Szex helyett csak egy Sziát kapott

2010. november 03. 07:21 - csajokespasik

„A hazakísérős, lépcsőjelenetes, búcsúcsókos befejezés helyett a lány részéről csak egy gyors szia a végeredmény. A srác tesz még néhány határozott kísérletet, és még egy sziát ki tud harcolni” – következő elbeszélésünk egy helyes lányról szól, aki hiába oly elragadó, férfiak számára megközelíthetetlen. Legalábbis az egyik este ezt az arcát mutatja. Mai posztunk szerzője egyöntetűen azt állítja, hogy egyik oldalról sem érintett az ügyben.

 

Tudom, tudom, ha az ember fia magyarázkodással kezd egy „írásművet”, az mindig sántít egy kicsit. Mégis, mit lehet mondani, ha nem vagyok érintett egyik oldalról sem? Legalább ennyit: nem vagyok érintett egyik oldalról sem! Kérdés, elég-e ez ahhoz, hogy ne egy csalódott ember benyomását keltsem? (Csak, hogy megelőzzem az olyan típusú véleményeket, hogy: Na, mi van, erről is lemaradtál, köcsög?) Hogy jövök akkor mégis a képbe? Egyszerűen „csak” beszélgetek emberekkel. Szoktam volt mondani: én általában a hallgatóságot képviselem az ilyen (és egyéb hasonló) emberi történetekben. Én azt gondolom, nem akkora gáz, hogy (még) megbíznak bennem az emberek. Lehetek-e akkor hiteles? Konkrét tapasztalatok híján formálhatok-e véleményt? Ezt meg döntse el mindenki, akár érintett, akár csak hallott már hasonló eset(ek)ről.

Mielőtt belevágnék a történetbe, a kérdések megválaszolásának boncolgatását kezdem a végéről. Ki számít ez ügyben hitelesnek? Akinek két hasonló esetben, személyes érintettsége volt? Akinek 12, netán 112? Ne gondolja senki, hogy ez pusztán matematika. A 112-t már mondhatjuk tapasztalatnak, vagy szép „magyar” szóval reprezentatív mintavételnek, pedig ez már józan paraszti ésszel nézve is más dimenzió. (Én kérek elnézést, akinek ez utóbbi a „normális”.) Arról nem is beszélve, hogy mások meg a telefon után nyúlnak, hogy a fenti számot meglátva az általános segélyhívót tárcsázzák!

Az „eset” meglehetősen egyszerű és ezzel a két idézőjel közé szorított fogalommal, szinte már véleményeztem is. Adott egy 29 éves független lány (nő, nőnemű egyed). De ne a szavakon lovagoljunk (gondolom, többeknek inkább a lánnyal esne jól egy lovaglás, de ne szaladjunk ennyire előre.) Testi adottságairól csak annyit, hogy rendelkezik minden olyan alkatrésszel, ami a korabéli hölgyeknek megadatott. Nem egy kihívóan bomba nő kategória, de ez esetünkben inkább pozitív megközelítés. Magányosan éli hétköznapi életét. Korának megfelelő élettapasztalattal, kisebb-nagyobb örömökkel és csalódásokkal. Időnként barátokkal, ismerősökkel meglátogat egy-egy vendéglátó ipari egységet, szórakozóhelyet. A konkrét szituáció is az egyik utóbbi helyszínen játszódik. Megszólítja egy korban hozzáillő, normális(nak) látszó, ugyancsak kikapcsolódni vágyó fiatalember, volna-e kedve táncolni. Határozott igen, kölcsönös szimpátia – első látásra – tánc, beszélgetések, szolid mértékű italozás. Mivel hamarosan egy hullámhosszra kerülnek, az est folyamán elválaszthatatlanná válnak. Barátok, ismerősök próbálják megbontani harmóniájukat. Mivel minden kísérlet hatástalan marad ez ügyben, meghagyják őket a közössé vált aurájukba zárkózni. A srác gavallér módjára állja a költségeket kaja, pia, tekintetében. De ekkor, amikor már automatikusan a „happy end”-et próbálná valaki választékosan megfogalmazni, vége szakad a történetnek, mint ahogy az estének is – hiszen hajnalodik. A „hazakísérős, lépcsőjelenetes, búcsúcsókos” befejezés helyett a lány részéről csak egy gyors szia a végeredmény. A srác – mindamellett, hogy értetlenül áll az események mellett – tesz még néhány határozott, és még több bátortalan kísérletet a történtek megértésére. Még egy sziát azért ki tudott harcolni.

Nem véletlenül írtam csak három alternatívát egy ilyen este lezárására. Nem mintha nem lenne fantáziám egy más jellegű forgatókönyv megírására, de most szándékosan nem egy hollywoodi történetet akartam beágyazni. Egy konkrét megtörtént esetet írtam le, a bulváros részletek kizárásával (név, cím, telefonszám). Ami talán érdekes, hogy 2010-et írunk Magyarországon, egy vidéki nagyvárosban. Történetünk főszereplője (csak megerősítve, és kiegészítve a már ismert adatokat), egy 29 éves főiskolát végzett, emberekkel gyakran kapcsolatba kerülő, a világ dolgait napi szinten ismerő nőszemély. Mit várok? Én személy szerint semmit, hiszen semmiféle érdekem nem fűződik az ügyhöz. Legfeljebb néhány véleményt az eset kapcsán. Ja, hogy a pasi mit várhatott? Nos, nem vagyok gondolatolvasó, de ha csak a szürke átlagpolgár szemével nézem az esetet, a felvázolt három lehetőség közül legalább az egyiket. És akkor valóban még azt az „extrát” sem tekinteném hétköznapinak, hogy mindhárom esemény kombója akár az est fénypontja is lehetett volna. A biológiai óra kifejezést is csak azért említem meg, nehogy valaki azt higgye, hogy számomra ismeretlen ez a fogalom. Nem, nem ismeretlen, csak szerintem ez is egy marhaság a sok közül. Sőt ha nagyon el akarnék mélyedni a „trendi” szóhasználatokban, még megemlíthetném az est „egészségügyi szex” módon való lezárását is. De ezt azért nem teszem, mert lehet, hogy a lány belsejében másfajta egészségügyi – vagy mondhatni, élettel összefüggő egészséges biológiai – folyamatok játszódtak le. Ez egy laza, mondhatni heti feszültség levezető este története volt, ahol egészséges, józan gondolkodású emberek találkoztak. Bár így a végére az egészség még csak-csak…De a józan gondolkodás megítélése már meglehetősen szélsőséges elbírálás alá is eshet.

 

 
307 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr972418709

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A színes, maradónás póló meg a hátul sportos, elöl elegáns bundesfrizura 2010.11.03. 16:21:15

Ja, a Feri igazi amerikai volt, nem csak bátor és vagány, de igazi haver is. Május 1-én például, a céllövölde mögött, Kenttel a szájában, halál lazán passzolta le a virsli- és sörjegyeket, amiket az apja íróasztalának a fiókjából emelt el néhány nappal...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

indapass90210 2010.11.03. 07:46:06

Tehát most az a baj, hogy meg lett etetve, meg lett itatva, de mégsem hagyta magát ugyanazon az estén megbaszni?

indapass90210 2010.11.03. 07:48:23

Azért plusz pont jár, hogy meg lett említve a biológiai óra. Érezzék csak a 29 éves csajok, hogy minden faszba kapaszkodniuk kell.

Koczy · http://koczyblogja.blog.hu 2010.11.03. 08:16:05

Micsoda irritáló egy írás volt ez. Borzalmas ez az okoskodós, "mindenkin felül állok, de azért úgy csinálok, mintha nem tenném", stílus.

A történet meg tök semmilyen.

Elmondok valamit okoska... A nőnek valószínűleg nem tetszett a haverod, csak azért lógott vele, mert jobb hímet nem talált épp, és hát kellett valaki aki legyezgesse a hiúságát. Bonyolult mi?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.03. 08:21:49

Nyilván egy "haverjával" történt és nem vele! :) Ismerem az ilyen jellegű elbeszéléseket :)

Na mi van, erről is lemaradtál köcsög? A lány szépen kihasználta balfaszt, majd pattintotta. Ezer és millió ilyen van. Járulékos veszteségként elkönyvelheti a "haver" :D Amúgy meg gecimód okoskodó, irritáló fasz a posztíró. Olyan mint Ákos, csak szerencsére nem ír szar dalokat, de a közhelyek puffogtatása már profin megy.

indapass90210 2010.11.03. 08:25:15

@Kedves Nard: mondjuk igaz ami igaz, legalább kiverhette volna neki a csaj a kapualjban. 14 másodperc kézimunka, egy egész estés kajálásért meg piálásért, igazán nem nagy ár.

tizen9 2010.11.03. 08:28:46

Milyen egy szemét a csaj! Csak itatja megát, oszt' szekszelni meg nem akar cserébe? Gondolom a posztíró eddig még nem találkozott felnőttekkel, csak egy pohár pia után már a wc-ben oralizáló csitrikkel.

indapass90210 2010.11.03. 08:30:33

@tizen9: hol vannak azok a helyek, ahol egy pohár piáért leszopnak?

Devil2 2010.11.03. 08:32:19

Hát igen a stílus az modoros a javából.

Devil2 2010.11.03. 08:34:34

@Kedves Nard: Hú már azt hittem hogy csak én nem értem (és nem is értékelem) Ákos egyetlen mondatát sem. A hangja meg kimondottan irritál. (Na most jól beszóltam..) :)

Devil2 2010.11.03. 08:40:02

Na rákérdezek, ezt nem a Fábry írta?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.03. 08:44:43

@Devil2:

Engem már több baleset ért Ákos miatt a fürdőszobában, ugyanis amikor rádiót hallgatok, és megszólal benne az az okoskodó faszkalap, mindenáron el akarom hallgattatni. Többször megcsúsztam már miatta. Leszögezhetjük, Ákos káros.

Madpapa 2010.11.03. 08:45:44

még egy ilyen modoros tákolmányt...

_John_Doe_ 2010.11.03. 08:50:25

"Szórakozóhely, fiú és lány.
Kölcsönös szimpátia – első látásra – tánc, beszélgetések, szolid mértékű italozás. Mivel hamarosan egy hullámhosszra kerülnek, az est folyamán elválaszthatatlanná válnak. A srác fizeti a kaját, piát.
Az éjszaka végén se telefonszám csere, se hazakísérés, csak egy gyors szia a lány részéről.

Szerintetek is egy lehúzós ribanccal futottam össze?"

Ennyit kellet volna írnod, nem ezt a dagályos okoskodó szart.

