Az új pasimnak nincs rám ideje

2011. június 02. 07:56 - csajokespasik

„Minden ideálisnak tűnt: diszkrét csók a Margit-szigeten. De valahogy csalódás volt: az álompasim stresszes, és úgy csókol, mintha kötelező lenne” – meddig érdemes várni egy lovagra, aki állandóan elfoglalt, lemond randikat, amikor meg ráér, akkor is inkább maradt volna otthon. A csókja semmilyen, viszont jól néz ki. De ennyi elégséges egy eleinte ígéretesnek tűnő kapcsolathoz? Most megtudhatod, meddig feszítheti a húrt egy elfoglalt pasi.

 

Sziasztok! Ezúttal én küldöm be a sztorimat – állandó olvasóként valahogy úgy érzem, most én következem : ) A napirendem részévé vált a blog olvasása: ha napközben elmulasztottam, este bepótolom. A törzskommentezők is szinte már családtagok, szeretem őket (Nard, Zsu, Devil2, gernika stb.) persze nem azért írom, hogy ma bánjanak kesztyűs kézzel a sztorimmal, nyugodtan szedjétek szét! Én 28 éves vagyok és egy régi haverom összehozott egy sráccal. Úgy mutatta be, hogy megtalálta nekem álmaim pasiját, mert tudta a paramétereket (vállig érő sötét haj, árnyalatnyi borosta, latinosan kreol bőr, nagy barna szemek, ja és ne legyen túl magas sem, legyen akkora, mint én) a leírásnak majdnem tökéletesen megfelelő fiút szervírozott nekem, legyen a neve ma Miklós. Az első találkozón mindketten látványosan prezentáltuk a kölcsönös szimpátia tüneteit. Nem volt kérdés, hogy tetszünk-e egymásnak. Azt hittem, most már minden menni fog a maga útján.

Az első randi és a második randi között majdnem 3 hét telt el! Ez nagyon zavart. Közben persze cseteltünk meg e-maileztünk. A második randin végig fáradt arccal meredt rám, kérdeztem, mi van, miben tudok segíteni, azt mondta, áh, semmiben, kemény nap van mögötte. A harmadik randira programot is szerveztünk: elmentünk egy pálinkafesztiválra, de minden drága volt és csak a reklámról és eladásról szólt – ezt Miklós is mondta, végig ott hallgattam, hogy minden milyen szemét drága, a pálinka meg amúgy prosztó pia, tök átverés. Jó, abban igaza volt, hogy tényleg a lehúzásról szólnak ezek a gasztro-rendezvények, de akkor is úgy éreztem magam, mint egy idegenvezető. Még a kezemet sem fogta meg, szinte rám se nézett, csak rohant a sorok között. A negyedik randi újabb 3 hétbe telt. Írtam neki egy emeltebb hangú levelet, hogy most lesz valami köztünk, vagy nem, mert a jelekből úgy érzem, csak barátkozni akar. A válasza az volt, hogy nemnemnem!, ne haragudjak, ő is nagyon kíván engem és bocsássak meg, de értsem meg, hogy szellemi munkát végez egy cégnél, tervez, fordít, cikkeket ír, szerkeszt és gyakran jobban el van fáradva, mintha szenet húzott volna egész nap. Ezután mélen én javasoltam pár időpontot, amit mind lemondott, majd amikor ő javasolt, azt ő maga mondta le egy óra múlva. Az ötödik randink már a tavasz végén zajlott, nem rég történt, minden ideálisnak tűnt: langyos szellő, diszkrét csók a Margit-szigeten. De valahogy csalódás volt: az álompasim stresszes, és úgy csókol, mintha kötelező lenne, nem éreztem azt a… hogy is mondjam, vehemenciát. Olyan volt vele csókolózni, mint amikor az óvódások egymáson próbálgatják, milyen lehet ez. „Addig nyúzott a csaj, míg kierőszakolta ezt tőlem, na, hadd örüljön, cupp-cupp” – mintha ilyesmit gondolt volna, ezt éreztem. És készülök a hatodik randra, ami lehet, hogy júliusban, vagy isten tudja, augusztusban lesz!! Én ezt nem bírom, lehet, hogy az álompasimnak nem lesz több lehetősége, mert ennyi tortúrát egyszerűen nem ér meg nekem.

 
399 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr632950591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hurri Kán 2011.06.02. 08:05:49

Isssstenem, sok a baj...
A diszkrét csók az milyen? Nekifutásból gyors szájrapuszi, aztán mindenki trappol tovább? :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.06.02. 08:09:26

Döntened kell:
Vagy tűrsz, de ott lesz neked a hejjjespassssiiii. (Kalkuláld be, hogy rövidesen egy másik, biológiai pánikos hölgy lecsapja a kezedről, mert hejjjespassssiiii lényegében semmit nem kell, hogy tegyen egy kapcsolatért, hiszen megtiszteltetés vele lenni.)
Vagy megvilágosodsz, és miután érzed, hogy ez neked egyáltalán nem jó, szépen kilépsz a lényegében még nem is létező kapcsolatból.

Nem írtad, hogy mennyi idős a hímegyed. Feltehetően nálad idősebb. Ebben az esetben megnyugtatlak, hogy nem fog megváltozni, ha esetleg ebben reménykednél.

Legalább jól keres?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.02. 08:12:32

"végig ott hallgattam, hogy minden milyen szemét drága, a pálinka meg amúgy prosztó pia, tök átverés."

Igaza van. Ha nincs ideje, nincs ideje. Ez van. Ha nem tetszik tolhatod arrébb a kerékpárodat, de úgy néz ki inkább szenvedsz, hogy megtarthassad a hejjespaseet, aki ugyan nem túl lelkes és úgy 3 órán belül leakaszt egy jobb csajt mint te. :)

Devil2 2011.06.02. 08:17:46

Ekőször is, köszönöm a megemlítést, mint (szinte) családtag. :)
Másodszor: Minek akarsz még vele randizni? Ha nem érzed hogy tényleg akarna ő is tőled valamit, akkor minek? Mert birtokában van az összes külső jegynek amiről álmodoztál? Akkor te az álmaidba zúgtál bele, nem a pasiba konkrétan.
Inkább olyat válassz, aki kevésbé álomszerű külsőre, de ha már meglátod is remegjen tőle a belsőd. :)

Kytia 2011.06.02. 08:20:50

Én pont tíz éve keveredtem egy pont ugyanilyen sztoriba. Hujj, de sokat gondolkodtam, hogy mi a tököm lehet.
A megoldás röviden: barátnője van.

Madpapa 2011.06.02. 08:25:10

Van az a kategóriájú hejjesspasííí, aki úgy tűnik a sok olvasott sztori után is úgy hintáztat téged kisanyám, ahogyan csak szeretné :-)))
Ezt a pasit dobni kell bébi, nem akar ez tőled semmit.

Devil2 2011.06.02. 08:28:14

@Madpapa: Nem csak az olvasott sztorik, hanem inkább az olvasott kommentek alapján.

Madpapa 2011.06.02. 08:31:14

@Devil2: nyilván a görög isten szállt alá és már a lepkék bizsergetik a lyány hasa szalonnáját, de a görög isten úgy tűnik nem szalonnás fajta

Devil2 2011.06.02. 08:32:37

@Madpapa: Igen, gondoltam is hogy kihagytam a kölcsönösséget...

indapass90210 2011.06.02. 08:32:41

Valaki legyen szíves, és segítsen a posztoló környezetében élőknek! Mondjuk b*ssza már meg ezt a csajt, de nagyon!

dr. gernika 2011.06.02. 08:39:14

Nahát teljesen kenyérre vagyok kenve, ki írta? :)

Mitől álompasi ez a pasi? Akár meleg, akár más nő van a képben és te csak a tartalék vagy, akár tényleg a munka miatt impotens, nem normális, hogy egy kapcsolat elejét ennyire leszarja. Ha már a csók is csalódás volt, szerintem hagyd a francba, milyen lenne ezután az első szex (kábé ősszel)?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.02. 08:39:33

Mondjuk engem nem hatott meg a hízelgése. :) Nálam csak pénzzel teli nokiásdobozokkal lehet elérni dolgokat, hízelgéssel nem.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.02. 08:40:46

@gernika:

Karcsiajcsi lesz a csajnak, ha a hejjespasee méltóztatik őt abban a kegyben részesíteni, hogy a szigonyára tűzi. Nem fog sokáig tartani, de legalább hamarabb túl lesz rajta! :)

fumerin 2011.06.02. 08:40:56

Álompasi: csak az álmainkban létezik.
Heteket várni: Teljesen felesleges időhúzásnak tartom, pláne ebben a korban.
Szellemi munkát végez: Ez egy kifogásnak nem rossz, de én nem szoktam figyelembe venni, mert ezzel azt is akarja mondani, hogy butább vagy és értéktelenebb, mint ő.
Rosszul csókol: Most már csak azt nem értem, miért akarnál vele újabb randit?
Szerintem ezt a randit verd ki a fejedből és egy kevésbé "álompasitól" fogadd el és vedd el, ami jár egy nőnek.
Ráérsz besavanyodni:D

Hurri Kán 2011.06.02. 08:43:49

Nekem itt több rendbélileg is kilóg a lóláb, de nagyon...

indapass90210 2011.06.02. 08:44:23

@Devil2: mer' szerintem nagy segge van. A félisten is azért ment vele pálinkafesztiválra, mert józanul a sunázás nem ment volna, és azt gondolta, hogy ott majd ingyen lesz a pia. Mivel ez nem így lett, 2490 Ft.-ot már nem érte meg a posztoló sunájára befektetni. Arról nem is beszélve, hogy ki vette volna a gumit?????

1 doboz lifestyles skyn 799 HUF
6 feles (vagy má azt is buzi 4 centben mérik?) pálinka 2490 HUF
Másnap reggel nem felébredni egy kövér nő mellett: felbecsülhetetlen

dr. gernika 2011.06.02. 08:46:58

@Kytia: Jah, ez volt a második tippem.

BARI 2011.06.02. 08:47:01

az ilyen pasik mindig el vannak foglalva valaki mással :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.06.02. 08:48:23

@Dövan: Jól összefoglaltad a pálinka "alakformáló" hatását.

dr. gernika 2011.06.02. 08:49:02

@Nard: "Nálam csak pénzzel teli nokiásdobozokkal lehet elérni dolgokat, hízelgéssel nem."
Hátperszepersze. :)

SciNu 2011.06.02. 08:50:24

"vállig érő sötét haj, árnyalatnyi borosta, latinosan kreol bőr, nagy barna szemek, ja és ne legyen túl magas sem, legyen akkora, mint én"
Hát igen. Dövan tegnapi ne cigizzen és ne legyen viziló elvárásai meg persze már az egekbe szökők voltak.

