Gátlástalanul betámadt a hazugságaival

2011. február 02. 07:55 - csajokespasik

„Gyula személyesen sokkal durvábbakat talált ki: azt állította, hogy engem részegen mindenki megkaphat” - nem könnyű egy viharos szakítás után belekezdeni egy másik kapcsolatba és teljesen megbízni az új jelöltben. A csaj azt hitte, új pasija kivétel és eleinte szerencsés választásnak is tűnik, de hamarosan lehull a lepel. Mai posztunkban lesz minden, amit a műfaj kínál, intrika bőven, akár egy jó darabban.

És ha már színház: Ha szeretnél egy jó programot, nyerj tőlünk két jegyet a Centrál színházba, oda, ahol többek között Rudolf Péter is otthon érzi magát. Nincs más dolgod, csak a két színdarab közül szavazni a Facebook oldalunkon arra, amelyiket szívesebben megnéznéd.

 

Fél évig jártam egy sráccal, aki rövidesen elhagyott egy másik lányért. Nagyon magam alatt voltam, mígnem felbukkant egy másik pasi (legyen Gyula) a színen. A barátaimnak mind szimpatikus volt, kedves, jófej, energikus és jól főzött. De több hátránya volt, mint előnye: azt hitte egy életre az övé leszek, és velem olyas valakit nyert, akit hamar betör majd és uralma alatt tarthat. Az előző pasimmal kialakult kapcsolatomat képtelen volt a környezetem elfogadni, valamiért nem szerették. Ellentétben Gyulával. 1 évig minden rendben is volt, majd egyre több rossz szokást vett fel. A rossz szokást vegyétek úgy, hogy finoman fogalmaztam…

Egyre többet kaptam magam azon, hogy minden percről be kell számolnom neki. Nem erőszakosan faggatott, de mégis faggatott. Ezután ostoba kérdésekkel zaklatott, amikről azt hittem, viccek: „Akkor is maradnál velem, ha tolószékbe kerülnék?” - Ilyen és ehhez hasonló barom kérdésekkel fárasztott. Megmondtam neki, hogy hagyjon nekem is levegőt, nem csalom meg, csak ne másszon rám, mert megőrülök. Nem hiszem, hogy az a tökéletes párkapcsolat, amikor a feleknek már nincs semmi titkuk egymás előtt. Ennek a másik oldala azok a párok, akik együtt vannak, pedig mindenki tudja (talán ők is) hogy nem passzolnak össze. Nálunk bonyolultabb volt a helyzet, mert erős társasági életet éltünk és sok embernek úgy került be a telefonjába a pasim, mint „a Dóri barátja”. Összekovácsoltak minket, mert ők nem ismerték, úgy ahogy én. Megbíztam benne. Amikor pénzt kért kölcsön, adtam neki szívesen.

Apróságokkal elárulta magát. Egyszer a Deákon szálltunk le a metróról, mire mögöttünk egy srác elejtett egy szatyor könyvet – az ölében cipelte, mert elszakadta a szatyor füle – erre a pasim, ahelyett hogy segítene neki, vagy valami, hangosan elkezd röhögni rajta.

Azt mondta egyszer, hogy túl sok festéket használok, még az öltözködésembe is bátran beleszólt. Az egyetlen ok, amiért nem rúgtam ki azonnal, hogy többször megígérte, megváltozik. Én nem is ezt akartam, csak azt, hogy visszakapjam azt az embert, akibe beleszerettem. Ami az egyéb dolgait illette, ott nem volt panasz: továbbra is házias és rendszerető volt és az ágyban is jó volt vele.

Végül elpattant a húr. Amikor megmondtam neki, hogy szakítsunk, dührohamot kapott, de elhúzott. Pár nap múlva körbeküldött egy e-mailt mindenkinek, hogy mekkora szemét vagyok, hogy az általa kölcsönkért 150 ezer forintot vissza merem kérni 2 hónap után. A barátaim mesélték, hogy Gyula személyesen sokkal durvábbakat talált ki: ha valakivel összeakadt, azt állította neki, hogy engem részegen mindenki megkaphat. Egyre zavaróbban kezdett gátlástalanul betámadni a hazugságaival.

Végül szépen lassan eltűnt az életemből, lekopott, de az az idő, amit vele töltöttem nem érte meg azokat a kellemes napokat, amivel minden indult. A pénzt visszaadta és eltűnt. Ha úgy nézzük hepiend. Tartottam egy nagy szünetet, ami a párkapcsolatomat illette, senkit nem akartam megbántani azzal, hogy a következő kapcsolatomat bizalmatlansággal kezdem, méregtelenítenem kellett. A jelenlegi barátommal nincs semmi probléma, remekül kijövünk és szeretjük egymást. Úgy gondolom, a hasonló negatív tapasztalatokon sokunknak át kell esnie, hogy értékelni tudja a jót.

 

 
314 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr22632641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.02. 08:01:38

A jelenlegi barátod biztos vak.

"Azt mondta egyszer, hogy túl sok festéket használok,"

Ha úgy nézel ki mint egy panda, akkor valszeg igaza volt. :D

dr. gernika 2011.02.02. 08:10:24

Te utolsó szemét hogy gondolhattad, hogy vissza kell adnia a kölcsönpénzt? :D
Hát, sok minden mást nem lehet hozzáfűzni, max annyit, hogy láttad te már az elején hogy milyen, utólag nem sápítozz, hogy azt akartad visszakapni, akibe beleszerettél. A figyelmeztető jelek azért vannak, hogy figyeljünk rájuk.

Nutshell 2011.02.02. 08:25:46

Hát igen, ami először annak látszik, az általában az is.
Azt hittem a tolószéknek még lesz jelentősége a sztoriban, de nem.

fumerin 2011.02.02. 08:28:58

A tolószékes kérdést a nagypapám is feltette a nagymaminak. Igaz, ő ezt tette 78 évesen:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.02. 08:31:23

@Nutshell:

Hogy kap rá új gumit? :)

@fumerin:

Én nem tenném fel a kérdést senkinek, simán fejbelövöm magam inkább, semmint rokkant legyek.

dr. gernika 2011.02.02. 08:36:06

@Kedves Nard: Nem engednék pisztolyt a kezedbe.

Kytia 2011.02.02. 08:37:54

Fujj, de utálom a Gubás Gabit! De most helyette nézzek bábokat? Na, mindegy. Olvasok.

Kytia 2011.02.02. 08:39:06

Úristen! Most látom, hogy a másikban a Puskás Peti játszik, ezt nem tehetitek velem! Na, mindegy, tényleg olvasok.:)

fumerin 2011.02.02. 08:46:36

@Kedves Nard: Nem volt rá szüksége. :(

Kytia 2011.02.02. 08:46:44

Na, elolvastam.

"A pénzt visszaadta és eltűnt." Mázlista a csaj.:)

"Úgy gondolom, a hasonló negatív tapasztalatokon sokunknak át kell esnie, hogy értékelni tudja a jót."

Ezzel egyetértek. Nővéremnek meséltem tegnap, hogy Bundabandit nem kísérte el a pasija az esküvőre, mire azt mondta, az ember bizonyos tapasztalatok után már azt is értékeli, hogy bár nem kísér el a másik, nem balhézik, hogy te viszont elmész. Jahh, minden relatív.:)))

Kytia 2011.02.02. 08:52:53

@Nutshell: Nem, de manapság nem mindegy? Énekelni sem tud, oszt mégis mindenhol fellépeget.

deflorator 2011.02.02. 08:57:57

"engem részegen mindenki megkaphat"
Lehet, hogy tényleg úgy volt, de annyira részeg voltál, hogy nem emlékszel...

deflorator 2011.02.02. 08:59:53

"Egyszer a Deákon szálltunk le a metróról, mire mögöttünk egy srác elejtett egy szatyor könyvet – az ölében cipelte, mert elszakadta a szatyor füle – erre a pasim, ahelyett hogy segítene neki, vagy valami, hangosan elkezd röhögni rajta."

Ez mondjuk tényleg vicces, én is nevetnék! :-)

deflorator 2011.02.02. 09:01:34

Az ilyen vicces dolgokért érdemes élni! Például amikor a barátnőm megégette a kezét, belerúgott mezítláb az szék lábába, vagy a srrandon belelépett valami tüskés szarba. Percekig fetrengtem a nevetéstől. Utána meg is köszöntem neki, hogy így megnevettetett! :)

tuli _ 2011.02.02. 09:03:29

Bosszúálló senkiházi pasi. Viszont visszaadta a pénzt, ez is ritkaságszámba megy. :)

"Az előző pasimmal kialakult kapcsolatomat képtelen volt a környezetem elfogadni, valamiért nem szerették." Ha a környezet nagyon tiltakozik, érdemes odafigyelni. Sok olyat meglát, amit elvakult hülyék nem. :)

@Kytia: "bizonyos tapasztalatok után már azt is értékeli, hogy bár nem kísér el a másik, nem balhézik, hogy te viszont elmész." ha valakit az előző kapcsolatában összevernek, azért is hálás, ha nem verik meg, csak ordítoznak vele. :)

nosce 2011.02.02. 09:05:18

@deflorator:
"Ez mondjuk tényleg vicces, én is nevetnék! :-)"

Persze a kiröhögés nagyon rendben van, ha odaugranál és szétrugdosnád a kiesett könyveket jó messzire, az egy kicsit már durva lenne, de ííígy...

fumerin 2011.02.02. 09:06:31

@deflorator: Én is mosolyognék teli pofával, ha az urológusod kesztyű nélkül, szárazon vizsgálná a prosztatádat:D

deflorator 2011.02.02. 09:07:53

@fumerin: Na ugye? Erről beszélek! Sőt, valld be, hogy még le is fényképeznéd :)

2011.02.02. 09:07:58

@Kytia:
Reggel felesleges bekapcsolni a tv-t. :) Délig szinte semmi jó műsor nincs.

