Meddő? Nem, …spirálja van

2012. február 07. 07:30 - csajokespasik

„Átvágott. Elgondolkodtam rajta, akarok-e én még bármit is ettől a nőtől. Eszembe jutott, hogy lecseréltetem a zárat” – miután a feleség közli a férjével, hogy nem lehet gyereke, a hölgy gyanúsan gyorsan túlteszi magát a történteken, és lazán készül egyik házibuliról a másikra. A férj egy kis nyomozásba kezd, és bicskanyitogató aljasság kerül a napvilágra. Most megtudhatod, hogy egy őszinte nőgyógyász a legszebb nászajándék.

 

Sziasztok! Egy történetet szeretnék elmesélni. Olvastam már arról, hogy a pasi nem akar gyereket, olvastam arról, hogy a nő nem akar. De arról még nem olvastam, hogy a pasi akar, a nő meg hazudik. Ha nem velem történik, el se hiszem, hogy emberi lény képes ilyesmire. 28 évesen ismertem meg a lányt, akit később feleségül vettem. Ő akkor 27 volt, a házasságkötéskor 30. A kapcsolatunk jól indult és szépen alakult. Közös álmaink és céljaink voltak. Ő vidékről jött a fővárosba, a munkánk révén ismerkedtünk meg, de nem egy helyen dolgoztunk. Találkozgatni kezdtünk. Beleszerettem. Hogy ő is szeretett-e engem, ma már nem merném állítani, de akkor azt hittem, igen.

Egy év elteltével hozzám költözött. Tervezgettük a jövőt. Minden rendben is volt, amíg az esküvő utáni évben szóba nem hoztam a gyerek-kérdést. Előtte is beszéltünk róla, de semmi konkrétum, csak hogy majd mindketten akarunk egyszer. Szóval nem volt lelkes. Azt mondta, ő még várna. Jól van, várjunk, ráérünk, élvezzük az életet. De azért mindketten elmentünk dokihoz, mert nem árt egy kis készülés, tájékozódás. Az én eredményeimre várni kellett, de az övéi azonnal megvoltak. Közölte velem, hogy nem lehet gyereke. Nem gyanakodtam, nem faggattam, nem kértem papírt róla, együtt sírtunk. Az első sokk után kértem, menjen el másik orvoshoz. El is ment, az eredmény ugyanez volt. Arra kértem, mondja el, mi a baj, hátha van valamilyen kezelés, ami segíthet. Azt felelte, nem akar többé beszélni róla. Bevallom, hogy ezt már furcsállottam, de azt hittem, kell neki egy kis idő, hogy feldolgozza. Két nap múlva már semmiféle szomorúságot vagy aggodalmat nem láttam rajta. Nem értettem, hogy képes a hétvégi házibulira vásárolgatni a barátnőkkel, amikor egy közös álmunk tört darabokra. Eldöntöttem, hogy a végére járok az ügynek. Megszereztem az orvosa telefonszámát. Megkértem a húgomat, telefonáljon neki a feleségem nevében, szüksége van a leleteire az elmúlt két évből, mert egy másik orvoshoz megy, készítsék ki a papírokat, és én, a férje, majd érte megyek. Úgy is volt. Hazafelé elfogott a kétség, hogy helyesen teszem-e, amit teszek, de segítő szándékkal kértem ki a leleteket, nem ártóval, úgyhogy megnyugtattam magam. Otthon aztán kibontottam a mappát. Csak néhány papír volt benne, többre számítottam. Ja, és teljesen normális, egészséges leletek voltak. A legutóbbi egészen pontosan hat hónappal azelőttről, hogy a feleségem állítólag ott járt. Egy spirált helyeztek fel neki. Nem vagyok szakértő, de így már leesett, miért nem lehet gyereke. Mert nem akarja. Átvágott. Elgondolkodtam rajta, akarok-e én még bármit is ettől a nőtől. Eszembe jutott, hogy lecseréltetem a zárat, aztán amikor hazajön, majd meglepődve közlöm vele az ajtó túloldaláról, hogy pedig én szeretném, hogy bejöjjön, de kulcsot azt nem kap. Amúgy ő is akar gyereket, de milyen meglepő, a spirál miatt nem lehet... Az is eszembe jutott, hogy kiteszem a cuccait az utcára, és úgy cseréltetem le a zárat. Vagy postára adom mindenét a szülei címére. De végül egyiket sem tettem meg. Amikor hazajött a munkából, elé tettem a papírokat, és megkérdeztem, miért csinálta. Arra számítottam, ad valami magyarázatot, de nem így történt. Rám támadt, hogy merészeltem ezt. Hátba támadtam. Megaláztam. Már nem bízik bennem ezek után. El akar válni. Elköltözik. Én meg ültem és hallgattam. Amikor befejezte a nagy monológot, csak annyit mondtam, hogy a hétvégéig maradhat, a nappaliban alhat, aztán vigye el a cuccait, és szívesen elválok. Meghökkent, játszotta a sértődöttet. A cuccai nagy részét elvitte, a többit kidobtam, és megtörtént a zárcsere.

