Hisztis kis muffnak nevezett és lelépett

2011. március 29. 08:17 - csajokespasik

„Nem titkolt vágyam, hogy ma este csajozni fogok, te csinálsz, amit akarsz!” – ezt az SMS-t találja meg a barátnő a pasi mobilján, és szintén ezek a sorok indítják el a lavinát. Az elhanyagolt barátnő szeme végre felnyílik és lerázza magáról a port: lazán összecsomagol pasijának és kitolja a lakásból. Most megtudhatod, hogy néha életmentő lehet a levéltitok megsértése. Mai posztolónkból egy múlt heti levél csalogatta elő az élményt.

 

Sziasztok. A csütörtöki posztról jutott eszembe, hogy nekem is volt egy nagyon hasonló esetem. Hat éve éltünk akkor együtt a párommal, Danival. Akkor ő 24 volt, én pedig 23. Volt egy haverja, Laci, akivel sokat lógott, kapcsolatunk lecsengő fázisában pedig egyre többet. Volt olyan, hogy egész hétvégékre tűnt el Lacival. Először és utoljára tettem olyat, hogy belenézzek valaki mobiljába, de nem bírtam tovább. Danival már nem lehetett beszélni, könnyedén lerázott, az sem zavarta, ha sírva vágtam be magam mögött a fürdőszobaajtót. Amikor egyszer lement a boltba, és ott felejtette a telefonját, megnéztem pár SMS-ét.

Az ötödik vagy hatodik üzenet a sorban Lacinak szólt és ennyi állt benne: „Nem titkolt vágyam, hogy ma este csajozni fogok, te csinálsz, amit akarsz!” - gyakran megfordult a fejemben, hogy azért járnak ezek annyit együtt, mert felfedezték a buziság örömeit, de másról volt szó. Esküszöm, inkább azt kívántam, bárcsak homárok lennének, könnyebben elviselném. De ahogy mindez felszínre került, megalázónak éreztem. Mit gondolhatnak rólam mások, ha összefut véletlenül közös ismerősökkel? Amikor visszajött, nem szóltam neki, rám sem nézett, ledobta a cuccot a konyhai asztalra és leült a tévé elé. Próbáltam visszavezetni, hogy hol és mikor volt életünkben az a pillanat, amikor visszavonhatatlanul elromlott minden. Nem tudtam. Eltelt 1 hét, 2 hét. Nem bírtam tovább. Egy darabig megfordult a fejemben, hogy a barátnőimet, szüleimet is beavatom, csakhogy kibeszélhessem valakivel a dolgot. De annak nem lenne semmi értelme, csak sajnálnának és átkoznák Danit, akit annak idején ők is kedveltek. Úgy döntöttem, az lenne a legjobb megoldás, ha már a kész tényeket közlöm velük, azaz, kiraktam Dani szűrét. Így nincs sajnálat és pletyka. Dani volt, nincs. Mindezt egyedül kellett véghezvinnem, ami nagyon megviselt. Egyik nap szépen összecsomagoltam a holmiját és kiraktam az előszobába. Amikor hazajött és meglátta, kérdezte, hogy mi van, takarítok? Mondom, igen, most söpröm ki a szemetet éppen. Amikor értetlen arcot vágott, elmondtam neki, hogy tudom, hova jár hétvégenként, olvastam az SMS-eit, és az utóbbi időben hozzám sem nyúl. Nem kiabált, nem mentegetőzött, csak suttogva annyit mondott, hogy egy hisztis kis muff vagyok, majd fogta a cókmókját és lelépett.

Miért maradt velem, ha mást keresett? Hogy képzelte a jövőnket úgy, hogy folyamatosan kalandozik mellettem? Csak a szállást jelentettem neki? – hiszen ő lakott nálam. Miért nem vettem észre hamarabb? Talán azért, mert kezdetben minden szép és jó volt…

Megkönnyebbültem, nem bántam semmit, úgy éreztem, kitisztult a levegő. Nem is láttam többet. Azóta már van egy másik barátom, aki egyelőre még nem lakik nálam (nem is akar, nem is tudna) – nagy a távolság köztünk, de remélem, ez is megoldódik hamar.

 
270 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr772781018

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tudom, hogy tudod, hogy tudom. És, ha mégsem? 2011.03.30. 08:29:42

Legutóbb arról beszéltünk és vitatkoztunk, milyen módozatai léteznek a nyílt hűtlenségnek, ami megcsalásnak igazán nem is nevezhető, hiszen a partner tudtával, beleegyezésével, sőt, sokszor biztatására történik, esetleg a jelenlétében, sőt, aktív részv...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kytia 2011.03.29. 08:35:41

"Miért nem vettem észre hamarabb?"

No, ez az, ami örök rejtély marad.:)

Amúgy a problémát egyre inkább abban látom, hogy az emberek nem kérik ki maguknak, ahogy velük szemben viselkedik a másik. Miért kellett a csajozás konkrét tényéről informálódni a döntéshez? Az, hogy rád se néz, bebassza magát a tv elé, leszarja, ha kiborulsz, stb. önmagában nem lett volna elég?

Devil2 2011.03.29. 08:44:58

@Kytia: Konkrét tényeket a csajozásra vagyis inkább bizonytékot nem talált. Nyilván az sms volt az utolsó csepp a pohárban,mint egy jel a sok közül. Egy ideig próbál az ember toleráns lenni a másik hülyesével, hogy hátha csak rossz passzban van. Persze ha egyre több a jel, hogy nem csak a rossz passz teszi, akkor megszületik a döntés. És döntött is a csaj, mégpedig jól és határozottan. Van ilyen. C'est la vie.

Kytia 2011.03.29. 08:48:01

@Devil2: Jaja, csak a "miért nem vettem észre hamarabb" kérdés elég furán hangzik egy olyan bevezetés után, hogy...

"Danival már nem lehetett beszélni, könnyedén lerázott, az sem zavarta, ha sírva vágtam be magam mögött a fürdőszobaajtót."

Persze, ettől még igazad van, a normális haldoklási folyamathoz az indokolatlan reménykedés hozzátartozik.

Devil2 2011.03.29. 08:49:18

@Kytia: Szóval azt akarom mondani, hogy semmi bajt nem látok a csaj kapcsolathoz való hozzáállásával, mert az se jobb ha minden kis szar miatt szakítanak a párok, sőt. Ő remélt, hogy hátha, de persze ez a remény nem tart örökké, nála az sms tette be a kaput.

tuli _ 2011.03.29. 08:51:09

@Devil2: én is úgy gondolom. az volt a megvilágosodás pillanata. nem volt itt már mit rendbehozni, jól döntött.

Thin Guy 2011.03.29. 08:53:21

"Egyik nap szépen összecsomagoltam a holmiját és kiraktam az előszobába. Amikor hazajött és meglátta, kérdezte, hogy mi van, takarítok? Mondom, igen, most söpröm ki a szemetet éppen."

Szerintem a hisztis kis muff meg nagyon is igaz emiatt. Kulturált elintézési mód. Nagyjából a takarodj el innen a ... -ba.

Devil2 2011.03.29. 08:53:24

@Kytia: "miért nem vettem észre hamarabb?"

Ez már önmarcangolás, és azt hiszem, ezt a csaj egy jó nagy élettől kapott pofonként élte meg, ami mindig megöl valamit az ember lelkében, nem lesz utána már olyan mint előtte. Ezt persze lehet később takargatni, de általában kipukkan ez a lufi még, ha szerencséje van akkor csak 1-2 szer és nem sokszor.

Nutshell 2011.03.29. 08:54:01

Na igggen. A pasi viselkedése is ezt támazstja alá.
Ez van, jól döntött.

Devil2 2011.03.29. 08:57:32

@Thin Guy: "hisztis kis muff"

Ocsmány dolog a másikra hárítani a saját gyengeségünket, ebben az esetben ez történt. Na és ékes tanújele annak, ahogy a faszi az utóbbi időben kezelte a csajt és amennyire becsülte. Ez itt rögötön kiütközik.

Hurri Kán 2011.03.29. 09:00:02

Az élet útjai kifürkészhetetlenek...

Devil2 2011.03.29. 09:01:20

@Thin Guy: By the way, vajon miért nem a pasi szakított már korábban, ha valóban nyűgnek érezte a "hisztis ki muffot" a nyakában? Jól volt még valamire? Vagy csak símán PP (puhapöcs) volt?

Devil2 2011.03.29. 09:02:09

@gyvy: De mi azért elég jól kifürkésszük a másét. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.29. 09:03:26

C'est la vie! 6 év után lehet megunt már. Ennyi idősen nem is csodálkozom.

Thin Guy 2011.03.29. 09:07:12

@Devil2: Nem mondtam, hogy a srác nem érdemelte meg a dolgot. Hogy miért nem szakított az meg bonyolult is lehet. Lehet, hogy a szállás jól jött, csajozni így is csajozott máshol. (ha éppen tényleg a köcsög fajta). Vagy lehet, hogy tényleg PP volt és nem merte kimondani, hogy vége. Ezt azonban kevésbé hiszem el, inkább csak kihasználta a csajt a végén. Attól függetlenül elküldhette volna szebben is a lány. Nem tudom, hogy adott esetbe a csajszi mit szólna, ha hazamegy, várja az összecsomagolt cuccos, hogy na kérem szépen akkor most el lehet menni, ne fáradj a csomagolással, én már összepakoltam helyetted.

dr. gernika 2011.03.29. 09:08:33

Gondolom, már kereste a következőt és csak a biztosra lépett volna le. Nem tisztelt már régóta, ha még csak bűntudata sem volt.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.03.29. 09:08:38

Nem értem az egészet. Megcsalta vagy sem? Az ember a haverjának sok mindent írogat. A gondolat meg azért néha megfordul az ember fejében, ha éppen rossz passzban van a kapcsolata. Én is írtam már olyat egy barátnőmnek, hogy elegem van a pasimból, kiteszem a szűrét, fogok egy másikat, aztán most mégis együtt vagyunk. Szerintem nem bizonyít semmit! Mármint az SMS.

