A hús-vér pasikra bukom, nem az álnevekre

2011. április 20. 08:09 - Panni CsP

„Ha nincs kép, az két dolgot jelenthet: vagy nős az illető, tehát bujkálnia szükséges, vagy képtelen felvállalni magát” - a netes tárkeresés nem könnyű, viszont kényelmes, és biztonságos. Vannak buktatók, de lehet jól csinálni, ezt is meg kell tanulni, mint annyi minden mást az életben. Néhány adatot meg kell adnod magadról, de ami valóban fontos, arra nincs rubrika. Következő Levélírónk egy hölgy, aki alaposan megjárta a netes társkeresések világát, és most megosztja velünk értékes tapasztalatait. Eszerint a netpasik mai mérlege: sokat beszélnek az exükről, még többet magukról, és ha házasok, nem küldenek fotót.

 

Nem tudom, született-e már mű az internetes társ/pár/szabadidőpartner - és társai - keresés viszontagságairól, most valami ezzel kapcsolatos jön. Csaj vagyok, 38 éves. Jól nézek ki és nem csak a koromhoz képest: mivel túl vagyok néhány hosszabb-rövidebb kapcsolaton, tapasztalatot is gyűjtöttem - jót és rosszat egyaránt. Korábbi kapcsolataim nagy része a munkahelyekről került ki - szerencsére volt néhány - de mivel ezeknek idővel mindig vége szakadt, kellett valami más lehetőség. Modern kort élünk, gondoltam, ennél egyszerűbb dolog nincs is, csak felcsatlakozom a netre, kitöltök néhány oldalt és már csak az időmet kell majd beosztani. De nem egészen így történt... A csatlakozás megvolt, kitöltöttem a kért adatokat, bár egy részével nem nagyon tudtam mit kezdeni. Az alapadatok rendben vannak, és ahogy kell, a valósághoz hűen ki is töltöttem mindent. Mostantól mindenki tudja rólam, hogy hol lakom, hány centi vagyok és jártam-e iskolába. A legnehezebben az önbevallós rész ment: milyen a stílusom, a vallásom, politikai nézetem, eszem-e húst, vagy, hogy milyen a humorom. Alapvetően nincs ezzel baj, de ezek azok a kérdések, amelyek jó esetben az első - második - ikszedik beszélgetésen derülnek ki a másikról, egyéb sok más mellett.

Aztán ott vannak az igények - milyen pasira is vágyom. Persze, van egy-két dolog, amit bejelöltem: pl. ha már lehet, akkor érje el azt a magasságot, ami az enyém. És itt nem csak a centikre gondoltam, bár az sem utolsó. Nem vagyok egy válogatós, tök mindegy, hogy milyen színű a szeme, és felőlem kopasz is lehet. Amúgy is bukom rájuk. :) Ami viszont nekem fontos, arra nem volt rubrika. Sebaj, van egyéb rovat, ahová szép kerek mondatokban le lehet írni az egyéb igényeket, illetve minden olyan tényt magamról, amire egyébként nem volt hely.

Összefoglalva, az egész kezdett úgy hatni rám, mintha piacra mennék. Igen, a lovas fajta, csak itt csajok és pasik állnak a karámban a kupec előtt. A másik, hogy ezek után mit kezdenek az itt egymásra talált emberek? Miről fognak beszélgetni, hiszen egy jó csomó dolgot már tudnak? Alapvetően kíváncsi vagyok, szeretek is ismerkedni, beszélgetni. De egyelőre halovány elképzelésem sem volt a folytatásról.

A következő lépés a képek. Mivel leírtam magamról, hogy intelligens, csinos, sportos stb. vagyok, gondoltam, ezt demonstrálandó ide való képeket töltögetek fel magamról. Tehát jött egy kép sportszerkóban a futópadról integetve, aztán egy olvasás közben, egy másik pedig egy rendezvényen készült, munka közben. Most már komplett lett a portfólióm, lehet nézelődni és várni, hogy a pasik is észrevegyenek. Na, ha idáig bárkinek is voltak olyan illúziói, hogy ez egyszerű, hát ki kell ábrándítsam.

1. az igényekre vonatkozó részek átnézésekor úgy tűnt, általában a többség rugalmas, magyarán teljesen mindegy, milyen, csak nő legyen. Persze volt olyan is, aki egy komplett kisregényt ír arról, milyen nőre vágyik. Az irományból a kedvenc részem a 34-es fenékméret volt. :)

2. aztán ott van a delikvens korára vonatkozó rész: értem én, hogy miután az ember kilábalt (ha már kilábalt) egy borzalmas kapcsolatból és végigcsinált egy még borzalmasabb válást, ahol persze anyu teljesen kifosztotta, megalázta, átgázolt a lelkén, naná, hogy egy kis boldogság most neki is jár. És ezt közel az 50-hez, vagy akár a fölött is, leginkább a húszas éveiben járó lánykáktól reméli. Ilyenkor persze magamból indulok ki, voltam én is huszonéves, és a hátamon a szőr felállt volna, ha egy ötvenes pasas férfiként próbált volna közeledni felém.

3. a többség őszinte (persze az adatai fele nem igaz), hűséges, ragaszkodó és határozott (csak lépni ne kelljen a kiszemelt felé), több-diplomás (bár sok esetben helyesen írni sem tud), biztos anyagi háttérrel rendelkezik, imádja a gyerekeket (bár jelenleg nem gondolja úgy, hogy ő maga is szeretne) - tehát az álmok lovagja. Kérdem én, akkor miért tobzódnak itt ennyien és ilyen régóta? Nem egy olyannal találkoztam, aki lassan 6-8 éve beregisztrált.

4. képek - ha nincs kép, az két dolgot jelenthet: vagy nős az illető, tehát bujkálnia szükséges, vagy képtelen felvállalni magát. Ilyenkor úgy gondolnám, hogy az első levélváltáskor azért csatolmányként jön egy fotó, de nem. Volt olyan, aki minden lehetőséget megragadott, hogy ne kelljen képet küldjön, de találkozni akart. Éltetek már át döbbenetet, állva az utcán és imádkozva, hogy a szembejövő x számú pasiból ne pont az az egy maradjon? Hát én igen. De legalább egy jót beszélgettünk.

5. Ja, beszélgetés: itt is több verzió fordult elő. A legjobb, amikor a másfél óra alatt többször hallok a jelenlegi/előző/egykori párjáról, mint róla magáról. Na, de én nem mint pszichológus mentem oda! A másik kedvencem, amikor meg szóhoz nem juthatok (ami azért nem semmi, ismerve a kommunikációs képességeimet), mert kizárólag magáról beszélt. De folyamatosan. Kérdés egy szál se, tehát teljesen mindegy, ki vagyok és milyen vagyok, az meg pláne kit érdekel, hogy mit gondolok. Mondjuk róla.

6. végső soron a pasiknak ez tök kényelmes, a lábukat sem kell kitenni, elhitetik magukról, hogy milyen menők - közben meg csak annyira lúzerek, hogy egy nőt sem mernek megszólítani. De a legnagyobb kedvencem, amikor - akár csupa nagy betűvel - kiírja, hogy sajnos kezdeményezni nem tud, mert ahhoz elő kellene fizetnie erre a szolgáltatásra. Hozzáteszem, nem ez vinné el a kosztpénzt, tehát nem kerül annyiba. Szóval, kicsinyes.

Persze azért jól szórakoztam, hihetetlen, micsoda alakok vannak. Volt néhány levélváltásom és a randiig is eljutottam, de rájöttem, ez nem az én világom. A hús-vér pasikra bukom, akik valóban két lábbal állnak a földön, és nem egy álnév mögé rejtőzve várják a csodát.

 

 
387 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr332841583

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hogyan tudok túllépni azon, hogy megcsalt? 2011.10.07. 01:52:09

Egy 8 éves kapcsolat áll mögöttem a párommal. Nagyon szerettük egymást, ő volt az a férfi akivel el tudtam az életemet képzelni és most is ő az akivel le tudnám élni és el tudom képzelni, hogy együtt fogunk megöregedni. Rengeteg veszekedés van mögöttün...

Trackback: 18+: G-pont egér szexmániásoknak 2011.04.21. 07:53:03

Andy Kurovets ukrán formatervező nem éppen a visszafogottságáról híres. Különleges formavilága valahol a tökéletes használhatóság és a szó szerint arcpirító megbotránkoztatás határán egyensúlyoz. Egyedi egér-koncepciója elé nem kell túl sok bevezető du...

Trackback: Óvakodjatok egyes, - de inkább kettes- társkereső kluboktól! 2011.04.20. 21:57:15

Egyes csaló társkereső klubok visszaéléseiről, megtévesztéseiről, trükkjeiről szolgáltatok egy cikk apropóján újabb információkkal, illetve leírom elmarasztaló véleményemet. "A társkereső klubokban és internetes ismerkedős oldalakon százezrek adjá...

Trackback: A netes szeretőkeresés útvesztői (Bevezetés) 2011.04.20. 21:10:20

Netes társkeresőből Dunát lehet rekeszteni. Némelyik úgy hirdeti magát, hogy ott komoly kapcsolatok születnek (a komoly ebben a szövegkörnyezetben tartós és legális kapcsolat lehet, gyertyafénnyel, meg naplementével, úgy hallom), de azért fel van tünte...

Trackback: Mi kell a nőnek? 2011.04.20. 09:29:01

Mennyire népszerű téma ma a női-lét, férfi-lét!  Hogy a hagyományos nemi szerepek jók-e, vagy elavultak, hogy házimunkázzon-e többet a férfi, legyen-e több női politikus, hogy az étteremben, ha a férfi fizet, az gavallérság, vagy a férfiuralom be...

Trackback: Társat lehet-e keresni? 2011.04.20. 09:24:45

Vannak dolgok, amik kereshetők, keresés eredményeképp találhatók, megszerethetők, szükség esetén lecserélhetők. Ilyen a lakás, a munka, a konyhai robotgép. Az ember átgondolja igényeit, milyen kritériumokhoz ragaszkodik, mi az, ami szükség esetén félre...

Trackback: Hogyan segíthetek barátomon, akit elhagyott a párja 2011.04.20. 09:23:45

Hogyan segíthetek barátomon,akit elhagyott a párja. Távol van tőlem, és még nem igazán ismerem,így nem igazán tudom hogy mivel segitsem át ezen a dolgon,vagy mit írjak neki, mert csak msn-en tudunk kommunikálni!Mit írjak neki,vagy inkább ne is jelentke...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

indapass90210 2011.04.20. 08:14:51

Szerintem ribanc, bár még nem olvastam el.

Devil2 2011.04.20. 08:20:09

@Dövan: Ne is olvasd, még pina sincs benne.. :D

Devil2 2011.04.20. 08:22:28

@Dövan: és azért érdemes? :S

dr. gernika 2011.04.20. 08:24:28

Hosszú unalmas poszt a semmiről.

indapass90210 2011.04.20. 08:27:24

@Devil2: Nem. Ez a poszt egy segélykiáltás, hogy dugja már meg a posztolót valami (szerinte) arra érdemes.

Devil2 2011.04.20. 08:28:57

@Dövan:előtted a lehetőség:D (nekem ugyanis néha szörnyű a hejjesírásom.)

Kytia 2011.04.20. 08:31:11

Ez itt most annyira kerek, hogy hozzá sem tudok szólni. De egyébként vesszenek a nicknevek mögé bújó és onnan kommunikáló emberek, fujj!:DDDD

Köldökszösz (csodalampa) 2011.04.20. 08:32:53

Mégis mit vár 38 évesen? Akit eddig nem vitt el senki, azzal valami stikli van!

Szerintem már öregszaga is lehet. És tutira van macskája.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.04.20. 08:33:55

Ja és eddig ő volt a munkahelyek mancikája, akit bárki megtömhetett a fénymásolóra támaszkodva. Ugyanmár!

Devil2 2011.04.20. 08:37:40

@Köldökszösz (csodalampa): Azért én ránéznék arra a 38 éves Mancikára aki saját állítása szerint (is) jó nő...

Kytia 2011.04.20. 08:41:45

@Devil2: Meg azért a netezők is ránéztek. Nem arról szól a poszt, hogy senki nem állt szóba vele...

tuli _ 2011.04.20. 08:47:12

önbizalom az van. túl sok is. egyébként igaza van, de ugyanezt leírhatnák a normális férfiak is a társkereső oldalakról.
bár nem regisztráltam ilyenre, de azt hiszem így van:)

@Köldökszösz (csodalampa): csak úgy gondolja magáról, hogy igényes. erre szokták azt mondani, hogy először csak válogat, utána várogat.

de elismerem, szerencse kérdése is, hogy valaki megtalálja-e a neki megfelelőt.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.04.20. 08:58:54

Kezdjük ott posztoló, hogy (Bandi szabálykönyve :) )

1. szabály: Házinyúlra nem lövünk, tehát kollégával sskk! Ismétlem SOHA! Nálam ez az első és alapvető szabály. Nem csoda, hogy egy kapcsolatod sem volt hosszú életű ezekkel. Valamiért nem működik, nem tudom miért, de nem. Talán túl sok az együtt töltött idő... vagy túl sok mindent látsz napközben a másikról... nem tudom.

2. szabály: Netes társkeresőn csak akkor ismerkedj, ha vállalod, hogy a jelentkezők 90%-a olyan, mint azt fent kifejtetted. Számíts arra, hogy hazudnak, majdnem mindenben. Ha már mindenképpen neten akarsz ismerkedni, akkor valamilyen fórumon, blogon beszélgess. Ha társkeresés szaga van a dolognak, szerintem az már alapból azt feltételezi, hogy valami nem ok nálad. Valami miatt egyedül vagy és valami miatt a való életben nem találsz magadnak senkit. Ezeket az embereket én mindig fenntartással kezelem. Ha csak beszélgetsz, akkor jó eséllyel sokkal több igazságot tudsz nem az illetőről, mint egy adatlapból. (Egyébként én is így találtam meg a mostani páromat, szóval nem lehetetlen)

3. szabály: Nem írunk magunkról olyat, hogy "leírtam magamról, hogy intelligens, csinos, sportos stb." Mindenki ezt írja, vagy hasonlót. Senki nem hiszi el neked, még ha így is van! "Jól nézek ki és nem csak a koromhoz képest" ezt se írd, mert szintén senki nem hiszi el neked. Azért mert nagyon-nagyon sokan hazudnak magukkal kapcsolatban. De ezt te is észrevetted, mert ezen rugózol a posztodban. Nem kell csodálkozni.... ez van! Olyanokat írj magadról, amik nem ennyire általános dolgok pl. egy érdekes hobbi. Próbálj meg olyan oldalon csetelni, ahol hasonló érdeklődésű emberek vannak, mint te. Én a társkeresőt hanyagolnám...

Kytia 2011.04.20. 09:05:26

@Bundabandi: Khömmm....

1. Azért nálunk dolgozik pár házaspár néhány évtizede együtt...

2. "a való életben nem találsz magadnak senkit" A korábbi munkahelyi kapcsolatai nem számít való életnek? Szabad egyáltalán bárhol is ismerkedni? A blogokon kívül, persze...:DDD

3. Ebben lehet valami. Mármint az önfényezés szükségtelenségével egyetértek.:D

Réka szabálykönyve: SSKK ne mondd, hogy SSKK.:D

2011.04.20. 09:05:34

Érdekes poszt. Nem biztos, hogy rosszak a társkeresők, de azt fel kell vállalni, hogy 90% az esélye, hogy nem találsz senkit, aki megfelelne.

Kytia 2011.04.20. 09:06:05

@Bundabandi: Ja, a Réka az én vagyok, sorry.:DDDD

Pitsába!! Nekem nem szabadna blogolni.:DDD

bagolybagoly 2011.04.20. 09:08:45

@Dövan: Hej, de kár, hogy a mi józsibácsink retteg az egyedülálló harmincas nőktől!

Kytia 2011.04.20. 09:10:24

@Zsu0805: Soha Semmilyen Körülmények Között

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.04.20. 09:19:48

@Kytia: Be akartál szólni és elszóltad magad. A soros keze... Hehe! *sátáni kacaj*

Párok a munkahelyen... Közférában dolgozol-e? NAV, iskola, vagy ilyesmi?

Korábbi kapcsolatai zsákutcák voltak, neten társkeresőzik. Szerinted TALÁLT magának a való életben értelmes társat? Akkor mi a lóf@aszt társkeresőzik 38 évesen? Ha? Lehet ismerkedni, csak face to face sokan meg sem mernek szólalni. Rád néz és eldönti magában, hogy áááá ez soha nem állna szóba velem. Pedig de, csak normálisan kell viselkedni. A munkahelyen könnyű ismerkedni, mert ha másért nem, hát munkaügyben dumálsz vele. Csak ott van egymás felvállalása a munkatársak előtt, ott van, hogy a pletykák kereszttüzében kell állnod. Hogy minden kiderül, még az is ha rámosolyogtál Józsira. Nekem ez sok és szerintem pont ettől a nagy nyilvánosságtól nem működik.

És én meg mondom, hogy SSKK... MMKK!

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.04.20. 09:23:15

@Bundabandi: naaaa.... kihagytam az sz-t Közszféra

Kytia 2011.04.20. 09:28:39

@Bundabandi: Mee zsírbéna vagyok, meg korán van.:DDDD

Dolgoztam mindenféle helyen. Mindenféle szférában voltak párok.

Szerintem a pletykálgatások pont addig vannak, amíg a dolog nincs felvállalva. Onnantól, hogy mondjuk megjelennek kézenfogva, senkit nem érdekel már az egész. Csak addig izgi, amíg nem hivatalos.

Az értelmes társ találása nemtómhány évesen miért ennyire meghatározó? Lehet, az előző kapcsolat 15 évig tartott... Jó, nála nem, mert neki több volt, ezt leírta, de azért attól, hogy valaki 38 évesen társat keres még nem biztos, hogy defektes.
Meg nekem tetszett az a kis akkurátus mód, ahogy felregisztrált a társkeresőre. Szövegekhez passzintom a képek stílusát, stb.:)

indapass90210 2011.04.20. 09:30:07

@bagolybagoly: mondjuk ez sem sokáig lesz már 30as!

