Nem baj, ha nélküled megyek el?

2010. július 26. 07:27 - Panni CsP

Mit tehet egy csaj, ha a pasija egy idő után lakótársként kezeli? Pedig annak idején mindent megtett az illető, hogy ezt a lányt megszerezze. Ha a lángok csitulnak feltétlenül törvényszerű, hogy a pasi bunkó legyen? Levélírónk volt annyira talpraesett, hogy határozott döntést hozva, megszorongassa egy kicsit elkanászodott pasija golyóit. Egy elhanyagolt lány beszámolója következik.

 

Sziasztok! 23 éves csaj vagyok. A problémámmal talán nem vagyok egyedül, ezért szeretném megosztani veletek. A pasimmal jól megvoltunk egy darabig (másfél éve vagyunk együtt) amikor is elkezdett… hát, hogy is mondjam, udvariatlan lenni velem. Tudom, hülyén hangzik, de nem találok jobb szót rá. Egyre kevesebbet beszélgettünk, néha átnézett rajtam, valamikor hagyta, hogy én cipeljem fel a cuccokat a harmadikra. Egyáltalán nem zavarta a dolog. Inkább lakótársak voltunk, mint szerelmesek, pedig annak idején sokat harcolt értem, csakhogy megkaphasson.

A legmerészebb húzása az volt, amikor három hete lehívták egy vidéki hét napos bulira. Nagyon hívtak engem is, csak az volt a gondom, hogy van ott egy csaj, akit nem bírok, és inkább azt mondtam, hogy beteg vagyok. Tavaly ugyanerre a bulira elmentünk, minden fennakadás nélkül, és ez a csaj már az elején, minden ok nélkül, belém kötött. Kérdeztem a párom, hogy idén ott lesz-e ő is? Azt mondta, ő mindig ott van. Erre közöltem vele, hogy nem megyek. Erre mit válaszol? „Nem baj, ha nélküled megyek le?” Mondom, nem. Menj csak. Nagyon felzaklatott, hogy minden gondolkodás nélkül azonnal rávágta, hogy nélkülem menne. Igazából nem is kellett volna, hogy a válasz meglepjen. Pedig nem egy mucsai parasztgyerekről van szó: az apja mérnök az anyja egyetemi nyelvtanár az olasz tanszéken. Szóval elment, nem hívott hét napig, még egy SMS-t sem küldött, hogy megérkeztem, jó idő van, hiányzol. Amikor visszatért, már az előszobában ráborítottam minden sérelmemet, erre lazán azt feleli, hogy minderről nem ő tehet, ne próbáljam a nyakába varrni, mert „minden az én hibám, miattam lett ilyen”. Ennyi volt. Csomagoltam és közöltem vele, hogy jót tenne a kapcsolatunknak, ha egy ideig szünetet tartunk. Na, az elmaradt telefonok és SMS-ek most kamatostul zuhogtak rám. Írta, hogy sajnálja, vissza akar kapni stb. - ez az egész affér arra jó volt, hogy végre észrevegye magát. De vajon megéri visszamenni hozzá? Vajon ott folytatjuk, ahol abbahagytuk? Mire számítsak? Még az is hozzátartozik a dologhoz, hogy kezdtem megízlelni, milyen az élet nélküle, és tetszik. Lehet, hogy már döntöttem is?

 
277 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr452176373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.07.26. 07:56:02

Most komolyan ezt kérdezed? Csak a káposztát melegítjük, a kapcsolatot nem. Ugyanez lesz kis idő múlva, így felesleges szerintem. Jön majd más. Amúgy a szünet dolgot felejtsd el, olyan nem létezik. Ha már szünetet kell tartani, akkor ott vége.

nicknek (törölt) 2010.07.26. 08:27:16

Kedves 23-éves lány!
Hétfő reggel kv előtt nem biztos a legjobb dolgokról mesélek neked, de azért megpróbálom:)

Ha valami bánt, miért nem mondod meg neki? Többször elhangzott itt a kommunikáció hiánya a kapcsolatban... erről most nem beszélek.

Ismered azt, hogy néha el kell vesztenünk valakit, hogy megtanuljuk értékelni??

Szerinted te hiányzol neki, vagy a megszokássá alakult kapcsolatotok?

Szerinted miért lankadt a figyelem irányodban?

Ha ezeket megválaszolod, rájössz, hogy nem lenne célszerű ugyanazt folytatni, mint amit abbahagytatok. Ezt érzed, hiszen egymagad elindultál egy másik irányba. Töltöttkáposzta ide vagy oda, amikor mindketten változtatok annyit, hogy újrakezdjétek az egészet, képesek lehettek nem ugyanazokat a hibákat elkövetni és újra szerelemben élni. De ez idő és korántsem biztos a változás mindkettőtöket abba az irányba viszi, de van ilyen is és működik, azért írtam le neked.

Végül azt mondanám érdekes a barátod reakciója, de sajnos nem. Ez egy tipikus reakció a kétségbeesett pasitól, aki minden hibát elkövet már most is, hogy te eltávolodj tőle...

Te mit szeretnél?

CyberPunK 2010.07.26. 08:53:22

23 éves vagy baszod. 21 éves korod óta vele vagy. Élni mikor akarsz???

JoSé 2010.07.26. 09:08:30

Sziasztok, reggelt..

Szerintem nemes egyszerűséggel itt arról van szó hogy kihűlt a kapcsolatotok, ezt nem lehet tovább ragozni...

Ha jól értettem ez a buli évente kerül megrendezésre... szóval én is ugyanúgy elmennék, és nem hagynám ki csak mert te nem szimpatizálsz egy csajjal..bocs .. :D. Az meg hogy nem küldött sms-t hát mit ne mondjak, azt várod el hogy még a kikapcsolódás közbe is csak te járj a fejébe... ez a nők fejében jelenik meg először mindig hogy ilyent várnak el párjuktól..:P.jellemző.

Már amúgy is meghoztad a döntést :) "Még az is hozzátartozik a dologhoz, hogy kezdtem megízlelni, milyen az élet nélküle, és tetszik. Lehet, hogy már döntöttem is?" Yep :D

www.youtube.com/watch?v=jscd9utzNHs

MickthePick 2010.07.26. 09:28:21

Hát ez a címválasztás igen ócska trükk "nélküled megyek LE" bazmeg, nem "EL". Legalábbis a szövegben csak utóbbi van.

megadeth1 2010.07.26. 09:28:30

Genyó egy cím, azt hittem, h az ágyban kérdezte ezt...
Hagyd ott a francba. Ha másfél év után tahó, később milyen lenne? Az egyedül elmenés teljesen rendben van, nem vagytok összenőve, az általános viselkedése a gáz.

gonosztojás (törölt) 2010.07.26. 09:34:11

Ja..Az állandóan újramelengetett kapcsolat olyan mint a sokat melegített káposzta.
Egyre büdösebb..
Szerintem már az elején is ilyen csíra lehetett a srác.Csak akkor még a leányzó éjjel-nappal viselte a rózsaszín szemüvegét.

2010.07.26. 09:34:36

Elngedted a buliba, hogy utána lecseszhesd érte, és szakíthass.

Akkor most minek akarsz visszamenni, hogy tovább gyötörd?:))

Őszintétlen vagy és sunyi jelen pillantban. Tanuld meg kimondani, amit gondolsz. Ha derogál cipelni a zacskót, akkor kérd meg, hogy segítsen. Mert ha így marad, akkor csak az időtöket vesztegetitek egymással.

MickthePick 2010.07.26. 09:45:21

@Traktorka: hát igen, pont ez a fajta viselkedés volt az egyik legerősebb tényező, ami anno az én hosszútávú kapcsolatomat is tönkretette. Persze drágám, hogyne drágám, ahogy akarod drágám, menj csak, csináld csak, persze hogy nekem nem gond, sőőőőőt - aztán X hét, hónap múlva "merakkorispersze azt csináltad, pedig *tudnod kellett VOLNA*...blablbla".

Istenem add, hogy ne minden nő legyen ilyen!!! Egy őszinte nőn még azt se nézném, milyen a segge, komolyan :D

OrbanseggenLorincz 2010.07.26. 09:47:16

hát számítóan irrátáló hülye picsa lehetsz kedves levélíró az biztos. Hívtad volna fel te. vagy küldtél volna egy sms-t. vagy akkor már leesik a nemlétező karikagyűrű? értem én ha az a bajod hogy nem viszi fel a tecsoszatyrot helyetted, de legyél már önálló kicsit vaze. küzdenek a nők az egyenjoguságért, közben csinálják a műhisztit. hát irj neki te sms-t. ez a számitó köcsögség, hogy elengeded hogy lebaszhasd, meg a legrosszabb. énis otthonhagytalak volna a picsába. nálunk is van ilyen "évi egyszeri egyhetes" buli a régi barátokkal-iskolatársakkal. nemcsak hogy simán otthonhagylak, ha nem akarsz jönni, de még meg sem kérdezném hogy lehet-e, az tuti. ha ennyit nem tudsz magadtól, akkor csak az emberedet tudom sajnálni.

ArgonX 2010.07.26. 09:49:05

Pofázd el neki, mit akarsz.

Mi, férfiak még 2010-ben sem vagyunk gondolatolvasók. Mindig is herótom volt az ilyen picsáktól, akik elvárják, hogy a pasijuk minden gondolatát ismerje. Hát nem, nem ismerjük. Ha bánt, hogy elmegy, akkor mondd el neki. Ha hiányolod az SMS-eket, mondd el neki. Ha nehéz a szatyrod, mondd el neki. Ha nem tetszik a viselkedése, akkor pedig KOMMUNIKÁLJ. MONDD EL!!!

Végső esetben pedig rúgd ki a francba. És keress egy olyat, akinek van "női agy szkennerje".

pocokpocok 2010.07.26. 09:49:14

ami egyszer elromlott, ugyanolyan nem lesz többet, és ez elromlott:hidd el ezt nekem, uebben a cipőben járok.
de a döntést neked kell meghozni, ne másoktól várd.
lesz föl, meg lesz még lejjebb is, de te döntsd el, mi a jó neked, és mi mennyit ér.

ibafaipap 2010.07.26. 09:57:13

Egy idő után törvényszerű, hogy minden kapcsolat kihűl kisebb-nagyobb mértékben, nincs olyan, hogy élethossziglan tartó lángoló szerelem, bocs. Amiket leírtál egyébként, azok nem nagy bunkóságok, egyszerűen 2 év után a kapcsolat természetessé válik és valahol érthető, hogy a palid már nem ugrál körbe állandóan, meg nem beszélget veled annyit és ha azt mondod neki, hogy nem baj, hogy lemegy, akkor nem áll neki nyomolvasni, hanem lemegy, ha nem akarod, hogy elmenjen,akkor mondd azt. Az ember lehet fáradt, lehetnek más gondjai, és attól, hogy együtt vagyok valakivel, még nem vagyunk összeláncolva, lehet saját baráti társaságom, munkám, hobbim, apró kis titkaim, ezeket egyszerűen tiszteletben kell tartani. Egy kis bölcsesség nem ártana, de majd meglesz az is. Addig meg élj, legyél szerelemes, csalódj, szakíts, ez az élet rendje, 5-6 év múlva úgyis rájössz, hogy miről beszélek.

2010.07.26. 09:58:20

@MickthePick:

:))Bolond!:)) Pedig a jóseggű csajok csinik!:)) Olyanod legyen!:)))

Ez csak annyi, hogy mennyire telepszik rá egymásra két ember. Sosem értettem, hogy mi az, hogy nem bírnak ki emberek egymás nélkül néhány estét/napot. Sziámi ikrek lettek a nagy cejelemben, vagy mi???:))
Őrült tévedések vannik itt a fejekben ezügyben.

Ráadásul a posztoló estében féltékenység is közrejátszott, nyilván azért esett neki, mint a tót az anyjának, mikor szegény dzsoni hazaért 7 nap múlva. (nem írtál=dugtál az utált csajjal reggletől estig!!!:)))

turospuliszka 2010.07.26. 10:00:25

23 evesen en inkabb arrol panaszkodnek ha az elettarsam nem vagja be nekem rendesen a brannert ,nem a teszkos szatyoron hisztiznek.

is 2010.07.26. 10:02:58

@Zsu0805: "Amúgy a szünet dolgot felejtsd el, olyan nem létezik. Ha már szünetet kell tartani, akkor ott vége."

erre néhány millió pro és néhány millió kontra eset van. azaz ennek a kijelentésnek semmi értelme, tartalma, igazsága.

2010.07.26. 10:05:06

@is:

Igazat kell adnom.
Rendbetenni egy kapcsolatot SOSEM késő.
Baromság ez a káposztás dolog. Abból indul ki, hogy senki sem változik, ami eleve paradoxon.

MickthePick 2010.07.26. 10:06:37

@Traktorka: a különlét természetes (kell, hogy legyen), de nem csak emiatt jöhet elő a sumák viselkedés, hanem bármilyen tevékenység miatt, amit a csaj utál, de persze ezt (főleg az elején) nem vallja be, a "demo" hónapokba mindenben tökéletesnek mutogatja magát a faszi előtt (még a bagóról is leszokik, pl.), és minden programnak örül, azaz eljátssza, hogy örül, hogy bevágódjon. Aztán később is azért nem mondja el, hogy "de igen, utálom, hogy megint mész meccsre (béna példa), hanem jön a "nembajdrágámdehogymenjcsak", aztán előbb-utóbb rohadt nagy hisztik, ahol ez mind-mind sérelemként tör előre, a logikus és faékszerűen egyszerű gondolkodású férfi számára teljes sokkot okozva.

Ez az, amit a két nem képtelen egymásról megérteni: a férfinek a zöld az zöld, a leves az leves, a "persze menj csak" pedig "persze menj csak", és nem pedig "hogyhogy nem veszed észre, hogy utálom, hogy mész"???

