Azon az estén tarolt a tantra szex

2011. február 11. 07:54 - Panni CsP

„Azt, hogy Dia mit kapott a tantrától, nem tudom, fogalmam sincs az ágyban nyújtott teljesítményéről, de legalább megtanult öltözködni” - nincs annál bosszantóbb, amikor a kiszemelt srác egyszer csak hátat fordít neked és más lánynak csapja a szelet. Ma egy szombat esti buliba megyünk, ahol a tantra szex felülkerekedik főszereplőnk híres emberismeretén: a lány nem érti, miért lehet olyan könnyedén megtéveszteni a pasikat. Most megtudhatod, hogy a fedett pályás koppanás-gyűjtés immár nemzeti sport.

 

Sziasztok! A tegnapi sztoriról jutott eszembe az enyém. Talán nem annyira meredek, mint az említett, de hátha valaki talál benne csámcsognivalót. Én mindenesetre sokat töprengtem rajta, illetve a pasikon, hogy hogyan működnek és miből vannak. Én 26 éves vagyok, szeretek nyüzsögni, de sokra tartom magamban az emberismeretemet. Nem is tudok olyan kapcsolatomról, ami rosszul sült volna el, és megbántam volna. Minden exemre szeretettel gondolok és némelyikkel a mai napig tartom a kapcsolatot. Kicsit zanzásítok a sztorin, hiszen nem ilyen sűrűn történtek az események, mint ahogy leírom, de a fölöslegtől megkímélek mindenkit. Szóval a történetem pár hónappal ezelőtti: egy szombat esti diszkóláz alkalmával lecsorogtunk a törzshelyünkre. Nem kellett volna…

Egyrészt azért nem, mert ott volt az a srác, akit nagyon kedveltem, de ő felém semleges volt, átnézett rajtam. Volt a társaságunkban egy Dia nevezetű lány. Elég sűrűn látom, nincs vele semmi baj. Aztán az a hír kezdett terjengeni róla, hogy elvégzett valami tantra tanfolyamot és azóta egy csomó pasi érdeklődik iránta – ugyanis a pletykák szerint tényleg szédületes vele az ágyban. Én magamban röhögtem, amikor Dia csatlakozott hozzánk, néztem a srácok arcát… ha valaki nem ismerte a szemmel megtermékenyíteni kifejezést, ott kellett volna lenni. Maga a folyamat érdekes, ahogy röhigcsélő kisfiúkból egyetlen pillantás alatt primitív ősállat lesz, kigúvadó szemmel. Azt, hogy Dia mit kapott a tantrától, nem tudom, fogalmam sincs az ágyban nyújtott teljesítményéről, de legalább megtanult öltözködni. Az általam kiszemelt srácnak már elég régóta küldöm a jeleket – apránként adagolva magam – de udvariaskodáson kívül nem kaptam kedvező választ. Pedig tudom, hogy bejövök neki. Viszont Diára azonnal rászállt és csapta neki a szelet. Már attól féltem, helyben megcsinálja. Ebben a pillanatban tettem le a srácról. Megtanulok tantrázni! Egyébként utána néztem, a tantrát valóban úgy hirdetik, hogy fokozza a szexuális energiát, de nem az a lényege. Nem hiszem, hogy Dia szellemi útra tért volna, mert a tantra elég komoly keleti műfaj. Dia egyszerűen nem olyan, nem passzol a stílusához. Vajon csak kitalálta, mert divatos és jobb mint egy feromonos parfüm? Engem az a folyamat bosszant, hogy a fiúk ilyen könnyen becsaphatók. Lényegében üveggolyókkal megtéveszthetők. Miért van ez?? Üdv mindenkinek: KL

 
302 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr102653073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tuli _ 2011.02.11. 08:08:50

elsőőőőő :D

Nem, nem jössz be neki. Ha bejönnél, rád is rádszállna, és csapná neked is a szelet.
Dia valószínűleg vamp típus, és nem mellesleg piszok jól néz ki. Flörtöl a pasikkal, azok meg élvezik.
Te meg irigy vagy. :)

Nutshell 2011.02.11. 08:18:06

Szerintem ez fordítva is működik. Ha egy pasiról terjed el valami nagyon pozitív (nagyon figyelmes az ágyban, hihetetlen önfeláldozó, kő gazdag - kinek mi játszik), akkor ő sem arról a szintről indul, mint a mellette álló Átlagos Malvin.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.11. 08:21:17

Tipikus női irigységpost. Dia jobb nálad, jobban öltözik, jobb nő. Az udvariaskodás azt jelenti, hogy jóvan, maradjunk ennyiben, a haverok szerint is gáz lenne téged levarrni. Max ha nagyon részeg.

Father Justice (törölt) 2011.02.11. 08:23:24

@tuli _: Nekem is hasonló gondolataim támadtak. Az fel sem merült benne, hogy Dia esetleg klasszisokkal jobb nő nála, ebben áll a nagy titok. :) De ha azt feltételezzük, hogy nagyjából egy szintet képviselnek külsőségek tekintetében, akkor sem földöntúli elképzelés, hogy a tantra felől fúj a szél. Az elsajátított tudományt nevezhetjük bárminek, de ha egy nőről elterjed, hogy szédületes vele az ágyban, az hozzávetőleg 800%-kal növeli a keresletet iránta. Főleg manapság, amikor az "értem meg kell dolgozni" típusú hercegnőcskék aránya exponenciálisan növekvő tendenciát mutat. Mennyivel izgalmasabb egy ráérős, minden részletre kiterjedő lingam masszázst átélni 1-2 randi után, mint hosszas udvarlást követően szembesülni a "csinálj velem, amit akarsz" koncepcióval. A srácok jól tudják ezt, kedves KL.

"..de sokra tartom magamban az emberismeretemet."
"Dia egyszerűen nem olyan, nem passzol a stílusához."

Lehet, hogy sokra tartod, de ezek szerint még van hová fejleszteni. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.11. 08:28:43

@Father Justice ♋:

Kimaradt a "Már nincsenek is igazi férfiak!" mantrát toló ugyanezen szériából való hercegnőcskék. :)

CyberPunK 2011.02.11. 08:30:09

Faszom a tantrába, szopni kell megtanulni és elfelejteni a fatuskó pózt kedves KL.

dr. gernika 2011.02.11. 08:38:11

Ez ugyanaz az elven működik, mint az Amerikai Pitében a direkt terjesztett pletyka- a nyomigyerekről a nagyszájú csaj elkezdte terjeszteni, hogy rendkívüli méretei vannak- egyből mindenki máshogy nézett rá. Akár sokkal jobb lett Dia a szexben, akár csak a partnerei hozzáállása lett más, valamint nem akarnak leégni, hogy ők nem tapasztaltak különbséget, a lényeg a tömegpszichózis. Én a helyedben nem irigykednék Diára, mert most kábé az összes pasi csak erre tud gondolni vele kapcsolatban, semmilyen más infó nem érdekli őket.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.11. 08:40:51

@Drága IV gernika:

Szerintem simán Dia jobb csaj, jó dudákkal fincsi fenékkel, jó alakkal. A postíró meg szerintem zsíroshajú tarisznyás tepsiseggű lapaj nő, aki nem érti "mit esznek ezen a csajon" :D

dr. gernika 2011.02.11. 08:48:46

@Kedves Nard: Muszáj neked is felvenni ezeket a default köröket? Ez nem vélemény, olyan mintha írtál volna egy komment-scriptet.
IRigység-sikertelenség: a szerző ronda, igénytelen, ámde önérzetes.
Igen, van ilyen is, de vedd már észre a finomságokat is ebben: Dia megtanult öltözködni. Valszeg a posztíró is tud, ha ezt meg tudja állapítani. Dia bármilyen, ha most megtanulta kihangsúlyozni az előnyös tulajdonságait, az sokat dob rajta. Ha ezt tudja magáról, akkor magabiztosabban is viselkedik, ami meg elengedhetetlen, hogy felhívja magára a figyelmet.
Ha a posztíró igénytelen lenne, vagy nem merne merészen öltözködni, akkor úgy fogalmazott volna, hogy Dia elkezdett kurvás cuccokban járni.
Ettől függetlenül egyetértek tulival abban, hogy a srác nem érdeklődhetett iránta komolyan, ha a társaságában így csorgatta a nyálát egy másik lányra, kuka.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.11. 08:51:22

Szerintem Dia nem a tantra tanfolyamtól volt kapós! Akikkel én eddig beszéltem (fiúkkal) a tantráról, mind röhögtek, hogy az olyan Kozsó féle hülyeség! Szóval számomra elkézelhetetlen, hogy a társaság összes tagja ennyire beindult volna a tantrától... hacsak nem valami hasonló stílusú fiúkák, akik átszellemülten lótuszülésben nyomják! :D Én konkrétan elröhögném magam, ha a pasim így közelítene felém. De ízlés kérdése!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.11. 08:55:00

@Drága IV gernika:

Most a default-körök mennek, mert kb agyi kapacitásom 0.1%-át fordítom a postra. :)

@Bundabandi:

Fingom nincs az a tantrikus szex. Biztos gusztustalan! :D

S0und 2011.02.11. 08:55:08

"Engem az a folyamat bosszant, hogy a fiúk ilyen könnyen becsaphatók. Lényegében üveggolyókkal megtéveszthetők. Miért van ez??"