Szerintem azért nem derült ki hamarabb, mert nem akartad észrevenni a jeleket, hogy a "minden szép és jó" már nem igaz. Erre sajnos mindenki hajlamos és utólag látunk meg olyan dolgokat, ami akkor fel sem tűnt. Evvan. Megelőzni max. tényleg azzal lehet, hogy jobban kommunikáltok egymással, mert ami neked egyértelmű, az lehet, hogy neki nem és fordítva.

Frigyesur (törölt) 2011.03.29. 09:11:48

Nekem itt sincs rendben a kor. 6 ev egyutteles 23 evesen?! Hogy a manoba? :S

Amugy meg nem ertem a bizonyitekot, nem is igy inteztem volna el a szakitast, de a pasi gaz. :x

Hurri Kán 2011.03.29. 09:12:38

@Devil2:
Ez csak természetes. Ha előbb idekeverednek és olvasnak, nem követnének el ekkora szarvashibákat :DDD

Devil2 2011.03.29. 09:13:12

@Thin Guy: Bonyolult az hogy miért nem szakított? Hűűűha.. Hát szerintem meg pont azért nem, amit le is írtál, mert kis patkány volt és a csaja lakásából járt "bevetésekre". Nem is kell szarozni az ilyennel. Sőt le kellett volna baszni az összes cuccát az emeletről. (Ha valaki látta az Esernyőtrükk c. Pierre Richard filmet, az most képzelje ide azt a jelenetet. :D)

Frigyesur (törölt) 2011.03.29. 09:16:05

Ja mar ertem, Dani irta Lacinak. Hogy lehet ennyire hulye, hogy meg megis orzi? :DD

Kytia 2011.03.29. 09:16:16

@Devil2: Ja, az a legszomorúbb, hogy az ember egy idő után senkiben nem tud megbízni.

@Nard: Ha megunta, miért nem szakított kulturáltan? miért kellett gecizni?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.03.29. 09:18:20

@Thin Guy: :D Pedig nekem is ez szokott kiszökni a számon! Takarodj a p...-ba! Főleg ha az ő lakásában laktak, a pasi meg kifelé kacsintgatott. Még szebbeket is szoktam mondani mérgemben, leginkább bántó dolgokat. Mert mi lett volna a normális szerinted, hátveregetés és összeölelkezés? Ha már nem képes megmondani, hogy szerinte nem életképes a kapcsolat és szakítani akar, hanem mindenféle kutakodással kell a csajnak megtudni, akkor egy hasonló kidobást igen is megérdemel. Nem tudom sajnálni!

Kytia 2011.03.29. 09:19:11

@Thin Guy: Szerintem meg az ilyen söpredéket pont így kell kirúgni. Én annyiban változtattam volna, hogy nem mondom el az sms-megnézést. Elkotródsz, mert azt mondtam, oszt ennyi. Parazita.

tuli _ 2011.03.29. 09:19:34

@Bundabandi: ebben az esetben mindegy, hogy megcsalta-e. ennek a kapcsolatnak vége volt anélkül is.
kommunikálni persze kell, de azt mondom, hogy minek, ha totálisan leszarja az egyik a másikat? annak hiába mondja az ember, hogy ez így nem jó. azzal szakítani kell egyszer, és mindenkorra.

Thin Guy 2011.03.29. 09:20:52

@Devil2: Az is egy megoldás, hogy lebaszom a cuccát az emeletről, de ezzel magamat is minősítem, szerintem. A szakítás egyértelmű. A fajankót dobni kellett! De még mindig fenntartom azon véleményemet, hogy határozottan kellett volna megmondani neki: "Csomagolj össze és menj!" De csak is egy beszélgetés után, amiben indokoljuk, hogy mi az, amiért mennie kell.

Devil2 2011.03.29. 09:22:16

@Frigyesur: Le vagy maradva öreglány, van aki 15 évesen megtalálja a nagy Őt.

Devil2 2011.03.29. 09:23:50

@tuli _: Tiéd a pontos a labda. Nem kell a kommunikációt sem erőltetni annyira, illetve ha kell, akkor már régen rossz.

Devil2 2011.03.29. 09:26:25

@Thin Guy: Így kívülről persze más az egész, de gondolhatod hogy a csajnak azért több volt a pasi, mint egy "kis csajozós patkány", mert ha ennyi lett volna, akkor tényleg meg is indokolhatta volna akár.

Frigyesur (törölt) 2011.03.29. 09:26:46

@Devil2: Es hogy koltozik ossze vele? Es miert? 17 evesen?! :O

Amugy tenyleg le vagyok maradva, itt is megtudtam. Fogjuk arra, hogy tiszteletbeli pasi vagyok, vagy anyukamra. Az utobbi mindig bejon.

Hurri Kán 2011.03.29. 09:27:19

@Thin Guy:
Nem kell mindig mindent megindokolni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.29. 09:28:39

@Kytia:

Ó, mert ugye ilyenkor felháborító, hogy a pasi félredug (nem bizonyított) és a felerezsi miatt marad a csajjal :) Ha a nő csinálná ugyanezt, akkor nem lenne ilyen nagy elítélés :)

Nem védem a csókát, hiszen ki ő nekem? Csak annyi, hogy kulturáltan nehéz az ilyesmit rendezni, a csaj eleve hisztis, ne tudd meg milyen jelenetet rendezett volna, ha benyögi a fószer, hogy ennyi vót!

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.03.29. 09:29:09

@tuli _: Igazából én úgy érzem, hogy a lány szépen átsiklott a jelek felett, vagyis a másik totális leszarásán. Nem akarta észrevenni. Mondjuk ha nagyon fiatalon kerültek össze és igazából egymás mellett lettek felnőttek akkor sanszos, hogy azt hitte ez így van jól, mert ugye nem volt összehasonlítási alapja. Sok olyannal találkoztam aki el sem tudta képzelni, hogy másképpen is lehet, mindaddig amíg egy új kapcsolatba nem került. És nagyon sokan nem beszélgetnek, a barátokkal barátnőkkel esetleg önmagukkal megvitatják, de eszükbe nem jut a másikat megkérdezni. Persze benne van a pakliban, hogy ha megkérdezi, akkor kiborul a bili és sokan ezért nem is beszélnek róla. Jobb nem tudni alapon! Amit nem tudsz az nem fáj. Hányszor hallottam már!

Thin Guy 2011.03.29. 09:31:16

@gyvy: Nem kell, de tisztességes. Az ember tanulhat belőle, lehet, hogy éppen akinek az indoklásunkat mondjuk értelmileg fogyatékos, és nem fog belőle tanulni sohasem, de a lehetőséget mi akkor is megadtuk.

Frigyesur (törölt) 2011.03.29. 09:31:18

@Nard: Nonel is felhaborito lenne, csak neked prekoncepciod van.

Kit erdekel a jelenet? Milyen betoji, aki ettol beijed.

Devil2 2011.03.29. 09:31:35

@Frigyesur: Hogy hogyan költözik össze két tini? Hát minimum az egyik mögött jó "szponzorok" vannak. Vagy fene tudja, de nem is érdekes ez. Hogy miért? Hát mert erős bennük a vágy az önállóságra. És valljuk be, a 17 éves lányok többségében már(és még) elég erős.. :)

Frigyesur (törölt) 2011.03.29. 09:33:55

@Devil2: Attol meg nekem fura. Ez azert gaz, az onallosagra torekves teljesen normalis igenye nelkul. Milyen szulo szponzoralja az ilyesmit?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.29. 09:34:09

@Frigyesur:

Azért én sem vállalnék be egy hisztit. Inkább távolról elintézem, nem akarom látni a dühtől betorzult arcot. Lehet gyávaság, de inkább jobb szeretem a kényelmes kifejezést :)

Kytia 2011.03.29. 09:34:13

@Nard: Nemtóm, én már x ideje kommentelgetek itt, de nem rémlik, hogy a női bunkóságot és félrelépést máshogy ítélném meg, mint a hím verziót. De persze magamat nem látom, szóval nem tudom.:D

Nem hinném, hogy a pasi a lány hisztijétől tartott és ezért nem szakított. Ha az sem mozgatta túlzottan, hogy sírva rábaszták az ajtót, nem tudom, mi gátolta volna.

Devil2 2011.03.29. 09:36:54

@Frigyesur: "Milyen szulo szponzoralja az ilyesmit?"

Hát például elvált szülők, akiknél minumum az egyik fél elég jól keres.

De azt nem értem hogy ezekre miért csodálkozol úgy rá.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.03.29. 09:38:07

@Thin Guy: Amikor te vagy benne az egészben és érzed, hogy átbasztak a palánkon, akkor egyáltalán nem fogsz nyugodtan viselkedni. Bár habitus kérdése is. Én speciel nem tudnék leülni vele és mosolyogva elmondani, hogy : láttam az SMS-eket és szemétül bánsz velem, ezért úgy döntöttem menned kell! Annyira sajnálom! Jobbat érdemlesz! Hüpp-Hüpp! Talán egy másik életben! És mindig szeretni foglak!

Ha a pasi normálisan viselkedett volna, akkor megérdemelt volna egy kultúrált szakítást, így pont azt kapta, amit érdemel.

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 09:38:30

@Bundabandi: az a baj, ez a lány még a barátnőkkel sem vitatta meg a dolgot.

Fviktor76 2011.03.29. 09:38:55

De jó annak aki 17 évesen saját lakásba költözhet, és fent is tudja tartani! :-)

Amúgy meg jól tetted, hogy kivágtad a srácot, érettebb lettél 6 évvel, talán jobbat találsz-találtál magadnak.

