A féltékeny barátja kiszúrta a gumimat

2011. január 06. 08:11 - Panni CsP

„Lehet valami ebben a karma dologban, azaz egyes lányok egyszerűen el AKARNAK szenvedni egy szar kapcsolatot, ahol lehetőleg eszközként kezelik.” – bár a cím félrevezető (bocsi) de szerencsére nem óvszerről van szó, hanem egy defektes pasi primkó bosszújáról. A főszereplő srác részéről csak egy ártatlan beszélgetés volt a lánnyal, ám annak brutális párja ennél többet projektált bele. Még valami: Már okostelefonokon is gyönyörű szépen elérhető a Csajok és Pasik blog!

 

Sziasztok! Egy súlyos félreértés és egy igazi barom rövid történetét hoztam. Szolnokon élek, 23 éves vagyok. Az eset tavaly nyáron történt. Egy közös baráti társasággal rendszeresen összejárunk, gyakran mindig ugyanabban a büfé-kisvendéglőben. Jár ide egy helyes lány is, akivel nagyon jól elbeszélgettem, de semmi több. Mindig együtt poharazunk, megosztjuk egymással a gondolatainkat stb. Egyszer, egy ilyen alkalommal, egy pasival jelent meg és az új barátjaként mutatta be nekünk. Hosszú hajú, kicsit balta arcú, de értelmesnek tűnt. Nem értettem, mit akar ez a csaj ettől a pasitól.

Aztán már rendszeresen elhozza a barátját, immár minden összeröffenésünkön látom őt. Egyik alkalommal, amikor már mindenki hazament – a csaj barátja is – kettesben beszélgettem a csajjal, elég sokáig. Amikor elköszönök tőle, megyek a kocsimhoz és látom, hogy a hátsó kerekem lapos. Megvizsgálom: szépen kiszúrták. 40 percet szarakodok vele, míg kicserélem, majd megyek haza. Másnap reggel csörög a telefonom. A csaj hív. Elmondja, hogy a barátja tegnap este elárulta neki, hogy kiszúrta a kerekem, mert aznap este vissza akart térni, de meglátott minket az ablakon keresztül, ahogy kettesben beszélgetünk, elég sokáig. A csaj könyörgött, hogy ne mondjam meg neki, inkább ő kifizeti a káromat (!?) Erről szó sem lehetett ugye. De azért szerettem volna valahogy a srác tudomására hozni, hogy bakot lőtt. Elmondtam a csajnak, hogy azt fogom behazudni neki, hogy a büfés látta meg őt a művelet közben, ahogy kiböki a kerekem, és így derült fény a dologra. A lány eleinte tiltakozik, végül belátja, hogy ez járható út. A legközelebbi találkozón ott a srác is, félrehívom és elmondom neki, hogy tudok mindent – a büfés látta őt (ugye, mert fiktív személy volt, nem árultam el, hogy melyik posztolt akkor éppen a sok közül). Mindent tagadott, de a testbeszéde mindent elárult nekem. Nem is kellett több. Egy gumiba került egy ártatlan beszélgetés, pedig tényleg nem akartam én tőle semmit. Még ma is együtt vannak, pedig a srác néha úgy beszél vele, mint a ronggyal – amikor erre felhívom a csaj figyelmét, ő azzal érvel, hogy „ha iszik, akkor bunkó, de nem gondolja komolyan” – jaaa? Szóval a pia mentség mindenre? Mi lesz akkor, ha a következő szúrás nem autógumit ér…? Miért marad a lány a srác mellett, amikor egy nyilvánvaló bunkovics? Lehet valami ebben a karma dologban, azaz egyes lányok egyszerűen el AKARNAK szenvedni egy szar kapcsolatot, ahol lehetőleg eszközként kezelik. Nem perverz a dolog valahol? És nem egy ilyen kiegyensúlyozatlan párról tudok. Némely nőnek lelki igénye, hogy alárendelt legyen? Peti voltam.

