :P

Christine Daaé 2010.03.26. 18:28:16

@KiNG: Csak akkor jöhetnél szóba, ha a főnököm lennél, aki nős és minimum gyereke van.

Barry Kent 2010.03.26. 18:28:32

@Zsu0805:
Nem tudom miről beszélsz, de kikérem magamnak :D

2010.03.26. 18:30:45

@Christine Daaé:
Arról is merjél beszélni, ami nem tetszik. Szeressed magad annyira, hogy tiszteletben tartod a saját érzéseidet. Ha azt érzed, hogy ez neked nem oké, akkor mondd ki, viselkedj úgy.
Ne félj, hogy elveszíted az embert, mert azt sosem veszíted el, aki fontos és dolgod van vele. Csak azt, aki amúgy sem számít, mert nem ő van neked megírva.
:)) Sok erőt kívánok a változtatáshoz!:)

2010.03.26. 18:32:21

@Barry Kent:
Tárt karokkal (és lábakkal!!) várom a kitörő érzelmeidet, életem!:))
Felvegyem a takarítónő jelmezt?:D:D

Christine Daaé 2010.03.26. 18:33:42

@Barry Kent: teljesen mások...elkezdtem válogatni, na. Magasabbra tettem a mércét, ahogy páran már ki is találták.

Father Justice (törölt) 2010.03.26. 18:35:10

@Christine Daaé: Kulturált jó estét kívánok. Te élvezted a szexet ezekkel az úriemberekkel, és gondolom ők is veled. "Érzelmekről szó sem lehetett." Akkor hol itt a probléma, mit nem értesz? Egyszerűen nehezményezed, hogy ők hamarabb untak meg téged, mint te őket, vagy csak furcsa, hogy mindig három hónap a futamidőd? Legyen már több önbizalmad! Biztosan csak arról van szó, hogy nem bírták tartani a lépést a gigászi libidóddal, ezért vert kutyaként távoztak. :) Az a variáció szerintem is kizárt, hogy találtak helyetted csinosabb / bujább szexpajti(ka)t, hiszen te mindenkinél jobb vagy. Legalábbis mióta az egeket verdesi az önbizalmad. Vagy hogy is? Lassan már magam sem tudom követni! Mindenesetre szervezhetnénk egy kiadós orgiát, úgy látom, sokak fantáziáját megmozgatta a férfiakhoz való általános viszonyulásod immáron. :)

KiNG 2010.03.26. 18:37:19

@Christine Daaé: mi ez a "gyereke és felesége van" perverzió?
Ha a főnököd lennék, kirúgnálak, elég nehéz elviselni a bepróbálkozó kolléganőket és a nyomulós kollégákat :)

Christine Daaé 2010.03.26. 18:37:38

@Traktorka: Sokat dolgoztam fiúkkal és mindig utálták a nyavalygós és lelkizős csajokat, mindig ezeken sztoriztak- ezért hallgatok ezekről a dolgokról mint a sült hal.

Christine Daaé 2010.03.26. 18:39:03

@KiNG: Miért ilyen kérésre mégis mit kéne válaszolnom?

Barry Kent 2010.03.26. 18:39:21

@Traktorka:
Rádbízom életem, tudod, megbízom az izlésedben :)
Csak ne porolj, allergiás vagyok rá :)

KiNG 2010.03.26. 18:42:57

@Christine Daaé: nem lenne jobb gyereket világra hozni és feleségül menni valakihez, mint gyerekes és házas férfiak nemi szervét kényeztetni?
Nem értem a rendszert. Ha még pénzt kérnél érte, érteném, hiszen aki gyereket, házat, feleséget tart fenn, akkor onnan csurranna-cseppenne valami, de te ingyen teszed :)

Barry Kent 2010.03.26. 18:43:42

@Christine Daaé:
Oké, ez tiszta, de azért jól teszed ha jobban válogatsz. Igazából szerintem ezekkel a pasikkal inkább lejjebb helyezted a mércét, bár persze te jobban tudod mit vártál tőlük.
Mindenesetre csatlakozom Traktorkához, én is sikeres változtatást és sikeresebb válogatást kívánok!

