Fél szeretni engem: de nem adom fel

2010. december 21. 06:57 - Panni CsP

„Szerinte ez a kapcsolat nem fog működni, ennek nincs jövője, és különben sem látja bennem azt a "szikrát" , ami neki egy kapcsolathoz kell” – mit lehet tenni, ha egy kapcsolat ideálisnak látszik, ám egy váratlan fordulat pont az ellenkezőjét hozza? A pasi beleszeret egy lányba és úgy véli, nyeregben van - még akkor is, amikor a kanca hirtelen leveti őt a hátáról. Most megtudhatod milyen érzés az, amikor a forró csokiból hidegzuhany lesz. Az ex-pasiján rágódó, saját magát büntető pszichogirl esete következik.

 

Sziasztok, szeretnék egy aktuális sztorit megosztani veletek és persze a véleményetekre is kíváncsi lennék, hogy vajon ti mit tennétek a helyemben most. Az egész pár hete kezdődött. 24 éves fiú vagyok és megismertem egy nagyon szimpatikus, 25 éves lányt. Fontos, hogy az ismerkedést ő maga kezdeményezte, nem én. Beszélgettünk mindenféléről, amiről ilyenkor ugye szokás. Úgy tűnt, teljesen egy hullámhosszon vagyunk és megbeszéltünk egy randit is pár nappal későbbre. A randi nagyon jól sikerült, órákig beszélgettünk, csak éjfél körül vittem haza. A következő randin is minden biztatóan alakult, moziban voltunk, utána egy kávézóban - ugyancsak órákig beszélgettünk és csak késő este búcsúztunk el.

Gondoltam, értelmetlen húzni az időt, mindketten szinglik vagyunk, rengeteg közös témánk és tulajdonságunk van, szinte mindenben megegyezik a véleményünk és érezhetően vibrál a levegő közöttünk mikor együtt vagyunk. Fel is hívtam egy vasárnap estére magamhoz: csoki, gyümölcs, film, ahogy kell. Eldurrant az első csók, aztán még rengeteg, beszélgettünk, immár egymás karjaiban, mint 2 ember, aki még jobban meg akarja ismerni a másikat, aki jövőt lát ebben, aki tervez, akik örülnek egymásnak. Éjjel 3-kor vittem haza, másnap mindketten dolgoztunk.

2 nap múlva újra találkoztunk, ajándékot vásárolni mentünk a húga szülinapjára. Minden teljesen rendben volt, nagyon örültem, hogy annyi rossz, semmitmondó, üres kapcsolat után végre találtam valakit, akivel igazán jól érzem magam. Megjegyezném, hogy ő is ugyanígy volt ezzel, legalábbis ezt mondta, és úgy is viselkedett. Nem találtunk semmi megfelelő ajándékot és abban maradtunk, hogy még körülnézünk máshol, de előtte leülünk egy forró csokira.

Itt ért a hidegzuhany: a semmiből azzal kezdte, hogy be szeretne vallani valamit...ezután elkezdte magyarázni, hogy szerinte ez a kapcsolat nem fog működni, ennek nincs jövője, nem vezet sehova és különben sem látja bennem azt a "szikrát" , ami neki egy kapcsolathoz elengedhetetlen. Mondanom sem kell, hogy ledöbbentem, nem is jutottam szóhoz pár másodpercig. Aztán próbáltam körüljárni a dolgot, hogy mégis konkrétan mi a baja. Nem lehet, hogy egy olyan szöveggel próbál lerázni, amit a levakarhatatlan, nyomulós srácoknak szoktak beadni. De csak ezt hajtogatta folyamatosan. Aztán megelégeltem ezt a szánalmas beszélgetést s inkább hazavittem, aludtam rá egyet.

Másnap írtam neki, hogy mégis jó lenne, ha annyira ember számba venne, hogy megmondaná mi baja ezzel az egésszel, vagy ha valóban így érzi akkor miért mondta, tette és hitette el velem az ellenkezőjét? Végül nagy nehezen elmondta, hogy hosszú ideig volt 1 kapcsolata, 15 és 22 éves kora között tartott. Aztán ő szakított a sráccal (a konkrét okokat, körülményeket nem firtattam) és ez nagyon megviselte. Azóta csak "töltelékkapcsolatai" voltak és valójában mindenkinél ugyanezt érezte, amit nálam, és 3 év alatt rájött, hogy nem is érdemes elkezdenie egy kapcsolatot ha már az elején ez az érzés fogja el.

