Érzem, hogy a pasim lassan elfordul tőlem

2011. szeptember 19. 07:24 - csajokespasik

„Minden vasárnap náluk ebédelünk, egyszer hallottam, ahogy az erkélyen az apjával ketten beszélgetnek, és az apja azt kérdi tőle halkan: „aztán meddig futsz még ezzel a lánnyal?” - akkor is megtudhat titkokat az ember, ha nem hallgatózik: mai levélírónk fülét éppen megüti egy végzetes mondat, ami nem kavarja fel nagyon, mivel pasija már előtte is tapló volt. De legalább ez az elcsípett mondat felébreszti, és felteszi magának a kérdést: ha nem szereti már őt a kedves párja, minek tartja még?

 

Két éve megismertem álmaim pasiját, legalábbis, akkor azt hittem. 28 éves vagyok, ő pedig 31. 1 éve élünk együtt. Már az elején éreztem, hogy a családja valamiért nem kedvel engem. Van egy bátyja, aki ugyanolyan agresszív és ironikus, mint az apja. Egyébként mindketten a családi bizniszben dolgoznak, együtt az apjukkal. Elég dolog történt kettőnk között, az összeköltözésünk után, hogy feltegyem magamnak a kérdést: Honnan kezdődik a megcsalás? Utcán a nők után fordulni már jelent valamit? (ugyanis ő rendszeresen megnézi a mellettünk elhaladó lányokat, elég feltűnően) vagy, ha pornófilmeket néz (néha szokott), vagy viccből, fogadásból csókolózik egy lánnyal egy bulin a szemem előtt (ez egyszer esett meg).

Ha visszagondolok, hogy az elején mennyire rendben volt minden, hányszor vallott nekem szerelmet… közös jövőt terveztünk. És nem tudom, mi és mikor romlott el. Többször beszélgettünk róla, de mindent rám hagyott : „igen, igazad van, de igyekszem megváltozni, ne aggódj” – én nem azt akarom, hogy megváltozzon, csak mondja meg, hogy mi az, ami zavarja, min változtassak, vagy mi az, amit közösen tehetnénk? Ha beszélne róla, akkor lenne valami, amin elindulhatok, de így… ja, egy pasi soha nem beszél az érzéseiről. Az ciki. Mert ha feltárja magát, akkor sebezhetővé válik? Lehet, hogy így gondolja, de nekem ez így nem jó. Ha számítok még neki, akkor nem. Érzem, hogy a pasim lassan elfordul tőlem, de nem tudom az okát. A családi gének ütköznek ki rajta? Lehet, hogy neki is egy olyan rabszolga nő kell, mint amit az apja csinált az anyjából. De ezt a szerepet én képtelen vagyok vállalni érte. Egy eset: Minden vasárnap náluk ebédelünk, egyszer hallottam, ahogy az erkélyen az apjával ketten beszélgetnek, és az apja azt kérdi tőle: „aztán meddig futsz még ezzel a lánnyal?” Azt a választ vártam, (még ha nem is tudta, hogy hallgatózom) hogy „szeretem őt, majd ha kihalt a tűz” , vagy legalább valami ilyesmi. Erre azt felelte neki: „Nem tudom, egyelőre ez van.” Nem szóltam neki utána, ez az én titkom maradt. Szóval EZ van. Nem akartam hallgatózni, egyszerűen éppen akkor mentem el belül és meghallottam. És az bántott, hogy neki arra sem volt érkezése, hogy körülnézzen, vagy valami. Az elején nem éreztem magam EZ-nek, most már egyre inkább csak EZ-nek érzem magam, még az időnkénti kedveskedései ellenére is. Ha elege van, miért nem mondja meg? Miért nem mondja, hogy mit akar, mit nem, s miért tartogatja magában?

 
442 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr483237546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egyhazafi 2011.09.19. 07:34:57

A baj veled van. Használj gépzsírt. Ja és terhes vagy!

Kb ennyi értelme van ennek a posztnak...

BermudaRoby 2011.09.19. 07:42:10

felmosórongynak használnak szivi,lépj le hamar... vagy ne, és szenvedj tovább, valaki kifejezetten ezt szereti

Muha 2011.09.19. 07:52:23

A fogadas nem szamit megcsalasnak

SciNu 2011.09.19. 08:05:28

"álmaim pasiját" "Egyébként mindketten a családi bizniszben dolgoznak, együtt az apjukkal."
Tippelhetek? Gazdag hejjesspasee?

"ja, egy pasi soha nem beszél az érzéseiről. Az ciki."
Dehogynem. www.youtube.com/watch?v=AkpEfTTWsUA

"Érzem, hogy a pasim lassan elfordul tőlem, de nem tudom az okát."
Rádunt a hejjesspasee?

"„Nem tudom, egyelőre ez van.” "
BINGO!

"Nem szóltam neki utána, ez az én titkom maradt."
Te aztán nagyon megosztod vele akkor az érzéseidet.

"Ha elege van, miért nem mondja meg? Miért nem mondja, hogy mit akar, mit nem, s miért tartogatja magában?"
Mert egyelőre EZ van. Ha talált egy jobb lukat dobva leszel ne síránkozz.

dirkangel 2011.09.19. 08:07:06

Ez a pasi szeret hülyének nézni..megteheti,hisz engeded.Minek is az ilyen Neked?Erre vágytál azért nem lépsz?Már régen pannannod kellett volna kislány!

Muha 2011.09.19. 08:14:17

Szerintem rosszul foz a posztolo es nem is mosogat rendesen, ezert kell minden heten hazamenni.

dr. gernika 2011.09.19. 08:27:03

Úgy érted, EZ után még nem hagytad ott?

Чапаев 2011.09.19. 08:28:57

Nem értem, a hölgyemény miért nem lépett le ezek után. Illetve igen, sokba kerül az albérlet, meg macerás költözködni, meg jajjistenem, a biztos langyos vízhez képest olyan riasztó a bizonytalan bármi. A szabadságnak ára van, ami néha kőkeményen forintosítható.

cyd 2011.09.19. 08:30:41

Csak én értem úgy, hogyaz EZ az nem a libára vonatkozik, hanem a kapcsolatra?
Az irónia mióta negatív tulajdonság? Poszter erősen gondolkodjon, hogy az álmai kapcsolata-e ahol egyikük sem kommunikál normálisan a másikkal. Egyébként, ha két év után is még csak ott tart a figura, hogy éppen ez jó, akkor talán menni kéne.
A luvnya amúgy is sárkánykezdemény. Már azt a megcsalás kategória határán billegteti, ha mandrókám szétnéz az utcán, vagy a néha pornónézést. A másik nő lesmárolását viszont egy akut tarkónbaszással kellett volna kezelni.
Egyébként annyira szeretem, hogy a legtöbb nő álompasiként írja le a másiakt, aztán x idő múlva mégis idekerül, vagy a szakítósra.
Egyébként meg ne mvagytok egymásnak valók. Ebből a leírásból. Most, hogy megkaptad a felmentésed, mehetsz. Csoamgolj. Irány anyu.

Kytia 2011.09.19. 08:31:46

"aztán meddig futsz még ezzel a lánnyal?"

És itt biztos, hogy rólad volt szó? Nem mintha el akarnám ültetni a bogarat, de sosem lehet tudni.

Egyébként meg rúgd ki a faszt, minek szivatod magad vele? Fogadásból csókolózás, mád nők megbámulása és egyebek neked alapból nem elég ahhoz, hogy elküld a halál faszára? Akkor meg mit csonálkozol azon, hogy hülyére vesz?

De mondjuk dobbantás előtt én azért megjátszanám, hogy fogadásból lesmárolok valakit a szeme láttára. Mondja meg ő, hogy mennyire fér bele egy ilyen egy kapcsolatba, ne aggódj, hamar választ kapnál arra a kérdésre, hogy mennyire illedelmes dolog ez.:DDD (Már ha egyáltalán érdekli a pasidat, hogy mikor kivel mit csinálsz.)

cyd 2011.09.19. 08:32:37

@Köldökszösz (csodalampa): A túszdráma nekem kimaradt. Ugyanazt a poszt olvassuk?

Kytia 2011.09.19. 08:33:05

A "mád"-ból egy d átmegy az "elküldD" végére.:DD Korán van még.:))

Muha 2011.09.19. 08:34:16

@cyd: Asztan mi van akkor, ha az apjaval valo viszony okabol kifojolag neki ezt mondta a kapcsolatukrol, deviszont megis mast gondol errol?

Kytia 2011.09.19. 08:34:30

Ja, és a "csonálkozol"-ba is képzeljétek bele.:))

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.19. 08:38:11

@cyd: Unom mindig beírni, hogy mártír-effektus, ezért színesítettem a dolgon.
Másrészt lehet értelmezni önkéntes túszdrámának is. Csak itt saját magát tartja fogva a picsa.

Amúgy meg ne kötöszködjél már így korareggel! Nem elég baj, hogy hétfő van? :D

cyd 2011.09.19. 08:38:18

@Kytia: Igyál kávét, akkor úgy is jobb vagy :)

@Muha: Csak annyi, hogy ha rákérdezne, talán választ is kaphatna rája, de ő a baszikrája.

dr. gernika 2011.09.19. 08:39:02

@cyd: Mandrókám ne nézegessen feltűnően csajokat az utcán ha ott van vele a sajátja, mert iszonyatosan megalázó. Tanuljon meg a szeme sarkából csekkolni, vagy egy pillantással scannelni.
@Kytia: Róla volt szó, mert ha a másik csajra kérdezett volna rá az öreg, akkor úgy fogalmaz, hogy meddig futsz még Azzal a lánnyal fiam.

Чапаев 2011.09.19. 08:39:27

@Kytia: Óhajod parancs, így a harmadik kávé után már bármit bármibe beleképzelek, csak felébredni, azt nem sikerült még ... xD

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.19. 08:40:36

Talán felmerülhetett volna az az olvasat is, hogy a pasi épphogy kiállt a kapcsolat mellett. "Ez van apa, törődj bele, nekem ő kell." Lehet hogy ez volt a kihallgatott(!) válasz értelme.

Mellesleg a „szeretem őt, majd ha kihalt a tűz”, és a „Nem tudom, egyelőre ez van.” között a lényeget tekintve semmi különbség nincs. Az egyik celofánban van, a másik papírban. Ennyi.

Ami pedig a fentieknél lényegesebb kérdés:
A posztoló vajon kibe szerelmes? Mert nagyon úgy tűnik, hogy nem ebbe a pasiba, csak valami kreált álomképbe.

Чапаев 2011.09.19. 08:40:46

@gernika: Kivéve, ha közösen akarnak felszedni valami csajt, mert ugye a mai világban... :D

Szöszi 28 2011.09.19. 08:41:43

Mindegy, hogy a pasim fogadásból vagy szórakozásból smárol valakivel a szemem láttára, a tökeit letépem, megtaposom és utána a kis kezébe adom. Ezt miért tűröd el?

Egyébként jó reggelt!:)

cyd 2011.09.19. 08:43:01

@Köldökszösz (csodalampa): Hétfő van. Und? Nem volt elég a lasagne Garfield? :P

@gernika: Van akinek már a megnézés ténye is feltűnőnek számít.
Ellenben, ha kislány nem hallotta az elejét a beszélgetésnek lehet, hogy épp a szeretőjéről társalgott az apával, aki nem bírja nézni, hogy a jóravaló hölgy meg van csalva.
De csak kötöszködöm elévgre hétfő reggel van :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.19. 08:43:10

@gernika: Gyanítom ezek nem új szokások. Csak eddig a hölgy átsiklott felettük.

Egyébként persze tényleg igazad van, és nem így kéne viselkednie a csávónak. Pusztán azt a hülyeséget nem hiszem hogy most ütközne ki a családi vérvonal...

dr. gernika 2011.09.19. 08:43:53

@Чапаев: Ha közösen akarnak felszedni egyet, akkor úgyis az lesz, akit a csaj választ, különben balhé. :)
Amúgy Nard ízlését ismerve, én már előre ki szoktam szúrni az utcán, hogy kit fog megnézni, inkább elébe megyek a dolognak és én mutatom neki, hogy ott egy jócsaj.

Чапаев 2011.09.19. 08:44:00

Egyébként meg a kiterjedt, közös bizniszben utazó családok tagjaitól való elhatárolódás a hosszú, békés öregkor záloga! ;)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.19. 08:44:22

@Kata1987: Ugyan már! És ha veled fogadott? Hogy tud teljesíteni édeshármasban is? ;-)

Muha 2011.09.19. 08:44:54

@cyd: En is azt hallottam, hogy neha kerdezni kell, nodehat az alany egy no. O kitalalja a tutit, nem szarozik kokorszaki modszerekkel.

Чапаев 2011.09.19. 08:46:12

@gernika: Ugyan, az is valami? Majd ha rögtön apportírozod is neki, na az! :D :D :D

cyd 2011.09.19. 08:46:48

@Nathan D'Xantine: Na igen. Megnézném az egészségi állapotom azután, hogy ezt benyögném az álomnőnek a kapcsolatban: Szeretlek, de majd ha kihalt a tűz, akkor doblak, rendben?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.19. 08:50:28

@cyd: Őszintén szólva nem tudom milyen a mai 29-es felhozatal, de ez a csaj siralmasan tolja... Akárhonnan is nézzük.

Чапаев 2011.09.19. 08:50:51

@Kata1987: Karakán hozzáállás, sőt, van egy jól alakítható kakashere-pörkölt receptem, hogy semmi ne vesszen kárba! xD

cyd 2011.09.19. 08:51:50

@Muha: Jóvanna. Időnként elkövetem azt a hibát, hogy értelmes gondolkodást feltétlezek mindenkiről, aki rendszertanilag az emberek közé tartozik és nem válásztom le róla a nőket.

Muha 2011.09.19. 08:53:04

@cyd: Aki kapcsolatot kezd az tudja, hogy ott a vegen a satu.
Csak a mikor es a hogyan kerdes.
Szoval errol kar is beszelgetni.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.19. 08:55:01

@cyd: Pedig ez így nagyon nem empirikus módszer...
A megfigyelt egyed tényleges viselkedését kéne alapul venni, nem pedig az általad feltételezett modelleket használni kindulópontnak.

Ugyanazt a hibát követed el mint a posztoló!
:-)

cyd 2011.09.19. 08:55:29

@Nathan D'Xantine: Nagyrészt kb ilyen. Sajnos.

SciNu 2011.09.19. 08:56:07

@cyd: Hát persze, hogy ez az álmai kapcsolata. Hisz semmi valós nincs benne úgyhogy egy álom az egész. :)

cyd 2011.09.19. 09:01:54

@Nathan D'Xantine: Aztán mit szól ehhez Schrödinger úr, meg a macskája?
Naiv vagyok na :)

@Muha: Volt egy barátnőm, aki szerint azért nem vettem el azt a nőt, akivel hét évig tartott a kapcsolatunk, mert tudtam, hogy nem vele akarom leélni az életem. Az szerinte hülyeség, hogy megbeszéltük miszerint nem akar egyikünk se esküvőt.

cyd 2011.09.19. 09:04:03

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ja hogy ő a lepke? Vagy Dzsuang Dszi? :)

michaela77 2011.09.19. 09:08:24

Jó reggelt.
9.
Más jót nem tudok elmondani erről a k*rva életről.
Ja, posztolónak: ne pazarolj erre időt. De persze tudd, hogy a partvonalról könnyebb beugatni és az itt okoskodók nagy része a saját kapcsolatát ugyanúgy elb*ssza.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.19. 09:08:59

@cyd: Az merőben attól függ, hogy egyáltalán létezik-e az említett macsek....