Ennek már lassan öt éve. Nem mondhatom, hogy tanultam az esetből, mert szerintem ebből nincs mit tanulni. Vannak olyan emberek, akiknek nem nőtt ki a gerincük. Szép hepiend lenne, ha azt írhatnám, azóta megtaláltam az igazit és van egy gyönyörű gyerekünk, most várjuk a másodikat. Ehelyett sodródok kapcsolatból kapcsolatba, ágyból ágyba, és örülök a haverok gyerekeinek. Családosdiból nekem ennyi jut. Lehet, hogy a múlt heti poszt is erről szólt: a főnök megégette magát, azóta nem kell neki a kényelmi állandó, de szívesen gyerekezik másoknál. Én is szívesen viszem haver gyerekeit ide-oda, ha apa nem ér rá. Egy nő már átvert, és jó messzire jutott vele. Több nem fog. Üdv!

 
1198 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr484074268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

antisystem 2012.02.07. 21:15:59

@fumerin: "Nézd, bármi volt az indok, ok, akármi, az én szememben az ilyen nőszerű lény egy riherongy. Nem több, csak ennyi."
oszt miért is?

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 21:16:38

@mütyür:
Igazából nem a te szerencséden múlik, így még van remény :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 21:17:20

@kiraaaaa: Már ki? Most asszem nem olvastad, mire írtam azt. :))

fumerin 2012.02.07. 21:17:29

@antisystem: Mert ez a véleményem. :)

mütyür 2012.02.07. 21:17:32

@antisystem: még egyszer mondom, értelmes kapcsolatban ezeket a dolgokat meg kell tudni beszélni. ha a csaj úgy érezte, nem lehet, akkor neki kellett volna ebből kilépnie, nem még neki játszania a hisztispicsát.

_Ω_ 2012.02.07. 21:17:45

@antisystem: Nem bízott a _kiben_ is? A férjében. Ha így lett volna, már ezért érdemes lett volna elválniuk.

antisystem 2012.02.07. 21:17:45

@Picicsibe a szexistennő: én nem tudom, meg a postból sem derül ki egyértelműen... bár:
"Egy spirált helyeztek fel neki. Nem vagyok szakértő, de így már leesett, miért nem lehet gyereke. Mert nem akarja." - látod? Ez jelenidő... (bár ez csak következtetés)

mütyür 2012.02.07. 21:18:25

@Boris the Bullet dodger: :D köszi:))

no jóéjt mindenkinek:)

antisystem 2012.02.07. 21:18:39

@_Ω_: Igen, ebben van logika. Tehát azt mondhatjuk, hogy a nő abban hibázott, hogy talán inkább el kellett volna válnia.

antisystem 2012.02.07. 21:20:47

@mütyür: Hát, ahogy elnézem a postot, a "hisztispicsát" akkor játszotta, miután férjuram a húgával karöltve bűncselekményt követtek el a kárára... mondjuk akkor se hisztizni kellett volna, hanem simán a yardra menni és feljelenteni őket, ez igaz, ennek meg ez a megoldása.

kiraaaaa 2012.02.07. 21:21:31

@kiraaaaa: a meddőség megállapításban tévedhetnek a dokik.