Christine Daaé 2010.03.26. 18:43:45

@Primitív Állat: Nem verdesi az egeket az önbizalmam, normális -csak így egyszerűen . Ami furcsa, hogy a szex a "régi" kapcsolataimban is fontos volt, akkor mégsem menekült el senki.

Barry Kent 2010.03.26. 18:46:08

@Traktorka:
Amúgy meg csillagnak lesz igaza, lehet ebben a tavasz dologban valami, mert amióta reggel feltüntél, a munkám látta kárát :)

2010.03.26. 18:46:23

@Christine Daaé:
Megértelek, mert sokáig én is ugyanezt gondoltam.Én is fiúsuliba jártam. Hogy egy csajnak tökös, belevaló, nem nyavalygósnak kell lenni. Így rendelkezem a fasza csajok minden szükséges "kellékével". NO érzelem kimutatás/kimondás. Aztán egyre nagyobb pofonokat kaptam én is, mire rájöttem, hogy nagyon rossz úton járok.
Aztán elkezdtem feltenni magamnak a kellemetlen kérdéseket. "futottam fűhöz-fához", hogy mondják meg mi a baj velem. Hát megmondták...:)) Fáj, mint az állat, de ezáltal tudok fejlődni. Még mindig nem értem az utam végére, de az irány nagyon jó, már most tudom.
Mostmár egyáltalán nem akarok fasza/kemény csaj lenni, csak boldog "barryfeleség".:) Szóval ja. Nem érdekel semmilyen karrier, meg anyagi dolog, csak az, hogy ÉN rendben legyek és legyen egy szeretetteljes kapcsolatom. Kimondom és mutatom azt ami belül van, és amire vágyom. Ennyi a nagy titok.:)

Christine Daaé 2010.03.26. 18:49:50

@KiNG: DE igen, jobb lenne, csak a normális fiúk mintha félnének tőlem, vagy foglaltak...csak az ilyen egoista, rámenős srácok mernek udvarolni nekem ahogy látom.

KiNG 2010.03.26. 18:49:57

Tud valaki olyan gyrosozót Bp-n, ahol 500 alatt a gyros?

2010.03.26. 18:50:01

@Barry Kent:
Éééés még csak egy kisujjal sem értem hozzád!:)) Képzeld el, mi lenne, ha ez is megvalósulna!:))
De látod? Ezért érdemes élni! A meló le van sz@rva...:)))Az mindig lesz milyen formában. De "mezőgazdaságimunkagép" szerelmetes feleséged csak itt és most van.:))))

Barry Kent 2010.03.26. 18:50:15

@Traktorka:
Drágám, ezt nem is mesélted, csak nem műszaki vonalon tanultál?

KiNG 2010.03.26. 18:53:46

@Christine Daaé: ha félnek tőled, akkor nem normálisak. Egy férfinek nem lehet félnie egy nőtől. Max. nem kezdenek veled, mert tudják, nem vagy alkalmas egy párkapcsolatra és éjjelente átmenne rajtad a János meg a város :)

Hát igen, a normálisak foglaltak.

Egosita? Rámenős? Hát, ha ilyen jelzőkkel minősíted őket, akkor minek teszed szét a lábaidat nekik?

2010.03.26. 18:54:27

@Barry Kent:
Hát, de bizony, képzeljed. Építész technikus (is) vagyok.:)

Barry Kent 2010.03.26. 18:58:12

@Christine Daaé:
Vagy inkább ezek a rámenős srácok azért rámenősebbek, mert habitusukból adódóan kevesebb a vesztenivalójuk :)

Barry Kent 2010.03.26. 19:00:01

@Traktorka:
De én közben beigértem csillagnak esküvői fotókat így kénytelenek leszünk kilépni a csajokespasik világából ;)

Christine Daaé 2010.03.26. 19:01:54

@KiNG: Képzeld, még a családom sem tud a dolgaimról, csak a közelebbi barátnőim, ők is csak azért mert elmesélem nekik. Lehet ezt úgy is csinálni ám! Egyébként mindegyikük más városban lakik.
A jelzőkkel mi baj? Semmi köze ahhoz, hogy hogy érzed magad velük.
Egyébként már történt olyan, hogy aranyos srác barátja évekkel később mondta meg, hogy tetszettem a haverjának, csak nem merte bevallani.

