A látnok a randi után teletömte a fejét

2011. április 22. 08:07 - Panni CsP

„Összefutottam egy régi haverommal, és kiderült, ő is volt ennél a látnoknál már 3x az utóbbi 10 évben és idáig 90%-ban bejött, amit mondott” – vajon a sorsunkat olyan könnyedén lapozgathatja egy mágus, mint nagyanyánk a fényképalbumot? A következő sztori szerint igen. A hölgy kikérte egy jós tanácsát egy pasival kapcsolatban. A jövendőmondó szerint most olyan periódus előtt áll, amit jobb ha magányban tölt. A pasi tanácstalanul toporog a küszöbön és nem tudja, hogy csöngessen vagy ne. Most megtudhatod, mit rejt a jövő! Vagy mit nem…

 

Ezért a történetért dupla vascső jár nekem. Én férfi (37), Ő nő (38), mindkettőnket rendesen odaverte a sors a padlóhoz, ami a kapcsolatokat illeti. A neten ismerkedtünk meg, mert pillanatnyilag nem volt más lehetőségem a munkám miatt. A melón szerencsére most tudok változtatni, 7 év után, és időmilliomos leszek hamarosan. Én már 5 éve csak a lányomért élek, amin ideje változtatni, mert ez így nem mehet tovább. Ő meg az utóbbi években, csak a fiával foglalkozik, és nincs még túl az előző kapcsolatán teljesen, aminek 1 éve lett vége. A társkeresőre is csak a kolléganői unszolására lépett fel. Az biztos, hogy emberileg nem találkoztam még hozzá foghatóval, elképesztően kedves, őszinte, vannak elvei, bizonytalan és bizalmatlan is. Már túl vagyok 2-3 határozatlan NEM-en meg egy randin, ami egész jól sikerült mindkét oldalról nézve.

De mindig csak újabb kifogások jöttek, nincs ideje a gyerek miatt, sokat gondolkozott, és még nincs felkészülve egy új kapcsolatra. És akkor jöjjön egy hihetetlen rész: A randi után volt egy látnoknál, aki teletömte a fejét mindenfélével, hagyja a netes társkeresést stb. (másnap törölte is magát). Aminek a végeredménye az lett, hogy megerősítette benne, hogy most egyedül jó neki. Azon a héten pont összefutottam egy régi haverommal, és kiderült, ő is volt ennél a látnoknál már 3x az utóbbi 10 évben és idáig 90%-ban bejött, amit mondott. Hát egy kicsit ledöbbentem tőle. Azt még elhiszem, hogy valaki lát egy valószínű életutat, de az ember a sorsát saját maga alakítja. Pillanatnyilag fél éve már a széllel szemben haladok a problémáim megoldása érdekében, és egész jól működik, csak akarni és tenni kell érte. "Egyetlen bizonyosság van az életünkben, az pedig a karma törvénye. Minden más, a sors, a véletlenek, az eleve elrendelések, az istenségek - csak bizonytalan hitelvek, amelyek nem adhatnak szilárd támpontot az életünkben." Nem szívesen engedném útjára, mert ritkán találkozik az ember olyannal, aki az első perctől teljesen megfogja, látatlanul is. Nekem meg vissza kell most fognom magam takarékra, mert időre van szüksége az észheztéréshez. A telefont még felveszi, és egész jókat lehet vele beszélgetni. Eléggé érződik a hangján, hogy nagy "tehertől” szabadult meg mostanában. Nem tudom érdemes-e, de még egy kicsit biztos próbálkozok nála, pedig a józan ész mást diktál. Várom az építő kritikát, és véleményeket. Köszönöm: Attila

 
309 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr612846655

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mi kell a nőnek? 2011.04.22. 08:54:13

Mennyire népszerű téma ma a női-lét, férfi-lét!  Hogy a hagyományos nemi szerepek jók-e, vagy elavultak, hogy házimunkázzon-e többet a férfi, legyen-e több női politikus, hogy az étteremben, ha a férfi fizet, az gavallérság, vagy a férfiuralom beb...

Trackback: Érdemes grafológiai elemzést kérni vőlegényemről? 2011.04.22. 08:53:59

Érdemes grafológiai elemzést kérni egy grafológustól, ahhoz hogy többet megtudjak a vőlegényemről? Kedves Levélíró! Én inkább javasolnám, hogy beszélgessenek sokat, tapasztaljanak meg együtt minél többféle élethelyzetet: higgye el, ezekből sokkal jo...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kytia 2011.04.22. 13:15:06

@Muha: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Semmi tisztességes jegyed nincs???:DD Pedig az aszcendensedben még bíztam.:DD

Még szerencse, hogy nem tudom az aszcendensem. Ha kiderülne, hogy az is bak, felkötném magam.:D

fumerin 2011.04.22. 13:19:42

@Kytia: Én is ma kerestem meg:D
Ne izgulj, a vontatókötelemből van kettő is, hacsak ez a baj! :D

Dökvín 2011.04.22. 13:20:11

hu.ezo.tv/cikkek/aszcendens-kalkulator.html

horoszkópot meg aszcendenst is kidobja az érdeklődőknek, imént leltem :) most már végre én is tudom a sajátomat :D

Amúgy ezo-tv, LOL

Kytia 2011.04.22. 13:22:21

@csupasz gőte: Khösssz. Megnyugtattál.:D

fumerin 2011.04.22. 13:24:42

@Kytia: Én segítek a bajba jutottakon! Nem szeretem, ha az emberek feleslegesen szenvednek! :D

Muha 2011.04.22. 13:26:36

@Kytia: de. matekból ötös voltam. :D

Muha 2011.04.22. 13:27:21

@Kytia: akkor legyen mondjuk az aszcendensed neked is 'AZ' :DDDD

Dr. Jula Watson 2011.04.22. 13:27:42

Én meg csak azt tudom, hogy éjjel születtem, nagy titokban. :D Azóta vagyok éjszakai ember. :)

Father Justice (törölt) 2011.04.22. 13:28:04

@kiscickány: Ez a kalkulátor nem jó, hibás aszcendenst ad ki. :)

Dr. Jula Watson 2011.04.22. 13:28:35

@csupasz gőte: Nekem van kötélből egy egész raktárnyi. Vegyétek, vigyétek! Ócsóért adom :D

fumerin 2011.04.22. 13:31:46

@Dr. Jula Watson: És valami stabil tartó hozzá?:D Háááát nem vagyok én kígyóbűvölő! :D

Kytia 2011.04.22. 13:32:54

@Muha: Mit képzelsz, soha! Én elhatárolódom ATTÓL. Tisztességes aszcendenst nekem!!!:D

Dr. Jula Watson 2011.04.22. 13:36:25

@csupasz gőte: Erős fát lehet találni bárhol :D

@Kytia: Mondjuk egy kos? Szép párosítás lenne :D

Dr. Jula Watson 2011.04.22. 13:39:52

További szép napot, kellemes hétvégét, és boldog nyulat!