Mert b*szni akarunk. A "keleti tanok sex istennőjélvel" az este sokkal érdekesebben hangzik, mint veled kis szürke egérkével.

Devil2 2011.02.11. 08:59:52

Korántsem biztos hogy Dia úgymond bombanő. Elég ha békében él saját magával, ad magára és nyitott a világra. Onnantól már csak győznie kell levakarni a heves görcsbe ránduló hímeket.

Devil2 2011.02.11. 09:01:49

@Bundabandi: Azért ne húzd le a tantra tanait holmi kozsózással. :D

Caddy 2011.02.11. 09:02:53

A cím alapján már tudom kinek ajánlanám a posztot. :D:D:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.11. 09:02:56

@Devil2:

Nem biztos hogy bombanő, csak olyan kisugárzása van, ami így hat a férfiakra :) Ismertem pár ilyen nőt én is. Volt amelyik még szép sem volt, csak a közelében elkapott a "demegdugnám" érzés. :)

dr. gernika 2011.02.11. 09:03:17

Rágugliztam a tantrikus szexre, mert Nardnak priviben sem tudtam egy mondatban megfogalmazni, mi is az. Onnantól bukik a történet, hogy a tantrikus szex alapfeltétele, hogy a partnerek szeressék egymást. Innentől az alkalmi bulira vágyó fiúkák hiába csorgatják a nyálukat.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.11. 09:06:35

@Devil2:

Ez nem újdonság. Nekem Queen Latifah bejön mint nő :)

Devil2 2011.02.11. 09:07:01

@Drága IV gernika: Honnan tudod hogy nem lettek azonnal halálosan szerelmesek Diába ezek a faszik és persze viszont? :D

2011.02.11. 09:08:03

@Devil2:
Nem fogott meg a poszt. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.11. 09:08:03

@Devil2:

Jó kérdés. Bisztos a tantra mijatt jól megszerelmesedett mindenki az adott helyen.

Devil2 2011.02.11. 09:10:14

@Kedves Nard: Posztolónak még újdonság.

Ööö.. te, mekkora mellbősége van ennek a királynőnek? :)

dr. gernika 2011.02.11. 09:10:54

@Kedves Nard: Nekem csupa ilyen pasik jöttek be egész életemben.
Nem mondom, hogy nem esett be időnként egy-egy igazán helyes, de a legtöbb kiszemelt láttán a barátnőm általában lemarta az arcát.

Devil2 2011.02.11. 09:11:00

@Zsu0805: Engem se, de valami azért eszembe jutott róla. :)

Father Justice (törölt) 2011.02.11. 09:11:53

@Caddy: A cím hatásvadász, hiszen nem is tarolt a tantra szex aznap este. (Legalábbis nem derült ki, hogy Dia kamatoztatta-e a tudását végül.) Csak valaki, aki állítólag a tantra szex szakértője, kapósabb volt valaki másnál, aki nem. Becsapva érzem magam, kérem vissza a pénzem.

"Már attól féltem, helyben megcsinálja."
Azért az elég egyértelmű, hogy azt a szintet, amit ez az elszólás sejtet, tantra nélkül sem nehéz überelni. Szerintem a posztírónak közvetlenül Diához kellene fordulnia szaktanácsért. :)

Devil2 2011.02.11. 09:12:46

@Drága IV gernika: Legalább nem kellett összevesznetek. :)

Devil2 2011.02.11. 09:14:50

@Father Justice ♋: A cím kitalálója abból az alapvetésből indult ki, hogy a szex nem a behatolással kezdődik. :)

2011.02.11. 09:14:52

@Devil2:
Micsoda?
Engem ma valahogy... szürkén látok mindent. Lehet az eső miatt. :(

2011.02.11. 09:16:06

@Drága IV gernika:
Ez velem az utóbbi 5-10 évben esik meg rendszeresen. :) Barátnőim már csak úgy indítanak, hogy nézzük ez mennyire...

2011.02.11. 09:16:37

@Zsu0805:
Jah, az 5-10 az sok. :) Inkább 20 éves korom felett. :)

dr. gernika 2011.02.11. 09:17:00

@Devil2: Vele soha, de a másik barátnőmmel eléggé megegyezik az ízlésünk... leszámítva, hogy neki aránylag gyakran tetszenek meg meleg pasik, észre sem veszi, és én szoktam elkeseríteni. :D

Father Justice (törölt) 2011.02.11. 09:19:02

@Devil2: Azon a szórakozóhelyen már a szemmel megtermékenyítés is annak számít. :)

Nutshell 2011.02.11. 09:19:06

@Drága IV gernika: Volt egy ismerősöm, akit nagyon érdekelt ez a téma, és elmondása szerint a tantrikus szexnek tényleg az a lényege, hogy lelkileg egyesültök, szinte nem is mozogtok, csak átérzitek egymás közelségét.
Valszeg ez az apró infó már nem jutott el a srácokig, csak hogy "az a csaj tud valami extrát, valami keleti cucc, húúú".

Devil2 2011.02.11. 09:20:12

@Zsu0805: Hú te, mi ez a letargia? Talán a nyugdíjba vonulásodat tervezgeted?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.11. 09:20:24

@Devil2:

Elég masszív az egész nő :D

@Drága IV gernika:

Én is lemartam az arcom mikor megmutattad az egyik nyeszlett sörissza kis bicikliskorcsot aki ránézésre könyvtárszakos bölcsész. Akit a barinőd mutatott és szerintetek cuki. Nem tűnt homárnak, de kb omega-hím kategória.

Devil2 2011.02.11. 09:21:00

@Father Justice ♋: Hát ez az. Tantra szemszex. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.11. 09:21:15

@Zsu0805:

Hidegfront jön este, gondolom frontérzékeny vagy.

2011.02.11. 09:21:31

@Nutshell:
Télen álnak a buszon, jéggéfagyott kezükről leveszik a kesztyűt, összeérintik kezeiket. Eltelik 10 perc és utána megköszönik egymásnak a szexuális élményt. :)

Caddy 2011.02.11. 09:21:40

ÓÓÓ, már azt hittem, hogy valami jó kis szaftos történet következik, ehhez képest.... :(

2011.02.11. 09:22:20

@Devil2:
Nem volt reggel cukros kifli (briosszerű), és most mély depresszióba zuhantam. :(

dr. gernika 2011.02.11. 09:23:40

@Nutshell: Jah, egy régebbi pasimat meg azért nem tudtam rávenni, hogy próbáljuk ki, mert annyi fogalma volt róla, hogy abban csak fekszünk egymás mellett és a meditációtól megyünk el. Aszonta, arra ráérünk 70 évesen.

@Zsu0805: :DD

@Kedves Nard: Mmm, az tényleg nagyon kis cukifalat volt. :)

Devil2 2011.02.11. 09:24:34

@Drága IV gernika: Ja igen, ő még gyakran beleszalad a szép szőke herceg kelepcéjébe. :))

Nutshell 2011.02.11. 09:24:50

@Zsu0805: Hogy nekem sosincs részem ilyen mély érzelmi doglokban :( :D :D

2011.02.11. 09:26:33

@Nutshell:
Bár szerintem ha a pasim nekem azzal jönne, hogy tantraszex, szerintem körberöhögném, hogy was?