Na, szép napot!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.29. 09:39:46

@Dr. Jula Watson:

Pedig a szakértő barinők véleménye kardinális! :D

Frigyesur (törölt) 2011.03.29. 09:40:42

@Nard: En az elobbi szot hasznalnam. A hiszti kivalto oka meg gyakran a masik 'gyava'/'kenyelmes' viselkedese.

bagolybagoly 2011.03.29. 09:42:55

Jól tetted. Ennek nem volt fájdalommentesebb elintézési módja. Maradj nyugodtan hisztis muff.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.03.29. 09:43:31

@Dr. Jula Watson: Na igen, ez furcsa is volt. Magában eldöntötte.

@Nard: A barátnők véleménye igazi gyógyír! Még ha nem is fogdom meg, hát sokkal jobban vagyok utána. :D Megállapítjuk, hogy minden pasi hülye és együtt röhögünk, hogy milyen szerencsétlenek vagyunk. Akkor ott, nincs is ennél jobb! :D

Thin Guy 2011.03.29. 09:44:23

@Bundabandi: Nem mondtam, hogy a vállára borulva kell hüppögni, hogy jobbat érdemelsz. Hanem például: "Olvastam az SMS-t. Szóval Te igazából a hátam mögött csajozol, megcsalsz, igazából mostanában semmibe veszel." és most felsorolja az összes problémáját. "Szóval az utóbbi időben nagyon sokat veszekedtünk. Ez így nem mehet tovább. Úgy döntöttem, hogy jobb ha külön folytatjuk az életünket. Kérlek pakolj össze, és menj el." - lehet, hogy a srác nem érdemli meg, de akkor is ez a tisztességes, nem? Miért van az, hogy mindenki azt az idióta szemet szemért, fogat fogért elvet követi? Azért mert más geci módon a földbe tapos engem, én nem feltétlenül szeretnék ugyan olyan geci módon viselkedni.

Kytia 2011.03.29. 09:45:04

@Dr. Jula Watson: szerintem meg pont az a jó. A jólelkű barinők tudnak csak igazán belekonzerválni a szarba. Férfiasan oldotta meg, de én ezért büszke vagyok rá.:))

Frigyesur (törölt) 2011.03.29. 09:46:30

@Devil2: Mert sztem nem egeszseges, vagy nem is tudom mi a jo szo.

@Nard: Meg szarabb, ami kivaltotta. Jelen esetben itt jogos harag volt. Csak a pasik szeretik ezt hisztinek titulalni, hogy haritsak a felelosseget. De ha ennyire szeretne, nem balhezom, csak istenesen elkalapalom. Konnyen megussza akkor. :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.03.29. 09:50:37

@Thin Guy: Megnéznélek egy hasonló helyzetben mennyire tudnál higgadt maradni. Főleg ha szereted ill. szeretted az illetőt. Persze így utólag, meg kívülállóként azt mondja az ember, hogy normálisan le kell ülni és megbeszélni, de ezen már semmi megbeszélni való nem volt és megérdemelte a srác, hogy kicsit neki is szar legyen. És totál megértem a lányt! El nem tudnám képzelni, hogy egy ilyen alakkal még kedves legyek.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.29. 09:50:48

@Frigyesur:

A nők minden szarért képesek kiverni a hisztit. Igazából leszarom, a hisztit le kell szarni, csak elviselni nehéz testközelből.

Frigyesur (törölt) 2011.03.29. 09:55:49

@Nard: Nincs igazad, de gernikanak se hitted el itt, szoval hagyom, hogy inkabb elverjen a velemenyedert, ha meglatja. En a bunkozast nem birom elviselni. A hisztit jol kezelem, es ott nem a lesz*ras a megoldas.

Kytia 2011.03.29. 10:00:59

@Nard: Én direkt azzal szoktam idegesíteni a pasikat, hogy nem hisztizem, hanem úgy viselkedem, ahogy általában ők szoktak.

Eredmény:
1.) Általában ők lesznek ettől hisztisek. (Valakinek úgy látszik, muszáj hisztisnek lenni.)

2.) Milyen nő vagyok már? Normális nő hisztizik és sír. (Hábbocsánat.)

Szóval, lehet itt nagyszájúskodni a sok bölcs buddhának, hogy így a hiszti, meg úgy a hiszti, de közben meg átlátszóak vagytok, mint a szita.:D

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 10:01:22

@Kytia: Bevallom én sem vagyok az a kibeszélő tipus. :D
De az azért jelent valamit, hogy mennyire tart azok véleményétől.

tuli _ 2011.03.29. 10:01:35

@Thin Guy: elmondta a problémáját a szakításkor. erre az volt a válasz, hogy hisztis muff. a srác sem volt már érintve érzelmileg.

@Bundabandi: na, meg is magyaráztad, miért volt így. :)

@Devil2: így van. nem kell százszor megbeszélni. vannak dolgok, amit magától kell tudnia a másiknak, vagy egyszer elmondani.

@Nard: nem minden hiszti, amit annak minősítesz. nagy árat fizethet az, aki félreértelmezi a női sírást, és leszarozza a másik, általa hisztinek minősített kiborulásait. természetesen a szó szoros értelmében vett, mindenen felkapom a vizet hisztit valóban nem kell lereagálni, de jó esetben a partner is röhög utólag rajta, mert nem fontos. a fontos dolgokon nem röhög utólag.

Devil2 2011.03.29. 10:01:49

@Thin Guy: Vannak olyan kérdések, amikre nincs jó válasz,különösen bizonyos helyzetekben. A csajban pedig ilyenek voltak (lettek volna), és a helyzetek is adottak voltak, tehát feltenni sem lett volna érdemes őket. Pl. mit válaszolt volna a pasi arra hogy miért nem hallgatsz meg? vagy, miért nem érdekellek szexuálisan? vagy, miért nem szólsz ha elmész hétvégére?

tuli _ 2011.03.29. 10:04:03

@Frigyesur: a bunkózást én sem. azért harapok. de nem is hagytam soha. ezért nem is merik megtenni velem.:) csírájában kell azt elfojtani.

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 10:05:24

@Thin Guy: Mert konkrétan ebben a helyzetben minden szó felesleges lett volna. Ha a lány megpróbál cirádás mondatokban "magyarázatot" adni, csak saját magában tépi fel a sebeket, és a fiúnak ad támadási felületet, aki amúgy meg teljesen nagy ívben leszarta, mit is gondol a lány, de még így is kellett, hogy övé legyen az utolsó szó, és még egyet odaszúrjon a másiknak.

Szexofon · http://szexofon.blog.hu 2011.03.29. 10:05:37

Szerintem ezen nincs mit rágódni.
Vége lett oszt' kampec.

Hurri Kán 2011.03.29. 10:07:57

@Kytia:
El ne szédülj magadtól :)))

Hisztizni, a közhiedelemmel ellentétben, NEM kell. És nekem is van olyan nőismerősöm, aki nem szokott, ha szar napja van, előre szól, hogy mire számítsak :DDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.29. 10:08:02

@tuli _:

A sírást soha nem bírtam. Főleg azt nem bírtam, hogy kijátszák a sírás-kártyát. Inkább mindent ráhagyok, csak ne bőgjön. Ez meg erőteljes vérszem-kapásra ad lehetőséget, hogy minden alkalommal, ha kifogy az érvekből, sírjon :) Sok ilyet tapasztaltam :)

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 10:08:16

@tuli _: erre szoktam azt mondani, hogy sokszor minősítik hisztinek azt a problémaközlést, ami a másik félnek nem probléma, és emiatt nem akar magával a problémával sem a közlő érzéseivel azzal kapcsolatban. A legegyszerűbb megoldás azt mondani hiszti, amivel nem kell foglalkozni, így máris hárítva van minden.

Thin Guy 2011.03.29. 10:09:44

@Bundabandi: Valószínűleg rosszul érintene első hallásra, de itt a csaj először nem csinált semmit. Később átgondolta, majd durván kitette a pasiját. Inkább az fordulhatott volna elő velem, hogy mikor először megtudom, akkor leszek igazán mérges. Mondjuk én elhagyom az épületet, és egy jót sétálok, hogy lehiggadjak, és átgondoljam a dolgokat. Aztán utána közlöm, hogy vége, ennyi volt.

Kytia 2011.03.29. 10:12:27

@gyvy: De ha eccer annyira jóarc vok.:DDD

De viccet félretéve a hiszti is eléggé nehezen körülhatárolható fogalom. Én akkor döntöttem el, hogy maradok a fapofánál, amikor akkor is rám mondták, hogy hisztizem, amikor csak némán ültem magamban. És akkor aszongya, hogy ez még rosszabb, ez a néma hiszti. Mondom, bazmeg!!:DDD

A vicc meg amúgy tényleg az, hogy ugyanakkor a férfihisztit ők maguk nem érzik cikinek. Ők még toporzékolhatnak is, ha olyanjuk van, míg te ha teszel egy aprócska megjegyzést, akkor "na, megint mi a nyüszögés tárgya?".

Devil2 2011.03.29. 10:14:38

Megvan a kis filmbeli jelenet, kb 5:00 tól nézzétek. :)

www.youtube.com/watch?v=QprU4Rv_NDE&feature=related

Thin Guy 2011.03.29. 10:15:15

@Devil2: Mondtam én, hogy kell kérdés? Higgadt fejjel közölni kell, hogy távozzon.

2011.03.29. 10:15:45

@Devil2:
Azaz, hogy nagy pofon után az ember igencsak nehezen áll fel, és nehezen nyílik meg másoknak. Ami persze rossz, mert nem azok tehetnek róla, de ezt hiába magyarázzák, az érzéseken nem változtat... :(

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.29. 10:16:09

@Kytia:

Én úgy szoktam hisztizni, hogy kussolok, és olyankor hagyjanak békén magamban puffogni.

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 10:16:38

@Thin Guy: No, a lány pont ezt csinálta. Csak ő nem sétált egyet magában, hanem 2-3 hétig emésztette magában a dolgot, majd szépen közölte, vége. Pontosan ugyanaz a séma. :D

Hurri Kán 2011.03.29. 10:17:27

@Kytia:
Nem ismerek olyan embert -magamat leszámítva- aki ne lenne saját maga irányába elfogult :DDD

Szintén komolyan: valóban, néha sokkal rosszabb az ha az ember csak ül és nem szól egy kurva szót se....

