Szeretném őt meghódítani, de kísért az ex-pasija

2011. szeptember 01. 07:28 - Panni CsP

„Miért gondolom azt, hogy érdeklem? Mert ő kérdezett rá először, hogy van-e feleségem/barátnőm, az egyik összefutásunk alkalmával” – ha a kiszemelt csajnak elhunyt a barátja, de ennek ellenére igényt tartanál rá, vajon mikor és hogyan kell lépni? Levélírónk megismer a munkahelyén egy lányt és azon görcsöl, hogy mikor jár le a kegyeleti idő, hogy végre elcibálhassa a lányt egy kávéra.

 

Van egy kolléganőm, akivel elég jó viszonyba kerültem. Én előbb jöttem ehhez a céghez, ő csak három hónappal utánam, így valahogy mindig úgy tekintettem a dologra, hogy viszonylag mindketten újak vagyunk még itt. Ez már egy jó alap a beszélgetés kezdeményezésére. Nagyjából eddig jutottam nála: egyik nap a folyosón megszólítottam és kérdezgettem, hogy érzi itt magát, mit is csinál pontosan. Közvetlen, kedves lány. Legközelebb amikor összetalálkoztunk, újra a folyosón, most ő szólított meg.

Általános témákról csevegtünk, talán 10 percet. Nagyon boldog voltam. Már naponta beszélgetünk, ha összefutunk, mélezünk is, de írásban nem túl érdekes dolgokról, leginkább a „vicces videó-hülye kép” vonal megy. Úgy érzem, ha akarok tőle valamit és nem szeretnék balf*sznak tűnni, lépnem kéne felé. De először szeretném megvárni, míg eloszlik a rózsaszín köd, amitől hajlamos vagyok elbaltázni dolgokat és hülyén viselkedni, kapkodni. Utána józanul aztán belevágok. Szóval randira hívnám. De hogyan tegyem, hogy legalább egy kávéra meghívjam, amit nem a munkahelyi büfében, hanem jóval kellemesebb helyen kapni?

Miért gondolom azt, hogy érdeklem? Mert ő kérdezett rá először, hogy van-e feleségem/barátnőm, az egyik összefutásunk alkalmával. Annak kapcsán került szóba, hogy ki, hova és kivel megy/ment nyaralni. Elmondtam, hogy cirka 4 hónapja mentem szét a barátnőmmel, nyaralni meg nem mentem sehova. Nem kérdezte meg, hogy miért mentünk szét, csak annyit mondott, hogy sajnálja. Ha rákérdezett volna, elmondtam volna, hogy nem volt semmi dráma, egyszerűen ez a kapcsolat ennyi volt. Én udvariasan visszakérdeztem, és neki van-e párja? És most jön a dolog neheze: azt mondta, hogy 8 hónapja meghalt, autóbalesetben. Na, puff. Szóval hamarosan randira akartam hívni… csak ez volt a gond.

Ha időben kikerülne a poszt, akkor megvárnám, utána lépnék. Persze van tervem, nem túl bonyolult: egyszerűen megkérdezem, mikor végez és munka után együtt megyünk valahova, egy kávéra. Vagy ez elcsépelt?? Azt hiszem, azzal fogom elrontani, hogy nagyon szeretném őt meghódítani. Viszont állandóan a fejemben kavarog a 8 hónapja elhunyt pasija, mit illik ilyenkor és mit nem? – fogalmam sincs, ilyen helyzetben még nem voltam. Amíg ezt nem tudtam, még arra is gondoltam, (minden hátsó szándék nélkül) mi lenne, ha az a kávé a lakásomon kerülne lefőzésre? : )) de nem. Ez már túlzás, ilyet nem csinálok az elején. Ráadásul mindezek tudatában.

 

 
340 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr103194603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Füstleee 2011.09.01. 07:35:00

Kedves Posztoló!

A munkahely munkahely, nem társkereső, véleményem szerint kollégával összejönni nem szerencsés dolog. Szerintem keresgélj másfele. Meghalt az ex pasija balesetben? Hát ha 8 hónapja elvileg nem volt senkivel sem, akkor valószínű, hogy még jó ideig nem kell neki más pasi. Szerintem legyél szimplán barát neki és figyeld a jelzéseit és ismerd meg jobban mielőtt bármibe is belekezdenél. Pl.: mennyire kísértene az exének a szelleme.
Ja és Első.

michaela77 2011.09.01. 07:42:56

Hát ez nem egyszerű.
Először is munkahelyen ismerkedni csak akkor, ha a munkahely elég nagy ahhoz, hogy az esetleges szakítás után el tudjátok kerülni egymást.
Másodszor bizonyára jobban kötődik valaki egy olyan exhez, aki meghalt, mint aki elhagyta és akire legalább lehet haragudni.
Nem tudni meddig tartott a kapcsolat, vagy mennyire volt mély, de az mindenesetre jó jel, hogy szóba állt veled, érdekled.
Szerintem inkább azt bánd meg, amit megtettél, mint azt amit nem. Megkérdezed és maximum nemet mond, de legalább megpróbáltad.

Muha 2011.09.01. 07:54:23

Take it
Shake it
Fuck it
Drop it

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.01. 08:01:35

Na, akkor néhány gondolat.
Először az elvek: A munkahelyi kapcsolatoknak külön "tudománya van", de az álláspontok nem egyeznek: vannak akik kifejezetten előnyösnek, mások kifejezetten hátrányosnak tartják. Az előny: van a kapcsolat elején egy "felfutási" szakasz, mikor mindkét érintett fél igyekszik minél jobban produkálni a munkában, hogy ezzel is egy pozitívabb képet alakítson ki magáról a másik szemében. Ez a munkahely előnye. Hátránya: egy idő után törvényszerűen bejönnek a munkaidőbe azok a privát ügyek, amelyeknek a megbeszélése más esetben nem a munkahelyen és munkaidőben zajlik. Ez a munkahely vesztesége. Ami a feleket illeti: amennyiben munkatársak (tehát egy részlegnél, osztályoin, stb. dolgoznak, akkor a kollégák egy idő után garantáltan kikezdik őket. Ha ez ráadásul azzal van súlyosbítva, hogy az egyik fél magasabb beosztásban van, akkor meg senki sem mossa le a másik félről, hogy csak ez az oka a részéről a kapcsolatnak. Ezt nem könnyű feldolgozni, akkor sem, ha nem igaz. További gond: szakítás esetén: tudtok-e továbbra is gond nélkül együtt dolgozni, vagy valamelyik félt annyira zavarni fogja a másiknak a látása is, hogy kénytelen váltani. Ez ismét a munkahely vesztesége (is). Ami pedig most már a konkrét kapcsolatot illeti. Nagyon egyénfüggő, hogy ki mennyi idő múlva nyit egy újabb kapcsolat felé. Az is lehet, hogy csak egy "lelki levelesláda" hiányzik a csajnak aki, ha te leszel, akkor abból a pozícióból nem lesz könnyű továbblépned. Ezt fontold meg. Azzal is számolj, hogy a lány esetleg nem akar újabb kapcsolatot (legalábbis egyelőre), de egy barát akivel dumálgathat esetleeg jól jönne neki (lásd előbbi eset, legfeljebb kicsit több funkcióval, de szex nélkül). Szóval nagyon alaposan gondold meg. Elvileg lehet persze esély arra is, hogy a lány pont téged nézett ki magának a következő pasi szerepére, és csak tiszta lappal akart kezdeni azért volt őszinte az első pillanattól. Ez esetben viszont célszerű viszonozni az őszinteségét, abból nem lehet baj: legfeljebb megtudod, hogy hányaadán is álltok. A nem durva őszinteség miatt normális ember sohasem aláz meg másokat, és nem is égeti. Tehát ha te is őszintén elmondod neki, hogy mik foglalkoztatnak vele kapcsolatban, abból nem lehet baj. Legfeljebb nem ő lesz a következő csajod.

indapass90210 2011.09.01. 08:07:35

@Füstleee: "mennyire kísértene az exének a szelleme."

Ezért fontos, hogy szélcsendben dugjanak először. Mert ha olyankor is rázza valami a redőnyt, akkor jobb lesz gyorsan olajra lépni!

Boris the Bullet dodger 2011.09.01. 08:09:25

Ha mindenáron munkahelyen óhajtasz ismerkedni, akkor egyszerűen kérdezd meg nincs-e kedve munka után kávézni. Elcsépelt, de általában működik.

A másik kérdést viszont marhára nem értem. Az elhunyt pasi max. a csajt "kísérti", téged kötve hiszem. Viselkedni meg pont úgy kell vele, mint akinek elhunyt a szerette nyolc hónapja.

Mondjuk ajtóstól nem rontanék a házba, nekem nem egyértelmű hogy a kolléganőd nem csak barátkozni akar.

SciNu 2011.09.01. 08:15:52

"De először szeretném megvárni, míg eloszlik a rózsaszín köd, amitől hajlamos vagyok elbaltázni dolgokat és hülyén viselkedni, kapkodni."
Addigra már úgy be leszel nála betonozva a szárazbarát kategóriába hogy ki nem robbantod magad onnnan.

"azt mondta, hogy 8 hónapja meghalt, autóbalesetben."
Áhh pedig a post címéből már asszociáltam a bunkó expasira. :( Így új értelmet nyer a "kísért" szó.

"mikor végez és munka után együtt megyünk valahova, egy kávéra. Vagy ez elcsépelt??"
Persze hogy az. Manapság a kokó a divat. Kérdezd meg, hogy akar-e snowboardozni egyet.
Amúgy meg miért lenne elcsépelt?

Ehh ebből a postból hogy hozzam ki, hogy a nők a hibásak??? Tönkretetted a hetemet! Mindenesetre sok sikert a randihoz és ha nem jön össze NE írj neki valami agresszív mailt, mint a múltkori lelki szemetes srác. :D

Kytia 2011.09.01. 08:16:07

Én először is leszarnám, mivel riogatnak a munkahelyi kapcsolatok terén.:DDD
Nehogy már a megismerkedés helyszíne fontosabb legyen a személynél!! Jó, hogy nem keresztnév alapján választunk már párt, de komolyan. "Zsuzsikkal ne kezdjél, annak rossz vége lesz." WTF?

"egyszerűen megkérdezem, mikor végez és munka után együtt megyünk valahova, egy kávéra. Vagy ez elcsépelt??"

Nem elcsépelt, szerintem ez teljesen jó. Ha nem akarsz rárontani, kezdd beszélgetősen, csak ne próbáld meg a megértőt játszani az elhunyt exével kapcsolatban. Az általában nem jön ki jól, inkább kerüld a témát.

dr. gernika 2011.09.01. 08:16:58

Szerintem egy kávéra már simán elhívhatod, arra felkészült. Ott meg majd kiderül, mennyire nyitott rád, szerintem igen. De azért óvatosan.

egyhazafi 2011.09.01. 08:19:46

Egy dolgot jegyezz meg kedves posztoló. Ismerkedj az utcán, bárban, óvodában, temetésen, esküvőn bárhol. Egy helyen viszont soha a munkahelyeden. Mi van ha nem működik a dolog vagy egy év múlva szétmentek? Akkor ki megy el a cégtől a mai nehéz munkahely találási időkben? Esetleg kerülgetitek egymást pár évig? Hidd el, 100 évig nem élsz, 100 nőnél több van a világban. Nem a munkahelyeden lévő 10-500 ból válasz! Felejtsd el és kész. Amúgy meg nem biztos, hogy akar új kapcsolatot. És megbántás nélkül mondom nem értesz a nőkhöz szóval ne erőltesd. Keress mást!!!!