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.02.11. 09:27:17

ááááááááááááá, lingam-masszázs!
:))))))))))))))))))))))))

Devil2 2011.02.11. 09:28:22

@Zsu0805: Nem mondod hogy cukorfüggő lettél?! :)

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.11. 09:29:37

"Már attól féltem, helyben megcsinálja." "Megtanulok tantrázni!"

Nos, az utóbbit épp kérni akartam, bizonyos szintről csak felfelé vezet a tao.:-)

Barry Kent 2011.02.11. 09:29:39

Jó reggelt.
Az nem lehet, hogy ennek az egésznek a világon semmi köze a tantrikus szexhez? :)
Szerintem egyszerűen csak arról van szó, hogy Dia, bár a posztoló szerint nem olyan jó csaj mint ő, de olyan kisugárzása van, ami miatt sokkal érdekesebb és kellemesebb társaság a férfiak számára.
Pl. könnyen lehet, hogy nem görcsöl rá egyik pasira sem, miközben a posztoló "régóta küldi a jeleket" a srácnak, aki rá se hederít.

"de ő felém semleges volt, átnézett rajtam... udvariaskodáson kívül nem kaptam kedvező választ. Pedig tudom, hogy bejövök neki"
Már csak arra lennék kiváncsi, hogy honnan tudod? Mert a sráctól ezek szerint nem.

2011.02.11. 09:30:00

@Devil2:
2 hete az vagyok. :( Majd elmúlik.
Próbálom csenevész területeimet zsírosítani, hogy nehogy fagyhalott legyek. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.11. 09:30:24

@Drága IV gernika:

Undorító kis korcsfajzat az, betegek vagytok! :)

@Nutshell:

"Ha eltűnnének a zsebesek, megszűnne a szexuális életem!" :D :D :D

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.11. 09:31:05

@Drága IV gernika: "csak fekszünk egymás mellett és a meditációtól megyünk el"

Ez jó.:D:D:D

Caddy 2011.02.11. 09:31:18

@Zsit (nyau és rémizé): ugyanezt gondoltam én is. :D:D:D
De végül se ezt se a másik történetet nem tudjuk. MÉG!!!! :D

Father Justice (törölt) 2011.02.11. 09:31:51

@Barry Kent: "Pedig tudom, hogy bejövök neki."
Például valamelyik igazán jó barinőjétől, aki szívesen megnézné, ahogy pofára esik. :)

Devil2 2011.02.11. 09:32:05

@Zsu0805: "Bár szerintem ha a pasim nekem azzal jönne, hogy tantraszex, szerintem körberöhögném"

Szerinted azt úgy kell kezdeni, hogy "na drágám akkor most nyisd meg a csakráidat mert tantraszexelni fogunk" ?

2011.02.11. 09:32:20

@Barry Kent:
Megérezte, hogy bejön neki. :) Amit tudod mi általában lehúzzuk azzal, hogy belemagyarázta a nemlétező dolgot, hogy pozitív képet kapjon. :)

2011.02.11. 09:34:07

@Devil2:
És sima szex lesz belőle, amire ráfogjuk, hogy megnyitottuk a csakráinkat. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.11. 09:34:54

@Devil2: Nem én mondtam, hanem akit kérdeztem róla.

Amit én olvastam meg láttam róla az annyira, de annyira nyálas számomra. Ez a fajta spirituális zagyva taszító! Nagyon sok spirituális dologban hiszek, de nekem ez kicsit már a nevetséges kategória. Szerintem ezeknek maguktól kell jönniük, ha két ember igazán szereti egymást.

Arra azért kíváncsi lennék, hogyan tanítják! Nézni kell Mancit és Pistit, amint tantráznak, vagy egy másik ismeretlenen bemutatják hogyan is kell? Összeraknak titeket egy órácskára, mint a társastáncnál? Mert ugye Dia nem a pasijával ment gondolom.

"A tantra a szexuális energiákat a spirituális erővel ötvözi: segítségével a párok a testi szerelem egy bensőségesebb, gyönyörtelibb oldalát ismerhetik meg, miközben az önismeretük is fejlődik."

"A tantra a szexuális energiát harmonizálja a szellemi és a spirituális energiával. Ehhez a meditációt és a jógát alkalmazza, kiindulási pontként pedig egy speciális légzésmód elsajátítását igényli. Lényege, hogy a párunkkal mindketten egész lényünkkel vegyünk részt az intim aktusban, hogy az végül ismeretlen mértékű eksztázisban csúcsosodjon ki."

Devil2 2011.02.11. 09:35:26

@Zsu0805: Ejj Zsuzsi, hideg ellen fel lehet öltözni, de te lélekben fázol inkább, úgy látom.

Devil2 2011.02.11. 09:36:04

@Zsu0805: Mindegy az csak jó legyen, nem? :)

Nutshell 2011.02.11. 09:37:41

@Zsu0805: Én biztos erre is nyitott lennék :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.11. 09:37:57

@Zsu0805: Ez írtam én is. :D Röhögnék az biztos!

2011.02.11. 09:38:00

@Devil2:
Szex: Igen, az a lényeg, h jó legyen.
Fázás: Ígyis-úgyis. :) Bár a lelkemben mindig nyár tombol. :)

Devil2 2011.02.11. 09:38:51

@Bundabandi: Nyilván nem kell túlmisztifikálni a tantrát, pláne nem vallásként kezelni, de azért azt a nyálgépet ne említsük már egy lapon a tantrával.

2011.02.11. 09:39:51

@Nutshell:
Nyitottnak én is, de én nem tudom visszafolytani a nevetést ha olyan a dolog. :)

@Bundabandi:
De legalább lenne egy végignevetett napom. :)

2011.02.11. 09:41:53

@Devil2:
Tecsak ne szóld le a mi felfedezőnket. :P

Barry Kent 2011.02.11. 09:42:28

@Father Justice ♋:
Hacsak így nem :D

@Zsu0805:
Ja, a megérzés. Én is láttam tegnap egy nőt, fülig szerelmes volt belém. Persze rám se nézett, de szerencsére én átláttam a szitán :DDD

Devil2 2011.02.11. 09:43:45

@Zsu0805: Tudod ki volt felfedező? Kolombusz, meg Cook.. :P :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.11. 09:44:33

@Devil2: Pedig nekem az az arc jut eszembe, amit az a szerencsétlen tud vágni, mikor éppen átszellemül! És nem lepne meg, ha Pataki Attila is gyakorolná az ufo elrablások alatt!

Frigyesur (törölt) 2011.02.11. 09:48:50

@Drága IV gernika: Szerintem gernikanal a bolcsek kove. Persze nyilvan nem noveli a baratsagot a kiszemelt srac elcsaklizasa, de a pasik tenyleg nyomik tudnak lenni. Ha valaki azt mondja xy dolgot megtesz az agyban es hudeelvezi, hudejo, minimum 10tol megkapja milyen jo csaj.

2011.02.11. 09:49:32

@Barry Kent:
Ne is mond, reggel velem is szembe jött 2 srác, az egyikről már kb 20 m-re tudtam, hogy él hal értem, a másik meg ahogy elhaladt mellettem, éreztem hogy kicsattan a szerelemtől. :)

Devil2 2011.02.11. 09:50:34

@Bundabandi: Hogy neked mi jut eszedbe, az egy dolog, de hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz az biztos. Egyébként megfigyeltem hogy téged nagyon befolyásol mások véleménye, és a környezetednek való megfelelés.

2011.02.11. 09:51:09

@Kedves Nard:
Nem őt nevetem ki, hanem az őrült próbálkozását a világnak hogy mindent el akarnak adni és a sok hülye meg be is veszi...

2011.02.11. 09:52:35

@Kedves Nard:
Látom akkor te is érzed ha valaki odáig van érted. De erre persze nem képes minden ember, ez csak a kiváltságosok felségjoga. :)

Barry Kent 2011.02.11. 09:57:09

@Zsu0805:
Azért ilyet csak az igazán boldog emberek vesznek észre :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.11. 10:00:51

@Devil2: Ja, hát neked is azért mondok ellent, mert meg akarok felelni az elvárásaidnak.