Cateran 2011.04.22. 13:59:10

@JOKKA21:

Meg a ferfiak..ez a kozmosz egyik alapigazsaga, de milyen apropobol sikerult erre a kovetkeztetesre jutnod?:)

Madpapa 2011.04.22. 14:12:58

Attila!

Úgy is azt csinálsz amit akarsz. Nyilván a hosszú 'remete' élet után már eléggé ki vagy éhezve egy kapcsolatra. De azt gondolom, hogy az, aki jóshoz jár az eléggé bizonytalan önmagában és szükséges neki az útmutatás. Ha ilyen támogatásra vágyó nőre akarsz akkor is, amikor a lila köd ( értsd kangörcs ) elmúlt, akkor hajrá. Erőlködj még egy sort önmagad megnyugtatására. De lehet, hogy csak illúziókat kergetsz. Te látod az egészet úgy ahogy. Időtöltésre úgy tűnik jó vagy te is.

Father Justice (törölt) 2011.04.22. 14:26:35

Így aztán most, hogy mindenki távozott, következhet a megfejtés.
Ahogy már páran rávilágítottak: ha a hölgyet komolyabban érdekelnéd, nem egy látnok véleménye és jóslatai határoznák meg a hozzád való viszonyát, hanem az a kép, ami kialakult benne rólad, és hogy el tudja-e képzelni a jövőjét veled (veletek). A lényeget pedig - hogy miért nem érdekled komolyabban -, jónéhány egyedülálló, 30 és 40 közötti, egygyermekes anyukát ismerve és a posztban ismertetett tényezőket is figyelembe véve nem nehéz kitalálni: sajnos neked is van gyereked. (Persze lehetnek még más okok is, de ez önmagában is a nulla környékére tolja az esélyeidet.)

Egészen addig, míg van rá hangyafasznyi esély, hogy gyermektelen férfit tud biztosítani pótapukának a saját porontya mellé, az egyedülálló apukákat legfeljebb talonban fogja tartani. A jelek szerint veled is ezt teszi: nem enged közelebb, de nem is ereszt. Konkrétan leírtad, hogy az időd javarészét a lányod, az övét pedig a fia tölti ki. Ha egy családdá egyesülnétek, ez annyiban változna, hogy immáron egymás gyerekeivel is foglalkoznotok kellene, tehát az ő részéről csöbörből vödörbe szituáció állna elő. Ráadásul az sem biztos, hogy mindenki megszeretne és tökéletesen elfogadna mindenkit ebben a konstrukcióban. Ha ehhez még hozzávesszük az elvarratlan szálakat is az exével, sajnos nincs is miről beszélgetni. Saját szavaiddal élve: már így is túl sokat haladtál a széllel szemben. Ideje továbblépni.

fumerin 2011.04.22. 14:37:47

@Father Justice: Egy igazi anya nem csak a saját gyermekét képes szeretni, hanem azét a férfiét is, akit szeret. Ez fordítva is igaz.
Amit viszont én gondolok az az, hogy a nőnek esze ágában sincs feladni a függetlenségét, nem akarja kitenni egy új kapcsolatnak a gyermekét, magát mert már tudja, hogy mivel jár az együttélés.
Úgy érzem, hogy egy gyermekes anyának sokkal egyszerűbb együtt élnie egy olyan férfivel, aki tudja, hogy mivel jár a gyermeknevelés. Ráadásul itt nem kicsi babákról van szó, ami megint csak arra mutat, hogy nem akar a nő sem pótaput, sem plusz két kosztost, mosatlant...
A jóshoz futás, meg a hasonló agymosó szarok pótcselekvések, és egyben magyarázatok is azoknak, akik nem képesek belátni, hogy elcseszték az életüket, vagy ha mégis felismerték, akkor ezektől várnak csodákat ahelyett, hogy tennének valamit a saját boldogságukért.
És ezért a posztoló férfinek a legjobb tanács, ami adható: felejtse el ezt a nőt, mert nem férfire van szüksége, hanem egy vállra, ahol az élete eddigi sérelmeit az élete hátralévő részében kibőgheti. Az energiáit fordítsa a saját gyermekére és majd talál valami normális nőt, aki nem jajong a sorsán, nem kókuszpókuszokkal akar megoldást találni, hanem megharcolja azt, azokat az élethelyzeteit, amit kap. És ezt lehet mosolyogva is tenni.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.04.22. 14:53:15

Na, elmegyek ebédelni és teleírtok 2 A4-es oldalt! Ez az EZO TV-s izé nekem is más aszcendenst dob ki. Szerintük kos.

@Dr. Jula Watson: Röhöghetsz! :) Az egyik volt kolléganőm tanult asztrológiát, de nem ilyen Sztory magazinosat, hanem olyan jó kis kördiagrammosat (vagy mittoménhogyhívjákaztazizét). Mikor oda kerültem a céghez megkérdezte, hogy nem bánnám-e ha megcsinálna a horoszkópomat. Elkészítette, aztán elmondta miket lát benne, nagyon érdekes volt. Megmondta, hogy a horoszkóp szerint milyen területen érdemes dolgoznom, mit tanuljak, milyen a viszonyom a szüleimmel, milyen az anyagi helyzetem. Megmondta pl: hogy meghalt az Anyukám, azt is, hogy Apámmal olyan negatív fényszög van közöttünk, hogy soha nem leszünk igazán jóban. Szóval nem csak olyan dolgokat mondott el, amire ráérez valaki. Semmit nem tudott rólam. Anyu halála volt, amit először kokrétan megmondott és leesett az állam. A későbbi nagyobb eseményeket nagyjából be tudja lőni. pl: az összeköltözésünk a párommal pont abban az évben és hónapban lett, mint amit mondott. Érdekes volt! Nem terveztem egyáltalán. Nem hiszek benne mélyen, de mikor szar időszakom van, akkor meg szoktam kérni, hogy nézze meg mik várnak rám. Aztán majd alakul a dolog magától. Igazából eddig minden bejött amit mondott, de nem tulajdonítok neki akkora jelentőséget, csak azért nem csinálok másképpen valamit, mert ő mondja. Érdekesnek tartom, van benne valami.