MickthePick 2010.07.26. 10:13:57

@ArgonX: maximálisan egyetértek :D
Lásd előző komment, sok nő valamiért azt hiszi, hogy neki nem kell/szabad/illik (mittudomén) elmondania, amit gondol/érez, hanem a férfinak kutya kötelessége ezt kitalálni/megérezni/gondolatolvasni.
Pedig rohadtul nem :)

2010.07.26. 10:15:22

@MickthePick:

:)))
gondolod, hogy nők nem ugyanígy értenek csak a szóból? elárulom: DE!:))
nincs olyan, hogy a férfi egyszerű a nő meg bonyolult.
annyi van, hogy ki mennyire meri vállalni magát egy kapcsolatban, olyan áron is, hogy annak vége lehet emiatt.
pedig pont ez lenne a lényeg, hogy a lehető legkevesebb önfeladással járjon a dolog, mert csak abban lehet kiteljesedni. satnyább verzióban csak örlődni lehet, meg hisztizni, meg egymásra mutogatni.

A meccses példára: a férfiaknak is vállalni kell magukat ugyanúgy. "Szia, Zoli vagyok és meccsre járok 2 hetente.
Akkor is, ha ez neked nem tetszik, mert ÉN szeretek meccsre járni, és ezt még a te kedvedért sem adom fel. Neked nem kell jönnöd, de ha engem akarsz, el kell viselned, hogy én megyek, mégpedig egy hang nélkül. Vagy ne engem válassz."
Kb ez lenne a normális.:))

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.26. 10:15:41

@MickthePick: ezt játszmakedvelő férfiak ugyanígy csinálják, nekem is jutott belőle, nem kell ebben is nemi különbséget látni, mert nincs.

MickthePick 2010.07.26. 10:15:48

Egyébként hazudtam, a segget MINDIG muszáj megnézni!
Az illat után rögtön ez a következő szempont (legalábbis a külső tulajdonságokban) :D

bozoa 2010.07.26. 10:16:57

Azért nem hiszem, hogy kiközösített papucsnak tartották volna Dzsonit, ha legalább egyszer hazatelefonál a héten. Hacsak nem érezte magát olyan jól, hogy a fellegekben járt, mert ott tényleg nincs térerő. Hazaérve meg a mindennapok kényelme kéne, de durcás, vérig sértett, 'egyszer sem ittam a barátnőimmel az egy hét alatt'-kisasszony fogad. Lehet hogy visszamentem volna még egy hétre a helyében, mindegy, csak el innen, ha van rá lehetőség.
Ja, tényleg zöld a zöld, a leves az leves és a 'persze menj csak' késői huszonéves korban változik 'menj csak, de ha nem tudok mindenről, egy hónapig nincs levessé'...

Átlagos szakítós történet. Három pont.

MickthePick 2010.07.26. 10:18:37

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: okéoké, ne szűkítsük le nemekre, de azért ha van olyan dolog, ami túlnyomórészt a nőkre igaz, akkor ez a "találjakimitszeretnék/gondolok" ez aztén maximálisan!
A világ összes tisztelete minden kivételnek :D (= jelenlevők, nyilván) :D
@Traktorka: persze, hogy ez lenne, sőt CSAk ez a normális. Valóban, mindkét oldal sumákolhat, de amít mellette írok, hogy a férfi sokkal de sokkal hajlamosabb egy az egyben közölni, hogy mit szeretne, mint a nő, ettől még igaz. Nyilván vannak kivételek, na én ilyet keresek :D

Sok mindent el lehet rólam mondani, de hogy ne mondanám meg mindig, mit szeretnék, azt nem :D

2010.07.26. 10:21:51

@MickthePick:

Úgy érted, hogy a parfüm meghatározó? mert kb 10 nőből 9 jól átveri az orrodat egy jólmegválasztott darabbal.:))

A fenekével persze nem tudja a szemed.:))

MickthePick 2010.07.26. 10:22:24

@Traktorka: még az a szerencse, hogy az okosabbak tanulnak ezekből a dolgokból, és ha az első kapcsolataikban bele is esnek ezekbe a hibák, később már biztosan nem.... csak remélni merem, hogy ez exem pl. tanult - és hogy én is - bár én leginkább csak annyit, hogy még az eddigieknél is egyértelműen és őszintébben meg kell mondani, mit szeretnénk, és addig kell erősködni a másiknál, amíg az igenis el nem mondja, hogy ez most neki jó, vagy sem.

election sc.monitor (törölt) · http://www.valasztas.eoldal.hu 2010.07.26. 10:24:31

Kedves Posztíró!
Azt javaslom menj vissza hozzá, egy kissé túlreagáltad a dolgokat.
Ha ezért elköltöztél, rengeteg csalódás fog még érni az életben, és 100-szor meg fogod bánni.

MickthePick 2010.07.26. 10:25:13

@Traktorka: nyilván nem a parfümre gondolok :)
Persze az is sokat elárul, a választás....
Az ember saját, egyéni illata a lényeg, amit a halántékán érzel reggel ébredéskor (például).
A saját illat amúgy a parfümöket is "modulálja", ezért minden parfüm más és más minden emberen. Érdemes kipróbálni pl. alkarra fújva.
Az is tapasztalat, hogy az a nő, akinek nem tetszett a parfümje (parfüme?:D), utána a saját illata se jött be.
Ha már itt tartunk, Hugo Boss-al nagyot nem lehet tévedni....

Gazz 2010.07.26. 10:26:01

Nagyon komoly összegbe lehet fogadni, hogy egy fél év múlva minden ugyanilyen lesz, csak hát úriember biztosra nem fogad.

Dezsőjóska 2010.07.26. 10:29:35

A mucsaji parasztgyerekeket általában megtanítják a családi értékekre. Ezt a srácot nem feltétlenül.

2010.07.26. 10:29:59

@MickthePick:

azon kell igyekezni, hogy mindenféle hormon behatás ellenére, felül tudjunk kerekedni azon, ha a másiknak valami nem tetszik belőlünk.:)) nincs veszítenivaló ugyanis az őszinteséggel. kvázi nincs tétje.:)) csak azt hisszük, hogy van. de nincs.:))
legalább hamarabb kiderül hogy nem illünk össze és az ellenkezője is, persze.

igazat mondasz egyébként, de sokaknak vannak gondjaik a saját határaik meghuzigálásával, ha papa-mama arra nevelte, hogy minden szituhoz vágjon jópofát. márpedig sajnos sokunkat erre neveltek.:))

2010.07.26. 10:31:35

@MickthePick:

mivan, rámszereltél valami kandikamerát?
Hugo Womant használok évek óta.:D

MickthePick 2010.07.26. 10:33:32

@Traktorka: én meg klasszikus (szürke) Hugo-t, már vagy 7-8 éve, de mintha újabban nem gyártanák, vagy csak én nem találom :(
Most valami szürke van piros csíkkal (nem is tudom hirtelen mi a neve), de nem ugyanaz.... meg van egy zöld is, de az se az igazi.
Na majd nemsokára repülök, úgyis mindig ott szoktam venni :D

standup 2010.07.26. 10:34:47

Régebben sokat voltam egyedül (mármint egyedül éltem). A barátom beköltözött hozzám, ami nagyon jó és nem miatta, hanem talán a megszokás miatt néha igénylem az egyedüllétet. Nem kell senkivel se beszélgetni, azt csinálok, amit akarok, stb... Régebben a lányával heti egy napra elment, akkor meg is volt, de közben a lánya bepasizott, egyre több saját programja van, így az apját is hanyagolja.
Mondani nem mertem, hogy "légyszi egy-két napot külön", mert féltem, hogy félreérti, annak ellenére, hogy azt az időt nem pasizással akartam tölteni, hanem magammal.
Múltkor beszélgettünk, kiderült, hogy neki is lenne igénye rá, de ő is félt, hogy félreértem :)
Megbeszéltük, hogy oké, akkor úgyis lesz egy egy napos külföldi út, előtte három napig békén hagyjuk egymást (legalább kicsit hiányzunk is egymásnak).
Közben lelkesen elkezdte szervezni a programjait - haverokkal sörözés (amire eddig is bármikor mehetett, inkább ő lustult be, ha hívták), meg a lánya is kivételesen bejelentkezett. Én meg simán örültem, hogy van pár napom magamra. Előtte mondtam is, hogy oké, akkor hétfőn mész, csütörtökön beszélünk, hacsak nincs valami vis maior, de addig tényleg hagyjuk egymást egy kicsit.
Akkor már nagyon mosolyogtam, amikor jött azzal, hogy oké, de másnap felugrana váltás ruháért... Drága, három nap nem a világ vége, pakold el a három pólódat, itt egy táska, úgyis jössz majd vissza. Jó, de hát mennek majd berúgni a közelbe, akkor feljön itt aludni. Drága, 10 percnyi sétára van a lakásod az enyémtől, nem mindegy hogy melyik irányba visz a taxi éjjel?

Végül mondtam neki, hogy felőlem maradhat, nem létkérdés, de pont ő jelölte ki ezeket a napokat. Ha meg külön vagyunk, akkor ne jöjjön fel esténként, mert akkor pont nem vagyunk külön...és amúgy is, három nap, nem három hónap...

Valószínű, hogy inkább az hiányzott neki, hogy megtehesse. A megkapott lehetőség után megelégedett és azért alkudozott. Viszont amiatt tartottam magam a megállapodáshoz, hogy tényleg hiányozzunk már egy kicsit egymásnak, három napba meg tényleg nem fog belehalni :)
De komikusak voltak a fenti reakciók :) Nem féltékeny volt, egyszerűen nem tudott mit kezdeni a hirtelen rászakadt nagy szabadsággal :)

MickthePick 2010.07.26. 10:35:24

@Traktorka: Ah, a határok próbálgatása.... ezt hogy utálom :( remélem, ki lehet nőni! Sajnos én túlságosan megengedő voltam, és ahogy meg van írva, a fejemre is nőttek. De a túl kemény hozzállás se jó, főleg az elején elijesztő lehet.
Ha meg az elején puha az ember, és utána keményít, az csalásnak tűnhet :)
Nehéz dolgok ezek... De ha a szex jó, akkor áthidalhatók :D :D

Picurigor 2010.07.26. 10:35:41

Egy 23 éves nő esetében megdöbbentő ez a fokú érzelmi éretlenség...
Ám ezek szerint előfordul.

2010.07.26. 10:36:53

hol? a repülőn???:D

itt sincs?
www.parfum.hu/hugo-boss#markanev
(nem vágom melyikről beszélsz ám)

MickthePick 2010.07.26. 10:37:45

@Picurigor: haha, kis naiv.... 30 fölött is simán lehet ilyenre példát találni. Sajnos!
Az érzelmi érettség nem korfüggő...

MickthePick 2010.07.26. 10:39:47

@Traktorka: nem repülőn, reptéren (dutyi frí) :D
Na, a sima jobb felső, azt szeretem én... de nem kaptam, illetve véletlenül az "Energise" nevűt vettem, ami nem rossz, de semmi extra, sokkal gyengébb mint a klasszikus szürke... :(

zeneigéniusz 2010.07.26. 10:40:54

...és még a nők érnek hamarabb. marhaság. posztolónak meg kéne tanulnia kommunikálni és nem csak szellemi jeleket küldeni.
régebben hetekig/hónapokig megvolta a párok akár e-mail, sms pengeváltás nélkül, most meg ha 1 napig nincs életjel, akkor már biztos nem vagyok fontos... ja.

a kicsit különlét néha jobban erősíti a kapcsolatot, mint az állandó együttlét. másfél éves kapcsolatnál pedig a nőknek is tenniük kell a kapcsolat fenntartásáért, és nem kell állandóan tesztelni.

nicknek (törölt) 2010.07.26. 10:42:32

@standup: :) szerintem túl korán költözött oda hozzád nem? A fejlődés fontos és ha ennek megvan a megfelelő íve, lehet te sem így reagálsz? Bár ez csak tipp:)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.07.26. 10:43:08

Milyen rohadt bunkó ez a pasi - téééényleg!
Jézusmária, hát hol élek én? Ezen kell háborogni? Bakter!
SMS: tök egyszerű - szólsz neki, hogy egy hét alatt küldjön már két sms-t, hogy él-e. A hét elején és a hét végén. A rejtély megoldása: SZÓLNI kell!

Á, eszemfaszom :S

MickthePick 2010.07.26. 10:43:34

@deflorator: jó összegzés :) Ennél tömörebben nem lehet jellemezni a tipikus kommunikációs csődöt.

nicknek (törölt) 2010.07.26. 10:43:35

@deflorator: - de tényleg mi bajod?
- hagyjuk ezt már.
:D

phaszfej 2010.07.26. 10:44:51

Az volt a baj, hogy a gyerek nem baszta meg alaposan a csaját. Ha minden este jól szétkeféli, bármit megengedhetett volna magának. Ugye?

MickthePick 2010.07.26. 10:44:59

@nicknek: De a harmadikra végül kifakad úgyis :D

nicknek (törölt) 2010.07.26. 10:47:03

@phaszfej: minden bizony-nyal:D Na de mi van, ha elfáradt a szatyrok hordásában és nem volt kedve hozzá?:))

szerintem nem így van 2010.07.26. 10:47:33

Mint az óvodában, komolyan mondom. A pasi nem a tulajdonod, hanem egy önálló akarattal rendelkező másik ember. Miért ne mehetne nélküled nyaralni, ha te nem akarsz? Legközelebb azt is megmondod, milyen színű papucsot vehet fel?

phaszfej 2010.07.26. 10:48:49

@nicknek: Ha jól megkúrja, hogyismondjam, elvégzi a férfimunkát, akkor örömmel cipelte volna azokat a zacskókat. Úgyhogy azért fáradt el a szatyorban, mert altesti idegtúltengése volt.

nicknek (törölt) 2010.07.26. 10:52:04

@MickthePick: és az a vicc, ez tényleg sokszor így működik:))

2010.07.26. 10:52:20

@MickthePick:

mondjuk nekem már tök mindegy, totálisan hozzászokott az orrom az enyémhez az évek alatt, egyáltalán nem érzem már az illatát.:)) csak ha a hajamra is kerül, és dobálom, akkor néha.:))

jannni 2010.07.26. 10:52:38

Nem érdemes visszamenni. De már úgy tűnik, döntöttél is. A (volt) barátod pedig szvsz összejön azzal a csajjal, aki nagyon nem bír!