2011.02.02. 09:11:01

"Egyszer a Deákon szálltunk le a metróról, mire mögöttünk egy srác elejtett egy szatyor könyvet – az ölében cipelte, mert elszakadta a szatyor füle – erre a pasim, ahelyett hogy segítene neki, vagy valami, hangosan elkezd röhögni rajta."
Mi lett volna, ha segítesz a srácnak? Tuti nekiesik és agyonveri, vagy metró alá veti magát.

Beteg egy ember volt a pasid. Már az elején ott kellett volna hagyni. Ilyen ember mellett nem értem egyesek hogy tudnak jónapokat, sőt éveket lehúzni. Bár már az is defektes aki ezt hagyja, és nekem ne jöjjön senki a "de megígérte h megváltozik" kijelentéssel. Ez csak önámítás.

nosce 2011.02.02. 09:11:35

@Nutshell:
"Azt hittem a tolószéknek még lesz jelentősége a sztoriban, de nem."
dehogynem, a srác bungee jumpingozni ment este a haverokkal és tudni akarta,h másnap reggel mindenképpen kap-e KV-t, ez teljesen korrekt :)

deflorator 2011.02.02. 09:12:01

@Zsu0805: Nem értek egyet. Vidám ember mellett könnyebb az élet. :-)

2011.02.02. 09:15:45

@deflorator:
Más ilyennemű kárán (táskakiszakadós-könyvelejtős eset) én nem tudok nevetni. Ebbe én nem látok semmi vicceset. Ha hülyekiscsaj 10 cm-es tűsarkúban nyom egy seggest a hóban azon igen, de táskakiszakadás nálam nem az a kategória.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.02. 09:23:06

@Kytia: Szegény ha tudná, hogy ő volt este a téma nálatok! :D

"Úgy gondolom, a hasonló negatív tapasztalatokon sokunknak át kell esnie, hogy értékelni tudja a jót."

Ezt a mondatot eltekintve tetszett a poszt. De ez a mondat.... hát nem tudom... Hogy értékelni tudja a jót, OMG! LOL! Nem ő válaszotta az előző pasit? Vagy az a gonosz ikertesója volt??? Van aki nehezen viseli a visszautasítást. Nálam is volt olyan, hogy megmondtam egy pasinak, nem akarok vele összejönni, erre elhíresztelte az egész discoban, hogy hányszor megdugott már. Ha a posztoló barátai a pasinak hittek... hát... azok milyen barátok??? Nálam egy jó barát el sem gondolkozik azon, vajon ki hazudhat kettőnk közül, főleg ha én dobtam az illetőt. Magát minősítette a pasi ezzel! Szánalmas!

fumerin 2011.02.02. 09:26:07

@Bundabandi: Szerintem is nem az a fontos, hogy mit mondanak, hanem ki mondja:D

nosce 2011.02.02. 09:27:09

@Bundabandi:
"erre elhíresztelte az egész discoban, hogy hányszor megdugott már."
Gondolom utána az egész disco őt irigyelte :)

deflorator 2011.02.02. 09:27:12

@Zsu0805: Pedig legszebb öröm a káröröm. Ráadásul ha elég hangosan nevetsz, akkor előbb-utóbb a szenvedő fél is veled tart. :-)

2011.02.02. 09:28:58

@deflorator:
Jó dolog a káröröm, de nem ugyanazokat a dolgokat tartjuk viccesnek. :)

nosce 2011.02.02. 09:30:31

@Zsu0805:
a kárörvendés a legtisztább emberi érzés, nem szokták színlelni :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.02. 09:32:09

@tuli _: Azért a kettő nem egy kategória! Az, hogy nem jön el egy esküvőre, hogy jön össze azzal, hogy valaki bántalmaz egy nőt???

kóristalány 2011.02.02. 09:32:14

@Zsu0805: Hogy ki min tud nevetni, az nagyon relatív. A burlesk pl tipikus férfihumor, és Mickey egér, meg Goofy szerencsétlenkedéseit is csak a gyerekek, meg a pasik találják viccesnek. :)

deflorator 2011.02.02. 09:35:19

@Zsu0805: Azt nem tudhatod :) Az ugye önmagában is vicces, ha valaki váratlan helyzetben jóízűen nevet. Könnyen azon kaphatod magad, hogy vele tartasz te is... :-) A sztoriban szereplő srác hősiesen, önzetlenül nevetni kezdett amint megtörtént a baj, hogy másokat jókedvre derítsen. :-)

2011.02.02. 09:35:32

@nosce: @kóristalány:
Ezért is írtam, hogy más ilyennemű kárán én nem tudok nevetni, mivel ez számomra nem vicces és hogy nem ugyanazokat a dolgokat tartjuk viccesnek. :)

deflorator 2011.02.02. 09:37:16

@Bundabandi: Úgy, hogy már most sem törődik veled különösebben. Ha már nem csak untatni fogod, hanem idegesíted is, akkor talán majd meg is ver. És néha megdug, ezért továbbra is azzal vigasztalod majd magad, hogy de azért biztosan szeret.

Frigyesur (törölt) 2011.02.02. 09:41:59

Mintha hallottam volna mar olyan sztorit, ahol a srac szakitas utan az ismerosoknek korlevelet kuldott, hogy mekkora szemet a csaj. Vajon honnan is? :)

2011.02.02. 09:43:30

@Frigyesur:
Az ilyen stílusú emberek elszaporodtak. :)

Frigyesur (törölt) 2011.02.02. 09:45:16

@fumerin: :DD

@Kedves Nard: En is igy vagyok vele. Nyilvan elismeresre melto, akinek igy is van eletkedve, nekem nem menne.

Kytia 2011.02.02. 09:46:06

@tuli _: "ha valakit az előző kapcsolatában összevernek, azért is hálás, ha nem verik meg, csak ordítoznak vele"

Mondasz valamit.:)) Én is valami ilyesmit mondtam neki.

@kóristalány: Mééé? Én röhögök Goofyn.:))

Frigyesur (törölt) 2011.02.02. 09:46:35

@Zsu0805: Remenykedjunk, hogy nem szaporodnak tovabb. :)

kóristalány 2011.02.02. 09:49:38

@Kytia: Biztos a benned élő gyermeki éned miatt. ;)

indapass90210 2011.02.02. 09:49:43

" többször megígérte, megváltozik. Én nem is ezt akartam, csak azt, hogy visszakapjam azt az embert, akibe beleszerettem."

Pontosan ugyanaz az ember volt, csak annyira viszketett a pinád, hogy semmi másra nem tudtál akkor gondolni. Aztán amikor a pina megkapta ami jár, jutott vér az agyba is.

Kytia 2011.02.02. 09:49:51

@deflorator: Sokkal jobb duma: "Én csak azt nevetem ki, akit szeretek." Már nem emlékszem, ki mondta.:))

deflorator 2011.02.02. 09:50:06

@Zsu0805: Ez valahol a lány kritikája is. Ha nemcsak szeretők voltak, hanem barátok is, akkor ez hogy történhet meg?

Kytia 2011.02.02. 09:51:01

@Dövan: Hmmm...mintha a férfiak is hasonló jelenségekről számolnának be néha...:D

deflorator 2011.02.02. 09:55:02

@Frigyesur: Na ez az! Témánál vagyunk! Ezek a srácok az anyjuktól tanulták ezt a viselkedést. Mert a magyar nők ilyen szintre süllyedtek. Nemcsak a szexben rettenetesen gyengék, de mivel az egész életük sekélyes és értelmetlen, a gyereknevelésben sem jeleskednek. A fiúk morális válsága a korábbi nemzedék lányai elkorcsosulásának az egyenes következménye.
Elég ezt a blogot olvasni, hogy lássuk, milyen borzalmas kilátásaink vannak a jövőre nézve! :( Hiszen a mai nők már szopni is alig tudnak (tisztelet a kivételnek...)

fumerin 2011.02.02. 09:55:18

@mooon:): Ez gyönyörű volt :DDD

fumerin 2011.02.02. 09:56:59

@deflorator: Nem szépítem...gyenge vagyok!
De simán fejbe lőnélek, akár 200m-ről is!
:D

2011.02.02. 09:57:09

@deflorator:
Nehéz kiismerni, megismerni a másikat. Gondolhatom, hogy figyeltem minden részletre, beszéltünk eleget, tudom mire milyen reakciót fog adni, aztán jön egy váratlan esemény és teljesen másképp cselekszik. Egyes emberek nagyon váratlanul meg tudnak lepni minket, és nagyon nem tehetünk ellene semmit.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.02. 10:02:20

@deflorator: Te NE SZÓLJ HOZZÁM egysejtű IQ betyár! Mi az, hogy akkor talán meg is ver? Fingod sincs róla milyen ember, de az tuti, hogy sokkal értékesebb nálad! Mr. nagyarc élőben bemosnék ezért neked, csak úgy repkednének a mitokondrimok!

