Borzasztóra sikerült a vakrandi

2011. március 16. 07:17 - csajokespasik

„Elnézést kérve kikerültem és elindultam gyalog. Az Astoriáig a sarkamban volt és lenyomott egy monológot az élményvadász ringyókról. A metrónál lekopott” - Levélírónk erősen bízott a vakrandiban, nem is sejtve, hogy egy perverz horrorvígjáték lesz belőle. A hölgy egy dologtól retteg igazán: ha valakinek hézag van a fogai között. Szerintetek megkapja a szóban forgó illetőtől a hézagját? Meg ám! Most megtudhatod, hogy úriember az első randin nem mesél a szerszámáról.

 

Sziasztok! Voltatok már vakrandin? Egyszer próbáljátok ki, csak a tapasztalat kedvéért. Nekem nem jött be, de elmesélem a kalandom: Lány vagyok, 26 éves, hónapokig nem volt senkim és kialakult bennem egy komplexus, miszerint én nem kellek már senkinek. Önbizalomhiány ezerrel. Azért választottam a társkeresés eme formáját, mert egyrészt nekem új volt, másrészt a vakrandi esetében mindkét fél szabadon dönthet róla, mennyit árul el magáról az előzetes levelezés során - nem kell fotócsere, nem kell elárulni részleteket. A találkozón minden eldől. Gondolkodtam még a rapid randin is, de nem biztos, hogy röhögés nélkül kibírnám, ahogy a jelöltek „felelnek” illetve én „vizsgázom” mások előtt, csengőszóra, kimért időre. A vakrandin nem vetítem előre, hogy őt most nagyon akarom, és meg akarok felelni neki, vagy attól félni, hogy esetleg ő nem akar engem: csak egy bizsergető, de semleges érzés van ilyenkor, sok izgalmas kérdőjellel.

Az is a vakrandi mellett szól, hogy nem ismerjük túlságosan a másikat, nem tudjuk elképzelni, mit szerethet az illető, milyen lehet az ízlése, ergo nem tudunk készülni rá. Nálam mindig ez volt a probléma, hogy egy randiba rengeteg energiát fektettem, „felkészültem” a másik félből. Nem voltam laza. Egy chat-en indult minden. 34 éves fiatalember, független. Levelezésbe kezdtünk, és mindketten tartottuk magunkat a vakrandi íratlan szabályaihoz. Mindketten azon voltunk, hogy mihamarabb találkozzunk, és majd személyesen eldől minden. Meg is beszéltünk egy időpontot hamar: a Deák téren, a templom előtt. Megbeszéltük ki, hogy fog kinézni – róla tudtam, hogy nagyon magas, szemüveges és piros baseballsapkát fog viselni. Én is elmondtam, hogy aznap feketében fogok játszani. Állok-álldogálok, eltelik 10 perc. Úgy éreztem, nem is baj, hogy nem jött el, úgyis bánom már az egészet. Egyszer csak felbukkan egy figura. Magas, piros baseballsapka. Biztos nektek is volt már olyan érzésetek randin, amikor megszólal bennetek egy reményteli belső hang, hogy „nem ő az, nem ő az, úgysem ő az, nem lehet.” Amikor közelebb ért, az én belső hangom még hozzátette, hogy „nyugi, tovább megy” …de ő volt. Valamiért kissé sántított, de nem volt feltűnő, és az arca valahogy ijesztően sápadt volt. Vigyorgott. Bemutatkoztunk. Hézag volt a fogai között – bármit elviselek, de ezt nem – hányok tőle. Legközelebb beleírom egy hirdetésbe, hogy a hézag kizáró ok. A pasi egyetlen pozitívuma az volt, hogy valami isteni finom parfüm volt rajta. Lehet, attól várta a sikert. De nekem ez kevés, valakinek talán bejön.

Mivel még nem tudtam, hogy mi legyen a következő lépés, kapásból kilőttem azt a lehetőséget, hogy vele beüljek valahova, bármilyen zárt térbe. Felajánlottam, hogy sétáljunk, jó idő van, alig fagypont : ) Útközben észrevettem magamon, hogy nem sétálok mellette, hanem szinte rohanok: kétszer szólt rám, hogy lassítsak, hova szaladok? Negyed órát bírtam a hideget, végül beültünk egy elég drága helyre.

Azt hittem, most belevág valamilyen sztoriba, hogy elbűvöljön, most hogy csak vele vagyok kénytelen foglalkozni - talán még elővesz néhány viccet is, de csak ült, bámult és vigyorgott rám. Tényleg úgy éreztem magam, mint valami drága műtárgy egy tárlaton. Eszembe jutott, hogy tudja a számom, hiszen megadtam neki a találkozó előtt, ha netán valami közbejönne. Én is tudtam az övét. Noha nekem nem volt semmi tervem az ő számával, neki lehetett az enyémmel. Utólag kiderült, hogy jövendölésem valóra is vált. Egyszer csak minden átkötés nélkül megkérdezte, hogy mit szeretek az ágyban? Makogok valamit, hogy ez még korai téma. Na, mivel nem feleltem, elmesélte, hogy ő mit szeret… Elmondta, hogy az előző barátnője imádta az átlag feletti méretű ceruzáját. Részletesen elmesélte, hogy miket csináltak. Kicsit kente csak el az intim részleteket, elég szerencsétlenül: úgy adta elő nekem, mintha egy 8 évesnek tartana felvilágosító órát. Eddig bírtam. Hirtelen cselekedve a táskámba túrtam és úgy csináltam, mintha a rezgőre állított telefonomat megéreztem volna. Felvettem és úgy tettem, mintha egy frissen érkezett SMS-t tanulmányoznék. Eljátszom, hogy milyen kínos ez nekem, de most azonnal el kell mennem. Megérti, fizetünk és megyünk kifele. Megkérdezi, hogy mikor találkozunk legközelebb. Ekkor megállok és elmondom neki, hogy nagyon elfoglalt vagyok és én még nem vagyok felkészülve egy kapcsolatra. Erre elkomorodik és majdnem kiabálva a következőt mondja: „Miért beszélgettél velem ennyit, miért nem mondtad meg a legelején?!” Nem értettem, hiszen én nem bíztattam. És szerintem most is az elején vagyunk. Ja, a templom előtt kellett volna? Egy vakrandi még nem házassági szerződés. Ráadásul egyelőre nekem ő még mindig egy vadidegen. Elnézést kérve kikerültem és elindultam gyalog. Az Astoriáig a sarkamban volt és lenyomott egy monológot az élményvadász ringyókról. A metrónál lekopott.

