A hús-vér pasikra bukom, nem az álnevekre

2011. április 20. 08:09 - Panni CsP

„Ha nincs kép, az két dolgot jelenthet: vagy nős az illető, tehát bujkálnia szükséges, vagy képtelen felvállalni magát” - a netes tárkeresés nem könnyű, viszont kényelmes, és biztonságos. Vannak buktatók, de lehet jól csinálni, ezt is meg kell tanulni, mint annyi minden mást az életben. Néhány adatot meg kell adnod magadról, de ami valóban fontos, arra nincs rubrika. Következő Levélírónk egy hölgy, aki alaposan megjárta a netes társkeresések világát, és most megosztja velünk értékes tapasztalatait. Eszerint a netpasik mai mérlege: sokat beszélnek az exükről, még többet magukról, és ha házasok, nem küldenek fotót.

 

Nem tudom, született-e már mű az internetes társ/pár/szabadidőpartner - és társai - keresés viszontagságairól, most valami ezzel kapcsolatos jön. Csaj vagyok, 38 éves. Jól nézek ki és nem csak a koromhoz képest: mivel túl vagyok néhány hosszabb-rövidebb kapcsolaton, tapasztalatot is gyűjtöttem - jót és rosszat egyaránt. Korábbi kapcsolataim nagy része a munkahelyekről került ki - szerencsére volt néhány - de mivel ezeknek idővel mindig vége szakadt, kellett valami más lehetőség. Modern kort élünk, gondoltam, ennél egyszerűbb dolog nincs is, csak felcsatlakozom a netre, kitöltök néhány oldalt és már csak az időmet kell majd beosztani. De nem egészen így történt... A csatlakozás megvolt, kitöltöttem a kért adatokat, bár egy részével nem nagyon tudtam mit kezdeni. Az alapadatok rendben vannak, és ahogy kell, a valósághoz hűen ki is töltöttem mindent. Mostantól mindenki tudja rólam, hogy hol lakom, hány centi vagyok és jártam-e iskolába. A legnehezebben az önbevallós rész ment: milyen a stílusom, a vallásom, politikai nézetem, eszem-e húst, vagy, hogy milyen a humorom. Alapvetően nincs ezzel baj, de ezek azok a kérdések, amelyek jó esetben az első - második - ikszedik beszélgetésen derülnek ki a másikról, egyéb sok más mellett.

Aztán ott vannak az igények - milyen pasira is vágyom. Persze, van egy-két dolog, amit bejelöltem: pl. ha már lehet, akkor érje el azt a magasságot, ami az enyém. És itt nem csak a centikre gondoltam, bár az sem utolsó. Nem vagyok egy válogatós, tök mindegy, hogy milyen színű a szeme, és felőlem kopasz is lehet. Amúgy is bukom rájuk. :) Ami viszont nekem fontos, arra nem volt rubrika. Sebaj, van egyéb rovat, ahová szép kerek mondatokban le lehet írni az egyéb igényeket, illetve minden olyan tényt magamról, amire egyébként nem volt hely.

Összefoglalva, az egész kezdett úgy hatni rám, mintha piacra mennék. Igen, a lovas fajta, csak itt csajok és pasik állnak a karámban a kupec előtt. A másik, hogy ezek után mit kezdenek az itt egymásra talált emberek? Miről fognak beszélgetni, hiszen egy jó csomó dolgot már tudnak? Alapvetően kíváncsi vagyok, szeretek is ismerkedni, beszélgetni. De egyelőre halovány elképzelésem sem volt a folytatásról.

A következő lépés a képek. Mivel leírtam magamról, hogy intelligens, csinos, sportos stb. vagyok, gondoltam, ezt demonstrálandó ide való képeket töltögetek fel magamról. Tehát jött egy kép sportszerkóban a futópadról integetve, aztán egy olvasás közben, egy másik pedig egy rendezvényen készült, munka közben. Most már komplett lett a portfólióm, lehet nézelődni és várni, hogy a pasik is észrevegyenek. Na, ha idáig bárkinek is voltak olyan illúziói, hogy ez egyszerű, hát ki kell ábrándítsam.

1. az igényekre vonatkozó részek átnézésekor úgy tűnt, általában a többség rugalmas, magyarán teljesen mindegy, milyen, csak nő legyen. Persze volt olyan is, aki egy komplett kisregényt ír arról, milyen nőre vágyik. Az irományból a kedvenc részem a 34-es fenékméret volt. :)

2. aztán ott van a delikvens korára vonatkozó rész: értem én, hogy miután az ember kilábalt (ha már kilábalt) egy borzalmas kapcsolatból és végigcsinált egy még borzalmasabb válást, ahol persze anyu teljesen kifosztotta, megalázta, átgázolt a lelkén, naná, hogy egy kis boldogság most neki is jár. És ezt közel az 50-hez, vagy akár a fölött is, leginkább a húszas éveiben járó lánykáktól reméli. Ilyenkor persze magamból indulok ki, voltam én is huszonéves, és a hátamon a szőr felállt volna, ha egy ötvenes pasas férfiként próbált volna közeledni felém.

3. a többség őszinte (persze az adatai fele nem igaz), hűséges, ragaszkodó és határozott (csak lépni ne kelljen a kiszemelt felé), több-diplomás (bár sok esetben helyesen írni sem tud), biztos anyagi háttérrel rendelkezik, imádja a gyerekeket (bár jelenleg nem gondolja úgy, hogy ő maga is szeretne) - tehát az álmok lovagja. Kérdem én, akkor miért tobzódnak itt ennyien és ilyen régóta? Nem egy olyannal találkoztam, aki lassan 6-8 éve beregisztrált.

4. képek - ha nincs kép, az két dolgot jelenthet: vagy nős az illető, tehát bujkálnia szükséges, vagy képtelen felvállalni magát. Ilyenkor úgy gondolnám, hogy az első levélváltáskor azért csatolmányként jön egy fotó, de nem. Volt olyan, aki minden lehetőséget megragadott, hogy ne kelljen képet küldjön, de találkozni akart. Éltetek már át döbbenetet, állva az utcán és imádkozva, hogy a szembejövő x számú pasiból ne pont az az egy maradjon? Hát én igen. De legalább egy jót beszélgettünk.