Αphelion 2012.02.07. 21:22:22

@Picicsibe a szexistennő: Hat en csak egyszer lattam, meg anno amikor kijott, szoval csak halvany emlekeim vannak rola, de arra hatarozottan emlekszem h nagy csalodas volt, nem ezt vartam. Nekem valahogy nagyon mesterkeltnek tunt. Pl. egy jelenet amire emlekszem h leesik a kulcs a vizbe, a szereplo (a csaj asszem, vagy lehet h a fiu) meg hosszu ideig csak bamulja, mire eszebe jut h le kene hajolni erte es felvenni. Igazi veszhelyzetben ilyenkor azonnal hajolna a kulcsert barki ... A zenekaros dologrol olvastam korabban, szoval az nekem nem volt uj a filmbol, igazabol nem is nagyon remlik h a filmben ez hogy lett bemutatva, de asszem errol is azt gondoltam h lehetett volna sokkal jobban. Szoval alapvetoen nekem az volt a velemenyem rola h messze nem hozta ki a temabol azt amit lehetett, es illett volna.

antisystem 2012.02.07. 21:23:07

@kiraaaaa: Mi az hogy, az egyik ismerősömet addig tömték adnexitis miatt gyulladásgátlókkal, míg 14 hetes lett az "adnexitis"... előtte évtizedig meddőnek hitték...

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 21:24:45

Keresek egy nőt házasság céljából, akiben egyáltalán nem bízom és akivel egyelőre nem szándékozom gyereket vállalni. A jelentkezéseket "eunuch" jeligére várom, cím a szerkesztőségben.

@mütyür:
Jó éjt :)

pretty kitty 2012.02.07. 21:25:11

@kiraaaaa: Dijagnozisz: izleszficam :PPPPP

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 21:25:22

@antisystem: Nem. Már mindenbe a te véleményed látod. :)

A faszi úgy tudja a nő meddő. Jön a felismerés, nem az. Spirált tetetett fel.

Ez nem jelenti azt, h minden este beleengedte a gecijét, hátha az asszony akarata ellenére terhes lesz!

Már túlliheged az egészet. Sajnálom, nincs igazad.

Mert a tény, az tény marad. A nő zt hazudta, h meddő! Soha a büdöskurvageci életbe nem lehet gyereke. :DDD

Teccik érteni a lényeget? He? Hümm? ;))

(Minden más csak a mi elménk szüleménye!)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 21:26:29

@kiraaaaa: Igen. Ezért akart a faszi más orvoshoz is elmenni. :)

Hurri Kán 2012.02.07. 21:27:24

Férjuram legalább a hugit megdugta?

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 21:28:28

@gyvy:
Nem, ő azt hazudta magáról hogy travi.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 21:29:35

@Aphelion: nekem nem így, de elhiszem, h neked így! :)

antisystem 2012.02.07. 21:31:41

"A faszi úgy tudja a nő meddő." - hogyne, ha jól veszem le, olyan 1-2 hétig "tudta úgy"

"Jön a felismerés, nem az. Spirált tetetett fel." - igen, fél évvel azelőtt.

"Mert a tény, az tény marad. A nő zt hazudta, h meddő!" - igen, fél év múltán... a spirálhoz képest...

Nu, ezek a tények, ezt tudjuk.

Nem tudjuk, hogy ha egyelőre nem is akartak gyereket (legalábbis a nő nem) hogy kerültek orvoshoz ezügyben... pl. Nem tudjuk, hogy a férj mit gondolt a védekezésről... pl.