2011.04.20. 09:41:04

@Dövan:
Hát kb 10 levélből 1-re válaszol az ember.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.04.20. 09:43:44

@Kytia: Nem tom. Ahol én dolgoztam (dolgozom) egy olyan ember sincs, aki több 10 éve itt dolgozik, de ez versenyszféra. Egy normális párról tudok, de ők jó messze ülnek egymástól és már mikor idejöttek együtt voltak. Van egy nős, pocakos, ősz pasi, aki kavar évek óta az egyik csajjal. Meg van egy olyan párocska, ahol a pasi már a fél cégen átment, majd megállapodott Marikánál. Megjegyzem elsüllyednék szégyenemben, ha a céges Don Juan X-edik nője lennék, de ő tudja. Szóval én még működő céges lamúrt nem láttam, pedig már tizen X éve dolgozom és ez az 5. melóhelyem.

És ha valaki 38 évesen társkeresőzik, szerintem ott már valami gáz van. Lehet, hogy előítélet, de így gondolom. 30 felett legalább egy hosszabb kapcsolat, vagy házasság legyen a háta mögött, akkor elhiszem, hogy képes együtt élni valakivel.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.04.20. 09:43:51

@Bundabandi:
most miért ne talált volna?
Ha csak egy évig tartott a kapcsolata, akkor az nem volt értelmes?
Hát LOL.

Devil2 2011.04.20. 09:45:44

@Kytia: Nyugi van, nem én állítottam hogy az illető hölgy már a "romlott áru" kategóriában van.

bagolybagoly 2011.04.20. 09:45:55

@Bundabandi: Éc akinek hosszabb kapcsolat van már a háta mögött, az nem netes társkeresőzik. Értem.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.04.20. 09:46:35

@Zsit (nyau és rémizé): 38 évesen volt egy 1 éves kapcsolata? Szerintem gáz.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.04.20. 09:48:15

@Kytia: "valaki 38 évesen társat keres még nem biztos, hogy defektes"

Nos itt ketté kellene választani a dolgokat.
1. 38 évesen társat keres, de nem szeretne véglegesen megállapodni. Nem igazán szeretne családot alapítani ilyen-olyan okok miatt.
2. 38 évesen társat keres, és ezt teszi görcsösen már 20 éve. Körülötte már minden szinglipicsa megtalálta a Ő-t. Ezalatt a 20 év alatt még nem jött rá:
2.a) Az elvárásai messze elrugaszkodtak a lehetőségeitől.
2.b) A hiba sajnos az Ön készülékében van. Innen egy kiút van, el kell gondolkodni, és gyökeresen változtatni kell az életén, szokásain. Akár 360 fokos fordulat is elképzelhető :) (Átesik a ló túloldalára, és azon kapja magát 50 évesen, hogy egy nagypofájú Jutka néni vált belőle is.)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.04.20. 09:49:49

@Bundabandi:
néhány, azt írta a posztoló
Az 1 év az nálam nem a hosszabb kapcsolat, bár ki tudja, mit értett a hosszabb-rövidebb alatt a posztíró.
De akármennyi ideig is tartott, attól még lehetett értelmes. Ne minősítsük már, könyörgöm.
Hja, rohadt ciki pártalanul lenni 32 évesen :), csukja magára a szobaajtót és dögöljön meg :) - mégis miért ne társkeresőzhetne? Az a huszonévesek kiváltsága, vagy mi?

Devil2 2011.04.20. 09:51:27

@Köldökszösz (csodalampa): 360 fokos fordulat.. :D
Az én életem is mindennap vesz egy ekkora fordulatot, de sokszor az az érzésem hogy egyhelyben topogok. :D

Papundekli 2011.04.20. 09:52:05

Barátnőm nővére 33 éves, csinos csaj. Férfiak megfordulnak utána, jó állása, saját lakása van. Lassan 2 éve egyedül él, mert nem talál se a neten, se máshol megfelelő partnert. Normális férfi nem nagyon kerül a látóterébe, akivel pedig próbálkozik azok nem egyszerű esetek.
Jó mondás, hogy a normális pasik 30-ig elkelnek, a maradék meg miért nem? Azért valamennyire meg lehet érteni a posztolót is, itt nem a külső számít annyira, hisz ha még az nem is olyan extra, egy belsőleg teljesen rendben lévő férfi lehet szintén vonzó.
Azért elég szomorú, hogy ma sehol nem tud ismerkedni egy harmincas ember csak a neten. Valljuk be ennek a korosztálynak nem sok hely van, ahol ismerkedhet, igény pedig lenne.

kóristalány 2011.04.20. 09:53:24

@Bundabandi: Ha jól értelmezem, szerinted az nem baj, ha valaki (én pl) 38 évesen elváltként társkeresőzik, de szingliként ugyanez már defektet feltételez?

Egyébként nincs semmi baj a netes társkereséssel (különben nem használnák ennyien), csak a helyén kell kezelni.
Akinek van módja normál ismerkedésre, valószínűleg úgyis azt választja.
Manapság nagyon sokan vannak viszont, akiknek egyszerűbb így társat keresni (főleg 30+).

Kytia 2011.04.20. 09:54:56

@Bundabandi: Pedig amiket felsoroltál, azok mind működő kapcsolatoknak tűnnek.:DD

Idézek: "túl vagyok néhány hosszabb-rövidebb kapcsolaton"

Ezek között lehetett 10 éves is, meg 2 éves is nekem. Főleg, ha egy 38 éves nőről beszélünk.

@Köldökszösz (csodalampa): Még nyolcvankilencfelé lehetne bontani a dolgokat. Pl. 15 év házasság után otthagyták egy fiatalabb aranka miatt, így most újra társat keres. Vagy: volt két tízéves kapcsolata, véget értek, most társat keres. Stbstb.

Frigyesur (törölt) 2011.04.20. 09:55:25

Höhö, kedvenc temam, amit sosem csinaltam, de azert mindig beleszolok. :D

1. kb., tenyleg van az a kategoria
2. gaz a fiatalokat hajkuraszo otvenes, egyetertek
3. a kerdes jogos
4. kep is lehet becsapos, de telleg mit akar az, aki meg egy nyavadt kepet sem tud felmutatni
5. na azert ez durva lehet, ilyennel meg nem talalkoztam
6. na ezzel mar nem ertek egyet, ettol sztem nem hiszik magukat nem luzernek, az ilyesfajta dolog a luzerseg beismerese ugy velem ab ovo

Viszont az onbizalom kisse tulteng, es ezzel a hsz-al @Köldökszösz (csodalampa): maximalisan egyetertek. Bar sztem az 180 fok, vagy nem ertem. :)

Devil2 2011.04.20. 09:57:38

@kóristalány: Meg az a baj ,hogy sokan úgy állnak neki hogy "na ők aztán most társat akarnak találni" holott azt nem lehet keresni, illetve lahet, de felesleges. Az élet ugyan egyre kevesebb lehetőséget dob fel 30 után, de azért nem csökken 0-ra az esetek száma, csak lazának kell(ene) maradni és nem görcsölni az egész témán.

indapass90210 2011.04.20. 09:59:59

@Zsu0805: én pl. senkinek sem válaszoltam, aki írt nekem :D

Kytia 2011.04.20. 10:01:19

@Papundekli: Émmeg tudod, mit utálok? Hogy elmész diszkóba és csak ilyen seggrázós zenék mennek. Ha lenne némi tapadósnyálas, akkor sokkal többen ismerkednének ott szerintem. Persze, legyen seggrázás is, de sztem tömegével jönnének ki az este végén a párok a dizsiből, ha kicsit rásegítene a zene.:)
Már biztos meséltem de nagyon tanulságos volt, amikor egyszer egy karateedzés elmaradt, de a résztvevőknek elfelejtettek szólni. Azok szegények ott ültek és ráérősen dumálgattak. Azon egyetlen alkalommal 8 új pár keletkezett. Szóval igény valóban lenne.:D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.04.20. 10:01:27

@Zsit (nyau és rémizé): Azért, mert egy netes társkeresőn fent lévő 32 éves picsát a rákattintók 98,7%-a csak egyszeri kupakolásra szeretne felhasználni. A maradék 1,3% konstatálja, hogy ha eddig nem talált senkit, akkor caci van a palacsintában.

Ennek a korosztálynak már messze nem alternatíva a netes társkeresés. Már tudják/tudjuk azokat a dolgokat, amiket a 16-25 éves korosztály a netes ismerkedéskor és a cseteláskor szokott megdiskurálni. Már nem futunk felesleges köröket.
Jó esetben már tisztában vagyunk a lehetőségeinkkel, és tudjuk mit várunk el a másiktól. Nem kergetünk délibábokat. Nem adjuk ki magunkat Jennifer Lopeznek, ha mázsa felett vagyunk. Nem teszem ki Alain Delon képét, ha még Quasimodo szintjét sem ütöm meg.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.04.20. 10:04:47

@Kytia:
- Kijössz beszélgetni?
- De esik az eső!
- Nem baj, majd térdelsz a cipőmre!

Devil2 2011.04.20. 10:05:25

@Papundekli: "Jó mondás, hogy a normális pasik 30-ig elkelnek, a maradék meg miért nem?"

Az mennyivel jobb eset, ha a "normális pasi" elkel ugyan időben, de aztán pár év múlva akár saját hülyesége akár más miatt" megint ott van ahol a part szakad?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.04.20. 10:06:12

@Zsit (nyau és rémizé): @kóristalány: Olvassátok el Köldökszösz hozzászólását, mert én is így gondolom és erre értettem.

Sehol nem írtam, hogy a huszasok kiváltsága lenne társkeresőzni. Azt sem, hogy csak szingliké. Csak úgy gondolom, ha valaki mögött 38 évesen nincs egy hosszabb kapcsolat (nem feltétlen házasság), akkor biztosan valami nem ok. És a netes társkeresőkön zömében ilyenek vannak fent, ezért nem is keresnék így társat. Olyanokba fut bele, mint ő maga, olyat meg nem akar. Az, hogy most szingli nem jelent semmit, de mindig az volt? Soha nem volt biztosabb (akkor, most nem az "értelmes" szót használtam) kapcsolata? Ha nem, akkor ott gáz van. Szerintem.

Devil2 2011.04.20. 10:06:52

@Kytia: Nem csak seggrázós helyek vannak, csak oda meg nem mész el ahova kéne, mert azt "még" gáznak tartod...

Köldökszösz (csodalampa) 2011.04.20. 10:08:39

@Kytia: 15 év házasság után kiírhatod, hogy elvált. Itt megint más a leányzó fekvése.

Két 10 éves kapcsolat után: el kell gondolkodni, hogy miért ment tönkre két ilyen hosszú kapcsolat. Kinek a hibája volt? Mit tett/mit nem tett meg a kapcsolatért? Ez esetben már nem vagyok biztos, hogy hitelt érdemlően nem volt sáros a dologban.
És ilyenkor jön: "Az utolső két év már csak szenvedés volt." De akkor meg minek? Akkor mártírtípusú, és sosem szeretne harmonikus, boldog párkapcsolatot! Mert szenvedni akar!

bagolybagoly 2011.04.20. 10:08:44

De akkor ma legalább lesz olyan, hogy nagy kereszteket égetünk egyedülálló harmincas nők (úgy is mint szinglipicsa) háza előtt? Vagy megint elmarad?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.04.20. 10:08:47

@Devil2: Szerintem is. Ha rágörcsöl, hogy társat akar, akkor az nem jó! Ezért írtam, hogy inkább ne egy társkeresőn próbálkozzon. Próbálkozzon oldottabb formában beszélgetni.

Father Justice (törölt) 2011.04.20. 10:10:07

Korábbi kapcsolataim nagy része a munkahelyekről.. => Facepalm.
Csaj vagyok, 38 éves. => Tactical facepalm.

"..úgy tűnt, általában a többség rugalmas, magyarán teljesen mindegy, milyen, csak nő legyen."

Ilyenkor általában nem rugalmasságról, hanem egy annál is nagyobb erényről, a helyes önértékelésről van szó. Ami itt ráadásul őszinteséggel párosul: ezek az urak egy percig sem titkolják, hogy nincsenek válogatási helyzetben.

A posztíró önértékelésének helyességével kapcsolatban viszont vannak fenntartásaim. Ő egy negyvenhez közeledő csaj: valószínűleg nincsenek gyerekei, nem volt férje sem. Nem kellett szülés után összekapnia magát, ráadásul sporttal is gondoskodott a jó kondijáról. Nem nehéz kitalálni, hogy miért volt mindig is optimális célpont a munkahelyi sunázók számára. A gond az, hogy önnön jócsajságát pusztán ebből le tudja vezetni. (Arról már nem is beszélve, ha a korábbi munkahelyeken akadt 1-2 hejjepasee is a sunátorok között: akkor kapásból befigyel a klasszikus szintezési probléma is.)

Nyilván ettől még hullámokban fognak rámozdulni a "rugalmasak", de abból a célcsoportból, amelyikre ő áhítozik, valószínűleg nem sokan nézik meg egy 38 éves nő adatlapját. A döntése mindezek alapján teljességgel érthető: neki továbbra is a "hús-vér pasikra" érdemes buknia. De ha eddig nem jött rá, ők miért nem tartanak igényt másra is az alkalomszerű rábukáson túl, feltehetően már nem is fog.

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 10:10:58

Már megint valaki, aki megmondja a frankót a társkeresésről.
Miért gondolja mindenki azt, hogy a neten másfajta emberekkel fut össze, mint a való életben? Itt is ott is ugyanannyi a ronda/bunkó/hazug, csak az életben szűrűnk, a netes keresők meg azt hiszik, hogy majd rögtön az első levélíró lesz a herceg fehér lovon.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.04.20. 10:13:01

@Bundabandi: És hány olyan van, aki mégcsak le sem veszi magát, hanem a már meglévő kapcsolata mellett tovább futtatja magát. És még buta bociszemekkel néz, ha kérdőre vonják.
Ők nem társat keresnek. Ők már a netes társkeresés rabjai.

IRL már csak dugni lehet velük, minden egyebet a virtuális térben szeretnének letudni. Ne kelljen szembesülni a saját akaratgyengeségükkel.

Kytia 2011.04.20. 10:14:39

@Köldökszösz (csodalampa): Nem lehetséges, hogy kicsit túl könnyen vonsz le messzemenő következtetéseket néhány töredékinfóból?:D
Meg gyártasz statisztikákat kútfőből?:D Nekem sincs túl sok tapasztalatom, minlyen 38 éves nőként ismerkedni, de ha majd 38 éves nő leszek, elmesélem, hogy tényleg senki nem áll szóba velem, vagy de.:D

@Father Justice: Alkalomszerű rábukásról ebben a posztban aztán végképpen egy büdedékes szó sem esett.:DDDD

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.04.20. 10:16:24

@Kytia: :D Ha jól működő kapcsolat, szeretőnek lenni, vagy a köztudottan szoknyavadász barátnőjének, akkor igen. Az első párt nem ide számolom.

Lehet, hogy volt 10 éves kapcsolata, de nekem a posztból nem ez jött át. Én egy olyan nőt látok magam előtt, aki még nem találta meg azt az embert, akit el tud viselni (ha van ilyen egyáltalán), vagy aki őt el tudja viselni. Azt nem tudhatjuk kinek a hibájából...

Köldökszösz (csodalampa) 2011.04.20. 10:19:16

@Kytia: Általánosítok, mint mindenki más! :)

kóristalány 2011.04.20. 10:28:51

@Bundabandi: "Csak úgy gondolom, ha valaki mögött 38 évesen nincs egy hosszabb kapcsolat (nem feltétlen házasság), akkor biztosan valami nem ok. És a netes társkeresőkön zömében ilyenek vannak fent"
ez eléggé előítéletszagú kijelentés, bár van igazságalapja.

Olyan ember meg nincs, aki teljesen ok. Se neten, se élőben. Az ismerkedés mindig lutri, bármelyik fajtáját válassza is az ember.

Father Justice (törölt) 2011.04.20. 10:29:48

@Kytia: Pedig nem nehéz kitalálni, miért regisztrált társkeresőre annak ellenére, hogy csinos, sportos faszacsajnak gondolja magát (utóbbi a poszt utolsó mondatából egyértelműen kiderül). Persze utána rájött, hogy a kamuparádénál, az orkoknál és a kisbálna mellől sunnyogó háromgyerekes amorózóknál még a kötetlen, alkalomszerű sunázások is jobbak azzal a típussal, amelyikhez a fénymásolón hozzászokott.

2011.04.20. 10:31:05

@Dövan:
Mért, fentvagy társkeresőn?
Ez csak azért lehet, mert én nem írtam. :P

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.04.20. 10:34:39

Láttam én 38 éves csajt. Tényleg meg nem mondtam volna hogy ennyi idős. Tini és huszonéves csajokat alázott kinézetben. Max a kezén meg a szemkörnyékéről lehetett volna megmondani hogy idősebb.

Igazából sokmindent nem tudnék a témához szólni, mert nem regisztráltam társkeresőn. Nem is tervezem. Melóhelyen pasizni/csajozni. FAIL. Nálunk corporate policy tiltja, ha a nyomorultnak nem lenne ennyi esze, akkor a cégvezetés megtiltja neki. Vagy pápá. Teljesen érthető, hogy a vevő alkalmazottjait nem dugjuk meg, mert csak a gond lenne belőle.

@Kytia:

Régen, még az én időmben voltak még lassú számok a diszkókban. Már nincsenek, valóban. Pedig szerintem nem volt rossz dolog :)

bagolybagoly 2011.04.20. 10:36:13

@Dövan: de ha a csajok nem válaszolnak neked, az szemétség, nem?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.04.20. 10:37:09

@bagolybagoly:

Nem, azok automatikusan bekerülnek a "beképzelt bunkóribanc" feliratú folderbe. :D

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 10:38:46

@Nard: Én még arra is emlékszem, hogy a bulik végefelé egyre több lassú számot nyomtak. Így aki romantikus hangulatba került, annak megjött a kedve hazamenni, aki meg nem került abba, az lenyugodott, elálmosodott, és azért ment haza :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.04.20. 10:38:59

@kóristalány: Igen, lutri. De a netes arc nélküli társkeresés az utóbbi időben nagyon elfajult. Konkrétan mindenki hazudik, majdnem mindenről magával kapcsolatban. Mert senki sem ismeri, senki elé nem kell odaállni, nem kell beszélni. Messziről jött ember azt mond, amit akar... ugye.

Sportos -> volt már rajta görkorcsolya
Intelligens -> sokat nézi a vetélkedőket a TV-ben
Romantikus -> kedvence a Vad Angyal
Csinos -> az építőmunkások néha utána fütyülnek

Ha meg az igazat írod, senki nem hiszi el és belefutsz 10-ből 9 hazugba a keresés során.