És igen, szinte mindenki akinek van pénze, összefutott már ezzel a típusú, csak balekot kereső "hölggyel". Ez is megvolt, legközelebb okosabb leszel.

Madpapa 2010.11.03. 08:51:49

A csaj rájött az est végére, hogy mekkora bájgúnár vagy. Valóban irritáló lehet, hogy ennyi pénzt fecceltél abba, hogy a végén megdöngesd és a végén csak a golyóid jegelése maradt otthon. Istenem, van ilyen. Legközelebb legyél természetesebb, próbálj a földön járni, és egy picit érdekeljen a csaj is, és ne csak rólad szóljon az este, hogy mekkora májer vagy. Hidd el hamarabb érsz el eredményt így!

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.03. 08:52:02

Na, alkatrészig bírtam olvasni, ott feladom, mielőtt úgy kezdem érezni magam, mint egy felújításra szoruló, levehető ajtós endéká turmixgép. Nem hiányzik az most nekem, így is szerda van.

Hurri Kán 2010.11.03. 08:52:16

Újabb szerencsétlen poszt toló.

Képzeletbeli villáminterjú vele:

-Mondd te dugtál már?
-Idén még nem, de tavaly már majdnem. :DD

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2010.11.03. 08:55:41

Ez most vicc? Tényleg azt gondolta, hogy egy kis szórakozóhelyes beszélgetés után majd még kap valamit a szián kívül? Mert a posztíró szerint 2011-ben egy 29 éves lánynak pár pia és egy szendvics után egyből az ágyba kell rángatnia a srácot, vagy elkapnia ott a lépcsőházban?

A szián kíül tőlem sem kapott volna többet, max. ha tetszik akkor számot cserélünk és később meglátjuk. Egy jó este még nem jelent semmit!

Az meg, hogy azon nyavajog, hogy mennyit költött rá....hát az szánalmas!!!!!

2010.11.03. 09:01:51

Ez a poszt borzalmas.
A posztíró unszinpatikus, okoskodó és túlzottan eröltetett a szöveg.
A történet átlagtörténet, nincs is rajta mit boncolgatni.

Pilled · http://polenaplo.blogspot.com/ 2010.11.03. 09:01:52

Ahogy az előttem szólók is említették, iszonyatosan irritáló egy poszt volt ez. Nem is értem minek ecseteli hosszasan azt a tényt, hogy ez nem róla szól. Kit érdekel? Azt sem tudjuk ki a posztíró! Ez is ilyen jellemzés...
Az meg hogy így okoskodik, és mindenféle iszonyatosan intelligens vagyok mondatokat benyög...
A sztori meg minden napos.
A csámcsognivalót mindenképpen a posztíró maga fogja jelenteni a mai napra, szóval ezt elbaltázta, főleg azzal, hogy még csak nem is róla szól. :D

Azt hiszem erre szokták azt mondani, hogy ha csöndben maradtál volna, akkor okosabb maradtál volna :)

Pilled · http://polenaplo.blogspot.com/ 2010.11.03. 09:10:28

@Bundabandi: Ha a srác szimpi egy ilyen este után arcra puszi, egy köszönöm, és telefonszám. Ennyi jár. :)

Pilled · http://polenaplo.blogspot.com/ 2010.11.03. 09:12:06

Egyébként gondolom a stílus azért olyan amilyen, mert valahogy meg kell ideologizálni, hogy miért nem volt siekre. Ha ugyanígy beszélt a lánnyal az este folyamán, akkor meg nincs min csodálkozni :)

fumerin 2010.11.03. 09:14:26

Reggelit!

Azon nem tudok csodálkozni, hogy a csaj bugyija fennmaradt, azon igen, hogy egész este egy ilyen modoros faszt hallgatott egy-két pohár italért!

Én 10 perc után feladtam volna, még ittas állapotban is!

Kibírhatatlanul tekeri a szavakat!

Fúúúúúúúúújjjjj!

Hurri Kán 2010.11.03. 09:15:00

És mindjárt jön a feminista nyavalygás a tolakodó férfiakról...
Majd utána a holvannakazigaziférfiak című lemez...

fumerin 2010.11.03. 09:16:23

@gyvy: Ne a kislányok logikáját vedd alapul! :D

Hurri Kán 2010.11.03. 09:18:24

@fumerin: Vannak itt nagylányok is :DDD?

bagolybagoly 2010.11.03. 09:21:22

Remélem ez fake. Vagy a posztoló sürgősen vesz magának X pénzért egy guminőt, akkor aztán mindig az lesz, amit akar, és az még sokat sem iszik, meg sziát se mond. Tényleg azért dolgozni kell az ilyen szarvashibák kiküszöbölésén.

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.03. 09:23:58

Akkor ez most tulajdonképpen köszönőviszony.:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.03. 09:38:32

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

Vagy iszony. Inkább iszony, mert a postíró egy kis modoros pöcs.

tuli _ 2010.11.03. 09:42:21

@gyvy: olyan tolakodóak mostanság a férfiak, hogy nem lehet köztük megtalálni, hol is vannak az igazi férfiak. :)

2010.11.03. 09:46:16

@Pilled:
Ha így beszélt volna velem az este folyamán, akkor 10 perc után otthagyom a francban, nem... fúúú, hogy is fogalmazott... nem zárkózok vele közös aurába. :)

Hurri Kán 2010.11.03. 09:46:51

@tuli _: Ha meg nem tolakodik, nem derül ki hogy milyen... Most akkor hogyan lesz ez így jó :))?

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: :DDD

2010.11.03. 09:47:10

@fumerin:
Azthiszem a 10 percben, és a többiben egyetértünk. :)

tuli _ 2010.11.03. 09:49:12

@gyvy: tudhatnád, hogy a nőknek sehogysenem jó :)

MEDVE1978 2010.11.03. 09:49:21

Posztíró meglehetősen töketlen. Amikor a csaj csak sziát mondott, meg lehetett volna kérdezni, hogy e-mail, telefonszám? Aztán egy puszi az arcra. Ha tényleg annyira harmónikus volt a dolog, akkor a legkeményebb esetben is 10 randi után már döngeti. Igazából az undorít, hogy valaki nem képes ennyi energiát sem befektetni egy leendő "kapcsolatba".

De nem. Hősünk fasz volt ehhez, ő kapásból azt akarta, hogy a csaj csorgó nyállal tépje le róla a nadrágot, aztán felajánlja, hogy análisan közösüljenek. Sorry, life is a bitch...

Hurri Kán 2010.11.03. 09:49:42

@Zsu0805: télleg, azt hogyan kell a közös aurába való bezárkózást csinálni :DD?

fumerin 2010.11.03. 09:53:24

@Zsu0805: Én is ledobnám a láncot és borítanám a fejére a pohár italát(vagy asztalt), amit persze gálánsan rendeznék a pultnál, hogy szégyene nagyobb legyen, ha az auráról, horoszkópról és a volt dugásairól beszélne a faszi velem!

A csaj meg egy...áááá, mindegy, én ilyen pasitól nem fogadok el semmit! Inkább fizetek, csak húzzon a p...prérire!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.03. 09:59:58

@fumerin:

Nyugodtan lehet írni, hogy mehet a picsába.

Hurri Kán 2010.11.03. 10:02:59

@tuli _: azér' láttam már olyat hogy jó volt :DDD

Pilled · http://polenaplo.blogspot.com/ 2010.11.03. 10:09:51

@MEDVE1978: De te ezt nem érted :D Ha ilyen magas az intelligenciád, és ennyire keményen fitogtatod is, akkor az a minimum, hogy két pohár bor és egy melegszendvics után dugás jön. Ennyire lehengerlő intellektussal és ilyen kifinomult, könnyed stílussal nem kell komolyabb erőfeszítéseket tenni. :))

(remélem érzitek az iróniát :) )

Frigyesur (törölt) 2010.11.03. 10:14:29

At akartam futni rajta, de elsore nem is ertettem a hadovalasat. Hihetetlen mennyi ember nem kepes kifejezni az anyanyelven. :x

2010.11.03. 10:18:25

@gyvy:
Én nem tudom, kérdezd meg a posztírót. :)

2010.11.03. 10:21:49

@fumerin:
Nah igen. Ilyen pasitól mentsen az isten. Bár én nem borítanák rá semmit, de a számla rám eső részét rendezném és odébbállnék. És akkor még azt se mondhatja, hogy ez a csaj csak a pénzemre hajtott. Bár utána meg persze ha elmesélné bárkinek akkor én lennék a hisztis picsa, pedig ő midnent megtett. :)

Rebelde 2010.11.03. 10:23:06

"És akkor valóban még azt az „extrát” sem tekinteném hétköznapinak, hogy mindhárom esemény kombója akár az est fénypontja is lehetett volna."

ha kellő öniróniával rendelkezik a posztíró esetleg 4. fénypontként odaírhatta volna a köztársasági érdemrendet a "szolgálataiért" egy seggberúgással megfejelve

Rebelde 2010.11.03. 10:25:05

@Zsu0805:

nő vagy, eleve nem jöhetsz ki jól semmilyen sztoriból:))

Hurri Kán 2010.11.03. 10:27:18

Különbem is vigyázni kell az ilyen ittasan elkövetett ismerkedésnél! Könnyen előfordulhat a végén hogy alany van, csak állítmány nincs... ;-)

tuli _ 2010.11.03. 10:27:40

@Rebelde: :DDD
@gyvy: egy darabig :D najó, tényleg van olyan, én is látom a tükörben :))

Rebelde 2010.11.03. 10:29:18

@Dövan:
"Érezzék csak a 29 éves csajok, hogy minden faszba kapaszkodniuk kell."

lol, látom jó ideje már majompásztori ideológiai síkon mozogsz, remélem boldogulsz:)

Dr. Jula Watson 2010.11.03. 10:30:55

Hogy lehet a nagy semmire ennyi karaktert pazarolni? Úristen, a srác fizetett 2 italt a hölgyikének és az meg nem esett hanyatt, pedig hát nem is volt kirívóan szép?
Ráadásul ez az erőltetett poénoskodás... Ehhez tényleg inni kell, hogy valaki el tudja viselni :)

Dr. Jula Watson 2010.11.03. 10:34:45

@fumerin: Olvasni kell a sorok között. A csaj próbált menekülni, még a barátok kártyát is bevetette, de a srácot csak nem lehetett lekoptatni :D

bagolybagoly 2010.11.03. 10:34:50

@Rebelde: Jajjaj, mert te is az a lehúzos, 30+os, szinglimadjartpitscha vagy, aki egy ketchuptalan melegszendvicsért egy szopásra sem hajlandó. Hogy nem sül ki a biológiai órád menten!