Boris the Bullet dodger 2011.09.01. 08:20:10

@SciNuBob -I hear you, mon!-:
Éppen hibás a csaj, eszébe se jutott elhívni posztert kávézni :D

Muha 2011.09.01. 08:20:22

@Kytia: Ritka, de most egyet ertek.
@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ja sokat baszakszik, atmegy lanybaratba azt onnan annyi neki

egyhazafi 2011.09.01. 08:21:30

@gernika: Akinek volt munkahelyi kapcsolata az nem ezt javasolná. Nincs kávé, viccelődés stb. Dolgozzanak! A nemi életüket éljék ki másokkal, akik távol vannak a cégtől....

Boris the Bullet dodger 2011.09.01. 08:22:59

@egyhazafi:
Pont ugyanannyi esélye van hogy működni fog, mint annak, hogy nem. Mindkettőre van rengeteg példa.

Muha 2011.09.01. 08:23:32

@egyhazafi: Ki monda hogy egy par nem dolgozhat a munkahelyen anelkul hogy basznanak?

Ket ertelmes ember ezt ajton kivul tudja tartani

indapass90210 2011.09.01. 08:26:03

@egyhazafi: nekem volt, mégis azt mondom, hogy próbálja meg. Olyan kapcsolatot, ami tényleg jól működhet hosszú távon is, nehezebb találni, mint jó állást.

egyhazafi 2011.09.01. 08:28:13

Amúgy nem hiszem el, hogy ennyire béna emberekkel van tele a világ. Miért pont a munkahelyen akar ismerkedni. Nem látja a dolog hátulütőit? Ok, közel van a nő, le lehet hengerelni stb. Akkor is gondolkodjon már el mindenki egy kicsit.....Ez olyan mint átmenjek-e a piros vasúti átjárón, mert sietek. Menjél ha sietsz meghalni. Te is menj csak bele a kapcsolatba, ha szenvedni akarsz később. Egy olyan cégnél dolgozok, ahol legalább 20 pár alakult a munkahelyi románcokból. Ebből 2 tartós (3 év) a többi felejtős. És egymást kerülgetik a volt szerelmesek. Szóval lehet ti nem a vesztes 18 ba lesztek, de nem hiszem....

SciNu 2011.09.01. 08:28:37

@egyhazafi: Az esküvőn a menyasszonnyal ismerkedni az igazi. :D

@Boris the Bullet dodger: Ezaz! Hintáztatja itt szegény jóhiszemű palit a gonosz céda és csak meg akarja hívatni magát egy kávéra amit tuti nem fifti-fifti fizetne! A nők csak kihasználnak minket!!!

@Muha: t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRzERo2G_9OLX-XtJ8Gh0MRmw_XWDSruzzbamy2IR1R3zt6JkgO

BARI 2011.09.01. 08:30:23

Semmi baj nincs munkahelyi kapcsolatokkal abban az esetben, ha meg bírják állni, hogy ne fogdossák egymás seggét állandóan a kollégák előtt. :D

egyhazafi 2011.09.01. 08:30:46

@Muha: Nem tudja. előző hozzászólásban leírtam....Rengeteg példát láttam higgyétek el nem működik! Dugásból is az egyik fél később többet akar. Így nem fogja tudni kezelni a helyzetet, ha a másik fél később mással jön össze.

egyhazafi 2011.09.01. 08:36:07

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Vagy a vőlegénnyel. Mai világban nem tudhatod.(pasi csábítja el a vőlegényt)
Amúgy voltam olyan esküvőn, ahol a menyasszonyt a vőfély kezelte amíg a vőlegény totál ko -n kiütve hempergett a fűben :)

Muha 2011.09.01. 08:37:46

@egyhazafi: Ennekem meg volt mar ezer baratnom aztan mindnek szopo lett a vege, pedig a nevuk a koruk az iskolazottsaguk es a szuleik is masok voltak, es ha hiszed ha nem, a kovetkezot is megprobalom, pedig mondhatnam, hogy nem mukodik.

A mai bolcsessegem pedig az, ha szereznek valamit, akkor megprobalom, leszarom, hogy mik az eselye, mert ha meg sem probalom, akkor biztos nem nyerhetek.

indapass90210 2011.09.01. 08:39:37

@Muha: "volt mar ezer baratnom aztan mindnek szopo lett a vege"

Ennyi után csak benned lehet a hiba!

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.01. 08:39:38

@egyhazafi: "Ismerkedj az utcán, bárban, óvodában, temetésen, esküvőn bárhol." Ebből nekem két helyszín tetszik: a temető, meg a bárhol. A munkahelyi kapcsolatnak, ahogyan többen is megírták a legnagyobb veszélye a szakítás utáni periódus. Én ismerek olyat, akik a szakítás után egy évvel lettek csak munkatársak (tehát, mikor jártak, akkor nem voltak azok), és még akkor is szinte mindennapos volt köztük a veszekedés.

Muha 2011.09.01. 08:41:37

@Dövan: Persze, de hatha lesz elbaszott eletem puzzle-jenek egy passzolo parja.
De legalabb dugtam sokat. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.01. 08:41:38

A munkahelyi kapcsival az a gond, hogy lényegében így 0-24 veled van a csajod, ami kurva unalmas lesz egy hét után.
Ki a fasz kiváncsi a másikra egész áltó nap?

Ha meg mégis összejössz vele, hogyan fogod stírölni azt az új szöszit a könyvelésről, ha az asszony szeme mindig a tarkódon van?

HankyMoody 2011.09.01. 08:44:38

Ha tetszik a lány, akkor ne habozz, hívd el. Nem kell túlbonyolítani, a kávés terved tökéletes. Maximum NEM-et mond, de elmondhatod, hogy te megpróbáltad... Ha belemegy, azért egy kis apró figyelmességgel készülj, hogy rögtön tudja, te nem csak barátkozni szeretnél. Ne gondolkodj helyette, ha még nincs túl a dolgon, akkor azt majd azt ő jelzi.

Ha nem teszed meg, később azon fogod magad rágni...

BARI 2011.09.01. 08:45:45

@Köldökszösz (csodalampa): nyugodj meg, az asszony is stírölni fogja mondjuk a futár seggét, csak nem úgy, hogy a pasija észrevegye. :D

indapass90210 2011.09.01. 08:46:56

@Köldökszösz (csodalampa): "hogyan fogod stírölni azt az új szöszit a könyvelésről"

Gátlástalanul?

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.01. 08:48:11

Nekem van még egy ötletem: posztoló! Szerintem diszkréten mondd meg a lánynak, hogy olvassa el ezt a posztot. Addig mi egy kicsit összeszedjük magunkat a kommentek terén, és elintézzük neked ingyen és bérmentve, hogy soha többé ne álljon veled szóba a lány, sőt a közös munkahelyeteken is elfordítsa a fejét, ha meglát. Na mit szólsz? Ez szerintem egy korrekt ajánlat!
:)

cyd 2011.09.01. 08:49:38

A halott ex nem a Te dolgod, szard le, ha beszél róla hallgasd, de magadtól ne firtasd. Simán hívd meg kávéra munkán kívűl. Egyszerű. Esetleg ha van valami komolyabb beszédtémátok, akkor ott utalhatsz rá, hogy szívesen kifejted egyszer munka után egy kávé mellett. Sok sikert.

Egyébként el fogod baszni, már most túlpörögtél. De ez csak magánvélemény.

indapass90210 2011.09.01. 08:50:37

@Muha: szerintem olyat csak komoly kompromisszumokkal lehet találni. Vagy egyébként jól csinálod, mert a következő 1000-ben akár benne is lehet, akiben pontosan ki tudod tölteni az űrt!

Caddy 2011.09.01. 08:53:14

Má' ennyit írni!

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.01. 08:55:13

@cyd: Te is próbálsz rendesen segíteni az önbizalmát helyreállítani a srácnak!
:))

SciNu 2011.09.01. 08:55:31

@egyhazafi: Egy jó vőfély kisegíti a friss férjet ahol kell! :D

@BARI: Hát igen, a nők megbízhatatlan mind! Nekünk szabad stírölni a csajokat, sőt kötelező csak hogy az önértékelésüket fenn tartsuk.

Szöszi 28 2011.09.01. 08:57:30

@Kytia: Pedig de! Norbertekkel ne kezdjél, mert annak rossz vége lesz!:D

cyd 2011.09.01. 08:58:02

Ja és rohadjon meg az összes kis jövőnk záloga, apuci-anyuci kislánya/kisfia, aki nem képes tömegközlekedve iskolába menni már első nap és emiatt sokkal nagyobb forgalmat generálnak.

SciNu 2011.09.01. 08:58:18

@Caddy: Ki korán kel kommentet lel! :D

@Ibrahim a tevehajcsár: Lehet azért is írta ide mert a lány is olvassa a blogot.

Muha 2011.09.01. 08:59:01

@Dövan: Ja, es addig ki is elem magam aztan mar nem fog hianyozni, mert addigra rajovok, hogy luk luk, lehet, hogy talalok szebbet, de jobbat nem.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.01. 09:00:49

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Akkor lehet, hogy ráb..tt!!!@cyd: Egyetértek! Ismerek olyat, akit még a bejárónőnek sem szabad tömegközlekedéssel hazavinni a suliból, ha a szülő nem ér rá: akkor menjen oda kocsival a bejárónő férje és vigye haza!
:)

SciNu 2011.09.01. 09:04:12

@Kata1987: Főleg ha a vezetékneve Schobert :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.01. 09:04:44

@Kata1987: Milyen udvariatlan vagyok! Azt hiszem elfelejtettem bemutatkozni neked: Norbi vagyok!
:)

Szöszi 28 2011.09.01. 09:07:28

@Ibrahim a tevehajcsár: Remek, ha ehhez még pluszba 180cm-nél is magasabb vagy, akkor inkább szóba sem állok veled:) Mert a magas, borostás Norbik a legrosszabbak, főleg akiknek barna szeme és barna haja van:D

cyd 2011.09.01. 09:08:08

@Ibrahim a tevehajcsár: Szar ügy, ha beleverik az ember orrát a gyengeségeibe, de ha időben teszik és kellően fogékony állapotban éri az alanyt, előbb-utóbb célt ér.

"Általános témákról csevegtünk, talán 10 percet. Nagyon boldog voltam."
Nem vagyunk boldogok, főleg nem nagyon. Ez egy fokkal jobb, mint attól boldognak lenni, hogy rámnézett.

"Miért gondolom azt, hogy érdeklem? Mert ő kérdezett rá először, hogy van-e feleségem/barátnőm..."
Semmit nem jelent. Kedves kolléga, akivel érdemes beszélgetni természetesen idővel ez a kérdés is felmerül.

"Persze van tervem, nem túl bonyolult...Vagy ez elcsépelt??"
Egy egyszerű első lépésen is már vacilál. Rutintalan vagy önbizalomhiányos.

