Csak alkalmi kapcsolat érdekel!

2011. január 20. 08:10 - csajokespasik

„Én mindig érzelmes pasinak gondoltam magam és egy kapcsolatban én nem 50%-ot adok, hanem 100-at. Minden átverés nekem fájt a legjobban” – most megtudhatod, hogyan jut el egy érzelmekben gazdag pasi, számos koppanás után, a kizárólag alkalmai kapcsolatot keresők klubjába. Bonuszba egy nagyon érdekes kérdést is felvet: vajon akinek nagyon régen nem volt már kapcsolata, elmegy az első jöttmenttel?

 

Tisztelt CsP blog! Régi olvasótok vagyok, és most eljött az idő az én történetemnek. Sokakból biztos nemtetszést fog majd kiváltani, esetleg irritálni is fogja őket az álláspontom, de ez van. Roland vagyok, 26 éves - pár évvel ezelőtt még megrökönyödve hallgattam az egyik haverom beszámolóját, aki büszkén hirdette, hogy ő csak alkalmi kapcsolatot keres. Akkor azt gondoltam, hogy szerintem azért, mert fél megnyílni, vagy nem akarja vállalni a szerelem kockázatát - talán magát félti ezzel? Az ezután következő évek tapasztalata aztán megadta a választ: nem kellett neki a nőkkel együtt járó zűrök. Nekem nagyon sok pénzembe fájt, hogy megbíztam ilyen-olyan lányokban (akikbe belezúgtam) kölcsönt adtam, támogattam, elvittem, ahova kérte. És a végén mindig én koppantam.

Akkor visszataszító volt számomra a haver hozzáállása, de mára én is arra az álláspontra jutottam, hogy kizárólag alkalmi kapcsolat érdekel: ragaszkodás nélkül, megbánás és ígéret nélkül. Megtanultam a leckét. Az érintett lányok nem mind volt fiatal (tehát még az ifjúság bohóságára sem tudom kenni), még azt sem mondom, hogy csak szajhákkal jöttem össze, mert ez sem lenne igaz. Talán bennem volt a hiba, hogy nem vettem korábban észre. Egyszer egy lánnyal fél évig jártam, nálam lakott, használta a kocsimat és az én pénzemből vásárolt be… szerintem még annak a pasijának is az én kártyámról vette a bort, akivel végül lelécelt. Én mindig érzelmes pasinak gondoltam magam és egy kapcsolatban én nem 50%-ot adok, hanem 100-at. Minden átverés nekem fájt a legjobban, az érintett „hölgyek” pedig úgy riszálták ki magukat az életemből, mint valami macska a vidéki portáról. Azt is megtapasztaltam, hogy akinek nagyon rég nem volt kapcsolata, elmegy az első jöttmenttel. Volt egy ilyen korszakom is, szerencsére rövid. Volt, amikor én éreztem magam fordított helyzetben: én voltam a jöttment, és a másik jött el velem, "ha ló nincs…”-alapon. Mert:

Szerintetek milyen az ideális pasi vagy csaj? Milyen az ideális kapcsolat? Talán az alkalmi kapcsolatok szabadsága? Vagy az egész egyben számít? A személyes kisugárzás, ami megfog, pedig azt hitted, hogy az a típus nem is az eseted? Így jártam én is sokszor. Tényleg vak a szerelem? A belső mindent visz? Mikor van szerelem egyáltalán? Alkalmi kapcsolatban is kialakulhat.

Mikor adhatja oda magát az ember normálisan, hogy tényleg kapcsolatról beszélhessen? Az alkalmi kapcsolat a részemről annyit jelent, hogy vagy a hirdetésben is megírom a tényt, vagy a chat-en közlöm, vagy ha kialakulóban van valami, ez lesz az első tény, amit le fogok szögezni. Vagy ezzel rontanék aztán el mindent? Van középút? Üdv: Roland.

 

 
177 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr482599438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Jula Watson 2011.01.20. 10:36:00

@G_P: Jobb is a világnak, hogy nem keseríted meg feleslegesen néhány nő életét. Maradj egyedül.

tarquin - védőháló nélkül 2011.01.20. 10:36:54

@nosce: dehogynem, átlagos közép-keleti, láthatatlan extrákkal :D:D

Dr. Jula Watson 2011.01.20. 10:37:33

@nosce: Láttál te már női táskát? :D Ezért mondom, vagy egy kicsi készülék, amitől nem szakad le a vállam, vagy valami komolyabb otthonra.

nosce 2011.01.20. 10:40:17

@Dr. Jula Watson:
a 7" se fér bele ? :) Azért nem operaházba vagy discoba jársz mindennap ? :)

G_P 2011.01.20. 10:40:48

@Dr. Jula Watson:

Valamiért 10-ből 8 haverom velem egy követ fúj. Egyszerűen nem vagyunk kiváncsiak arra, hogy mindenért le legyünk ugatva. Meg hogy semmi ne legyen elég.

De tessék készülődni, mert nem én vagyok a kivétel. A világ ebbe az irányba halad, sok még az ilyen önző balf*sz, mint én, és egyre több lesz. Gondolom nem először hallotok elmagányosodásról - sok lesz a vénlány, mire a mostani huszasok negyvenesekké öregednek.

hajtűkanyar 2011.01.20. 10:44:05

@G_P: azért áruld el, kit fognak akkor dugni a korosztályos elvtársak?

nosce 2011.01.20. 10:44:37

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
ha azok a láthatatlan extrák biztosan előkerülnek, az még jó is lehet :)

tuli _ 2011.01.20. 10:44:45

@Dr. Jula Watson: de ilyenbe mégis miért mennek bele a nők? vagy ha belemennek, tudják, mire számíthatnak.