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.11.03. 10:34:53

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, szerda, - itt van neked 112 darab szerda:D

Rebelde 2010.11.03. 10:37:12

@bagolybagoly:

ráadásul káejrópai, kárpát medencét megtöltő egóval:)

fumerin 2010.11.03. 10:37:49

@Dr. Jula Watson: Sajna én ennyit nem tudok inni! Megmérgezném magam mert kevés lenne a vér az alkoholomban:D

Hurri Kán 2010.11.03. 10:38:23

@Rebelde: de télleg, hát nem így van :DDD?

Tudod: másnak beképzeltség, nekem egészséges önbizalom :))

Rebelde 2010.11.03. 10:39:03

ezt az ömlengést olvasva tartok tőle, ha lett volna szex, akkor most a lány olyan szinten lenne leolcsókurvázva, hogy ihaj:)

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.03. 10:39:24

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): nyihihihi:D:D:D Nagyon köszönöm, meddig kell beosztani?:D:D Vagy ez csak a mai porció?:-)

Rebelde 2010.11.03. 10:43:01

@gyvy:
ezt az inget nem veszem magamra:P

Hurri Kán 2010.11.03. 10:46:19

@Rebelde: Ha ismernél, tudhatnád hogy lényemtől idegen az alantas személyeskedés :D.

Azér' beszélgetni csak szabad, nem ? ;-)

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
csak ha ittunk előtte :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.11.03. 10:55:04

Ezt az elcseszett stílust!

Öreg, rendesen túlmagyaráztad, hogy nincs hozzá közöd, szóval kénytelen vagyok azt hinni, hogy mégis van.:)
Meg egyébként is: mi a frászért aggódsz te a mások estéjének a vége miatt, ha nem vagy érintett?

Nincs rá vonatkozó jogszabály, hogy a nő egy átmulatott, kellemes este után köteles a faszitól csókkal, netán bármiféle ígérettel búcsúzni, vagy ha már minden kötél szakad eü szexuális kapcsolatot létesíteni.

A fiú fizetett egy estét, reménykedett és bukta. Ennyi. Örüljön, hogy nem tíz év után a házzal, a kocsival és a vállakozás felével lépett le a nő.

Egyébiránt meglehet, a csajnak csak időre lenne szüksége, és ezt hülyén kommunikálta le. Ilyen esetekre találták ki a roppant különleges, és kevesek által ismert gyakorlatot: a telefonszám-cserét. :)

Rebelde 2010.11.03. 10:55:07

@gyvy:

nem sértődtem meg:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.11.03. 10:57:52

egyébiránt legyen bármilyen gavallér is a fiú az este folyamán, ha én komoly kapcsolatot keresek, és korainak ítélem meg a csőrözést, ő meg siva istent akar játszani a kapualjban búcsúzáskor, max egy szuszpenzor mentheti meg az éles ágyéktáji fájdalomtól

bagolybagoly 2010.11.03. 11:03:25

De a Joe69 mikor mondja már el, hogy igen őtet se nem szopják le a szemét harmincas, bilológaiórás, nagyképű, diplomás, beképzelt, értemiségi, szinglik a pasifelhőjükkel együtt, pedig de hát ....

Hurri Kán 2010.11.03. 11:11:49

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: hát most nem úgy kell ahogy a poszt toló írta hogy először vedölni kell és csak utána jár köszönés :DD? *meghajol, kézcsók* Így már jó ? :DD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.03. 11:18:07

@alfonzina:

Főleg ha a kaputelefont is csak sámliról éri el :)

2010.11.03. 11:20:52

@Rebelde:
Nah igen, ezt vettem észre az évek során. :)

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.03. 11:21:25

@alfonzina: a csók korai, de az ágyéktáját már menteni kellene tőled, no de leányom!:D

@gyvy: tökéletes.:-)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.11.03. 11:23:58

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Ez csak itt, csak most, csak neked:)

A képlet egyszerű, nem kell idegen luvnyáknak gavallérkodni, és akkor nem érzi lehúzásnak a zember(akivel ne fizettessék meg).

Father Justice (törölt) 2010.11.03. 11:25:08

"Még egy sziát azért ki tudott harcolni." Nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy megéri küzdeni. :) Egyébként miből gondolja, hogy hamarosan egy hullámhosszra kerültek? A végkifejlet ismeretében ez minimum megkérdőjelezhető szerintem. Többször volt már téma a fizetek ezt-azt, oszt' mégse sunázhatok szituáció. Az ilyen urak tekintsenek úgy az ilyen típusú eseti kiadásra, mint egyfajta nevezési díjra. Attól, hogy azt befizeted, még nem biztos, hogy te is nyered meg a versenyt. Nyilván nem nevezek ötezerért népdalversenyre sem, ha tisztában vagyok vele, hogy az énekhangomat a genfi egyezmény a mustárgázzal sorolná egy kategóriába. Max. annyit, amennyitől még jó mókának tekinthető a dolog. És nem történik károsodás.

@bagolybagoly: A pasifelhőjükkel együtt?! Na, azért az már perverz mulatság lenne. :)

Fviktor76 2010.11.03. 11:29:04

Hiányzik egy két apró, de fontos részlet.
Hazakísérés közben megpróbálta a srác megfogni a csaj kezét? Vagy esetleg hagyta is a csaj, és meg is fogta? Ez fontos.
Mert ha meg se próbálta ezt, és a csaj nem egyéjszakás kalandra vágyik, akkor mégis mire számított, hogy megd*ghatja???

Ha meg nem hagyta ezt a csaj, akkor nem volt az esete.
Ha hagyta, hogy megfogja a kezét, akkor se egyértelmű, hogy csók meg szex is lesz.
Nekem a párommal, első randi végén csak kézfogás volt. Két éve együtt vagyunk... :-)

Szóval. fontos részletek hiányában értelmetlen a poszt.
Na szép napot...

Father Justice (törölt) 2010.11.03. 11:31:06

@Fviktor76: Itt egy nagy, de fontos részlet: még csak hazakísérés sem volt. :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.11.03. 11:40:57

@alfonzina: Végül is a világos kommunikáció az alapja a jó kapcsolatnak.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.11.03. 11:45:30

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
térd-ágyék kontaktusról beszélünk, ezt azért leszögezném.:)

@Kedves Nard: hát ja..:)a kis gonosz manó.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.03. 11:58:01

@alfonzina:

A részeg Törperős igen guszta látvány, a rágcsálóarccal és ritkás arcszőrzettel.

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.03. 11:58:26

@alfonzina: :-)Drasztikus megoldás, de nyilván helyzete válogatja.:-)

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): és nem feleznéd meg?:-) Beérném 56-tal is, nehogy azt gondold, lehúzkodlak itt a szerdákkal, te gavallér.:D

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.11.03. 12:03:56

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: 56-os forradalmár vagy? Az holnap ér véget. Felezés nincs, csak többszörözés :D

Sanity 2010.11.03. 12:08:41

Egy tanács: ha nem veled történt az eset, ne magyarázkodj. Írd azt, hogy: "Egy barátommal történt meg az alábbi eset. Adott egy csinos...." Ennyi. Nem kell tovább ragozni.
Ez pont úgy jön át, mintha az általános iskolában valaki valami rosszaságot csinál, és a tanár szigorúan kérdezi az osztály előtt, hogy "Na ki volt az?". Síri csönd, erre egyvalaki megszólal, hogy "Nem én voltam".

Srác fizeti a csaj piáját egész este. Wrong. Meg akarja venni a társaságát. Ez egy nőnek nem vonzó. Miért fizetne egy ismeretlen nőnek egy srác, hacsak nem ezzel akarja maga mellett tartani, annak a tudatában, hogy később esetleg megdu*hatja.

Kérdésed, hogy miért ez történt? Miért nem folytatódott az ágyban a történet? Ennek megválaszolásához rém kevés, ami leírtál. Ez alapján a srác bekerült abba a manapság tipikus kategóriába, akivel jó bulizni, lehet, hogy jól is táncol, fizeti a fogyasztást, este hazakísér, hogy ne egyedül sétáljon a lány (ami ugye egyfajta biztonságot ad). De semmi extra, ami megfogja a lányt. Semmi, ami miatt a nyakkendőjénél fogva ráncigálná fel a lakására.

A helyzet az, hogy ez egy totál normális végződése a tötrénetnek. Ami miatt ez neked is, és a barátondnak is furcsa, az az, hogy többet vártatok. Viszonozva akartátok látni a befektetett energiát/pénzt. Hogy miért, az ügyben magatokat kérdezzétek.

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.03. 12:16:13

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): igaz, erre nem is gondoltam, csak próbáltam elérni a 112 büntetés enyhítését.:-) De ha még több lesz, az úgy nem biznicc.:-(

mostmar_kicsit_unom 2010.11.03. 12:26:54

akik ilyen posztokat írnak, azoknak tényleg nem tanították meg az általános iskolában a szöveg tagolásának fontosságát?
még egyszer se tűnt fel, hogy az ilyen tördeletlen szöveg idegesítően olvashatatlan?!?

IndaMuncher 2010.11.03. 12:28:27

Istenem ennyit pofázni, ez mehetne a modorosra is. amúgy meg szerintem te voltál a faszi a sztoriban csak annyit pofáztál, hogy a csaj inkább lerázott. Ne beszélj és ne írj így mert nem humoros, nem stílusos inkább idegesítően pofába mászó.

Nikica21 2010.11.03. 12:34:01

Sziasztok Kedves Devil, Zsu, Narancs, Nóri és többiek!
Ha még emlékeztek rám!
Bocsánat rég nem voltam, mert nem tudtam jönni!
Most viszont egy kis segítséget kérek tőletek!
Ha tetszik a sminkem légyszives szavazzatok rám!
www.faceup1.com Lemler Nikoletta és mind a három kategóriában indultam a sminkesek között!
Előre is köszönöm!:)
Puszi!

tuli _ 2010.11.03. 12:48:21

@tuli _: nem egészen arra gondoltam, amire vélekedésem szerint te :D

indapass90210 2010.11.03. 12:52:10

@Rebelde: ez irónia lett volna...

mindig az nevet utoljára, aki nem értette a viccet

S0und 2010.11.03. 13:02:47

Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla.
Kimentem a barátaimmal egy kocsmába, megismertem egy lányt, jól éreztük magunkat együtt, hazakisértem, de nem lett folytatás.
Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla Bla bla bla bla.