Amúgy kinek akarok én megfelelni? Leírom a véleményem és ennyi. Mi a problémád? Nem értelek.

nosce 2011.02.11. 10:05:40

Csak két dolog..
A posztról az, hogy mintha a CSP valahonnan beújított volna valahonnan egy csoda gépet/scriptet, amibe beledobálva címkéket kijön egy faaszság történetként. A tegnapiba "disco-bulizás, nővérek, éjszaka dugás ugyanazzal a pasival", ma "tantra sex, kistársasági vamp,irígység". Persze lehet az is, hogy a gép/script maga az olvasótábor kollektiv tudatalattija :)

A másik a tantra sex. A posztirónak fogalma nincs arról h mi az, mert ahhoz eleve 2 fél kell. És ha az egyik vágja is a dolgot, a másikra nem fog vele hatni ha annak fogalma nincs h mi a tököm az. Egyébként meg, ha valamit 3000 éve űznek, akkor abban biztosan van is valami, az emberi elme hosszútávon elég hatékonyan kiszórja a full faaszságokat.

dr. gernika 2011.02.11. 10:07:53

@Devil2: Szerinted azt úgy kell kezdeni, hogy "na drágám akkor most nyisd meg a csakráidat mert tantraszexelni fogunk" ?

hihihihi :)

@Kedves Nard: Én sem fikázom a te választásaidat. :)
Na jó, ez nem igaz. :D

Devil2 2011.02.11. 10:09:06

@Bundabandi: Nyilván nem nekem akarsz megfelelni, mert nem releváns számodra amit én mondok vagy képviselek, és ez nem baj. Inkább azt nem értem hogy miért mosol össze egy olyan dolgot amit nem értesz, egy ócska celeb szövevényes lelki világával.

Barry Kent 2011.02.11. 10:10:09

@Kedves Nard:
Ha csak ilyen tüneteket produkál, akkor ők is simán jól érezhetik magukat :)
Mindenesetre ha KL végigolvasta volna a történetet mielőtt elküldi, talán ő is észreveszi, hogy kissé sántít.

dr. gernika 2011.02.11. 10:11:03

@Bundabandi: Lehet, az éjjel a felettünk lakó párocska is tantrázott, mert hogy mindketten felébredtünk rá Narddal, az biztos...

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 10:14:05

Nahát, nahát, a tantrikus szex hogy beindította a kommentelési kedvet :)

A nagy többséggel egyet kell, hogy értsek, a posztolóból süt a féltékenység. Azért kiváncsi vagyok, mit jelent nála az, hogy ő is adja a jeleket, de csak finoman adagolva magát. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.11. 10:14:31

@nosce: "Egyébként meg, ha valamit 3000 éve űznek, akkor abban biztosan van is valami, az emberi elme hosszútávon elég hatékonyan kiszórja a full faaszságokat."

Ja, végül is a kereszténységet is kiszórtuk már... :)

A homeopátiás orvoslás és régi tudomány mégis sokan elutasítják, hülyeségnek tartják. Nálam meg speciel működik...

nosce 2011.02.11. 10:16:36

@Bundabandi:
"Ja, végül is a kereszténységet is kiszórtuk már"

Honnan tudod h faaszság ? :)

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 10:16:43

@nosce: Kérem, kérem, még mindig nincs meg az a mamusz?

dr. gernika 2011.02.11. 10:18:55

@Frigyesur: Nemvihorászik, ugyanez a barinőm teljesen őszintén állítja Nardról, hogy jó pasi. :)
Amúgy meg tényleg nálam a bölcsek köve, ezért is középső nevem az IV azaz Igazam Van. :PP

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.11. 10:19:01

@Devil2: Te hiszel a tantraszexben. OK! Én szegény halandó nem értek az ilyen dolgokhoz... Számomra vicces.

Amióta az ismerősöm megemlítette Kozsót vele kapcsolatban, azóta meg mindig ő ugrik be róla. Ez van!

nosce 2011.02.11. 10:19:11

@Dr. Jula Watson:
De megvan, csak most komolyba tolom, hátha rajtam tartja Ali a szemét :)

2011.02.11. 10:19:14

@Dr. Jula Watson:
finoman adagolva: Nulla ruhában masnival a átkötve felfexik a srác orra elé az asztalra "ajándék tőlem neked" kijelentéssel.

dr. gernika 2011.02.11. 10:20:57

@Dr. Jula Watson: Ha túl finoman adagolja, a pasik nagy része észre sem veszi, ez tapasztalat.
Tegnap is volt a rádióban, hogy kutatások szerint szórakozóhelyen egy nő átlag 50 biztató jelet ad le egy pasinak, mire az oda mer menni...

nosce 2011.02.11. 10:21:56

@Dr. Jula Watson:
De most őszintén mi köze van a tantra sexnek a történethez ? Sőt, ez egy történet egyáltalán ? :)

Devil2 2011.02.11. 10:22:26

@Bundabandi: Köszönöm hogy elmodtad a véleményedet.

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.11. 10:22:39

@Dr. Jula Watson: telerajzolta a titkos naplóját kis szívecskékkel?:-)

hajtűkanyar 2011.02.11. 10:24:12

@Dr. Jula Watson: az, amikor az elképzelés és a valóság nem jár kéz a kézben, de nagyon szépen fest a királylány fejében, mint megtörtént esemény. :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.02.11. 10:24:52

Szeritnem a posztban szereplő pasik csak a SZEX szóig fogták fel az egészet. Ennyi elég is volt nekik, hogy felmagasztalják Diát. Dia = szex

Kell ennél több? :D

2011.02.11. 10:25:40

@Drága IV gernika:
Mik azoka bíztató jelek?

nosce 2011.02.11. 10:26:15

@Zsit (nyau és rémizé):
jah, vallás :)
az emberi történelem egyik legerősebb mémje

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 10:26:39

@nosce: Ó, értem. Ma egy másik oldalad mutatod? :) Alitól ne aggódj, ma épp azon mélázik, mi is a tantra szex :)

@Zsu0805: Ez legalább hatásos lenne. Erre közömbösen egy férfi sem reagál. Vagy rádugrik, vagy közli, öltötözz fel, és menj haza :D

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: Szerintem is kb ennyire lehetett egyértelmű.

Devil2 2011.02.11. 10:27:24

@Drága IV gernika: 50 jel? Az igen, kitartóak a nők azt meg kell hagyni. Azt viszont említsük meg hogy amíg leadja az 50 jelet egy illetőnek, addig 6 másik rámászik, mert azt hiszi hogy neki szól a jel. :D

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.02.11. 10:29:02

@nosce:
egyetértés

@Devil2:
áááá, ha nem teszed a mellbimbódat a szájába, észre se veszik (a finom jeleket)

2011.02.11. 10:33:15

Elvonulok, Nórival régi posztokon-kommenteken csámcsogunk. :)

nosce 2011.02.11. 10:33:17

@Dr. Jula Watson:
Rájöttem, nemtok együttélni a gondoalttal h Ali nem szeret :)

Devil2 2011.02.11. 10:33:29

@Zsit (nyau és rémizé): Ja lehet, van aki meg jel nélkül is mászik. Valahol a 2 között kéne lennie az optimumnak.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.11. 10:35:48

@Bundabandi:

Igen a homeopátiás orvoslás az EZO tv meg a bevonzás törvénye :) Komoj dolgok ezek! :)

@Zsu0805:

Pl arra gondol hogy milyen jó lenne ha fizetné a rezsit! :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.02.11. 10:35:49

@Devil2:
ja
Mondjuk a sűrű szempillarebegtetést nem kéne jelként kezelni (nők), mer a férfiember eccerű, azt hiszi, hogy por ment a szemébe.
Valamint a dekoltázs nem jel (férfiak).

Mai Captain Obvius-szólamainkat hallották :)

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 10:36:29

@nosce: Semmi. A misztikum. Ettől lett kicsit érdekesebb a lány. Lehet nem is tantra szexet tanult, csak valami nőieség fejlesztőn volt, amitől kivirult, de mivel a környezetében egyiknek sincs fogalma semmiről, hát kreáltak valamit. :)

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 10:38:05

@nosce: Végül is történet, de inkább egy érzés leírása. A félénk lány, és a magabiztosabb vetélkedése :) Ki viszi végül haza az álomherceget? :)

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 10:39:20

@nosce: Végül is történet, de inkább egy érzés leírása. A félénk lány, és a magabiztosabb vetélkedése :) Ki viszi végül haza az álomherceget? :)

2011.02.11. 10:39:31

@Dr. Jula Watson:
Az azért gáz, ha azt mondja, h öltözködj fel és menj haza. :)

Devil2 2011.02.11. 10:39:50

@Zsit (nyau és rémizé): No, úgy látom szakértőt tisztelhetünk benned, ossz meg velünk egy pár jelnek tökéletes dolgot, ami nem félreértehtő ám mégsem közönséges.

nosce 2011.02.11. 10:41:49

@Dr. Jula Watson:
Nah, ugyehogy nem gurult el a papucsom :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.11. 10:41:49

@Zsit (nyau és rémizé):

Obvious.