Dr. Jula Watson 2011.01.20. 10:45:30

@G_P: Mit érdekel engem, hogy mit csinálsz? Tedd ezt, te dolgod. :)

@nosce: Őszintén? Amennyit útközben kell, arra bőven elég 4" is. :)

kóristalány 2011.01.20. 10:45:33

@G_P: Szó sincs róla! Ha egy kapcsolatot a pénz, nyaralás, autó, stb tart össze, az nem más, mint üzlet.
Egy érzelmeken alapuló kapcsolat sok odafigyelést, törődést, önzetlenséget, kompromisszumot kíván. Nem fog senkinek a szájába röpülni sültgalambként egy tökéletes kapcsolat, csak idővel és (kölcsönös)akarással válik azzá. Ez sokkal nagyobb munka, mint fizetni egy nyaralást, kocsit, akármit.

hajtűkanyar 2011.01.20. 10:45:43

@hajtűkanyar: esetleg arra nem gondoltál, hogy az ugatás mögött van "ok"-is? amit még nem láttok a serdülőkorból éppen kiérve?

G_P 2011.01.20. 10:46:44

@hajtűkanyar:

Senkit. Tele a világ vonzó és tökéletes dolgokkal - az ember pedig nem az. És ezen tessék elgondolkodni. A fejlettebb országok szerintem abba az irányba haladnak, hogy csökken a szex iránti vágy. Lehet röhögni, jó hangosan, de igazat beszélek. Annyi más elfoglaltság van ma már szex helyett, hogy fel se lehet sorolni. És én se vagyok az a kanos típus.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.20. 10:47:39

@G_P: Én a te írásodból meg a fellengzős, "ki ha én nem" stílust érzem ki, ezért választottam én is gúnyos hangnemet.

Elég ostoba kijelentés az, hogy ez így jó neked. Kb. akkora mint a szomszéd kiscsajé. Ezért a példa... De te tudod. Mindenestre én nem dörgölném itt a többiek orra alá, hogy mekkora legény vagyok, meg milyen jó nekem, mert nem kell senkit elviselnem. Ha így érzed, hogy egy nő csak teher, meg felesleges konfliktus, az szerintem elég gáz. Miért, szerinted egy férfit elfogadni a hülyeségeivel, meg a "férfias" szokásaival, az nem nehéz? De ha szeretsz valakit akkor megpróbálod elfogadni. Viszont úgy érzem te meg sem próbálsz szeretni és elfogadni valakit, mert ha valami nem úgy van ahogy szeretnéd, akkor már inkább nem kell. Hát ez itt a baj. Úgy gondolom. Mert olyan csajt, akihez nem kell alkalmazkodni meg idomulni nem fogsz találni. Erről szól egy kapcsolat, hogy hozzácsiszolódunk a másikhoz, elfogadjuk. Ha nem, akkor keresünk másikat, akivel meg tudjuk tenni. Ennyi. Az, hogy még nem találkoztál olyan lánnyal akit el tudsz viselni, az nem azt jelenti, hogy nem is létezik. És hidd el sokkal boldogabb leszel, ha megtalálod.

Ez a kocsi meg vizsgázás dolog... Tény és való, hogy a csajok beszélnek egymás között a pasikról meg a szexről, de korántsem úgy, ahogy te itt írod. Legalábbis az én ismerőseim biztosan nem. A hülye kiscsajok meg csak felvágásból ilyenek! Sokszor semmi konkrétum nincs mögötte. De vannak normálisak is. Mindig voltak, mikor én voltam 20, akkor is volt mindkét táborból. Nekem sincs autóm, pedig 30 vagyok. Szeretnék, de a lakás fontosabb volt. Aki ezért lenéz téged, azzal meg nem kell foglalkozni.

nosce 2011.01.20. 10:48:31

@Dr. Jula Watson:
"Őszintén? Amennyit útközben kell, arra bőven elég 4" is. :)"

köszönöm ezt az öszinteséget :), persze otthonra tényleg nem árt egy komolyabb méret :)

kóristalány 2011.01.20. 10:53:34

@G_P: "De tessék készülődni, mert nem én vagyok a kivétel. A világ ebbe az irányba halad, sok még az ilyen önző balf*sz, mint én, és egyre több lesz. Gondolom nem először hallotok elmagányosodásról - sok lesz a vénlány, mire a mostani huszasok negyvenesekké öregednek."
Azért nem kell ilyen sötéten látni a világot, szerencsére a legtöbb embernek benő a feje lágya, mire huszasból negyvenes lesz. :)
Nem tudom, milyen rossz élmények keseríthettek meg ennyire 24 éves korodra, de hidd el érdemesebb a napos oldalt szemlélni.

Dr. Jula Watson 2011.01.20. 10:54:43

@nosce: Mindig az alkalomhoz illőt kell választani :D

A d r y (törölt) 2011.01.20. 10:57:27

Kiváncsi lennék, mit jelent a sok pénz.26 évesen!Különben is mit rajoskodik:) a kártyájával,autójával...stb. a 20 éves lányok általában a pénzes, szép-jó autósokra tapadnak.
Ha szerelmes lesz úgyis érezni fogja, addig meg élvezze az életet.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.20. 10:58:59

@G_P: Igazi geek vagy, mi? "Tele a világ vonzó és tökéletes dolgokkal - az ember pedig nem az." ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!