"Azt hiszem, azzal fogom elrontani, hogy nagyon szeretném őt meghódítani."
Feltehetően volt már rá példa és rájött/ráébresztették erre már korábban is.

"...még arra is gondoltam, (minden hátsó szándék nélkül) mi lenne, ha az a kávé a lakásomon kerülne lefőzésre?"
Tipikus álmodozó, aki már egy kedves mosoly után számolgatja a generációkat, hogy a közös gyerek milyen haj/szemszínt fog örökölni.

El fogja baszni.

Muha 2011.09.01. 09:10:44

@cyd: Azt mondod, onbeteljesito joslat?

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 09:10:45

Tisztelt posztoló!
Asszem ezt már elbasztad. Lassú víz nem mos partot, a tíz perc amíg alakíthattál volna, már letelt, barát-zóna, hinta, stb.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.01. 09:11:48

@Kata1987: Ugye nem képzeled, hogy minden stratégiai információt megosztok veled? Na jó a név is csak vicc volt, természetesen nem vagyok Norbi, csak nem hagyhattam ki. De a borosta időnként stimmel

@cyd: igen, akkor van esélye, ha a csaj épp egy ilyen "nyuszira" vadászik.

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 09:12:13

@Kata1987: 180 centi nálad a felső határ? Asszem most már tényleg elmegyek zsugorító műtétre.

Kytia 2011.09.01. 09:12:36

@egyhazafi: 20-ból 2 az 10%. Annyi esélyért megéri. Akkor is, ha később esetleg munkahelyet kell váltani. Ki nem szarja le ezeket a hülyeségeket, vagy kell a nő, vagy nem. Gyanítom, rendkívül sok tapasztalatod ellenére simán belemennél egy próbába, ha megjelenne a cégnél valami istennő. Ennyit az elvekről.

Szöszi 28 2011.09.01. 09:13:17

@Burgenlandi opelos: Neeeeem, lehet magasabb, csak akkor ne hívják Norbinak:D Sőt, kifejezetten szeretem a magas férfiakat:)

Kytia 2011.09.01. 09:13:35

@Kata1987: Ez mondjuk igaz.:D És ugyanez igaz a Zolikra is, valamint nekem a Tamások is gyanúsak.:DD

Szöszi 28 2011.09.01. 09:16:28

@Kytia: Zolikat imádom:D A Tamások...Hát igen:) Van rossz tapasztalatom a Tamásokkal:)

cyd 2011.09.01. 09:18:06

@Muha: Azt mondom ismerem a típust.
@Ibrahim a tevehajcsár: Vagy ha összeszedi magát. Ilyen munkahely utáni kávés sztorim nekem is volt, azzal a különbséggel, hogy nekem a beszélgetésen kívűl tényleg nem volt semmilyen egyéb szándékom, aztán mégis "muszáj" volt ágyba vinni a hölgyet.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.01. 09:18:18

@Burgenlandi opelos: Prokrusztrész ágynak hívják. Egy ókori görög találta ki, akinek Prokrusztrész volt a neve. Minden arrajárót befektetett az ágyába, és aki hosszabb volt az ágynál, abból levágott annyit, hogy pont akkora legyen, aki rövidebb volt, azt meg megnyújtotta.
:)

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 09:21:34

@Ibrahim a tevehajcsár: Nekem egyszer majdnem letépték ami kilóg. Ha Kytia nem figyel majd elmesélem.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.01. 09:21:52

@cyd: Egyébként tényleg elég mazsolának tűnik a posztoló. Az meg sem fordul a fejében, hogy a csaj már rég lekáderezte a kolléganőinél, hogy ő az aki nem sokkal előtte jött, és nincs csaja éppen.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.01. 09:23:09

@Kata1987: Na jó, egyet elárulok: nem barna a szemem.

cyd 2011.09.01. 09:23:29

@Kytia: Így van, hiszen ismerjük az örökbecsűt: "Az elv, olyan, mint a fing: tartja az ember, amíg tudja."

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.01. 09:24:05

Csatlakozom azokhoz, akik szerint a munkahelyi kapcsolat soha nem jó! Nem szabad... együtt vannak nagyon sokat, csomó minden kiderül, aminek nem kellene (nem megcsalás, csak féreérthető szituációk pl. mosolyogva ránézett a Pistire, vagy együtt ebédelt a Józsival), belekeverednek a munkahelyi dolgok a magánéletbe elég rendesen. Nem jó ez... én is láttam már sok ilyet, elenyésző azoknak a száma, akik együtt is maradtak. Utána meg nagyon kellemetlen együtt dolgozni tovább.

Ha nagyon kell a csaj, akkor én még puhatolóznék, hogy vajon ugyanúgy érez-e. Erre jó az a KV meghívás, vagy akár egy ebéd is és nem feltétlenül munkahelyen kívül. Az ex miatt meg ne aggódj, ha korai neki még, akkor ki fog derülni, szerintem nem kellene másképpen viselkedned vele, mint bárki mással. Ne éreztesd vele, hogy neked ez bizonytalanságot okoz és nem tudod, hogyan viszonyulj hozzá.

Kytia 2011.09.01. 09:24:12

@cyd: "El fogja baszni."

Úgy beszéltek erről, mintha minimum varázstrükkel, vagy valami tökéletesen időzített mélyhipnózissal kéne meghódítani egy nőt.:DDDD
Semmi extra, valószínűleg a lány már most tudja, hogy van-e esélye a fickónak, vagy sem, csak ennek ugye még nem adta egyértelmű jelét. Ha a válasz igen, egy közepesen kellemes beszélgetés egy hangulatos kávézóban bőven elég. Nincs mit elbaszni. Ha meg nem jön be, akkor nem illettek össze.

Posztoló, ne foglalkozz velük, ezek hülyék.:DDD

cyd 2011.09.01. 09:26:00

@Kata1987: Ha nem lennél ilyen kis zsenge korú azt hihetném, hogy az egyik exem vagy :)
Előttem két Zolija volt - anyukája egy darabig zolizott is - és az utánam jövő is az lett - őt meg az én nevemen hívta még egy darabig az anyós :)

Szöszi 28 2011.09.01. 09:26:49

@Ibrahim a tevehajcsár: Akkor jó, hajlandó vagyok veled tovább beszélgetni:D Főleg, hogy elárultad, hogy nem is vagy Norbi:) Szóval minden rendben:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.01. 09:28:06

@Kytia: Ja! Erre mondják, hogy: "ha egy nő azt mondja: nem, azt jelenti: talán. Ha azt mondja talán, azt jelenti: igen. Ha azt mondja igen, akkor nem is igazi nő. Ezzel szemben egy diplomata, ha azt mondja: igen, azt jelenti talán. Ha azt mondja: talán, azt jelenti: nem. Ha azt mondja: nem akkor nem is igazi diplomata.

C'est la vie!

Szöszi 28 2011.09.01. 09:29:11

@cyd: Zsenge korú....háháháhá:D Most megkoronáztad az amúgy is remekül induló napomat:D Köszönöm:*

cyd 2011.09.01. 09:31:16

@Kytia: Perszehogy nem egy begyakorolt mozdulatsorról beszélünk. Viszont, aki ennyire akar csajozni, annak a pórusaiból is árad, ahogy a kis lelke nyűszít a nő után, még ha úgy is hiszi, hogy teljesen ura az érzéseinek.
Ez általában nem kívánatos egy semleges érzelmű nő meghódításához. Megérzik.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.01. 09:32:17

@Kytia: Hát persze, hogy mi vagyunk a hülyék! Épp az előbb beszéltétek meg Katával, hogy ha valaki 180cm-nél magasabb és Norbi akkor nem jó, de ha alacsonyabb és nem borostás, akkor nem baj ha Norbi, csak ne legyen Tamás, vagy Zoli! Naná, hogy mi vagyunk a hülyék!
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.01. 09:36:20

@cyd: Kivéve, ha jó színész! Akkor esetleg el tudja hitetni a csajjal, hogy nem is, pedig de!

cyd 2011.09.01. 09:42:50

@Ibrahim a tevehajcsár: Az ilyen nem jó színész, ha az lenne akkor nem görcsölne, hanem Lándzsarázó Vili mondásával az ajkán "Színház az egész világ és színés benne minden férfi és nő. Fellép s lelép" hódítaná meg a kiszemelt nőt.
Poszter egy kedves, rendes mandró, akinek majd összejön egy hasonlóan kedves, rendes kis szekrényszagú bölcsészlányka.

Dr. Jula Watson 2011.09.01. 09:43:49

Jaaj de átlátszóan fék poszt ez. Több hozzáfűznivalóm nincs is.

SciNu 2011.09.01. 09:45:08

@Kata1987: De a rosszabbik fajtából :D

@Kytia: Az a hülye aki mondja. :P

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.01. 09:46:19

@cyd: "Poszter egy kedves, rendes mandró, akinek majd összejön egy hasonlóan kedves, rendes kis szekrényszagú bölcsészlányka.
"
Vagy nem: az ilyen kis kedves, rendes paseekat általában egy ribanc jól az ujjai köré csavarja, kifacsarja, aztán elhajítja jó messzire. Tudod: viktimológia.
:)

Szöszi 28 2011.09.01. 09:47:01

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Igen, fogalmazhatnék úgy, hogy az az ember még viccnek is rossz:D

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 09:48:58

@Dr. Jula Watson: Jó idő van nem? Menjünk inkább futni.

Frigyesur (törölt) 2011.09.01. 09:51:22

Veget ert a nyar ;(

Egyetlen gondolat viditott fel ma, amikor eszembejutott, hogy Nard annyira nyomi volt, hogy vervetel utan fekve elajult. :D Ahogy gernika mondta "a nyomiság netovábbja".

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 09:51:23

@Kata1987: Kérsz egy kis Update szalonnát?

Kytia 2011.09.01. 09:54:09

@Burgenlandi opelos: Melyik vagy a háromból?:D

@Kata1987: Úúúúú, Zolikkal CSAK a baj van. Pofátlanok, hazugok. Én egy Norbival kezdtem anno, akit egy Zoli követett. Akkor már inkább a Norbi...:)))

@cyd: Jaja, főleg, ha "érzelmi elvekről" van szó. Már a kifejezés is röhejes.:DD

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 09:55:25

@Ibrahim a tevehajcsár: Igen, az kellett volna fiatalkoromban. Egy ribanc. Ehelyett húszat kaptam.

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 09:57:08

@Kytia: Norbi vagyok, magas, kigyúrt és kopasz.

Father Justice (törölt) 2011.09.01. 09:58:40

"Miért gondolom azt, hogy érdeklem? Mert ő kérdezett rá először, hogy van-e feleségem/barátnőm, az egyik összefutásunk alkalmával."

Ez a probléma igazi gyökere, ez a rózsaszín ködgenerátor legfontosabb alkatrésze: a beleképzelt kölcsönös vonzalom.
Az meg sem fordult a fejedben, hogy esetleg csak arra kíváncsi, milyen célból akarnál rámozdulni? Kb. a második beszélgetésetek óta érzékeli, hogy nem közömbös számodra, ha úgy viselkedsz a társaságában, ahogy az írásod alapján sejteni lehet.

