Meddő? Nem, …spirálja van

2012. február 07. 07:30 - csajokespasik

„Átvágott. Elgondolkodtam rajta, akarok-e én még bármit is ettől a nőtől. Eszembe jutott, hogy lecseréltetem a zárat” – miután a feleség közli a férjével, hogy nem lehet gyereke, a hölgy gyanúsan gyorsan túlteszi magát a történteken, és lazán készül egyik házibuliról a másikra. A férj egy kis nyomozásba kezd, és bicskanyitogató aljasság kerül a napvilágra. Most megtudhatod, hogy egy őszinte nőgyógyász a legszebb nászajándék.

 

Sziasztok! Egy történetet szeretnék elmesélni. Olvastam már arról, hogy a pasi nem akar gyereket, olvastam arról, hogy a nő nem akar. De arról még nem olvastam, hogy a pasi akar, a nő meg hazudik. Ha nem velem történik, el se hiszem, hogy emberi lény képes ilyesmire. 28 évesen ismertem meg a lányt, akit később feleségül vettem. Ő akkor 27 volt, a házasságkötéskor 30. A kapcsolatunk jól indult és szépen alakult. Közös álmaink és céljaink voltak. Ő vidékről jött a fővárosba, a munkánk révén ismerkedtünk meg, de nem egy helyen dolgoztunk. Találkozgatni kezdtünk. Beleszerettem. Hogy ő is szeretett-e engem, ma már nem merném állítani, de akkor azt hittem, igen.

Egy év elteltével hozzám költözött. Tervezgettük a jövőt. Minden rendben is volt, amíg az esküvő utáni évben szóba nem hoztam a gyerek-kérdést. Előtte is beszéltünk róla, de semmi konkrétum, csak hogy majd mindketten akarunk egyszer. Szóval nem volt lelkes. Azt mondta, ő még várna. Jól van, várjunk, ráérünk, élvezzük az életet. De azért mindketten elmentünk dokihoz, mert nem árt egy kis készülés, tájékozódás. Az én eredményeimre várni kellett, de az övéi azonnal megvoltak. Közölte velem, hogy nem lehet gyereke. Nem gyanakodtam, nem faggattam, nem kértem papírt róla, együtt sírtunk. Az első sokk után kértem, menjen el másik orvoshoz. El is ment, az eredmény ugyanez volt. Arra kértem, mondja el, mi a baj, hátha van valamilyen kezelés, ami segíthet. Azt felelte, nem akar többé beszélni róla. Bevallom, hogy ezt már furcsállottam, de azt hittem, kell neki egy kis idő, hogy feldolgozza. Két nap múlva már semmiféle szomorúságot vagy aggodalmat nem láttam rajta. Nem értettem, hogy képes a hétvégi házibulira vásárolgatni a barátnőkkel, amikor egy közös álmunk tört darabokra. Eldöntöttem, hogy a végére járok az ügynek. Megszereztem az orvosa telefonszámát. Megkértem a húgomat, telefonáljon neki a feleségem nevében, szüksége van a leleteire az elmúlt két évből, mert egy másik orvoshoz megy, készítsék ki a papírokat, és én, a férje, majd érte megyek. Úgy is volt. Hazafelé elfogott a kétség, hogy helyesen teszem-e, amit teszek, de segítő szándékkal kértem ki a leleteket, nem ártóval, úgyhogy megnyugtattam magam. Otthon aztán kibontottam a mappát. Csak néhány papír volt benne, többre számítottam. Ja, és teljesen normális, egészséges leletek voltak. A legutóbbi egészen pontosan hat hónappal azelőttről, hogy a feleségem állítólag ott járt. Egy spirált helyeztek fel neki. Nem vagyok szakértő, de így már leesett, miért nem lehet gyereke. Mert nem akarja. Átvágott. Elgondolkodtam rajta, akarok-e én még bármit is ettől a nőtől. Eszembe jutott, hogy lecseréltetem a zárat, aztán amikor hazajön, majd meglepődve közlöm vele az ajtó túloldaláról, hogy pedig én szeretném, hogy bejöjjön, de kulcsot azt nem kap. Amúgy ő is akar gyereket, de milyen meglepő, a spirál miatt nem lehet... Az is eszembe jutott, hogy kiteszem a cuccait az utcára, és úgy cseréltetem le a zárat. Vagy postára adom mindenét a szülei címére. De végül egyiket sem tettem meg. Amikor hazajött a munkából, elé tettem a papírokat, és megkérdeztem, miért csinálta. Arra számítottam, ad valami magyarázatot, de nem így történt. Rám támadt, hogy merészeltem ezt. Hátba támadtam. Megaláztam. Már nem bízik bennem ezek után. El akar válni. Elköltözik. Én meg ültem és hallgattam. Amikor befejezte a nagy monológot, csak annyit mondtam, hogy a hétvégéig maradhat, a nappaliban alhat, aztán vigye el a cuccait, és szívesen elválok. Meghökkent, játszotta a sértődöttet. A cuccai nagy részét elvitte, a többit kidobtam, és megtörtént a zárcsere.

Ennek már lassan öt éve. Nem mondhatom, hogy tanultam az esetből, mert szerintem ebből nincs mit tanulni. Vannak olyan emberek, akiknek nem nőtt ki a gerincük. Szép hepiend lenne, ha azt írhatnám, azóta megtaláltam az igazit és van egy gyönyörű gyerekünk, most várjuk a másodikat. Ehelyett sodródok kapcsolatból kapcsolatba, ágyból ágyba, és örülök a haverok gyerekeinek. Családosdiból nekem ennyi jut. Lehet, hogy a múlt heti poszt is erről szólt: a főnök megégette magát, azóta nem kell neki a kényelmi állandó, de szívesen gyerekezik másoknál. Én is szívesen viszem haver gyerekeit ide-oda, ha apa nem ér rá. Egy nő már átvert, és jó messzire jutott vele. Több nem fog. Üdv!

 
1198 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr934074268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jadu 2012.02.07. 07:45:13

nem ertem miert nem volt oszinte? az iro vajon el tudta volna fogadni ha az asszony kozli, h meg nem akar gyereket s spiralt rakatott fel??

lol milyenek mar??? :D

nagy volt a wuv ha nem tudtak ezt normalisan megbeszelni...

fumerin 2012.02.07. 07:48:46

Poszter! Ez tényleg elég etikátlan megmozdulás volt, de a nő sem érdemelt jobbat.
Itt megen életbe lép a közhely, hogy kétféle nő létezik: aki mindent megtesz a gyerkőcért és aki mindent elkövet, hogy soha ne legyen.
Egyikkel sincs probléma, csak mindkét fajtához megfelelő társ kell.

jadu 2012.02.07. 07:56:37

@fumerin: nem csak etikatlan volt hanem gerinctelen... jaaaj mar en se nem fogok kommunikalni a pasimmal... me' minek? foleg ha o se velem... :/

pretty kitty 2012.02.07. 08:01:15

@Ibrahim a tevehajcsár: Igen ... de jaz elszo hely az igazi, alla hajcal ;)))

fumerin 2012.02.07. 08:04:24

@jadu: Nem tudom, szerintem beszéltek erről sokat. Még orvoshoz is elmentek. A férfi vizsgálata nem egy álomkirándulás, poszter bevállalta.
A nő volt gerinctelen, mert hiába beszéltek róla dezinformálta a férjét. Ráadásul olyan kérdésben, ami nem vicces, max. annak, aki egy agyatlan kurva.
Ezzel nem játszik egy normális nő, mármint, hogy meddő. Kibaszott szar feldolgozni ezt alap esetben.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 08:04:38

Na sikeresen elveszett a kommentem. Szóval: a tegnapi posztból érdemes lenne az esti beszélgetést elolvasnod poszter. Röviden: attól, hogy egy kutya megharapott, nem kell az összes kutyát alattomos, hamis, sunyi dögnek nézni. Szóval még lehet párods, gyereked, nem maradtál le semmiről. Ami a lényeget illeti: mindig mondom, hogy egy kapcsolatban az őszinteség a legfontosabb. Amíg erről, azaz a párod őszinteségéről nem győződtél meg, addig nem érdemes továbblépni. Bizonyára lettek/lehettek volna jelek, ha komolyan elbeszélgettek arról, hogy kinek milyen rövid, közép és hosszú távú tervei vannak az életben, amelyek utaltak volna arra, hogy valami nincs rendben, a hölgynél, csak te erre nem figyeltél. A témával kapcsolatos beszélgetéseitek valószínűleg felületesek voltak. Vond le a tanulságot és lépj tovább.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 08:09:41

@Kiszlanyocka: Szija! Egyszer már voltam első hozzászóló még tavaly, nincs jelentősége.
:)

jadu 2012.02.07. 08:10:25

@fumerin: persze...a no is ugyan ugy hibas, sot...
ez egy szep peldaja annak amikor a ffi es no nem illenek ossze...

de akkor sem hiszem h az a legjobb ha azt mondom, h atvertel ezzel akkor csa.

fura mert ha szeretek vkit 1, nem verem at 2, kuzdok erte...

nem?

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 08:14:10

@jadu: Van egy kulcsmondat a posztban: a poszter így utólag már csak abban biztos, hogy ő szerette a csajt, abban nem, hogy a csaj is őt. Szóval lehet, hogy a poszter részéről túl nagy volt a szerelem, a csaj pedig csak ingyen rezsit és kényelmi állandót keresett (majd jön Father és kifejti, ennek ő a szakértője).
:)

dr. gernika 2012.02.07. 08:16:09

HÁt sajnálom, tényleg.
Az a baj, hogy a pasik általában végletekben élnek meg ilyen dolgokat, vagy lerázzák magukról azonnal, vagy mint te, életük végéig magukban hordozzák a csalódást, és többet nem engednek senkit sem igazán közel. És sajnos ártatlanokon verik le.
Érdemes lenne beszélned egy szakemberrel, mert nem biztos, hogy fel tudtad (fel akarod) ezt dolgozni, pedig lehetne neked is saját családod. A volt nejed tényleg MNK, de elég sok nő van, aki már alig várja, hogy gyereket szülhessen, a 30 feletti korosztálynál dúskálhatnál a lehetőségekben. Az egyedülálló MILF-eket meg sem említem.
Nem csak akkor nem tud átverni nő, ha egyáltalán nem adsz neki lehetőséget, hanem akkor sem, ha kifejlesztesz némi emberismeretet, és úgy ismerkedsz.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 08:18:37

@jadu: Voltak azért jelek a csaj részéről, mikor a gyerekről volt szó: "..ő még várna...". Talán itt volt az a kulcsszó, amit komolyan kellett volna venni, és továbbmenni ezen a vonalon, hogy hogyan is látja a lány a saját életét (nem agresszívan, hanem csak elbeszélgetni: esetleg kiderült volna, hogy tulajdonképpen egyáltalán nem akar gyereket, mert más elképzelései vannak, csak attól tartott, hogy dobja a poszter, ha ezt nyíltan kimondja, mert látta, hogy az nagyon szeretne már családot).

jadu 2012.02.07. 08:20:21

@Ibrahim a tevehajcsár: pont ez az! milyen K az ahol ez megtortenhet?

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 08:20:34

De basszus, ez a csaj hozzáment feleségül!!!!!!!

Poszter: Egy dolog nyugtasson, ha lett volna gyerek, az tuti nem tőled lett volna.

fumerin 2012.02.07. 08:21:41

@jadu: Hidd el, ez nem volt vicces, ezért a megmozdulásért alap, hogy kidobta a nőt.

jadu 2012.02.07. 08:24:17

@Ibrahim a tevehajcsár: ha tul nagy a love akkor nem tudom egy mondattal, h akkor huzz innen, elintezni...

de mindenkepp a csaj egy kis spiler volt...ha ezt igy megtette a ferjevel...

na ja egy bazi nagy egymasra hangolodos beszelgetes nem artott volna... nem mintha az mindenre megoldas lenne.

dr. gernika 2012.02.07. 08:26:17

@jadu: Nézd, bazinagy egymásrahangolódós beszélgetést csak lélekkel rendelkező emberek tudnak rendezni, márpedig a posztbeli nő ennek híján van.

pretty kitty 2012.02.07. 08:29:19

@Ibrahim a tevehajcsár: Oan hatalmasz jelentoszege tenyleg ninc, esz cak ien kisz jatekocka :))

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 08:29:23

@jadu: Nem tudom milyen. Azt tudom, hogy három év után azért már illene annyira ismerni egymást, hogy ennyire ne lehessen mellélőni a dolgoknak. Szóval kissé felszínesnek tűnik a kapcsolat. 3 év elegendő kell, hogy legyen egymás jó megismerésére, és ennyi ideig folyamatosan megjátszani valamit, úgy, hogy véletlenül se árulja el magát, nem lehetséges. Tehát szerintem változatlanul az van, hogy voltak, lehettek jelek, csak a poszter nem figyelt rájuk.

jadu 2012.02.07. 08:29:24

@fumerin: ja... semmikepp nem akarom azt a ribit felmenteni :)) megerdemelte...

azon vagyok kiakadva h ezek szerettek-e egymast... s ha en 1x hozzamegyek vkihez akkor az az en tarsam lesz akivel megosztanam az elkepzekeseimet minimum... a gyerek pedig ilyen tema...kozos.

az ilyen sztorik csak leertekelik a hazassagot a szememben...

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 08:30:00

@gernika: De 3 év alatt ki kell derülnie, hogy hiányzik belőle!

jadu 2012.02.07. 08:31:06

@gernika: na ja.. EQ nem art ha van :))

fumerin 2012.02.07. 08:31:32

Van erre egy kedves történetem.
Egy fiatal házaspár évekig járt orvostól-orvosig, kézen fogva. Már a lombik sem hozott eredményt. A nőnek ráírták a papírjaira: meddő, ráadásul Pécsen, ahol nem olyan rossz a nőgyógyászati klinika.
Nem törtek össze, örökbefogadást kezdeményeztek és 1 év várakozás után kezükben tarthatták kicsi fiukat. Nagyon boldogok voltak, és ebben az idillben valami megtörtént. A nő terhes lett. :) Egy év múlva, már vér szerinti kislányuk is született, meddőség ide vagy oda. Az orvosok álltak értetlenül. :)
Azóta még született egy kisfiuk is. Nagyon boldog család. :)

dr. gernika 2012.02.07. 08:32:29

@Ibrahim a tevehajcsár: Ezért mondtam poszternek, hogy következő kapcsolatkísérlete előtt fejlesszen emberismeretet.
A nők nagy színészek tudnak lenni, de azzal azért ki lehet szúrni.
Az is lehet, hogy pszichopata az exnej, azok minden bűntudat nélkül megjátszanak sajnálatot kiváltó élethelyzetet.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 08:32:43

@jadu: Nézd, azért messzemenő következtetést nem kell levonni ebbe az irányba! Ismerek én olyan nőt, aki állítólag (saját állítása szerint) azt mondta anno, hogy ő nem akar házasságot, mert csak rossz házasságokat lát közel/távol a családi és ismeretségi körében. Most immár sok-sok éve házasságban él, hűséges, és hozzá is hű a férje, és van gyerekük is.