Father Justice (törölt) 2011.04.22. 14:55:30

@csupasz gőte: Sajnos erre muszáj darabonként reagálnom. :)

"Egy igazi anya nem csak a saját gyermekét képes szeretni, hanem azét a férfiét is, akit szeret. Ez fordítva is igaz."

Természetesen. De mindaddig, míg lát rá esélyt, hogy beújíthat gyermek nélküli férfit is összeköltözős állandóra, nem biztos, hogy túl közel akar kerülni egy olyanhoz, akinek már van, és egyedül neveli. Vagyis ez a gondolat egyáltalán nem üti azt, amit felvázoltam.

"Amit viszont én gondolok az az, hogy a nőnek esze ágában sincs feladni a függetlenségét, nem akarja kitenni egy új kapcsolatnak a gyermekét, magát mert már tudja, hogy mivel jár az együttélés."

...mivel jár az együttélés KIVEL? Ugye, hogy ugye? :) Ha a posztíróval normálisabb együttélést vizionálna, mint az exével (plusz a posztíró gyermektelen lenne), szerintem nem tözsölögnének már fél éve.

"Úgy érzem, hogy egy gyermekes anyának sokkal egyszerűbb együtt élnie egy olyan férfivel, aki tudja, hogy mivel jár a gyermeknevelés."

Ha az ő gyerekét nem kell nevelnie - például mert azt az anyja neveli, ahogy az lenni szokott - valóban főnyeremény lehet egy ilyen férfi. De ha már az ő porontyát is be kell vállalnia, mindjárt más színezete van a dolognak. Ehhez a verzióhoz képest a konkrét nő szempontjából az is jobb, ha a férfinek nincs gyereke: egy ekkora korú gyereket pelenkázni már nem kell, a széltől is óvni nem kell, minden másba meg ösztönösen belerázódhat idővel.

"És ezért a posztoló férfinek a legjobb tanács, ami adható: felejtse el ezt a nőt, mert nem férfire van szüksége, hanem egy vállra, ahol az élete eddigi sérelmeit az élete hátralévő részében kibőgheti."

A kettő nem zárja ki egymást. Szüksége lehet erre is meg arra is, de Attila itt valószínűleg csak a váll szerepét töltheti be. Persze ha X ideig nem jön el az a férfi, akiben Gizella optimális pótapukát lát, elképzelhető, hogy mégiscsak Attila lesz a befutó. De ebben az esetben nem lesz fenékig tejfel az újonnan felálló kiscsalád élete, az teljesen bizonyos.

Father Justice (törölt) 2011.04.22. 15:00:33

@Bundabandi: Az EZO TV-s ascendens kalkulátor a 24 órát két órás intervallumokra osztja, és aszerint dob ki 1-1 eredményt. De ez nem így működik, mert földrajzi helyenként eltérő, hogy a Nap melyik jegyben hány órát + percet tartózkodik naponta. Ezért szükséges a születési hely megadása is.
Használd ezt: www.0800-horoscope.com/birthchart.php
A "kördiagramot" hívják birth chart-nak.

fumerin 2011.04.22. 15:06:31

@Father Justice: Akkor is az lett a végső konklúziónk, hogy el kell felejtenie ezt a nőt. A nőnek nem kell jelenleg Attila. Talán a nőiességének a "legyezőfiújának" tartja a posztolót.
Közel a 40 évhez nem nagyon fog találni magának egyik fél sem gyermektelen partnert. Nagyon ritka, akinek ebben az életkorban még nincs. Akinek meg nincs, az már nem is biztos, hogy elviselne egy idegesítő kamaszt (kb. akkora gyerekek lehetnek).
Álmodozni lehet mindkét félnek, az nem tilos, de ebből a kapcsolatból semmi nem fog kialakulni, vagyis semmi jó.

Joe69 2011.04.22. 15:09:15

@Father Justice:
Én pont fordítva tapasztalom. Egyedülálló, gyermektelen férfiként vagyok esélytelen az ilyen nőknél. Bár soha nem mondom, de ha rákérdeznek, nem tagadom le, hogy szeretnék utódot. És akkor jön ugyanaz a litánia: ha már van 1-2 gyerek , 5-15 évesek, akkor azt mondja: ő már végigcsinálta szarospelenkázást, stb., nem kér belőle többször, ráadásul a bébizés csak zavarná a nagyobb gyerekeket, akiknek az iskolai előmenetelére, stb. kell figyelnie. Úgyhogy inkább olyan pasit keresne, akinek kb. az övével hasonló korú gyerekei vannak. Na persze, annál meg forrásmegosztási gondok lehetnek, hacsak nem pénzes pasas.

Ha meg csak dugásról van szó, arra jobb a szomszéd fiatal srác. Vagy a nős főnöke, az ígérni is tud valamit cserébe.

ati2 2011.04.22. 15:09:24

Sziasztok köszönöm mindenkinek a véleményét!

Pár dolog ami kimaradt a posztból:
- Az Ő összes rokona 90 km-re lakik, így nincs kihez rakni a 8 éves gyereket, még egy randi idejére se.
- Randi előtt volt az első NEM, hogy nincs ideje + sok rizsa, de azért mégis eljött később.
- Nem igazán keres senkit, épp ebben az egyedül is jó fázisban van. Ami baromság, de ezt mindenki tudja itt.
- Nem bonyolult személyiség, simán átlátok rajta, csak mint írtam irgalmatlanul bizonytalan magában és tudat alatt fél szerintem a változásoktól.
- Elsősorban a gyerek a kifogás magának, mert nem néz szembe a megoldandó problémával. A jós/látnok meg felrakta az i-re a pontot.
- Hogy normális esetben emberileg milyen, abban meg megerősítettek a cégétől is ismerősök, és nagyon jókat mondtak róla.
- Nem az a lenyúlós, színészi hajlamokkal megáldott típus, az az ex-em :)

- Nekem elég volt egy "taktikai teherbeesés", hogy tudjam kitől nem akarok többé semmit, utána még volt 2 emberileg nagyon súlyos húzása is. Csak elhatároztam, hogy 5-6 éves koráig mindenképp a lányom mellett leszek minden nap, hogy legyen normális gyerekkora. Persze az első 1 év nálam is olyan volt, hogy nőt soha többet nem akarok látni :)
- Én sem azonnal várom el tőle, hogy döntsön, és elég határozott vagyok abban, hogy kitől és mit akarok.
- 5+ év kihagyás után nekem se se sürgős a dolog, csak fontos. Lassan 3 hónapja húzódik ez már...
- Egy határozott NEM után azonnal lépek, mert akkor nincs értelme, de még mindig csak kifogásokat látok.