Ezután már csak az éjszakai és reggeli telefonhívásai következtek: amikor felvettem és próbáltam udvariasan közölni vele, hogy nem az esetem, olyan volt, mintha meg sem hallotta volna, nem akarja tudomásul venni és mindig ugyanazt a dolgot hajtogatta. Az SMS-ei is nagyjából erről szóltak. Heti egy alkalommal lőtt nekem egy szerelmes üzenetet, nem válaszolok rá, mert nem ígértem semmit. Háromszor írta meg, hogy ez az utolsó üzenete, ne is válaszoljak rájuk. Én végig tartottam magam egy első randi szabályaihoz, ő pedig nem vette a visszautasítás jeleit, akkor sem, amikor nyíltan megmondtam neki. Azért kicsit sajnálom őt.

A vakrandi azoknak való, akiknek okuk van rá, hogy eltitkoljanak valamit – valamit, amit egy hosszas levelezés vagy fotó amúgy is föltárna. De ha van valakinek vakrandis pozitív története, szívesen olvasom. Szép napot: Judit.

 

 
123 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr242743332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fumerin 2011.03.16. 12:02:01

@Kytia: Rákerestem a könyvre. Ez az 1001 éjszaka szex nélkül?
Egyszer elolvasnék egy ilyen témájú könyvet is, mert nekem ezen a téren hiányosak az ismereteim:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.03.16. 12:13:41

@Kytia: Csak az a baj, hogy az ilyen emberek sokszor félreértik, ha kedves vagy. Ha beülsz vele egy kávéra, akkor nyeregben érzi magát, azt hiszi bejön neked és utána hiába mondod, hogy csak kedves akartál lenni és nem akartad bunkón elküldeni. (Nekem általában elég csak rájuk néznem, hogy azt gondolják szabad a pálya) Másképp van kalibrálva az agyuk, de komolyan. Mint a posztolónál is. Beült vele kávézni és a pasi máris a szexuális életét kezdte el boncolgatni. Majd amikor finoman közölte, hogy nem jön be neki, akkor meg kiborult és előjött Hyde.

Itt nem a testi adottság a lényeg, hanem az első benyomás! Ha az szar, akkor nagyon nehéz megváltoztatni. A srácnak pedig nem is sikerült, mert kiderült, hogy őrült!

dr. gernika 2011.03.16. 12:20:40

@fumerin: Nekem sajnos nem hiányosak. Igaz, 1001 éjszakát még nem töltöttem szex nélkül, de tapasztalatból mondom, hogy ennél jóval kevesebb is finom módosulásokat okoz az elmében és a viselkedésben is. Nem látja magát az ember kívülről, de a pasik valahogy kiszagolják és menekülőre fogják.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.16. 12:23:35

@fumerin: @gernika:

Nem nehéz kiszúrni amúgy :) Mint a tegnap látott filmben is láthattuk :)

dr. gernika 2011.03.16. 12:24:39

@Nard: Hehe, az azért sarkítva volt. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.16. 12:44:13

@gernika:

Általában 4 mondat és egy pillantás után el tudom dönteni :)

Rebelde 2011.03.16. 12:55:16

@Kytia:

kitől kaptad a szinglis könyvet?? remélem te ránctalanítót vettél az illetőnek vagy tornabérletet:)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.16. 13:12:41

@Rebelde:

Vagy magassarkú/talpú cipőt! Ő is panaszkodik a törpékre :)

Kytia 2011.03.16. 13:18:32

@fumerin: Igen, az a könyv. Elképesztően szar, közhelyes fos, de emellett még antipatikus a szereplője is a fentebb írtak miatt. Alig bírtam végigolvasni.

@Bundabandi: Nem hiszik azt, hogy szabad a pálya, hanem próbálkoznak, ahogy tudnak. Nyilván nem azzal kezdte a posztoló, hogy találkozáskor arcon hányta a fiút, hanem normálisan beszélgetni kezdett, és kb. pont ezt tette volna egy olyan sráccal, aki bejön. Annak se ugrik a nyakába rögtön. Nem tudhatja a srác, mire számítson, és nem azzal indul a randira, hogy tükörbe néz: "Nos, ocsmány a fogam és undorító vagyok, biztos nem fogok kelleni, ezért csak akkor próbálkozom tovább, ha az első 5 percben leszop." A végét tekintve valóban igaz, hogy visszafoghatta volna magát, ebben egyet is értettem a posztolóval. De attól még letette a névjegyét ő is rendesen a bevezetőben.