Szöszi 28 2011.09.19. 09:09:17

@cyd: Még a mai világban sem képesek feldolgozni az emberek, hogy valaki nem szeretne házasságban élni. Miért kéne mindenkinek összeházasodnia legalább egyszer az életben?

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.19. 09:10:59

@michaela77:Miért? Mire pazaroljon időt? Esetleg dolgozzon még többet? (Bandi a ló.)

SciNu 2011.09.19. 09:11:25

@Kata1987: Miért kell még meg is taposni? :(

@Muha: Minden válás kapcsolattal kezdődik.

@cyd: A kérdés hogy az álom hányadik rétegében is van! Lehet hogy ő az aki azt álmodja hogy ő Dzsuang Dszi aki azt álmodja hogy ő a lepke! We must go deeper!

cyd 2011.09.19. 09:12:53

@michaela77: Mi volt azzal a bizonyos bal lábbal?

2011.09.19. 09:13:10

Harminc évesen minden hétvégéon otthon ebédel ??? Ez normális ??? Posztoló mit akar ebben a belterjes családi biznisszben, nem veszi észre magát, hogy nem fogadják be őt ?
Egy ilyen kihallgatott mondat után még mindig ezzel a pasival marad ? Az itteni kommentektől várja, hogy majd megtalálja az ihazságot ? Saját maga nem látja mekkora nullának nézi őt ez a család és a pasija is ? Vak-e a posztoló ?
Magannyi kérdés.

Чапаев 2011.09.19. 09:14:58

@Kata1987: Ha esküvőszervező vagy válóperes ügyvéd lennék, most csúnya vitába bonyolódnánk ám! :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.19. 09:15:01

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Esetleg ő maga az álom amely szereplőket kreál, hogy létezésének értelme legyen...

cyd 2011.09.19. 09:15:34

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Épp teganp keresgettem a neten a karakterposztereit Tom Hardy miatt :)

michaela77 2011.09.19. 09:15:41

@Nathan D'Xantine: kezdjen új életet, foglalkozzon magával, aztán beesik majd egy normális pasi. De persze én sem így csinálom.

@cyd: az van nekem, köszönöm, bizony jól látod.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.19. 09:16:53

"Ha visszagondolok, hogy az elején mennyire rendben volt minden, hányszor vallott nekem szerelmet… "

Azon tűnődöm ettől miért is lenne rendben bármi is?

Чапаев 2011.09.19. 09:17:10

@michaela77: Azt itt okoskodók kisebb része - a fineszesebbje - meg más kapcsolatát bassza el, csak hogy teljes legyen a halmaz. Szépújvilág, meginthétfő, tüptürüpp ...

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.19. 09:18:21

@michaela77: A leírás alapján ez egy tök normális pasi.
Nem ideális, nem rendes, vagy udvarias.
Ellenben tökéletesen normális.

Cyd látja a bal lábadat? Ez nem ér! :-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.19. 09:20:15

Sejj!

Újabb megélhetési rosszkapcsolatbanélőről olvashattunk. A pasi apuka jólmenő vállalkozásában dolgozik. A postírót lenyűgözte a jólét amibe belerakhatja a seggét. Most ez a vágyálom, ez az illúzió szertefoszlik. Nem tudja megfogni a gazdagpaseet. Max ha záros határidőn belül "VÉLETLENÜL" jól meg nem terhesedik. De ez sem biztos, hogy bejön. Szerintem ha eddig is ilyen bunkó pöcs volt, ez után sem fog nagyon változni, ott kell hagyni. De gondolom, nem ez lesz a folytatás, hanem az, hogy indul a lasszózás hadművelet. Sok sírással, hisztivel. Ahogy kell.

michaela77 2011.09.19. 09:20:37

@Nathan D'Xantine: az a baj, hogy szerintem is normális. És szerintem rohadtul nem normális, hogy azt gondolom normális, ha valaki nem társként tekinti a párjára, csak olyan most éppen ez van-ként.

@Чапаев: jaja, meg subidubi.

cyd 2011.09.19. 09:20:58

@michaela77: Dobd fel magad a kanapéra, ha akarsz róla beszélni.

@Чапаев: Ötletet adtál. Vállalkozás: esküvőszervező ÉS válóperes ügyvéd. Saját magadnak generálod a forgalmat. Zseniális.

Чапаев 2011.09.19. 09:22:11

@Nard: Amen... izé, GURRRRRÁÁÁÁÁÁ!

Чапаев 2011.09.19. 09:23:15

@cyd: Dobj hozzá még egy temetkezési vállalkozást is, hátha valamelyik fél rosszul tűri a stresszt! ;)

Чапаев 2011.09.19. 09:24:26

@michaela77: Subidubi nem, az túl frivol lenne egy hétfő reggelhez, az talán csütörtökre, már.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.19. 09:24:41

@cyd:

Ja, először az esküvőszervezést kell elindítani. Ott össze nem illőket vállalni, majd a tehetősebbik felet támogatni a per során. :) Később tudatosan vadászni ezekre. Win-win.

Чапаев 2011.09.19. 09:26:26

@Nard: Nem vadászni, vadásztatni! A bérvadásztatás is kurva nagy biznisz! :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.19. 09:27:40

@michaela77: Ez hüleség! Az "Ez van" NEM a csaj tárgyiasítása.
Az csak az ő kisebbségi komplexusából jön.
Az "EZ" a kapcsolat.
És most mondd azt, hogy te még sose mondtad egyetlen fárasztó, akadékoskodó családtagnak se, amikor az agyadat ette a "nem hozzád való, én mondom neked!" szövegével hogy "Ez van, törődj bele! És ugorjunk más témára..."

És persze a "most ez van"-t meg lehet fogalmazni szebben is, de lényeg akkor is ez.
A "Míg bülbül-szavú kedvesem felébreszti bennem a vágyat, hogy őt karajaimba vonjam, addig bizony mondom néked jó atyám, hogy társam leszen ő" féle szöveg a "baszom amíg rááll a farkam" cizelláltabb megfogalmazása csupán. Aztán meg kibaszom...
Ugye milyen szép?

michaela77 2011.09.19. 09:27:43

@cyd: igen, mostanában a leginkább az hiányzik, hogy bárkit is érdekeljen mi van velem.
De a te kanapéd azt hiszem túl drága lenne nekem, köszi.

@Чапаев: jó, akkor addig tartogatom.

michaela77 2011.09.19. 09:29:56

@Nathan D'Xantine: nem tudom, én azt gondolom kiállnék a párom mellett, még ha a családomnak nem is tetszene. Bár most hogy így visszagondolok, a családom soha egy szóval sem bírálta azt akit választottam, pedig rohadtul lett volna rá okuk.
Szóval asszem ebben a kérdésben mégsem vagyok kompetens.

dr. gernika 2011.09.19. 09:30:00

@Чапаев: Nem akarok én nagyokat mondani, apportírozás nem lesz. :)

cyd 2011.09.19. 09:31:10

@Nathan D'Xantine: @michaela77: Sok mindenkit sértegettek - köztük engem is, de ez most mellékes - ha ez a normális pasi.
Sok nő hiszi, hogy ez a normális. Emberünk volt a nőket megnéző, brahiból csókolózó, családi vállalkozásban dolgozó tesztoszteronhím. A páva a színes farktollaival. Az első év hepi volt, a másodikban jött az összeköltözés és mivel már a kishölgy birtokon belül volt már annyira nem jó a fent említett tulajdonságok megléte. De a páva dugás után is páva marad. Ez nem a mese, ahol a csók után változás van. This is the real world Neo.

Mert ugye legyen macsó, de csak nekem, de közben ringasson és babusgasson. Tessék már rájönni, hogy aki az elején vérmacsó, az közben és a végén is az lesz.
Jó lenne már letenni a ezekről a hagymázas álmokról, hogy keresem azt a férfit, aki szabadtüdővel leúszik a Mariana-árok aljára, miközben a közös lakás leendő bézs tapátájának színkódjai között válogat, majd egy szál ágyékkötőben, félkézzel megmássza Himaláját (másik kézben persze a gyereket altatja) fogai között a bevásárlólistával.

SciNu 2011.09.19. 09:31:28

@gernika: pénteken azt álmodtam, hogy kata küldött egy pm-et amiben elmondta, hogy ő valójában te vagy csak csináltál egy kamureget poénból :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.19. 09:32:36

@cyd: Mondom én, hogy normális..... :D

helio 2011.09.19. 09:33:08

gonoszak vagytok :)
a pasi nem tiszteli a barátnőjét egy cseppet sem, de úgy néz ki, hogy a nő sem tiszteli magát eléggé.
előttem csókolózik a barátom???!
gusztustalanul bámul meg nőket, ráadásul előttem??!
mehetne a pi*ába

és még azt is hallod, hogy az apjának ilyet mond, hogy "ez van most" ? én odamentem volna és azt mondtam volna, hogy már ez sincs...

Kytia 2011.09.19. 09:33:59

@cyd: Jelentem, ittam. Várom, hogy jobb legyek.:DD

@gernika: Igaz.:))

michaela77 2011.09.19. 09:35:05

@cyd: ja, a csókolózós részt ki is hagytam, akkor mondjuk mindenki előtt téptem volna ki az összes haját.
Én csak arra gondoltam, hogy manapság normálisnak tekintjük, ha a párunk azt mondja nem lett szerelmes belénk, ha azt mondja nem tudja mennyire akar hosszú távú kapcsolatot, ha azt mondja most csak úgy elvan velünk aztán majd meglátjuk. Megalkuszunk. Szinte a legtöbben. Rohadjunk is meg.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.19. 09:37:05

@cyd: Kicsit bővebben. Nyilván nem vagyunk egyformák, de az adott paraméterek mentén TE is normálisnak minősíted a működését.
Megjegyzem nem árt észben tartani, hogy csupán a csaj változatát ismered, márpedig róla ennyiből is leszűrhető, [le is szűrted] hogy "normális nő", aki kitalálja a valóságot, nem pedig megismeri. És ezzel persze egy csomó nőt sértegettél/tünk... ;-)

És a sértés feléd nem áll, csak ha normálisnak tartod magad. Ez esetben részvétem! :-)

Frigyesur (törölt) 2011.09.19. 09:37:05

"Ha elege van, miért nem mondja meg? Miért nem mondja, hogy mit akar, mit nem, s miért tartogatja magában?"

A pasi gaz, szot sem erdemel. Ennyi, ilyenek. A pasik meglatasom szerint sokkal sunnyogosabbak. A nok tobbszor kibeszelik a problemaikat, legalabb van valami sejtes rola, hogy mi a gond. Egy pasi meg a tetteivel koptat.

@cyd: Nem csak te erted ugy.

@gernika: Pedig ha valamiert, hat ezert erdemelne verest. Hogy megnez valakit. Nekem egyszer elkezdett hummogni. Na utana teperhetett ;)

Kytia 2011.09.19. 09:37:21

@Nard: Megmondalak Nardnak, hogy elloptad a nicknevét, Father!:)))

Madpapa 2011.09.19. 09:37:37

Olvasva az előttem kommentelőket, bennem felmerül az, hogy mi van ha a pasi mégiscsak szeretni a nőt? Mi van ha a pasi csak meg akart felelni az apjának és azért adta ezt a flegma választ? Otthon elvárják tőle hogy tökös legyen és ott nem fér bele az érzelmek kinyilvánítása. Rossz modell ez tény, de ezen lehet változtatni. Ha a kedves hölgy ezt elfogadja, borítékolható a sorsa. Ha ez nem tetszik, akkor beszélni kell róla. Nyilván fél felhozni, mert bizony a biztosnak hitt háttér borulhat. De akkor miért kell a pasit fikázni ugye, hogy érzelmi szinten kisgyerek?
Babám, a te időd véges, neked kell a dolgokat úgy irányítani, hogy az neked jó legyen.
Ja, más nőket fogadásból lesmárolni nem vicces.

indapass90210 2011.09.19. 09:38:44

"akkor azt hittem. 28 éves vagyok, ő pedig 31. 1 éve élünk együtt."

azóta az hiszem 29 éves vagyok, ő pedig 32.

Frigyesur (törölt) 2011.09.19. 09:38:51

Azt nem tudom, hogy lehetne ez a nap ennel is sz*rabb. Derusen es optimistan alltam neki a hetvege utan, de meg csak 2 es fel oraja vagyok talpon es mar mindenkit utalok.

www.youtube.com/watch?v=rfuO1KMTosM
Why me, why now?! :@

Kytia 2011.09.19. 09:40:37

@Nathan D'Xantine: Nekem nem így jött le. Az "ez van most" az inkább olyan magyarázkodásféle. Mintha kivonná magát a felelősség alól, hogy ő önszántából van ezzel a lánnyal. Mintha azt mondaná: "Ha már így alakult, futok még vele, amíg nem dob jobbat a gép."

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.19. 09:41:19

@Dövan: Díjat neked! :-D
Karinthy jó lesz?

Caddy 2011.09.19. 09:41:30

Posztíró kihalt a tűz, ahogy te fogalmazol.Csak te még ragaszkodsz a szarhoz. Ha tapló a pasi, akkor miért is vagy még vele?

cyd 2011.09.19. 09:41:51

@michaela77: Keress valakit, akire rá tudod húzni a barátnő státuszt (vagy legalább is nem az a megoldása, hogy nekiáll Neked nyafogni a műkörméről) és vidd el inni. Ő nem ihat. Ő fog hazavinni.

@Nathan D'Xantine: Nem. Ez nem a normális. Legfeljebb a nagy átlag.

SciNu 2011.09.19. 09:42:13

@Kata1987: Mondtam én, hogy álomnő vagy (vagy csak gernika az 2x?) :D

helio 2011.09.19. 09:42:25

mondom én, aki 7 éven át nem tisztelte magát :)

Black.Sheep 2011.09.19. 09:44:15

@Nathan D'Xantine:
Szerintem is a tény rögzítése az "ez van" ebben a sztoriban, bármennyire is..hm..önbizalommal teli a pasi.

Vagyis nagytotálban az mondanám, hogy szép csendben keress mást.
(Nekem az is mindegy, ha párhuzamosan a jelen pasi mellett)

Ja, az agresszor lánykáknak mondom: valószínűleg ti kapnátok az első pofont egy adott helyzetben, amitől a földön ülve pislognátok, mint a kecskebéka.
Az erőszak és a bunkóság nem egy "varázskabát", amit felveszel, aztán leteszed. Ki kell művelni :) Olyan leszel, és úgy is maradsz.
"If you dance with the devil, the devil don't change. The devil changes you. "

dr. gernika 2011.09.19. 09:44:43

@michaela77: Ööö, hogy telt a hétvégéd? :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.19. 09:44:56

@Kytia: Ja! Meg a posztolónak is. Nem ez van. Nektek így jött le. Miért is? Saját cihé?

Mondom. Mint általában most is az egyik oldalt ismerjük!

Egyébként csúszunk. Az eredeti másolat a "„Nem tudom, egyelőre ez van.” :D

Чапаев 2011.09.19. 09:45:02

@Dövan: Én is pont így olvastam első blikkre :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.19. 09:45:07

@SciNuBob -I hear you, mon!-:

gernika sosem tudna olyan szőkét mímelni mint Kata. :)

Muha 2011.09.19. 09:45:29

En sosem nezek meg egy noi segget se.
Kemeny vagyok, mi?
:)

michaela77 2011.09.19. 09:45:29

@gernika: :) Köszönöm kedves kérdésed, sajnos a válasz nem tűr nyomdafestéket.