Kytia 2011.04.20. 10:39:15

@Father Justice: Nekem nem olyan könnyű kitalálni. Lehet, csak épp szinglivé vált és gondolta, kipróbálja ezt is.

@Nard: Húha. Te ilyen hosszúakat nem szoktál írni.:D
Eccer szervezni kéne lassúszámos bulit csak szingliknek.:D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.04.20. 10:43:12

@Kytia: Ajánlom, hogy egyszer kiváncsiságból nézzél meg egy ilyen oldalt. Nézd meg, hány olyan 32 fölötti hölgy van, aki párt keres és a regisztrációja 4 ismétlem négy évnél régebbi.
Szerinted ők mit keresnek?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.04.20. 10:43:31

@Bundabandi:

De én hiába hazudnám, hogy jóképű kisportolt hejjespasee vagyok. Addig oké, amíg meg nem lát. :)

@Kytia:

Pedig de, szoktam. Karbantartás van a szervereken, még úgy 18 percig, aztán eltűnök :) Azért kellenek a seggrázós számok is.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.04.20. 10:43:59

@Kytia: Ha már arra vetemedik, hogy netes társkeresőzzön, akkor kicsit el van keseredve. Én ha hirtelen szigli lennék, az utolsó dolog lenne regelnem egy netes társkeresőbe.

Frigyesur (törölt) 2011.04.20. 10:47:56

@Nard: Csak azert mondod, mert csupa pasival vagy nemkivanatos nokkel dolgozol egyutt. Ugy konnyu megallni! :D

@Bundabandi:
"Sportos -> volt már rajta görkorcsolya
Intelligens -> sokat nézi a vetélkedőket a TV-ben
Romantikus -> kedvence a Vad Angyal
Csinos -> az építőmunkások néha utána fütyülnek"

:DDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.04.20. 10:48:37

@Bundabandi:

Azért ne írjuk le azokat, akik társkeresőznek. Tudom, hogy nem mind elkeseredett idióta, meg nyomi.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.04.20. 10:50:04

@Nard: Nem a külső a lényeg! Az a fontos, hogy egy igazán empatikus és érző ember vagy. Ezzel kompenzálod a külsődből eredő hátrányokat. :D

Frigyesur (törölt) 2011.04.20. 10:50:22

@Nard: Hat en az enelcen konfrontalodtam veluk, ölég gazosak voltak. :x

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.04.20. 10:50:52

@Frigyesur:

Igen, igaz :) De olyan jó kimondani, meg ezzel villantani! :) Amúgy akad pár jócsaj is melóhelyen, de nem jutott eszembe hogy sunázzam őket. Élénken él bennem a munkanélküliség lehetősége, ha mégis netán... :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.04.20. 10:52:31

@Köldökszösz (csodalampa):

18as EQm van. Szerintem mennyire vagyok empatikus és érző? Autistákat múltam alul az EQteszten.

@Frigyesur:

Persze, jó sok nyomi meg pszichoboy-girl van köztük :) enelcé az ördög műve.

Kytia 2011.04.20. 10:53:34

@Köldökszösz (csodalampa): Engem még anno fölregisztrált a nővérem, akkor voltam 18. Érettségiztem, ő meg ott hülyült a gépemnél és ismerkedett, közben meg engem is beregisztrált. Az a regisztráció azóta is megvan, tehát pontosan 10 éve, és még az is előfordult az évek során, hogy ismerkedtem vele. Igaz, már nem csinálom, nem azért, mert csalódtam a pasikban, hanem mert ez az ismerkedési forma unalmassá vált és a hátrányaira is rájöttem (nem, nem az, hogy kretének ott az emberek).

@Bundabandi: Akkor a fentebbi soraim neked is szólnak. 22 évesen nem éppen voltam elkeseredve, csak szerettem pasizni.:D Bulizni viszont kevésbé.

@Nard: Persze, jöhet a seggrázás is. Lényeg az arány.:D

Papundekli 2011.04.20. 10:53:54

@Kytia: Ebben igazad van, én mikor még régebben diszkózgattam, akkor tényleg volt minden este 2 db simulós lassú, hogy az mekkora ötlet. Most a salsa a menő sokak szerint bár nekem langyos a téma vagy lehet a Kék osztrigába kéne járni, mert ott aztán van soft mjúzik :)?

@Devil2: Semmivel sem jobb. Lehet valaki elvált, harmincx éves korára kétgyerekes apuka vagy milf, attól a kis hendikeptől még igenis vonzó lehet.

Frigyesur (törölt) 2011.04.20. 10:54:36

@Nard: Na jo, en is villantok: nekem egy kollegammal se opcio, sot a konferenciakon sem. Villogok ezerrel, hogy nem volt egy munkahelyi kapcsolatom se, hehehehe ;))

Aszittem gernikatol jobban felsz, mint a munkanelkulisegtol. :D Es a jocsajok mi'csinalnak feletek?

Frigyesur (törölt) 2011.04.20. 10:56:01

@Nard: Bazz, ne mondd, szombaton egy csaj felnyomott egy tangas kepet es felajanlotta, hogy egyutt mericskeljuk a derekunk es csiponk. AAAAAAAAAAA! *mi a sikoltos fej kodja?*

Frigyesur (törölt) 2011.04.20. 10:57:07

@Nard: Amugy burkoltan beszota'? Mer' akkor gyere ki a hora, es jatszuk le!

@Köldökszösz (csodalampa): Tudom. De Lord Vader senkitol sem fel.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.04.20. 10:59:09

@Nard: EQ? Ez megint valami marketingbullshit?

@Kytia: Akkor most megkérdezem, hogy mégis miért nem törölted magad? Talán titokban még motoszkál benned, hogy hátha befut valami nem várt üzenet? Azért néha ránézel, mikor senki se lát!

Tomato Tomi 2011.04.20. 10:59:13

Corporate whore.
Remélem osztályvezetőnél alább nem adtad.

kóristalány 2011.04.20. 11:03:23

@Bundabandi: "Konkrétan mindenki hazudik, majdnem mindenről magával kapcsolatban."
Igen, ez jellemző, bár nem értem miért. Ha valaki komolyan ismerkedni akar, nincs értelme hazudozni, az első találkozáskor úgyis minden kiderül.

@Nard: "Azért ne írjuk le azokat, akik társkeresőznek. Tudom, hogy nem mind elkeseredett idióta, meg nyomi. "
Annál is inkább, mert én is társkeresőztem és egészen biztos, hogy nem voltam elkeseredett. A többiről érdemben nem tudok nyilatkozni. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.04.20. 11:05:29

@Köldökszösz (csodalampa):

Nem, nem marketingbullshit, az az érzelmi kvóciens.

@Frigyesur:

Micsoda jó program. Nem is gondoltam rá, hogy a csípő és derékméricskélés ekkora fun! :)

Munkahelyemet eléggé féltem, jó helyem van. :)

Fviktor76 2011.04.20. 11:06:15

Hát fantasztikus!
Képzeld, vannak pasik is ezeken az oldalakon, akik komolyan gondolják a társkeresést!
És képzeld, hasonlókat tudnék írni a női adatlapokról is!
Például, 3 szexis kép, 1-2 kötelező adat, majd egy mondat, "Ha érdekellek, kérdezz!". -Jó, de mit???
Lányok estében is találtam nagyon jó adatlapokat. Volt aki az önkifejtős részbe, olyat írt amibe bele lehetett kapaszkodni... Sajnos, valahogy távol laktak tőlem, levelezés, 1-2 randin kívül nem futotta.
Volt olyan lány is, aki kisregényt írt, és olyan elvárásai voltak, amit teljesíteni lehetetlen volt.
Sokáig voltam fent (6 hónap) egy olyan oldalon, már elfelejtettem a nevét, ahol blogot lehetett vezetni, és tesztkérdéseket lehetett írni.
Na ott a blogokban kifejtettem véleményemet a lányok által írt dolgokról.
A tesztkérdések pedig szép számmal olyanok voltak, hogy "Fekete vagy fehér?", válaszlehetőség ez a kettő, pedig nekem van hogy fekete, van hogy fehér, van hogy színes. Attól függ mi és mikor. Másik, hogy "A pohár félig üres, vagy félig teli?". Szép. A nők által feltett tesztkérdések nagy része a szexről szólt. Könyörgöm, még meg se ismerkedtünk!

Szóval, több évig voltam fent netes társkeresőn, mindig elkeseredtem, de mindig újra meg újra próbálkoztam, míg végül egy hús-vér lánnyal hozott össze a sors.
Vannak ismerőseim, akiknél bevált a netes ismerkedés, sokuknál már 1-2 gyerek is van.
Van lányismerősöm, aki az egyéb ismerkedési lehetőségnek minimális esélyét adja meg, fellép a társkeresőre, de 2 nap után leregisztrál, hogy neki így nem megy, és otthon várja, hátha bekopogtat a herceg, fehér lovon.

Én azt mondom, meg kell próbálni, tapasztalatot mindenképp lehet gyűjteni, de lehet, hogy bejön.
A lényeg, hogy a kötelező adatokat őszintén kell megadni, normális fénykép elengedhetetlen, és az önkifejtős részbe olyanokat kell írni, amibe belekapaszkodva el lehet kezdeni egy beszélgetést. Itt mesterségesen kell megteremteni a kapocspontot, ami személyes találkozásnál adódó spontán helyzetet próbálja meg helyettesíteni. (Lehet, ezt egy kicsit bonyolultan fogalmaztam meg) De sajnos kevés adatlap ilyen, nők és pasik részéről egyaránt.

Na, csak ennyit a másik fél tapasztalatairól, így több mint 2 év távlatából...

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.04.20. 11:07:59

@Köldökszösz (csodalampa):
szerintem irl is 98,7% egyszeri kupakolásra használná :)
Azt gondolom, hogy épp amiatt könnyebb ennek a korosztálynak netes társkeresni, amit írtál - kerülik a felesleges köröket. Ebből mondjuk fakadnak gondok a fennhéjázó nőstények és a modellt váró hímek témakörében :).
Nyilván a hozzáálláson sok múlik. Könnyedén kell ezt is venni, senki nem kopik el, mert két emberrel egyszeri kupakolásba bonyolódott :), de nyilván irl sem másabb a dolog.

Én nem szórnám a köveket élből szerencsétlen 38 évesre, de biztos hazabeszélek :)

@Bundabandi:
biztos számosak a tapasztalataid a neten párt keresőkről :), azért mersz ekkorát általánosítani.
Pont annyi köztük a hülye, defektes barom, mint a valóságban.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.04.20. 11:09:55

@Father Justice:
mondjuk ez szép volt, és van némi igazságtartalma is ;)

Devil2 2011.04.20. 11:10:21

@Papundekli: Na de én pont arra akartam rámutatni, hogy aki elvált, gyerekes, stb. 30+ korára az persze lehet vonzó, de aki még nem bonyolódott bele semmi ilyen ügybe ennyi idős korára, az már hendikepessé nyilváníttatott, mert hát ugye valami baj van vele biztosan...

Tomato Tomi 2011.04.20. 11:11:34

Amúgy nem kéne társkeresőre pazarolnod a tehetséged, szerintem írj az everyone@munkahelyed.hu-ra egy levelet, hogy este szabad vagy.
Biztos akad jelentkező, egy ilyen istennőt valamirevaló férfi ki nem hagyna.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.04.20. 11:13:52

@Zsit (nyau és rémizé):
Én úgy látom, hogy érdemi különbség van a
"Dugunk egyet, és majd kialakul valami" illetve a
"Kialakul valami, és majd dugunk is" között.
Magyarul előbb megnézem a címkét és csak utána kóstolom meg a bort. (Egyéni hozzáállás alapján készült hsz.)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.04.20. 11:16:41

@Devil2:
de ők is hendikepesek, mert hisz elvált és/vagy gyerekes.
Ilyenekkel józan gondolkodású nem kezd, max egyszeri kupakolásra :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.04.20. 11:18:09

@Köldökszösz (csodalampa):
nyilván
Posztíró nem az első kategória, szerintem (de mindig van "baleset")

Devil2 2011.04.20. 11:20:15

@Zsit (nyau és rémizé): Hát akkor most megnyugodtam.. :P

Kytia 2011.04.20. 11:21:16

@Köldökszösz (csodalampa): Mert eszembe sem jutott. Nem nézek rá, mellesleg képeim sincsenek fent és infó se nagyon, illetve kb. az, amit 8 éve odaírtam. Akár ki is törölhetem, ha valakit zavarna, kitörölném, nem áll semmiből. Csak azért írtam le ezt, mert ezzel én is a sokéve társkeresőző statisztikát növelhetném első blikkre, miközben valójában nem is. Akiket fent látsz több éve, lehet, hogy el is felejtkeztek már róla, meg az is lehet, hogy volt egy 4 éves kapcsolata, közben elfelejtette kitörölni magát, de újra szingli lett, eszébe jutott, felnézett. Nem mond semmit, hogy valakinek ott a regisztrációja ennyi, meg annyi ideje.

@gernika: "Love is a force of nature.":DD

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 11:21:59

@Zsit (nyau és rémizé): Magyarán, aki elmúlt 30 az jobb, ha elássa magát, mert irtóra gáz :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.04.20. 11:22:19

@Zsit (nyau és rémizé): Én ezt akkoris kisebb problémának látom, mint ha még nem lett volna házas.
Az megint más kérdés, hogy van aki nem szeretne kaukkfiókát nevelni. (Persze a kakukkfióka még a normál felállásban is becsúszhat, de az egy másik történet)

Devil2 2011.04.20. 11:24:05

@Dr. Jula Watson: Csak akkor, ha nincs kapcsolatban (mindegy hogy az szar vagy nem) mert akkor már bottal sem érdemes piszkálni. Vége. Finito. Lement a függöny...

Tomato Tomi 2011.04.20. 11:29:30

@Dr. Jula Watson:
nem kell elásnia magát, nem olyan soká megteszik helyette :)

@Devil2:
ez hülyeség.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.04.20. 11:31:53

@Devil2:
örülök, hoyg segíthettem :)

@Dr. Jula Watson:
ühhüm, sőt, már 29,5 évesen erre kötelezően készülni kell: végrendelet legyen, temetés költségei összerakva külön bankszámlára, a netes azonosítók borítékban közjegyzőnél letéve.
Bakancslistát elkezdeni teljesíteni, satöbbi.
Majd szepukku.

Devil2 2011.04.20. 11:32:08

@Tomato Tomi: Mégis ezt gondolják sokan...

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.04.20. 11:33:49

@Köldökszösz (csodalampa):
ááá, úgy látom kicsi a merítésed erről a "piacról". Hihetetlen, hogy mennyire semmi esélyed, ha ebben a helyzetben vagy nőként.
Ritka hozzáállás, de ha nem a te bőrödre megy, addig csak egy vélemény. Majd a Nard megmondja :)

Devil2 2011.04.20. 11:34:27

@Tomato Tomi: Sajnos nem csak az övék.

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 11:36:26

@Devil2: De ha meg kapcsolatban van, akkor csak önámít, csak kirakat kapcsolat, csak érdekkapcsolat lehet, vagy az illető kapcsolatfüggő, és azért nem lép ki, vagyis mindezek közül bármelyik esetén kerülendő ugyebár. :D

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 11:37:17

@Tomato Tomi: Pont erről szól a hozzászólások egy része itt :)

Devil2 2011.04.20. 11:40:02

@Dr. Jula Watson: Érted Te hogy mire gondolok?! Mindenesetre el tudja hitetni magáról hogy képes kapcsolatban élni. Tehát nagy gebasz nem lehet vele (pedig dehogynem). Na most aki nem él kapcsolatban, az eleve csak selejt lehet...

Tomato Tomi 2011.04.20. 11:42:32

@Dr. Jula Watson:
Ok, nem volt időm végigolvasni mindet, csak a végére futotta. ;)

@Devil2:
Dehogynem. Aki ez alapján ítél, amiatt ne fájjon a fejed.
Btw, legtöbb esetben az követi el a legnagyobb baklövéseket a 30. születésnapja környékén, aki így áll hozzá.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.04.20. 11:43:29

@Devil2:
most ezzel a szarkazmussal akarod elvenni ezt az apró örömöt az életemből? Más nem is jut. De gonosz vagy, mondhatnám ördögi :)

Rebelde 2011.04.20. 11:44:33

ekkora probléma, ha még valaki harminc X évesen nem volt házas? végül is megértem valakit szidni kell opcionálisan, ha szar az élet

Devil2 2011.04.20. 11:45:01

@Tomato Tomi: Még jó hogy csak ironizálok. :) És igen, aki így ítél az mehet Kenyába kapálni.

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 11:46:20

@Devil2: Már ha nem ilyen értő közönségnek, mint mi vagyunk, akarja bemesélni, hogy képes rá. Mert itt mindenki tudja, boldog kapcsolat nincs :D

@Tomato Tomi: Ejnye, kérem, mindent szépen sorban, az elején kell kezdeni, nem egyből fejest a közepibe :D

Devil2 2011.04.20. 11:46:57

@Zsit (nyau és rémizé): Dehogy akarom én elvenni az örömödet, sőt kívánom hogy ez MMKK meglegyen neked, és ne is legyen se jobb, se rosszabb..

Kytia 2011.04.20. 11:48:57

Úristen, miket írtok ti itten. Szóval 30 fölött, ha valaki épp nincs kapcsoaltban, akkor sürgősen szedjen össze valakit, akkor is, ha gáz, különben jön a szinglirendőrség és elviszi a selejtmenhelyre.:DDDD

Devil2 2011.04.20. 11:49:07

@Dr. Jula Watson: Értő közönség? Na jah, hát azt is nagyítóval kell kereseni.. :)

Tomato Tomi 2011.04.20. 11:51:53

@Devil2:
Ok :)

@Dr. Jula Watson:
Az majd olyan éjfél körül esedékes, ahogy az íróasztalra nézek :)

@Rebelde:
Igen, ez érdekes kérdés. Aki 30+ vagy akár 30- évesen kapcsolatban van, annak nem tudom miért fáj, ha a másik nincs.
Ha meg olyan mondja aki szintén egyedül van, az mi a bánatról beszél?

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.04.20. 11:52:23

@Kytia:
nem menhely, az ilyen nem méltó az életre, a golyót sem érdemli, ezért ki kell vele ásatnia saját gödrét és abba élve eltemetni.
Nnnna, csak hogy tisztázzuk végre a dolgokat.

@Devil2: há azér jobb lehetne, mert most momentán azt is mondhatnám, hogy tökszar.