Azt viszont megintcsak tudjuk, hogy a postert ez olyan mélyen érintette, hogy bűncselekménybe mászott bele és bujtott fel mást miatta, és 5 éve képtelen elengedni... ezt megint tudjuk a postból.

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 21:31:59

@Boris the Bullet dodger:
Ja, és sosem derült ki az igazság, mert a női mosdóban nincs piszoár.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 21:35:12

@antisystem: Nabazdmeg, és most ott vagyunk, ahol az első kommentedkor. :D

Nem baj, ha nem írom le újra, amit akkor? Talán még emlékszel! ;))

Hurri Kán 2012.02.07. 21:35:30

@Boris the Bullet dodger:
Ha használ spirált, nem lehet baj.

kiraaaaa 2012.02.07. 21:35:31

Csibének-meg Kislányocskának:ha már hajó és jeges víz: Gönter Grass: Ráklépésben című regénye jobb,mint a halivudús film.

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 21:39:20

@gyvy:
Ez így is van. Hülyén nézne ki ha nem használna.

Nem tudom, az volt már hogy itt bűncselekmény tényállása forog fenn?

antisystem 2012.02.07. 21:40:49

@Picicsibe a szexistennő: hogyne, ugyanannak a postnak a tényeit írtam le, csak mintegy emlékeztetőként:)

_Ω_ 2012.02.07. 21:41:47

@antisystem: Pontosan miről is akarod meggyőzni Csibét?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 21:47:06

@_Ω_: Már ő se tudja! De én még emlékszem. Hogy a faszi bűncselekményt követett el...

Közben a nőt meg már fel is mentette a tette alól!

@antisystem: Igaz? ;)

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 21:49:13

@Picicsibe a szexistennő:
Képzeld, a posztoló is. Tök durva ez a nap :)

Αphelion 2012.02.07. 21:51:32

@Picicsibe a szexistennő: "Hogy a faszi bűncselekményt követett el...

Közben a nőt meg már fel is mentette a tette alól!"

Aah, ilyennel nem erdemes vitaba bocsatkozni. Ahogy Father is mondta, a no az aki bunos, a ferfi max naiv.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 21:51:45

@Boris the Bullet dodger: Már hogy emlékszik? Vagy mi?

(jaj, de utálom mikor nem értek egy poént. poéngyilkos vagyok, brühühű)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 21:53:04

@Aphelion: Ja. Faszom. De ilyenkor végigkísér a győzelem! :D

_Ω_ 2012.02.07. 21:53:24

@Picicsibe a szexistennő: Ebben mondjuk igaza is van. Ez tipikusan az az eset, amikor a törvény szerint a tette elfogadhatatlan, morálisan viszont nagyon is érthető és elfogadható.
A nő hazudott, megvezette, rabolta az idejét. Ezek egyike sem büntethető, de belül az ember érzi róluk, hogy helytelen dolgok.

antisystem 2012.02.07. 21:54:51

@_Ω_: Hogy a világ szines, nem fekete-fehér:))) - mondjuk...

A másik, hogy erről a postról nekem az ugrott be, hogy néha szoktam ilyen abortuszos fórumokba irogatni... és hát lássuk be, az abortusz az egy ultima ratio, egy szomorú történet, valahol mindig egy kudarc...
Viszont mintegy a feszkó oldásaként időről időre feltűnnek ilyen magukat alfának képzelő omegák, gyilkosozva mindenkit aki él és mozog, hogy valami "szemét riherongy" ki merte kukázni az Ő NAGY SZENT VÉRÉT...
Na, ehhez képest a poster szemmel láthatóan jól járt... legalábbis azt hiszi... (de mi tudjuk, hogy IUD-t szült, VAGY ABORTUSZON ÁTESETT nőnek tesznek fel - már szabályosan)

Innentől a leginkább valószinüsíthető koreográfia SZVSZ(!) úgy fest, hogy posterünk akarata ellenére mégis anyává tette a hölgyet, aki meg a megkérdezése nélkül elvetette, és felrakatott egy IUD-t - mondjuk. Amit egyébként lehet, hogy jól tett a hölgy, mert ahogy poster reagált az IUD-re, egy abortuszra... hááát... az lehet, hogy a bűnügyi hírekbe került volna...
(persze fantázia műve, gyenge pont, hogy a doki is járhatott el szabálytalanul, illetve a nőnek korábban is lehetett az életében abortusza)

Másik racionális koreográfia, hogy a nőnek volt közben egy párhuzamos viszonya...