Чапаев 2011.09.19. 09:46:05

@gernika: Nem is kell nagyokat mondani, cselekedj, inkább! :D

Szöszi 28 2011.09.19. 09:46:55

@Frigyesur: Átérzem, már reggel így indult a BKV-n:D Valami állat a vészjelzőt nyomta meg a leszállásjelző helyett, ott állt a busz az út közepén percekig, mert a sofőr szerencsétlen tudni akarta, hogy mi történt, mire mindenki lapít. Aztán 5 perc után egy nő nagy kegyesen beordít, hogy véletlen volt, jóóóó? Picit megütöttem volna a fejét, még neki állt feljebb. Emiatt meg lekéstem a csatlakozást...

indapass90210 2011.09.19. 09:47:09

@Nathan D'Xantine: hehe, 4-kor jöttem haza melóból, felébresztettek amiatt, hogy hová tegyék a rackszekrényt, amit a fokozottan értelmi fogyatékosok miatt már 6x kellett megbeszélni, így most ilyen pihent vagyok! :D

Kytia 2011.09.19. 09:48:02

@michaela77: Attól, hogy valami gyakori, még nem biztos, hogy normális. Anno tanultuk kémiából, hogy ugye a vízmolekula ahogy kinéz, az teljesen rendhagyó kémiai kötési forma, vagymi, mégis abból van a legtöbb, ezért azt gondolnánk, az a természetes. de nem.
Szóval attól, hogy sok elmebeteg pasi van, még nem az a normális, ha valaki elmebeteg.

Szöszi 28 2011.09.19. 09:48:57

@Muha: Inkább picikét hazug:)

Чапаев 2011.09.19. 09:48:57

@Kytia: Vegyigyümi, műanyag pohárból? :D Inni kell, a kiszáradás veszélyes.

cyd 2011.09.19. 09:49:34

@Black.Sheep: Ez most csak úgy. Az idézeted miatt: "Have you ever danced with the devil in the pale moonlight?"

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.19. 09:50:38

Valamiért az az érzésem, hogy a pasi meg akart felelni az apuka által elvárt viselkedési mintának, ezért apuka tapintatlan kérdésére nyomott egy semleges választ.

A fogadásból smárolás az gáz! Azért én már rég kidobtam volna, az tuti!

A fenti elírás elég ismerős nekem " „igen, igazad van, de igyekszem megváltozni, ne aggódj” – én nem azt akarom, hogy megváltozzon, csak mondja meg, hogy mi az, ami zavarja, min változtassak, vagy mi az, amit közösen tehetnénk? Ha beszélne róla, akkor lenne valami, amin elindulhatok, de így"

Itt már NAGY gáz van! Igyekszem megváltozni... már rég nem jó!

Kytia 2011.09.19. 09:51:39

@Nathan D'Xantine: Jó, igazából nekem bőven sok lenne a többi megnyilvánulás is. Ezt a mondatot egy olyan pasi szájába képzeld, aki feltűnően bámulja a nőket az utcán és fogadásból smárol, mindezt a párja jelenlétében. Valahogy nem illik össze számomra a hősszerelmes Rómeóval, aki birokra kel atyjával, hogy kedvese becsületét megmentse.

cyd 2011.09.19. 09:53:47

@Nathan D'Xantine: Pont ezen kérdésed felett @Kytia: megmondja a tutit ezügyben. Gondolom kezd hatni a kávé :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.19. 09:53:50

@Madpapa: Ha egy 31 eves pasi meg mindig ott tart, hogy apukajanak akar mindenaron megfelelni, az eleg nagy gaz.

@Kata1987: Ehh, tele a vilag agytrosztokkel. :S

Hurri Kán 2011.09.19. 09:55:35

@Kytia:
Ez azért lehet, mert valószínűleg nem akarja megmenteni kedvese (?) becsületét. Se az apja, se más előtt. :)))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.19. 09:55:37

Látom mindenkinek csudijó napja van! :D

indapass90210 2011.09.19. 09:56:18

@michaela77: "csak úgy elvan velünk aztán majd meglátjuk. Megalkuszunk. Szinte a legtöbben. Rohadjunk is meg"

Ha nem így lenne, már kihalt volna az emberiség. Minden nőben van valami szerethető, de majdnem mindegyikben lehet találni valami nagyon nem szerethetőt. Az emberek nagy része elfogad valami kompromisszumot, szerintem kisebb része szerencsés(nek tartja magát), a maradék pedig úgy marad. Hogy mi a jobb, az csak a végén derül ki.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.19. 09:56:38

@Kytia: Hüleség! :-) Senki nem beszélt hősszerelmes Rómeóról. Csak egy lusta megalkuvó pasiról, aki úgy akar szabadulni az apjától, hogy "most ez van, nyeld le wazze".
Rómeó olyanokat mondott volna amit a csaj szeretett volna hallani, aztán jól elszökött volna az ítélet elől...

A többi megnyilvánulás pedig, alkati, tehát a kapcsolat elején is megvolt. Csak nyilván takarta a rózsaszín köd. Erre mondtam, hogy a csajnak kéne eldönteni ki is kell neki.

Hurri Kán 2011.09.19. 09:57:42

@Bundabandi:
Nekem igen. Az elmúlt 20 perc tapasztalata alapján legalábbis nem túlzás kijelenteni. :DDD

helio 2011.09.19. 09:57:58

@Madpapa: persze :) tökös, de beszari? :D ha annyira tökös, akkor nem hagyja, hogy az ő "nőjét" minősítsék

SciNu 2011.09.19. 09:58:27

@michaela77: Szegénykém, biztos rossz lehetett.

@Kata1987: Szegénykém, biztos rossz lehetett.

@Nard: Abban ne legyél olyan biztos. Lehet hogy nagyon jó színész.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.19. 09:58:47

@cyd: Kytia mindössze az egyik normalitáselméletet ismerteti. Ez a tutimegmondástól még messze van... :-)

michaela77 2011.09.19. 09:59:15

@Dövan: igen, kompromisszum kell. És nincs ezzel gond, ha a másik fél is belátja gyarlóságát. De ez úgy szokott zajlani, hogy "bizonyára van a világon valaki, aki pont illik hozzám, mert te nagyon nem, meg nem is értesz meg, dehát elvagyunk azért, de biztos lehetne jobb". Mi meg mosolygunk hozzá, vagy erőtlenül megkérdezzük miért nem keresi meg akkor azt a jobbat, a tökéletest, és amikor már nyakig vagyunk a szarban, akkor is csak azt mondogatjuk, hogy köszönöm uram, hogy legalább nem hullámzik.

Black.Sheep 2011.09.19. 10:00:50

@cyd:
Akartam még egy ördögöset, de nem tudom pontosan, viszont vattatyúk is talál szemet: SMS-aranybánya! :)
wolfgirl.blogter.hu/402056/par_gyonyoru_sms

cyd 2011.09.19. 10:02:49

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Legalább ne egy kommenten belül tartanád a két vasat a tűzben :)

dr. gernika 2011.09.19. 10:03:35

@Nathan D'Xantine: Jah. Nem is értem, hogy miért ezt várta a posztíró. Én egy "Nem tervezek vele szakítani" választ tartottam volna elfogadhatónak.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.19. 10:05:06

@cyd: és még Ape meg sem érkezett! XD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.19. 10:05:13

@Frigyesur:

Jelen esetben az apja a főnöke. Ha kibassza őt a vállalkozásból, akkor valszeg állástalan lenne. Fél. Mivel valszeg soha nem dolgozott más helyen, csak apuka csókos fiaként apuka saját vállalkozásában. Fosik, hogy nem vennék fel sehova.

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.19. 10:05:58

@gernika: Persze. De ettől a pasitól? Aki fogadásból smacizik a nője orra előtt?

SciNu 2011.09.19. 10:06:04

@cyd: Azt nem mondta michaela, hogy nem használhatom ezt a varázsmondatot ugyanúgy kétszer is. :(

@Kata1987: De a tiédet írtam ám be kézzel! Michaeláét csak copypasztáltam ám!

Hurri Kán 2011.09.19. 10:06:16

@Bundabandi:
Megittam a hajnali kávémat, és várom, hogy hasson. Ez alatt rendkívüli esemény nem történt. :)))

Kytia 2011.09.19. 10:07:00

@Nathan D'Xantine: Nem biztos, hogy a kapcsolat elején is megvolt, de igazából ez megint olyan, hogy kurvára nem lényeges. Akár takarhatta ia a köd, a lényeg, hogy most már van, vagy legalábbis nem takarja a köd, szóval most kezdeni kell vele valamit és mint említettem, ez az apjának beszólás számomra huszadrangú, a többi pofátlanság is bőven elég lenne a szakításhoz.

cyd 2011.09.19. 10:07:56

@Bundabandi: Na jó, de SciNu vicces és értelmesen adja elő :)

Чапаев 2011.09.19. 10:08:04

A legszebb az lesz majd, ha ez a katyvasz átfordul még pár éves "se veled - se nélküled kapcsolatba". Komolyan, meg kéne reformálni az iskolai fizikaoktatást!
Ohm-törvénye, kilojoule-ok, meg newtonméterek helyett, az idő természetével kéne tömni a nebulók fejét pár órán keresztül, mert annak még gyakorlati haszna is lenne...

Szöszi 28 2011.09.19. 10:08:55

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Ühüm, most meghatódtam, köszönöm neked ezt a gesztust:D

Black.Sheep 2011.09.19. 10:09:11

@Nard:
Mellesleg a vállalkozás is kurva jó lehet, ha családtagot kell benne minimálért gürcöltetni, mert más esetleg nem vállalja, nem akar apukával dolgozni.
(Persze ha jól megy a vállalkozás, akkor tök más a tészta, akkor értem a megfelelni vágyást :)

Komoly munkát nem bízunk rokonra, pont.

cyd 2011.09.19. 10:11:31

@Black.Sheep: Na ezt most lementem és ha kapok olyan sms-t, ami itt szerepel, akkor a választ a Coelho generátorból küldöm. Aztán törlöm a számot.

@Nard: A középkor már elmúlt, hogy fiam a szomszéd Marit fogod elvenni, mert övé a telek, amire mi a hentesbótót épíccsük.

Frigyesur (törölt) 2011.09.19. 10:12:09

@Nard: Egy melo se er annyit, hogy fuled-farkad behuzd allandoan. Mindegy milyen okbol nem kepes valaki a srakra allni, de nem tul jo jovokep, hogy valaki emiatt egy tesze-tosza marad egesz eleteben.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.19. 10:12:52

@gyvy: Hajnali? 10-kor? :D

Én már felb@sztam az idegeimet a buszon, úgyhogy jól kezdődött. :D Szú-szá-szú-szá! Ahhh!

@cyd: és a guruló krumpli is megússza! XD

Hurri Kán 2011.09.19. 10:14:13

@Bundabandi:
FÉL 10-kor, maradjunk a tényeknél...:DDD

dr. gernika 2011.09.19. 10:15:05

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Hehe. :)
@Frigyesur: Amíg a nő nem veszi észre, hogy megnézte, addig nem kap ki. Ha megneszelem, hogy cinkos ki összenézés van a fejem felett, kezdődik az armageddon.
@michaela77: Ja, azóta tudom. Szerintem egyél egy kis csokit, jót fog tenni.
@Чапаев: Mámé cselekedjek? Nem a te barátnőd vagyok, nem neked kell megfelelni. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.19. 10:15:47

@Frigyesur:

A jelenlegi gazdasági helyzetben, muszáj így tenni, ha élni akarsz. Lehet tökös meg minden, hogy a sarkára áll az ember, de személyes tapasztalataim szerint ez nem túl jövedelmező. Én is megtettem 2x, kétszer rúgtak ki (igazából csak egyszer, mert a másodiknál én akartam menni, csak adtam egy ürügyet, hogy ne nagyon tartsanak vissza) :D (És nem rokonnál) :)

Muha 2011.09.19. 10:17:03

Ugye senki sem OFFozik?

SciNu 2011.09.19. 10:18:03

@Kata1987: Érted nem sajnálom ezt a hatalmas áldozatot sem! :D

@Bundabandi: Szegénykém, biztos rossz lehetett. :)

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.19. 10:22:11

@Kytia: Mégis ezen nyámmog a posztoló, nem a lényegesebb ügyeken.

cyd 2011.09.19. 10:22:43

@SciNuBob -I hear you, mon!-: michaela nem azt mondta, hogy ezzel kell nőt felszedni, hanem rinya esetén ez a varázsmondat :)

Чапаев 2011.09.19. 10:22:43

@gernika: Na, az baszna be, ha bármelyik párkapcsolatomat a kölcsönös megfelelési kényszer determinálná! :D Ja, és csak, úgy, l'art pour l'art cselekedj, hogy ne macskásodjanak el az izmaid, elvégre ki vagyok én, hogy bármit is előírjak neked?! Pusztán csak a kondíciód miatt aggódok! ;)

Kytia 2011.09.19. 10:23:26

@Dövan: A végén sem derül ki. Mindenkit a kukacok esznek meg végül, akár kötött kompromisszumot, akár nem.:))

Frigyesur (törölt) 2011.09.19. 10:24:10

@Nard: Nem, nem muszaj. Nem azt mondom, hogy ordotss le a fonokod fejet, hogy mennyire hulye, de ha allandoan hagyod magad, akkor mindig csak egy nyuszi maradsz, akivel barmit meg lehet tenni.

Muha 2011.09.19. 10:25:22

@Köldökszösz (csodalampa): Aham. Node a tengerpart mar csak ilyen. :)

Kytia 2011.09.19. 10:30:18

@Nathan D'Xantine: Kihallgatni a másikat, amikor rólad beszél és nem tudja, hogy hallod, elég komoly hatásokkal bírhat.:)
De nemcsak ezen nyámmog, szerintem az egész már nagyon szar és csak említett néhányat, mert elég nehéz konkrétumok nélkül posztot írni.:)
Nekem amúgy az zavaró az egészben, hogy a csaj mindenképpen ezt a pasit akarja. Kurvára nem érzi jól magát a bőrében, de neki akkor is EZ a pasi kell. Inkább ő maga felajánlja, hogy megváltozik, a másiknak nem is kell, csak nehogy kikerüljön ebből a körből, ahol egyébként a kedves apuka úgy beszél róla, mint valami frissen szalajtott útszéliről. Egy ilyen családba akar beházasodni, ha van egy kis esze, akkor nyilván a pénz miatt, mert más pozitívum számára nem adódik ebből.

michaela77 2011.09.19. 10:34:01

Van esetleg valakinek ötlete, hogy tv-net szolgáltatás miatt a digi tv-n, upcn, t-home-on kívül kit érdemes megkeresni?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.19. 10:34:26

Istenkém mé' van ennyi hülye picsa? 
Az, h egy faszi megnézi a nőket az utcán megcsalás e? Te nem nézed meg a pasikat az utcán? Az a különbség csupán, h a pasiknak cső látása van. Csak egyetlen pontot képes nézni, míg te mint nő tudsz úgy csinálni, mintha nem is a pasit néznéd (ezt nem én találtam ki!). Az már csupán csak a bunkóság része, h utána is fordul, amikor ott vagy. Vagy baszott hülye a gyerek és így próbál féltékennyé tenni, vagy baszott hülye a gyerek és leszarja, h neked ez rossz! :D
Pornó? Nézzd vele, aztán dugjatok! :)
Megcsókolt egy csajt, előtted, és te végignézted, és elfogadtad?  Baszod te is nagyon hülye vagy! 

SciNu 2011.09.19. 10:36:37

@cyd: Azt mondta, hogy ezzel a mondattal kell úgy tenni mintha érdekelne amit mondott és törődő embernek tettetni magunkat. :D

Black.Sheep 2011.09.19. 10:37:08

@michaela77:
Ha elég új a TV-d (<2 év), akkor van benne DVB-T -> van mindigTV, és így ingyen megvan minden alapcsatorna.

dr. gernika 2011.09.19. 10:37:12

@Nard: Ha apuka kibassza, akkor is ő örökli.
@Nathan D'Xantine: Ja, ettől a pasitól már ne várjon semmit, ahogy először is írtam.

michaela77 2011.09.19. 10:37:47

@Black.Sheep: köszönöm, de sajnos nem új. Más javaslat?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.19. 10:38:35

@gernika: Én is így csinálom! Már, h előre szólok... :D

Arrius (ex-Nathan D'Xantine) 2011.09.19. 10:39:20

@Kytia: Na jó! De akkor vállalja be! Pénzért kurva vagyok. Pont. Akkor mire a rinya?