2012.02.07. 08:32:45

@Ibrahim a tevehajcsár:
Szia!
Mielőtt el nem felejtem. Kérlek, nézd meg a mail címed (amivel ide regisztráltál). :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 08:34:32

@fumerin: Én is hallottam olyan sztoriról, ahol a nőnek azt mondta a nőgyógyásza, hogy soha nem lehet gyereke, mert olyan fejletlen a méhe: komplikációmentes, végigdolgozott terhesség után természetes úton szült egy egészséges, normális súlyú és méretű gyereket.

jadu 2012.02.07. 08:37:19

@Ibrahim a tevehajcsár: ez jo :) na majd meglatom h alakul az eletem... meg van egy kis idom :)))

de ahh meddoseggel jatszani... es mindent egy mondattal elintezni tobb ev utan: abszurd

fumerin 2012.02.07. 08:37:33

@Ibrahim a tevehajcsár: (csendben megsúgom rám is ezt mondták)
:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.07. 08:38:44

Fura, mert úgy tudom, hogy spirált csak szülés után szoktak felrakni, előtte nemigen javallott. A csaj meddővé teszi magát ezzel, de hát hajrá, az ő teste, úgy teszi tönkre ahogy akarja.

Madpapa 2012.02.07. 08:38:52

Ne nyafogj itt mint egy fürdős kurva! Légy már férfi még ha nehéz is. Öt év alatt fel tudtad volna már dolgozni ezt a nagy lelki traumát, ha akartad volna. De végülis most már van indokod arra, hogy miért vagy olyan szerencsétlen, mint amilyen.

Caddy 2012.02.07. 08:40:20

Ó mire fel ez az elkeseredettség!
Egy nő átvágott, és? Ja hogy a többi is átfog, óó hogyne, mert mindenki egyforma, na elmész te a jó büdös francba poszterkém!

Viszont eszembe jutott egy nóta szövege. "Ahogy egy születésnap a tortát átvágják, te úgy vágtál át"

Posztírónak még annyit, hogy az instantgyerek nem saját.

Szöszi 28 2012.02.07. 08:45:19

Kedves Poszter! Egy undorító aljas nő tetteit nem verheted le a többin. De gondolom ezt már sokszor hallottad, nem hiszem, hogy újat tudok mondani a témában. Nagy hatalom van a nő kezében a fogamzásgátlás terén, és hányinger, ha ezzel visszaél.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.07. 08:47:24

Egyik barátom nője elment abortuszra, aztán azt mondta, hogy elvetélt. Ki is lett dobva.

Hurri Kán 2012.02.07. 08:53:34

Nő részéről finoman szólva se nem volt szép húzás. Azt nem egészen mértem, miért nem tudták ezt a gyerek-kérdést normálisan letisztázni, de ennek már nincs jelentősége.

fumerin 2012.02.07. 08:55:49

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Az is egy vetélés: művi vetélés a neve.
Csak csúsztatott. :D

JOKKA21 2012.02.07. 08:55:53

Szemét kis kurva ez a csaj is, mint a többi.
Nem szabad nősülni!
Sok hülye picsa védjétek a csajt ma is!
Ilyen szarházi ribanc az összes nő, mint ez a ringyó.
Faszért nem lehet megmondani, ha nem akar gyereket?
Örülj neki posztoló, hogy nem csináltál gyereket ilyen kurvának, lehúzna gyerektartással és nem engedné, hogy lásd a gyereked.
Védjétek a ribancot, világ picsái egyesüljetek!

JOKKA21 2012.02.07. 08:57:40

Ez a kurva inkább valami arabbal jött volna össze.Nem szeretem, ha magyar faszival basznak ki ezek a kurvák, de azt sem, ha fajt gyaláznak.

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 09:04:22

Azt nem értem, ha már összeházasodtak, miért nem tudta a picsa elmondani őszintén, hogy nem akar gyereket, miért akarta inkább hazugságban leélni az életét.
Ha pedig egyáltalán nem akart, akkor talán a házasság előtt is lehetett volna erről beszélni.
Őszintén remélem, hogy egyszer majd szembe kell néznie a döntése következményeivel.

Poszter, te pedig, bár sajnálom ami történt, ne általánosíts. Nem minden nő baszott ki veled, csak az exfeleséged.

helio 2012.02.07. 09:10:04

posztoló, ha továbbiakban így nézel minden nőre, akkor továbbiakban is csak max ezt tudod kapni. undorító amit a feleséged csinált. viszont egy beszélgetést megért volna még, hogy mi az ami arra kényszerítette h neked hazudjon és mért tetetett fel spirált. nem azért h bármit megmentsetek, de jobb tudni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.07. 09:12:17

@fumerin:

Ő is csúsztatva lett :) Mondjuk én örültem, hogy szakítottak sosem bírtam azt a ribit.

@JOKKA21:

Azt homoki niggernek nevezik. :)

2012.02.07. 09:14:55

Ez nem volt szép húzás a nőtől.

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 09:14:57

@helio:
Miért lenne jobb tudni?
A helyzeten mit sem változtatna, ebből a poszternek nincs mit tanulnia.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 09:18:57

@jadu: Az illető csajt tulajdonképp "csőbehúzta" leendő (akkor még leendő) férje: elmentek nyaralni Las Vegasba, és "ha már ott voltak" becipelte egy Wedding Chapelbe és gyorsan, 10-15 perc alatt összeházasodtak. Aztán nászút gyanánt lemásztak a Grand Canyonba. Amikor hazajöttek, akkor meg szóltak a rokonságnak, szülőknek stb. hogy ők mostmár tkp. házasok.
:)

Szöszi 28 2012.02.07. 09:19:48

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Hát igen, erről beszélek. Az a nő aki visszaél ezzel, nem is érdemel gyereket, mert egy önző szar.

jadu 2012.02.07. 09:21:05

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: na ez még undorítóbb... vááá te jó ég, h mik vannak... asszem szar neveltetést kaptam, ha ezen ki tudok akadni, így 23 évesen :/ de ezért járok ide :D hogy eddzem magam :D

homoki nigger :D lájkolom

@helio: én is ezt hiányolom...

@Tetovált lány: basszus én néha elfelejtem bevenni, és a szívgörcs kerülget sokszor... visszaélni ezzel valóban hányinger és aljasság.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 09:21:44

@Boris the Bullet dodger: Ami késik, nem múlik! Most már szabad préda a srác, jöhetnek a többiek is, akik még szeretnének vele kib...ni.
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 09:24:05

@"Zsu": Ezt most kicsit elnapoltam, mert nem jön be a gmail valami oknál fogva. Mindjárt megyek "önagyonülésezni", aztán hátha azalatt megjavul.

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 09:24:55

@Ibrahim a tevehajcsár:
Felvette a sündisznóállást, nem lesz olyan egyszerű az. A gond, hogy így élnie sem lesz könnyű :)

2012.02.07. 09:25:11

Mondjuk ettől még lehet valóban meddő a csaj...Nem védem, mert aljas dolog volt, jó megérzései voltak a poszternak. Tényleg gyanús, hogy a nagy bánatból 2 nap múlva bulikból bulikba jár. Ilyen komoly dologban nem bízni a másikban, döbbenet. Jól tette a poszter, hogy kidobta. De: van egy olyan érzésem, hogy arra focizik, hogy nekem úgy sem sikerül az élet, mert ezt a játszmát játssza most is. Gyanakodik és aztán rajta csípi őket, és lám, igaza lesz! Ne szenvedjen, fogjon magának egy dögös kis nőt, és mindent bele! A mások gyerekét meg hagyja meg a tulajdonosuknak, mert ezzel el is tompítja a keresést!

jadu 2012.02.07. 09:25:19

@Ibrahim a tevehajcsár: LOL :D ezek alapján simán ez történhetett, teljesen valóságos a forgatókönyv :D

anya, apa. Tegnapelőtt reggel a buszon megláttam, és mivel tökös gyerek vagyok, 10 perc szemezgetés után leszólítottam, pedig kb nagyon fájt a feje, látszott rajta, de tudtam, h nem kokós, ez már igaz emberismeret. Este összeházasodtunk :)

helio 2012.02.07. 09:25:38

@Boris the Bullet dodger: valami nem működött köztük ez biztos, azon kívül h a csaj gerinctelen volt.
kérdés volt e "oka" v sem. szerintem nem lényegtelen, h mi az ok. mielőtt letámadna akárki, a csajt nem mentené fel az "ok", de talán a poszternek a további párkapcsolataiban segíthetne.

Szöszi 28 2012.02.07. 09:26:48

@Ibrahim a tevehajcsár: Ibrahiiiim! Nem szeretnél elvinni a sivatagba? Csak 1 hónapra, hogy ne kelljen itt lennem ebbe a k*va télbe! Köszi :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 09:27:54

@jadu: Akkor tovább súlyosbítom: egy hegyi túrán látták egymást először, ami tipikus szerelem első látásra volt, és azóta is működik.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.07. 09:28:35

@Tetovált lány:

Dehogynem elvisz és elad valami berber törzsfőnek. Remélem szőke vagy, azért extra kecskét kap a tevék mellé! :)

2012.02.07. 09:31:46

Engem az is elgondolkoztat, hogy miért kellett a csajnak ezt bevállalnia? Azért csak a nők ilyent nem tesznek, hisz a spirál használata nem veszélytelen, és nem is a legjobb hatásfokú, és én pl. sok spirálos gyereket ismerek, aki emellett születtek. Verte az ura, csak ezt nem mondta a poszter? Drill volt vele az élet?

És: a jó leletek se jelentenek semmit, mert van olyan 6 faktor a meddőségben, amit nem mutat ki semmilyen vizsgálat. @fumerin: által írt ez a példa is mutatja, és mégis aztán megszületik a gyerek.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 09:32:26

@Tetovált lány: Hja Édesem! Mikor ajánlgattam akkor nem jöttél, most már késő. Eljöttem egyedül, és közlöm veled, hogy itt most épp 15 fok meleg van. De ez már csak a délutáni lemenő nap. Délben melegebb volt.

jadu 2012.02.07. 09:32:31

@Ibrahim a tevehajcsár: de miért... a hegyi túra, főleg, h magas hegyről van szó.. tök életveszélyes is tud lenni... és szépen vigyáztak egymásra... ja... és azóta tiszta lovey dovey mindkettő... meg ilyenkor minek a K... elég csak egymásra nézni és bumm tudom, h mi a helyzet...

vidd Katát, tégy jót mára :D jól jön a meleg ilyenkor :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 09:33:28

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem, tévedés, nem viszem! Átfestette magát barnára, így már egy tevenyerget sem kapok érte! Barna csajból ott van annyi, hogy sivatagot lehet velük rekeszteni.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 09:34:29

@jadu: Igen? De mi hasznom nekem abból, ha Katának "melege" lesz, és azt mondja, hogy "ecce homok"?
:)

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 09:35:38

@helio:
Elmondom neked mi volt az ok, ami rákényszerítette: a saját döntése, amit illik felvállalni és szembenézni a következményeivel. Az hogy mi kényszerítette döntésre, nem annyira lényeges. Az legfeljebb akkor lett volna ha fontos, ha még előtte beszél róla, mielőtt meghozza azt.
A beszélgetésről meg annyit, hogy lett volna lehetősége őszintén beszélni az okokról, ehelyett "Rám támadt, hogy merészeltem ezt. Hátba támadtam. Megaláztam. Már nem bízik bennem ezek után."
Részemről hétvégéig sem adtam volna haladékot és nem lettem volna kiváncsi, hogy ezek után mit mond.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 09:35:39

@Tetovált lány: Ja, és pontosan egy hónapig maradok itt. Majd márciusban visszajövök.
:)

helio 2012.02.07. 09:35:50

@Letícia: a verés jó indok a spirálra, de akkor meg nem azért gerinctelen a csaj, hanem azért mert nem hagyta ott.

Szöszi 28 2012.02.07. 09:38:04

@Ibrahim a tevehajcsár: :( Neeeee! Nem tudtam előre, hogy ilyen idő lesz:( De így vigyázol a befektetésedre? Meg fogok itt fagyni! Győzködhettél volna kicsit jobban is...Mondjuk nem tudom mit csináltam volna ott a sivatagban 1 hónapig, de jobb lenne, mint itt lenni!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 09:38:11

Óbazdmeg! Na az ilyen rohadt nőt úgy megtépném, h hajhagymája se marad!

Hapsikám. Most még én is azt mondom, ez a ribanc csak a kéróra, meg a lóvéra ment. Vidéki kislány... Jahajj!

Na ez most felbaszta az agyam. Tudom, én lenni naiv. De hogy ilyen emberek léteznek... Böahha...

Szöszi 28 2012.02.07. 09:38:59

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Még mindig barna a hajam, de mire márciusban hazajön, addigra már szőke leszek ismét:D

jadu 2012.02.07. 09:40:14

@Ibrahim a tevehajcsár: de lehet, h cserébe nem fog spirált felrakatni és azt mondani, h meddő... vagy szül neked egy csini kis Ibrahimot :)

(jááj tudom, hol a női szolidaritás?!)

jadu 2012.02.07. 09:41:44

@Tetovált lány: a vicces az, h szőkének lenni jobb... jobban észrevesznek... a fszmba már :D
Miért is festetted barnára? TUTI véletlenül, csak baleset volt :D

2012.02.07. 09:42:04

@Ibrahim a tevehajcsár:
Oké!
Mindenképpen írj, mert beszélnünk KELL! :)

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 09:42:09

Bevallom megint nem olvastam végig de ezt megint hogy???

"együtt sírtunk"
Ha a nő csak kamuzott és csak megjátszotta,hogy nem lehet gyereke akkor hogy sírt????? komolyan egyes nők hogy tudnak ilyen kamu királyok lenni???ráharapott egy citromra előtte vagy mi??????

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.07. 09:42:12

@Tetovált lány:

Rendben, de mondjuk a kecskét lenyúlom mint közvetítői díjat. :) Aztán a kecskét felárral eladom Zsunak, őt érdeklik a kecskék. :)

2012.02.07. 09:44:43

@helio: hát igen. Szerette, ha verték?:)

helio 2012.02.07. 09:45:05

@Boris the Bullet dodger: én nem azt mondtam, h azért beszélgessenek el, h a csaj ott maradhasson még és kibéküljenek. totál igaza volt a posztolónak h kidobta.
elfogadom, h téged nem érdekelne engem meg igen. lehet, h valamit nagyon elrontottam, ami miatt a másik fél velem gyereket vállalni, vagy fél velem őszinte lenni. lehet, h vmilyen tulajdonságomat másként értékeli vagy egyszerűen beteg a párod :D

Szöszi 28 2012.02.07. 09:45:11

@jadu: Tényleg véletlen volt :D Az aranyszőke helyett aranybarnát kaptam...:(

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem fog eladni!! Azt nem akarom! Csak kiutazni vele, mint egy jó barátja és 1 hónap múlva hazajönni vele:D Ennyi!:)

JOKKA21 2012.02.07. 09:47:07

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: :D ez jó volt.

@helio: Az kényszerítette, hogy egy szemét kurva, ismerem a fajtáját, génjükben a szemétkedés.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 09:49:07

@Ibrahim a tevehajcsár: szerintem szerver leállás van náluk mert se gmail se youtube se google...

helio 2012.02.07. 09:50:07

@JOKKA21: köszönöm ezt az építő hszt :D

indapass90210 2012.02.07. 09:52:24

@Picicsibe a szexistennő: "Hapsikám. Most még én is azt mondom, ez a ribanc csak a kéróra, meg a lóvéra ment. Vidéki kislány... Jahajj!"