@Zsu0805:

Vagy megdícséri a szalag színét és az anyagát. :D

Barry Kent 2011.02.11. 10:44:11

@Zsu0805: @Dr. Jula Watson:
Vagy felröhög és keresi az elrejtett kamerákat :D

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 10:44:17

@Devil2:@Drága IV gernika: Ez általában probléma. A nő azt hiszi adja a jelet, de a pasi meg nem látja, amikor meg a nő úgy érzi nem ad jelet, a pasi azt hiszi kap. Sokszor ezért vannak az általad említett félreértések. Megfelelő alanynak megfelelő jelet kell küldeni, és akkor sínen van a dolog. :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.02.11. 10:45:12

@Kedves Nard:
báz, égő, elírtam...

@Devil2:
fogalmam sincs, csak a két végfokot ismerem, egyáltalán nem szoktam ilyet csinálni, tök béna vagyok (tényleg!). Antinő, mert nincs fegyvertáram :)
Biztos van itt olyan, akinek jóval több hímje volt, mint nekem, kérdezd őket, hogyan hódítottak :D

Nutshell 2011.02.11. 10:45:34

@Drága IV gernika: Mire eljutna az 50. jelhez, a pasi már rég levarrt egy olyan csajt, aki egyetlen hatásosabb jelet küldött: odament hozzá és megkérdezte, hogy nem akar-e dugni.

dr. gernika 2011.02.11. 10:45:42

@Zsu0805: Arról nem volt szó, de szerintem a szokásosak. Arra pillogás, hajdobálás, fel-alá sétafikálás előtte, dekoltázsbontás satöbbi.
@Devil2: Ezeknek nagy része önkéntelen. Nadeigen, vannak pasik, akik nem várnak meg egy jelet sem, hanem majd ők tudják. Itt elég nagy a pofáraesési százalék.

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 10:46:25

@nosce: Vessed be a tantra szex tudásodat vele szemben :D

@Barry Kent: De az sem semleges legalább :D

@Zsu0805: Na igen. Kell legyen annyi szeme az embernek ehhez, hogy tudja, kinél érhet el ezzel sikert.

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 10:46:59

@nosce: Ennek rendkívüli módon örülök :)

Barry Kent 2011.02.11. 10:48:19

@Dr. Jula Watson:
Lehet erre semlegesen reagálni? :)

Devil2 2011.02.11. 10:49:33

@Dr. Jula Watson: Hát néha tényleg baromi nehéz eldönteni hogy most akkor jeleket látok vagy sem. Meg az is más megvilágításba helyezi a dolgokat hogy mi jön le az illető kisugárzásából. Aki nem sugároz semmit, legalábbis egy bizonyos személy szerint nem, az hiába ad jeleket, azokat nem jelként értelmezik, vagy értelmezik ugyan, de nem kérnek belőle. Ebből aztán mindenki levon valamilyen konzekvenciát.

hajtűkanyar 2011.02.11. 10:49:35

@Zsit (nyau és rémizé): csatlakozom! lássuk, miből kell tudni, hogy mit akar a nő!

Kytia 2011.02.11. 10:50:31

Legutóbbi felismerésem szerint én is üveggolyókkal megtéveszthető vagyok. És ha én is, akkor a nőtársaim is, ez tutiiii. Szóval félre az álszent dumával.:))
Nyugodtan felejtsd el a srácot, te itt adagolod magad apránként, a másik meg csak betoppan, és gőzerővel megy neki az ostrom. Előfordul ilyen ezen a bolygón.:) Majd akad, aki téged ostromol. Főleg, ha nem pazarolod az idődet a Dia-fanra.

Devil2 2011.02.11. 10:50:42

@Zsit (nyau és rémizé): Mellbimbód azért csak van, nem? :)))

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 10:50:44

@Devil2: De erről inkább a férfiak tudnának nyilatkozni, ők mit fognak annak :)

nosce 2011.02.11. 10:52:15

@Dr. Jula Watson:
Akkor megcsináltam a mai napodat ? :)

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 10:52:17

@Barry Kent: Nem. Éppen ezért írtam, hogy mindenképp hatásos :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.02.11. 10:53:42

@hajtűkanyar:
nem tom, én a számmal meg szoktam mondani

@Devil2:
hűűha, meg kell néznem, várj :)))

nosce 2011.02.11. 10:54:55

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
"50?? Már a gondolatba is belefáradtam.:-)"
Addig el se tudsz számolni :) (bocs)

Devil2 2011.02.11. 10:55:34

@Drága IV gernika: Hát igen, én is úgy gondolom, ha tényleg érdekel az adott illető, akkor úgyis észre lehet azt venni, már pl. a tekintetből is, aztán már "csak" kell egy jó nyitás, na meg folytatás. Mindezt persze hogy teljes a kölcsönösség a szimpátiában.

Barry Kent 2011.02.11. 10:55:38

@Dr. Jula Watson:
Csak ne szórakozóhelyen, félő hogy valaki más veszi magára a jelet :P

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 10:56:59

@Devil2: Igen, mindenkitől más a jel. És valóban nem mindegy, hogy az illető eleve szimpatikus-e, ahogy te írod, sugárzik-e belőle valami, vagy sem. Erre szoktam azt mondani, ha tetszik valaki akkor mondhat bármilyen butaságot, vagy lehet bármennyire kevéssé vicces nevetni fogunk, viszont a nem tetsző egyénnek a legjobb viccén se fogunk még csak mosolyogni sem. Nincs egyenlőség, és soha nem is lesz.

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 10:57:53

@nosce: Ennyire könnyen azért nem lehet elintézni engem :D
De tény, a nap jobban indul, ha mosolygós emberekkel találkozom reggel. :)

nosce 2011.02.11. 10:58:28

@Barry Kent:
"valaki más veszi magára a jelet :P"

A zöld kendőt ? :)

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 10:59:07

@Barry Kent: és akkor nem csak a jelet "veszi magára" :D

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.02.11. 10:59:21

@Devil2:
dehogy megyek, most vettem fel még egy pulóvert, mert megfagyok :S (jó leszek egy kicsit bimbó-tudat nélkül is :DDDDDDDD)

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 11:00:30

@nosce: Azt ne mondd, hogy fanatikus nézője vagy :D

nosce 2011.02.11. 11:02:09

@Dr. Jula Watson:
Azt nem :), de látom vágod a dolgot :)

Devil2 2011.02.11. 11:03:23

@Dr. Jula Watson: Hát nem tudom, mert az esetek nagy százalékában elsikkad a dolog, így sose derül ki hogy az most akkor jel volt e. Már viszonyleg régóta megfigyeltem egy csajszit akiről valahogy az jön le hogy nem vagyok közömbös neki, de van pasija, meg nagyon alkalom sincs hogy beszélgetésbe elegyedjünk, de pl. tetszik hogy néha zavarba tud jönni ha látjuk egymást.

Devil2 2011.02.11. 11:05:18

@Zsit (nyau és rémizé): Jó, de ha megtaláltad szóljál ám! :)))

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 11:09:12

@nosce: Múlt hét szombaton kénytelen voltam végignézi. A falat kapartam közben :)

@Devil2: Valószínüleg így van. Nem minden jelből lesz bármiféle kapcsolat is, és ugye csak akkor derül ki, ha lesz belőle valami. Nem mindegy, milyen az a zavarba jövetel.
Jujj, hogy én hogy szeretem zavarba hozni az embereket. Ha épp a gonosz énem veszi át hatalmat :)

Devil2 2011.02.11. 11:10:01

@Dr. Jula Watson: Igen, sőt azt mondom nem a szimpátia a fontos, hanem a vonzalom, mert lehet hogy első blikkre nem tűnik fel az illető, vagy még éppen unszimpatikus is, viszont ha egyszer a vonzalom kialakul, akkor már lesz szimpátia is.