Így már azt hiszem megértem őt. Fél egy új kapcsolattól, fél magához közel engedni valakit, és még mindig nem tudja elfogadni, hogy újra kell kezdenie, és hogy valószínűleg másképp lesz sok minden, mint ahogy megszokta. Szóval kell neki valaki, aki segít, aki mindezt feledteti vele s megmutatja, hogyan lehet újrakezdeni...szerintem. Tehát felajánlottam, hogy találkozzunk újra, és beszéljük meg ezt a dolgot, mert most már megértem s talán segíthetek. De elég zárkózottan viselkedik és (bár konkrétan nem utasította vissza) de nem tartja jó ötletnek, hogy találkozzunk, ugyanakkor örül neki, hogy próbálom megérteni s beszélni róla, nem mint mások, akik ezek után hátat fordítottak neki s hülyének nézték... Kb. itt tartunk most, azóta még beszéltünk egyszer-kétszer online az ő kezdeményezésére, de csak semleges, hétköznapi dolgokról. Szóval nem tudom, mit tegyek, kicsit félek, mert az az igazság, hogy nagyon beleéltem magam a vele való kapcsolatba és ha újra visszautasít, csak magamnak okoznék fájdalmat azzal, hogy erőltetem a találkozást. Ugyanakkor lehet, rá tudnám beszélni, hogy próbáljuk meg együtt, akkor viszont azután folyton arra gondolnék, hogy mikor bizonytalanodik el újra… és kezdődik az egész elölről. Tanácstalan vagyok: hagyjam annyiban, vagy találkozzak vele?

 

 
272 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr442529444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sammm 2010.12.21. 13:25:14

@Bundabandi:
Nem, ez föl sem merült, hogy lúzer, nyivákolós, állandóan szerelmet valló, telefonálgatós, írkálós köcsög legyek, akit nem lehet levakarni.Messze nem az én stílusom.
A dilemma csupán annyi, hogy hátat kéne fordítsak s ne keressem többet, vagy még megér egy próbát, esetleg a maradjunk barátok című műsort szedjük elő.

Hurri Kán 2010.12.21. 13:25:48

@Kedves Nard: Egyébként meg el lehet ezen poénkodni, de aki szerencsétlen és hülye, az horoszkóptól függetlenül az ;-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.12.21. 13:33:33

@Sammm:

Felejtsd el, hagyd a rákba. Senki nem kérte (ő sem) hogy mentsed meg bármitől is. Önmagától meg úgysem lehet.

Joe69 2010.12.21. 13:38:43

Tipikus női hiba, hogy bukik egyet egy sráccal, aztán akarva-akaratlanul ezt "törleszti" szerencsétlen esetben élete végéig az utána következő pasikon. Ezt lehet nagyon aljas módon is csinálni, a jelen esetben csak arról volt szó, hogy nyilván ártatlanul, és valszeg jóhiszeműen "magára húzott" egy kulturáltan nyomuló srácot, aztán amikor "rájött" arra (persze, a fenéket rájött, tudta jól) hogy "ez" is csak egy ugyanolyan "szemét" mint az előző volt (merthogy pasi a szerencsétlen), kicsit álszent sajnálkozással és jogos gátlásaira hivatkozva behúzta a féket. (Gondoljátok meg, hogyan kommentelnétek, ha egy pasiról lenne szó: gátlásos, béna puhapöcs barom lenne, aki vérig sértett egy belevaló, kezdeményezést vállaló, fasza nőt !)

Egy felnőtt nőtől elvárható, hogy tudja, mit akar tőle egy közeledő férfi. És mivel ő választ, és igen gyors a szimpátia eldöntése, azt is illik hamar eldönteni és közölni, strapálja-e magát az illető, vagy sorry, de nem kellesz, vagy legalábbis férfiként nem. (Ugyanis a pasit kurvára nem érdekli a korábbi sztori, őt az izgatja, hogy Ő (he) kell-e a csajnak akkor és ott, vagy elkulloghat más nőt keresni). Aki nincs olyan állapotban, hogy pasizzon, az ne pasizzon - az barinőzzön, járjon össze baráti társasággal, vagy járjon meleg férfivel (egyik "sérült" hölgyismerősöm ezt csinálja éppen), ahol nem "zaklatják". És ahol nem húz be a hintába pasikat.

summerstorm 2010.12.21. 13:53:29

@Joe69:

jaaaj, mert a pasik aztán nem assziszik, hogy a nem az igen, ha ők egyszer maguknak bebeszélték, hogy a nem az igazából igen, és ők igazából kellenek, csak még nem ismerte fel a delikvens...

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2010.12.21. 13:55:37

@Sammm: Ezt neked kell eldöntened! Adtunk itt tippeket, de te döntesz! Nagyon úgy látom, hogy még egy kört akarsz futni, hát lelked rajta. Majd megírhatnád egy következő posztban, hogy mi lett a vége! :D

summerstorm 2010.12.21. 13:56:29

szóval ha egyszer bebeszélték maguknak, az istennek se tudod velük elhitetni, hogy de az nem úgy van.

summerstorm 2010.12.21. 14:06:34

@Sammm:

nézd, ha te azt gondolod, hogy egyszer majd, akkor ne vágd el annyira a szálat, hogy soha többé ne álljon veled szóba, de most hagyd.
de komolyan.
valaki írta, hogy ha majd úgy érzi, és esélyed van, akkor majd elő fog kerülni ő...
hát van ebben valami.