 
322 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr692564199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanity 2011.01.06. 12:37:37

@dex.ion: ? Ha nálad a fölérendeltség egyenlő a parasztsággal, akkor nem irigylem az alkalmazottaidat / gyerekeidet. Ég és föld a kettő.

dex.ion 2011.01.06. 12:38:00

@Sanity: szerencsére egyikből sincs:)

dex.ion 2011.01.06. 12:39:24

@dex.ion: egyébként is a nőkkel való bánásmódról beszéltem, nem az alkalmazottakról meg a gyerekekről:)

dr. gernika 2011.01.06. 12:42:07

@Frigyesur: Ha békén hagyna, nem kívánnám, hogy szűnjön meg. De ha meglát, akkor elkezd rikácsolni, meg mindenfélének nevezne, ha Nard hagyná, leginkább azért mert nem köszönök neki. Ha köszönök, azt persze nem fogadja, meg elfordítja a fejét. És basszus nem látod a gyűlöletet a szemében, elég vérfagyasztó.
Amikor ágynak esett, akkor is azért örültem, mert többet nem leskelődött utánunk az udvaron. Ehhez képest csalódás, hogy nekiállt javulni, és megint sunnyogni kell előle. Amúgy nem kívánok neki kínokat meg ilyesmi, Nard igen...

Frigyesur (törölt) 2011.01.06. 12:44:35

@Drága IV gernika: Akkor sem ertelek titeket. Elkuldenem a rakba, aztan koszonne a fene, hallgatna a fene a hulyesegeit etc.

Rebelde 2011.01.06. 12:45:29

@dex.ion:

nem minden nő szereti, ha bunkók vele, sőt, senki sem szereti. csak van aki meg van győződve arról, hogy neki csak a bunkók jutnak, és fordítva: arra hajt a férfi, hogy olyan nője legyen akik elviseli a parasztságát, mert nem akar más lenni, szerintem:)

végül is mindenki megkapja amit akar, nem?:)

SciNu 2011.01.06. 12:45:50

Áhh pedig már azt hittem a másmilyen gumit szúrtak ki :(

@Drága IV gernika: Én nem iszom mert egyből visszahánynám :D Nem bírja a gyomrom csak ha nagyon erőltetem de akkor sem kellemes.

@Bundabandi: Majd elhívja nemlétező büfést tanúskodni :D

@Kedves Nard: Ezek közül szerintem a vegaság volt a bűnös :)

dex.ion 2011.01.06. 12:47:24

@Drága IV gernika: nem tudom hány évesek vagytok:) de sztem van az a kor amikor az ember belátja h szellemileg tisztább és pontosabban ítéli meg a helyzetet, mint egy idős ember...érdemes ennek megfelelően kezelni.
:)

dex.ion 2011.01.06. 12:48:13

@Rebelde: én nem tudom, én senkit sem kapok, akkor nekem csak a pofám jár?:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.06. 12:49:46

@SciNuBob -I hear you, mon!-:

Mindegyik az :)

@dex.ion:

Régen az ilyet kidobták az erdőbe a vadaknak. :(

dex.ion 2011.01.06. 12:53:02

@Kedves Nard: távol álljon tőlem, h belefolyjak a családi ügyeidbe, de az előző, józan ítélőképességről írt véleményemet fenntartom:)
nem kell szeretned, nem kell tisztelned, csak arra gondolj: ő a gyökered. máris másképp fogod látni.

Murderface 2011.01.06. 12:54:15

"...végül belátja, hogy ez járható út."

Hát persze! Teljesen triviális! Agresszióra hazugság az egyetlen értelmes válasz!

dr. gernika 2011.01.06. 12:55:57

@Frigyesur: De nem küldhetem el a rákba (szerinted nem tenném meg szívem szerint?), mert utána az anyjával meg az apjával tolok ki. Így is magyaráz az apjának, hogy milyen vagyok, azt idegesíti, aki mondja tovább az anyjának, aki szintén két tűz között örlődik mert a férjét szereti, az anyósát meg rühelli. Azt még ki tudják védeni, hogy nem köszönök azzal, hogy nem hallja, mert süket. De ha beszólnék neki, van fogalmad róla, mit indítanék el vele? Már így is ki akarta követelni, hogy álljak elé, és kérjek tőle töredelmesen bocsánatot, az anyja védett meg, hogy nem fogok, mert nincs miért.