Shopping 2010.07.26. 10:53:22

ÚSJÁGÍRÁS, apró trükkjei.

"Nem baj, ha nélküled megyek el?"

szerepel a címben, de a cikkben már így szerepel:

Nem baj, ha nélküled megyek le?

Nem mindegy...

nicknek (törölt) 2010.07.26. 10:55:35

@phaszfej: valóban, 20 évesen azt gondoltam amit most te írsz, de a nők érzelmi világa a későbbiekben ilyen helyzetben másképpen működik. 30-évesen ilyen helyzetben simán visszautasít... és nem akar szexelni... na akkor mit teszel?

2010.07.26. 10:55:50

@MickthePick:

nem érted. nincs olyan, hogy "ijesztő keménység".:))
pont ez az. nem kell taktikázni, csak "té-null" időponttól adni magadat, és azt csinálni/mondani, amit helyesnek érzel.
aztán ha kiderül, hogy nem passzol a történet a "naccságával", akkor pápát kell inteni. VAGY értelemesen meg kell beszélni, hogy hellóka.
:D Szóval érted.:))

MickthePick 2010.07.26. 11:00:43

@Traktorka: ez így jól hangzik, csak az emberek 99.9999%-a annyira hozzászokott ahhoz, hogy egy kapcsolat elején szinte mindenben a másik kegyeit keresi, hogy gyakorlatilag ez totál nem működik. Elméletben jó, de megnéznék egy esettanulmányt, amikor 2 ember így nyit:) Mert bár nem ezt jelenti, de ez azt engedi sugallni, hogy az ilyen ember egyáltalán nem akad alkalmazkodni!
Márpedig anélkül nincs kapcsolat....

Az illathoz: nem is te kell, hogy érezd... :) a saját illatát (rosszabb esetben szagát) senki sem érzi amúgy sem, nem is emiatt vannak parfümök :)

biopszia 2010.07.26. 11:00:49

gyereket kellett volna szülni a lakótársnak, akkor most már nem nagyon ugrálna

MickthePick 2010.07.26. 11:02:05

@nicknek: hát, én nem is viccnek írtam :/

phaszfej 2010.07.26. 11:02:59

@nicknek: Ha visszautasít, akkor nincs alaposan megbaszva. Egy jól megbaszott nővel azt csinálsz, amit akarsz. Ha egy 30-as azt akarja, hogy meg is maradj mellette, cipeli a szatyrot. Egy férfi bárkit megkaphat, de egy nő csak a jelentkezők közül választhat. Ezt azért ne feledjük.

MickthePick 2010.07.26. 11:04:35

@phaszfej: "Egy férfi bárkit megkaphat"
Nahaaa.. ezen még csiszolj kicsit szerintem :D :D

phaszfej 2010.07.26. 11:06:19

@MickthePick: Ne add itt a szűzkurvát. Minden nő megszerezhető. Ezt te is tudod.

2010.07.26. 11:09:07

@MickthePick:
értem amit mondasz, de talán kicsit elbeszélünk egymás mellett. én nem azt mondom, hogy bunkózni kell, és mindig ellent kell mondani, vagy rohadt önzőnek kell lenni.:))) csak azt mondom, hogy az élet engem pont arra tanított, hogy időt és energiát sporolok azzal, ha őszintén kimondom azt, ami van. és nem utolsó sorban boldogságot nyerek vele, mert az lesz, amit én akarok.:))

phaszfej 2010.07.26. 11:10:56

@MickthePick: Minden nőt meg lehet szerezni. Ez tudvalevő. Ezt bármely férfi megteheti bármelyin küllemmel. Nem azt mondom, hogy egy nő minden csávóval lefeküdne, de a férfinek megvan a lehetősége, hogy olyanná formálja magát, hogy bárkit levegyen a lábáról.

nicknek (törölt) 2010.07.26. 11:16:25

@phaszfej: ok tegyük fel ez így van... akkor ebből kiindulva a folyamatos fejlődést a kapcsolatban pusztán a szexuális fejlődés jelenti?...Láttad a keserű méz című filmet?

phaszfej 2010.07.26. 11:22:11

@nicknek:

A filmet láttam, de már a tököm se emlékszik rá, nem lehett valami nagy durranás. A Predátor viszont kurva jó film, nem valami agyamanet műviszieskedő szarság, mint mondjuk az Alien vs. Predator.

A lényeg, hogy nem a szexen múlik a dolog, de a szex milyensége jelzésértékű. Nem a jó szexet kell mímelni, hanem olyanná kell válni, hogy még a szexben is megmutatkozzon a két fél, főleg a férfi kifogástalan testi-lelki állapota, férfias hozzáállása a világhoz. Magyarul, aki jól baszik és jól megkúrja a nőjét, az egyéb téren is oké.

biopszia 2010.07.26. 11:23:46

@kiraaaaa: dehogyis, a legjobb tökszorongatási módzser, ha jól sikerül, egész életére kap egy odaadó férjet, akit 10 év múlva nem fog érdekelni a családján kívül semmi

TemplarOmega (törölt) 2010.07.26. 11:26:47

23 évesen ekkora fapina vagy?
Mi lesz veled 3x útán?

Jobb ha megtanulsz kefélni mert már unnak szívem.

xiau.ling 2010.07.26. 11:28:29

Kedves Posztoló!

ha már képes voltál azt mondani, hogy legyen szünet, szerintem már nem szereted úgy igazán. ha képes volt otthagyni téged egy hétre több kevesebb gondolkodás nélkül, akkor már ő sem szeret igazán. ahogy leírod, inkább már csak együtt laktok, mint valami mély kapcsolatotok lenne.
semmi értelme áltatni magatokat, menj és éld az életed, majd akkor akard megmenteni a kapcsolatot, ha a másik is tesz érte. vagy ha már ott rohangálnak körülötted a porontyok. vagy ha komolyan érzel valamit, hogy na Ő Az. másfél év után nem hiszem, hogy sablonossá kéne válnia egy akármilyen együttélésnek, tegyél érte, hogy ne legyen az.

kovácspéterke 2010.07.26. 11:28:46

Egyrészt, ha azt mondod menjen, minek hisztizel utána? Másrészt jelezted-e a fiatalembernek korábban, h vmi nem tetszik? Egyébként meg tök felesleges újra belekezdeni, egy kicsit megijedt, de ugyanaz lesz pár hónap múlva, mint volt.

Caddy 2010.07.26. 11:30:35

Most akkor nincs kérdés ugye, ha jól értem.

Rebelde 2010.07.26. 11:34:13

szép is az amikor anyu meg van rakva, mint egy málhás szamár közben terelgeti maga előtt a gyerekeket, apu meg megy mellete, mint egy szabadnapos here, na ilyenkor kell odavágni a teremtés száraz lombkoronája elé a szatyrokat és szépen lelépni:)

kiraaaaa 2010.07.26. 11:34:38

@Caddy: szerintem sincs:)

@biopszia: hát, édes, ha te ezen az alapon elfogadhatónak érzed a gyermekvállalást, gratulálok nagyfokú butaságodhoz. Egyedül találod ki, vagy van segítséged? Hosszas gyakorlás eredménye?

phaszfej 2010.07.26. 11:40:01

@biopszia: egyetértek. rinyál a ribanc, ahelyett, hogy szülne. a csávó pedig teljesen érthető módon ösztönösen keres más nőstényt, aki 23 éves vénlány fejjel nem hisztiskedik, hanem teljesíti biológiai és társadalmi kötzelességét. jól látod. én egyetértek veled. a többi kommentáló pedig marha.

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.26. 11:40:28

@Rebelde: és a férfi két lépéssel megelőzi a pulyákat terelgető asszonyt, létezik ilyen kultúra is.:-)

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2010.07.26. 11:46:03

Szerintem ne menj vissza hozzá. Hagy találjon valami normális nőt, Te meg vonulj zárdába.

2010.07.26. 11:48:13

@newtehen:

vagy mehet vissza a balettba' ugrálni.:D

nicknek (törölt) 2010.07.26. 11:53:03

@phaszfej: erre csak ez jut eszembe:

"Bedevir: Ez az! Ez az. Vonjuk le a logikus következtetést!
Férfi 1: Ha ő ugyan annyit nyom, mint egy kacsa, akkor… ööö… fából van.
Bedevir: Következés képpen:
Tömeg: Boszorkány! Boszorkány!" :D

Csaba+ (törölt) 2010.07.26. 11:54:10

Erről csak egy dolog jut eszembe: "... mert a női agy olyan, mint egy polariod fénykép.... nagyon lassan jön elő.... de akkor borotva éles" :D

2010.07.26. 12:03:15

@Rebelde:

esetleg megkérni a szánkkal, hogy vigye mán a kurva szakrokat.:D

Kytia 2010.07.26. 12:03:43

"Még az is hozzátartozik a dologhoz, hogy kezdtem megízlelni, milyen az élet nélküle, és tetszik."

Király.:) Vissza ne menj! Megint szenvelegnél?? Úgyis ugyanolyan lesz megint minden, amint kicsit elengeded magad a kapcsolatban. Ismerjük az ilyen típust, aki csak ostromolni tud, azt viszont orrvérzésig. Személy szerint hányni tudok az ilyenektől. Meg mi az, hogy nem hív 1 hétig?!?!?!

"...erre lazán azt feleli, hogy minderről nem ő tehet, ne próbáljam a nyakába varrni, mert „minden az én hibám, miattam lett ilyen”"

Szólni viszont nem szólt volna a problémájáról, inkább eltűnt egy hétre. Gyanítom, csajozott is. Felejtsd el. Faszkalap.

2010.07.26. 12:06:19

szakrokat =szatyrokat, of course.

Rebelde 2010.07.26. 12:08:41

@Traktorka:

esetleg az embör szó nélkül elvenné, ha már:)))

dr. gernika 2010.07.26. 12:09:00

Remélem, nem gondolja a posztíró, hogy a kedves pasija egy héten keresztül semmi elítélhetőt nem csinált, miközben rá se csörgött.
Jó döntés a szakítás.

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.07.26. 12:09:16

"Erre mit válaszol? „Nem baj, ha nélküled megyek le?” Mondom, nem."

"Nagyon felzaklatott, hogy minden gondolkodás nélkül azonnal rávágta, hogy nélkülem menne. Igazából nem is kellett volna, hogy a válasz meglepjen"

Ez nem válasz, hanem kérdés! Nem neki kéne kitalálni a gondolataidat, hanem neked kéne őszintének lenni, és megmondanod, hogy nem szeretnéd, ha menne. Így gyakorlatilag nem is ismerte az álláspontodat, mégis mit kellett volna átgondolnia? Nem döntött, hanem kikérte a véleményedet, érted? Ha a férfi valamit kérdez, az pontosan azt jelenti, amit kérdez. A normális nőknél a nem pedig nemet jelent. De látom nálad nem így van...

Kytia 2010.07.26. 12:09:36

Ja, és még valami: "Amikor visszatért, már az előszobában ráborítottam minden sérelmemet..."

Én ezt is megspóroltam volna magamnak. Mire hazaér, már ott se vagyok. Legyél már úrinő!:)

Mielőtt bedőlsz a sok lehülyézős, meg "túlreagáltad"-kommenteknek, szólok, hogy a pasik nagy része nem ilyen pöcs, mint ez. Nem kell beérned a szarral, csak mert néhány idióta kommentelő rábeszél, hogy úgyse találsz jobbat.

Lük 2010.07.26. 12:10:03

23 éves lány: a történetben nem az a problémás, hogy a srác elment 7 napra, hanem az hogy éretlenül kezelted a helyzetet. Ha zavart a viselkedése akkor miért válaszoltad azt h menj nyugodtan, nem baj??? A férfiak ezt a választ úgy fogják fel, hogy: MENJ NYUGODTAN, nem látunk mögé hogy te most igazából dühös vagy. Konkrétan beszélj vele, ne keresztrejtvényt adj a kezébe. A 3. hozzászólóval abszolút egyetértek, a kommunikáció és az elbeszélés egymás mellett jelenteni a legnagyobb problémát. Egy szó mint száz: konkrétumok, nem mellébeszélés :)

2010.07.26. 12:10:26

@Rebelde:

esetleg tapintatosan félreállni,és embernek helyet biztosítani mikor té-null időpontban képződnek a szatyrok a hiperban, ha XY-né-k vagyunk.:D

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2010.07.26. 12:10:53

@ArgonX: Egyetértek. Miért hiszik azt, hogy gondolatolvasóak vagyunk? Találgatni lehet, de semmi értelme. Miért olyan nehéz kimondani, hogy mit akar valaki?

Rebelde 2010.07.26. 12:11:34

@Traktorka:

esetleg megvenni a teszkót:))

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.07.26. 12:12:13

@Kytia:
Pedig nem fog jobbat találni, mert a jobb még inkább elvárná az őszinteséget, a posztoló meg célozgatni szeret helyette.

molnibalage · https://militavia.blog.hu/ 2010.07.26. 12:13:53

@bozoa: Az meg sem fordul valaki fejében, hogy estleg ezt valaki nem kedves cselekedtenek tartja? Te len bulizol egy héten, míg a másik feled meg nem jött. (Mondjuk ő nem akart...) Felhívod és közlöd, hogy fasza az idő, jó a buli. Biztos jól esik neki...

2010.07.26. 12:13:57

@Rebelde:

esetleg beköltözni a tecsóba, mint Bundy-ék.:D

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.07.26. 12:15:34

Adjál esélyt, mint a nép Orbán menekülésére!

alumi 2010.07.26. 12:17:20

Szerintem itt nincs kérdés.
Mindenki jól járt. A pasi nyugodtan bunkózhat mással, a csaj meg jól érzi magát egyedül is, így nagyobb eséllyel talál majd valami normális arcot.