"hogy szellemi munkát végez egy cégnél, tervez, fordít, cikkeket ír, szerkeszt és gyakran jobban el van fáradva, mintha szenet húzott volna egész nap. "
Hogy oda ne rohanjak. Akkor menjen szenet lapátolni. Majd attól fáradt lesz.

Amúgy akinek ez az álompasi az ezt is érdemli. Hülye vagy kislány erőlteted a szart hogy hátha mégis csoki. De attól még szar marad.

Kytia 2011.06.02. 08:51:19

@csupasz gőte: Az a baj, hogy ezzel a "kevésbé álompasi"-zással elveszitek a kedvét a jó megoldástól, ennek a fickónak a leszarásától.:)
Inkább mondjuk azt: "egy MÁSIK álompasitól fogadd el és vedd el, ami jár egy nőnek".:))

Madpapa 2011.06.02. 08:53:03

@Dövan: nos igen. Ha egy nőt el akar a pasi bűvölni akkor ugye anyagiak terén sem kukacoskodik, ergo néhány páleszt azért befizet az ügy érdekében. De ha már ezen rinyál, hogy mi milyen drága akkor ugye ez már valamilyen jelzésértékű dolog, hogy kisanyám nem érsz te annyit nekem.
Kedves Aranka! Érd be 1-2 hasonló kategóriájú, de rád jobban odafigyelő pasival. Nem a görög isten lesz a gyerekeid apja.
Csak azt nem értem minek jársz ide olvasni, ha ez még nem esett le eddig?

Kytia 2011.06.02. 08:53:53

@gernika: Engem nem említett a szemét, úgyhogy én szétfikázom mindjárt, csak még előtte iszom egy kávét.:))

Hurri Kán 2011.06.02. 08:55:27

@Kytia:
Közel sem vagyok benne biztos, hogy az ún. álompasik ennek a nőnek akarják odaadni azt, ami (szerinte) neki jár... HA ennyi idős korban képtelen maga intézni ezen ügyeit, és úgy kell pórázon odavezetni elé a jelölteket, ott elég SÚLYOS problémák (is) lehetnek...

Tóthi 2011.06.02. 08:55:51

28 éves vagy? Tízzel kevesebbnek saccoltalak, tiniként tipikus ez a dilemma. Hol voltál eddig, álmodtál, királylány?
Nem tudom elhinni, hogy egy felnőtt nő ennyire idióta legyen. Van egy jóképű, de egyébként egyáltalán nem bejövős pasi, akinek egyértelműen nem vagy fontos. X hónap után még mindig kérdéses, hogy ebből nem lesz semmi?

dr. gernika 2011.06.02. 08:56:12

@Dövan: 12 darabos kiszerelést vegyél, sokkal gazdaságosabb.
@Kytia: Az álompasi külsejének leírásáig éltem a gyanúperrel, hogy te írtad. :D

fumerin 2011.06.02. 08:57:38

@Kytia: Persze, most legyek képmutató és mondjam azt, hogy "másik álompasi"?
Ha még magam sem hiszem, minek basszak át másokat?
Ami tény, ez a férfi nem ér meg még fél nap várakozást sem.
Nem is szabad rá úgy gondolni, mint kapcsolatra.

indapass90210 2011.06.02. 08:59:47

@SciNuBob -I hear you, mon!-: hát persze, anuta királykisasszonyának ez JÁR! (járni jár, csak nem jut, ehehe)

Dominó 2011.06.02. 08:59:54

Nagy igazság az a közhely, hogy mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen. Jelen esetben az "álompasinak" nincs rád ideje, kedves posztoló. Vond le a tanulságot! ;)

Kytia 2011.06.02. 09:00:12

@gyvy: Szerintem meg mindenki talál magához illő álompasit, de én ugyebár naiv vagyok.:)

@gernika: Hehe, amikor olvastam, hogy 28 éves, nekem is rögtön eszembe jutott, hogy majd engem gyanusítanak. De amikor írta, hogy "legyen akkora, mint én"...azért egy 153 centis pasira csak nem vár az ember lánya hónapokat.:DD

Hurri Kán 2011.06.02. 09:01:52

@Kytia:
Kérdés, kinek mi az álma...
Egyebekben igen, az vagy :P

Dr. Jula Watson 2011.06.02. 09:02:01

Ha valaki szerelmes, vagy legalábbis nagyon érdeklődik a másik iránt az bizony cselekszik, és tesz azért, hogy közelebb kerüljön. Olyankor aztán nem lehet kifogás a sok munka, mindig szakít időt a találkozóra. Ez az egyik.

A másik meg, hogy ha már a csók sem hoz lázba, akkor bizony semmi esély rá, hogy a szex akár csak kicsit is élvezetes legyen. Mármint ha a büszkeséget nem számoljuk, hogy "enyém lett a hejjes pasheee".

Szóval ha nem csak egy trófeának kell neked, akkor felejtős az egész.

Kytia 2011.06.02. 09:02:44

@csupasz gőte: Az álompasit én nem feltétlenül úgy értem, hogy szuperszexi, görög isten. Lehet, hogy a következő vörös lesz és szeplős, de a posztoló róla fog álmodozni, tehát ő lesz az álompasi.:) Nemcsak lemondással lehet hosszútávú kapcsolatot elérni.

Dr. Jula Watson 2011.06.02. 09:03:17

@Kytia: :DDD Pedig arra kell csak igazán várni. Mert ritka madár :D (Már ha 12 évnél idősebbre vágyik valaki)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.02. 09:03:43

@Kytia:

Vörös kutya, vörös ló, vörös ember egy se jó.

Hurri Kán 2011.06.02. 09:04:46

@Kytia:
Jah. Egy olyan Woody Allen- féle klasszikus férfiszépség :DDD

dr. gernika 2011.06.02. 09:07:00

@Kytia: Hihi, az már lányban is pici, pasiban már nem is gnóm, hanem törpe kategória. :)

Dr. Jula Watson 2011.06.02. 09:08:43

@Nard: Nekem volt egy barátnőm, gyári orogin sötétvörös hajjal, akinek olyan kisugárzása volt, hogy nem lehetett nem felfigyelni rá. Pedig ha részleteiben nézzük, nem volt szép, de így egyben nagyon ütős volt.

Kytia 2011.06.02. 09:09:20

@Dr. Jula Watson: Minek ilyen mesterségesen lekorlátozni a lehetőségeket?:DD

@Nard: Akkó legyen szőke?:) Jahh, annyi vok. Mostmá annyi is maradok.:)

@gyvy: Abba is beleszerettek páran.:) Meg aztán nem kell ennyire végletekben gondolkodni.

indapass90210 2011.06.02. 09:09:24

"A második randin végig fáradt arccal meredt rám, kérdeztem, mi van, miben tudok segíteni, azt mondta, áh, semmiben, kemény nap van mögötte"

Egy laza pipa biztos segített volna, ha már hajlandó volt egyáltalán elmenni a 2. randira. De úriember ilyen nem mond ki, úrilány meg tudja magától.

Dr. Jula Watson 2011.06.02. 09:11:14

@Kytia: Én nem korlátozom. :) Nálam nincs méretstop. :D

Annyi maradsz? Dehogy. Innen már csak összébb lehet menni a korral. Nagymamám sem volt soha nagy, de így 92 évesen a vállamig ér. Képzelheted. :)

indapass90210 2011.06.02. 09:11:37

@gernika: olyat szoktam, de most a poszthoz még a 3 darabos készlet is brutálisan sok volt :D

Kytia 2011.06.02. 09:12:13

@Dr. Jula Watson: Nekem olyan vörös barátnőm is van, aki még részleteiben is szép.:)

@gernika: Jahh, főleg latinmacsós arccal és bőrszínnel lehet vicces. Bár állítólag Banderas sem egy langaléta.:)

Dr. Jula Watson 2011.06.02. 09:12:42

@Dövan: Ennyi szexhez, ami a posztban szerepel, még 1 db gumi is sok :DDD

fumerin 2011.06.02. 09:12:52

@Nard: Őszinte.
@Kytia: Álompasi, na lovagoljunk ezen: Nekem az álmaim pasija az lett volna, aki 190cm, mert majdnem akkora vagyok egy enyhe magassarkúban, legyen kék szemű, hogy szép kis kék szemű utódjaim legyenek, legyen okos, művelt, szexisten és a hozzám hasonlóan a gyerkőcöket imádja.
Nem is akartam többet. Ezekből a kritériumokból csak kettő nem volt meg.
Aztán az együttélés alatt még jöttek ki hiányosságok, de kit érdekel? Én is tele vagyok hibával. Ráadásul örülhetek neki, ha valaki egyáltalán elfogadott úgy, ahogy vagyok.
Lehet ez a kudarckerülő magatartás, de én a lécemet nem teszem magasabbra soha annál, amekkorát át tudok ugrani.

Dr. Jula Watson 2011.06.02. 09:13:57

@Kytia: A dél-franciák kifejezetten kicsik, és a spanyolok sem arról híresek, hogy miyen magasra nőnek. :D

indapass90210 2011.06.02. 09:14:11

@Kytia: mondanám, hogy mutass be neki, de engem most csak Zsu érdekel.

indapass90210 2011.06.02. 09:14:48

Tudod mit? Azé' mutass csak be neki, biztos ami biztos!

Hurri Kán 2011.06.02. 09:14:58

@Kytia:
Egész alakos képet, egyéb paramétereket kérünk, addig csak duma :D

dr. gernika 2011.06.02. 09:16:54

@Nard: Ezer bocs a műveletlenségemért. :D
@Dövan: Hát a poszthoz tényleg, de hol van az megírva, hogy egy doboz-egy partner? :D
@Kytia: Banderasnak az is megbocsátható, hogy latin típus, ami nem az esetem.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 09:18:13

@Devil2: "Inkább olyat válassz, aki kevésbé álomszerű külsőre, de ha már meglátod is remegjen tőle a belsőd. :)"

Szívemből szóltál! :* :D

@Dövan: Ezzel az örökös vizilózással vonzod beeee magadnak a kövér nőket az tuti! :P

Aki ilyen az elején, vajon milyen lesz, ha már x hónap, év után vagytok? Szerintem ha igazán bejönnél neki, lenne ideje rád és akkor csókolni se úgy csókolna, mint egy két napos hulla. Nincs meg a tűz! Ez baj! Attól, hogy jól néz ki még nem biztos, hogy álmaid pasija. Nem szabad belemenni egy olyan kapcsolatba, ahol már az elején sem stimmel valami. Legalább az eleje legyen már "földrengéses, bugyiolvasztós"!