@Rebelde: Anyukámtól kaptam.:)) De csak azért, mert tudja, hogy folyton CsP-zek, és gondolta, érdekelni fog a könyv.:)

Göndör 2011.03.16. 13:37:48

"Igaz, 1001 éjszakát még nem töltöttem szex nélkül..." Most errol eszembe jutott valami. 16-17 éves koráig elég sok időt tölt mindenki szex nélkül. Véletlen egybeesésnek tűnhet, hogy ekkor statisztikailag a legnyomibb mindenki. Viszont úgy figyeltem meg, hogy minél tovább van valaki szex nélkül, annál közelebb kerül egy 16-éves nyomisági szintjéhez. Tehát, kötelező havi kupilátogatást mindenkinek 14 éves kortól, és mi leszünk a világ legértelmesebb nemzete :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.16. 13:45:41

@Göndör:

A legértelmesebb és a legtöbb HPV-fertőzéssel rendelkező nemzete. +gomba és egyéb fincsik.

Papundekli 2011.03.16. 13:57:15

Én azt hittem a vakrandi fehér bottal való ismerkedést jelent...

Kytia 2011.03.16. 13:59:55

@Göndör: "Véletlen egybeesésnek tűnhet, hogy ekkor statisztikailag a legnyomibb mindenki."

Mármint hogy értve legnyomibb? Szerintem meg pont akkor jó arc mindenki.:) Tiltsák be szexet mindenkinek!:)

fumerin 2011.03.16. 14:03:34

@gernika: Nem ám irigykedsz rám!
És nem a szexet emelném ki (öreg fejjel már nincs jelentősége), hanem szingli életformáról tudok keveset.
@Kytia: Elolvastam az ismertetőt és feltettem a várólistámra (mert sok jó könyvet szeretnék még megvenni előtte, amire a keretem elég korlátolt havi5ezer), és eccer meg is veszem :)

Kytia 2011.03.16. 14:09:46

@fumerin: Szerintem ne olvasd el, de ha mindenképp akarod, majd én kölcsönadom. Ki ne adj pénzt érte.:DD

fumerin 2011.03.16. 14:14:22

@Kytia: Néha kell a változatosság! Kíváncsi vagyok arra, hogy mit veszítettem a jelenleg is fennálló döntésemmel.
Tudod, néha egy fekete lyukat keresnék és eltűnnék egy másik világba:)
Igaz, ez az érzés gyorsan elmúlik, mert már baromi jól tudok 10-ig számolni, mielőtt döntök, cselekszem és beszélek! :D

Kytia 2011.03.16. 14:16:59

@fumerin: Jó, hát ezzel mindenki így van. Aki meg a fekete lyukban él, az meg rád irigykedik és másra sem vágyik csak arra, ami neked van.:)

fumerin 2011.03.16. 14:24:44

@Kytia: Tudom:)
Vannak barátnőim, akik máshogy látják a világot, mint én, de egy közös azért van bennünk: mindegyikünk nőből van! :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.16. 14:27:02

@fumerin:

Tehát minden logikát nélkülözve próbálnak élni? :)

Kytia 2011.03.16. 14:29:40

@fumerin: Hát, meg főleg emberből. Mert szerintem a kukisok sincsenek nagyon másként ezekkel a dolgokkal.:)

fumerin 2011.03.16. 14:30:47

@Nard: A nő olyan, mint a barlangrajz. Amennyire egyszerűnek látszik, annyira bonyolult dolgokat akar elmondani, csak a férfiak nem látják! :D

fumerin 2011.03.16. 14:37:01

@Kytia: Belőlük (férfi) is van sok boldogtalan. Baromi magas lécet tesznek maguk elé és kibaszottul nem megy magasugrás! A férfi versenyszellemben él, valamivel mindig ki akar tűnni a nő előtt és a pasi társak előtt is. Ha túl hülyét kap nőből szép csomagolásban asssenem, ha túl okosat gyűrt papírban asssenem.
Nekik nehezebb is, mert jobban vizuális beállítottságúak, mint a nők! :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.16. 14:40:25

@fumerin:

A férfi inkább barlangrajz :) Kell kaja, meg szex, meg valami hobbi. Oszt jónapot.

fumerin 2011.03.16. 14:43:14

@Nard: Ezzel teljes mértékben tisztában vagyok. De a szex egy idő után már nem a halálra unt társsal lesz érdekes.
És miért? Mert a jó ízlése megmarad a férfiaknak, csak a nőjük öregszik évről-évre! :D

dr. gernika 2011.03.16. 14:45:04

@fumerin: Akkor inkább Bridget Jones-t olvass. :)

Kytia 2011.03.16. 14:45:36

@fumerin: És mi nem pont ilyenek vagyunk?:DD
Én ma ebéd közben felfedezést tettem. Arra jutottam, hogy a férfiakban az e tévképzet él, hogy a nők agyában minden másképp működik, mint az övékben. Holott tökrepontra ugyanúgy van minden. Már nem emlékszem, mit mondott valamelyik kollégám, amiről erre jutottam, de az biztos, hogy igazam volt.:)