Ha van valakinek egyéb kérdése szívesen válaszolok.

fumerin 2011.04.22. 15:17:27

@ati2: Egy válás után nem tudom, hogy mennyire tenne neked is jót, ha egy érzelmileg labilis nőt kéne a nyakadba venni.
Kifogásokat lehet találni, a gyerekkel vagyok az mindig bejön, meg persze az olyan hihető.
Egy kéretlen tanácsom azért van: felejtsd el a hölgyet, mert Téged is csak gyengítene és neked most inkább a boldogságot kéne erősítened. Ez a kiszemelt alany nem a legmegfelelőbb erre a célra.
Én is váltam, több gyermekkel, de megtaláltam az életem. Nekünk jól működik a patchwork családmodell, de ehhez meg kellett találni a megfelelő partnert. És nem siettem el semmit ;)
Kitartást és sok sikert kívánok az életedhez!

Father Justice (törölt) 2011.04.22. 15:17:34

@csupasz gőte: Legyezőfiú szerepkörre általában max. 30 éves, jó kiállású férfiakat használnak, de velük általában szex is van. Ettől persze a végső konklúzió még ugyanaz. Jöhet a sör! :)

@Joe69: Nem egyedülálló, gyermektelen férfiként vagy esélytelen ezeknél a hölgyeknél, hanem olyan egyedülálló, gyermektelen férfiként, aki SAJÁT utódot szeretne TŐLÜK. Baromira nem mindegy. Ha határozottan kijelentenéd, hogy bizony eszed ágában sincs saját gyerekben gondolkodni, bátran igénybevennék az erőforrásaidat, abban biztos lehetsz. :) De ahogy fumerin is írta, 40 környékéről már sanszosan csak olyan férfiak közül tallózhatnak, akiknek szintén van gyereke. Akkor viszont már nem földtől elrugaszkodott keresési feltétel, hogy legalább legyenek hasonló korúak a gyerekek..

Csakdugásra viszont valóban ezt a két típust favorizálják - egyetértünk.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.04.22. 15:20:22

@Father Justice: Itt is kos az aszcendensem. Akkor lehet, hogy rosszul emlékeztem... Mert a legtöbb bolygóm a szűz csillagképben van és lehet, hogy arra mondta anno. Régen volt már! :D De ez egy jó kis kalkulátor!

Joe69 2011.04.22. 15:21:00

@ati2:
Női sajátosság, hogy nincs határozott nem. Először is azért, mert mi, pasik, valamiért azt hisszük, hogy nincs. Másrészt mert minden nőben van valami exhibícionizmussal kevert szadizmus: élvezik, hogy kepesztenek értük, hogy időt, energiát, pénzt, sőt érzelmeket pazarolnak értük, még ha általában az első 3 másodpercben eldöntötték, hogy nem. Ezért a NEM-et általában a kifogások sorozata helyettesíti.

fumerin 2011.04.22. 15:22:39

@Father Justice: Ha erre jársz, akkor kapsz a hűtőből, akár kettőt is!
(az egyiket a sárkány adja majd)
:D

ati2 2011.04.22. 15:25:38

@Joe69:
Ebben tévedsz, van határozott nem, már volt részem benne egy másik hölgyel :)

fumerin 2011.04.22. 15:26:27

@Joe69: Ez mekkora baromság!

Ha az életem úgy alakulna, hogy megennn egyedül maradok, és csak gyermektelen férfit találnék, ugyan szülnék neki is, ha ez lenne a kívánsága.
Amit írsz az egy sztereotípia és nem minden nőre húzható "mez".

Father Justice (törölt) 2011.04.22. 15:28:11

@Bundabandi: A Kos sokkal hihetőbbnek tűnik. Talán a leghihetőbbnek. :)

ati2 2011.04.22. 15:30:53

@csupasz gőte:
Igazad van, hogy egy érzelmileg labilissal nem jó, és lépni kell. De 2 hónap alatt kimászott a depresszióból egy kis segítséggel, kap még 2-3 hónapot, hogy észhez térjen. Ha nem akkor lapát természetesen...

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.04.22. 15:33:26

@Bundabandi: Ez tényleg én vagyok. Rám ismertek? Ezek a legjellemzőbbek:

Mars in Virgo
Efficiency, deftness, flexibility, diligence but also ingenuousness.
Weaknesses: she can easily boil over and can get angry over a small detail that gets in the way .

Sun in Gemini
She is an opportunist. She can express herself easily and learns quickly. She is welcoming and gentle. She likes travel and intellectual work.
Weaknesses: a changeable and diffuse nature. Wastes energy by doing too many things. She lacks persistence in achieving set goals.

Sextile Venus - Mars
She is amorous, not a peaceful and calm lover but a passionate one with a strong temperament. She is demonstrative in love, and likes healthy pleasures. She enjoys life to the full.

Square Sun - Mars
She is violent, impulsive. She throws herself headlong into situations without ever thinking of the consequences of her actions. This can cause a lot of problems. She cannot stand still and channels badly the energy which she possesses.

Father Justice (törölt) 2011.04.22. 15:33:35

@Joe69: Sok nőnél tényleg így megy ez, de azért valóban nem univerzális a jelenség. Másrészt azok a nők, akiknél így megy ugyan, de az adottságaikból adódóan elég nagy halmazból válogathatnak, lazán mondanak NEM-et is a szinten aluli érdeklődőknek. (Vagyis ha A kategóriás jelentkező/jelölt is van bőven, a B kategóriásakat szemrebbenés nélkül küldik el.)