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.07.26. 12:18:10

@Kytia:

"Szólni viszont nem szólt volna a problémájáról, inkább eltűnt egy hétre. Gyanítom, csajozott is. Felejtsd el. Faszkalap. "

Azért a posztból a csaj jelleme lejön, ha ezúttal nem őszinte választ adott a srácnak, akkor szerinted korábbiakban máshogy viselkedett? Lehet neki is most borult a bili. Vagy csak a nőnek lehet érzékeny lelki világa?

Kytia 2010.07.26. 12:21:02

@Zabalint: Az itt senkit nem zavar, hogy nem az elmenés ténye volt a legnagyobb probléma a történetben??

Emlékeztetnélek:

1.) A srác elkezd bunkózni a mindennapok szintjén.

2.) Elmegy a buliba a lány nélkül. (Ha csak ennyi lenne, valószínűleg nem született volna meg a poszt, a lány hamar feldolgozza a dolgot, mondjuk az első "megérkeztem, jó idő van, hiányzol" SMS után.)

3.) 1 hétig nem jelentkezik.

4.) Mikor felhozzák neki, a fejéhez vágja, hogy mindenről ő tehet.

5.) Szakítás után nyomulni kezd, meg megbánósat játszik, ami külön hányinger.

Beefboneknock (törölt) 2010.07.26. 12:21:06

a csaj arról nem beszél, hogy mit tett a kapcsolatért csak azt hiányolja amit ki akar venni belőle, ez így önzés, pont megtalálta a párját :)

Kytia 2010.07.26. 12:25:17

@Zabalint: Az ember nem minden apró dolgot emleget fel a másiknak, mert egyrészt tisztában van vele, hogy egy kapcsolatban tolerálni is kell, másrészt nem akar hülye picsa lenni. És az is sokszor van, hogy a dolgok elindulnak rossz irányba, de úgy érzed, még többet árt, ha elkezdesz rinyálni. Inkább vársz, hátha magától elmúlik a rossz időszak.

Snowmass 2010.07.26. 12:25:30

Nem túl érdekes sztori, viszont roppant tanulságos. Így pl. megtudhatjuk belőle, hogy különköltözés esetén az ember megízleli milyen az élet a másik nélkül.:)

nicknek (törölt) 2010.07.26. 12:27:50

lefordítom...
Cs:Hiányzik, hogy mostanában kevesebbet foglalkozol velem.
/provokálok egy kis figyelmet és szeretetet/
"Erre közöltem vele, hogy nem megyek. Erre mit válaszol?"

P: nem kell a hiszti, ha nem nem
"Nem baj, ha nélküled megyek le?"

Cs: na tessék fontosabb a hülye buli, mint én
"Mondom, nem."

Azért ezek durva gondolatok, amik lezajlanak fejben ilyenkor.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 12:28:52

végre egy értelmes sztori;)

@Zsu0805: ez így van, ha egy kapcsolatban az egyik fél szünetet kér, akkor azt már megette a fene....

Kedves posztíró jól döntöttél a véleményem szerint....

SciNu 2010.07.26. 12:31:47

Áhh hülye picsa. Jobb is ha egyedül maradsz.

Szőkeherceg-bombanője 2010.07.26. 12:36:44

Ez komoly, hogy egyértelmű az, hogy szólni kell egy férfinak, hogy ne a nő cipelje a szatyrot? Meg az is halál komoly, hogy a nőnek kellett volna az egy hét alatt dobnia pár sms-t? És várhatta volna, hogy kap-e választ? Ez így normális?
Jó, aláírom, hogy az olyan visszás picinyég, hogy valakit úm. "elengedünk" vhová, aztán vágjuk a pofákat, hogy miért mert élni a lehetőséggel. No de azért egy hétig nem jelentkezni... Biztos, hogy az lett volna az első megérkezés után, hogy tudatom, hogy élek, rendben vagyok. Mert hogy normális kapcsolatban aggódnak esetleg egymásért a felek.

Hkacsa · http://hkacsa.blog.hu 2010.07.26. 12:39:30

Kedves posztíró NE menj vissza. Ne büntesd szerencsétlen ex-párodat magaddal a továbbiakban.

Epoxigyanta 2010.07.26. 12:42:13

23 évesen inkább kezdj el élni, minthogy egy rosszul működő kapcsolatbn vergődj. Hidd el, megéri.

Stupidella 2010.07.26. 12:42:39

Néma gyereknek... Miért nem a buli előtt mondtad, hogy problémád van azzal, hogy elment? Egyébként meg, ha Te nem akartál elmenni, miért baj az, hogy a pasi meg igen? Vagy az lett volna az igazi, ha a kedvedért otthon marad pusztán amiatt, mert nem bírsz egy csajt?

phaszfej 2010.07.26. 12:43:46

@Szőkeherceg-bombanője: ÉS az nem jut eszedbe picinyem, hogy a gyerek azért nem válaszolt egy hétig, mert örült, hogy a hisztis csaja nélkül lehet? mer aki ebből ügyet csinál, az máskor is ilyen. ez egy kishitő sértődött tyúk, aki azért nem akart elmenni a fiúval, mert féltékeny volt a jobban kinéző csajra, és ahelyett, hogy szembenézett volna magával, játsza most a sértődöttet. ha olyan jó lenne neki egyedül, nem írogatnai de, az tuti

Kytia 2010.07.26. 12:47:12

@Szőkeherceg-bombanője: Teljesen egyetértek. Ha meg a rác örült, hogy végre a csaja nélkül lehet, örüljön most is, hogy teljes szabadságot kapott. De az persze már nem ízlik, mi?

Stupidella 2010.07.26. 12:48:37

@phaszfej: kivételesen osztom a véleményed.

Kytia 2010.07.26. 12:49:11

@Snowmass: :)) Minden házasság előtt javasolnék egy adag összeköltözést, majd egy adag különköltözést. Sok kételyre megoldás születne.:)

2010.07.26. 12:51:50

@phaszfej:

még kérdeznék egy olyat, hogy másfél év után még téma, hogy ki ír először sms-t? mert mondjuk gondolhatta vón a csávó is, hogy az anyjuk cseszik megkérdezni, hogy élek-e még, akkor szarok rá én is.:D

psr6 2010.07.26. 12:52:04

Szerintem is egy hisztis csaj vagy, ennyi, tele mindenféle dráma szakos elvárással. A srácnak igaza volt - ha akartál vele beszélni, TE miért nem hívtad fel? Tényleg annyi, hogy otthon ülsz és vársz, aztán ha megjön, rázúdítod a hülyeségedet? Hát ez mi a szar? Csak rossz tv sorozatokba írnak bele ilyen "szitut".

A következő pasidnál figyelj jobban, mert ezt bebuktad.
Igen, te.

Madpapa 2010.07.26. 12:53:08

Azért mert az anyja és apja az aki, a gyerek viselkedése lehet még olyan amilyen.
Nem értem a kérdést egyébként. Ha egy pasi akivel együtt vagy elmegy úgy ehy hétre, hogy nem ad életjelet magáról, igazából miről beszélünk? Ja, ha lakótársak vagytok ok. De ha elvileg érzelmi kapcsolatról beszélünk akkor nagyon nem értem.
Röviden, a megszokáson kívül nincs már köztetek semmi. Az hogy mi volt, az a múlt. Tekints a jövőbe és dönts!

alumi 2010.07.26. 12:53:45

@Kytia: Nem. A pasi nem szereti már a csajt, csak a büszkeségét buzerálja, hogy őt pattintották és nem fordítva. Ha a csaj visszamegy hozzá, tuti, hogy rövid időn belül a pasi fogja dobni.

@Stupidella: részint igazat adok, de ahhoz mit szólsz, hogy a pasi egy hétig nem kereste? az is olyan húderendbenvan?

nicknek (törölt) 2010.07.26. 12:58:48

@primula anderson: egy olyan forgatókönyvet is el tudok képzelni.. mivel a pasi most mindent megtenne... visszamegy a csaj, helyrejön a lelke ... majd miután megélte a gyász időszak egy részét a kapcsolatban ő hagyja ott a pasit, úgy hogy csak na:)

Frakk_a_macskák_réme · http://multipedia.hu/page/ajanlo/ 2010.07.26. 12:59:25

csak engem zavar, hogy a posztoló azt hazudta, hogy beteg, azt hazudta, hogy nem zavarja, hogy a másik elmegy nélküle, azt hazudta, hogy "szünetet tartana", pedig szakítani akar?

Az meg miért gond, hogy néha neki is fel kellett vinnie két doboz tejet az emeletre? A posztból úgy tűnt, hogy általában a fickó ugrált ilyenkor, pedig hát egyenjogúság van a hálós szatyor cipelésében is.

Én mondjuk cígölöm, amit bírok, de hülyén érezném magam, ha - míg majd megszakadok - a párom gyenge nő volt ellenére, az erejéhez képest nem próbálna meg segíteni.

A posztoló egy megjátszós libának tűnik, nem csoda, hogy a pasijának megkönnyebbülés volt a nélküle töltött hét, másfelől viszont a fickó se a gerincesség csimborasszója, ez a "miattad lettem ilyen" akkor is szar duma, ha igaz.

lemnisKate · http://szocialiskeszsegek.posterous.com 2010.07.26. 12:59:43

Kedves Posztíró! Szerintem is az volt a fő gond, hogy nem kommunikáltad, hogy bajod van. Sokáig csak nyeltél, aztán amikor hirtelen kirobbant belőled a feszültség, a pasi csak értetlenkedett.
A helyedben nem maradnék sokáig ebben a kapcsolatban, mert már elkúrtátok, és úgy szar az egész, ahogy van. Szakíts vele, hidd el, bármikor találsz jobbat.

Snowmass 2010.07.26. 13:01:29

@Kytia: És ennél is kevesebb kétely maradna, ha még beprogramoznánk egy adag kapcsolati hullámvölgyet, babaprojektet, betegséget és családi viszályt.:))

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.26. 13:03:24

@nicknek: dehogy, minél előbb ott kell hagyni a pasast, előbb jár le a hét év.:D:D

Stupidella 2010.07.26. 13:03:37

@primula anderson: nem, nincs rendben az sem, de ennek valószínűleg előzményei vannak. Gondolom érezte, hogy a "menj nyugodtan" igazából sértődést takar és jól akarta magát érezni telefonos veszekedés nélkül.

alumi 2010.07.26. 13:05:20

@Stupidella: ezt értem. de mi lett volna a helyes megoldás? van egy gyanúm, ha a csaj nyíltan megmondja a tényállást, a pasi akkor is letojta volna..

alumi 2010.07.26. 13:07:31

@nicknek: ez kevéssé valószínű. ha a csaj visszamegy, akkor akarja is nagyon. a pasi pálfordulása viszont borítékolható. de igazából kár ezzel kísérletezni. ha a csaj megtette a kezdő lépést, hülye lenne hátramenetbe kapcsolni. én vissza sem néznék. nem ér ez már annyit.
:)

azbeszt+b (törölt) 2010.07.26. 13:07:40

Nem tudom, nálam úgy van, hogy ha én utazok el, akkor egyértelműen én írok/telefonálok először.

Stupidella 2010.07.26. 13:08:10

@primula anderson: Igen valószínűleg. A tényállás az, hogy elhidegültek egymástól és egyik sem egyikük észkombájn. Nekem ez jött le belőle.

Csak én jobban utálom a hisztis nőket, mint a bunkó pasikat. :)

nicknek (törölt) 2010.07.26. 13:08:54

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: :DDD bakker te így emlékszel arra mit mondtam 2 hónapja?:) Ezentúl figyelek rád:))

2010.07.26. 13:13:06

@azbeszt+b:

persze, ha JÓ a kapcsolat. de ahol már kilóg mind a 4 lóláb, ott nyalván más a helyzet.:)
én azért megeresztettem vóna egy "mivan Apjuk, disszidáltál?" sms-t, ha még reménykedtem vóna a javulásban.

nicknek (törölt) 2010.07.26. 13:15:24

@primula anderson: hát csak miattunk gondoltam... izgalmasabb posztok születnének:))

A pasi lehett figyelmetlen... és mi van ha most külön döbben rá, hogy mennyire szereti a csajt? vagy ez már túl hollywood-i?:D

Madpapa 2010.07.26. 13:17:42

@nicknek: kár ezt magyarázni. Ha úgy volt ahogyan le van írva, mind a 2x2 láb kilóg már.

2010.07.26. 13:19:47

@Madpapa:

NYALván ezt mondom én is.:))

De hol a halászlevem?:D

alumi 2010.07.26. 13:22:31

@Stupidella: ez is relatív.
én is voltam hisztis picsa pasi mellett, és voltam már türelmes, megértő és nyugodt is.
attól függ, mit hozott ki belőlem az adott férfi.
ha jobban passzoltunk, én is nyugodtabb,kiegyensúlyozottabb voltam. ha őszintén meg lehetett vele dumálni a dolgokat, akkor alapból jobban működött a kapcsolat. mikor csak a kémia tartott össze, akkor hamarabb robbantam és ő is.
ez egy oda-vissza játék. persze ettől még vannak a konstans hp-k, akiknek tök mindegy kivel vannak együtt, de ez a csaj, ebből a leírásból, nem annak tűnik.

a cucc cipelésről:
nálam is volt olyan, hogy eleinte ment az udvariaskodás, aztán a harmadik évben feltelefonált, mikor épp mentünk valamerre nyaralni, hogy megjött a verdával és menjek le. én meg szó nélkül fogtam a több tonnás bőröndöt, a fogaim között meg a kézitáskát és az orrommal nyomtam meg a liftgombot lefelé menet. egy szót sem szóltam volna, de mikor leérve baszott kiszállni a kocsiból és még a rohadt csomagtartó ajtót sem volt képes felnyitni, miközben látta a visszapillantóban, hogy tele vagyok mint egy karácsonyfa, akkor eldurrant a búrám. igaz, nem volt hiszti és sosem hánytorgattam fel utána. csak lebasztam, mint a pengős malacot két perc alatt, és ő is elmondta a magáét, így legalább lekötöttük magunkat az odaúton. :)

alumi 2010.07.26. 13:23:53

@nicknek: sajnos igen.. most rádöbben talán, de változni nem fog..:)

kiraaaaa 2010.07.26. 13:24:36

@Rebelde: azt olvastam: megenni a teszkót:) megyek főzök ebédet:)))

2010.07.26. 13:27:12

@nicknek:

Tulsagosan. Akit szeretsz, azt nem hagyod szenvedni. Iszen meg a kutyadat se hagynad az esoben azni, nem ? :P

2010.07.26. 13:27:45

@Traktorka:

100% valodi halaszbol ?