Ezt neked küldöm! Egész reggel ezt dúdolgattam :)

www.youtube.com/watch?v=ZJL4UGSbeFg

Kytia 2011.06.02. 09:18:33

@csupasz gőte: És aki végül lett, az sosem szerepelt az álmaidban? Még az elején sem?:(
Émmeg eleve nem is teszek fel lécet, mert nem szeretek ugrálni.:)))

@Dr. Jula Watson: A sok törpe.:))

@Dövan: Hogy a francba nem voltál képes még összeszedni?:))

Kytia 2011.06.02. 09:19:58

@gernika: Én nem bocsátom meg neki. Szerintem randa.:)

indapass90210 2011.06.02. 09:20:29

@gernika: hát igen... sajnos az esetek többségében, az érdeklődésben sokszor még az első doboz kifogyása előtt komoly deficit keletkezik.

fumerin 2011.06.02. 09:22:12

@Kytia: Az utolsó álmaim ezen a téren pontosan 18 éve voltak. Majd összegyűrtem és belebasztam az első kukába a képet.
Így könnyebb az életem:D

Dr. Jula Watson 2011.06.02. 09:23:26

@Kytia: Ha magasra teszed a lécet, jó az, lehet limbózni :D És ez annál izgalmasabb lesz, minél lejjebb kerül az a léc :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 09:24:16

@Kytia: JÁÁÁÁJ! Vörös és szeplős.... pedig olyan jól indult ez a nap!

indapass90210 2011.06.02. 09:24:44

@Bundabandi: valamelyik nap is megtalált egy. Ilyenkor mindig azt szoktam válaszolni, hogy "Most úgy alakult, hogy csak szex kapcsolatban tudok gondolkodni".

Valamiért ez annyira jó lerázás....

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.02. 09:26:08

@Kytia:

Dehogy szőke, a szőke undi. Annál még a vörös is jobb :) Én a barnát és a feketét preferálom. Volt főnököm és mentorom kb 190 és a felesége 150, vicces kombó :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 09:29:59

@csupasz gőte: Remélem ezt Dövan is olvasta!!!! Ugye-ugye. :D

Nálunk a kék szem öröklődik! Nagyapámnak, Apámnak és nekem is ugyan olyan kék. Domináns gén! Legalább egy jó van a génjeim között! :D

Kytia 2011.06.02. 09:33:12

@csupasz gőte: És ki volt a képen? Bon Jovi?:DD

@Dr. Jula Watson: :DDD És aztán a legalacsonyabb verziónál esel hanyatt.:))

dr. gernika 2011.06.02. 09:36:51

@Nard: Tényleg az lehet, én is megnézném egyszer. Eddig csak ülve láttam a mentorod. :DDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.02. 09:37:09

@Bundabandi:

Nálunk a trollkodási kényszer. Apám is troll, meg én is. :)

fumerin 2011.06.02. 09:38:21

@Kytia: Nem, egy földi halandó. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.02. 09:39:22

@gernika:

Én is. Ettől függetlenül terrorban él ő is. :( Skorpinyó asszony, kicsi és brutális :(

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 09:39:52

Gozom sincs, hogy van-e noje, meleg-e, egyeb elhangzott tippek. De aki ennyire nem er ra egy kapcsolatra, ne akarjon kapcsolatot. Vagy olyannal, aki irtozatosan maganak valo. Es itt rovidre is lehet zarni.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 09:41:51

@Nard: Domináns gén, mi? :P Egyébként hegyi, vagy barlangi?

indapass90210 2011.06.02. 09:42:21

@Bundabandi: a kék szem speciel egy genetikai hiba :D

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 09:43:19

@Köldökszösz (csodalampa): @Nard: Mindig lecsaptok erre a helyespasi dologra. Nyilvan, tenyleg, tok felhaborito, hogy valakinek tetszenek a jo kulseju peldanyok, fujj-fujj. Tovabba ugyanugy tobbet elneztek egy jocsajnak.

Kytia 2011.06.02. 09:46:11

@Frigyesur: Hehe, ez nekem is eszembe jutott. Szégyellje magát az összes rohadt ribanc, aki a jó külsejű férfiakat szereti. Meg az is ,aki a gazdagokat, okosakat, izmosakat, jó humorúakat, stbstb. Egyáltalán hogy mernek nekünk igényeink lenni?:DD

Kytia 2011.06.02. 09:47:31

@Frigyesur: Ja, és hozzáteszem, mindeközben húzza le magát a wc-n az összes olyan nő, aki nem elég fiatal, nem elég karcsú, nem elég szép, stb.:))

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 09:49:18

@Nard: Jah, te magadtol is tudod, hogy kiraly vagy :DD

@Kytia: :DDD Helyes. Szedjuk szet. ;))

@csupasz gőte: Speciel nem biztos, hogy lenezesrol szol a komoly szellemi munka. Megterhelo es kesz. Siman lehet tenykozles. Nem kell rogton belelatni valami negativat.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 09:49:56

@Dövan: Akkor én nagyon félresikerült vagyok! :D Genetikai hulladék!

fumerin 2011.06.02. 09:54:05

@Frigyesur: Magamból indultam ki. Zember kedvenc "fejfájása" ez a szlogen. Úgy jön át, hogy nem érthetem a fáradtságát, mert az enyém az összes alantas munka, amihez ész nem kell. És ráadásul az összes adminisztrációs fos is, ami ugyebár szellemi munka is lehetne, de mivel én csinálom, hosszú éjszakákba nyúlva, így nem nevezhető annak.

indapass90210 2011.06.02. 09:54:12

@Bundabandi: az evolúciós zsákutca sokkal jobban hangzik! :D

De ennek eldöntéséhez először látnom kell a cickóidat!

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 09:54:13

@gyvy: Persze, persze. Te tokeletes vagy, noi bajak el nem tantoritanak. :))

@Kytia: Mar tobbszor megfogalmazodott bennem, mert allandoan szoba kerul. Elegge onigazolas szaga van. Mint amikor a 'nok a penzre mennek'. Allat felszines vagyok, mert bejonnek a jopasik. Ahogy latom te is. "És a belső értékek már smafu?", ahogy a Dr. Dollitle-ben is megfogalmaztak. (Továbbá 'én egy macsó mackó vagyok' :))))

Hurri Kán 2011.06.02. 09:55:30

@Frigyesur:
Leköteleztél, hogy ezt nem nekem kellett kimondanom :DDD

Dr. Jula Watson 2011.06.02. 09:56:50

@Kytia: Természetesen. Hiszen ha már hanyatt dőlt az ember, nem teszi lejjebb a lécet, kiesett a játékból. :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.06.02. 09:57:00

@Frigyesur: @Kytia: Tegnap meg az volt a gond, hogy felmerült az igény a kevésbé viziló külsővel megáldott nőstények iránt.

Nincs ezen mit lecsapni, látja az ember a való életben is, hogy ez megy.
Még én szégyeljem magam, hogy egyszerűbben mennek a dolgok, csak mert az átlagtól SOKKAL jobban nézek ki?! :DDD
Ez diszkrimináció!!!

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 09:57:13

@Dövan: A szemem színéről beszéltünk te állllllat! :D

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 09:57:19

@Kytia: Persze, persze. Az a bizonyos biologiai ora mar nagyon ketyeg. Persze csak a noknel. Ha egy pasi 40 evesen lesz apuka, az tenyleg tok idealis. A fia/lanya erettsegijen lehet a nagyapa.
Szokasos forgatokonyv:
huszonevesen a helyespasikkal kavart, szoba sem allt a tobbiekkel, majd jol megprobalta gyerekkel megfogni az egyiket, aki termeszetesen elhagyt, aztan 30 felett mar leharcoltan probalja valakire rasozni a majmocskajat. :)))

indapass90210 2011.06.02. 09:58:34

@Bundabandi: jólvan hát, az is rajta lehet akkor a fotón!

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 09:59:55

@gyvy: Nagyon szivesen, kerlek alasan, instalom. :)))

@Köldökszösz (csodalampa): Mindig csak a gond van. Ez van. Problema az egesz elet. Sohajtozik sohajtozik.

AtlagTOL nezel ki jobban? ;)

SciNu 2011.06.02. 10:00:11

@Köldökszösz (csodalampa): A külsőre való igény csak a férfiaknál felszínes szemét dolog. A nőknél ez az igényesség jele. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.02. 10:01:03

@Frigyesur:

Annyira jó tőled látni! Pedig épp be akartam írni! :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.06.02. 10:04:07

@SciNuBob -I hear you, mon!-: :DDD

Persze ők a sok pénzt is "biztonság"-nak hívják.

Kytia 2011.06.02. 10:04:12

@Bundabandi: :DD

@Frigyesur: Ó, de ha a belső értékeket dícséred, akkor is megy az ekézés. Egyáltalán ne legyen igényeid semmilyen értékekre, örülj, ha valaki néhanapján méltóztat megdöngetni.:))

@Dr. Jula Watson: Jó esetben.:DD

@Köldökszösz (csodalampa): A tegnapiról lemaradtam. Nekem azzal sincs semmi bajom, ha a férfiaknak vannak igényei.:)

Dr. Jula Watson 2011.06.02. 10:06:00

@Kytia: Szerintem mindenki legyen igényes. Saját magára, a környezetére, és a környezetében élőkre. :)

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 10:06:31

@Bundabandi: Kek szem a tuti! Ebbol keptelen lettem volna engedni.

Devil2 2011.06.02. 10:07:34

@Kytia: Nem az a baj hogy valakinek igényei vannak, de hogy hajlandó azért megalázkodni, hogy a HÁTHA bejön a dolog. Na az a szánalmas. Az persze még szánalmasabb, hogy ha be is jön neki, viszont belülről meg sikoltozik, mert nem EZT akarta.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 10:08:28

@Dövan: na várjál.... szemes képem az van itt a gépen. Csak sajna csöcs nincs rajta! :P

fumerin 2011.06.02. 10:09:57

@Frigyesur: Én is ismerek egy forgatókönyvet:
A 30-on túli, öntudatos hercegnők elvetetik magukat egy fiatalabb férfivel. Majd évekig a gyerekprojekt van a terítéken. Majd megvan az áhított poronty és a férfi, aki persze végig nézi, hogy az idősebb, szüléstől leharcolt nője mennyire beleőrült a gyerekbe szépen elmegy és dugja a fiatalabb nőket.
Ne ítélj...

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 10:10:54

@Nard: Barmikor tudnek netes pasi szoveget nyomni. Regen nyomattam neha a hulye pasi dumakat forumon. Aki nem akart szobara jonni, annal rogton a BMW kulcs forgatasrol beszeltem.

@Kytia: Miert, milyen belso erteket nem szabad dicserni? Errol lemaradtam.

dr. gernika 2011.06.02. 10:11:40

@Frigyesur: Igazat adok, MP személyes megismerése arra ébresztett rá, hogy az összes elmélete a nőkről mind az önnön személyiségének kivetítése. :) Ettől függetlenül bírtam, mint beszélgető-bulizópartnert, de nem járnék vele.