Devil2 2011.02.11. 11:12:41

@Dr. Jula Watson: Persze, itt zavarba jövetel alatt nem azt értem hogy fülig vörösen lesütött tekintettel elsomfordál, hanem csak annyi hogy látszik rajta hogy észrevett, valamilyen szinten ott vagyok a fejében, és esetleg próbál úgy tenni mintha nem így lenne.

nosce 2011.02.11. 11:15:04

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
"se türelmem, se időm.:-)"
Akkor tegnap nem számolni kellett az interjún :)

nosce 2011.02.11. 11:16:26

@Dr. Jula Watson:
Hát jobb ha az élvezettől kaparászod a falat, az tény :)

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 11:19:53

@Devil2: Volt már nekem olyan valóban, hogy valakivel közöltem, mennyire idegesít, aztán végül mégiscsak összegabalyodtunk :)

nosce 2011.02.11. 11:23:57

@Dr. Jula Watson:
"Jujj, hogy én hogy szeretem zavarba hozni az embereket. Ha épp a gonosz énem veszi át hatalmat :)"

Mások figyelmeztetésére ilyenkor felvehetnél mondjuk egy lila kendőt, vagy akár papucsot :)

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 11:25:11

@Devil2: :D Ha érdekel a lány, ki kell ugrasztani a nyulat a bokorból. :)

@nosce: Annak határozottan sokkal jobban szoktam örülni. És hálásabb is vagyok érte :)

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 11:26:27

@nosce: A lila a kielégítetlen nők színe állítólag. Biztos jó lenne, ha olyat hordanék? :D
Aki meg ismer, az már úgyis tudja. Igaz, nehezebben is lehet őket zavarba hozni :)

nosce 2011.02.11. 11:27:08

@Dr. Jula Watson:
"Ha érdekel a lány, ki kell ugrasztani a nyulat a bokorból. :)"

De ne a ballonkabát alól :)

nosce 2011.02.11. 11:28:32

@Dr. Jula Watson:
"A lila a kielégítetlen nők színe állítólag."

na ezt nem tudtam :)

Devil2 2011.02.11. 11:29:45

@Dr. Jula Watson: Áh, még ráadásul magasabb is, úgyhogy komplexusos is vagyok. :)

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 11:34:50

@nosce: Mi bajod a ballonkabáttal? :)

@Devil2: Szóval te jössz inkább zavarba? :D Amúgy ez mit számít, ha őt nem zavarja?

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 11:35:38

@nosce: Mindig tanul az ember valamit. Maradhatok akkor a vörös kendőnél? :D Az még jól is áll nekem.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.11. 11:35:38

@nosce:

Én tudtam. Egy ismerősömmel Lillácskának hívtuk a baszatlan picsákat :)

Devil2 2011.02.11. 11:37:50

@Dr. Jula Watson: Nem is lenne jó ha nem jönnék zavarba :) de tényleg túl komplikáltnak találom ezt az esetet.

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.11. 11:38:39

@nosce: azt épp nem kellett, ezért egy ideig próbáltam is úgy tenni, mintha tudnék.:-)

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 11:42:16

@Devil2: vagy csak nem elég vonzónak:)

Devil2 2011.02.11. 11:53:29

@Dr. Jula Watson: Hát végül is, nem tudom milyen a személyisége, mert mondom, beszélni édeskeveset beszéltem vele. Külsőre vonzó az tény, de inkább ez az egész misztikum teszi azzá nálam szerintem.

nosce 2011.02.11. 11:59:25

@Dr. Jula Watson:
Ok. akkor megkapod a vörös kendőt :)

Rebelde 2011.02.11. 12:00:51

dia azt kapta amit akart, más kérdés, hogy jó dolog e, ha fickók fürtökben lógnak rajta egy bizonyos ideig, szóval nem kell értetlenkedni, inkább foglalkozzon magával a posztíró:)

a fijúk meg rém egyszerűek, ez tiszta sor:))))

nosce 2011.02.11. 12:01:35

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Ha nem kellett, sztem soha nem jönnek rá :)

nosce 2011.02.11. 12:02:49

@Dr. Jula Watson:
nekem semmi, nincs ballonkabátom :)

Kham 2011.02.11. 12:03:47

A poszthoz nem sok hozzátenni valóm van, ismerem az ilyet, van a társaságban egy jó csaj, akit minden srác küldene, a többivel meg csak barátkoznak a legkivágottabb felső láttán is. Ilyen helyzetekben tudja elérni a gyülőlet-féltékenység, azt a bizonyos legfelsőbb női fokot, ahol az vérremenő acsarkodást évekig tartó jópofizással leplezik, srácoknál ismeretlen a jelenség, ne is próbálják megérteni.

De ez most nem fontos, a tantrikus szex viszont az. Nagyon fontos, hogy az ember be tudja áldozni testét-lelkét a párja iránt érzett közös szerelem érdekében, bizonyos lelki emelkedettség-elmélkedés után az összehangolódás nem csak a szexben hanem a mindennapokban is elérhető az együttrezgés.

Én már csak tudom, három évig éltem Tantriában, Megsunazhnek Minde Ncsahjt jógi volt a szellemi vezetőm. Az idő legnagyobb részében alfanumerikus gamma szellemi szinten voltam és folyamatosan állt, mint a New York-i Szabadság szobor kezében a fáklya, a nők meg egy pillantásomra visszintesbe kerültek, mint a Gellérthegyi szobor kezében a pálmalevél.

Tantria amúgy nagyon kellemes ország, enyhén erogén központú vezetéssel, például a tömegközlekedési járatokon ér szexxel fizetni, bár a havi bérlet megvásárlása sok sajtot és egy egész embert kíván. Egy tantrik lány számára a legnagyobb dicséret a "több faszt, mint kilincset", a monogám tantrik srácokat börtönbe vetik, mert ellenkezni próbálnak az állam elvárásaival és az evolúció kényszerével. Tantriában sosincs félhat, korai spricc, a fejfájás ismeretlen, a menstruációs periódus 20 perc alatt zajlik, ami alatt ingyen menet jár az Állami Ugrálós Légvárakban. Tantriában fekete műanyagba kell csomagolni az olyan sajtótermékeket aminek nincs a címlapján egy meztelen nő vagy férfi és a helyi ORTT kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a hétvégénte a reggeli gyerekműsorokban elégséges legyen a felnőtt tartalom.

nosce 2011.02.11. 12:03:48

@Kedves Nard:
ezentúl figyelem a lila kendősöket :)

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 12:04:52

@Devil2: Ha meg így gondolod, akkor hagyni kell mindent úgy ahogy van, és kiélvezni a kis izgalmat. :)

@nosce: Köszönöm. Igazán nagyvonalú vagy :)

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.11. 12:06:04

@nosce: @Dr. Jula Watson: ez most úttörőavatásos vagy bikaviadalos?:D

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 12:06:10

@nosce: Pedig most divatos :) Mondjuk télen nem praktikus :)

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 12:07:15

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P: :DD Én a bikaviadalosra szavazok. Sosem voltam jó csapatban :D

Devil2 2011.02.11. 12:09:24

@Dr. Jula Watson: Hát igen most ez megy lényegében. Csak tudod ott lapul az a nyamvadt "de" szócska is. :)

Devil2 2011.02.11. 12:10:46

@Zsit (nyau és rémizé): Jajj, hát feldobom itt a labdát neked hogy betedd a számba a mellbimbódat, erre visszakérdezel hogy miért.. :D

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 12:16:11

@Zsit (nyau és rémizé): De csak azért, hogy befogd a száját? :D

@nosce: A bikák jók. Nagyon is :)

nosce 2011.02.11. 12:16:29

@Dr. Jula Watson:
"Pedig most divatos :)"

Sokat láttál mostanság ? :)

nosce 2011.02.11. 12:18:32

@Zsit (nyau és rémizé):
ő is szeretné betenni, húzódj közelebb :)

Devil2 2011.02.11. 12:19:51

@Dr. Jula Watson: Sose bánom ha így fogják be a számat. :D

@Zsit (nyau és rémizé): Aha, most tedd mellé a másikat is. :)))

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 12:20:43

@nosce: Tudod, mesélték :) A divat nem nekem való :) Inkább mást nézek meg mostanság :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.02.11. 12:21:59

@Dr. Jula Watson:
ja!
(meg ki akarom hozni belőle az állatot, de psssztt!! :D)