2010.03.26. 19:05:07

@Barry Kent:
Akkor tényleg feljössz este?:))

Christine Daaé 2010.03.26. 19:05:18

@KiNG: Ja és három az elmúlt két évben három férfi/ szerintem nem tesz ki városnyi tömeget:)

Barry Kent 2010.03.26. 19:06:22

@Traktorka:
Fel én ;)
Hova? Mikor? :P

Christine Daaé 2010.03.26. 19:06:38

Javítom: Az elmúlt két évben három etc.

KiNG 2010.03.26. 19:07:54

@Christine Daaé: az egészséges ember fel meri vállalni a tetteit, és nyíltan játszik. Illetve úgy halad előre.

Egoista és rámenős emberekkel kefélgetsz ahelyett, hogy normális emberekkel tennéd.

Az aranyos srácokra én más jelzőt használok.

2010.03.26. 19:08:45

@Christine Daaé:
Mert kemény vagy, mint a vídia, azért nem mernek a normális pasik közeledni.
Ezért kell kicsit elgondolkodni magadon, mert ami bent van, az van kint is. Lágyulj be, és nyissál érzelmileg. És akkor jönni fognak a normális fiúk.
Hasonló a hasonlóval, érted?:)

Barry Kent 2010.03.26. 19:10:08

@KiNG:
Az "aranyos srác" jelzőtől én is elborzadtam, ez túl sok jót nem jelent egy nő szájából :)

KiNG 2010.03.26. 19:10:30

@Christine Daaé: annyival kavarj, amennyivel jól érzed :)

További szép estét!
Kellemes hétvégét Nektek!

2010.03.26. 19:12:07

@Barry Kent:
Most télleg azt akarod kiírjam ide a címem?:))
Egyébként is csak holnap érek rá, mert ma dumapartit csinálok a bartaimnak itthon.:))
Úgyhogy lépek is, mert mindjárt jönnek.:))
De holnap lássalak az ajtómban!:))

Christine Daaé 2010.03.26. 19:13:40

Most@Traktorka: Most már igen, asszem igazad lehet;)Egy próbát mindenképp megér.

Christine Daaé 2010.03.26. 19:16:19

Köszi mindenkinek, tanulságos volt, jó hétvégét!
Jó fejek vagytok.

Barry Kent 2010.03.26. 19:16:33

@Traktorka:
Basszus, holnap is fürödhetek? :D Teljesen elkoptatom a bőröm miattad :P
A címet várom :D Az ajtódban állok majd, vörös rózsával a számban :)))
Jó traccspartit, aztán a hubival óvatosan :P

Barry Kent 2010.03.26. 19:17:32

@Christine Daaé:
Neked is jó hétvégét, és tényleg próbálj picit lazább lenni, csak jó származhat belőle :)
Sok sikert!

megújulás 2010.03.27. 00:43:44

Aki csak a szexért lefekszik, s nem tudja megkülönböztetni a harmóniát a szerelemtől, az ne várja el, hogy ne csak szexuális alkatrészként kezeljék, még ha udvariasan is. Talán érdemes lett volna előbb megvárni a pasik kinyílását érzelmileg - úgymond váratni őket - s csak utána odaadni magad. Nem? Akkor is vége van egyszer a dalnak, de legalább van valami nemes tartalma az előadásnak, s utólag visszagondolva is azt mondod majd: érdemes volt, mert nem csak a melleim meg a pinám kellett neki, hanem a kölcsönös szerelem is.

megújulás 2010.03.27. 00:46:23

Aki csak a szexért lefekszik, s nem tudja megkülönböztetni a harmóniát a szerelemtől, az ne várja el, hogy ne csak szexuális alkatrészként kezeljék, még ha udvariasan is. Talán érdemes lett volna előbb megvárni a pasik kinyílását érzelmileg - úgymond váratni őket - s csak utána odaadni magad. Nem? Akkor is vége van egyszer a dalnak, de legalább van valami nemes tartalma az előadásnak, s utólag visszagondolva is azt mondod majd: érdemes volt, mert nem csak a melleim meg a pinám kellett neki, hanem a kölcsönös szerelem is.