Így van, vidéki kislány, és sajnos be kell vallanom, hogy mi vidékiek mind egyformák vagyunk. Én pl azért akarok mindig FŐVÁROSI csajt beújítani, hogy hátha majd akkor nem magamnak kell fizetni a sörömet meg a plazmatévét a zEB-re...

céerem 2012.02.07. 09:52:31

Sziasztooook!
Ez durva poszt, elég szörnyűűű. De azért a családalapítási terveket nem kell feladni!

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 09:52:32

@helio:
Fél velem őszintének lenni és fél velem gyereket vállalni, de nem fél velem házasságban élni? Ugyan már.

JOKKA21 2012.02.07. 09:52:39

@helio: Nincs mit.:) Gecik a nők sajnos.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.07. 09:53:06

@(Ő_Ő):

Szerintem simán csak a dns hiba van nálatok / szolgáltatónál :)

Hurri Kán 2012.02.07. 09:53:58

Jól sejtem, hogy akkor gumi nem kellett?

JOKKA21 2012.02.07. 09:54:44

@céerem: Szép vagy és szőke.

Sok széplelkű picsa itt is a nőt védi az már durva.

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 09:55:10

Látom, sokan fennakadtak azon, miért is ment a nő feleségül a posztíróhoz, ha nem akart vele családot alapítani. Pedig nem nehéz rájönni. A "papír" az emberek többségének manapság semmit nem jelent (ha nem így lenne, nem végződne a házasságok több mint kétharmada válással), viszont a fickót a jelek szerint hatékonyan meggyőzte vele arról, hogy tényleg komolyan gondolja. A nő számára a posztíró optimális kényelmi állandó volt, hiszen:

1) Vidékről érkező menyecskeként ülhetett be a fővárosi kész tutijába..
2) .. egy olyan baleknak, akinek a fejében sűrűbb volt a rózsaszín köd, mint a harci gáz Ypernnél.

Ha hosszabb távra keres kényelmi állandót a nő, a második pont legalább annyit nyom a latban, mint az első, mert így biztos lehet abban, hogy nem fogják reflexszerűen lecserélni, amint ráunnak. Természetesen azért további jó biztosíték a házasság is - amennyiben a másik fél komolyan veszi.

A nő értelemszerűen tisztában volt a fickó anyagi helyzetével, lehetőségeivel, a karrierjének várható felfutásával, és ezeket össze tudta hasonlítani a sajátjával. Ha az anyja megsúgta neki, hogy a házasságban szerzett vagyon közös, a többit már egy amőba is ki tudja sakkozni. Gondtalan élet frankhitel és gyereksírás nélkül rezsifelezéssel, kényelmi állandóval, miközben a hejjespaseek szolgáltatásairól sem kell lemondani.

"Amerikai minőség kínai áron! Kell ennél több?! Francokat kell!"

céerem 2012.02.07. 09:58:03

@JOKKA21: én nem!
@Father Justice: Jó ég, hagyjuk már ezt a vidékről érkező tutiba beülést! Én is vidékről érkeztem 12 éve és nem ültem a tutiban (aki itt volt pénteken: elköltöztem 2 napja), csak akkor, ha összeköltöztem valakivel (de mi is a tuti?), de amúgy is megtehetem, hogy önállóan éljek jó színvonalon. Nem minden vidéki nő egy lehúzós pi..a. Csak sokan :-)

2012.02.07. 09:59:23

@Father Justice: ebben van valami, sőt, nálad az igazság.

JOKKA21 2012.02.07. 10:01:38

@Father Justice: Érdekes.Férfiak miért nem keresnek minden áron pesti picsát?Ja, mert a férfiak nem ilyen haszonleső aljas férgek, mint a nők.

m.gray 2012.02.07. 10:03:36

Hát, a posztoló feleségét nem védeném semmiképpen, mert elég ocsmány módon járt el, az biztos.
Viszont páran írták már, hogy vajon az a szitu hogyan alakulhatott ki, hogy részleteiben nem tudtak beszélni a gyerekvállalásról?! Mert persze-persze, elmentek dokihoz (néha amúgy sem árt), meg megbeszélték, hogy persze-persze akarunk, de talán ennek más vonulatai is vannak, nem? Mikor, hogyan, melót hogyan érinti, megélhetést hogyan érinti, elférünk a mostani lakásban?, ki tudjuk fizetni a számláinkat?, stb. Most ez ilyen földhözragadt faszságnak tűnik, de sztem a "beszéltünk a gyerekvállalásról", az nemcsak arról szól, hogy "háppersze, mindketten akarunk".
Az már csak a magánvéleményem, hogy semmi sem történik ok nélkül. Én azért kurvára elgondolkoznék azon is, hogy vajon miért dönt valaki egy házasságban (!), úgy, hogy bevállal (!!) inkább egy ordas hazugságot, minthogy azt mondja, hogy most épp nem akarok gyereket (mert mondjuk azért az is benne lehet, hogy később akart volna a csaj, a spirál =/= petevezetés elkötés).
Szóval ez a hajó elment, de azért egy szakember meg némi önvizsgálat segíthet...

JOKKA21 2012.02.07. 10:03:36

@céerem: Hány éves vagy, ha 12 éve mentél pestre?
25körülinek gondoltalak, ha öregebb vagy, akkor is szép vagy és lájkollak.:)

JOKKA21 2012.02.07. 10:06:23

@céerem: Hány éves vagy, ha 12 éve mentél pestre?25 körülinek gondoltalak, ha öregebb vagy, akkor is lájkollak.:)

JOKKA21 2012.02.07. 10:07:49

@céerem: 5 évet letagadhatnál.:) Gondolom még nem kell 4évvel fiatalabb pasi.:D
Elnézést a duplázásért.

Kytia 2012.02.07. 10:07:55

Ez mennyire durva. És nem is értem. Emésztenem kell még kicsit. Mi a fasz értelme van ennek???
Na, mindegy. Én nem mondanék le a családról a posztoló helyében, inkább keressen másik nőt, akiben meg tud bízni.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 10:09:52

@Dövan: Kedves Dövan! Nemtom mé' veszed magadra.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 10:09:55

Na ebben a posztban mindenki hülye???!!!
"amikor egy közös álmunk tört darabokra."
Milyen közös álom???? Hisz a nő kerek perec kijelentette, hogy ő még nem akar gyereket!

JOKKA21 2012.02.07. 10:10:12

@m.gray: Úgy alakult ki, hogy a csaj egy ribi és ribivel nem beszél egy normális férfi gyerekvállalásról.

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 10:10:46

@céerem: Ne hagyjuk, pláne hogy engem egyébként sem lehet meggyőzni semmiről. Egy szóval sem mondtam, hogy MINDEN vidékről érkező nő lehúzós picsa, de a poszt kapcsán nem nehéz rájönni, hogy milyen motivációk dolgoztak az egyik, és milyenek a másik oldalon.

- A nő költözött a fickóhoz és nem fordítva.
- A fickó fülig szerelmes volt, a nő csak használta őt.
- Olyan szinten semmibe vette a faszit, hogy egy (számára) kardinális kérdésben kétszer is megvezette, és még neki állt feljebb, amikor ezzel szembesítette.

Ezekeket átgondolva vajon mi késztethette arra, hogy együtt legyen a posztíróval? Erős a sejtésem: nem az, hogy legyen kihez szólnia esténként, mert ezt egy női albérlőtársával is megtehette volna.

Készséggel elhiszem, hogy te pont nem ebbe a kategóriába tartozol, de az igazság erejével szemben mindenféle küzdés csak szélmalomharc lehet.

@Letícia: Máj riszpekt! :)

helio 2012.02.07. 10:10:57

@Boris the Bullet dodger: rendben.
nem tudjuk h ők hogyan éltek, te sem. vannak férfiak, akiknek mondhatod h -te gáz van, nem jó ami van-, ők ezt max hisztinek veszik és nem komolyan.
mivel ennyit osztott meg a posztoló és még mindig egy 5 éves sztorin sír és minden nő kva..
én sok mindenre tudok gondolni.. arra is h ő is hibázhatott csak azt nem osztja meg velünk, de arra is h egy szemét felesége volt.
amúgy a mérteket nem csak a szakításnál lehet megbeszélni.. és a válás eltart egy ideig.

@JOKKA21: ezen ne csodálkozz ha ilyen vagy :D

céerem 2012.02.07. 10:11:59

@JOKKA21: 24-25-nek szoktak nézni, köszi :-)!
@m.gray: Mélységesen leítélem a poszter feleségét, de nekem is mindig eszembe jut, hogy nem igaz, hogy nem volt már az elejéről valami probléma, amiről a férj nem akart tudomást venni. Ez általában a legtöbb zátonyra futott kapcsolatot jellemzi, saját tapasztalat (is).

jadu 2012.02.07. 10:12:08

@Tetovált lány: pedig az is szép szín :)
Az egyik bnőm meg barnából lett szőke, s rögtön el is vitték egy körre :D

Én meg barnából lettem először vörös, majd narancssárga.. azóta megfogadtam, h csak fodrász festheti a hajam :D

amúgy meg baszki a spirált lehet érezni... ezt mondja egyik férfi ismim :D (ok függ a méretektől is) szóval azt mondja, nevezzük P-nek, hogy ez egy kamu sztori :D

JOKKA21 2012.02.07. 10:12:28

@Kytia: Ezek után nőben bízzon?:D Ez jó poén Kítiácska.

céerem 2012.02.07. 10:13:56

@Father Justice: Ezzel együtt az gondolom, hogy a pasi akkor is partner volt ebben plusz vak is (szerelm ide vagy oda, a racionalitás akkor is működhet) és azt hitte, hogy, pedig dehogy.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 10:14:01

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: tessék? én nem tudok sírni ha nincs valós okom. Ha van rá okom akkor is igen súlyos oknak kell lennie, hogy csak úgy beinduljanak a könnycsatornák! szóval mi ez az általánosítás? :)

JOKKA21 2012.02.07. 10:14:19

@céerem: Nincs mit.:) Jó lennél nekem, ha 4évvel idősebb gazdag kigyúrt menő hejjespasee lennék.:)

Kytia 2012.02.07. 10:15:10

@(Ő_Ő): Vannak érdekes emberek. Pont tegnap hallottam vicces sztorit. 10 év házasság, együtt játszás a WoW-al. Nő végül egy másik wow-os játszótárssal lépett le, de ahogy ezt tette, az nem semmi. Gondok voltak már a pár között, férj azt mondta, leköltözik egy hétre a szüleihez, hogy mindketten tudjanak gondolkodni. Utazása után két nappal (!) az új wow-os fickó beköltözött a közös házukba, ahol a nő és a közös gyerek élt. Ő visszamegy egy hét után, szembesül az elképesztő tényekkel, majd kap egy ügyvédi papírt, amire az van írva, hogy ő és asszonya közös megegyezéssel váltak szét. És a történet itt még nem ért véget, nem tudom, hogy fog folytatódni. Mennyire horror már???

céerem 2012.02.07. 10:15:37

@jadu: Narancssárga után most mi a helyzet?

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 10:16:01

@JOKKA21: Valószínűleg arra célzott, a posztírónak regisztrálnia kellene a www.megbizhatolanyok.hu -ra. De igazából az is felesleges, mert meglát pár fotót az adatlapokon, és egy életre elmegy a kedve a klasszik párkapcsolattól, nemhogy a házasságtól. :)

JOKKA21 2012.02.07. 10:16:44

@céerem: Honnan mentél fel budapestre?Megye is elég.

@helio: Milyen?Olyan, aki tudja, hogy gecik a nők?

céerem 2012.02.07. 10:18:09

@Kytia: Úristen!!!!??????? Mi az, hogy kapott egy ügyvédi papírt? Hol az ő aláírása? Mi az a wow?

JOKKA21 2012.02.07. 10:19:23

@Kytia: Ebben tudod mi a tanulság?Ha fifával játszik a pc ellen, akkor ez nem történik meg.

@Father Justice: :DD erről az oldalról még nem hallottam.

céerem 2012.02.07. 10:19:54

@JOKKA21: Balaton, északi-part, Veszprém m.

JOKKA21 2012.02.07. 10:20:23

@céerem: world of warcraft.
PC játék.

Ken Adams79 2012.02.07. 10:21:07

Sziasztok!

@Ibrahim a tevehajcsár:
"Röviden: attól, hogy egy kutya megharapott, nem kell az összes kutyát alattomos, hamis, sunyi dögnek nézni."

Hááát...ha az a kutya harapott meg, akiben bíztál, és akit szerettél, a többitől is tartani fogsz ...ez is egy egyfajta előítélet.
Aztán később, lehet hogy már meg tudsz bízni másikban...de a szájába csak óvatosan teszed be (a kezed :-) )

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 10:21:33

poszter sajnálom, hogy ezt tette veled ez a nő, még akkor se volt erre joga, ha hülye voltál :((. az is biztos, hogy te még nem heverted ki. Sajnálom, hogy az ilyen nők érzelmileg tönkretesznek férfiakat!!
Fogadjunk ő már túltette magát az az ügyön :(.

el333t 2012.02.07. 10:21:40

"Megkértem a húgomat, telefonáljon neki a feleségem nevében, szüksége van a leleteire az elmúlt két évből, mert egy másik orvoshoz megy, készítsék ki a papírokat, és én, a férje, majd érte megyek." Egy telefonos beszélgetésre egy ismeretlen pasinak nőgyógyászati leleteket adunk ki? Basszus :(

A nő elég jól elrendezte magának a dolgot, és utána nem csoda, hogy pofára esik, emlékeztek, mit szoktam mondani a kakukkozásról?

Mekkora egy vödör fos ez az exnej. Remélem a pali nem bukott a váláson.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 10:21:46

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nyilván soha nem akar gyereket. Legalábbis így gondolja.

Am spirál után is lehet gyereked, de valóban nem ajánlott még nem szült nőknek.

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 10:23:57

@JOKKA21: Még nincs is, de remek tréfa lenne. Kialakítani egy frankó arculatot, feltölteni párszáz extramolett és csúnyácska nő kamu adatlapját, és mehet is a móka. A nyitólapon persze 8-10 átlagos, vagy kicsivel átlagon felüli nő fotója szerepelne, de szöveg nélkül. Regisztráció után külön-külön rájuk kattintva azzal szembesülnének a faszik, hogy ők is itt találták meg a nagy szerelmet.. de a többiek még szabadok. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 10:24:15

@JOKKA21: Most ez lesz minden nap műsoron? Mi bajod van, he?

Madpapa 2012.02.07. 10:24:17

@Kytia: biztosan aljas hordás volt mind a kettő :-)), abból is a legocsmányabb valami nyálelf féle. Egy allis ilyet soha nem tenne :-))

leonito77 2012.02.07. 10:24:18

Én saját tapasztalatból állítom, hogy vannak ilyen pszichopata nők (nyilván pasik is). Nekem volt egy ilyen... nagyon megviselt, mert szerettem. A nagyon az tényleg nagybetűvel értendő. De rájöttem, hogy én is ludas vagyok, hiszen kilógott a lóláb, csak nem igen vettem észre és ez volt az én nagy hibám. Vagy nem akartam észrevenni.

