Egy hazugság miatt majdnem elhagyott a csajom

2011. szeptember 05. 07:24 - Panni CsP

„Kérdeztem, hogy mi a probléma? Elmondta, hogy visszajutott a fülébe, hogy én azt terjesztem, hogy az ő nője kriminális az ágyban, már hetek óta csak fekszik és nem csinál semmit” – amikor egy fantom bosszút esküszik ellened, jaj, neked. Mai főszereplőnket sortűz alá veszi a susnyásban bujkáló rosszakarója, akinek sosem derül fény a kilétére. De annyit elér, hogy a barátnője emiatt majdnem faképnél hagyja, és a haverja is majdnem bemos neki egy egészségeset. Ma kiderül, hogy a pletyka akkor is hatalmas fegyver, ha nem igaz.

 

Hello Blog! 19 éves vagyok, és 2 hete járok egy lánnyal. A sztori egy közös baráti társaságból indul, ahova mindannyian elég sűrűn járunk. Az egyik legjobb barátom (22) lassan fél éve jár egy lánnyal és elkezdték tervezni a folytatást, gyerek, együttélés, meg ilyenek - én úgy gondoltam, hogy ez még korai, de ezt el is mondtam nekik, amivel egyet is értettek – ennyi volt az össz. véleményem velük kapcsolatban. Aztán indult el a sz*rlavina: ebben a társaságban van egy valaki, aki tudatosan terjeszti a hazugságot. Egyik találkozó alkalmával jön szembe a haver: gyanútlanul mosolygok, nyújtom a kezem. Ő dühös arccal félreüti, majd a karomnál fogva a falhoz rángat.

Azt mondja, hogy úgy tervezte, hogy minden bevezető nélkül képen töröl. Én megdöbbenten álltam. Kérdeztem, hogy mi a probléma? Elmondta, hogy visszajutott a fülébe, hogy én azt terjesztem, hogy az ő nője kriminális az ágyban, már hetek óta csak fekszik és nem csinál semmit. Na, a haverom ebből azt vonta le, hogy szét akarom őket szakítani, mert hajtok a nőjére. Mindezt egyszuszra mondta, alig értettem meg. Azt hitte, beismertem a dolgot, pedig csak azért mert nem tudtam mit szólni erre, (csak néztem és a hallgatás ugye…) sokáig azt hittem viccel. Amint elhadarta, azt mondta, hogy állítsam le magam, majd otthagyott, esélyt sem adva a mosakodásnak. Két napig K.O voltam. Egyik délután mesélik, hogy délelőtt a haverom dühösen felcsöngetett hozzánk, de nem voltam otthon. Kérdem én: Miért nem hívott telefonon? Nem tudom. Időközben a csajom fülébe is eljutott a hír, hogy én minek neveztem a haverom nőjét. Írt egy mélt, hogy ha ilyen tiszteletlen a hozzáállásom a nőkhöz és mások kapcsolatához, akkor félreismert, félreértettük egymást és „őt nem zavarná, ha nem folytatnánk tovább, ami kettőnk közt volt”. MI VAAAN??! Mi nem zavarna??!! Komolyan mondom, ez olyan, mint egy vicc! Azonnal felhívtam és megmondtam neki, hogy van valaki, aki el akar intézni, nem tudom ki, de egy szó sem igaz abból, amit állít. Hitte is, nem is. Nem tudom, ki terjeszti, de ha elkapom, nem ússza meg egy agyonveréssel. Felhívtam a havert és elmondtam neki, hogy felült egy pletykának, amit valaki kitalált – könyörgöm, mutasson valamit, ami bizonyíték ellenem. Nem tudott. Honnan tudnám, milyen a nője az ágyban és miért terjeszteném?? Belátta. Bocsánatot kért. Megittuk a békesört is. De a másik probléma továbbra is itt lebeg fölöttem: ha egy minden bizonyíték nélküli, kitalált szóbeszéd miatt képes elhagyni a csajom, akkor mi is az, ami köztünk van?? Ha ezt elhiszi, akkor mi lesz később? Ha ennyi miatt elhagyna, nem sokat számíthatok rá a jövőben, nem biztos, hogy tervezhetek vele hosszabb távra. Szép napot: Laci

 
330 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr493203287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BermudaRoby 2011.09.05. 07:59:02

ez nem nehéz: még gyerekek vagytok, hirtelen reakaciósok, rögtön ugrotok mindenre, akár kitalált, akár nem. A nőt mindenesetre otthagyni, mert ha ennyinek bedől, mi lesz képes. Mond meg neki, hogy most már téged sem zavarna ha bájos lényét másokkal is megosztaná

Burgenlandi opelos 2011.09.05. 07:59:50

Mi ez, valami mehíkói sorozat?
Nem tűnik éltszerűnek.

Burgenlandi opelos 2011.09.05. 08:02:10

@Burgenlandi opelos: *életszerűnek

Legalábbis én helyből kiröhögném a haveromat, ha így nekemtámadna.

SciNu 2011.09.05. 08:02:14

"19 éves vagyok, és 2 hete járok egy lánnyal."

Érzem ez szar lesz de keményen.

Addig is csekkoljátok le a google új doodle-jét állat :D

Szöszi 28 2011.09.05. 08:03:36

@Burgenlandi opelos: Ez egy tök átlag sztori a mai világban, én is nemrég részese voltam egy ilyen foskavarásnak. Ha a kis picsa egyszer a karmaim közé kerül, nem sok marad a nyelvéből, mert kitépem.

Muha 2011.09.05. 08:07:31

Nem ertem most ki kinek mit hol mikor miert hogyan
Ehh, posztolok

SciNu 2011.09.05. 08:12:53

"Az egyik legjobb barátom (22) lassan fél éve jár egy lánnyal és elkezdték tervezni a folytatást, gyerek, együttélés, meg ilyenek"
Amikor szakítanak írják majd meg ide hagy csámcsogjunk :D

"hogy van valaki, aki el akar intézni"
Nem volt túl nehéz dolga eddig csak azt mondta, hogy mondtál valamit.

"a egy minden bizonyíték nélküli, kitalált szóbeszéd miatt képes elhagyni a csajom, akkor mi is az, ami köztünk van??"
Na látod laci ez egy okos gondolat. Dugd meg párszor oszt dobd ki. Mondjuk ezzel alátámasztod majd amit gondolt, de kit érdekel, ha eleve elhisz minden szart és ahelyett hogy megkérdezne igaz-e máris szakítani akar.

Másfelől nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél. Ha ennyire könnyen elhitték akkor az ehhez hasonló kijelentések és viccelődések jellemzőek lehetnek rád.

Puch Cavette 2011.09.05. 08:15:57

"Nem tudom, ki terjeszti, de ha elkapom, nem ússza meg egy agyonveréssel." Miert, hogyan lehet meg ezt fokozni? Miutan agyonverted, lehugyalod a hullajat? Vagy feldarabolod es elfogyasztod? Esetleg feltamasztod es meg egyszer agyonvered?

Kytia 2011.09.05. 08:16:54

"az ő nője kriminális az ágyban, már hetek óta csak fekszik és nem csinál semmit"

Nem lehet, hogy meghalt?:D Na jó, olvasok tovább.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 08:17:42

@Kata1987:

Höhö catfight! :) Elorozta a hejjespaseet előled? :)

A történet szar és unalmas. Hétfő van, a post is szar, ennél szarabbul nem is indulhatna a hét.

2011.09.05. 08:17:51

Ezt a posztot...
Mintha egy középsulis jelenet lenne, amint a magukat menőnek gondoló luuuzzzerek balhéznak. Falhozcsapom, karjánál fogva elrángatom, képentörlöm, elkapom és megverem. Anyám... mindig is utáltam ezt a fajt.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 08:23:56

Amúgy mi ez a szarság, már 4 faszfejet láttam fehér rózsafüzérrel a nyakában. Ez valami divat? Ritka undorító.

Szöszi 28 2011.09.05. 08:24:04

@Nard: Nem éppen:) Egy baráti társaságot sikerült egymásnak ugrasztania, akik 10 éve ismerik már egymást.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 08:26:47

@Kata1987:

Ezek szerint mégsem volt olyan jó baráti társaság, ha egy kispicsa össze tudta ugrasztani :)

Kytia 2011.09.05. 08:32:01

@Zs*******: Ehh, abban a korban még van az emberekben tűz.:))

Amúgy a poszthoz annyit, hogy 2 hét után nem ismer meg téged még egy nő, és bizony, elég érzékeny minden kapott információra. Ez így lenne másik nővel is. Az aggasztó inkább az, ahogy előadta: "őt nem zavarná, ha nem folytatnánk tovább". Ez azért kicsit magas lóról dumálás. Boruljon ki, szakítson, mittómén, de ez így kicsit közönyösnek hangzik. Ha egyébként is ilyen, akkor én sem feccölnék (de hülye szó ez már!) bele több energiát.
Azt meg nem ártana megtudni, ki terjeszti az igét. Mondjuk azt nem értem, hogy ha már békesöröztél is a haverral, miért nem kérdezted meg a nagy összeborulásban azt is...

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.05. 08:33:17

Sosem volt ilyen szarkavaró haverom egy haveri társaságomban sem szerencsére :)

"De a másik probléma továbbra is itt lebeg fölöttem: ha egy minden bizonyíték nélküli, kitalált szóbeszéd miatt képes elhagyni a csajom, akkor mi is az, ami köztünk van?? Ha ezt elhiszi, akkor mi lesz később?"

Haver, 2 hét után mit vársz a csajtól? Még alig ismer! Ha fél év után dőlt volna be egy ilyen pletykának az már más..

Kérdezd meg a haverodat hogy kitől hallotta a pletykát, és azt közösen keressétek meg, és hogy ő kitől hallotta.. Közös érdeketek hogy az ilyen szarkavaró köcsögöket kiszűrjétek a haveri körből!