Kytia 2011.02.02. 10:04:31

@deflorator: Nem gondolkodtál még disszidáláson, vagy valami hasonlón? Talán nem kéne a rettenetes magyar nőktől szenvedned tovább, és mindenkinek jobb lenne.

"A fiúk morális válsága a korábbi nemzedék lányai elkorcsosulásának az egyenes következménye."

Az anyámat meg ne merd szidni, mert pofán b*szlak.:)

2011.02.02. 10:05:45

Csak úgy repkednek itt a virtuális pofonok. :(

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.02. 10:07:08

@Kytia:

Ne dumálj neki, bisztos 60kg-s bálna vagy! :D

deflorator 2011.02.02. 10:09:11

@Bundabandi: Nagyon békés természetű vagyok, de azért azt én sem nézem jó szemmel, ha valaki megpróbál bemosni nekem! Egyébként ilyen reakciót nem a valóban intelligens embertársaimnál szoktam tapasztalni. :-)
@fumerin: Mint ahogy ilyet sem.

Az ilyen agresszív, kötekedő, öntelt nők nevelik a jövő nemzedékét. :( Kihalásra vagyunk ítélve...

Kytia 2011.02.02. 10:09:20

@Zsu0805: Hát, néha kell.:))

@Kedves Nard: Naná! Ráugrok és összegyűröm egy perc alatt.:))

tuli _ 2011.02.02. 10:12:26

@Bundabandi:
a baj az, hogy nem partner abban, ami neked fontos. szerintem. nyilván te tudod, hogy egyéb dolgokban mennyire ad sokat. mindenesetre ez önző dolog, és úgy gondolom, ezekben a dolgokban a későbbiekben felerősödik az önzés.
valóban, nem mi vagyunk benne a kapcsolatodban, és valóban, mindenkinek más a tolerancia küszöbe.
én hálás vagyok, ha megtesznek értem olyat is, amihez annyira nem fűlik a másiknak a foga. és rosszul esne, ha értem nem tenne meg olyan dolgot, ami nekem fontos, neki pedig nem kerül túl sokba.

@Kytia: igen, ezért mondom a tolerancia küszöböt.

deflorator 2011.02.02. 10:13:10

@Kytia: Nana! Szexről szó sem lehet! Azt ki kell érdemelni!

Frigyesur (törölt) 2011.02.02. 10:13:30

@deflorator: Nincs mas hatra: a ferfiaknak egymassal kell szaporodniuk, amig nem keso. ;(

nosce 2011.02.02. 10:16:05

@deflorator:
", de azért azt én sem nézem jó szemmel, ha valaki megpróbál bemosni nekem! Egyébként ilyen reakciót nem a valóban intelligens embertársaimnál szoktam tapasztalni."

néha egy büntető jobbhorog ezerszer intelligensebb, mint egy egész bekezdés írás meg érvelés :)

fumerin 2011.02.02. 10:16:18

@deflorator: Nem vagyok agresszív, csak vadász;)
És vedd úgy, hogy ez egy finom és nemes gesztus tőlem, amit bájos és kedves természeted előcsalogatott rejtett mélységemből:DDD

Kytia 2011.02.02. 10:16:55

@deflorator: Ne aggódj. Ez nem fog emlékeztetni a szexre...bár...ki tudja...ahány ház, annyi szokás.:D

Frigyesur (törölt) 2011.02.02. 10:18:25

@tuli _: Hat jah. En is elmentem egy baratja eskuvojere, pedig nem programjaim netovabbja, hogy az exevel ulok egy asztalnal. De eszembe nem jutott volna nem elmenni. Az nem onfejuseg lett volna.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.02. 10:21:04

@Frigyesur:

A temetések sokkal jobb mókák. Én már lennék a nagyimén! .D

Frigyesur (törölt) 2011.02.02. 10:22:37

@Kedves Nard: Ez morbid. Voltam eleg temetesen, lattam eleg halottat. Keves dolgot gyulolok jobban a temetoknel.

deflorator 2011.02.02. 10:24:04

@fumerin: Alig várom már, hogy rám támadj az 50 kilóddal. :) Nőket sosem ütök meg, de ellened még védekeznem sem kéne. :) Az az ötlet meg, hogy az utcán puskával elkezdesz emberekre lövöldözni, szerintem a rendőrség tetszését is egészen biztosan elnyerné. :D

deflorator 2011.02.02. 10:24:58

@Frigyesur: Múltkor én is voltam egy temetésen, de nagyon rossz volt a zene: egyedül én táncoltam.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.02. 10:27:03

@deflorator: Veled másképpen úgy látom nem lehet beszélni! Én is baromi béketűrő vagyok, de azt a stílust, amit az előző kommentedben megengedtél magadnak senkitől nem tűröm el! Felőlem trollkodhatsz itt, de az, hogy beleszólj az életembe és becsméreld azt az embert akit szeretek, azt nem tolerálom!

Dr. Jula Watson 2011.02.02. 10:28:02

Jó reggelt!

Látom ma is elszabadultak az indulatok.

deflorator 2011.02.02. 10:30:47

Igen, ezek a magyar nők vadállatok. Ahelyett, hogy az ágyban vezetnék le azt a rengeteg szexzális feszültséget, ártatlan férfiakat bántalmaznak (egyelőre csak verbálisan). Olyan férfiakat, akiket intellektuális érzékenységük visszatart az olyan brutálisan közönséges tevékenységtől, mint a verekedés, vagy az alpári vitatkozás.

fumerin 2011.02.02. 10:30:53

@deflorator: :D
Távcső?
Nem is látni, csak az eredményt:)

deflorator 2011.02.02. 10:33:15

@Bundabandi: A világért sem szólok bele a magánéletedbe, Bundás! Csak felvázoltam egy ilyen kapcsolat lehetséges veszélyeit elméleti szinten. Azt egy percig sem merném állítani, hogy a te esetedben ez valóban bekövetkezhet. Hiszen jó emberismerő vagy, te magad is számtalanszor mondtad már, hogy téged még soha sem vertek át!

nosce 2011.02.02. 10:35:55

@Dr. Jula Watson:
"
Látom ma is elszabadultak az indulatok."

és a mamuszok ? :)

blah 2011.02.02. 10:36:32

@deflorator: vagy az is lehet, hogy fél percen belül már sírsz...

2011.02.02. 10:37:35

Kérdés:
Mikor ért véget a középkor?

deflorator 2011.02.02. 10:38:35

@Kytia: Csak elképzeltem ahogy birkózunk. Rám mászol, megpróbálsz betusolni, én közben hidalok, te rám ülsz, utána cserélünk. A nagy küzdelemben lecsúszik a nadrágom. Próbálom visszarántani, de a pólód is elszabadul és a melleidet a számban találom. Egy szó mint száz, ez inkább szexnek tűnik, ne is tagadd!

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.02. 10:42:28

@tuli _: Úgy gondolom, hogy ha valakivel együtt vagyok már több mint 9 éve, elég jól ismerem. Nekem nem nagy szám, hogy nem jött el, nem esett jól, de tudom, hogy ő ilyen és kész. De kik vagytok ti, hogy itt bizonygassam nektek ezeket??? Nem ismertek és őt sem. Egy kiragadott történetből még nem ismeritek az egész embert.

Önző "ezekben a dolgokban" Milyen dolgokban? Mert nem jött el egy esküvőre, ahová én sem menten örömmel? Tényleg ez a legnagyobb dolog a világon?!

És mi van azokkal a nőkkel akiket tényleg megver a párjuk? Vagy megalázza. Fűvel-fával megcsalja. Elissza az összes pénzt, játékgépezik. A nőt bezárja, korlátozza, uralkodik felette és rettegésben tartja. Nekem ezek a dolgok sokkal de sokkal szörnyűbbek, minthogy nem jött el egy hülye esküvőre. És itt befejeztem ezt a témát.

Dökvín 2011.02.02. 10:43:11

Ne etesd a trollt, s elunva magát eloldalog :) tutter fizetett uszító, óóóóó

Dökvín 2011.02.02. 10:45:45

@Bundabandi: nyugi, nem akart tuli bántani szerintem! Teljesen igaz, hogy a háttér ismerete nélkül csak vakon tapogatózás lehetséges, amit ő írt, abszolút igaz lehet egyes kapcsolatokban. Más kapcsolatokban meg a fordítottja :)

nosce 2011.02.02. 10:46:02

@Zsu0805:
"Mikor ért véget a középkor?"

kb. a dinoszauruszok kihalásával, kréta után :)

2011.02.02. 10:47:09

@nosce:
:) Zsírkréta vagy a sima iskolai fehér kréta után? :)

fumerin 2011.02.02. 10:47:52

@Zsu0805: Vagy 1492 ( nagy földrajzi felfedezésektől), vagy az angol polgári forradalomtól: 1648.
1500-1600-as évek, nem egyértelmű.

nosce 2011.02.02. 10:48:12

@Zsu0805:
ezt még kutatják :)

Frigyesur (törölt) 2011.02.02. 10:48:31

@Bundabandi: Azert hozzatennem vannak olyan nok, akiket sosem zartak be, sosem korlatoztak, sosem uralkodtak felettuk, sosem tartotak rettegesben, sosem csaltak, sosem alaztak meg, sosem vertek meg, sosem ivott a parjuk, sosem jatekgepezett a parjuk. Eeeees: elment veluk a hulye eskuvore is. Nem ahhoz kene viszonyitani, hogy mennyivel rosszabb lehetne.