Hurri Kán 2010.12.21. 14:08:37

@mooon:):
Mer' a nők ilyent nem csinálnak.
Én is csak nem régen tudtam meg hogy munkaidőben állandóan ittam és kurváztam :)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.12.21. 14:14:40

@gyvy:

Én is hallottam ilyet magamról, úgy sajnáltam , hogy nem volt igaz, mert akkor legalább élveztem volna! :) De így....nem is volt meg a kellemes rész :(

Hurri Kán 2010.12.21. 14:18:04

@Kedves Nard:
Lóversenyeztél is? ;-)
Nekem egyik ismerős leányzót is addig cseszegette az embere hogy biztosan félrekefél, amíg fel nem húzta magát és megtette.
Ez nem lett volna baj. A baj az volt hogy nem velem :((

fumerin 2010.12.21. 14:22:18

@gyvy: Mert nem tudsz hazudni:DDD
Amúgy nem értem a feltételezést sem:O Inni csak déltől szoktál, a fizetős lányokra szánt pénzed meg déltől már elittad, mire odaértél volna.
Aki ilyen dolgokat állít rólad tuti nem matematikus!
:D

Sammm 2010.12.21. 14:23:40

@Joe69:
Talán többről van szó, mint egy szimpla "bukás" . Azért 7 év után kicsit kemény, ha véget kell vetni a kapcsolatnak.Még akkor is ha relatív bőven fiatal volt a lány az újrakezdéshez.Láthatóan mégse heverte ki évek alatt sem.
Ezért mondtam, hogy valahol érthető a dolog, és ha 3 év alatt nem sikerült maga mögött hagynia egyedül, talán elkelne a segítség.DE valszeg igazatok van, ez naiv gondolat.

@Bundabandi:
Igen, jól látod, erre hajlok.Remélem kellően látom a valóságot s akkor is ha ennek nincs sok esélye, megérne még 1 próbát.A normalitásnál és a kulturáltságnál maradva.Legalább, hogy lássa nekem jelent valamit és kitartóbb vagyok annál, hogy az első pofon után feladjam.Meghát jó a csaj na, nagyon tettszik :) De ha nem jön össze, kampó, majd keres ő ha akar s majd vígaszrandizok a magas barnával, akit a múlt héten ismertem meg s láttszólag már várja, hogy elhívjam vhova.

summerstorm 2010.12.21. 14:26:07

@gyvy:

hehe :)
én nem mondtam, hogy csajok nem tudják..
de azért ez a pasiknak is megy... :)

Hurri Kán 2010.12.21. 14:30:22

@fumerin:
Nem hát... Arról nem beszélve hogy mire eliszom a persona non gratis-okra szánt pénzem, már fel se áll, ergo max. verbális szexre lennék olyankor képes :DDD

@Sammm: Csak nehogy a magas barnával is így járj... Az előzőről meg, ha jót akarsz magadnak egy szót se! Hajrá!!!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.12.21. 14:32:05

@gyvy:

A magas barna majd csinál belőle szárazbarátot! :)

fumerin 2010.12.21. 14:36:04

@Sammm: "De ha nem jön össze, kampó, majd keres ő ha akar s majd vígaszrandizok a magas barnával, akit a múlt héten ismertem meg s láttszólag már várja, hogy elhívjam vhova."

Nincs több kérdésem. Megfejtettelek!
Ne akard megtudni mit dobott ki a szürkeállományom, mert nem tudnám szép szavakba önteni és a végén rám húzzák, hogy azért, mert nyomi skorpió vagyok :S

Hurri Kán 2010.12.21. 14:37:54

@fumerin:
Attól tartok amit írnál az nem a skorpinyóság miatt lenne olyan hogy inkább nem írod le :DDD

fumerin 2010.12.21. 14:39:26

@gyvy: Persze, műveletlenségem és a diszgráfiám gátakat szab:DDD

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.12.21. 14:40:06

@Sammm:
szerintem jól láttad, érezted
A lány egyszerűen próbálkozott, mert van akinél a hüvelynedvesedés a huszadik randi-szerűnél indul be, van akinél az ötödik után és van olyan, hogy izibe'. És persze ő is látta, hogy egy csomó minden másban stimmelnétek.
Na most neki a maga számára szabott határidőig sem indult meg spontán a leolvadás, így aztán döntött.
Szerintem eccerű ez :)

Amúgy meg miért akarsz magadtól szárazbaráttá válni, basszus? Hát az ilyen jelenségek miatt tudják a szinglihordák fenntartani a pasifelhőt, te!
Kapcs. megszakít totálisan, mert meg fogsz zavarodni. Legalábbis én a helyedben így tennék.

@Bundabandi:
vannak női törvényszerűségek :)

Hurri Kán 2010.12.21. 14:42:37

@fumerin:
Nyilván semmi más oka nincs :DDD

Sammm 2010.12.21. 14:43:57

@fumerin:
@gyvy:
Miért? Tényleg komolyak lettek volna a szándékaim és lennének ma is.
2 hét után miért ne randizhatnék mással, ha már adott esetben kétszer is nemet mondott?