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 10:14:03

@csupasz gőte: Nem ment at az ironia?

@gernika: Halistennek nem kellett MPt megismernem, hogy erre raebredjek. :D Nem tudom ki irta, hogy inkabb zarjak ossze az ugyeletes pszicopatankkal, mint MPvel. Talan Lui? :D

Devil2 2011.06.02. 10:14:33

@Frigyesur: győzted azért levakarni a sok ribancot? :D

fumerin 2011.06.02. 10:17:12

@Frigyesur: Elég groteszkre sikerült.
Az én forgatókönyvem a szűkebb családból vett példa volt.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.02. 10:18:46

@Frigyesur:

Én csípem MP-t, néhány hülye elméletével ugyan nem értek egyet, de alapvetően egy kivételesen intelligens csóka. Én mindig bírtam az ilyeneket :) Az ügyeletes pszichopatát lehet már zártosztályra tették :)

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 10:20:00

@Devil2: Nehezen, nehezen, de egy ferfi legyen ferfi. :D

@csupasz gőte: :S Pusztan eleget olvastam a pasi dumakat neten, hogy barmikor nyomatni tudjam oket.

fumerin 2011.06.02. 10:23:27

@Frigyesur: Ne törődj vele! Miután azt mondtad, hogy az NLC-n lehet jókat gusztustalankodni, már több levelet is kaptam onnan;)
A lényeg, hogy bármekkora szar, férfi dumát megengedhetek, lesznek női rajongóim:D
Még jó, hogy nem tudják, hogy nő vagyok.

Devil2 2011.06.02. 10:24:22

@Frigyesur: szóval azér' előbb végigsunáztad őket? :D

dr. gernika 2011.06.02. 10:25:03

@Frigyesur: Pedig nem gáz IRL. Megtapasztaltam mindkettőt, sokkal inkább MP.

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 10:27:10

@Nard: Sztem egyatalan nem volt intelligens, plane kivetelesen. Sokszor ellentmondasba keveredett, es szemelyeskedessel hatralt ki belole. Faktor iszonyat bunko fazon, viszont o nyilvanvaloan intelligens.

@csupasz gőte: Mondd a neved! :) Ezt mar en is eszrevettem. Regen annyira nem volt gazos. Bar van aki foto ellenere renduletlenul kitartott, hogy pasi vagyok. De legalabbis transzvesztita. :D

Muha 2011.06.02. 10:27:51

szopóka momóka lesz a vége.

:D

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 10:28:56

@Devil2: Aaa, nem szorulok ra, hogy neten csajozzak.

@gernika: Sztem eleve gaz, ha valaki (nagyon) mas neten, mint eloben. De ebben ugy sem fogunk egyeterteni. Nem birom a taplo parasztokat es kesz.

Devil2 2011.06.02. 10:31:32

@Frigyesur: Nem is vagy te IGAZI FÉRFI. :D

fumerin 2011.06.02. 10:32:31

@Frigyesur: Nem írom ide nyilvánosan, mert lehet, hogy más is van olyan fanatikus, hogy oda is regisztrálta magát.
Tegnapelőtt már a mellméreteken és azok "csíkozatán" is sopánkodtak nekem.
A sörről meg fogsz ismerni ;)

dr. gernika 2011.06.02. 10:33:02

@Frigyesur: Én is más vagyok. Elhiszem, neked próbált ártani, ez az én véleményemen sem változtatna soha.

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 10:33:44

@Devil2: Cöcö. En vagyok itt a legnagyobb macso, csak irigykedsz. Ha nokre vetem acelos tekintetem, elpirulnak, ha befeszitem kokemeny bicepsem, elalelnak. Birjak ezt az eros, hallgatag tipust.

dr. gernika 2011.06.02. 10:33:57

@gernika: Mmint ha nekem próbált volna ártani, nem lennék kíváncsi róla pozitív véleményekre.

fumerin 2011.06.02. 10:35:21

@Frigyesur: Én nem vagyok más. De nem árulok el bővebb információt ott magamról. És a gondolataim is az enyémek. Csak ez nem mindig egyeztethető egy normális női logikával.

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 10:35:45

@csupasz gőte: Rikan vagyok mar ott. Privatban johet, radkeresek, aztan osztalak. ;)) Engem konnyu lesz megismerni :D

@gernika: Ooo, en mar elotte is utaltam. Nem raspecifikusan ruhellem a bunkokat :))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 10:38:00

@Dövan: Mi van rajtam? Csöcs? Ja, azt minden reggel felcsatolom. :P

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 10:38:19

@Devil2: Sosem. Komoly ferfi vagyok, komoly szandekokkal.

@csupasz gőte: Nem is rolad beszeltem. :) A privat dolgok tenyleg tabuk.

Hurri Kán 2011.06.02. 10:38:31

@Frigyesur:
Így van... ezér én minden lehetséges módon tapló vagyok. Nem szeretnek ezér, de legalább nem mongyák, h nem vagyok következetes :D

Kytia 2011.06.02. 10:38:51

@Devil2: Az csak a tévedés kategóriájába esik. Tévedni pedig emberi dolog.:)

@Frigyesur: Teljesen mindegy, melyik tulajdonságát dícséred. Ha valami panaszod is van mellé a srácról, mindenki lenéz, amiért nem rúgod ki, még akkor is, ha mondjuk a humorát szereted benne. Ha meg nincs panaszod, azt úgysem hiszi el senki.:DD

@csupasz gőte: Neked meg ezt akartam küldeni. Fricitől továbbadva.:)) www.youtube.com/watch?v=aQWQk7Jcd5M

Devil2 2011.06.02. 10:40:19

@Kytia: Persze, így van. Önmagát is úgy veri át az ember ahogy akarja. :)

Muha 2011.06.02. 10:41:00

Amúgy csupán egy észrevételt tennék.

Rossz a cím.

ez nem is pasija a poszternek.

fumerin 2011.06.02. 10:42:32

@Kytia: Ismerem a számot. Nekem ez a kedvenc mondatom benne:'Érd be a kicsivel szépen!',

Devil2 2011.06.02. 10:42:59

@Muha: A cím jó, csak a sztori nem passzol. :D

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 10:43:33

@Kytia: Ja, telleg, a noknek semmi sem jo. :D Ha beismered, hogy nem tokeletes, tuti kapcsolatfuggo vagy. 'Nincs boldog kapcsolat.' :))

@Devil2: Ooo, en szeretek ennyire jopasi lenni. :))

Hurri Kán 2011.06.02. 10:44:10

@Muha: @Devil2:
A cím és a sztori is gáz :D Mint ahogy a posztoló is :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 10:44:56

@Devil2: Kiválóan el tudok hiteti magammal dolgokat. :D

Devil2 2011.06.02. 10:45:53

@gyvy: Nem mondj már ilyeneket, különben nem kattintanál rá.. (a média hatalma) :DD

Hurri Kán 2011.06.02. 10:48:56

@Devil2:
Persze hogy rákattintok, bár letagadom :DDD

Devil2 2011.06.02. 10:49:54

@gyvy: A Győzikét se nézzük, de az a szegény Buksi.. :D

Devil2 2011.06.02. 10:50:33

@Bundabandi: és válaszoltál... OMG. :D

fumerin 2011.06.02. 10:50:40

@Bundabandi: Miért nem írtad áfa nélkül?
Akkor még friss hús lehetnél! :D

Kytia 2011.06.02. 10:51:30

@Devil2: Azért megnéznélek udvarlás közbben, hogy egy mennyire jó külsejű nő által hagyod mennyire széjjelszivatni magad.:DD

@csupasz gőte: Nekem meg az: 'De ha voltál néha egy kicsit is boldog, ne szégyelld a szerencséd'.;)

@Frigyesur: Ha azt mondod, tökéletes, rajtad van a rózsaszín köd, ha azt mondod, nem az, mi a francért nem lépsz le, biztos dagadt vagy és öreg, félsz, hogy nem találnál másikat.:))

Devil2 2011.06.02. 10:52:40

@Kytia: Meguntam én azt már, hidd el.. :D

Hurri Kán 2011.06.02. 10:53:23

@Devil2:
Émmondjuk azt télleg nem.

Devil2 2011.06.02. 10:54:33

@gyvy: mostmár énse, mer most nincs, de a Villát azt elsirattam. :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 10:55:30

@Devil2: ;)

@csupasz gőte: :D Így sem néznek 24-nél többnek, akkor meg minek! Dilis napokon agyilag sem vagyok több, mint 5!

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 10:56:57

@Kytia: Ha pasi jobb novel van egyutt, akkor biztos a penzevel fogta meg, ha rosszabb kulsejuvel, akkor kenytelen volt leadni az igenyeit, mert a noknek kiralylany-szindromajuk van. :)))

Devil2 2011.06.02. 10:57:21

@Bundabandi: nem baj, eccer csak megkomolyodsz te is.. :DD

Devil2 2011.06.02. 10:58:16

@Frigyesur: röviden, tömören ennyi.:D

Devil2 2011.06.02. 10:59:32

@Bundabandi: BundásBandi, te olyan vagy mint a tavasz.. :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 10:59:33

@Devil2: ÁHHH! Soha! Akkor lenne végem. Majd ha lábbal előre hoznak, akkor komoly leszek és merev!

fumerin 2011.06.02. 10:59:52

@Frigyesur: :D
Pedig ha tudnák, hogy nincs annyi pénz a földön, amit nő ne tudna elkölteni! :D

Hurri Kán 2011.06.02. 11:00:09

@Devil2:
Jer vállamra hüppögni :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 11:01:16

@Devil2: UHH! Ciki, ha visszakérdezek, hogy milyen a tavasz? :P

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.02. 11:01:20

@Frigyesur:

Én csípem, mert kegyetlen jó a humora, intelligens is. Lehet vele sokmindenről beszélni, plusz latinul is tud :) Elhiszem, hogy neked nem a szíved csücske (eufémizmus!), engem nem bántott :)

Viszont rólad legalább hörcsögöt neveztek el :D

Devil2 2011.06.02. 11:01:35

@gyvy: csak Alekoszt hozzátok visszaaaa... :DD

Caddy 2011.06.02. 11:01:37

Ezt nem hiszem el, ezt a sztorit. Nem tudom hány éves a posztíró, vagy ki ő,de ha nem 18 éves, akkor mi a francokat szerencsétlenkedik? Nem jól csókol, kínszenvedés vele egy időpontot egyeztetni,ha program van azon is kelletlenkedik. MIRŐL BESZÉLÜNK????????????
Lapát.

