Miről üzennek a félmeztelen fotók?

2022. július 19. 07:42 - csajokespasik

       

               „A múlt lezárásához annyit fűznék hozzá, hogy nem lehet lezárni, mert a jelen arra épül, bocs. A múltad mindig az életed része lesz” – Amikor már otthonosan mozogsz a netes randik világában, óhatatlanul kialakul benned egy összkép: magadról és másokról ugyanúgy.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

 

24 éves nő vagyok. Nem idegen terep számomra az online randik világa, sőt, már kialakult bennem egy összkép, amit olyan kérdések formáltak, mint: - miről kíván üzenni egy férfi félmeztelen fotóval? - milyen választ vár valaki egy üres mondatra? - miért baj, ha rendesen megmondom az első levél és fotóváltás után, hogy nem? stb.

Van egy barátnőm, ő harmincas, és sokat panaszkodik nekem. Egyszer elárulta, hogy néha a pasija féltékeny, én meg félvállról azt mondtam neki, féltékenykedd vissza, ...-és akkor vége volt a beszélgetésnek, mert besértődött, hogy le akarom rázni, nem veszem komolyan a drámáját.        

       

               Azt akarom ezzel mondani, hogy aki ezt az egészet túl komolyan veszi, az nagyobbat fog csalódni, mint az, aki játékként fogja fel. Másvalaki abban hisz, hogy a függés adja a kapcsolat különlegességét, szerintem meg inkább a falait.

Tudom, hogy mindenkinek nehéz bevallania önmagának, ha mellényúl, de legalább ne magyarázza be magának, hogy ez mégis jó.

Nézegetem más nők adatlapját és elég sokat nevetek... „Kiüresedtem, de annyira arra vágyom, hogy újra átéljem a nagy boldogságot valakivel … valakivel, akivel kölcsönösen tiszteljük egymást.... legyen előzékeny, meg kedves, de bármilyen légy is, én elfogadlak... Romantikát szeretnék, légy romantikus, ...és azt is szeretném, hogy valakivel együtt élhessek, tervezhessek...és mindenkinek van múltja, de nem számít már.” - a múlt lezárásához annyit fűznék hozzá, hogy nem lehet lezárni, mert a jelen arra épül, bocs. A múltad mindig az életed része lesz. Tök jó lenne, ha le lehetne zárni, mint egy aknát, betont rá és annyi, jöhetnek a szép napok.

Én ha találkozom valakivel, már szeretek sok mindent tudni róla, de sokan belefáradnak a hosszú levelezésbe, amihez én azért ragaszkodom, hogy az első személyes talin legyen miről beszélni. Oké, hogy élőben is lehet, de sokan úgy vannak ezzel, hogy élőben nem jutnak eszébe dolgok, nem úgy jönnek elő a helyénvaló gondolatok. Az első randinak úgy van értelme, ha valamit már tudok a másikról. Páran ezt is furcsálták nálam.

Bocs, ha kicsit káosz, amit leírtam, de sok gondolat kavarog bennem, remélem, így is érthető, amit mondani szeretnék.          

 

 

21 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr8417886133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bordon 2022.07.19. 09:16:24

Alapvetően igaza van a hölgynek. Aki a saját múltja lezárásáról akarja meggyőzni a másikat, az valamit nagyon szégyell, titkol. Volt olyan csajom, aki azzal kezdte, hogy a múltja az nem számít, ahhoz semmi közöm, mindenki tiszta lappal indul az új kapcsolatban, ő se kérdez, én se faggassam. Persze már akkor tudtam közös ismerősöktől, hogy ő arabozott előtte. Nem arab nyelvtanulásra kell gondolni. Persze az arabok csak dugták őt, aztán elvárta volna, hogy erről ne legyen senkinek véleménye. Úgyhogy titkolta, mert hát úgy biztos nem lesz róla vélemény, ha az új balek nem is tud róla.

Azok a nők, akik kölcsönös tiszteletet várnak el a bemutatkozásuk alapján, valószínűleg bántalmazó kapcsolatban éltek korábban. Vagy őket bántalmazta a pasijuk, vagy ők a pasijukat, vagy oda-vissza.
A bemutatkozások árulkodóbbak, mint a megfogalmazójuk hinné.