Kytia 2011.03.16. 14:48:10

@fumerin: Mi viszont természetesen évtizedekig ugyanazzal a rotyakos-pocakos-böfögős, unott kannal akarunk szexelni, észre sem veszünk másokat, igaz?:DDD És nem szeretünk bele az összes sportedzőnkbe életünk során...:DD

fumerin 2011.03.16. 14:48:47

@Kytia: Én nem szoktam gondolkodni!
Az nem női munka! :D
@gernika: Csak belenéztem a filmbe, de 10 perc után nyálat csorgattam. Lehet, hogy nem a film volt rossz, hanem nem este 11-kor kellett volna neki állnom. :)

fumerin 2011.03.16. 14:52:12

@Kytia: Valahol nekem elveszett az illúzióm menet közben. :)
Nekem sportedzőm sincs, a fiam edzője meg pont a zemberem barátja. Innen bukott még a gondolatom is, hogy férfit láthatnék benne! :)
Egy orgazmus már nem ér annyit, hogy elcseréljem magam. A pocakos, halálra unt embert meg nem látom! Hátul nincs szemem ;)

Kytia 2011.03.16. 14:52:13

@fumerin: Ne aggódj, azt a férfiak sem szoktak.:DD

dr. gernika 2011.03.16. 14:59:44

@fumerin: Jó film szerintem, érdemes még egyszer nekiveselkedni. De aki olvasta, azt mondja, könyvben sokkal jobb, szóval ha olvasni akarsz, inkább azt, mint ezt az 1001 éjszakás izét.

Valamint van valahol egy szingli meganyomiskodós élménybeszámoló/kézirat tőlem is valahol, ha mindenképpen tudni akarod, milyen szintű agybajt tud okozni a baszatlanság.

Kytia 2011.03.16. 14:59:47

@fumerin: Hát, nem tudom. Nekem mindenféle nemből valók szoktak panaszkodni, mert jó panaszfogó vagyok, és azt látom, hogy mindenkinek hasonlók a problémái. Vagy un valakit, vagy őt unják, vagy nem kapja meg, akit szeretne, vagy túlságosan megkapja, akit nem szeretne.:)) A különbség összesen abban áll, ahogy a férfiak egymásról nyilatkoznak. Mert az már feltűnt nekem, hogy imádják egymást sarazni, még ismeretlenül is. Ők maguk, mindig kivételek, de higgyem el, hogy a többi férfi disznó. Hát, nem hiszem el, mert a többi férfit is ismerem, oszt látom, hogy azok is csak ugyanolyan szerencsétlenek.:)))

Nem is kell elcserélni magad. Meg hűtlenkedni sem kell. De azért azt be kell vallani, hogy igen mocskos dolgok suhannak át időnként a mi kis harmatos, női agyunkon. Csak persze ezt nem reklámozza az ember annyira, mint a férfiak.:))

Kytia 2011.03.16. 15:02:59

@gernika: 2011-ben csak az marad baszatlan, aki direkt az akar lenni. Mint pl. én.:))
Most tanultam egy új pszichológiai szakkifejezést: "érzelmi inkontinencia". De ennek nyomán mondhatnánk azt is, hogy "szexuális inkontinencia". Na, ezt szeretném én elkerülni.:)

Amúgy hol van a kézirat?

fumerin 2011.03.16. 15:08:15

@gernika: Nem a baszatlanság...az házasságban is van! :D
Az érdekelne, hogy mik azok az értékrendek, életszemléletek, amik fenn tudják tartani azt az állapotot, hogy a nő egyedül is "létezhet".
Sok olyan témát olvastam, amiben a nő más akart lenni, mint ami a társadalom szemével is elfogadott. Valahogy hiteltelennek tűntek az irományok(igaz nem komoly irodalom) és nem voltak meggyőzőek számomra. Ami a lényeg, hogy nekem a keserűség jött le platinába kötve.
De nem tudom elhinni, hogy annyira rossz lehet az az oldal.
Elolvasnám szívesen. És nem azért, hogy azt mondhassam mellem verve "heheh, nesze neked", hanem azért, hogy megérthessem a másik oldalát is a nőknek.

fumerin 2011.03.16. 15:12:05

@Kytia: Skorpinyó "álmai" nem tűrik a nyomdafestéket ;) És kivitelezhetetlenek:)
Tehát a partner majdnem nyugodtan alhat (kivéve ha nincs vaj a füle mögött)! :)

Kytia 2011.03.16. 15:12:26

@fumerin: Egyetlen egyszer hallottam egy olyan nőről, aki direkt folyton nős pasikkal kavart, hogy ne kelljen kapcsolatban élnie. Őt kéne meghallgatni. Ezekkel a szingli történetekkel az a baj, hogy pont olyan nők, mint te, csak még nem érték el azt, amire vágytak. Szóval ilyen értelemben ők nem másik oldal.

Rebelde 2011.03.16. 15:12:55

@fumerin:

mármint, hogy mi a rossz oldal? hogy egy nő egyedül is létezhet?

fumerin 2011.03.16. 15:15:50

@Rebelde: Nem rossz oldal, hanem másik!
Nincs rossz oldal.
A döntéseink lehetnek jók, rosszak, de azok olyanok, mint a harmat. Gyorsan elmúlnak, mikor kisüt a nap.

dr. gernika 2011.03.16. 15:16:14

@Kytia: Amennyiben más szempontok nem számítanak, csak a baszatlanság ténye, igazad van.
Valahol a gépemen, hacsak nem esett áldozatául a legutóbbi adatvesztésnek. Inkább nem adom ki a kezemből, épp elég hülye voltam így is, hogy anno pár emernek elküldtem. :D

devilstrueface 2011.03.16. 15:17:20

Nekem is volt már hasonló félig vakrandim. Képen láttam a csajt, de élőben más volt. Neki is volt hézag a fogai között, ha jól emlékszem:))Egyáltalán nem jött be, de szépen aranyosan végigcsináltam a randit, aminek a végén megfogta a kezem. Akkor mondtam, hogy azért ácsi már. Viszont nem akadt ki ezen. Aztán esti levelezésben előadtam neki, hogy ez kézfogósdi nem kellett, volna, aztán magát okolta inkább amiért lekoptattam. Így is lehet. Akkor 2 éve nem volt bnőm, ez most már lassan 4 évre nő, de nem érzem úgy, hogy ilyen vakrandiban kéne gondolkoznom.
Egyébként a posztolót is megértem, de jogos az is, hogy nem kéne azért összeszidni egy embert a kinézete miatt.