Javaslom a poszternek, hogy vonja le a tanulságot, mert igen is van. És nem az, hogy minden nő szemét, hanem az, hogy miért történhetett ez meg ővele? Mert a kutya itt van elásva.

Azon nem kell fennakadni, hogy vannak gerinctelen emberek, mert vannak, de arra fel lehet készülni, hogy mi ne essünk bele a csapdájukba és csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy a kulcs az az önismeret.

Ismerd meg magad poszter, ismerd meg azokat a tulajdonságaidat, amik miatt ilyen veled előfordulhatott és gyakorolj némi felső kontrollt az érzéseid felett, mikor a hatodik érzéked, a tények ellentmondása szöget üt a fejedben.

Ha jól csinálod, akkor már a kapcsolat legelején észreveszed a jeleket a nőnél és nem bonyolódsz komolyabb viszonyba egy link, arra nem érdemes nőszeméllyel.

Ez csak rajtad múlik. Az élet adta a leckét, a te döntésed, hogy tanulsz-e belőle.

JOKKA21 2012.02.07. 10:24:38

@Picicsibe a szexistennő: Mi az a spirál?Miért nem tablettát szedett a cafka?

@(Ő_Ő): Elhiszem, hogy szar, hogy ilyen férgek miatt tartana sokan minden nőt kurvának, de ti is a hejjespaseek tartjátok gecinek a pasikat.

@céerem: Nekem még 12 óra is sok lenne Budapesten.:)

céerem 2012.02.07. 10:24:54

@JOKKA21: generációs különbség ;-)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 10:25:46

@Letícia: "Mondjuk ettől még lehet valóban meddő a csaj"

Egészséges leletei voltak...

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 10:25:49

@el333t: Valószínűleg a dokinál igazolnia kellett, hogy tényleg a férje. A fickónak meg az a szerencséje, hogy nem a házasságkötés után vásárolta a lakását, hanem már előtte a sajátja volt.

JOKKA21 2012.02.07. 10:26:14

(Ő_Ő): Elhiszem, hogy szar, hogy ilyen férgek miatt tartanak sokan minden nőt kurvának, de ti is a hejjespaseek miatt tartjátok gecinek a pasikat.

2012.02.07. 10:26:46

@Dövan:
"Így van, vidéki kislány, és sajnos be kell vallanom, hogy mi vidékiek mind egyformák vagyunk. Én pl azért akarok mindig FŐVÁROSI csajt beújítani, hogy hátha majd akkor nem magamnak kell fizetni a sörömet meg a plazmatévét a zEB-re... "

Sör helyett írjuk be a vodkát, és az EB helyett a pornócsatornát. ;)

cyd 2012.02.07. 10:27:20

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Van eset, mikor nincs más lehetőség. Az való igaz, hogy "kényelmesebb" szülés után.

céerem 2012.02.07. 10:27:42

@JOKKA21: a spirál egy sokkal komolyabb védekezési mód, felhelyezik és utána, mégha el is távolítják, általában olyan károsodásokat okoz, hogy örökre meddővé tehet egy nőt. a fene se érti, hogy ez a hülye csaj miért ezt választotta...
Úgy lehet bírni, hogy van menekülési útvonal, nyáron 4 nap Bp, 3 nap Balcsi.

JOKKA21 2012.02.07. 10:28:20

@céerem: Én nem játszottam vele, kockák játékának tartják sokan.
Euro 2008 és black hawk down, amikkel játszom néha, de inkább a tv és net köt le.
Aranyos csaj vagy, lennék a hejjespaseed, ha hejjes lennék.

Kytia 2012.02.07. 10:28:51

@céerem: World of Warcraft.:)
Gondolom, az ő aláírását szeretnék rátetetni valahogy. Vagy nem tudom.
Mondjuk az igen ellenszenves női szereplő mellett azért itt is említést tennék arról, hogy vajon milyen a lelkivilága annak a fréfinak, aki 2 nappal a férj elutazása után befekszik a még meleg hitvesi ágyba, beköltözik a gyerek mellé és simán végignézi, ahogy aput kitúrják a családból, ügyvéddel próbálják ellehetetleníteni és kitenni a szűrét a házból. Asszem, gyümölcsöző új kapcsolat indult esetükben a wow-on...

@gyvy: Ez a sztori viszont bejön.:DD

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 10:29:46

@JOKKA21: Hat órát azért fél lábon is kibírnál. Öt és fél óra kötetlen sörözés a CsP olvasóival, a maradék fél órában pedig összefoglalnád a tapasztalataidat a mai nőkről, egy Powerpoint prezentáció keretében. :)

Kytia 2012.02.07. 10:29:52

@Madpapa: Esetleg az a fajta, aki vadidegen gyengébbeket legyilkol csak úgy és aztán ott áll a hullájuknál, hogy ha felkelnek, újra legyilkolhassa őket.:))

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 10:31:12

@Kytia: Nem kell ott semmiféle lelkivilágot keresni, mégis "komoly" kapcsolat lesz az is, elvégre összecuccoltak.. vagy mi. :)

céerem 2012.02.07. 10:31:15

@Kytia: egy igazi lúzer, válaszolva a kérdésre. Amúgy egy jó válóperes ügyvéddel szép sztorit lehetne kanyarítani ebből, még a gyereket is el lehetne perelni tőle. Nagyon gáz ez a szitu.
@JOKKA21: :-))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 10:31:25

@JOKKA21: A tabletta szar, mert tele van hormonnal. A spirál jó (nekem is az van), mert minimális hormont tartalmaz, és csak a méhben fejti ki a hatását.

Ha érdekel bővebben:

zatik-nogyogyasz.hu/fogamzasgatlas_2.htm#mirena

JOKKA21 2012.02.07. 10:31:25

@céerem: Nekem bőven elég volt pesten egy hét az úszó eb alatt.:D

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 10:32:18

@Kytia: tanulság aki éjjel nappal játszik az az életben is játszik (mások érzelmeivel) :S :)

Csak vicc, nem gondolnám, hogy a wowosok ilyenek. De az ilyet én egyszerűen nem tudom megérteni!!!!!! Miért kell a másikat szívatni?!!!!! Ha a nő lépni akart akkor miért nem tisztességesen lépett?

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 10:33:34

@(Ő_Ő): Mert nem volt tisztességes. Erre varrjál gombot! :)

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 10:33:57

"Ehelyett sodródok kapcsolatból kapcsolatba, ágyból ágyba, és örülök a haverok gyerekeinek. Családosdiból nekem ennyi jut."
Mert többért nem dolgozol meg. Pofont mindenki kap. Ki kisebbet, ki nagyobbat. Az exnejed esetet jol kezelted, mocskos *****, de miert hagyod, hogy utolag is tonkretegye az eleted?

@Madpapa: Kb. Jah.

JOKKA21 2012.02.07. 10:34:55

@Father Justice: Szerintem az ide író nők kergetnének sodrófákkal.:D

@Picicsibe a szexistennő: De neked már vannak gyerekeid, ennek a picsának nincs, bár megérdemelné, hogy ne legyen neki.

@céerem: Te ne csináltass ilyet, majd védekezünk máshogy, pl úgy, hogy csak a kezed fogom.:)

Namely 2012.02.07. 10:36:45

Poszterke! Egyszerű, hogy hol rontottad el! Két helyen:
1. Nem figyeltél a jelekre.
2. Ott, hogy amikor megtudtad, akkor és ott nem adtad ki a mérgedet. Elmondom mit kellett volna: az összes cuccát kivágni a ház elé nagy halomba, benzin, gyújt, oszt mellétűzni egy papírra, hogy fel ne gyere te ****, húzz a *****-ba, ezért és ezért. Ha feljön, verés! Nagy verés!
Kis bíróság utána, de megérte volna: most halál nyugis lennél, ismerkednél, bíznál, szerintem lenne gyerek is.
UI: sok segg nő van, de nálunk, pasiknál sem ritka. Az igaz, hogy a nők 90-99%-a megőrül 26 éves kora után, de ott van az a megnyugtató 1-10%! Azt kell kihalászni. Jó tanács: nem kell feltétlenül diplomás.

JOKKA21 2012.02.07. 10:37:26

@Frigyesur: Mert nem akar még egy ribit, aki kibaszik vele.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 10:38:17

@JOKKA21: te ne akard nekem megmondani, hogy kit tartsak "gecinek" :). Én nem gondolnám, hogy MPG annak ellenére, hogy volt már 1-2-höz szerencsém.
Pestnek is bőven elég volt belőled 1 hét :DDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.07. 10:38:32

@Kytia:

Én is játszom, és láttam ilyen drámákat :) Vicces, ha külső szemlélő vagy :)

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 10:39:17

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Mondjuk alapbol nem tudom, hogy miert hasznalnak spiralt. Ott vannak egyreszt a remtortenetek, masreszrol mennyire 'humanus'/'egeszseges', az is erosen ketseges...

@cyd: Hogyne lenne. Ott ahol nem akarnak gyereket, kapasbol a pasira kene haritani, itt meg egesz mast kellett volna tenni :x Egyreszt a spiralban is van hormon mar, masreszt van mas nem hormonalis.

Kytia 2012.02.07. 10:39:25

@Father Justice: Nemhogy komoly, de holtomiglan. Két ennyire hasonló ember csak boldog lehet együtt.:)

@céerem: Szerintem pont nem lúzer. Egy nyerészkedő, gerinctelen kis geci.

@(Ő_Ő): Nővérem mesélte a sztorit, ők szoktak wow-ozni. Ő azt mondja, hogy a wow-ban elég jól kirajzolódnak a személyiségjegyek, mert a játék közben olyan helyzetek adódnak. Azt mondta, a csaj játék közben is olyan volt, hogy mindent magának akart mindenáron és azt, hogy másoknak se legyen kellemetlen, leszarta, ezért alapvetően utálták. Őt nem lepte meg, hogy így alakult a magánéletük.

Kytia 2012.02.07. 10:40:08

@Kytia: Mondjuk kérdés, hogy a lúzer pasi miért élt együtt 10 évig egy ilyennel...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 10:40:17

@(Ő_Ő): Majd ha terhes leszel bőgsz mindenen, ok nélkül! :DDD

JOKKA21 2012.02.07. 10:40:49

@Namely: Jól beszélsz, nem feltétlenül értelmes a picsa a diplomától.

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 10:41:18

@Namely: Az biztos, hogy elvakult volt a fickó, de az eseti agresszív reakció miért garantálja, hogy utána tud bízni a nőkben?

JOKKA21 2012.02.07. 10:41:34

@Kytia: Mert szerette azt az aljas hazug kinyalt képmutató ribit.

céerem 2012.02.07. 10:42:26

@Kytia: akkor lúzer, az ilyen "férfire" nem tudok felnézni.
@JOKKA21: :-)))))))))
@jadu: az szép árnyalat :-)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 10:43:10

Jól tetted, hogy kiraktad! Kár, hogy nem a házasság előtt jöttél rá, mennyire nem őszinte veled. Fel a fejjel, még mindig találhatsz hozzád való lányt, soha nem késő.

@Ibrahim a tevehajcsár: Na, visszaolvastam a tegnapit. Öööööö izé, örülök, hogy nem minden férfi Jokka, különben valahová már felkötöttem volna magam. Érdekes... engem is vágott át pasi, nem is egy, mégsem gondolom, hogy MPG.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 10:44:32

@Father Justice: sajnálom de gombot varrni nem tudok, még a saját kabátomra se hát akkor erre hogyan? :D

@Picicsibe a szexistennő: na majd akkor megnézem a Titanikot, hátha végig tudom nézni anélkül, hogy untatna és még sírhatok is,juhéééé!!! :D

JOKKA21 2012.02.07. 10:44:56

@(Ő_Ő): Nem akarom megmondani, csak ti a hejjespaseeknak adtok csak esélyt, akik persze elkúrják!Nekem is a pesti állatkertből(nem az állat és növénykertre gondoltam).:)

Kytia 2012.02.07. 10:45:11

@JOKKA21: És ez már elég? Ha fordítva van és egy nő szív egy rohadék miatt, ostoba libának nevezik a nőt, sőt, kijelentik, hogy szar anya, amiért kitette a gyerekét annak, hogy egy rohadék mellett nőjön fel. Amiben ráadásul van is igazság. Igenis az átbaszott is felelős, a cejelem meg nem mentség.

@céerem: Hát én sem.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 10:46:15

@Namely: Szerintem semmi értelme nem lett volna annak, amit írsz. Az agresszív megoldás nem megoldás.

JOKKA21 2012.02.07. 10:47:16

@céerem: Szép a mosolyod.:)

@Bundabandi: Ha téged kéne elviselnem én lepnélek meg a kötéllel.:D Hejjesaseednak minden elismerésem, hogy elvisel téged.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 10:47:20

@JOKKA21:
1. Egy ferfi legyen eleg tokos, hogy allja a csapast, es ne a noket szidja. Csak a gyengek teszik hosszutavon. Egy gyenge ferfi meg kiabrandito.
2. Aki csupa ilyennel fut ossze, az gondolkodjon el milyen az emberismerete, mennyire figyel oda a 'jelekre', milyen ember o maga, ha csak az ilyenek erdeklodnek iranta, horribile dictu mennyire intelligens.

Es ezt most nem az irora ertem igazabol.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 10:48:33

@Namely:
"Jó tanács: nem kell feltétlenül diplomás. Jó tanács: nem kell feltétlenül diplomás."
Mer' ez hogy jon ide?

Namely 2012.02.07. 10:49:19

@Father Justice: a dühöt most másokon vezeti le: (más nőkre vetíti ki: előre szólok, hogy nem vagyok pszichomókus, csak így látszik), pedig egyvalakin kellett volna: azon, aki megérdemli. De rajta nagyon, nagyon keményen, hogy fájjon.

JOKKA21 2012.02.07. 10:49:21

@Kytia: Felelős, hogy nem látta, hogy ribanc a csaj?Volt jele?Honnan kellett volna tudnia, hogy élete értelme így átkúrja?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 10:49:46

@jadu: Mivel a spirált a méhedbe rakják fel, én kizárt dolognak tartom, hogy bárki is érezné. A méhszájon tudomásom szerint nem jut fel a farok. :D

@Namely: Miért pont 26? Miért nem 27, vagy 25???? LOL!

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 10:50:19

@Namely: "Az igaz, hogy a nők 90-99%-a megőrül 26 éves kora után, de ott van az a megnyugtató 1-10%"
te miért írsz ilyeneket?! :DDD

jadu 2012.02.07. 10:50:41

@Kytia: bazze ilyen létezik? Ocsmány az egész! Rem, az a nő jól meg fogja szívni (tudom, nem szép az ilyen... )

JOKKA21 2012.02.07. 10:51:43

@Frigyesur: Ne legyen gyenge férfi?Ne legyen érzelme?Oké, de akkor meg máskor ne sírjatok, ha az erős férfias férfi nem bókol és nem hever a lábaitok előtt.

jadu 2012.02.07. 10:51:55

@Bundabandi: én nem tom, tökre be lehet velem kajáltatni mindent... ha egy pasi azt mondja, h érzi, akkor én mint nő ezt elhiszem neki :D

na majd jól fejbeverem P-t :D

JOKKA21 2012.02.07. 10:53:10

@(Ő_Ő): Igaza van Némelynek.Céerem kivétel, de sok idősebb picsa meghülyül, bár lehet nem kortól függ, mert sok 18-25 éves picsa is hülye.