Rubasov nertárs 2022.07.19. 09:26:45

Az első és legfontosabb kérdés, amit fel kell tenni veled kapcsolatban az az, hogy vajon mit keres egy fiatal smv-csúcson lévő nő a neten? Ugyanis kijelenthető, hogy egy kora 20-on éves legalább 4/10 szintet megütő, az útszéli kocsisnál egy fokkal kedvesebb és legalább egy kisiskolás kisgyermek értelmi képességeivel rendelkező nő IRL is kap annyi értelmezhető (!) ajánlatot, hogy játékos könnyedséggel talál magának férfit bármilyen célra.
Az, hogy 24 éves korod ellenére ott vagy a neten azt jelenti, hogy az előbbi hármasból legalább eggyel hadilábon álsz. Ez pedig jó eséllyel az utolsó pont:

"Én ha találkozom valakivel, már szeretek sok mindent tudni róla, de sokan belefáradnak a hosszú levelezésbe, amihez én azért ragaszkodom, hogy az első személyes talin legyen miről beszélni."

Kontrollmánia infantilizmussal párosítva egy olyan kombó, ami miatt IRL még a pattanásos Dezsőke is fejét vesztve menekül előled amint kinyitod a szádat. Azt helyesen kapizsgálod, hogy jó eséllyel a múltad is szerepet játszik benne, de a felnőtt lét egyrészt ott kezdődik, hogy megtanulok együtt élni a múltammal, másrészt néhány üzentváltásból el tudom dönteni, hogy van-e annyira szimpatikus a másik, hogy megér egy néhány órás találkát.

Konklúzió: netes társkeresés helyett felnőtté kéne válni, mivel egyedül nem ment/megy szakember (pszichológus) segítségével.

body_andras 2022.07.19. 11:32:35

@Rubasov et.: Szerintem a hölgy még mindig jobb lapokkal kezdi ezt a kört, mint azok, akik már a profilban leszögezik hogy az első üzenetben költő polohisztor trubadúrnak kell lenned, esze ágában sincs szexelni ha már előre nem döntötted el hogy őt fogod a tenyereden hordozni a következő száz évben, + van egy kutyája, minden képen vele pózol (annyira egyedül van évek óta hogy már kutya kell neki) és elsők közt említi az alapszabályt, hogy a kutyával alszik, ezt alázatosan fogadd el.
Ehhez képest, az hogy már társkereső üziban hajlandó a csaj megmukkanni, kíváncsi hogy mi a franc van veled, felkészülten akar randizni, nemcsak nézni mint hal a szatyorban, hát az minimum megsüvegelendő.
Válasz a kérdésre, hogy vajh' mit kéne látni a félmeztelen profilképeken: kétségbeesést aranyom, mert már ötletük sincs mi kell ahhoz hogy a gádzsik végre jobbra húzzák.

Lorrh 2022.07.19. 11:34:47

@Rubasov et.: ez végtelenül boomer hozzáállás. Ma már kb minden a virtuális térben zajlik, miért pont az ismerkedés ne lenne ott?

Azzal tisztában vagy, hogy a mai fiatal fiúkat mennyire nem tanította senki hogy az életben is lehet ismerkedni? Nagy részük az xboxába kuckózta be magát.

Rubasov nertárs 2022.07.19. 13:39:33

@Lorrh:

"ez végtelenül boomer hozzáállás. Ma már kb minden a virtuális térben zajlik, miért pont az ismerkedés ne lenne ott?"

Egy fiatal partiképes (kritériumokat lásd az első hozzászólásban) nőt ha pisztolyt tartasz a fejéhez sem fogsz arra rávenni, hogy bármilyen URL platformra regisztráljon. Ennek oka pedig az, hogy a netet már eleve megalázónak tartják a fiatal nők, hisz eleve azt látják, hogy a többi lány simán talál párt IRL is.

"Azzal tisztában vagy, hogy a mai fiatal fiúkat mennyire nem tanította senki hogy az életben is lehet ismerkedni? Nagy részük az xboxába kuckózta be magát"

A nők nem ezeket keresik, hanem a menő, hejjeess pasee-kat. Így aztán az, hogy a férfiak kb. 80%-át kitevő 4-6/10 Dezsőkék 24/7 az xboxszal kockulnak nincs jelentősége.

Rubasov nertárs 2022.07.19. 13:43:59

@body_andras:

Nyílván mindennél van lejjebb, de azzal, hogy még az értelmezhető férfiakkal sem hajlandó találkozni simán kivágja maga alatt a fát.
Itt az úgymond felkészültséggel a saját kontrollmániás infantilizmusát leplezi a posztoló, ami értelemszerűen URL sem bejövős.

_Amatőr_ 2022.07.19. 14:27:07

@Rubasov et.: Dehogynem regisztrálnak jó nők internetes társkereső platformokra!
Igaz ugyan, hogy nem ismerkedési céllal, hanem ego boost miatt.
Ezáltal megerősítést nyernek, hogy mennyire kapósak és még magasabbra helyezik az amúgyis egekben levő elvárásaikat.