SciNu 2011.09.05. 08:34:28

@Nard: Akkor lásd a következő trendet:
velvet.hu/trend/2011/09/04/a_colour_blockinghoz_a_magyarok_meg_nem_eleg_mereszek/
Tyra úgy néz ki Peggy Bundynak öltözött :D

Muha 2011.09.05. 08:36:20

Eccer tinikoromba en os elmontam a 'titkot' 1 szarkeveronek hogy a targetvuman megtudja hogy kivalasztottam magamnak
Hehe

Kytia 2011.09.05. 08:36:43

@Kata1987: Nekem egy barátnőm járt hasonlóan a múltkor. Képzeld, a sógora (akinek egyébként évek óta rendületlenül próbált csajt szerezni) végre becsajozott. Csakhogy a kiscsaj elkezdte olvasgatni a blogját és részleteket nyomtatni belőle, majd elvinni megmutatni apósnak, anyósnak, hogy nézzék, milyen egy szemérmetlen perszóna a menyük, akit egyébként 7 éve ismernek. Azóta a férje folyamatosan veszekszik a szülőkkel, mert állandóan támadják szegény barátnőmet. Nem hiszem el, milyen hülye picsák vannak ezen a bolygón.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 08:36:46

Szart kavarni mókás dolog. Már csak azon el lehet vihogni, ahogy keresik a kavarót. Persze ilyenkor lehet még jobban megkavarni, dezinformálni és egymás ellen fordítani az amúgy ártatlan résztvevőket. Sok mélyben lapuló sértődöttség, harag és egyéb elfojtott érzelem kerül napvilágra ilyenkor. Szóval vicces hátradőlve nézni, ahogy szétszedik egymást. :)

SciNu 2011.09.05. 08:36:52

@Ape: Azért 2 hét ismeretség után is rákérdezhetne a csaj, hogy igaz-e a pletyka és nem egyből a szakítást szellőzteti meg. Az ilyen később is ezt fogja tenni.

Burgenlandi opelos 2011.09.05. 08:37:40

@Nard: Erről tudnék mesélni. A hétvégén egy ultra-vallásos társaságnak szartam bele a ventilátorába. Meséljek?

Szöszi 28 2011.09.05. 08:38:40

@Nard: Tény. De, ha kispicsának nincs nyelve akkor nem tudott volna hülyeségeket beszélni:) Mondjuk akkor már az ujjaitól is megszabadíthatnám, hogy írni se tudjon faszságokat...

2011.09.05. 08:41:03

@Muha:
Mindenki tudja, hogy ki az az ember a társaságban, akinek el kell mondani valamit, hogy az illető fülébe jusson. Cseles vagy, nagyon cseles. :P

Kytia 2011.09.05. 08:41:07

@Nard: Egy megfelelő szarkeverő még az anyámmal is össze tudna ugrasztani, pedig elég jól ismerem és régóta jóban vagyunk.:)

Burgenlandi opelos 2011.09.05. 08:42:37

@Kytia: Egy sárkányt nem nehéz összeugrasztani akárkivel.

dr. gernika 2011.09.05. 08:47:47

Hát Laci, először is nem igaz, hogy nem lehet visszagombolyítani a pletykát, vagy több száz fős a baráti társaságotok? Akár a haver barátnője is lehetett, talán nem tetszett neki, amit mondtál, és el akarta érni, hogy a haverod véletlenül hallgasson rád. Az azért fura, hogy ezt mindenki, a barátnőd is elsőre elhitte rólad. Szerintem erről beszélgess el vele, ne a szakításon gondolkodj.

Kytia 2011.09.05. 08:49:09

@Burgenlandi opelos: Hűűűű, de keménykedik itt valaki.:D Látom, mély benyomást tettem rád az elmúlt néhány alkalommal. Ezt már szeretem.:DD

Muha 2011.09.05. 08:49:13

@Zs*******: A rutin meg az evek. :)

Megneztem a karib tenger matrozainak a legujabb reszet. A hableany az kurvajol nez ki benne.
Nah ennyi volt a jo a filmben.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 08:49:32

@Kytia:

Nálunk esélytelenek az ilyenek. Azt mondhatnak amit akarnak. :) Le van szarva.

@Burgenlandi opelos:

Mesélj mesélj, a vallásos "emberek" trollkodása nekem is hobbim. :)

2011.09.05. 08:51:00

@SciNuBob -I hear you, mon!-:
Nah ez már mindjárt jobb téma. Bár ez is elcsépelt, de a posztnál sokkal jobb. :)

Kytia 2011.09.05. 08:52:50

@Nard: Én hiszékeny vagyok sajnos, bárkiről bármit elhiszek, leginkább azért, mert én magam is tudok egy-két olyan dolgot emberekről, amit senki nem gondolna róluk. Szar dolog a dolgok mögé látni, onnantól már semmi illúziód nem marad.:S :)

Burgenlandi opelos 2011.09.05. 08:54:39

Medencés parti volt. Egy olyan pár hívott meg minket, akik hónapok óta együtt élnek, de (kapaszkodjatok meg) a csaj még szűz és esküvőig szigorúan úgy is marad. Még egy laza pipa sem volt!
Namost. Ha nincs fürdőruhám, akkor anélkül fürdök. De ott nem lehetett. Alsógatyában mentem be a vízbe, utánam jöttek a többiek. Bennem már volt pár korsó sör, lazábbra vettem a figurát. Amikor a bigott csaj ereszkedett be a (szerinte) hideg vízbe, lehúztam a gatyát és hátbadobtam vele. Azt a sikítást! Hát még mikor kimentem egy újabb korsó sürt csapolni egy szál faszban...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 08:54:42

@Kytia:

Itt nem a hitről van szó, hanem arról, hogy kitől hallod, és tudsz-e a mondanivalóban kételkedni. :)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.05. 08:54:46

@SciNuBob -I hear you, mon!-: persze hogy rákérdezhetne, de én erre gondoltam az írásommal. Hanem arra hogy 2 hét után még ne várjon eget rengető bizalmat. Az már más tészta, hogy milyen bunkó, nagyképű módszerekkel reagál(hat) a hölgyemény..

Hurri Kán 2011.09.05. 08:55:33

@Kytia:
Ezért jobb, ha eleve nincsenek illúzióid. Akkor sokkal kisebb a csalódás utána. :D

Burgenlandi opelos 2011.09.05. 08:56:09

@Nard: Itt van feljebb, csak elfelejtettem neked címezni.

Boris the Bullet dodger 2011.09.05. 08:56:46

Hát fiam, ha ezt a szar dumát csont nélkül benyalta a barátnőd és a legjobb haverod is, akkor az bizony azt jelenti, hogy simán kinézik belőled.

cyd 2011.09.05. 08:58:08

@Kytia: Látom a kávé már megvolt :) Ez a legjobb része a posztnak amúgy, mármint ez a komment :)

Burgenlandi opelos 2011.09.05. 08:59:03

@Nard: Jogos. De most komolyan. Tíz éve még hogy rühelltem az ilyen köcsögöket, mint amilyenné mostanra lettem...

Kytia 2011.09.05. 09:00:11

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Én mindig tudtam, hogy ilyenkor nem a harmadik a hibás. Még az életben nem nyomultam nős emberre, még egy mosolyt sem eresztettem rájuk soha, mégis betaláltak. Jééé, vajon hogy történhetett?:))) Az ilyenek még keményebben nyomulnak a szingliknél is, gondolom azért, mert kevesebb tétje van a dolognak.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 09:00:56

@Burgenlandi opelos:

Engem nem hívnak ilyenek buliba. Tudják, hogy előbb-utóbb vita lenne. :) Én nem utáltam soha az olyan köcsögöket mint amilyen én lettem. :)

Burgenlandi opelos 2011.09.05. 09:04:03

@Nard: Én nem vitázok velük. Vallásos vagyok én is, csak nem bigott.

Kytia 2011.09.05. 09:04:26

@Nard: Én azért nehezen tudok. Az emberek szerintem sokszor hazudnak, ha mondjuk le kell tagadni valamit, de minek szerkesztenének kitalált történeteket? Túl nagy fáradság lenne értelmetlenül. Én hajlamos vagyok elhinni, amit mondanak.

@cyd: Thanks. Dicsérj még, hátha felidegesítjük Burgenlandit.:DDD Kávét most bojkottálom, pénteken dühöngő őrültté váltam miatta és be kellett látnom, hogy Amy Winehouse sorsára juthatok, ha nem állok le a cuccról.:))

Kytia 2011.09.05. 09:05:43

@Nard: Émmá nem vitázom már a fideszesekkel sem. Rájöttem, hogy nincs értelme. A bigottak bigottak maradnak mindig.:))

Burgenlandi opelos 2011.09.05. 09:05:51

@Nard: Meg elmondtam neki azt amit ITT olvastam, hogy "az elv olyan mint a fing, az embert tartja, amíg tudja" na a reakciókat nem írom le.

egyhazafi 2011.09.05. 09:10:04

"19 éves vagyok, és 2 hete járok egy lánnyal." Forgass le vele is egy jó öklözős pornót, aztán dobd ki. Mi érdekel, hogy el akar hagyni valaki más hülyesége miatt?

Szép kis barátaid vannak, ha ezt elhiszik. Esetleg szállj magadba és nézd meg miért hitték el. Vagy keress másik baráti kört.

"hetek óta csak fekszik és nem csinál semmit" lehet tényleg meghalt, de mielőtt jelentitek szóljatok. Én is beugrok egy pásztororára.

"Ő dühös arccal félreüti, majd a karomnál fogva a falhoz rángat." Kormány rendelet kéne, hogy tiltsák be a Twilight és hasonló filmeket. Ott látni ilyet.

" egyik legjobb barátom (22) lassan fél éve jár egy lánnyal és elkezdték tervezni a folytatást, gyerek, együttélés, meg ilyenek" Remélem a gyerek az csak egy tamagocsi vagy a SIMs egyik példányában akarnak 22 évesen gyereket.

Ennyi idősen bulizzatok, igyatok, dugjatok mindenkivel aki mozog. Igény esetén azzal is aki nem. Probáljatok ki mindent ami megiható, belőhető de egy dolgot ne tegyetek! Ne vállaljatok gyereket, mert később isszátok meg a levét. Nem utolsó sorban meg a gyerek is....

Szóval:
Drogok-öklözés-pia-gruppen-piadrogok-anal-bungeejump-hasznald a fantaziad......

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 09:10:15

@Burgenlandi opelos:

Én totál ateista vagyok, és a blaszfémia sem áll tőlem messze. Rühellem az egyházat.

@Kytia:

Azokkal nem is lehet vitázni (mindegyik ugyanazt a szart darálja, és meggyőzni őket max tarkólövéssel lehet) . A legjobban kiakasztani a Jobbikosokat meg a KDNP-seket lehet. :D :D :D

2011.09.05. 09:20:31

@Burgenlandi opelos:
Nemmondod! :) Ez király. :)

cyd 2011.09.05. 09:21:48

@Burgenlandi opelos: Szar ügy. Én mindig imádom magam :)

@Kytia: Nem ez volt a cél, de látom a kettőtök kapcsolata... hm... különleges? :P
Amy Winehouseról lecsúsztál egy évvel, kávézz nyugodtan, akkor tök állat a stílusod :D

cyd 2011.09.05. 09:23:45

@Burgenlandi opelos: Dedede! Mit mondtak? Érdekel :)

dr. gernika 2011.09.05. 09:24:42

@Puch Cavette: Hát, esetleg megkínozza, mielőtt élve feldarabolja. :)

@Nard: Nálunk fősulin volt majdnem ilyen. Skorpinyó kis ribike olyan aknamunkát végzett, hogy ihaj. Szerencsére észbe kaptunk és gyorsan összezártunk.