S0und 2010.11.03. 13:04:35

Bocs, de engem írás így még nem baszott fel idegileg.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.11.03. 13:12:54

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Dehogynem biznisz, megállapodtunk, hogy jobban kikészítelek, mint egy szerda, hát tessék:D

dancegirl26 2010.11.03. 13:18:25

Beképzelt nagyképű fasz... Azért mert fizetsz 2 kört és jól elbeszélgettek becsípve, még nem teszi szét neked a lábát...
Úgy tűnik eddig csak kurvákhoz volt szerencséd... Szánalmas vagy.

Anti Anyag (törölt) 2010.11.03. 13:21:12

Nem jöttél be neki. Gondolkodott, mérlegelt és erre a következtetésre jutott.

Nem kellett volna erről ennyit erről írni.

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.03. 13:23:31

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): erről azt gondolom, hogy 112 durva ám minden bevezetés nélkül.:-)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.11.03. 13:28:20

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Ha van időd felkészülni, akkor nincs benne semmi kikészítő:D

CyberPunK 2010.11.03. 13:28:36

Ezért kell előbb közös fizetésre menni, aztán ha teljesített a nő, akkor esetleg meghívod valamire. Sőt, egyenjogúság van, fizessen a nő és vigyen haza magával, ha akar. 30-as egyedülálló anyukáknál ez a mentalitás még működik is. :D

Ugyandehogy (törölt) 2010.11.03. 13:28:47

azt hittem, a modoroson vagyok.
bár ott szoktam érteni az írásokat.

[c] 2010.11.03. 13:32:26

@Dövan: És ez miért is jó neked? Könnyebben rávehetők az eü szopásra, mert azt képzelik, ezzel majd jól magukhoz kötik a hímet?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.03. 13:34:32

@S0und:

A végére még lehetett volna ez <random modoros közhely>

total eclipse (törölt) 2010.11.03. 13:35:31

részemről őszintén örülök, hogy nem minden nő az egyszerláttamazonnaldugokvele típus. az is gáz, hogy ezt bárki elvárja.
a poszt írója pedig inkább olvasson, ahelyett, hogy ír.

ABC 2010.11.03. 13:36:30

"...Lehetek-e akkor hiteles?..."

Nem. Te egy grafomán barom vagy, egy torz világképpel.

Bocs, remélem nem voltam bántó.

total eclipse (törölt) 2010.11.03. 13:36:53

@Nikica21: te miért nem húzol el innen a hirdetéseddel? nem tűnt fel, hogy ez nem az expressz?

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.03. 13:37:13

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): hogyne lenne, az előre szorongás kifejezetten hatásos.:-))

megitális rózsa 2010.11.03. 13:37:41

Mer

persze

ott

helyben

seggbe

kellett

volna

kúrni, mi?

Meg

még

frissiben

le

is

szopjon?

Behajtó70 2010.11.03. 13:38:13

A kis-magyar-szlengben a RIBANC szót pont az efféle csajokra találták ki. Ez az egyik enyhébb formája a markecolásnak. Vannak, akik az este végén akár egy csókot is adnak, meg egy nemlétező telefonszámot (ami a másik telómé, mert azt használom, tehát kipróbálni nem lehet). Volt már olyannal is dolgom, aki csak arra ment, hogy hajnalban kocsival hazavigyem, ott aztán egy puszi után le el is tűnt a százajtós emeletesház bejáratában.

Korrekt nő sosem engedné, hogy fizessenek neki, miközben pontosan tudja, hogy semmit nem akar a hapsitól.

Az ilyen nő pontosan egy éjszakára - de sőt! - csak egy órára jó...semmi más terved ne legyen vele, mert megjárod!

phaszfej 2010.11.03. 13:38:15

Egyre szarabb történetek vannak itt. Szarul megírt fos.

Egy nő 25 fölött rohamos szétesésnek és rothadásnak indul, tegyen bármit is. Kivéve a fizikai munkát végző nők, ők még hatvanévesen is szexik.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.03. 13:40:31

@Behajtó70:

Nem ribanc. Az más kategória. Ez csak sima lehúzós volt.

indapass90210 2010.11.03. 13:41:21

@antiszociális exlúzer: hehe, ritkán szophattak le téged, ha ezt hiszed ez így működik :D

thwarter 2010.11.03. 13:41:41

Most miert baj, hogy a csaj nem fekudt le a faszival pusztan azert, mert az vett neki nehany piat? Bizonyara nem jott be neki annyira...
Mi van a ferfiakkal, hogy azt hiszik, hogy barmi no lefekszik veluk egy pohar borert? Ha meg igen, akkor meg lekurvazzak.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2010.11.03. 13:42:43

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Hát akkor bejelentetem a duplázást, szoronghatsz előre jövő szerdáig:D

pakesz (törölt) 2010.11.03. 13:42:56

csatlakoznek az elottem szolokhoz menjen el kurvazni legalabb ott biztos a befejezes ha mar penzt feccol bele

okostojáska 2010.11.03. 13:43:00

Hát apukám, nem tudom mennyi idős vagy, de ennyi lóvéért inkább fizethettél volna egy "profinak". Egyrészt lesz kefélés, másrészt nem megy feleslegesen az időd, harmadrészt nincs rossz érzésed, hogy átvertek :)

TGabi 2010.11.03. 13:43:48

A posztíró az a típusú, baráti összejövetelek (kinekazismerőse ez?) réme, aki álintellektuális, túlérzékeny, picsogós életképtelen csóka.

Aki-

nem meri bevallani, hogy ő a sikertelen sztori főszereplője

és aztán még fel is van háborodva, hogy 1-2 pohár ital és egy első találkozás után nem tudott valakit csak úgy az ágyába rángatni...

phaszfej 2010.11.03. 13:44:05

Szerintem teljesen természetes, ha egy hapi meghív egy nőt pár italra, vagy bárki bárkit. De ezzel nem keletkeznek előjogai. Ha a manusnak kell a nő, udvarol tovább, de ha csak geciputtonynak nézte, ne csodálkozzon, hogy ejtve lett.

pioker1933 2010.11.03. 13:44:18

Biztos büdös volt a luka/pofája, és szégyellte.

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.03. 13:44:18

@phaszfej: a múltkor még 30 fölött indult rothadásnak. Bár lehet, hogy Alzheimer nem emlékszik már erre tökéletesen helyettem.:D

inci-finci (törölt) 2010.11.03. 13:47:57

az első randin elvárható a szex, be szokott jönni. viszont költeni általában nem szabad a nőre

a sztori a rusnya segg kalandja az okos nővel

inci-finci (törölt) 2010.11.03. 13:48:37

@phaszfej: milyen egy romantikus seggfej vagy :D

Silent Bob 2010.11.03. 13:50:19

Menj inkább kurvázni, az olcsóbb és biztos dugsz.

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.03. 13:50:29

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): akkor úgy készítesz ki, mint 224 szerda?:D Ideje belehúznod akkor.:-)

inci-finci (törölt) 2010.11.03. 13:50:29

@Behajtó70: de egy lúzer vagy! :D ilyen legutóbb 12 éve fordult velem elő.

ibafaipap 2010.11.03. 13:51:19

A fasz tudja, hogy mi baja volt. Lehet, hogy csak spiccesen flörtölni akart egyet, lehet, hogy napvilágnál ronda volt a pali.

phaszfej 2010.11.03. 13:51:44

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Örülök, hogy figyeled az internetes munkásságomat. Először egy 28 éves nőn tűnt fel a dolog, hogy hullik atomjaira, azaz a testkonzisztenciája igencsak terjengőssé vált, kúrtam még 1-2 éve, de most valahogy nem volt gusztosom hozzá, pedig egy ágyban aludtam vele. Aztán belefutottam véletlenül mégegy vénlányba, na neki a 27 éves teste is az anyjára emlékeztetett, konkrétan folyt már szét a hús. A hétvégén meg egy 25 éves ribancba akadtam bele, első randi után hazakísérem, ledobom a cipőm, az meg meztelenül szétterülve az ágyom. Na, mondom, megint egy ócska kurva, első alkalommal baszik, meg is basztam, ahogy kell, aztán utána meg csodálkozott, hogy lelépek. Mondom, mit hittél, járok egy olyan csajjal, aki fél nap ismeretség után széttárja a pináját. Szóval ennek a 25-ösnek a teste is már mutatta a hanyatlás jeleit. Ezért revidiáltam a 30-at 25-re.

Én mondom, ha feleséget akartok, ne legyen több a nő 23-nál, afölött már kétségbeesett, pánikoló vénlányokat találni csak.

Hurri Kán 2010.11.03. 13:53:37

Dühöng a kultúra...

phaszfej 2010.11.03. 13:53:44

A legjobb csajokat mind testileg, mint lelkileg a könnyű fizikai munkát végző nők körében találni. Legjobbak a boltos lányok. Ismerik a munkát, nem picsognak és főleg nem okoskodnak, mint ezek az álentellektüel egyetemista picsákok.

Mikrobi 2010.11.03. 13:55:04

Ó, a szemétláda! Kifizetted a kajáját, piáját és nem feküdt le veled! Hogy hordhat a Föld ilyen hálátlan némbert a hátán!!!

inci-finci (törölt) 2010.11.03. 13:56:26

@phaszfej: a sovány lányoknál nincs ilyen gond.

Hurri Kán 2010.11.03. 13:57:37

@phaszfej: az kb. meg is felelhet neked mert hosszú körmondatokra tőled se lehet számítani...

Silent Bob 2010.11.03. 13:59:31

@phaszfej: Próbálj meg esetleg kevésbé ronda lányokkal ismerkedni. :D

Csirke72 2010.11.03. 14:01:13

A sztory már ott ferdit, hogy "A srác gavallér módjára állja a költségeket kaja, pia, tekintetében".

Na ez az amit nem teszek 1 idegen csaj esetében. OK 1 Cola vagy almalé de szigorúan 1 és nem több, kaja meg majd a 2. alkalom utántól 1 szolid mekki vagy burger!

Ez nem függ össze a korral, de sajnos a mai nök túlnyomó része anyagias és arra megy hogy 1 laza sziáért ill. jobb esetben 1 pusziért a kiszemelt áldozat állja az este cehét.

Ez 1 ismert jelenség. A gond ott van, hogy a pasik nagyon naivak és a természetes féfi gondolkodás mód vezérli öket.
Pedig a nök számítóak, ugyanugy amikor az utod gyártásra kiszemelt him legtöbb esetben nem az aki utána az anyagiakról is gondoskodik.

