Szeretem őt… és az anyját is

2010. április 20. 07:39 - csajokespasik

”Egyszer a konyhaasztalnál ültem, ő meg áthajolt fölöttem, miközben a mellei hozzáértek a hátamhoz” – a fiú bizonytalan érzéseket táplál barátnője anyukája iránt, de hamar kiderül a félreértés. Nem az anyuka indult rá, csak a srác fantáziája lódult meg – rossz irányba. A pasik most megtudhatják, miért ne mossanak atlétatrikóban autót, a csajok pedig azt, hogy nem üzenetrögzítők. Kacagtató vígopera következik!

 

Sziasztok, 24 éves fiú vagyok. Divat manapság keseregni meg panaszkodni itt, de én most egy vicces félreértésekben bővelkedő történetet szeretnék posztolni. Probléma itt is van/volt de talán nem is kéne problémának neveznem és felfújnom, inkább csak nézeteltérés volt – mely a maga műfajában még szórakoztató is. Én értettem félre sorozatosan egy olyan közvetlenséget, amihez nem voltam hozzászokva, de menjünk sorba. Két éve van egy barátnőm, nagyon jól megvagyunk, semmi feszkó. Amióta megismertük egymást, ösztönösen tudjuk, hogy egymáshoz tartozunk. Igen ám, de ennek a lánynak van egy anyukája is…

Igazából nem olyan sűrűn történt, mint ahogy leírom - folyamatosan alakult és gömbölyödött a sztori, csak sűrítettem az egyszerűség kedvéért. Kati néni energikus, életvidám háziasszony, mindig kedves velem. Mégis, kínos volt számomra kettesbe maradni vele, mert valahogy úgy éreztem, mintha akarna valamit. Nem tudom leírni ezt az érzést, hiszen igazából egyértelmű bizonyíték nem volt rá. Talán a paranoia újmódi válfaja lehet nálam. Vagy véletlenek sorozata – mondjuk, ez biztos. Például egyszer a konyhaasztalnál ültem, Kati néni pedig áthajolt felettem, miközben a mellei hozzáértek a hátamhoz. Éreztem… sőt, láttam azokat a melleket magam előtt. Nagyon ambivalens érzés volt. Biztos nem direkt csinálta. De ez 1. A barátnőm hegedül egy zenekarban, minden héten én viszem kocsival. Egyik ilyen alkalommal, amíg készülődött, Kati néni a konyhában tüsténkedett, majd elvonult a fürdőszobába. Amikor visszatért, egy szál köntösben volt, és szenvtelenül járkált előttem benne – készült valahova, és végig arról beszélt, hogy mindjárt megmossa a haját, de előtte még elmosogat. Nem villant ki semmilye, de ez akkor is milyen dolog már?? Zavartalanul csevegtünk közben: mit csinált megint a szemét szomszéd, mi mennyibe kerül, politika stb. Amikor a barátnőm elkészült, startoltunk is tovább.

Tavaly nyáron megengedték, hogy beálljak az udvarukra, hogy olajat cseréljek. Utána le is mostam a kocsit, atlétatrikóban. Kati néni odajött és megjegyezte, hogy le kéne fejtenem az oldalsó ablakokról a sötétítő fóliát, mert a zsaruk megb*szhatnak miatta… igen, azért írom le ezt a szót, mert pontosan ezt használta. Hozzá mosolygott, mintha csak a mákos-túrós receptjét osztotta volna meg velem. Kísérteties volt. Aznap volt a házassági évfordulójuk a férjével, így vittem nekik egy üveg bort, meg Kati néninek virágot. Leültünk a teraszra, megkínált halászlével, és elkezdtünk iszogatni – én nem ihattam bort, mert aznap még vezettem, de limonádé volt bőven. Szabályosan úgy éreztem magam, mint a classic magyar komédiákban, amikor a Bodrogi Gyula félre érti Csala Zsuzsa közeledését. Rágyújtottunk, mert bent nem volt szabad. Atlétatrikóban voltam, hogy ne kenjem össze magam a kocsinál és valahogy úgy éreztem, Kati néni „méreget”.