Nezd, rajtad kivul mindenki negativan iteli meg. Ennyi.

Ha annyi lett volna leirva, hogy megcsalt, akkor sem erdekelt volna minket a tobbi, hanem ennyibol megiteltuk volna az embert.

Dr. Jula Watson 2011.02.02. 10:54:49

@nosce: Az éjjel ébren felügyeltem őket, ott is voltak reggel a helyükön :)

2011.02.02. 10:57:08

@nosce:
Legyen a zsírkréta, mert az lehet színes is. :)

nosce 2011.02.02. 10:58:32

@Dr. Jula Watson:
hiába no, valamit nagyon tudsz :)

nosce 2011.02.02. 10:59:33

@Zsu0805:
igazad van, kréta tuti h szines volt :)

fumerin 2011.02.02. 11:00:09

@Zsu0805: Kérdezz bátran, töriből jó vagyok:)

deflorator 2011.02.02. 11:01:02

@Bundabandi: Nem kell semmit bizonygatni. Elég, ha neked megfelel, hiszen te élsz ővele. Ráadásul esküvő amúgy is ritkán van, ha soha nem megy el veled egyre sem, akkor is kihevered. :)

Kytia 2011.02.02. 11:01:19

@deflorator: Én máshogy képzeltem. Én felemelek egy baseball ütőt, vagy petrencés rudat, jó erősen megsuhintom feléd, nagyot koppan az üres koponyádon, és békésen elterülsz, sokak nagy örömére. Ha ez is szex neked, valóban gond lehetett a felmenőiddel.

2011.02.02. 11:01:44

@nosce:
Hamár most minden szürke és hideg legalább a kréta legyen színes. :)

2011.02.02. 11:02:19

@fumerin:
Nekem mindig is a töri volt a halálom. Főleg a királyok kora utáni rész. :)

bagolybagoly 2011.02.02. 11:02:25

Oh, a bosszúálló kör-e-mail a kedvenc műfajom.
Másoljon már be valaki, akinek esetleg van.

Dr. Jula Watson 2011.02.02. 11:02:48

@nosce: Persze, ma például a karikáimat méltósággal viselni :)

Dr. Jula Watson 2011.02.02. 11:03:57

@bagolybagoly: Én ezekből a remek mulatságokból sajnos mindig kimaradok.

Kytia 2011.02.02. 11:05:36

@Zsu0805: "A középkor végének időpontját Amerika felfedezéséhez (1492) illetve a reformáció 1517-es kezdetéhez kötötték. Az egyes nemzetek történetírói gyakran a saját történelmük korszakhatárához igazították a középkor végét, így például az angoloknál előfordul, hogy bosworthi csata dátumától (1485) számítják az újkor kezdetét, míg a magyar történetírás a mohácsi csatavesztésnél (1526) jelöli ki a határt."

Egyszóval, szabadon eldönthető.:))

deflorator 2011.02.02. 11:07:17

@Kytia: Még ha nem is vagyok olyan okos mint te, azért az én koponyám sem üres. És a farkam is 19.5 centi, ami felér egy egyetemi diplomával!

tuli _ 2011.02.02. 11:07:18

@Bundabandi: arra gondoltam, hogyha valamihez nem fűlik a foga, akkor nem teszi. természetesen itt is vannak arányok. én sem szeretek mindent, mégis megteszem, ha a páromnak fontos. gondolom, ezzel te is így vagy.
a vita abban van, hogy én úgy érzem, legyek annyira fontos a másiknak, hogy ha számomra fontos valami, és tudja, hogy rosszul esik, ha nem teljesíti, szedje össze magát, és tegye már meg. Nem a Himalájára kell felmásznia.
Semmiképpen nem akartalak bántani, biztosan szeretitek egymást, ha már ilyen kivont karddal véded. :)
Nekünk nem fér bele, neked belefér. Hol itt a gond? :)

fumerin 2011.02.02. 11:08:10

@Kytia: Azért adnak meg századokat és nem pontos dátumot.
Nekem nem google a barátom, hanem egy töritanár ;) :D

deflorator 2011.02.02. 11:09:32

@tuli _: Lehet, hogy Bundás párja felmászna a Himalájára (vagy megtenne más egyéb dolgot, amit más esetleg nem), neki az esküvőre nincs kedve menni. Introvertált típus...

Dökvín 2011.02.02. 11:09:44

@Frigyesur: Nem tudom, szerintem egyáltalán nem elítélendő, ha nem megy el vele. Pláne amíg a másik sem zokog emiatt egész esküvőn, hanem elmegy egyedül/barátokkal, és ő is jól érzi magát. Kell sokszor a kompromisszum és az egymáshoz igazodás, persze, de miért kéne bármit is kötelezővé tenni? Pláne egy bulit? Pláne, ha ezzel egyikük sem sérül, bántódik meg? Nincsenek összenőve, kell kis önállóság bakker

Hurri Kán 2011.02.02. 11:09:53

Hát ez elég se füle-se farka... Megváltozott a zember a kapcsolatban... Máskor meg a nők változnak meg. Nem működött, vége lett, kalap, kabát, csapó.

nosce 2011.02.02. 11:10:52

@Dr. Jula Watson:
"a karikáimat méltósággal viselni "
Hol viseled? a mellbimbódban ? vagy meg se merem kérdezni még hol :)

fumerin 2011.02.02. 11:11:12

@gyvy: Csapó:DDD
Az maradt a srácnak:DDD

Kytia 2011.02.02. 11:12:18

Tegye fel a kezét, aki tud énekelni!

@fumerin: Te tudod. Google gyorsabb, és nem kér enni.:D

nosce 2011.02.02. 11:12:40

@Zsu0805:
Kréta sztem most színes, nyáron szokott kopár lenni :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.02. 11:12:49

@Frigyesur: Miért kéne ahhoz viszonyítani, hogy mi lenne ha tökéletes lenne? Ha ehhez viszonyítok az mindig negatív lesz, mert senki és semmi sem tökéletes. Másik pasival meg más lenne a baj. A mérleg serpenyőjében jelenleg több a jó, mint a rossz.

Írok egy jobb sztorit, hogy legyen min csámcsogni! Az egyik évfolyamtársam párja, 40 éves lesz éppen. Nem dolgozik, mert a szülei szerint a legfontosabb, hogy a diplomája meglegyen, addig eltartják. Hát mostanra sikerült csak neki! :D Otthon van egész nap, unatkozik. Felrakta magát egy oldalra, hogy szexmasszázst vállal! A csaj megtalálta a gépen az előzményekben az oldalt és ráismert a pasira. Fel volt töltve egy kép (fej nélkül, csak a teste), amit a strandon készített róla (mármint a csaj a pasiról), ezen képen egy szál f@szban látható. A pasi kimagyarázta magát azzal, hogy ő csak a közös kasszához szeretett volna ezzel hozzájárulni, mert így majd el tudnának menni nyaralni. Mit gondoltok elhitte-e a lány a sztorit? Na?

Dökvín 2011.02.02. 11:12:58

@Zsu0805: A sima kréta is lehet színes :) Mindenesetre a zsír tényleg jobb, jó puha és maszatos ;D

Frigyesur (törölt) 2011.02.02. 11:13:53

@catyca: Nem arrol van szo, hogy kotelezo vagy ossze vannak nove. Hanem, hogy kepes vagy-e erot venni magadon a masik kedveert, azert, ami neki fontos, es neked o fontos. Marpedig ha a masik fontos, igenis erot vesz magan az ember. Az onallosag nem abbol all, hogy a masik nem tamogat. Nekem olyan kapcsolat, ahol a masik erre nem kepes, az nem kompromisszum lenne, hanem megalkuvas.

bagolybagoly 2011.02.02. 11:13:53

@deflorator: Azért a CV-be ne feltétlenül írd be. Kevés munkakörnél elvárás.

Hurri Kán 2011.02.02. 11:14:31

@Kytia:
És nem horkol :)))

@catyca: A fehér is egy szín :)

Hurri Kán 2011.02.02. 11:15:21

@deflorator:
Keresztbe vagy hosszában? Nem mindegy...

Dökvín 2011.02.02. 11:15:33

@Bundabandi: LOL :D Ez tényleg ütős volt!

Frigyesur (törölt) 2011.02.02. 11:16:04

@Bundabandi: Nem a tokeleteshez kell viszonyitani, de nem is a legrosszabbhoz. De nyilvan azt csinalsz, amit akarsz, mi csak velemenyt mondunk. Mind hulyek vagyunk. :D

Dökvín 2011.02.02. 11:16:23

@gyvy: És az átlátszó? :D Az is színes, mert látszik benne a háttér... :D

deflorator 2011.02.02. 11:17:16

@bagolybagoly: Ez így eddig eszembe sem jutott. Pedig harmadik diplomaként jól mutatna.

Hurri Kán 2011.02.02. 11:18:04

@catyca:
Az nem. Ott a háttér színes, nem a kréta :)

Kytia 2011.02.02. 11:18:07

Naaaa, senki nem tud énekelni??