2011.09.05. 09:25:20

@Kytia:
Én energiaital, kávé kombináció után így néztem ki:
www.youtube.com/watch?v=HF0KzhSB_tA

Azóta csak az egyik. :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 09:27:31

@Burgenlandi opelos: Eleg primitiv dolog mas medencejeben meztelenul furdeni, ha csak nem engedi a hazigazda. Konkretan a franc se kivancsi egy ismeros nemiszervere. Ha valaki az en medencembe csinalna ezt, igaz nem sikitanek, de nagyon hamar a kapunk kivul talalna magat, akar Adam kosztumben is. Akkor aztan kedvere mutogathatja a vilagnak.

Mar ha ez a sztori nem szimpla arcoskodas.

Burgenlandi opelos 2011.09.05. 09:27:33

@cyd: Hirtelen vágni lehetett a csendet, fejek ingása, szemek villanása, Opelos meg lehúzza a következő adag pálinkát.

Burgenlandi opelos 2011.09.05. 09:29:47

@Frigyesur: A jelenet nem tartott 5 percig sem, aztán a lecsengés után visszaöltöztem. Én sem akarok botrányt.

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 09:29:57

@Frigyesur: +n

@Muha: Csatlakozom :D

@Kytia: @Ape: Egyetertek. 2 het az meg semmi. Termeszetes a bizalmatlansag.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 09:30:35

@Burgenlandi opelos:

Mondjuk személy szerint én röhögtem volna, meg leszarnám, hogy valaki egy szál faszban flangál. :) Ő dolga, ha nem szégyenli, hát tegye.

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 09:31:00

@Burgenlandi opelos: Und? Gondolod az 5 perc szamit valamit? :D Ugyanugy primitiv dolog.

Kytia 2011.09.05. 09:32:20

@Nard: Egyszer nagy lenézően magyarázta nekem valaki, hogy ő vallásosként okosabbnak érzi magát, a nemvallásosoknál, mert neki így van egy válasza arra, hogy hogy keletkezett a Föld. Én meg kérdeztem, hogy jó, de akkor a Zisten hogy keletkezett. Erre ideges lett, kiabálni kezdett, de értelmes válasz nem adott.:)

Én amúgy általában tiszteletben tartom az emberek ilyen-olyan hitét, mert magam sem tudom, hogy igazam van-e ebben a kérdésben, épp ez ennek a lényege.:)) Viszont amikor a saját fals logikájukba beleütköznek, meg racionalizálni próbálják a racionalizálhatatlant, akkor ott azért szeretek beszólni.:)

A noemális válasz: "Én azért vagyok katolikus/ateista/buddhista/kabbalista/mittómén, mert csak." Ennél több érvelés már mellébeszélésnek számít, és minél összeszedettebben próbál érvelni az illető, annál erősebb a gyanúm, hogy meghibbant szegény.:)

SciNu 2011.09.05. 09:33:01

@Ape: Azért a bizalomnak is vannak fokozatai. 2 hét alatt annyi nem alakulhat ki hogy tudja 95%-ra, hogy nem igaz, de annyi igen hogy legalább rákérdezzen a dologra és ne a szakítással jöjjön elő. Egy kósza hír miért kap több bizalmat?

@Kytia: Szerintem mind a 3-an hibásak. A egyik mert hanyagolja a másikat. A másik mert ahelyett hogy kilépne és újrakezdene inkább kikacsintgat. A harmadik fél meg mert tudja mi a helyzet mégis belemegy, aztán meg a másik a hibás ha kiderül, hogy annyira azért nincs rosszban az asszonnyal meg el sem akar válni.

Muha 2011.09.05. 09:33:13

@Frigyesur: Jaj. Mihez, eletem egyetlen Apukaja? :)

cyd 2011.09.05. 09:33:22

@Burgenlandi opelos: Szóval nem akarsz többször odamenni. Szerintem elintézted. Nem fogsz :)

dr. gernika 2011.09.05. 09:33:39

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ó, ezek között ott van Nard nagyseggű eye candy-je. Ne mutogass neki ilyeneket, nem színem a narancssárga. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.05. 09:33:45

Milyen baráti társasága lehet a srácnak, ha elsőre elhisznek róla mindent???? (vagy lehet, hogy okot adott rá korábban, hogy ilyeneket gondoljanak?) Jobban meggondolnám, hogy ezek után barátkozom-e velük. Az ő véleménye az egészről nem is fontos? Csak úgy elnyomja neki a szöveget a haver és a reakcióra nem is kíváncsi?

A csajon nem csodálkozom, hogy két hét után elhisz ilyeneket, de a barátok/haverok is??? Egyből? Úgy hogy meg sem kérdezik őt, hogy "figyu haver, mi igaz ebből?". Nem a csaj miatt aggódnék, hanem amiatt, hogy ezek az emberek a "barátaid"!

És posztoló téged nem is érdekel, hogy ki volt a terjesztő? Elég lazán vetted, inkább két napig magad alatt voltál. Tuti kideríteném ki volt és beszélnék a fejével!

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 09:35:11

@Muha: Hat hogy alig ertettem a sztoribol valamit :D

(Hetvegen tuladagoltam a gumicukrot. Fel kilo ehgyomorra, egyultohelyben sok. Puhany vagyok. Ellenben aznap nem fajt a fulem. Ismet bebizonyosodott, hogy a gumicukor gyogyszer. Hatasosabb volt, mint a fajdalomcsillapito! Gondoltam megosztom :))

Burgenlandi opelos 2011.09.05. 09:36:30

@cyd: Nem sok kedvem van a világ végére menni, pedig várnak két hónap múlva is, aSZt mondták.

michaela77 2011.09.05. 09:37:31

@Burgenlandi opelos: arról nem is beszélve, hogy a párod helyében roppantul örülnék, ha valaki az én párom nemiszervét nézegetné. Azért legyenek már olyan dolgok, amik megmaradnak kettőnknek...

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 09:37:34

@SciNuBob -I hear you, mon!-: @gernika: En az ovodaban kinottem a papagajnak oltozes iranti igenyet. Egyedul vagyok vele? Max. farsangkor, vagy egyeb hulyen oltozeskor birnam elkepzelni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 09:37:44

@Kytia:

Az okosaknak mindig vannak kérdéseik, a hülyéknek meg mindenre van válaszuk. :)

Én nem tartom tiszteletben a hitet, mert baromságnak tartom. Senkiét sem. Amiben érdemes hinni, az önmagunk, másban felesleges.

cyd 2011.09.05. 09:38:16

@Kytia: Érvelni a hit mellett olyan mókás. Legalábbis kívülről hallgatni. Ha ő úgy érzi teljesebb a hite által tőlem lehet, de engem ne akarjon meggyőzni.
Kedvencem volt az adó 1%-os időszakban az óriásplakát, amin talán egy hajléktalan épp az ingyenkonyhán evett a szöveg: a hit cselekszik.
Apád faszát, a hit nem csinál semmit, esetleg egy szervezet a hit nevében, de ami mást is tettek ugyanennek a hitnek a nevében én nem ezt a vonalat forszíroznám :)

Burgenlandi opelos 2011.09.05. 09:38:28

@Bundabandi: Tudod, falun nem nagyon válogathatsz a baráti társaságok között, vagy mész a kocsmába, vagy otthon maradsz.

SciNu 2011.09.05. 09:39:49

@Frigyesur: Azért tudhatták mire számíthatnak (gondolom nem tök idegenek voltak) de akkor meg miért hívták meg? Azt hitték majd visszafogja magát?

Muha 2011.09.05. 09:40:35

@Frigyesur: Sztem sztori sem volt, csak mentek, kergetoztek, kardoztak, hosszan, vontatottan, es meg a vege is gyagya volt.

De a hableaaaaaany, uhh. Szerelmes lettem. /)

cyd 2011.09.05. 09:42:35

@Frigyesur: Te se leszel divatikon :)
Pedig milyen csini lenne a narancsszínű sisak, pink köpeny, és lila bőrhacuka. Akkor már nem csak az erővel ölhetnél, hanem a halálra röhögtetéssel is :D

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 09:42:52

@Muha: Nem allitom, hogy tudlak kovetni. Milyen hableany? :D

Muha 2011.09.05. 09:43:46

@Frigyesur: Volt benne a sello amelyikez elkaptak. Amelyikre racupant a nyalasfeju pap csavo.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 09:44:55

@Burgenlandi opelos:

Én spec inkább a kocsmát választottam volna (már ha feltétlenül muszáj elmenni valahová), mint ilyen barátokat.

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 09:45:58

@cyd: :DDD A fekete klasszikus. Orok eletemben divatikon leszek :)

@Muha: Bar velem van az Ero, es a csaladom is atjarja, de nem ertem a lanyom. De nem baj. Okos vagy :*

Muha 2011.09.05. 09:46:33

@Frigyesur: Nah kerdezz. Mit nem ertesz?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.05. 09:46:36

@Kytia: :D Én jehováktól kérdeztem anno, hogy az evoluciót és a fosszíliákat mivel magyarázzák, ha a Zisten mindent megteremtett? Darwini elmélet, mint olyan? Az volt a válaszuk, hogy hát a Zisten mindenre gondolt és külön-külön megteremtette a fejlődési fokokat, meg a fosszíliákat is. Ahh! Hát LOL! Ha Istenke, csak úgy meg tudta teremteni Ádámot és Évát, akkor minek szarozott, a törzsfejlődéssel, a neandervölgyiekkel stb.? Na erre már nem nagyon tudtak mit mondani, mint "Isten útjai kifürkészhetetlenek", vagy valami hasonló. :D

Ja és ezeket a műanyag rózsafüvéreket én is láttam már. Szerintem UV-ban foszforeszkál! De egyébként mire jó, azt nem tudom.

Burgenlandi opelos 2011.09.05. 09:46:46

@michaela77: Ő sem a szégyellős fajtából való :D

cyd 2011.09.05. 09:48:15

@Muha: Pedig még csak szerda sincs :)
Filmekről jut eszembe a Walking dead sorozat unalmas, kiszámítható három rész után feladtam.