Thin Guy 2011.03.29. 10:20:34

@Dr. Jula Watson: Nem, mert "jelenetet" rendezett azzal, hogy már összepakolt cuccal várta a pasiját. Ezt szerintem elhagyhatta volna.

tuli _ 2011.03.29. 10:21:23

@Dr. Jula Watson: így van. teljes egyetértés, a másik kommneteddel is.

@Nard:
láttam már ilyen kemény fickót. és amikor a lánynak elege lett az érzéketlenségből. a srác utána hiába sírt már. nagy tévedés, hogy normális nőnek van sírás-kártyája. meg lehet azt különböztetni, hogy valaki hipp-hopp előveszi, vagy pedig komolyan bántja valami, és sírással vezeti le, mert már nincs más eszköze a jelzésre, és a megkönnyebbülésre. nem összekeverendő a hisztivel.

késő már, amikor már nem sírnak. az a beletörődés jele, és akkor már valami elveszett.

Frigyesur (törölt) 2011.03.29. 10:22:12

@tuli _: Persze, mert te agressziv pias vagy, aztan kivered a balhet. Inkabb mindenki kussol.

@Nard: Kb. en is, csak ez nem hiszti. Es altalaban elvonulok, jarok egyet.

Frigyesur (törölt) 2011.03.29. 10:23:52

@tuli _: "késő már, amikor már nem sírnak. az a beletörődés jele, és akkor már valami elveszett."

In vino veritas, igaz tuli? ;))

tuli _ 2011.03.29. 10:24:51

@Nard: és ez tiszteletben tartandó. sok nő meg úgy bánkódik, hogy vigasztalásra vágyik. ha te megkapod a békénhagyást, akkor illik odafigyelni a sírásra :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.29. 10:26:29

@Frigyesur:

"késő már, amikor már nem sírnak. az a beletörődés jele, és akkor már valami elveszett."

Pl a rumosüveg! :)

@tuli _:

Nyilván van igazság abban amit írsz. De elég sok olyannal találkoztam a múltban akik nem átallottak erre apellálni, hogy sírok és ezzel el van intézve.

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 10:26:50

@Thin Guy: Ezzel vette elejét egy jelenetnek. Elrendezte magában, és a lakásában is a dolgokat, és szépen megmondta a másiknak menjen. Ha nem pakol össze és nem kész tények elé állítja, akkor ott marad az idő, amíg összecsomagol a másik, amíg még lehet veszekedéseket generálni. A jelenet az lett volna, ha kidobálja a cuccait az ablakon.

tuli _ 2011.03.29. 10:26:51

@Frigyesur: ha baja van valakinek, sose nyúljon alkoholhoz. azt csak élvezetből szabad inni. :)

Kytia 2011.03.29. 10:28:58

@Nard: Én is.:) És közben egyébként összeesküvést és bosszút forralok magamban.:))

@gyvy: Ó, hát persze, hogy rosszabb. Annál meg még egy rosszabb van, amikor egyáltalán sehogy nem reagál arra, hogy mondjuk megsértetted. Csak x idő után véletlenül ki találja rakni a szűrödet, mert megunta a banánt.:))
Én elhiszem, hogy a nők igazán csak dugás közben, illetve közvetlenül előtte szimpatikusak, de saaaaaaajnos, az élet más csúnya helyzeteket is produkál néha.:)) Cserébe mi is kénytelenek vagyunk kibírni, hogy az élet nem egy vég nélküli gyertyafényes vacsora, egységnyi idő alatt cserélődő, sármos férfiszereplőkkel.:D

Én egyébként azért rágok be arra, amikor a pasik a női hisztit fikázzák, mert úgy gondolom, hogy az ilyen-olyan hisztik hátterében mindig valódi problémák állnak. És akkor azokat rohadt könnyű elbagatellizálni és hisztivé lefokozni. A hiszti már egy sokkal súlytalanabb fogalom, nem kell annyira komolyan venni. Aztán kurvára nagy a meglepődés, amikor a cuccaidat hirtelenjében az ajtón kívül, összecsomagolva találod.

Frigyesur (törölt) 2011.03.29. 10:29:37

@Nard: :DDDDDDDDDD

@tuli _: Szerintem nincs igy, de arra celoztam, hogy meglepoen okosakat irsz, vszeg az alkohol hatasara, es ideztem egy idevago mondast. :) De legalabb megosztottad velunk pias bolcsessegeid. ;)

tuli _ 2011.03.29. 10:31:42

@Dr. Jula Watson: megint leírtad, amit én is gondolok erről.

@Nard: ezért kell odafigyelni, és nem bagatellizálni, ha valaki fontos az ember számára. tudnia kell ezt kezelni, és nem semmibe venni. nagyon mérgező hatású tud lenni a sírás könyörtelen kezelése.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.29. 10:35:45

@tuli _:

18-as az EQ-m ne várjanak tőlem együttérzést. Egy darab zsemle több együttérzésre képes mint én :)

Hurri Kán 2011.03.29. 10:35:53

@Kytia:
Velem ilyen nem fordulhat elő. Én nem sértek meg senkit SSKK.

Mindössze felhívom a figyelmét arra hogy helytelenül cselekszik. :D

Kytia 2011.03.29. 10:37:26

@gyvy: Ó, annyi mindennel meg lehet sérteni a másikat, hogy azt te el sem tudod képzelni.:) Mondjuk szerezz valami igazságszérumot, add be a barátnődnek, és utána kérd meg, sorolja fel, mikkel bántottad meg a múltban. Hú, de le fogsz döbbenni.:D

tuli _ 2011.03.29. 10:39:38

@Nard: akkor dolgozz rajta, hogy a zsemlénél jobb állapotba juss. hidd el, tanulható. azért kaptál elegendő IQ-t. :)

Hurri Kán 2011.03.29. 10:42:01

@Kytia:
Mondom én nem sértek meg soha senkit :)))

tuli _ 2011.03.29. 10:42:46

@Frigyesur: ebből az egészből csak a meglepően szót nem értem :DDD
ráadásul most fogyókúrázom, úgyhogy eltiltottam magam a sörtől is. légyszíves inkább sajnálj :)

Kytia 2011.03.29. 10:47:27

@gyvy: Akkor te még nálam is jobb arc vagy.:D

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 10:50:09

@gyvy: senkit nem is, csak az ismerőseidet :D

Frigyesur (törölt) 2011.03.29. 10:50:23

@tuli _: Miert, tok jo dolog sor nelkul! ;))) Nem kell fogyokuranak nevezni az elvonot. :))

Hurri Kán 2011.03.29. 10:50:58

@Kytia:
Ja, és ez különösen akkor hiteles amikor mondjuk megkapod egy hosszabb kapcsolat végén, szakítás után két hónappal az összes állítólagos sérelmet. Nálam ez a rohadtul nem érdekel kategória.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.29. 10:54:34

@Frigyesur:

Én már sok sok éve nem iszom sört. És milyen okos vagyok ettől! :)

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 10:56:25

@gyvy: Annál jobb már csak az, amikor minden egyes vita közben megkapod a 6 évvel ezelötti sérelmet, aminek semmi köze sincs az épp vitát kirobbantó szituációhoz. :)

Frigyesur (törölt) 2011.03.29. 10:57:20

@Nard: En nalad is okosabb, mert sosem ittam. Ossz-vissz 3 kortyot voltam kepes egesz eletemben, amikor kostolasra kenyszeritettek. ;( Fujjj, borzasztoan rossz. Egy igazi ferfi ledont fel liter rumot, majd mindenkit elkuld, hogy 'felre ti szarazfoldi patkanyok!' :))

Rebelde 2011.03.29. 10:58:32

tisztelet?! ugyan már, még a csaj finomkodjon, jajjháthogyhát izé nyilvánvalóvá vált számomra, hogy egy biciklitárolónak használsz, lennél oly szíves és persze tudom, hogy izé ez kínos és nyilván kellemetlen neked de elköltöznél, esetleg? tudom, hogy nehéz a lakáshelyzet meg ilyenek, de adok 2 hónapot neked tekintettel a 6 éves együttlétünkre, amit te már jó ideje kidobtál a kukába és még rá is szartál, bocsi, bocsi, ne haragudj... igen valóban, így tisztességesebb lett volna

Hurri Kán 2011.03.29. 10:59:29

@Kytia:
Elég sokáig tartott ennek a nyilvánvaló ténynek a felismerése :P

@Dr. Jula Watson:
Így megyen ez :)))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.03.29. 10:59:35

@Nard: @Kytia: Na erre én ugrok! :D A pasim is ezt csinálja! MMKK!

Lefekszik az ágyba, magára húzza a takarót és befordul a fal felé. Én meg majd szét robbanok, hogy akkor most mi van????? De nem mond semmit, csak "néma hisztizik". Odaülök mellé, megkérdem mi van: "Semmi, hagyj békén!".

Ja és általában akkor csinálja, ha ő sértett meg engem. Én ugye felúzom magam és elmondom, hogy ez azért rosszul esett és miért kell így bánni a másikkal. Erre ő feldühödik, hogy hímes tojás vagyok és nem lehet velem viccelni! Na persze, mikor a tükör elé állok ő meg hangosan röfögni kezd a szobából, az nagyon vicces ám! (Na jó vicces, de akkor nem és főleg nem egy nőnek!)Szóval megsértődik azon, hogy én megsértődtem és jön a néma hiszti, amitől a falra mászok!