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.12.21. 14:44:34

@Kedves Nard:
ezt is szeressük

Mi van ma velem? :D

@Joe69:
pasi ezt még sosem csinálta. Tipikusan soha.
De jó, hogy jöttél :)))

fumerin 2010.12.21. 14:45:19

@gyvy: Ez egy alap férfi kategória. Ilyenekhez nem volt közöm, mert messziről undorodtam inkább:DDD

fumerin 2010.12.21. 14:47:02

@Sammm: Kedves. Nem akarlak bántani, komolyan. A fiatalok még hiszékenyek, megértőek. Én már kinőttem abból a "bájosaranyoselhiszekmindentnaívan" szerepből.
Kérdés: Van egyáltalán igazi nő a történetben?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.12.21. 14:48:01

@fumerin:

Tényleg nyomi skorpinyó vagy, ezt eddig is tudtuk!

summerstorm 2010.12.21. 14:48:34

@Sammm:

jesszus öreg.
ezt inkább ne írtad volna le...

Hurri Kán 2010.12.21. 14:48:46

@fumerin: Már melyik egy alap férfi kategória?

@Sammm: Ezzel semmi gond nincs csak ha a barnán is ennyit fogsz agyalni akkor inkább el se kezdd...

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.12.21. 14:49:12

@fumerin:
szerintem mondd ki nyugodtan.
A végén gyomorfekélyed lenne, ha magadban tartanád. (ja, és rém kíváncsi vagyok :D)
De azért bennem is merültek fel gondolatok ám....

Sammm 2010.12.21. 14:49:28

@fumerin:
:)
Semmi okom hazudni, így névtelenül, miért tenném? Csak kíváncsi voltam kinek mi a véleménye szintén névtelenül.Ennyi.
Jobb dolgom is van, mint ilyesmiket kitalálni s ezzel szórakozni.

fumerin 2010.12.21. 14:55:16

@Sammm: Nekiálltam leírni, de mégsem!

@Zsit (nyau és rémizé): Ez nekem olyan szagú, mint az a sok puhapöcs, aki odamegy hozzád, elmeséli, hogy ő mekkora megfejtője a női nemnek, de a rengeteg aranyos és jó tulajdonsága ellenére sem dug vele a kiszemelt áldozat. Majd tartja a fejét buksisimire és várja, hogy leessen egy potya érte:DDD

Sammm 2010.12.21. 14:58:34

@fumerin:
Nem értem miért van mindenki kiakadva.
Senki nem mondta, hogy éjszakánként sírógörcsöket kapok, álmatlanságban szenvedek vagy céltalannak éryem immár az életemet.
Csak simán nem értem miért viselkedett így ez a lány.S ha nemet mondott, akkor miért ne folytatnám az életemet, ha már kihevertem(2 hét után).

Hurri Kán 2010.12.21. 15:00:18

@fumerin: Szerintem vegyél egy nagy levegőt és írd le....

Vagy én tegyem ugyanezt? :DDD

Sammm 2010.12.21. 15:01:12

@fumerin:
elvégre pont ezt tanácsolták itt a legtöbben.

fumerin 2010.12.21. 15:02:31

@Sammm: Én nem vagyok kiakadva! Nyomi skorpinyótól ne várj zsepiket! :D
@gyvy: Otttan van leírva, teee, Zsit-nek:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.12.21. 15:04:49

@fumerin:

Mit vársz olyantól, aki részegen, letolt nadrággal énekel mulatós slágereket a Vörösmarty tér virágágyásából? :)

dr. gernika 2010.12.21. 15:06:00

@Sammm: POnt úgy nyafogsz, mint egy lány. Kapd már össze magad. Eleinte bejöttél neki, aztán valami elveszett, vagy nem jött meg idejében. Van ez így.

Hurri Kán 2010.12.21. 15:06:27

@fumerin: jó van már én meg dyslexiás vagyok és még az Alzheimeremet se kezelték ki tisztességesen :DDD

Leírjuk ennek a szerencsétlennek?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.12.21. 15:07:36

@fumerin:

Nyomi skorpiók és az ő söreik....fuj.

Hurri Kán 2010.12.21. 15:07:52

@Drága IV gernika:

"vagy nem jött meg idejében."

Lehet hogy az a baj :DDD

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.12.21. 15:11:02

vajon ha a magas-barna által visszautasít, akkor ő is az előző kapcsija miatt teszi és majd őt is meg kell győzni arról, hogy veled minden más lesz?