Nard!
Shaun of dead meg már rég megvolt, akárcsak a Paul, meg a Hot fuzz is :)

SciNu 2011.09.05. 09:48:30

@gernika: Kim Kardashian? Van is rajta mit bámulni :D

@Frigyesur: A kolompár divat felszínre tör. :D

@Kytia: Előre elnézést a vallásosaktól de:
Isten a saját képére teremtette az embert. Az ember a majomból fejlődött ki. => Isten egy majom :D

@Burgenlandi opelos: Én a másodikat választottam. Antiszoc is lettem.

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 09:49:15

@Muha: ha' hol volt, milyen hableany, es egya'talan??? :S

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.05. 09:51:36

@Muha: 3D-ben egész jó volt, ha csak simán néztem volna, akkor nem túl nagy durranás.

Muha 2011.09.05. 09:53:25

@cyd: Nekem ma szerda van :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 09:53:41

@gernika: Total nem ertem a fenekimplantatum dolgot. :S Es azt sem, hogy miert szereti valaki a nagy feneneket :D

Burgenlandi opelos 2011.09.05. 09:54:17

@Bundabandi:
Legalább 50% esély van rá. Vagy igen vagy nem.

cyd 2011.09.05. 09:54:28

@Frigyesur: Translate from Muha: Megnézte a Karib tenger kalózai 4-et nem értette az egészet, de volt benne egy hableány, akit szívesen meg... szóval orális örömket fogadna tőle. Te a posztot nem értetted és eze na ne mértés vonalon sikerült elbeszélnetek egymás mellett
Szívesen :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 09:54:43

@SciNuBob -I hear you, mon!-:

Már értem miért van annyi ronda ember. :D

@cyd:

Az a vicces, hogy csomó mindenben magunkra ismertem amikor először láttam a filmet (Shaun of the dead). Ugyanolyan fejjel és állapotban másztam el a boltba, én sem vettem volna észre a zombikat :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.05. 09:55:23

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ahhh! Az ember a majomból fejlődött ki... utoljára általánosban hallottam ezt.

dr. gernika 2011.09.05. 09:55:26

@Kytia: Nekem ahhoz nincs szükségem holmi szarkeverőre. :)
@Muha: Szerintem is kb.
@Burgenlandi opelos: Hülye troll. :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.05. 09:56:20

@Burgenlandi opelos: OK, de attól hogy esetleg falusi még nem kell szar alakokkal lógnia. Szerintem...

Muha 2011.09.05. 09:58:07

@Frigyesur: Abban az obolben fogtak egyet aztan meg kellett rikkatniuk mert kellett egy konycseppje a varazslathoz a vegen. :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 09:58:17

@cyd: Jaaaa. Ez a hsz. kimaradt. Koszi. Most mar sokkal hulyebbnek erzem magam :D

michaela77 2011.09.05. 09:59:27

@Burgenlandi opelos: szerintem ez nem szégyenlősség kérdése.
Meg más mondjuk külföldön, idegenek előtt, meg megint más, hogy a barátaim és azok női is tudják, hogy a pasimnak milyen farka van. Nekem ez fura.
Dehát ezért nem velem jársz:)

Muha 2011.09.05. 10:00:13

@cyd: Nem ertjuk hogy a nem ertesen mit nem ert a masik. :)

Ma csak a hableanyra tudog gondolni meg hogy szivesen megbogetnem. Lennek abban a helyzetben. Uhhhh

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 10:00:41

@Muha:

Pedig elég lett volna egy kis Fásy Zsülikét hallgattatni vele. Garantáltan bőgne. Vagy Fekete Pákót. Esetleg magyar szappanoperát nézetni vele. Egy folyóra valót sírt volna! :)

Vagy kezébe nyomni a tákolmányt, smitpál hejjesirásával.

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 10:00:42

@Muha: Oke, mar vagom. Bar sztem az a csaj csak helyeske volt. Ugy remlik a gyilkolaszosok kozt volt csinibb.

Muha 2011.09.05. 10:01:34

@Frigyesur: Legyunk ma mi a leghujebbek. :)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.05. 10:03:27

@SciNuBob -I hear you, mon!-: tudod ez ilyen 22-es csapdája. Ha nem bízik benned a csaj akkor hiába mondasz neki bármit (akár az igazságot, akár kamut) nem biztos, hogy el fogja hinni neked, pont azért mert még nem ismer. Ilyenkor egy olyan ember tisztázhat, akiben a csaj bízik, és aki téged is jól ismer és kezességet vállal érted :) hogy márpedig te biztos nem mondtál ilyet mert nem vagy szarkeverő típus. .szerintem.

dr. gernika 2011.09.05. 10:04:29

@Kytia: Dettó. Egyszer láttam egy fórumot, aminek az volt a címe, hogy a huszonéves szingli csajok miért a nős pasikra hajtanak, beleolvastam, de inkább nem kezdtem el saját tapasztalatokat mesélni, mert virtuálisan máglyára vetettek volna. :) Valamint az a feleség is, aki engem felhívott, nagyon el volt tévedve...
@Zs*******: :))) Egyik barátnőm vizsgaidőszakban kólába öntött Nescafét. :D

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 10:04:45

@Muha: Van olyan, amikor nem mi vagyunk? :D

Muha 2011.09.05. 10:05:45

@Frigyesur: Nem tudom. Az jutott eszembe, hogy mikor alszunk, de en meg almomban is huje vagyok , :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 10:08:18

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Tegnap olvastam, es picit ideges lettem tole. Foleg, hogy a foszereplo annyira butuska, hogy el is hiszi, amit a felrekufirculo pasik mondanak a hazassagukrol. ;))

Az mas kerdes, hogy valamicske tartassal rendelkezo bele se megy a szeretosdibe.

Muha 2011.09.05. 10:08:39

@Nard: Lolxd
@SciNuBob -I hear you, mon!-:
Huh. Fogos kerdes. Elonyok hatranyok. Hmmmmm

Asszem ki kene probalnom mind a kettot hogy tudjam. :)

Fviktor76 2011.09.05. 10:11:51

Szép Hetet!

1. Akinek bejön haverod nője a társaságból és hajtana rá, az kavar. Figyelni kell, mert tuti rajta van az arcán?
2. Csajod??? Legjobb barátod??? Röhögnöm kell. Mindketten egyből késsel támadtak rád, anélkül, hogy meghallgattak volna... :-/ Máskor nem fognak???

indapass90210 2011.09.05. 10:12:06

"Elmondta, hogy visszajutott a fülébe, hogy én azt terjesztem, hogy az ő nője kriminális az ágyban, már hetek óta csak fekszik és nem csinál semmit."

Hádde mi ebben a különös? A nők 90%-a ilyen, ezt mindenki tudja.

SciNu 2011.09.05. 10:12:20

@Ape: erről eszembe jut egy vicc:
Nők között a barátság:
Egy napon a feleség nem jött haza. A férj megkérdezte hol aludt, a felesége azt válaszolta,hogy az egyik barátnőjénél.
A férj felhívta a 10 legjobb barátnőt, de egyik sem igazolta ezt.

Férfiak között a barátság:
Egy napon a férj nem jött haza este. A felesége megkérdezte hol aludt, a férj azt válaszolta, hogy az egyik barátjánál.
A felesége felhívta a 10 legjobb barátját, nyolcan igazolták, hogy ott aludt, ketten hogy még mindig ott van.

A kérdés hogy miért is akar olyasvalakivel kezdeni valamit akiben meg sem bízik? Lehet én vagyok ilyen hülye, de ha valakivel kapcsolatot szeretnék, akkor megelőlegezek neki ennyi bizalmat. Ha eljátsza akkor persze vége, de próbálok eleve nem bizalmatlanul állni a másikhoz.

indapass90210 2011.09.05. 10:15:27

"19 éves vagyok, és 2 hete járok egy lánnyal."

"ha egy minden bizonyíték nélküli, kitalált szóbeszéd miatt képes elhagyni a csajom, akkor mi is az, ami köztünk van?? Ha ezt elhiszi, akkor mi lesz később?"

Mi a kérdés?

Később viszont az lesz, hogy más alatt fog feküdni ez is, mozdulatlanul.

Caddy 2011.09.05. 10:17:54

Azt hiszem nem tudtam egyértelműen felfogni a sztorit. :D:D:D
Hol van szó itt a barátnőről?
Lehet nem lenne baj most már felkelni? :)

Muha 2011.09.05. 10:18:39

Megneztem a hableanyom nevet
Astrid Berges-Frisbey

Frizbi :)

dr. gernika 2011.09.05. 10:20:08

@Kytia: "Én meg kérdeztem, hogy jó, de akkor a Zisten hogy keletkezett. Erre ideges lett, kiabálni kezdett, de értelmes válasz nem adott.:)" :DD Imádlak, régen én is szerettem ilyeneket csinálni. Mondjuk nekem a nevem is eretneket jelent...

@michaela77: Mizu Rizseshusi? :) Itt 80-90 deka csütörtök óta, mióta elkezdtük a versenyt, majdnem másfél kiló. :))

@Frigyesur: Két külön színt minta nélkül gyakran kombinálok, de általában harmonizálnak és max az egyik rikít. Azt hiszem, általánosban volt még egy rövid papagájkorszakom, (amikor a neonszínek voltak divatosak) de aztán én is kinőttem.

@cyd: :DD
@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ja, van. Ő utána még mindig 5 perccel jön a segge, utánam már csak 3-al. :D

Burgenlandi opelos 2011.09.05. 10:21:31

@Dövan: Fel kell neki írni a plafonra hogy "óh, ah, csináld, még, jaj"
El ne felejtse a szöveget.

Muha 2011.09.05. 10:24:00

Lanytornat nezek. Van egy ket mokuska. :)
Irigykedjetek!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 10:24:17

@Zs*******:

Én 6 redbull és 3 deci kávé után is bealudtam. Nem probléma :)

Muha 2011.09.05. 10:25:16

@Burgenlandi opelos: En biztos nem lennek folul. Dolgozzon a rongy. Azert van!

dr. gernika 2011.09.05. 10:28:00

@Frigyesur: Hát azt én se. Nekem télen edzés nélkül volt ekkora, azon dolgozok ezerrel, hogy ne ilyen legyen. De mióta Nard mutatta, hogy ez neki tetszik, mondtam, hogy ezután többet soha nem kérdezem meg tőle, hogy nagy-e a seggem, mert nem releváns a véleménye. :)

@Nard: Ch.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 10:29:43

@Frigyesur:

Pedig az jó! Sir Mix-a-lot is megmondta! Egyetértek vele! :) Kitty is szereti! :)

Burgenlandi opelos 2011.09.05. 10:36:56

@Nard: Nekem pl. többet számít, mint a csöcsök.