Dökvín 2011.02.02. 11:19:55

@Frigyesur: Ám mivel Bundabandi maga írta, hogy ugyan nem ugrált a hírtől örömében, de fölhöz sem vágta, gyakorlatilag részáről kb mindegy volt, h az ember megy-e, embernek meg nem volt mindegy, mert nem akart. Akkor miről is beszélünk? Mind1, szerintem fejezzük be ezt a témát, biztos idegesíti már szegényt. Én mindenesetre abszolút megértem, nincs itt semmi gáz, nem kell rémeket látni. Nem kell a kútba ugrani sem, csak mert a párom azt szeretné :D

Hurri Kán 2011.02.02. 11:20:43

@Kytia:
háttértáncot vállalok :DDD

Dökvín 2011.02.02. 11:21:53

@catyca: Vagy leborotválni a hajam, vagy szado-mazoban nyomni, vagy mittudomén :) Egyszerűen nem kell minden kívánságot teljesíteni, csak ami nekünk belefér. Ez meg egyéni. Neki az esküvő momentán nem fért bele, ő joga/joguk ezt megítélni, nem nekünk

Dr. Jula Watson 2011.02.02. 11:22:14

@nosce: Annál sokkal láthatóbb helyen. A szemem alatt :D

Frigyesur (törölt) 2011.02.02. 11:22:29

@catyca: Nem ertem, ha nem orult, akkor miert is volt neki mindegy? Ossze vagyok zavarodva. :S A kutbaugras egesz mas tema, remelem ezt te is belatod.

fumerin 2011.02.02. 11:22:32

@Kytia: Csak szeretek.
Gyvy tehetsége mellett az enyém eltörpül!
Igaz, én nem a virágágyásban szoktam elkövetni a merényletet az emberiség ellen:D

Frigyesur (törölt) 2011.02.02. 11:23:10

@catyca: Vagy hogy ez is egeszen ertelmetlen pelda, mert nem errol van szo.

Hurri Kán 2011.02.02. 11:23:56

@fumerin:
Hányszor mondjam még hogy ott már nem énekeltem? Beszélhet nektek az ember akár a falnak :DDD
*lemondó arccal legyint*

Hurri Kán 2011.02.02. 11:26:24

@Kedves Nard:
Csak ha előtte megmutatod hogy hogyan kell :DDD

nosce 2011.02.02. 11:26:35

@Kytia:
Ha mindent összevetünk, még azt is amit Burke mond :), 1517. Wittenberg (Luther tanok) volt a mérföldkő :) illetve az 1530. augsburgi birodalmi gyűlés, tekintve h a középkor lényege a katolikus (római) egyház totalitaritása, szerintem.

fumerin 2011.02.02. 11:27:12

@gyvy: Merényletről beszéltem, nem dalolásról:DDD

summerstorm 2011.02.02. 11:27:47

@deflorator:

uncsi vagy most már...

@Kytia:

én tudok én tudok én tudok :))
mit kell énekelni :D?

tuli _ 2011.02.02. 11:27:50

@Frigyesur: erről van szó.
@deflorator: persze. ezért mondtam, hogy nekem nem fér bele, neki belefér.

@Bundabandi: mindig van rosszabb. naná, hogy senki sem tökéletes. nekem is vannak hülyeségem (nem kevés), és a páromnak is. azért még szeretem.
de jól esett, amikor a számára nem túl kívánatos családi rendezvényre eljött, ahol az összes nagynénivel udvariasan, kedvesen beszélgetett, mert tudta, hogy nekem fontos, hogy ott legyen. cserébe, mikor láttam, hogy neki kezd elég lenni, nem erőltettem, hogy maradjunk.

viszont, ha neked nem gond, akkor mit érdekel, mi mit mondunk? :)
tudhatnád már, hogy mi mindig, mindent jobban tudunk :D

nosce 2011.02.02. 11:28:28

@Dr. Jula Watson:
kár :), de miért kaptad ? Nem intelligensen érveltél ? :)

Dökvín 2011.02.02. 11:28:34

@Frigyesur: Szerintem ugyanaz, csak felnagyítottam, hogy egyértelműbb legyen.
Szerinted a párod minden egyes kérését teljesítened kell, függetlenül attól, hogyan vélekedsz, érzel az adott kéréssel kapcsolatban? Szerintem nem kell :) Nem tudom, te hogy vagy vele, nekem nem a hiúságomat legyezgetné, hogy akarata ellenére való dolgokat is megtesz értem, sokkal inkább bántana, ha a párom csak igennel felelne mindenre, holott jól tudom, hogy nem akarja az adott dolgot. Én úgy látom, ez inkább éket ver két ember közé, mintsem közelebb hozza őket egymáshoz.

Hurri Kán 2011.02.02. 11:28:43

@fumerin:
Az más... Hiába fenyegetőztem hogy letépem három muskátli virágát ha nem hoznak egy autót és pénzt, de egyszerűen le se szartak :DDD

fumerin 2011.02.02. 11:30:31

@gyvy: Hányáshoz már nem kell csendélet:DDD

summerstorm 2011.02.02. 11:31:45

@nosce:

elvesztettem a fonalat...
hogy jött ide a történelemóra...

Frigyesur (törölt) 2011.02.02. 11:33:40

@catyca: Nem, ez nem felnagyitas volt, hanem csusztatas. Ugyanis nem osszevetheto egy kartekony cselekedet azzal, hogy valaki kenyelembol kibujik egy esemeny alol, ami a masiknak fontos. Hangsulyozom, az eskuvo egyszeri es megismetelhetetlen alkalom, s mint olyan, 'megbocsathatatlan' a tavolmaradas. Nekem a kapcsolat komolytalansagat jelezne.

Ki beszelt hiusagrol? Nem a hiusagrol szol. Hanem, hogy mit meg nem tennel erte... Es ez nem a masik elvei ellen valo cselekedet lenne.

Hurri Kán 2011.02.02. 11:33:41

@fumerin:
Amit eccer megittam az már az enyém! :DDD Inkább hátrahajtom a fejem de akkor se engedem hogy kijöjjön :DDD

Kytia 2011.02.02. 11:34:19

@mooon:): Valami zúzós együtteshez kellenének kemény arcok.:)

nosce 2011.02.02. 11:35:03

@mooon:):
" Zsu0805 2011.02.02. 10:37:35
Kérdés:
Mikor ért véget a középkor? "

hát így :)

Dr. Jula Watson 2011.02.02. 11:35:41

@nosce: El kell, hogy keserítselek, még tetoválásom sincs :)

Inkább azt mondanám eredménytelenül érveltem. Nem bírtam magam meggyőzni, hogy a hajnali 2 órás ébredésem után visszaaludjak.

@catyca: Vizont vannak dolgok, amiket még ha összeszorított foggal is, de megteszünk a másikért. És a másik családjának elviselése, a családi programokon való részvétel az ilyen.

fumerin 2011.02.02. 11:35:46

Szerintem bízzuk Bundabandira, hogy neki mi a jó!
Én is ma értesültem a fészbúkon, hogy a zember szombaton esküvői ruhát fog válogatni az esküvő kiállításon. Igaz, ezt a munkatársai írták, nem autentikus forrás:D

deflorator 2011.02.02. 11:36:25

Visszatérve a posztra, ez a fiú teljesen gyökér. Elkényeztetett köcsög, elvárja, hogy minden akarata teljesüljön, feltétel nélküli szeretetet követel anélkül, hogy azért érdemben tenne bármit. Engem mindig meglepett, hogy ilyen kisfiúknak (férfinak nem nevezném) miért van barátnőjük, mivel tudják nem hogy megtartani, de megszerezni? Ez valami pszichológiai trükk, hogy úgy viselkedik, mintha ő lenne a király akkor a nők ezt azonnal el is hiszik róla? Pedig a valóságban nagyon törékeny önbizalma van, ha szakítás után ilyen gyerekes módon kell helyreállítania.
De az a nő, aki egy ilyennel jön össze, sem állt sorba amikor az észt osztogatták.

Dökvín 2011.02.02. 11:37:04

@Frigyesur: Dehát nem a saját esküvőjükről van szó :D Még az is előfordulhat, hogy a pasi nem is ismeri a párt, ki tudja!

nosce 2011.02.02. 11:37:04

@Kytia:
"Valami zúzós együtteshez kellenének kemény arcok.:)"

deflorator ? :)

Father Justice (törölt) 2011.02.02. 11:38:06

Megváltozott az ember a kapcsolatban: előbb Ödön volt az, aztán Gyula lett. Ami nagy kár, mert ahogy elnézem, ez a név egy-kettőre előhozta az emberekben rejlő ősi agressziót. Csak úgy repkednek a bézbózütők, pedig még dél sincs! :)

Azt lenne érdemes megvizsgálni, Ödön miért nem volt szimpatikus a posztíró környezetének, Gyula viszont miért volt az. Valószínűleg az előbbi nem színészkedett, ellentétben Gyulával, aki előttük is megjátszotta magát, míg nem érezte magát totálisan nyeregben a posztírónál. A totális nyeregnek több indikátora is van, de amikor a nőtől nemcsak kölcsönkérni lehet, de az szívesen is ad, az mindenképpen dobogós jelenség.