Aznap egy csomagot találtam az anyósülésen: „I Love You” – állt egy kártyán. A kézírás pedig Kati nénié volt… Azonnal lehívtam a barátnőmet és elmondtam neki, mi történt, erre ő hangosan felnevetett és azt mondta, hogy az anyukája rajta keresztül üzeni, hogy vigyem már be a férje munkahelyére a csomagot, ha majd beviszem a lányt is a városba. A csomagot meglepetésnek szánta az urának. Később elmondta, hogy valamiért úgy gondolta, meglepődik majd, ha a portás a kezébe nyomja kifele menet. Mert ez volt az utasítás: leadni a portán az évfordulós meglepit. Itt hagytam fel a projekciókkal: Kati néni nem startolt rám, talán a tudatalattim őrá, nem tudom. Azóta már rájöttem, hogy talán beképzeltségem áldozata lettem. Szeretem őt és az anyját is. Amióta átprogramoztam az agyam, nem értek félre semmit. Lehet, hogy egyedi az esetem, lehet, hogy nem, mindenesetre azt tudom tanácsolni a hasonló szituációba került férfi társaimnak, hogy csak akkor értsék félre a dolgot, ha egyértelmű bizonyíték van rá.

 

 
73 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr371936231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

boss888 2010.04.20. 08:08:29

Nekem is volt egy hasonló "anyósom". Amíg a csaj készülődött, anyucival beszélgettem a konyhában. Kicsit furcsa volt, amikor elkezdett a hajamban turkálni a néni...:) És közben arról beszélt, h a lánya fogamzásgátlót szed "ezzel arra célzott,h ideje lenne ha jól megdugnám végre". Az volt a második randim a csajjal.

vendriner aladár 2010.04.20. 08:55:26

Azért valld be kedves posztíró legépelted volna a muttert, mert ebből a posztból nekem nagyon az jön le. Anno haveromnak volt egy ilyen barátnője, akinek az anyja jobban nézett ki mint a lánya és szívesen elbeszélgetett volna anyucival picit jobban is. Azért lehet valami abban, amit leírtál. Ha egy nő néz és méreget azt észreveszed.

Fail sensor 2010.04.20. 09:01:38

Ennyi erővel egy meghiúsult sajtvásárlást is megírhatott volna. Kb olyan a történet.

Devil2 2010.04.20. 09:11:11

Kati néni egy HP azt kell hogy mondjam. Mi a francért nyomja a hátadhoz a mellét "csak úgy véletlen" mi? Meg annyi esze sincs hogy ne a "veje" előtt flangáljon egy szál köntösben? Na de ami mindent visz, az hogy se szó, se beszéd, betesz a kocsidba egy ájlávjú felirattal ellátott csomagot. Gondolj amit akarsz, majd legfeljebb kimagyarázza, mert arra mindig ügyel hogy kétértelmű dolgokkal "bombázzon". Még jó hogy a lánya nem vesz észre ebből semmit. Persze hogy bejössz neki, és ha nem a kislányával kavarnál alapvetően, akkor úgy elintézne "cekcuálbiológiailag" hogy nem maradnál észnél.

Kósza 2010.04.20. 09:13:07

Amire egyértelmű bizonyíték van, azt hogyan kell félreérteni? Elég unalmas, kitalált történet.

V. Meredek · http://rimo.blog.hu/ 2010.04.20. 09:13:48

nagyon tetszett ez a sztori! Miért baj az, ha méreget? Addig nincs baj, amíg ajánlatot nem tesz.

Fail sensor 2010.04.20. 09:21:30

Főleg hogy még a kritikát sem bírják, hogy sikerült egy gagyipostot.

jaffandi 2010.04.20. 10:23:02

Nem vagyok benne biztos, hogy félreértette a posztíró a nénit, sőt szerintem nagyon is jól érezte, hogy játszik vele. Nem biztos, hogy komolyan akart tőle valamit, talán csak ezzel szórakoztatta magát,és ha a posztíró szóbahozza a dolgot még ki is kéri magának a feltételezést. Vagy rosszabbb esetben nem :)

2010.04.20. 10:31:09

@Devil2:
Szia, Életem!:)
Én is mindig ilyen anyósra vágytam, aki a házassági évfordulóján a vejével kokettál.:D:DD
Több szót sajnos ez a sztori sem érdemel.