Joe69 2011.04.22. 15:35:39

@ati2:
Gratulálok, végre egy karakánul kirúgott férfikolléga:))

@csupasz gőte:
Nem minden nőre húzható mez, de sokakra. Nem szülőgépek, ugyebár, mondják öntudattal. A szarospelenkázásból pedig a többségnek egyszer is több mint elég. Igaz, sokan erre azt mondják, hogy erre az a megoldás, hogy kőkeményen 50.0%-ig a férfiaknak is be kell szállniuk minden ilyesmibe, beleértve a szarospelenkázást is. Szerintem azonban akik ezt stopperrel mérnék, azok ugyanúgy állnának hozzá, még mindig azt mondanák, hogy a pasinak jut a dolog könnyebbik és kellemesebb része.

Father Justice (törölt) 2011.04.22. 15:38:00

@Bundabandi: Ami egy blogon kiderülhet ebből, az jellemző.

"She is demonstrative in love, and likes healthy pleasures."

Erről viszont csak akkor tudunk nyilatkozni, ha a legközelebbi lakodalomra egy tetszőlegesen kiválasztott szépfiúval mész el a blogról - ha a barátodat úgysem érdekli az ilyesmi. :)

fumerin 2011.04.22. 15:38:30

@Bundabandi: :D
Hááát elég temperamentumos vagy, annyi szent! :D
De nem ismerlek még minden területen, hogy erre rábólintsak:D

fumerin 2011.04.22. 15:40:59

@Joe69: *legyintés*
Én más kövületből származom, mint a nagy többség :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.04.22. 15:41:22

@ati2: Helló! :D Én úgy gondolom, ha ilyen nehezen számta rá magát a randira és a gyerekkel takarózik, akkor nem nagyon akart/akar veled találkozni. Női fejjel gondolkodva ez ugrik be elsőnek, hogy jó veled dumálni...de! Simán lehet, hogy tényleg nem keres most senkit, nekem is volt ilyen időszakom. Jó volt egyedül, akkor az kellett. Szerintem nem áll még készen egy új kapcsolatra. Ha úgy érzed, hogy ő kell neked, akkor maradj egy olyan személy az életében, akihez mindig fordulhat, akivel beszélgethet, elmondhatja ha valami bántja. Ha érez valamit irántad, akkor meg fognak erősödni az érzései, csak legyél ott neki. Szerintem. De én magamból indulok ki. Nálam ez lenne a járható út.

ati2 2011.04.22. 15:42:42

@Joe69:
A vicc, hogy 7 évre rá találkoztunk, és mesélte, hogy azért várt vissza :) Azóta is barátok vagyunk, időnként jókat borozgatunk, ha épp nincs egyikünknek se senkije...
Én azért szeretem, meg becsülöm, ha egy nőnek vannak elvei meg gerince :) A többi úgyis csak csúszómászó féreg...

Madpapa 2011.04.22. 15:43:57

@ati2: a hölgy attól tartok olyan fázisban, hogy önmaga nem tudja eldönteni mit akar. A jós is ezt példázza. Vívódik. Válassza a menekülést ( gyereknevelés ) vagy válasszon téged? Mivel te úgy tűnik határozottabb vagy mert tudod mit akarsz, könnyen sülhet ez el rosszul. Ha erőlteted, arra be fog pánikolni, nemet fog mondani, te kirúgod. Ergo máris bejött a jós jóslata. Tehát a jós valószínű azt látja, hogy ingadozik és egy ilyen helyzetben a reakciója az lesz, amit 'megjósolt'. Ennyit a jóslásról.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.04.22. 15:45:57

@Joe69: Van határozott nem. Amit ti férfiak nem értetek meg, nagyon sokszor. Ezért kell utána kifogásokat találni, mert a NEM-et nem fogjátok fel!

Father Justice (törölt) 2011.04.22. 15:50:08

@ati2: @Bundabandi: Igaz, ez jó kérdés:

"Már túl vagyok 2-3 határozatlan NEM-en.."

Mitől tűnt határozatlannak az a 2-3 NEM? Ha attól, hogy kicsit halkabban mondta, mint egy tűzről pattant - például Kos aszcendensű - menyecske mondta volna, még lehetett ugyanolyan határozott. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.04.22. 15:51:28

@Father Justice: Jaj, ne is mondd! Most hívtak meg a héten egy esküvőre minket! :D Már puhítom, de nehezen megy... Viszont ez itt lesz helyben, pár kerülettel arrébb, hátha sikerül meggyőznöm. De már gyártja a kifogásokat: nincs is normális nadrágom és ingem, senkit sem ismerek ott blablabla!

Joe69 2011.04.22. 15:51:50

@Bundabandi:
"Ha érez valamit irántad, akkor meg fognak erősödni az érzései, csak legyél ott neki. Szerintem. De én magamból indulok ki. Nálam ez lenne a járható út."

Tisztességes hozzáállás, de így fokozódik le a férfiember nyomorult lelki szemetesládává. Erre szoktam azt mondani, hogy erre ott vannak a barinők, a barátok, a legjobbak pedig e célra a meleg pasik. De egy olyan férfit, aki - hát valljuk be - alapból azért dugni szeretne, ezért kezdte az egészet - így tartani , és elvárni tőle, hogy így álljon készenlétben , aljasság. Bizony ! Én is sokat játszottam ezt, de mostanában azt mondom, én bizony nőt akarok, nem egy két lábon járó problémahalmazt, aminek a megoldása nem rám tartozik. Úgyhogy passzé ezerrel.

Joe69 2011.04.22. 15:53:57

@Bundabandi:
Ha a NEM-et nem NEM-nek mondják, akkor nyilván NEM értjük meg.

ati2 2011.04.22. 15:55:49

@Bundabandi:
Pont ez van, csak még a "Jó volt egyedül, akkor az kellett. Szerintem nem áll még készen egy új kapcsolatra." résznél tart.

Azt meg tudom, hogy a 2,5 hónap alatt mással még randizni se ment el. Egyébként képtelen hazudni, mert ellentétes az elveivel. A honvédségnél megtanultam, hogy kell hazudni, ha rá van kényszerítve az ember. Meg azt is látom elsőre, ha valaki hazudik. Sőt a vicc, az hogy, ha az ex-nek igazat mondok, azt mondja hazudok, de ha hazudok simán elhiszi :)
Nálam meg az az elv, hogy csak annak hazudok, aki nekem is hazudik. Hazugságokra, meg nem lehet építeni semmit...