1 pici történelem: Àdám&Èva. Ki is volt a megvesztegethetö???

phaszfej 2010.11.03. 14:01:14

@inci-finci: Azok meg aszottak. A csajoknál ez sajnos egyetemleges. Ezért van az, hogy egy nő, aki 22-23 éves koráig nem találta meg a párját és nem kezd el szülni, ócska ribanccá válik. Szinte már mindenkivel baszik, aki kicsit is bejön neki, hogy hátha hazaviszi valaki örökre, de persze nem. És lesz belőle egy lestrapált, kiélt fejű koszladék 26-28 éves korára, akiket aztán tényleg csak ribancnak használnak. És ezek a kiöregedett, a társadalom szempontjából teljesen haszontalan evőgépek aztán mindenre képesek, hogy találjanak valami nagyfaszú csődört. Hazudnak, csalnak, lopnak, befolyásolnak, megtévesztenek.

flora.a 2010.11.03. 14:01:17

Képtelen voltam végigolvasni a posztot, annyira unalmas. Az ilyen alakok elől menekül minden életrevaló nő, sajnálom szegény lányt, aki kifogta, és respect neki, hogy udvariasságból az egész estét rászánta a posztolóra:) Anno nekem is volt dolgom ilyen fickóval, ragadnak mint a bélyeg, tökéletes tévképzetekben élnek maguk (önismeret 0), és egy efféle 'randi' mibenlétével szemben, aztán még ők vannak megsértődve, ha az ember udvariasan elutasítja őket. A posztoló fejlessze személyiségét, vagy ne kínozzon másokat társaságával. A lány pedig megérdemelte, remélem tanult az esetből, és nem hagyja a jövőben magát mindenféle lúzernek meggyőzni, hogy találkozzon velük. Ne sajnálja meg őket, nem kidobott kismacskák.

Véleményem szerint 2010.11.03. 14:02:12

Már ne is haragudj, de miért kéne első randi estéjén b@szni?
Arra nem gondoltál, hogy talán a harmadik randi estéjén szerencséd lett volna...? Lehet hogy régimódi.
Aztán meg lehet, hogy egy undorító kis féreg voltál a lány szemében, hja és akko nincs b@szás!

B@ssza meg!

Csirke72 2010.11.03. 14:02:14

@phaszfej:

Ó vazze! Te it untatod az olvasokat? Ha ezt tudom:(

phaszfej 2010.11.03. 14:03:31

@Silent Bob: Az ország legjobb gépeit pumpálom csak, ne aggódj.

Csirke72 2010.11.03. 14:03:56

@Véleményem szerint:

Nem baszni, de 1 vacsi+piáért lagalább egy 2. randit 1 telefonszám kiséretében elvárok.

Vagy ha nincsen 2. azt már az elsö percben tudni és nem zabálok szemét módon más pénzéböl!

phaszfej 2010.11.03. 14:04:30

@Csirke72: Elvágom a torkod, kisköcsög és megetetlek az anyáddal.

Frigyesur (törölt) 2010.11.03. 14:06:19

@Behajtó70: Na most utananeztem a markecolasnak. Nem aze', de ott azt irtak, hogy azt itatjak, akit le akarnak huzni. Itt meg a csajt itattak. Esetleg a csaj penztarcajat szerette volna lenyulni a fohos, azert volt hianyerzete? :)

Azert kivalo emberismereted lehet, ha ilyenekbe belefutsz. ;)

@gyvy: @Silent Bob: :DD

bagolybagoly 2010.11.03. 14:06:27

@Csirke72: Szerintem az a gavallér, aki ellenszolgáltatás nélkül állja a költségeket. Aki kapulajban akar kefélni pár piáért aztért nyomorult, lúzer FOH.
A miért nem vett fizetős szolgáltatás kommentekhez meg: azt hitte, hogy akkora hatalmas, csodálatos, ellenállhatatlan sármja van, hogy neki erre aztán az ég világon semmi szüksége.

Frigyesur (törölt) 2010.11.03. 14:07:46

Talan elobb megtudom a markecolas definiciojat, mint a halabolaset. Lathatoan gondjaim vannak a szlenggel.

Csirke72 2010.11.03. 14:08:05

@inci-finci:

1 feleségem van és yol megvan:)

phaszfej 2010.11.03. 14:08:22

@Silent Bob: Az a legszomorúbb, hogy a legjobbak is lezüllenek testileg már ilyen idősen.

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.03. 14:08:31

@phaszfej: nem vitáznék, mert hiányosak a tapasztalataim nőihölgyek, tekintetében.:-)

Csirke72 2010.11.03. 14:08:51

@phaszfej:

Te kis buzi ne háborogj nem vagy te tenger!

Anyádat most baszom te ratyi!

phaszfej 2010.11.03. 14:10:00

@Csirke72: nem csirke vagy te, hanem csak egy csibe

Mr. Hilter 2010.11.03. 14:10:19

Das Ist Nicht Gute Post! Keine Humor!

Csabi78 2010.11.03. 14:10:22

Nyilván mással történt az eset, de azért ez a totálisan zéró érdekességű sztori annyira mély nyomot hagyott a postolóban, hogy muszáj volt megosztania. Életszerű.

Annyit tudok hozzáfűzni, hogy ezzel az übermodoros stílussal lehetetlen felszedni nőt. Képtelenség. Valószínűleg magányosan fogsz megdögleni kurvák karjai közt vagy szűzen. Sajnos ennél bíztatóbban nem tudok mondani. :)

Zerstörer 2010.11.03. 14:11:27

@bagolybagoly:
"Szerintem az a gavallér, aki ellenszolgáltatás nélkül állja a költségeket."

Azt baleknak hívják. A nőt, aki meg elfogadja az ingyenpiát azt meg kedveskedve gerinctelen ribinek.

Csirke72 2010.11.03. 14:11:37

@bagolybagoly:

Nem ellenszolgáltatás hanem ne lehuzásról szóljon a randi.

A csaj ne legyen 1 szemétláda és akkor mindent lehet gavallér módon rendezni. Nem kell szopni a vacsiért de egy 2. randi a minimum mikor valakivel meghivatom magamat és elhitetem vele, hogy komolyan birom a képét! Ez 1 szemét hozzáállás.

Ezért mondom 1 pia és a többi a 2. randi után:)

Csirke72 2010.11.03. 14:12:19

@phaszfej:

Te kis buzi, 1 ütésig nem jutnál, nemhogy torkot vágjál:(((

Te szerncsétlen:(

mauii 2010.11.03. 14:12:32

még soha nem olvastam ennyire idegesítő írást.

smartdrive 2010.11.03. 14:13:41

öö, most ez a történet arról szól, hogy nem jöttél be valakinek, ezért nem dugott veled?

inci-finci (törölt) 2010.11.03. 14:14:12

@Csirke72: mit tudsz te erről? évtizedek óta egy nőt dugsz, egy fonnyadt ötvenes tyúkot. te segg :D

Hurri Kán 2010.11.03. 14:14:36

És a két fél között csak aurális kapcsolat jött létre ? :DD

Csirke72 2010.11.03. 14:14:40

@Zerstörer:

Pontosan! Èn is igy gondolom.

Sajnos a mai társadalomban ezt szeretik ugy kiforgatni, hogy az nem gavallér aki nem fizet a nöknek a semmiért!

Minden kedves fogalom zavaros hölgynek javaslom keressen utána az értelmezö szótárban a g betünél a gavallér szóra.

Amugy ha a pasi gavallér akkor a nö miért nem az és szopja le bucsuzoul?

szamarhegy 2010.11.03. 14:15:30

@Csirke72: Van úgy, hogy jól haladnak a dolgok, aztán jön egy rossz mondat, aztán ugrik a varázs, pech, ha a másik nem érzi meg ezt... Kínos ezen izmozni, ha a csajnak bejött volna a pasi, miért ne lépett volna tovább, nagyon leragadt materiális megközelítés ez.

inci-finci (törölt) 2010.11.03. 14:16:01

@bagolybagoly: gavallér nincs. azt nevezed gavallérnak aki több randin fizet hogy megkúrhasson. akit ezért egy randi után ejtesz :D

gavallér nincs, a cél a gazdaságos kúrás

smartdrive 2010.11.03. 14:17:01

@alfonzina: nocsak, egy verekedő nő

aztán csodálkozol, ha nem Te vagy az erősebb

Csigorin 2010.11.03. 14:17:12

Minden szarragonak aki azon nyig hogy hat de penzt fektetett mar abba a nostenybe, oszt akkor mer is van o "atbaszva":
van a piroslampa. kb 20ezer, es biztos lesz ekson. meg van a sorsjegy, ami parezres, es keteselyes: vagy lesz ekson vagy nem. Lehet valasztani. De utolagos reklamacionak helye nincs.

csokiájsz 2010.11.03. 14:17:34

már sokan írták, de nekem is muszály:

hogy lehet ilyen szart írni? Broáf, de szar, az első néhány mondat után hányhatnékom lett ettől az írástól.

Egyébként lehet, hogy a posztoló a mai szakítósblog posztírónak a spanja, hasonló értelmi színvonalon állnak.

ps: a kommentelők és a posztolók helyesírása legalább ennyire hányingerkeltő, pedig nem vagyok egy szélsőjobb Grétsy László. A sziNpatikus, NányaDtatot és egyéb ilyen szavaktól már fáj a szemem.

Bassza meg, ez de egy szar poszt vót....áááááááááá

Frigyesur (törölt) 2010.11.03. 14:18:42

@Zerstörer: Tudtommal a ribanc az a kategoria, aki penzert szexel. Na marmost az ilyenek pont nem szexelnek penzert. Nem tudom, hogy erzed-e a definicios ellentmondast? :)

A balekkal mar nem is vitatkozom. Szerencsere nem mozgok luzer korokben, akiknek penzbeli kiaadasok kellenek egy no megszerzesehez. ;))

CyberPunK 2010.11.03. 14:18:43

@Csigorin: A lényeg: minden nő kurva, csak más az árfekvése? :D

Csirke72 2010.11.03. 14:19:23

@inci-finci:

Te már csak tudod:(

De ahogy elnézem te senkit sem dugsz ill. szopatsz mert irigykedsz mások kiegyensúlyozott nemi életére!

Achilles 2010.11.03. 14:20:48

Egyszerű történetet ilyen nyakatekerten leírni ...

Hurri Kán 2010.11.03. 14:21:00

@Frigyesur: meg van a büdös ribanc. Amelyik pénzért se :DD

szamarhegy 2010.11.03. 14:21:39

Aki ingyen piálásra hajtó csajokkal kerül egy társaságba, és nem veszi le egyéb apró reagálásokból a szitut, az megérdemli. Az is, akinek nem fér bele, hogy egy este alatt kifizessen pár piát, persze ha többször találkoztok és ez marad a rendszer az más kérdés.