Zanzásítva így fest a dolog: azért maradtam több mint egy évig együtt a kicsinyes, rosszindulatú, jellemtelen olcsójóskával, mert nem túrta szét a lakást és tudott dugni. Ha sokaknak ilyen negatív tapasztalatokon is át kell esnie ahhoz, hogy értékelni tudják a jót, akkor sokak számára igazából nincs remény.

Dökvín 2011.02.02. 11:38:18

@Frigyesur: Ismerek amúgy olyan ember is, aki elvből nem megy esküvőre :D Hehe. Mondjuk ő azóta változtatott ezen nézetén, és elmegy, ha hívják :)

nosce 2011.02.02. 11:39:54

@Dr. Jula Watson:
és nem is szeretnél ? egy nyillal átlőtt szív a bal mellen olyan sexi :)

Dökvín 2011.02.02. 11:39:55

@deflorator: Ne is mondd, egy barátnőm szinte szóról szóra ugyanezt a kapcsolatot éli a barátjával, akit ráadásul szintén Gyulának hívnak... Mondjuk az a srác szerintem még a posztbelinél is betegebb!

deflorator 2011.02.02. 11:40:43

@nosce: Majd ha lesz honlapja az együttesnek, trollkodást ott is vállalok. Rám számíthattok!

Dökvín 2011.02.02. 11:41:06

@Dr. Jula Watson: Igen, ha az tényleg fontos neki, és az én elveimmel sem ellenkezik.

Dr. Jula Watson 2011.02.02. 11:42:12

@nosce: én már így is túl szexi vagyok :D

summerstorm 2011.02.02. 11:43:00

@Kytia:

anyámmal élek, babettával járok, macskám van, és ne legyek kemény?
:DDDDDD

Sonata Arctica, Nightwish, Moonspell elég kemény e :D?

Hurri Kán 2011.02.02. 11:43:15

Sok kapcsolat sikere (és hossza) szerintem azon (is) múlik, hogy mind a két fél tudja, hogy miből és mennyit kell engedni, és mikor. És persze ennek a dolognak kölcsönösnek kell lenni.
Értelmetlen elvárásokat támasztani hosszú távon biztos hogy nem vezet jóra.

nosce 2011.02.02. 11:43:46

@Dr. Jula Watson:
Na de nem is ez a lényeg, hanem h diadalmaskodtál a mamuszok felett :)

Dr. Jula Watson 2011.02.02. 11:44:17

@deflorator: de oda valami új szöveget kell kitalálni :)

nosce 2011.02.02. 11:44:43

@deflorator:
sztem feltétlenül számítanak rád :)

bagolybagoly 2011.02.02. 11:45:26

@Dövan: oh, brit tudósok igényességével.

kiraaaaa 2011.02.02. 11:45:55

kacsingat ez a szar oldal, míg betölti a szöveget, ritka idegesítő:)

de lehet ez egy kapcsolat kezdete:)))

Dökvín 2011.02.02. 11:46:16

@Frigyesur: Jó, akkor vulgáris leszek. Mondjuk fiú minden álma a pisikeksz. Lánynak meg mondhatni... nem igazán. Tegyen akkor kedvére a fiúnak, élete párjának? Hiszen ez a fiú minden vágya, nagyon akarja, és végülis nem is kártékony cselekedet, ahogy mondtad. Szóval?

Szerintem egymás vágyainak tiszetletben tartása, kéréseinek teljesítése- amíg (!) az nem ellenkezik a mi elveinkkel nagyon nem egy komolytalan kapcsolat ismérve. Sőt.

Dr. Jula Watson 2011.02.02. 11:47:42

@nosce: legalább valami jó is legyen ebben a történetben :)

deflorator 2011.02.02. 11:48:29

Ha jobban belegondolok, a nőkkel, pláne a fiatalokkal nehéz értelmesen beszélni, mindenen csak vihognak. A fiatalok okosító újságaiból meg csak annyit lehet tanulni, hogy ha nem vagy híres énekes vagy filmszínész, akkor soha sem fogsz dugni. Illetve a dugásról még elég nagy elméleti tudást lehet megszerezni, ebben az egy dologban tehát a többség azért elég jó.
Nekem magamnak is el kellett használnom két kapcsolatot, mire rájöttem, hogy kb. mit várnak a nők, és a harmadikban már nem fejtevő biovibrátorként viselkedtem.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.02. 11:49:34

@catyca: :D Köszi! :D Szívemből szóltál most!

Dr. Jula Watson 2011.02.02. 11:50:25

@catyca: csak azt nem értem, miért hivatkozol ezügyben mindig az elvekre. Mert egy ilyen eseményre elmenetel az nem elvi kérdés. Hacsak nem szombaton van mondjuk, és az illető zsidó, vagy valami egészen különleges vallási felekezet tagja, ahol tiltva van a házasság, és üldözendő. Minden más csak kifogás.

nosce 2011.02.02. 11:50:30

@Dr. Jula Watson:
Az a lényeg h jól jöttél ki belőle :)

Frigyesur (törölt) 2011.02.02. 11:50:48

@catyca: Amirol te irsz az visszaeles. Mindenki mas meg nem errol beszel.

Hurri Kán 2011.02.02. 11:52:19

@nosce:
Na most már jöhetne egy kis infó erről a mamuszmizériáról. Egész éjjel álmatlanul hánykolódtam :DDD

deflorator 2011.02.02. 11:52:25

@Dr. Jula Watson: Azért, mert az egyikük azt mondja, hogy légyszi ne menjünk, a másik meg azt, hogy légyszi de. Miért pont az egyik engedjen és ne a másik? ^^ A kölcsönös kompromisszum ebben az esetben az, hogy jó, akkor te menjél, én maradok! :-)

fumerin 2011.02.02. 11:52:54

@catyca: Van benne igazság, de elég élesre tetted a képet:D
Én alapból nem kívánnék olyan dolgot, ami tudom, hogy nem fér bele a zembernek.
Most egy jól sikerült fél óra után kérném meg arra, hogy csókolózzunk?:DDD

Father Justice (törölt) 2011.02.02. 11:53:39

@deflorator: @catyca: Pedig elég egyértelmű az ilyen felállás. Adott egy kisbálna, aki örül, hogy legalább átlagos megjelenésű barátja van - cserébe az gyakorlatilag bármit megtehet a kapcsolatban, amit nem szégyell. Persze ha a fickó bónuszba még csóró is, a szintkülönbségnek még nagyobbnak kell lennie.. de nem áthidalhatatlan a szakadék. :)

summerstorm 2011.02.02. 11:55:39

@deflorator:

"A fiatalok okosító újságaiból meg csak annyit lehet tanulni, hogy ha nem vagy híres énekes vagy filmszínész, akkor soha sem fogsz dugni."

A kommunikációdat nézve... te még úgy sem tudnál :D

Dr. Jula Watson 2011.02.02. 11:56:07

@deflorator: De itt nem elvekkel ellenkező dologról van szó, pusztán csak ellenkező szándékról.

deflorator 2011.02.02. 11:57:20

@mooon:): Vak tyúk is talál szemet.

Hurri Kán 2011.02.02. 12:00:02

@Father Justice ♋:
Megfelelő eszközökkel bármilyen szakadék áthidalható :DDD

Dökvín 2011.02.02. 12:00:28

@deflorator: Ezzel most nagyon egyet kell értsek :)

deflorator 2011.02.02. 12:00:32

@Dr. Jula Watson: Így van, nem ellenkezik semmilyen elvvel tiszteletben tartani az ellenkező szándékot.

nosce 2011.02.02. 12:01:03

@gyvy:
frontátvonulás van, mennek a mamuszok, és jönnek a könnyed tavaszi flipflopok :)

Hurri Kán 2011.02.02. 12:02:21

@Dr. Jula Watson:
Tegnap emlegették egész délután és most már teljesen fel lettem csigásítva érdeklődésileg :)

@nosce: Bár jönnének már :DDD

Dr. Jula Watson 2011.02.02. 12:02:38

@nosce: csatasorba állítsam őket? :)

summerstorm 2011.02.02. 12:03:01

@deflorator:

jah :DD...
megtalálja, aztáán megeszi :D
pfujj :)))...

Dr. Jula Watson 2011.02.02. 12:03:46

@gyvy: tudom, láttam :)

De a nemalvásomat kéretik nem elhappolni oké? :D

Hurri Kán 2011.02.02. 12:05:06

@Dr. Jula Watson:
Azt meghagyom neked. Alszom én nagyon szívesen ha hagynak ;-)

deflorator 2011.02.02. 12:05:39

@mooon:): Csajozáshoz csajozó szöveget használok, trollkodáshoz meg trollkodót. Megpróbálom nem keverni a kettőt. Így néha nekem is jut punci. (Még ha nem is a legjobb, mert Magyarországon ritkaság számba megy a normális testalkatú nő, plána akinek a szexhez is van érzéke.)

summerstorm 2011.02.02. 12:06:02

@Kedves Nard:

hát most mit csináljak.... vonzódom a mesemetálhoz... :))
így az megy fejből...

na jó, van még más is, ami menne fejből, de az messze nem ez a műfaj :D....
Például a Háry János egy része is megy fejből :D

Dr. Jula Watson 2011.02.02. 12:06:20

@gyvy: Nekem meg őriznem kellett azokat a huncut plüsspapucsokat :)

deflorator 2011.02.02. 12:07:53

@Father Justice ♋: Lehet, hogy a srác jobbképű volt az átlagnál, ezért nézték el neki ezt a viselkedést. Már ebben a korban megtanulja, hogy neki az égvilágon semmit sem kell tennie, majd a nők eltartják. Az ilyenből lesznek a jó stricik, amikor rájönnek, hogy nem körlevelet kell írni, hanem odacsapni, ha a nő ellenkezik.