"Annyi más elfoglaltság van ma már szex helyett, hogy fel se lehet sorolni." Te annyira hülye vagy....de komolyan. Persze, sok mindet lehet csinálni szex helyett... na de minek? :D:D Levadászod a MOHA-ban a japcsikat, kiposztolod az FB-re a reggelidet... stb. Tényleg annyi minden van. De azért a szex egy szükséglet, akárhogyan is nézzük. Mellesleg te is abból lettél.. remélhetőleg.

Dr. Jula Watson 2011.01.20. 10:59:51

@tuli _: De a nők olyanok, mindig azt hiszik, majd ők leszenk a kivételek.

nosce 2011.01.20. 11:01:24

@Dr. Jula Watson:

Mindenestre, lehet h tényleg nem te vagy az iPad célközönsége :)

nosce 2011.01.20. 11:05:20

@Dr. Jula Watson:
+De a nők olyanok, mindig azt hiszik, majd ők leszenk a kivételek."

és sokan közülük tényleg kivételek is lesznek....

Dr. Jula Watson 2011.01.20. 11:05:38

@nosce: Valóban nem. Nem vagyok az, aki azonnal ugrik az újdonságokra, hacsak nem olyan, amire már megvan nálam az igény. Műszaki cikkeket eléggé tudatosan szoktam választani. Ezért nem találok olyan notebookot sem régóta, ami nekem jó lenne.

Dr. Jula Watson 2011.01.20. 11:08:00

@nosce: akik a kizárólag alkalminak induló kapcsolatból hosszútávon jól működőben találják magukat? Vagy azok akik a felelősséget vállani nem tudó, jobbra-balra kacsingatóst megszelidítik?
Nem olyan gyakori ez. De a mesékben lehet hinni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.20. 11:08:17

@G_P:

Én értem a problémádat. De a level85ös paladinod nem fog rezelni ha netán oneshotol a 7esbusz :)

tuli _ 2011.01.20. 11:12:49

@Dr. Jula Watson: igen, mert xy is az volt :)
ahhoz a maga nemében kivételes személyiségnek kell lennie, csak sok, világos énképpel nem rendelkező nő/férfi is bízik abban, hogy ő lesz a kivétel. pedig ők biztosan nem. csak egyek a sorban.

Dr. Jula Watson 2011.01.20. 11:14:15

@tuli _: Így van. Ezért mondtam, ha alkalmi, akkor azt bizony többször is nyilvánvalóvá kell tenni, és nem beültetni a másikat ebbe a hintába. Az elején egyetlen megjegyzés nem elég.

Kham 2011.01.20. 11:17:21

Majdnem olyan vicces, amikor egy 26 éves kiscsávó örök életre csalódik a női nemben, mint egy kifordított kenguru:) "Nyíhhi-nyahúúú egy ribancba voltam szerelemes...mostantól nem érdekeltek soha többé, innentől csak a kurvák meg a kokain":D

G_P 2011.01.20. 11:18:24

@Kedves Nard:

nono, kérem, geek az nem vagyok. Csak pesszimista. :)

Dr. Jula Watson 2011.01.20. 11:20:03

@Kham: 21 évesen én is azt hittem magamról, hogy mindent láttam már a világból. :)

tuli _ 2011.01.20. 11:20:23

@Dr. Jula Watson: igazad van. az önbecsapás faktorral nem számoltam. de most is azt gondolom, hogy aki ebbe belemegy, nagyot hibázik. kivétel, ha mindketten így állnak hozzá a dologhoz.

ha valakivel közlik, hogy csak alkalmilag számítanak rá, és ebbe az utcába belemegy, felhatalmazást ad arra, hogy valóban felszínesen kezeljék, és ne vegyék komolyan.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.20. 11:20:52

@Kedves Nard: Nagy, vagy Nard!!!!! :P :P :P

Nyugtasson a dolog, hogy nem fog szaporodni! Nem egy kanos fajta. Jaj, nem bíííírom! Nem tudom mikor láttam utoljára nem kanos 24 éves fiút. Szerencsére én mindig kanosakkal találkoztam. :D

szingalunga 2011.01.20. 11:21:55

@G_P: "Valamiért 10-ből 8 haverom velem egy követ fúj. Egyszerűen nem vagyunk kiváncsiak arra, hogy mindenért le legyünk ugatva. Meg hogy semmi ne legyen elég."

Nem lehet, hogy csak nem a megfelelő körökben keresitek a potenciális barátnőt a 10-ből 8 haveroddal? Én is 24 vagyok, és a szorosabb baráti körömben egy kapcsolaton belül sem divat a "leugatás" és egymás kizsigerelése. A felmutatott kocsikulccsal felszedhető bombázó csajoktól meg nem kell csodát várni.

Kham 2011.01.20. 11:30:54

@Dr. Jula Watson: Az semmi, huszonegyévesen azt hittem én vagyok a világ:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.20. 11:32:28

@szingalunga: Én is így gondoltam. Örülök, hogy vannak normális 24 évesek is!

Frigyesur (törölt) 2011.01.20. 11:34:26

@Kham: Azer' en tudlak uberelni: en az univerzium ura. Sot, az ido es a ter ura. Na, tudsz nagyobbat mondani?

Kham 2011.01.20. 11:49:02

@Frigyesur: Hááát, el tudnám mondani, hogy a tüsszentésem volt a NagyBumm, a 21. születésnapom az Őskáosz, de nem merem, mert láttam A filmben, hogy monitor keresztül is tudod a fojtós trükköt használni:)

hajtűkanyar 2011.01.20. 11:53:28

@Frigyesur: kihagytátok csáknoriszt... :)

Frigyesur (törölt) 2011.01.20. 11:54:06

@Kham: A tusszentesed az en kisujjam egy finom mozdulata ingerelte, a 21. szuletesnapodon meg Jedi elmetrukkel hoztam letre a fejedben mentalis zavart.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.01.20. 11:56:41

@Frigyesur: Bevallom... én csábítottalak át a sötét oldalra!

summerstorm 2011.01.20. 12:03:44

GP az ügyeletes megmondó :)?