Rebelde 2010.11.03. 14:23:09

egy ilyen fazonnak mint a posztíró, az álltam a cehet egyet jelent a fizettem két vizet(kimentem a klotyóra és hoztam neki)
persze a víz is milyen drága manapság, mekkora egy lehúzós nőci, igazatok van

csirke 72: az értelmező szótárt mellesleg te is átböngészhetnéd, a sóher lovagnál még a neved is ott lehet, meg még néhány jóképességűnek

Frigyesur (törölt) 2010.11.03. 14:23:37

@gyvy: Eppenseggel, ha a szavakat tenyleges jelentesuk ertelmeben hasznaljuk, akkor az 'erenyes szuz' a helyes kifejezes, aki meg penzert sem hajlando imtim kapcsolatba keveredni holmi idegen ferfiakkal.

Csirke72 2010.11.03. 14:23:42

@szamarhegy:

Sajnos ez mellébeszélés és nem materiális megközelités.

Èn azt azért el tudom dönteni, söt nejem is eltudta dönteni anno, hogy elöször 1 ital aztán a folytatásban étterem is lehet.

Ezt ravaszkodásnak és számításnak hivják.

Vannak kivételek, de a mai világban sajnos a kivételeket hallani csak és nem a valós véletlen nem jössz be verziót.

Èn már 15 éve is ismertem csajszit aki megmondta, ha ö 1 héten minden nap mással randizik, minimum ebédre jot kajál ingyen.

A nök meg köztudottan, nagyon tudnak "grimaszolni", hogy a naiv pasi elhiggye a "kamu" testbeszédet és azt hogy ö a nyerö ász. Persze a végén a csajszi kitáncol 1 puszival és a "majd hivlak" záró mondattal:)

Frigyesur (törölt) 2010.11.03. 14:25:15

@Rebelde: Emlitette a kajat is:ami meglepo, mert ki eszeik, amikor inni is lehet, illetve nem emlitette, hogy mifele etelrol van szo, ugyhogy roppant pongyola sztori, a fontos reszletek kihagyasaval.

Tudom, ma faraszto vagyok. :D

Hurri Kán 2010.11.03. 14:25:18

@Frigyesur: de ha már bemutatkoztam akkor ismer, tehát nem vagyok idegen :DD

Uva 2010.11.03. 14:25:40

Öööööh.
A szövegben kb. 2 sor koherens szöveg van, a többi bullshitgenerátoros töltelékrizsa.
Gondolkodtál-e azon, hogy mi van akkor, ha szimplán nem jöttél be neki, oszt jónapot?

haruka 2010.11.03. 14:26:06

Ekkora egy rakat fost. A 112-es fejtegetési jutottam, aztán úgy éreztem, hogy ki akarom szúrni a szemeimet, hogy véletlenül se tudjam tovább olvasni, úgyhogy inkább ugrottam a kommentekhez.
És még csodálkozik ilyen stílussal...

phaszfej 2010.11.03. 14:27:00

@Csirke72: "Te kis buzi, 1 ütésig nem jutnál, nemhogy torkot vágjál:(((

Te szerncsétlen:(
"

Minél nagyobb az önteltség, annál nagyobb a bukás. Szerintem konkrétan még a vállamig sem érsz, erőd meg semmi. Úgy elvernélek, hogy sírva szaladnál anyukádhoz kakaóért. De ha ki akarsz állni egy 198 centis, 108 kilós, villámgyors és könyörtelen pofozógéppel, csak gyere: V. ker. Múzeum krt. 9., 24-es kapucsengő. 11-től otthon vagyok.

Csirke72 2010.11.03. 14:27:31

Ha ilyen egyszerü és hihetö lenne ez a véletlenül a végén jött rá a csajszi miután yot kajált, hogy nem is akar semmit a pasitól, akkor ez miért nincsen forditva:

Azaz a csajok hivják meg a pasikat és nem is várnak semmi utószolgáltatást, nyomulást a fickótól. Amolyan gavallér hölgy modjára:)

Frigyesur (törölt) 2010.11.03. 14:28:15

@gyvy: Akkor modositok felszines ismeretsegre.

tarquin - védőháló nélkül 2010.11.03. 14:29:22

@csokiájsz: nem muszáLY hányni, ha már szóvá tetted.

Csirke72 2010.11.03. 14:30:21

@phaszfej:

Megtalállak és meglátod nem a méret és a kg számit te gyökér hanem ki üti az elsöt.Mindemellett 205cm, 130kg ellen 0 esélyed faszfej!

Amekkora a szar akkorát tud esni. Megütlek arra dölsz amerre fujlak te ratyi.

Hosszú lessz az utad a telefonig, hogy a mentöket hivd te gyáva féreg!

Hurri Kán 2010.11.03. 14:30:55

@Frigyesur: jó van na, nem akarok én szőrszálhasogatni csak reggel a kötözködésre ingerlő zoknimat húztam fel :DD

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: :DD

inci-finci (törölt) 2010.11.03. 14:32:44

@Csirke72: :D

a hatvanéves kan keménykedik

lyesmith 2010.11.03. 14:34:09

SZVSZ ha meleg kaja meg egy üveg bor után szexet vársz akkor inkább hajnalonként járd végig az utcasarkokat.

Csirke72 2010.11.03. 14:34:59

@phaszfej:

Az én címem Muzeum körut 9. 25-ös csengö és mindig otthon találsz.

Gyere át várlak! Megbaszlak gecó!

Rebelde 2010.11.03. 14:36:14

már csak sünmalac hiányzik, aki 230 cm magas és 150 kilo:DD

betépett felhasználó 2010.11.03. 14:36:31

meghuzzzz
bemutatkozzzz
esetleg fizet egy piat

ebben a sorrendben okes

CyberPunK 2010.11.03. 14:36:41

@phaszfej: Melyik ellenséged lakását akarod kipakoltatni? :)

szamarhegy 2010.11.03. 14:37:08

Csirke72, Az utolsó három soroddal magadat is elhelyezed a térképen, meg rögtön erős ellentmondásba kerülsz az "Èn azt azért el tudom dönteni" állításoddal.

További szép napot mindenkinek!

Csirke72 2010.11.03. 14:37:11

@lyesmith:

Ha te fizeted a kaját, elvárhatod, föleg ha a csajszi tudta mire adja be a derekát.

A csaj nem a hajléktalan szállon ismerkedett meg a pasival mikor a kajáért álltak sorba!

Ha meghivatja magát akkor legyen gavallér mint a pali és köszönje meg illedelmesen. Szépen letérdel és megköszöni a vacsit!

Frigyesur (törölt) 2010.11.03. 14:37:51

@gyvy: Hajaj, legkozelebb figyelj jobban a zokni valasztasra.

Csirke72 2010.11.03. 14:38:07

@CyberPunK:

Ez yo:) Annyira sötét, nem véletlen faszfej a nickje:)

inci-finci (törölt) 2010.11.03. 14:38:41

@Csirke72: hehe mivan bazdmeg már nem külföldön élő nagy kan vagy???? :DDDD

Csirke72 2010.11.03. 14:38:45

@Silent Bob:

Nem csak jelenleg otthon járok és várom a faszfejet, hogy mikor csönget be:)

Csirke72 2010.11.03. 14:39:27

@inci-finci:

De csak jelenleg otthon jártam a halottak napja miatt és csak vasárnap megyek vissza.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.11.03. 14:40:40

@Rebelde:

És már csirke is volt, egy rövid ideig :)

inci-finci (törölt) 2010.11.03. 14:41:41

@Csirke72: " mindig otthon találsz"

legalább jegyeznéd meg mikor mit kamuzol ;)
menjetek bunyózni

Csirke72 2010.11.03. 14:43:10

@inci-finci:

Naná mivel most otthon járok te szerencsétlen. EGÈSZ NAP!
igy yobb???

inci-finci (törölt) 2010.11.03. 14:45:40

@Csirke72: yoooo men. riszpekt :D

akkor most itt imádnak a punák? nedvesednek rendesen mikor meglátnak a mekiből?

inci-finci (törölt) 2010.11.03. 14:46:49

@Csirke72: (feleséged egyedül hagytad? most tömik a színesek.. :D)

phaszfej 2010.11.03. 14:47:44

@Csirke72: Hazudsz, more, nincs 25-ös lakás, mert én lakom legfelül. Az én szarom megy át mindenki lakásán.

Hurri Kán 2010.11.03. 14:49:03

Kazinczy-díjra hol lehet javaslatot tenni?

Frigyesur (törölt) 2010.11.03. 14:50:21

@gyvy: Liszt Ferenc téri virágágyásban?

Silent Bob 2010.11.03. 14:51:45

@phaszfej: Menő lehet ezzel a tudattal élni.

phaszfej 2010.11.03. 14:52:20

@Csirke72: "Megtalállak és meglátod nem a méret és a kg számit te gyökér hanem ki üti az elsöt.Mindemellett 205cm, 130kg ellen 0 esélyed faszfej!"

Látszik, hogy még sosem bunyóztál. Nem az számít, hogy ki üti az elsőt, ugyanis vannak ütésálló emberek, akik nem éreznek fájdalmat, mint én. Üthetsz akármeddig, kiröhöglek. Ha meg ha hagynám és eltörnéd a karomat, a kiálló csontvéggel szívenszúrnálak.

Csicska vagy te, embert még életedben nem ütöttél meg.

Hurri Kán 2010.11.03. 14:53:38

@Frigyesur: Vörösmarty tér volt, nem Liszt Ferenc... Hányszor mondjam még ?? :)

fumerin 2010.11.03. 14:54:50

Mi van itt, Velvet találkozó? :D

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: A kukorica mellé jöhet egy KV? :D

ivrilider 2010.11.03. 14:54:51

Kb. a kommentek első 1/3-át olvastam el, egyetértek az ott kialakuló konszenzussal. A tanács a történet hősének: legyen kritikusabb a másik gesztusaival, vagyis nézze reálisabban. Ennyi!

Frigyesur (törölt) 2010.11.03. 14:58:02

@gyvy: A Vörösmarty tér melyik részén is van egész pontosan virágágyás?

belagezabela 2010.11.03. 14:58:08

hát van ilyen, de mit kell ezen lelkiznie egy a csajkorabeli faszinak?
jövőhéten újra húzhat, vagy megint blama lesz.

ivrilider 2010.11.03. 15:01:09

@ivrilider: Lássa reálisabban a saját gesztusait is. A meghívás önmagában semmit nem tesz, ezért nem is érdemes csak úgy.