csillafuck (törölt) · http://csillafuck.blog.hu/ 2010.03.27. 07:52:07

ismerős történet, mármint én élőben hallottam hasonlót (de más paraméterekkel), de már mindent leírtak róla, nem szólok most semmit :) elkéstem minden okoskodással

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.03.27. 11:52:57

@csillag×: Szóval készítsem ki magam a tányérodra?:))

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.03.27. 16:36:55

@csillag×: Van már így is csont nélküli halrudacskám ;))

csillag× 2010.03.27. 17:43:21

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Iglo? " A természet a legjobb recept" ? :D
Halrudacska...eléggé méreten aluli lehet, ha kicsinyítő képzőt kapott! :P

játccótér 2010.03.27. 17:48:51

@Barry Kent: ez jó szöveg...nekem is van egypár ilyen sztorim.

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): te halnak becézed?:)

játccótér 2010.03.27. 17:51:23

@csillag×: ki a kicsit nem becsüli...biztos sokat fickándozik, azért halacska!:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.03.27. 18:07:08

@csillag×: Nem Iglo, Narancs :) Csillagocskának csak rudacska:P

@játccótér: Csak itt és most csillag kedvéért, a női becézésekbe nem mennék bele:)

játccótér 2010.03.27. 18:14:33

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ?? Nofene, női becézése a rudacskádnak? Travi-e vagy Narancs?:D:D

játccótér 2010.03.27. 18:23:34

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nekem nem halrudam van, senki kedvéért nem lesz az, ez faktum!:)

csillag× 2010.03.27. 20:38:07

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): @játccótér: Jézusom, fiúk :D én azt hizsem most magatokra hagylak titeket :P :) nekem itt már semmi keresnivalóm...főleg, h most villanyoltás :)

csillag× 2010.03.27. 21:25:21

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): oh, jogos :) bocs :$ nem tom miből gondoltam :)

Fazakas János 2010.03.28. 11:23:59

Szia!
Tanulj meg pókerezni, beszélgess más játékosokkal és a barátaiddal, vágj bele kockázatmentesen a pókeres karriered építésébe az 50$ ingyenes kezdőtőkével.

Látogass el most:

IngyenBankroll.try.hu

ZsófiácskA 2010.03.28. 13:27:11

hát ne hari de amíg így viselkedsz addig ne sicsodálkozz h nem maradnak + melletted a pasik !!!!!!!!!!!
sz.ted melyk pasinak kell egy könnyűvérű nő komoly kapcsolatra ?????
éld ki magad aztán kezd el komolya kapcsolat után nézni
de amíg ilyen könnyű vérű vagy nem val szinű h fog menni sorry

csillag× 2010.03.28. 14:45:20

ez az @Devil2: adj neki :D de akkor szedesd is vele össze amit eldobott :P

csillag× 2010.03.29. 13:19:58

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): miből sejted, h én nem hasonló beállítottságú vok? :P

csillag× 2010.03.29. 14:55:23

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): áhá! szóval mégis "bujkál" benned valami :D

csillag× 2010.03.29. 21:37:58

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nocsak! mik ki nem derülnek! :D tehát most vallottad be, h meg vagy őrülve értem :D :D :P :D

csillag× 2010.03.30. 21:58:11

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hogy lásd milyen hiperjófej vagyok...semmisnek tekinthetem az előző elszólásodat :D :P ;)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.03.31. 15:40:05

@csillag×: Semmisnek tekintheted, vagyis igényled, hogy meg legyek őrülve érted :D

csillag× 2010.03.31. 19:13:10

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ha te ettől jobban érzed magad....megengedem (nagyduzzogva) :))

csillag× 2010.04.01. 11:51:28

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): jaj nem kell! elég volt már mára az áprilisi tréfákból ill. szerencsétlenségekből :P

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.04.01. 11:56:53

@csillag×: Én nem vagyok szerencsétlenség! Remélem ezért a beszólásért még sokan megtréfálnak ma:)

csillag× 2010.04.01. 12:20:31

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ha meg is,akkor legalább énis nevessek rajta :$ Ne úgy mint az eddigieken :S