Caddy 2011.03.29. 11:03:41

Ez volt a hiszti???
Az összepakolt cucc és ez a mondat?
Hát akkor a mi Dánielünk még nem élt át hisztit. :D:D:D

Frigyesur (törölt) 2011.03.29. 11:06:50

@Bundabandi: "tükör elé állok ő meg hangosan röfögni kezd"
Ez tenyleg vicces. :DDDD

Kytia 2011.03.29. 11:12:21

@Bundabandi: Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, a nővérem pasija pont ilyen volt. Nemcsak nővéremmel, mindenkivel. Elkezdett humorizálni, de rám is olyanokat mondott bakker, hogy csak azért nem üvöltöttem le a fejét, mert vendégségben voltak nálunk, és igyekeztem viccnek felfogni. Aztán 2 perc múlva valami tök ártatlan poént benyögtem, amire visszaszólt, hogy "ha nem tetszik valami, be is mehetsz a házba". Az EN házamba, basszus!:DD Az ÉN kertemből!:DD
Erre még mindig nem szóltam semmit, majd 1 óra múlva lazán félrehívott azzal, hogy "lehetne a jövőben mellőzni az ehhez és ehhez hasonló kommenteket?". Na, erre már üvöltöttem.:D

És persze nővéremmel is ezt csinálta 5 évig, aztán most meg le lett cserélve egy sokkal normálisabbra, és úgy vergődik, mint egy kislány, hogy ő rájött, hogy mindent rosszul csinált, és mostantól minden más lenne, elölről kéne kezdeni az egészet, stbstb. Késő bánat, apukám.:DD

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 11:12:23

@gyvy: Tudom. Ezért maradok inkább csöndben, ha a másiknak túl sok mondandója van :D

Frigyesur (törölt) 2011.03.29. 11:14:01

@Nard: Mert maga egy utolso gazember, Alf Stokes.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.03.29. 11:18:54

@Kytia: Ja, olyan durvákat nem szól be. Rendes gyerek, csak szeret vért szívni és akkor ilyenekkel jön. Amit én néha humorosnak veszek, néha vérig sértődöm. De kb. olyanok vagyunk mint Walter Matthau és Sophia Loren:
-Dzsungelnyuszi!
-Fakofferes!

Röhögés a vége mindig!

Hurri Kán 2011.03.29. 11:19:41

@Dr. Jula Watson:
Bölcs hozzáállás, de 3 évig nem lehet egyfolytában hallgatni :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.29. 11:21:31

@Frigyesur:

Jöjjön Blanche, hozok egy Chateaux Lafittet a pincéből! :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.03.29. 11:23:11

@Nard: Na, ti jól kijönnétek!

Másik kedvenc:
Kiabál a fürdőszobából rémülten, hogy
- Jaj, te jó Isten! Úristen!
Én meg szaladok, hogy
- Mi van, mi történt?
Mire ő
- Egy olyan jó pasit láttam a tükörben!

És ennek többször is bedöltem már! XD

Kytia 2011.03.29. 11:24:40

@Bundabandi: És van olyan beszólása, amit te nem tudsz csípőből überelni?? Ehh, tanulnod kell még.:))

Kytia 2011.03.29. 11:25:53

@Bundabandi: Én ilyenkor azt kérném, muti meg. Utána beáll a tükör elé, te megnézed, és szomorú lemondással: "Á, annyira nem is jó.":DDD

Rebelde 2011.03.29. 11:26:09

@Bundabandi:
hallod-e, amilyen részleteket elárulsz a románcotokból, nekem az jön le, hogy baromi sokat tűrsz, innen páran már leütötték volna a szerelmetes párodat, ezeknek a feléért is:)

ez csak egy kis exkurzus volt részemről, szóval szép is a szerelem:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.03.29. 11:27:31

@Kytia: A legváratlanabb helyzetekben jön elő velük. :) A dühtől sokszor csak egy káromkodára futja! :) Van még mit tanulnom, az tény!

Frigyesur (törölt) 2011.03.29. 11:29:06

@Nard: Ooo Alf, maga olyan romantikus!

Hurri Kán 2011.03.29. 11:29:09

@Bundabandi:
Tanuld meg, a megfelelő időzítés 75% siker! Legalább :DDD

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.03.29. 11:30:47

@Rebelde: :D Jaj, nem lehet igazán haragudni rá! Olyan, mint egy rossz gyerek. Kitűnő boci szemekkel tud nézni utána.

Rebelde 2011.03.29. 11:39:37

@Bundabandi:
ez a szerencséje, gondolom:)

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 11:40:56

@Bundabandi: Pont ezt szokták mondani a bántalmazottak is. :S

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.29. 11:41:22

@Frigyesur:

De kéne egy kis pénz az árváknak Blanche! Magának olyan jó szíve van, könnyekig meghat! :)

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 11:41:33

@gyvy: A csendes terror néha hatásosabb :D

Hurri Kán 2011.03.29. 11:42:53

@Dr. Jula Watson:
Így van, mindig a legmegfelelőbb fegyvert kell választani :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.03.29. 11:46:34

@Dr. Jula Watson: Szerintem azért vagyok annyira szókimondó és talpraesett, hogy nem hagyom magam. Pont nem én vagyok az a fajta nő, akit el lehet tiporni. Bántani soha nem bánt. Nem iszik, nem dohányzik, kertészkedik, főz, takarít ha kell. Nekem megfelel!

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 11:47:48

@gyvy: Bizony. Na meg másnap, higgadt fejjel szembesíteni, hogy elötte a hisztijével milyen idiótán viselkedett :D Az a lényeg, hogy nem szabad részt venni a másik játékában. Szándékos provokációra a legjobb, ha az ember nem reagál.

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 11:49:08

@Bundabandi: OKÉ, te dolgod. Nekem csak eszembe jutott ez a párhuzam.

Kytia 2011.03.29. 11:58:07

@Dr. Jula Watson: Ó, az a legnahezebb. Annyira rohadt gyorsan kiismerik az ember gyenge pontjait. Oszt onnantől győzzél nem reagálni.:))

Hurri Kán 2011.03.29. 12:01:10

@Dr. Jula Watson:
Ha akkor nem mérte fel hogy mit csinált, másnap sem fogja, "hideg fejjel"... Tapasztalat.

@Bundabandi:
Magyarán csináltál belőle egy engedelmes papucsot...

Rebelde 2011.03.29. 12:04:08

@gyvy:
jaj már, ez alap lenne:) persze hímsovén elvtársaknál ez nem divat, nyígnak is ezerrel, hogy nincs nő:))

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 12:06:04

@Kytia: Pont annál könnyű, aki már ismer, és akit már ismersz. Mert tudod, hogy ez provokáció. Pont a múlt héten állapítottam meg egy idegennel kapcsolatban, hogy ott bizony én is elvesztettem a fejem. Meg is lepődött, mikor ékes németséggel leseggfejeztem az öregurat :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.29. 12:06:36

@Bundabandi:

Hitler se ivott, se nem dohányzott, és vega volt. :D

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 12:06:56

@gyvy: Dehogynem. Nagyon hatásos tudok lenni a magyarázattal :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.03.29. 12:07:30

@Dr. Jula Watson: Nem tudom miért gondolod, hogy valami erőszakos ember a párom. Furcsa természete van az tény. Szerintem benned teljesen más kép alakult ki róla - abból a néhány dologból, amit elmondtam - mint amilyen ő valójában.

Hurri Kán 2011.03.29. 12:09:32

@Nard:
Kertészkedett is?

@Dr. Jula Watson:
Abból, hogy magyarázkodsz, még nem következik az hogy felmérted az előző napi viselkedésedet :P

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 12:09:47

@gyvy: Na most itt a hisztiről, meg veszekedésről van szó. Hogy az ilyen provokációba nem megy bele az ember. Másnap kívülről már mindenki másképp szemléli a saját toporzékolását.

Rebelde 2011.03.29. 12:10:07

@gyvy:

hogy segítsenek a házimunkiban

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 12:13:32

@Bundabandi: Nem mondtam, hogy erőszakos. A ronda beszólások, érzelmi bántások is bántások. Én csak annyit mondtam, hogy hozod a viselkedésmintát. Nekem oly mindegy milyen az a faszi, nem nekem kell őt viselnem.

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 12:14:06

@gyvy: Nem magyarázkodásra gondolok.:P

Hurri Kán 2011.03.29. 12:14:14

@Dr. Jula Watson:
Van aki igen, van aki nem.

@Rebelde:
Én segítek benne. Monnyuk van amit utálok csinálni, van amit nem. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.03.29. 12:14:27

@gyvy: Nem hinném, hogy papucs. Leültem vele megbeszélni, hogy mivel sokat dolgozom, meg tanulok mellette, nem mindig van időm mindent megcsinálni otthon, szeretném ha segítene. A főzést szereti. Nem tudott, mikor megismerketünk, de sokat segített nekem és megtanult pár dolgot. A kertészkedést szintén, az egyik szakmám kertész. Megmutattam neki, mit hogyan kell és tetszik neki. Lakótelepi gyerek. :D Szóval az, hogy segít nekem szerintem nem = azzal, hogy papucs, csak nem a jól bevállt férfi szerepet követi -> sör, kaja, tv, távirányító. Ez szerintem nem rossz, úgy gondolom a mai világban mikor a nők ugyan úgy dolgoznak, mint a férfiak, éppen ez lenne a természetes.

Rebelde 2011.03.29. 12:17:56

@gyvy:

a nők is utálják a nagy részét, de nincs más választásuk, csinálni kell:)

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 12:19:39

@gyvy: Van az a pont, amikor igen :D

Hurri Kán 2011.03.29. 12:21:37

@Rebelde:
Szerencsés esetben azért meg lehet oldani, hogy lehetőleg mindenki a számára kedves részt csinálja :)

@Dr. Jula Watson: mondom, ezt embere válogatja :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.03.29. 12:25:50

@Nard: A garázsban már építi a halálcsillagot! :D

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 12:43:54

@Nard: Még...
Ha gernikán múlik :DD
Jut eszembe, van számára egy jó linkem, ha még nem látta :D

summerstorm 2011.03.29. 12:44:45

hűű, itt micsoda parázs vita kerekedett....