Devil2 2011.06.02. 11:02:45

@Bundabandi: hát szeszéjjes, de ezt a mogyis leheletet nemtom hova rakni... :D

Devil2 2011.06.02. 11:04:55

@Caddy: Na, téged sem hat meg a félhosszú haj, meg a borosta.. :D

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 11:06:10

@Nard: Az irasai alapjan annyi humora van, mint egy tengeri teknosnek. :D Latinul meg en tudok, emlekszem egy elszurta Cicero Catilina elleni beszedet. :)))

Na mindegy, de hidd el: tenyleg a bunkosaga miatt utalom, nem szemelyes erintettseg miatt. Legalabbis alapvetoen. Szoval mar azelott se birtam, hogy velem kikezdett.

Komolyan?! Kiraly :DD

Devil2 2011.06.02. 11:07:08

@Nard: ettől elhatárolom magam.. :D

Muha 2011.06.02. 11:08:30

@Caddy: mér pont lapát?
Inkább ÁSÓ! :D

Hurri Kán 2011.06.02. 11:09:27

@Devil2:
Amerika elnökének készül, nem ér már rá ilyen csip-csup dolgokra :DDD

Devil2 2011.06.02. 11:11:12

@gyvy: beszavazzák oda is, figyeld meg. Hátha ott van még a Lewinski (vagy y, mittudomén) :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 11:11:30

@Nard: Te olyan aranyos vagy! :* Taknyos és esős... felírom a tahó és lelki zokni mellé! :P

Devil2 2011.06.02. 11:12:16

@Bundabandi: Na most nagyon őszintén és töredelmesen bevallom, hogy azt nem bírtam nézni. (Hát itt a baj..:D)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 11:13:29

@Devil2: A hogyvolton olvastam! Jókat röhögtem rajta! Nézni én sem bírtam.

fumerin 2011.06.02. 11:13:34

@Bundabandi: Én szívesen becserélném erre a fajta taknyosságra az allergiásat!
Ez max. egy másodpercig tart a másik meg egész nyáron. :D

Devil2 2011.06.02. 11:15:02

@Bundabandi: Valami mogyorólikőrt ivott az az állat, aztán lesmárolta a hotdogos csajt?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 11:21:22

@Devil2: A csaj evett valamit (gondolom mogyit) és ő mondta A-nak smár előtt, hogy kicsit mogyis a lehelete. :D

@csupasz gőte: Én kopp-kopp-kopp, nem vagyok semmire allergiás, csak a fémekre. Semmi bizsut nem tudok felvenni, mert tiszta kiütés leszek...biztos a kék vérem az oka. :D

Kham 2011.06.02. 11:21:53

"vállig érő sötét haj, árnyalatnyi borosta, latinosan kreol bőr, nagy barna szemek, ja és ne legyen túl magas sem" Jó hírem van a posztolónak, szűkebb hazám tele van metalista érzelmű szőnyeghuszár cigó srácokkal, az lenne neki az igazi vadászterület. Ráadásul minden pénteken pálinkafesztivál van a Szentesi nevű kocsmában, lehet hogy nem olyan talpas pohárban adják, amitől elegánsan el lehet tartani a kisujjat, de a hatás megegyezik. Ja és még zongorista is van, lehet összekapaszkodva táncolni az "Afürdeiannabálon"-ra:) Szerintem garantált, hogy már az első randin végigmennek a teljes műsoron és reggelre még lánykérés is lesz vasárnapra meg igazi romalagzi:)

biohazard 2011.06.02. 11:22:59

Na, akkor ha a cimboráid még nem merték megmondani: a régi haverod egy buzival hozott össze.

Devil2 2011.06.02. 11:24:01

@Bundabandi: Sőt ihatott volna likőrt is, attól csak édesebb lett volna a csókja.. :DD

fumerin 2011.06.02. 11:24:42

@Bundabandi: Én mindenre allergiás vagyok. Már mondtam, apám sietett, amikor készültem. Bár a pollen allergiát nem értem, a szalmakazalban is sok volt:D

Devil2 2011.06.02. 11:26:02

csakúgy röpködnek a sztereotípiák.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.02. 11:26:44

@Frigyesur:

Bunkó, az igaz. De úgy vettem észre, hogy az intelligensek általában irritálóak tudnak lenni másoknak. :) Engem is sokan bunkónak, arrogánsnak és gennynek tartanak (jó, van okuk rá), mások meg nem :)

Hurri Kán 2011.06.02. 11:26:45

@Devil2:
Hülye vagy? Itt soha :D

Devil2 2011.06.02. 11:28:35

@gyvy: hát ez most kivételes. :DDD

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 11:29:50

@Devil2: annak semmitől sem lenne édes a csókja, akármit ehetne-ihatna! Ő rossz hatással lenne a bioritmusomra. Előhozná ördögi énemet 2 perc alatt az tuti, aztán kölcsön kérném a villádat... *ördögi kacaj*

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 11:30:23

@Nard: En udito kivetel vagyok. Engem mindenki szeret, kedvesnek tartanak :)))

Gernika, ezt most ne olvasd:

Amugy, jah, te is neha bunko vagy. :D De mivel gernika szemelyeben megkaptad buntetesed, elnezheto. :D

Devil2 2011.06.02. 11:31:12

@Bundabandi: nem vetted le Alek lényegét.. (pia+pina). :D

mertcsak 2011.06.02. 11:31:43

nem kellesz eléggé

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 11:34:18

@csupasz gőte: Szénakazlas tapasztalataim MÉG nincsenek! :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 11:38:18

@Devil2: Szerintem még egy normális nője nem volt!

Nyehehe! Erről jut eszembe... a szomszédban kerti party volt az éjjel és mersz, vagy felelszt játszottak... az ablak meg nyitva volt... igen érdekes dolgok hangzottak el. :D

Devil2 2011.06.02. 11:40:34

@Bundabandi: és nem is lesz. (de nemnormális is csak addig, míg el nem bassza az összes nyereményét.)
Hát ja, attól jó az a játék. :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 11:42:23

@Devil2: :D De éjjel 3-kor erre ébredni! Hááát! Mindenki inkább mondta.

Devil2 2011.06.02. 11:43:48

@Bundabandi: hűvös a hajnal, persze hogy nem vetkőztek. :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 11:44:49

@Devil2: Most, hogy mondod...Erre nem is gondoltam! :)

Shirkan8 2011.06.02. 11:46:39

Egyszerű.
NEM Ő AZ ÁLOMPASI!
Lehet, hogy jól néz ki, de az csak a külső máz. Lehet, hogy a dobostortán szép a karamellizált cukor, de ha a tészta és a krém sz@r, akkor megette a fene...
Ne vesztegesd az időd! Hagyd a fenébe. Majd jön jobb.

Devil2 2011.06.02. 11:47:32

@Shirkan8: A tortánál is csak úgy derül ki, ha megkóstolod.

Rebelde 2011.06.02. 11:49:35

a posztíró miből gondolja, hogy együtt vannak?

ki írta amúgy?

Rebelde 2011.06.02. 11:53:56

a barátok meg szokjanak már le erről a "na majd én összehozlak valakivel" kényszeres hülyeségről

az esetek nagy részében hóttszarul sül el, mint ahogy most is...

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 11:56:31

@Rebelde: Meg miért gondolják a barátok mindig, hogy az ember nem tud találni magának? Meg miért gondolják, hogy az ízlésünk egyezik az övékkel? Lásd. barátnőm azzal a vörös szeplős pasival.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.02. 11:56:41

@Frigyesur:

No igen. :)

@gernika:

Mondtam, hogy hasonlítasz a hörcsögre, az is pont ilyen hangokat hallat! :)

Caddy 2011.06.02. 11:59:03

@Devil2: és már a meséknek sem mindig hiszek. :D
De valóban,szerintem a csók a döntő (adott esetben :))de ha még az is szar???

@Muha: mondjuk ez esetben ásó is lehet. :D

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 12:00:24

@Nard: :DDD Epp akartam mondani, hogy veszelyesen hangzott, amit irt :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.02. 12:01:08

@Frigyesur:

Vérfagyasztó amúgy! :) A hörcsög is! :)

fumerin 2011.06.02. 12:06:18

@Bundabandi: Én apámékról beszéltem. Tudod nekem nem jó a kazal téma, mert ha még az orr is eldugul, akkor hol veszek levegőt? ;)

Hurri Kán 2011.06.02. 12:09:21

@csupasz gőte:
Mint mielőtt vízbe ugrasz: előtte naaaaagy levegő :DDD

Hurri Kán 2011.06.02. 12:09:54

Egyebekben valaki árulja már el, hogy milyen a diszkrét csók?

maim 2011.06.02. 12:11:06

Tényleg nem kellesz eléggé,de nem magad miatt.A pasinak gondjai vannak.Valszeg pénzügyi is,mert az árakról való panaszkodás mögött általában ez van.Tele van a feje mindennel,ami nem biztos,hogy elsősorban a csajozás.Hétköznapi gondok lehetnek.Tekintsd egyenlőre ne pasinak,hanem emberi lénynek.Ha közel enged magához,talán út lesz a szívéhez is.

giga66 2011.06.02. 12:14:23

Lehet hogy csak meleg a pasi.
Aki a második alkalommal nem nyomul, gyanús hogy nem a te embered.
Lapát.

Rebelde 2011.06.02. 12:14:33

@gyvy:

valszeg meg se történt, a posztíró csak képzelte:)

fumerin 2011.06.02. 12:15:32

@gyvy: A diszkrét csók olyan lehet, amit nem is látni, nem is érezni, szinte nincs is, de tudod, hogy van.:D

bagolybagoly 2011.06.02. 12:16:07

Azta, milyen szemétség! Biztos nős a csávó! Vagy külföldi! Vagy legalább elvált! Vagy, vagy esetleg fiatal!
Mindenesetre jól megérdemelte a 28 éves, szottyadt, szinglipicsa, a bilológiaiórájával együtt, hogy iylenekkel kezd a csodálatos, utolérhetetlen, érző lelkű koraötvenesek helyett. Tipikus!

Hurri Kán 2011.06.02. 12:17:54

@Rebelde: @csupasz gőte:
Ahh, köszönöm :) Most már sokkal nyugodtabban iszom meg a kávémat :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 12:19:55

@csupasz gőte: @gyvy: pipát is lehet használni! Hogy oxigén jön-e belőle aztat nem tom XD

Devil2 2011.06.02. 12:20:17

@gyvy: meg nem cuppognak, csettegnek közben.. :DD

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 12:20:51

@gyvy: Nem csikladozod meg a gyomoszáját a nyelveddel! :D

Hurri Kán 2011.06.02. 12:21:13

@Devil2:
Fingani ér közben? :DDD

Leone_510 2011.06.02. 12:21:34

aki ennyit melózik és elmondásod szerint nem szenet lapátol, és ennyire csóró az semmire nem viszi az életben és mindig savanyójóska marad

keress olyat aki élelmes és szórakoztató, és ha ő is csóró legalább szórakoztat és lefektet, mi kell akkor még?