Kósza 2010.04.20. 10:38:50

@Traktorka: sőt,... tenmagad is ilyen anyós szeretnél majd lenni?! :)

2010.04.20. 10:45:59

@Kósza:
Hát mit tagadjam, nem lesz rossz, ha a 25 éves vejem rámkattanik, ha 55 leszek.:D:D:D
Mondjuk akkor is jó nő leszek, az tuti.:))

Rebelde 2010.04.20. 10:49:04

"Azóta már rájöttem, hogy talán beképzeltségem áldozata lettem. "

így van

Rebelde 2010.04.20. 10:52:23

egy szál köntösben?! micsoda perszóna!!
elképesztő, hogy egyesek a saját otthonukban nem hajlandóak azbesztruhában, rohamsisakkal a fejükön mosogatni... micsoda világ?!

Rebelde 2010.04.20. 10:54:23

egyébként röhejes, hogy egyesek (most nemtől függetlenül)meg vannak győződve arról, hogy minden ellenkező nemű rájuk van állva, ha pedig kiderül hogy nem, akkor meg elképednek

Devil2 2010.04.20. 11:03:50

@Traktorka: Hello Angyalom! :)) Jól vagy?

Devil2 2010.04.20. 11:05:54

@Rebelde: Jah, hát ilyen alapon egy szál punciban is mászkálhatott volna a kedves mama, mer' ő úgy szokott. Sőt hangosan is finghatott volna... lol

2010.04.20. 11:06:52

@Devil2:

Leszámítva egy kis (szokásos) aggódást, nagyon jól vagyok, köszönöm.:))
És te?

Devil2 2010.04.20. 11:08:38

@Traktorka: Na ja, a jónőség nem korfüggő. :)) Én tudom hogy az vagy.. :)

Devil2 2010.04.20. 11:10:04

@Traktorka: Ó igen, a kis aggódás az megvan szintén, amúgy én is jól. Hiányoztál kicsi feleségem! :)

2010.04.20. 11:15:03

@Devil2:
:)) Ezt nagyon jó hallani, te is hiányoztál nekem.
Pont azon gondolkodtam, hogy már leszokhatnék erről a "defaultból" aggódásról.:)
MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN VAN, oszt jóvan.:))

Intézz nekem jó időt hétvégére, mert evezni megyek végre.:))

Devil2 2010.04.20. 11:23:48

@Traktorka: Nem, ha úgy érzed hogy nincs minden a legnagyobb rendben akkor tényleg nincs, mindazonáltal valóban nem kell felfújni a dolgot, élj úgy ahogy Neked jólesik, a "problémát" pedig kezeld az ő helyén.

Hétközben még lehet több a felhő mint kéne meg eső is, de hétvégére tűrhető idő ígérkezik. Nem hideg még a víz egy kicsit?

Fail sensor 2010.04.20. 11:27:50

@Rebelde:

Burka, csador. Ahogy kell! :D

2010.04.20. 11:42:51

@Devil2:
Igen, ez így nagyon szépen, már-már tankönyvszerűen hangzik, de mikor ott a probléma, akkor mégis nyakig elmerülök benne, akkor is, ha nem életveszély, és csak annyi van, hogy nincs minden rendben és LEHET, hogy később nagyobb probléma lesz belőle.:))
Nemtom érted-e. Ilyenkor kellene kicsit "elhatárolódnom" a problémától és nem a "drámatagozatot" nyomni.:)) Mert úgyis megoldom (mindig megoldok mindent), csak az a nem mindegy, hogy épésszel, vagy úgy hogy közben felakasztom magam 3x.:))

Hát a víz hideg, de nem úszni megyek, hanem evezni. Esetleg rámcsöppenik pár csepp, azt ki lehet bírni. Régi "motoros" vagyok, nem para.:))

Devil2 2010.04.20. 11:55:31

@Traktorka: Na jó, ne boncolgassuk, mert akkor lesz igazán probléma a probléma. Korábban én is jóval nagyobb jelentőséget tulajdonítottam neki és mindenki véleményét kikértem, de beláttam hogy SEMMI ÉRTELME, sőt annál rosszabb ha ezzel "traktálom" a környezetemet, mert akkor bizony aszerint (problémásként) leszek elkönyvelve. Hát ebből nem kérek.