Egyébként én nem hinném, hogy erről van szó...
Szerintem rózsaköd. Most meg jól felszállt.

Black.Sheep 2011.09.19. 10:40:18

@michaela77: lehet külön is venni DVB-T boxot, nem vészes, de az már baszakodás (szerintem).
az említetteken kívül HelloHD van még, de már nem ajánlott kategória (döglődik a cég)

Szöszi 28 2011.09.19. 10:40:54

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Főleg, hogy michaela hozzászólását raktad előre, tehát hihetetlen logikával kikövetkeztetve gyanús, hogy mégiscsak azt gépelted be előbb:D

helio 2011.09.19. 10:41:40

@Csibu78: két dologhoz értenek bizonyos férfiak nagyon: elvenni a nő önbecsülését és az idejét.... azéé van ennyi picsa :D

Frigyesur (törölt) 2011.09.19. 10:42:56

@gernika: Sztem ez tisztelet kerdese. Nem viselkedem ugyanugy, amikor ott a masik, mint amikor nincs ott. Ez mindenfele tarsasagi megnyilvanulasra ertendo nagyjabol. Egyedul sokkal lazabb persze, de parkapcsolati szempontbol azert megiscsak jobb, ha tekintettel vagyunk a masik erzeseire, nem? :)

Kytia 2011.09.19. 10:43:27

@Nathan D'Xantine: :)))

Az is lehet. De nem szállt eléggé fel, mert még mindig az van, hogy nem mondja a pasinak, hogy kihallgatta a beszélgetést, nem bassza orrba, majd hagyja ott, mikor másokkal smárol fogadásból és nem várja el a fickótól, hogy megváltozzon, inkább mondja meg, hogy ő mit tegyen, hogy jobb és megbecsültebb lábtörlő váljon belőle. Elkél itt még egy kis ködoszlatás.:)

cyd 2011.09.19. 10:45:29

@michaela77: Mi bajod a szent triumvirátussal? Becsöngecc 3 szomszédhoz és megkérdezed milyük van és meg vannak-e elégedve vele.
Egyébként, ha ott szolgáltat: tvnerwork

michaela77 2011.09.19. 10:46:55

@cyd: még nincs kulcsom, és mire költözöm jó lenne beköttetni, tehát nem tudom megkérdezni a szomszédokat, viszont elég sürgős lenne. A tulajt kérdeztem, utánanéz, de azóta sem szólt.
Digi nincs, upc nincs, t-home-ot még nem hívtam, az talán van, de nem ócsó.

cyd 2011.09.19. 10:47:36

@cyd: mondom: tvnetwork

Black.Sheep 2011.09.19. 10:50:37

@michaela77:
Amúgy elég jól el lehet lenni TV nélkül is.
Ha van net :)

dr. gernika 2011.09.19. 10:50:51

@Чапаев: HEmi? A kondícióm miatt? :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.19. 10:53:04

@michaela77:

UPC drága és a supportja borzalmas, diginél is szar. T-homenál jó a support (bár néha rugdalni kell őket), de nem tudnak másra mutogatni vonalhibára vonatkozva, ahogy az összes többi. Az meg visszamutogat,hogy nem is, nem nálam van hiba hanem a (digi-upc-fasztudjakinél) Ezzel úgy 3 hétig elvannak általában. Egyszerűbb kihagyni a közvetítőt. Amúgy a digi (bármennyire is dícsérik sokan, szar).

Kytia 2011.09.19. 10:53:51

@michaela77: Ne nézz tévét, mert az hülyeség.:))

Muha 2011.09.19. 10:53:55

@helio: En a penzuket is elveszem. :)

dr. gernika 2011.09.19. 10:59:54

@Frigyesur: Alap, de a nemugyanúgy viselkedést gondolom nem úgy érted, hogy a jelenlétében nem smárol fogadásból, ellenben ha nincs ott, akkor igen. :)

SciNu 2011.09.19. 11:01:18

@Bundabandi: Nem tetszik a 3. hely? Törekedj hogy előrébb juthass. :D

@Kata1987: (*morog magában* Mióta tud egy szőke gondolkodni???) De én lentről felfele válaszoltam ám! Hát hazudnék én neked? *bocikszemek*

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.19. 11:02:04

@helio: ok-okozat, értem. Akkor nem marad más, mint tanulni belőle. És akkor csak egy alkalmas hülye picsa. :)

Szöszi 28 2011.09.19. 11:05:56

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Khm...Ugye, ugye?:D Férfi vagy? Akkor minden további nélkül hazudnál:D

Frigyesur (törölt) 2011.09.19. 11:07:42

@gernika: Nem :D Itt kifejezetten a nezelodesre gondoltam. :D De en block bizonyos dolgokat nem muvel az ember embertarsai tarsasagaban, tehat nem el eloadni a nagyhalalt, hogy 'huseget fogadtam, nem vaksagot' satöbbi.

Чапаев 2011.09.19. 11:12:28

@helio: Most megdöbbentem ám! Eddig azt hittem, ez tevékenység csak a nők specialitása! ;)

Muha 2011.09.19. 11:13:05

@Dr. Jula Watson: Kell a sorre! :)
Hat mit tehetnek en ebben a helyzetben, ugye?
Aldozat vagyok csupan!
:)

egyhazafi 2011.09.19. 11:21:08

@Csibu78: Ebben minden benne van.

:)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.19. 11:25:23

@Bundabandi: ejj még itt sem vagyok és már oltasz? Csak nem hiányzok, tudom egész hétvégén én jártam a fejedben.. :D

@cyd: miért én nem értelmesen adom elő? Füstjelekkel kommunikálok talán, mint az apacs indiánok vagy mi a f@aszom?
Ne idegesíccss fel így kora reggel ombre! :)

SciNu 2011.09.19. 11:25:56

@Bundabandi: Akkor te csak február 29-ére kerülsz be a naptáramba. Aki ennyire nem hajt az nem érdemel meg engem. :)

@Kata1987: Ha ennyire nem bízol bennem akkor vége a kapcsolatunknak! Válunk! Fele lakásod az enyém! Még egy búcsúszex és azzal elválnak útjaink! :D

2011.09.19. 11:27:49

Cuccokat pakold össze. Közöld vele, hogy kihült és huzz a francba.

michaela77 2011.09.19. 11:28:22

@Nard: köszi.
Úgy tűnik t-home lesz, 8940-ért adnak 15 megás netet és 53 csatornás tévét. Már csak azt kell eldöntenem digitális vagy iptv legyen. Vélemény?

Чапаев 2011.09.19. 11:28:45

@Csibu78: Jesszus, több kávét ne igyál már, és egyél gyorsan valamit, kicsit túlpörögtél! ;) Szerintem egy csomó ember abban a tévhitben van, hogy egy idióta világban csak idióta életstratégiákkal lehet boldogulni. Az eredményességről inkább ne nyissunk vitát, elég körbenézni... ;)

dr. gernika 2011.09.19. 11:29:02

@Frigyesur: Ezt azért nekem is meg kellett tanulnom.Volt egy fiúbarátom a fősulin, akivel mindig egymás nyakába ugrottunk, mikor megláttuk egymást. Aztán mikor összejött egy csoporttársammal és ott volt vele, kicsit rosszul esett, hogy én lendülök felé, ő meg feszülten áll. Persze érthető volt. Később bizalmasan elárulta, hogy a lány féltékeny volt rám.

Чапаев 2011.09.19. 11:32:04

@Kytia: Ja, meg a Sátán szeme! :D Assz'em valami kósza jehovista akciócsoporttól hallottam ezt, amikor unalmamban három perc csendes hajlandóságot mutattam a megtérülésre.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.19. 11:33:46

@michaela77:

Az iptv is digitális. :) Szerintem jobban jársz az iptv-vel.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.19. 11:35:38

@michaela77: Mindkettő jó. Azt ugyan nem tudom, hogy az IPTV befolyásolja-e a neted sávszélességét és stabilitását.

helio 2011.09.19. 11:37:10

@Csibu78: amúgy azt írtam, hogy bizonyos férfiak (nem általánosítottam) :D

Kytia 2011.09.19. 11:38:46

@Frigyesur: Itten leírta egy pasi, hogy hogy köll. megcsalaskezelese.hu/blog/nok-megbamulasa-szabad-vagy-nem-szabad

Szerintem elég normálisan összegzi. A "hűséget fogadtam, nem vakságot" típusú emberek meg szerintem pont annyira együttműködőek másban is.

Чапаев 2011.09.19. 11:40:11

@Kytia: A kukacok így is - úgy is benne vannak a pakliban, de itt jön az a J.A.-i "Miért legyek tisztességes?" -dilemma. Pont ugyanannyi időd van elbaszni, mint jól csinálni! ;)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.19. 11:40:15

@Nard: Akkor meg még jobb is, mint a "sima" digitális TV.

Kytia 2011.09.19. 11:41:08

@Чапаев: Én nem vok térítő, csak idegesít a tévé, mert túl sok műsor van, és észre sem veszed, máris elbasztál egy egész estét a nézésére, akkor is, ha pont semmi értelmes nem volt benne.:)
akkor már inkább célirányosan: filmet letölteni, azt nézni.:)

Чапаев 2011.09.19. 11:41:20

@helio: Na, akkor az egyenjogúság ezen a téren megvalósult, léphetünk tovább! :D

michaela77 2011.09.19. 11:41:42

@Nard: jóvanna, de értetted a kérdést:) Köszi.

@Köldökszösz (csodalampa): köszi, akkor ezt majd megkérdezem.

Kytia 2011.09.19. 11:42:24

@Чапаев: De itt épp arról beszélünk, hogy sose derül ki, hogy elbaszatad-e, vagy jól csináltad. Egyáltalán, mi az, hogy elbaszni és mi az, hogy jól csinálni?:)))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.19. 11:42:27

@SciNuBob -I hear you, mon!-: És így mindenkinél elvágtad magad! Ígyjártáááá! :P :P :P

@Ape: Á dehogy, csak megnéztem a majmok bolygóját! XD Azért csuklottál!

hany eves a kapitany 2011.09.19. 11:46:45

Ajjaj, ez a faszi felejtős!

Чапаев 2011.09.19. 11:46:47

@Kytia: Mondjuk én az ortodoxabb, "Filmet megvenni, azt nézni" - táborba tartozok, egy szarvasgomba-kereső foxterrier rutinjával túrom ki a 299 Ft-ra beakciózott műremekeket a kosár aljáról! :D
Legjobb fogásom eddig a "Hagyjállógva Vászka" volt 99 Ft-os papírtokos limitidedisönben' :D

Чапаев 2011.09.19. 11:54:09

@Kytia: Jól csinálni egyszerűen annyi, mint élni, és vigyorogva dögleni meg, nem pedig létez(get)ni, és még az utolsó pillanatban is azon siránkozni, hogy, "jajjistenem, mennyi mindent csinálnék másképp, ha újra kezdhetném"! :)

SciNu 2011.09.19. 11:56:30

@Bundabandi: Ezzel elvesztetted a dobogós helyedet is. Lecserréllek Muhára. Ő még legalább szűzkislány! :)

Kytia 2011.09.19. 11:57:43

@Чапаев: Ehh, ennyit nem költök egy filmre.:D

Чапаев 2011.09.19. 11:58:23

@Kytia: Ja igen, és ez tipikusan az a dolog, amit sokkal könnyebb leírni, meg másnapra jól elfelejteni, mintsem alkalmazni! :D

cyd 2011.09.19. 11:58:49

@Чапаев: Na jó, de vannak olyan filmek, amik nem hogy a dvd árát, de még a sávszélességet sem érik meg pl Predators
Én hülye meg megnéztem moziban.

Чапаев 2011.09.19. 11:59:02

@Kytia: Nézd, olyan kevés a nézhető film manapság, hogy ez egyáltalán nem luxus! :D

Чапаев 2011.09.19. 12:02:32

@cyd: Na igen, tudni kell választani... ;)

Frigyesur (törölt) 2011.09.19. 12:02:32

@Kytia: Kicsit hosszasan reszletezte :)
Mondjuk ez a resz necces sztem:
"Ha pedig meg is nézünk egy nőt a párunk jelenlétében, érdemes utána azonnal kifejezni a párunk felé irányuló szeretetünket, szerelmünket, és egy-egy bók kíséretében elmondani neki, hogy örülünk, hogy ő életünk párja."

Sztem nagyon fals igy az egesz.

Mondjuk ezt a szoveget hangoztato pasiknak tobbsegben csak nagy a szaja, a zasszony jelenleteben kernek engedelyt meghunyaszkodni ;) :DDD (Nem mondom kire gondolok, de sztem egyertelmu :))

Чапаев 2011.09.19. 12:03:09

(OFF és ebédszünet vége)

dr. gernika 2011.09.19. 12:04:25

@Frigyesur: :) (tényleg ezt csinálja)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.19. 12:07:24

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Telesírom a párnát éjjel! Lecseréltek egy szűz...-ra! :(

Kytia 2011.09.19. 12:11:17

@Чапаев: Vigyorogva kevesen döglenek meg, de nem az elrontott életük miatt, inkább a halál természete olyan, hogy elég nehéz élvezettel csinálni.:D
A "mennyi mindent csinálnék másképp" dumánál azért nekem mindig felmerül a kérdés, hogy ha másképp csinálta volna a mennyimindent, akkor most mást mondana-é, vagy sem. Szerintem nem.
Az ember szerintem alapvetően olyan típus, hogy a problémákra koncentrál, ha a magánélete rendben, akkor a munkahelye miatt siránkozik, ha ott is nagyjából oké minden, akkor meg híreket olvas és szidja a politikusokat, mert miattuk szar mindig minden.:)
És ez így rendben is van, mert részben emiatt jutottunk ilyen magasra az evolúciós ranglétrán. Most gondold el, milyen lett volna, ha anno úgy élnek az elődeink, hogy "képzeld anyjuk, reggel óta véreset köhögök, de nem bánom, hisz itt vagy nekem te, meg a gyerekek".:DD
Szóval nem árt az embernek elégedetlenkedni időnként és szerintem ez csak ilyen kommunikációs különbség, hogy az egyik, ha rossz napja van, akkor a múltbeli döntéseit okolja, a másik a politikát, a harmadik az időjárást, stb.
Vagy még jobbat mondok (bár nehéz, mert már így is mennyire jókat mondtam:DDD): figyeld meg azt az embert, aki izél, hogy mindent másképp csinálna, hogy jelenleg van-e lehetősége változtatni. Ha igen, vajon miért nem teszi?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.19. 12:14:55

@Kytia:

"képzeld anyjuk, reggel óta véreset köhögök, de nem bánom, hisz itt vagy nekem te, meg a gyerekek"

A szomorú az, hogy sok nőnél ez elvárás, hogy a férfi így gondolkozzon :)

@Frigyesur:

Szerintem Kittyre gondolsz! :)

Kytia 2011.09.19. 12:15:05

@Frigyesur: Nekem nem fals. Nem hazudni kell, csak pont akkor, pont ott, egy érzékenyebb helyzetben kifejezni azt, amit jó esetben amúgy érez az ember. Ha nem érzi, akkor persze fals.:)

Frigyesur (törölt) 2011.09.19. 12:21:19

@gernika: Marmint meghunyaszkodik? ;))) (Nem dolok be nektek, ha mast irtok. Lattam, amit lattam.)