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 11:52:28

@Devil2: értsed már az iróniát tee ! :D Grrr

@Kytia: Végül is megint a nyomiságnál tartunk :D

Devil2 2011.04.20. 11:52:32

@Kytia: Jaja, különösen igaz ez azokra akiknek még egy nyomorult válás vagy egy jobb sorsra érdemes gyerek sem jött még össze, mert ez a kór még cseppfertőzéssel is terjedhet.

Devil2 2011.04.20. 11:53:26

@Dr. Jula Watson: Nem, ezt most te nem értetted. :)

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 11:53:58

@Tomato Tomi: Hát ne nézelődj. Rendes embernek azt nem illik :D

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.04.20. 11:54:49

@Tomato Tomi:
irigy
vagy arra, hogy van kapcsolat(kezdemény) egyáltalán vagy van miből válogatni
Aki meg abban él, az meg azért, mert ő már nem válogathat, vagy mert rájön, hoyg deszarul döntött, és attól lesz boldogabb, hoyg talál nálánál "szarabb" helyzetben lévőt, akit rugdalhat

Az emberek hótt eccerűek: irigyek és önzők.

:)

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 11:55:21

@Devil2: akkor nem értjük egymást. Ez megfelelő kompromisszum? :D

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.04.20. 11:56:16

@Devil2:
ódejó
most majdnem meg is hatódtam ennyi jóság láttán

Kytia 2011.04.20. 11:57:00

@Zsit (nyau és rémizé):@Dr. Jula Watson: Igazigaz. Akkor még van pár jó évem, utána elbúcsúzom. Jó volt veletek.:DD

@Devil2: Ja, hát természetesen. Hiszen egy válás már maga a sikeres élet záloga.

Hahó, fijúk! Nem akar valaki elvenni? Jövő hétre már megint facér lehet, megígérem. Nekem csak egy válás kéne.:D

Devil2 2011.04.20. 11:57:07

@Dr. Jula Watson: Nem, de kitűnően lehet rá kapcsolatot alapozni.. :D

Devil2 2011.04.20. 11:59:11

@Kytia: Háápersze, azonkívül mindenkinek jár még egy esély (főleg aki már elbaszott egyet)

Father Justice (törölt) 2011.04.20. 12:00:05

@Rebelde: A legtöbben csak kifejtették a posztírónak, miért ne legyen meglepődve, ha 38 éves "csajként" - az előélete ismeretében - nem találja meg a saját számítását a társkeresőkön. Vagyis azokat a férfiakat, akik huszonévesen, a munkahelyi kapcsolatai keretében is sunázták, hozzák a szintet, viszont nemcsak megdugni akarják egyszer-kétszer, hanem hosszabb távra klasszikot tervezni. Ezt nem nevezném szidalmazásnak, csak az összefüggések felismerésének. De mivel az összefüggéseket a poszt utolsó mondata alapján maga a szerző is felismerte, ez is legfeljebb megerősítésként szolgálhat neki. :)

Kytia 2011.04.20. 12:00:17

@Devil2: Aki viszont még egyet sem baszott el, az ugorjon le a Taigetoszról.:D

Muha 2011.04.20. 12:03:19

a koromhoz képest én is jól nézek ki.
mondta a kéményseprő

Tomato Tomi 2011.04.20. 12:04:24

@Zsit (nyau és rémizé):
Egy távoli ismerősöm jutott eszembe erről, ő is ezt a nézetet vallja a 30-on felüliekről. Aztán ha kettesben maradsz vele és szóba kerül a kapcsolata, akkor mindig olyan arcot vág van mint aki rosszat evett.

@Dr. Jula Watson:
Te ne akarjá engem nyomorba dönteni :)

fumerin 2011.04.20. 12:06:28

Kedves posztoló!
Ha csak fele is igaz annak az "önpolírnak", amit leírtál, akkor tessék felöltözni, megfésülködni, felvenni a kis topánodat és az életben ismerkedni.
Ott annyi a különbség, hogy saját magadat kell hoznod azonnal, élőben és a meggyőzéshez sincs túl sok időd, mert egy beszélgetésből már sok minden kiderülhet.
Hajrá!

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 12:07:17

@Devil2: Szóval kell egy alibikapcsolat? :D

@Tomato Tomi: Nem döntögetek én senkit sehova. Öreg vagyok már hozzá :D

Father Justice (törölt) 2011.04.20. 12:08:42

@Kytia: Van egy ismerősöm, aki némi jutalék fejében szívesen elvenne, de csak szerződéssel, mert minden héten lottózik. :)

Rebelde 2011.04.20. 12:09:47

@Father Justice:

én nem a posztra reflektáltam, hanem a hozzászólásokra amelyek, erősen nemnormálisozták a 30-as még sosemvolt házasokat:)

valahogy ők hangosabbnak tűntek

Caddy 2011.04.20. 12:11:28

Na ez a poszt az amihez én nem tudok mit hozzátenni. :D:D:D
De örülök, hogy MEGINT megosztotta velünk valaki a netes párkeresés alapszabályait. És megint valaki aki most aztán már tudja a tutit. Remek.
Ja és ma valóban utolsó mondatos nap van, mert ha valami akkor az ért valamit ebben a kis tanulmányban.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.04.20. 12:12:37

@Rebelde:
Ó, Rebikém, pedig nincs új a nap alatt :), ők MMKK hangosabbak.

Muha 2011.04.20. 12:14:31

24 fölött a nők már úgyis szottyadt vénasszonyok.
fúj fúj.

Tomato Tomi 2011.04.20. 12:15:19

@Dr. Jula Watson:
Már én se. Mindig megfájdul a derekam. :)

2011.04.20. 12:20:20

@Muha:
Köszi, ez kedves. :P

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 12:20:56

@Tomato Tomi: akkor állva kell maradni :D De az a baj, ebben a korban már az ember lába sem az igazi :D

Muha 2011.04.20. 12:21:45

@Zsu0805: igazán nincs mit. Ugye 22 vagy? :D

Tomato Tomi 2011.04.20. 12:27:46

@Caddy:
Egy tanulságot hiányolok a végéről:
Még ha egy nő az életben nem kell a fenének se, a karácsonyi céges ivászaton mindig van egy munkatárs aki részegebb, mint finnyás.

@Dr. Jula Watson:
Orvosi utasításra csak kocsmapultnál állhatok hosszabb ideig.

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 12:34:50

@Tomato Tomi: Mert ott lehet könyökölni :D

Tomato Tomi 2011.04.20. 12:39:48

@Dr. Jula Watson:
Ahhoz túl magas vagyok. Meg aztán, nem is szeretném ha valaki félreértené.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.04.20. 12:42:26

@Tomato Tomi:
izé .... részeg hím nem tud kefélni :))))

@Nard:
lebuktam! :D (a fantáziám korlátlan :D)

Caddy 2011.04.20. 12:47:08

Megint az a téma hogy aki 30 fölött nincs kapcsolatban az nyomi. Remek.
Mi számít hosszú kapcsolatban eltöltött időnek, 3-4 év vagy 7-10 év?????

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 12:49:05

@Zsit (nyau és rémizé): Nem is volt ilyesmiről szó :D

@Tomato Tomi: Gyerekkocsmába jársz, ahol alacsonyan van a pult? :D Az igazi talponállóban pont úgy van kialakítva, hogy nehezen dőljön el a delikvens. :D

Tomato Tomi 2011.04.20. 12:49:48

@Zsit (nyau és rémizé):
Szegény posztoló, nem lehet könnyű neki :)

Muha 2011.04.20. 12:50:04

@Caddy: nekem már két hét is sok. :D

Caddy 2011.04.20. 12:52:26

@Zsit (nyau és rémizé): lájk:)

@Tomato Tomi: látom neked is vannak tapasztalataid. :D

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.04.20. 12:53:11

@Dr. Jula Watson:
nem? fenébe! Már megint a fantáziám :))

@Tomato Tomi:
mér? tök jóindulatú vagyok vele (de komolyan, ezt most nem értem)

És mit lehetne a kocsmában félreérteni támaszkodásilag? ezt se értem

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 12:55:19

@Zsit (nyau és rémizé): Én sem értettem, de rájöttem. Ha alacsony a pult, és úgy könyököl, akkor értelem szerűen pucsítani kell kicsit... :D

fumerin 2011.04.20. 12:58:15

@Caddy: A partnertől függ mi számít hosszú időnek, amit vele el kellett töltened!
Van, akinél az 5 év is kevés, van akiből az 5 óra is sok! :D

Kytia 2011.04.20. 12:58:38

Múltkori színdarabban beszélget két öreg pasi:

Egyik: - Te későn nősültél, ugye?
Erre a másik: -Így is korán.

:D

Tomato Tomi 2011.04.20. 12:58:54

@Caddy:
Csak a posztot olvastam :) Munkahelyen nem csajozom.
Viszont jártam már céges bulin.

@Zsit (nyau és rémizé):
Aljasul összemostam a munkahelyi kapcsolatokat és a céges bulikat. És mivel írtad, hogy a részeg férfi nem jól teljesít, ezért elkezdtem szánni a posztoló nőt.

A pultot meg hagyjuk, mert még szégyenszemre megszomjazom munkaidőben.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.04.20. 12:59:51

@Zsit (nyau és rémizé): Nekem nincsenek személyes tapasztalataim netes társkeresőről, viszont van néhány barátom aki így próbálkozott, meg kollégám is. Beszélgettünk róla és egy az egyben azokat mondták, mint amit ez a csaj leírt. Meg régen heccből neteztünk a melóhelyről és felregeltünk kamu nevekkel. Félelmetes, milyen fazonok írtak és miket írtak.

Egyébként meg azért nem regelnék ilyen helyre, mert valahogy olyan mintha kiakasztanám a nyakamba az "eladó, kiadó" táblát. Inkább nem... Nekem mindig az jut eszembe, hogy nagyon elkeseredett embernek kell ahhoz lennem, hogy felregeljek. Ilyen még nem volt, úgyhogy kihagytam.

Néhányan meg itt annyira félremagyaráznak dolgokat. Senki nem írta, hogy 30 felett el kell ásni magunkat! Senki! Többen azt írtuk, hogy akinek 30 felett még nem volt hosszabb, normális kapcsolata, ott valami baj van. Teszem azt találkozok egy sráccal, aki 30x éves és közli, hogy csak futó kalandjai voltak, kavart néhány kollégával és ennyi. Ott úgy gondolom valami probléma van és nem szeretnék én a követező tesztalany lenni. A posztoló 38 éves "csaj" is ilyennek tűnik, de nem tudom, mert nem ismerem. Amit írt, abból gondolom...

Tomato Tomi 2011.04.20. 13:01:43

@Dr. Jula Watson:
Köszönöm, látom számíthatok rád. :D

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.04.20. 13:11:00

@Dr. Jula Watson:
szegény Tom :))))))))))))))))

@Tomato Tomi:
oké, megértettem

Hmmm... képzeld el - mivel most odakünt verőfény és langymeleg, zizegnek a méhek, döngenek a fák -, kikéred a sörödet. Kicsit párás a pohár, egy kósza csepp szééééép lassan lecsordul az oldalán .....
(degonoooosz vagyok :D)

@Bundabandi:
mert az annyira elképzelhetetlen, hogy ennyi idős koráig nem esett még bele senkibe úgy igazán, mint vak ló a gödörbe? Szerintem nem.
Nézd, a társkereső viszonylag tiszta helyzet, hisz nyilván azért van ott az ember, mert nőt/férfit akar. A való életben meg nincs ráírva senkire, hogy épp azt akar - lehetnek ebből elég kínos szituk is akár.
És %-os arányban (barom/normális) nem rosszabb a net, mint a valóság, csak a neten töményebben jelentkezik, ott eleve több próbálkozót kell hajítani, ill. többet kell próbálni hódítani :)
Szarul dönteni meg mindkét helyzetben lehet és az se nem a net se nem a valóság hibája.
A csajnak vallott posztoló NŐt én sem mentem fel, nem érzem azt a hótisztaságot :), de a sommás véleményektől irtózom, hacsak nem vicc :) (de gondolom, nem viccelsz - neked hajlamod van a kevés tényanyagból való ítélkezésre, ahogy elnéztem, ne haragudj, hogy ezt mondnom)

Caddy 2011.04.20. 13:11:55

@Muha: belőled vagy belőle? :D

@csupasz gőte: na ezért nem értettem a felvetést, hogy aki még nem élt hosszú kapcsolatban...bla bla bla... Na de mi számít annak,van olyan hogy 3 hónap alatt többet tanul az ember, mint más egy 10 évesből. Butaság.

@Tomato Tomi: aha,ja, persze. :D:D:D

Caddy 2011.04.20. 13:13:25

@Zsit (nyau és rémizé): a sörös leírásért most nem szeretlek. Nagyon nem. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.04.20. 13:19:18

@Caddy:

Szerintem a mindenttudó Sün tudna erre válaszolni. Ő 5000 éve van kapcsolatban. :) Az számít. Minden más lófasz és esti fény.

Devil2 2011.04.20. 13:20:16

@Kytia: Leugrani nem kell, mehetsz lépcsőn is vagy létrán. :D

Tomato Tomi 2011.04.20. 13:20:35

@Bundabandi:
Na jó, de ki dönti el, hogy mi a normális kapcsolat?
Ha holnap találkozol valakivel, aki elmeséli hogy tíz évet élt az előző barátnőjével, akkor a nyakamat rá, hogy az első kérdésed az lesz, miért nem házasodtak össze, gyerek stb. És már meg is van a következő indok hogy nyomi legyen a szemedben.
Felesleges így méregetni a dolgokat, sokkal egyszerűbb ez. Vagy kell, vagy nem. Ha nem, akkor mindig lesz indok amiért nyomi.

@Caddy:
Eskü :)

@Zsit (nyau és rémizé):
Van neked lelked? :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.04.20. 13:22:18

@Zsit (nyau és rémizé):
"mert az annyira elképzelhetetlen, hogy ennyi idős koráig nem esett még bele senkibe úgy igazán, mint vak ló a gödörbe? Szerintem nem."

Persze, hogy lehet. Ha lakatlan szigeten éltél 30 éves korodig, illetve, ha antiszociális autista vagy.
Mégis milyen kamaszkora volt akkor annak az illetőnek?
Vagy talán maga a megtestesült radai rosseb?

Ne mondja nekem senki, hogy 30 év alatt egyszer sem csapta meg a szerelem szele, mert azt nem hiszem el.

Devil2 2011.04.20. 13:24:00

@Dr. Jula Watson: Na igen,egy jó alaibikapcsolat (legalább) ápol és eltakar. Meg aztán ott lenne az unalmas esti sunázások lehetősége. :D

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 13:24:47

@Köldökszösz (csodalampa): Az is nagyon hihetetlen, hogy manapság még van olyan, aki szüzen házasodk. Ritka, de mégis, van ilyen is.

2011.04.20. 13:25:09

@Muha:
Adjunk hozzá még pár évet. :) Jó kis képed. :)

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 13:26:57

@Devil2: Ha már úgyis olyan unalmas a tévéműsor. Na meg ne feledjük, mindig kelendőbb az aki már kellett valakinek. :D Nem is tudom, hogy ezek eddig miért nem jutottak az eszembe :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.04.20. 13:30:12

@Dr. Jula Watson: Ez nem igaz! Akkor honnan tudod, hogy mi van a konzervben? :)

Viccet félretéve, mélységes tiszteletem irántuk. Egy ilyen hölgyet ismertem, és gyorsan hozzáteszem, hogy egy nagyon dekoratív és kedves lányzó, tehát nem csak "úgymaradt". Azt mondta: "Mégis mit adnék akkor a férjemnek?"

Rebelde 2011.04.20. 13:31:22

@Köldökszösz (csodalampa):

nyilván a nagy többség 30 éves korára megélt már kisebb nagyobb szerelmet/szerelmeket, de ez még nem feltételezi a hosszú kapcsolatokat önmagában, viszont közelebb visz az igazsághoz:)

a szerelem még nem egyenlő a boldog kapcsolattal

Devil2 2011.04.20. 13:33:57

@Dr. Jula Watson: Semmi baj,sose késő beszélni egy problémáról sem. Legalábbis így haverok közt..

Caddy 2011.04.20. 13:35:08

@Nard: úgy látom más is tudott, vagy másokban is hasonló vélemény van. Mondjuk te is beszállhatsz. :)

@Tomato Tomi: ne feszegessük ezt inkább.:) Zsit meg nem lelketlen csak leírta amit maga előtt lát. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.04.20. 13:35:24

@Rebelde: Aki mindig csak keres, az saját magát nem találja! (Már-már müllerpétercoelho-i magasságokba szárnyalok.)

Arra akarok célozni, hogy ennyire szerencsétlenül nem lehet választani! Illetve lehet, de akkor ne kenjük másra.

Devil2 2011.04.20. 13:36:59

@Rebelde: Ha érzem hogy bajban vagyok, a soraid mindig csillapítják lelkemnek háborgágát.. :)

fumerin 2011.04.20. 13:39:14

@Caddy: "felvetést, hogy aki még nem élt hosszú kapcsolatban...bla bla bla... "
Én nem írtam sem ilyent sem ehhez hasonlót.
A hosszú kapcsolatok között de a rövidek között is van közös: tanultunk valami újat belőlük.
Másra egyik sem jó :D
(én tudom, mert éltem ilyenben és olyanban is)

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 13:43:19

@Devil2: A problémáról nem beszélni kell, hanem megoldani :D

Tomato Tomi 2011.04.20. 13:43:24

@Köldökszösz (csodalampa):
Szép dolog a szüzen férjhezmenés, de a mai világban az 90%-ban azt jelenti, hogy nemigen volt előtte senkije. Az pedig már veszélyes üzem.

@Caddy:
De most már én is látom magam előtt, és ez baj.

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 13:45:28

@Tomato Tomi: Mondtam már, hát ne nézelődj mindenfelé. Koncentrálj a lényegre, és akkor azt fogod látni :D

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 13:47:16

Egyébként én személy szerint elöbb kezdenék olyannal, akinek már volt vagy 30-40 "kapcsolata", mint azzal akinek mindössze 1-2.

Devil2 2011.04.20. 13:48:22

@Dr. Jula Watson: Mér? Ki se nézed belőlem? egyébként tényleg tetszenek a Rebi írásai.. :)

Devil2 2011.04.20. 13:49:19

@Dr. Jula Watson: Na gyere, először a te problémádat oldjuk meg.. :D

Tomato Tomi 2011.04.20. 13:49:21

@Dr. Jula Watson:
A csudába már, pont az a baj hogy a lényegre tapintott :D

Father Justice (törölt) 2011.04.20. 13:49:47

"..a szerelem még nem egyenlő a boldog kapcsolattal.."