@nosce:
úúú, olyan közel vagyok már, mínusz 10 centi legalább :D

@Devil2:
öööö, az kissé problémás lesz, anatómijjjjja okán :D

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 12:23:25

@nosce: Meglobogtatni elöttük a piros kendőt, hagyni, hogy kerülgessen kicsit, majd amikor már az adrenalin a tetőfokára hágott, akkor jön a szúrás. :) Ha meg a bika nem elég tüzes, behívom a sok tehenet, azok körbeszaladnak, és a lustája követi őket :)

@Devil2: Aztán nem ér fulladásra panaszkodni :D

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.11. 12:24:31

@Kham: nyihihihi:D Ezt a helyet be kell venni a Birodalomba.:D

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 12:25:18

@Zsit (nyau és rémizé): Oké, hallgatok, mint a sír. Ördögből állatot? :) Mi jöhet még? :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.02.11. 12:27:40

@Dr. Jula Watson:
péntek van, ilyen kinyílnak a pokol kapui :)))) (utána meg jön a boszorkány-szombat)

nosce 2011.02.11. 12:32:56

@Dr. Jula Watson:
Na és ki szúr ? A bika vagy te ? :)

nosce 2011.02.11. 12:33:46

@Zsit (nyau és rémizé):
ha -10 cm, akkor nagyon rajta vagy :)

fumerin 2011.02.11. 12:40:58

A cím jelentése köszönő viszonyban sem volt a tartalommal:(
Meg nem is volt semmi érdekes benne, egyedül a féltékenységet tudtam kiszedegetni.
*legyintés*

blah 2011.02.11. 12:44:32

asszem én valamilyen bio-izéből vagyok és energiával működöm. remélem segítettem.

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 12:44:45

@Zsit (nyau és rémizé): :)))))

@nosce: Az a kerülgetés végén derül ki. Vagy ő, vagy megkapja tőlem a kegyelemdöfést :))

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 12:45:50

@nosce: elvégre ha már a szájában van :D

Devil2 2011.02.11. 12:56:37

@Dr. Jula Watson: Aranyos vagy hogy aggódsz az egészségemért. :D

Devil2 2011.02.11. 12:58:35

@Zsit (nyau és rémizé): Szeretem az egyértelmű jeleket (is). :D

nosce 2011.02.11. 13:03:48

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
akkor tutira valami kreatív helyre tesznek, ahol a 2*2=5 az szokatlan és újszerű megoldás :)

nosce 2011.02.11. 13:05:30

@Dr. Jula Watson:
igaz is, a szúr az vékonyka dolog, döfködni, az a valami :)

nosce 2011.02.11. 13:08:37

@Zsit (nyau és rémizé):
minél nagyobb az egymásba hatolás, annál bensőségesebb :)

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 13:09:18

@nosce: Jó hát, próbáltam valami olyan meghatározást keresni ami mindkettőre illik :)
És igazad van, az a végkifejlet valóban hatásosabb :)

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 13:09:53

@nosce: mindig csak a méret. Ehh ...:D

nosce 2011.02.11. 13:15:46

@Dr. Jula Watson:
-10 cm-nél majd minden méret jó :)

nosce 2011.02.11. 13:17:13

@Dr. Jula Watson:
a legizgibb amikor a bika kiugrik a nézőtérre, aztán végig rombolja a padsorokat :)

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 13:19:32

@nosce: Ezzel azért vitatkoznék. Mert ha a-10 cm a maximum, amennyire közel lehet kerülni, akkor az nem feltétlenül jó :)

nosce 2011.02.11. 13:19:43

@fumerin:
"A cím jelentése köszönő viszonyban sem volt a tartalommal:("

pedig már készültél a cím alapján, h valami ütőset olvasol :)

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.11. 13:20:20

@nosce: ugyan, ehhez elég egy főnöki pozíció.:-)

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 13:21:44

@nosce: Az tényleg izgalmas. Tipikus példája a nem jó irányba terelt energiáknak. :)
A pamplonai bikafuttatás se semmi amúgy.

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 13:22:54

@nosce: ti még el szoktátok olvasni a címeket? :D

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 13:23:48

@nosce: Nálam anno a 2/2volt egyenlő 2-vel. :)

nosce 2011.02.11. 13:25:09

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
az is igaz :), oda még kreativitás se kell, elég a nagy ego :)

nosce 2011.02.11. 13:27:59

@Dr. Jula Watson:
AZ se normális aki odamegy :), gondolom meztelen seggel fut h még nagyobb legyen az élvezet :)

nosce 2011.02.11. 13:29:44

@Dr. Jula Watson:
lassan leszokom róla :), de gondolom kell az ütős cim, h a sok lúzer idetévedjen a zindexről :)

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 13:33:39

@nosce: Már akkor is tudtam, jobb kettesben, mint egyedül:)

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 13:36:34

@nosce: Én egy erkélyről azért egyszer végignézném. :) De tényleg nem tudom, mi vehet rá ilyesmire az embereket. :)És kinek nagyobb élvezet a meztelen hátsó? :D

Elgondolkodtam. A bolond pasi az jó, de azért ne legyen nálam lököttebb :)

És mi a vélemény a paradicsomdobálásról? Annak a helyszíne most nem ugrik be.

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 13:38:16

@nosce: Én mindig az origo női magazinjának a címein szoktam röhögni. És persze mindegyik végére oda kell tenni a felkiáltó jelet, mert hát milyen sokkoló is az, amit írnak :D

Barry Kent 2011.02.11. 13:39:44

@Dr. Jula Watson:
A szomszédom egy időben csinálta, néha tojást is hajigált :)

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 13:42:40

@Barry Kent: Csak nem énekeltél az ablaka alatt? :DDD

Barry Kent 2011.02.11. 13:44:15

@Dr. Jula Watson:
Engem nem bántott, akkoriban még gyerek voltam :)
Az utca népét terrorizálta, ha épp megzavarták a zajongásukkal.

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 13:47:48

@Barry Kent: és legalább záptojást dobált?
A mi gyerekkori szomszédaink csak sörösüvegeket, meg pezsgősüvegeket hajigáltak ki az ablakon. Néha egyik-másik még bontatlan is volt. Ráadásul mindezt egy közmegbecsülésnek örvendő művész házaspár követte el. :)

nosce 2011.02.11. 13:59:26

@Dr. Jula Watson:
a paradicsom dobálás az jó, takarítani utána kevésbé :)

Barry Kent 2011.02.11. 14:00:31

@Dr. Jula Watson:
Ezt nem tudom, nem kérdeztem, annyira pedig nem voltam bátor hogy olyankor kimerészkedjek az utcára :)
A szomszéd házból egyszer tv repült, biztos nem tetszett a műsor :D

nosce 2011.02.11. 14:04:01

@Dr. Jula Watson:
"Én mindig az origo női magazinjának a címein szoktam röhögni. És persze mindegyik végére oda kell tenni a felkiáltó jelet"

persze mert a felkiáltójel vonzza a női szemet, olyan mint egy álló faasz :)

nosce 2011.02.11. 14:05:07

@Barry Kent:
"A szomszédom egy időben csinálta, néha tojást is hajigált :)"

biztos Demszkyre edzett :)

nosce 2011.02.11. 14:07:08

@Dr. Jula Watson:
"szomszédaink csak sörösüvegeket, meg pezsgősüvegeket hajigáltak ki az ablakon."
"közmegbecsülésnek örvendő művész házaspár követte el. :)"

Biztos festettek, csak nem találták el vele a vásznat :)

Hurri Kán 2011.02.11. 14:07:23

Valaki elárulná hogy mijaza tantraszex? Sajnos rendkívül hiányos a félműveltségem :)

Caddy 2011.02.11. 14:09:03

@Dr. Jula Watson: én benne lennék, szerintem az jó buli.:)

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.11. 14:10:15

@nosce: éppolyan idegesítő tud lenni, valóban.:D:D

nosce 2011.02.11. 14:14:11

@gyvy:
Gondolatban jól megdugod a csajt :) az is egy fajtája :), különösen ha közben a csaj is jól leszop, ugyancsak gondolatban :), de jön majd Nutshell és összefoglalja :)

Hurri Kán 2011.02.11. 14:15:54

@nosce:
ez nálam a félig összejött kategória: én benne lettem volna :DDD

Nem tudom hová tűnt az összefoglalóíróm, tegnap se vette fel a munkát. Nem vagyok vele megelégedve :DDD