@dex.ion: Beláttuk és az a legjobb kezelési mód, hogy kerüljük. Csak néha nehéz és nem mindig sikerül.

dr. gernika 2011.01.06. 12:58:59

@dex.ion: Ne szomorítsd el még jobban.

dr. gernika 2011.01.06. 13:05:43

@dex.ion: Én aztán nem, az én egyik gyökerem is emberi hulladék. Épp a halálát nem kívánom (talán mert ő sem akar engem látni, és így nem zaklat), de az biztos, hogy a temetésén fogunk legközelebb találkozni. Mármint szándékosan.

Hurri Kán 2011.01.06. 13:06:23

@Kedves Nard:
Bizonyos népeknél ma is szokás, hogy kicsit felgyorsítják a természetes kiválasztódást...

Frigyesur (törölt) 2011.01.06. 13:07:05

@Drága IV gernika: Hat franc tudja, en elobb konfrontalodnek a csaladommal, semmint, hogy magamban fortyogjak milyen az oreglany es miert nem patkol el. Tudom, antiszocialis vagyok. De nem is kell am, hatalmas veszekedest csapni: el lehet mondani, hogy ezek es azok miatt, te nem vagy ra kivancsi, de ennel tovabb nem kell rugozni. Rolam is beszelnek biztos f*szsagokat a hatam mogott, de ezert meg nem kivanom a halalat. Nard apjanak meg ki kene allnia magaert, a fiaert, a fia valasztottjaert, hogy vegre abbahagyja a puffogast. Vagy elfogadni, hogy ilyen a nagymama, toleralni a hulyesegeit, aztan legyen boldog sajat magaval. De nem ertem miert kell olyanokat mondani, amiket ti irtok. Ezek durva dolgok. A halal ennel komolyabb, a fajdalmas halal pedig meg szornyubb.

dex.ion 2011.01.06. 13:07:12

na, akkor most h ilyen remek lett a hangulat, ki kér egy fagyiiiit?:)

dex.ion 2011.01.06. 13:14:30

@Rebelde: frigyesnek ma nagy napja van, ennyien még összesen az életében nem adtak neki igazat:))

Rebelde 2011.01.06. 13:17:20

@Kedves Nard:

ezt nem mondhatod komolyan:)

dr. gernika 2011.01.06. 13:27:49

@Frigyesur: Én nem fortyogok magamban, csak vicceskedve megemlítettem, mikor az orvostudományba vetett hitről beszéltünk. Amikor ott vagyunk, kellemetlen kerülni, veszekedés soha nincs miatta, de a cseszegetése mindenki hangulatát elrontja. Akkor leszek tőle ideges, mikor akciózik, amúgy nem. Mellesleg a halála mindenkinek megváltás lenne, ha tetszik ez neked, ha nem. Ez nem gonoszság, száraz tény. Szomorú, de igaz. Talán esetleg a kutyája vonyítana utána.
Attól nem leszek rossz ember, hogy ezt kimondom, max. kevésbé képmutató.

Az apja meg nem fog az idős beteg anyjával veszekedni, részben azért, mert ő komolyabban veszi a gyökerek iránti tiszteletet, másrészt meg belátta valszeg azt is, hogy nincs semmi értelme, mert neki több esze van. Tényleg nincs azon a szinten a vénlány, hogy észérvekkel bármit el lehessen érni nála, túlságosan belekérgesedett már a maga torz kis világába. Nem is akarok semmit tőle, csak többet nem találkozni, ennyi.