ÜdV

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 21:54:52

@Picicsibe a szexistennő:
Nem, hát ő is, másodmagával bűncselekmény elkövetésében vett részt előre megfontolt szándékkal. Te nem olvastad a posztot, neharagudjálmármeg? :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 21:55:32

@_Ω_: A tényen nem változtat, h a nő is tudta ki a hunyó. Nem is tett feljelentést.

Am se hiszem, h dorgálásnál a faszi többet kapott volna.

A nő viszont egy féreg.

antisystem 2012.02.07. 21:56:34

@Picicsibe a szexistennő: Nem, a nő továbbra is hazudott - ez az ő bűne.

Αphelion 2012.02.07. 22:01:31

@_Ω_: "A nő hazudott, megvezette, rabolta az idejét. Ezek egyike sem büntethető"

Hmm, nem ertek a jog reszleteihez, de igy teljesen naivan en azt mondanam h amit a no csinalt az kimeriti a "csalas" kategoriajat. Ha egy valoper soran ez elokerul akkor legalabbis biztos nem vet jo fenyt ra...

jabba2 2012.02.07. 22:03:29

@mütyür: mert talált egy bocs,de madarat aki eltartotta!

_Ω_ 2012.02.07. 22:04:19

@antisystem: Csibe eleve színes, úgyhogy pont erről nem kell meggyőzni őt.

Viszont köszönöm, hogy ezt így leírtad nekem, érdekes és elgondolkodtató volt. Persze csak spekuláció ez is, de akkor is hozzájárult ahhoz, hogy mik lehettek a háttérben, amire esetleg nem is gondoltam volna.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.02.07. 22:08:13

@kiraaaaa:
örökbe adta
elvették tőle
meghaltak
satöbbi - mennyit mondjak még?

Átpörgettem a mai napot és rájöttem, hoyg Jokkával nem az a baj, hogy beakadt a tű, hanem az, hogy közben szinte mérhetetlenül rosszindulatú

@Father Justice:
Ó, Atyám, örültél az ötletemnek :) - a napom fénypontja vagy ezzel!
:)

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 22:10:23

@Zsit (nyau és rémizé):
Jokka egyértelműen provokál. És jól nyomja, mert a többség folyton ráharap.

Princesa-Romy 2012.02.07. 22:12:57

Ez tényleg ritka, mint a fehér holló, hogy egy 30-as évei elején járó férfi szeretne gyereket (a nő meg nem)...

A gyerek-témától függetlenül: döbbenetes, hogy egy házasságban / élettársi kapcsolatban valaki ennyire nem őszinte a másik félhez. Miért nem lehetett ezt megbeszélni? (Költői kérdés, most már mindegy.)

_Ω_ 2012.02.07. 22:15:53

@Princesa-Romy: Csak azzal együtt fehér hollós a helyzet, hogy a nő épp nem szeretne gyereket _és_ a pasi igen? Vagy szerinted már az is fehér hollós lehet, hogy egy pasi a 30-as évei elején szeretne, eltekintve attól, hogy a párja épp igen vagy nem?

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.02.07. 22:16:52

@antisystem:
nem menti a faszit és ez nem is volt itt téma
MIÉRT hazudott a nő? A felesége volt, basszus. Titokban így védekezik és hazudik egy orbitálisat?
Baszkurálhatjuk a férjet, persze, biztos lelkileg terrorizálta a nőt, és annyira, hogy elválni sem mert, meg titkolózni kényszerült. Igen, ez is lehet.
Meg az is, hogy orbitális fake a poszt.
De karakterjátéknak remek.