A kommentelők mind abban a hitben voltak, hogy komolyan kezdenél a poszt főhősével, és érzelmeket is táplálsz.
Ha nem így van, akkor mindannyian rosszul értettük. Viszont akkor a lánynak volt igaza, mert "érezte", hogy a komolynak mondott dolog nem is annyira az ...
Neked most akkor mindegy, hogy kivel lesz komoly kapcsolat, csak legyen?
És akkor már értem, hogy miért nem érted a szikrát :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.12.21. 15:12:56

@Zsit (nyau és rémizé):
na, kissé összevissza lett, bocs :)

Na meg 2hetente/havonta nem nagyon szoktunk komoly kapcsolatot kezdeni .... bár lehet, hogy manapság ez a divat :)

fumerin 2010.12.21. 15:15:21

@gyvy: Leírni, mégecccer?
Áááá...én egy hete egy hasonló példányt 2 mondattal leépítettem. Vagyis három:D
@Kedves Nard: Nem érdekel az ellenszenved a sörös skorpiók iránt! Nekem egyetlen sorozatom van a TV-ben és ahhoz biza sört kell innom!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.12.21. 15:16:01

@fumerin:

Miért? Vége lesz a sorozatnak ha nem iszol sört? :)

summerstorm 2010.12.21. 15:16:15

@Zsit (nyau és rémizé):

nem Zsit. még manapság sem ez a divat...
azt símán csak dugásnak híjják most is :DD

fumerin 2010.12.21. 15:17:16

@Kedves Nard: Lassan igen:(
De tavasszal újra indul :P

Sammm 2010.12.21. 15:17:44

@Zsit (nyau és rémizé):
Szóval aki vissza akarja sírni magát, egy lúzer, szánalmas, szerencsétlen pöcs, akit azután xarba se fog nézni a lány..Aki meg tovább akar lépni, egy szemét, hazug genya és biztos nem is gondolta az egészet komolyan.
Elég nehéz így embernek maradni, ez is csak női logika.

Hurri Kán 2010.12.21. 15:18:22

@fumerin:
Úgy láccik a finom utalásokat esse érti meg... :DDD

Hurri Kán 2010.12.21. 15:19:58

És télleg nem érti...

fumerin 2010.12.21. 15:21:37

@gyvy: Ma már vállon veregettem ám magam! Sikerült úgy írnom, hogy ne bántsam meg vele. Nem szokásom nem bunkónak lenni! :DDD
Bár, már próbáltam rá sokat a tükör előtt:)))

Joe69 2010.12.21. 15:26:02

@Zsit (nyau és rémizé):
"pasi ezt még sosem csinálta. Tipikusan soha.
De jó, hogy jöttél :)"

Üdv ! Dehogyisnem, ilyesféle poszt is volt. De ő nem volt kesztyűs kézzel kezelve. Egy nő mindig visszautasíthat egy pasit, de fordítva háborús bűncselekmény, amire nincs bocsánat, egyik oldalról sem.

Valaki jött a "pasifelhőépítéssel". Zseniális meglátás - sok csaj keringtet maga körül ezzel a technikával pasikat, akik reménykednek a lepottyanóban. Mert ugye, a rejtély, a homály, a misztikum, a múlt ködének feltárása az legalább olyan izgalmas hajtóerő, mint a dugás vágya. Én is sejtettem nagy titkokat - aztán kiderült, hogy pont a legtitokzatosabbnak - és ezért értékesnek - tűnő csajszik voltak a legközönségesebbek. Úgyhogy csajozásnál maradjunk inkább az utóbbinál.

Hurri Kán 2010.12.21. 15:26:08

@fumerin:
Az a baj hogy ez esetben sokszor nem értik meg amit mond a zember! :)))

fumerin 2010.12.21. 15:33:18

@Joe69: Nagyon pofátlan lennék, ha elsőként kérnék a még ki nem adott könyvedből, amiben a női-férfi lélek útvesztőiről írtál?
Ha már annyit olvastalak, csak gondoltam egyszer egyben is jó lenne látni:)

Joe69 2010.12.21. 15:37:34

@fumerin:
Fűzd össze a kommentjeimet, plusz a 2 posztomat a Lackó-blogból (gondolom, az ő engedélye is kell), aztán hajrá. Tipográfiát rád bízom, a honorárium megosztásában megegyezünk:)))

Sammm 2010.12.21. 15:37:43

@gyvy:
Tényleg nem nagyon értem.Valaki mondta, hogy fél évet vártak már rá ugyanilyen szituban, valaki más meg 2 évig várt egy lányra.Hát én ennek nemsok értelmét látom.Saját magam rágni meg nem fogom ezen hónapokig.
Lehet, hogy érzéketlen vagyok, de nem mondtam, hogy szerelmes lennék a lányba.... 1 hét után.Csak simán rosszul esett, amit csinált s ezt akartam volna megosztani.A szándékaim pedig tényleg komolyak voltak, lettek volna.
Nem érzem genyaságnak, hogy esetleg a közeljövőben más lánnyal randizzak, a legtöbben ezt is tanácsolták.Szal nem értem a felháborodást.
Most mennem kell, majd még este ránézek a kommentekre.Addig is mindenkinek köszi, aki leírta a véleményét.

Hurri Kán 2010.12.21. 15:39:05

@Sammm:
Na, kicsit segítek mert úgy látom nem boldogulsz.
1. Együtt se voltatok, akkor hogy tudnád magad visszasírni?
2. Ha eddig nem történt semmi belátható időn belül ezzel az alannyal nem is fog.
3. Tovább lehet lépni, csak akkor ez nyilván mégse volt annyira nagyon komoly részedről sem.
4. Ha mégis, akkor a következőnek -vigaszrandi- majd mit mondasz?