Barry Kent 2011.02.11. 14:16:16

@gyvy:
franc tudja, de biztos jó lehet, Diának is bejött :)

nosce 2011.02.11. 14:19:12

@gyvy:
Biztos kriszrudit engesztelgeti :)

Hurri Kán 2011.02.11. 14:26:02

@Barry Kent:
Hogy gondolatban megtaszajtották? Ez a Dia egy elég kisigényű fehérszemély lehet :)

@nosce: Az nem elfogadható indok :D

Barry Kent 2011.02.11. 14:28:38

@gyvy:
Látod, posztoló még ezt is sajnálja tőle :)

Hurri Kán 2011.02.11. 14:32:00

@Barry Kent:
Hát, nem tudom... Engem volt hogy leszúrtak azért, hogy a leányzó késett kb. 2 és fél órát a randiról, azalatt én jól bepálinkáztam, úgyhogy sok hasznomat már nem vette az éjjel :DDD

Barry Kent 2011.02.11. 14:34:59

@gyvy:
Örült volna hogy ott talált még :D

Hurri Kán 2011.02.11. 14:38:08

@Barry Kent:
Egyebekben természetesen a pultos csajok voltak a hibásak, én kézzel -lábbal tiltakoztam hogy ne töltögessenek annyi pálinkát ;-)

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.11. 14:41:58

@nosce: nos, kijelentő mondat végén feltétlenül.:-)

Barry Kent 2011.02.11. 14:54:26

@gyvy: :DD
Viszont legalább volt alibid :)

Hurri Kán 2011.02.11. 14:58:08

@Barry Kent:
Természetesen :)

Na, elolvastam a posztot, egy mondatban a lényeg: ez a Dia egy laza, még az is lehet hogy jó megjelenésű csaj aki tudja mi kell neki és meg is szerzi, a posztoló meg egy enyhén komplexusos, önbizalomhiányos valaki és féltékeny Diára mint állat. :D

Hurri Kán 2011.02.11. 14:58:49

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:

Lassan át kéne öltöznöd valami farsangolósba :)

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 15:00:55

@Barry Kent: Jó környék lehetett :D

@nosce: Nem hiszem. Komolyzenében tevékenykedtek. :)

Barry Kent 2011.02.11. 15:01:22

@gyvy:
Nem is féltékeny, hiszen a srác titkon őt szereti. :P

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 15:02:10

@nosce: @Caddy: Na majd szervezünk egy ilyen bulit :D

Barry Kent 2011.02.11. 15:03:30

@Dr. Jula Watson:
Lehet ez valami zenei performansz része volt :P
Ugyanaz a környék :)

Hurri Kán 2011.02.11. 15:03:51

@Barry Kent:
Ja. Csak jól titkolja :DDD

@Dr. Jula Watson:
Szemmelverőset? :)

Barry Kent 2011.02.11. 15:06:25

@gyvy:
Áh, csak gyenge a jeladója.

Hurri Kán 2011.02.11. 15:07:56

@Barry Kent:
Lehet meg kéne dörzsölni mint Aladdin lámpását? :DDD

Vagy a lány nem ad elég egyértelmű jeleket. Sok minden lehet itten :)

tarquin - védőháló nélkül 2011.02.11. 15:10:00

@gyvy: ma alapértelmezésben is úgy nézek ki, mint egy Piroskának öltözött kobold.:D Ezt már nehéz lesz alulmúlni.:-)

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 15:11:17

@Barry Kent: Végül is, jó hangosak voltak :D

Hűha, lehet alaposabban át kell még gondolnom, akarok-e oda visszaköltözni :D

@gyvy: Akár olyat is. Valódi gruppen tantra szex :D Annak úgyis az a lényege, hogy a férfi nem spriccelhet :)

Hurri Kán 2011.02.11. 15:13:38

@tarquin - menő, de nem árulkodós:P:
Kár hogy nem vagyok ott. Megnézném :DDD
Én most valami busósra gondolok pl., bár nekem ahhoz reggelenként megint csak nem kell jelmez :DDD

@Dr. Jula Watson: Neeem? Az úgy diszkrimináció :D

Barry Kent 2011.02.11. 15:13:51

@gyvy:
Lehet azon már Dia dolgozik :D

Nem is a jeladóval lehet gond, közben rájöttem. Inkább a posztoló jelvevője van túl érzékenyre állítva :)

Barry Kent 2011.02.11. 15:16:06

@Dr. Jula Watson:
Ja, ez rég volt már.
Mondjuk megint vannak furcsa arcok erre, szerintem várj még vele :)

Hurri Kán 2011.02.11. 15:20:50

@Barry Kent: :DDD

Ha monnyuk az általa titokban imádott srác a cipőjére térdelteti azt az alacsonyra állított jelvevő is érzékeli mint jelzést? :DDD

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 15:22:23

@gyvy: Ez van :D Ellenben így ők is megismerhetik a többszörös orgazmus jelenségét :D Mert az nem tilos. :D

@Barry Kent: Értem már, azt reméled, ha nem megyek, akkor kitisztul minden? :D

Na jó, várok. 2 hónap talán elég lesz? :D

Hurri Kán 2011.02.11. 15:24:27

@Dr. Jula Watson:
Többszörös orgazmus? Ja, értem.. Ahhoz több nővel kell lenni egyszerre :DDD

Barry Kent 2011.02.11. 15:24:33

@gyvy: :DDD
Jaja, biztosan kihagyta a tízezres szervízt, pedig az nem viccből van ám :)

Bár az is lehet hogy a csajnak van olyan kisugárzása, hogy ha csak rágondol a srácra, egyből csipog a jelvevő.

Barry Kent 2011.02.11. 15:26:34

@Dr. Jula Watson:
Jaj már. Hát miért akarnálak elüldözni? :)

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 15:53:53

@gyvy: Ha neked csak úgy megy :P

@Barry Kent: Tudhatom én azt, mi jár a férfiak fejében? :)

Hurri Kán 2011.02.11. 15:59:57

@Dr. Jula Watson:
Na várjál, nem tisztáztuk hogy mi a cél, hogy a nőknek vagy a férfiaknak legyen többszörös orgazmusa :DDD

Hurri Kán 2011.02.11. 16:06:24

@Dr. Jula Watson:
Jahogyúgy... :))) Hát, nem is tudom, meg lehet próbálni gondolati úton is elérni, de eddig ha fizikai úton is próbálkoztunk, úgy inkább sikerült :DDD

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 16:12:27

@gyvy: Nincs ebben semmi gondolati út :P A tantra nagyon is gyakorlatias :D Egyik könyvem szerint 100 nap alatt gyakorlatba is lehet jönni :)

Barry Kent 2011.02.11. 16:12:31

@Dr. Jula Watson:
Nem :) Hisz mi sem tudjuk soha mi jár a nők fejében :D

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 16:14:43

@Barry Kent: Erre a hímnemű ismerőseim azt szokták mondani, nem tudják mi jár a nők fejében, de tudják, hogy mit szeretnének odatenni :D

Dr. Jula Watson 2011.02.11. 16:19:19

@gyvy: ühüm :) Láthatod, miből maradsz ki ma :)

Hurri Kán 2011.02.11. 16:22:28

@Dr. Jula Watson:
Sajnálatos módon nyavalyám miatt bizonyos testrészeimet csak elég korlátozott módon tudom használni :(((

Hurri Kán 2011.02.11. 16:42:33

@Dr. Jula Watson:
Köszönöm :) Én már nagyon szeretném de itt már csak a piócás ember + a műtét segít :(((

Joe69 2011.02.11. 20:46:42

Értékelhetné már valamelyik hülye ribanc, hogy szemmel akarom megtermékenyíteni:))) Ez a kérdés fordítva legalább ennyiszer felmerül: mit esznek azon a bunkó állaton azok a hülye ribancok ? A posztíró kétségkívül homályban hagyta a tantrás csaj meg a saját adottságai összevetését. Mellesleg abban igaza van, hogy ezekhez a keleti izékhez fej kell, márpedig a dizsipatkányoknál arra figyelnek a legkevésbé.

deflorator 2011.02.14. 00:56:55

@Dr. Jula Watson: A férfi többszörös orgazmusnak nem akadálya a spriccelés, és ezt saját tapasztalatból mondom. Együttműködő partner viszont kell hozzá, nehogy rosszkor kezdjen el mozogni!
süti beállítások módosítása