Sajátos szűrőid vannak, és (igaz felületesen olvastam) egyáltalán nem láttam, hogy bármi módon firtatnád a nő indítékait. Miért nem teszed? A férj cselekedete a poszt szerint okozat. Orvosként _csak_ a tünetet kezelnéd és nem a kiváltó okot szüntetnéd meg?

cyd 2012.02.07. 22:17:26

@antisystem: "(de mi tudjuk, hogy IUD-t szült, VAGY ABORTUSZON ÁTESETT nőnek tesznek fel - már szabályosan)"
Egy harmadik opciót kihagytál, de sebaj

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.02.07. 22:19:26

@Boris the Bullet dodger:
ehhh ... uncsi
Ehhez is kell ész:) sokan itt klasszisokkal jobban csinálják.

Princesa-Romy 2012.02.07. 22:22:51

@jadu: "anya, apa. Tegnapelőtt reggel a buszon megláttam, és mivel tökös gyerek vagyok, 10 perc szemezgetés után leszólítottam, pedig kb nagyon fájt a feje, látszott rajta, de tudtam, h nem kokós, ez már igaz emberismeret. Este összeházasodtunk :)"

Erre nekem copyrightom van. :)

cyd 2012.02.07. 22:23:35

@Princesa-Romy: Inkább azt mondd, hogy szobroztál-e ott azóta?

_Ω_ 2012.02.07. 22:25:51

@Princesa-Romy: Azt hiszem, rájöttem, miért van egyre több ősz hajszálam. Így lesznek a fehér hollók.

pretty kitty 2012.02.07. 22:26:13

www.facebook.com/photo.php?fbid=321119614591648&set=a.264235786946698.57934.263190510384559&type=1&theater

Hmmm ... hat en nem ieneket uzenek apukamnak. En aszt uzenem: Koconom h onalloszagla nevelt. Koconom h bizik bennem. Koconom h idoben felvilagoszitott. Koconom h tamogat engem esz dlukkol nekem. Koconom h annyi szok mindenle megtanitott. Koconom h mindenkinek eldicekcik h micoda klafa kiszlanyockaja van neki. Eeeeeeeeesz ... koconom a kalaconyi ajandekot, naonoluloknekiapuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! :DDDDDDDD

antisystem 2012.02.07. 22:30:34

@cyd: Mire gondolsz, mi a harmadik? (már a szabálytalant leszámítva)

Princesa-Romy 2012.02.07. 22:33:53

Úgy látszik, tényleg zöldfülű vagyok, minek a rövidítése a:

- MILF

- MPG ?

Jokka, szerinted hogy néz ki egy "hejjesspasee"? ;)

Princesa-Romy 2012.02.07. 22:34:55

@cyd: Ebben a hidegben? A mazochizmus nem tartozik a perverzióim közé.

Princesa-Romy 2012.02.07. 22:35:34

@_Ω_: Ha zavar, akkor fesd be. ;)

pretty kitty 2012.02.07. 22:35:38

@www.magyarcsajok.com: Hmmm ... hat nem tudom. 40 a minimum kolhatal h felkeluljon vki az oldalatoklaa?? Vad mijel nesz ki mindenki ien ....... ize ....... cogletesznek???

antisystem 2012.02.07. 22:36:29

@Zsit (nyau és rémizé): "egyáltalán nem láttam, hogy bármi módon firtatnád a nő indítékait. Miért nem teszed?" - pedig legutóbb is ezt firtattam... valyon MIÉRT hazudott a nő, amikor fél évvel azelőtt még kereken közölte, hogy ő MOST nem, és fel is rakatott ennek megfelelően egy IUD-ot???
Szerinted?

_Ω_ 2012.02.07. 22:36:33

@Princesa-Romy: Csatlakoznék @cyd: -hez, igazán mesélhetnél egy picit, van-e valami fejlemény! Ritka dolog, amikor lehetőség van beszélni olyannal, aki írt posztot is, illetve később is visszajár.