Rebelde 2011.06.02. 12:21:35

nem nagy veszteség a srác, a konstans panaszkodás (húúú minden kibaszott drága)az ismerkedés elején nem veszi ki túl jól magát, de úgy látom a külsejével kompenzálta a srác:)

a lány nézze már magát emberszámba és ne dőljön be ennek a sok a munka, ezer problémám van, fáradt vagyok kamudumának...jó tanács csak, megfogadni nem muszáj:)

Devil2 2011.06.02. 12:22:22

@gyvy: az nem a csók része, úgyhogy mindenképp. Inkább az jöjjön ki, mint a mentő.. :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 12:23:15

@Devil2: A halálom mikor a buszon, metron cuppogást kell hallgatnom. Miért nem lehet csendben smárolni?

Devil2 2011.06.02. 12:23:57

fake poszt, ezt Panni találta ki..

fumerin 2011.06.02. 12:24:32

@Bundabandi: Te Bandi, én ezt a pipát nem értem, de sikerült elképzelnem:D
Tudod, nagy a pofám, de nem vagyok én kígyó! :D

Devil2 2011.06.02. 12:24:45

@Bundabandi: mér zavar az téged, mint párkapcsolatban élőt? :D

Hurri Kán 2011.06.02. 12:25:24

@Bundabandi:
Értem... ha tehát lenyalogatom a bölcsességfogáról a csülökpörkölt maradékát, az nem diszkrét csók... Ahha...

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 12:25:48

@Devil2: Te már csak tudod, hisz a családhoz tartozol.

fumerin 2011.06.02. 12:27:50

@gyvy: Addig nem baj semmi a csókkal, amíg nem 64 foggal vigyorogsz utána:D

Devil2 2011.06.02. 12:28:27

@Bundabandi: Na jó, én írtam, ésakkormivan??? :DDD

"Can't Stop The Signal..." 2011.06.02. 12:29:10

Aztajómindenit, te Renato Pavesi-vel randizgatsz!?

Hurri Kán 2011.06.02. 12:30:12

@csupasz gőte:
Azt tudom, azér mindég fel is írom reggel, nehogy elfelejtsem beragasztani az agyaraimat :DDD

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 12:30:57

@Devil2: Mer engem kihagynak! :D Viccen kívül egyszerűen csak idegesítő!

@csupasz gőte: pipa -> egyszemű kígyó! XD

Jaj mennem kell enni, mer' itt vagynak!

Devil2 2011.06.02. 12:32:17

@Bundabandi: Komolyodsz már, komolyodsz.. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.02. 12:45:41

@maim:

"Valszeg pénzügyi is,mert az árakról való panaszkodás mögött általában ez van"

Nem, csak nem érti, hogy egy olyan prosztó italt mint a pálinka, miért adják aranyáron :) Én megértem.

2011.06.02. 13:08:18

Hmmmm! Ki lettem emelve, dejóóó! :)
Kiderült már ki írta a posztot?

Amúgy hasonlót én is írhatnék. A mai pasik (és csajok) annyira-de-annyira elfoglaltak. Mindenki dobálózik ezzel az olyan sok dolgom van kamuval, hogy az ember már sikítófrászt kap. Persze tény, hogy van 1-2 ember, akinek tényleg nincs ideje még levegőt sem venni, de szerintem azok akik ezt mondják nagy százalékban nem is olyan elfoglaltak, csak fontosnak akarnak látszani, és túlbonyolítják a dolgokat. (Tisztelet a kivételnek). Mindenkinek arra van ideje, amire szakít. (PONT) :)

Szerintem a csávót hagyni kell a francba, mert ez nem normális, hogy hónap(ok) telnek el a találkozók között. A csók se volt jó, akkor mit vársz? Szerintem hagyd a francba. Majd ha nem játsza a túl elfoglaltad, és ráér találkozni akkor foglakozz vele, addig nem érdemes.

2011.06.02. 13:12:05

@Devil2: "Mondjuk b*ssza már meg ezt a csajt, de nagyon! "
@Dövan: azért nem, mert Ő belém szerelmes. :)

Devil2 2011.06.02. 13:12:31

@Zsu0805: fake poszt.

"Mindenkinek arra van ideje, amire szakít."

Szoktam mondani én is, aztán csak pislognak, meg dadognak, hogy hádde.. aztán csend..

Devil2 2011.06.02. 13:17:33

@Zsu0805: jaaa, okéé, már igen.. :)

Devil2 2011.06.02. 13:20:04

@Zsu0805: Környezetben élők? Nyugton vannak? :D (bocsesz) :D

2011.06.02. 13:22:55

@Devil2:
Tényleg fake a poszt? Nemár, pedig ki lettem emelve. :( Most sírni fogok. :(

Főleg azért 20 felett már nem úgy mennek a dolgok, mint 20 alatt. Akkor kicsit mobilisabbak már az emberek, és együtt is lehet aludni. Ha "nincs ideje" akkor azért nincs, mert nem akar időt szakítani. Higgye csak el a posztoló (ha nem kamu a poszt), hogy van szabadideje, csak azt mással tölti (és nem feltétlenül más csajra gondolok - számítógép, tv, haverok, buli)

Devil2 2011.06.02. 13:26:11

@Zsu0805: Én is ki lettem.. hát látod, kihasználnak minket.. :))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.02. 13:36:08

@Zsu0805:

"Mindenkinek arra van ideje, amire szakít. (PONT) :)"

Baromság.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.06.02. 13:40:33

@Zsu0805: @Nard: Én meg közben folyamatosan számolgatom a "stb." kategóriába sorolt, és ezt azóta szóvá is tevő, sérelmüket nem palástoló hozzászólókat :DDD

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 13:48:28

@Devil2: Ne fesd az az ördögöt a falra, még élni akarok!

"Még nem veszíthetek! Még nem! Én élni akarok.
Adj időt nekem! Ó, Ég! Szólj, hogy még várjon!"

XD Apám egyik régi nője hallgatta mindig... LOL

Köldökszösz (csodalampa) 2011.06.02. 14:01:17

@Bundabandi: Basszus, ez most beleégett a dobhártyámba!

2011.06.02. 14:02:40

@Devil2:
Környezetemben élők? A pasikra célzol?
Az én környezetemben mindenki nyugton van. :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.02. 14:20:42

Nem is értem, eddig mire várt a posztíró?

Ha igazán tetszene, kellene, akkor a faszi igenis megoldaná a találkozót a munka mellett is, és nyomulna, nyomulna, nyomulna.

Nagyon valószínű,hogy a csaj egy a sok közül, vagy van valami lezáratlan gebasz a pasi életében (esetleg egy vissza-visszatáncoló exnő), vagy nem is biztos,hogy annyira ex az a nő...

Mindegy,hogy mi. A lényeg,hogy nincs meg az a plusz ebben, ami miatt érdemes lenne még várni. Ki kell hajítani a faszit. Utána nyilván teperni fog, de az előzmények fényében hülye lesz, ha esélyt ad neki újra.

Ja, és kicsit túl soknak tűnik az elvárás, drága posztíró. Talán kevesebb barbis sallang és több realitás nagyobb találati pontosságot hozna.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.02. 14:21:49

És hogy mit lehet szeretni a Nardon?!
Hát ez prájlessz...:)))))))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.02. 14:32:14

@Nard: "..jó ha dundi..":)

fülcsontig benyaltak most nektek.:)
olyan kibaszott irígy vagyok!:)))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 14:45:29

Azta! Leszakadt az ég! Hmmm közel van a Margit-sziget, mi történhetett? :D

Caddy 2011.06.02. 14:49:53

@Bundabandi: jön a vihar, az van. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 14:52:58

@Caddy: :D Vagy a posztolóék smárolnak! :D Tiszta víz lett minden... :P

dr. gernika 2011.06.02. 14:53:44

@Alfonzina: Egyelőre nem.
@Bundabandi: A Margit-sziget közelsége befolyásoló tényező? :)

BARI 2011.06.02. 14:55:07

Essen csak szépen! :D

Devil2 2011.06.02. 14:57:05

@Zsu0805: Ez egy durva poén, kérlek ne magyaráztasd el velem. :D

Joe69 2011.06.02. 14:58:22

Mosolyogva olvastam a posztot, nőben van ilyen ?? A posztoló magatartása inkább kavargató "szépcsajok", lagymatag szinglik pasifelhőjében tébláboló pasikéhoz hasonlít. Ahogy azt leírtam volt, aki még nem kapott frászt tőle:)))

Tipikus az "én mindig nagyon elfoglalt vagyok" c. duma, ami pofátlan lealázása a másiknak, mintha az mindig ráérne. Tipikus a lagymatag, felszines érzelmi-testi kontaktus.Elvégre nem kurvák, az esetleg nyíltan bevállalhatatlan titkos szeretőjükkel dugnak, a többi pasival meg pasizgatnak. A nők jelentős része ezt csinálja, és mi , pasik, belemegyünk a játékba, mert máshogy nem tudunk nők közelébe jutni, és a nők ezt úgy adják el, hogy ők most "kéretik" magukat, nekik jár, hogy ezt tehessék.

Ha ez fordítva van, akkor a poszt alapján csak arra tudok gondolni, hogy a posztoló hölgynek igen csak alacsony vagy alacsony lett az önbizalma, esetleg csúnyának tartja saját magát, netán tényleg az.

A normális eljárás az lenne, hogy szépen járogat, pasizgat másokkal is, és ezt a lagymatag helyespasee tudomására is hozza. Aztán ha erre sem mozdul, nem keresi többet, kuka.

Engem épp most kukázott egy tipikus idegbajos késői harmincas diplomás szinglipicsa. 1 randit le kellett mondanom, a következőnél 1 órányi elcsúsztatást kértem (tehát hívtam előtte). Ővele aztán ezt ne csinálja senki, vazeee, ennyi !! A nagyértékű diplomáspicsát nem érdekelte , hogy vele ellentétben én nem dísznek hordom a píedzsdít, amikor rendkívüli helyzet van a klinikán, ahol dolgozom. Na, ennyi a csajok toleranciája - na persze, lehet, hogy nem voltam ekkora HELLLLYESSPASEEE:)))

Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb csaj rendkívül negatív attitűddel van a "beajánlott" pasik iránt, az, hogy egy ilyen legymatag figura az álomhelyespasseeenek bizonyul számára, megint

Hurri Kán 2011.06.02. 14:59:41

Konkrétan eldönthetné ez a k... idő, hogy mit akar :D

Joe69 2011.06.02. 14:59:59

a kishitűség jele (folyt.előző)

Devil2 2011.06.02. 15:04:49

@Joe69: Ha "így" jutunk nőkhöz, akkor mégis kikből lesznek a titkos szeretők?... Ja, hogy ennyire titkosak?! :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 15:05:21

@gernika: Azt írta ott smároltak... gondoltam azé' lett nedves most minden! :D

2011.06.02. 15:08:13

@Nard:
Nem baromság. :)

2011.06.02. 15:09:23

@BARI:
Hozzánk még csak most ér el. :( Nem akarok ma is elázni... :(

Devil2 2011.06.02. 15:09:40

@gyvy: piknikezni mész? :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.06.02. 15:09:56

@Joe69: "vele ellentétben én nem dísznek hordom a píedzsdít"

Ezzel a mondattal sikerült tönkretenni az egész alkotást.

