Örökbefogadásról hallani se akar

2023. február 10. 07:30 - csajokespasik

       

               Ez a pasi sok mindennel egyet tud érteni, amíg nem ütközik a kényelmével. A párja nem tud neki szülni, és most úgy érzi, csak addig kell majd a fickónak, míg nem akad a horgára más. Levélírónk úgy látja, valóban nem vesztene ezzel az emberrel sokat, és csak néhány szép emlék tartja még vissza a szakítástól.        

 
       

                Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok,
Egyelőre nem tudom, hogyan lendülhetne ezen túl a kapcsolatunk.
Nekem nem lehet gyerekem, a párom tudja is, de gondolkodom az örökbefogadáson, amiről viszont neki nincs jó véleménye, mert azt mondja, ki tudja, milyen embertől származik az a gyerek. Mert a származási infók általában titkosak, vagy ha csak úgy névtelenül leadták, akkor nincsenek is. Attól fél, hogy valami drogos, vagy beteg, vagy bűnözőhajlamú valakié, és a tulajdonságai egyszer majd előtörnek belőle. Ha családból emelték ki, annak is megvan a problémás oka, az árvaháziak meg traumásak. Csak a rossz szélsőségeit látja ennek, nem fogja fel, hogy jó példák is léteznek. Szerintem nagy része a gyerek számára biztosított környezeten és a szeretettel teli nevelésen múlik.        

       

               Az ebből fakadó vita miatt már azon is gondolkozik, hogy elhagy. De ha tényleg szerettek valakit, nem hazudnátok neki, hogy nem baj, hogy nem lehet gyereked, egy darabig jó leszel, amíg nincs más. Most azt mondja, ha úgy alakulna, az én érdekemben engedne el...csak ennek nem sok értelme van.
Szereti, ha minden az ő elvárásai szerint alakul. Az ő anyja mindent megtett érte, kicsit el is kényeztette és sokáig ugyanezt tőlem is elvárta. Sokáig én hordtam kocsival, és amikor még nem éltünk együtt, képes volt felhívni éjjel háromkor valami lényegtelenséggel, ami simán ráért volna reggelig.
Minden házimunkát én végzek, ha valami elromlik, ránéz, majd azt mondja, hívjak én rá embert. Ha szóvá teszem, hogy egy férfi általában valahogy megkísérelné a megjavítást, megsértődik. Ha valamire én mondok nemet, azt megfontolja. Nekünk most átmenetileg spórolnunk kell, amiben ő partner is, amennyiben nem gátolja a kényelmét.
Igen, valóban nem vesztenék vele sokat, ha így nézzük, de voltak azért régebben szebb időszakaink is.          

 

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4718045798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Olasz Bazsa 2023.02.10. 09:42:53

"Nekünk most átmenetileg spórolnunk kell,"
Meg is érkeztünk. Belegondoltál már, hogy egy gyerek nagykorúvá nevelése mai árfolyamon több mint húsz millába fáj?
Persze itt a neten mindenki Senior Manager meg CEO meg ilyenek, de ha nektek spórolni kell, mért is akarsz egy gyereket a spúr életetekbe be impulzus -vásárolni?

Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.02.10. 12:03:07

úgy tűnik, már van egy gyereked. Az örökbefogadással kétgyerekes egyedülálló anya lennél.

Lorrh 2023.02.10. 13:45:46

Azért neked fogalmad sincs mivel jár egy örökbefogadás. Linkeljek neked horror sztorikat?
Ez egyértelmű vízválasztó köztetek. nincs is miről beszélni, lépj le.

VOGAben 2023.02.11. 02:34:08

A feladat adott. Olyan komát kell kifogni, akinek már van gyereke és már nem szeretne többet. Nincs ártalmasabb sárkány egy olyan anyósnál, mint akinek lekötöd az egyszem fiát emígyen. Hegyekben állnak az elvált faszik... Ismerkedésért el kell hagyni a komfortzónát a gányba. Mutatós csajoknak könnyebben megy ez nyilván. Ők tudják jól, hogy kikkel lehet ingyen bulizni-bebaszni, kikhez csapódhatnak haveri szinten a potens toszóurak stb. Élnek, mint egy "faszlöketű, telibeszart, kányafészek." Fel kell ölteni az izgalmas őrült ribi mimikrít és rácuppanni a next baromra! Ennyi. Ja, van egy "B" terv is: Csatlakozni kell egy közösséghez, természetesen titkolva a meddő mivoltot. Ez melósabb lesz, de egy 2-3 fiút felnevelő bigott családban el fog menni ez a kis baki. A megbocsájtás ugyebár... A "C"tervet nem javaslom. Vegyülnek nélkülünk is... A Soros terv pedig még a zászlajára is tűzne, ami a fehér faj kiírtására alkalmas ... sicc! Jajj, megint elgurult a Maripenem!

]{udarauszkasz 2023.02.11. 12:33:19

Ezt akar az en felesegem is irhatta volna.
Szorol-szora, beturol-beture igaz, sot, azon is gondolkoztam mar, hogy nem-e tenyleg o irt be ide.
Mindenesetre latni, hogy azert legalabb a kommentelok esznel vannak.

Sadist 2023.02.11. 14:19:35

Egy férfi számára a világ legnagyobb sértése azt mondani, hogy nem tőle akarsz gyereket. Gyakorlatilag ezzel azt mondod, nem méltó arra, amire az ősei több millió évre visszamenőleg egészen az egysejtűekig, nevezetesen hogy továbbörökítse a DNS-ét.
Sajnálatos, hogy nem lehet saját gyereked, de ilyen esetben a béranyaság a megoldás, nem az, hogy ha neked nem lehet saját gyereked, akkor ne legyen neki se.

fkv.119 2023.02.13. 17:59:23

Teljesen érthető hogy nem akar az ember az otthonába Kalányos Nintendókat, kakukktojásnak.
süti beállítások módosítása