2010.07.26. 13:28:08

Aszta hogy megszaporodtak a kommentek, pedig még csak fél 2...

2010.07.26. 13:28:15

@primula anderson:

Kutyabol nem lesz szalonna. Csak filmszinesz.

Madpapa 2010.07.26. 13:29:35

@Traktorka: :-) aszittem nem veszed észre a plagizálást :-))
A halászlé meg ott fortyog a kondérban és vár, hogy megkóstold :-)

2010.07.26. 13:31:36

@Budapesti Brigaderos:
én beérem a gagyi 12%-os halász-rost-al is.:D esetleg halázs-velővel.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 13:31:38

@mr.: szerintem meg ostoba fickó.

1. vannak nők, akik az ellenkezőjét mondják annak amit akarnak. nehéz kisakkozni, de a szerelem mindenre képes. észre kellett volna vennie, hogy itt mi a helyzet. Az előzményeket is tudta.

2. eltűnik egy hétre, és a csaj eszébe sem jut. Valszeg nem szerelmes.

2010.07.26. 13:32:07

@Madpapa:

ah, csak a szád jár.:D

2010.07.26. 13:33:23

@Traktorka:

A haagen-dazs hasonloan hangzik, az is jo ? :P

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.26. 13:35:29

@Budapesti Brigaderos: szerintem MacGyver helikoptert is tudna csinálni egy kutyából:D

Stupidella 2010.07.26. 13:35:36

@primula anderson: a cucc cipeléséről: valahogy nálunk pont fordított lett a folyamat. Annó cipekedtem, most meg már ajtót nyitja-csukja előttem, ha beszállok a kocsiba. Igaz, közben (6 év alatt) nekünk is volt pár különköltözés 1-2 hetekre.

Ahogy Te is írtad, hisztis akkor voltál, amikor "csak" kémia tarott össze Titeket, egy igazi kapcsolatban fontos, hogy mindent meg lehessen beszélni egymással egyből, ha gond van.

Madpapa 2010.07.26. 13:37:01

@Traktorka: vigyek ételhordóban esetleg? :)

Zabalint (törölt) · http://sznobizmus.blog.hu 2010.07.26. 13:45:00

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:
1. Az ilyen nőket kell kerülni.

2. Természetesen vele is gondok vannak, és már az is arra utal, hogy nem százas, hogy egy össze-vissza kamuzós csaj mellett van.

2010.07.26. 13:45:59

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

Ismerve a kockasfulu nyulat, ezt siman elhiszem.

2010.07.26. 13:46:19

@Budapesti Brigaderos:

mindegy, csak "nyomokban halászt tartalmazzon":D

2010.07.26. 13:47:00

@Budapesti Brigaderos:

ja, a varázscerkás kiscsávó is mindent megcsinált, ebben nincs semmi új.:D

2010.07.26. 13:48:56

@Traktorka:

Viszont ugy rohogni, mint Mardel - nem tud.

2010.07.26. 13:50:20

@Traktorka:

Ilyet barmikor kaphatsz, ha belelog a halasz ujja a levesbe...

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 13:54:58

@Zabalint: igen, ezért is írtam hogy a szerelem egy csomó hülyeségre képes.

pl. van egy ismerősöm, aki összejött egy férjezett, kisgyerekes csajjal, a csaj dobta "a férje miatt", majd keresett egy másik szeretőt.
és ezek után vissza fogadná a nőt. szerinted? :D

BKV reszelő 2010.07.26. 13:58:45

"Pedig nem egy mucsai parasztgyerekről van szó: az apja mérnök az anyja egyetemi nyelvtanár az olasz tanszéken."

Ez lenne a garancia arra, hogy a gyerek nem paraszt? Sznob-e vagy-e és hülye-e? A gyerek pontosan egy mucsai paraszt szintjén viselkedett. A pedigré nem garancia a minőségre, ezt csak a sznobék nem tudják. Nem mellesleg az is gusztustalan, hogy ha jó a program, akkor elvárod, hogy ő ne menjen, amikor neked nem tetszik ott valaki. Én is otthagytalak volna, bár én előtte kinyitottam volna neked az ajtót, hogy pihentessük egymást és kössz, de nem kell a kecóra vigyázni. ;) Cicamica.

nicknek (törölt) 2010.07.26. 14:12:38

@Madpapa: @Budapesti Brigaderos: Ez ok:) Ti is és én is sok mindent megéltünk, tudjuk hogy általában ez várható,de mindezt egyoldalról látjuk,sokszor egy kétségbeesett posztoló saját sérelmeire felnagyítva...

Nem biztos minden az ami látszik...

Mr Past · http://ahalakalatt.blog.hu 2010.07.26. 14:21:02

Oh, ezek a finoman cizellált lelkivilágok itt...:)

Kytia 2010.07.26. 14:25:48

Azok a pasik, akik állandóan azt harsogják, hogy kommunikálni kell, tisztában vannak azzal, hogy reagálnak az olyan helyzetekre, amikor egy nő őszintén eléjük áll a problémájával?? Még a híres, "melyik mondatokat utálják a pasik a legjobban hallani a nőktől" listán is az első helyen szerepel a "figyelj, beszélnünk kell". Még olyat is ismertem, aki látványosan leszarta a barátnője sirámait, amikor az felhozta a dolgokat, aztán, amikor szegény csaj kétségbeesésében engem hívott fel egy kis vigaszért, azt bezzeg kihallgatta. A vicc az volt, hogy pontosan tudtuk mindketten, hogy hallgatózni fog.:D Ha a hegy nem megy Mohamedhez...:)
Azóta szerencsére kirúgta és beújított egy sokkal jobb fej srácot.

phaszfej 2010.07.26. 14:29:26

@Kytia: Beújítotzt egy sokkal jobb fej srácot...

...akivel ugyan kibaszott szar a syex, kicsi a farka és unalmas.

Amúgy aki úgy beszél a partnereiről, mint egy féktárcsáról, hát, az mindig is be fogja szopni.

phaszfej 2010.07.26. 14:30:15

Mér van az, hogy egy rakás blogban nem írhatok kommenteket? De nemcsak az indexen, máshol sem.

2010.07.26. 14:31:44

@nicknek:

En nem eltem meg semmit.

@Kytia:
Valoszinuleg azert, mert a "beszelnunk kell" utan semmi jo nem kovetkezhet...

El Argentino 2010.07.26. 14:33:31

Én is elmennék nélküled, a buli az buli, együtt lenni meg bőven van elég idő. :D

deflorator 2010.07.26. 14:34:18

- Mi a baj?
- Semmi.

Nem működik a kapcsolat, meg kellene beszélni. Ki legyen az értelmes fél, aki félreteszi a sérelmeit és beszélgetést kezdeményez, elmondja, hogy valójában mi a baja, megoldást keresve a kialakult problémára? Na és ha elmondja, mit reagál rá a másik fél? Közösen megbeszélik, hogy kinek miben kell megváltoznia, vagy az elszenvedett sérelmeiket vég nélkül sorolva próbálják igazolni, hogy miért nem nekik kell változniuk, hanem csak a másiknak?
A posztból kiderül, hogy a hölgy miféle. Egyáltalán nem találom meglepőnek, hogy mennyien tudnak azonosulni vele, ez a színvonal ugyanis koránt sem ritka.

Kytia 2010.07.26. 14:34:43

@phaszfej: Ő nem beszél úgy a partnereiről, mint a féktárcsáról, én beszélek úgy az övéiről.:) Különben meg bagoly mondja...

Az új srácot ismerem. Nem tudom, milyen vele a szex, állítólag jó, azt sem tudom, mekkora a farka, állítólag nem kicsi, azt viszont tudom, hogy nem unalmas, hanem baromi jófej.

Kytia 2010.07.26. 14:38:04

@Budapesti Brigaderos: Ha viszont csak a jót akarod hallani, akkor miért is baj, hogy nem mondja el az ember a rosszat? Ezt akarjátok, ezt kapjátok. Senki nem akar hülyepicsának mutatkozni minden alkalommal, amikor valami bántja. Alszik rá kettőt, aztán, ha csak félreértés volt, úgysem lesz folytatása. Ha halmozódik, akkor van gáz, és akkor általában egy idő után ki is buknak a dolgok. Csak akkor meg megkapja az ember, hogy "de hát miért nem szóltál, hogy bánt valami". Azé bammeg, mert azt hittem, a múltkor csak beverted a fejed, és csak mostanra jöttem rá, hogy alapból hülye vagy.:D

phaszfej 2010.07.26. 14:38:10

@Kytia: akkor meg mér adta oda magát a bénőd az előzőnek? mer egy kurva? azt nem feltételezem, hogy nem tud jól választani.

nicknek (törölt) 2010.07.26. 14:38:25

@Kytia: Ez a beszélnünk kell, akkor működik jól, ha a nő konzekvens... Hiteles... Amint egyik percben ezt gondolja... a másikban azt, Te mit gondolnál???

Szerintem max azt, hogy meghallgatod, aztán vársz, mert 1-2 nap és másként gondolja...

persze ez egy sarkított példa, de de is sarkítottál:)

Amúgyis beszélnünk kell:DD

Kytia 2010.07.26. 14:40:14

@phaszfej: Mert totál szerelmes volt. Olyanban én nem hiszek, hogy valaki nem tud jól választani. Szerintem senki nem tud, ill. mindenki megszívja néha. Tegye fel a kezét, aki még sosem lepődött meg.

Caddy 2010.07.26. 14:43:48

@Kytia: tehát mindent tudsz az új pasiról. :D:D:D

@phaszfej: nyilván a kedves és megnyerő neved miatt, vagy talán a hasonló megnyilvánulásaid miatt. :P

Banya30 2010.07.26. 14:43:48

Nem az a baj, hogy vki nem szereti a párja baráti társaságát, hanem az, hogy képes behisztizni azon, ha a másik igényli, hogy velük s találkozzon, évi 7 napról van szó hahó!!!!
Kedves párodnak üzenem, hogy ne pedálozzon, hanem rohanjon amilyen gyorsan csak tud, még megúszta egy enyhe hisztivel.
Te meg 23 éves sztem vonulj zárdába.

Kytia 2010.07.26. 14:46:45

@nicknek: "Amint egyik percben ezt gondolja... a másikban azt, Te mit gondolnál???"

Nem tudom. Ilyennel még nem találkoztam. Az első pasimnál voltam ilyen megbeszélős, mert nagyon szerelmes voltam, és azt akartam, hogy működjön a kapcsolat. Mindig gondoskodtam róla, hogy tényleg le tudjunk ülni megbeszélni, de általában csak bamba önmaga elé bámulást, duzzogó arckifejezéseket, és kényelmetlen ficánkolást kaptam cserébe. Látványosan alig várta, hogy befejezzük. Pedig nem voltam hisztis soha, csak el akartam mondani, ha valami bántott. Ja, és persze sosem változott semmi, totál eredménytelen volt minden.

A megbeszélés erőltetése nem játszik. Valakit vagy érdekel, hogy mi bajod van, vagy nem. Ha igen, rögtön észreveszi, hogy megbántott, de ráadásul az ilyen ember ritkán bánt meg. Ha meg leszarja, vagy elutasítja a problémáidat, próbálkozhatsz akármennyit, max. annyit érsz el, hogy "minek rinyálsz már folyton", vagy extrémebb esetben, hogy minden a te hibád. Ahogy a posztban is.

Kytia 2010.07.26. 14:48:04

@Caddy: Mindent, ami lényeges.:D

Frakk_a_macskák_réme · http://multipedia.hu/page/ajanlo/ 2010.07.26. 14:48:12

fordítások

mondva - gondolva

"beszélnünk kell" - "baszogatni foglak olyan dolgok miatt, amin úgysem tudsz/fogsz változtatni"

Mi bajod van? "semmi" - nemérted bazmeg? mindennek te vagy az oka!

"menjél csak" - "ezért még megfizetsz!"

"szünetet kéne tartanunk" - "szakítani akarok veled, csak nem növesztettem még gerincet" vagy "összejöttem valakivel, de hátha nem fog működni"

Kytia 2010.07.26. 14:49:39

@nicknek: Ja, igen. Még be kell rúgni egyszer. Észben tartom.:)

2010.07.26. 14:50:42

@Kytia:

Normalis no ezt a frazist nem hasznalja, csak megbeszeli. Ha ez a ket szo elhangzik, az mar regen nem megbeszelendo problemat jelent.

nicknek (törölt) 2010.07.26. 14:55:36

@Kytia: jaja kéne:) Elvettelek aztán nem is tudom, hogy nézel ki:)) Mit mondok a többi pasinak, akikre szeretnélek rásózni?:D

dr. gernika 2010.07.26. 14:55:39

@MickthePick: Bulgarival sem. Igaz, én mindről le vagyok tiltva, a barátnőm kisajáította őket. :D

-Inka- 2010.07.26. 14:55:39

Ha már összecuccoltál döntöttél. A döntésed szerintem így is késői volt, tarts ki mellette. Higgy magadban.