Szóval itt és most saját magadnak mondtál ellen, ennyi.

Egyébként jó mulatást.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2010.12.21. 15:40:15

@Joe69:

Ha huszonéves, akkor lehetne ő a csajod igaziból is, nem kéne a fake-et nyomatni mindennap mindenhol! :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.12.21. 15:44:08

@Joe69:
én vótam a felhőépítős is.
Azért mondtam, mert Szemi fiú tök magétól akar felhő lenni.

Bár így utólag azt mondom, hogy dugni akarta a nőt nagyon és nem kukázza rögvest, mert biztos igen jó nő. Ha tudná, hogy milyen frigidpitscha, akkor szerintem hajítaná elfelé, de hát hagyjuk meg hitében :))

@gyvy:
télleg nem érti .... mert étnyleg kedves akartam lenni. Hátafaszt leszek az :)

@Sammm:
tökeccerű, Szemikém.
Sunáznád nagyon, azt hitted, hogy csájé is akarja veled sunáztatni magát, csak a szokásos udvariassági köröket előtte le kell róni.
És most meg pislogol, hogy az udvariassági körök során könnyűnek találtattál. És nem akarsz hinni a szemednek. Meg aztán olyan jó nő, hát maradjatok barátok, hátha leesik egy borgőzösebb hajnalon az a potyasuna ....
Ha meg nem, akkor ott az a magas-barna.
De gyakorlásnak jó. Mármint arra, hogy ha a látványod nem nedvesít rögtön, akkor hogy kell a nőt kibeszélni a bugyijából. Bár van némi harctéri veszteség, meg ego-pusztítás, de szokj hozzá ... vagy válaszd a MILFeket, azokkal nem kell ennyit veszkölődni. És a kapcsolat komolyságát is ugyanazon az értékkészleten nyomjátok, valszeg.

Csak azt nem értem, miért kell ezt ilyen trubadúrmód előadni? Nem lesz ettől pozitívabb a megítélésed ....

@mooon:):
nem degradálva a dugást (mer jó is az :D), de akkor miért nem azt mondja?

Hurri Kán 2010.12.21. 15:44:59

@fumerin:
Állj vissza a tükör elé gyakorolni :DDD

fumerin 2010.12.21. 15:45:21

@Kedves Nard: Én biza engedélyt kaptam, hogy felhasználhassam joe barátunk irodalomjegyzékét. Összegyűjtöm és kiegészítem a tipográfiával, majd becsomagolom egy kellően giccses papírba és megkapod karácsonyra tőlem:DDDD
(és még egy zenélő angyalkás képeslapot is teszek bele)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.12.21. 15:47:29

@fumerin:
dedikálást is kérjünk? :)
Amúgy nem túl változatos, majd minden posztnál ide lyukadunk: rátarti, 30as szinglihordák, bezzeg a 20ok a karrierért cserébe, na meg az ominózus pasifelhő.

Ez elég rövid lenne könyvnek. Mondjuk egy komment-antológia ... talán. De szigorúan személyes dedikcióval :DDD

Hurri Kán 2010.12.21. 15:49:17

@Zsit (nyau és rémizé):
És tényleg nem és nem és nem... Szerintem most már nekem is alább fog hagyni a kedvességem :)))

Amúgy ott vót az iccaka amikor együtt henteregtek... Majd hajnal háromkor hazavitte a menyecskét... Hát addig mi a büdös lófaszt csinált, már elnézést ??? Az ilyen télleg nem érdemel mást mint hogy felváltva használja Jobb Ötcombú Emmát majd másnap a Balt...

fumerin 2010.12.21. 15:49:31

@Zsit (nyau és rémizé): A dedikálás kimaradhat. Tudod, nekem nincs akkora mellem, hogy lehessen rá írni, ha meg a seggemet tartom megsértődik :D

dr. gernika 2010.12.21. 15:50:47

@fumerin: Ebből is látszik, hogy mennyire skorpió akartál lenni. És ugye a Harry Potter óta tudjuk, hogy nem a képességeink, hanem a döntéseink határozzák meg, hogy kik vagyunk. :D

@gyvy: Ehehe.

fumerin 2010.12.21. 15:52:05

@Drága IV gernika: Vége...lángol a teszlek süveg:D

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2010.12.21. 15:58:30

@fumerin:
lol
(hát mondjuk lehet, hogy segg-párti :D, ki tudja ?)

@gyvy:
szerintem érti már, de jobb, ha úgy csinál, mintha mégse, mert akkor meghasonul az önképe! :D
(jézusmária és az összes szentek, teljesen ál-lélekbúvár leszek, még a végén poppercoelho-zom, ha nem vigyázok)

Hurri Kán 2010.12.21. 16:01:29

@fumerin: Miért, olyan csúnya? :DDDD

@Zsit (nyau és rémizé): esetleg el lehet pattintani még egy-két Csernust meg Somamamagésát is :DDD

fumerin 2010.12.21. 16:04:06

@gyvy: Bármennyire tekeredem ki nem látom:)
Na jó, bevallom: csúnya:)

kiraaaaa 2010.12.21. 16:17:20

Mért elképzelhetetlen,hogy valaki fél új kapcsolatot kezdeni, mert akkora pofont kapott az ÉLETTŐL, hogy abból örül,ha talpra áll, s luk van a fenekén?