@Rebelde:

az a szar, hogy én ezt egyszer nagyjából elő is adtam...
így utólag annyira szánalmasnak tűnik, és az az igazság, hogy én magam is röhögök rajta, hogy ezt meg hogy sikerült összehoznom...

@Bundabandi:
bocsi, de szerintem meg bánt téged...
mert ha te is viccnek veszed, az más. de nem veszed viccnek.
és nem csak a fizikai bántás a bántás...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.29. 12:48:54

@Dr. Jula Watson:

Nem engedte a lakásba :( Bubu vigyáz rá! :)

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 12:49:55

@Nard: A legjobbra bíztad a legnagyobb kincsedet :)

Frigyesur (törölt) 2011.03.29. 12:52:07

@Nard: Bantalmazast szagot erzek a levegoben! Az erzelmi bantalmazas is bantalmazas!

Frigyesur (törölt) 2011.03.29. 12:52:45

@Nard: Es mikor talakozhatom ezekkel az arvakkal, Alf?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.29. 12:54:28

@Frigyesur:

Nehéz soruk van Blanche! Mindig az utcán kódorognak...Olyan szegények, hogy nyolcan alszanak egy gyufásskatulyában! :( Szégyellik magukat, nem akarják, hogy meglássad őket! :(

Muha 2011.03.29. 12:55:12

Bátorság az, amikor egy férfi tök részegen, éjjel 4-kor hazajön, belépve az ajtón a kezében seprűt tartó, tomboló feleségét megpillantva azt meri kérdezni, hogy:
Takarítasz, vagy ma még elrepülsz valahová?

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 12:57:04

@Muha: Buta az a feleség, aki seprűt tart sodrófa helyett :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.03.29. 12:57:34

@mooon:): Igen, néha bánt a beszólása, ezt írtam is fentebb. De elég jól tolerálom. Mindig odajön mosolyogva, hogy "tudod hogy csak viccelek, miért kell ilyen komolyan venni". Ha tényleg annyira bántó lenne, akkor kidobtam volna. Nem szeretem a bunkókat. Ha túllő a célon, akkor meg is mondom neki, hogy ez sok volt.

Gondolkoztam azon, hogy mi a jobb, hogy megmondja és beszól, vagy magában tartja és aztán haverokkal röhög rajta, vagy esetleg egy későbbi vitánál tudom meg. Akkor inkább szívogassa a véremet!

summerstorm 2011.03.29. 13:04:10

@Bundabandi:

Szerintem meg inkább tiszteljen.
És már bocs, de mikor röfög, amikor te belenézel a tükörbe, az mélységesen gáz. Ő olyankor konkrétan tudtodra kívánja adni, hogy egy disznonak tart, mert olyan kövérnek talál... És ennek alapján csak azt mondhatom, hogy egy paraszt. Mert ha szeretne, vagy legalább egy kicsit tisztelne, akkor tudná, hogy ez bántó a számodra, és nem mondaná/csinálná.
És ne mondd, hogy ezt viccnek tudod akár csak kicsit később tekinteni, mert ez nem vicces.

summerstorm 2011.03.29. 13:06:04

és ne haragudj, hogy ilyeneket mondok neked, de volt idő, mikor én se akartam "látni"...

Muha 2011.03.29. 13:07:30

@Nard: Ennyit tudtam hozzáfűzni a poszthoz. :D

@Dr. Jula Watson: Buta az a férj, aki ezt elfogadja. :D

summerstorm 2011.03.29. 13:09:02

@Muha:

hülyeeeee :DDDD
de egyébként imádlak...
mindig is olyan szupernő akartam lenni, mint te :DD

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 13:09:58

@Muha: Az okos férj olyan állapotban és olyan időben jön haza, hogy még tudjon egy nagyot cekcelni az asszonnyal, és akkor annak nem lesz egy szava sem :D

Kytia 2011.03.29. 13:13:55

@Muha: Bátor az a feleség, aki erre azt válaszolja: "Neeem, csak a Józsi után söpörtem ki kicsit az előszobát, most ment el." :DD

Kytia 2011.03.29. 13:18:09

@mooon:): Háááááááááát. Azért függ attól is, hogy hogy röfög, meg úgy egyáltalán hogy mennek az ilyen poénkodások, meg milyen a kapcsolat múltja, stb. Az ilyen bosszantások, akkor viccesek, ha egyértelműen olyan dologra mondja a pasi, amivel nem lehet bajod. Pl. amikor nekem azt mondják, "fujj, de undorítóan magas vagy", azt valahogy sosem tudom komolyan venni.:)
De mondjuk olyan is van, amikor a 40 kilós lány rinyál, hogy mintha hízott volna, és akkor a pasi viccesen rákontrázik, hogy "jaa, jaa, annnnnyira kövér vagy". Szóval az ilyen helyzetekben szerintem nem gáz. De csak akkor, ha egy olyan tulajdonságon viccel, ami pont tökéletes a másikon.:)

Hurri Kán 2011.03.29. 13:18:50

@Dr. Jula Watson:
Háddehonnem :)

@Muha:

Tőled nem is várunk sokkal többet, neked elnézzük :DDD

Muha 2011.03.29. 13:21:02

@mooon:): :*

@Dr. Jula Watson: az nem az okos férj, hanem a pacsker állatka. :D

@Kytia: Céda-szöveg. :P

@gyvy: :F

Hurri Kán 2011.03.29. 13:25:21

@Kytia:
Már értem hogy velem miért viccelnek állandóan :DDD

Kytia 2011.03.29. 13:26:13

@Muha: Hánaés?:D Ha mán úgyis hajnali 4-kor jött haza, nem mindegy? Még örülni is fog, hogy a szomorú kötelességét áthárítottam a kertészre.:DD

Kytia 2011.03.29. 13:28:24

@gyvy: Én csak az ideális esetet vázoltam. Azért sok a tapintatlan ember.:DDD

Frigyesur (törölt) 2011.03.29. 13:28:36

@mooon:): Dehat ez tenyleg vicces. Akkor nem lenne vicces, ha komolyan mondana. De igy eloadva mindenkepp poennak szanja. En azon is nevettem, amikor a testverem satorponyvanak nevezte a teregetendo ruhaim etc.

@Kytia: Szerintem a sajat hibainkon is lehet nevetni. Morcos tekintetet, kicsit megjatszott sertodest imitalva. Ki is borulnek, ha nem cikizhetnem a baratom. :D

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 13:29:30

@gyvy: biztos vagy benne, hogy veled és nem rajtad? :D

@Muha: Buta az, aki olyat vesz el feleségül, akitől csak szabaulna :D

Frigyesur (törölt) 2011.03.29. 13:29:46

@Nard: Ooo, akkor sutok nekik melle egy kis meggyes pitet. Vegye csak el az osszesset, Alf.

Muha 2011.03.29. 13:31:15

@Dr. Jula Watson: akitől csak szabadulnánk, az a buta feleség. :D

Kytia 2011.03.29. 13:33:10

@Frigyesur: Jaja, nekem is alap. Szükségem van rá, mint egy falat kenyérre. De amúgy jól szokták viselni, csak az érzékeny témákat kell kerülni.:DD

@Muha: Buta az, aki butát vesz el.:DD

Rebelde 2011.03.29. 13:35:02

@Frigyesur: @Nard:

minden jel arra mutat, hogy a következő évben nem kell tovább nélkülöznünk, Sisynek hála...

igyunk az elkövetkező 1929-es esztendőre

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 13:35:10

@Muha: Nem sok észre vall buta feleséget keríteni :D Szépet, okosat szexiset kell :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.29. 13:35:32

@Frigyesur:

Köszönöm Blanche, maga egy kincs! Szeretném látni a mosolyt a kis szutykos arcukon! :)

summerstorm 2011.03.29. 13:35:44

@Frigyesur:

Szerintem meg abban a helyzetben ez nem volt vicces... és őt is bántotta. Sőt tovább megyek, szerintem a pasija is inkább a határokat próbálgatja, hogy mi az, amit még megtehet vele büntetlenül, semmint hogy viccelődni akart volna.

De igazatok van, nem ismerem a viszonyrendszerüket, azt hogy hogy beszélgetnek/viszonyulnak egymáshoz, hogy ennek mennyire része egymás ugratása, vagy viccesen cikizése...
Vannak szituk, amiben lehet húzni egymást, cikizni, ironizálni, de ezek olyan témák kéne legyenek párkapcsolatban, amiről tudjuk, hogy a másik is viccnek veszi, és mi viccnek is szánjuk... és még úgy is sülhet el rosszul a dolog...
ne mondd,hogy te még sosem találkoztál ilyen helyzettel...

Rebelde 2011.03.29. 13:37:05

@Kytia:

"Buta az, aki butát vesz el.:DD"
ez a lényege a sokat hangoztatott pontrendszernek, nem? kettes a ketteshez, hatos a hatoshoz, buta a butához:))

Kytia 2011.03.29. 13:38:44

@mooon:): "pasija is inkább a határokat próbálgatja, hogy mi az, amit még megtehet vele büntetlenül"

Ebben lehet valami. Egyébként sokat elárul a másik reakciója. Ha x éve megy ez már és a lány falnak megy tőle, akkor nem vicceskedés, hanem sértegetés van.

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 13:41:05

@Kytia: Egyébként sok vcceskedésben bizony van valóság is, sokan a vicc mögé bújva sértegetnek. Azt hiszik így megúszhatják a számonkérést emiatt.

Frigyesur (törölt) 2011.03.29. 13:43:13

@Kytia: Erzekeny temakat az embernek maganak kell kifiguraznia, es onnantol mar kvazi vedve van.

@Nard: Ooo Alf, maganak aldott jo szive van!

@mooon:): Miert nem? Mitol nem volt vicces? Nem ranezett es undorodva mondta, hogy 'egy diszno vagy'. No, en lennek az egyetlen no itt, akinek nyugodtan lehet mondani, hogy egy dejno, aki elerte a vagosulyt. Nema'! Kytia, neked is lehet? :)

De, mar talalkoztam. Csak nem ertem, hogy a masik sulya mitol ennyire erzekeny tema, hogy kapasbol lebunkozzuk.