Kedves Posztíró?

tudod a 100%ba beletartozik az odafigyelés, a szeretgetés, a beszélgetés (nem a nagy büdös semmiről,vagy arról, hogy befizette e a csekket), a jó szex, ami közben kölcsönösen odafigyeltek egymásra....
szerintem a te 100%-odba ezek nem tartoztak bele.

egyébként meg... azt felhánytorgatni, hogy te mit fizettél/biztosítottál anyagilag... hát nyuszifül... amiről úgy gondolod, hogy még nem tart ott a kapcsolat, hogy te azt megadd, akkor azt se add.
jóistenáldjonmeg.
tessék szépen gondolkodni.
és bankkártyát járás alatt nem adunk oda. mernem.

summerstorm 2011.01.20. 12:09:40

látom nem sikerült megtalálnom a !-et a ? helyett...
na mindegy.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.20. 12:11:48

@szingalunga:

Mondjuk részben egyet tudok érteni G_P-vel. Amivel nem értek egyet, hogy a szex pótolható bármivel :)

summerstorm 2011.01.20. 12:19:48

TBal

a pszichológiai jelenséget egyébként úgy híjják hogy önmagát beteljesítő jóslat....
és bizony sikeresen bizonyították mindenféle helyzetekben.

Father Justice (törölt) 2011.01.20. 12:25:21

@szingalunga: "A felmutatott kocsikulccsal felszedhető bombázó csajoktól meg nem kell csodát várni."

A probléma inkább az, hogy ez a tökátlag 90%-ára is igaz. Tőlük milyen csodára számíthat az ember? (A bombázók legfeljebb jobban megnézik, milyen márkához is tartozik az a kulcs.) Ha ő úgy látja, jelenleg több hasznos, és hosszabb távon kifizetődőbb dologgal is el tudja tölteni az idejét, mintsem hogy a 10% felkutatására koncentráljon, az ő dolga.

A posztíró meg rendre belenyúlt a 90%-ba - hát van ez így, kérem.
Viszont úgy látom, ezt szinte mindenki benézte: "Én mindig érzelmes pasinak gondoltam magam és egy kapcsolatban én nem 50%-ot adok, hanem 100-at." Igaz, hogy nem a szavak Mozartja a srác, és a "pasiért" is extra vascső járna, de azért érzékeljük már, hogy az első tagmondat alapján nemcsak anyagilag, hanem érzelmileg is totálisan involválódott, és ezt nem átallott kimutatni sem. Az, hogy az ember nem fukarkodik azzal, akit szeret, teljesen egyértelmű, viszont az is igaz, hogy aki fényesre nyalja a másik hátsóját, az többnyire ilyen végkifejletre számíthat. Attól, hogy valaki szerelmes, a józan észt nem kell szükségszerűen kikapcsolnia egy percre sem.

Ha lett volna egy épkézláb koncepciója, miként képzeli el az együttélést az anyagiak vonatkozásában, ilyen keserű csalódások nem is fordulhattak volna elő vele. Nézzük a legegyszerűbb konstrukciót: az alapvető szükségletek tekintetében 50-50% van, azon felül pedig mindenki fizeti a magáét, leszámítva azokat a gesztusokat, amelyekkel klasszikusan a férfi kedveskedik időközönként a hölgynek. Természetes, hogy az étel-ital-rezsi alapvető szükségletnek minősül, és közös használatú gépjármű esetén az azzal kapcsolatos költségek is. Azok a rüfik, akiket a posztíró bevonzott, nemcsak erre húzták volna a szájukat kapásból, hanem megpróbálták volna azt is beadagolni, hogy a szoli-műköröm-"koktél a barinőkkel" kombó is alap, tehát akkor már abba is csengessen. Na, onnantól kezdve nem lett volna miről beszélgetni, húzhattak volna a halál nemi szervére. Az ilyesmi néhány hét alatt ki szokott derülni, így a szivolák nem raboltak volna túl sok időt a fickó életéből.

Könnyű úgy interpretálni a posztot, mintha azon picsogna, "én fizettem mindent, oszt' mégis jól otthagytak a szemetek", holott a másik értelmezés valószínűbb: ő szerelmes volt, azt hitte, hogy a női is, aztán mindig kiderült, hogy csak (ki)használták, amíg nem jött egy jobban (ki)használható balek. Használni viszont csak azt lehet, aki hagyja magát, így az ilyeneknek adható legjobb tanácsok: óvatosság, bizalmatlanság, és a kapcsolat kezdeti stádiumában a másik fél furfangos "tesztelése". Ezek a legacélosabb védőpajzsok a gátlástalan szivolák támadásaival szemben.

summerstorm 2011.01.20. 12:37:51

@Father Justice ♋:

"50-50% van, azon felül pedig mindenki fizeti a magáét, leszámítva azokat a gesztusokat, amelyekkel klasszikusan a férfi kedveskedik időközönként a hölgynek"

hmmm. valamit nagyon elszúrtam :DDD?
többet ne vegyek neki pl nyakkendőt, mert az milyen jól állna neki... :)?
a francba. van még mit tanulnom :DDD

nicknek 2011.01.20. 12:44:50

@mooon:): szeretnék írni neked levelet

Father Justice (törölt) 2011.01.20. 12:45:36

@mooon:): Egymás alkalomhoz kötődő vagy spontán megajándékozása minden normális kapcsolatban alap. A lovagias gesztusok "ezen felül" vannak jelen a férfi részéről. De amit a posztíró művel, már nem ide sorolható, hanem a balekság intézményét erősíti.

dr. gernika 2011.01.20. 12:47:18

@nosce: Ja. Már az elején elkapálta magát, a végén a bárgyú kérdések nem segítettek rajta.