Szerencsére én jóval kedvezőbb végkifejletet tudok előrevetíteni neked, mint a többiek. Még pár hónapig tözsölögsz a ködben, aztán mire összekapod magad és érdemben rástartolnál a nőre, addigra felszedi egy hejjespasee. Így nincs se megalázó visszautasítás, se szakítás pár hónap után, és nem is kell egymást kerülgetni a munkahelyen évekig. Csak pozitívan!

Szöszi 28 2011.09.01. 09:59:30

@Kytia: Nekem bevált, már éve folyamatosan tesztelem:D Na meg az egyetlen férfi akihez feleségül mennék, az a főnököm és ő Zoli. A baj csak az, hogy már 10 éve nős és van gyerek is:) Szóval kissé lekéstem:D

Kytia 2011.09.01. 09:59:35

@cyd: És ha nem semleges érzelmű? A nyüszítés amúgy csak olyankor ellenszenves, ha nem társul hozzá jóféle udvarlási modor. Ha mondjuk félénkséget, vagy alárendeltséget sugároz a pasi, de egyébként akkor sem mindig gáz. De szerintem itt csak annyi van, hogy nagyon tetszik a nő és melyik nő nem szeret nagyon tetszeni??:)

@Ibrahim a tevehajcsár: Beebebebebeeee, akkor is ti vagytok a hülyééééék!:D Fííjúk, fííjúk, ki van a kukííjuk!:D

@SciNuBob -I hear you, mon!-: :))

tarquin - védőháló nélkül 2011.09.01. 10:00:02

Szerintem mielőtt meghívod egy kávéra, nem hátrány még egy kicsit vakarózni, tetvészkedni, kifogásokat és fontosabb elfoglaltságokat keresni, hátha elmúlik a késztetés, a köd stb.:-)

Frigyesur (törölt) 2011.09.01. 10:01:02

Na akkor ezt mar el is elolvastam.
Nem hinnem, hogy barmilyen esely van 8 honap utan. De lakasra semmikepp. Ha nagy ceg es nem kell egyuttdolgoznotok, akkor sztem tokmindegy, hogy kollega. Max. egyetlen baj, ha szakitotok, naponta latod. Elcsepeltsegrol meg: sztem sokkal jobb valamilyen erdekes elso randevu, talan a lanynak is jot tenne, ha kicsit kirangatnad valaha. Nem tudom a lany milyen, de nekem bejott, amikor evezni vittek (mas kerdes, hogy nem tudtam rola, hogy randevu, es o se gondolta volna, hogy benan evezek, de ez tenyleg reszletkerdes :)). Szoval hat probalkozni lehet, de benne van a koppanas eselye, meg ha el is indul a kapcsolat. Meg az is benne van, hogy addig varsz, amig mas megeloz. Igazabol sztem attol fugg, hogy a lany mennyire melyerzesu, ezt meg leginkabb azon latod, ahogy beszel a temarol. En ezert nem tudnek tanacsot adni.

Szöszi 28 2011.09.01. 10:01:05

@Burgenlandi opelos: Olyat amiből annyit ehetek amennyit akarok és nem hízok tőle?:D

SciNu 2011.09.01. 10:03:05

@Kata1987: www.youtube.com/watch?v=tMP11fCXdXw azért viccnek valamennyire mégiscsak jó :D

Kytia 2011.09.01. 10:05:13

@Burgenlandi opelos: Uhh, ebből egy is bőven sok lenne.:DD

@Father Justice: Egy szmájli még odafért volna, de tudom, te takarékos típus vagy.:D

@Kata1987: Nekem is volt főnököm Zoli és egy állat volt. A te kettőd a két kivétel. Ebből egy már elkelt. Akkor vigyázz a másikra.:DD

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 10:06:10

@Kata1987: Nem, tele van porccal, íztelen, sótlan, megsütni sem lehet mert azonnal leég. Egy életre elmegy a kedved a szalonnasütéstől.

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 10:11:16

@Father Justice:
"a rózsaszín ködgenerátor legfontosabb alkatrésze: a beleképzelt kölcsönös vonzalom." - Hát ez az, egyszer azt hittem a második keksz után már talán a csaj is érez valamit irántam, de tévedtem. Vannak pofára esések.

cyd 2011.09.01. 10:11:34

@Frigyesur: Azért úgy érzem ez elég sokáig fog majd kompenzálni :)

michaela77 2011.09.01. 10:11:57

@cyd:
"Vége van. A függöny legördült,
Komisz darab volt, megbukott.
Hogy maga jobban játszott, mint én?...
...Magának jobb szerep jutott! "

Dr. Jula Watson 2011.09.01. 10:13:54

@Burgenlandi opelos: Jó idő? Kicsit hűvöskés volt reggel :D Még be is kellett takaróznom.

Frigyesur (törölt) 2011.09.01. 10:15:32

Mondjuk most csomo embernek igaza volt:
@michaela77: @Köldökszösz (csodalampa): @cyd: @Kata1987:
Felesleges is volt megszolalnom.

Akinek meg nem volt igaza, kivetelesen (na jo, az utolso bekezdesben igaza volt):
@Kytia:
A keresztnev igenis szamit! A Tomik gazosak, a B betusok csunyan pofara ejtettek, az S.D. monogramuak meg teljesen kozombosek iranyomban. Ez tudomanyos alapokon nyugvo parvalasztasi szempontom.

michaela77 2011.09.01. 10:17:28

@Dr. Jula Watson: én is felvettem itt az irodában öt perce egy pulcsit. A többiek furán néznek, de én fázós vagyok:)

Frigyesur (törölt) 2011.09.01. 10:19:08

@cyd: Nem hinnem, de egy kis mosolyt csalhat arcunkra ezen a szomoru oszi napon. :))

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 10:20:20

@Dr. Jula Watson: Nekem igencsak melegem van, a főnököm lebaszással kezdte a napot. :)

BARI 2011.09.01. 10:20:34

@SciNuBob -I hear you, mon!-: csak ti ezt hangosan csináljátok, szájszélet nyalogatva :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.01. 10:21:37

Azon tűnődöm, hogy ha kellőképpen felbőszítjük a posztolót, akkor vajon el tudjuk-e érni, hogy felbőszült bika módjára nekiront a csajnak, hogy lerohanja, és garantáltan lapátra teszik?
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.01. 10:23:40

@Dr. Jula Watson: sőt! "Négy láb jó, két láb rossz!"
Én sem lehetek tökéletes (csak majdnem: nekem zöld jutott. A barnák elfogytak, mire sorra kerültem).

dr. gernika 2011.09.01. 10:25:31

@egyhazafi: Volt munkahelyi kapcsolatom. Ha el tudják kerülni egymást, és nem kell szorosan együttműködni munka közben, akkor szerintem nem akkora tragédia.

Dr. Jula Watson 2011.09.01. 10:26:22

@Burgenlandi opelos: Nocsak, rosszul viselkedtél? :)

@Ibrahim a tevehajcsár: Olyan színváltós zöld?

Szöszi 28 2011.09.01. 10:26:42

@Ibrahim a tevehajcsár: Nekem például nincs is ideálom. Viszont, ha egy pasi szőke és kék szemű, nálam csak esélytelen lehet:D

SciNu 2011.09.01. 10:27:51

@BARI: Ti meg élvezitek, ne is tagadd :D

SciNu 2011.09.01. 10:29:29

@Ibrahim a tevehajcsár: Nekem is zöld. Egész szépen kiemeli a monitortól bevörösödött szemem :D

BARI 2011.09.01. 10:29:40

@SciNuBob -I hear you, mon!-: ha olyan az illető, akkor miért ne forgatnám meg a nyakacskáját picit?he? :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.01. 10:29:43

@Dr. Jula Watson: Igen! Mint a macskáké. Sötétben zöld, világosban szürkészöldes szerűség. Van még ezzel kapcsolatos kérdés?

@Kata1987: Nálam is. Sőt, ha egy pasi barna, vagy fekete, vagy lila, vagy hupikék nálam akkor is esélytelen. Hát most mondd, nem hasonlít az ízlésünk?
:)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.01. 10:30:01

@Frigyesur: És akkor még az SP-ről nem is beszéltél! :P

cyd 2011.09.01. 10:30:28

@michaela77: Lyesszus! Kicsit lassú a vérkeringésed, vagy miaszösz. Fázni? Tök jó idő van. Nyomi vagy :)

@Frigyesur: Tudom még ajánlani a tegnapi utolsó zenét a viduláshoz :)

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 10:30:56

@Dr. Jula Watson: Á, csak a szokásos. Mindenki megkapta a magáét. Főnökömet biSZtos egy hete nem szopta le a barátnője.

michaela77 2011.09.01. 10:32:56

@cyd: hát ez van. Fázós vagyok. Hát még ha elárulnám, hogy a legnagyobb melegben is olyan forró vízben fürdök, hogy rákként jövök ki belőle... De ezt nem árulom el inkább...

Amúgy meg lehet, hogy csak ég a zsííír:D Vagy növök, vagy fáradt vagyok:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.01. 10:34:17

@Ibrahim a tevehajcsár: :D Nekem is színváltós zöld! Szintén fényviszonytól függ, hogy kék, vagy zöld. Meg a ruhám színétől is.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.01. 10:35:43

@michaela77: És a kollégáid hogy viselik az égett zsírszagot az irodában? És miért vagy? Nősz és fáradt vagy! Valamint még egyéb esetek is lehetségesek (ajánlom figyelmedbe a paradox logikai rendszert).
:)

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 10:35:59

@Bundabandi: Sötétben villog, mint a fénysorompó? Ijesztő lehet.

michaela77 2011.09.01. 10:36:08

@Kata1987: ezzel én is így voltam 32 évig. Meg nem szerettem a szakállt-bajuszt. Aztán megismertem a páromat, akinek szőkésbarna haja volt, mindig borostája és a leggyönyörűbb kék szeme, amit valaha láttam:) És valahogy tetszett:)
Azóta tudom, hogy nincsenek típusaim:)

michaela77 2011.09.01. 10:37:55

@Ibrahim a tevehajcsár: nem nagyon érdekelnek a kollégáim:)
Anyukám mondogatta 12-14 éves korom környékén állandóan, ha valamim fájt, hogy biztosan nősz:)
Egy ilyen sokat segítő mondata volt még, ha megkérdeztem valamit hányas fokozaton kell vasalni, mindig azt mondta "próbáld meg kettesen":)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.01. 10:39:28

@Bundabandi: Á figyelj ennek semmi jelentősége,hiába pedálozunk! Nincs esélyünk Watson Julcsánál! Megmonta: négy láb jó, két láb rossz! Ja, nem is ezt mondta, ezt Orwell mondta. Julcsa aszonta, hogy barna szem jó, zöld szem rossz! Punktum!

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.01. 10:39:56

@Burgenlandi opelos: Nem villog! Csak színváltós. Hol zöld, hol kék.