Commodus 2010.11.03. 15:01:55

Nekem is fárasztó volt ez a poszt, egy hülye lúzer gondolatai. :)

Hurri Kán 2010.11.03. 15:04:06

@fumerin: Továbbá "Édes anyanyelvünk" ismeretterjesztő műsor :D

indapass90210 2010.11.03. 15:04:42

A téteket a Csirke72-Phaszfej meccsre mostantól, nálam lehet megtenni. Amennyiben a meccs elmarad, mindenki visszakapja a befizetett összeget mínusz 30% kezelési költség.

dr. gernika 2010.11.03. 15:06:44

Bolhából elefánt, azaz modern kori hamupipőke esete. gondolom, 4-kor a partyruha visszaváltozik szöszmöszmackóvá.
Amit nem értek, hogy ha a posztíró nem is érintett, hogy lehet ilyen hosszan agyalni a történteken, amiket mellesleg 5 mondattal is le lehetett volna írni?

Ferocious 2010.11.03. 15:08:02

@phaszfej: Csak nehogy majd 4-5 rokonával érkezzen sok-sok borotvaéles kés/kard társaságában...

Te egy nagyon buta élőlény lehetsz...

inci-finci (törölt) 2010.11.03. 15:09:38

@Ferocious: nálad valószínűleg több esze van :D

Ferocious 2010.11.03. 15:10:28

Szájbabaszott, tetves fos gennyláda egy blogmotor ez... a kurva anyját!!!!!!!!!!!!!!!!

Ferocious 2010.11.03. 15:11:16

@inci-finci: Téged meg ki a fasz kérdezett, de tényleg??

phaszfej 2010.11.03. 15:11:25

@Ferocious: Te ostoba beszari fosógép! Ki nem szarja le, hányan jönnek? A bejárati ajtón egyszerre csak 1 tud bejönni, ha mer.

fumerin 2010.11.03. 15:11:41

@gyvy: Egye fene! Neked is küldök egy jó erős KV-t! Nyissss ablakot, megy! :D

Beefboneknock (törölt) 2010.11.03. 15:12:06

Basszus, ez a poszt annyira de annyira unalmas és modoros mintha Fiala írta volna, nála is percekig tart mire a mondókája végére ér és akkor rájössz, hogy ezt kettő mondatban is el lehetett volna mondani.

Hurri Kán 2010.11.03. 15:12:35

@fumerin: Napilap és sütemény nélkül visszaküldöm :DD

Ferocious 2010.11.03. 15:13:14

@inci-finci: Nem mellesleg sok lúd disznót győz, de a golyó is gyorsabb bárkinél.

Ja és a másik szteroidhuszár sem sokkal eszesebb lény, meg is érdemelnék, hogy kiírtsák egymást a picsába...

Ferocious 2010.11.03. 15:14:25

@phaszfej: Te tényleg egy vérhülye, agresszív barom vagy. Az ilyeneknek szokták kifolyatni a belét a hideg aszfaltra egy 30 centis tabtóval...

Ferocious 2010.11.03. 15:15:50

@Ferocious: Akarom mondani egy tantóval, te fasz... :)

fumerin 2010.11.03. 15:16:50

@gyvy: Sütit tudok küldeni, de napilapot nem! Minek vágnak ki annyi fát, mikor neten is olvasható ami fontos:D

Hurri Kán 2010.11.03. 15:18:19

@fumerin: akkor miután végeztél a vécén törölj s@&ejhajt a monitorral :DDD

Peetee 2010.11.03. 15:19:16

2 lehetőség van:

1. A lány egy ócska cafka, aki a buta fiúval fizetette meg az aznap esti szórakozását.

2. A lány egy idióta, mert ugyan szimatikus volt neki a fiú, de nem hagyott nyitva kiskaput, tehát nem votl sem búcsúcsók, sem gyors szex, se semmi, csak egy ostoba szia.
Ezzel a csávó vágképp letett róla.

A gond ott van, hogy a lányok meg a fiúk túl szemérmesek!!!
A fiúk azon dilemmáznak végig:
Ha le akarom fektetni az első randin, akkor megutál és vége.
Ha nem akarom megdugni ,akkor puhapöcsnek hisz, és többet már nem lesz lehetőségem...

A lányok ellenben:
Ha lefekszem vele az első randin, akkor ócska kurvának fog tartani.
Ha nem fekszem le vele, nem visz el soha többé sehova és buktam egy jó partit.

Így aztán a lány (mert a fiútól ugye elvárjuk ,hogy zsinóron mozgatott Marionette-bába legyen ,elvégre az a talpig úriember....a nők szerint) félspicces állapotban dönt valamit, és az lesz. Semmiféle értelme nincs az előző 1-2-5-10órának a pénznek, a fiúnak. Ha aznap este lompost akar akkor kap, ha nem akar akkor sziaa és bemegy a kapun.

És ugye a férfiak a rohadt-aljas-szemétládák....hát persze

Kókuszmenyét 2010.11.03. 15:22:18

mauii 2010.11.03. 14:12:32
még soha nem olvastam ennyire idegesítő írást.

Ezzel maximálisan egyetértek... borzalmas, értelmezhetetlen, erőltetett, rettenetes...

Egyébként mindig megmosolyogtatnak az "ismerek valakit akivel az történt hogy..." történetek...aha!

tuono 2010.11.03. 15:22:28

Kicsit olyan olyan érzésem volt, mintha egy térfigyelő kamera felvételét kommentálná a posztoló. :)
Egyébként az a probléma, hogy nem sikerült kurvát lőni a táncparketten? Beszarok.
Ha ilyen igény van, akkor erre vannak kiváló weboldalak, ott nem fog mellé az ember...

fumerin 2010.11.03. 15:27:47

@gyvy: Vízről hallottál-éééé?

De jogos:)

Dr. No 2010.11.03. 15:36:10

Szar pasi szar csaj szar sztori

bagolybagoly 2010.11.03. 15:40:25

@Dövan: És aki arra fogad, hogy elmarad?

mákosnudli 2010.11.03. 15:43:20

Ezt a sok erőltetett szar írást. 3 mondatban össze tudta volna foglalni, de neeeeeeeeeeeem... ő választékos és frappáns akar lenni. Hát, az nehéz lesz egy ilyen szar sztorival. Ne írj többet, lécci!

indapass90210 2010.11.03. 15:52:08

@bagolybagoly: attól csak elveszem a 30% kezelési költséget és a 70%ot azonnal visszakapja.

mréveiller 2010.11.03. 15:53:22

ez a megfogalmazás meg a közös aura :D komolyan feldobtál

Blogger Géza 2010.11.03. 15:55:52

Ekkora műmájer lúzert. Szerintem a csajnak pont elég fizetség volt téged hallgatni órákon át, én még ennyire sem lettem volna képes. Fogd fel úgy, hogy ennyiért hallgatott meg téged mint pszichológus, hogy kezelje ez egódat.

redriot77 2010.11.03. 15:59:18

"Testi adottságairól csak annyit, hogy rendelkezik minden olyan alkatrésszel, ami a korabéli hölgyeknek megadatott."

Jaj.

"még megemlíthetném az est „egészségügyi szex” módon való lezárását is."

Jaj-jaj. Duma alapján min. 50 éves vagy. Akkor mit csodálkozol hogy lekoptatott egy 29 éves nő, nagypapa? :))

Én is hajlamos vagyok néha terjengősen kifejezni magam, de ilyen modoros, hímezős-hámozós szöveget még nem b*sztam. Olyan a szöveged mint egy ötemeletes ház, amit két téglából építettek a többi meg csak purhab.

bagolybagoly 2010.11.03. 16:00:54

@Peetee: Hát nehéz lehet elkérni egy telefonszámot, vagy e-mail címet. (Mondjuk, akinek ilyen az íráskészsége, mint az elkövetőnek, annak ez utóbbit semmi esetre sem javasolnám.)

IndaMuncher 2010.11.03. 16:03:00

@phaszfej: Nem mondasz ám hülyeséget, a fodrászcsajoknak van a legjobb seggük, biztos vagyok benne.

vadrózsabokor 2010.11.03. 16:06:41

1: minek ez a többszöri (kb az írás harmadát elfoglaló mentegetőzés), hogy "nem vagyok érintett"?
2: az a barom, aki azt hiszi, hogy fizet 1-2 kört, és a lány fekszik majd neki. Megérdemli (lehetőleg koktélokkal)! Ha működik a kémia, piát sem kellene fizetni...
3: Hol vannak a szimpla hazakísérős férfiak? Akik pl tényleg csak arra gondolnak, hogy hajnalban egy hölgy ne mászkáljon egyedül? Mert ezek szerint csak akkor kísér haza, ha kap extra szolgáltatást is. Bár az ilyen nem tartozik a férfi kategóriába...

órarugógerincű (törölt) 2010.11.03. 16:09:27

A posztíró mit szívott, mielőtt ezt megírta? Vagy alapjáraton ilyen? Mert akkor Taigetos pozitív.

dukeekud 2010.11.03. 16:11:39

Ez hapiendes tortenet, a csaj latta, hogy egy idiotaval van dolga, es udvariasan elkudte a fenebe. Nem akart vele ketyintenni, de megserteni sem akarta, hogy megmondja neki, hogy egy arrogans kreten, ezert csak egy sziat mondot.
Post lenyege, nem a csaj "furcsa" viselkedese, hanem hogy vannak ilyen barmok, akik minden not prostinak neznek.

Jamesboci 2010.11.03. 16:13:22

@Rebelde: télleg HOL VGY SÜNMALAC?

Jamesboci 2010.11.03. 16:15:05

@dukeekud: ennyi, oszt jónapot. kösz.

Lefetyke 2010.11.03. 16:17:16

Basszus, ilyen körülményeskedő, tudálékos megfogalmazású hablatyot is régen olvastam már. A szinonímáktól és a kikacsingatós, feleslegesen belezsúfolt félmondatoktól hasogat a fejem, és valahol félúton a fonalat is elveszítettem.

Mi itt most a lényeg? Hogy a csaj nem volt hajlandó egy sziánál többet, akár csak egy szívélyesebb elköszönést adni a srácnak? Na bumm, előfordul. Ehhez kellett ilyen körítést írni?

Lelki szemeim előtt feldereng Okoska, aki addig dumál össze-vissza, míg a többi törp ki nem repíti a falu szélére.

Jamesboci 2010.11.03. 16:18:15

@Lefetyke: fölállt a pöcse, oszt aztatat hitte két sörért lerendezik.