2011.01.20. 12:49:13

Nah megint egy idióta, aki vagdalózik a minden csaj otthagyta, csak a pénzére ment, kihasználta bla-bla-bla szöveg... Az élet kegyetlen, ideje felnőni, aki hagyja, hogy kihasználják, azt ki is használják.

Dávid a góliát 2011.01.20. 13:10:09

Már bocs, de ez elég hülye logika. Attól hogy pénzt "fektetsz" (és energiát) egy nőbe nem fog örökké szeretni. Az élet drága, de benne van évente egy nap körüli utazás. Na azért adj, mert elvársz valamit cserébe, hanem az örömszerzés miatt. Hogyha ezentúl félsz majd adni, először csak pénzt, majd szeretetet, később már bókot is, akkor garantáltan semmit sem fogsz (vissza)kapni a nőktől.
Szerintem ne szögezd le a chaten, társkeresőkben, hogy csak alkalmi kapcsolatot akarsz. Evvel rengeteg nőt elriasztasz, a maradék meg olyan lesz, akik a fent kialakult véleményedet fogják erősíteni. Más szóval így elvágod annak a lehetőségét, hogy normálisabb nővel megismerkedj.

szingalunga 2011.01.20. 13:11:25

@Father Justice ♋: Nem tudom, ha ez a 90%, akkor én valószínűleg burokban élem az életem, és hiba, hogy a saját környezetem alapján általánosítottam. Nem mondtam, hogy muszáj a nagybetűs nő keresésével foglalkoznia, csak azt kérdőjeleztem meg, hogy ha mégis szétnéz alkalmanként, azt a valós igényeinek megfelelő helyeken teszi-e, mert a mellényúlásokba ez is belejátszhat.
Szerintem a huszonéves férfiak egy része elköveti azt a hibát, hogy házhoz megy a pofonért, amikor mondjuk köztudottan kincsvadászokkal teli szórakozóhelyekre megy "jónőket" keresni, aztán meg csodálkozik a végkifejleten.
Amit az óvatosságról írtál, azzal nagyrészt egyetértek.

summerstorm 2011.01.20. 13:20:51

@szingalunga:

igen, nekem is van egy ilyen érzésem, amit a a kincsvadászokkal teli helyekről, és a jónőkről írtál.
Valami kirakati csinibabát keres ezeken a helyeken, amivel csak annyi a gond, hogy így ne is számítson másra.

2011.01.20. 13:28:36

@kabátnyúl:
Ne is mond. Inkább már nem is keresek pasit magamnak, mert mind idióta. :) :D (csakhogy a posztíró általánosító logikáját kövessem)

Father Justice (törölt) 2011.01.20. 13:29:30

@szingalunga: Nem arról van szó, hogy burokban élted az életed, hanem abban a közegben, amelyben élsz, nem ennyire rosszak az arányok. Másrészt a 90%-ból (esetedben legyen 10-20-50%, igény szerint) azokról a hölgyekről, akikkel nem alakítottál ki párkapcsolatot, legfeljebb feltételezheted, hogy nem a szivolák táborát erősítik. Ha a barátok, ismerősök párkapcsolatait illetően csak arra támaszkodunk, amit a két fél arról elmond, külső szemlélőként többnyire nem tűnik fel, mi a tényleges konstrukció otthon (szivola + balek felállás). Jó példa erre ez a poszt is, ahol a fiatalember mindig csak a koppanások után ismerte fel, hogy milyen csúnyán megszívatták. Ha az összecuccolások után 2-3 héttel kérdezted volna meg tőle, hogy érzi magát a barátnőjével, sanszosan "minden dizni!" lett volna a válasz.

Dr. Jula Watson 2011.01.20. 13:33:01

@Father Justice ♋: Utólag meg nagyon sokan mondják fájdalomból, haragból, sértettségből, hogy hát az a szemét kihasznált! :) Szóval ez sem egy kiindulópont.

Father Justice (törölt) 2011.01.20. 13:34:27

@Dr. Jula Watson: Ha a posztíró azt állítja, a nő nála lakott, az ő autóját használta és mindig ő adott pénzt neki bevásárolni, nincs okom feltételezni, hogy pont az ellenkezője volt igaz.

Dr. Jula Watson 2011.01.20. 13:48:02

@Father Justice ♋: De azt nem tudjuk ki akarta ezt. Ha azt mondja a pasi, hogy lakjunk az ő lakásában, mert az nagyobb, akkor mi a lépés? Vagy hogy közli, nyugodtan vidd el az autót, én úgysem használom, menjen a lány puszta büszkeségből gyalog?

Az amit az egyik fél önszántából felajánl, azt utána ne kérje számon a másikon, hogy az elfogadta.

Hurri Kán 2011.01.20. 13:51:49

Sziasztok! Megvan a megfejtés a mai nyivákolásra?