Joe69 2010.12.21. 16:28:46

@Zsit (nyau és rémizé):
"dedikálást is kérjünk? :)
Amúgy nem túl változatos, majd minden posztnál ide lyukadunk: rátarti, 30as szinglihordák, bezzeg a 20ok a karrierért cserébe, na meg az ominózus pasifelhő.

Ez elég rövid lenne könyvnek. Mondjuk egy komment-antológia ... talán. De szigorúan személyes dedikcióval :DDD"

Ezt kikérem magamnak, ma még egyszer sem írtam ilyet ! :)))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.12.21. 16:39:21

Nehéz erre bármit mondani, mert olyat is láttunk,hogy a kitartás végül eredményt hoz, de olyat is, és ez utóbbiból többet, hogy extra szívás lesz a vége.

Esetleg tűnjön el a csaj környékéről, ne is keresse, ha a csaj keresi, ne legyen azonnal elérhető. Így lehet a leghamarabb kideríteni,hogy akkor hányadán is állnak.

Hurri Kán 2010.12.21. 16:41:32

@alfonzina, a főnyomi:
Alfonzina drága, reggel óta lovat tanítunk sakkozni... Belefáradtunk :DDD

@kiraaaaa: Ha visszaolvasnál (bár nem szoktál) akkor látnád hogy nem azon van itt most a hangsúly :)

kiraaaaa 2010.12.21. 16:48:20

@gyvy: értem én, ez csak olyan felmerülő kérdés volt a részemről.
Ez is egy kérdés.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.12.21. 17:22:19

@gyvy: hamis nyomi létedre elég nagy a szád pompom...

Sammm 2010.12.21. 18:49:36

@gyvy:
1. Együtt voltunk, hacsak 1 hétig is,1 pár voltunk a szó szoros értelmében egész addig a npaig.
2. Beszélgetés, smárolás, ölelkezés, ez volt.Nem is szeretnék többet, kezdetnek, bár igazad van, nemsok esély van, hogy vmi is legyen...
3. Ha visszaolvasod amit írtam...a vígaszrandit abban az esetben helyeztem kilátásba, ha ez a lány második próbálkozásra is nemet mond.
Így asszem nem kell magyarázkodnom erről, valszeg elmondanám neki később, ha úgy alakul...de ez már nagyon spekuláció.
tehát nem hinném, hogy bármiben is ellentmondtam volna magamnak.

@Zsit (nyau és rémizé):
Ha csak sunázni akarnám, megtettem volna elsőre, mikor nálam volt.Vagy legalábbis bepróbálkoztam volna.De nem tettem, mivel nem ezt tartottam a legfontosabbnak vele kapcsolatban.És igenis komolyan gondoltam mindent, nem volt se rizsa, se csajozós szöveg, se semmilyen manipulatív trükk.
Komolyan és őszintén álltam ehhez a kapcsolathoz.Hát ez lett belőle.
Nem akartam lekizni, se siránkozni, csak leírni ami volt, s amit érzek.Bocs, ha túldramatizáltam.

Black.Sheep 2010.12.21. 19:21:06

@Sammm: Hát ne is dramatizáld túl.
Nem kell elhinni, hogy a nők nem pont ugyanolyan önző parasztok, mint mi :)

indapass90210 2010.12.21. 20:44:15

@alfonzina, a főnyomi: még ez is tök felesleges, ha működhetne a dolog, akkor működne magától.

Bohumil Stejskal 2010.12.21. 22:56:13

Sok ilyen beszari picsa van: mind az.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2010.12.22. 00:39:50

@Dövan: szerintem hagyjuk ezt a spirituális izémizét.
vannak kapcsolatok, amikért meg kell dolgozni és vannak, amikért kevésbé.
ez egy munkásabb kapcsolat. a lényeg,hogy el tudja dönteni magában az ember,hogy mennyi kört akar, tud és éri meg neki futni.

vázkulcs 2010.12.22. 01:19:54

Túl sokat magyaráztál, hogy így kapcsolat , meg de jól megértjük egymást, és menjünk el együtt vásárolni mert de jó lesz és, hogy megértjük egymást bla bla, jól megdugtad volna, aztán egy hétig felé sem nézel, nem biztos ez a vége. Néha a kevesebb több szerintem. Nagyon fárasztó tud lenni ha valaki hirtelen ráakaszkodik az emberre és ott lóg a nyakán ha kell ha nem. Legalábbis nekem, de lehet antiszociális vagyok. .)

hegyeket
www.youtube.com/watch?v=5UGDM9kEt6k

Sammm 2010.12.22. 07:54:35

@vázkulcs:
Nem az én ötletem volt a vásárlás.Nem találkoztunk mindennap és egyáltalán nem akaszkodtam rá, nem szoktam, nem az én stílusom.Én is abszolut szánalmasnak találom azokat a srácokat akik lélegezni se hagyják a lányt.
Én is gondolkodtam rajta, hogy talán jobb lett volna, ha egyből bepróbálkozok:) Úgyláttszik túlságosan elphultam meg elnyálasodtam, ez sem szokásoma amúgy :)) Tanulok belőle.