5. Ja, beszélgetés: itt is több verzió fordult elő. A legjobb, amikor a másfél óra alatt többször hallok a jelenlegi/előző/egykori párjáról, mint róla magáról. Na, de én nem mint pszichológus mentem oda! A másik kedvencem, amikor meg szóhoz nem juthatok (ami azért nem semmi, ismerve a kommunikációs képességeimet), mert kizárólag magáról beszélt. De folyamatosan. Kérdés egy szál se, tehát teljesen mindegy, ki vagyok és milyen vagyok, az meg pláne kit érdekel, hogy mit gondolok. Mondjuk róla.

6. végső soron a pasiknak ez tök kényelmes, a lábukat sem kell kitenni, elhitetik magukról, hogy milyen menők - közben meg csak annyira lúzerek, hogy egy nőt sem mernek megszólítani. De a legnagyobb kedvencem, amikor - akár csupa nagy betűvel - kiírja, hogy sajnos kezdeményezni nem tud, mert ahhoz elő kellene fizetnie erre a szolgáltatásra. Hozzáteszem, nem ez vinné el a kosztpénzt, tehát nem kerül annyiba. Szóval, kicsinyes.

Persze azért jól szórakoztam, hihetetlen, micsoda alakok vannak. Volt néhány levélváltásom és a randiig is eljutottam, de rájöttem, ez nem az én világom. A hús-vér pasikra bukom, akik valóban két lábbal állnak a földön, és nem egy álnév mögé rejtőzve várják a csodát.

 

 
387 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr622841583

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hogyan tudok túllépni azon, hogy megcsalt? 2011.10.07. 01:52:09

Egy 8 éves kapcsolat áll mögöttem a párommal. Nagyon szerettük egymást, ő volt az a férfi akivel el tudtam az életemet képzelni és most is ő az akivel le tudnám élni és el tudom képzelni, hogy együtt fogunk megöregedni. Rengeteg veszekedés van mögöttün...

Trackback: 18+: G-pont egér szexmániásoknak 2011.04.21. 07:53:03

Andy Kurovets ukrán formatervező nem éppen a visszafogottságáról híres. Különleges formavilága valahol a tökéletes használhatóság és a szó szerint arcpirító megbotránkoztatás határán egyensúlyoz. Egyedi egér-koncepciója elé nem kell túl sok bevezető du...

Trackback: Óvakodjatok egyes, - de inkább kettes- társkereső kluboktól! 2011.04.20. 21:57:15

Egyes csaló társkereső klubok visszaéléseiről, megtévesztéseiről, trükkjeiről szolgáltatok egy cikk apropóján újabb információkkal, illetve leírom elmarasztaló véleményemet. "A társkereső klubokban és internetes ismerkedős oldalakon százezrek adjá...

Trackback: A netes szeretőkeresés útvesztői (Bevezetés) 2011.04.20. 21:10:20

Netes társkeresőből Dunát lehet rekeszteni. Némelyik úgy hirdeti magát, hogy ott komoly kapcsolatok születnek (a komoly ebben a szövegkörnyezetben tartós és legális kapcsolat lehet, gyertyafénnyel, meg naplementével, úgy hallom), de azért fel van tünte...

Trackback: Mi kell a nőnek? 2011.04.20. 09:29:01

Mennyire népszerű téma ma a női-lét, férfi-lét!  Hogy a hagyományos nemi szerepek jók-e, vagy elavultak, hogy házimunkázzon-e többet a férfi, legyen-e több női politikus, hogy az étteremben, ha a férfi fizet, az gavallérság, vagy a férfiuralom be...

Trackback: Társat lehet-e keresni? 2011.04.20. 09:24:45

Vannak dolgok, amik kereshetők, keresés eredményeképp találhatók, megszerethetők, szükség esetén lecserélhetők. Ilyen a lakás, a munka, a konyhai robotgép. Az ember átgondolja igényeit, milyen kritériumokhoz ragaszkodik, mi az, ami szükség esetén félre...

Trackback: Hogyan segíthetek barátomon, akit elhagyott a párja 2011.04.20. 09:23:45

Hogyan segíthetek barátomon,akit elhagyott a párja. Távol van tőlem, és még nem igazán ismerem,így nem igazán tudom hogy mivel segitsem át ezen a dolgon,vagy mit írjak neki, mert csak msn-en tudunk kommunikálni!Mit írjak neki,vagy inkább ne is jelentke...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hurri Kán 2011.04.20. 16:07:16

@Kytia:
Meglehet a 23.-at tapossa :DDDD

Kytia 2011.04.20. 16:08:18

@gyvy: Én amúgy mindig azt hittem, hogy ő itt a legöregebb. De hogy miből, arról már fogalmam sincs.:DD

Kytia 2011.04.20. 16:09:23

Fenébe, mennem kell, pedig oly kíváncsi vagyok a rejtvény megfejtésére. No, de még ma visszatérek, addig harcoljatok helyettem is az igazságért.:DD

Rebelde 2011.04.20. 16:10:21

@Kytia: nem tudom, szerintem elmúlt már 30, bár mellé szoktam lőni:) téged is többnek gondoltalak

Hurri Kán 2011.04.20. 16:13:42

@Kytia:
A kor előrehaladtával neked is romlik a rövidtávú memóriád, az lehet az oka :D

Caddy 2011.04.20. 16:17:31

@Kytia: na édes ezt aztán jól összefoglaltad. Szép munka Csillagos ötös. :)

Tomato Tomi 2011.04.20. 16:30:14

@Bundabandi:
Költői kérdés volt, egyértelmű, hogy te döntöd el, a bibi az, hogy féligazságok alapján. Ugyanis nem az ő életét éled, és nem tudhatod miért alakult a sorsa úgy, ahogy.
Szerencsésebb a másikat a tettei, és nem a saját előítéleteink alapján megítélni.