Apropó, annak is örültem, mikor a gonosz szomszédunk elpatkolt, mert pont akkoriban költöztem be kollégiumba, és aggódtam anyámért, aki otthon maradt mellette egyedül. Rengeteg gondot és keserűséget okozott nekünk, sokkal jobb nélküle. Nem tartom magamat rossz embernek ettől. Ha tettem volna valamit az ügy érdekében, az más, de ha már így alakult, én nem fogok ájtatoskodni.

dex.ion 2011.01.06. 13:30:52

@Drága IV gernika: "Attól nem leszek rossz ember, hogy ezt kimondom, max. kevésbé képmutató."

alapvetően ott érzem a problémát, h te úgy gondolod, az emberek kívánják más halálát, csak nem mondják ki...mert ugye akkor lenne képmutatás. hát, én nem kívánom senki halálát, nem fér bele a világképembe.

nosce 2011.01.06. 13:30:53

@Dr. Jula Watson:
azt azért nem hinném, különben nem tudnánk összetenni, amink van :)

dr. gernika 2011.01.06. 13:33:11

@Rebelde: Nard sem érdemelte meg, hogy miután kisgyerekként eltörte a karját, a banya orvoshoz vitel helyett lefektesse aludni. Ugyanez volt a gyógyír, mikor darázs csípte meg, pedig pontosan tudta, hogy Nard allergiás rá. Csoda, hogy még él, ha a drága nagyin múlt volna, nem így lenne.

dex.ion 2011.01.06. 13:35:59

@Kedves Nard: most hallom, egy darázs eltörte a karodat?:)

dr. gernika 2011.01.06. 13:37:15

@dex.ion: Én sem kívántam eddig senkinek, de azt beláttam egyes emberekkel kapcsolatban, hogy mindenkinek jobb lenne nélküle. A mostanival is így vagyok, nem kívánok neki szenvedést, de örülnék, ha nem lenne.

dex.ion 2011.01.06. 13:41:34

@Drága IV gernika: még ha így is gondolja az ember, azért ezt hangosan nem mondja ki...inkább legyen képmutató, ez a társadalmi elvárás. tudom, tudom, ti szartok az elvárásokra:) majd rájöttök.

dr. gernika 2011.01.06. 13:42:31

@dex.ion: Najó befejztem, csak elcseszem itt az időt szájtépéssel, közben meg direkt mindenki félreérti amit mondok.

Kívánom a szívükhöz kapkodóknak, hogy időnként kapja el őket egy ilyen ember, akinek nem mondhatják azt amit akarnak, aztán utána lehet szemforgatni.

dr. gernika 2011.01.06. 13:44:06

@dex.ion: Az apja és őelőtte nem mondom, ennyi képmutatás nekem elég.

dex.ion 2011.01.06. 13:48:44

@Drága IV gernika: hey, ez a szemforgatás egy kicsit erős volt. én komolyan gondolom, h nem kívánom senki halálát, pedig én is ismerek nyomorult szar embereket, de kívánni nem kívánok nekik rosszat.

Dr. Jula Watson 2011.01.06. 13:49:35

@nosce: és itt persze az okos kis fejecskénkre gondoltál :)

Dr. Jula Watson 2011.01.06. 13:51:43

@Drága IV gernika: Én ismertem ilyen embert, de a halálát nem kívántam akkor sem. Az meg, ha azt mondod, jobb lenne, ha nem lenne, az más, mint a halálát kívánni.

Rebelde 2011.01.06. 13:53:48

@Drága IV gernika:

ti tudjátok, hogy mit éltek/éltetek meg, de a hozzáállásotok sajna nem különb, mint az öreglányé, aki nyilván szörnyű meg minden, de amennyi energiával gyűlölködtök, annak talán a felével lehetne egy élhetőbb viszonyt kialakítani, persze ha van igény mindkét részről

sajnálom hogy nardnak ilyen dolgokat kellett elszenvednie, szerencsére a történetek ellenére szép nagy ember lett belőle:)
de elképesztő olvasni, hogy a halálát kívánjátok

jó tudom ne olvassam:)

inkább ne kívánjunk rosszat senkinek, abból nem lehet gond

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.06. 13:54:41

@dex.ion:

Ja, törékeny virágszál lennék :)

@Dr. Jula Watson:

De végeredményben ugyanaz, tehát csak a megfogalmazás más.

dr. gernika 2011.01.06. 13:54:47

@Dr. Jula Watson: Ha más, akkor én sem kívánom. De szerintem nem sok különbség van.