Father Justice (törölt) 2011.04.22. 15:58:52

@Bundabandi: Van normális nadrágom, normális ingem is akad egy pár, és én sem ismerek ott senkit! Ez már önmagában is +66% lenne az én javamra, de itt igazából az ismeretség hiánya sem hátrány! Ha ugyanis sem a barátod, sem én nem ismerek ott senkit - vagyis vélhetően egyikünket sem ismer senki - akkor simán azt hihetik, hogy én vagyok a barátod! Most hozzátehetném, hogy ráadásul táncolni is tudok, de arra már azt mondanád: ez túl szép, hogy igaz legyen! Pedig tényleg! Ha nem sikerül meggyőznöd őt, csak szólj nekem! :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.04.22. 15:59:04

@Joe69: Na, de ennek a nőnek sok problémája van, azokból ki sem lát. Amíg nem oldja meg valamennyire, tutira nem a dugáson fog járni az esze. Azért írtam, ha valóban ő kell neki, akkor talán ez a járható út a szívéhez. Sokat jelent ám, ha van kire támaszkodni és erre nem mindig jó egy barátnő, kell a férfi. Ha csak dugni akarsz, akkor erre is vannak megfelelő személyek. Ha kapcsolatot akarsz, akkor ne hangoztasd, hogy alapból dugni akarsz...

Joe69 2011.04.22. 15:59:48

@ati2:
Én se vagyok mai gyerek , és én is katonaként tanultam meg profi módon hazudni. De egy csaj bármikor, ismétlem bármikor leiskolázhat bennünket e téren..és ha jól értem, 2.6 hónapja még randizott mással ?:))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.04.22. 16:03:10

Na, mennem kell! Sok piros tojást nektek fiúk. Locsolni ne küldjetek senkit hozzám!

fumerin 2011.04.22. 16:03:28

@ati2: Ha neked megfelel ez a helyzet, hogy egy életerős nő nem kívánja a férfit, akkor lelked rajta, várj rá még vagy 5 évet.
Hiába mond neked igazat, ha egyszerűen a nő hiányzik belőle és csak anya akar maradni!
Ebben is elveszettnek látom az egyensúlyát.
Szégyen, nem szégyen, de én a szexuális életet is fontosnak tartom a férfi-nő kapcsolatban, és bele döglenék, ha hónapokig csak ábrándoznom kéne arról,aki egy karnyújtásnyira van csak tőlem.
Látod? Nem egészséges ebben sem. Legalábbis az én nézeteim szerint.

fumerin 2011.04.22. 16:11:56

Engem is hííí a természet!
Mindenkinek kellemes ünnepet kívánok!

Joe69 2011.04.22. 16:13:11

@Bundabandi:
Természetesen nem hangsúlyozom, hogy alapból dugni IS akarok, de elvárom egy felnőtt, normálisan gondolkodó, egészséges lelkű, tisztességes nőtől, hogy ha közeledem hozzá, teljes mértékben legyen azzal tisztában, hogy mint minden férfi, én is erre törekszem, és az esetleges kapcsolatépítés további fokozatos fázisait ezen tény nyilvánvaló tudatában végezze, és amennyiben úgy döntene, hogy pszichológiai-biokémiai és egyéb inkompatibilitás miatt ez részéről nem vállalható, egyértelműen szakítsa meg a kapcsolatépítést, és ne használja tovább anyagi és erkölcsi erőforrásaimat és időmet, amelyeket a kapcsolatépítésre befektettem, és ne próbálkozzék azzal sem, hogy a komolynak induló kapcsolatot úgynevezett "legyünkbarátok"-státus bevezetésével stabilizálja, ami a legtöbb esetben a fent említett erőforrások további érdemtelen kihasználása szándékát jelenti részéről.
:))))))))))))))))))))))

tőzegmalac 2011.04.22. 17:00:40

látnok
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Cateran 2011.04.22. 17:02:04

@csupasz gőte:

Hehh egyreszt miert lenne szegyen?:) Masreszt a szexualis egyuttlet 1 jolmukodo parkapcsolat 1ik alappillere (minden mas velemeny suket duma...uff, en beszeltem:D)

Masreszt Madpapa irta, hogy "a hölgy attól tartok olyan fázisban, hogy önmaga nem tudja eldönteni mit akar. " Hat..szerintem egyreszt ez az allapot a szuletesuktol halalukig tart, (;P) masreszt meg talan van nemi fogalma rola, csak kockaztatni nem mer (1-1 komolyabb kapcsolat utan ra se neztem a nokre, nemhogy azon agyaljak, hogy uj baratno)
Bar az is igaz, hogy not leginkabb 1 masik no tud a legjobban megitelni:) Nagyon mas a 2 nem hozzaallasa a legtobb dologhoz (tekintsunk el a "jobb a bekesseg" alapu bologatastol es az "igen dragam" szintu helyeslesektol:D)

Cateran 2011.04.22. 17:08:29

@ati2:

Hmm no offense, de ne legyenek illuzioid:) Az, hogy nem szereti a hazugsagokat es hazudozast, meg nem jelenti, hogy nem is tud...sot! 1 no akkor, ugy es azt kamuzik amit akar, meghozza ugy, hogy akkor is elhiszed, ha tudod, hogy nem igaz:)

ati2 2011.04.22. 18:45:23

@Father Justice:
Nem az a lényeg mit mond egy nő, hanem, hogy milyen hangsúllyal, mondja. Pl. egy randin a teszt kérdéseknél, amik számára fontosak, teljesen megváltozik a hangnem, izgatottabb állapotba kerül. Figyelj oda jobban legközelebb és észre fogod venni, és közben ne a melleit bámuld, mert akkor esélyed sincs :) Az meg elég határozatlan NEM-nek számít, ha másnap már jókat nevet a telefonban, és el is felejtette mit mondott előző nap.

Ezért páran biztos megköveznek, de én azt vettem észre, hogy egy nő nevetéséből meg lehet tudni milyen az ágyban:
- aki őszintén vidáman tud nevetni -> az jó az ágyban is, elengedi magát.
- aki visszafogottan/görcsösen nevet -> mint egy darab fa, brrrr

@csupasz gőte 2011.04.22. 16:03:28:
Hidd el eléggé megviselték az előzmények, de nem akarom kiteregetni a dolgait. Nem várok rá 5 évet, mert nincs értelme. 2-3 hónapon belül, észhez kellene térnie...