Tudom hogy nem úszni mész, viszont felmerült bennem hogy ha esetleg felborulsz akkor lesz releváns a vízhőfok. De régi motoros vagy, így nyilván megúszod szárazon.

Rebelde 2010.04.20. 12:00:38

@Devil2:

nyilván magára vesz valamit, mivel nem családtag van náluk, de a köntösön kiakadni az tényleg lol

2010.04.20. 12:07:26

@Devil2:
Pedig igazad van.:)) Mindenesetre a beragadás tudatosításáig eljutottam végre, mostmár csak tovább kell belőle lépni.:))
(ráadásul keményen oldódik a sztori magától a háttérben pont úgy, ahogy szeretném..:)))

Most kivételesen nem labilis járgánnyal fogom hasítani a Dunát, úgyhogy eléggé ki van zárva a borulás lehetősége.:))
De persze azért fürdőbugyit viszek.:D

2010.04.20. 12:14:08

@Rebelde:
Képzeld én még melegítőben is szoktam lenni otthon, jesszusom!!!:)))

Sőt egy gyerekkori barátnőm faterja simán tolta előttem alsógatyában, mert nyár volt, meg panel, meg különben is. Nehogymá bocsánatot kérjél magadért otthon.

Stupidella 2010.04.20. 12:14:14

fiam, Te rendesen rá voltál kattanva ere a Kati nénire, azért képzeltél bele mindenbe célzást :)

Devil2 2010.04.20. 13:04:02

@Traktorka: Jaaj, de jó lenne már fürdeni, én szeretek úszni, fürdőbugyi nélkül a legjobb..

Abszorpciós diverzifikáció (törölt) 2010.04.20. 13:25:51

Nekem is volt ilyen. A csajjal jártam három hónapja. Ideje volt hogy ellátogassak hozzájuk. Amikor az apuval találkoztam beléhasitott a felismerés, hogy már láttam valahol. Kiderül, hogy egy klubba jártunk(én bi vagyok és ezek szerint ő is). Szóval amíg a lánya fürdött, mi elkezdtünk "bemelegiteni". Jól éreztem magam vele. A sors furcsa fintora hogy éppen azanap feküdtem le először a lányával. Azóta a feleségem.

2010.04.20. 13:32:20

@Devil2:

Vagy max ilyen fodrosfenekű fürdőbugyi és csak az, mármint monokini.:))
Mármint nekem!:)))
Fél karom egy srtandolós délutánért!:)) Most!! Palacsinta, lángos, jégkrém.

Father Justice (törölt) 2010.04.20. 13:39:12

Méretes kebleid hevítik testemet,
Izgató szavaid perzselik lelkemet,
Ledér köntös alatt buja vágyat sejtek,
Frankón kívánom már a mature szexet!

Kíváncsiságom hajt, de mit szól majd lányod,
Amikor megtudja legtitkosabb álmod?
Törni és zúzni fog, nem ismer kegyelmet,
Isten óvjon minket, s az igaz szerelmet.

Pedig tolhatnánk rég hármasban a mókát,
Uborkám duplázva adná meg a módját,
Nagyon családias: anya, lánya meg én,
Ilyen felállásról álmodik a legény!

tőzegmalac 2010.04.20. 13:40:41

@Traktorka: csak nehogy nagymamás legyen az a bugyi:D

Madpapa 2010.04.20. 13:46:48

Ady Endre : Álmodik a Nyomor

Duhaj kedvek Eldorádója,
Száz tivornyás hely, ne bomolj.
Csitt, most valahol, tán Ujpesten,
Húszesztendős legénynek vackán
Álmodik a Nyomor.
Gyár-marta, szép, sovány, bús alvó,
Melle horpadt, válla kiáll,
Arcán zúzos, jeges nedvesség,
Mosolyog. Szent, nehéz álmában
Urabb, mint egy király.

Tiszta ágyat és tiszta asszonyt
Álmodik s vígan fölkacag,
Kicsit több bért, egy jó tál ételt,
Foltatlan ruhát, tisztességet
S emberibb szavakat.

Kevesebb vért a köhögésnél
És a munkánál több erőt
S hogy ne kellessen megjelenni
Legalább tíz-húsz esztendőig
Az Úr szine előtt.