Kytia 2011.04.20. 18:04:43

@Rebelde: Én olyan ötvenesnek tippeltem. Engem azért gondoltál többnek, mert rendkívüli bölcsességem elvakított.:D

@gyvy: Ó, nekem má mindenem leromlott.:D Főleg az idegeim mondják fel nagyon gyorsan a szolgálatot.:DD

@Caddy: Wow. Tenksz.:))

Madpapa 2011.04.20. 19:36:02

@Kytia: :-)))))
Nem idegesíteni akarlak egyáltalán. Nincs szándékomban.
Max. a tények idegesítenek téged és ugye a jövőtől való félelem... :-))
Olyat kérdezel, holott mint a bölcsek bölcse, erre azért csípőből tüzelhetnél. Hmmmm...
Nos akkor a következőt látom és hallom, midőn nyitott fülekkel járok e világban, mielőtt kötözködnél, hogy másvilágon élek.
Amúgy a dolgok megítélésében ne magadból indulj ki. Elvileg te primőr áru vagy. Még. Ezt most így látatlanban megelőlegezem neked.
Nos, azért 40 felett egy nő, az esetek többségében, azért eléggé leharcolt állapotban van. Gyerekek, meló, egy idóta férj. Ez a beletörődöttség, nyomorodottság teszi azzá a nőt amivé, áron aluli, leértékelt áruvá. Van aki képes ebből feléledni és némileg javítani a helyzetén és a pozicióján változtatni valamelyest válás után. Elvesztegetett ifjúságuk bepótlására, bepróbálkoznak ifjabb pasiknál, kenegetve mintegy önnön hiúságukat, hogy na ugye. A téveszme ott van ebben, hogy bevonzzák azon önbizalomhiányos pasikat, akik inkább bátorításra, tapasztalatszerzésre várnak. A pasi meg is szerzi a tapasztalatot, majd egy idő után rájön, hogy azért frissebb húst is kap a piacon, esetleg a kismajmok sem kellenek annyira és búcsút mond hőn szeretett tanítónőjének.
Ja kérdezted, hol van a zsenge virágkorában a virágot leszakító pasi. Szerinted? Épp egy újabb illatos virágot szakít le a leharcolt kaktusz mellett.
Persze az esetek száma sok lehet. Magam csak egyet ragadtam ki. De a vezérelv azonos.
Szerintem érted te ezt. Okosnak tűnsz. Sokat olvastál itt férfi női kapcsolatokról, max. ma egy kicsit kötözködősebb kedved volt a meleg miatt.
De spongyát rá ;-)))

JOKKA21 2011.04.20. 19:42:00

Jó ez a blog, jókat lehet nevetni a kommenteken és bizonyos szavakon(Főleg Father Jutice, Nard, Kham és Devil kommenteken).:)
38 éves néni ne válogasson, örüljön, ha kap kukit!

atila68 (törölt) 2011.04.20. 19:44:23

Kedves Panni CsP!

Az van, hogy fent maradt nálad a léc.
A neten pedig nem azért nyomulsz, hogy párt találj, hanem, hogy önigazolást nyerj nem te szúrtad el a párkeresést (lásd magas léc), és te még mindig joggal lehetsz büszke a garantáltan narancsbőrmentes fenekedre (köszönöm parakovács), miközben nem érted miért jön mindenki veled szembe az autópályán.

atila68 (törölt) 2011.04.20. 19:46:27

Én kérek elnézést Panni CsP-től, azt gondoltam a sztori azé akinek a neve alatt fut. Hiába no, nem vagyok törzsfogyasztó a témában.

Tomasz_a_gozmozdony 2011.04.20. 19:50:21

A koromhoz kepest is jol nezek ki. Aha. Azert nem talalsz magadnak meg a kamugepek kozott se pasit. :)

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 19:52:42

Hát ehhez a vitához, hogy ki mikor talál magának valakit épp ma hallottam egy sztorit. Nő: 77 éves, fél éve halt meg a férje. A férjnek első házasságból van egy lánya, egyetlen gyerek. Az első feleség is férjhez ment, aztán meghalt, így ott maradt a mostohaapuka özvegyen. A lány elkezdte a mostohaanyjának mondani, hogy hát kéne keresnie magának lassan valakit, ne maradjon egyedül és ő tud is erre alkalmas jelöltet. Mire az öregasszony: Ne aggódj, már van valaki. Kiderült a mostohaanyuka és a mostohaapuka összejárnak. Ennyit a szavatosságról.

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 19:56:58

@Madpapa: Furcsa módon egyébként az utóbbi időben nagyon is megszaporodott azon 30 alattiak, 30 körüli férfiak száma, aki kifejezetten az idősebb nők felé érdeklődik. És nem pénz, vagy tapasztalat szerzés céljából. És még csak nem is alkalmi kalandokat hajkurásznak.

…kiféle, miféle, kefél-e… 2011.04.20. 20:15:26

Ez a blog a kövér randa nőket gyűjti egy csókorba?

büdösmackó 2011.04.20. 20:17:11

@Kytia: jó lesz némber, ha hallgatsz az okosabbakra ahelyett, hogy ágálnál!

24 év felett a nők felejtősek, ráncosak, nyúlik a mellük és liffed a seggük!

főj!

Madpapa 2011.04.20. 20:17:52

@Dr. Jula Watson: nem tudok nyilatkozni a számosságáról ezeknek. A mozgatórugókról meg főleg nem. Én csak azzal kapcsolatban tudok nyilatkozni amit tapasztalok, látok. Ennek tükrében vetettem képernyőre azt amit. A következtetések lehetnek természetesen tévesek is. De amíg az ellenkezőjéről nem kapok releváns információt, addig ezt vallom.