Kytia 2010.07.26. 14:58:36

@Budapesti Brigaderos: Tökmindegy a frázis. Ki lehet hagyni, semmi nem változik. Szerintem az ember pontosan érzi, mikor van szó csak félreértésről, esetleg a partnere apró figyelmetlenségéről, és mikor arról, hogy valóban bunkók vele. Az előbbit nem érdemes megbeszélni, úgyis megoldódik, az utóbbi esetén meg hiába, úgysem fog változni.
Ha engem egy pasi egy héten át nem hívna fel egy bulinyaralásból, ott nem hiszem, hogy lenne még mit kérdezni.

Kytia 2010.07.26. 14:59:58

@nicknek: Majd hangsúlyozod a belső értékeimet.:D

2010.07.26. 15:03:10

@Kytia:

de, peldaul azt, miert nem vitte magaval a mobiljat :D

standup 2010.07.26. 15:05:54

@nicknek: Nem költözött túl korán, kb másfél év után. Meg nincs is semmi bajom az együttéléssel, ez az "egyedül akarok lenni" nem neki szól. A munkám is olyan, hogy sokat kell kommunikálni, egyszerűen az pihentet néha, ha nincs élő ember a közelemben.
Ő se szünetet vagy szakítást akart, csak 1-2 napot külön, "felfrissülni".
Gondolom az, hogy másfél éve minden nap együtt vagyunk, néha kicsit lapossá teszi a dolgot, mert arra kevésbé vágysz, ami mindig karnyújtásnyira van.
Régebben járt egyedül búvárkodni - engem nem vonz, ahhoz meg drága, hogy a fedélzeten nézegessek egy hetet - akkor is normálisan működött, hogy naponta küldött egy sms-t, hogy nem ette meg egy cápa se, a hajócsavart se nézte meg alulról, én meg tök jól elvoltam magamban :) Aztán nagyon örültünk egymásnak, amikor egy hét után találkoztunk. Annyi volt a különbség, hogy ő barnább volt és átesett egy "nem bírom az egzotikus baktériumokat" emésztési gondon :)

Csirke72 2010.07.26. 15:07:13

Hello,

Yol tetted. Le kell lépni és az ilyen tapló, tirpákot szónélkül ott kell hagyni:))) Az SMS-ekre sem kell válaszolni, amugy a 7 napban 100%, hogy megcsalt. Èn ilyet soha nem tennék és nem is tettem....
Most is csak azért akar vissza, hogy legyen ki kielégitse öt. Ilyen fazonra nem lehet építeni, kimutatta a foga fehérjét, csak a szex az nagy ur:)))

Csirke72 2010.07.26. 15:08:57

@standup:

Ez 1 faszság, ha nem birsz valakivel együtt lakni akkor nem valók vagytok össze...
Ha gyereketek lessz valaha akkor is te egyszerüen hetekre, napokra lelépsz????
Ilyen nincsen 1 kapcsolatban...vagy nem kell kapcsolatban élni:)

nicknek (törölt) 2010.07.26. 15:12:12

@Kytia: arról órákat tudnék regélni:)

@standup: jó sztori:) akkor minden ok most?

Csirke72 2010.07.26. 15:14:11

@Banya30:

Te 1 igazi barom vagy. Egy kapcsolatban nincsenek külön nyaralások vagy akkor az már nem kapcsolat....
7 nap??????? Miröl beszélsz??? Megártott a nap?

Èn xxx éve vagyok háuzas de soha fel nem merülne, hogy külön menjünk nyaralni mert ott fejezödik be a kapcsolat.
1 buliba 1x, 1x ellehet menni, de nem 1 hetet! Ez felháborító!
Erröl szól a kapcsolat. Ha nejem nem birja az ismeröseimet akkor nem megyünk azokkal csak ritkán el.
Amugy idövel az ismerösök leakadnak mert a család lessz a fö program. Akik nem igy gondolják azoknak nem való párkapcsolat:)

Csirke72 2010.07.26. 15:16:19

@standup:

Túl korán??? Èn 1 hét után összeköltöztem anno a jelenlegi nejemmel és 15 éve boldogok vagyunk.
Lakva ismeri meg az ember a párját.
Minél késöbb költöznek össze, annál késöbb derülnek ki a problémák mert a röpke randira mindenki csak a jófejet mutatja.:))))))

Mindent_tudo 2010.07.26. 15:19:28

Hidd el drágám, ha másfél után nem tisztel akkor kár vele hosszú távon tervezni. Ez persze nem zár ki semmit, csak ne légy naív és "kezeld" helyén.

Ha jó nélküle az élet, akkor meg pláne nincs miről beszélni. Az még néha érthető, hogy egy nő gyenge, és nem bírja ki - emiatt hozza meg a rossz döntést és folytatja az elbaszott kapcsolatát - de ha nincs akkora nagy szenvedés, akkor pasi letudva, jöhet az újabb...jöhetnek az újabbak :)

standup 2010.07.26. 15:31:13

@Csirke72: Nem hiszem, hogy bármi bajt jelentene, ha havi 2-3 napot külön vagyunk. Sehol nincs leírva, hogy éjjel-nappal együtt kell lennünk, nekem is annyi kérésem volt csak felé, hogy ha elmenne több napra, szóljon, ne tűnjön el szó nélkül. Ezzel nincs is gond, mindig szól, ha külföldre kell mennie vagy ha a lánya miatt pár napot távol van ( a lányával is jól kijövök,de mivel kamasz, néha az apjával szeretne kettesben konzultálni, én meg nem fogok belepiszkítani az apa-lánya napba. Ha olyan van, én is megyek, de ha a lány kéri - nagyon udvarias és normális stílusban - hogy kettesben lehet az apjával, nem fogok ott pattogni, hagyom őket kettesben).

Gyerek még nincs, tervben se, természetesen akkor már lenne a felállás, de akkor se halnék bele, ha pár napot egyedül lennék a gyerekkel. (Látatlanban az első egy hónapban 24 órában szükségem lenne rá, mert ő már felnevelt egy gyereket, nekem meg soha nem volt.) De később, ha már nem bénázok, nem zavarna, ha egy-két napra nem tudna itthon lenni. Úgyis szól, hogy kivel és hova megy, bármikor el tudom érni telefonon, miért szívjam feleslegesen a vérét?

Nem arrólv an szó, hogy ne tudnék együtt élni vele, kifejezetten élvezem. De jó néha külön élményeket gyűjteni, vagy 1-2 napot külön lenni. Szerintem ebben semmi rossz nincs.

hobbigyuros · http://testepitoedzesnaplo.blog.hu 2010.07.26. 15:34:04

Már akkor ki kellett volna lépned a dologból,mikor kimondta hogy elmegy nélküled bulizni. Hét nap? Én azt mondom a 3nap pont ideális külön.
Első nap: Jó érzés a szabadság
második nap: Kezd hiányozni valami az életedből
Harmadik nap: Nagyon hiányzik

Valahogy így. Ha jól érzed amgad nélküle ne menj vissza hozzá.

dr. gernika 2010.07.26. 15:34:56

@Szőkeherceg-bombanője: Nem te vagy a hülye. El lehet menni 1 hétre egymás nélkül bárhova, de ha nincs hiányérzet, nincs kapcsolattartás, azt már megette a fene.

Mindent_tudo 2010.07.26. 15:36:18

Nem hogy, nincs abban semmi rossz, ha néha kicsit külön vagytok, hanem kifejezetten KELL külön lenni.

Pontosabban, ha nincs erre igénye a férfinak (haverjaival elmenni), akkor nem férfi, hanem egy unalmas szar alak. Aki pedig egy ilyennel megelégszik az ne sírjon :)

Hányingert kapok azoktól, akik sülve-főve együtt vannak. Egyszerűen szánalmas, hogy nincs igényük másra, aztán majd pár év után sírnak, hogy jajj de megbánták, hogy leszarták a haverokat. Qurvák... :)

standup 2010.07.26. 15:37:40

@nicknek: Igen. Persze, nálunk is vannak néha viták, de ha mindketten kipuffogtunk magunkat, meg tudjuk beszélni, nem marad tüske. A fojtóláncnak egyikünk se híve és egyikünk se él vissza a hosszú pórázzal. Annyi szabály van, hogy egyrészt mással nem randizunk, másrészt szólunk, hogy kinek milyen külön programja van.
Amikor velem van, tényleg nagyon figyelmes (hülye kis apróságokban is, múltkor nyekeregtem, hogy nagyon kívánom a bolognai spagettit, bevásárlásnál észben tartotta és mindent hozott hozzá, meg is csinálta, pedig ő nem szereti). Ezek után minek korlátozzam bármiben is? Nem hazudik, nem csajozik... Amit ezen felül szeretne csinálni, abban támogatom, ha ez egy külföldi nyaralás nélkülem, mert engem nem köt le pl a búvárkodás, nem fogok beleugatni. A napi egy sms-t is azért kértem, mert történhet baj egy merülésnél, ne parázzak, hogy már vizihulla-e vagy sem.
De ő se szól, ha külön programom van, mivel időben szólok. Max ő is elmegy a haverokkal addig.

Egyébként kövezzetek meg, de néha - időlegesen - rájön az emberre az "unom a másik pofáját". Ha nem megy el, akkor is túlteszem magam ezen és nem is gyakran merül fel. De ha van lehetőség havonta-kéthavonta pár napot külön tölteni, az csak jót tesz, mert picit hiányozhatunk egymásnak. A lehetőséggel meg nem élünk vissza, ő haverokkal sörözik, otthon barkácsol, én meg magammal foglalkozom vagy a csajokkal találkozom, feltaláljuk magunkat.

index-cenzura.biz 2010.07.26. 15:40:48

ha jó melleid vannak, lesz másik pasid.
Ha nem, akkor vedd vissza.

A mellek jóságáról kérdezd meg a második legjobb barátnődet, ha nem vagy benne biztos.

Amúgy szerintem nem dugta meg, csak akarta :)

dr. gernika 2010.07.26. 15:44:29

@Stupidella: Szerintem meg oltották őt rendesen a haverok némi spontán panaszt követően, ezért indított reflexből a "te tehetsz mindenről" lemezzel.

nicknek (törölt) 2010.07.26. 15:53:07

@standup: Nem, ez tök normális... vagyis nekem az. Nem hiszek a korlátozzuk a másikat bármiben is, vagy elvárásainkkal bombázzuk őt. Az egészséges hiányérzet fontos dolog, hogy kialakuljon kezdetben és persze a fenntartása is fontos. Ti megtaláltátok mi kell ehhez számotokra, ez jó dolog:))

Haver csajokkal is mehet bárhová?:)

dr. gernika 2010.07.26. 15:54:25

@primula anderson: Gondolom, megkaptad, hogy fasznak cipelsz ennyi cuccot egy hétre, tán bepakoltad az egész gardróbot, meg hogy honnan kéne neki ezt tudnia, nem lát fel a lépcsőházba. :)))

efem 2010.07.26. 15:56:45

van egy jo modszerem ferfitarsaimnak az ilyen hiszteriak megnevelesere:

"mibaj?"
"semmi."

ha rakerdezel ujra, es akkor sem mondja el, akkor jon az hogy

"jo, akkor majd hivj, ha mar van mit mondani"

:)

mellekesen az emlitett holgyet egy hiszterikanak tartanam, es talan csak most csucsosodott ki az egymas utan szonyeg ala soprogetett problemak.
"Erre közöltem vele, hogy nem megyek. Erre mit válaszol? „Nem baj, ha nélküled megyek le?” Mondom, nem. Menj csak. "
ferfi = logika, egyszeru, tiszta beszed
no = £$%£$%&^RTHFDG^&RRTYU*2/6

A pasi joltette hogy egyedul ment el. A holgyike pedig elgondolkodhatna kicsit azon, hogyan viselkedjunk felnottkent, gondolkodjunk logikusan.

Kytia 2010.07.26. 16:00:36

@efem: "ferfi = logika, egyszeru, tiszta beszed"

Ezt az urbán legendát is most már nem ártana elfelejteni. Persze, akkor nagyon a tiszta beszéd híve a férfi, amikor a másik beszél. Nehogy már meg kelljen érten a szavakon kívül mást is. De ha neki kell őszintén elmondania, netán világosan megfogalmaznia valamit, hasonló kihívásokkal küzd, mint a nők. Vagy inkább nem mond semmit, az a biztos.

standup 2010.07.26. 16:03:57

@nicknek: Persze, jóban is vagyok velük.
Nem annyira ide tartozik és vicces is, egy reggeli rádióműsor témája miatt mosolyodtam el rajta. A múltról annyit, hogy mi a válása után ismerkedtünk meg. Akkor kissé meg volt kattanva, volt is egy kis kihagyás, amikor elém állt és közölte, hogy nem élte ki magát, átvágni nem akar. Utólag az jött le belőle, hogy bár csajozott, inkább a "megtehetném" szintig jutott el, nem a kufirc volt a lényeg, hanem a megismerés. Aztán visszatalált hozzám. Mivel őszinte volt, nem sunnyogott, működött, visszafogadtam. Számomra is meglepő, hogy mennyire őszinte, nem sumákol. Mondta, hogy néha megijed, hogy nagyon véglegesnek tűnik a dolog. De tudom, hogy ha mástól akarna valamit, előbb állna elém, minthogy bármi is történne. Ezért teljes mértékben bízom benne, nem kell nyomoznom, bizalmatlannak lennem.
Nincs olyan rossz tulajdonsága, amit nem tudnék tolerálni. Megnyugtat az is, hog ha rájönne a csajozhatnék, előbb szólna, minthogy bármilyen lépést is tesz az ügyben, de ez így korrekt. Most is mondta, hogy pl amior együtt lementünk a szüleimhez, kissé "elkötelezettségnek" érezte. De elmondja akétségeit, sokszor ez csak elméleti síkon jelentkezik. Azt is meg tudtuk beszélni, hogy ezekkel a gondolatokkal semmi gond (igen, én is megnézek egy-egy jó pasit az utcán, de eszembe se jutna a bámészkodásnál tovább lépni), annak meg örülök, hogy elmondja és meg tudjuk beszélni.
Korábban, amikor rátört a csajozhatnék, hogy elfogadta a nyitott kapcsolatos javaslatomat (évekkel ezelőtt volt, még időben közel a válásához, a házassága 20-35 éves koráig tartott), akkor se ment át a falu bikája szerepbe. Mivel semmit nems umákolt el, nem volt okom bizalmatlannak lenni.
Két éve megszakítás nélkül velem van és még mindig tud figyelmes és kedves lenni, szinte minden nap.
Ezek után minek cseszegessem? Nagyon örülök neki, nincs komoly gondunk, részemről megfogtam az isten lábát.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 16:04:29

@Csirke72: Ez egy f@szság, amit írsz. te egy igazi barom vagy!

ezekkel a mondatokkal be is mutatkoztál. Leülhetsz fiam, egyes!

nem egészséges, ha egy kapcsolatban sülve-főve együtt vannak. Arisztotelész óta tudjuk, hogy a 'zember' zoon-politicon. kell az a magány néha, főleg ha ennyire eltérő hobbit űző emberekről van szó (gondolok a búvárkodásra).
kell egy kis tér az embernek, lehet azt normálisan is csinálni - úgy, hogy nem bántod meg a párod.

nem voltatok még külön nyaralni? és?

azt írod, 100% hogy megcsalta. te ott voltál? vagy ezt most honnan?