Szöszi 28 2011.09.01. 10:40:25

@Ibrahim a tevehajcsár: Döbbenet, akkor nincs férfi a földön aki nálad esélyes lehet:D Megnyugodtam, hogy nem csak nekem változtatja a színét a szemem:) Ha mérges vagyok zöld, egyébként kék, és néha meg szürke.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.01. 10:41:28

@michaela77: Az én anyukám is ezt mondta! Nem a nővérem vagy te véletlenül?
:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.01. 10:42:08

@Ibrahim a tevehajcsár: Én nem is akarom, hogy esélyem legyen nála. "Jóban vagyunk" már elég régen! XD :P

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.01. 10:43:39

@Bundabandi: Pedig egy pofon nem old meg semmit sem. Jelentsd fel nyugodtan a párodat, akitől a mokkát kaptad. :DDD

www.nane.hu/

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.01. 10:45:54

@Kata1987: Hát a dolgok jelenlegi állása szerint nincs. De lehet, hogy a következő életemben nő leszek, vagy az előzőben voltam az, ki tudja! Már nem emlékszem rá, mert kicsit romlik a memóriám!Szóval ha a következő életemben csaj leszek, akkor majd lesz esélyük a pasiknak! Addig kénytelenek lesznek várni.
Ja azt nem tudom, mi van ha mérges vagyok, mert nem szoktam mérges lenni (ez axióma). Ha pedig mégis, akkor meg nem nézegetem magam közben a tükörben.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.01. 10:46:00

@Kytia:

Börtönszlengben a Zsuzsi a wckagylót jelenti :)

A munkahelyre dolgozni járunk és nem csajozni. Bármennyire is jó csaj, munkahelyen NINCS ilyen. Lehet persze vihogni a kollégákkal, hogy "demegdugnám", de maradjon is ezen a szinten a dolog, de jobb ha még ezen sem. Lehet a férj nem balesetben hunyt el, hanem a csaj kergette a halálba! :) Ez a valószínűbb!

cyd 2011.09.01. 10:46:08

Barna szem kommersz. Tele van vele a világ, de bezzeg a zöld. Bár itt elég sűrű a féltékenységszínű populáció, de biSZtos az enyém a leKszebb az összesből.

Szöszi 28 2011.09.01. 10:48:03

@Ibrahim a tevehajcsár: Én se magamat nézegettem a tükörben, akivel ordítottam mondta, hogy kezd félni tőlem, mert még a szemem is zöld lett kék helyett:D

Dr. Jula Watson 2011.09.01. 10:48:26

@Ibrahim a tevehajcsár: Nem, nincs kérdés :D

@Burgenlandi opelos: Elvégre régen volt már szombat :)

Dr. Jula Watson 2011.09.01. 10:51:29

@Ibrahim a tevehajcsár: Nem mondtam, hogy rossz a zöld :P Ne adj szavakat a számba :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.01. 10:51:58

@Nard: majdnem teljesen egyezik a véleményünk (a munkahelyi kapcsolatról tulajdonképpen egyezik). A csajt nem tudom, nem akarom indokolatlanul bántani, hátha még bejön a posztolónak. Miért vegyük el a kedvét eleve egy újabb csalódástól? Hadd gyűjtsön tapasztalatokat! Elvégre megmondta már Murphy is, hogy "a megszerzett szakmai tapasztalat egyenesen arányos a leégett berendezések számával!" Szóval biztos van még mit tapasztalnia! Ne akadályozzuk meg benne!
:)

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 10:56:54

@Nard: Véletlenül átment rajta egy autó. Kétszer.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.01. 10:57:59

@Ibrahim a tevehajcsár:

Nálunk még külön szabályzat is tiltja, hogy a userekkel szexuális kapcsolatot létesítsünk. Elvégre az ember nem keveredik a userrel. Nem vagyunk mocskos baribaszók! :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.01. 10:58:16

@Dr. Jula Watson: "Nem, nincs kérdés" Hurrá, akkor ezt lezárhatjuk, hál' istennek!

"Ne adj szavakat a számba" Kedves Dr. Watson! Semmi sem áll távolabb tőlem, mint, hogy szavakat adjak az Ön szájába! (remélem elég szabatosan fogalmaztam!)
:)

michaela77 2011.09.01. 11:02:07

@Köldökszösz (csodalampa): igazán köszi:)P

@Ibrahim a tevehajcsár: úristen, fiatalabb vagy nálam? Utállak.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.01. 11:03:06

@Burgenlandi opelos: Nem kínai volt véletlen a csaj pasija? Nemrég olvastam a neten, hogy Kínában halálra ítéltek egy angolt, mert miután részegen elütött egy kínait, hátramenetbe kapcsolt, és biztos ami biztos mégegyszer átment rajta!

michaela77 2011.09.01. 11:03:13

@cyd: a barnászöld meg még ennél is jobb. Az jó időben gyönyörű zöld, rossz időben meg nagyon szép barna.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.01. 11:03:50

@Köldökszösz (csodalampa): Inkább Apámat kellene, ugyanis tőle kaptam ezeket a géneket! :P

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.01. 11:04:14

@michaela77: Segítsek? Akkor én is utálom magamat! Remélem ettől jobban érzed magad!
:)

Kytia 2011.09.01. 11:05:00

@Nard: "Lehet a férj nem balesetben hunyt el, hanem a csaj kergette a halálba! :) Ez a valószínűbb!"

Újfent megállapítottam, hogy beteg vagy.:D

És edzőterembe meg edzeni járunk, BKV-ra közlekedési céllal szálunk fel, CsP-n meg azért kommentelünk, hogy kiéljük a perverzióinkat.:D Valójában semmilyen kimondottan csajozásra kitalált hely nincs, mégis bárhol lehet, ez a szép benne.:)
Én több munkahelyi kapcsolatot ismerek, amiből házasság lett, nincs azzal semmi baj. Ha meg beüt valami, még mindig lehet új munkahelyet keresni, nincs odaláncolva az ember.

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 11:06:14

@Nard:
Képzelem a szitut.
"De jó hogy jött kedves Nard, ez a ketyere nem működik. **behajol az asztal alá, kilátszik a piros pöttyös tanga a miniszoknya alól** Mit gondol, ebbe a lyukba mit kell dugniii??"

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.01. 11:07:55

@michaela77: Oppsz, most látom, hogy elcsesztem, mert nem nekem írtál hanem az úristennek! Tényleg ő is fiatalabb nálad? Az nem semmi!
Ja egyébként erről jut eszembe: meginterjúvoltam annak a bizonyos kertes társasházi lakásnak a tulajnőjét, de azt mondja, nem tudja, mikor mennek el a bérlői, mert még a fülük bootját sem mozgatják. A lakás egyébként légkondizott, és bútorozott, saját kocsibeállóval a kertben. Ennyit tudok. De egyelőre laknak benne valakik.

michaela77 2011.09.01. 11:09:08

@Ibrahim a tevehajcsár: nagyon szívesen kiutálom vagy kinézem őket onnan, ha a lakás olcsó:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.01. 11:09:08

@Kytia:

Nálunk a cég megtiltotta. Én maradéktalanul betartottam meg betartom. Mondjuk kinek hiányozna egy gyűlölő-klub a melóhelyén, ha netán besértődik valamin? Áskálódás, pletyka, cselszövevény, kaki. Valójában minden hely csajozásra való, kivéve a munkahelyet. Jay és Néma Bobban volt, hogy abortuszklinikákon lehet jól csajozni, mert úgysem akar gyereket az biztos :)

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 11:10:48

@Ibrahim a tevehajcsár: Az a legjobb variáció. A kínai nem hagyott túl nagy űrt maga után :)

Fviktor76 2011.09.01. 11:12:13

Kedves Posztoló!

-Ha nem napi munkakapcsolatban vagytok, mert kellően nagy cég, akkor lehet munkahelyi kapcsolat.
-8 hónap alatt lehet, hogy még nem engedte el a pasiját, de lehet, hogy nem jött olyan, aki megüti a lecet. Lehet, hogy te olyan vagy, de lehet, hogy nem.
-Szimpatikusak vagytok egymásnak. Lehet, hogy ő még okos is annyira, hogy érzi rajtad, hogy mit szeretnél.
-Kávéra, sétára, stb. - de semmiképpen se lakásra - invitálás jó ötlet. Ha elutasít, akkor tudja, hogy te többet szeretnél a barátságnál, ami logikus, mert független, egészséges pasiként egy független nőhöz nem tudsz csak barátként közeledni, de ő meg nem szeretne többet. Akkor érdemes ezt elfogatni, és felnőttként viselkedni, és belátni, hogy végülis ez munkahely, és többet ér egy barátság, mint egy rossz viszony, amit az erőszakosság szül.
-Ha elfogadja a meghívást, akkor még mindig nem egyenes az út. Lehet, hogy arra vár, hogy mikor hívod meg, de lehet, hogy csak naivan, baráti gondolatokkal elfogadja azt.

Lényeg, hogy egy próbát megér, ha tényleg ennyire bejön neked...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.01. 11:13:17

Temetőbe ne menjenek dugni szerintem! :D

Szöszi 28 2011.09.01. 11:15:46

@Nard: Szuper tanács, valamiért úgy érzem, hogy meg fogják fogadni:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.01. 11:16:56

@Kata1987:

Azért büszke vagyok arra, hogy szőke létedre átjött a post esszenciális kérdésére való válaszom! :)

Szöszi 28 2011.09.01. 11:18:42

@Nard: Ma nem érdekelsz:D Minden jó, még az is, hogy szőkézel:D

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 11:19:23

És azt hogy pina, mondta már valaki?

cyd 2011.09.01. 11:32:47

@Nard: Az a Dogmában volt Te műveletlen.

SciNu 2011.09.01. 11:35:51

@BARI: Mert ha sokat fordítasz rajta letörik :D

dr. gernika 2011.09.01. 11:37:26

@Ibrahim a tevehajcsár: Zöld szem jó.
@Burgenlandi opelos: Erre kérdés nélkül is kíváncsiak a nők, hidd el nekem.

BARI 2011.09.01. 11:37:55

@SciNuBob -I hear you, mon!-: nem azért.de tök vicces, amikor valaki picit hamarabb akar bekanyarodni a folyosón és csattan az üvegen.engem szórakoztat. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.01. 11:37:59

@cyd:

Tényleg, de Jay volt az "értelmi szerző" :D

@Frigyesur:

Én írtózom az Angéláktól. Az Andreák és a Ziták gonoszabbak mindennél.

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 11:42:51

@gernika: Kivéve, ha ők is házasságból kacsintgatnak kifelé. Nincsenek kevesen. Szerencsére.

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 11:46:44

@Nard: Egyszer randiztam egy Angélával. Tök aranyos volt meg minden, de nem ő nyerte a tendert, így nem taliztunk többet.

SciNu 2011.09.01. 11:47:46

@BARI: Nem olyan vicces ám az. Egyszer annyira figyeltem az előttem haladó feneket, hogy majdnem lezúgtam a lépcsőn :(

@Nard: Ezzel egyetértek. Az Andreák gonoszak.

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 11:50:51

@SciNuBob -I hear you, mon!-:
Minden 25 körüli c.lányt Andreának hívnak.

dr. gernika 2011.09.01. 11:51:02

@michaela77: Az enyém is barnászöld.
Mínusz fél kiló múlt csütörtök óta!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.01. 11:51:44

@Burgenlandi opelos:

Nem tapasztaltam, inkább Szilviák. Mint a Bódy Sylvy vagy mi.