Szöszi 28 2012.02.07. 10:55:03

@Namely: Akkor még van 2 évem addig...És a megőrülés miben nyilvánul meg? Csak, hogy felkészülhessek rá!

jadu 2012.02.07. 10:55:06

@Kytia: ráadásul 10 évig éltek együtt o_O

mot már nem írom, h wow, ha hűűha is jó helyette :D

céerem 2012.02.07. 10:55:25

@Namely: Én spec. nem őrültem meg, életemben nem éreztem mégilyen jól magam.
@JOKKA21: Te ezt honnan látod :-))?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 10:57:39

@JOKKA21: A kötelet csak tartogasd magadnak, szerintem szükséged lesz még rá!

jadu 2012.02.07. 10:58:26

@céerem: sz'tem is... de voltam szőke, igazi, az is szép volt... Hát igen, legalább a hajam legyen már az, ha én nem :)))

JOKKA21 2012.02.07. 10:58:33

@céerem: Kommentekből.:)

@Tetovált lány: Úgy fogalmaznék, hogy a megszokottnál is hisztisebb picsa lesz a csaj.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 10:58:37

@JOKKA21: jaj te troll, nincs ma kedvem veled vitatkozni de az biztos én nem a hejjespaseekra hajtok. Volt hozzájuk szerencsém, de nekem sokkal fontosabb a személyiség, gerincesség és intelligencia. ami általában ezekből hiányzik ezért 1 perc beszélgetés után jól ott hagyom őket a rákba...

@Picicsibe a szexistennő: szerintem borzasztóan csöpögős film ráadásul Capriot nagyon rondának tartom úgyhogy még csak a látvány se tudott lekötni. 3x ugrottam neki egyszer moziban amikor el kezdett süllyedni a hajó én fogtam magam és kisétáltam. Pedig az életbe soha nem hagytam még el mozitermet se előtte se utána...

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 10:59:10

@Namely: Az, hogy sodródik ágyból ágyba, nem jelenti azt, hogy az aktus után meg is veri ezeket a hölgyeket. Szerintem az agresszióval egyetlen dolgot ért volna el: később még furdalta volna a lelkiismeret is, hogy megvert egy nőt. Legalábbis ha érzelmileg nem egy amőba szintjén van, utólag nem megnyugtató elégtételt jelentett volna neki az egykori agyalás, hanem csak keserűséget.

Namely 2012.02.07. 10:59:29

@Frigyesur: ja, néha keveset magyarázok: szerintem a nők nagy része megbuggyan 26 éves kora után. Diplomás 99%-a, nem diplomás 90%-a. Tehát nagyobb az esély. Ez csak saját tapasztalat.

@Picicsibe a szexistennő: nekem eddig 2x bejött.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 10:59:49

@JOKKA21: ? :S Gyengeseg nem egyenlo erzelmek hianyaval. Kevered a fogalmakat.

Peldaul mutatok neked valamit az ertelmezeshez:
www.barcsay.szentendre.hu/also-tagozat/fejlesztpedagogia.html
"gondolkodás gyengesége miatt az egyszerű, szóbeli szöveges feladatok megoldása is lehetetlen"

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:00:23

@jadu: Már nem emlékszem melyik idősödő író (talán Ungvári?) mesélte a házasságáról: még tizen iksz évesen a Balatonon egy délután meglátott egy lányt, elkezdett vele beszélgetni, majd este odaállt a lány apja elé, és azt mondta, hogy jól nézze meg őt az öreg, mert ezentúl sűrűn fogja látni, mivel ő lesz a veje.
:)

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 11:00:48

@Namely: Ez nem volt magyarazat, pusztan szubjektiv velemeny.

Caddy 2012.02.07. 11:01:01

@Father Justice: :D:D:D

@JOKKA21: kérlek szépen hagyd abba!!! Kibaszottul unalmas már ez a sablon szöveg.

jadu 2012.02.07. 11:01:02

@JOKKA21: basszsu ez olyan unalmas már, Jokka!!! Ilyen hozzáállással számodra csak a kurvák maradnak... ők is csak a píz miatt :P

cyd 2012.02.07. 11:01:32

@céerem: " (aki itt volt pénteken: elköltöztem 2 napja)"
Grat.

JOKKA21 2012.02.07. 11:01:40

@Bundabandi: Igen, azzal kötlek majd egy meggyfához és bikacsökkel ütök a fenekedre 25-öt.:D
Téged nehéz lehet elviselni, nekem nem menne, lehetnél felőlem világszépe is.

2012.02.07. 11:02:23

@gernika: @Ibrahim a tevehajcsár:
Mondjuk lehet én vagyok a hülye, de ha már elmegyek dokihoz a párommal, hogy lehet gyerek vagy sem, akkor nem az az alap, hogy a leletekkel együtt szépen elmegyünk és a dokival / dokikkal kiértékeltetjük? Ha már párom van és ilyen fontos kérdésről van szó, nem az az alap, hogy jóban-rosszban. Együtt tudjuk már meg a jó vagy a rossz hírt.
Nem értem, hogy néha az emberek hogyhogy ennyire felszínesek.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 11:03:15

@jadu: sőt írhatsz tyűhát is :D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:03:24

@(Ő_Ő): Átmeneti megoldásként ajánlanám a csadort: úgy tudom azon nincsen gomb, tehát varrni sem kell!
:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 11:04:59

@(Ő_Ő): Szerintem annak a filmnek nem Caprio és a szerelmi szál a lényege, de mindegy. Ha nem tetszett, akkor nem tetszett.

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 11:05:03

@JOKKA21: Bosszantó elismerni, de Kytiának ebben pont igaza van. Idővel mindenféle ködnek illik oszlásnak indulnia, hogy tisztábban láthasson az ember. Ha azt nem is veszi észre a posztíró, hogy a nő ilyen szinten jellemtelen, azt mindenképpen megállapíthatta volna, hogy nem szeretik, csak használják. (Ennyi idő után már az sem számít, ha a másik fél 10/10-es színész, mert közepes emberismerettel már simán át lehet látni a szitán.)

Caddy 2012.02.07. 11:05:40

@jadu: :D

@"Zsu": kidumálhatta ezt a dolgot a csaj, de szerintem pont ezért is kellett volna már ott gyanakodni. Nem akarja hogy fogjam a kezét mikor kiderül,hogy mi a téma???? Gyanús.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 11:05:40

@Ibrahim a tevehajcsár: ez aranyos :)))

@"Zsu": szerintem is lehet :PPP :D

céerem 2012.02.07. 11:05:53

@cyd: thnx!
@"Zsu": Hát igen, együtt mennénk...
@JOKKA21: Te Sasszem :-)!

JOKKA21 2012.02.07. 11:06:18

@(Ő_Ő): Keress pénzes faszit, az nyújtja az anyagi biztonságot.Vagy egy kigyúrt kopaszt, az meg a fizikai biztonságot.

@jadu: Inkább, mint az ilyen feleségek, akik 10 évig hülyére veszik az embert.

@Caddy: Nem sablon, hanem a véleményem!Asszem még szólás szabadság van itt narancsvidéken!Vagy megszűnt az is a malévval?

@Frigyesur: Gyengeség az lenne, ha a ribancot nem dobta volna ki.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 11:06:41

@Namely: Uhh. Nem dicsekednék ezzel. De hát te tudod... :S

_Ω_ 2012.02.07. 11:06:45

@JOKKA21: Miért nehéz elviselni őt? Mert nem szereti, hogy MNK-zol éjjel nappal? Őt zavarja, de engem is zavar, mert tudom, hogy ebben a formában nincs igazad. Tudom, hogy jutottunk már el odáig, hogy elismerted, túlzó általánosításról van szó, így jobban örülnék, ha ehhez tartanád is magad és nem felejtenéd el (vagy nem húznád vele feleslegesen a jóérzésű embereket, mert már nem vicces).

JOKKA21 2012.02.07. 11:07:55

@Father Justice: Nehogy már a faszi legyen a hibás.Csaj a geci ebben a történetben (is).Az igaz, hogy észre kellett volna vegye, hogy csak ő szerelmes.

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 11:08:53

@JOKKA21: De igen. A faszi hibás, a nő bűnös.

JOKKA21 2012.02.07. 11:10:25

@_Ω_: Mert hisztizik.Majd az sem lesz vicces, ha saját bőrödön tapasztalod, hogy milyenek a nők, akkor majd eszedbe jut, hogy bassza meg igaza volt ennek a Jokka gyereknek.De persze nem kívánom, hogy így járj, mint a posztoló.
Beálltál a csajvédő hejjesfaszik közé?

@céerem: Te szépség.:)

céerem 2012.02.07. 11:11:54

@Picicsibe a szexistennő: Mivel? Nem bírom visszakeresni :-(
@Father Justice: Ez így van.

Caddy 2012.02.07. 11:12:28

@JOKKA21: MINDENKI tisztában van a véleményeddel, ebben biztos lehetsz. De rohadt unalmas, hogy egy épkézláb mondatod nincsen a poszthoz. Egyikhez sem.

_Ω_ 2012.02.07. 11:12:40

@JOKKA21: Beálltam közéjük, igen. Jó csapat. Láttam már én is épp eleget, de ettől még nem bántok másokat szándékosan magam körül. Itt a blogon is igyekszem normális lenni, pedig névtelenül nem lenne nehéz mindenkibe belerúgni.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:14:03

@"Zsu": "Mondjuk lehet én vagyok a hülye, de ha már ..."
Zsu te nem vagy következetes. A fenti állításod semmilyen logikai összefüggésben nincs az ezt követőkkel, tehát azt mondhatom, hogy lehet, de ez a történet szempontjából indifferens.
:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 11:14:06

@céerem: 2x már jól megvert nőt, amitől aztán jobban érezte magát. Szerinte a poszternek is ezt kellett volna.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 11:14:51

@Bundabandi:
"Érdekes... engem is vágott át pasi, nem is egy, mégsem gondolom, hogy MPG."

Es mi lenne ha gondolnad? :) Kivancsi vagyok, hogy pasiban is van-e nehany megmento hajlamu, aki az ellenkezojet akarja bebizonyitani? Noben nem nagyon latni olyat, aki a csalodasaiert en block a ferfi nemet szidja, szerintem probaljuk ki. :)))

JOKKA21 2012.02.07. 11:15:12

@Father Justice: De mondhatta volna neki a ribi, hogy nem akar tőle gyereket, vagy egyáltalán nem akar gyereket, mert karrierista picsa.Ha meg a faszitól nem akart gyereket minek ment hozzá?Lakásban lakhatott volna élettársként is.

@Frigyesur: Nálatok minden gyengeség, amit nem a rosszfiúk csinálnak.

Madpapa 2012.02.07. 11:15:33

@Caddy: de trollkodni lehet ;-)

cyd 2012.02.07. 11:16:55

@Frigyesur: A nő döntése a saját fogamzásgátlás és közben kiderült vmilyen egészségügyi probléma, ami kizárta a többi megoldást.

2012.02.07. 11:17:24

@Caddy:
Igen, az már gyanús. Bár az is hülye, aki engedi, hogy ilyenről ledumálják.

céerem 2012.02.07. 11:18:18

@Picicsibe a szexistennő: Hát ez nagyon gáz, bár talán van az az eset... Engem ütöttek már meg, nem jó :-(

JOKKA21 2012.02.07. 11:18:32

@Caddy: Hogyne lenne.Mi az épkézláb nálad?Leírtam ma is, hogy egy ribanc a nő, mit kellett volna írnom még?Hogy biztos a faszi a hibás, mert nem nyalta jól a csaj seggét?

@_Ω_: Őt nem bántottam személy szerint,amíg nem talált be, csak a nőket.Műhiszti amit csinál és látom vannak követői(Caddy).

2012.02.07. 11:18:37

@(Ő_Ő):
;)

@céerem:
Én biztos nem mennék egyedül, és a párom sem engedném el egyedül. Amibe együtt vágtunk bele, azt együtt is visszük végig.

jadu 2012.02.07. 11:18:42

@(Ő_Ő): lol, vagy aztát vagy nahátot is :D ugye?

@Ibrahim a tevehajcsár: ez is szép :) na majd utánaolvasok...

amúgy ma olvastam, h Müller Péter 56 éve él együtt a feleségével, és 56 éve van a Madách színháznál... na ez már valami :) náluk, ha eddig együtt tudtak maradni (nem a Madáchcsal) csak tudnak vmit... :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:18:47

@Frigyesur: Hát, ha nem tévedek egyszer egy Baruch de Spinoza névre hallgató ember azt mondta, hogy egy szabad országban mindenki azt gondol amit akar. Ez itt (állítólag) egy szabad ország, tehát Bundabandi azt gondol amit akar (elvileg).
:)

2012.02.07. 11:18:56

@Picicsibe a szexistennő: az nem jelent semmit. Erről írtam, hogy az egészséges leletek mellett is meddő a nő, nem esik teherbe sehogy sem, még lombikkal sem. Nem tudják az okát, feltehetően lelki, de ugye a dokik ezzel nem foglalkoznak.

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 11:19:09

@helio:
Nyilván egyikünk sem tudja hogyan éltek.
Viszont ez a két ember házasságban élt, és ez dupla felelősség.
A posztoló gyereket szeretett volna, mert az ő házassága így lett volna teljes, a másik pedig behazudta a meddőséget és sunyi módon spirált rakatott fel magának.
Ha poszter nem jár utána a dolognak, sosem derül ki, a felesége leélt volna szívesen 30-40 évet ebben a hazugságban. A posztoló pedig talán sosem tudja meg, hogy lehetett volna olyan élete, amilyet szeretett volna, csak nem ezzel az emberszerű izével.
Szerintem ha valakinek van bátorsága a másikat átbaszni és egy életet leélni így, akkor ne legyen gyáva, amikor őszintén kell beszélni.
Ez nem azt jelenti, hogy a posztoló hibátlan, viszont nem tudok elképzelni olyan elfogadható indokot, amiért valaki ezt teszi. Ha meg a posztoló szarba sem vette őt, verte, alkoholista volt vagy akármi, akkor nem értem miért élt vele, nem hiszem hogy bárki kötelezte erre.

Az, hogy a poszter öt éve ezen rugózik és mnk-zik, az az ő hülyesége, de erről már az elején írtam.

JOKKA21 2012.02.07. 11:19:30

@céerem: Azt sajnálom, hogy téged megütöttek, én még nem ütöttem meg nőt, de volt sok, aki megérdemelte volna, ha szájba rúgom.

_Ω_ 2012.02.07. 11:19:46

Kedves Posztoló!

Rövid leszek.
A hazugságdetektorod végül működött, ennek örülök. Az, hogy megkaptak a lángok és most már nem tudsz bízni nőkben annyira, hogy hosszútávra tervezz velük, szomorú. Javasolnám, hogy gondolkozz el rajta, mit szeretnél még az élettől, hátha mégis van még valami több számodra is.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:22:35

@Boris the Bullet dodger: "csak nem ezzel az emberszerű izével."
Nevezzük nevén a dolgokat: ezzel a "humanoid környezetszennyezéssel"
:)

céerem 2012.02.07. 11:22:44

@Boris the Bullet dodger: Egyébként milyen lekületű lehet már az a csajis, aki ennyi idősen spirált rakat fel magának, monsjuk a fogamzásgátló szedése helyett??? Ez nem egy szimpla, következmények nélküli döntés, ez egy nagyon súlyos döntés, nem igaz, hogy a posztoló nem látta a csajnak ezt az oldalát.