@Nard: :D Kittynel egyertelmu, hogy egy randa venasszony mellett kikacsingat. :D

Ja, o meg gondolt rad. Nem vetted fel a friend listadra, amikor WoW-os estet tartott, amig en csajoztam :D

@Kytia: Nem is hazugsagrol beszelek, de amikor epp megnezett egy masik not, valahogy nem 'vigasztal', hogy engem szeret. Bamulas fokatol fuggetlenul.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.19. 12:24:55

@michaela77: A felvetettekre @Nard: már rá is villantott, hogy nem befolyásolja a sávszélt, mert külön jön.

dr. gernika 2011.09.19. 12:25:28

@Frigyesur: Nem, a csinicsaj megnézése után jön a "neked jobb segged/akármid van" szöveg. :)

Frigyesur (törölt) 2011.09.19. 12:26:30

@Nard: Mondjuk szerintem azert nem, mert egesz hetveget nardingolba toltotted ;)))

@Kytia:
"Vagy még jobbat mondok (bár nehéz, mert már így is mennyire jókat mondtam:DDD)"
:DDD

Frigyesur (törölt) 2011.09.19. 12:30:56

@gernika: :D Kitty detto. Akkor vagy megmondom, hogy nem jo csaj, vagy az, es akkor meg ne farasszon, mert nekem is van szemem (es onkritikam). A lenyeg: jol nem johet ki belole :D

dr. gernika 2011.09.19. 12:32:37

@Frigyesur: Detto, de még mindig jobb, mintha kikérné magának.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.19. 12:39:11

És mi van azokkal a csajokkal, akik engem bámulnak, miközben a pasijuk a seggüket fogja?
Meg a lámpánál is engem sasol, miközben a csákója ott ül mellette.

Szöszi 28 2011.09.19. 12:41:10

@Köldökszösz (csodalampa): Igen, és azokkal a pasikkal mi van, akik rám kacsintanak miközben a barátnőjüket ölelgetik?:D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.19. 12:41:51

@Frigyesur: Határozottan mosolyogtak. Pedig megnéztem és nem lógott ki a fika az orromból! :D

Frigyesur (törölt) 2011.09.19. 12:43:18

@Köldökszösz (csodalampa): Gyerekkorodban is voltak kepzeletbeli barataid? ;))

Frigyesur (törölt) 2011.09.19. 12:45:32

@Nard: Es most mi a helyzet? Utalunk teged, vagy nem utalunk? Csak hogy tudjam :))

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.19. 12:45:56

@Frigyesur: Hogyne, máskülönben kivel játszottam volna. Egyszer kaptam egy kutyát, de az is inkább elszökött. :(

De ezeket a csajokat nem ismerem, vadidegenek, és mosolyognak.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.19. 12:49:34

@Frigyesur:

Nem utáltok, van egy törpe sámánom. Valszeg Kittyt fogom gyógyítani :)

Szöszi 28 2011.09.19. 12:50:07

@Köldökszösz (csodalampa): Hogyne! Inkább kinyomom a szemét a csávónak legközelebb:D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.19. 12:52:56

@Kata1987: Vagy kérdezd meg tőle jó hangosan, hogy "Ismerjük egymást, hogy így kacsintgatsz?".

dr. gernika 2011.09.19. 12:59:40

@Köldökszösz (csodalampa): Azok lehetnek, akik Nardra is szoktak bazsalyogi a metrón.

Szöszi 28 2011.09.19. 12:59:46

@Nard: Sőt valószínű:D Egy ilyen nagy seggű, kis mellű szőke bányarémre, mint én tuti nem kacsintottak rá:D Neked is szép hétfőt, szöszi:D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.19. 13:06:48

@gernika: bazsalyogNI, de ezen nem veszünk össze. :P

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.19. 13:09:57

@Kata1987:

Én biztos nem tettem ilyet. Nagyseggű, de kismellű szőke csajokra nem buktam soha :)

Чапаев 2011.09.19. 13:16:13

Hátizé, bonyolult metafizikai problémákba nem szeretek színjózanon belebonyolódni, de:

- az evolúciós raglétrán nem a vérprofi siránkozás vagy a jól megválasztott szaporodási stratégia útján jutottunk előre, hanem azzal, hogy rohadtul hatékonyan tudtunk kiirtani minden más élőlényt, ami veszélyt jelentett ránk és/vagy táplálék volt. OK, nem túl szalonképes, de ez van

- az emberek nagy részénél a nyavalygásnak semmilyen konstruktív vonzata nincs, ami netán cselekvésbe torkollna

- ja, a problémák magukban se nem jók, se nem rosszak, olyanok, mint az információ. Az esetek nagy részében még az sem biztos, hogy egyáltalán meg kell oldani azokat.

- "figyeld meg azt az embert, aki izél" Biztos, hogy nekem is vannak perverzióim, mint bárki másnak, de voyeur tuti nem vagyok! :D

Чапаев 2011.09.19. 13:16:59

Tényleg, az hogy "PINA", volt már ma? xD

dr. gernika 2011.09.19. 13:17:26

@Köldökszösz (csodalampa): Óbazz tényleg, ma nem vagyok észnél.

cyd 2011.09.19. 13:18:13

@Köldökszösz (csodalampa): Most tényleg arra megy ki a játék, hogy szeretnéd, ha itt hejjespaseenak bélyegeznének? :)
Szívesen rádsütöm, ha ezt szeretnéd. Billogvassal
:)

Frigyesur (törölt) 2011.09.19. 13:18:33

@Nard: :DD Sok dolgod lesz: egesz hetvegen hallgattam, hogy mar megint meghalt, mit csinalnak a tobbiek, ezt nem hiszem el satöbbi :D

Чапаев 2011.09.19. 13:18:57

@gernika: Ja, meg a "Te biztos jobb vagy az ágyban is, de erről azért nem ártana meggyőződni, ugye, drágám!?" -duma? :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.19. 13:19:00

@gernika: Nekem mondod? Azt sem tudom, milyen rendezvényen vagyok! :)

Haza akarok menni. MOST.

Vagy MOST.

De MOST már tényleg.

Чапаев 2011.09.19. 13:20:14

@Köldökszösz (csodalampa): Szerintem összekeversz valakivel, biztos nagy volt ott a tolongás... :D

hany eves a kapitany 2011.09.19. 13:20:42

@Kytia: "Nekem amúgy az zavaró az egészben, hogy a csaj mindenképpen ezt a pasit akarja. Kurvára nem érzi jól magát a bőrében, de neki akkor is EZ a pasi kell. Inkább ő maga felajánlja, hogy megváltozik, a másiknak nem is kell"

Teljesen igazad van, de szerintem ez tipikusan olyan dolog, hogy csak kívülállóként lehet így látni. Nekem is volt olyan - így utólag szar - kapcsolatom, amiben azért maradtam, mert szerettem a srácot. Amikor nyilvánvalóvá vált, hogy ő sajnos nem szeret engem annyira, megpróbáltam megváltozni, hogy hátha, de persze nem jött be. Utólag már én is könnyen bólogatok, hogy hát persze, kár volt kaparni érte. Csak hát a szeretet, ugye.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.19. 13:20:55

@cyd: Nem akartam kiprovokálni, de köszönöm, jól esik. :P

Tudom, hogy neked sem kell magyarázni. Ez átok és áldás egyszerre. :D

Szöszi 28 2011.09.19. 13:21:24

@Nard: Nem mondtam, hogy tettél ilyet valaha is:D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.19. 13:22:41

@Чапаев: Látod, ezt is elbasztam. Azt akartam írni, hogy már itt volt a nyelvem hegyén.
Ez (sem) az én napom.

cyd 2011.09.19. 13:25:51

@Köldökszösz (csodalampa): Engem nem áldott/vert meg így a sors. Én teljesen átlagos vagy az alatti vagyok. Na jó, a szemem szép és ezt független, női száj mondta.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.19. 13:26:44

@Bundabandi: Na tessék hétvégén eszedbe jutok csuklok is miattad, most meg még incselkedsz is velem. Ne nyomulj ennyire, ez túl gyors nekem! Hol marad a jó öreg romantikus udvarlós ismerkedés? :D

@SciNuBob -I hear you, mon!-: Uha, akkor ott csak seggbekuki lesz de durván :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.19. 13:32:44

@cyd:
"Szerénység! Ne tömjénezze magát! Szerénység! Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység." :D

Kytia 2011.09.19. 13:34:43

@Frigyesur: Azért engem vigasztalna. Ha jó érzékkel csinálja, sokat számít.

@Köldökszösz (csodalampa): Senki nem mondta, hogy csak a férfiak tudnak bunkók lenni.:))

@Чапаев: "rohadtul hatékonyan tudtunk kiirtani minden más élőlényt, ami veszélyt jelentett ránk és/vagy táplálék volt"

De előtte azért biztos szenvelegtünk kicsit, hogy "baszki ott jön egy kurvanagy oroszlán, ti tudtok gyorsabban futni? nem? akkor ne találjunk ki valami mást?":)))

Kytia 2011.09.19. 13:37:20

@gernika: Ez azért gyanús. Nem lehet, hogy egyszerűen csak "úgy" áll a szájuk. Tudod, mint a kislány a viccben, aki azért mosolygott folyton, mert túl szorosra volt húzva a copfja.:))

Чапаев 2011.09.19. 13:37:32

@cyd: Jó, de azért a függő női szájak sem megvetendőek... ;)

indapass90210 2011.09.19. 13:38:04

@Чапаев: nem, de sokkal nagyobb baj, hogy tegnap sem volt!

Kytia 2011.09.19. 13:38:55

@hany eves a kapitany: Jó, de azért a szeretet csakmá nem teljesen hülye. valaki, aki talán nem lángol érted annyira, de alapból normális, az még csak-csak arra sarkall, hogy változz, de amikor valaki tajparaszt?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.19. 13:39:01

@Frigyesur:

A pvp már csak ilyen. :) Én nem nagyon szoktam csinálni, amíg pvp-szerveren voltam addig is csak a bányászó konkurrenciát (akit tudtam) öltem le, és a gnómokat. :) A gnómokat mindenképp meg kell ölni.

@Kata1987:

Mondjuk más csajokra sem kacsintgattam ha volt velem nő :) Egyrészt bunkóság, másrészt meg ha nem jó aki velem van, akkor nem lennék vele :) De rám szoktak bazsalyogni, ma is volt rá példa a metrón, pedig olyan fejem volt mint Valuevnek egy szar napon.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.19. 13:40:03

@Köldökszösz (csodalampa): nem dicsekedés képpen, csak fun :) Buliban voltam nemrég, srác meg csaj táncolnak (már jól be vannak rúgva), tipitapi, smár sőt már majdnem eksön ott a tánctéren. Nézem őket, erre a csaj pont kinyitja a szemét csók közben és rémnéz. Ez még 1x utána megtörténik :) Következő alkalommal mikor csók közben megint velem szemezett kinyújtottam a nyelvem és mozgattam hogy értse: "nyalnálak", erre elkezdett mosolyogni.. :) Ha genya vagyok, akkor meghívom a srácot még 1 felesre, bemattol mi meg megyünk a csajjal.. :D

Чапаев 2011.09.19. 13:40:32

@Dövan: Dehogynem, a "Vasárnapina" állandó rovat a subba-n! xD

Kytia 2011.09.19. 13:41:59

@Köldökszösz (csodalampa): Azt a Mel Gibson-os filmet láttad, amiben elkezdi hallani a nők gondolatait?
És amikor szembemegy egy nővel az utcán, kéjesen rámosolyogva, az meg kedves pillarebegtetéssel visszamosolyog és közben azt gondolja: "Mit bámulsz, te díszfasz?"

Ez az egy vicces rész volt amúgy a filmben, de ezért megérte.:D

dr. gernika 2011.09.19. 13:43:25

@Nard: Meg amelyik vígasztalni akart, mikor allergiás voltál. :)

@Kytia: Ja, így már engem is értettek félre. Csak úgy mosolyogtam, mert jókedvem volt és a látószögbe került egy pasi, aki ezt magára vette.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.19. 13:47:21

@Kytia:

Mi kell a nőnek? című film az :) Állati jó volt szerintem, én is szeretnék ilyen képességet! :)

@gernika:

Ja, az se volt rossz. De most kifejezetten elkínzott tömeggyilkos fejem volt.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.19. 13:48:27

@Kytia: Láttam (Mi kell a nőnek). Volt azért abban más vicces is.

Mikor a punetti (Helen Hunt) már harmadszor figyelmezteti magát, hogy a faszi (Mel Gibson) bránerét mustrálja a naciján keresztül! :D

Szöszi 28 2011.09.19. 13:50:17

@Nard: Ugyan, lehet, hogy van aki arra gerjed:D Sose tudsz elég szarul kinézni, hogy ne szedjenek szét a nők?:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.19. 13:50:36

@Чапаев: Mit írtam amiért úgy gondolod, h túl vagyok pörögve? Semmi bajom nincs. :) És nem kávézom...

Azt mondod, h a "hülye picsa" az egy idióta életstratégia? 

Чапаев 2011.09.19. 13:52:00

@hany eves a kapitany: Nem, ez nem a "szeretetugye", ez a "szerelemugye" , a többi stimmel! :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.19. 13:52:21

@Kata1987:

Dehogynem, csak akkor nem megyek utcára.

MonsterI. 2011.09.19. 13:53:52

@Ape: Dicsekvésnek szánalmas is... Egy részeg csaj visszajelzése sosem az adott egyednek szól. Csajozástan 2. óra.
Ettől nyilván meglehetett volna a moha. Savanyítja a sztorit, hogy bárkinek....

Kytia 2011.09.19. 13:53:58

@gernika: Szerintem Köldökszösz volt az.:D

@Nard: Nézd a Misfits című sorozatot, ott egy lánynak van ilyen.:))

@Köldökszösz (csodalampa): Azt pasi találta ki.:))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.19. 13:54:25

@Ape: ÁÁÁ nem incselkedés ez! A magamfajta 40-es mogorva nők, nem csinálnak ilyeneket! :P

Чапаев 2011.09.19. 13:55:45

@Csibu78: Minden egyes mondatban legalább kétszer osztottad ki a posztolót, ami azért elég hiperaktivitás-gyanús, nem? :D
Ja, és persze hogy az, bár a maga nemében hatékony, mert meg van rá a fogadókészség a túloldalt, a kőbunkó alfáknak ez a napi betevője! :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.19. 13:56:00

@Ape: És ha elég szerencsés vagy, még érezheted a barátja gecijének az ízét. Vagy megcsapja az orrod a latexgumi "illata".
:D

Betudhatod a ribanc viselkedését az alkoholnak. Ki az aki józanul rádmosolyogna? :DDD

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.19. 13:56:59

@hany eves a kapitany: ilyen nálam is volt! Aztán rá kellett döbbennem, hogy basszus csak én változok/tam!

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.19. 13:59:21

@Kytia: Én nem szoktam somolyogni senkire a Metroban. Pláne, hogy csak vásárolni járok oda. :D

Láttam én már olyan csajszit, aki a beszélgetést egy teljes testszkenneléssel indította. Na, azóta ügyelek rá és én sem a mellekhez beszélek. :D

michaela77 2011.09.19. 14:02:12

@Nard: @Köldökszösz (csodalampa): mondjuk én életemben soha nem folytattam olyan párbeszédeket magammal, mint Helen Hunt a filmben, így nem biztos, hogy az teljesen realisztikus.

Szöszi 28 2011.09.19. 14:02:38

@Köldökszösz (csodalampa): Jaaaaaj már! Azt a keveset is kihányom, amit ebédre ettem...