Frigyesur (törölt) 2011.01.06. 13:56:30

@Drága IV gernika: En pedig azt mondom, hogy ha valakivel bajom van, inkabb teszek az elvarasokra, az ugynevezett csaladi bekere, es nem erdekel, hogy mindenki szerint ezt nem mondhatom ki, de nem kivanom a halalat. Nehogy azt hidd, hogy nekem nem volt ilyen csaladtagom.

dr. gernika 2011.01.06. 13:58:07

@Rebelde: Igazából csak arra fecséreltem energiákat, hogy leírtam nektek a szitut, meg utána a magyarázkodásra, gyűlölködésre nem. Igazából poénkodással kezdtem.
A bújkálás az, ami fárasztó még.

nosce 2011.01.06. 13:58:57

@Dr. Jula Watson:
Gernika sztem csak jót akar a Nard nagyinak a halállal, mert a következő életében biztos jobb körülmények közé kerülne :)

Hurri Kán 2011.01.06. 13:59:29

@Dr. Jula Watson:
Ez nagyon diplomatikus :) Például el is veszhetne ;)

@Frigyesur: Így van. Nem kell minden családtaggal tartani a kapcsolatot. Van amelyikkel egy évben találkozom max. kétszer. Fel tudtam dolgozni társaságának a hiányát :D

Dr. Jula Watson 2011.01.06. 14:00:44

@Kedves Nard: @Drága IV gernika: Attól függ, mit gondolsz mögötte. Mert a "jobb lenne, ha nem lenne" egy kicsit megfoghatatlan dolog, ami amolyan elméletbeni, vagyis az lenne a jó, ha valamilyen csoda folytán eltűnne (elvinnék az ufok), vagy akár soha nem is létezne. A halál meg egy konkrét esemény. Most ezt nem tudom jobban elmagyarázni.

dr. gernika 2011.01.06. 14:01:04

@Frigyesur: Én meg nem kockáztatok egy balhét az apjával az esküvő előtt, főleg hogy még nem volt konfliktusunk. Viszont tudom, hogy ez neki érzékeny téma, és ha végül elpatkol a vénlány, biztos felemlegetné, hogy hogy viselkedtem vele. Már azt sem akarta, hogy Nard pontosan értesüljön a kórházi eredményekről, mert ismerve a fiát, tudta, hogy ennek örülni fog.

Hurri Kán 2011.01.06. 14:01:21

@Drága IV gernika:
Ha valaki nem AKAR valamit megérteni nem is fogja. Ha megszakadsz és fejreállsz, akkor sem. Ne erőltesd, nincs értelme ;)

Dr. Jula Watson 2011.01.06. 14:02:42

@nosce: na ezt majd otthon nézem meg, itt nincs hang :)

nosce 2011.01.06. 14:04:55

@gyvy:
"Ez nagyon diplomatikus :) Például el is veszhetne ;)"

Mire gondolsz ? Elvinni az erdőbe gombát szedni ? aztán otthagyni ? :)

dr. gernika 2011.01.06. 14:06:47

@Dr. Jula Watson: Én tökéletesen boldog lennék a tudattól, hogy többet nem kell vele találkoznom. Az, hogy ezt már otthonba költözéssel, ufonautákkal, vagy jobb létre szenderüléssel oldja meg, édesmindegy.
@gyvy: Ja, lépek is.

Hurri Kán 2011.01.06. 14:07:00

@nosce:
Nem gondolok én semmire. Nem vagyok ma olyan állapotban hogy bármiféle gondolat is legyen a fejemben :)

nosce 2011.01.06. 14:07:30

@Dr. Jula Watson:
Jó, tedd azt, de otthon már nincs helye reklamációnak :)

nosce 2011.01.06. 14:08:20

@gyvy:
akkor gyorsan igyál csalánteát bazky :)

Dr. Jula Watson 2011.01.06. 14:09:00

@Drága IV gernika: így már korrekt :)

@nosce: pénztártól való távozás után..? :D
Most még lenne amúgy? :)