Rebelde 2011.03.16. 15:26:10

@fumerin:

mindenki életében van olyan, amikor egyedül van, egyébként nem olyan rossz ez, ha jól elvan valaki magával is akkor mással is jól lesz
az ideális állapot persze az, hogy társa van az embernek, megfelelő társa pontosabban, teljesen rendben van, ha valaki erre törekszik
kurvára unalmas egyébként a szinglizés, meg mindenért őket okolni, hogy szórakoznak, szégyelljék magukat miközben már gyereket kéne nevelni, mint ahogy azt a kiskáté előírja... ez azért elég gáz, hogy védekezni kell ilyen támadások ellen másrészt meg savanyú a szőlő szaga is van

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.16. 15:27:12

@Kytia:

Szedjél olyan tabit, ami megoldja a folyóügyeidet! :D

dr. gernika 2011.03.16. 15:35:57

@fumerin: Meggyőződéses szinglit én sem ismerek (vagyis de, de csak felületesen), akik közel állnak hozzám, azok mind jobb híján azok. Szakmai karriert tekintve, meg hobbik művelésében is sokkal előrébb vannak, mint én. De ez részben kényszermegoldás.
Az irományom is csak az egyedüllét által felfokozott szerencsétlenkedésről szólt, azaz hogyan fussunk olyan szekér után, ami nem vesz fel. Nem volt benne semmi filozofikus, helyenként vicces volt és szórakoztató, bár visszanézve 25 fölött ez már inkább szánalmasnak számít.

dr. gernika 2011.03.16. 15:42:09

@godlikezaza: Miért zavart, hogy megfogta a kezedet? Oké, azért mert nem jött be eleve, de miért kellett úgy előadni szegénynek, hogy ezzel kúrt el mindent? Ezután majd nem mer hozzáérni a pasikhoz, nehogy kurvának nézzék. :D

Ha én nem ölelem meg Nardot az első találkozás végén köszönetképpen az estéért, ki tudja, mi lett volna. :))

nosce 2011.03.16. 15:43:38

@Kytia:
"Aki meg a fekete lyukban él, az meg rád irigykedik és másra sem vágyik csak arra, ami neked van.:)"

Aki fekete lyukban él, az nem irigykedik meg nem is csinál semmit mert neki nem telik az idő :)

fumerin 2011.03.16. 15:44:27

@Rebelde: Igazad van!
Nem megítélni kell egymást, hanem megérteni.
Nézd, én csak akkor vagyok előítéletes, ha valaki csúnya kritikával illeti a másik oldalt (ezt tudhatod, szóvá is tetted).
És savanyú a szőlő is, persze mindkét oldalról!
Nekem ez hiányzik, neki az. Én is szórakozom, sörözöm, táncolok, ha van rá lehetőségem. Nincs is ezzel baj. Ez életkortól, családi állapottól, nemtől független dolog. Mindenki úgy érzi jól magát, ahogy akarja.
Engem rúgtak már "fejbe a földön" azok a hölgyek, akik mások, mint én. Nem mindre vagyok mérges, hanem konkrét személyre(ekre).
A barátnőim közül is vannak sokan még "egyedül". És teljesen jól kijövünk. Én nem baszom az orra alá a pelenkákat ők meg nem terhelnek a férfiak "hiányosságaival". Elfogadjuk, hogy van ilyen, olyan. Ha össze tudjuk hozni, akkor felhőtlenül sörözgetünk (na jó az csak az én italom) és jókat röhögünk.

devilstrueface 2011.03.16. 15:50:15

@gernika: :))nem úgy adtam elő, de a hangsúly ezen volt, én csak utaltam rá, ő meg kikombinálta magának, hogy akkor ezt elcseszte.
Mivel én tetszettem neki, teljesen érthető volt a kézfogása, ha tetszett volna, én is így csináltam volna nincs ezzel semmi gond. Egyszerűen nem akartam, hogy bunkó legyek a szemében, függetlenül attól, hogy többé nem kommunikáltunk. A lényeg az, hogy a sikertelen randi után nem úgy emlékezett rám, hogy "na ez a rohadék felültetett". Sunyi dolog, de ez van. Nem lett öngyilkos miatta:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.16. 15:50:23

@gernika:

Hát azért én is rémültem meg vakrandin, és úgy ültem hogy ne tudjon a nyálkás csápjaival hozzámérni sehogy. :D

@fumerin:

A sör a sátán műve.