Dökvín 2011.02.02. 12:08:00

@Father Justice ♋: Igen, van ilyen is. Viszont az említett barátnőm 27 éves, van vagy 48 kg, csodaszép, van normális végzettsége, állása. A srácnak ezek közül egyik sem, sőt, fiatalabb is vagy 6 évvel a lánynál. Van egy gázos családja, és egy megalomán, birtokló hozzáállása a dolgokhoz.

nosce 2011.02.02. 12:08:01

@mooon:):
áááá ezek csak papírtigrisek :), fel kellene őket alaposan pakolni, pl így :)
www.youtube.com/watch?v=maMDSPVbYH0

summerstorm 2011.02.02. 12:09:51

Na jó...
megy a Represent Cuba is :D....
De azt csak szűk körnek prezentálom...
őrizni kell az imidzst :))))

Hurri Kán 2011.02.02. 12:11:39

@Dr. Jula Watson:
És ez okozott akkora feszültséget hogy nem tudtál aludni. Értem :D

deflorator 2011.02.02. 12:12:28

@catyca: Egy ilyen nő nekem is kéne, ellennék mint hal a vízben. Otthon maradnék a gyerekekkel... :-)

nosce 2011.02.02. 12:13:43

@Dr. Jula Watson:
és mi lenne ha fogadnál hozzájuk egy bodyguardot ? :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.02. 12:19:38

@mooon:):

Cannibal Corpse, Machine Head, Slayer, Sepultura. Na ezek kemények. Nightwish és társai tényleg csak vicckategória, nyálmetál.

summerstorm 2011.02.02. 12:26:11

@Kedves Nard:

neeeeeeeeeeeeeemnyááááááááááááál :)
Ezeket én meghagyom neked.
mindenki ellehet boldogan azzal, amit szeret, na miccólsz :)?

Kytia-nak üzenem, hogy igazából Nard akar énekelni abban a zenekarban :D

Dr. Jula Watson 2011.02.02. 12:27:22

@nosce: Nem is rossz ötlet. Majd adok fel hirdetést az állásra :)

Dr. Jula Watson 2011.02.02. 12:28:31

@gyvy: természetesen. Ez nagyon fontos dolog!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.02. 12:29:12

@Frigyesur:

Ez nem igazi. Egy német banda mixelte össze :) De amúgy kurvajó!

@mooon:):

De. Nyál. Ömlik belőle. :)

Joe69 2011.02.02. 12:45:59

Hát igen. A főznitudás egy pasinál nagyon sok mindent visz. Majdnem annyit, mint a pénz meg a kocsi. E három valamelyikével bármelyik csajt be(meg) lehet dönteni. És ha még pszichopata is ráadásul, akkor az aztán a nyerő mix a csajoknál, akik állítólag olyannyira jó megérzésekkel rendelkeznek. És aztán utólag irogatják az ilyen sztorik tömegét, mint ez, hogy a szív szakadjon meg értük..

nosce 2011.02.02. 12:48:06

@Dr. Jula Watson:
ez bizalmi dolog, nem jó a hirdetés :)

megatoner.hu · http://megatoner.hu 2011.02.02. 12:49:29

Azért azt szögezzük le, hogy a fakanál objektív, és átvitt értelemben is jobban áll egy nőnek, mint nekünk férfiaknak..

Hurri Kán 2011.02.02. 12:52:47

@nosce:
Hát ettől nem ébredek fel :)

Dr. Jula Watson 2011.02.02. 13:00:34

@nosce: hát akkor hogy tegyek szert egy izmos férfira, aki egész éjjel az ágyam melett áll? :)

Hurri Kán 2011.02.02. 13:02:19

@Dr. Jula Watson:
Ha csak áll ott egész éjjel attól nem lesz jobb :)

Hurri Kán 2011.02.02. 13:08:41

@mooon:):
Valami magyar metált énekelnél -e? Mondjuk egy jó kis Kalapács -nótát :DDD

Hurri Kán 2011.02.02. 13:12:25

@mooon:):
Pedig az valószínűleg emlékezetes lenne :)

deflorator 2011.02.02. 13:20:56

@Joe69: És ez a mi nagy szerencsénk! Különben nem tudnánk ilyen jól szórakozni!

deflorator 2011.02.02. 13:21:31

@Dr. Jula Watson: Vágd ki egy újságból és ragaszd a falra!

deflorator 2011.02.02. 13:22:39

@deflorator: Közvetlenül a lambo mellé.

Dr. Jula Watson 2011.02.02. 13:24:57

@deflorator: a falat nem firkáljuk össze :)

Hurri Kán 2011.02.02. 13:26:30

@Dr. Jula Watson:
Ha altatódalt is énekel?
Pillanatnyilag kifogytam az ötletekből :DDD

deflorator 2011.02.02. 13:28:27

@Dr. Jula Watson: Akkor tűzd ki rajzszöggel. Minden nap cserélgetheted ha kedved tartja. Kell ennél jobb?

Kytia 2011.02.02. 13:30:13

@nosce: Miért, ő tud énekelni?:D

Defi, tudsz énekelni?

nosce 2011.02.02. 13:32:51

@Dr. Jula Watson:
ez fogas kérdés, izmos is legyen meg egész éjjel álljon neki, az nem kis teljesítmény :)

nosce 2011.02.02. 13:34:10

@Kytia:
persze h tud, csak be kell kötni a szemét h nehogy bálnát lásson közben :)

deflorator 2011.02.02. 13:34:11

@Kytia: Mi az, hogy! Sőt, még hegedülni is tudok :)

deflorator 2011.02.02. 13:35:18

@Kytia: Ordítozni viszont nem. Úgyhogy maradjunk a trollkodásnál, ahhoz jól értek.

Hurri Kán 2011.02.02. 13:36:19

@nosce:
Már miért kéne egész éjjel álljon? Optimális esetben van neki ujjacskája. Meg nyelve. Végső esetben csiklandoz a rózsaszín mamuszkával :DDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.02. 13:37:41

@Kytia:

Mindenki tud énekelni, csak nem mindenki bírja hallgatni.

nosce 2011.02.02. 13:39:40

@gyvy:
" Dr. Jula Watson 2011.02.02. 13:00:34
@nosce: hát akkor hogy tegyek szert egy izmos férfira, aki egész éjjel az ágyam melett áll? :) "

mert ez volt az igény :)

nosce 2011.02.02. 13:40:58

@mooon:):
azt meg nem láttuk mikor levetkőztél :)

Dr. Jula Watson 2011.02.02. 13:41:39

@gyvy: Na látod, ez máris egy nagyszerű dolog :)

@deflorator: ami egyszer bevált, ahhoz hűséges vagyok :)

@nosce: Természetesen a fogai is legyenek rendben :)

summerstorm 2011.02.02. 13:46:52

@nosce:

ebből az estélyiből a fél mellem így is kinn van, elégedj meg szépen azzal :DD...

Kytia 2011.02.02. 13:47:11

@deflorator: Akkor semmi trash metál? Kár.

@mooon:): Szép az új ruhád.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.02. 13:52:26

@Kytia:

Az jóság. A cégnél megfigyeltük, hogy aki nem bírja a metált, az repül. Csak a metálosok maradtak meg :) Meg itt is naphosszat az szól. A puhapöcsök hallgassanak Nickelbacket meg ilyesmit, azokban nincs tesztoszteron. :)

dr. gernika 2011.02.02. 13:53:16

@deflorator: Bezzeg az öreg nénik, mi? :)

nosce 2011.02.02. 13:54:47

@Dr. Jula Watson:
Fogak minek ? Pitbullal is meg kell mérkőzni közben ? :)

deflorator 2011.02.02. 13:55:35

@Dr. Jula Watson: Fog? Minek?? Főzni is akarsz neki?