Joe69 2011.01.06. 14:09:10

Üdv a ráérőknek ! A "mindig a bunkó viszi a puncit" c. ősi történet n+1-edik verziója, bár ez a gumikiszúrásos ügy rendelkezik mélyrétegekkel is. Peti azért nem egy szánalmas hülye bölcsész, mert azért megvolt a fésztufész baltapofával, akiről azért kiderült, hogy egy szar féreg, ahelyett, hogy azt mondta volna "na figyu, öcsém, kopj le a csajomró', mer' ma csak a gumid vót, holnap már az agyad lesz", és benyomott volna neki egy kis finom orrost kezdésnek,letagadta, ha már bunkó, féltékeny macsót játszok, legyek az, vazze. A szomorú, hogy a csaj, aki azért egy picivel az abszolút nulla felett állhatott morálisan és agyilag, továbbra is baltapofával nyomult, pedig az - és ez a lényeg - macsóként, férfiként is bukott !

Én is átéltem ilyeneket, és pontosan ezért leszarom, amikor itt egyesek legúnyolják az ilyen Peti-féléket. Mert lehet azon gúnyolódni , hogy hiába én vagyok az erkölcsi győztes, ha a bunkó, sunyi féreg dugja a csajt. Itt ugyanis egy vesztes lesz majd: a csaj. Rosszabb esetben a gyerekeivel együtt. Minden csaj értelmesen le tudja ezt vezetni, aki ilyen helyzetbe került - utólag..

Ja, bocs, nem tudom kihagyni a "baltapofák" és kedvenc értelmiségi szinglijeim speciális viszonyát sem. A baltapofák kétbites érzelmi memóriával rendelkeznek: csajom=dugom, nem csajom=nem dugom. Ennélfogva a szinglik szokásos pasifelhőkavarási stratégiájába nemigen férnek bele, oda intellektuálisabb hülyék kellenek. (Vannak). A baltapofák viszont bejönnek sokszor a titkos szexpartnernek , ha jóval fiatalabbak a csajnál (akkor nem számít, hogy bunkó, nem illik hozzá)

A szinglit persze két irányból is lealázzák ilyenkor: saját kollégái, meg baltapofa haverjai is. Főleg, ha mindez munkahelyi szinten zajlik..

Dr. Jula Watson 2011.01.06. 14:09:33

@gyvy: pedig ma kettő is van belőle neked :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.06. 14:09:38

@Dr. Jula Watson:

Ez már csak szarpofozgatás meg szépítgetés. A jobb lenne ha nem lenne, azt jelenti, hogy törölnéd a létezésből.

Mondjuk engem nemigazán izgat az, hogy mások mit gondolnak rólam azért, mert rühellem a nagyanyámat (van okom rá bőven, amit gernika említett, csak két eset, és nem is a legdurvább), én ilyen vagyok, ilyen szar alak, aki képes gyűlölni valakit :)

tuli _ 2011.01.06. 14:09:46

nagy tapasztalatom az, hogy a gonoszság tartósít.

Hurri Kán 2011.01.06. 14:10:04

@nosce:
Kizárt. Mentálisan nem megy le a torkomon. Lehetetlen. :D

nosce 2011.01.06. 14:11:22

@Dr. Jula Watson:
nem is tudom :), szeretnéd ha lenne ? :)

MajorAnna · http://manna.blog.hu 2011.01.06. 14:12:27

@Kedves Nard: senkinek sem kell a halálát kívánni, sőt semmi rosszat sem, mert az élet nagy számlarendező, mindenki azt kapja, amit megérdemel. Ebben, valamint a nutellában és a quarelinben hiszek mélységesen.
Attól, hogy kimeritek mondani ebbéli véleményeteket, nem őszinték lesztek, meg kevésbé ájtatosak, inkább rosszindulatúnak tűntök, holott gondolom, hogy tényleg megkeseríti az életeteket és nem ez a célotok ezzel.

Hurri Kán 2011.01.06. 14:12:29

@Dr. Jula Watson:
A fejek száma és a gondolatok mennyisége között semmilyen összefüggés nincs. :)

dex.ion 2011.01.06. 14:14:28

ja, egyébként még az jutott eszembe a posttal kapcsolatban, h kocsmába nem illik kocsival járni...