Murderface 2010.12.22. 08:31:09

Ezt soha nem értettem meg, miért próbálkoznak emberek másokra ráerőszakolni a szerelmüket. Ha megvan a szikra, akkor megvan, ha nincs, akkor nincs. Ajándékokkal, zaklatással, érzelmi zsarolással nem lehet kicsiholni.

"...elég zárkózottan viselkedik és ... de nem tartja jó ötletnek, hogy találkozzunk"
Fordítok női nyelvről férfira: Ez konkrét elzárkózást jelent.

"Nem lehet, hogy egy olyan szöveggel próbál lerázni, amit a levakarhatatlan, nyomulós srácoknak szoktak beadni."

Van egy csomó nő aki minden neki nem bejövő srácot ezzel ráz le. De van olyan nő is, aki komolyan gondolja. Akármelyik típusba tartozik, te vesztettél, fogadd el.

Nálad megütötte a nő a lécet, te nála nem. Előfordul. Hagyd békén, szerelmi csalódás ellen menj el kocsmázni a haverokkal, aztán próbálkozz más csajjal. Kis szerencsével, ha 1-2 hónapig nem keresed, rájön, hogy te kellesz neki. Ha nem, akkor IJB, keress tovább. De ne zaklasd.

viktor134 2010.12.22. 09:47:28

ne légy buzi, kúrj meg egy másik nőt. :)

Commodus 2010.12.22. 10:04:52

Szerintem nem érdemes folytatnod. Nekem is volt ilyenem, egy kapcsolat után két évig csak vergődni tudtam. Gyakorlatilag, a következő rövidebb kapcsolataimat a gödörből való kimászásra használtam. Arra jó volt, de semmi másra. Pont ugyanez történne most veled is, nagyon-nagyon kicsi az esélye, hogy ez jól süljön el.

csokiájsz 2010.12.22. 10:28:48

Kedves Barátom!

ha a leány azzal hajt el, hogy nincs szikra, akkor ez halott dolog. Felejtsd el, örökre.

A leány nem tudja mit akar, valamit keres, először azt gondolta, benned megtalálta, de aztán mégsem.

Ez a lány nem téged akar magadért, hanem egy elveszett érzést keres. Hagyd, hadd keresse. Egyedül. Te meg keress mást, mielőtt beleéled magad abba, hogy majd te ezt megoldod. Felesleges energia befektetés.

phaszfej 2010.12.22. 11:28:21

Milyen szingli, kisköcsög? Frei Tamás előtt az még nőtlen vagy hajadon, illetve legény és lány volt. Szingli az anyád picsája. Én ezt nem értem. Valaki befingik egy kretén kifejezést, mint ez a frejtomika törpike a szinglit, meg a szép estét és mindenki ezt okádja.

szefós 2010.12.22. 11:30:32

Istenem, de hülye a posztoló!
Szerinted ez van, szerinted az van... Megkérdezted valaha, hogy szerinte mi van?
Kosarat kaptál, fogd fel végre. Hagyd a francba, keress más nőt.

phaszfej 2010.12.22. 11:32:27

A magam részéről örülök, hogy ennyi buzi van, több jó nő jut nekem, de aggódom, mert nyugger koromban tehetetlen, csöves hippik fogják zülleszteni az országot és nem lesz nyugdíjam.

C 2010.12.22. 13:32:08

Kedves Posztíró.

Olvasod, Látod, Hallod amit írsz? "Lehet rá tudnám beszélni!, hogy próbáljuk meg együtt" Nemtudom ki, hogy van vele, de ilyen beszélgetésre még nem hallottam ráépülni kapcsolatot. Véleményem szerint, ha tényleg megéri, akkor próbáld meg 1-2 év múlva. Több és jobb lehet belőle mint a rábeszélésből (Úgyhangzik mintha valami voodoo szertartás lenne(valószínüleg olyan hatása is van(nem sok))). Csak ne legyetek "barátok" :)

Elstron 2010.12.22. 15:10:05

24 éves létedre több eszed is lehetne. Egyrészt: már a smárolós este meg kellett volna dugnod, ez nem a 16 éves korosztály, vazze.

Másrészt, nem kéne ennyit vergődni a csajon, látszik, hogy lelki roncs, amin te úgy sem tudsz változtatni. Max. kicsit tutujgatod, aztán elhappolják előled.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2010.12.23. 13:11:52

addig olvastam, hogy eldurrant egy csók....:P ezt a giccset, pfuj :P
süti beállítások módosítása