2011.01.20. 13:53:51

@gyvy:
A pasi egy idióta. :)

Hurri Kán 2011.01.20. 13:55:49

@Zsu0805:
Kicsit bővebben? Ma egyszerűen nincs energiám végigolvasni. Igazából semmihez nincs ma energiám :D

summerstorm 2011.01.20. 13:58:35

@gyvy:

nem megfelelő helyről választja a versenyzőket.
ezért a rossz merítés :D

receptre felírva:
új helyeken való keresgélés
gondolkodás

Hurri Kán 2011.01.20. 14:00:47

@mooon:):
Minden hely megfelelő, kérdés hogy mire kell a versenyző :DDD

Gondolkodást hiába írsz neki receptre, ha eddig nem ment neki eztán se fog. Ez nem olyan mint az úszás hogy bármikor meg lehet tanulni :)

Father Justice (törölt) 2011.01.20. 14:08:16

@Dr. Jula Watson: Az utolsó, összegző számvetés szempontjából mindegy, ki akarta ezeket, ha végül minden egyes mozzanat anyagi vonzata a fickón csapódott le. Ugyanis ha egy nem-szivola belemegy ilyen megoldásokba, nagyon rövid időn belül feltámad benne az igény, hogy magára vállalja ezen előnyök bizonyos mértékű finanszírozását is. A vásárlásokra adott pénz még egyszerűbb ügy ilyen szempontból: ha az elején mindig a fickó ajánlotta fel, hogy ad pár ezret, "shoppingolj csak, Gizi" jeligével, majd a nő már automatikusan kérte is a zsetont, tényleg magára vessen. (Egyébként ez pont jó egyfajta kezdeti kistesztnek, de ő nem akként kezelte, hanem teljesen természetesnek vette a dolgot.)

A klasszikus hibát követte el olyan értelemben, hogy mivel "hivatalosan" vele volt valaki, akit szeretett, automatikusan azt feltételezte, hogy viszont is szeretik. Lehet, hogy a sértettség is benne van a pakliban, de utólag már tisztán látja, hogy bizony egyik nője sem szerette. A nagy ködben egyszerűen nem figyelt azokra a jelekre, amelyekből egyértelműen kiderült volna, hogy a nők részéről egy deka érzelem sem volt a dologban, csupán két lábon járó ideiglenes pénztárcának tekintették. Természetesen ezért cserébe azok megengedték, hogy sunázza őket, és az egyszerűbb férfiak ebből még inkább azt a következtetést vonják le, hogy szerelem van. Szerencsés esetben ezzel nem 26 évesen szembesül a férfiember.. még szerencsésebb esetben pedig mások példáiból tanulja meg. :)

A fő probléma a posztíró szemszögéből az, hogy bár felismerte a balek mivoltát, nem érez magában erőt ahhoz, hogy azon felülkerekedve óvatosabban és okosabban vágjon bele az ismerkedésbe, arra érdemes hölgyekkel.

tőzegmalac 2011.01.20. 14:20:04

@Zsu0805: :D
zárdába azért ne vonulj:)

2011.01.20. 14:31:59

@kabátnyúl:
Majd beállok én is a posztíró kis klánjába és én is csak könnyű kalandokat akarok majd.

tőzegmalac 2011.01.20. 14:36:35

@Zsu0805: akkor meg kell, hogy mentselek:D

2011.01.20. 14:47:55

@gyvy:
Lényeg: Csávó beletette szívét-lelkét-pénztárcáját a kapcsolatokba, ám ezek a mocskos r-ok csak kihasználták, eltartatták magukat stb stb. Namármost posztolónknak van egy haverja, aki olyan életet él, hogy csak száll virágról virágra és nem tesz bele semmit (mármint max azt). Posztolónk nagy csalódottságában ezt az életformát akarja ugyanúgy élni.

2011.01.20. 14:48:50

@kabátnyúl:
Nem akarsz te fehér lovas herceg lenni aki megment. Engem meg nem kell megmenteni. :)

tőzegmalac 2011.01.20. 14:54:50

@Zsu0805: nofene:)
érd be egy kávéval reggel:D

summerstorm 2011.01.20. 15:00:02

@kabátnyúl:

a régi szép idők emlékére, hoznál nekem egy kávét...
csak egy ici pici kávét?
:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.01.20. 15:02:34

@Zsu0805:

Egy ideig lehet is, vagy aszexuális lesz. Szerintem az a legjobb :)

Hurri Kán 2011.01.20. 15:21:06

@Zsu0805:
Ilyen nők is léteznek akik kihasználják szegény védettelen férfiakat? Ez elképeszejtő. Mostantól még sokkal óvatosabb leszek :DDD

summerstorm 2011.01.20. 15:23:43

@kabátnyúl:

hát jelen helyzetben mondjuk az asztalkámhoz :D?

nosce 2011.01.20. 15:26:58

@Dr. Jula Watson:
"akik a kizárólag alkalminak induló kapcsolatból hosszútávon jól működőben találják magukat"
Inkább ez, mert a kapcsolat nem szándékfüggő, hanem 2emberfüggő bármi is a kiinduló szándék pl. fagyi nyalás, hamar átcsap(hat) egy másik minőségbe függetlenül szinte attól h ki mit várt előtte...tehát ha kicsapongó marad akkor vagy azért mert nem a megfelelő alany kezelte vagy azért mert nem is kezelhető, de ez sajnos nem eldönthető...még utólag se nem hogy előre :)

Hurri Kán 2011.01.20. 15:30:46

@nosce:
Ezt nem tudtam követni... Ma valahogy formán kívül vagyok :D

nosce 2011.01.20. 16:00:11

@gyvy:
a lényege h fagyinyalásból, könnyen lehet dugás :)

Hurri Kán 2011.01.20. 16:04:29

@nosce:
Legfeljebb nem ott és nem ugyanazzal az elkövetővel :D

Joe69 2011.01.20. 19:01:41

Én megértem a posztolót, bár szerintem 26 évesen valszeg inkább egy depis hangulat szülte ezt az irományt, én is (és ti is, nagyarcok felettem és majdan alattam) ilyesmiken agyaltok , amikor az ellenkező nem (vagy esetleg az azonos) egy díszpéldánya jól az orrotoknál fogva megvezetett , majd a végén jól pofára ejtett benneteket.