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 11:22:52

@JOKKA21: Igen, ezért bűnös a nő. A fickó viszont hibázott, mert hagyta magát ennyire megvezetni, anélkül, hogy benézett volna a színfalak mögé. (Míg lószar van, veréb is van.)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 11:23:03

@céerem: Nem tudom mi lehet az az eset. Max az önvédelem.

Sajnálom, h ütöttek már meg! :/

2012.02.07. 11:23:23

@JOKKA21:
Mindenki előtt hülyét csinálsz magadból és már a legtürelmesebb kommentelők is arra kérnek, hogy végre fogd be. @Frigyesur: mondandójának a lényegét sem értetted. Kevered a szezont a fazonnal és még fel sem fogod.
Jössz itt az MNK-zással, erre meg lemész pincsibe amint meglátod @céerem: -et.
Nevetséges vagy, és irritáló.

Bár azt sem értem, hogy egyesek még miért szólnak egyáltalán hozzád nap mint nap.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 11:23:31

@JOKKA21: Hm, szerintem te nonek erzed magad legbelul. Kulonben miert irnad folyton, hogy mit gondolnak a nok? :))

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 11:25:04

@JOKKA21: "Majd az sem lesz vicces, ha saját bőrödön tapasztalod, hogy milyenek a nők, akkor majd eszedbe jut, hogy bassza meg igaza volt ennek a Jokka gyereknek."
szerintem az emberek 90%-a belefut szar kapcsolatba,szóval ez az állításod nem állja meg magát mert érdekes módon amikor azt tapasztaltuk nem gondoltuk és most sem gondoljuk, hogy igazad van. A gyümölcsfa körül sok a rohadt gyümölcs, de azért mindenki tudja, hogy van finom alma is,ha a megfelelő helyen keresed...

2012.02.07. 11:25:04

@Ibrahim a tevehajcsár:
Kicsit szétszórt vagyok. ;) De hozzászokhattatok volna már.

indapass90210 2012.02.07. 11:26:01

Azt, hogy pina, írta már valaki?

_Ω_ 2012.02.07. 11:26:08

@"Zsu": Világmegváltási kényszer... :) (Legalábbis a magam részéről.)

céerem 2012.02.07. 11:26:31

@"Zsu": A kettőnek mi köze egymáshoz?

dr. gernika 2012.02.07. 11:26:53

@"Zsu": Igen. Nem győzöm ismételni, hogy emberismeret, és az intimitás olyan szintje, amit a posztoló nem sajátított el.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.07. 11:26:53

@Frigyesur:

Ó dehogynem, rengeteg ilyen van. Általában bálnák, akiknek alanyi jogon jár (szerintük) a gazdaghejjespasee, a többi meg örüljön ha hozzászól. (amúgy leszarja minden férfi őt). Ezek szokták fennhangon sopánkodva mondani, hogy "manapság nincsenek igazi férfiak!" :D

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 11:26:59

@cyd: Altalanossagban irtam. Es meg ha a no nem is akar gyereket, akkor is talan a legveszelyesebb fogamzasgatlo eljaras, nem csak a meddoseg lehetosege miatt.

@Ibrahim a tevehajcsár: Persze. De hanyan akartak mar itt pasikat megteriteni. Ugy megneznem, hogy egyszer egy not is akarnak-e, vagy lehulyek*rvazzak :))

indapass90210 2012.02.07. 11:27:26

Jokka, baszod, mikor dugtál utoljára? Ma a szokásosnál is "aktívabb" vagy...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 11:28:21

@Letícia: Jó, de ezt a nő se tudhatja... Arról nem beszélve, ha szeretne gyereket nem tetetne fel spirált. Szóval ez esetben ez lényegtelen.

(megjegyzem kommentednek ha volt előzménye, nem olvastam. csak erre a mondatodra reagáltam. szóval így szóltam bele. ;))

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 11:29:01

@Ibrahim a tevehajcsár:
Ám legyen :)

@céerem:
Lehet, hogy zseniális színésznő, illetve azért emberekkel megesik, hogy olyanba szeretnek bele, akibe nagyon nem kéne, ilyenkor se a szép szó, se semmi nem segít, mert nem látnak a rózsaszín ködtől. Az ilyen embert könnyű megvezetni.
A lelkületét hagyjuk, nem vagyok róla meggyőződve hogy lenne neki lelke :)

Szöszi 28 2012.02.07. 11:29:53

@Frigyesur:

Minden pasi geci! Nem szabad egyel sem kezdeni, mert úgyis csak átkúrják a fejeteket csajok!!

(Így jó lesz kezdetnek? ;))

jadu 2012.02.07. 11:30:50

@Dövan: :D

és még nem írták, ha jól tom, hogy pina :D

indapass90210 2012.02.07. 11:31:07

@Tetovált lány: ez még igaz is. Hú, ha belegondolok, hogy hány csaj fejét kúrtam át! És még csak rosszul sem érzem magam miatta :D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:31:09

@"Zsu": Hozzászoktunk: de azért elárulod, hogy ki szórt szét? És hol szórta szét a hiányzó részeidet (pl. koncentrálóképesség).
:)

cyd 2012.02.07. 11:31:16

@Frigyesur: Vili. Én meg egy példát. Akar gyereket.

@Dövan: Mert a napokban a szokásosnál is többen reagálnak rá. Olyan, mint az ostoba kutya: addig zabál, amíg van a tálban. És amíg van aki utántölti...

2012.02.07. 11:32:19

@_Ω_:
Nálam is játszik, de én már kezdem unni. :)

@gernika:
Azért remélem egyszer boldog lesz és talál egy olyan nőt akiben megbízhat a posztoló. Máskülönben macskaeleség lesz.

JOKKA21 2012.02.07. 11:32:29

@"Zsu": Én meg azt nem értem, hogy miért beszéltem veled anno.
Érdekes régen nem zavart az MNK-zás, aztán besértődtél valamin(pedig nem bántottalak) és zavarni kezdett.
Írj inkább a hejjespaseeknak, engem nyugodtan ignorálj.
Most az a bajod, hogy van egy(vagy több) csaj, akit bírok itt?

@(Ő_Ő): Ami nem rohadt az a hejjespaseeké a külsejük adta előnyük miatt, tudod "előváráslási" jog.

@Frigyesur: Onnan tudom, hogy mit éreztek, hogy ismerem a fajtátokat, mint a rossz pénzt.

Szöszi 28 2012.02.07. 11:33:04

@Dövan: LÁTJÁTOK?? Itt az élő példa rá, hogy mekkora szemétládák! Csak játszanak az érzéseitekkel, aztán amikor már nem kelletek, eldobnak majd titeket! Sose szabad pasikkal kezdeni, csak rossz vége lehet!

cyd 2012.02.07. 11:33:56

@Tetovált lány: Hülyeség. Nem szabad általánosítani. Biztos csa ka rossz tapasztalataid miatt van. Ha kitartóan keresel, megtalálod az igazit, bár való igaz sok köztük ilyen.

jadu 2012.02.07. 11:34:05

@Tetovált lány: és akkor erre a női Jokka azt mondaná, hogy igeeen, minden pasi egy rohadt kis élvhajhász genyó, akit nem érdekel más, csak minél több szaftos punciba behúzódjon és kizsigerelje a csajokat, hogy meghívassa magát ide-oda. Hogy beköltözzön a csajhoz, és majd jól elhagyja egy gazdagabb és helyesebb csajért... MNG

:DDD

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:34:10

@(Ő_Ő): "A gyümölcsfa körül sok a rohadt gyümölcs, de azért mindenki tudja, hogy van finom alma is,ha a megfelelő helyen keresed" Ez igazán szép mondás volt!
:)

2012.02.07. 11:34:14

@Ibrahim a tevehajcsár:
Összeszedem majd magam egyszer. :)

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 11:34:52

@Dövan: megoldás vigye el céerem szobára és mindenki megnyugszik :)

JOKKA21 2012.02.07. 11:35:12

@Dövan: Tavaly egy csöcsös kurvát.:)

jadu 2012.02.07. 11:35:19

@jadu: MPG.. akarom írni :DDD

2012.02.07. 11:35:31

@JOKKA21:
Igen jokka, az a bajom, hogy nem csak engem szeretsz.

:D :D :D

JOKKA21 2012.02.07. 11:36:45

@(Ő_Ő): Végre egy jó ötletet dobtál be.:)
Bár őt élet keserítőnek is el tudnám képzeni, nem csak szex miatt lenne jó, mint a legtöbb nő.
.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:36:57

@"Zsu": Elég ha megmondod merre szórtak szét :ha legközelebb arra járok összeszedegetem a hiányzó alkatrészeidet!
:)

_Ω_ 2012.02.07. 11:37:08

@Ibrahim a tevehajcsár: Peeersze, biztos felmászok a fára, a gonosz almák meg jól lelöknek és eltöröm a gerincem, utána pedig csak gerinctelenül tudok almát szedni... MNK!
:P :P :P

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 11:37:15

@"Zsu": vagy lehet valaki más szed össze? ;-)

@Ibrahim a tevehajcsár: köszi :)

Szöszi 28 2012.02.07. 11:37:42

@cyd: Na te ebbe ne szóljál bele, bisztos olyan vagy, mint a többi, undorító, gerinctelen, férfiállat!
:)

@jadu: Ja, így van! Csak a lukra megy mindegyik, semmi más nem érdekli! :)

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2012.02.07. 11:38:15

"Írok egy könyvet, de már a teremtésnél elakadtam..."
Engedjétek hozzám Túró Rudijaitokat!:)

JOKKA21 2012.02.07. 11:38:24

@"Zsu": Maradt még bőven hódolód, Cyd, Dövan, Ibrahim, Omega, Muha és még akiket kihagytam.:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.07. 11:38:39

@"Zsu":

Tudtam hogy csak féltékenykedsz, hogy más igen dekoratív csajoknak is csapja a szelet, és hogy kurvázni is jár. :) Szerintem kecskékkel is csal téged! Ennyi, meg egy Bambi (ha tudod miről van szó!) :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:39:25

@cyd: Már megpróbálta, de felbontottad vele a jegyességet! Most már hiába próbálod vigasztalni!
:)

dr. gernika 2012.02.07. 11:39:30

@"Zsu": Ki kell az ilyet érdemelni. Ha nem úgy áll a nőkhöz, hogy ad nekik esélyt a bizonyításra, akkor nem fog olyat találni. Az meg a másik, hogy bontson jégfalat kis csákánnyal a halál. Ha nem tud adni, akkor ne is várjon el semmi.

cyd 2012.02.07. 11:40:08

@Tetovált lány: Igazán sajnálom, hogy ilyen tapasztalataid vannak. De ha egy picit nyitottabb szemmel jársz és jobban megválogatod kiket engedsz közel magadhoz, biztosan megtalálod azt, aki méltó a figyelemdre.
Nem jó haragban élni és minden szembejövőre kivetíteni ezt. Ha a világra haragszol, magadat is bünteted.

Caddy 2012.02.07. 11:40:21

@Madpapa: komolyan mondom, nem akarom bántani, de ez!!! Már kivágta a biztosítékot. :)

@"Zsu": nyilván. Mégis atyának lesz igaza, hogy a nő bűnös a faszi hibás. :)

@JOKKA21: te hülye vagy! :D:D:D

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2012.02.07. 11:40:38

Szerintem a posztoló legyen buzi, akkor nem fogja nő többet átverni:)
A volt felesége meg egy rohadt szemét...

2012.02.07. 11:41:37

@Ibrahim a tevehajcsár:
Összeszedem magam amint kisüt a nap és melegebb lesz cirka 30 fokkal. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 11:42:01

@JOKKA21: Jahhh nehéz lehet egy ilyen nővel vitázni, mit én. Gondolom a guminőd nem szokott visszaszólni, így szokatlan a dolog. Megértem...

@Frigyesur: "Noben nem nagyon latni olyat, aki a csalodasaiert en block a ferfi nemet szidja, szerintem probaljuk ki. :))) "

Pont ezen filóztam, hogy ált. a pasik szidják a nőket, de a nőktől sokkal ritkábban hallani. A legtöbb nő megállapítja, hogy "én is hülye voltam, amiért hagytam magam" stb. A pasik meg mindent a nőkre hárítanak.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 11:42:22

@Picard kapitány, aki nem meleg csak angol.: :DDD Dehogyis. Én már a tanúvédelmi programodnak se hiszek. Szerintem kiadod őket :P (:))

Szöszi 28 2012.02.07. 11:42:32

@Ibrahim a tevehajcsár: @cyd: Ez az, Ibrahimnak van igaza, ne legyél okos, amikor te vagy az egyik oka, hogy így vélekedek a férfiakról! Ibrahim is tuti gerinctelen, félrekettyintős! (Csak, hogy ellensúlyozzam, hogy igazat adtam neki:D)

cyd 2012.02.07. 11:43:03

@Ibrahim a tevehajcsár: Csak a jegyzőkönyv kedvéért: ő bontotta föl.
Egyébként meg csak rendezői utasítást követünk. Maestro Fritz azt kérte, hogy legyen egy elkeseredett MPG-ző nő, meg egy mandró aki meg akarja menteni. Innen kezdve imprózunk.

JOKKA21 2012.02.07. 11:44:04

@Caddy: Ahogy érzed Candy.:)

@céerem: Élet keserítőnek hívom az olyan nőket, akik hosszú távra jók lennének.:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:44:23

@JOKKA21: Esetemben nem fogalmaztál pontosan: én ugyanis általában vagyok a női nem hódolója (a női igené pedig méginkább). Ez nem Zsu vagy jadu vagy Watson függő, én így virtuálisan mindegyiküket kedvelem, mert semmi okom rá, hogy MNK-zam őket. IRL pedig még kevésbé van/lenne rá okom, mert sose láttam őket, tehát nem is tettek semmi oylasmit velem, ami miatt indokolt lenne. Egyébként pedig ha jól utána gondolok van itt jó néhány csaj a blogon, aki még "nem kelt el" (Kata kivétel, bár nem kelt el, de ha szőkére festi a haját akkor esetleg megpróbálom rásózni egy ostoba tuaregre), és bizonyára lett volna olyan akár köztük is, aki értékelt volna téged, ha nem MNK-znál állandóan. Főleg azért, mert tudom, hogy ez csak egy sztereotípia részedről, ami az "imédzsedhez" tartozik.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 11:45:19

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Aha. Persze. Mutass itt egy ilyet. És aki olyan primitív módon nyilvánul meg, mint egyesek.