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 16:06:10

@renegade8: ezt hogy matekoztad ki? mások meg mást mondanak....

standup 2010.07.26. 16:07:57

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: A megcsalás nehezen is ment volna, mivel egy vagon pasi volt összezárva a hajón és tudtommal full hetero :)

deflorator 2010.07.26. 16:09:10

@Kytia: Az értelmes ember pontosan (vagy legalább nagyjából) tudja, hogy mire gondol a másik. De attól még elvárja a világos beszédet. A másik gondolatainak a "kitalálása" ugyanis rengeteg energiát felemészt, egy idő után már nem kifizetődő.

nicknek (törölt) 2010.07.26. 16:22:36

@standup: szerintem is:)) de azért biztos megfogták még páran az itt lévők közül is... remélem:))

1. Egy hosszú kapcsolat után mindenki keresi picit önmagát és beleveti magát az életbe... a ló túl oldala... aztán rájön mi a helyes és visszatér a helyes útra.

2. Az őszinteséget nagyra becsülöm én is... mert a bizalom egyik alapja és ez tényleg fontos, ahogy írod:)

3. Azért nem tudom te mit látsz rajta, de 15 évet nem lehet pikk-pakk feldolgozni??

4. A kapcsolat fejlődik szépen, ahogy ti is benne... az elköteleződés meg jön vele:)

5. Mondjuk én adok akkora teret, amekkorát te... csak én csajoknak, de én nyitott kapcsolatot nem tudnék ajánlani senkinek... Nem várnék senkire és ezt már nem tudom tolerálni senkinek... Ott a tér, de a nyitott kapcsolat számomra nem jó... akkor inkább semmi

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 16:23:37

@Kytia: lehet egyenesen beszélni úgy, hogy közben nem sérted meg a másikat. elmondod, hogy konkrétan mi bánt, mit vársz el. a frász tört ki azoktól a nőktől, és elmenekültem egy idő után, ahol harapó fogóval kellett kihúzni a gondolatait, problémáit.

én az egyenes, őszinte beszédet szeretem. önkritikám meg van, belátom ha valami nem jó irányba halad.

Ferdeszemüveg 2010.07.26. 16:28:41

@Csirke72:
egyetértek :) az összes hozzászólásoddal :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 16:31:41

@nicknek: a nyitott kapcsolatot én sem tolerálnám. egyrészt elég fiatalnak érzem magam a megújuláshoz - ha szükséges volna; másrészt nem úgy neveltek hogy a gyomrom befogadja.

a bizalomról jutott eszembe: a bizalom olyan, mint a hegedű húrja. ha egyszer elszakad, hiába kötöd össze, mindig hamis hangot ad.

Frakk_a_macskák_réme · http://multipedia.hu/page/ajanlo/ 2010.07.26. 16:31:58

Ez a "mibajod-semmi", "menjcsak" tipikus játszmázás, annyira furcsa, hogy nem tudnak belőle sokan kinőni. Csinálják nők, és férfiak is, bár a játszmák inkább a női oldalról tipikusabbak az ilyen megnyilvánulások, mindenesetre akárkitől szánalmasnak és gyerekesnek számít.

kb pont annyira, mint a "beszélnünk kell" - "sárba akarom taposni az önérzeted, hogy többnek érezzem magam" játszma.

Marha nagy szerencsém van, hogy jelenlegi párom tökéletes ilyen szempontból, ha fáj valamije, szól, ha boldog, akkor az is látszik rajta, és nem én vagyok a felelős, ha valami épp nem sikerül neki, de a segítségemet is megbecsüli. Előtte mondjuk, jópárat szívtam, de a többi pasinak ezúton üzenem, hogy érdemes keresni, ne érjék be a középszar pszichoid, depressziós, frigid vagy épp hazudós luvnyákkal, vannak még igazán jó nők szabadon, csak körül kell nézni.

Csirke72 2010.07.26. 16:35:12

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:

Nyuszifül te sem vagy tartos kapcsolatara alkalmas. Az ilyen ember maradjon egyedül és járjon kuplerájba...

A magadfajták miatt tart a világ ott, hogy 60%-a friss házasoknak 2 éven belül válik...

Nem gond ha valaki szabadon akar élni, kötelezettségek nélkül de az akkor legyen gerinces és ne tegye tönkre mások életét és ne akarjon a szex miatt együtt élni valakivel...

Csirke72 2010.07.26. 16:36:20

@Zsit (nyau és rémizé):

Mivan??? Elgurultak a gyógyszereid vagy napszurást kaptál???

Inkább a témához szóljál:)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 16:37:01

@Ferdeszemüveg:

én meg sajnos nem bírok azonosulni a pökhendi, 'subrijóska' stílusával. ezen túl egyetlen egy hozzászólásával sem, egy kapcsolat nem a birtoklásról kell hogy szóljon. miért nem lehet kibírni akár egy hetet külön?

Csirke72 2010.07.26. 16:40:22

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:

Nekem nem kellene, hogy bizonygassa, hogy megcsalta vagy nem.

A tény hogy a haverokkal tölt inkább 1 hetet ahelyett, hogy a barátnöjét kényeztetné abban az 1 hétben.

Amugy az éves 4 hét szabiból, nonszensz, hogy 1 hetet a gyökér kapcsolat mentes haverokkal tölt, amelyikek persze mindig addig haverok mig a másik kapcsolatát szét nem bombázzák, utána boldogok:(((

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 16:44:47

@Csirke72: :DDD

egy újabb bizonyítvány rólad :DDDD

annyira nulla, amit írsz hogy válaszra sem méltatom!

Csirke72 2010.07.26. 16:46:10

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:

Jobban teszed....Ne rólam irj véleményt, hanem a témához szóljál hozzá te szerencsétlen:(

Csirke72 2010.07.26. 16:47:31

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:

Aki nem egyvéleményen van veled egyböl piszkálod.

Lépjél már odébb és szorakoztass más forumokat a faszságaiddal:(((

Te szerncsétlen:(((

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.26. 16:48:59

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: belőlem ugyan nem kell mindent harapófogóval kihúzni, de nagyon fáraszt, amikor alapvető dolgokat kommunikálnom kellene, mert egy gyerekre rászólok, hogy köszönj a néninek, de egy felnőtt emberre?? Nem vagyok népművelő. Vagyis: nem segít szatyrot cipelni, pedig ott van mellettem, külön kérni kell=bunkóparaszt.(Hacsak nem beteg, az természetesen kivétel.:-))

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 16:49:00

@Csirke72: látom gyökér kapcsolatokban van már tapasztalatod, mégsem tanultál semmit.... :D

#szájbergyerek# 2010.07.26. 16:51:06

"Még az is hozzátartozik a dologhoz, hogy kezdtem megízlelni, milyen az élet nélküle, és tetszik. Lehet, hogy már döntöttem is?"

Úgy tűnik :D

Csirke72 2010.07.26. 16:51:07

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:

Ne irigykedj:) Hanem irjál már a témában...:)

Nem vagyunk egy ligában:)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 16:52:16

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

nem erre gondoltam. ha már a köszönésnél tartunk, egy társasházban lakunk, ahol viszonylag sok a gyerek. apuka, akit ismerek nem köszön, a 10 év forma fia viszont annál hangosabban :DD

alumi 2010.07.26. 16:54:55

@Drága IV gernika: nem. csak rinyált, meg nyávogott, hogy miért nem szóltam ami egy pasi szájából számomra elrettentő (megjegyzem: ha szóltam volna, hisztizett volna, hogy de most miért, meg, hogy nem igaz, hogy egyedül nem tudok lemenni, esetleg drámai pofavágásokkal feljött volna, attól meg már herótom volt), mivel azonban akkor még cejis voltam, hát elnéztem neki. (értsd: "csak" jól leszúrtam. jó...valójában dagadó nyaki erekkel üvöltöttünk a verdában Mucsajröcsögéig, de mikor odaértünk, már csak röhögtünk az egészen.:))
meg aztán az x-ik ilyen után már felvettem a varánuszarcot, mikor beültem mellé a kocsiba. max. öt perc alatt elszidtam az összes felmenőjét magamban.:)

mellesleg megjegyzem, ő volt a habkő-herceg.:)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 16:56:59

@Csirke72: ennyire nem tudok lealacsonyodni, bármennyire erőltetem :DDD

"Amugy az éves 4 hét szabiból, nonszensz, hogy 1 hetet a gyökér kapcsolat mentes haverokkal tölt, amelyikek persze mindig addig haverok mig a másik kapcsolatát szét nem bombázzák, utána boldogok:((( "
"Jobban teszed....Ne rólam irj véleményt, hanem a témához szóljál hozzá te szerencsétlen:("
"Aki nem egyvéleményen van veled egyböl piszkálod.

Lépjél már odébb és szorakoztass más forumokat a faszságaiddal:(((

Te szerncsétlen:((("

"Ne irigykedj:) Hanem irjál már a témában...:)

Nem vagyunk egy ligában:) "

tarquin - védőháló nélkül 2010.07.26. 16:57:44

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: :D:D Akkor valahol 10 és 40 éves korotok között romlotok el.:D

nicknek (törölt) 2010.07.26. 16:59:12

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: én sem hagynám, hogy egy nő cipelje a zacsim:))

Nem ezek tényleg olyan alap intelligenciai kérdések, amelyekkel ha valaki nem rendelkezik, mert a drága szülők esetleg nem mondták el, vagy ilyen rossz példával segítették gyermekük fejlődését... hát majd jó esetben az élet megtanítja... vagy nem és még jó sok poszt fog róla szólni:)

alumi 2010.07.26. 17:01:50

@primula anderson: ja, és a legjobb eszembe sem jutott.
volt, amikor megjegyezte örömittas pofával, hogy "most mi van? nem tudsz kétszer fordulni?"
:)

utólag belátom, nagy barom voltam. vagy inkább tinó, aki sokat tűrt. jó tanulópénz volt. megfizettem.:))

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 17:07:18

@primula anderson: ez a bőrönd cipelős sztori brutál, biztos vicces arcnak gondolta magát hogy így lekezel. gyerekes személyiségre utal.

nicknek (törölt) 2010.07.26. 17:09:05

@primula anderson: hát nem tudom... én beküldtem és bevittem mindent egymagam a legtöbb esetben... ezt ma is megtenném. Mert aki a kedvesével nem udvarias vagy előzékeny, hogy várható el, hogy mással az legyen?:)

JoSé 2010.07.26. 17:14:29

Az a gond hogy az emberek megszeretnének felelni a párjuk szemében minden tekintetbe...ha nem így lenne akkor semmi gondot nem okozna az hogy valaki 1 egész évből 7 napot távol legyen a párjától...

Az hogyha egy pár csak együtt van , elég szomorú...és nem vezet semmi jóra..
én nem bírtam soha hogy a b.nőm velem akart lenni a nap 24h-jában...egyszerűen kell az embernek a magány, és a tér... no meg persze a haverok..

ha egy csaj nem megy trécselni a b.nőivel, az szomorú, ha egy pasi nem megy meccset nézni a haverjaival, az úgyszintén..

ezek oka az hogy annyira ragaszkodik egymáshoz a 2 fél hogy nem hagynak teret a másiknak, és a végére 5-6 év múlva rájönnek h már undorodnak egymástól... és körülnézhetnek mert egy barátjuk/ barátnőjük se lesz már...( sajnos már nem egy haverom volt aki így járt..)

fanta :) www.youtube.com/watch?v=dp8k_bV6VNs

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 17:20:11

@JoSé: van, akinek nem okoz gondot az a néhány nap; akár egy hét is. attól még egy normális kapcsolatban élhet. viszont napi egy telefon, vagy sms bele kell hogy férjen. a posztban a lány pontosan ezért is akadt ki, az olvasatom szerint.

a többivel egyetértek...

Frakk_a_macskák_réme · http://multipedia.hu/page/ajanlo/ 2010.07.26. 17:24:59

Ez nem teljesen világos nekem

szeretem azt hinni, hogy alapvetően udvarias vagyok, átadom a helyem az idősebbeknek, előreengedem a hölgyeket az ajtóban, és szívesen segítek megoldani a számára nehezebb problémákat.

De már miért ne vihetné a nő a cekkert? Nyilván pl. a betonelemeket, a karton ásványvizet, a zsák krumplit, és a húzósabb dolgokat én viszem, a többi pehelysúlyú cuccot meg kapja fel az, akinek a kezébe esik.