_Ω_ 2012.02.07. 22:37:27

@Princesa-Romy: Nem zavar. Tisztességben őszülök, büszkén viselem.

pretty kitty 2012.02.07. 22:38:14

@Princesa-Romy: MILF = madol ajd lajk tu fakk. MPG = minden paszi geci. Esz van meg edd ien isz h: MNK = minden no kulva. Jokka kedvenc mondasza. Hihihiiiii!!!!! :))))

cyd 2012.02.07. 22:42:23

@Princesa-Romy: Akkor nem is tetszett igazán.

Elemózsia 2012.02.07. 22:43:57

Sziasztok!

Brutál fáradt vagyok, most csak ennyit: Milyen jó fej emberek vannak! Áh, megyek is aludni, mert még felidegesitem itt magam.

Ja, és természetesen Jokka elemében lehet egy ilyen post után.
A mai nap Jokka-nap.

Jóccakát!

_Ω_ 2012.02.07. 22:49:10

@Elemózsia: Szia kedves Morzsi!
Pihend ki magad...
Jó éjt!

Princesa-Romy 2012.02.07. 22:52:15

@_Ω_: Nincs semmi fejlemény, nem is volt rá túl sok esély. De amennyi maradt, azt a magam részéről ki is használtam, hogy posztoltam ide. :)
I'm ready to turn the page.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 22:52:50

@Elemózsia: Jó éjt. Múltkor válaszoltam. Megkaptad?

Princesa-Romy 2012.02.07. 22:54:51

@cyd: És én sem neki. Különben bújná a netet, hátha talál valami nyomot, amin elindulhat. Ehhez még fagyoskodnia sem kellett volna. ;)

Princesa-Romy 2012.02.07. 22:59:54

@Kiszlanyocka: ez mind BSHT (=bullshit!) :D

A MILF-re azt tippeltem volna kb., hogy "middle-aged (women) living free. (Olyan középkorú nők, akik nem szeretnék egy férfi mellett sem elkötelezni magukat, csak hancúrozni.)

_Ω_ 2012.02.07. 23:02:51

@Princesa-Romy: Értem. Nos, igen, elég valószínűtlen volt, hogy az illető olvassa ezt a blogot.

Viszont kiragaszthattál volna egy cetlit abban a buszmegállóban, hogy aki emlékszik egy fejfájós lányra akinek X-edikén udvarolni próbált, várja meg a /és most ide jön egy óra:perc/-as buszt.
Különösebb veszélye nincs, mivel csak ő ismerne rád a tömegben, senki más.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.02.07. 23:05:30

@antisystem:
a MOST azt feltételezi, hogy MAJD igen, ennek értelmében IUD-val rendszerint egyáltalán _nem_ optimális védekezni, nem mellesleg ha házasságban élek, akkor minimum családtervezek, abba pedig beletartozik a fogamzásgátlás _közös_ megválasztása/megvitatása.
Ez itt nem történt meg.
Csak rohadt nagy sunnyogás és hazugság volt.

Az én értékrendem szerint ennek mentségéül alig szolgál valami. Most nem is jut eszembe semmi.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 23:05:53

@_Ω_: Jó éjt drága barátom! Válaszoltam egy rövidkét.

(kifolyik a szemem...)
:*

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.02.07. 23:08:57

ja, és IUD-t nem 1-2 évre tetet fel az ember lánya :)

_Ω_ 2012.02.07. 23:10:40

@Picicsibe a szexistennő: Mire a szemed visszafolyik és újra megszilárdul, lesz válasz is! A rövid, utólag hozzátoldott kérdésedre is! :)

Jó éjt, cupp!

antisystem 2012.02.07. 23:35:50

"ennek értelmében IUD-val rendszerint egyáltalán _nem_ optimális védekezni" - mert? SZVSZ optimálisabb a hormonálisnál...