Az is tény, hogy mi férfiak, sokszori pofára ejtésre vagyunk ítélve. Nekünk kell lépni, kezdeményezni, azonkívül aranyszabály, hogy a nő pénbe, időbe, és fáradtságba kerül nekünk, sokba, akármilyen státusban is szedjük össze. Egy drága prosti is olcsóbb általában, mint egy átlagos feleség - ez tartja fent ezt az ősi ipart.

Még zavarosabbá teszi a dolgot, hogy a mai világban azonos élethelyzetet, körülbelüli státust feltételezve a nő dönt a kapcsolat sorsáról, ő választ, és ez bizony teljesen független lehet a közeledő férfiak energiabefektetésétől. Ezért van ennyi frusztrált férfi. Hatalmas szerencsejáték lett az egész, ahol a nyerés-vesztés lehetősége tényleg 50-50 százalék körül van a férfiak szempontjából, vagyis egy pénzfeldobás jellegű. A nők persze ugyanezt mondják vice versa - cseszhetik akkor a nagy, misztifikált "megérzéseiket".

Mindazonáltal mégsem vagyok ugyanaz, mint a posztoló öregebb kivitelben. Azért durva ez az "odaadomabankkártyámatkölcséróla" c. buli. Én például ragaszkodom a hosszú együttjáráshoz,amire illik, arra költök, de a kihasználás, csicskáztatás legkisebb jelére szólok.

Ugyanakkor vannak csajok, akik dupla vagy semmit játszanak, a második randin rád néznek, bávatagon megkérdik: és most mit akarsz tőlem ? Fiatalabb kivitelben ez azonnali lefekvést, utána ilyen olyan követelőzéseket, elvárásokat jelentett - pl. dotáció erre-arra. Idősebb korban praktikusan azt, elvenném-e feleségül - + válasz esetén esetleg kapok egy kis szexet is, persze nem sokat, nehogy elbízzam magamat, stb.Ha az a válasz, hogy talán járjunk együtt, éljünk meg többet,ismerjük meg jobban egymást, stb. le vagyok hülyézve és ott vagyok hagyva.

A másik véglet a felszínesen párhuzamosan pasizgató szingli. Na ezekkel aztán cseszheti az idejét az ember, ameddig akarja.Ezekkel akár "járhatsz" (a pasifelhő többi tagjával együtt), ameddig csak akarsz.

Valóban az értelmes középút hiányzik.

Azt mondják, a nők azért tehetik ezt, mert noha rengeteg csatát meg tudnak nyerni a férfiakkal szemben, a háborút mindig elveszítik.Többet veszíthetnek - vajon egy olyan világban, amikor jelentős részüket már a gyerekügy sem érdekli, igaz-e ez ?

És bizony, szép dolog a szerelem, szép dolog hinni benne, de csak arra számítani, hogy bejön..előfordul, de biztosan elmúlik ezekben a szerencsés esetekben is !

hajtűkanyar 2011.01.20. 20:12:45

@Joe69: ez nagyon odabaszós volt, ruletthez hasonlítani a mai kapcsolatokat. tetszik, mert lehet ráhúzni ismert élethelyzetekre. született cinikus vagy, vagy megrontott a kor kemény valósága?

Burgermeister 2011.01.20. 20:52:30

@Joe69: Teljesen igaz!!! Hasonloan látom!!!
40körül már érdekli a gyerek téma ha addig nincs, nagyon sok nő ismerősöm jár ebben a konfliktban...de ekkor már késő!
Inveszticio! Donácio! Tapasztalt irás!! Ajánlom az erettnok.blog.hu oldalt

deflorator 2011.01.20. 21:23:15

@Joe69: Én ezt kicsit másként látom. Éppen az "és most mit akarsz tőlem" kérdés miatt. Erre felesleges és káros őszintén válaszolni. Fel kell térképezni, hogy milyen választ szeretne hallani, az ígéret pedig nem kerül pénzbe. Ha pedig még szerelmes is lesz beléd, hála a sok közös tervnek amivel beetetted, akkor kizárólag rajtad múlik, hogy mennyire használod ki.

deflorator 2011.01.20. 21:30:36

Folytatva a gondolatmenetemet, a sok pénz csak megrontja a nőt. Ráadásul ha elköltöd rá az összes pénzed, akkor semmi hatalmad nem marad fölötte. Ezért a pénzzel takarékosan kell szerintem bánni, ígéretekkel, fogadkozásokkal kipótolni a közeli és távoli jövőre vonatkozóan.