Férfioldalról elmondhatom, hogy lesz paraszt az ember:

Jó hosszú gyalogtúrára indulva egy idegen városban, a csajszi összepakolt magának vagy 20 kilónyi szarságot egy böszme nagy válltáskába. Én, amikor láttam mi minden hülyeséget el nem rakott, mondtam, hogy csak annyit hozzon, amit el tud vinni, azzal bedobtam magamhoz egy pénztárcát, egy ásványvizet, egy esernyőt, egy fényképezőgépet meg egy könyvet. Fél kilométer múlva: "deszemét vagy, hát nem látod milyen nehéz ez a táska? Alig bírom már vinni, te meg csak itt sétálgatsz!" "De. Látom. Visszavigyem a kocsihoz?" "Ne! mindenre szükségem amit belepakoltam! Ha igazán udvarias lennél, akkor vinnéd helyettem." (anyád!) "Ha tekegolyót meg ásványgyüjteményt akarsz magadnál tudni, akkor cipeld..." A cuccokat persze csak visszavittük (visszavittem) végül a kocsihoz, de szaralaknak kellett volna éreznem magam egy ideig. Nem sikerült.

na persze ez valamennyire off sztori...

Amúgy ahogy a pasik is tudnak (szoktak) mosni meg mosogatni, mostanában sok csajszinak sem esik már le a gyűrű az ujjáról, ha csinálni kell valamit, ami piszkos, fárasztó, nehéz, vagy bonyolultabb, mint pl. összerakni egy gyümölcscentrifugátó.

Remélem megmarad ez a tendencia, és akkor nem lesznek efféle hülye helyzetek.

BKV reszelő 2010.07.26. 17:25:25

@Kytia: Ezek szerint te még nem találkoztál férfival. Én elmondom, világosan, érthetően - ha az aktuális ágyas szintje azt kívánja, óvodás szinten - hogy mi a bajom. Ha érti, akkor érti, ha nem, akkor úgyis hamar kívül lesz neki tágasabb. Ugyanezt várom én is és ha azzal indít, hogy beszélnünk kell, szakítok rá időt...de legtöbbször csak nyafogás van és várakozás, hogy kitaláljam, mi is a hiszti tárgya...ilyenkor szoktam azt mondani, amit itt feljebb valaki javasolt: Ha majd van mit mondanod, szólj, addig meg ne nyaggass a semmivel.

JoSé 2010.07.26. 17:36:54

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(:

hát igen... az az igazság h szerintem ha valakik igazán szeretik egymást... és meg van az a bizonyos [ bizalom ], akkor nincs gond azzal hogyha mondom neked.. elmegy a 2 fél egy külön nyaralásra a baráti/barátnői társasággal/körrel 1 hétre, de persze az ésszerűség határai közt ki élvezve a kis szabit :). Vagy csak szimplán ha elmegy sörözni a haverokkal / vásárolni outletbe a barátnőivel...

de nem úgy hogy elmegyek a hegyalja fesztiválra egyedül, mert a csajom utálja a rockot és megmondta h ő márpedig nem megy el, aztán amint hazaérek elkezd még a porból is LEDes neoncsövet csinálni mert elmenetem nélküle...és hogy képzeltem... az ilyen libákat dobnám ki mint macskát szarni...

alumi 2010.07.26. 17:36:59

@Da Moon Iz Black _ RIP Kieth 'GURU' Elam :(: hát nem is volt felnőtt. (közel 30 évesen) :) hogy azóta felnőtt-e? szerintem talán kicsit már érettebb, de még hosszú út áll előtte, már ha...
igaz, az udvariasság felnőttként már aligha tanulható.

@nicknek: nem is az, hogy egymaga csinálja a pasas a dolgokat, hiszen úgysem bírnám ki, hogy ne segítsek. de a szándék..
ha látom a szándékot, és az udvariasságot, attól még inkább nőnek érzem magam, tehát jól esik, ez boldoggá tesz, ettől kedvesebb leszek, és ez végső soron a másiknak is csak jó. :)

Szőkeherceg-bombanője 2010.07.26. 17:39:05

@phaszfej: Ha vkinek elege van a hisztis csajából akkor legyen korrekt, lépjen le, rúgja ki stb. A bejegyzés tisztelt íróját persze könnyen érheti kritika, mert ő tolta ide a történetét, az ő álláspontját ismerjük. No de ha a másik fél alapjában egy Grál lovag - tételezzük fel -, akkor az a minimum, hogy nem célozgat azzal, hogy udvariatlan, hanem odarakja magát és vállalja a döntéseit. Nem?
És ez független attól a témakörtől, hogy ki, kivel, miképp megy el nyaralni.
Őszintén megmondom, hogy ezt hiányolom az ilyen és ehhez hasonló történetekből. Hogy nem játszmázunk, hanem megmondjuk nyíltan, hogy ez és ez nem tetszik, felvállaljuk akár a konfliktust is akár, de nem durcázunk hosszan és nem büntetünk úgy, hogy a másiknak fogalma se legyen róla, hogy mivel is érdemelte ki a büntit. Hogy egyenlőkként legyenek kezelve a felek és értékként legyen számontartva a kapcsolat.
Na jó, ez csak úgy eszembe jutott. :)

alumi 2010.07.26. 17:42:12

Ami a külön fesztiválozást/bulizást illeti:
nekem is volt barátom, aki elment Balaton Soundra nélkülem a haverjaival. nekem nem volt felesleges 10x ezrem plusz fogyasztás, hogy elmenjek, plusz hagytam, hadd kanbulizzon.
(beszéltünk minden nap egyszer és pont)
csak akkor durrant el a fejem, mikor utóbb kiderült, hogy csajok is kerültek a képbe, pláne, mikor utóbb "zaklatta" az egyik liba sms-ekkel. (akivel előtte lebeszélték, hogy ott találkoznak majd...)

egy ilyen szitu után bizony nehéz később megbízni a másikban.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 17:48:02

@Frakk_a_macskák_réme: bevallom, voltam hasonló helyzetben. próbáltam elmagyarázni, hogy a Bakonyban nem igazán vesszük hasznát a sminkes készletnek, a fésű gyűjteménynek és a hasonló hasznos holmiknak. következő alkalomra már ő is értette...

azért a bőröndös sztorit picit máshogy veszem, ha az autóban kényelmesen elfért, akkor igazán mindegy és illett volna segíteni.

abrak_a_dabra 2010.07.26. 17:48:15

Jól tetted hogy leléptél, és ne hagyd magad, ez a pasi nem erdemel meg.
A "vissza akar kapni" meg duma, ha visszamesz hozza, csak idoleges lesz a megoldas. foleg mivel "miattad lett ilyen"

Sok sikert a kovetkezo ennel normalisabb pasihoz

ibafaipap 2010.07.26. 17:50:15

@Csirke72: Azok egy idő után becsavarodnak, mert igenis kell, hogy néha kibeszéljük a másikat, ha nincs tér, ott megfullad az ember.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.07.26. 17:52:27

@Szőkeherceg-bombanője: az emberek nagy része konfliktus kerülő, de a jogait azért meg akarja tartani vagy akár növelni a másik fél hátrányára.

En123 2010.07.26. 18:28:26

Ajánlom sok szeretettel: Sherry Argov: Miért a rossz lányokat szeretik a férfiak c. könyvét
ezt a pasast meg hagyd a fenébe, ennek csak a régi megszokott, kényelmes élete hiányzik.

nicknek (törölt) 2010.07.26. 18:28:37

@primula anderson: ja, hogy te nő vagy?:))

Nicknek elszégyenli magát és elnézést még a feltételezésért is...:))

nyunyuli 2010.07.26. 18:28:50

szép estét, igen régen voltam errefelé.

posztolónak: köss egy büdös nagy utilaput faszfej exbarátod talpára. Pont.

fumerin 2010.07.26. 19:16:12

23 éves hölgyről van szó és gyanítom a srác sem lehet aggastyán:)

Tök természetes, hogy a szárnyaikat próbálgatják, mint férfi, mint csábító, mint nő és mint társ...bla-bla-bla...

Korai lenne komolyan venni egymást, mert az élet sok dolgot tartogat még számukra, amit jobb, ha kötelékek nélkül próbálnak ki és tapasztalnak meg!

Bár én biztosan egy hétig nem otthon-remegve-idegesen és bánatosan ültem volna a telóm társaságában:D

Amúgy szerintem a csaj volt loser, mert mehetett volna "világot látni"! Az "utálatoskötekedősnő" szerintem meg ürügy, mert ha én magabiztos vagyok, akkor simán elkerülnek az ehhez hasonlóak is (ha nem, akkor így jártak:) )

deflorator 2010.07.26. 19:38:16

Sőt, akár a lány is küldhetett volna sms-t.

himpellér 2010.07.26. 19:44:45

Aztat a másikat sunázta.

S0und 2010.07.26. 20:10:09

Én részegen a csillagok alatt rettentően jókat tudok agyalni.

Az egyik, hogy melyek azok a társ/elemi érzések amelyek befolyásolják a szerelem/szeretet érzés "minőségét" (egy kapcsolaton belül). Azt tudom, hogy összeszedtem vagy 4-et, de most így hirtelen három ugrik be (eltérő súlyúak):

- tisztelet
- bizalom
- önzetlenség
-

Tételezzük fel hogy ezek összessége adja a tökéletes szerelem/szeretet érzését. Tuti bódog' vagy. Ha bármelyik megszűnik ezek között, az érzés megmagad ugyan, de már nem lángol úgy mint régen. Minél több "szál" szakad el ezek közül, annál pocsékabb lesz az egész.

Az van, ha valakit nem tisztelsz, azt soha nem fogod őszintén szeretni, "józan ésszel". Azért mondom hogy józan ésszel, mert ezzel akarom kizárni azt az esetet amikor az ember agyát elönti a lila szar és gondolkodni se tud. Helyzet az hugi, bár gondolom ez neked is feltünt, a barátod baromira nem tisztel már. Ha pedig a tisztelet elszáll, azt vissza nem hozod soha többé már. Ergo a barátod soha többé nem fog tisztelni. A hiányérzet meg egy aljas dolog. Ennek okán az ember sok mindent be tud magának képzelni (nem tudok élni nélküled, blablabla), de ez csak átmeneti dolog, minden visszaáll a régi kerékvágásba, majd 2 hét után "életünk párját" visszaminősítjük a riherongy kategóriába. Hiányérzet megszünt, tisztelet meg már régi nincs.

Ez az egész "pedig annak idején sokat harcolt értem, csakhogy megkaphasson." jajj istenkém megkönnyezem. Legyek tárgyilagos? Mindenki képzeljen el egy drága cuccot, meglátod "beleszeretsz", mindenképp meg akarod kapni. Spórolsz, apám f*sza. Végre összejön a lé, megveszed, legbódogabb' ember vagy a földön, használod és mennyire jóó... Aztán telik-múlik az idő, nap mint nap veled van, majd szépen ráunsz. Lesz szebb lesz jobb. És ennyi.

Rakd össze.

dr. gernika 2010.07.26. 20:11:18

@primula anderson:
"mellesleg megjegyzem, ő volt a habkő-herceg.:) "
Azt gondoltam. :)

KávéMókus 2010.07.26. 21:48:06

Kedves történet! Amúgy a post-író szerintem már döntött! És ezen nem is érdemes meglepődni! A fiatalság simán ezt hozza magával! Aki ezen meglepődik, az így járt! :)

Stupidella 2010.07.27. 09:31:01

@Csirke72: igazi primitívség azt hinni, hogy ha másnak másra van igénye, mint Neked, akkor az már nem élhet boldog párkapcsolatban. Hadd gratuláljak! :)

nehiddel 2010.07.27. 13:32:10

Szegényem. De túlélted azért nem?

Mr. Waszabi 2010.07.29. 08:30:58

Leírta a sztorit, nyilván átgondolta ezerszer, próbálta feldolgozni az eseményeket. Az eszébe sem jutott, hogy ha a saját félelmét legyőzte volna, akkor ott lett volna a pasijával. Mennyire szereti ? Az sem jutott eszébe, hogy talán ez egy olyan lehetőség volt, amikor a pasijáért le kellett volna győznie félelmét, saját kényelmetlenségét. Mert ez a szitu komolyabb helyzetben, nagyobb tét mellett is vissza fog köszönni. "Az" a csaj, vagy egy másik, mindig vissza fog köszönni nála, akár e mellett a pasi mellet, akár a kövtekező mellett. Mindaddig, amig meg nem érti, hogy neki kellett volna valamin változtatnia.

Mr. Waszabi 2010.07.29. 08:36:26

Más. Mennyire súlyos az az eset, amikor a származása alapján ítéli meg szeretett párja emberi minőségét ? Attól, hogy valaki az olasz tanszéken dolgozik, az már emberi értékekre garancia ? Nem szeretem a sznobokat.
Nem a pasit ismerte meg valahol ? Nem abba szeretett bele ? Hanem az anyjába, aki az olasz tanszéken dolgozik ?
Ha ez csak ennyi, csináltatok pólót, "Anyám diplomata" felirattal...

Muster Mark 2010.07.31. 14:00:45

Na végre egy épelméjű leányzó.

Szerintem

1: Igazad van,
2: Egyszer még megbocsáthatsz neki, de CSAK akkor, ha hülye volt.

Sajnos reális esélyét látom, hogy ténylegesen tojik rád a pasid, és csak azért kuncsorog, mert kell még neki egy kis szex.

Csak te tudod megítélni, hogy tényleg ez-e a helyzet. Ha igen, akkor rakd ki, de rögtön.

Ha nem, akkor feltétlenül kapjon még egy esélyt, de egyúttal a verd a fejébe, hogy hol kúrta el.

kastanie 2010.08.18. 21:18:38

jó hossssszan szivatnám. ha akar valamit, akkor mostmár küzdjön. ne legyen többé puhapöcs. hosszan-hosszan....ha meg nem küzd eléggé, úgyse érdemes...ja! és ha úgy érzed, adsz még egy esélyt, mindenképpen hosszan beszélgessetek....:)mindenről...
süti beállítások módosítása