@Tetovált lány: Nem tűnik túl hitelesnek, de @cyd: már ráharapott :)))

mütyür 2012.02.07. 11:45:26

@Bundabandi: mert így könnyebb:) teher azonnal letéve, tanulni is fárasztó:)

JOKKA21 2012.02.07. 11:46:02

@Bundabandi: Szivike nálad még egy guminő is értelmesebb.:)

Hurri Kán 2012.02.07. 11:46:30

@Bundabandi:
Egyértelmű. Hiszen mindig ők a hibásak. :D :D :D

cyd 2012.02.07. 11:46:34

@Frigyesur: Mit csináljak Mester, ha ilyen szar színésznőkkel kell dolgoznom? Megpróbálom kihozni belőle a legtöbbet.

céerem 2012.02.07. 11:47:14

@JOKKA21: Igazán pozitív ez a hozzáállás :-)

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 11:47:30

@cyd: Akkor meg ne spiralozzon. Na mindegy, tulragoztuk, koncentraljunk arra mivel lehetne Nardot cikizni :)

2012.02.07. 11:47:32

@A Jó Meglepően Izmos Hercege:
Bambi! :D
Igen, ez a legnagyobb gondom. Megcsal, ezt nem tudom feldolgozni.
Ezért: MPG
Nem is állok szóba soha többet egy pasival sem. Mindnek csak a testem kell. :)

@gernika:
Pontosan. Megértem a posztert is, hogy utána x ideig nem kezdett úgy nővel, de azért 5 év az 5 év. De hajrá, az ő dolga, max felzabálják a macskák. :)

@Caddy:
Mind a kettő hibás itt. A nő hibája nagyobb, mert gerinctelen húzás volt a hazugság, bár a pasi is meglépte a "hugom telefonált oda" dolgot.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:47:32

@Tetovált lány: Hiába próbálsz meg súlyozni vagy ellensúlyozni, az a helyzet, hogy nálunk mindenkinek lehet 4 darab felesége, így nekem is, ezért nincs okom félrekettyinteni, mert ha megtetszik egy csaj akkor azt egyszerűen feleségül veszem és beviszem a háremembe. Ha pedig ki van a létszám, és újabb feleséget akarok, akkor elég ha Mekka felé fordulva elkiáltom magam háromszor, hogy elválok tőled, és kész: a dolog ezzel el van intézve, mehet vissza az apjához.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 11:47:49

@cyd: Ez a truváj! :DDD Nagyon jól nyomod!!!!!

JOKKA21 2012.02.07. 11:47:56

@Ibrahim a tevehajcsár: Persze értékeltek volna, aztán küldtem volna képet és írták volna, hogy aranyos vagy, de legyünk barátok.:D

indapass90210 2012.02.07. 11:48:52

Jokka, jó lenne, ha küldenél egy pár mondatot magadról!

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 11:49:31

@JOKKA21: Es megis honnan? Hany baratnod volt egeszen szamszeruen?

@Bundabandi: Jah. Mert szerintuk az olyan 'macso' ;)

@cyd: :D cyd te egyre kedvesebb vagy. Megtalaltad almaid testapolojat, vagy mi tortent? :)))

céerem 2012.02.07. 11:49:32

Számomra egyébként furcsa az, amikor bárki is egy tapasztalat alapján életigazságokat hirdet. Mindig mindenki változhat, hihetetlen dolgok történhetnek egyik napról a másikra. Senkit nem tudok már elítélni, és senkit sem szeretnék semmiről meggyőzni, semmi értelme. Mindenki olyan, amilyen, ha nem tetszik, nem kell vele kommunikálni.

Szöszi 28 2012.02.07. 11:49:52

@cyd: Bekaphatod! Ne szarozzál!

JOKKA21 2012.02.07. 11:49:55

@"Zsu": A tested is csak addig, amíg fiatal vagy.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:50:18

@JOKKA21: Dehogyis! A képnek nincs akkora jelentősége, mint amekkorát te tulajdonítasz neki. Az összhatásnak van: ezek itt nem plázacicák, hanem kedves, értelmes, intelligens, jó humorú csajok. Vedd már észre!

Caddy 2012.02.07. 11:50:49

@JOKKA21: hát a mai nap után inkább azt mondanám, hogy Jokka te egy fasz vagy, de a cukormáz nélkülit csak második kommentben kaptad meg. :D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:51:48

@Frigyesur: Várjál már, az almák nem nála vannak, azok egybenőttek a csajokkal, ő legfeljebb örülhet, ha kézzelfogható közelségbe kerülnek hozzá!
:)

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 11:52:02

@Picard kapitány, aki nem meleg csak angol.: Akkor kerlek magyarazd meg mit keresett a turo rudi papir a konyokodre ragadva, hm?

@cyd: Ugy gondolod tuljatszod a tetovaltat?

JOKKA21 2012.02.07. 11:52:07

@Dövan: Küldök.Gecik a nők és MNK.Ez csak egy, de ebben minden benne van.:)

@céerem: Ez most azt jelenti, hogy nem akarsz velem beszélni?

@Frigyesur: Nem volt.Csak a ribiket megcsaló cukyfijjúknak.

Namely 2012.02.07. 11:53:01

@Picicsibe a szexistennő: szerintem nem egészen érted. Nőket sohasem bántanék, de a fenti nem is nő az én szememben, hanem egy féreg. A fenti (és azok, akikről beszéltem) aljas módon kihasználja, hogy őt "nem illik" bántani. Bármit csinálnak azzal el lehet intézni, hogy ők "hölgyek" akiket nem érhet fizikai bántalom. A legrosszabb amit kaphatnak az, hogy szakít velük valaki? Olyan után, hogy évekig kihasználtak valakit? A következővel pasijáukkal pedig ugyanazt csinálják újra, mivel igazi büntetés nem volt?
Olvasd el a sztorit! A végén a csaj volt megsértődve.
Ahogyan én gondolom: tett - majd következmény.

JOKKA21 2012.02.07. 11:53:31

@Ibrahim a tevehajcsár: Ez a baj, hogy nem úgy vettem észre.

@Caddy: Akkor vedd be azt a cukormázas faszt.:)

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 11:53:34

@Ibrahim a tevehajcsár: En vagyok hulye, vagy mas se erti, hogy ez most mire vonatkozott? (cyd, eloreszolok, hogy annyira magaslabda, amit neked nivon aluli lecsapni.)

indapass90210 2012.02.07. 11:54:06

@JOKKA21: küldjél bazmeg tényleg! Ha felfut a blog és lesz zsé a hírdetésekből, akkor a profit fele a tiéd!

mütyür 2012.02.07. 11:54:08

@JOKKA21: hát hiába törtem magam tegnap? látom, semmi sem változott:S:)

dr. gernika 2012.02.07. 11:54:18

@Frigyesur: Én tudom, de eltart még egy ideig, míg kiszeded belőle. Maradjunk annyiban, hogy tegnap új témát adtam neked (vagyis neki :D). ;)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 11:54:42

@JOKKA21: Nem bántalak, te szegény! Mivel csak guminőt láttál eddig, nem igazán van összehasonlítási alapod.

céerem 2012.02.07. 11:54:43

@JOKKA21: Ne vedd magadra, csak általánosságban írtam, mert ahogy itt olvasom, sokakat idegesít az, ha valaki nem ért velük egyet és jön a győzködés teljesen feleslegesen.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 11:54:46

@JOKKA21: Ertem. A marslakokrol nem akarsz beszelni?

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:55:38

@Frigyesur: Szerintem ne bonyolítsuk: maradjunk az első változatnál, abból nem lehet baj.

JOKKA21 2012.02.07. 11:56:21

@Dövan: :D írd, hogy gecik a nők és ribancok, aki ribanc és pénzre megy az ne is próbálkozzon.
Ha lesz lepattanó csaj, akiket szelektálok viheted őket.:)

Hurri Kán 2012.02.07. 11:56:28

@mütyür:
Egy fecske nem csinál nyarat. :D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:57:03

@(Ő_Ő): Jó, akkor mondjuk te vagy a kivétel (ami ugyan nem erősíti a szabályt, de ennek sincs jelentősége).
:)

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 11:57:56

@gernika: Úgy érted cydnek elárultál valamit előttem?

mütyür 2012.02.07. 11:58:10

@gyvy: fel is adom. ha még egyszer megpróbálok bármit is magyarázni Jokkának, adjatok nekem egy sallert:)

JOKKA21 2012.02.07. 11:59:30

@Bundabandi: Hogy te milyen jó vagy.Aki lát igazit így jár, mint a mai posztoló.:) Fogadd el, hogy kurvák a nők, nem tehettek róla, ez van a génjeitekben.

@Frigyesur: Azt még nem láttam, olyanok, mint a rendes nők, van akik szerint léteznek, de nem látta őket még senki.

@mütyür: Hiába.

@céerem: Ők még nem jöttek rá, hogy hiába győzködnek, én sem akarom őket győzködni, hogy a férfiak rendesek.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 11:59:39

@gernika: Vagy megint megcsajoztad valami wellnessel?

@Ibrahim a tevehajcsár: Jó'van, megjegyeztem :x

@Picard kapitány, aki nem meleg csak angol.: Nevezd meg, vagy a bíróság kijelöl neked egyet hivatalból. ;)

céerem 2012.02.07. 11:59:51

@JOKKA21: ...szóval akkor mindenki hazudjon :-))))?

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:02:12

@JOKKA21: De neked semmilyen nővel sincs tapasztalatod. Beszélj inkább arról, hogy az idegeneket milyennek képzeled el, varietas delectat.

JOKKA21 2012.02.07. 12:02:28

@Dövan: Nagyobb poén lenne, ha fészbuk eseményt csinálsz Jokka feleséget keres címmel és meghívhattál volna sok ribit.Akiket kiszórt volna a zsűri(Te, Én, meg még mondjuk Ibrahim) azokból válogathattál volna.:D

cyd 2012.02.07. 12:02:54

@Frigyesur: Tegnap is mit szívtam a kurva Happy Time-os ötleted miatt...

@Tetovált lány: Ne primadonnáskodj, nőjj fel a szerephez!

Maestro @Frigyesur:! Instruálja már a kolleginát, mert így nem jutunk semmire.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 12:03:23

@mütyür: :) jaj de jó lesz nekünk :))))

Hurri Kán 2012.02.07. 12:03:33

@mütyür:
Anélkül nem lehetne? Csak úgy? :D :D :D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 12:03:49

@mütyür: miért vesződnél magyarázkodással: ha mazochista vagy csak szólj és máris megy a saller. Ahhoz két szót sem kell jokkának magyaráznod!
:)

JOKKA21 2012.02.07. 12:04:01

@Frigyesur: Nincs?Szerinted iskolában nem voltak nők?Vagy szórakozóhelyen?

@céerem: Ne hazudjanak.:) Én sem szoktam, ezért mondom meg, hogy ribancok a nők.

mütyür 2012.02.07. 12:04:24

@(Ő_Ő): @gyvy: rögtön gondoltam, hogy kaptok a lehetőségen:)

Szöszi 28 2012.02.07. 12:04:30

@cyd: Sajnálom, nem játszom veled többet, rohadék vagy, mint a többi férfi, és csak megbántani tudsz!

céerem 2012.02.07. 12:04:54

@JOKKA21: Zsűrizni szeretnék, lécciléccilécciiiiiiiiiii!!!!

Caddy 2012.02.07. 12:05:49

@JOKKA21: azt hittem ezt már tegnap letisztáztuk, hogy nem éppen te vagy az első helyen a listámon, meg igen ritkán szoktam ismeretlen nickneveket a számba venni. :D

mütyür 2012.02.07. 12:05:55

@Ibrahim a tevehajcsár: kössze:)

mekkora genyók vagytok, hogy élveznétek ilyen piciséget azonnal és örömmel bántani!

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 12:06:09

@céerem: Te nem zsűrizhetsz, mert állítólag nőből vagy, ezért nem releváns a véleményed a nőkkel kapcsolatban (azaz a nőkről). Sajnálom, alkalmatlan vagy zsűritagnak.
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 12:06:57

@mütyür: Mi csak örömet akarunk neked szerezni: az volt az érzésem, hogy szeretnél kiprovokálni egy pár sallert.
:)

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:07:18

@cyd: Tegnap én is használtam, kétszer is, teljesen jó volt. Nem lehet, hogy túl sokat raksz rá?

Szerintem @Tetovált lány: jól csinálja, hagyja hogy nála is előtörjön a primitív rész, ami ilyenkor a szokásos.
Kezdj el a negatív tapasztalataidra gondolni, és általánosíts belőle. Ki kell forrnia benned a frusztrációnak.

mütyür 2012.02.07. 12:07:49

"Antioxidáns csoki"... ezt így képesek eladni...

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 12:08:02

@Caddy: És ismerős nickeket a szádba veszel? Csak, hogy tudjuk mire számíthatunk.
:)

indapass90210 2012.02.07. 12:08:48

@JOKKA21: olyan is lesz. Apránként felépítjük a brandet.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:09:05

@JOKKA21: Az, hogy láttál nőket még nem jelenti, hogy ismered is őket.

mütyür 2012.02.07. 12:09:12

@Ibrahim a tevehajcsár: és mitől volt neked ilyen érzésed?:P

céerem 2012.02.07. 12:09:24

@Ibrahim a tevehajcsár: Hüpp. Pedig pont ezért releváns :-)

JOKKA21 2012.02.07. 12:10:06

@Caddy: Akkor vedd a kezedbe.:)

@céerem: Azt szerettem volna, hogy versenyző legyél.:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 12:11:35

@céerem: Tévedés: egy alkalommal leteszteltük a munkahelyemen: a titkárnő véletlenül sem azokat a csajokat jelölte meg jó csajokként akiket mi (pedig a saját állítása szerint símán átment volna a gyufaszál teszten).
:)

Dökvín 2012.02.07. 12:11:42

@céerem: Igazából pont nem az egyet nem értés a zavaró Jokkával kapcsolatban, hanem az a vehemencia, ahogy minden áldott nap trollként ontja magából a - nevezzük így - véleményét, minden posztolót, kommentelőt lehülyézve. Az pedig szintén nevetséges kicsit, hogy egyik percben "gecikanőkmindnekemaztánnemkellegyse", aztán meg amint meglát egy új női kommentelőt (aki még nem ismeri) jön a behízelgés. Aztán persze még egy sor "gecikanők" blabla.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 12:11:59

@Namely: Változatlanul nem értek egyet. Mi vagy te bíró és hajdú egyben? Ha mindenki így gondolkodna, mindenki csak püfölné a másikat.

Ha évekig kihasználnak valakit, arról az is tehet, akit kihasználtak. Tudom miről beszélek, engem is használtak már ki.

JOKKA21 2012.02.07. 12:12:04

@Frigyesur: Mi számít nálad ismerésnek?Ha valaki osztálytársam 8 évig ismerem?Ha 4-5 évig ismerem?Ha 2 évig ismerem?Ha 1 évig ismerem?

@Dövan: Jól van, te leszel a vezér, de bundázni kéne, hogy Céerem nyerjen.:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 12:12:36

@mütyür: Tudod nekem vannak hatodik, hetedik meg egyéb ilyen érzékeim, és hallgatok is rájuk. Na azok közül az egyikkel éreztem ezt.
:)

Hurri Kán 2012.02.07. 12:12:59

@mütyür:
Miből gondolod, hogy ez nekünk szórakozás lenne? :D :D :D

ST83 2012.02.07. 12:13:04

Na ez egy durva poszt!

Hat haver nagyon melle nyultal a novel. Azert feladni nem kellene, mert olyan leszel mint Jokka.

Dökvín 2012.02.07. 12:13:21

@Kugeln - Rock me Amadeus: helyesbítés: posztolót csak akkor osztja, ha az női egyed :D

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:14:04

@JOKKA21: Az, hogy láttál egy repülőt, még nem tudod milyen repülővel utazni... Mondom, lapozzunk. Tudsz valami másról is beszélni?