Dr. Jula Watson 2011.09.01. 11:51:57

@BARI: Engem is :D Én mondjuk egyszer a forgóajtóból akartam túl korán kilépni, koppantam is nagyot. :D

@SciNuBob -I hear you, mon!-: @Nard: Így van!

michaela77 2011.09.01. 11:52:36

@gernika: grat!:)
Nekem is lement ma reggelre még fél, úgyhogy csütörtök óta 1,5, összesen 5,5.
Cydnek kellene még nyilatkozni:)

dr. gernika 2011.09.01. 11:53:45

@Kytia: Maradjunk annyiban, hogy Nard csak dolgozni jár a melóba, ok? :)))

hany eves a kapitany 2011.09.01. 11:55:42

@Kata1987: ha már 10 éve házas, akkor simán lehet esélyed:P

cyd 2011.09.01. 11:55:45

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Hülyeség! Volt három is. Gonosz egyiknek sem mondható.

hany eves a kapitany 2011.09.01. 11:57:07

@Kata1987: amúgy irígylem a hozzáállást. én 8 én alatt annyira megutaáltam a főnököm, hogy simán belefojtanám egy kanál vízbe:D

BARI 2011.09.01. 11:57:51

@SciNuBob -I hear you, mon!-: na olyan is volt már, hogy mozgólépcsőn taknyolt az illető. :D

@Dr. Jula Watson: egyszer megszólított egy pasi kint a manipulációsban, olyan Petrikszvézibe ágyazott Mortenharket.Konkrétan nem bírtam megszólalni.Olyan zavarba jöttem, hogy csak makogtam.visszafelé is annyira bámultam, hogy túlmentem a helyemen :D

Frigyesur (törölt) 2011.09.01. 11:58:55

@Köldökszösz (csodalampa): ??? O ki? Mar hallottam rola, de annyit, hogy SP, amitol nem lettem okosabb :D

@cyd: You're beatiful? :)
Telleg, kiderult mar miert szurkalod a sajat venad?

@gernika: Ki? :O :D

@Nard: Koszi, igazan hizelgo :)))

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 11:59:26

@gernika: @michaela77: Igaz nem szálltam be a versenybe de egy hét alatt három kilót veszítettem. Pedig nem is akartam.

el333t 2011.09.01. 11:59:59

Kedves posztoló, engem is ütött el autó, mikor randira mentem, 3 nap kóma, aztán két héttel később le se tojtam; de közben van olyan is, aki évekkel később is a kitört kislábujja körméért nyávog. Két lánybarátom exe (3 és 5,5 év járás) is autóbalesetben halt meg tavaly, az egyik gond nélkül pasizik, a másikat kicsit jobban megviselte, de ő is lefekszik mással.

Szóval ne érdekeljen a dolog, mindenkinek megvan a maga nyomora, max később derül ki. A lány legalább korrekt volt, és nem azt mondta, hogy "Juhú, hívj meg kávézni!", ott végighallgattatja a süketelését, és amikor jön a kétezres csekk, akkor közli, hogy ő még nem készült fel "a folytatásra".

Frigyesur (törölt) 2011.09.01. 12:01:42

@gernika: Miert nem lehet kimondani, hogy Nard dolgozni se jar meloba? :D

@cyd: Osszesen 3 volt? :D Azer' annal kicsivel tobben vannak. :D De nyugodtan dicserheted oket, mert koztudomasu, hogy rendkivul csodalatos emberi teremtmenyek. :)))

michaela77 2011.09.01. 12:02:08

@Burgenlandi opelos: megcsaltad az asszonyt és levágta a.. a kezedet?:)

dr. gernika 2011.09.01. 12:03:39

@cyd: :DDD
@Burgenlandi opelos: Ők IS? Ejj-ejj, nem csodálom, hogy az asszony féltékeny. :)
@Nard: Az 30.
@michaela77: Ha mindent összeadok, nekem 8,5-9. :)

cyd 2011.09.01. 12:03:49

@michaela77: Még mindig kiskezdőbetű! Egyébként -2 még azóta is, pedig volt benne hétvégén bográcsolt lecsó, meg egy egész pizza.

@Frigyesur: Az :) Szerinted nem tudom az okát és úgy csinálom? :O

SciNu 2011.09.01. 12:03:55

@Burgenlandi opelos: Nem Eszmeraldának? :D

@cyd: Csak nem ismerted őket igazán. Amúgy is MINDEN nő gonosz.

@BARI: A te feneked látványától? Mert akkor fotót róla vagy nem hiszem el :P

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 12:05:18

@michaela77: Örülnél, mi?
Nem, egyéb hercehurcák voltak, az idegtől nem tudtam enni rendesen.

Frigyesur (törölt) 2011.09.01. 12:06:28

@cyd: Miert ne? Lattunk mar furabb dolgokat is :D

dr. gernika 2011.09.01. 12:07:10

@Burgenlandi opelos: Hát igen, a sok kacsintgatás fogyaszt, főleg ha kifele. ;)
@Frigyesur: És még megkérdezi, hogy ki a szemét...:)

michaela77 2011.09.01. 12:07:51

@gernika: akkor te lassan elfogysz:) Grat:)

@cyd: bocsássá má meg, hogy a mondatot nagybetűvel kezdem:) Akkor te valamit jól csinálsz:)

@Burgenlandi opelos: érdekes, én bánatomban, örömömben, idegességemben is eszek, alaphelyzetben:)

Kytia 2011.09.01. 12:08:17

@gernika: Jó, gondolom, ő máshol sem csajozhat. Még az akkreditált, államilag elismert csajozóhelyeken sem.:DD

@Nard: No comment. Ha egyszer cégem lesz, megszabom az alkalmazottaimnak, hogy hányszor törölhetik ki. És aki túllépi a limitet, repül.:))

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 12:08:34

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Számoljunk csak. Mikor ment az Eszmeralda sorozat? 98 körül? Akkor ők még csak 13 évesek.

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 12:11:53

@Kytia: Ott majd nyalni kell rendesen a főnökasszonynál, mi?

dr. gernika 2011.09.01. 12:11:57

@michaela77: Hát, attól még nagyon messze vagyok. :)
@Kytia: :DDD

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 12:15:19

@gernika: Akkor én már elfogytam volna.

cyd 2011.09.01. 12:15:32

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Jó ez alap, csak gondoltam, ha már nevezünk, akkor én is. Meg a Nagyúr felé is kell némi nyelvcsapás :)

@Frigyesur: Haemophilia A >1%, Profilaxis

@michaela77: Nincs bocsánat. A tulajdonnév erősebb a mondatkezdésnél.

@Kytia: Pedig ez a nagy multiknál is így van. Volt olyan, akit azért rúgtak ki, mert becsajozott/pasizott kollégával.

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 12:17:43

@BARI: Húbazmeg. Ebbe aztán lehet pakolni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.01. 12:17:46

@Kytia:

Japó cégeknél a seggtörlésre is van policy. Egy volt kollégám átment valami japó céghez, és a sloziban ott van a wc-használati policy. Egyenruha is van! (Mondjuk arra azt mondta, hogy tök jó meg kényelmes) :)

@Burgenlandi opelos:

A cég jelképe a fagyi és a galamb, nyalsz vagy repülsz! :)

Szöszi 28 2011.09.01. 12:19:45

@hany eves a kapitany: Nem akarom, hogy esélyem legyen:)

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 12:22:29

@gernika: Ha nem lenne MNK, MP se lenne G.

dr. gernika 2011.09.01. 12:23:27

@Nard: Hagytad, hogy megtévesszen *fejcsóva*.

Frigyesur (törölt) 2011.09.01. 12:29:27

@cyd: Upsz. Most mar ertem. Azt is, hogy miert nevetsz a nyomi tu- es verfobiasokon, akiket most szemelyisegi jogaik miatt nem sorolunk fel, de pl. rimel a nevuk a 'fald' szóval.

@gyvy: Francokat.

@gernika: :DDD Bar nem ertem mire celzol vele. En kivul-belul szupercuki vagyok.

BARI 2011.09.01. 12:31:42

@Burgenlandi opelos: de cipelni már szégyen. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.01. 12:37:32

@Frigyesur:

Mindig az én képeimmel villogsz mi? .)

@gernika:

Bubu téged is megtévesztett. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.01. 12:39:10

TH15 M3554G3 53RV35 TO PR0V3 H0W 0UR M1ND5 C4N D0 4M4Z1NG TH1NG5! 1MPR3551V3 TH1NG5! 1N TH3 B3G1NN1NG 1T WA5 H4RD BUT NOW, ON TH15 LIN3 YOUR M1ND 1S R34D1NG 1T 4UT0M4T1C4LLY W1TH OUT 3V3N TH1NK1NG 4B0UT 1T, B3 PROUD! 0NLY C34RT41N P30PL3 C4N R3AD TH15.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.01. 12:41:53

@Frigyesur: Te nem ismered a kössztársasági ellnökköt?
:P

Amúgy:
"A nevem SP, lehet nem ismerős neked
A nevem SP, lehet csak két betű neked."

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.01. 12:43:48

@Nard: Van ott még egy szabad hely? Bármit megcsinálok, bármennyiért.
Szopásért nyalok jeligére a kiadóba.

dr. gernika 2011.09.01. 12:44:06

@Nard: A második és harmadik szót nem értem.
@Burgenlandi opelos: Úgy érted, a zasszony kezdte?
@Frigyesur: Hát persze, ez a megtévesztés része.

cyd 2011.09.01. 12:44:16

@Frigyesur: Nem tudom kire gondolsz, de ismerek egyet, akinek a neve N-nel kezdődik és "ard" a vége.

Az aszisztenseknek szoktam eljátszani vérvételnél, hogy "Ne! Ne félek a tűtől!" azok meg csak legyintenek, hogy kuss. Ez mondjuk akkor vicces, ha külsős is van a szobában aki csak pillázik, mint a vett malac :)

dr. gernika 2011.09.01. 12:46:23

@Köldökszösz (csodalampa): :( Mikor az SP még South Park volt. :(((

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 12:48:52

@gernika: Nem. Csak ugye ha nem lenne részetekről kereslet az ilyen görényekre mint én, akár le is vághatnám a farkamat és formalinos befőttesüvegből figyelhetne a polcomon. Így viszont használom, nem is keveset.

SciNu 2011.09.01. 12:51:53

@Burgenlandi opelos: Már akkor is volt digitévéjük és ott látták. :D

@Nard: Nekem az eleje is könnyen mennt :D lh4.ggpht.com/_BEz2tA7YEWg/SQjPFn4Vu8I/AAAAAAAAACo/PVzUjNVBFUY/5.jpg

@BARI: Hogy is mondjam. BARI úgy érzem nem árt kicsit edzened fenékre. Lassan már fokhagyma feneked lesz. asszonyteszt.freeblog.hu/files/aszittem/fokhagymafenek.jpg

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 12:53:21

@gernika: Vagy más megközelítésből: Ha kb. tizenöt éve amikor még nem voltam nőgyűlölő, a csajok másképp álltak volna hozzám, talán nem váltam volna azzá, ami vagyok.

cyd 2011.09.01. 12:53:45

@gernika: Régi szép idők. Most hogy mondod le kéne archiválni, mert csak foglalja a helyet a gépen. Na meg meg kéne nézni az összeset, de fogalmam sincs hol tartok :(

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 12:55:04

@Nard: Nem is fogom. Óvatosabb vagyok annál.