Hurri Kán 2011.06.02. 15:10:37

@Devil2:
Nem, de ráérek a kocsmábaN elázni, de nem az odaúton :)

Joe69 2011.06.02. 15:12:20

@Devil2:
Jóval idősebb nős férfiakból (főnök, tanár,stb.) vagy fiatal srácokból, esetleg síkbunkókból, akiket szégyell.

Devil2 2011.06.02. 15:13:02

@gyvy: ugyanúgy megszáradni is ráérsz ott, csakis külsőleg értem.. :D

Joe69 2011.06.02. 15:13:43

@Köldökszösz (csodalampa):
Ezt nem mondtam neki, jelzem. Csak gondoltam utólag, a francba..

Hurri Kán 2011.06.02. 15:14:25

@Devil2:
Rontja a komfortérzetemet, ha csapzottan esek be :D

Devil2 2011.06.02. 15:14:36

@Joe69: egyik kategóriába se vagyok sorolható. (bár sanszos az utóbbi) aggódjak? :D

Devil2 2011.06.02. 15:15:20

@gyvy: ezek a nagy dolgok.. :DD

Hurri Kán 2011.06.02. 15:16:30

@Devil2:
Ismerem elég jól a társaságot. HA csapzottan esek be, megkérdezik, hogy miért kellett útközben egy tócsában megfürödnöm. Szeretném elejét venni ezeknek az otromba tréfáknak :D

Devil2 2011.06.02. 15:17:42

@gyvy: bassz rá az asztalra és mutasd meg ki a falkavezér. :D

Hurri Kán 2011.06.02. 15:18:54

@Devil2:
Ezek leszarják. Faragatlan népség :DDD

Devil2 2011.06.02. 15:19:06

@gyvy: egyébként mondhatod arra, hogy "me' az ingyen vót".. :D

indapass90210 2011.06.02. 15:19:23

@Joe69: én eddig aszittem', hogy egy doktor úrtól spontán beindul a csajok nedvesedése.

Joe69 2011.06.02. 15:20:54

@Devil2:
Te is titkos szerető vagy ? A világ legjobb dolga, csak a dugást kell megszervezni, semmi faxni...

Devil2 2011.06.02. 15:21:44

@gyvy: meg má' ideje is vót.. :D

Hurri Kán 2011.06.02. 15:22:30

@Devil2:
Ha kell, ha nem, kéthetente megfürdök :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 15:22:33

@Joe69: Ha már mindenáron hazudni és nagyzolni akarsz legalább önmagaddal ne kerülj ellentmondásba bakker! Pár hete még tanár voltál egy fősulin, most phd-s orvos... holnap mi leszel? Pornószínész, amerikai elnök?

Devil2 2011.06.02. 15:23:48

@gyvy: hova ez a pazarlás *fejet csóvál* :DD

Joe69 2011.06.02. 15:24:09

@Dövan:
Akkor nem vagy tisztában az egészségügy helyzetével.

indapass90210 2011.06.02. 15:24:28

@Bundabandi: mér, én is voltam óraadó egyetemen, meg sofőr is, egyszerre :D

Caddy 2011.06.02. 15:25:39

@Bundabandi: phújjjj:D:D:D

@Joe69: te vagy a Rossz doki a Vészhelyzetből?:D

Hurri Kán 2011.06.02. 15:29:39

@Devil2:
Nem szeretem ha felhőbe jönnek a legyek a szagra :)))

Devil2 2011.06.02. 15:29:56

@Bundabandi: Joenak sürgős operálnivalója akadt.. :D

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 15:30:22

@gyvy: Akkor mar tudjuk mit akar az ido. Ellened van. Azt akarja, hogy otromba trefak aldozata legy.

@Devil2: Annyira titkos vagy, hogy meg jomagad se tudsz rola. :)))

Devil2 2011.06.02. 15:30:37

@gyvy: Most mi bajod a legyekkel?? :D

Joe69 2011.06.02. 15:31:27

@Bundabandi:
Olyanról még nem hallottál, hogy egy egyetemen egyszerre csinálható mindegyik ? Nem hallottál még minősített emberről , aki oktat, kutat, és gyógyít egyszerre ? Ha pedig most azon humorizálnál, hogy profnak adom ki magamat, akkor jelentem, a sokkal kisebb emberek is csinálják ezt és én is az vagyok.

Devil2 2011.06.02. 15:31:29

@Frigyesur: de még az se akié vagyok.. :D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.02. 15:31:49

@Joe69: ha tudta,hogy hol dolgozol, akkor nem igazán értem, a zéró toleranciát.
nyilván szivatták már így, azért lépett ilyen gyorsan. negatív emlékek életbe léptek.

@Nard: olyan cukisat a fészbúkról?

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 15:32:29

@Devil2: :DD Es miert jo az gyvynek, ha rammutat? :))

Hurri Kán 2011.06.02. 15:33:01

@Frigyesur:
Nem szerzem meg nekik ezt az örömet :D

@Devil2:
zümmögnek, meg mászkálnak, csak a baj van velük.

Joe69 2011.06.02. 15:33:11

@Dövan:
Milyen igazad van, az egyiket leadom sofőrködésért..

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 15:33:39

@Dövan: Az semmi! Én a kertész vagyok, a szakács, a fodrász, a mosónő, a takarítőnő, számítógép szerelő, éjjel lepedő akrobata és állat idomár. XD Sokoldalú vagyok ám!

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 15:33:52

@Devil2: Ettol szupertitkos. Nyilvanvalo.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.02. 15:33:54

@Joe69: nyugi én informatikus vagyok, és rúdtáncos.
szal megértelek.

Devil2 2011.06.02. 15:34:41

@gyvy: ha a társaságukban vagy, nem mondhatod hogy senki sem szeret. :DD

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 15:35:58

@Devil2: remélem agyműtét! Persze saját magán! :P

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 15:36:25

@gyvy: Es mikeppen ered ezt el? Zacskot huzol a fejedre, mint az oregasszonyok?

@Devil2: Koszi, koszi :)

Hurri Kán 2011.06.02. 15:39:04

@Devil2:
Pont nem érdekel, hogy szeretnek e :DDD

@Frigyesur:
Nem, előszedem a klasszikus ciklámenszínű, áttetsző, PVC-esőkabimat. A fehér műanyagpatentossat! :D

Devil2 2011.06.02. 15:40:47

@Frigyesur: azt mondja nem mutogat, mer aki mutogat, az hazudik.. :D

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 15:41:10

@gyvy: Szexisen hangzik, mmmmm. :)))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 15:41:20

@Joe69: Ha ennyire tökkéletes vagy, akkor hogy lehet, hogy mindig itt sírsz, hogy nincs nőd, meg milyen szemetek a nők stb. Nem lehet, hogy a stílusoddal és hozzállásoddal van a baj? Én is elzavarnálak, ha a phd-t dörgölnéd az orrom alá randi helyett!

Kytia 2011.06.02. 15:42:34

@Joe69: "a következőnél 1 órányi elcsúsztatást kértem (tehát hívtam előtte)"

A találkozó eredeti időpontja előtt 5 perccel?:)))

Jól tette, hogy ejtett. Nem valami pozitív a hozzáállásod a nő(k)höz: "tipikus idegbajos késői harmincas diplomás szinglipicsa". Imádnék ilyennel randizni, aki így jellemez.:DD

Devil2 2011.06.02. 15:42:38

@gyvy: igaz, az ember csak magára számíthat..:D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.02. 15:42:58

@gernika: pedig ez így van.
dokumentált adatok is vannak a rúdon pörgésről. az informatika pedig remek kikapcsolódás két performansz között.:)

Joe69 2011.06.02. 15:43:10

@Alfonzina:
Örülök, hogy van egy normális hivatásod. Az előbb tapostuk ki egymás belét egy tapló informatikussal. Rúdtáncossal eddig még nem volt bajom.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.02. 15:44:14

@gernika: várom, Nard mikor hozza szóba az öngyújtót...:)

dr. gernika 2011.06.02. 15:44:45

@Alfonzina: Láttam a dokumentációt fészbukkon. :D

Devil2 2011.06.02. 15:44:48

@Bundabandi: Lehet számot kérni? :D

Joe69 2011.06.02. 15:46:43

@Kytia:
Mit tudod te, téged hogyan jellemeznek utólag, utánad, anoním ?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.02. 15:47:00

@gernika: akkó tudod, miről beszélek.:)
én nem a levegőbe vakerálok, evvan.:)

Hurri Kán 2011.06.02. 15:47:05

@Frigyesur:
Hát még a gyönyörű strandkorlátkék gumicsizmimmel megkombinálva!

@Kytia:
Sose tudhatod, mit mondanak rád a hátad mögött :DDD

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.02. 15:47:59

@Kytia: dehisz még tini vagy, nem késői harmincas..:)

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 15:48:01

@Kytia: Varja', erre is tudom a folytatast: majd osszejosz egy fiatalabb, kevesbe kepzett pasival, akit kedvedre iranyithatsz, erre kituno pelda egy orvosno, aki egy mentossel kavar.