X;D) 2011.01.21. 03:57:00

Pár tapasztalatom ami hasznos lehet: A mai "lányokat" nem szabad elkapatni pénzzel mint azt már annyian leírtátok. Idejében szót kell érteni az anyagiakkal kapcsolatban. Lehetőleg úgy hogy ne tűnj skótnak sem szóval pl először te fizess kérdés nélkül. Na ez az a pont ahol sok minden kiderülhet pl egyáltalán megkérdezi-e hogy adjon-e bele. Ha igen akkor szúrhatsz egy poént hogy hagyja majd legközelebb a vendége vagy. Ha nem és ez rendszeres, akkor lőhetsz egy Na ma tefi nap van:) poént. Vagy érti vagy nemtudja mi az akkor elmagyarázod hogy ma te fizetsz:) Ennyiből kb megtudod hogy ingyenélő-e. Pénzt és bankkártyát csak feleségnek vagy csak különleges esetekben adunk kölcsön. A nők szeretik a határozott férfiakat, szóval tudd mit akarsz vagy csinálj úgy ha nemmegy:) Néha azért tűnj levertnek és bizonytalannak hogy megvígasztalhasson, beszélgessetek nagyon sokat. De ne az időjárásról, meg szürke hétköznapi dolgokról. Bármiről ami kicsit is fontosabb ennél, hobbi, érzések, félelmek. Ismerd meg a nőt lélekben is és ne csak az ágyban:) Mivel egy kapcsolat adok-kapok játék, tudd meg mire vágyik ( a pénzre és másra de nem Rád vágyók már kiestek ekkorra :) és add meg neki. De te is mondd el a vágyaid (legyen ez egy új szexpóz vagy a kedvenc kajád) ha jól működik a kapcsolat akkor bizony ezek teljesülni fognak. Fontos dolog még hogy humoros legyél, ezt sajna nehéz megtanulni ha lehet egyáltalán, de ne legyél fapofa mufurc és tanulj meg mosolyt csalni a bnőd arcára még ha bénázva is. Az ismerkedési helyekről: tök mind1, templomban is találni kurvát ha pont belenyúlsz és miért ne:)) Jobban teszed ha inkább az emberismereted fejleszted. Bnőt találtam már: iskolában, esküvőn, buliban, diszkóban, interneten de face to face a legjobb, sok meglepetést és felesleges kört spórolhatsz meg ha a netet mellőzöd. Nem árt ha udvarias vagy, és néha romantikus de ne nyáladzz:)) Ennyit tudok segíteni egy szusszra 23évesen.

X;D) 2011.01.21. 03:59:00

Pár tapasztalatom ami hasznos lehet: A mai "lányokat" nem szabad elkapatni pénzzel mint azt már annyian leírtátok. Idejében szót kell érteni az anyagiakkal kapcsolatban. Lehetőleg úgy hogy ne tűnj skótnak sem szóval pl először te fizess kérdés nélkül. Na ez az a pont ahol sok minden kiderülhet pl egyáltalán megkérdezi-e hogy adjon-e bele. Ha igen akkor szúrhatsz egy poént hogy hagyja majd legközelebb a vendége vagy. Ha nem és ez rendszeres, akkor lőhetsz egy Na ma tefi nap van:) poént. Vagy érti vagy nemtudja mi az akkor elmagyarázod hogy ma te fizetsz:) Ennyiből kb megtudod hogy ingyenélő-e. Pénzt és bankkártyát csak feleségnek vagy csak különleges esetekben adunk kölcsön. A nők szeretik a határozott férfiakat, szóval tudd mit akarsz vagy csinálj úgy ha nemmegy:) Néha azért tűnj levertnek és bizonytalannak hogy megvígasztalhasson, beszélgessetek nagyon sokat. De ne az időjárásról, meg szürke hétköznapi dolgokról. Bármiről ami kicsit is fontosabb ennél, hobbi, érzések, félelmek. Ismerd meg a nőt lélekben is és ne csak az ágyban:) Mivel egy kapcsolat adok-kapok játék, tudd meg mire vágyik ( a pénzre és másra de nem Rád vágyók már kiestek ekkorra :) és add meg neki. De te is mondd el a vágyaid (legyen ez egy új szexpóz vagy a kedvenc kajád) ha jól működik a kapcsolat akkor bizony ezek teljesülni fognak. Fontos dolog még hogy humoros legyél, ezt sajna nehéz megtanulni ha lehet egyáltalán, de ne legyél fapofa mufurc és tanulj meg mosolyt csalni a bnőd arcára még ha bénázva is. Az ismerkedési helyekről: tök mind1, templomban is találni kurvát ha pont belenyúlsz és miért ne:)) Jobban teszed ha inkább az emberismereted fejleszted. Bnőt találtam már: iskolában, esküvőn, buliban, diszkóban, interneten de face to face a legjobb, sok meglepetést és felesleges kört spórolhatsz meg ha a netet mellőzöd. Nem árt ha udvarias vagy, és néha romantikus de ne nyáladzz:)) Ennyit tudok segíteni egy szusszra 23évesen.

X;D) 2011.01.21. 04:01:55

Sry a 2x posztért :(

Roooz 2011.01.21. 10:45:08

Alkalmi kapcsolat, lehet működőképes is... Akár hónapokig is lehet "alkalmi". Viszont szerintem eljön az idő, amikor készen állsz egy komolyabbra, és akkor meg kell próbálni, szerintem... Ha esélyt sem adunk, akkor lehet valami nagyon jót szalasztunk el. (Mindkettő saját tapasztalat, bár utóbbit hatalmas esés, és pokoljárás követte, követi :()

joemann 2011.01.22. 08:19:11

a gond az amikor mindent megkap a nő és nincs miért bármit is tennie a férfiért. Ezt úgy lehet elérni hogy a férfi maximálisan szerelmes lesz és nem is foglalkozik a nő érzéseivel csak azzal hogy kiadja a nagy szeretetét. Ez a kapcsolat irányításának és saját férfiasságának teljes elvesztése. A nőnek pedig itt az ideje egy férfi után néznie.

Kytia 2011.01.24. 09:40:48

Jó sok kérdés. Mindenesetre átjön belőlük, hogy a posztoló egyáltalán nincs kibékülve a csak alkalmi kapcsolatokkal, szóval kár erőltetni. Inkább komolyat kell keresni, számolva a kudarc lehetőségével. Benne van a pakliban, de hátha mégis megéri kockáztatni. Csak az veszíthet el valamit, akinek volt valamije, vagy hogy is mondják ezt.:)
süti beállítások módosítása