Frigyesur (törölt) 2011.09.01. 12:56:02

@Nard: Nem eppen. :)) De most az istennek se talalok rolad jo fotot. Illetve talaltam egyet, de nincs kepem betenni :D

@Köldökszösz (csodalampa): Ugy erted te SP-nek hivod a koztarsasagi elnokot? :P

@gernika: Fajna beismerni, mi? :D

@cyd: Olyat en is ismerek.

Ajulast meg nem szinleltel? Szigoruan fekve :))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.01. 12:56:17

@SciNuBob -I hear you, mon!-:

Nekem is. Megfelelően nagy irc múlttal a 13375P34k nem akadály sem írásban sem olvasásban :) A felirat mókás, és igaz :)

@Burgenlandi opelos:

Ez nagy igazság!

dr. gernika 2011.09.01. 12:58:36

@Burgenlandi opelos: Ha nőgyűlölő vagy, minek nősültél meg?
@cyd: Dettó. Asszem, valahol a 13. évadban vesztettem el a fonalat...

dr. gernika 2011.09.01. 13:00:59

@Nard: Te csak ne helyeselj, mert nem kapsz vacsit. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.01. 13:01:56

@gernika:

Höh! Nem ijesztesz meg! Veszek majd gyrost :D :D :D

dr. gernika 2011.09.01. 13:03:28

@Nard: Majd vegyél mellé puncit is. :)

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 13:03:52

@gernika: Erre olvastam egy nagy bölcsességet:
A villamos lehet szép is, jó is, okos is, de próbáljon meg egyenesen menni, ha kanyarodik a sín!

Frigyesur (törölt) 2011.09.01. 13:04:45

@Nard: Ezt sztem mindenki el tudja olvasni.

cyd 2011.09.01. 13:05:23

@Frigyesur: Még nem, de kipróbálom és csinálok róla képet, felteszem a netre, hogy ez az új mém, a narding

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Az olvasás ment bár egy pillanatra elakadtam a 7-nél. A kislány meg helyes, de szerintem még büntetik :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.01. 13:06:55

@cyd: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Frigyesur (törölt) 2011.09.01. 13:07:31

@cyd: De termeszetesen nem nevetek, mert az nagyon genya dolog lenne. :))))

cyd 2011.09.01. 13:07:56

@gernika: Fúj ronda zsaroló!

dr. gernika 2011.09.01. 13:10:20

@Burgenlandi opelos: Aha, szóval egy férjnek annyi szabad akarata van, mint egy villamosnak? Észben tartom. :)
@cyd: :P

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 13:11:51

@gernika: Ja. Sínen vagyok, mint József Attila.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.01. 13:13:41

@gernika:

Erősáramú jármű. Nehéz és fájdalmas. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.01. 13:17:34

@Kata1987:

A ház mellett van a gyrosos, de az nem görög hanem török. :) A legjobb gyros az Ekerben van a Móriczon. "Hadzsmát kérsz?"

dr. gernika 2011.09.01. 13:19:15

@Kata1987: Odáig biztos nem megy el, van egy egész jó a kapuval szemben is.

SciNu 2011.09.01. 13:23:45

@BARI: Jobb is ha elkezdesz edzeni :P

@cyd: Csak ha megtudják :P Amúgy amilyen régi a kép mostanra mág totál legális kategória :D

cyd 2011.09.01. 13:40:54

@Nard: Hallgatlak.

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Mostanra lehet, hogy egy megterhesedett, elsárkányosodott, nagyseggű, golddigger anyu lett belőle.

cyd 2011.09.01. 13:47:14

@Kata1987: Akkor kellet volna ezt tudomásomra hozni, mikor még ott dolgoztam egy saroknyira. Nők... veletek is csak a baj van.

SciNu 2011.09.01. 13:55:31

@Nard: "202/A. § (1) Aki tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel ellenszolgáltatás fejében közösül vagy fajtalankodik, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. "
Nem fogok fizetni neki :D

@cyd: De a lelke biztos szép még :D

Kham 2011.09.01. 13:55:59

A posztoló ne aggódjon egy pillanatig sem, óriási szerencséjére nagyon jó barátságban vagyok Háromstopplis Medvehónaljjal, aki foglalkozására nézve több lapp törzs sámánja. A visszajáró halott lelkek és nyughatatlan szerelmes kíséretek elűzése pedig egyenes a hobbija.
Háromstopplis a következőket ajánlotta lélekrabló halott exek ellen: elöszőr is szabadon választott BKV buszok kipufogójából össze kell gyűjteni egy jó félmaréknyi kormot, majd a korommal a szerelmes ifjú saját homlokára valami pozitív szellem jelképét fesse fel (szárnyaló sas, lebegő hal, álló dákó) Ezután pontban 20:25kor tévé elé ülve kezdje el nézni a Barátok közt-et, de szigorúan hang nélkül, hangosan énekelje "Félre hulla, hopp karika" kezdetű űző-dalt, (tehetség és hajlam esetén nyugodtan kísérheti magát dobolással) az első reklámszünet kezdetén abbahagyhatja a gyakorlatot, kerülje háromszor saját magát körbe, szorítson egy mobiltelefont a szájába és a nyelvével írjon egy SMSt a túlvilági hatalmaknak, az alábbi szövegggel:

Kérlek, kérlek nagy hangyalélek
Az ex már nem, de én még élek
elvitte őt jó messze egy IFA
magányos lett jó keblű Zsófia.
Vidd el emlékét, morzsákban vagy egészben
Oldd el lelkét, legyen hupálásra készen.

A hatás azonnali:) Másnapra, már a kiszemelt hölgy fogja kisimult homlokkal és dagadó szerelmes szívvel kávézni hívni a posztolót. Hál'sten Háromstopplis tudománya feneketlen mélységű, vannak nagyon jó receptjei merevedési zavarok ellen is: a legeslegjobb a hódháj denevérfogkivonattal és egy csipet lapp lábgombával keverve reggeli pakolásként. Sőt, a bölcsesség végtelen: lelki bizonytalanságok (hívjam? ne hívjam? írjak posztot?) esetére is van megoldás. Ilyenkor az öreg sámán fenyőkéregpálinkát ajánl belsőleg fogyasztva, de nyelvre is ér dörzsölni, úgy tovább tart.

Szöszi 28 2011.09.01. 13:58:03

@cyd: Tessék visszamászni érte, mert nagyon megéri:) Meg fogod köszönni nekem, hogy legalább utólag szóltam:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.01. 14:05:55

@Kham:

Az 5millió forintot nagy fazékba kell tenni. A táltosnak odaadni egy keresztútnál a fazekat majd a táltos elkezd vele szaladni. Ez a madjar módi. Nemár itt lappokkal gyere baszki! :) Van hazai sámánizmus is! :) Madjaridiótának madjartáltost! :D

Szöszi 28 2011.09.01. 14:06:45

@gernika: Szerencse, hogy nem lakom ennek a jó gyrososnak a közelében, mert akkor 200 kilós lennék:D Neked jó az önkontrollod, hogy nem eszel ott minden este:D

cyd 2011.09.01. 14:06:46

@Kham: Óbaz! Inkább elmegyek ebédelni...

Szöszi 28 2011.09.01. 14:21:39

@Nard: De ezzel most szűkítitek a kört, hogy hol laktok:D Ha valaki nagyon akarna meg is találhatna titeket:)

dr. gernika 2011.09.01. 14:22:17

@Kata1987: Igazából a pénztárcám is kontrollálja, de ja. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.01. 14:23:42

@Kata1987:

Igen alig van olyan gyrosos a városban, amire ablakból rálátni. Szöszi.

Szöszi 28 2011.09.01. 14:24:37

@Nard: Főleg, hogy a 13. kerületben laktok:) Szöszi.

Szöszi 28 2011.09.01. 14:25:30

@gernika: Na igen, az tény, hogy visszatartó erő, de én kapok egy csomó kajajegyet, és csak erre költeném:D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.01. 14:25:36

@Nard: Az északi táltosok jelmondata: Kezdjünk tiszta Lappal!

:DDDDDDDDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.01. 14:26:19

@Kata1987:

Ott is rengeteg gyrosos van. Amire házból rálátni meg ami közel van házhoz! :)

dr. gernika 2011.09.01. 14:30:27

@Kata1987: Erre az egy gyrososra is egy csomó lakásból rálátni. Mindenesetre majd figyelünk az ablakból, hogy idetalálsz-e. :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.01. 14:30:37

@Nard: Az a gyrosos, amit nem lehet egy házból sem látni, az szerintem már csődbe ment. Ki az a hülye, Lalin kívül, aki a préri közepén nyit egy bódét?

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.01. 14:31:36

@gernika: Kerülgeti, mint Kata1987 a gyrosost.

Szöszi 28 2011.09.01. 14:32:42

@gernika: Jó, de csak neked viszek gyrost, Nard nem kap, mert mindig sérteget:D Hirtelen 1 ilyen hely jut eszembe 1 percre a Lehel tértől, amilyen mákos vagyok nem is kell körbejárnom a kerületet és máris megtaláltalak titeket:D

Чапаев 2011.09.01. 14:33:02

@Köldökszösz (csodalampa): Hátnemtom, északon a fagyálló mindent visz szerintem! :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.01. 14:34:00

@Kata1987:

Lehel téren a Lehel Csarnokra lehet rálátni! Abban csomó gyrosos van! :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.01. 14:36:46

@Kata1987: Könnyű őket megismerni.
Ha egy szőke, (mások által jóképűnek mondott) nördöt ütlegel egy csajszi, aki csokit eszik, azok ők lesznek. :P

Чапаев 2011.09.01. 14:39:00

A posztra reagálva meg annyit, hogy szerintem egy elhunyt ex- sokkal kevesebb vizet zavar a posztoló szemszögéből, mint egy élő, és talán nem is végleg lelépett ex-. Eggen, cinikus, érzéketlen dög vagyok, meg minden, és pfúj... ;)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.01. 14:39:20

@Köldökszösz (csodalampa):

Nem vagyok szőke, és mások által sem jóképűnek mondott vagyok. A többi igaz.

Szöszi 28 2011.09.01. 14:39:49

@Nard: Főleg, hogy a Gogol utca sarkára gondoltam:)

cyd 2011.09.01. 14:40:21

@Nard: A Szent István körútról meg ne is beszéljünk :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.01. 14:40:28

En nagy magus vagyok, ennyi informaciobol mar siman megtalalnam Nardekat. Sot, kevesebbol is. Az Ero segitsegevel.

Чапаев 2011.09.01. 14:42:41

@Nard: Lehet, de ott inkább sült debrecenit kell enni a galérián levő pecsenyésnél. Mustárral, serclivel, citromos teával, ocsmány téli reggeleken határozottan lélekemelő! :)

cyd 2011.09.01. 14:43:53

@Frigyesur: - Halló! Delphoi Örököse Jósda, ott ki beszél?
- Hja kérem! Még ezt se tudja?

dr. gernika 2011.09.01. 14:51:28

@Чапаев: Nard utálja a kóbászt. Egyszer vettem ott (vagy mellette) grillcsirkét.
@Frigyesur: Aszittem a Memóriád segítségével.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.01. 15:04:14

@Чапаев:

Ja, ott ettem én is, még régebben amikor egy olyan nővel jártam aki nem tudott mást mint a lekváros kenyér. Életmentő volt :D

Frigyesur (törölt) 2011.09.01. 15:09:49

@gernika: Most ugy allitod be, hogy csak azert, mert jartam ott, nem azert, mert annyira csodalatoszosz vagyok.