Madpapa 2011.04.20. 20:19:10

@büdösmackó: neeem! Kytia szerintem még belefér a szórásba. Mert én ugye jóindulatú vagyok :-)))

büdösmackó 2011.04.20. 20:24:42

@…kiféle, miféle, kefél-e…:

meg a lúzer szinglicsajokat!

remélem el sem olvastad a posztot, ennyit csak a buzik írnak!

büdösmackó 2011.04.20. 20:27:03

@Madpapa:

az, aki szmájlizik férfi létére, biztos hogy liftkezelőként vagy portásként tölti unalmas és üres napjait, valamint a női melegséget neki egy háromfázisú eletromos radiátor jelenti!

el sem akarom képzelni, mit művelsz a porszívóddal, te perverz állat!

Kytia 2011.04.20. 20:28:03

@Madpapa: Jaértem. Szóval én csak azért nem értek veled egyet, mert bár nem vagyok még abban a bizonyos (tudodmelyik) korban, de már előre rettegek tőle.:DDDD Így igaz, valójában tízéves korom óta azon rettegek, hogy mi lesz majd negyven felett, mi lesz, ha már nem kellek a pasiknak.:DDD Jobb dolgom sincs, mint ezen izgulni.

"Elvileg te primőr áru vagy." Ez nagyon kedves, de lehetne, hogy úgy tekintsük, hogy semmilyen áru nem vagyok? Általában nem pénzért vesznek a pasik, nem is könyörgésért, hanem olyan emberekkel szoktam megosztani a mindennapjaimat, akik kimondottan ezt szeretnék. És asszem, legalább annyit fizetek én is értük, mint ők értem. Legalábbis, remélem.

Egyébként nagy igazságokat is kimondasz úgy is, hogy nem szeretnéd.:DD Azt tanácsolod, gyorsan fogjon magának egy akármilyen balekot, közben meg:
"Gyerekek, meló, egy IDIÓTA FÉRJ. Ez a beletörődöttség, nyomorodottság teszi azzá a nőt amivé, áron aluli, leértékelt áruvá."
Aha, köszi. Így abszolút hiteles az elmélet, miszerint egy bármilyen pasi a boldogság kulcsa.:DDD

Aztán:
"Ja kérdezted, hol van a zsenge virágkorában a virágot leszakító pasi. Szerinted? Épp egy újabb illatos virágot szakít le a leharcolt kaktusz mellett."
Hmmmmm... csodás kilátások. Minden vágyam.:DD Rohanok is gyorsan a zaciba kiváltani valami kóbor férjet, aki mellett majd jól leharcolódhatok, míg ő majd szagolgatja a friss virágokat. Dekirály lesz.:DDD

Egy szó, mint száz: az ember nem áru, sem primőr, sem leértékelt. Ha valaki nem akar kapcsolatba lépni, xy-nal, nem fog. Ha akar, fog. Hálásnak senkinek nem kell lenni, mert nem szívességből köti össze két ember egymással az életét, hanem mert így jó nekik. MINDKETTŐNEK!! Ha egyiknek nem, ott vele van baj, neki kell elgondolkodnia.

Kytia 2011.04.20. 20:28:57

@büdösmackó: Dugtál mostanában? Pótold. Sürgősen.:DDD

büdösmackó 2011.04.20. 20:30:01

@Dr. Jula Watson:

elmesélnéd, ki a szart érdekel egy nő 30 fölött?
én konkrétan elhányom magam a gondolattól is!

hihetetlen, milyen téveszméket kergetsz!

büdösmackó 2011.04.20. 20:30:36

@Kytia:

persze!

anyáddal kivételt teszek bármikor!

büdösmackó 2011.04.20. 20:32:56

@Kytia: aki ilyen hosszú kommenteket ír az nagyon csúnya lehet, ráadásul NERD punk!
remélem a négerekkel nem kokettálsz, magyar ember ilyen borzasztó dolgot nem művel, még ha nagy a szükség, akkor sem!

indapass90210 2011.04.20. 20:35:15

@bagolybagoly: nem, az a büntetés azért, mert biztos volt olyan, akinek nem válaszoltak. Csak azt akarom, hogy érezzék ennek a súlyát :D

Kytia 2011.04.20. 20:36:37

@büdösmackó: Anyámnak van már szeretője, bocsi.:D
Elképesztően ronda vagyok és egy négerfarmot tartok otthon. A magyarokat utálom, túl puha a húsuk. Viszont jól tudom osztani az észt, engem itt ezért szeretnek. Persze csak viccelek. Valójában nem is szeretnek.

büdösmackó 2011.04.20. 20:43:19

@Kytia:

megkérlek ne mássz rám! blogokon nem ismerkedek!
bárhogy erőlködsz szent testemet nem kapod meg, te cafka!

lesírnak a kommentjeidről, hogy magányos lúzer vagy, akinek alig jut férfi! gondolkodj az öngyilkosságon, de előtte ajánld föl a szerveidet !

mesélj a szekszuális életedről, biztos valami perverz dolgot művelsz. gondolom nyakkendőket tömködsz a végbeledbe, miközben az 'Oly hő szeretettel, milyennel szűz Mária szeretett, midőn szent fiát méhébe fogadta, megszülte, szoptatta, s végre meghalni is látta.' rózsafüzér mondókát ismételgeted!

őrület, hogy kik blogolhatnak a mai világban!

büdösmackó 2011.04.20. 20:44:36

@Dövan:

jó lenne, ha birka létedre nem szmájliznál! azért mindennek van határa.

indapass90210 2011.04.20. 20:44:59

@Zsu0805: naná, randivonalon van profilom. Nem tudom, hogy minek, de valamire csak jó lesz egy nap. És neked is csak akkor válaszolok, ha megírod a telefonszámod!

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 20:46:44

ehh, az ilyen izzadságszagú trollkodás szánalmas :D

Kytia 2011.04.20. 20:47:48

@büdösmackó: Hátőrület, de tényleg. Be kéne tiltani a sok elmebeteget.:D
Valójában nekem már a szerveim sem érnek szart se. Legfeljebb a disznókat etetnék vele, inkább meghalok velük együtt.
A testedért bármit megadnék, olyan kár, hogy nem adod. Bizti? Nagyon kéne, télleg.
Te egyébként is biztos nagyon helyes lehetsz. Végre egy férfi, már untam a sok tudálékos pöcsöt, ilyen kemény, magyar legényekre vágyom.