Rebelde 2011.01.06. 14:15:52

@Joe69:

neked szinglifóbiád van?

Dr. Jula Watson 2011.01.06. 14:16:51

@nosce: reklamáció? vagy lehetőség? :)
Utólag nem szokásom panaszkodni :)

@gyvy: igen, ezt tudom. Van erre jó sok példa :)

indapass90210 2011.01.06. 14:18:21

Bezzeg, ha a csaj szúrja ki! Akkor nem mondta volna meg.
Mondjuk legkésőbb 9 hónap múlva kiderül....

indapass90210 2011.01.06. 14:20:05

@Drága IV gernika: adjatok neki egy seprűt, hátha elrepül.

nosce 2011.01.06. 14:21:28

@Dr. Jula Watson:
akkor jó természeted van :)

Joe69 2011.01.06. 14:22:56

@Rebelde:
Ugyan már, rebelde ! Csak mellékvágány volt mai értekezésemben !

Rebelde 2011.01.06. 14:23:58

@Joe69:

ja látom, állandóan jelenlévő, párhuzamos mellékvágány:)

nosce 2011.01.06. 14:24:02

@gyvy:
"Kizárt. Mentálisan nem megy le a torkomon. Lehetetlen. :D"

uhh akkor durva csapdában ülsz :), esetleg Frigyesur liter whiskey-je ? már persze ha hiszel a tudományban :)

Dr. Jula Watson 2011.01.06. 14:24:23

@Kedves Nard: Pedig a megfogalmazáson sok múlik. Elvégre a szeretkezés és a b@szás között is hatalmas a különbség, pedig ugyanazt a cselekményt írja le mindkét szó. :)
Azt meg egy szóval sem mondtam, hogy szar alaknak tartalak.

@nosce: Kész főnyeremény :) Egyébként én jobb szeretek előre tájékozódni, és nem utólag mondani, hogy én nem ilyen lovat akartam :)

Barry Kent 2011.01.06. 14:25:25

Éreztem hogy megint valami szingli-összeesküvés lesz a háttérben :D

Dr. Jula Watson 2011.01.06. 14:26:05

Tvábbi szépeket mára, én szabadulok. :)

nosce 2011.01.06. 14:26:08

@Dr. Jula Watson:
"és nem utólag mondani, hogy én nem ilyen lovat akartam :)"

már megint a ló :)

Hurri Kán 2011.01.06. 14:26:10

@nosce:
A tudományban természetesen hiszek :DDD

Dr. Jula Watson 2011.01.06. 14:28:11

@nosce: és ha tudnád, hogy a gyerekkori álmom az volt, műlovarnő legyek... :D

Hurri Kán 2011.01.06. 14:28:47

@nosce:
Freud egy kőgeci, az a helyzet :DDD

dex.ion 2011.01.06. 14:29:13

@Dr. Jula Watson: "Elvégre a szeretkezés és a b@szás között is hatalmas a különbség, pedig ugyanazt a cselekményt írja le mindkét szó. :)"

tőled mindig tanulok:)

Frigyesur (törölt) 2011.01.06. 14:32:03

@Drága IV gernika: Mar miert lenne balhe? Engem mondjuk az se erdekelne. Ha megkerdene miert kerulom a szipirtyot, elmondom. De leginkabb nem erdekelne, vagy el mondanam a maganet. Meglatasom szerint egy esetleges balhe meg mindig sokkal jobb, mint a masik halalanak kivanasa.

Frigyesur (törölt) 2011.01.06. 14:36:06

@gyvy: Ja, ennyi, sztem is. Latom nem vagyok egyedul azzal, hogy nem erdekel milyen udvariaskodast var el tolem a csaladom. :)

Hurri Kán 2011.01.06. 14:38:04

@Frigyesur:
Ennyi :))) Év elején beveszem a Leszarom tablettát, szilveszterig kitart a hatása :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.06. 14:39:57

@dex.ion:

Végülis igen, de a cselekményeknek ugyanaz a célja.