Cateran 2011.04.22. 17:08:29:
Persze egy nőnek akkor kell hinni, amikor ló legel a sírján :)
De attól még simán ki lehet deríteni mikor hazudik, csak figyelni kell az ellentmondásokra.

Még egyszer köszönöm a véleményeket!
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!

ati2 2011.04.22. 19:00:20

@Madpapa:
Teljesen jól látod, mert be is pánikolt a minden napi keresésre.
Pont emiatt fogtam most vissza magam. Esetleg ötleted, van, hogy ilyen estben mennyi idő lenne az optimális? A túl sok megint szarul sülne el...

Dr. Jula Watson 2011.04.22. 19:28:38

@ati2: El foglak keseríteni, de ebből sosem lesz hevesen lángoló szerelem. Hiába vagy most mellette, neki most tulajdonképpen nem kell férfi. Akkor is, ha már másnap örül a közelségednek. És az is lehet, hogy "észhez tér", és majd elöbb utóbb kimászik a gödörből, de akkor sem a hónapok óta mellette levő karjaiba fog omlani, hanem majd jön valaki, aki az első pillanatban megremegtati a lábát, és azonnal nedvesedni fog a bugyija.
Talán az előfordulhat, hogy egy idő után beadja a derekát, lesz valami kis maszatolás köztetek, de csak azért lesz veled, mert épp nincs jobb. Ez a hajó sajnos nem rád vár.

Father Justice (törölt) 2011.04.22. 19:50:06

@ati2: "Az meg elég határozatlan NEM-nek számít, ha másnap már jókat nevet a telefonban, és el is felejtette mit mondott előző nap."

Én ezt nem feltétlenül határozatlan NEM-nek nevezném. Lehet, hogy az volt a határozott, őszinte, summantásmentes reakciója, csak másnapra belátta, hogy tartalékosnak / lelki szemetesnek azért még jó lehetsz.

Sajnos én állandóan a hölgyek mellét bámulom, akár randiról van szó, akár nem, úgyhogy a tanácsodat nehéz lesz megfogadnom. Arra sem emlékszem soha, mit mondanak, nemhogy még milyen hangsúllyal. :)

A nevetés jellegéből viszont nem vonnék le messzemenő következtetéseket - legalábbis az ismerkedés kezdeti szakaszában semmiképpen. Vannak hölgyek, akik eleinte óvatosabbak, visszafogottabbak, bizalmatlanabbak ugyan, de ha egyszer megnyílnak, a vadszex teljes repertoárját tudják bemutatni.

fumerin 2011.04.22. 20:08:35

Még mindig nem győztétek meg a posztolót, hogy ennek a fejszének a nyele veszett? :D
@ati2: Ez kifogás! Mindenki kap pofont az élettől. A különbség az, hogy ki, hogyan tud túljutni rajta. Ha meg ennyire kitartó vagy és meg akarod szerezni a hölgyet, akkor hiába látjuk mi neked objektíven a témát, nem segíthetünk! :D

Father Justice (törölt) 2011.04.22. 20:25:47

@csupasz gőte: Én meggyőztem, csak még nem vette észre. :)

ati2 2011.04.22. 20:31:04

@Father Justice:
Billeg a mérleg rendesen :)

ati2 2011.04.22. 20:36:08

@Dr. Jula Watson:
Lehet, de akkor a jósnak lesz igaza... Rólam egy mukkot se szólt, csak hogy majd 2 év múlva lesz valaki neki...

fumerin 2011.04.22. 20:40:20

@Father Justice: Van egy tartalék szemüvegem, lehet, hogy felajánlom a posztolónak eme nemes ügy érdekében! :D
Bár nekem úgy van beállítva, hogy máshogy látok, mint ami előttem van! :D

Father Justice (törölt) 2011.04.22. 20:42:10

@csupasz gőte: Én szemüveg nélkül is így vagyok ezzel. :)

fumerin 2011.04.22. 20:47:11

@Father Justice: Amúgy nem is értem, hogy te miért láccc olyan pesszimista képeket. Nekem folyton feketét kéne látnom, de az optikusom jó szaki, színesre tette a lencsémet:D

Dr. Jula Watson 2011.04.22. 23:18:23

@ati2: Most tulajdonképpen a jóssal akarsz mérkőzni? Nehogy neki legyen igaza? Amúgy nem nehéz egy ilyet megjósolni. Elég hozzá egy picurka emberismeret.

penelope garcia 2011.04.23. 00:15:01

Ó, Irgalom Atyja, ne hagyj el!

Attila, drága, fiam, neked feltétlenül össze kell jönnöd ezzel a nővel. Karmikus a közös sorsotok. Látom!!!

És addig se mentek más - épelméjű - nők/férfiak idegeire a jósotokkal...

ati2 2011.04.23. 08:54:43

@Dr. Jula Watson:
Dehogy akarok én mérkőzni, utálom a meccset is. Épp teljes életmód váltásban vagyok, aminek része a magánélet is.

@penelope garcia 2011.04.23. 00:15:01
Kicsit kevered az asztrológiával :)

Madpapa 2011.04.23. 10:46:43

@ati2: nézd, erre nincs időgarancia. Itt csak az a kérdés, hogy akarod-e támogatni abban, hogy lelkileg felépüljön vagy sem. Ez hosszú folyamat és ezt leginkább a hölgynek kell akarnia. Rendkívül sok beszélgetés és öntréning kellene neki, akár szakember segítségével. Kérdés, hogy be akarsz-e áldozni esetleg éveket? Nem hiszem.
Szóval a jós sajnos jól látja, hogy a hölgy nincs még kész egy új kapcsolatra és nem biztos hogy azért, mert nem tetszel neki.
A döntés a tiéd.

Hurri Kán 2011.04.23. 10:50:19

Ez a "nem vagyok még kész egy kapcsolatra" duma az egyik, amitől azonnal, és feltételek nélkül sugárban hányok... HA valaki bejön, és érzem, és ő is, hogy jó lenne együtt, akkor csináljuk, ha nem, akkor ne csináljuk. Minek passzírozni a szart? Ha most még nincs kész egy új kapcsolatra, akkor nem lesz kész 2 hét múlva, és 1 év múlva se.