Caddy 2011.04.20. 20:49:02

@Dr. Jula Watson: utolsó mondatos nap van, úgy olvasd! :D:D:D
őrület, hogy kik blogolhatnak a mai világban. :D

Hurri Kán 2011.04.20. 20:50:57

A Szovjetuniónak is! :) :) :)

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 20:59:18

@Caddy: :DDDD
Azt hiszem ma tényleg csak az utolsó mondatokat fogom elolvasni :D

Kivétel 2011.04.20. 21:14:19

@büdösmackó: érkedes vélemény... viszont az alatt szart se tudnak az életről, magukról, a szexről.. és ezt nem én mondom, hanem szinte az összes pasi ismerősöm

Hurri Kán 2011.04.20. 21:17:21

@Kivétel:
Akkor most mi a teendő? 24 alatt szépek, de használhatatlanok, felette löttyedtek, de használhatóak, vagy hogy van ez?

nmy79 2011.04.20. 21:31:18

@Madpapa: Ez annyira szep volt!!!!!!!

Joe69 2011.04.20. 21:38:06

@gyvy:
Az úgy van, hogy 24 év alatt te is használhatatlan vagy, mert kinek kell egy csóró hallgató ? Na ugye !

Hurri Kán 2011.04.20. 21:39:36

@Joe69:
Milyen hallgatóra gondolsz? Jó kis rockot meg bluest azt szoktam hallgatni, meg akkor is hallgattam, amikor még nem múltam el 24.

Cateran 2011.04.20. 21:43:41

@Kytia:
"Anyámnak van már szeretője, bocsi.:D
Elképesztően ronda vagyok és egy négerfarmot tartok otthon. A magyarokat utálom, túl puha a húsuk. Viszont jól tudom osztani az észt, engem itt ezért szeretnek. Persze csak viccelek. Valójában nem is szeretnek."

:DDD Ezen elnevetgeltem 1 darabig:) Kicsit maro, de nagyon jo:D

büdösmackó 2011.04.20. 21:44:52

@Dr. Jula Watson:

szép, hogy beismered a gyengeségedet.
nem gond, mi is megbocsájtunk, mint ahogy jézus.

büdösmackó 2011.04.20. 21:46:06

@Kytia:

helyes? te valami vidéki lány vagy a sok közül, vagy leszbikus, vagy kéményseprő!
én vagyok a legszebb, a legokosabb és a legügyesebb!

a férfiak már csak ilyen szerények.

Cateran 2011.04.20. 21:47:38

@büdösmackó:
"elmesélnéd, ki a szart érdekel egy nő 30 fölött?
én konkrétan elhányom magam a gondolattól is!

hihetetlen, milyen téveszméket kergetsz!"

Hogy kulfoldiul beszelo tudasom fitogtassam: Obvious troll is obvious..Mindenesetre peldaul engem erdekelnek, sot!
Sajna? a 2x eves "holgyemenyek" 1 resze kemenyen onmegvalosit (es valami rozsaszin barbiealomban leledzik), masik felevel nem lehet 2 ertelmes mondatot valtani...esetleg a 2 kombinacioja...es ezek meg a "jobb" tapasztalatok voltak..a rosszabbak..ehh..inkabb megtartom magamnak...

büdösmackó 2011.04.20. 21:47:41

@Kivétel:

főj... szex negyvenévesen...

nem gondolod, hogy mások jó érzésű polgári életét eféle vízióval megzavarni mindenképpen ocsmány dolog?!

húzz innen te troll, vagy kitiltalak örökre!

büdösmackó 2011.04.20. 21:49:17

@Cateran:

az az ember, aki a magyar nyelvet ékezetek nélkül kommenteli levegő számomra, becstelen senkihazi. távozz közülünk dollárszívű szörnyeteg!

Cateran 2011.04.20. 21:53:13

@büdösmackó:
"az az ember, aki a magyar nyelvet ékezetek nélkül kommenteli levegő számomra, becstelen senkihazi. távozz közülünk dollárszívű szörnyeteg!"
Fontszivu, ha kerhetnem...(ha mar Anglia)
Arra esetleg ravilagithatnal, hogy tenyleg ennyire nagy moka trollkodni? Marmint neha szoktam bosszantani nehany regebbrol ismert kommentelot bizonyos forumokon,de azert igyekszem nem beleronditani 1 idegen, ismeretlen topicba, epuletes baromsagokat irogatva..(vagy igen? hmm, kicsit elbizonytalanodtam:P)
Szoval mi a jo ebben?

Kytia 2011.04.20. 21:55:46

@büdösmackó: Én mindhárom vagyok együtt. Főleg az utóbbi. De a koromhoz képest jól nézek ki. Én mindjárt tudtam, hogy te csak tökéletes lehetsz. Aki ilyen stílusban ír, az csak tökéletes lehet. Mint Jézus.
Viszont erősen közelíted a harmincat az adatlapod szerint, úgyhogy most szexelj minél többet, amíg még nem hányják el magukat az emberek tőled. Tudod, az öregedés már csak ilyen.

A magyar nyelvben nagybetűket is szoktunk használni a mondat elején, nem? Vagy ez már a smittpáli, nyelvújított verzió?:D

büdösmackó 2011.04.20. 21:59:46

@Kytia:

egy nő csak ne mondja meg egy férfinak, hogy mikor hasnzáljon nagybetűt! na, szépen volnánk!

@Cateran:

el sem olvasom a buzeráns kommentjeidet, biztos valami szar kispolgári nyavajgás vagy illemtan óra!

MetálFater (törölt) 2011.04.20. 22:03:31

No akkor én is hozzá szólok a témához, csak a másik oldalról.
Férfi volnék (legalábbis nemileg mindenképp), és nem tagadom, én is regisztráltam magam néhány társkereső oldalon.

Csakhogy: ezt már egy másik hasonló témával foglakozó posztban is megírtam, hogy a vágyak és a lehetőségek köszönőviszonyban sincsenek a valósággal.