Az tuti! Nem árt, ha rendben vannak a családi kassza is. :)

@csupasz gőte: Kétlem, hogy az emberek többsége pusztán a tanulás iránti vágytól vezérelve, tapasztalatszerzés céljából bele tudna vágni ilyen meg olyan távú kapcsolatokba. A bölcsesség szeretete az átlagembernek önmagában édeskevés ahhoz, hogy elviselje érte a másik hülyeségeit. Pedig emberileg biztosan jobban gyarapodnának tőle, mint a klasszikus okokból (felerezsi, feles hitel, ingyenszex, "van, aki hozzám bújjon este", stb.) létrejött kapcsolatokban. :)

Kham 2011.04.20. 13:51:32

hehehe, igazán ismerősen vicces iromány volt. Már nem elöszőr hallom, amikor harmincsokéves, "azegészcsavargyárkedvence", de csak kopasz főnöknek adom magam, koromál feszesebb a seggem nőszemélyek felcsattanak az internetre és azt képzelik, hogy két hét alatt jön egy harminchoz közeli vizilabdázó, akivel levelezni sem kell, meg sablonköröket futni, mert rezegni fog a fórszfídbek egér a tenyere alatt és csakis tartós kapcsolatra vágyik 6-7 évvel idősebb csajokkal.

Aztán hirtelen jól pofáncsapja az élet: az igénylistánáján senkinek sincs egy 38 éves független sportos, (mondjuk inkább női jellemző az önmagához képest indokolatlanul igényes elvárás lista), a vizilabdázók helyett szabadoséletű ötvenes esztergályosok özönlenek. Hiába a gondosan összeválogatott portfolió: a futópadról integetős, meg a Jókaiösszest képregényben olvasós, meg a munkahelyi karácsonyon vigyorgós (jelzem kimaradt a rokongyerek ölelgetős) még mindig sehol egy önkéntesen jelentkező királyfi, sőt kiderül, hogy egy csomóan hazudnak a képeken meg az adatokon. Mondjuk ezt, én sem értem miért olyan ritkák az "otthon tolom macinaciban a totalwar-t" és a "munkahelyen bealszom ebéd után" fotók:)

Eltellik két nap, még mindig sehol egy monitorégetősen izzó szerelmes levél, nekiáll végigkattintgatni az összes 180 feletti többdiplomás testépítőt, de ezek a tök kényelmes lábkinemtevős pasik még most sem írnak, bezzeg az ötvenes esztergályosokhoz csatlakoznak a kopasz fényképtelen családatyák. Ez így nem mehet tovább, ír egy emailt a leghelyesebb embernek, mert biztos nincsen még pár száz harmincas akinek bejön és vette a hihetelen bátorságot, hogy megírja "hellohogyvagy" levelet. Második levélváltásra randit beszélnek meg és teljesen odavan hogy a megabájos nők kedvence, csak önmagáról tud beszélni, pedig a posztíró lány, annyi minden érdekeset tudna mesélni sajátmagáról. Hümm-hümm, mi legyen? Lejjebb veszi eggyel a kategóriát, menet ugyanaz, no erre ez meg balfasz, romkocsmába ül és a lelkéről beszél. Ilyenkor megfordul a fejében, hogy végül is az ötvenes esztergályosok, nem is annyira megvetendőek, de az olyan égő lenne a csajok előtt.

Hatlamas intelligenciájával rájön, hogy az internetes ismerkedés tökre rossz, mert hazudnak, meg álneveznek, meg kicsinyisek és nem rajonganak halálosan az első randin, meg különben is sehol egy vizilabdás. Persze azért nagyon jól szórakozott a hihetetlen és vicces embereken, mert hát ez nem is volt ám olyan nagyon komoly próbálkozás, csak rácsodálkozás meg hihihi. Megtalálja a megoldást, marad minden a régiben, lemegy a diszkóba, aztán pár koktél után következik, amit most nem írok le, mert a nagymamám apáca volt, de ennél jobb freudi elszólást régen hallottam, mint a "húsvér pasikra bukom, akik két lábbal állnak a földön":D

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 13:52:11

@Devil2: Én elhiszem. Nekem is szoktak tetszeni :)

@Köldökszösz (csodalampa): Persze. Nyilván az ember nem végletekben gondolkodik.

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 13:53:08

@Devil2: melyik problémámra gondolsz? :D

@Tomato Tomi: Hát, lényegretörő nő :D

Devil2 2011.04.20. 13:54:25

@Dr. Jula Watson: Tudom is én milyen problémáid vannak?! De lagalább díjaznád a hozzáállásomat..

Rebelde 2011.04.20. 13:57:47

@Dr. Jula Watson:

nálam nem prioritás, hogy lelendő szerelmem előttem végigkefélje fél magyarországot, hogy aztán ebből kiindulva nekem milyen jó dolgom lesz mellette:)))

Devil2 2011.04.20. 13:58:53

@Dr. Jula Watson: Lehet hogy szorít a cipőd vagy nem tudod, milyen autót vegyél, ezek is problémák..

Devil2 2011.04.20. 14:00:39

@Rebelde: De hogy feláll majd a farka azt veheted biztosra.. hogy van neki az ziher... :D

Kytia 2011.04.20. 14:03:53

@Father Justice: Most már a "van, aki hozzám bújjon este" is baj, bakker?????:DDDDDDDDDDDDDDDD
Most komolyan, írjál már le három olyan érzelmi indokot kapcsolatban élésre, ami nem megvetendő és nem számít a klasszikus haszonlesés kategóriájába nálad!:DDD

Devil2 2011.04.20. 14:05:44

@Kytia: Ha fel tudna sorolni ennyit akkor már valszeg kapcsolatban élne.. (ú, bocs fater)

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 14:07:43

@Devil2: Rendben, megkapod a piros szalag díjat :D

@Rebelde: Nem prioritás, de a két véglet küzül nálam inkább arrafelé dől a dolog.

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 14:09:22

@Devil2: szorítós cipőt nem veszek. Autt sem mostanában. :)De abban segíthetnél, melyik pasira írjak rá a társkeresőn? :D

Rebelde 2011.04.20. 14:09:57

@Devil2:

gondolom ezt az érdeklődési körömbe tartozó férfiak 98%-ról el lehet mondani, szóval ez nem akkor érdem:)))))

Devil2 2011.04.20. 14:10:46

@Dr. Jula Watson: Hát rám nem tudsz, mivel egyiken sem vagyok fenn.., de egyébként voltam én már barátnő, húú, de sokszor..

Rebelde 2011.04.20. 14:11:36

@Dr. Jula Watson:

mondjuk férfiaknál más is a helyzet, nőknél azért nem törnek ki hatalmas lelkesedésben, ha mondjuk megvolt nekik fél pest, már ahogy hallom:)))

Devil2 2011.04.20. 14:12:19

@Rebelde: Nana, csak várd ki a végét! Az az 1-2 csaj is naiva lehetett.. :D

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 14:12:45

@Devil2: Nem nagyon vannak problémáim. De ha vannak is, elöbb megoldom őket, csak utána beszélek róla.
De egye-fene, ha már ennyire ajánlod, lehetsz a barinőm :D

Devil2 2011.04.20. 14:13:34

@Rebelde: De 30-40 már nem éri be ígérettel.. :D

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 14:14:02

@Rebelde: Ez már az ő dolguk, hogy mit hogyan itélnek meg. :) Mindenki olyat válasszon, ami megfelel neki.

fumerin 2011.04.20. 14:14:45

@Father Justice: Nem a tanulási vágy vezérli az ember egy kapcsolatba, de az egész élet egytanulási folyamat. Csak ezt akartam írni, lehet, balfaszul fogalmaztam.

Devil2 2011.04.20. 14:15:16

@Dr. Jula Watson: Dehogy ajánlom, épp azt mondom, hogy abból elegem van.

Hurri Kán 2011.04.20. 14:19:37

Ki volt az a grafomán barom, aki ezt írta?

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.04.20. 14:21:00

@Tomato Tomi:
dehogy, én ilyen rémizé vagyok kőszívvel és lélek nélkül :]

@Caddy:
demiéééér? :)

@Dr. Jula Watson:
jó, te helyettesítsd be a sört limonádéval :)

@Köldökszösz (csodalampa):
a szerelem szele ... hát, lehet, hoyg én vagyok a telhetetlen, de az édeskevés
Romantikus és önsorsrontó punnyadáshoz viszont sok is, ez is igaz.

Madpapa 2011.04.20. 14:21:39

Azon, 'a modern kor' szellemében felnövekedett nők közé tartozol, akik rosszul értelmezték a sok női önmegvalósításról szóló zagyvaságot, és most kifelé menet a szavatosságból itt rinyálsz a pasikról.
Nem-e lehet, hogy véletlenül te követtél el olyan hibákat, hogy amikor csúcsformában voltál, nyerhettél volna. De hát van időd, megmondta ezt valamelyik 'libamagazin' is ugyi.
Rossz hírem van a számodra. Bár a korodhoz képest jól nézel ki, az a korosztály aki neked kellene, csak arra fog használni. A fiatalabbnak tartósra nem kellesz, a kordbéliak fiatalabbra vadásznak, az általad lesajnált korosztály meg nem érdekel. Ergo nem marad más, mint frusztrációidról megosztani az élményeket itt, és merengeni mint vakkutya az ugaron.
Rohamtempóban közelítesz azon időponthoz, mikor a húspiaci értéked hiperbolikusan közelít a nullához.
Szóval zsákolj be minél hamarabb egy balfaszt és ne válogass!

Caddy 2011.04.20. 14:21:39

@csupasz gőte: egyről beszélünk te gőte. :)

@Tomato Tomi: csorgó nyállal, aha, tudom miről beszélsz. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.04.20. 14:22:20

@Tomato Tomi: "Na jó, de ki dönti el, hogy mi a normális kapcsolat?" Mindenki eldönti magának, hogy neki mi a normális. Vannak jelek, amiket itt felsoroltunk, amikből azért lehet következtetni, hogy valami problémája lehet az illetőnek. De kinek mi fér bele a normális kategóriába...

@Zsit (nyau és rémizé): Hol kell ahhoz élni, hogy valakit 38 évig ne érintsen meg a szerelem? El nem tudom képzelni!

"A posztoló 38 éves "csaj" is ilyennek tűnik, de nem tudom, mert nem ismerem. Amit írt, abból gondolom..."

Ja... biztos ítélkeztem. A fenti két mondat is ezt bizonyítja.

Amúgy meg miből kellene következtetni, ha nem abból amit és ahogy leírt?

Caddy 2011.04.20. 14:27:57

@Zsit (nyau és rémizé): akarom a söröt. MOST! :)
Jula limonádét????? Hahahahahahaaaa inkább.....Beherovka, vagy pálinka, az csúszik neki. :)

Rebelde 2011.04.20. 14:30:10

@Caddy:

te lány, 30 már rég elmúltál, átállhatnál valami normális italra:))

Köldökszösz (csodalampa) 2011.04.20. 14:31:42

@Zsit (nyau és rémizé): Amiről te beszélsz (álmodozol) az a mindent elsöprő szerelem. De ezt már ez a korosztály nem fogja megtapasztalni, mert ahhoz iszonyatos lemondások is kellenek. Mindkét félnek egy-egy darabot fel kell áldoznia magából, hogy egy kerek egésszé álljanak össze. Az, hogy ez lemondások nélkül összeálljon, nagyon ritka.
A mostani 20-30-as korosztályt, sőt még talán 35-ig is mehetünk, már arra nevelték, hogy "önző" legyen. Magát helyezze előtérbe, minden más fölé emelkedjen, mert különben elveszik/nem lesz sikeres/átkúrják.
Illetve már nem tudja az egyén feldolgozni, ha többet áldozott fel egy kapcsolat oltárán, mint a másik. Mert rögtön becsapva érzi magát.

Rebelde 2011.04.20. 14:34:11

@Köldökszösz (csodalampa):

"Amiről te beszélsz (álmodozol) az a mindent elsöprő szerelem. De ezt már ez a korosztály nem fogja megtapasztalni, mert ahhoz iszonyatos lemondások is kellenek."

hát te meg miről beszélsz??:))))

Hurri Kán 2011.04.20. 14:36:31

Én csak azt nem értem, ha a posztoló így leszedi a keresztvizet a netes társkeresésről, akkor mégis miért gyakorolta annyi ideig?

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.04.20. 14:38:03

@Bundabandi:
istenem, te házhoz szaladsz a pofonért :)
nem _ebben_ a két mondatban van

Mondjuk talán, véletlenül nyitva kéne hagyni a lehetőséget más magyarázatokra is. Megismerni ebből az irományból a posztolót nem lehet, így eleve adott a félremagyarázás.

@Caddy:
pikoló Becherovka? LOL

@Köldökszösz (csodalampa):
szerelem nélküli tökátlagos kapcsolathoz is irgalmatlan lemondás kell a felektől ebben az életkorban.
Én már nem álmodozom, 3 lábbal a földön, tudod, nem lehet :), meg amúgy is, ami nekem ebből a szakaszból járt, azon már túl is vagyok :D
(csak tudnám, ki vagy, mert nagyon ismerős a stíl - mintha kommenteltél volna már más nicken)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.04.20. 14:40:08

@Rebelde:
figyejjé Rebi!
Azt akarja, hogy lőjjük főbe magunkat :)

Kytia 2011.04.20. 14:41:19

@Madpapa: "kifelé menet a szavatosságból"

Irtóra hányingerem van ma valamiért, ne haragudjatok. Most komolyan, látott már valaki olyat, hogy akár negyvenes éveiben járó nőnek nincs udvarlója? Meg mi az, hogy csak arra kell?? Nyilván van, akinek arra kell, másnak meg nem, nem?
Mik ezek a a faszságok már? Mintha nem emberekről lenne szó, hanem valami zacskóslevesről, aminek lejár a szavatossága.
Meg mi az, hogy ne válogass? Ennyire fontos, hogy legyen egyáltalán valaki?? Hát akkor ne legyen, basszus.:DD
Egy kapcsolatnak rohadtul nem az a lényege, hogy legyen "valaki". Akárki. Ha így lenne, senki soha nem szakítana. Attól, hogy itt mindenki a huszonéves puncikat üldözi, még nem kell azt a következtetést levonni, hogy egy 38 éves, állítása szerint jól kinéző valaki, már senkinek nem kell. Rakás ember van, akinek meg a huszonéves nem kell. Mi ez a szavatosságos faszság?

Hurri Kán 2011.04.20. 14:43:50

De nehéz most titeket követni :)))

Caddy 2011.04.20. 14:46:16

@Rebelde: mindhiába a régi csóró szokásaimat nem tudom levetkőzni milliárdos bizniszvumen létemre se soha. :)

@Zsit (nyau és rémizé): nyomja Jula azt a Behert csak ne aggódj. :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.04.20. 14:46:28

@Zsit (nyau és rémizé): Jó jó, azért még ne temesd el magad. :)
Macskát ne vegyél, mert az csak a kezdet a kötögetős-kötekedős felé! :)

(nem nagyon írogattam én ide)

Kytia 2011.04.20. 14:50:56

@Köldökszösz (csodalampa): Hát, de most komolyan.:DDD Úgy beszélnek itt emberekről, mintha kiakciózni való árucikk lenne, csak nehogy raktáron maradjon.:D Eszem megáll.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.04.20. 14:51:45

@Zsit (nyau és rémizé): "Megismerni ebből az irományból a posztolót nem lehet, így eleve adott a félremagyarázás."

Nem ezt írtam én is??? Nyilván neked is van egy "képed" a posztolóról az írása után. Nyilván te is az alapján hozol valamilyen döntést. Én leírtam, hogy milyennek érzem az írása alapján és hozzátettem, hogy pesze nem biztos, mert nem ismerem őt. Akkor most mi a problémád? Csak arra tudok reagálni, amit itt leírt magáról. Nyilván lehet más magyarázat is, nem tudhatjuk, nem írta le az egész életét. Vagytok itt egy páran, akik valahogy nem tudják elfogadni, hogy nem mindenkinek ugyanaz a véleménye egy témáról. Nekem nem az, mint neked, mi ezzel a gond?

Madpapa 2011.04.20. 14:52:40

@Kytia: ez nem fasság. Ezek a szomorú tények. Lehet itt rózsaszín álmokat szövögetni arról hogy, de mint a példabeszéd is mutatja, az csak álom marad.
Lehet egy negyvenes nőnek is udvarlója ofc, de reálisan nézve ( és nem a rózsaszín szemüvegen keresztül ) a dolgot, bezony az igen csak szűkös. Amit írok, nem véletlenül írtam. Erre a problémára a negyvenes nők panaszkodnak, hogy nem nagyon találnak tartós kapcsolatra férfit, lett légyen az a nő még oly jól kinéző.
Tehát lehet itt magából kikelni az ember lányának, a tényeken ez nem fog változtatni semmit ;-))
Szóval provokatíve, negyven felett egy nő mehet a lecsóba...brühühü

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.04.20. 14:53:39

@Caddy:
nem aggódtam, elképzeltem - ütős! :)

@Köldökszösz (csodalampa):
nem fogom :)
(nem feltétlenül innen a csp-ről... nem tudom megmagyarázni)

@Kytia:
37 vagyok, tök jó a lábam :))), a szavatosságom meg pont életem végéig tart, amire büszke vagyok :D
Csak hogy legyen ellensúly! (röhögök)

Caddy 2011.04.20. 14:54:11

@Kytia: hehe, te még ezen kiakadsz? Tudhatnád hogy csak a friss a jó.Ennyi. Örülj neki, hogy még a szülnöd kéne mert már elmúltál 30 kérdés még nem jött elő. Tik-tak. (ne engem ezzel idegelt fel egyszer valaki)Tik-tak, az!

Hurri Kán 2011.04.20. 14:55:46

@Kytia:
Á, dehogy, ez csak a látszat. Nem érdemes engemet irigyelni, hidd el :DDD

@Madpapa: Bármilyen korosztályú nőt nézel, mindnek megvannak az előnyei-hátrányai, de persze általánosítani azért nem kell...