Rebelde 2011.03.16. 15:52:07

@fumerin:

akkor mit nem értesz?:))

mindenki társa vágyik egyébként, csak van akinek nem jut, illetve nem olyan jut amilyet szeretne, ez már sors meg mindenféle...

dr. gernika 2011.03.16. 15:56:20

@godlikezaza: No, az a lényeg. :)
@Nard: Bezzeg ha sikerült volna megcsókolnia mielőtt felugrottál a mozgólépcsőre, minden másképp alakul. :P

fumerin 2011.03.16. 16:02:59

@Rebelde: Nem értem azt az elvárásrendszert pl., amit maguknak tűztek ki a partner képével kapcsolatosan.
Megbeszéljük, hogy ki a jó férfi, még ki is színezzük jól a képet. Majd elmondják azokat a belső dolgokat, amit elvárnának a férfitól. Nekem tök természetesen van jelen ez a vágyrendszer. Amit szeretnék elérni, azt közlöm a zemberemmel. Ha módjában áll, akkor megteszi.
Amit nem értek meg az az, hogy miért gondolják azt, hogy a "tökéletes" pasinak fognak csak igent mondani, mikor én tudom, hogy olyan férfi(nő)nincs is. Mert bármennyire is tökéletesnek tűnik a partner végig megy az érzelmünk a bizonyos 4 lépcsőn. Megszeretem, megszokom, megunom, megutálom (na jó nem mindig törvényszerű, de az unalomig mindig elmegy).
Ha ebből vezetem le, akkor igazuk van. Ha a saját elképzeléseimből (gyerekek, unokák kárpótolnak a hiányosságok miatt)akkor meg pont nélküli a mondat.
Jóvannna, a pszichológus szerint is erősen jelen van bennem mindkét karakter és azok értetlenkednek olykor-olykor! :D

Mister Sandman 2011.03.16. 16:05:12

Hát ez egyben volt vicces is meg drámai is, azzal a foghézag dologgal kicsit gonosz voltál, de a többi jogos.
Randizunk?(foghézagmentes vagyok) :)

Üdv,
Mr. Sandman (29)

Kytia 2011.03.16. 16:12:33

@nosce: Hmmm...ez mondjuk nem hangzik rosszul. Akkor ez az örök élet titka?:DD

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Mán hogy lennék?:DD

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.03.16. 16:16:06

@Kytia: Mert, hogy szándékosan baszatlan maradsz :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.16. 16:24:54

@gernika:

Lett volna egy átokádott éjszakám, több fogkefém elhasználódott volna, és 1 liter fogkrém fogyott volna el. :S

devilstrueface 2011.03.16. 16:29:31

Egyébként meg 2011-ben igenis lehetséges, hogy valaki nem szándékosan baszatlan. Nőknél pontosan nem tudom mi, hogy van ilyen téren(bár sztem ott is lehet) de pasiknál tuti lehetséges. Mondjuk arra nem az a szó a megfelelő, hogy baszatlan:) de alényeg érthető

nosce 2011.03.16. 16:34:22

@Kytia:
Igen, valszeg ez lehet :)

nosce 2011.03.16. 16:36:26

@godlikezaza:
"Mondjuk arra nem az a szó a megfelelő, hogy baszatlan:) "

Jó szó az, el kell menni a rudasba aztán valszeg nem marad baaszatlan...:)

devilstrueface 2011.03.16. 16:42:41

@nosce: ja, hát így igen, van választék:)

Rebelde 2011.03.16. 17:24:20

@fumerin:
hhúú, hát ez a tökéletes nem jó szó, mert csak támadás éri emiatt az embert, mert aki nekem az azzal más szóba se áll és fordítva, kár ezen lovagolni, mindenki maga tudja mi a jó neki

az általad említett négy pontról meg őszintén, én nem erre vágyom, hogy megszeretem a végén meg megunom, hát így belefogni valamibe?! majd a gyerekek meg az unokák kárpótolnak? rakjak rájuk ekkora terhet csak mert nem jól választottam/tunk annak idején, de lényeg hogy ők vannak, életem értelme kipipálva??

tényleg mindenki maga tudja:)

Muha 2011.03.16. 18:52:24

elolvastam.
Te is egy hülye picsa vagy. Agyfaszt kaptam tőled, pedig még személyesen sem kellett beszélgetnünk, de tőled tuti szarul éreztem volna magam 3 perc után.

'reményteli belső hang, hogy „nem ő az, nem ő az, úgysem ő az, nem lehet.'
ennyi vagy. beszari kis kurva nagy elvárásokkal.
baszzon el egy busz.

deflorator 2011.03.16. 19:02:16

@godlikezaza: Én jó példa vagyok erre, férfi vagyok és baszatlan. És hiába van 2011, ezen nem tervezek változtatni...

Joe69 2011.03.16. 19:04:22

Érdekes, hogy szingli alatt itt mindenki kétségbeesett, társkereső-pánikba esett nőt ért. Ha ez így van, akkor én praktikusan csak a betegesen túlkompenzáló változatot ismerem. Akinek minden gesztusa, mozdulata arról szól, hogy ő aztán kurva jól megvan a hülye pasik nélkül is, egyébként valahol ez teszi vonzóvá is (egyébként a férfiakat is, mindig az kellene nekünk, írta egy csajlap, aki nagy ívben leszar bennünket). Érdekes módon nem magányos, baráti társasága van, és ravaszul épített pasifelhője, ahogy erről sokat írtam. Persze az orbitális magabiztosság mögött totál bizonytalanság van, de ha ezzel szembesíted, tüzet okádva hajt el, hogy képzeled ..?