SciNu 2011.09.05. 10:39:53

@Muha: Szerintem az első a nyerő. Mivel szép az arca. Szájjal tud kényeztetni, ha pedig luk kell akkor anál még mehet. Elvégre a halak is fektetnek kábelt, nem?

@Frigyesur: De az ilyen butuskák épp erre jók, nem szabad őket komolyra tartani ha elég nekik a kamu is.

@Dövan: Kevesebb kloroformot kell használni. Akkor szex közben már magához tér és nem olyan hullaszerű :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 10:40:09

@Burgenlandi opelos:

ööö, nekem mindkettő egyformán fontos! :) Az egyik hiányát nem kárpótolja a másik megléte! :) A kettőnek egyidejűleg kell meglennie!

Ahogy Gangxta Zolee is mondta:

"És nem érdekelnek a manökenek, nekem lapos ribancok nem kellenek, elegem van a divatlapokból, csontokkal én nem lakom jól." :)

cyd 2011.09.05. 10:41:17

@Nard: Már az oviban is a körteforma volt a menő a homokozóban is, mi? :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 10:41:28

@gernika: Kitty detto. Talan elonykent is felfoghatnank, de neha ugy erzem nemvagyok eleg nagy neki :D

@Nard: Tudom, tudom, az jó ha nagy, az jó, ha dundi.
www.youtube.com/watch?v=4QDraZQCxBE
Kittynek meg nincs izlese nok teren, mindig mondom neki :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 10:44:19

@cyd:

A homokóra jobban tetszik. :)

@Frigyesur:

Szerintem csináltass vele több lasagnet és több gumicukrot hozass vele! :) Ezektől elég nagy leszel! :)

Kittynek nagyon is jó ízlése van.

michaela77 2011.09.05. 10:44:37

@gernika: semmi gond nem volt belőle:D Szombaton csak azt ettem, vasárnapra fogytam megint 30 dekát:)
Így 6,3 kiló, a verseny kezdete óta 2,3 kiló:)

dr. gernika 2011.09.05. 10:48:12

@cyd: :D
@Frigyesur: Hát de azt mondtad, a tied is tetszett neki! Persze miután túltette magát a "soha többé nem akarom látni ezt a nőt" élményen. :DD

Bakker csak most esett le, hogy mikor Mottomotto azt mondja, "kétszeresen, mert így szeretem" először hármat mutat. ;D

dr. gernika 2011.09.05. 10:51:38

@michaela77: :)) BMI-t mikor mondasz? :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 10:52:40

@gernika:

Jó mondjuk én megértem Kittyt, hogy "sohatöbbé nemakarom látni ezt a nőt" gondolt :)

michaela77 2011.09.05. 10:53:10

@gernika: kb. 80 éves koromban, mikor már nem számít:))
Utálom a BMI-t, engem látni kell, eheh.

SciNu 2011.09.05. 10:53:29

@Muha: Inkább bumerángot keress. Az visszajön ha eldobod. :D

@gernika: @Frigyesur: www.youtube.com/watch?v=reTx5sqvVJ4

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 10:54:36

@michaela77:

A látvánnyal semmi baj nincs, de mailcímed megrémít bármilyen férfit. :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 10:54:46

@Nard: Eselytelen. Estenkent uldogelek, aztan egy titokzatos rablo lekapcsolja a villanyt, odasettenkedik a hutohoz, majd eltunik a kaja. Ra gyanakszom, de allitja, hogy o vegig az agyaban volt, nem ot lattam :D Szoval ennyit a kajarol. :x

Akkor nyilvan csak rossz a szeme, hogy nem vette eszre a fenekmeretbeli hatranyossagom :D

@gernika: Aaa, sztem csak megjatsza. A penzem kell neki. Oregasszony vagyok en egy ilyen fiatal kis husimusihoz :D

Es telleg :D

michaela77 2011.09.05. 10:56:15

@Nard: honnan tudhatnád te a látványt...:)
A mélcímemen meg dolgozom, nem tehetek róla, hogy minden jó ötletem már foglalt:)

cyd 2011.09.05. 10:58:05

@Nard: Egy igazi körtének vannak mellei. Jó mellei.

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 10:58:25

@Nard: :P Nem tudsz cikizni, mert en is megertem :D Csak eleg hulye indok, hogy a humorom miatt. Mondta volna azt, hogy 'nem elhetek egy novel, aki evezeskor mindig elforgatja a csonakot'. Na de remek es csodalatos humorom miatt, ami parjat ritkitja, szo szerint, na ez igazan teves es elfogadhatatlan indok volt.

Muha 2011.09.05. 10:59:25

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Aztan beleorulok mint az oreg indian mikor szerez egy ujat, a regit meg nem birja kidobni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 10:59:32

@michaela77:

Az ilyen mailcím mellett bármilyen látvány csak jó lehet! :)

@Frigyesur:

Igen, nálunk is vannak dolgok amik "megevődnek" általában a fincsi kaják és a csokik. Persze az a galád mocsok aki megeszi, összecsokizza gernika kezeit, meg amúgy mindent! :) Ő azt mondja, ártatlan! :)

cyd 2011.09.05. 11:00:15

@michaela77: Honnan? Honnan? Szerinted nincs az a pénz, amiért el ne árulnám ezt a titkot neki? :P

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 11:00:39

@cyd: Nem, nem. Egy kortenek alul van a sulypontja finoman fogalmazva.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 11:00:58

@Frigyesur:

Miért, evezéskor elforgatod a csónakot? :) Napi szinten evezned kell? :D A humorod leginkább sajátos :D

cyd 2011.09.05. 11:01:58

@Nard: "Az ilyen mailcím mellett bármilyen látvány csak jó lehet!"
:DDDDDDDDDD

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 11:03:20

@Nard: Nalunk is elsosorban a Turo Rudolfokra leselkedik ez az ismeretlen veszely. Erdekes, hogy ket ilyen nem tul kozeli helyen is elofordulnak ilyen esetek. Nevezhetnenk gernika-Kitty jelensegnek.

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 11:05:45

@Nard: Ja, nem tudok csapatban evezni. Egyedul meg mondhatom, hogy nekem ez a haladasi technikam. Termeszetesen nem kell, de ha egy ismeretseg elejen megmutatkozik eme sulyos hatranyossag, akkor az mindenkepp valook.

Bar nem dicseretnek szantad, de annak fogom fel a 3. mondatot. :))

dr. gernika 2011.09.05. 11:06:48

@Nard: Dög. :)
@michaela77: Jólvan, a legutóbb elköpött adatok alapján számoltam neked is, és abban vezetek. :D
@SciNuBob -I hear you, mon!-: Az egész klipben az a legviccesebb, ahogy az elején sárgulnak a csajok. :)
@Frigyesur: Írjatok akkor házassági szerződést. :P

cyd 2011.09.05. 11:08:16

@Frigyesur: Ne a SciNuBob által múlt héten linkelgetett képeket hívjuk már kizárólag körteformának. Szerintem szokásos férfi-női gondolkodásbeli különbségekről beszélünk. Attól, hogy a ropiseggnél szélesebb a nő csípője és körtének hívjuk, attól még lehet melle és nem lesz feltétlen homokóra. És igenis van köztük szép is. Pl. az utolsó nőm is ilyen volt :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 11:09:09

@gernika: O akar, en nem, de sztem ez olyan forditott pszichologia dolog, ami meglepoen eszes egy szoketol :))) (Remelem nem olvassa :))

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 11:12:05

@cyd: Ezek szerint Nard no? :D

www.stilusosan.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=58&Itemid=92

Sztem inkabb, hogy a szokasos cyd-vilag gondolkodasbeli kulonbsegekrol beszelunk ;)

Elarulnad, hogy mitol nem lesz homokora? Hogy csapott a valla?

cyd 2011.09.05. 11:12:15

@gernika: "Jólvan, a legutóbb elköpött adatok alapján számoltam neked is, és abban vezetek. :D"
Ó a "kedves" nők egymás közt :P

dr. gernika 2011.09.05. 11:17:44

@Frigyesur: Vicces a link, az alma alkathoz olyan homokóra alakú sztárokat rendeltek, hogy csak lestem...

Kitty kis cseles. :)

@cyd: Jah, a versenyhelyzet... :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 11:20:45

@gernika: Ja, ennyire en nem neztem. De a lenyeg sztem benne volt.

cyd 2011.09.05. 11:30:54

@Frigyesur: Nard-dal legfeljebb az ízlésünk nem egyezik, de attól még a gondolkodásmódja normális, érthető. Ami nem is csoda, mert csak egy X kromoszómával rendelkezik :)

"a szokasos cyd-vilag gondolkodasbeli kulonbsegekrol beszelunk"
Irigykedsz, mi? :P

Ne már! Most tényleg hülyének nézzük egymást? Pont Te, akinek az anatómia a kisujjában van az összes itteni kommentelőhöz képest.
Egyébként mindent értek, ha azt mondod, hogy körte csak az lehet, akinek nagy a segge ÉS nincs melle. Értem csak nem fogadom el :)

Muha 2011.09.05. 11:31:38

-puszilom a kadat.
-milyen kadat?
-a pofikadat.

SciNu 2011.09.05. 11:33:31

@Muha: Nem is kell. Jó lesz az tartaléknak a fiatal mellé :D

@Frigyesur: Na mostmár tudom hogy a körte és a homokóra jön be nekem :D

michaela77 2011.09.05. 11:34:54

@gernika: abban örökké vezetni fogsz:) Asszem kiskoromban volt utoljára normális tartományban:)
Dehát honnan tudnák ők, mennyi izmom van meg milyen nehéz a csontom, a fejemről meg a sok hajamról már nem is beszélve:D

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 11:36:00

@Nard: En is igy vagyok vele :)

@cyd: nem ertelek. Nard sztem ugyanazt mondja, amit en. Nagy fenek=korte. Szeles csipo+jo mellek=homokora.

De nem letelemem, hogy az alkattipusokrol meggyozzelek, hiszen mindig nekem van igazam, mert olyan nagyon okos vagyok, hogy tyuha.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 11:36:30

@cyd:

Dupla Y kromoszómával! :)

A körténél a segg hangsúlyosabb, a mell átlagos vagy az alatti, esetleg tacskó-spánielfül vagy teleszart zokni jellegű. Ha van segge és melle, akkor az homokóra alak, és nem körte.