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.04.01. 20:57:11

@csillag×: Ez csak azért lehetett, mert azokat a tréfákat nem én eszeltem és végeztem el rajtad.

csillag× 2010.04.01. 23:20:11

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hihi..tudod, az a poén, h azokat senki sem eszelte ki :) szimplán úgy alakította a dolgokat az élet.. a sors...vagy ott fönt Ő ...vagy kinek mi tetszik :)
Hát van ez így :D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.04.02. 09:34:55

@csillag×: Akkor sürgősen pótolni kell, azonnal add meg az összes jóbarátod, kollégiumi társad elérhetőségét :)

csillag× 2010.04.02. 14:21:21

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nah, várj...kicsit lepukkantam agyilag.... Ezekre mi szükség? :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.04.03. 00:40:41

@csillag×: Hogy felhívhassam őket, hogy megszivassanak téged:)

csillag× 2010.04.03. 01:17:47

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): te mér nem alszol ilyenkor? takarogyá' hirtelenrögtön :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.04.03. 01:36:42

@csillag×: Mert, ha nem mi lesz? Jössz és elringatsz?:)

csillag× 2010.04.03. 12:36:03

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): simán! mogyorófavesszővel!!! vagy seprűnyéllel... :P

csillag× 2010.04.05. 10:03:28

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): azzal foglak elringatni! Hidd el nem fogsz így vigyorogni, mint most :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.04.05. 14:58:16

@csillag×: Ha verekszel én visszaütök és fájni fog :)

XSB 2010.04.06. 16:11:40

Nem azért, de 30 évesen lehetne annyi eszed, hogy rájöjj, ha egy kalcsolat a szexről szól.. AKKOR AZ A SZEXRŐL SZÓL.

hülyéje.

Madpapa 2010.04.06. 16:20:32

@csillag×: mecsoda gyúrás megy itt :-))))

Tomasz_a_gozmozdony 2010.04.06. 17:48:56

asszem erre mondjak, hogy nem kurva csak szereti a faszt.

bogyóka86 2010.04.11. 14:37:59

Szerintem pedig, nem mindig jöhetnek úgy össze a dolgok, ahogyan azt mind a két fél szeretné. Igenis 30felé nehezebb úgy párt találni, hogy valakinek ne legyen legalább 5gyereke meg egy ex (jó esetben) , ha pedig egyik sincs akkor biztosan nem véletlen.
Ne aggódj emiatt majd egyszer eljön az az ember is akinek "nem csak arra kellesz" !!

angelarosso · http://www.q98.eu 2010.04.19. 21:11:10

q98.eu

Azt hiszem nem a legjobb stratégiával vágsz bele a kapcsolataidba..

RoIeX 2010.07.01. 02:07:57

Szeretnék veled találkozni nincs kedvem egyedül menni spanyolba :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.01. 15:14:01

kedves posztíró, ha úgy érzed baj van az életstílusoddal már jó irányba jársz. szerintem meg fogod találni a komoly kapcsolatot is, ha már nem két végéről égeted a gyertyát....
én sok sikert kívánok ;)

CSHK 2010.07.22. 14:28:32

imádom az ilyen lányokat. lefekszel egy nős férfival, és csodálkozol, hogy nem ad neked érzelmet? de hát házas! az érzelmi életét a gyerekeinek tartogatja. miért várod tőle, hogy másképp bánjon veled, mint a nővel, akinek örök hűséget esküdött?

és azért csak megdugni akarnak a pasik, mert hagyod, sőt, szinte kiáltasz érte. a fene nagy önbizalmad nem más, mint a nincs-egy-normális-pasim-30-vagyok-mindenki-összetöri-a-szívem-úgyis-mindegy című önsajnáló epizód. önámítás, hogy szakkifejezéssel éljek. vetkőzd le a diszfunkcionális hozzáállást, ne tetszelegj a könnyűvérű nő szerepében, mert nem vagy az. bőgj egy nagyot, és viselkedj úgy, ahogy szeretnéd, hogy bánjanak veled.
süti beállítások módosítása