A leírt módon nagyon keveset randiztam, és maximum egy fegyelmezett beszélgetésig jutottunk, a nő mindig feszült volt, nem nézett a szemembe, és folyamatosan azt mantrázta, hogy ő mennyire elfoglalt, milyen sok a munkája, ha gyerek volt, mennyire lefoglalja, stb..és láthatólag valami nagy deklarációt várt, meg nyilatkozatot, hogy független vagyok, hogy nőt már csak képen láttam x éve, mert hát ő aztán nem akar csak úgy, ő nem olyan..aztán azért kibukott, hogy izé, még nem jött ki a korábbi kapcsiból, meg ez a gond, az a gond, meg azér' jár hozzá pasi, nős férfi..egyébiránt még hosszú levelezgetések után is mindig ez bukott ki, pedig már megdícsértük egymás fényképét is, tehát nem vakrandi lett volna..

Úgyhogy én beleszarok, a fő gond nem az, hogy nerm tudunk-merünk stb. randizni, hanem ha nincs egy értelmes társaság, amin belül merítgetni tudunk és nyugodt körülmények között, lazán ismerkedni. Ilyen értelemben nem is rossz a szinglistratégia, bár 35 körül sok ló között általában seggre pottyannak.

Muha 2011.03.16. 19:14:03

@Joe69: egy túlkompenzáló hülye szinglipicsa szerintem nem vonzó.
két perc vele, átlátsz rajta, és ha csak nem bele akarod törölni a faszodat valakibe, akkor kukázod is.
Önbeteljesítő önsorsrontó rohadt kis kurva mind.

Joe69 2011.03.16. 19:27:02

@Muha:
Mostanában már tényleg percek után kukázom őket, bár még pofátlanul ők kérik ki maguknak, még ők bunkózzák az embert. És csak náluk jóval fiatalabb pasiknak engedik a fasztörlést, igaz, ha egy ilyen befut , nullázzák az amúgy orbitális elvárásaikat, aztán mikor őket ejtik, pasigyalázás ezerrel.

Dr. Jula Watson 2011.03.16. 19:29:01

@Joe69: csak az az egy baj van, te folyamatosan kompenzálsz, és magyarázod a bizonyítványod.

Muha 2011.03.16. 19:40:50

@Joe69: Nos, magára valamit is adó férfi előre tekint.
kit érdekel, hogy mit nyűg össze a lotyó?
Az már az ő gondja.
Ha egy döntés megszületett, akkor az megszületett.
gedöfákk sáddöfákk UP!

Kytia 2011.03.16. 20:12:51

@Muha: Hát, veled meg mi történt??:S Kissé indulatos vagy ma a női nemmel szemben.

Kytia 2011.03.16. 20:15:11

@Joe69: "Akinek minden gesztusa, mozdulata arról szól, hogy ő aztán kurva jól megvan a hülye pasik nélkül is..."

Ha nő lennél, már kitanultad volna a leckét: ha a másik azt mondja, ő nem akar most komoly kapcsolatot = VELED nem akar komoly kapcsolatot. Női körökben ez már közhely.

Most nézd meg a fentebb idézett mondatot, és találd meg az analógiát.:)

Dr. Jula Watson 2011.03.16. 20:20:50

@Kytia: Ez a másik oldalról is ez van. Egész egyszerűen aki ilyet kap annak azt jelenti, nem kell eléggé ahhoz hogy a kifogásként emelt nehézségekkel megküzdjön.

Kytia 2011.03.16. 20:28:27

@Dr. Jula Watson: Pontosan, nem kell túlmagyarázni. Meg ráadásul nőknél is van az az eset, hogy valaki tetszik, de nem járna vele ezért, meg azért. Ilyenkor szokták ezt a dumát nyomni mind a pasik, mind a nők.

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.03.16. 20:43:45

Az, hogy fényképet töltök fel magamról, és a másikról is kérek, ha addig nem tette meg, nálam alapdolog. Addig nincs találkozó.

Szerintem nehéz rólam jó (értsd társkeresésre alkalmas) fotót ksézíteni, de nem lehetetlen. Nyár óta ennek alaposan utánajártam, és igen sok képet készíttettem, akár kültéren, akár bent.

Ez a srác 34 évesen hát hogy is mondjam, nem túl nyerő.

Nem a vakrandival van baj, fényképet kell kérni.

kiraaaaa 2011.03.16. 20:48:35

@fumerin: nekem rémisztő ez az általad említett 4 lépcsőfok.

Muha 2011.03.16. 20:53:30

@Kytia: jól látod ezt is. ma a női nemmel szemben indulatos vagyok.
ma csak a női igennek vagyok hajlandó kedveskedni. :DFd

Dr. Jula Watson 2011.03.16. 20:56:26

@Kytia: Így van. Szeretjük túlbonyolítani az egyszerű dolgokat. :)

@kiraaaaa: Nekem is. És nem utolsósorban ez is csak önigazolásnak tűnik.

@Muha: Még mindig van kérdés, amire lehet igennel vagy nemmel felelni? :D

Muha 2011.03.16. 21:02:59

@Dr. Jula Watson: ezt most Te megkérdezted? D::DD:D:::D:SEKSJIOADTH

Dr. Jula Watson 2011.03.16. 21:11:46

@Muha: :DD csodálkozásomnak adtam hangot. Így hogy tanuljak tőled? :D

Kytia 2011.03.16. 21:12:58

@Muha: "jól látod ezt IS"

Appppám, mivel érdemeltem ki ezt a komoly elismerést?:DDD

Muha 2011.03.16. 21:20:01

@Kytia: Ha megmondanám, lenyakaznál. :DDADG

@Dr. Jula Watson: szorgalmasan, figyelmesen, mosogatósan, csillogó szemekkel, érdeklődve, bizakodva.