Real_Time 2022.07.19. 14:52:29

@Rubasov et.: Hát inkább vegyen Xboxot minthogy kamu vagy ego booster női profiloknak írkáljon százszámra levelet havi húszezerért.

body_andras 2022.07.19. 14:53:12

@_Amatőr_: insta követőt gyűjtenek, mert azt hiszik egyszer majd influenszerinák lesznek.

Lorrh 2022.07.19. 20:36:23

@Rubasov et.: ezt én egy párhuzamos univerzumnak látok. Más világokban élünk.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.07.20. 06:22:42

@Lorrh:

"ez végtelenül boomer hozzáállás. Ma már kb minden a virtuális térben zajlik, miért pont az ismerkedés ne lenne ott?"

Remélhetően a szex még egy darabig IRL történik. Bár az Xboxszal kockuló Dezsőkék erről minden bizonnyal más véleményen vannak.

body_andras 2022.07.20. 08:21:35

@Kovacs Nocraft Jozsefne: csak idő kérdése és a szex is áttevődik open-world VR játékra. onnantól nem számít ha rondák vagyunk, mindenki a tökéletes testű avatárját viszi ki a "Piacra", megismerkedhet élete szerelmével aki mögött nem számít, milyen bányarém áll, és a VR-hoz csatlakoztatott szexjátékokkal félájultra elégíthetik egymást.

Rubasov nertárs 2022.07.20. 09:18:52

@Lorrh:

Fel kéne kelni az xbox mellől...

Sztravinszka 2022.07.20. 10:09:45

A múltat az érzelmeidben szerencsés lezárni. Jogos elvárás, hogy ne az exedbe legyél belezúgva, mert akkor nem marad hely a következő pasinak.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2022.07.20. 10:26:20

@body_andras:

Nem kicsit ide vág:

Gyertyán Ervin: A kibernerosz tündöklése és bukása

Nagyon régi könyv, könyvesboltban biztos nincs, de az nCore-ról letölthető.

#szájbergyerek# 2022.07.20. 14:00:22

Ez elég izzadságszagúra sikeredett.
Kezdetnek a kisasszonyka látszat felháborodása azon, hogy egyesek kockahassal próbálnak érvényesülni (de azért megmustrálja azokat).
Később azzal, hogy ő aztán nem randizik, amíg jó alaposan ki nem faggatja majdnem mindenről on-line a jelöltet (már ha akad olyan, aki hajlandó "küzdeni érte").

#szájbergyerek# 2022.07.20. 14:34:38

@body_andras:
Nekem úgy tűnik, hogy a kisasszonyka valamit rátartisággal próbál kompenzálni, ami szerintem nem áll jól neki (sem).

God Harald 2022.07.20. 16:44:30

@Lorrh: nekem is. De hiányzik már egy jó kis NFS…

Frh 2022.07.22. 11:18:41

Voltam társkeresőn, találtam is párt. Jelenleg a feleségem, kisfiunk van. Szóval lehet ott is találni, de eltarthat egy ideig, mivel tele vannak szellemi sérülttel. Lehet őket is dugni, csak nem kell beleélni magad, hogy ez egy kapcsolat.
Hogy miért tesznek fel félmeztelen képeket? Természetesen azért, hogy találjanak valakit, aki bukik erre.
Ha ír az ember társkeresőn egy lányra, 100-ból 5 válasz van, abból 3 elutasító, a maradék 2 tele van helyesírási hibákkal és olyanokat írnak, ami alapján nem akarsz velük találkozni. Szóval nem egyszerű.
De a IRL sem az. Sok csaj annyira felteszi a lécet, hogy nem lehet megugrani. Egyébként meg semmijük sincs, csak egy punci, az meg kevés. Arra nem lehet egy kapcsolatot építeni.
Mikor fenn voltam, arra jöttem rá, felesleges sokáig levelezni, semmi értelme. Egyetlen találkozás kiváltja az összes levelet és rögtön eldől, van-e értelme folytatni, mindkettőjüknek rokonszenves-e a másik. Ha megfigyelitek, manapság sokkal gyorsabb a tempó, az életritmus, nem ér rá senki tökölni. Még a filmeken is meglátszik. Nézzetek meg egy 1990-es meg egy 2020-as filmet. Na rögtön lejön, hogy sokkal gyorsabbak a történések, feszítettebb a tempó.
Ugyanez van a társkeresésben is. Senki nem ér rá hónapokig levelezgetni, aztán meg az első találkozáskor kiderül, hogy nem szimpi a másik. Kárbament idő.
süti beállítások módosítása