Чапаев 2011.09.19. 14:03:53

@Csibu78: Legalább vitatkoznál velem, mindjárt ráalszom a billentyűzetre, a kávé sem segített... :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.19. 14:05:06

@Kata1987: Látod, én garantálom neked a fogyást! :P

michaela77 2011.09.19. 14:08:40

@Köldökszösz (csodalampa): hűbazze, csak rossz napom van, nem halálos betegségem. Vagy igen??

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.19. 14:20:00

@michaela77:

Nyilván az ilyenek a fejedben lévő hangok nélkül mennek végbe, itt csak illusztrálni akarták a "gondolatokat". Nyilván csak PC miatt, hogy lássák a nők valóban gondolkodnak. :D Mert mire ment volna Mel Gibson ha a képessége használatával egy rakat kusza érzelmet kap ? Semmit, ugyanott lett volna, mintha nem is lenne ilyen képessége. :D :D :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.19. 14:22:36

@Ape: Uhhh! Na inkább nem minősítem, egyik felet sem... Mitől fun ez, hogy egy ribi a "pasija" szájából rád mosolyog?

michaela77 2011.09.19. 14:22:56

@Nard: nyilván. Bizonyára te is így tapasztaltad, amikor nő voltál:) Mikor fogjátok már fel, hogy attól, hogy ti nem vagytok emocionálisak és ennek következtében roppant kevés dolgot értetek meg, attól még nem a nők gondolatai kuszák, hanem a ti felfogóképességetek csekély:D

dr. gernika 2011.09.19. 14:22:56

@Nard: Nagy szerencséd, hogy a mai napra a migréned okán beszámíthatatlannak nyilvánítalak...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.19. 14:24:48

@Чапаев: Ezért felesleges kávézni!
Jó vitatkozom! Egyáltalán nem vagyok hiperaktív! Grrr

A hülye picsa meg nem egy életfelfogás! A nők már gyerekként is azt látják, h a faszik "azt csinálnak amit csak akarnak", mert h faszik. A társadalom is azon van, h elhitesse a nőkkel, h ez így van jól. Ezt látja az anyjától, ezt látja a szomszédba, a tv-be. 
Megcsalják a csajt, és az anyja azt mondja: "ó drágám, ha tudnád, h az apád hányszor...de én mindig megbocsátottam". Megnézel egy filmet, faszi félrelép, és akkor van hepien a végén, ha újra összejönnek... 
Nap mint nap van a hírekbe Celeb Faszfej megcsalta Celeb Puncikát, de Celeb Puncika tudja, h a férfi esendő, ezért elnézi. Nagy a boldogság...
Egy-egy pofásról ezt mind ugyan így el lehet mondani! 
Ezt kapja töményen az ember lánya gyerekkora óta. Nem választott életstílus! 
És attól lesz hülye picsa, h senkivel nem beszél erről, semmit nem olvas, nem gondolkozik, és így esélye sincs, h másképp lassa a dolgokat.

És mielőtt azt gondolnád! Szeretem a pasikat, és tudom h vannak magas IQ-val és EQ-val rendelkezők. Csak kevés! És igen, vannak kurvák és ribancok is. Ami egyébként szerencse, mert a sok faszi mégis mit kezdene magával amikor épp nincs csaja/felesége. :D

Na kicsit felébredtél? :D

2011.09.19. 14:26:33

@Kytia: <irónia OFF> télleg jókat mondasz, az életben is ilyen jó vagy ? megadod a számodat ? :D

Szöszi 28 2011.09.19. 14:32:32

@Nard: Jujujj, kihúzod a gyufát a nőknél ma. Van egy olyan megérzésem:D

michaela77 2011.09.19. 14:37:21

@Nard: @gernika: új csodaszerem van migrénre. Nekem már semmi nem szokott használni, aztán mostanában a nurofen forte párszor mégis, szombaton meg a voltaren dolo (csak azért vettem, mert állítólag az a hatóanyaga, ami a cataflamnak, de nem vényköteles).

dr. gernika 2011.09.19. 14:39:11

@michaela77: A Cataflam sem nagyon szokott segíteni rajta.

cyd 2011.09.19. 14:39:46

@Kata1987: "Van egy olyan megérzésem"
Ha már godnolataid nincsenek... :)

@Nard: Volt is hasonló rész, mikor a titkárnőihez ment be, csak ott nem érzelmek jöttek, hanem kuss volt :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.19. 14:40:08

@michaela77:

Ott van anyám, még nálam is kevesebb EQ-val (tippre), ő például abszolút nem emocionális :) Az emocionális "gondolkodás" védelmében felhozott érveid sajnos nem állják meg a helyüket, mert előrébb vagy-e , mert emocionális vagy? Nem. Ha logikus lennél, akkor valszeg igen, mert az érzelmek csupán koloncok a gondolkodás során. Hátráltatnak, és eltántoríthatnak egy amúgy helyes döntéstől. Olyan mint a nő akit ver a férje, a logikus lépés az lenne, hogy feljelenti és otthagyja. E helyett viszont vele marad, mert szereti. "Csak akkor ver ha iszik, de nagyon szeretem őt". Na ebben hol az érzelmek adta többlet megértés és előny? :)

michaela77 2011.09.19. 14:40:25

@gernika: már nekem sem, de régen párszor igen, azért próbálkoztam újra.
Ami igazán ütős, az szerintem a flector granulátum, de azt is csak receptre adják.

michaela77 2011.09.19. 14:41:36

@Nard: ebben most igazat kell, hogy adjak. Nem tudom jobb lenne-e az élet emocionalitás nélkül, de hogy sokkal egyszerűbb és kevésbé fájdalmas, az biztos.

Kytia 2011.09.19. 14:42:02

@Köldökszösz (csodalampa): Biztos természetgyógyász volt. Csak az aurádat nézte, hogy teljesen rendben van-e minden.:D

@Csibu78: Ráadásul a pasikat magukat is így nevelik. Kis erőszakos pióca egy csomó, kifacsarják az anyjukat (főleg, ha egyedül neveli őket), leszarnak mindent, csak az számít, hogy kiköveteljék, amit akarnak.
Mondjuk nagymamám tegnap mondott egy vicceset. Barátommal nála vendégeskedtünk és neki szedett először a kajából, merthogy ő a férfi és nálunk ez ősi, csaláli szokás, mint mondotta, hogy a férfi kap először. Aztán zárójelben hozzátette: "Az rendben van, hogy egy fikarcnyit sem adunk a szavukra, de azért ők kapnak először.":DDD

@Kulics: Az életben még jobb vagyok, ezért lógok folyton itt.:DDD Számom nem kiadható. Classified.:))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.19. 14:42:13

@michaela77:

Demalgon, 2-3 szem és kellőképpen csillapít.

michaela77 2011.09.19. 14:43:06

@Nard: na azt még sosem próbáltam, túl gyengének gondoltam.

Szöszi 28 2011.09.19. 14:45:18

@cyd: Már megintcsak nem volt vicces......:)

kovácspéterke 2011.09.19. 14:45:22

Ööö, sztem keress egy oyan faszit, aki emberszámba vesz.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.19. 14:46:04

@Kytia:

Anyámat csípnéd. Apám mindig elmondja a véleményét egy adott dologról. Anyám meghallgatja, bólogat, majd azzal a lendülettel leszarja amit apám mondott, majd csinálja úgy ahogy ő akarja. (Mondjuk általában szar amit apám mond, ez tény, de olyan vicces végignézni, ahogy végtelen elégedettséggel hátradől, hogy megint az van amit mondott.SOHA nem az volt amit mondott) :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.19. 14:46:44

@Kytia: Igen! A másik oldalt kihagytam! Fene! Még jó, h figyelsz! :D

2011.09.19. 14:47:50

@Kytia: hehe hiszem ha látom :) Itt mindenki egóhuszár. A valóság próbáját kevesen állják ki :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.19. 14:48:05

@michaela77:

Demalgon nem gyenge. Kicsit sem gyenge. Én a cataflamból tudok bevenni 3 szemet egyszerre, az sem üt ki. Az örök kedvenc a Quarelin, sajnos már vényköteles, de ezért haver a körzeti dokim. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.19. 14:48:12

@Nard: Szíjjál füvet. Az is fájdalomcsillapító.

michaela77 2011.09.19. 14:51:22

@Nard: hú, télleg, az is jó volt régen, de csak valamivel kombinálva, algopyrinnel talán.

Kytia 2011.09.19. 14:53:46

@Nard: Anyád akkor jó politikus. Nem ellenkezik nyíltan, mégis mindig a jobb megoldást választja. És utólag sem tűnik fel apádnak, hogy nem az lett, amit mondott?:))

@Kulics: Ironizáltam. Nyilván rettenetes vagyok a valóságban (jelentsen ez bármit), azért vagyok most is itt.:)
Amúgy sok kommentelővel találkoztál a valóságban?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.19. 14:56:52

@Kytia:

Ha kedvező volt a végkimenetel, akkor apám elégedett volt, és szentül hiszi, hogy az ő bölcs tanácsa miatt lett ez. Amikor meg rá hallgattam és persze csúfos bukás lett belőle, akkor mondta, hogy "ezt biztos nem én mondtam" :D Ja, apám bak. :)

cyd 2011.09.19. 14:57:36

@michaela77: Nem állítólag, hanem konkrétan ugyanaz csak a fele. 25mg vs. 50mg, de az elsősorban gyulladáscsökkentő.
Elég hülye szabályozás van, hogy egy kis netezéssel tudsz ugyanoylan hatást elérni, mintha indokoltan írnának fel vényköteles gyógyszert.

@Kata1987: Mégis :)-zol :P

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.19. 14:57:38

@gernika: Éppen múlt héten döbbentem rá, hogy már az a rész sem működik az Indán, hogy a nicknevekhez kapcsolódó adatlapot megnézzem. Nekem is volt képem feltöltve és eltűnt a pékbe.
Vagy én állítottam el valamit és user error van?

2011.09.19. 14:59:36

@Kytia: Ne szerénykedj, simán lehet, hogy tényleg jócsaj vagy.
Igen, az index hőskorában - még a múlt században - jártam törzsasztal talikra és ott nagyon érdekes volt látni a sok virtuális harcos az életben milyen visszahúzódó, kis nyuszifül. Eszemzuzájukat.

Чапаев 2011.09.19. 15:00:31

@Csibu78: Ha jobban megnézzük - és te is ezt állítod - "elpicsásodottak" nem csak ártatlan áldozatai a társadalomnak, vagy a média agymosó tevékenységének, hanem maguk is hozzájárultak személyiségjegyeik ilyen irányú torzulásának.

"És attól lesz hülye picsa, h senkivel nem beszél erről, semmit nem olvas, nem gondolkozik, és így esélye sincs, h másképp lassa a dolgokat."

Eggen, felébredtem, hajjaj! Kaptam pár sokkoló hírt emailban! :D

p.s. Az a "Grrr", az nagyon szexi volt! :D

michaela77 2011.09.19. 15:02:03

@cyd: nem neteztem, eccerűen megkérdeztem a gyógyszerészt, van-e másban olyan hatóanyag, mint a cataflamban:)

@Kulics: nekem csak rossz tapasztalataim voltak még ilyen téren. Akik neten/cseten jófejnek tűntek, azok kis gyámoltalan, kettőt szólni nem tudó nemjófejek voltak a valóságban:)

Joe69 2011.09.19. 15:02:09

Emberileg tökéletesen megértem a posztoló hölgyet, hogy szíven van ütve, és bántja pasija nyeglesége. Az baj, hogy nem beszél vele, ugyanis két dolog történhet: vagy megérti a pasi, hogy ez neki nem esik jól, és abbahagyja, vagy még ráerősít, de akkor bunkó pszichopata és ott kell hagyni.

Másrészt viszont keményen vissza kell ám vágnom a labdát a női térfélre, mert az ilyen típusú "erkélyen lehallgatott" duma kifejezetten női sajátosság. A nők folyamatosan pontozzák a férfiakat, a részeredmények megbeszélése, a kilátások taglalása pedig baráti-barátnői körben történik, sokszor a diszkréció minimuma nélkül, a csaj kifejezetten azt várja tudat felett-alatt, hogy a pasi fülébe jut a dolog, és akkor majd "jól fog viselkedni", majd azt fogja csinálni, amit ő (she) akar. Óriási tévedés, persze..

Az, hogy "nem tudom, egyelőre ez van" a minimum, még akár dícséretnek is felfogható e körökben, mert sokkal durvább dolgok is elhangzanak. "hülye lúzer, fogalmam sincs, miért vagyok vele", "pár hónapra szánom, arra jó lesz", "kap tőlem fél évet, aztán úgyis elutazom és kampó", "még kimegyek hozzá Japánba, hiszen másképp hogyan jutnék el oda, aztán szépen hazajövök, és megírom a szakítóslevélkét, aztán annyi", "csak ideiglenes megoldás" stb.stb. Mindez gyakran úgy , hogy a faszi 3 méterre sem áll. Aki már járt életében társaságban, és tagadja, hogy ilyen van, hazudik. És mi, faszik, ilyenkor úgy teszünk, mintha semmit sem hallottunk volna..

És akkor még nem is beszélek a férjüket kidumáló panaszkodós nejcikről, külön műfaj..szarul is keres meg keveset is dug..

A nőknél ez a kommunikáció egy bevett formája, sokuknak szerintem fel sem tűnik. Csak mielőtt elitélnénk a postbéli pasit., aki úgy látszik , szintén normál kommunikációnak tartja ezt..

Чапаев 2011.09.19. 15:02:13

@Kytia: A "classified" az az "emelt díjas", magyarul?! :D

Szöszi 28 2011.09.19. 15:02:35

@cyd: Úristen...Abból, hogy -zol, azt olvastam, hogy Zoli...Kezdenem kell valamit az életemmel!

Чапаев 2011.09.19. 15:03:31

@Kulics: Zuzapörkölt, nyamm... most muszáj volt eztet?!

2011.09.19. 15:03:52

@michaela77: pont ezt mondom én is.

Чапаев 2011.09.19. 15:05:21

@gernika: Ó, egy kis fényképboltos varázslat, és én is simán prezentálok magamról egy jócsaj-képet! :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.19. 15:07:19

@Köldökszösz (csodalampa): Nincs már ilyen adatlap! Kerestem én is a múltkor és akkor láttam a hírt, hogy megszűnt. Azt írták ott a Facebook, menjen oda aki akar, ők azért a pár userért aki még használja, nem tartják fent.

dr. gernika 2011.09.19. 15:07:48

@Köldökszösz (csodalampa): Nekem sem látszik. De Kytiára a facebook képei alapján mondtam azt, amit. :)
@Kulics: Szóban én is csendesebb vagyok, nem tagadom, főleg szokatlan a társaság.

KovA 2011.09.19. 15:09:05

Szerintem itt az idő, hogy leépítsd a srácot.

Jobb híján szeret - de nem vagy a szeretete által a legjobb.