*észrevetted a mosogatósant?*

Kytia 2011.03.16. 21:23:26

@Muha: Ájjáj. Akkor inkább ne mondd.:)))

Dr. Jula Watson 2011.03.16. 21:27:19

@Muha: ohhohh, az volt az első ami feltűnt. :D Mert hát mindig a hiányt vesszük észre először. Csillogó szemű érdeklődő és nagyon figyelmes vagyok. Mosogatás terén vannak problémák. Mutatsd meg légy oly kedves, hogy kell! ^^

Muha 2011.03.16. 21:38:51

@Dr. Jula Watson: tényleg megmutatnám, de a demosoganisiszta vallásom tiltja.. Pedig megtenném. tényleg. annyira nagyon sajnálom. :D

Dr. Jula Watson 2011.03.16. 21:42:39

@Muha: akkor a mosogatás kimarad :D

Muha 2011.03.16. 21:51:02

@Dr. Jula Watson: ezzel együtt tudok élni. :)

Dr. Jula Watson 2011.03.16. 21:53:31

@Muha: Mosogatás nélkül? :D Ez új :DDDD

Dr. Jula Watson 2011.03.16. 22:10:44

@Muha: ez felettébb jó és megnyugtató hír. :)

Joe69 2011.03.16. 22:54:45

@Kytia:
Nnnnna..a birodalom visszavág. Nem baj, a Jedi előbb-utóbb visszatér !

lárvalányhaj 2011.03.17. 02:22:22

Én ezen akadtam fenn:

"Lány vagyok, 26 éves, hónapokig nem volt senkim és kialakult bennem egy komplexus, miszerint én nem kellek már senkinek."

Kytia 2011.03.17. 08:12:41

@Joe69: Felesleges. Minek baszakodni olyan nőkkel, akiknek nem kellesz? Keress olyat, akinek kellesz és tárgytalan az egész kérdés.

Jack Bauer 2011.03.17. 11:04:05

@godlikezaza: "Nekem is volt már hasonló félig vakrandim. Képen láttam a csajt, de élőben más volt. "

Ilyen nekem is volt. De azóta már a feleségem. :)

Joe69 2011.03.17. 23:03:25

@Kytia:
Ha mindenki csak azzal foglalkozna, akinek ténylegesen kell, nagyon egyszerű lenne az élet, és ezekre a blogokra sem írna senki. Sokaknak meg semmi dolga nem lenne. Gondolom, ilyen volt a te életedben is.

Gaius Plinius Secundus 2011.03.22. 13:08:52

pfej

tl; dr tipikus mai modern no

semmi kompromisszumkeszseg. csak ugy arad minden szavabol a "DE HAT EN KULONLEGES VAGYOK, ERTEKELJEN MAR VALAKI!!!" kislanyos toporzekolas.

Es most akkor en nem ertem, de es akkor mi a fasz van ha nem tetszik a sapkaja/res van a fogai kozott/sapadt/kanyarodik a farka?

Ezeket MIND meg lehet szepen oldani ha valaki raszanna egy kurva percet es elmondana hogy "te jozsi figyelj ma tok jo meg minden de a fogaidat csinaltasd meg" mielott lelep. Persze ugye mennyivel egyszerubb sirni a barinoknek hogy "nincs egy normalis pasiiiii sem".

Neked nem pasi kell a faszom. Neked egy tokeletesen csomagolt bolti cucc kell keszen minden extraval es majd te "kiteljeseds" mellette. Baszod, ezek a nok, tenyleg jobb volt amit a konyhaban uldogeltek, nem-e. Persze, persze egyik nonek sem a "szoke herceg" kell (ezt gyanusan sokat ismetelgetik, mert hat ha te sokat ismetelgeted hogy "de hat en nem vagyok homi" akkor az, khmm gyanus lesz a barataidnak, nem igaz?) aztan valamiert megis ott tartunk hogy bazdmeg hat nezzen ki jol meg milyen ruhakat hord mar, meg nincs kocsija meg faszomtudja. Nojetek mar fel bazdmeg.

TGabi 2011.03.23. 10:51:50

Álljon meg a gyalogmenet egy pillanatra. Amikor a nők, úgymond, "teljesíthetetlen elvárásokat támasztanak", az általában a következőket jelenti.

A hapsinak

-van legalább egy tűrhető állása
-nem otthon lakik Anyuci 25-5+ éves kedvenceként
-nem infantilis
-normálisan áll a dolgokhoz
-értelmes
-a ruhatárat nem egy 100 éves farmer és egy állandóan hordott, kapucnis póló jelenti

Na, ezek a szingli nők "marha nagy" elvárásai...

Gaius Plinius Secundus 2011.03.24. 17:26:12

@Luella Menendez:
Meg legyen ilyen magas, olyan helyes, a kulfoldi 1o pont elony stb. A "ruhatar" gondolom azt jelenti hogy min. Zara v. H&M kisse homi beutessel v fasz se tudja mi most eppen ami menonek szamit otthon. Az hogy te elmesz randira valakivel aki 29 evesen az anyjaval lakik az meg a te hibad nem kene elajulni egy fototol/jo autotol/kinek mitol. Meg lehet am ezeket mind kerdezni elotte, eloben/emailben. En nem tudom, szerintem a szingli lanyoknak mindenhol hatalmas elvarasaik vannak de hat errol mar volt szo jo par posztban itt is :)
süti beállítások módosítása