Muha 2011.09.05. 11:37:35

Sosat sosat
Jo ropogost
Csihajja
Csuhajja
De unom magamaz

Muha 2011.09.05. 11:40:40

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Minden helyisegben lesz majd egy rabszolgam.
Ez az uj eletcelom.

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 11:41:02

@Nard: Dupla Y-al vagy eletkeptelen lennel, vagy bortonben csucsulnel :D Az Y kromoszoma kis nyomi.

Muha 2011.09.05. 11:47:26

@SciNuBob -I hear you, mon!-: De arra gondoltam, csak hat ovisok is olvashatjak a blogot. Nem szabad csunyan viselkedni.

dr. gernika 2011.09.05. 11:55:59

@michaela77: Igenigen, az én csontjaim is iszonyú erősek és brutál izmos vagyok a háj alatt. :)
@Nard: És ha van segge, melle meg hasa is, az milyen gyümölcs?

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 11:59:18

@gernika: "És ha van segge, melle meg hasa is, az milyen gyümölcs?" :DDDDD

cyd 2011.09.05. 12:05:00

@gernika: "És ha van segge, melle meg hasa is, az milyen gyümölcs?"
Gyömbér

michaela77 2011.09.05. 12:14:39

@Nard: hát nem tudom, az én mellem pl. nem oldalra nő, hanem előre:) Tehát ha valakinek keskeny a válla, de van melle és feneke, attól még nem biztos, hogy homokóra. Így nem merném magam a homokóra alkathoz besorolni, bár mondjuk oldalról kétségtelenül úgy festek, mint egy jól eltolt homokóra, aminek a felső része egyik irányba, az alsó meg a másikba tolódik:DD

Чапаев 2011.09.05. 12:18:30

Heroikus szarkavarás egy unalomba belepistult, kétszáz fős lakosságú zsákfaluban. Gyakorlatilag minden, csajozás / pasizás tekintetében szóba jövő, ivarérett egyed minimum elsőfokú unokatestvér. A maradék
a. bűnronda
b. kőbunkő
c. mindkettő, egyszerre
d. vsgy csak simán nem jön be.

Le kell lépni, tovaris, c'est la zsizny ... :D

cyd 2011.09.05. 12:19:28

@michaela77: Nahát! Valaki érti, amit mondok (mondjuk az fura, hogy ez épp egy nő, de semmi sem lehet tökéletes) :P

Чапаев 2011.09.05. 12:21:22

@gernika: Az a gyümölcssaláta, kérlekszépen... :D

michaela77 2011.09.05. 12:21:22

@cyd: igazán nem akartam veled egyetérteni, csak ma nincs időm minden kommentet elolvasni:)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 12:25:29

@gernika:

Dinnye bazmeg. :)

@Frigyesur:

Menő dolog a dupla Y! :)

@michaela77:

Tehát csöcsös-faros vagy. :)

Szöszi 28 2011.09.05. 12:28:19

@Nard: Milyen szép megfogalmazás...:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 12:36:25

@Kata1987:

Melyikre gondolsz szöszi? :)

Láttam egy képet, amiről eszembe jutottál:

Zombies eat brains...
You're safe.

Szöszi 28 2011.09.05. 12:44:37

@Nard: A csöcsös-farosra gondoltam zsenikém:) Hmmm....Szóval olyan szőke nő nincs, akinek van agya?:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.05. 12:48:18

Kedves Posztoló! Írom a megoldást lépésekben:

1. Baráti kör lecserél
2. Csaj elhajt a francba
3. Haverral eldönteni, hogy haver vagy barát, és ennek megfelelően vagy továbblép, vagy új barátot keres, aki nem csak haver, hanem tényleg barát is.
4. 19 évesen nem tervez hosszú távra egy lánnyal.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 12:51:38

@Kata1987:

De van. Csak nem te! :) A csöcsös-faros szerintem tök jó kifejezés. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.05. 12:52:29

@Kata1987: Ne aggódj: az ész van legdemokratikusabban elosztva, mert arról minden hülye azt képzeli, hogy (a többiekkel ellentétben) neki pont elég jutott belőle.

:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 12:56:34

@cyd:

Ismerem :) Bár a film felejthető volt :)

@Kata1987:

Bóknak vettem! Köszi! :)

cyd 2011.09.05. 12:58:43

@Kata1987: Ne udvarolj neki, gernikai is olvassa :)

Чапаев 2011.09.05. 13:02:12

@Nard: @Kata1987: Olyan romantikusan tudtok ám udvarolgatni egymásnak! ;)

Szöszi 28 2011.09.05. 13:02:28

@Nard: @cyd: Gondoltam, hogy tetszik neki, már kiderült, hogy iszonyú vastag bőr növesztett az arcocskájára:D

De, hogy félreértés ne legyen belőle, sértésnek szántam:)

Чапаев 2011.09.05. 13:03:10

@cyd: Bazze, nem ér gondolatolvasni! :D

Kytia 2011.09.05. 13:03:23

Nabasszus, feltartottak a munkával és lemaradtam.:(
Hol tartotok?

Kytia 2011.09.05. 13:04:45

@Ibrahim a tevehajcsár:

5. Lakatlan szigetre kiköltöz, ül, fekszik, csendben mumifikálódik.:D

Muha 2011.09.05. 13:11:18

Punc es meg egy betu. Vajon milyen betu lehet? :)

cyd 2011.09.05. 13:14:18

@Kytia: Most ezért koszoljon össze egy szép kis szigetet? Ezt otthon a fotelban is megteheti.

Téma: női alaktípusok (a besorolhatatlanok is), Kata és Nard (szokásos) románca, néhányan meg nem átallanak még a poszthoz is hozzászólni

dr. gernika 2011.09.05. 13:15:06

@SciNuBob -I hear you, mon!-: A kép alapján nagyon gerjedhetett magára. :D
@Чапаев: @Nard: És nem igaz, hogy senkinek nem jutott eszébe a karfiol. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 13:15:28

@cyd:

Tudja, hogy szőkének nem udvarolok. És ez így is van.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 13:16:15

@gernika:

Azt csak seggekre szokták mondani, és a karfiol nem gyümölcs, hanem virág! :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.05. 13:18:07

@Kytia: Ez jó gondolat! Nem tudtok egy olcsó lakatlan szigetet? Lehetőleg a Ráktérítő és a Baktérítő között? Én szeretnék már odaköltözni!
:)

michaela77 2011.09.05. 13:25:03

@Nard: :DD Hát jah:)
Így a tükröt mindig oldalazva közelítem meg, mer ha kicsit behúzom a hasam, úgy jól nézek ki:D

SciNu 2011.09.05. 13:26:32

@Nard: Azok még zombitámadás esetére sem jók. A többit legalább oda lehet lökni a zombiknak hogy egyék meg az ő agyát amíg mi menekülünk, de egy szőke még erre sem jó.

Muha 2011.09.05. 13:27:09

@Kata1987: Bingo!
Ugyes okos.
Buksisimi :)

Szöszi 28 2011.09.05. 13:28:25

@Muha: Köszi, remélem Nard is olvassa az OKOS részt:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 13:35:49

@Kata1987:

Olvastam, de veled ellentétben, én ismerem az iróniát, mint fogalmat. :D

"(nő - USA)
Ma összevesztünk a férjemmel, aztán elvonultam sírni a fürdőszobába. A négyéves kisfiam bejött és megölelt. Azt hittem, vigasztalni jött, de aztán követelte tőlem a negyeddollárost, amit a férjem ígért neki, ha sikerül elhallgattatnia."

Kytia 2011.09.05. 13:38:23

@cyd: Akkor zavarna vele másokat.:))

@Ibrahim a tevehajcsár: Ott sajnos már minden lakhely elkelt. Izland környékén van még pár szabad.:))

2011.09.05. 13:41:05

@Muha:
Megnéztem a hableányod. Amúgy szirén. :) Gondolom a szöszke jött be. :P

SciNu 2011.09.05. 13:41:58

@Kata1987: Ne dícsérj mert még elpirulok :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.05. 13:42:20

@Kata1987: Ma nagyon "pasizós" hangulatban vagy úgy látom: már két hejjespaseeval is kikezdtél itt rövid időn belül!
:)

Kytia 2011.09.05. 13:42:43

@Nard: Azt miért nem a férjtől kéri? Ha apjuk az én pénzemet ígérné el, rögtön válnék is, nemhogy bezárkózom a fürdőszobába. Ha meg ilyen megvesztegethető a gyerek, jól jöhet még később.:D

Muha 2011.09.05. 13:43:21

@Zs*******: Tolem zzsiraf is lehet. :)
Vinnem akkor is.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.05. 13:44:11

@Kytia: Az sem rossz! Ott még lazacot is halászhatok a ráérő időmben (amiből reményeim szerint bőven lenne). Hmmm. Minden reggel kaviáros szendvicset ennék! Vagy majdnem minden reggel!
:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 13:46:52

@Kytia:

Izlandot bevállalnám.

Szerintem a pasi nagyon jó arc volt, és olcsón megúszta volna, ha nem olyan szarrágó és fizeti ki előre a kis szarost! :) A módszer tuti! A gyerekek mindig korruptak. :) Én is korrupt gyerek voltam.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 13:48:20

@SciNuBob -I hear you, mon!-:

Egyetértek, de amíg rájönnek a zombik, hogy nincs agyuk, nyernek neked egy csomó időt! :) Van hasznuk! :)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.05. 13:49:18

@Kytia: Nem. Én egyáltalán nem vagyok hejjespasee! Én csak egy buta szenilis vénember vagyok, aki ül itthon a konyhaasztalnál a számítógépe mellett és unalmában hülyeségeket irkál mindenhova.

Kytia 2011.09.05. 13:49:53

@Ibrahim a tevehajcsár: A szendvicset honnan szereznéd?:))

@Nard: Szerintem meg nemisigaz a sztori, csak vicc.:))) A "jó arc" és a "szarrágó" egymást kizáró tényezők. Gyerek helyébe rögvest átálltam volna anyuhoz.:DD

michaela77 2011.09.05. 13:51:26

Miért nem lehet az, hogy az ember alanyi jogon kap havonta annyi pénzt, hogy albérletet, rezsit, kaját, néhány lemezt és könyvet tudjon venni, meg esetleg havonta egyszer elmenni színházba vagy moziba?
Miért kell ezért annyit dolgozni, hogy utána már kedved se legyen élvezni az elkölthető pénzt?
Egyáltalán, ki találta fel a munkát?