Ez a megfordulgatok a nők után szokás - meg a többi aprócseprőség mutatja, hogy egy vagy a sok közül aki épp van - de nem az egyetlen.
"8 éves korodra egy ilyen állapotú kapcsolat nem sok jót ígér - az időd viszont rohan.
Egy év míg meggyászolod - idő amíg új méltó társjelöltat találsz, idő amíg megérik a döntés - 2-3 év ? Nagy idő már ilyenkor. Ez nem azt jelenti, hogy kapkodj - de azt igen, hogy ne pocsékold az időd... ha ide "fejlődött" a kapcsolatotok akkor erre nem érdemes se tovább menni se időt szentelni - ennyi időnek elégnek kell lenni, hogy megérjen egy döntés.
És még ki se áll érted. A "majd, ha kihal a tűz" is kevés lett volna. Ez igy bakfitty. Egyelőre (jobb híján) te vagy.
Hát itt az ideje a bumerángpróbának. Suhintsd el.
Ha visszajön (de ne várd vissza) - talán javára lesz - megismer a hiányod megélésén keresztül is és tud értékelni. Ha nem - akkor pedig biztosan úgy jobb neked.
Egyoldalúan szeretned - önzőség mely megbosszulja magát rajtad.
Mindenki időben (is) van mérve. A koraink is - gyerekkorunk, fiatalkorunk... és minden fogy. Ha túl sokat pocsékolsz valamidből kevés marad annak aki érdemelné.
Igen - kell kockáztatni - igen kell áldozni is. De nem feleslegesen. 2 évnek elégnek kell lenni egy döntésre.
Sőt 30 felett 4 évszaknak is. A szándéknak pedig kezdettől fogva tisztának és elfogadhatónak kell lenni.
Te föl lettél csípve egymás kölcsönös szórakoztatására - ami téged az illúziók köddé válásával egyre kevéssé szórakoztat - sőt nyugtalanít. Ez így van rendjén. Ez a nyugtalanság a te esélyed mielőbb szabadulni.

michaela77 2011.09.19. 15:09:59

Mit lehet csinálni, ha az embernek fogyókúra közben támad világvége hangulata?
Fogyókúra nélkül tudom, egy közepes mcroyal menü, fagyival, málnás pitével.

cyd 2011.09.19. 15:10:20

@michaela77: Nem Rád gondoltam konkrétan. Úgy általában.

@Kata1987: Így hívják azt, aki "kisegít" vagy vmelyik ex?
"Kezdenem kell valamit az életemmel!"
Kezdetnek ajánlom tanulj meg olvasni :P

dr. gernika 2011.09.19. 15:11:20

@michaela77: Vegyél update édességeket, már egyre jobbak vannak. Most például jégkrém akció van, délután megyek is lerabolni a kínálatot, ha lesz még.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.19. 15:11:37

@Bundabandi: A köcsögök!

@gernika: Olybá' tűnik, kénytelen leszek felvenni néhány emberrel a kapcsolatot email-ben, ha meg akarom ismerni.

michaela77 2011.09.19. 15:12:56

@gernika: nem rossz ötlet, de sajnos le kellene térnem a legrövidebb útról hazafelé, ahhoz pedig nincs kedvem.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.19. 15:13:32

@Чапаев: Egyetértek! Az ilyen nők építik a férfiak világát! 

Szexi? Hajj, és mégis egyedül kell megvívnom az osztályharcot! :D

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.19. 15:14:46

@michaela77: Mondtam én, hogy a szénhidrát megvonás nem egészséges. Fáradékonyság, rossz kedv, mufurc viselkedés.

Ha mást nem, legalább délután 4-ig toljál valami alacsony GI-s szénhidrátot.

Szöszi 28 2011.09.19. 15:15:20

@cyd: Továbbá ajánlom kabbe:)
Amúgy az, aki kisegít. És felmerült bennem a befejezés. Csak még nem tudom. Vagy nem akarom? Na mindegy, majd átgondolom:)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.19. 15:16:13

@Kata1987: Akkor nem hiába ültetgetik itt a bogarat a füledbe! :P

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.09.19. 15:23:09

@Köldökszösz (csodalampa): Tegnap a Budai Várban csoki kiállítás volt. Oda kellett volna menni... ;)

cyd 2011.09.19. 15:24:13

@michaela77: Normafa, Erzsébet kilátó. Felmész. Lenézel a hangyákként sürgölődő emberekre egy gúnyos félmosollyal az ajkadon és arra gondolsz: "Mind elpusztíthatnálak benneteket. Csak úgy. Szórakozásból." Majd ugyenezen mosolyt fentartva szépen lesétálsz még egy búcsúgondolatot suhintva feléjük: "Ma még megúsztátok, de csak mert nincs hozzá kedvem". Ezek után betérsz egy mekdöncibe és mekroyál...

@Kata1987: Ha lenne mit... :P
Na! Csak úgy? Van "jelölt"? Ha nem, miért? Miért most? És menjek-e a picsába? :)

michaela77 2011.09.19. 15:25:58

@cyd: nem rossz ötlet, de nem dob fel a gonoszság. A mekrojáltól meg csak lelkiismeret furdalásom lenne. A 9 azért csak 9, megdolgoztam érte, senki nem ér annyit, hogy egy nap alatt visszaszedjek belőle kettőt.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.19. 15:27:02

@TrueY: Így van. Ami nem öl meg, az erősebbé tesz. :D

Vagy úgy érted, hogy csak nézelődni? :P

KovA 2011.09.19. 15:29:00

@KovA: Upsz mondatkezdés gyanánt lenyomtam a shift-et aztán 28 évesből így lett "8 éves... bocsi.

Szöszi 28 2011.09.19. 15:31:13

@cyd: Egyrészt igen, valaki megfogott picit a hétvégén, másrészt meg már pár napja ettől teljesen függetlenül is megfogalmazódott a fejemben, hogy be kellene fejezni, mert nem vezet sehova. Gőzöm sincs ez most miért pattant ki nálam. 1 évig ez nem zavart.

alib 2011.09.19. 15:33:07

Fura, hogy 30 évesen minden hétvégén otthon ebédelnek. És mivel a barát a családi bizniszben is dolgozik, lehet, hogy a gyerekek még nem váltak le a szülőkről, amit a beszélgetés is alátámaszt. Elég érdekes lenne, ha a szüleim arról érdeklődnének, hogy meddig járok még a barátommal. Ez csak az én dolgom. A félmondatból még az is következhet, hogy a szülők oltják állandó jelleggel a srácot, hogy ne járjon a lánnyal, és valszeg egyik lány sem lesz elég jó nekik. Nem biztos, hogy ez van, de ha mégis, akkor a lánynak nehéz dolga lesz. Illetve könnyű, mert le kell lépni azonnal. Beszélni is lehetne a fiúval, de ahhoz a lánynak is képbe kellene kerülnie, hogy mi is folyik a családban, és mire a srác leválna a szüleiről, lehet, hogy rámenne a kapcsolat. És persze csak akkor, ha tényleg így van, mert az is lehet, hogy a srácnak csak simán nem kell a csaj, de akkor is elég furcsa, hogy ezt az apjával beszéli meg.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.19. 15:33:12

@michaela77:

Szadizzál embereket. Én is ezt szoktam, meg trollkodni a nők lapja online-on. Felhergelni egy rakat otthonülő büfiszagú modoros kismamát, priceless! :) Update cuccokat ne vegyél, mert Norbi vesz Rékának még 4 új mellet, és így 3 mellfékre kell költenie. Vagy szül még 5 pulyát.

cyd 2011.09.19. 15:34:38

@michaela77: "nem rossz ötlet, de nem dob fel a gonoszság"
Nem is vagy Te igazi mizantróp :(
Tanulmányként ajánlom a Gru és Megaagy című meséket :)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.19. 15:36:01

Azért az is fura, hogy kurvára senkit nem zavart, hogy Bobby meg Jockey családostól otthon lakik meg ott kosztolnak anyuékkal.

dr. gernika 2011.09.19. 15:40:03

@michaela77: Hát akkor rendelj otthonra pizzát aztán öblítsd le két hashajtóval.
A hánytatást nem ajánlom, annyit egy fogyókúra sem ér.

Kytia 2011.09.19. 15:40:59

@Nard: Én is bak vagyok, de én nem adok tanácsot senkinek. Legalábbis INGYEN nem.:DD

@Kulics: Hát, az biztos, hogy élőben az ember nem olyan nagy hévvel osztja az észt, mint itt.:)))

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.19. 15:41:05

@Köldökszösz (csodalampa): nyilván nekem is eszembe jutott, hogy ki tudja még aznap este kikkel smárolt meg miket csinált :) Nyugodt lehetsz akik rád mosolyognak, azok rám is ;)

@Bundabandi: mitől fun? Hát mi legyen? Sírjak rajta? :) Rosszkedvű és savanyú legyek mindig? nanemáárrr ez nem a zárt osztály depressziós részlege :D

KovA 2011.09.19. 15:43:09

@gernika: Pfff. Minek az a fogyókúra ? Nem szebb-é egy barack az aszott szilvánál ?

dr. gernika 2011.09.19. 15:47:55

@KovA: Szebb, de a karfiol csúnyább.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.09.19. 15:48:27

@Köldökszösz (csodalampa): Kicsit bosszant, hogy fent voltam a várban a lányommal és nem néztük meg... :( Csak ma tudtam meg, hogy tegnap volt ilyen... Meg a kiszáradt szőlők tökei... ;)

A vári gyerekek vajon most hol fognak ródlizni???

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.19. 15:50:20

@Bundabandi: Imádom a mogorva negyveneseket, kihívás megpuhítani őket :)

dr. gernika 2011.09.19. 15:50:47

@TrueY: Bizony, 1500 volt egy tábla chocoMe.

Чапаев 2011.09.19. 15:52:02

@Csibu78: Ugyan már, elvtársnő. sose csüggedj! Ne feledd: a Párt teljes mellszélességgel, egy emberként mögötted áll! ;)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.19. 15:52:51

@gernika: Mennyi?????

Mekkora tábla, 75 dekás?

Kytia 2011.09.19. 15:53:34

@michaela77: Anno tanultuk egy doktornénitől, hogy a fogyás depresszív folyamat, ezért is nehéz végigvinni. Ki köll tartani! Vagy le kell szarni.:)))

michaela77 2011.09.19. 15:54:50

@Kytia: akkor inkább a kitartást választom.

@gernika: nincs otthon hashajtóm. Inkább titokban eszem majd egy kevés majonézt a virslihez, aztán meg tornázok:)

JOKKA21 2011.09.19. 15:55:07

Majd legközelebb olyat válassz, aki nem hejjespasee és nem smárol fogadásból.Felszínes buta ribik vagytok és sírtok, ha a szépfiú alfahím megcsal.

Чапаев 2011.09.19. 15:55:14

@Ape: De ugye nem kuktafazékban gondoltad? ;)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.19. 15:55:15

@Köldökszösz (csodalampa):

Chocome csokik nagyon jók, csak mindig megevődnek. :)

Чапаев 2011.09.19. 15:57:10

@Nard: ... és élettartamukhoz képest mocskosul drágák ...

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.19. 16:01:27

@Чапаев: az az utolsó lehetőség, de csak ha máshogy nem megy ;)

Köldökszösz (csodalampa) 2011.09.19. 16:02:01

@Nard: @Чапаев:
Minden csoda 3 napig tart, a chocome még addig se! :D
(Hopp, ezt levédetem, el is adom nekik.)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.19. 16:02:42

@michaela77:

Nos, vegyél egy kis salátát a matchban, kapros és csípős szósszal. Én két-három napig a jövő heti adagot is kifostam :)

michaela77 2011.09.19. 16:03:51

@Nard: ez egy kicsivel több információ volt, mint amire kíváncsi voltam, de köszi a tippet:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.19. 16:04:00

@Köldökszösz (csodalampa):

gernika percek alatt képes jelentős csokimennyiséget eltüntetni. :) Bármilyet. (kivéve tejcsokit, bár láttam arra is példát) :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.19. 16:04:17

@Ape: Nem tudom... nekem nem vicces, hogy a csaj éppen egy pasi szájában tartózkodik, miközben még van kedve kifelé is kacsintgatni. Ez inkább szánalmas, ribis dolog.

dr. gernika 2011.09.19. 16:11:04

@Köldökszösz (csodalampa): 100 gr, de kézműves. A legjobb magyar csoki, és itt gyártják nem messze. :)

@michaela77: Hát, nehéz neked tanácsot adni. :) A torna az jó ötlet, endorfint termel.

cyd 2011.09.19. 16:14:10

@Bundabandi: Na de 4! (betűvel is leírom a dráma ihatás kedvéért: NÉGY FELKIÁLTÓJEL) hónapig nem volt semmi. Legyen már benned valami kis empátia :D

Чапаев 2011.09.19. 16:19:58

@gernika: Naná, hogy kézműves! Őszintén, láttál te már valakit lábbal csokit készíteni, hogy az egyéb testrészekről ne is beszéljünk?! :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.19. 16:27:49

@cyd: Ja bocs, tényleg! El is felejtettem! Azóta 4 hónap és egy hét! :D A krumplinál jobb, az tény... de micsoda jó kis plusz "ajándékai" lehetnek. Az ilyeneken a fél társaság átmegy általában.

dr. gernika 2011.09.19. 16:29:50

@Чапаев: Te szedsz valamit, vagy helyből vagy ilyen hülye? :)
A tömegcsokit futószalagon csinálják, azért olcsóbb, ez viszont egy manufaktúrában készül 80 nm-en, prémium alapanyagokból.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.19. 16:31:33

@Чапаев: Egy Ember mögöttem áll? Az jó! Azt szeretem! :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.19. 16:31:37

@Чапаев:

Ja, extrém, lábgombás feltéttel is kérhető! :) Meg liofilizált nyuszival! :)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.19. 16:34:42

@cyd: az a 4 hónap már érvénytelen drágaságom... Le vagytok maradva :) de nagggyyonnn :D
És különben sem dugtam meg, de ha mégis akkor mi?
Inkább részeg bevállalós ribancokat tolok széjjel, mintsem más felségét kezelgessem amíg a férje a családért dolgozik hogy ne haljanak éhen. Vagy valami szende normális csajt kellene hülyítenem hogy a csillagokat is lehozom neki, nagy love + minden.. aztán a 3. 4. kufirc után kidobni? Ezt is lehetne igen, de én vállalom, hogy mit akarok és nyílt lapokkal játszom. Lehet ezért te elítélsz :) de legalább nem baszok át mást és nem okozok csalódást, fájdalmat.. ennyi :D

@Bundabandi: nem mondtam hogy nem ribis. Tudom én is jól, de meglepődnél, hogy mennyi ilyen csaj van. Igazából minden nőből ki lehet hozni az éhes fenevadat csak érteni kell hogyan ;)
Nem azt mondom, hogy bárki nekiáll a tánctér közepén mással szemezni miközben épp csókolózik, de egy normális visszafogott csaj is tud úgy viselkedni hogy igencsak meglepődik aki ismeri :D

dr. gernika 2011.09.19. 16:37:11

@Ape: "Le vagytok maradva :) de nagggyyonnn :D" Jujj hát azért van ilyen jókedved. :D

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.19. 16:37:46

@Csibu78: jajj te kis huncut, ne írj ilyet, mert Bundabandi az ügyeletes erénycsősz kitér a hitéből :D Csakis az elfogadott misszionárius, de igazából azt sem írhatod le ide! :)

cyd 2011.09.19. 16:43:18

@gernika: Perszehogy. Múlt hétvégi az esemény, már akkor is nagy arccal osztotta az igét Katának :)

@Ape: "Inkább részeg bevállalós ribancokat tolok széjjel, mintsem más felségét kezelgessem amíg a férje a családért dolgozik hogy ne haljanak éhen."
Ezek ám az elvek :D
És ha a részeg bevállalós ribanc más nője/felesége?