A meglepett törpe 2010.11.03. 16:22:03

@csokiájsz: látom már más is írta, de ha nem tudnád megjegyezni akkor ajánlom a muszaj.hu / muszaly.hu-t :D:D

Krajcs · http://uralicowboy.blog.hu 2010.11.03. 16:23:01

Íme, miként lehet 3000 karaktert írni a semmiről...

blacklord 2010.11.03. 16:23:13

Ó máj. Ez az, amikor valaki láthatóan művelt és intelligens, csak aztán választ egy tök érdektelen alaptémát (ismeretlen pár szórakozóhelyi összemelegedése és a lány váratlan dobbantása folytatás nélkül) és aztán még ebben is annyira csapong és annyi irreleváns mellékágat helyez el (lovaglás lányon pl.), hogy még az alapszintet is csak lefelé sikerül gyömöszölnie, úgy 20-30 dB-el. Auuuuuuuuuuuuuu!!!

indapass90210 2010.11.03. 16:23:55

@vadrózsabokor: "Hol vannak a szimpla hazakísérős férfiak? Akik pl tényleg csak arra gondolnak, hogy hajnalban egy hölgy ne mászkáljon egyedül?"

Nincs olyan nő a világon, aki elhinné, hogy tényleg csak ezt akarja egy srác.

M11an 2010.11.03. 16:28:49

Nem szoktam ezt a redvás szart olvasni, de mondom hátha, adok neki egyet...

Az első bekezdés felénél hagytam abba. Ki a faszom írta ezt? Valami nyomorék tuti...

indapass90210 2010.11.03. 16:29:10

Akik tudnak angolul:

Ez a dal illik a posztolóhoz:

www.youtube.com/watch?v=LWxTGJ3TK1U

Lord:
Chic freak sista fierce work those bitchy gams
Those were just some words that only gay men understand.

Lord and Lady:
Bla bla bla hoo hoo he
Everybody look at me.

Random stuff random stuff
Tell me have you had enough?

megitális rózsa 2010.11.03. 16:29:11

3: Hol vannak a szimpla hazakísérős férfiak? Akik pl tényleg csak arra gondolnak, hogy hajnalban egy hölgy ne mászkáljon egyedül? Mert ezek szerint csak akkor kísér haza, ha kap extra szolgáltatást is. Bár az ilyen nem tartozik a férfi kategóriába...

Nem testőrnek szegődött, szopatni meg seggbekúrni akar, te idióta.

Hazakísérni, pff. Szólj apádnak!

Hurri Kán 2010.11.03. 16:30:59

@fumerin: Azt már megbeszéltük hogy lehetőség szerint kerüljük :DD

mazs_ 2010.11.03. 16:32:15

Ez de szar volt...fogalmazni nem tanították meg???

Na, sebaj, legalább megtudtam, hogy aki a megismerkedés estéjén nem hagyja meg...ni magát, az szűzkurva.

Karnamantra 2010.11.03. 16:55:56

A történet férfi főszereplője az a fajta, aki egyéjszakás kalandokkal bizonyítja férfiasságát - saját magának. Így csinál(na) minden mellé vetődő nőből (nem szűz, hanem igazi) kurvát, de ez a hölgyemény igencsak szerencsés, vagy okos volt. Gratulálok a happy endhez!

Karnamantra 2010.11.03. 16:56:55

@mazs_: igen. És a sok 2 bites posztoló el is hiszi neki. De még ő is magának.

Kristl 2010.11.03. 17:02:46

Most nem értem. Miért kell az első este ágyba bújni valakivel?

-Hoze- · http://www.hoze.blog.hu/ 2010.11.03. 17:04:23

Nemtom miért kell meglepődni.
A férfi szereplő egy tipikusan LOOSER alkat.
"Gavallér módjára álta a kaját a piát, meg minden ami kell"

Na ITT A PONT.:xD
Ti normálisak vagytok? Tudjátok hány nő csinálja ezt???
Úgyértem, lemegy egy szórakozóhelyre egy deka fillér nélkül, és ez a szórakozása: Kidobja a csöcseit, meg mindent ami kell, a fickók pedig tejelnek neki, ő meg jól lakottan hazamegy és röhög egyet.

És komolyan mondom ha nő lennék én is ugyanezt csinálnám.

Ahelyett hogy itt el-filozofálgatnátok vegyétek már észre, ez a csaj totál hétköznapi átlag-diszkó muff, és nagyon is jól tette hogy ezt csinálta. Én is ezt tenném.

Ezért nem hívok én meg soha egy ilyesmi idegen nőt semmire, pláne nem ugye ismeretlent, és diszkóba ráadásul - csikkezzenek csak szépen a bulin, meg igyák a kikukázott sörüket.:xD
A hülyék meg majd állják a cehhük.

Karnamantra 2010.11.03. 17:06:21

@Peetee: Látom, te is pórul jártál már néhányszor. Mivel megutáltad a nőket egy életre, nem is lesz már lehetőséged, nem bízol bennük, az összesre egy jelzőt akasztottál.

Nem mellesleg, én is pórul jártam párszor, megutáltam a pűrkapcsolati intézményt, a magányélet kisimítja a ráncokat:)

SciNu 2010.11.03. 17:19:32

Egy barátom (nem én) olvasta ezt a postot és úgy látta, hogy a posztoló barátja eddig pornón élt és azt hitte, hogy 2 sör már egy análintrúderes éjszakához vezet a csajjal mint az oktatófilmben. Bezzeg ha a barátodnál lett volna kis GHB! (egyébként az elején mi a francról beszél?)

inci-finci (törölt) 2010.11.03. 17:34:24

@-Hoze-: már a buzik is beleugatnak a nőzésbe?

sorica123 (törölt) 2010.11.03. 17:54:27

Egyfelől sok csaj meghívatja magát, mert azt gondolják, hogy ez a lovagiasság, részükről meg az a feladat, hogy mindent feligyanak, amit eléjük tesznek és vigyorogjanak feszt - tehát marha kifizetődő a dolog.
Másfelől sok pasas azt hiszi, hogy azért, mert ezt vagy azt fizetett a bigének, azzal már meg is vette kilóra.
Namost, ha egy srác nekem felajánlja, hogy meghív, nyilván nem verem ki a kezéből a pénztárcáját, de ha ezek után az este végén benyújtja a számlát, akkor csá. Nem vagyok kötelezve semmire - ő hívott meg, benne van az is, hogy én nem akarok tőle semmit szexuálice, ő meg egy lovag. Igaz persze, hogy akkor sem húzom le alanyi jogon tökig a srácot, csak azt fogadom el, amire épp előkapta a pénzt.

Elanor_ 2010.11.03. 18:19:50

na, ezt az idióta stílust kb. 5 mondatig bírtam. miért nem lehet normálisan írni?

Nikica21 2010.11.03. 21:23:46

@total eclipse: Szia!
Nem tudom,hogy Téged miért zavart az, hogy azoknak akiknek ismerős a nevem és látták már a munkámat elakartam mondani, hogy van új!
Azért, mert Te még nem láttál itt nem kell leszólni!
De köszi!

Nikica21 2010.11.03. 21:50:14

Látom esti műszak már kiütötte magát teljesen!:D

yeti-ufo hibrid 2010.11.03. 22:57:46

Posztoló miért ilyen értetlen?
A lány jól érezte magát a csákóval ahhoz, hogy táncoljon, szórakozzon, de nem annyira jól, hogy többet/mást is akarjon.
Nehogy már kötelező legyen egy kellemes este után járni kezdeni!
Mi van ebben különös?
Egyáltalán, hol él ez az illető, ha ezen kiakad?

sorica123 (törölt) 2010.11.04. 02:14:19

@yeti-ufo hibrid: a Holdon. De láthatóan egész kis kolónia van ott.

Joe69 2010.11.05. 16:21:50

Baszki, végre egy igaz, és tökjellemző sztori..vidéki nagyváros, beképzelt kis szingli, én is írhattam volna, és írtam is hasonlókat, de most nem engem basztatnak érte, milyen jó !! Egyébiránt meg álszent komplexusos puhapöcs nudli az, aki itt megjátssza azénmindenpuncitelsőremegkapok überfaszt (vagy álszent, hazug picsa, ha nő), ha komplexusos puhapöcs nudlinak nevezi azt a férfitársat, aki le meri írni, hogy pofára esett. Még ha ilyen elhúzottan és banálisan is. Mert erről szól a dolog, a nők ilyenek, és kész, válogatnak, hintáztatnak, hülyítenek, mert azt hiszik, hogy bármeddig tehetik, és mert a szabályok olyanok, hogy a pasinak kell nyomulni, bár egyébként állítólag kurva nagy egyenjoguság van.. Aztán belehúznak - és az esetek elég minősített részében csúnyán rábasznak, és telesírják a világot a nyomorukkal, amit maguknak köszönhetnek. Egyébiránt hiba "rászállni" egy csajra ismerkedésnél egy szórakozóhelyen , a jelenlétében nyugodtan flörtölni kell másokkal is, ha azt látja, hogy mást is érdekelsz, egyből érdekesebb leszel. Mert mindig az kell, ami a másé.

Joe69 2010.11.05. 16:24:05

Ja, most látom, hiányolt valaki !! ITT VAGYOK NEKTEEEK !!:))

csokiájsz 2010.11.10. 09:50:20

jóvanna, ezt benéztem, de a helyesírási színvonal akkor is egy fos. Ezen tételt saját magam is megerősítettem.

joemann 2010.11.19. 19:08:56

nekem ez valahogy olyan mintha 60 soros posztban 15 sor lenne a lényeg (a történet) a maradékon meg rágódás van egy tök általános dolgon (első alkalommal nem tudta lesmárolni a lányt)

joemann 2010.11.19. 19:15:18

bár ezen az oldalon meg lehet találni hogy mit szúrt el a srác:
www.puafestival.com/forum/index.php

de szerintem nem olyan oltári fontos első alkalommal lesmárolni a lányt =)

Deto 2011.05.10. 12:52:26

Édes bátyám, a "haveroddal" (mert persze mind tudjuk, hogy ez vele történt meg, és teljességgel kizárt dolog, hogy veled) én se feküdtem volna le, sőt, meg se csókoltam volna, mert egy tudálékos, okoskodó, pitiáner fasz. Nehogymá' szegény lány legyen a hibás, hogy hajnalban, valószínűleg hulla fáradtan nem tette szét a lábát egy ilyen nyámnyila köcsögnek, mint a "haverod"... akiről ordít, hogy mennyire tiszteli a nőket. Tükör felé fordulni, jó nagyot köpni, kispajtás.
süti beállítások módosítása