SciNu 2011.09.05. 13:52:36

@Nard: Áhh könnyedén felismerik hogy közülük való. Ránéznek a tekintetére egy egyből tudják, hogy odabennt már csak egy cetli van hogy :
"Tartozom egy aggyal.
-Isten"

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.05. 13:53:36

@Kytia: Hát barterezek rizslisztet a kínaiakkal (adok nekik cserébe lazacot, az ott úgysem terem meg, és abból sütök kenyeret, amit felszeletelek és máris megvan. Kenyérsütésben elég jó vagyok!
:)

Szöszi 28 2011.09.05. 13:54:49

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Muhahahaha, nem vagy vicces:) Téged is kikosaraznak a szőke nőcik és zokon veszed?

Szöszi 28 2011.09.05. 13:56:53

@Kytia: Ezt az értesülésedet honnan szerezted?:D Nagyon nagyot nevetnék, ha igazad lenne:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.05. 13:57:08

@michaela77: ezek a kérdések bennem is megfogalmazódnak, legalább havonta 1-szer! :D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.05. 13:57:11

@michaela77: Nem az a baj, hogy kitalálta valaki a munkát, az a baj, hogy a nyugdíjat rosszul ütemezték! Szerintem meg mindenkinek 20-tól 40 éves koráig kéne nyugdíjasnak lenni, jó magas nyugdíjjal, aztán 40-től pedig dolgozni kifulladásig (akkorra kellőképp kiélvezhette volna a nyugdíját, és örülne, hogy egyáltalán dolgozhat). Így mire nyugdíjas lesz semmi öröme nem lesz benne (lehet, hogy meg sem érjük, hogy nyugdíjasok legyünk).

michaela77 2011.09.05. 14:01:04

@Ibrahim a tevehajcsár: :) nem rossz ötlet:)
Éppen minap háborodtam fel, apukám kohász volt, az szolgálati időben kétszeresen vagy háromszorosan számít, de kitörölheti vele a fenekét, mert mire eléri a nyugdíjkorhatárt, az előrehozva is csak valami 60 vagy 62 év lehet. És kutyát nem érdekli, hogy ahhoz háromszor annyi szolgálati időd van, mint kéne. Dolgozzá bazze, amíg bele nem döglesz.

Én amikor belegondolok, hogy tényleg nyugdíjas koromig ezt kell-e vajon csinálnom, amikoris már nem alkalmaznak tovább és éhenhalok, nos az eléggé elkeserítő kilátás.
Szívesebben aludnék reggel vagy tízig, aztán olvasnék, filmet néznék, könyvet írnék, főznék valamit finomat, sétálnék, kirándulnék, zenét hallgatnék, ilyesmi.

dr. gernika 2011.09.05. 14:03:09

@Kytia: 4évesnek még nem sok empátiája van.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 14:03:51

@michaela77:

És miért nem verték agyon a többiek? :)

Vannak ilyen területek, ahol nincs konkrét munka, hanem csak el kell látni magadat, vadászni, gyűjtögetni, mindent magadnak kell megcsinálni. :)

@Ibrahim a tevehajcsár:

Jó eséllyel nem érjük meg a nyugdíjaskort, mert mire odajutunk már 5000 év lesz a kedvezményes nyugdíj alsó korhatára.

@SciNuBob -I hear you, mon!-:

Igen, ez is lehet. Azért szőkék, hogy a zombiknak is feltűnjön, hogy nem préda, ne fárasszák magukat hiába a hörgéssel meg a csoszogással. :)

@Kytia:

Attól még lehet jó arc, hogy szarrágó. :) Te is bak vagy, mégis jó arc. :)

SciNu 2011.09.05. 14:04:16

@Kata1987: Most hogy belegondolok egyszer még az oviban megcsalt egy szőke céda! Azóta nem kezdtem szőkékkel. :D Vörös, barna, fekete az oké. Mondjuk nem is nagyon találkoztam rövidhajú szőkével.

Kytia 2011.09.05. 14:04:23

@gernika: Akkor meg kellett volna kenni a másik oldalról. Dupla ár egy faszon rúgásért, igazán jó biznisz.:) Kár, hogy csóró szüleim voltak.:)

dr. gernika 2011.09.05. 14:05:01

@michaela77: Ha arab férfinak születtél volna, megkapnád.

Muha 2011.09.05. 14:06:04

Nard!

Ezt kuldd el Katanak.
En nem merem.
De ne mondd el neki hogy tolem van. Jo?

www.demotivalo.net/pic/1314427058-b9p2s2.jpg

dr. gernika 2011.09.05. 14:06:05

@gernika: Vagy szaúdi? Valamelyik emírségben alanyi jogon kapnak bizonyos összeget a férfi állampolgárok, az tuti.

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.05. 14:07:19

@michaela77: Ja! Mire meg 50-60 éves leszel, már úgy sem tudsz aludni, felkelsz korán, örülsz, hogy bemehetsz dolgozni! Nagyapám mikor még úgy 60-70 közt volt, ha meglátogattuk, és megkérdeztük, hogy hogy van (mondjuk nem én, hanem a szüleim), mindig ugyanazt felelte: "jaj gyermekem olyan beteg voltam az éjszaka, majd meg haltam, nem aludtam semmit!" Ezt most lefordítom: igazából makk egészséges volt az öreg, és kutya baja nem volt, csak panaszkodni akart egy kicsit valakinek.

Szöszi 28 2011.09.05. 14:08:42

@Kytia: Most hangosan röhögök:D Széppé tetted a napom:D:D

Szöszi 28 2011.09.05. 14:11:05

@Muha: Bekpahatod:) Egyébként nem érdekel, az a szerencséd, hogy épp Belga sörözőket nézegetek, hogy újra ihassak meggyes sört és ez feldob:)

Ja, de persze te is egy bunkó vagy:)

Kytia 2011.09.05. 14:11:08

@Nard: Az biztos az aszcendensem miatt van.:D
Szőkeségedről minimum meg kell kérdeznünk egy zombit.:))

Kytia 2011.09.05. 14:12:34

@Kata1987: Jó nagy pasifelhő lesz ebből.:DD

dr. gernika 2011.09.05. 14:12:42

@Kytia: Jah, én valószínűleg ezt tettem volna. A kiskölyök betalált volna a gyanútlan apuba, míg tőlem számított volna hasonló akcióra.

@Muha: :D

michaela77 2011.09.05. 14:13:08

@gernika: jaja, arra gondoltam pont én is, csak nem tudtam melyik országban van, azért nem írtam kontrétan.

@Ibrahim a tevehajcsár: igen, ilyen logikával tényleg 20-30 évesen kellene a nyugdíj. 60 évesen szívesen bejárok 9-re dolgozni:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.05. 14:13:25

@Nard: Egyszer mikor épp nagy volt a felhajtás a magánnyugdíjpénztárak körül meginterjúvoltak, hogy miért nem lépek át én is oda, hangosan felröhögtem: minek, úgysem érem meg a nyugdíjkorhatárt! Pedig nem is tudtam, hogy felemelik egy-két éven belül.

Muha 2011.09.05. 14:14:56

@Kata1987: Koszonom kedvesseged. Elnek a lehetoseggel. :)

Kytia 2011.09.05. 14:15:52

@michaela77: Olvassál Kiyosaki-tól, szerezz passzív jövedelmet, oszt' élvezd a szabadságot. Persze, addig is melózni kell, de néhányaknak összejön.:)

Szöszi 28 2011.09.05. 14:16:38

@Kytia: Bebizonyították, hogy minden pasi bunkó:D Ez a mai tanulság:)

michaela77 2011.09.05. 14:17:17

@Kytia: kezdem megérteni a gazdaghelyespasikra bukó nőket:))
Kb. 25 éves koromtól képes vagyok egyedül megélni, fenntartva egy albérletet és egy autót (jó, suzukit), de ettől többre úgy tűnik sosem viszem:)

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.05. 14:19:07

@Kata1987: "@Muha: Bekpahatod" Na mijaz? Békülünk, békülünk? Ez már felért egy szobára hívással!
:)

dr. gernika 2011.09.05. 14:19:45

@Kata1987: El kell, hogy keserítselek, Nard nem szőke. :)

Szöszi 28 2011.09.05. 14:21:15

@Ibrahim a tevehajcsár: Úgy gondoltam az öklömet bekaphatja:) Fórumokon nem pasizok, életveszély:)

Szöszi 28 2011.09.05. 14:23:41

@gernika: El is keserítettél:D De Kytia és Frigyes is azt mondja, hogy szőke, szóval nekem szőke marad:D

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 14:23:49

@gernika:
1. Aki gyerekkoraban szoke volt, szoke.
2. Akinek nalam vilagosabb a haja, szoke.
3. Aki kepes a szeme szinenek kiemelese vegett lila felsot hordani, szoke.
4. Aki szolariumozik, hogy csinibb legyen, szoke.
5. Aki olyan kontyalavalokat iszik, mint a White Russian, szoke.

Soroljam meg? :D

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 14:25:13

@Frigyesur: Kiegeszitem:
6. Aki osszekeveri a pokokat a skorpiokkal, szoke.
(Jajdegenyavagyok ;)))

michaela77 2011.09.05. 14:25:51

@Frigyesur: nálam 5-ből 3 stimm. Ezt is megértem, szőke vagyok...:D

SciNu 2011.09.05. 14:30:07

@Kata1987: De hisz ez egy blog :P

Kytia 2011.09.05. 14:30:16

@Kata1987: Azért ne sértegessük a férfitársadalmat azzal, hogy őket reprezentatív mintának tekintjük.:DD

@michaela77: Há, ha minden hónapban elköltesz mindent, amit keresel, akkor nemis. Vegyél otp részvényt, most olcsó.:))

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.05. 14:33:12

@Kata1987: Öööö ha jól emlékszem egyszer egy filozófus Amszterdamban azt mondta (mellesleg Baruch de Spinozának hívták ha nem tévedek), hogy "szabad országban azt gondolhatok amit akarok, és azt mondhatom amit gondoltam". Nos ez itt egy szabad ország, tehát te is azt gondolsz a "bekapásról" amit akarsz, és ő is. A többivel egyetértek, bár az okot nem értem, de az lényegtelen. A végkövetkeztetés ettől még helyes! (t.i. fórumon nem pasizunk).

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 14:35:33

@Frigyesur:

A skorpiók és a pókok egy osztályba tartoznak! :)
ÉS NEM VAGYOK SZŐKE!
Nem szolizom!