"Lehet ezért te elítélsz"
Nem Bélám. Konkrétan leszarom.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2011.09.19. 16:44:07

@Ape: Na én pont hogy nem vagyok erénycsősz ebből a szempontból! Általában megkapom, hogy milyen fehérmájú vagyok... :D Csak éppen egy embert szoktam "boldogítani" ezzel, nem váltogatom naponta, hetente.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.19. 16:47:03

@Чапаев: Jaj! Csak most láttam, h válaszoltál a másik post alatt! Nem tetted be a nevem... Ó! Én meg egész nap szomorkodtam! 
"géppuska csöve előtt...túlfeszített helyzeteben nem egy életbiztosítás"

Természetes, h "trockista elhajlás"! Vállalom a következményeket!!! :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.09.19. 16:53:47

@Ape:

Csak a misszionárius, leoltott lámpánál, takaró alatt, kizárólag gyerMeknemzés céljából. A nő nem élvezheti, ha mégis akkor meg kell gyónnia, továbbá a férfi megdamuzhatja ebben az esetben.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.19. 16:55:03

@cyd: "És ha a részeg bevállalós ribanc más nője/felesége?" Akkor nem kedzek vele. Ha meg eltitkolja akkor sem kérhetek tőle házassági kivonatot, személyi igazolványt ,stb.. nem vagyok rendőr :) Vagy te igen, segítesz igazoltatni? :D

"Nem Bélám. Konkrétan leszarom."
Aha, azért írogatsz folyton ehhez a témához és szapulsz engem. Mi lenne ha nem szarnád le, regényt adnál ki a blog kommentjeiből? :D
Na mindegy folytasd csak ha neked ez jól esik, én egy rossz szót nem szóltam neked.

@gernika: valószínűleg ez is közrejátszik igen :)

@Bundabandi: Ki mondja azt tenéked hogy fehérmájú? :) Én sem válogatom hetente, tudod jól...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.19. 16:56:13

@Ape:
Drága Ape! Látom az örömteli hírt. Így már el merem neked ezt küldeni, mert így biztos nem ütsz lukat a falba (bár lehet már láttad)! :D

"Luszeszita és Alejandro szerelme a botanikus kertben" c. mexikói szappanopera DVD előzetese. 18+

/ez még a vágatlan verzió, a végén a szöveggel ne foglalkozz! :))/

www.youtube.com/watch?v=HABgCUPZFVs&feature=youtube_gdata_player

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.19. 17:07:01

@Nard: megdamuzhatja :D hehehe ezt sem hallottam még!

@Csibu78: óó kedvesem köszönöm :) De azt hiszem rosszat linkeltél, mert ez a kisgyermekeknek szánt verzió? :D

@Bundabandi: jájj de kár hogy én nem ismerlek, de ami késik az nem múlik! :D

dr. gernika 2011.09.19. 17:14:03

@cyd: Teljesen le vagyok maradva. :)
@Ape: Na menjél, dörzsöld be az arcod citrommal. :)

cyd 2011.09.19. 17:19:31

@gernika: Ilyenkor (is) kurva nagy átok, hogy minden apró szarra emlékszik az ember, amit lát/hall
Egyébként ne kenegesse, nyalogassa :) (bár ez is hülyeség, mert nekem attól pl nem fagyna le a vigyor, a citrom finom) :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.19. 17:21:05

@Ape: :)))
Ez készült még csak el. Ez napközben megy a tv-ben... Mást amúgy se mernék felrakni, pont te szóltál, h itt prűd népség is van! :)
Azt meg h eddig nem mertem elküldeni...mitomén 5 hét szexmegvonás mit váltott volna ki belőled még e gyengus verzió láttán is... :D

Чапаев 2011.09.19. 17:51:03

@gernika: Hátizé, ezt most bóknak vegyem, vagy sértésnek?! :D

Muha 2011.09.19. 17:53:00

Lassan hajtunk,
Minden picsát megbámulunk
Belefutunk egy igazoltatásba,
A kibaszott rendőr a szondát a pofámba nyomja.
Az alkoholszint tíz emelet magasságban, a tárcámban
2 ronggyal kevesebb van, megúsztam, mázli volt
Folytatom az utam.
Ott a sarkon micsoda nő!
Gyere ide bébi, gyere kocsikázni!
Hátsó ülés, neked ott van a helyed,
Tudod, hogy hova tegyed az icipici kezed.
Szasza meg Lóry végzett, én következem
Fékezek, neki esek a nőnek
Szuper taraj, nyeri a patront, nekem annyi.
Jól tele vágom, nincsen pardon,
Minden ribanc így furulyázzon.

Чапаев 2011.09.19. 17:56:29

@Nard: Figyu, a borba is extra zamatokat vitt be a szőlő lábbal való taposása, lehet, hogy a csokoládéipart is forradalmasítaná?! ;)

Чапаев 2011.09.19. 18:07:56

@Csibu78: Elvtársnő, a lelkesedés ugyan nem követelmény, de adott esetben megkönnyíti, hogy keményen tudjunk helyt állni, ha a helyzet kritikussá, mondhatni robbanásveszélyessé válna! :D

Чапаев 2011.09.19. 18:10:35

@Csibu78: Jelzem, aljas nyereségvágyból ennél súlyosabb bűnöket felesleges bevállalni, géppuskánál nagyobb kaliberű fegyver ugyanis nincs a zászlóaljnál! ;)

michaela77 2011.09.19. 18:56:16

@Muha: akkoriban még jól nyomták.

shakeit · http://sunavadasz.blog.hu/ 2011.09.19. 19:32:23

@Bundabandi: Tudod honnan ered a fehérmájúság? íme: Az ösztrogén nevű női nemi hormon a májban bomlik le. Ez a hormon - egyebek mellett - a szexuális késztetésért, vágyért is felelős. A májsejtek tömeges pusztulásával járó betegségekben - májgyulladás, alkoholos vagy egyéb eredetű májzsugor (cirrhosis), stb. - az ösztrogén lebontása lelassul, ezért nagyobb mennyiségben lesz jelen a szervezetben, és az érintett nő hiperszexuálissá válik, fokozódik a nemi étvágya.
Az elpusztult májsejtek, a máj kötőszövetes elfajulása miatt valóban fehérebb lesz a máj. A kifejezés pontos eredetét nem ismerjük, nem tudni, mióta nevezik fehérmájúnak a buja asszonyokat.

@Muha: youtu.be/24hGyKZp4Yk

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.19. 20:47:53

@Чапаев: Én nagyon lelkes lány vagyok! Még soha nem volt panasz a hozzáállásomhoz! Mindig teljes erőbedobással odateszem magam...ahova kell.

Jelzem, géppuskánál nagyobb kaliberű fegyverrel nem is tudok mit kezdeni! :D

Чапаев 2011.09.19. 21:10:18

@Csibu78: Erőbedobás, igen. Mindnyájan teljes erőnkből küzdünk, de elvtársnő, önben hatalmas potenciál van, ön küzdhetne mellbedobással is az Ügyért! :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.19. 21:24:28

@Чапаев: Ez természetes! Bármit az Ügy érdekében! Nem tartom magamat kezdőnek, de Ön elvtárs bizonyára tapasztaltabb már. Jómagam tanulékony vagyok, nem szégyellek kérdezni se...igaz néha az újdonságok úgy meglepnek, h tátva marad a szám...de biztosíthatom, szívom magamba a tudást! :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.19. 21:26:22

@Чапаев: Mondhatom azt is, h szomjazom a tudásra! Kérem elvtárs tanítson! :))

Virgo1975 2011.09.19. 21:33:27

@Nathan D'Xantine: szerintem is a kapcsolatra vonatkozott, de mit lehet tudni. de a más lányok megnézése, meg a pornó nézés (pláne) mitől lesz megcsalás? mással ne csókolózzon, az ok.

Чапаев 2011.09.19. 21:47:28

@Csibu78: Elvtársnő, az ideológiai nevelőmunka a politikai tisztek feladata, az én szerény képességeim csak a harctéri, operatív munkára terjednek ki. Lovasvágták, géppuskázás, előrenyomulás, visszavonulás, ilyesmik. Ha fejtágításra vágyik, egy komisszárt kell találnia magának! :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.19. 22:22:15

@Чапаев: Az ideológiai taníttatásaim gyermekkoromban megkezdődtek. Nincs kétségem afelől, h jelenleg is van még hova fejlődnöm az elméletben is... De elvtárs a gyakorlatban nagyon le vagyok maradva! Úgy hiszem, csak Őn segíthet. Kérem, ne tagadja meg tőlem! 
De ha mégsem vállalja a gyakorlati oktatást, legyen oly kedves beajánlani egy erre megfelelő elvtárshoz.
Előre is köszönöm! Erőt, egészséget...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.19. 22:37:36

@Чапаев: (ha már undod, most kiszállhatsz, kegyes vagyok, adok egérutat :D)

Чапаев 2011.09.20. 00:20:03

@Csibu78: Ccc... lehet, hogy a filmben menekülés közben a folyóba vesztem, de mint tudjuk, a film nem a valóság!
De kedves elvtársnő, ugyan nem akarom magát itt nyilvánosan ostorozni, de mintha ideológiailag gyenge lábakon állna, amik ráadásul folyton szét is csúsznak! Mondja, hol tanították ezt magának? ;)

Чапаев 2011.09.20. 01:22:18

Bebaszov elvtárs járt nálam a parancsnokságon, jól megünnepeltük a világforradalom küszöbön álló győzelmét. Megosztottam vele az Önnel kapcsolatos kételyeimet, de biztosított róla, hogy Önnel az ügyünk csak nyerhet, anális, inkább, mivel Ön még oly fiatal és lelkes! Szűkseggét éreztem kegyednek ezt elmondani, még a reggeli napiparancs felolvasása előtt.

Őszinte híve,

Vaszilij Ivanovics Csapajev

JOKKA21 2011.09.20. 01:59:45

Csibe és Csapaev menjetek szobára.:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.20. 02:37:30

@Чапаев: Bozhe moi!

Ez túl sok információ, túl rövid idő alatt! Ezt emésztgetem még reggelig! :)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.20. 08:24:10

@Чапаев: "anális, inkább!" "Szűkseggét éreztem kegyednek" LoL apám :D

@Csibu78: "mitomén 5 hét szexmegvonás mit váltott volna ki belőled még e gyengus verzió láttán is... :D"

Miért belőled ez képes lett volna ilyesmiket kiváltani? :)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2011.09.20. 08:34:54

@Nard: hümm.. nem :) most a verekedést jelenti vagy azt amikor megissza az ember a sört majd visszahányja a pohárba majd ismét iszik, majd.. ? :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.20. 09:09:32

@Ape: Először is! Te csak ne röhögj más kárára! Ne add a lovat az elvtárs alá, mert már így is ott tartok, h köpni, nyelni nem tudok! Na jó, nyelni még igen... (hábazdmeg, így egybe!) :D

Ami meg a kérdésed illeti. 100%-os bizonyossággal nem állíthatom, mivel nem szoktam 5 hétig tétlenkedni... De igen, talán. Olyan jó fantáziával ajándékozott meg a természet, h egész szexjeleneteket vagyok képes végignézni a fejemben. Gyakran szórakoztatom magam ezzel unalmas óráimban. Te ilyet nem? Pfff! :D A videón meg van utalás bőven, némi kis hangefekt is... Nem nehéz elvonatkoztatni... 
De igaz is! Te pasi vagy! Neked (nektek) két dolog elengedhetetlen. Pina és csöcs! Hajj, nehéz lehet így az élet! (Hogy a többszörös veleszületett orgazmust már ne is említsem!) Mondanám, h áldott legyen az Úr, amiért nő lettem, de ateista vagyok! :DDD

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.20. 09:12:52

@Ape: damuzás, stohlozás... Látom a Velveten nem igen jártál régen, amikor még volt komment! :D

Чапаев 2011.09.20. 09:40:30

@Csibu78: " ... nyelni... egybe... emészteni... reggelig..."

Hmmm ...

Elvtársnő, fontos, hogy ne ragadtassa el, ugyanakkor ne is vállalja túl magát! Aggódunk az egészseggéért, a könnyűlovasságnál ez az a biztos alap, amire építeni kell! ;)
Na igen, és nyelni lehet apránként is, haladjunk kis, de biztos lépésekkel az org..., illetve a kommunizmusba vezető úton! :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.20. 09:57:21

@Чапаев: Elvtárs kimondhatatlanul örülök döntésének! Bebaszov elvtárst nem ismerem személyesen, de elismerő szavai büszkeséggel töltenek el. 
Köszönöm, h szűkseggét érezte tudatni ezt velem előre, mert az ilyesmi váratlanul igen kellemetlen lehet! Anális inkább, mert ilyen oktatásban még nem volt részem, és vannak is ezzel kapcsolatban aggályaim. De bízom önben, h ha a szűksegg úgy hozza, a terepen majd eloszlatja félelmeimet.

Nagyon figyelmes elvtárs, h nyilvánosan nem ostoroz, azt én sem szeretném! Természetesen ahogy én is utaltam rá korábban van még hova fejlődnöm... De biztosíthatom ha a helyzet azt kívánja, a lábaim biztosak, ha kell tartanak...kitartóan, akár fél lábon is!

Ne aggódjon elvtárs remek egészségnek örvendek (a nyeléssel sincs semmi problémám)! :)

Чапаев 2011.09.20. 10:43:39

@Csibu78: Elvtársnő, tudnia kell - ahogy erre már Markszengelsz elvtárs is rávilágított - a szűksegg nagy úr! Az aggályaival természetesen egyetértek, a lenini fokozatosság elvének betartása mindenképp kívánatos, de mivel a kommunizmusba számtalan út vihet, ezen a téren sem tehetünk kivételt, különösen akkor nem, ha a szűz területek feltérképezését a népgazdaság érdeke is megkívánja!
A korábbi levelében említett PINA, (Pétervári Internacionalista Női Alakulat) illetve a CSÖCS (Csecsen Önkéntes Csoport) túlzott befolyásával kapcsolatos észrevételeit természetesen kivizsgáljuk, ennek eredményéről értesítjük!

Üdvözlettel

V.I. Csapajev

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.20. 14:00:12

Kedves elvtárs, maradok hű és szorgos tanítványa... Az ember holtáig tanul!

JOKKA21 2011.09.20. 16:19:54

@Csibu78: Mert az jobb név, mint a Csibu.:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2011.09.20. 21:37:44

@JOKKA21: És milyen igazad van! A való életben ez a becenevem! :))

kirby a parancsnok 2011.09.20. 23:15:26

Hát babám, ezért találták ki olyan keményre anno a házasság intézményét, mert úgy nem lenne még ilyen sem az arány:
valasinfo.hu/valas/valasok-szama-magyarorszagon-egy-kis-valas-statisztika

Szóval nem véletlenül mondják egy-egy dögös milf-re, vagy modellre, hogy "őt is unja valaki", mert a problémák óhatatlanul előjönnek és vagy megszokod őket, vagy marad a viszollátásra

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2011.09.21. 10:17:07

Én szépen elővezettem volna, hogy ezt hallottam, és ha így van, akkor a továbbiaknak nincs értelme.

Minek tartottad magadban? Fordított esetben elvárnád, hogy a másik mondja ki amit szeretne.

Ahogy lefestetted, nem egy jó természetű, szerethető emberről van szó. Nem lehet, hogy nálad is "ez van" és inkább "megjavítanád" mint lecserélnéd? Ugyanis olcsóbbnak tűnik rendbehozni, még akkor is ha nem vagytok összevalók, másikat keresni idő és érzelemigényes.

Egyszóval a kényelem megvan ám mindkét oldalon.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.09.21. 11:00:07

@kirby a parancsnok: "Szóval nem véletlenül mondják egy-egy dögös milf-re, vagy modellre, hogy "őt is unja valaki", mert a problémák óhatatlanul előjönnek és vagy megszokod őket, vagy marad a viszollátásra"

Én inkább ott látom a porbléma gyökerét, hogy a liberális-demokratikus társadalmakban egyre kevésbé fontos a család. A filmek is az sugallják, hogy a munkában legyél sikeres és legyél önálló. Pedig az embernek egy stabil közösség tagjaként kellene részt venni a közösség életében. Erre vagyunk "kitalálva". És mivel mindannyian egyéniségek vagyunk, egyre nehezebben viseljük el a másik egyéniségét.
süti beállítások módosítása