Joe69 2011.04.20. 14:56:18

Na, témánál vagyunk. Nehéz már újat írni, csak másokat és magamat tudom ismételni.A posztoló hölgy nyilván egy klasszikus szingli, írásában értékelendő, hogy nem pikírt (nagyon), nem agresszív, és nem pasigyalázó. Egyébiránt biztosra veszem, hogy nagy vonalakban megfelel annak a képnek, amit sokszor beidézett és egyesek által már nyilván nagyon unt saját posztomban

csajokrol.blog.hu/2010/04/14/szinglik_1

kifejtettem, aki már kinézetétől függetlenül bekerült abba a korba, ahol a klasszikus párhuzamos, felszínes pasizgatás és pasifelhőtartás már nem megy, ugyanakkor, miután soha nem csinálta, fogalma sincsen egy normális kapcsolat fenntartása módjáról.

Érdekes, hogy nőkről ezt soha, senki nem feltételezi, csak férfiakról akkor, ha elmúlt 35-40 és még nem volt nős, és nincs gyereke. Ugyanis az ilyen férfiak meg ezért nem kellenek - a saját korosztályukba tartozó nőknek a legkevésbé. Az általam ismert, posztoló-korabeli hölgyek vagy jóval fiatalabb pasikkal dugatják magukat tökigénytelen kapcsolatokban, vagy nős férfiakkal (itt lehet idősebb is), vagy a legjobb esetben elvált, válófélben lévő ,gyerekes pasik a barátjaik.Persze it sincs szó családalapítási próbálkozásról.

Másrészt meg egy 38 éves független férfi nem 38 éves nőt fog feleségnek keresni, mint ahogy egy 33 éves férfi sem a 33-34 éves nőt. A harmincas szinglikorosztály ezt felfoghatná végre.

Én most lettem 50, és nem azért kavarok egy 24 éves meg egy 57 éves nővel, mert olyannyira ezt szerettem volna. A huszonévesek soha nem aláznak a korkülönbség emlegetésével, persze nyilván számításból, azért szeretik az idősebb pasikat, mert kellenek az erőforrásaik az életkezdésükhöz. Az 57 évesnek (aki egyébként remekül néz ki ahhoz képest) meg nyilván én vagyok a fiatal farok.

A teljesen reménytelen, idegbeteg korosztály azonban a mostani 30-35-40 körüliek, természetesen tisztelet a révbe ért kivételeknek, és ide, ugyebár, csak ilyenek írnak:))

A legidősebb, aki a korkülönbség miatt pampogott, egyidős volt a posztolóval (akkor +11 év nekem). Mégis, mit akart ? Milyen a alapon nézik ezek a nők a náluk idősebb férfiakat egy lépéssel a hullaház előtt álló vén trottyoknak ? Ők vajon micsodák ?

Egy nagyokos csaj (úgy 35 körül) persze kifejtette ezt. A kapcsolatképtelenség fentebb leírt gyanúján kívül: a férfiak átlagéletkora ma jó 10 évvel rövidebb a nőknél, és átlagban kb. akkor purcan ki, amikor a gyerekre (kamasz, egyetem) stb. nagyon sokat kell költeni, és ő ezt nem hajlandó betegápolással egybekötve vagy özvegyként bevállalni.

Szóval a kör bezárul. Mindenkinek.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.04.20. 14:57:11

@Bundabandi:
izé ... te nem tudod elfogadni azt, hogy jóval nyitottabban állok a posztolóhoz, mint te
Ezt próbálom sugallani neked már mióta, de veszett fejsze nyele, én meg nem tanulok :)
A társkereső nem ördögtől való, a 30 feletti nem lúzer, mer kipróbálja, satöbbi...
De felőlem olyan helyre kis skatulyákat gyárthatsz, amilyeneket csak szeretnél. De ha közhírré teszed őket, ne csodálkozz, ha mások szétszabkodják.
Tudod: véleménycsere és nem vita.
ehhh ...

Hurri Kán 2011.04.20. 14:57:24

@Caddy:
Tik-Tak az egy jó kis kiülős presszó a Böszörményi úton :DDD

Caddy 2011.04.20. 15:02:00

@Madpapa: és akkor egy férfinak mikor jár le a szavatossága? Vagy az más tészta?

Madpapa 2011.04.20. 15:02:27

@gyvy: Persze. Nem kell általánosítani. Fogalmazzunk akkor úgy, kevés kivételtől eltekinte, akkor döntően úgy van ahogy írtam. És akkor már nem is általánosítottam.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.04.20. 15:02:49

@Kytia: Pedig húspiac ez, akárhogy is nézzük. Csak újabban már webshop is van :)

Caddy 2011.04.20. 15:05:07

@gyvy: tudom hol van!!!!Pörgettem itt magamban, hogy Böszörményi Böszörményi, de aztán beugrott, de van a Délinél a Nagyenyedbe a Clock, azt mondjuk én nem szeretem, de a húgomnak közel van :D

@Köldökszösz (csodalampa): :D:D:D:D Képes katalógus,ennyi. :D:D:D

Kytia 2011.04.20. 15:06:46

@Madpapa: Nos, nézd. Ha én 40 felett ilyen helyzetben leszek és válaszhatok, hogy megyek-é a lecsóba, vagy megfogadom a tanácsodat, miszerint keressek egy akárkit, csak, hogy úgy érezzem, valaki még szóba áll velem, akkor büszkén vállalom a lecsót. Akkor ilyen az élet. Mondjuk nem hinném, hogy szavatossági időkön, meg ilyesmiken fogok gondolkodni, ahogy azt sem, hogy az, aki akkor 25 éves, nem lesz majd hamarosan szintén negyvenes nő, aztán meg néni. Mint ahogy a másik oldalon a férfiemberek is kísértetiesen hasonlóan öregszenek, nemdebár. Mégis hány negyvenes nőnek vagy a lelki szemetesládája, hogy ennyire pontosan tudod, mik a problémáik?
Mert én egyetlen ilyet sem ismerek, pedig sok idősebb van a baráti társaságomba, rokonok között, ilyenek.

Hurri Kán 2011.04.20. 15:10:29

@Madpapa:
Igen, így pontosabb :)))

@Köldökszösz (csodalampa):
Nem tudom, főzni való húst se veszek webshopból, azt is jobb szeretem a hentesnél meggusztálni, úgyhogy az egyéb rendeltetésű húsokkal is ezt teszem :)))

@Caddy:
Kicsit feljebb, a sarkon a Fakalapács, az megvan? :DDD

@Kytia: Manókás lecsó, az jó lesz :))))) Majd szóljál :DDD

Köldökszösz (csodalampa) 2011.04.20. 15:12:52

@gyvy: A nyárson sülthöz nem kell annyira gusztálni, azt ránézésre is el(meg) lehet dönteni! :)

Kytia 2011.04.20. 15:14:27

@Zsit (nyau és rémizé): Ja, de most gondolj bele, ha már most lejárt a szavatosságod, mekkora szívás már megérni a 90-et.:DDD

@Caddy: Jajj, ne is mondd. Ez meg a másik. Amikor férfiak fröcsögnek arról, hogy nekem, vagy bármelyik másik nőnek mikor kéne szülni. Meg hogy kinek. Meg egyáltalán. Hát, hadd ne röhögjem már szarrá magam.:DD

@Köldökszösz (csodalampa): Ha csak húspiac, akkor ki a faszt érdekel az egész? Nem elkelni a húspiacon kb. annyi, mint nem kapni meg egy állást a McDonalds-ben.

Madpapa 2011.04.20. 15:14:57

@Kytia: tudom én, hogy darázsfészekbe nyúltam, de ez nem baj. Nekem viszont vannak negyvenes éveiben járó nő ismerőseim akik ezzel a gonddal küszködnek és panaszkodnak. Pedig nem is néznek ki rosszul.

@Caddy: kb. 5-8 évvel később

Kytia 2011.04.20. 15:16:11

@gyvy: Addigra már rágós leszek, öregszagú, penészes és pállott. nem lesz az jó. Menjen inkább a lecsó egyenesen a kukába.:DD

Köldökszösz (csodalampa) 2011.04.20. 15:16:56

@Kytia: Csak az a baj, hogy amelyik hús sokat áll a pultban, azt már csak a legyek köpik be. Vagy ledarálják.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.04.20. 15:18:32

@Zsit (nyau és rémizé): Én elfogadom. Mondtam én, hogy nem?

Azt sem mondtam, hogy a társkereső az ördögtől való. Azt írtam, hogy jobban ajánlom neki, hogy egy chat oldalon ismerkedjen. Szerintem nem jó, ha nagy piros betűkkel hírdetjük, hogy pasit akarunk. Sok esetben tényleg az egy numerára vágyók ugranak erre, mert olyan kétségbeesett, "valaki kapjon már el!" szaga van. Lazán kell beszélgetni és akkor talál az ember olyat, aki normális. Az adatlapokra nagyon kamu dolgok kerülnek ki. Nekem ez a VÉLEMÉNYEM.

Egyébként én is 30 felett vagyok, mégsem veszem magamra. Soha nem voltam elkeseredve és nem kapartam soha, csak azért, hogy legyen valakim. Volt, hogy 1 évig nem volt senkim, egy 3 éves kapcsolat után. Amikor már olyan passzban voltam, jött magától. Nekem ez a társkeresőzés olyan segélykiáltásnak tűnik, olyan görcsösen akarásnak.

Hurri Kán 2011.04.20. 15:19:24

@Köldökszösz (csodalampa):
Még nem tértem át a kannibalizmusra :DDD

@Kytia: Megfelelő pácolás csodákra képes :DDD

@Zsit (nyau és rémizé):
Azt vizionálod, hogy eccer majd zsémbes, macskás öregasszony lesz belőled? :))))

Kytia 2011.04.20. 15:36:30

@Madpapa: Ó, én itt még a legkevésbé érintettek közé tartozom.:DD És cseppet másként látom magam körül a dolgokat. De nem is az idegesít, hanem hogy szerintem nyugodtan döntsd el, hogy kell-e neked negyvenes nő, vagy sem, de általad nem ismert negyvenes nőknek minek magyarázol szavatossági időkről, meg arról, hogy akasszon le gyorsan valami balfaszt? Mi közöd hozzá, hogy ő öregszik? Ha egy 22 éves csaj írta volna, hogy a cseten ismerkedő faszik kretének, teljesen másról szólna a kommented? Hát, LOL.:DD
Nem igazán tudom jól kifejezni ezt most, de konkrétan az a bajom, hogy nem értem, mi köze van a férfiaknak a nők öregedéséhez. Semmit nem tudnak tenni ellene, ugye, ahogyan a nők sem. Viszont úgy kezelik ezt, mintha a nők nekik tennének szívességet azzal, hogy fiatalok méltóztatnak lenni. Mintha a nő fiatalsága, meg úgy általában a külalakja a férfiaknak készült volna. Hát, ki a f@szomat érdekli? Ha nem kell nekik a negyvenes nő, repüljenek rá a húszasokra, legfeljebb koppannak, mert amott is vannak igények, nem csak ők mérik centivel a másik értékét.:DD Én nem csak ők röhögik ki azt, aki irreálisan magasra teszi a mércét.

Kytia 2011.04.20. 15:39:51

@Zsit (nyau és rémizé): Helyes, azok legalább nem beszélnek fasságokat.:DDD

@Köldökszösz (csodalampa): Akkó bazzeg köpjék be a legyek!!:DD Mit érdekel az téged, hacsak nem vagy légy?:DD

@gyvy: :DDDD

@Madpapa: Ja, és a negyvenes nőismerőseidet húszas éveikben komoly kapcsolatra akarták a pasik? Ha igen, hol vannak most azok a komoly kapcsolatok? Azt ne mondd, hogy mind özvegy.:DD

Caddy 2011.04.20. 15:40:29

@gyvy: nem, azt nem ismerem. Na majd. :)

@Kytia: komoly témák ezek, mondjuk ezt általában szar házasságból 2-3 gyerekkel a hátuk mögött szokták írogatni nők. :)

@Madpapa: akkor jó, ha ők is megromlanak, nem aggódom. )

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.04.20. 15:40:42

@gyvy:
azt már nem kell vizionálni, már csak a macska hiányzik, a többit beszereztem :)

Hurri Kán 2011.04.20. 15:41:52

@Kytia:
Ezt annyival kiegészíteném, hogy 40-es nők között is van abszolúte "jól karbantartott", és 20 évesek között is extratrampli, már ha csak a csomagolást nézzük. Persze egy ember nem csak abból áll, azt meg mindenkinek szíve-joga eldönteni hogy mit tart fontosnak, mi alapján ítél és dönt...

Hurri Kán 2011.04.20. 15:44:47

@Kytia:
A pasik lehet már megözvegyültek :P
@Caddy:
Annyira nem jó hely, nem érdemes erőltetni :)
@Zsit (nyau és rémizé):
Értem, akkor majd Jézuskára kapsz bélelt, meleg mamuszt meg pokrócot a térgyedre nehogy megfázzál :)))

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.04.20. 15:47:16

@gyvy:
dejó, milyen figyelmes vagy - értékelem :) És hogy rájöttél, hogy szeretem a meleget. Az öregek szeretik a meleget :)

Kytia 2011.04.20. 15:48:12

@Caddy: Jaigen. Mert aki már elvált, az már letett valamit az asztalra, mint ezt ma megtudhattuk.:DD

@gyvy: Na ja. No, meg azt is tegyük hozzá, hogy ha majd romlott leszek, romlott áruval szeretnék árukapcsolódni, és hasonlóan fejlett önismeretet várnék el a másik oldalról.:D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.04.20. 15:49:16

@Kytia: Kezdem kapizsgálni, miért van az öregeknek kemotox szaguk. :D

Kytia 2011.04.20. 15:50:09

@Zsit (nyau és rémizé): És figyimá, ti öregek is úgy számoltok, mint mi? szóval, hogy növekvő sorrendben? És ugyanazt eszitek, mint mi? Annyira kíváncsi vagyok, biztos semmi közös nincs bennem, meg a tíz évvel későbbi énemben. Már a nevemre sem fogok emlékezni.:DD

Hurri Kán 2011.04.20. 15:50:17

@Zsit (nyau és rémizé):
Tudom, azér írtam :P

@Kytia:
A romlottságot talán ne feszegessük :DDDD

Kytia 2011.04.20. 15:50:50

@Köldökszösz (csodalampa): Eszerint akkor mégis légy vagy?:DD

Madpapa 2011.04.20. 15:51:41

@Kytia: nincsen azzal baj, ha másként látsz dolgokat, legfeljebb nem fedi a valóságot. Lehet itt érveket ütköztetni, filozofálgatni erről a dologról. Én így látom, ezek a tapasztalataim, ezért mertem azt írni amit. Nyilván nem szeretek vaktölténnyel puffogtatni. Nem kívánlak meggyőzni az igazamról, de továbbra is tartom az állításaimat. Téged mint nőt nyilván, valahol sért az általam leírt, kissé nyers kinyilatkoztatás. El is fogadom a felhorkanásod. Hasonló jellegű írás biztosan csípné az én csőrömet is.
Nos, de ez a makacs tényeken nem változtat.
És pontosítanám a kinyilatkoztatásomat. Az a nő, aki tartós kapcsolatot szeretne 40 felett és nem elég neki a magányos lét, valóban összeteheti a kezét ha talál erre hajlandó férfit.
Természetesen ha neki elegendő az egyedülállóság azzal sincs baj, csak azért ne fogjon meg valakit, hogy ne legyen egyedül.
Ha így érzi jól magát, akkor hajrá! De azért ez így sántaság, mert ugye a teli sírt párnát azt nem láthassuk...:-)))

Rebelde 2011.04.20. 15:56:45

@Madpapa:

"nincsen azzal baj, ha másként látsz dolgokat, legfeljebb nem fedi a valóságot. "

na mer' aztán te lefeded:) amit te látsz igen kis szelete a valóságnak, kytia talán még fiatalabb is, mint te, de valahogy bölcsebbnek elfogadóbbnak tűnik

az a 40 feletti nő, aki tartós kapcsolatot szeretne, az meg is találja, hidd el

Köldökszösz (csodalampa) 2011.04.20. 15:57:24

@Kytia: Ja! Repülök az egyik szarról a másikra. :)

Madpapa 2011.04.20. 15:57:33

@Kytia: ja és azt ugye ismered, hogy a negyvenes korosztály nőben az a hálás kategória? Jajj de miért is?
Mert hálás, ha kap valamit... ;-)))
Vajon miért szól a vicc pont így és pont erről?

Madpapa 2011.04.20. 15:58:40

@Rebelde: klikkesedünk, klikkesedünk? :-)))

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.04.20. 15:59:04

@Kytia:
nem, mi már visszafelé számolunk, tudod, az könnyebb, meg rövidebb ideig is tart. Ha növekvőbe tennénk, akkor folyton elfelejtenénk, hol tartanánk.
Az evésről leszoktunk, mert sokba a kerül, a nyugdíj meg kicsi.
Meg ott a szomszéd bácsi, az Alzheimer, meg rendszeres látogató a Parkinson úr is. A nevünket nem tudjuk, csak ha segít a Parkinson az Alzheimernek és közösen elmutogatják. Szóval nem unatkozunk.

Kytia 2011.04.20. 15:59:34

@Madpapa: Te most elhatároztad, hogy ha törik, ha szakad, felidegesítesz?:DDD
Mi az, hogy összeteheti a kezét? Az valami kegyadomány, hogy a férfiak hajlandóak párkapcsolatra valakivel. AKKOR NE LEGYENEK HAJLANDÓAK BAZZ!!:DD
Ez a lényeg. Normális esetben egy férfi nem hajlandó, hanem SZERETNE, még jobb esetben AKAR együtt élni valakivel. Ha ez nincs, nincs több kérdés. Az nem kérdés, hogy hajlandó-e. Az a kérdés, hogy AKAR-e.
Nem válaszoltál. Szóval, ezeknek a jó külsejű nőknek hová tűntek ifjúságuk lovagjai, akik egytől egyig házassági ajánlatokkal bombázták őket hajszál pontosan a szavatossági idő lejártáig, amikor is undorral odébb kullogtak?

Kytia 2011.04.20. 16:05:59

@Rebelde: Mé? Madpapa hány éves?