Father Justice (törölt) 2011.01.06. 16:27:20

"Hosszú hajú, kicsit balta arcú, de értelmesnek tűnt. Nem értettem, mit akar ez a csaj ettől a pasitól."

Itt van a kutya elásva. A hosszú haja (nem lényegi paraméter, ráadásul néhány nyisszantással módosítható), a kicsit balta arca (a nők inkább úgy mondják, "markáns", teccikérteni - és soknak pont ez a típus jön be) miatt nem értetted, mit akar tőle a csaj, vagy mert értelmesnek tűnt? Egyszóval elképzelted, milyen fickó illene a csajhoz - szerinted valószínűleg pont olyan, mint te - ezért Dezső a közömbös tulajdonságai miatt is fikázható lett, mivel így már riválist láttál benne.

Hiába állítod, hogy nem akarsz semmit a csajtól, ha így lenne, rég leszarnád az egészet, miután megfizettetted velük az okozott kárt. Azok a nők, akik az őket kapcarongyként kezelő sunyi surmókra buknak, nem keresnek (**) és nem is érdemelnek mást "állandóra", ezért neked max. a sunázására lenne érdemes még ráhajtani ezek után. Ha erre van még esély és bejön a nő, a történtek után mindenféle taktika bevethető a cél érdekében (a legjobb rávenni, hogy természetben dolgozza le baltaarc hülyeségét), egyébként nyomj egy Next gombot tüstént.

(**) Éltesebb korában, vagy viszonylag fiatalon, de már X gyerekkel némelyik keresne, csak addigra a normális férfiak már messziről kerülik őket.

dr. gernika 2011.01.06. 17:10:02

@Joe69: Pedig már kezdtem reménykedni, hogy kibírsz egy kommentet szinglifikázás nélkül. :D

dr. gernika 2011.01.06. 17:15:28

@MajorAnna: Mi is azt hittük, mikor megtudtuk, hogy rákos, és így talán érthető csalódásunk az élet számlarendezői képességében, mikor rohamosan épülni kezdett.

dr. gernika 2011.01.06. 17:18:42

@Frigyesur: Ha kérdezné, elmondanám, de az apja is inkább Nardnak vagy az anyukájának továbbítja a
"sérelmeket" meg elvárásokat, nem nekem szemtől szemben.

deflorator 2011.01.06. 17:40:43

@Joe69: Okosan írsz! Azt szeretem az írásodban, hogy nem kalandozol el, szigorúan a lényegre koncentrálva, de mégis érdekesen fejted ki a gondolataidat! :)

kiraaaaa 2011.01.06. 18:09:44

Mit is mondhatnék így a nap végén.
A srácnak semmi köze mi tart össze két embert.
Másrészt örüljön, hogy nem őt lyukasztotta ki a hosszú hajú daraboltarcú seggfej, mert ugyancsak rá van kattanva a leányzóra ez a posztoló.

vázkulcs 2011.01.06. 18:16:27

Micsoda vad érzelmek.

Amúgy a gyerek kifizette a károdat, vagy simán benyelted, hogy egy gumi ráment a témára?

Mondjuk jobb mintha téged lyukasztott volna ki. .)

kiraaaaa 2011.01.06. 18:20:55

A cím alapján arra gondoltam, hogy a 'kiszúrta' az 'észrevette' jelentésben szerepel, s az óvszerre gondoltam.

indapass90210 2011.01.06. 19:51:15

"Megvizsgálom: szépen kiszúrták. 40 percet szarakodok vele, míg kicserélem, majd megyek haza."

Amatőr. 40 percbe a csaj sunázásával együtt bele kellett volna, hogy férjen.

indapass90210 2011.01.06. 19:52:52

"A csaj könyörgött, hogy ne mondjam meg neki, inkább ő kifizeti a káromat (!?) Erről szó sem lehetett ugye."

Szerintem inkább meg kellett volna állapodni, hogy természetben fizessen.

deflorator 2011.01.06. 21:21:51

@Dövan: Elment az eszed? Fizesse ki szépen, utána egy sunázás ráadásnak!
süti beállítások módosítása