Abba már ne is menjünk bele, hogy Önök, kedves Hölgyeim egy minimum George Clooney vagy Bradd Pitt-be oltott bankautomatát keresnek. És ez nem általánosítás, ez kérem tapasztalat!

Ugyanis, amikor megjelöl a kedves Hölgy, mert a képek alapján tetszem neki, és én (őszinte ember lévén) megírom a frankót, hogy állami gondozott voltam, autóm nincs, a lakásom önkormányzati, de egyébként nem iszom, nem dohányzom, s bár 48 éves vagyok, de nem tespedek otthon, hanem sportolok (testépítés), járom a természetet, romantikus vagyok, szoktam verseket írni (és zenét is), van tisztességes szakmám, jelenleg is dolgozom, a szerszámom nem csak akkor áll fel, amikor jó irányból fúj a szél és még sorolhatnám...

Akkor hirtelen eltűnik a kedves Hölgy, vagy letiltja számomra a hozzáférést az oldalához, jobb esetben annyit megír, hogy bocsi, de Ő nem ilyen lovat akart, hanem olyat, amint azt fent leírtam. Akkor most hazudjak?

Kérdés.
Társat keresnek, vagy eltartót?

És most jöhet a fikázás, a lesajnáló beszólogatás, és egyéb "építő" jellegű bunkó hozzászólás...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.04.20. 22:06:36

@Kytia: S anyádnak férjes asszonyként van szeretője, vagy szingiként egy nős pasi szeretője?:)
S ki tanul kitől? Ő tőled, vagy te tőle?

A társkeresős nők sem jobbak, olyan szolgáltatásra meg minek fizessek elő aminek semmi haszna, mert nem cuppan rám több nő.

büdösmackó 2011.04.20. 22:06:54

@MetálFater:

ekkora lúzert! társkeresőn akar magának találni nőt!

remélem nem vagy buzi!

várnak a rosszlányok, jóember! ilyen öregen nincs más megoldás, ráadásul olcsóbban kijössz, mintha vlami buta öreg libának próbálnál a kedvébe járni vacsiztatni, romantika meg ilyen baromságok.

Cateran 2011.04.20. 22:07:52

@MetálFater:

Ferfikent megertem a dolgot...Tapasztalataim alapjan a noknek csak valami kodos vizioik vannak arrol, hogy pontosan mit is akarnak. (volt baratnom szakitott, mert "nagyon penzorientalt" vagyok -ezert elek angliaban-..most meg panaszkodik, hogy az uj pasijaval nincs penz semmire..most akkor mi is a jo? Ha van, vagy ha nincs? Ehh..:D)

Kytia 2011.04.20. 22:11:44

@büdösmackó: Ennyi???? Ezt bírtad írni??? Hát igencsak harmatgyenge egy troll vagy te, gyúrjál még erre. A saját házitrolljaink (most épp sziesztán) sokkal combosabbakat lőnek és jóval tovább bírják. Gyere vissza, ha megizmosodtál, kissfijam, ide több muníció kell. Szörnyen nagyot csalódtam most. Megyek is, ennél még az alvás is jobban felkavar.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.04.20. 22:11:57

"Büdösmackó, büüdösmackó miért nem szeretnek téged?
Büdösmackó, büüüdösmackó, nem a te hibád"

Cateran 2011.04.20. 22:14:35

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):

Hehe..ha Phoebe jart volna itt, tuti igy irja meg a szamot (es nem macskasnak:D)

büdösmackó 2011.04.20. 22:14:44

@Kytia:

ki a fenét érdekel a te véleményed? elképesztő, hogy mit hiszel magadról! remélem nem várod el, hogy egy férfi kúrás közben kielégítsen ! őrület, kik blogolnak a webkettőn! őrület!

Kytia 2011.04.20. 22:15:49

@MetálFater: Csak tipp: a versírást és a farok felállásának részletezését kihagynám a bemutatkozásból.:) De ez csak így eszembe jutott hirtelenjében, jobban bele kéne látni, hogy kiderüljön, mi a gond.

No, tényleg léptem. Jók legyetek. Etessétek meg büdösmackót, majd aztán keresünk neki helyet phaszfej karámja mellett.:)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.04.20. 22:19:08

Azt már írtam, hogy minden kommentelő ma is halálosan gusztustalan? :)

[megmondoember] 2011.04.20. 22:21:21

"Csaj vagyok, 38 éves. Jól nézek ki és nem csak a koromhoz képest"
Lószart. Ha így lenne nem neten kellene társat keresgélni, mert le sem tudná vakarni magáról a jelentkezőket.

forlan 2011.04.20. 22:22:53

Azt írja jól néz ki..milyen szerény..biztos,hogy nem nézel ki jól,ne győzködd magad kedves...Panni...az írásod meg rettentően üres..olyan,mint amilyen te lehetsz..és lehet ezt már mások is észrevették,ezért kóborolsz magadban..

Cateran 2011.04.20. 22:23:22

@Kytia:
"Etessétek meg büdösmackót"
:O Itt nincs "Don`t feed the troll!" tabla? Mi van, ha megharap? Ne adj isten, fertozo? (Ritkan jarok erre..hehh ami azt illeti ez az 1. alkalom:D Nem mernem vallalni a felelosseget, hogy ideszokik..Mondjuk arcpirito arrogancia lenne azt hinni, hogy miattam, de az ordog -mint tudjuk- nem alszik...En inkabb kihagyom:D Sokkal profibb trollokhoz vagyok szokva a technologiai es politikai reszlegen:D)

bélasuska 2011.04.20. 22:27:11

38 éves nő ezt írja magáról: "38 éves csaj vagyok"

??????????????????????????

20 év mulva is egyedül lesz, és azt fogja írni magáról, hogy 58 éves csaj vagyok.