Hurri Kán 2011.04.20. 16:06:13

@Kytia:
Nem akarok látatlanban ítélkezni, de erős a gyanúm, hogy a fent említett hölgyeknél "szavatossági időn" belül is valami probléma lehetett a beltartalmat illetően :DDD

Kytia 2011.04.20. 16:07:06

@gyvy: Én is valami hasonlóra tippeltem. Csak ugye 26 körül még azért mégse lehet a korra fogni.:)

Hurri Kán 2011.04.20. 16:07:16

@Kytia:
Meglehet a 23.-at tapossa :DDDD

Kytia 2011.04.20. 16:08:18

@gyvy: Én amúgy mindig azt hittem, hogy ő itt a legöregebb. De hogy miből, arról már fogalmam sincs.:DD

Kytia 2011.04.20. 16:09:23

Fenébe, mennem kell, pedig oly kíváncsi vagyok a rejtvény megfejtésére. No, de még ma visszatérek, addig harcoljatok helyettem is az igazságért.:DD

Rebelde 2011.04.20. 16:10:21

@Kytia: nem tudom, szerintem elmúlt már 30, bár mellé szoktam lőni:) téged is többnek gondoltalak

Hurri Kán 2011.04.20. 16:13:42

@Kytia:
A kor előrehaladtával neked is romlik a rövidtávú memóriád, az lehet az oka :D

Caddy 2011.04.20. 16:17:31

@Kytia: na édes ezt aztán jól összefoglaltad. Szép munka Csillagos ötös. :)

Tomato Tomi 2011.04.20. 16:30:14

@Bundabandi:
Költői kérdés volt, egyértelmű, hogy te döntöd el, a bibi az, hogy féligazságok alapján. Ugyanis nem az ő életét éled, és nem tudhatod miért alakult a sorsa úgy, ahogy.
Szerencsésebb a másikat a tettei, és nem a saját előítéleteink alapján megítélni.

Kytia 2011.04.20. 18:04:43

@Rebelde: Én olyan ötvenesnek tippeltem. Engem azért gondoltál többnek, mert rendkívüli bölcsességem elvakított.:D

@gyvy: Ó, nekem má mindenem leromlott.:D Főleg az idegeim mondják fel nagyon gyorsan a szolgálatot.:DD

@Caddy: Wow. Tenksz.:))

Madpapa 2011.04.20. 19:36:02

@Kytia: :-)))))
Nem idegesíteni akarlak egyáltalán. Nincs szándékomban.
Max. a tények idegesítenek téged és ugye a jövőtől való félelem... :-))
Olyat kérdezel, holott mint a bölcsek bölcse, erre azért csípőből tüzelhetnél. Hmmmm...
Nos akkor a következőt látom és hallom, midőn nyitott fülekkel járok e világban, mielőtt kötözködnél, hogy másvilágon élek.
Amúgy a dolgok megítélésében ne magadból indulj ki. Elvileg te primőr áru vagy. Még. Ezt most így látatlanban megelőlegezem neked.
Nos, azért 40 felett egy nő, az esetek többségében, azért eléggé leharcolt állapotban van. Gyerekek, meló, egy idóta férj. Ez a beletörődöttség, nyomorodottság teszi azzá a nőt amivé, áron aluli, leértékelt áruvá. Van aki képes ebből feléledni és némileg javítani a helyzetén és a pozicióján változtatni valamelyest válás után. Elvesztegetett ifjúságuk bepótlására, bepróbálkoznak ifjabb pasiknál, kenegetve mintegy önnön hiúságukat, hogy na ugye. A téveszme ott van ebben, hogy bevonzzák azon önbizalomhiányos pasikat, akik inkább bátorításra, tapasztalatszerzésre várnak. A pasi meg is szerzi a tapasztalatot, majd egy idő után rájön, hogy azért frissebb húst is kap a piacon, esetleg a kismajmok sem kellenek annyira és búcsút mond hőn szeretett tanítónőjének.
Ja kérdezted, hol van a zsenge virágkorában a virágot leszakító pasi. Szerinted? Épp egy újabb illatos virágot szakít le a leharcolt kaktusz mellett.
Persze az esetek száma sok lehet. Magam csak egyet ragadtam ki. De a vezérelv azonos.
Szerintem érted te ezt. Okosnak tűnsz. Sokat olvastál itt férfi női kapcsolatokról, max. ma egy kicsit kötözködősebb kedved volt a meleg miatt.
De spongyát rá ;-)))

JOKKA21 2011.04.20. 19:42:00

Jó ez a blog, jókat lehet nevetni a kommenteken és bizonyos szavakon(Főleg Father Jutice, Nard, Kham és Devil kommenteken).:)
38 éves néni ne válogasson, örüljön, ha kap kukit!

atila68 (törölt) 2011.04.20. 19:44:23

Kedves Panni CsP!

Az van, hogy fent maradt nálad a léc.
A neten pedig nem azért nyomulsz, hogy párt találj, hanem, hogy önigazolást nyerj nem te szúrtad el a párkeresést (lásd magas léc), és te még mindig joggal lehetsz büszke a garantáltan narancsbőrmentes fenekedre (köszönöm parakovács), miközben nem érted miért jön mindenki veled szembe az autópályán.

atila68 (törölt) 2011.04.20. 19:46:27

Én kérek elnézést Panni CsP-től, azt gondoltam a sztori azé akinek a neve alatt fut. Hiába no, nem vagyok törzsfogyasztó a témában.

Tomasz_a_gozmozdony 2011.04.20. 19:50:21

A koromhoz kepest is jol nezek ki. Aha. Azert nem talalsz magadnak meg a kamugepek kozott se pasit. :)

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 19:52:42

Hát ehhez a vitához, hogy ki mikor talál magának valakit épp ma hallottam egy sztorit. Nő: 77 éves, fél éve halt meg a férje. A férjnek első házasságból van egy lánya, egyetlen gyerek. Az első feleség is férjhez ment, aztán meghalt, így ott maradt a mostohaapuka özvegyen. A lány elkezdte a mostohaanyjának mondani, hogy hát kéne keresnie magának lassan valakit, ne maradjon egyedül és ő tud is erre alkalmas jelöltet. Mire az öregasszony: Ne aggódj, már van valaki. Kiderült a mostohaanyuka és a mostohaapuka összejárnak. Ennyit a szavatosságról.

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 19:56:58

@Madpapa: Furcsa módon egyébként az utóbbi időben nagyon is megszaporodott azon 30 alattiak, 30 körüli férfiak száma, aki kifejezetten az idősebb nők felé érdeklődik. És nem pénz, vagy tapasztalat szerzés céljából. És még csak nem is alkalmi kalandokat hajkurásznak.

…kiféle, miféle, kefél-e… 2011.04.20. 20:15:26

Ez a blog a kövér randa nőket gyűjti egy csókorba?

büdösmackó 2011.04.20. 20:17:11

@Kytia: jó lesz némber, ha hallgatsz az okosabbakra ahelyett, hogy ágálnál!

24 év felett a nők felejtősek, ráncosak, nyúlik a mellük és liffed a seggük!

főj!

Madpapa 2011.04.20. 20:17:52

@Dr. Jula Watson: nem tudok nyilatkozni a számosságáról ezeknek. A mozgatórugókról meg főleg nem. Én csak azzal kapcsolatban tudok nyilatkozni amit tapasztalok, látok. Ennek tükrében vetettem képernyőre azt amit. A következtetések lehetnek természetesen tévesek is. De amíg az ellenkezőjéről nem kapok releváns információt, addig ezt vallom.

Madpapa 2011.04.20. 20:19:10

@büdösmackó: neeem! Kytia szerintem még belefér a szórásba. Mert én ugye jóindulatú vagyok :-)))

büdösmackó 2011.04.20. 20:24:42

@…kiféle, miféle, kefél-e…:

meg a lúzer szinglicsajokat!

remélem el sem olvastad a posztot, ennyit csak a buzik írnak!

büdösmackó 2011.04.20. 20:27:03

@Madpapa:

az, aki szmájlizik férfi létére, biztos hogy liftkezelőként vagy portásként tölti unalmas és üres napjait, valamint a női melegséget neki egy háromfázisú eletromos radiátor jelenti!

el sem akarom képzelni, mit művelsz a porszívóddal, te perverz állat!

Kytia 2011.04.20. 20:28:03

@Madpapa: Jaértem. Szóval én csak azért nem értek veled egyet, mert bár nem vagyok még abban a bizonyos (tudodmelyik) korban, de már előre rettegek tőle.:DDDD Így igaz, valójában tízéves korom óta azon rettegek, hogy mi lesz majd negyven felett, mi lesz, ha már nem kellek a pasiknak.:DDD Jobb dolgom sincs, mint ezen izgulni.

"Elvileg te primőr áru vagy." Ez nagyon kedves, de lehetne, hogy úgy tekintsük, hogy semmilyen áru nem vagyok? Általában nem pénzért vesznek a pasik, nem is könyörgésért, hanem olyan emberekkel szoktam megosztani a mindennapjaimat, akik kimondottan ezt szeretnék. És asszem, legalább annyit fizetek én is értük, mint ők értem. Legalábbis, remélem.

Egyébként nagy igazságokat is kimondasz úgy is, hogy nem szeretnéd.:DD Azt tanácsolod, gyorsan fogjon magának egy akármilyen balekot, közben meg:
"Gyerekek, meló, egy IDIÓTA FÉRJ. Ez a beletörődöttség, nyomorodottság teszi azzá a nőt amivé, áron aluli, leértékelt áruvá."
Aha, köszi. Így abszolút hiteles az elmélet, miszerint egy bármilyen pasi a boldogság kulcsa.:DDD

Aztán:
"Ja kérdezted, hol van a zsenge virágkorában a virágot leszakító pasi. Szerinted? Épp egy újabb illatos virágot szakít le a leharcolt kaktusz mellett."
Hmmmmm... csodás kilátások. Minden vágyam.:DD Rohanok is gyorsan a zaciba kiváltani valami kóbor férjet, aki mellett majd jól leharcolódhatok, míg ő majd szagolgatja a friss virágokat. Dekirály lesz.:DDD

Egy szó, mint száz: az ember nem áru, sem primőr, sem leértékelt. Ha valaki nem akar kapcsolatba lépni, xy-nal, nem fog. Ha akar, fog. Hálásnak senkinek nem kell lenni, mert nem szívességből köti össze két ember egymással az életét, hanem mert így jó nekik. MINDKETTŐNEK!! Ha egyiknek nem, ott vele van baj, neki kell elgondolkodnia.

Kytia 2011.04.20. 20:28:57

@büdösmackó: Dugtál mostanában? Pótold. Sürgősen.:DDD

büdösmackó 2011.04.20. 20:30:01

@Dr. Jula Watson:

elmesélnéd, ki a szart érdekel egy nő 30 fölött?
én konkrétan elhányom magam a gondolattól is!

hihetetlen, milyen téveszméket kergetsz!

büdösmackó 2011.04.20. 20:30:36

@Kytia:

persze!

anyáddal kivételt teszek bármikor!

büdösmackó 2011.04.20. 20:32:56

@Kytia: aki ilyen hosszú kommenteket ír az nagyon csúnya lehet, ráadásul NERD punk!
remélem a négerekkel nem kokettálsz, magyar ember ilyen borzasztó dolgot nem művel, még ha nagy a szükség, akkor sem!

indapass90210 2011.04.20. 20:35:15

@bagolybagoly: nem, az a büntetés azért, mert biztos volt olyan, akinek nem válaszoltak. Csak azt akarom, hogy érezzék ennek a súlyát :D

Kytia 2011.04.20. 20:36:37

@büdösmackó: Anyámnak van már szeretője, bocsi.:D
Elképesztően ronda vagyok és egy négerfarmot tartok otthon. A magyarokat utálom, túl puha a húsuk. Viszont jól tudom osztani az észt, engem itt ezért szeretnek. Persze csak viccelek. Valójában nem is szeretnek.

büdösmackó 2011.04.20. 20:43:19

@Kytia:

megkérlek ne mássz rám! blogokon nem ismerkedek!
bárhogy erőlködsz szent testemet nem kapod meg, te cafka!

lesírnak a kommentjeidről, hogy magányos lúzer vagy, akinek alig jut férfi! gondolkodj az öngyilkosságon, de előtte ajánld föl a szerveidet !

mesélj a szekszuális életedről, biztos valami perverz dolgot művelsz. gondolom nyakkendőket tömködsz a végbeledbe, miközben az 'Oly hő szeretettel, milyennel szűz Mária szeretett, midőn szent fiát méhébe fogadta, megszülte, szoptatta, s végre meghalni is látta.' rózsafüzér mondókát ismételgeted!

őrület, hogy kik blogolhatnak a mai világban!

büdösmackó 2011.04.20. 20:44:36

@Dövan:

jó lenne, ha birka létedre nem szmájliznál! azért mindennek van határa.

indapass90210 2011.04.20. 20:44:59

@Zsu0805: naná, randivonalon van profilom. Nem tudom, hogy minek, de valamire csak jó lesz egy nap. És neked is csak akkor válaszolok, ha megírod a telefonszámod!

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 20:46:44

ehh, az ilyen izzadságszagú trollkodás szánalmas :D

Kytia 2011.04.20. 20:47:48

@büdösmackó: Hátőrület, de tényleg. Be kéne tiltani a sok elmebeteget.:D
Valójában nekem már a szerveim sem érnek szart se. Legfeljebb a disznókat etetnék vele, inkább meghalok velük együtt.
A testedért bármit megadnék, olyan kár, hogy nem adod. Bizti? Nagyon kéne, télleg.
Te egyébként is biztos nagyon helyes lehetsz. Végre egy férfi, már untam a sok tudálékos pöcsöt, ilyen kemény, magyar legényekre vágyom.

Caddy 2011.04.20. 20:49:02

@Dr. Jula Watson: utolsó mondatos nap van, úgy olvasd! :D:D:D
őrület, hogy kik blogolhatnak a mai világban. :D

Hurri Kán 2011.04.20. 20:50:57

A Szovjetuniónak is! :) :) :)

Dr. Jula Watson 2011.04.20. 20:59:18

@Caddy: :DDDD
Azt hiszem ma tényleg csak az utolsó mondatokat fogom elolvasni :D

Kivétel 2011.04.20. 21:14:19

@büdösmackó: érkedes vélemény... viszont az alatt szart se tudnak az életről, magukról, a szexről.. és ezt nem én mondom, hanem szinte az összes pasi ismerősöm

Hurri Kán 2011.04.20. 21:17:21

@Kivétel:
Akkor most mi a teendő? 24 alatt szépek, de használhatatlanok, felette löttyedtek, de használhatóak, vagy hogy van ez?

nmy79 2011.04.20. 21:31:18

@Madpapa: Ez annyira szep volt!!!!!!!

Joe69 2011.04.20. 21:38:06

@gyvy:
Az úgy van, hogy 24 év alatt te is használhatatlan vagy, mert kinek kell egy csóró hallgató ? Na ugye !

Hurri Kán 2011.04.20. 21:39:36

@Joe69:
Milyen hallgatóra gondolsz? Jó kis rockot meg bluest azt szoktam hallgatni, meg akkor is hallgattam, amikor még nem múltam el 24.

Cateran 2011.04.20. 21:43:41

@Kytia:
"Anyámnak van már szeretője, bocsi.:D
Elképesztően ronda vagyok és egy négerfarmot tartok otthon. A magyarokat utálom, túl puha a húsuk. Viszont jól tudom osztani az észt, engem itt ezért szeretnek. Persze csak viccelek. Valójában nem is szeretnek."

:DDD Ezen elnevetgeltem 1 darabig:) Kicsit maro, de nagyon jo:D

büdösmackó 2011.04.20. 21:44:52

@Dr. Jula Watson:

szép, hogy beismered a gyengeségedet.
nem gond, mi is megbocsájtunk, mint ahogy jézus.

büdösmackó 2011.04.20. 21:46:06

@Kytia:

helyes? te valami vidéki lány vagy a sok közül, vagy leszbikus, vagy kéményseprő!
én vagyok a legszebb, a legokosabb és a legügyesebb!

a férfiak már csak ilyen szerények.

Cateran 2011.04.20. 21:47:38

@büdösmackó:
"elmesélnéd, ki a szart érdekel egy nő 30 fölött?
én konkrétan elhányom magam a gondolattól is!

hihetetlen, milyen téveszméket kergetsz!"

Hogy kulfoldiul beszelo tudasom fitogtassam: Obvious troll is obvious..Mindenesetre peldaul engem erdekelnek, sot!
Sajna? a 2x eves "holgyemenyek" 1 resze kemenyen onmegvalosit (es valami rozsaszin barbiealomban leledzik), masik felevel nem lehet 2 ertelmes mondatot valtani...esetleg a 2 kombinacioja...es ezek meg a "jobb" tapasztalatok voltak..a rosszabbak..ehh..inkabb megtartom magamnak...

büdösmackó 2011.04.20. 21:47:41

@Kivétel:

főj... szex negyvenévesen...

nem gondolod, hogy mások jó érzésű polgári életét eféle vízióval megzavarni mindenképpen ocsmány dolog?!

húzz innen te troll, vagy kitiltalak örökre!

büdösmackó 2011.04.20. 21:49:17

@Cateran:

az az ember, aki a magyar nyelvet ékezetek nélkül kommenteli levegő számomra, becstelen senkihazi. távozz közülünk dollárszívű szörnyeteg!

Cateran 2011.04.20. 21:53:13

@büdösmackó:
"az az ember, aki a magyar nyelvet ékezetek nélkül kommenteli levegő számomra, becstelen senkihazi. távozz közülünk dollárszívű szörnyeteg!"
Fontszivu, ha kerhetnem...(ha mar Anglia)
Arra esetleg ravilagithatnal, hogy tenyleg ennyire nagy moka trollkodni? Marmint neha szoktam bosszantani nehany regebbrol ismert kommentelot bizonyos forumokon,de azert igyekszem nem beleronditani 1 idegen, ismeretlen topicba, epuletes baromsagokat irogatva..(vagy igen? hmm, kicsit elbizonytalanodtam:P)
Szoval mi a jo ebben?

Kytia 2011.04.20. 21:55:46

@büdösmackó: Én mindhárom vagyok együtt. Főleg az utóbbi. De a koromhoz képest jól nézek ki. Én mindjárt tudtam, hogy te csak tökéletes lehetsz. Aki ilyen stílusban ír, az csak tökéletes lehet. Mint Jézus.
Viszont erősen közelíted a harmincat az adatlapod szerint, úgyhogy most szexelj minél többet, amíg még nem hányják el magukat az emberek tőled. Tudod, az öregedés már csak ilyen.