Te, nagyváros, csupán öt percig
Álljon ürítetlen a bor
Dús asztalán dús nábobidnak,
Mert valahol talán utolsót
Álmodik a Nyomor.

summerstorm 2010.04.20. 13:58:19

olá evribádi :)!

@Traktorka: @Devil2:
rájöttem, hogy titeket télleg az isten is egymásnak teremtett....:)
Berry, bocsásd meg kérlek,hogy má az esküvő tervezésekor a válásról kérdeztelek...
Nem gondoltam volna, hogy még ennyi idő utána is ilyen boldogságban, egyetértésben, együtt majdnem meztelen fürdőzésben talállak titeket :) :) :)....

summerstorm 2010.04.20. 13:59:14

megjöttem és mindenki lelépett szindróma már megint beállt :D?

tőzegmalac 2010.04.20. 14:02:07

@mooon:): dehogy, érted visszajöttem;)

2010.04.20. 14:06:28

@mooon:):
Lemaradtál csúnyán.
A Devil nem a Barry.:)))
Lecsapott a Devil a Barry kezéről, aki hetek óta lement cigiért és azóta sem jött vissza, úgyhogy még azt sem tudtam neki elmondani, hogy már nem vagyunk házasok, mert már Devilné vagyok.:))

summerstorm 2010.04.20. 14:10:25

@Traktorka:

háááát bakker... mindig csak a meló, aztán ezekről a húsba vágó információkról lemaradok...
te akkor most már bigámista vagy?
mert ha Berry elment, és nem jött többet vissza, viszont elvett, akkor még házas vagy.... akkor nem mehetsz hozzá csak úgy Devil2höz, mert még a zigazságszolgáltatás lesújt rád :) :)

2010.04.20. 14:11:58

@kabátnyúl:
Minden szép fehérnemű szexi a szép alakon. Ezek a száraz tények.:)) Engem egyébkén annyira nem hoz lázba, mint gondolom a férfitársadalmat. Kvázi naponta nézegethetem magam a tükörben órákon át.:))

summerstorm 2010.04.20. 14:12:07

@kabátnyúl:

csak értem :)?
értem értem értem :)?
*mooon meghatódik*
bearanyoztad a napom :)

2010.04.20. 14:14:55

@mooon:):

Nézd a Devil aszonta mostantól az övé vagyok, én pedig nem tiltakoztam. Barry sem. Vagyis ez a felállás mindhármónknak tökéletes. Hogy jönne már mindenféle bürokrácia ahhoz, hogy megbolygassa ezt a tökéletes idillt holmi papírozás ürügyén?:))

tőzegmalac 2010.04.20. 14:16:16

@mooon:): :)))
így már az enyém is jó;)

Madpapa 2010.04.20. 14:16:27

@Traktorka: nem is téged kell, hogy lázba hozzon. gondolom azért viselnéd, hogy a férfitársadalmat lázba hozd. bár lehet maradi vagyok, de egy szép 'háromszög bugyi' a kiszemelten, nyamnyamnyam...

tőzegmalac 2010.04.20. 14:22:54

@Traktorka: akkor ne a tükörnek mutogasd;)

summerstorm 2010.04.20. 14:33:18

@Traktorka:

Jaj értem... szal hagytad magad befolyásolni holmi birtoklási vágyban szenvedő egyén által... hova fajul ez a világ... :) :)
a szüfrázsettek forognak a sírjukban, hogy egy ilyen erős személyiséget is be tudott lasszózni elnyomó erejével egy férfi...

@Madpapa:
Valld be őszintén, a csokis, vagy az epres ehető bugyira gerjedtél rá ennyire :D?

Madpapa 2010.04.20. 14:40:23

@mooon:): nos, foggal gyengéden megfogni a bugyikát, majd lassan és komótosan szépen leenni ... :-)))

alumi 2010.04.20. 14:52:40

Ez mekkora egy hülye sztori már.

summerstorm 2010.04.20. 15:07:14

@Traktorka:

de a múltkor valami másik pasi is "vett" neked kenut... :)
Látom rákaptál a gyűjtésre :)

2010.04.20. 15:15:25

@kabátnyúl:
Konkrétan a kerámiagombát, de egyébként mi van, irígykedtek?:)))

Fail sensor 2010.04.20. 15:40:28

@primula (the original):