A szerelő 2011.04.20. 22:30:01

büdösmackó-hoz már volt szerencsém másik blogon. Ő egy tipikus gyökér troll, nem érdemes válaszolni neki, mert attól csak azt hiszi, hogy ő mekkora majer csávó :)

Ja, megyek is csetelni meg regelek társkeresőbe is gyorsan, majd keresek 38 éves, korukhoz képest is jól kinéző, sportos csajokat, akik mentesek az önértékelési problémáktól, mindezt 50 év felettiként :)

zila5 2011.04.20. 22:31:18

Szerintem 38 éves szingli nőnek a legjobb lenni.
Millió negyvenes pasi áhítozik egy nyugis kapcsolatra.
Két-három felnőtt gyerekkel meg az elsárkányosodott asszonnyal a tarsolyukban dehogy akarnak ők huszonévesekkel kezdeni! (előröl az egészet)
Igazából ez az a kritikus időszak, amikor a házaspároknak nyomniuk kéne egy frissítést, de valahogy ez csak keveseknek jön össze.
Így marad a másik megoldás: keresünk valakit, akivel az asszony ( vagy férj) frissített változataként élvezhetjük az életet. (tovább...vagy végre!)

Cateran 2011.04.20. 22:31:24

@bélasuska:
Ahem..En 36 eves vagyok es szoktam ugy referalni magamrol, hogy "36 eves pasi" Most akkor gyerekes vagyok es eretlen?
Nem tisztem vedeni a posztolot, de ez nagyon gyenge "erv"

büdösmackó 2011.04.20. 22:38:09

szavamra, ennyi lusta és unalmas kispolgárt rég láttam egy helyen!

felmerül az emberben , hogy ez nem valamiféle emdéefes bácsik és nénik álcablogja.

deflorator 2011.04.20. 22:46:19

@Kytia: Érdekes, hogy ez mennyire feldúl, de azért a 30 év feletti férfiak becsmérlése koránt sem áll távol tőled. Az persze teljesen más...

Madpapa 2011.04.20. 22:48:49

Jól pörgött ma a kommentszámláló. Örökzöld darab volt terítéken...
Jó volt a beetetés, a lányok ráharaptak a kukacra. Gondolom lesz ez majd fordítva is.

Void Bunkoid 2011.04.20. 23:07:12

@büdösmackó: nem csak üres bók, ezt így őszintén gondolom, hogy a nicked az így kb. mindent visz az egész blog.hu-n :)))) kkkkkib*szott jó, lerúgtam a bögrét az asztalról a röhögéstől :)

tobias2 2011.04.21. 00:06:01

Jó napot! A koromhoz képest fehér ember vagyok. 65 elmúltam, már legalább 300 éve. Először Mária Teréziát akartam feleségül venni, de meghalt, így hát arra kérném a koromhoz illő nőket, rángassanak már valamelyik szervemnél fogva őszinte társas kapcsolatba bele, mert én erre vágyom! Aki ír, annak válaszolok, de a magyaroknak is.

2011.04.21. 00:28:59

@büdösmackó:

Miert vagy? Egy kemenysepro is lehet leszbikus !

2011.04.21. 00:29:36

@[megmondoember]:

Neten a 38-as csajok 30 alatti "tarsat" keresnek :D

El Argentino 2011.04.21. 00:56:12

látatlanba hisztérika az illető, aki még a legjámborabb pasiból is kiváltja a pofont
kéne ilyen nő a halál f.szának
38 éves kor meg whiskeyben jó

__Geri__ 2011.04.21. 01:30:55

nem akarok spammelni, de pasizz.blogter.hu/ talán ez segít.

JOKKA21 2011.04.21. 01:43:10

Kytia téged látatlanul is bevállalnálak.:)

Phátyol Ferenc 2011.04.21. 02:02:41

szólni kéne a néninek, h ő 38 évesen már nem "csaj", hanem egy öregedő nő, aki még a neten se kell senkinek:)

2011.04.21. 03:02:51

@Phátyol Ferenc:

Ha jo no, biztos kell valakinek. Vannak negyvenes ferfiak is... Meg idosebbek.

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2011.04.21. 04:31:38

"Csaj vagyok, 38 éves."

38 evesen csajnak tartja magat?
Akkor en, mint 35 eves ferfi irjam azt, hogy srac?

treedog 2011.04.21. 05:05:08

ugyan már, miért kell itt a savazás a 35 feletti nőkről?! én hallottam olyanról, hogy harminc felett is vannak jó nők, nem mindegyiknek nagyon szarkalábas-táskás a szeme, narancsbőrös a segge, visszeres a lába, nem mindnek rendezte el a gravitáció a melleit. Az ilyen pár évig még biztos megteszi.

Mottó: A halál se válogat!

Kytia 2011.04.21. 08:09:02

Jóreggeeeeeelt!
Megéesítették az álmomat a tegnapi trollok.:D

@Cateran: Hívd át őket!!:DD

@deflorator: Nem szoktam 30 feletti pasikat fikázni. Csípom őket.:) Legfeljebb visszavágásiból, mielőtt azt hiszik, rajtuk múlik itt, hogy ki merre hány méter.:)

@JOKKA21: Ez azért van, mert rendkívüli vonzerőm átsüt a monitoron is.:DD

Sadist 2011.04.21. 08:43:54

A posztoló rettentően túlértékeli magát, és azt gondolja, hogy neki jár a magas, jóképű, intelligens, kurva biztos egzisztenciával rendelkező lovag. Hogy egy klasszikust idézzek: "Lószart, mama!".
Aztán persze jön a pofára esés és a sértődöttség, ezért köpköd az egész világra. Ez tipikusan az a "minek vesztegetem az időmet rátok, meg sem érdemeltek" mentalitás.
El kéne gondolkodni azon, hogy ha valaki 38 évesen csinos, intelligens, sportos, tehetős, akkor miért nem buknak rá a pasik?

Sadist 2011.04.21. 08:53:26

@Papundekli: "itt nem a külső számít annyira"

Neten is a külső számít. Számtalanszor bizonyították már, hogy nagyságrendekkel nagyobb az érdeklődés az olyan emberek iránt, akik vonzó képeket pakolnak fel magukról. Nőknél baba arc, kirakott mellek, férfiaknál sportos testalkat, divatos ruházat, autó, stb.