A magyar nyelvben nagybetűket is szoktunk használni a mondat elején, nem? Vagy ez már a smittpáli, nyelvújított verzió?:D

büdösmackó 2011.04.20. 21:59:46

@Kytia:

egy nő csak ne mondja meg egy férfinak, hogy mikor hasnzáljon nagybetűt! na, szépen volnánk!

@Cateran:

el sem olvasom a buzeráns kommentjeidet, biztos valami szar kispolgári nyavajgás vagy illemtan óra!

MetálFater (törölt) 2011.04.20. 22:03:31

No akkor én is hozzá szólok a témához, csak a másik oldalról.
Férfi volnék (legalábbis nemileg mindenképp), és nem tagadom, én is regisztráltam magam néhány társkereső oldalon.

Csakhogy: ezt már egy másik hasonló témával foglakozó posztban is megírtam, hogy a vágyak és a lehetőségek köszönőviszonyban sincsenek a valósággal.

Abba már ne is menjünk bele, hogy Önök, kedves Hölgyeim egy minimum George Clooney vagy Bradd Pitt-be oltott bankautomatát keresnek. És ez nem általánosítás, ez kérem tapasztalat!

Ugyanis, amikor megjelöl a kedves Hölgy, mert a képek alapján tetszem neki, és én (őszinte ember lévén) megírom a frankót, hogy állami gondozott voltam, autóm nincs, a lakásom önkormányzati, de egyébként nem iszom, nem dohányzom, s bár 48 éves vagyok, de nem tespedek otthon, hanem sportolok (testépítés), járom a természetet, romantikus vagyok, szoktam verseket írni (és zenét is), van tisztességes szakmám, jelenleg is dolgozom, a szerszámom nem csak akkor áll fel, amikor jó irányból fúj a szél és még sorolhatnám...

Akkor hirtelen eltűnik a kedves Hölgy, vagy letiltja számomra a hozzáférést az oldalához, jobb esetben annyit megír, hogy bocsi, de Ő nem ilyen lovat akart, hanem olyat, amint azt fent leírtam. Akkor most hazudjak?

Kérdés.
Társat keresnek, vagy eltartót?

És most jöhet a fikázás, a lesajnáló beszólogatás, és egyéb "építő" jellegű bunkó hozzászólás...

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.04.20. 22:06:36

@Kytia: S anyádnak férjes asszonyként van szeretője, vagy szingiként egy nős pasi szeretője?:)
S ki tanul kitől? Ő tőled, vagy te tőle?

A társkeresős nők sem jobbak, olyan szolgáltatásra meg minek fizessek elő aminek semmi haszna, mert nem cuppan rám több nő.

büdösmackó 2011.04.20. 22:06:54

@MetálFater:

ekkora lúzert! társkeresőn akar magának találni nőt!

remélem nem vagy buzi!

várnak a rosszlányok, jóember! ilyen öregen nincs más megoldás, ráadásul olcsóbban kijössz, mintha vlami buta öreg libának próbálnál a kedvébe járni vacsiztatni, romantika meg ilyen baromságok.

Cateran 2011.04.20. 22:07:52

@MetálFater:

Ferfikent megertem a dolgot...Tapasztalataim alapjan a noknek csak valami kodos vizioik vannak arrol, hogy pontosan mit is akarnak. (volt baratnom szakitott, mert "nagyon penzorientalt" vagyok -ezert elek angliaban-..most meg panaszkodik, hogy az uj pasijaval nincs penz semmire..most akkor mi is a jo? Ha van, vagy ha nincs? Ehh..:D)

Kytia 2011.04.20. 22:11:44

@büdösmackó: Ennyi???? Ezt bírtad írni??? Hát igencsak harmatgyenge egy troll vagy te, gyúrjál még erre. A saját házitrolljaink (most épp sziesztán) sokkal combosabbakat lőnek és jóval tovább bírják. Gyere vissza, ha megizmosodtál, kissfijam, ide több muníció kell. Szörnyen nagyot csalódtam most. Megyek is, ennél még az alvás is jobban felkavar.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.04.20. 22:11:57

"Büdösmackó, büüdösmackó miért nem szeretnek téged?
Büdösmackó, büüüdösmackó, nem a te hibád"

Cateran 2011.04.20. 22:14:35

@savanyú a narancs ( Villanyfényes):

Hehe..ha Phoebe jart volna itt, tuti igy irja meg a szamot (es nem macskasnak:D)

büdösmackó 2011.04.20. 22:14:44

@Kytia:

ki a fenét érdekel a te véleményed? elképesztő, hogy mit hiszel magadról! remélem nem várod el, hogy egy férfi kúrás közben kielégítsen ! őrület, kik blogolnak a webkettőn! őrület!

Kytia 2011.04.20. 22:15:49

@MetálFater: Csak tipp: a versírást és a farok felállásának részletezését kihagynám a bemutatkozásból.:) De ez csak így eszembe jutott hirtelenjében, jobban bele kéne látni, hogy kiderüljön, mi a gond.

No, tényleg léptem. Jók legyetek. Etessétek meg büdösmackót, majd aztán keresünk neki helyet phaszfej karámja mellett.:)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2011.04.20. 22:19:08

Azt már írtam, hogy minden kommentelő ma is halálosan gusztustalan? :)

[megmondoember] 2011.04.20. 22:21:21

"Csaj vagyok, 38 éves. Jól nézek ki és nem csak a koromhoz képest"
Lószart. Ha így lenne nem neten kellene társat keresgélni, mert le sem tudná vakarni magáról a jelentkezőket.

forlan 2011.04.20. 22:22:53

Azt írja jól néz ki..milyen szerény..biztos,hogy nem nézel ki jól,ne győzködd magad kedves...Panni...az írásod meg rettentően üres..olyan,mint amilyen te lehetsz..és lehet ezt már mások is észrevették,ezért kóborolsz magadban..

Cateran 2011.04.20. 22:23:22

@Kytia:
"Etessétek meg büdösmackót"
:O Itt nincs "Don`t feed the troll!" tabla? Mi van, ha megharap? Ne adj isten, fertozo? (Ritkan jarok erre..hehh ami azt illeti ez az 1. alkalom:D Nem mernem vallalni a felelosseget, hogy ideszokik..Mondjuk arcpirito arrogancia lenne azt hinni, hogy miattam, de az ordog -mint tudjuk- nem alszik...En inkabb kihagyom:D Sokkal profibb trollokhoz vagyok szokva a technologiai es politikai reszlegen:D)

bélasuska 2011.04.20. 22:27:11

38 éves nő ezt írja magáról: "38 éves csaj vagyok"

??????????????????????????

20 év mulva is egyedül lesz, és azt fogja írni magáról, hogy 58 éves csaj vagyok.

A szerelő 2011.04.20. 22:30:01

büdösmackó-hoz már volt szerencsém másik blogon. Ő egy tipikus gyökér troll, nem érdemes válaszolni neki, mert attól csak azt hiszi, hogy ő mekkora majer csávó :)

Ja, megyek is csetelni meg regelek társkeresőbe is gyorsan, majd keresek 38 éves, korukhoz képest is jól kinéző, sportos csajokat, akik mentesek az önértékelési problémáktól, mindezt 50 év felettiként :)

zila5 2011.04.20. 22:31:18

Szerintem 38 éves szingli nőnek a legjobb lenni.
Millió negyvenes pasi áhítozik egy nyugis kapcsolatra.
Két-három felnőtt gyerekkel meg az elsárkányosodott asszonnyal a tarsolyukban dehogy akarnak ők huszonévesekkel kezdeni! (előröl az egészet)
Igazából ez az a kritikus időszak, amikor a házaspároknak nyomniuk kéne egy frissítést, de valahogy ez csak keveseknek jön össze.
Így marad a másik megoldás: keresünk valakit, akivel az asszony ( vagy férj) frissített változataként élvezhetjük az életet. (tovább...vagy végre!)

Cateran 2011.04.20. 22:31:24

@bélasuska:
Ahem..En 36 eves vagyok es szoktam ugy referalni magamrol, hogy "36 eves pasi" Most akkor gyerekes vagyok es eretlen?
Nem tisztem vedeni a posztolot, de ez nagyon gyenge "erv"

büdösmackó 2011.04.20. 22:38:09

szavamra, ennyi lusta és unalmas kispolgárt rég láttam egy helyen!

felmerül az emberben , hogy ez nem valamiféle emdéefes bácsik és nénik álcablogja.

deflorator 2011.04.20. 22:46:19

@Kytia: Érdekes, hogy ez mennyire feldúl, de azért a 30 év feletti férfiak becsmérlése koránt sem áll távol tőled. Az persze teljesen más...

Madpapa 2011.04.20. 22:48:49

Jól pörgött ma a kommentszámláló. Örökzöld darab volt terítéken...
Jó volt a beetetés, a lányok ráharaptak a kukacra. Gondolom lesz ez majd fordítva is.

Void Bunkoid 2011.04.20. 23:07:12

@büdösmackó: nem csak üres bók, ezt így őszintén gondolom, hogy a nicked az így kb. mindent visz az egész blog.hu-n :)))) kkkkkib*szott jó, lerúgtam a bögrét az asztalról a röhögéstől :)

tobias2 2011.04.21. 00:06:01

Jó napot! A koromhoz képest fehér ember vagyok. 65 elmúltam, már legalább 300 éve. Először Mária Teréziát akartam feleségül venni, de meghalt, így hát arra kérném a koromhoz illő nőket, rángassanak már valamelyik szervemnél fogva őszinte társas kapcsolatba bele, mert én erre vágyom! Aki ír, annak válaszolok, de a magyaroknak is.

2011.04.21. 00:28:59

@büdösmackó:

Miert vagy? Egy kemenysepro is lehet leszbikus !

2011.04.21. 00:29:36

@[megmondoember]:

Neten a 38-as csajok 30 alatti "tarsat" keresnek :D

El Argentino 2011.04.21. 00:56:12

látatlanba hisztérika az illető, aki még a legjámborabb pasiból is kiváltja a pofont
kéne ilyen nő a halál f.szának
38 éves kor meg whiskeyben jó

__Geri__ 2011.04.21. 01:30:55

nem akarok spammelni, de pasizz.blogter.hu/ talán ez segít.

JOKKA21 2011.04.21. 01:43:10

Kytia téged látatlanul is bevállalnálak.:)

Phátyol Ferenc 2011.04.21. 02:02:41

szólni kéne a néninek, h ő 38 évesen már nem "csaj", hanem egy öregedő nő, aki még a neten se kell senkinek:)

2011.04.21. 03:02:51

@Phátyol Ferenc:

Ha jo no, biztos kell valakinek. Vannak negyvenes ferfiak is... Meg idosebbek.

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2011.04.21. 04:31:38

"Csaj vagyok, 38 éves."

38 evesen csajnak tartja magat?
Akkor en, mint 35 eves ferfi irjam azt, hogy srac?

treedog 2011.04.21. 05:05:08

ugyan már, miért kell itt a savazás a 35 feletti nőkről?! én hallottam olyanról, hogy harminc felett is vannak jó nők, nem mindegyiknek nagyon szarkalábas-táskás a szeme, narancsbőrös a segge, visszeres a lába, nem mindnek rendezte el a gravitáció a melleit. Az ilyen pár évig még biztos megteszi.

Mottó: A halál se válogat!

Kytia 2011.04.21. 08:09:02

Jóreggeeeeeelt!
Megéesítették az álmomat a tegnapi trollok.:D

@Cateran: Hívd át őket!!:DD

@deflorator: Nem szoktam 30 feletti pasikat fikázni. Csípom őket.:) Legfeljebb visszavágásiból, mielőtt azt hiszik, rajtuk múlik itt, hogy ki merre hány méter.:)

@JOKKA21: Ez azért van, mert rendkívüli vonzerőm átsüt a monitoron is.:DD

Sadist 2011.04.21. 08:43:54

A posztoló rettentően túlértékeli magát, és azt gondolja, hogy neki jár a magas, jóképű, intelligens, kurva biztos egzisztenciával rendelkező lovag. Hogy egy klasszikust idézzek: "Lószart, mama!".
Aztán persze jön a pofára esés és a sértődöttség, ezért köpköd az egész világra. Ez tipikusan az a "minek vesztegetem az időmet rátok, meg sem érdemeltek" mentalitás.
El kéne gondolkodni azon, hogy ha valaki 38 évesen csinos, intelligens, sportos, tehetős, akkor miért nem buknak rá a pasik?

Sadist 2011.04.21. 08:53:26

@Papundekli: "itt nem a külső számít annyira"

Neten is a külső számít. Számtalanszor bizonyították már, hogy nagyságrendekkel nagyobb az érdeklődés az olyan emberek iránt, akik vonzó képeket pakolnak fel magukról. Nőknél baba arc, kirakott mellek, férfiaknál sportos testalkat, divatos ruházat, autó, stb.

Mayday 2011.04.21. 08:58:14

"Jól nézek ki és nem csak a koromhoz képest"

meg szerény is vagy.

"túl vagyok néhány hosszabb-rövidebb kapcsolaton, tapasztalatot is gyűjtöttem - jót és rosszat egyaránt."

meg rossz emberismerő és együttélésre alkalmatlan.

"Korábbi kapcsolataim nagy része a munkahelyekről került ki"

tehát való életben, valódi helyeken nem jött össze általában a dolog, mert mégsem vagy olyan jó nő.

"szerencsére volt néhány"

még lehet hogy ordas is, vagy elviselhetetlen és két hét után dobtak.

"de mivel ezeknek idővel mindig vége szakadt"

tehát nem te dobtad őket általában

"kellett valami más lehetőség"

mert eleged volt a pofára esésekből.

igy is lehet ám magyarázni a mondataid, sztem vegyél vissza és akkor nem kell neten ismerkedni.

IP-címvadászok kedvence 2011.04.21. 10:07:22

Ahh, a 38 éves csaj megmondja, milyen gázosak a pasik a NETEN
No comment :D

IP-címvadászok kedvence 2011.04.21. 10:08:40

@Sadist:

"El kéne gondolkodni azon, hogy ha valaki 38 évesen csinos, intelligens, sportos, tehetős, akkor miért nem buknak rá a pasik?"

Mert lehet, hogy mégse? :D

Cateran 2011.04.21. 11:38:43

@Sadist:

BS..de vastagon..nem 1, nem 2 parkapcsolatot ismerek (koztuk a magamet is, elozo baratno) akik neten ismerkedtek meg, ugy, hogy nem is lattak meg foton sem a masikat...(gyengebbek kedveert: elobb volt vallomas, mint fotocsere:P)
Inkabb IQ es eletkor fuggo a dolog...1 2x evest mas erdekel, mint 1 3x evest..altalaban es parkapcsolatban is...(mar ha csak magambol indulok ki..20-on evesen, meg a nagy mellek, csinos pofi, "dogos bulak" katogoria...igy 36 evesen mar tobbre ertekelem, ha van onallo gondolata, humora es lehet vele tobb mint 2 mondatot erdemben beszelgetni...aztan persze lehet, hogy bennem a hiba:P
(a kulso is szamit persze, de mar joval hatrebb szorult a prioritasi listan:))

Cateran 2011.04.21. 11:43:22

@IP-címvadászok kedvence:

Nem tisztem (meg mindig) vedeni a posztolot (vegtere is a rosseb sem tudja mi igaz es mi nem a postbol:D) de eppen ismerek en is olyan csinos, sportos 30-ast, akinek egyszeruen nincs ideje "pasizni"...manager 1 forgalmas etteremben...(Angliaban)
Nem szeret szingli lenni, de egyszeruen nincs ideje tartosabb kapcsolat kiepitesere (mikor rakerdeztem, hogy megis hogy kepzeli akkor a csalad dolgot, azt felelte, hogy majd 38-39 evesen..addig szeretne egzisztenciat kiepiteni...hat, nem mondom, furan hangzott...)

JOKKA21 2011.04.21. 12:28:00

Kytia és Te is olyan cica vagy, mint a képeden a fekete macska.

Sadist 2011.04.21. 16:59:14

@Cateran: Nyilván vannak kivételek, de rettentő naivság azt gondolni, hogy netes társkeresésben csak a belső számít.
Fiatalon az embernek mások az igényei, kezdetben fontos a külső, az intelligencia, az anyagi jólét, aztán ezek szép lassan lejjebb tolódnak, mert öregszik, és tudja, hogy úgysem kapja már meg a fiatalt, csinost/jóképűt, úgyhogy inkább a nehezebben kopó tulajdonságok felé fordul. 40-50 felé közeledve meg ha valaki szingli marad, majdhogynem mindegy, csak válassza már őt valaki.

Sadist 2011.04.21. 17:01:44

@Cateran: Mindenkinek arra van ideje, amire időt szakít.

Cateran 2011.04.22. 06:56:25

@Sadist:

Ez pontosan igy van:) Csak sajna sokan nem latjak be es jon a "nekem erre nincs idom!" es tarsai:D

Amugy persze, az ember vizualis tipus altalaban, csak azert emlitettem a dolgot, hogy azert nem abszolut ertekben:)

Kytia 2011.04.22. 08:19:27

@JOKKA21: Igen. De nem olyan aranyos, hanem olyan szőrös.:D

Cateran 2011.04.22. 11:32:54

@Kytia: :O Te is olyan vagy, mint a Cirque Du Freak cimu filmben a szakallas no? Akkor nott a arcszorzete, ha izgalomba jott...:D

Amugy itt volt 1 troll(szeruseg), te meg lebecoltal valahol...Kommentem kicsit feljebb csak pusztaba kialtott szo volt:(

2011.04.23. 18:05:30

Nem kívánom senkinek, hogy 35 felett egyedül maradjon. De akik most itt fröcsögnek névtelenül, azok se múltak el még 30 se, szóval fingjuk nincs hogy milyen amikor valaki egyedül marad.

A netes társkeresőket amúgy be kellene zárni és betiltani.
Semmire nem jók. A fent lévő faszik többsége valamilyen álnéven a legtöbb szexpartnerkereső oldalon is fenn van.
Erről szól az egész nem a társkeresésről.
Ennyi.

Madpapa 2011.04.24. 15:15:28

@üveges csirkeszem: na! Talán egy érintett, aki azt igazolja amit leírtam? :-)

IP-címvadászok kedvence 2011.05.20. 19:37:44

@üveges csirkeszem:

"A fent lévő faszik többsége valamilyen álnéven a legtöbb szexpartnerkereső oldalon is fenn van.
Erről szól az egész nem a társkeresésről."

Ez iszonyatos nagy baromság és rosszindulatú is.
Téged kellene betiltani, de nagyon gyorsan.
süti beállítások módosítása