Rebelde 2011.03.29. 13:43:44

@Dr. Jula Watson:

milyen igaz, én is így szoktam:)))

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 13:51:06

CYRANO

Lássa,

Ez szimplán hangzik... Így nincsen hatása!
Mondhatta volna szebben, kis lovag,
Más-más hangnemből... Így ni, hallja csak:
Kihívón: „Én nem járnék ám vele!
Sebészt hivatnék, hogy metélje le!”
Barátilag: „Hisz findzsájába ér!
Igyék vederből, abba belefér!”
Leírón: „Csúcs, mely veri az eget!
Hegyfok! Mit hegyfok? Roppant félsziget!”
Kíváncsian: „Mit rejt e hosszú tok?
Tollszár van benne, vagy gyaníthatok
Papírvágó kést, ollót is talán?”
Kecsteljesen: „Ön nagy barátja, lám,
A madaraknak! Póznát tart nekik,
Hol magukat jól kipihenhetik!”
Kötődve: „Kérem, ha pipázik ön,
S a füst orrán át gomolyogva jön,
Kéménytüzet szomszédja nem jelez?”
Intőn: „Vigyázzon túlsúlyára! Ez
Lehúzza önt s fejjel bukik előre!”
Gyöngéden: „Lássa, megfakul a bőre
Színét a napfény durván szívja ki
Egy kis napernyőt venne tán neki!”
Pedánsul: „Hallott az Arisztofánesz
Nagy állatjáról uraságod? Tán ez:
A Hippokampelefantokamelosz,
Hordott ilyen hús-díszt elől... e rossz
Hangzású lényen volt ily hosszu csont!”
Gavallér módon: „A manóba, mondd,
Ez a fogas jött most divatba? Ej,
Kalap számára pompás kicsi hely!”
Föllengzően: „Hatalmas, büszke orr,
Egy teljes náthát csak a bősz, komor
Mistráltól kapsz! Más szél ott meg sem érzik!”
Tragikusan: „Vörös tenger, ha vérzik!”
Bámulva: „Ó, eszembe jut, ha nézlek:
Micsoda cégér egy illatszerésznek!”
Lírailag: „Kagyló ez, s ön Triton?”
Naivul: „Mondja, mert én nem tudom,
Mikortájt nézik ezt a műemléket?”
Mély tisztelettel: „Gratulálunk néked
Tornyos házadhoz, nagyságos barátom!”
Parasztosan: „Hékás, a számat tátom!
Orr az? Fenét orr! Ördögadta dolga:
Kis dinnye jaz, vagy óriás iborka!”
Hadászilag: „Szuronyszegezve áll!
Lovas-roham ilyet készen talál!”
Üzletszerűn: „Tán lutrit rendez? Én
Sejtem, hogy ez lesz a főnyeremény!”
Végül, torzítva Pyramus kriáját:
„Ez dúlta szét az arc harmóniáját,
E szörnyeteg!... Pirul az áruló!”
Így ömlött volna szájából a szó,
Ha volna önben szellem és tudás.
De szellemet, boldogtalan dudás,
Ön sose látott s tán azt tudja csak,
Hogy hülye fráter is lehet lovag!
De hogyha önben annyi lelemény
Lett volna mégis, hogy kivágja szépen
Mindazt, amit most összehordtam én
E díszes, úri hallgatók körében:
A kezdő mondat első negyedét
Éles kardommal vágtam volna szét!
Mert magamat kigúnyolom, ha kell,
De hogy más mondja, azt nem tűröm el!

Kytia 2011.03.29. 13:53:24

@Dr. Jula Watson: Igen, és az is érződik, ha erről van szó. És akkor lehet baszogatni utána a megsértődött másikat, hogy "jajjmá, nincs humorod".

@Frigyesur: Na ja, az is egy jó módszer. Egyébként még az ismerkedési időszakban is sokat le lehet szűrni abból, hogy hogy reagál a másik, ha szóba kerül, hogy mivel nem vagy elégedett magadon. Persze, ilyesminek eleve nem szabadna szóba kerülnie, de csak előfordul.:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.29. 13:54:19

@Frigyesur:

Engem meg mindig izmos fűszálnak hívsz, meg csenevész kis kórónak :(

Kytia 2011.03.29. 13:56:34

@Frigyesur: Hát, van, amit lehet nekem mondani, van, amit nem. És van, ahogy lehet, és van, ahogy nem.:) És van, amit én sem mondok, mert nem akarok bántani, van, amit meg igen.:)

Rebelde 2011.03.29. 13:58:23

@Dr. Jula Watson:

ez ugye neten még aljasabb, mert a szemétkedés végére odateszünk egy szmájlit:)

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 13:59:22

@Kytia: Na meg azt sem lhet humornak tekinteni, ha egy bizonyos tulajdonság miatt túl sokszor, túl hosszú időn át ugratják az embert. Mert akkor azt sem a pillanat hevében elsütött viccnek lehet tekinteni.

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 14:00:12

@Rebelde: még ha csak egyet teszünk! :)

Muha 2011.03.29. 14:00:14

@Kytia: Hozzám jössz? :DDDDDDD

@Dr. Jula Watson: bizony. meg mosogatósat. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.29. 14:01:08

@Rebelde:

Vagy nádcukorba forgatunk (sima cukor helyett persze) egy paleontológust és elfogyasztjuk! :D

Dr. Jula Watson 2011.03.29. 14:02:27

@Muha: na igen, az is egy szempont lehet :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.03.29. 14:02:55

@mooon:): Nyilván a határokat próbálgatta, egyértelmű. Ez az eset kb. 5 éve volt, ha nem régebben. Tényleg fintorogva néztem magamon a babahájat (kb. 55 kiló lehettem, a 168 cm-es magasságomhoz), erre kezdett el röfögni. Utalva arra, milyen hájas is vagyok! :) Akkor ez a beszólás szarul esett, az tény, hiszen éppen keseregtem a hájakon. De egyébként is ilyen csipkelődő stílusa van, néha túllő a célon. Én is szoktam beszólógatni neki, de pont a természete miatt nem veszi komolyan.

Rebelde 2011.03.29. 14:04:21

@Nard: @Frigyesur:

na megálljatok,jöttök ti még az én uccámba:P

Kytia 2011.03.29. 14:05:58

@Dr. Jula Watson: Igen, ha folyton ugyanazt mantrázza, akkor azzal erősen mondani akar valamit.:))

@Muha: Mosogatni?? Soha!:DD

Rebelde 2011.03.29. 14:06:00

@Bundabandi:
és még a rokonaidat is utálja, nem megy el veled egy esküvőre se...de legalább házias:)

Muha 2011.03.29. 14:06:40

@Kytia: jaaaaaaaj, dehogy te kis butus. bíz bennem. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.29. 14:06:42

@Rebelde:

Nohiszen! :) Megdobálsz minket paleolitikus cukrokkal? :)

Rebelde 2011.03.29. 14:08:01

@Nard:

félsz, hogy még egészséges leszel?:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.29. 14:08:42

@Rebelde:

Majd megvárom amíg bevonzom az egészséget meg a cukormentes cukrot! :)

Rebelde 2011.03.29. 14:10:55

@Nard:

majd gernika hazaviszi:)

Frigyesur (törölt) 2011.03.29. 14:15:19

@Kytia: Hat en az ismerkedesi fazisban addig cikiztem, amig latni se akart tobbe. Aztan megis ittmaradt. :D

Na jo, betegseggel pl. nem illik.

@Nard: Meg netes gyikarc is vagy, szilfid kis testeddel. De hat felsz eros bicepsemtol, barmit mondhatok rad. ;

Frigyesur (törölt) 2011.03.29. 14:16:41

@Rebelde: Narddal a feny gyermekei vagyunk, sosem jutunk a pokolra, Rebelde asszonysag. :P

@Nard: :DDD

Kytia 2011.03.29. 14:17:00

@Muha: Okos nő nem bízik.:/

Rebelde 2011.03.29. 14:17:42

@Frigyesur:

pedig már ott vagytok:))

Frigyesur (törölt) 2011.03.29. 14:18:55

@Nard: Csodas uj reklam egyike 'Nezd meg mit muvel a testeddel a cukor es a so'. Na mit vajh mit megis, tapanyagok. :D Esetleg letfenntartanak. Ezt inkabb latni se akarom, megrazo kepsorok lehetnek. :))

Frigyesur (törölt) 2011.03.29. 14:19:45

@Rebelde: Hm, en a szerafok eneket hallom. Ez nem a pokol lesz, az tutifix.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.29. 14:21:57

@Frigyesur:

Kihagytad a lájtkólát! :) És valóban félek a bicepszedtől :( Lehet majd kapni lehet paleo levegőt is, mert a simában lehet cukor meg minden! :D

Frigyesur (törölt) 2011.03.29. 14:22:03

Csipet-csapat:
Sziporka: Uuu, ennek valami fortelmes ize van!
Kvark Lipi: Ez a jo a reform kajaban: nem lehet sokat enni belole.

Rebelde 2011.03.29. 14:23:11

@Frigyesur:

el vagy tévedve frici, amúgy se hallhatsz semmit a dárt véder sityaktól,ha mégis, azok más hangok:)
sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod...

Frigyesur (törölt) 2011.03.29. 14:26:28

@Nard: Jah, a netes gyikarcok italat.

Szted lugosito nem cukor nyirfacukor van mar?

@Rebelde: Ez gyenge volt, Reb.