Mayday 2011.04.21. 08:58:14

"Jól nézek ki és nem csak a koromhoz képest"

meg szerény is vagy.

"túl vagyok néhány hosszabb-rövidebb kapcsolaton, tapasztalatot is gyűjtöttem - jót és rosszat egyaránt."

meg rossz emberismerő és együttélésre alkalmatlan.

"Korábbi kapcsolataim nagy része a munkahelyekről került ki"

tehát való életben, valódi helyeken nem jött össze általában a dolog, mert mégsem vagy olyan jó nő.

"szerencsére volt néhány"

még lehet hogy ordas is, vagy elviselhetetlen és két hét után dobtak.

"de mivel ezeknek idővel mindig vége szakadt"

tehát nem te dobtad őket általában

"kellett valami más lehetőség"

mert eleged volt a pofára esésekből.

igy is lehet ám magyarázni a mondataid, sztem vegyél vissza és akkor nem kell neten ismerkedni.

IP-címvadászok kedvence 2011.04.21. 10:07:22

Ahh, a 38 éves csaj megmondja, milyen gázosak a pasik a NETEN
No comment :D

IP-címvadászok kedvence 2011.04.21. 10:08:40

@Sadist:

"El kéne gondolkodni azon, hogy ha valaki 38 évesen csinos, intelligens, sportos, tehetős, akkor miért nem buknak rá a pasik?"

Mert lehet, hogy mégse? :D

Cateran 2011.04.21. 11:38:43

@Sadist:

BS..de vastagon..nem 1, nem 2 parkapcsolatot ismerek (koztuk a magamet is, elozo baratno) akik neten ismerkedtek meg, ugy, hogy nem is lattak meg foton sem a masikat...(gyengebbek kedveert: elobb volt vallomas, mint fotocsere:P)
Inkabb IQ es eletkor fuggo a dolog...1 2x evest mas erdekel, mint 1 3x evest..altalaban es parkapcsolatban is...(mar ha csak magambol indulok ki..20-on evesen, meg a nagy mellek, csinos pofi, "dogos bulak" katogoria...igy 36 evesen mar tobbre ertekelem, ha van onallo gondolata, humora es lehet vele tobb mint 2 mondatot erdemben beszelgetni...aztan persze lehet, hogy bennem a hiba:P
(a kulso is szamit persze, de mar joval hatrebb szorult a prioritasi listan:))

Cateran 2011.04.21. 11:43:22

@IP-címvadászok kedvence:

Nem tisztem (meg mindig) vedeni a posztolot (vegtere is a rosseb sem tudja mi igaz es mi nem a postbol:D) de eppen ismerek en is olyan csinos, sportos 30-ast, akinek egyszeruen nincs ideje "pasizni"...manager 1 forgalmas etteremben...(Angliaban)
Nem szeret szingli lenni, de egyszeruen nincs ideje tartosabb kapcsolat kiepitesere (mikor rakerdeztem, hogy megis hogy kepzeli akkor a csalad dolgot, azt felelte, hogy majd 38-39 evesen..addig szeretne egzisztenciat kiepiteni...hat, nem mondom, furan hangzott...)

JOKKA21 2011.04.21. 12:28:00

Kytia és Te is olyan cica vagy, mint a képeden a fekete macska.

Sadist 2011.04.21. 16:59:14

@Cateran: Nyilván vannak kivételek, de rettentő naivság azt gondolni, hogy netes társkeresésben csak a belső számít.
Fiatalon az embernek mások az igényei, kezdetben fontos a külső, az intelligencia, az anyagi jólét, aztán ezek szép lassan lejjebb tolódnak, mert öregszik, és tudja, hogy úgysem kapja már meg a fiatalt, csinost/jóképűt, úgyhogy inkább a nehezebben kopó tulajdonságok felé fordul. 40-50 felé közeledve meg ha valaki szingli marad, majdhogynem mindegy, csak válassza már őt valaki.

Sadist 2011.04.21. 17:01:44

@Cateran: Mindenkinek arra van ideje, amire időt szakít.

Cateran 2011.04.22. 06:56:25

@Sadist:

Ez pontosan igy van:) Csak sajna sokan nem latjak be es jon a "nekem erre nincs idom!" es tarsai:D

Amugy persze, az ember vizualis tipus altalaban, csak azert emlitettem a dolgot, hogy azert nem abszolut ertekben:)

Kytia 2011.04.22. 08:19:27

@JOKKA21: Igen. De nem olyan aranyos, hanem olyan szőrös.:D

Cateran 2011.04.22. 11:32:54

@Kytia: :O Te is olyan vagy, mint a Cirque Du Freak cimu filmben a szakallas no? Akkor nott a arcszorzete, ha izgalomba jott...:D

Amugy itt volt 1 troll(szeruseg), te meg lebecoltal valahol...Kommentem kicsit feljebb csak pusztaba kialtott szo volt:(

2011.04.23. 18:05:30

Nem kívánom senkinek, hogy 35 felett egyedül maradjon. De akik most itt fröcsögnek névtelenül, azok se múltak el még 30 se, szóval fingjuk nincs hogy milyen amikor valaki egyedül marad.

A netes társkeresőket amúgy be kellene zárni és betiltani.
Semmire nem jók. A fent lévő faszik többsége valamilyen álnéven a legtöbb szexpartnerkereső oldalon is fenn van.
Erről szól az egész nem a társkeresésről.
Ennyi.

Madpapa 2011.04.24. 15:15:28

@üveges csirkeszem: na! Talán egy érintett, aki azt igazolja amit leírtam? :-)

IP-címvadászok kedvence 2011.05.20. 19:37:44

@üveges csirkeszem:

"A fent lévő faszik többsége valamilyen álnéven a legtöbb szexpartnerkereső oldalon is fenn van.
Erről szól az egész nem a társkeresésről."

Ez iszonyatos nagy baromság és rosszindulatú is.
Téged kellene betiltani, de nagyon gyorsan.
süti beállítások módosítása