Caddy 2011.02.02. 13:56:42

Mondjátok, hogy már nem a posztról beszéltek, mert ez egy sima, nem illetünk össze történet. :)
200 valahány komment, nem vagytok normálisak. :)

Kytia 2011.02.02. 13:57:31

@Kedves Nard: Ilyen metálos cég vagytok?:D Fémgyárban dolgozol, mi? Amúgy lehet, hogy én is repülnék, mert én meg nagyon érzékeny vagyok a túl tetsztoszteronos zenére.:)

nosce 2011.02.02. 13:59:24

@mooon:):
így van ez, a fél melledet mutatod, aztán meg az egészet akarják :)

Hurri Kán 2011.02.02. 14:00:04

@Caddy:
Bízom éleslátásodban hogy rájössz erre :D

summerstorm 2011.02.02. 14:00:23

@Kytia:

köszi :)

@Kedves Nard:

megnyugodtam.... ezek szerint nem teng túl bennem a tesztoszteron. Ez azért jó hír :DDD

2011.02.02. 14:00:33

Cukor-cukor-cukor-cukor, cukrot azonnal mert megőrülök. :( :( :(

summerstorm 2011.02.02. 14:02:43

@nosce:

hát de nem :D?
az előző nyakig felgombolós blúzom után, ez már majdhogynem levetkőzésnek számít... :))

2011.02.02. 14:02:54

@mooon:):
Mik ezek a képek Moon drága. Nagyon tetszik. :)

Caddy 2011.02.02. 14:04:30

@gyvy: kicsit dolgozom, te meg egyből piszkálsz, szép, mondhatom. :)

@nosce: én hülye meg elolvastam. Gondoltam ebédre jó lesz, de inkább valami mást olvasok. :)

Dr. Jula Watson 2011.02.02. 14:04:37

@nosce: @deflorator: A fog az esztétikum miatt kell. Na meg a lovaknak is a fogait nézik meg vásárláskor :)

Hurri Kán 2011.02.02. 14:07:37

@Zsu0805: KV-t! KV-t! Csere? :DD

@Caddy:
Én piszkálni? Mi sem áll tőlem távolabb bárki piszkálásánál :)))

@Dr. Jula Watson:
Nem elég hogy ott áll, még meg is akarod venni? :DDD

nosce 2011.02.02. 14:09:48

@Caddy:
legközelebb légy óvatos, csak a kommentekre fókuszálj :)

Dr. Jula Watson 2011.02.02. 14:10:50

@gyvy: Dehogy veszem. De mégiscsak jobb, ha egy egészséges példány áll jót magáért éjszaka az ágyam mellett :)
És gondolj bele, éjjel felébredek és a sötétben megpillantom az ijesztő mosolyú, ronda fogút, akkor egyből szívinfrktust is kapok :)

2011.02.02. 14:10:59

@gyvy:
Kávé nem jó, valami édes kell. :)

nosce 2011.02.02. 14:11:10

@Dr. Jula Watson:
remélem a hálószobád legalább nem egy lovarda, mert ott nagyon el tudnak tünni a mamuszok :)

Dr. Jula Watson 2011.02.02. 14:11:26

@Caddy: naív vagy a posztot illetően :)

Hurri Kán 2011.02.02. 14:12:46

@Dr. Jula Watson:
Éjjel aludni kell, nem felébredni! (Utána...) :D

Dr. Jula Watson 2011.02.02. 14:13:25

de hogy ON is legyek kicsit:
Van benne némi humor, hogy az író arra panaszkodik, a másik a szakítás után gyalázkodó leveleket ír róla. Ő meg megírja a pasiját posztban és még ki is teszi :D

Megint csak a bagoly meg a veréb jut eszembe erről. :)

deflorator 2011.02.02. 14:14:48

@Dr. Jula Watson: Nem ugyanaz. Senki sem tudja, hogy kiről van szó. Míg a lány esetében pontosan tudták, hogy róla.

Dr. Jula Watson 2011.02.02. 14:15:06

@nosce: Dehogynem az! Ott a legkényelmesebb ezt művelni :)

@gyvy: vagy ébredés után újra csinálni :P

Dr. Jula Watson 2011.02.02. 14:16:55

@deflorator: Épp ezért ez még rosszabb. Ha tudják ki, akkor maguk is meg tudják itélni, mennyi az igazság, míg itt a sokezer potenciális elé lett tálalva a pasi, akik csupáncsak a lány fröcsögő információiból vonhatnak le következtetéseket.

2011.02.02. 14:17:29

@nosce:
Nem rajongok a cicákért. :)

2011.02.02. 14:17:58

@mooon:):
Jajjj, köszi-köszi-köszi. :) :)

Caddy 2011.02.02. 14:18:48

@gyvy: :)

@nosce: áá ennyit nem tudok és nem is akarok elolvasni, meg látom, hogy moon tesztoszteron szintje van műsoron, meg valami fogak téma, én már nem is olvasok vissza, lusta vagyok. :)

@Dr. Jula Watson: igazad van, valami homeporno oldalt kellett volna, csak azt a melóban erősnek ítéltem meg. :)
(írok majd, mert... írok majd) :)

Hurri Kán 2011.02.02. 14:19:43

@Dr. Jula Watson:
Áááá, én biztos vagyok benne hogy a nő teljesen objektívan írta le a dolgokat :DDD
Hiszen a nők általában tárgyszerűen tudnak ítélkezni és véleményt mondani, közvetlen szakítás után az exről meg különösen :DDD

deflorator 2011.02.02. 14:24:20

Ilyenek ezek a lányok. Telhetetlenek. Van akinek még én sem felelek meg, tiszta hülye, igaz? Én már csak a fejemet csóválom ilyenkor, a kis buta nem tudja mi a jó neki...

nosce 2011.02.02. 14:25:49

@Dr. Jula Watson:
" itt a sokezer potenciális elé lett tálalva a pasi, "

igen, és ezek után minden csaj úgy válaszol majd a pasi levelére, h, te vagy a Gyula ??? :)

nosce 2011.02.02. 14:27:10

@Caddy:
mooonnak inkább a melle volt(lett volna) a téma :)

Hurri Kán 2011.02.02. 14:29:20

@nosce:
Meg hogy jó -e lovardába szexelni :DDD

summerstorm 2011.02.02. 14:43:34

@nosce:

inkább csak az, hogy nem bújtak ki teljesen a ruhából...
de az is csak egy rövid ideig :D

Caddy 2011.02.02. 14:48:56

@nosce: tiszta szex blog, kivagyok. :D:D:D

Hurri Kán 2011.02.02. 14:52:04

@Caddy:
Figyelj, ha nagyon elizgat, inkább ne olvasd :DDD

summerstorm 2011.02.02. 14:52:23

@Caddy:

:DDDD
18+-os karikát kérjünk :D?

kiraaaaa 2011.02.02. 15:12:37

Jó reggelt:) én most ébredtem:)))
ez a szar még mindig kacsingat.

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.02. 15:16:51

@gyvy: ezt az elizgatást kifejthetnéd.:D:D

Dr. Jula Watson 2011.02.02. 15:23:22

@nosce: Gyulával alapból nem kezd az ember lánya :)

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: :DD

@Caddy: oké, oké, az enyém is félig megírva pihen a fiókban:)

Dr. Jula Watson 2011.02.02. 15:24:03

@gyvy: közben aludni nem túl szerencsés :)

Caddy 2011.02.02. 16:23:22

@gyvy: köszi még bírom. :)

@Dr. Jula Watson: sejtettem. :)

@mooon:): mindenképp. Egyszer egy blogon már kikerült kérésre. :)

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.02. 16:24:52

@gyvy: csak körvonalakban.:-) A többi hozzáképzeltem.:D

Jó a poszt?

Hurri Kán 2011.02.02. 16:27:13

@Caddy:
Bíztam benne ;-)

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Majd küldök egy linket, hogy honnan az eredet :D

A poszt egy rakás szar, már elnézést :))) De nem is amiatt vagyunk itt :)

Almandin 2011.02.02. 19:44:28

A poszt érdekes esetet ír le. Nem csodálom, hogy a posztoló szakított Gyulával. Ugyanis az egy diktátor típus volt. Szerintem két felnőtt ember kapcsolatában már nem jó, ha az egyik állandóan ellenőrizgeti a másikat, meg akarja változtatni az öltözködését, a sminkjét. Egy felnőtt ember nem köteles minden percéről beszámolni a másiknak. Ha engem is ennyire korlátozni akarna a partnerem, én is kitenném a szűrét.Az pedig, hogy a szakítás után valaki ennyire inkorrektül viselkedjen, szintén a fiú súlyos jellemhibáira utal. (Akinek azért megvolt az az erénye, hogy hosszú távú kapcsolatot akart. Néhány évtizede még a szerelmespárok nagy része előbb-utóbb összeházasodott, ma pedig nagyítóval kell keresni a nősülni akaró férfiakat).

joemann 2011.02.03. 06:02:45

@Almandin: ha megmondod hogy párkapcsolatban mi a jó és mi nem akkor Te nem akarod megváltoztatni a partnered?

Almandin 2011.02.03. 13:35:53

@joemann: Egy véleménynyilvánítás még nem ez a kategória szerintem. De az állandó ellenőrizgetés, elszámoltatás már nem ide tartozik (ez a Gyula szerintem nagyon féltékeny típus lehetett). Az öltözködésről meg annyit, hogy az már a megismerkedés utáni időszakban is felmérhető. Olyan külsővel kell elfogadni a másikat, amilyen. Attól mindenki rosszul érzi magát, ha olyan külsőt erőltetnek rá, ami idegen a számára. Én pl. soha nem akartam megszabni, mit vegyen fel a párom.

joemann 2011.02.03. 22:31:06

igazad lehet, általában az ekkora mértékű féltékenységnek két oka lehet. vagy nincs önbizalma az illetőnek vagy annyira elvakultan ragaszkodik a párjához az már ijesztő.

Ez a cikk jól összefoglalja ezt a témát:
www.puafestival.com/forum/onfejlesztes-bels-jatek/a-frusztraltsagod-(one-itis)-begyogyitasa-eleg-a-bels-jatek-fejlesztese/

Gitta81 2011.02.05. 15:24:43

Hát, sok a beteg ember ebben az országban. Örülj neki, hogy megszabadultál tőle.
süti beállítások módosítása