Muha 2011.03.29. 14:27:48

@Kytia: egy pincukrát azér reménykedhetnél. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.29. 14:28:24

@Frigyesur:

Lúgosító sav és képzeld el a medvecukrot....Szegény macik, ahogy hidrolízissel kivonják belőlük a cukrot! :(

Kytia 2011.03.29. 14:36:35

@Muha: Okos nő nem reménykedik.:)

Kytia 2011.03.29. 14:39:57

@gyvy: Igen. Csak azuok hamar felkötik magukat bízás és reménykedés hiányában.:DDD

Muha 2011.03.29. 14:41:24

@Kytia: akkor Te mégiscsak bízol meg reménykecc.
Hallod eszt gyvy!
:D

Hurri Kán 2011.03.29. 14:41:29

@Kytia:
Szegények.. :)))))

Asszem egy kis délutáni szieszta jót javítana a komfortérzetemen :D

Hurri Kán 2011.03.29. 14:42:27

@Muha:
Hallom hát. Mivel ezt teszi, nem okos nő :DDDDD

Kytia 2011.03.29. 14:43:47

@Muha: Épp készültem felkötni magam.:D

@gyvy: Kikérem magamnak. Én nem vagyok buta, csak hülye.:D

Hurri Kán 2011.03.29. 14:47:43

@Kytia:
Nem tudtam még meggyőződni sem egyikről, sem annak ellenkezőjéről :P

Kytia 2011.03.29. 14:54:10

@gyvy: Ezé mondom. Te már ne fáradj a nyomozással.:D

Hurri Kán 2011.03.29. 14:55:44

@Kytia:
Te is mindég mást mondol. Most honnét tuggyam mi az igasságí? :)

Rebelde 2011.03.29. 15:01:42

@Frigyesur:

csak helyén reagáltam egy gyenge poénra

Muha 2011.03.29. 15:08:53

@gyvy: @Kytia: jóvan. a hüjéknek még van eséjük. :D
Eszt is hallod gyvy? :D

Rebelde 2011.03.29. 15:09:42

@Frigyesur:
dehogy, csak unatkozom, kötekedek ma:)

Hurri Kán 2011.03.29. 15:12:53

@Muha:
Nem hallok én itten semmit :DDD

Muha 2011.03.29. 16:15:20

@gyvy: ha én te volnák, akkor kimosnám a fülemet meg kipiszkálóznám is. :D

jadviga79 2011.03.29. 16:43:31

Frappáns megoldás volt a posztoló részéről 23 évesen!

@Kytia:

de ez a beszólás is tréfás lett volna ebben a szituban...

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2011.03.29. 20:34:07

Sziasztok.
Hat éve éltünk akkor együtt a párommal, Brigivel. Akkor ő 23 volt, én pedig 24. Van egy haverom, Laci, akivel sokat lógok. Egyszer lementem a boltba, és ottfelejtettem a telefonom az asztalon, mire Brigi megnézett pár SMS-t. Ezt akkor még nem tudtam.
Egyik nap szépen összecsomagolta a holmimat és kirakta az előszobába. Amikor hazaértem és megláttam, kérdeztem, hogy mi van, takarít? Mondta, igen, most söpri ki a szemetet éppen. Ezt úgy mondta, mint valami szappanoperahős. Ekkor értetlen arcot vágtam, mire elmondta, hogy tudja, hova járok hétvégenként, olvasta az SMS-eimet, és az utóbbi időben hozzá sem nyúltam. Persze, hogy nem, hisz folyton csak visszautasítást kaptam, vagy maximum kegyelemszexet. Nem kiabáltam, nem mentegetőztem, hisz csak füvezgettünk hétvégén, megcsalásról szó sem volt. A csajozás meg, amit kiolvasott a neurotikus liba, az azért van, mert nem írogat az ember olyat, hogy megyek füvezni... Csak suttogva annyit mondtam, hogy egy hisztis kis muff, majd fogtam a cókmókom és leléptem. Teljes a bizalomhiány, elhidegülés és nem megbeszéljük, hanem összerámol. Nem javítani próbáljuk, hanem jelenetet rendez. Kinek kell ez?!

Kytia 2011.03.29. 20:59:58

@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: Igazad van, senkinek. Ezért is raktam ki a cuccodat, hogy vére elhúzz a francba, te senki. Brigi

Nutshell 2011.03.29. 21:00:08

@gyvy: Hogy neked mindig be kell szólni... :)

Hurri Kán 2011.03.29. 21:03:26

@Nutshell:
Nem kell hogy beszóljál :DDDD

Hurri Kán 2011.03.29. 21:07:30

@Nutshell:
Nem kell hogy beszóljál :DDDD

Nutshell 2011.03.29. 21:09:08

@gyvy: Most nyomatékosítasz? :D

Hurri Kán 2011.03.29. 21:15:28

@Nutshell:
A blogmotor is a zén barátom :D

Nutshell 2011.03.29. 21:18:20

@gyvy: Erről az jut eszembe, amikor gyerekkoromban fogászatra kellett járni és ott volt egy hatalmas plakát, egy hatalmas fogorvossal és hatalmas szerszámokkal a kezében. És fölé volt írva, hogy "A fogorvos a te barátod". Azóta is összerándul a gyomrom, ha eszembe jut... :)

Hurri Kán 2011.03.29. 21:20:52

@Nutshell:
SZerintem nálunk az iskolafogász -Berci bácsi- gyomra rándult össze amikor meglátott minket.
A tükrét állandóan beleheltük, volt aki műanyag vámpírfoggal a szájában ült be a székbe :DDD

Kytia 2011.03.29. 21:23:01

Neeee, fogászatról ne is beszéljünk.:'((((

Nutshell 2011.03.29. 21:36:24

@gyvy: Igazi álomosztály lehettetek :)
Te is ilyen rosszkisfiú voltál? :)

@Kytia: Érzékenyen érint?

Hurri Kán 2011.03.29. 21:42:15

@Nutshell:
Én nagyon jó kisfiú voltam. Igazából most is az vagyok. Most még jobb, mint kiskoromban.
Az iskolafogásznál már csak kedvenc gimnáziumi énektanárunk, Csík tanár úr rettegett tőlünk jobban :DDD

Nutshell 2011.03.29. 21:43:55

@gyvy: Hahh, el tudom képzelni. Az a baj, hogy nem én voltam az angol tanárotok... :D Bizti vicces lett volna, szeretem a kihívásokat :)

Hurri Kán 2011.03.29. 21:47:38

@Nutshell:
Ó, én angolból jó vagyok, nyelvvizsgáltak is belőle :)))

Énektanárunkkal mindössze annyi történt, hogy egyszer, amikor nekiállt egy dalt hegedűn előadni, odamentem hozzá a padból és belecsúsztattam egy ötvenest az ingzsebébe :DDD

Nutshell 2011.03.29. 22:00:28

@gyvy: Neeeeee, ez durva :)))
Legalább adtak értek szaktanárit? Szegény Csík tanárúr....

Nutshell 2011.03.29. 22:09:18

@gyvy: Ott rontották el a nevelésed... :)

Hurri Kán 2011.03.29. 22:13:02

@Nutshell:
Az egy hosszabb lélegzetvételű folyamat volt :DDD

Nutshell 2011.03.29. 22:27:19

@gyvy: Biztos mindent rádhagytak, az volt a baj :)

Hurri Kán 2011.03.29. 22:29:42

@Nutshell:
Nem, de az értelmetlen utasítások ellen már akkor is lázadtam! :)

Nutshell 2011.03.29. 22:33:47

@gyvy: Be kellett volna iratni téged vm katonaiskolába, amivel az amcsi filmekben mindig fenyegetik a szülők a lázadó kölyköket :)

Hurri Kán 2011.03.29. 22:37:06

@Nutshell:
Nem Amerikában vagyunk, másrészt ha katona lettem volna, hazánk NATO csatlakozása alighanem csúszott volna 40-50 évet :DDD

Alikam 2011.03.29. 22:40:23

@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: ezen mit akartatok javítani? Gyanítom az exed ugyanolyan unott állandóságban vergődött mint te.

Az nem természetes, hogy 17-18 éves korban letelepedsz aztán 24 éves korodig egy helyben vagy. Az előbb vagy utóbb megbosszulja magát.

Nincs itt katasztrófa sem a megcsalással, sem semmivel. Ki az aki elítéli, hogy 17-18 éves emberek 6 év után megcsalnák egymást? Ugyan, ilyen az ember.
A gond az, hogy életetek egyik legmozgalmasabb szakaszát elpocsékoltátok egymásra.

Nutshell 2011.03.29. 22:41:22

@gyvy: :DDDD
Erre nem is tudok már mit írni, ezért elmegyek aludni :)

- LA - 2011.03.30. 00:21:11

Elnézést, de kiabálni fogok.

KURVÁRA KIBASZOTTUL ELEGEM VAN ABBÓL, HOGY NEM AKARNAK A MAI EMBEREK ALKALMAZKODNI. HA VALAMI NEM STIMMEL, AKKOR MEG KELL BESZÉLNI A PROBLÉMÁKAT. NEM KIBASZNI A MÁSIK CUCCÁT AZ ELŐSZOBÁBA, HOGY TAKARODJ, ÉS ÚJ TÁRSAT KERESNI!!!!!!!!!!

Attól még, hogy nálad lakott, ki a ************nak gondolod magad, hogy ilyet tegyél? Szeretted őt, akit szeretünk, azért meg is kell küzdeni (de nem 1 oldalúan)!!!

Az rendben van, hogy ő is hibás valószínűleg (ezt nem vitatja senki). De az már nincs, hogy az Istent játszod 23 évesen. Mit tudsz te a világról??????

Gratulálni tudok, semmi több. Csak így tovább.

ez van: szprájt

indapass90210 2011.03.30. 08:00:16

"„Nem titkolt vágyam, hogy ma este csajozni fogok, te csinálsz, amit akarsz!”"

Hát ez meg mi a fasz?

A haverjának általában annyit ír az ember, hogy "Menjünk sunázni!"

zseni.info · http://www.zseni.info 2011.03.30. 08:32:00

Teljesen igazad van! Nem értettem én sem! Elég szégyen lehet az ember:D

sikeres online pénzkeresés, fent a linken érhető el! Nem kell fizetned csak szánj rá öt percet!
süti beállítások módosítása