Tenyleg nincs eletem. Ilyen hulyesegekre is emlekszem. Gaz. :D

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 15:49:22

@gyvy: Pozolhatnal egy noknek keszult naptarban. Hudemeleglettitt :DDD

Hurri Kán 2011.06.02. 15:51:07

@Frigyesur:
Fiatalabbal??? Mit akarhatna egy 15 évestől??? :DDD

Á, ezeket a szereléseket csak a kiválasztottak láthatják!

dr. gernika 2011.06.02. 15:52:05

@Alfonzina: Tudom hát, és meg sem lepődtem. :)
@Frigyesur: Khem, khem, Kitty mit is csinál? :D

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 15:52:16

@gyvy: A Vorosmarty teri viragyagyasok? :D

Caddy 2011.06.02. 15:53:36

Húúú most egymásra licitáltok?
Szerintem a Rossz doki a nyerő.Ki akarna olyan csajt aki megsértődik ha lemondják a randit. Nyilván és egyértelmű, hogy a legelején egy kapcsolatnak vagy ismerkedésnek az a lényege, hogy lemondj randikat ezzel is mintegy tesztelve a másik felet. :D:D

Hurri Kán 2011.06.02. 15:53:52

@Frigyesur:
Nem, oda a fekete-fehér bocimintás köntösömbe szoktam ledőlni :D

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 15:53:58

@gernika: Valamit, amit nem ertek. :D Eccer beleneztem, es hummogtem. De azt nagy szakertelemmel! Ezt az egyetemen tanultam. :)) De nem mentos :P

Devil2 2011.06.02. 15:55:32

@Caddy: És a teszt mindig valahogy pozitív lesz, a fene vigye..
Ha meg negatív,akkor nem kell, mert túl eccerű az illető. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.06.02. 15:55:34

@Alfonzina:

Neeem. Van nekem ilyen babzsák-szerű kis krokim. :)

Frigyesur (törölt) 2011.06.02. 15:55:50

@gyvy: Egy cafka vagy. Csupa kihivo szereles. :P

Devil2 2011.06.02. 15:56:10

@Bundabandi: ez most valami örökzöld?

Devil2 2011.06.02. 15:56:53

@Bundabandi: na megnézem.. vagy legalábbis rákattintok.. :D

dr. gernika 2011.06.02. 15:57:35

@Frigyesur: Tegnap én is két informatikussal voltam számgépalkatrészeket venni, ők szakértettek, én tejeltem. Na, mikor megdumálták egymás közt, hogy milyen gépem is lesz, én is csak hümmögni tudtam, pedig nem tartom magamat teljesen laikusnak.

indapass90210 2011.06.02. 15:57:56

@Joe69: voltam közalkalmazott, így el tudom képzelni.

Devil2 2011.06.02. 15:58:23

@Bundabandi: Nem tud semmit ez a csárli..:S inkább szeretném kérni a Demjén Rózsitól a ...

Hurri Kán 2011.06.02. 15:58:48

@Caddy:
Hát hogyne. Tesztelje anyukáján, vagy a nagynénjén, ízlés szerint.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.02. 16:00:02

@Nard: na most ez egy vicc lesz a kuláról? mert az ezen a fórumon nem pojén.:)érzékenyen érint a téma kicsit.:)))

ha viszont tényleg valami cukker kabalítosz, akkor az gyühet.:))

Hurri Kán 2011.06.02. 16:00:28

@Frigyesur:
Éééén -e??? *értetlen bociszemekkel néz*

Kytia 2011.06.02. 16:00:54

@Joe69: Én inkább az általános hozzáállásodat látom, a kommentekből. eddig még pozitív megnyilvánulásod nem volt a női nem felé. Az általánosítgatás és a fikázás viszont alap.
Amúgy biztos engem is mindenféle hülye picsának elmondanak azok, akiknek ez a hobbija.:))

@Alfonzina: :DDD Hát, ahogy mondani szokás: csak idő kérdése.:DD

@Frigyesur: De várj, ez most minek a folytatása? Elkeveredtem picit.:)

@Caddy: Jó módszer. Én álmukban gyantával és pillanatragasztóval kevert folyékony betont szoktam önteni a hajukra, hogy mikor felébredjenek, döntés elé állíthassam őket: vagy kellek így is, vagy hagyjanak békén.:))

Devil2 2011.06.02. 16:03:36

@Kytia: Azér az Joenak legyen mondva néha fikázza a férfiakat is.

dr. gernika 2011.06.02. 16:04:36

@Frigyesur: :D
@Alfonzina: Szerintem válasz nélkül maradsz, épp vizespólóversenyt rendez a metróig.

Devil2 2011.06.02. 16:05:43

@Bundabandi: bikaszeme. pedig nem is. :D

Devil2 2011.06.02. 16:08:36

@Caddy: sok nyarat (is) láttam én már.. :)

Caddy 2011.06.02. 16:09:18

@gyvy: de őket mégsem akarja az ágyába cipelni. :D

@Kytia: egyértelmű. Itt és most mond mi a szitu. :D:D:D:D

Devil2 2011.06.02. 16:09:34

@Bundabandi: na most gondolkodóba ejtettél.. :D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.06.02. 16:10:05

@gernika: na szép. és gondolom nem tucc semmit erről a dologról..:)

Hurri Kán 2011.06.02. 16:10:27

@Caddy:
A mai világban ezen sem lepődöm meg. Itt már minden nem a régi. Már a jövő sem :D

Caddy 2011.06.02. 16:12:34

@gyvy: hülye. :D:D:D

@Devil2: ennyi. :)

dr. gernika 2011.06.02. 16:12:59

@Alfonzina: Erről nem, de szerintem nem kula. :)

Joe69 2011.06.02. 16:15:43

@Kytia:
Azért nem készültél jól belőlem, ez max 2-es , leülhetsz. Szerintem most sem fikáztam a posztírót, sőt építő jellegű javaslatot is tettem.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.06.02. 16:18:53

@Devil2: Ugye!

Asszem én is szétfagyok hazafelé! Még mindig esik! :(

Sanity 2011.06.02. 16:58:38

Gondold át, mennyit ér az időd. Hónapok fognak eltelni, mire egy kicsit is közel tudsz kerülni a faszihoz. Már ha engedi/akarja. És ezek után még jön 800 kérdés, ahol bukhat az egész.

Ha csak alkalmi valaki kell, százszor könnyebben találsz valakit, aki kicsit motiváltabbnak tűnik. (no offense)
Ha komoly kapcsolatra vágysz, akkor lépj tovább, és keress. Ettől a faszitól mit vársz? Ha eddig nem lépett semmit, ezek után fog? Talán, de nem ez a kérdés. A kérdés az, hogy érdemes-e erre várni.

Erre csak te tudod a választ. Ami fontos viszont, hogy gondold végig az "opportunity cost"-ot is (sry, nem tudom mi a magyar kifejezés). Ez idő alatt, amíg itt "szerencsétlenkedtek", simán lehet, hogy már találkoztál volna valaki mással, aki legalább ilyen jó faszi.
Vagy ő ennyire különleges és lehengerlő (racionálisan, rózsaszín köd nélkül is)? Ezekre a kérdésekre te tudod a választ.

Amúgy meg ha tökös vagy, és eleged van a játszadozásból, mondd ki a véleményed. A végeredmény bármi lehet, de a lényeg, hogy valami LESZ. Nem pedig ez a huza-vona. Sokkal többet ér neked egy "nem" holnap, mint egy hónapokig tartó "talán". Kivéve ha álmodozó vagy, és a szerelembe vagy szerelmes (látod, mindig van kivétel - ezért is inkább kérdéseket fogalmaztam meg, amit magadnak feltehetsz, szvsz ez többet ér egy tanácsnál)

-Sanity

indapass90210 2011.06.02. 17:47:23

@Sanity: "-Sanity"

Mér'írod alá?

-inSanity

Kytia 2011.06.02. 17:54:37

@Joe69: @Joe69: Rendkívül ügyesen és furmányosan alázod a női nemet, már egy ideje feltűnt.
A mostani első kommentedet pl. azzal kezded, hogy mennyire meg vagy lepve, hogy egy férfi is csinál ilyet, hogy lemondogatja a randikat, hisz ezt köztudottan csak a hígerkölcsű nők szokták csinálni. Utána elmesélsz egy sztorit, mintha csak példának hoznád fel erre, ami pont hogy arról szól, hogy te, A FÉRFI, hogyan hintáztattál egy nőt és lám, milyen aljasak a nők, a rohadt picsának elfogyott a türelme. Magyarul ebben a sztoridban épp a posztoló álompasijára emlékeztet a viselkedésed, mégis valahogy úgy próbálod tálalni, mintha itt is minden a nő hibája lenne. Ügyes. Nagyon ügyes.:)

És úgy általában teljesen mindegy, mi a fenti sztori, hamar kiforgatod úgy, hogy valami általános kritikát mondhass a segítségével a nőkre. Önkritika persze nuku, mert bár a rohadék nő eszköze az ""én mindig nagyon elfoglalt vagyok" c. duma, ami pofátlan lealázása a másiknak, mintha az mindig ráérne", ő viszont nem igaz, hogy nem érti meg a kis mogyorónyi agyával, hogy "vele ellentétben én nem dísznek hordom a píedzsdít, amikor rendkívüli helyzet van a klinikán, ahol dolgozom". Te annyira LOL vagy, hogy ennél LOLabb már nem is lehetnél.:D

Erre a tanácsodra meg: "A normális eljárás az lenne, hogy szépen járogat, pasizgat másokkal is, és ezt a lagymatag helyespasee tudomására is hozza." már nem is tudok mit mondani. Csak gondoltam, kiemelem, mint mellékLOL.:D

Kytia 2011.06.02. 17:59:22

@Devil2: De csak azokat, akik azokat a nőket dugják, akiket ő szeretne.:)))

@Caddy: Hol és mikor mi?:DD

Joe69 2011.06.02. 23:12:05

@Kytia:
Mi az, hogy LOL ?
Szerintem te meg furmányosan kicsavarod, amit írtam, de kösz, mert legalább elolvastad:))

Ja, még a toleranciaszintről..hát az sem fog kapcsizni, akinél az zéró (az mindent hintáztatásnak hisz, ld büfészakos "kolléganőmet"), de az sem, akinek tart a végtelenhez, mint a posztírónak, mert ugye, a "hellyespaseee"..

Na, elég mára, jóéjszakát !

indapass90210 2011.06.03. 08:41:06

@Joe69: áruld már el, hogy miért randizol akkor olyan nővel, akit lenézel?

Az, hogy hisztis picsa, folyamatában derül ki, de már akkor is büfészakos volt, amikor először meg akartad dugni.

Joe69 2011.06.03. 11:24:38

@Dövan:
A lenézést érdekes módon én ilyenkor pont fordítva érzem. Nevezetesen, ha valaki abszolúte csak saját magával foglalkozik, és zéró empátia a másik egyáltalán nem szeszélyei, hanem nagyon is objektív és nem is rajta múló alkalmi problémái iránt. Nyilván az erre adott ellenreakció az, ami, hogy vegye már észre magát (persze nem fogja, akkor meg válasszon "alá", ha az kell neki). És hát az én esetem messze nem összemérhető a posztéval - a hellyespasee nyilvánvalóan leszarja hősnőnket, akkor meg az minek akar vele találkozgatni. Azért mert kishitű és/vagy akkora "hellyespasee" az a faszi. Hát én itt biztosan nem voltam akkora "hellyespasee", ezért nekem a minimális tolerancia sem járt, uff, egy gonddal kevesebb.

Sam Alan Zeu 2011.06.03. 12:33:51

nincs ennek az expert embernek hétvégéje?
süti beállítások módosítása