@Nard: Nem voltal onellato? :))

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.01. 15:10:25

Hű posztíró, ha most nem lépsz akkor bekerülsz a barát kategóriába. Biztos nehéz neki hogy elhunyt a barátja, de nem tudhatod hogy mit szeretne, vagy szeretne-e egyáltalán valamit, amíg ki nem deríted. Ne gondolkodj, cselekedj!

dr. gernika 2011.09.01. 15:12:39

@Frigyesur: Háááát. :D

Úgy érted Nardnak kellett volna főzőcskéznie egy olyan nőnél, akinek még üzembe sem volt helyezve a tűzhelye?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.01. 15:23:00

@Frigyesur:

Követed a gumicukor és a kézfertőtlenítő illatát! :) Plusz a hörcsöggel is az Erő van :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.01. 15:24:25

@gernika: Lsd. be: ez nem volt szep dolog, gonosz gernika! :)

Imponalhatott volna haziasszonyi tudomanyaval :))

@Nard: Azt hittem a ver es a csokihalal illatat. :D

Burgenlandi opelos 2011.09.01. 15:25:19

@gernika: Ismerek olyat aki húsz éve az első fizetéséből gáztűzhelyet vett, ami azóta is szépen le van takarva egy virágmintás kendővel és egy virágcseréppel.

dr. gernika 2011.09.01. 15:31:00

@Frigyesur: Kihúzod a gyufát. :)
@Burgenlandi opelos: Félretette a lányának, na. :D Anyám is dugdosta a Zepter készletet, nem volt szabad használni, aztán mikor elköltöztem, az volt az első, hogy vittem magammal és befogtam. :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.01. 15:53:42

@gernika: Kinel? :))

@Nard: :)) Mondjuk minden horcsogot atjar az Ero, szoval az megteveszto lehet, ha tobb horcsog is tartozkodik a kozelben :))

michaela77 2011.09.01. 16:05:25

@Nard: pedig állítólag a férfiak nagy részét a hasukon át lehet megtartani.
Akkor mit tudhat az a nő, aki semmit nem főz, mégis jársz vele?:D

michaela77 2011.09.01. 16:08:58

divany.hu/eletmod/2011/08/30/a_termekenyseg_latvanyos_-_5_testi_jegy_ami_arulkodik_rolad/

Ezt az utolsót el nem tudom képzelni, hogy honnan kezdve kell mérni. Azonkívül elképzeltem a jelenetet, ahogy közelítek egy mérőszalaggal:D Háátt....:)

dr. gernika 2011.09.01. 16:09:35

@michaela77: Dugni, de 2 hónap alatt abból is elege lett.

michaela77 2011.09.01. 16:11:28

@gernika: :)) Úgy látom megírhatnád az önéletrajzi könyvét:)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.01. 16:23:31

@michaela77: Szerintem a fészbúk profilját és ő menedzseli. :DDD
Mekkora genyadék vagyok, HAHAHAHAHAHA.

cyd 2011.09.01. 16:45:44

@michaela77: Tudod, akik így gondolják általában egy arasznyit tévednek :)

@Köldökszösz (csodalampa): Csak nem arra céloztok, hogy Nard nem is létezik csak gernika másodnickje? :)

michaela77 2011.09.01. 16:49:28

@cyd: na de akik biztosra mennek, azok jól IS főznek, nem?:)

Hurri Kán 2011.09.01. 16:50:42

@michaela77:
Akkor ezek szerint nem sok nő akar biztosra menni. :D

michaela77 2011.09.01. 16:51:30

@gyvy: szerénységem tiltja, hogy dicsekedjek:)

dr. gernika 2011.09.01. 16:51:58

Hihi gyrosos bácsinak megmutattuk a pultból az ablakunkat. Azt mondta, nyugodtan rendelhetünk, ingyen házhoz szállítják. :D

Hurri Kán 2011.09.01. 16:55:22

@michaela77:
Hosszú évek tapasztalatain edződve a szavaknak én már nem hiszek. :P

dr. gernika 2011.09.01. 17:05:27

@michaela77: Mivel a közvetlen elődöm volt, róla sokat hallottam. Voltak közös ismerősök is. :)

Чапаев 2011.09.01. 18:17:03

@Nard: Átnéztem a Káma-szútrát, de ez a "lekváros kenyér", ez valami új! Mesélj! ;)

Чапаев 2011.09.01. 18:20:24

@Nard: Hovatovább, a szittyatáltosok nagy részének csak csörgedez némi finn(ugor) sámánvér a zereiben, mert a nagyfazéknál jobban szeretik a millákat nokiás dobozban kapni meg! :D

Чапаев 2011.09.01. 18:23:55

@gernika: "Voltak", aha. Aztán egy idő után kezdtek el-eltünedezni... ;)

SciNu 2011.09.01. 18:37:31

@michaela77: hazamentem megmérem mennyire vagyok termékeny :D

Joe69 2011.09.01. 20:11:03

A posztnak egy tanulsága van, és értéke: egy töksablonos közhelyes dilemmát, ami mindenkivel előfordul naponta kétszer, lehet kulturáltan előadni. Persze túl van tárgyalva.

A kávéházakat, kocsmákat, éttermeket, az egész vendéglátóipar nevű kócerájt egyébiránt erre találták ki. Én simán meghívnám - munka után, a sarki akármibe, mondjuk némileg a késdobáló felett bármi jó.

Az ilyen privát beszélgetések munkatársakkal - akikkel persze már régen mód volt megismerkedni, szemrevételezni, esetleg kicsit metakommunikálni is korábban - nagyon őszinték szoktak lenni. A legtöbb csaj például állati tárgyszerűen meg szokta minimális metafórákkal mondani, hogy, óhajtana-e velem dugni a közeljövőben vagy sem, hogy esete vagyok-e, vagy sem. Akár úgy is, hogy a velünk ülő harmadik személy semmit sem vesz észre. És persze vice versa, bár férfiként nehezebb.

Úgyhogy minden további nélkül meghívhatja. De ha már rágerjedt, azt palástolni kell nagyon ! Alap: a nőnek kell rádgerjedni, pasikolléga, csak akkor működik a dolog !

A világ 2011.09.01. 20:24:15

Óbazz. Fektesd meg a fénymásológépen és keféld szénné, vagy hagyd a picsába. Csak úgy süt az önbizalomhiány a leveledből, a sima udvarlást 101%, hogy el fogod cseszni.

neoteny · http://word.blog.hu 2011.09.01. 21:51:17

Nem tudom hogy írták-e már, de házinyúlra lőni elég rossz stratégia az álmoskönyv szerint.

Phátyol Ferenc 2011.09.01. 22:54:04

1, házinyúlra nem lövünk
2, mekkora szerencsétlen lúzer vagy ember, ha egy HALOTTT bekavar neked. mi van akkor az ÉLŐ emberekkel?!!

SzJ1982 2011.09.01. 23:04:56

@Phátyol Ferenc: Hát a második ponton én majdnem besz@rtam!!!:)
De tényleg, itt van a kutya elásva, vagy mi. Ha ezen ennyit agyal, akkor inkább hagyja a p*csába az egészet. Mert pancser.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.09.02. 05:32:45

mi ez a kv mania? foleg estere.
tessek maghivni vacsorara
faszom
ahogy en is csinaltam
nahat

KKKKKKKKK 2011.09.02. 07:31:48

Meccsoda játszma!

Őszinteség. Mond valamit?

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.02. 07:44:30

@Phátyol Ferenc: Ne gondold! A halott sokkal jobban be tud kavarni, mint az élő ember! Tudod, ha pont abban a stádiumban volt a kapcsolat, amikor meghalt, hogy még épp minden frankó volt, akkor az isten sem fogja kitörölni a csajból a motoszkáló hátsógondolatot, hogy ez lett volna a leginkább hozzáillő pár, akivel az idők végezetéig, stb. stb. Ez már nem fog félrekúrni, összeveszni vele, leülni egy üveg sörrel és jó nagy sörpocakkal a tévé elé böfögve, miközben a csaj gályázik a háztartásban, megmarad Mr. Tökéletesnek. Na ezzel kell neked felvenned a versenyt! Szóval nem is olyan egyszerű. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy a posztolónak ezzel nem kell foglalkoznia, az információ amit ebből meg kell tartani annyi, hogy a csaj most épp nem foglalt. Aztán majd lesz valahogy.

tuono 2011.09.02. 09:22:50

Biztos srác írta a posztot? Kicsit sokat vergődik a témán.
Ha már beszélgettek, akkor mi a gond? Elhívod randira, ha a lánynak korai, akkor arról tudni fogsz. Arra számítani, hogy biztosan igent mond úgysem tudsz (női szeszély), épp ezért baromság ezen görcsölni.

2011.09.02. 10:59:55

@Köldökszösz (csodalampa): osztán hallottál-e már olyan cégről, ahol több ezer ember dolgozik, külön telephelyek vannak és ha nem akarod, akkor nem találkozol a másikkal. Na ugye !
Miért kell mindig nyolc fős magyar garázscégekből kiindulni ?

Alikam 2011.09.02. 11:13:26

Már ott elrontod az egészet, hogy túl sokat kombinálsz. Amúgy nem szerencsés házinyúlra lőni, ezt már mások írták. De hajrá...

Makkasz 2011.09.02. 11:52:58

Kár lenne várni, egyrészt nyolc hónap baromi nagy idő, másrészt úgyis kiderül a randin hogy hogy áll lelkileg. Szerintem már alig várja hogy valaki meghódítsa és újra kerek legyen a világ.

Murderface 2011.09.02. 12:26:24

Jajajaj. Hívd el randira, te szerencsétlen. Ha elfogadja a meghívást, akkor már letelt, ha nem, akkor meg tök mindegy mikor telik le, úgyis buktad a nőt.

chipshop (törölt) 2011.09.02. 13:04:24

Hivd el randizni,biztos bolodgan elmegy veled,velhetoleg ezer eve nem randizott mert lehet h eddig senki nem merte elhivni a halott miatt.Ertem,hogy mit erzel,de ebbol ne csinalj nagy ugyet,ha akar akkor beszel rola,ha meg nem akkor nem.Nyilvan azert kerdezte meg h van e valakid mert erdekled.Mindennap halnak meg emberek,mindekinek van vesztesege,es az egyik baratnomnek 4 eve halt meg a ferje..a lany egyebkent 35 es ma mar nyitott uj kapcsolatokra.nagy kozhely,de igaz,csak legy onmagad.Ne akarj magabiztosabbnak es macsobbnak latszani mint amilyen vagy,hidd el igy vagy jo.Veszteni semmit nem lehet,viszont nyerhetsz egy esetleges szerelmet.A halottakat tiszteljuk,de NEM feljuk.Egy halott nem befolyasolhatja a jelent azaz igen,de csak ha hagyod.Masreszt nem tudjuk,h miert murgyalt meg,lehet h mar a kacsolat vegen jartak,mittomen.Szoval hivd el kavezni.
süti beállítások módosítása