@Kata1987:

És minden pasi tudja, hogy a szőkék agyatlanok.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 14:36:49

@Ibrahim a tevehajcsár:

Szabad országban, mint ez, azt mondasz amit szabad, nem azt amire gondoltál! :)

Szöszi 28 2011.09.05. 14:37:06

@Muha: Még jó, hogy az öklömre gondoltam...Vadállat vagy:)

cyd 2011.09.05. 14:37:29

@Frigyesur: Nincs nagy keveredés, egy család

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 14:40:40

@michaela77: Ha megerted nem lehetsz szoke. Lsd. Nard. O meg mindig nem erti. :D Bar ahogy elnezem cyd is szoke, csak idaig rejtozkodott.

@Nard: Nem baj Nard, annal nagyobb bajod ne legyen, minthogy szoke vagy. :)))

@cyd: Semmi gond ;))

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.05. 14:41:49

@Nard: Én nem politizálok (ebben a blogban), csak mérsékelten. Most erre konkrétan nem gondoltam, még akkor sem, ha egyébként esetleg igaz.
:)

Szöszi 28 2011.09.05. 14:41:53

@Nard: És Nard ideges lett, én meg jókedvű:D

Ibrahim a tevehajcsár 2011.09.05. 14:47:06

@Nard: De a skorpió legalább finom (igaz pókot még nem ettem).
:)

cyd 2011.09.05. 14:48:45

@Frigyesur: Egy bibi van. Én sosem tagadtam. 6-7 éves koromig simán felvettek volna a Hitlerjügend alsótagozatába és ha az ősz szálak át nem vették ott a hatalmat, akkor valahol van még egy szőke tincsem tarkótájékon :)
szolárium? lila? hagyjálmár! :) a vodka is tisztán jó
(na jó zöldet vettem már föl direkt)

dr. gernika 2011.09.05. 14:53:37

@Kata1987: Kytia még csak fényképen látta, Frigyes meg csak részegen, vagy begumimacizva. Nem releváns a véleményük.
@Frigyesur: LOL

michaela77 2011.09.05. 14:55:04

@Frigyesur: dehát tudod, hogy nard specialitása, hogy úgy csinál, mintha nem értené:)

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 14:57:29

@Kata1987: :DD

@cyd: Ez sok mindent megmagyaraz.

@gernika: :DD Na mar most nem azert, de ez igy nem igaz. Elotte semmikepp sem alltam semmilyen tudatmodosito hatasa alatt.
Szavazzunk: te es Nard a nem szokere voksol, mi Kytiaval a szokere, Kata nekunk hisz, tobbsegi dontessel Nard szoke lett. Ezzel mar egyutt kell elnetek.

Szöszi 28 2011.09.05. 14:59:38

@Muha: Áruld el kérlek, mire gondoltál?:D

Szöszi 28 2011.09.05. 15:03:53

@Frigyesur: *sátáni kacaj* :D:D Amikor a saját szurkálódása ellene fordul...

dr. gernika 2011.09.05. 15:06:48

@Frigyesur: Csak mi ketten láttuk élőben, az én hajam sötétebb, azaz ha szerintem nem szőke, az hihetőbb. Főleg, hogy kicsit jobban is ismerem, és nem csak a hajszínét. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 15:17:45

@Frigyesur:

Dehogynem, kaptál gumimacit meg kézfertőtlenítőt, teljesen extázisban voltál! :)

@Kata1987:

Semmi nem fordult ellenem, barna hajam van. Meg ződ szemem.

Muha 2011.09.05. 15:23:18

@Kata1987: Mindenre. :)
Mindent megragok. Elejetol a vegeig. :)

Muha 2011.09.05. 15:25:30

@Kata1987: Amugy meg mindegy, hogy te mire gondolsz, a lenyeg ugyis hogy en mire gondolok es mit harapok. :)

Szöszi 28 2011.09.05. 15:28:00

@Muha: Amíg elméletileg társalgunk róla, felőlem azt a testrészemet harapdálod amelyiket szeretnéd:)

Szöszi 28 2011.09.05. 15:35:35

@Muha: Persze csak elméleti síkon, ugye...:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.05. 15:38:50

@Kata1987:

Bisztos meg akarod ronta Muhaszitát, kelleted itt magad szöszi! :)

Szöszi 28 2011.09.05. 15:41:59

@Nard: Muhát megrontani?? Valamit összekevertél:D Szerintem ő rontana meg engem:)

Frigyesur (törölt) 2011.09.05. 15:43:27

@michaela77: nem vagyok benne biztos, hogy 'csak ugy csinal' ;))

@Kata1987: Es meg is erdemli :))

@gernika: Na mar most van egy sztori, amirol sosem beszelunk, ugyhogy ne kelljen felhoznom. ;))

@Nard: Mindakettot olyan mennyisegben fogyasztom, hogy mar immunis vagyok rajuk :P

Чапаев 2011.09.05. 15:48:33

@Kata1987: Megront, na és? Még mindig jobban jársz, mintha nekrofil lenne... :D

Чапаев 2011.09.05. 15:49:57

@gernika: A karfiol nem gyümölcs, hanem testrész, a birkózókon nő fül helyett! ;)

Szöszi 28 2011.09.05. 15:50:58

@Чапаев: Figyu, miután a testem halott, felőlem aztán azt perverzkedik vele amit akar:D

Чапаев 2011.09.05. 15:53:18

@Kata1987: Legyél már egy kicsit önző: neked abban mi a jó? :D

Joe69 2011.09.05. 15:56:16

Elintézhetném azzal, hogy éretlen fiatalok éretlen sztorija, de sajnos nem egészen..a hátulról való szarkeverés általában észre nem vett nők bosszúja. Minden férfi életében van pár nő, akit nem vett észre, és a nők soha nem bocsátják meg ezt neki. Évekkel, évtizedekkel később is rombolhatják a karrierjét, áztathatják hátulról, mindhalálig. Persze biztosan van ilyen pasiban is, de azok nem tudnak ilyen kitartóan gyűlölni..

Az is ismerős, hogy "a nőkkel meg a kapcsolatokkal szembeni tiszteletlenséggel" oktat ki egy csaj, éppen egy pasit, egy csaj, akinek a pletykálás a lételeme. Ilyen szövegeket mindig olyan csajoktól hallottam, akik fényévnyire voltak attól, hogy normális női szerepeket játsszanak: vagy fiatal misszpicsák, vagy pasimegvető szinglik. Mert ők aztán tudják "tiszteltetni" magukat..

Az egy más kérdés, hogy egy pletykás pasi ezt meg is érdemli. A posztíró, ha tényleg az, emberelje meg magát.

Muha 2011.09.05. 16:02:15

@Kata1987: Nem vagyok az a fajta lany! :)

Muha 2011.09.05. 16:03:45

@Kata1987: Nah akkor ezt majd felhozom mentsegkent a birosagon. :)

Muha 2011.09.05. 16:04:20

Nah kije a blog? Kije?

Hurri Kán 2011.09.05. 16:04:57

@Muha:
Ott elég lesz majd, ha bemutatod a fényképét. :D

dr. gernika 2011.09.05. 16:07:37

@Frigyesur: Fogalmam sincs, miről beszélsz. :)
@Joe69: Bár elfogadom, hogy a hátulról áskálódás női tulajdonság, és szerintem a posztban is egy csaj áll a pletyka mögött, de pasi is tud kitartóan gyűlölni. Esetleg ha már nem bírja tovább, lelövi/megkéseli/feladarabolja azt, aki már szarba se veszi.
És a pasik is ugyanolyan pletykásak, mint a nők, sőt...

Muha 2011.09.05. 16:11:22

@gyvy: A haja szinere gondolsz vagy ezt inkabb a Fanninal beszeljuk meg? Hihihihi nyihihiiii

dr. gernika 2011.09.05. 16:14:05

@Muha: Csak mert én rendesn kommenteket írok közben, azért. :)

Muha 2011.09.05. 16:15:28

@gernika: Akkor te kaphatsz egy szeletecsket a tortambol.

Rendetlen muhatol rendes kommentet ne varjatok.
Wohaaaahaaahaaaa

Hurri Kán 2011.09.05. 16:15:36

@Muha:
Á, itt is megbeszélhetjük. Én nem szeretek senkit a háta mögött kipletykálni. :D
Szerintem ezzel ne terheljük Fannit, meglesz neki a maga baja, ha elmegyünk hozzá. :D

Muha 2011.09.05. 16:17:21

@gyvy: Igaz, mindenkinek adjuk meg a jol megerdemelt kegyelemdofeset?

Hurri Kán 2011.09.05. 16:19:54

@Muha:
Én döfés közbe nem kegyelmezek. :D

Muha 2011.09.05. 16:24:40

@gernika: :*
@gyvy: Akkor en se ismerek se embert se viccet se mokat se kacagast:)

Hurri Kán 2011.09.05. 16:29:44

@Muha:
Monnyuk egyébként sem... :D

Mi a véleményed, megkérdezzük Fannitól, hogy ez megfelelő hozzáállás -e? :D

Muha 2011.09.05. 16:43:03

@gyvy: Ugyis csak kirohognennk es leszarnank a velemenyet, ugyhogy szerintem kerdezzuk meg:)

Hurri Kán 2011.09.05. 16:49:03

@Muha:
Ez evidens, no de eSZt neki nem kell tunni. Majd úgy csinálunk, mint akiket nagyon érdekel a véleménye, minden szavát isszuk, hurkon csüngő szemekkel nézzük közbe, aztán majd a végén jön a feketeleves. :DDD

Чапаев 2011.09.05. 17:22:26

Miért, ha él, fáj?! Gonosz lenne megkérdeznem, hogy mégis, melyik félnek? ;)

Чапаев 2011.09.05. 17:24:26

@gernika: Tényleg olyan pletykásak lennénk? Naaa, mesélj, mit tudsz, majd meghalok a kíváncsiságtól! :D :D :D

dr. gernika 2011.09.05. 17:33:47

@Чапаев: Már nem érek rá, mennem kell. :)

Чапаев 2011.09.05. 23:12:30

@neccharisnyás útonálló: Jó kis falusi vendetta? Az a baj, hogy az ilyesmi további pletykákat generál, akár kiássák a kutyák az illetőt, akár csak simán eltűnik! :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.09.06. 15:20:06

@Чапаев:
Igaz. De... erre fejlesztettem ki a tartós bevésődés rendkívül hatékony formáját: nem elég, hogy az illetőnek nem lesz kedve pletykálni rólad, de kb. más egyebet se. Egyszerűen beleég az agyába, hogy VELED NEM.
süti beállítások módosítása