Cateran 2011.04.23. 11:09:26

@gyvy:
Csapj az asztalra es kialtsd hangosan: Az irgum-burgumat!:DD

ati2 2011.04.23. 13:28:38

@Madpapa:
Köszönöm, teljesen egyet értek veled. De ahogy az egyik kolléganőm mondta a héten a melóval kapcsolatban: "Mi ilyen génhibával születtünk, hogy önként segítünk másokon." Marad a segítség mindenképp, amíg hagyja, hogy segítsenek neki.
Éveket meg nem áldozok be természetesen, és továbbra is nyitott szemmel járok...

Kytia 2011.04.23. 16:19:47

Jujj, de termékenyek voltatok, míg odavoltam.

@ati2: Szerintem te jófej ember vagy. Ne hallgass senkire, ha nyomulni akarsz még, nyomulj. Amíg jólesik és amíg hiszel benne. Aztán úgyis érezni fogod, ha elmegy a kedved. Abból, hogy elment a kedved.:D

Cateran 2011.04.23. 17:25:33

@Kytia:

"Ne hallgass senkire" Gonoszkodas ON: Rad se?:P

Hurri Kán 2011.04.23. 19:10:14

@Cateran:
Rá a legkevésbé, állandóan össze-vissza beszél :DDD

ati2 2011.04.23. 21:54:24

@Kytia:
Áhhh, dehogy vagyok jófej, csak simán "kocka" :D
Fut még egy kicsit a DO .. WHILE ciklus, le nem kezelt kivételre meg majd merítek egy kis ihletet ZOHAN-tól :)

Kytia 2011.04.23. 22:08:00

@Cateran: Jaja, rám se.

@ati2: Ha nem jön be, énekelhetsz neki jó kis mulatóst.:D

www.youtube.com/watch?v=ZXAknThyXoo

ati2 2011.04.24. 10:54:18

@Kytia:
Audiovizuális környezetszennyezést nem vállalok :D

@Cateran:
Ilyenkor irigylem a skizókat, alapból több véleményük lehet egy témában :D

Cateran 2011.04.24. 16:59:59

@ati2:

Nekem aztan jonak mondod :D Olyan vagyok, mint Grabowski a Macskafogoban, aki 10 sakkmerkozesbol (maga ellen) 8x nyer...2x kikap...

Muha 2011.04.24. 17:35:35

@ati2: Te hülye vagy bazd meg, az van. Mellérendelt, s nem alá-fölé rendelt viszonyról van szól

Álljá' katonának afganisztánba.

ati2 2011.04.24. 18:22:46

@Muha:
De kedves vagy :)
Nem tudom honnan szűrted le az alá-fölé rendeltséget, a másikban természetesen igazad.

Nekem 9 hónap elég volt a seregben, de belőled meg tuti jó céltábla lett volna éles lövészeten :D

Muha 2011.04.24. 18:39:04

@ati2: Belőlem biztos nem. Engem még az utolsó hülye is eltalálna. :D

Alá fölérendeltségesdi?
Mit mond hogy mondja ja mit ért alatta tököm.

Ez most randi, vagy állásinterjú?

Cateran 2011.04.24. 19:03:45

@Muha:

Hehe, mind2:D Testbeszedrol hallottal mar? 1 randin (is) a nonverbalis kommunikacio sokkal tobbet arulhat el, "fontosabb" lehet, mint maga a dumcsizas:P

Muha 2011.04.24. 19:06:32

@Cateran: hehehe mindaszázezerbilliárd.
azon kívül hogy NCIS-eztek randin, éreztétek már jól magatokat.? :D

Cateran 2011.04.24. 19:15:05

@Muha:

Olyankor szoktam "jol" erezni magam, ha veszettul megizzadok:P

Nem arrol van szo, hogy ezerrel kell sasolni minden izommozgast es gesztikulalast, hanem inkabb arrol, hogy "a szaja azt mondja talan, a szeme azt, hogy igen (vagy nem), vagy a szaja nemet, a szeme igent..ilyesmi:D) Sosem lehet tudni a noknel:DD..ehh 2 alapszabaly:
1, Mindig a no dont..minden mas csak tulertekelt ferfiui hiusag vagy nemi eroszak:P (persze meg lehet probalni befolyasolni, de vegeredmenyben...)
2, Semmi sem egyertelmu..meg ha annak latszik is:)

Muha 2011.04.24. 19:21:42

@Cateran: én meg olyankor, mikor az amúgy egy, de maximum két órásra tervezett randin négy és fél óra után sajnálom, hogy vége.

Cateran 2011.04.24. 19:24:51

@Muha:

Beh, felreertheto volt:P Nem a szexre gondoltam, azert volt a jol idezojelben:)
Amugy ertem en, mire akarsz ramutatni, de elhiheted tudatosan vagy ontudatlanul, de a fent emlitett dolgokat is figyelembe szokta venni az ember:) Tehat ha jol erzed magad valakinek a tarsasagaban, akkor ezek a dolgok is (testbeszed, mimika, stb.) reszei.

ati2 2011.04.24. 19:24:58

@Muha:
Állásinterjú, de csak minimálbérért :D

Bocs, de a sereges témára alapból ugrok, mert az utolsó szolgálati napom nem volt igazán kellemes. Szerencsétlen pilóta (RIP) kb. 4000 l kerozinban éget össze a géppel együtt 1998-ban, pl.: a bakancs csontig leégett a lábáról :(

PEACE forever!

Muha 2011.04.24. 19:48:46

@Cateran: egyetértek. de ez közben eszedbe sem jut.
legalábbis az enyébe nem. :D

@ati2: sajnálom szegényt. főleg hogy ez egy full time job. D:

ati2 2011.04.24. 19:52:17

@Cateran:
Mindig a nő dönt, ÁMEN...

Azért is írtam a posztot, mert még ennyire pozitív sugárzó testbeszédet sose láttam előtte. Szó szerint szinte égetett...

Muha 2011.04.24. 20:23:39

@ati2: ti még sose döntöttetek?
háháhááá
LOLXD :D

ati2 2011.04.24. 20:43:12

@Muha:
Dehogynem, sört, bort, pálinkát, nőt, stb. :D

Muha 2011.04.25. 15:50:50

@ati2: Sört is?
Nem is csodálkozok én már semmin sem. :D
süti beállítások módosítása