Ez a blog is le fog csoffadni, mert randisite-ot fognak üzemeltetni előtte. Ez afféle promoja volt csak a leendő fizetős sitejuknak (szerintem)

summerstorm 2010.04.20. 15:47:54

@Traktorka:

én egészen biztosan... mert ugye amiért én keményen dolgozom a konditeremben, azt te megkaptad genetika barátunktól...
nade én meg az edzést szeretem... mer jó...
és szerencsés is, különben egy hájas disznó is lehetnék, amennyire szeretem a hasam :D

Kham 2010.04.20. 16:36:25

Nem semmi történet, tényleg vannak ilyen vérmes anyukák, akik a fiatalságukat azzal szeretnék bizonyítani, hogy ilyen kétértelmű jelekkel bombázzák jövendőbeli vejüket. Egyszer velem is megtörtént egy hasonló történet: beálltam egy akkori csajom udvarára az autómmal, hogy lemoshassam, mert náluk erősebb volt a víznyomás, mint egy elefántbika orrában. Éppen olajcsere volt, ezért jó alaposan bekentem magam bodybuilder olajjal, előtte lementem félmeztelenbe, tudjátok "Tarzan farmerben", hát egyszercsak megjelenik Ágika anyukája és megjegyezte hogy úgy csillogjon ám a dukkózás, hogy a katicabogarak kitörjék a lábukat ha leszállnak rá b*szni, a rendszámtábla olyan fényes legyen, mint a zsandár f*sza, a szélvédő meg tiszta legyen mint egy angyalka p*nája (azért írom le ezeket a szavakat, mert pontosan ezeket használta) Hozzá meg mosolygott is. Kisértéses volt. Nem csak a fehér pongyolája miatt, huhogott is közben. Mondtam is neki "Ági anyukája, értem ám én a célzást. De most hozzon valami sikosítót, mert nagyon száraz a pogácsa" Tényleg az volt, legalább kétnapos és sajtos. Na az öreglány ettől úgy beindult, hogy a slaggal kellett arrébb veretni, mert jött felém, mint egy egész szakasznyi leszbikuspornó forgatásról kiszabadult gárdista. Igazából, csak akkor nyugodott le amikor lerántott egy ajándékba kapott üveg bort és megnézte közben Rózsa Gyuri 1987 májusi "Kapcsolatam" című műsorát felvételről.

Aznap egy csomagot találtam az anyósülésen "Legközelebb maga akkor kefél/ ha Riska tehén álmában beszél" versikével a kártyán... a kézírás kétségtelen Ágnes mamájáé volt. Azonnal lehívtam a barátnőmet és elmondtam neki, mi történt, erre ő hangosan felnevetett és azt mondta, hogy az anyukája rajta keresztül üzeni, hogy nekem száradjon le, mint a tavalyi napraforgó feje, ezt a csomagot meg adjam be az apjuknak, mert házassági évfordulójuk van és ilyenkor mindig megismétlik a szent esküvést. Na itt aztán felhagytam a projekciókkal, ha nem létezne Michelle Wild művésznő életműve, akkor valószínűleg véglegesen:)

2010.04.20. 16:52:38

@mooon:):
Ha annyi kitartásom lenne, mint neked kondiügyileg, úgy néznék ki, mint Rubint Réka, azt meg te sem akarhatod.:D

2010.04.20. 16:53:40

@Kham:
Sose vótá normális.:))

dr. gernika 2010.04.20. 18:46:03

PANNI légy oly kedves feloldani Nard bannolását!

dr. gernika 2010.04.20. 18:47:46

PANNI légy oly kedves feloldani Nard bannolását!

summerstorm 2010.04.21. 09:22:08

@Kham:

és én erről tegnap lemaradtam...?
pont?
na hát ez hiba volt :) :) :)...

@Traktorka:

jól van jól van.... :)

angelarosso · http://www.q98.eu 2010.04.24. 20:34:24

q98.eu

ez a sztori konkrétan a semmiről szólt..

angelarosso · http://www.q98.eu 2010.04.24. 20:35:36

q98.eu

ez a sztori konkrétan a semmiről szólt

király xx 2010.12.22. 16:01:38

bazz egyszer élünk,én a helyedben felhuznám a cerka végére az öreglányt :)
süti beállítások módosítása