"abba pedig beletartozik a fogamzásgátlás _közös_ megválasztása/megvitatása." - pontosan, ez szerintem is így van... Szerinted ez miért nem történt meg???

"ja, és IUD-t nem 1-2 évre tetet fel az ember lánya :)" - ja, elméletileg 5-8 évet kibír némely tipusa... de bármikor leszedhető...

Joe69 2012.02.08. 09:10:40

Elég durva sztori, és mivel már kitárgyaltátok, csak annyit: számpmra is ismert ez a dekoratív 30 körüli nőtípus, aki csak konkrét házassági ígérettel hajlandó dugni, viszont gyerek az ne legyen még, élvezzük az életet, költsél rám, mert "megérdemlem". És a 35 körüli pályája zenitjén járó juppiférj ebbe belemegy, mert neki is kényelmes így. Aztán ez lesz.

A vidékiség (értsd: messziről jött) azt jelentheti, hogy a csajszinak már mozgalmas előélete lehetett. Egyik ilyen ismerősömet már 20 éves kora óta folyamatosan férjhez akarták nyomnifalusi vállalkozó szülei mindenféle helyi gazdag bunkóhoz, akiket megvetett, volt egy csomó eljegyzése, amikből kiverekedte magát, kompenzálásképpen meg ezerrel kiskurváskodott - főleg oktatókkal - az egyetemi városban, ahol tanult. Közben valami abortuszügy is lehetett, mert állandóan nőgyógyászati panaszai voltak, meg fehér foltok (bár jó tanuló volt, de eü. okból évhalasztás) - ezt csak gyanítom, bár az is lehet, hogy csak hisztériás reakció volt a pasikra. Saját bevallása szerint megveti a pasikat, viszont imádja manipulálni őket. És természetesen ő férjhez akar menni, és természetesen megint menyasszony (természetesen vidéki vállalkozóé) a vidéki kisvárosban, ahol végzés után dolgozik...

KovA 2012.02.08. 10:10:06

Ritka kivétel az ilyesmi, hogy nő ne akarjon gyereket - és én legalábbis valami lelki törést sejtek mögötte.

Most te szenvedted el azt férfiként nőtől, amit egyébként nők szoktak férfiaktól : hiábavaló hitetéssel lopták az életidőd.

Úgy látom nagyjából túl vagy rajta - csak azzal tudlak bíztatni, hogy az ilyen ritka - sokkal több nő örülne megbízható társnak ki természetes küldetése betöltésében is társ - azért szerintem jó az esély, hogy efféle problémába többet ne botolj - és jó társra lelj - csak arra vigyázz most ne te legyél az aki csalódottságában "visszaadja" a hitegetést olyannak aki nem érdemli...

JOKKA21 2012.02.08. 12:25:26

@Princesa-Romy: Nem szeretnél velem dugni egy jót?

@Kiszlanyocka: Nem vagyok Jenő, sem bácsim, de igaza van a tagnak.

Princesa-Romy 2012.02.08. 21:23:27

@JOKKA21: Változtass nicket Mórickára.

Derien 2012.02.10. 13:44:00

FYI orvosi leleteket csak személyi felmutatásával adnak ki magának a páciensnek minden magánklinikán.

Anori 2012.02.10. 22:53:08

Érdekes történet, de nem hinném, hogy az egész női nemnek kellene bűnhődnie pár ilyen díszpéldány miatt.. Általánosítani nem szép dolog és csak magunkat csapjuk be ezzel. Hiszen van ez fordítva is, amikor a nő szeretne gyereket, csak épp nincs kinek szülnie..

Reactor 2022.05.29. 20:28:53

@Anori: Ha a női nem egy jelentős százalékára igaz egy megállapítás, akkor az általánosításnak helye van. Akármilyen kellemetlen dolog is. Jelen esetben egyelőre még az van a Gauss-harang alatt, hogy a nők akarnak elsősorban gyereket.
süti beállítások módosítása