JOKKA21 2012.02.07. 12:15:11

@Kugeln - Rock me Amadeus: Mozart a zene Beethovenje, ha jól emlékszem nem én hízelegtem neked, hanem te nekem.Szinte mindig te szólítasz meg engem(vagy írsz rólam) és nem én téged.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 12:15:27

@Tetovált lány: és különben is adja vissza a piros lapátodat! :D

@mütyür: a jóra azonnal le kell csapni! :D

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:16:44

@ST83: Az lehetetlen, már volt felesége. Erről lecsúszott sajnálatos módon, pedig a boldog tudatlanság, óóó! :)

JOKKA21 2012.02.07. 12:16:56

@ST83: Akkor örülhetne, mert nem bassza át több(et) nő.

indapass90210 2012.02.07. 12:17:43

Ki szeretne szerkesztő lenni a jokka feleséget keres blogon?

JOKKA21 2012.02.07. 12:17:57

@Frigyesur: Ja, szépen rá is baszott a feleséggel.Legalább gyerektartásra nem kell költenie.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:18:15

@JOKKA21: Nosza, lássunk belőle valamit. Mit sportolsz?

Dökvín 2012.02.07. 12:18:16

@JOKKA21: LOL :D akkor idézd már, léccci :) emlékeim szerint, mikor először vetett téged ide a sors, naivan én is - mint akkor minden idevalósi - írtam neked a sok nyafogásra, hogy nyugi, vannak kivételek, csak nézz szét kicsit. Ölég ingerszegény életed lehet, ha neked ez már behízelgés... :D:D

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:19:23

@JOKKA21: Nem csajozni még a hülye is tud :D

JOKKA21 2012.02.07. 12:20:06

@Frigyesur: Semmit.Elfogytak a hejjespaseek, hogy nekem osztod az észt?

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:20:32

@JOKKA21: A tétel szempontjából ez indifferens.

JOKKA21 2012.02.07. 12:21:35

@Kugeln - Rock me Amadeus: Szerintem nem tudnál tőlem olyat idézni, hogy hízelegtem neked, te(mint a többi suna) győzködtél, hogy te nem vagy geci és kurva...

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 12:21:50

@Dövan:
Valami egyedi design ráférne, ez nem elég jokkás :)

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:22:25

@JOKKA21: Van valami, amit effektíve csinálsz, és úgy tudsz beszélni róla? A k*rvázás nem érdekel, azt leszámítva kérdem.

JOKKA21 2012.02.07. 12:23:11

@Frigyesur: Mit ért a feleséggel?Semmit. -10évet, 10év kamut.Jó, volt ingyen pina 10évig, de mást nem ért vele.

2012.02.07. 12:23:42

@Dövan:
Ne add ki a kezedből. Vagy ha mégis akkor tudod kivel kell elbírálni a döntést. ;)

ST83 2012.02.07. 12:24:04

@"Zsu": Azert nem mindegy a sorrend. Ok kell ahhoz, hogy vki utan nyomozni kezd. Mar ha normalis vagy. Ez esetben a gyanu megalapozott volt. A no egybol le is lepett, bizalom hianyra hivatkozva. Nekem ez fura. Vmi mas volt itt a hatterben.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:24:17

@JOKKA21: Továbbra sincs semmilyen nexus az állításom és aközött, amit írsz.

JOKKA21 2012.02.07. 12:24:42

@Frigyesur: Van.Fikázom a nőket.:)

Dökvín 2012.02.07. 12:24:44

@JOKKA21: minden női kommentelőnek hízelegtél eleinte kb, meg kérdezgetted tőlük/többiektől, jó csajok-e :D még néhány napja is volt pár ilyen ;)

JOKKA21 2012.02.07. 12:26:20

@Kugeln - Rock me Amadeus: Az neked hízelgés, hogy megkérdezem , jó csaj vagy-e?Ez nem semmi.:)

Dökvín 2012.02.07. 12:26:23

@JOKKA21: És a kurvázós témával vagy ezzel vágódsz be mindig a randikon?

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:27:10

@JOKKA21: Ez szervesen kapcsolódik az előzőhöz, valami olyasmi ami izgalmasabbá és árnyaltabbá teszi a személyiséged.

Dökvín 2012.02.07. 12:28:27

@JOKKA21: A hízelgés az, mikor megtudod/megsejted valakiről, aztán csorgatod a nyálad. Mígnem egyszer ő is jelzi neked, hogy valami hiba lehet a készülékedben, mert azzal be is pottyan az MNK dobozkádba

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 12:29:22

@(Ő_Ő):
Az kevés, kellenek még plázacsajok és mnk-k is :)

JOKKA21 2012.02.07. 12:29:33

@Kugeln - Rock me Amadeus: Az nagyon ritka, hogy randira hívják picsát.Kurvázóssal.A nebulóid hitét térítsd, ne az enyém.:)

@Frigyesur: Olyan nincs.Gecik a nők a mottóm ez nem jön be?:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 12:30:33

@JOKKA21: :))

Van akinek már az is bók, ha feltételezik róla! ;))

JOKKA21 2012.02.07. 12:30:49

@Kugeln - Rock me Amadeus: Az lenne hízelgés, ha azt írnám, hogy szép vagy.Kérdőjellel nem hízelgés.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:31:20

@JOKKA21: Csak pasiknál. Ott is a primitívebb és lúzer fajtánál.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 12:31:36

@JOKKA21: Ki fogsz pukkadni! :)))
Fájni fog a pocakod! :D

JOKKA21 2012.02.07. 12:31:56

Úgy látom ma utáljuk Jokkát közösen műhiszti van a csorda körében itt.:D De nem baj, ilyen nap is kell.:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.07. 12:33:00

@gernika:

Szerintem odaadná az infoért Kitty fél veséjét is (megmosva) :)

JOKKA21 2012.02.07. 12:33:28

@Picicsibe a szexistennő: Annyit még nem röhögtem.:

)@Frigyesur: De nektek a primitívek és bunkók jönnek be.Akkor mi a baj?

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:34:05

@(Ő_Ő): Jócsaj vagy? ;) (Ha azt mondod nem, akkor a következő sablonmondat úgyis az, hogy ezt nem hiszem el, biztos szép vagy :*)

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 12:34:07

A poszt tök izgi volt, erre elment a blog Jokka reakcióba! Kár :( ez így rém unalmas. Le is lépek, további kellemes Jokkázást.

Dökvín 2012.02.07. 12:34:22

@JOKKA21: Akkor a picsáknak most biztosan jókora kő esett le a szívéről :)

Nem vagyok én misszionárius, hálisten, nem is az én feladatom, hogy észhez térítselek. Az a te dolgod lenne... Amíg komolyan ennyihez értesz csak (emenkázás, kurvázás) a saját (!) bevallásod szerint is, addig szerintem ne nagyon csodálkozz, hogy ember nem áll veled szóba, amint kicsit jobban megismer.

Dökvín 2012.02.07. 12:35:06

@(Ő_Ő): Mert rólad már biztos tudta! ;)

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 12:36:57

@Frigyesur: na nem tudom a te sablon puszidért érdemes-e nemet mondani :DDD... és ha azt mondom, hogy igen! Akkor mi jár érte? :D Vagy az igazat mondom és azt mondom: átlag :).
Képet küldjek? :D csak hogy egy két sablont átugorjunk :))).

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 12:37:25

@Kugeln - Rock me Amadeus: Nem, ő azzal kezdi, hogy leüvölti a haját a fejéről. Csak mert úgy alapból idegesíti, érted? Lásd. X hónappal ezelőtti randija a "gazdagszépcsajjal".

JOKKA21 2012.02.07. 12:39:33

@Kugeln - Rock me Amadeus: Ember szóba áll, csak a buta pinák nem, de azok nem is kell szóba álljanak, lehet beszélgetni a hejjespaseekkal, nem kötelező velem.

@(Ő_Ő): Köszönd meg Candy és Bundabandika barátnőidnek, mint a műhiszti elindítóinak, ők elkezdték többi birka megy utánuk.

@Frigyesur: Neked elhinném, ha azt mondanád, hogy nem vagy jó csaj, de csak azért, amiért a sok picsa lázad, hogy kövér, ilyenkor helyeselni kell és nem az egotok növelni.:)

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:40:36

@JOKKA21: Saját példád alapján úgy tűnik ez bejött, hm? :)

JOKKA21 2012.02.07. 12:41:34

@Frigyesur: Még nem alkalmaztam, tegnap mondtam Mütyürnek, hogy legközelebb helyeselek, ha picsa egot akar növeltetni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.07. 12:42:03

@JOKKA21:

Nem szükséges mondania semmit. Ő tudja. Aki ismeri tudja. Minek bizonygasson bárki idegennek bármit? :)

JOKKA21 2012.02.07. 12:43:33

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nekem nem kell nem kell bizonyítania, ő akarja nekem, hogy a nők nem kurvák.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:44:02

@(Ő_Ő): Ehh, pedig olyan rég sütöttem el a 'puszi a pocidra, vagy ahova akarod' cuccot :D Aztán jönne, hogy szép a szemed és a mosolyod, majd megkérdeném megyünk-e szobára. De belőletek nőkből kiveszett a romantika, máris átugornád a lépéseket :D

Küldd a képet, babanyuszi :D

2012.02.07. 12:44:41

@ST83:
A nő egyértelműen nem szerette és nem tisztelte a férjét, ha ilyet meglépett, és így lelépett.

cyd 2012.02.07. 12:44:42

@Tetovált lány: Csak a bensőd zavara beszél belőled. Tudom, hogy igazából nem így gondolod és rád is vár valahol valaki, aki kedves, megértő. Próbálj más típusú férfiakat keresni, mint az eddigiek. Hidd el a sarki kocsma törzsközönségén kívül is vannak még potens jelöltek.

JOKKA21 2012.02.07. 12:45:26

@Frigyesur: Frici bá a dugunk vagy kólát kérsz jobb duma.

dr. gernika 2012.02.07. 12:46:18

@JOKKA21: Nem. Nem akarja. Azt akarja, hogy fejezd már be a papagáj üzemmódot, mert már unalmas, ráadásul semmivel nem tudod alátámasztani a mondanivalódat, ezért még inkább hasonlítasz egy papagájra.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 12:46:25

@Tetovált lány: Kis csillag, neked itt és most én egy (virtuális) pasi vagyok. De van olyan blog másutt, másik weblapon, ahol egy tinédzser lány anyja vagyok (ezt sem vonta még kétségbe ott senki, pedig ott többgyermekes anyák osztják az észt lévén gyermekneveléssel kapcsolatos blog). IRL pedig ez az egész teljesen mindegy, mert IRL úgysem találkozom: sem veled sem velük.

ST83 2012.02.07. 12:47:17

@Boris the Bullet dodger: @Frigyesur: Szoval a posztolonak mar a guminore sincsen remeny? Megbanja meg, hogy ide posztolta az eletet.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:47:47

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Keversz Kittyvel, ő adott el 1500 WoW aranyért ;(
"megmosva" :D

JOKKA21 2012.02.07. 12:48:03

@gernika: Nem tudom?Mai posztban a feleség?És még számtalan példát tudnék írni.Az a bajotok, hogy az IGAZAT írom a nőkről!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.07. 12:48:59

@JOKKA21:

Nem mind az. A fennmaradó rész nagyobbik része azért nem az, mert senki nem fizetne értük, a kisebbik fennmaradó rész meg okos és nem kurva. A kurvák nem állnak veled szóba mert csóró vagy és ronda, azok akik nem kurvák, viszont rondák, azzal nem állsz szóba mert rondák, az okos nem kurvákhoz viszont túl ostoba vagy, azok meg nem foglalkoznak hülyékkel. Tessék levezettem neked, hogy miért nem jut neked nő :)

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 12:49:11

@JOKKA21: nem ők tehetnek róla, hanem te, ma extra kielégítettlen vagy. Azaz már tegnap is azt voltál, de ez mára csak fokozódott. Menj el ma este ribizlizni, ha nincs rá pénzed én szívesen befizetlek egy körre. Eddig én is bírtam cérnával a hülyeségeidet. Mindenki tudja, hogy a valóságban nem ilyen vagy. De meguntunk. Lépj tovább, vegyél vissza magadból, vagy keress más blogot szórakázni mert itt már nem jön be senkinek amit művelsz.

erről te jutottál az eszembe :)

news.yahoo.com/photos/no-need-to-panic-it-s-art-1328228700-slideshow/#crsl=%252Fphotos%252Fno-need-to-panic-it-s-art-1328228700-slideshow%252F-glazed-paradise-photo-1328228097.html

Szöszi 28 2012.02.07. 12:49:16

@cyd: Kedves és megértő férfi? Minden férfi az, amíg meg nem dug, aztán viszlát, már cserkészi is be a következő nőt. Egyformák mind!

JOKKA21 2012.02.07. 12:50:40

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ezt neked pár szóval leírom, mert felszínes buta plázapicsa mind, akiknek csak a menők, rosszfiúk, szépfiúk, kigyúrtak és gazdagok jók.

Szöszi 28 2012.02.07. 12:51:43

@Ibrahim a tevehajcsár: Velem fogsz találkozni, ne küzdj ellene:) Van egy ilyen megérzésem...:D

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:52:33

@JOKKA21: Kezdjük ott, hogy nem vagyok csaj :D

JOKKA21 2012.02.07. 12:53:03

@(Ő_Ő): Ha te elégítenél ki olcsóbb lenne.:)
Igaz a mondás, hogy fáj az igazság.Ha nem lenne igaz leszarnátok.Ahogy én is az MPG-zést mert nem veszem magamra, de úgy látom itt sokaknak inge.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 12:54:15

@Frigyesur: :DDD.
Sablonszöveg - 2. forduló (csaj):
Jaj de kis huncut vagy :), nem küldök, mert akkor rájösz milyen ronda vagyok és akkor többet nem adsz puszit a pocimra :(.

:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 12:54:18

@JOKKA21: Szerintem ne hagyd abba! :P

Hajrá Troll Jokka. Heheheee...

JOKKA21 2012.02.07. 12:55:05

@Tetovált lány: Nincs kedves és megértő férfi sem, mert aki az volt abból kiölitek a ribanckodásokkal.Aki szeretne titeket az nem jó nektek és így jár, mint a posztoló.Ti teszitek a férfiakat olyanná, akik csak a pinátokat akarják egy estére és utána elküldenek, aki meg rendes lenne veletek azt észre sem veszitek!Lehet megsértődni, lefosom!

Caddy 2012.02.07. 12:55:45

Tegnap még fent voltam a megdugnám listán ma meg már nyomom a műhisztit, és bennem van a hiba.
Komolyan minden nap egy újabb szellemi épülés. :D:D:D

JOKKA21 2012.02.07. 12:56:17

@Picicsibe a szexistennő: Ne írj ilyet, mert kiközösít a csorda.:D

cyd 2012.02.07. 12:56:39

@Tetovált lány: Türelem. Nem lehet, hogy túl könnyen adod magad? (este mit csinálsz?) Hagyj időt nekik, hogy megismerhesenek, akkor biztos nem akarnak majd továbbállni. Én biztos vagyok benne, hogy van ilyen is, elisemrem nem sok, de türelemmel, nyitott szemmel biztos megtalálod a rendeset.

JOKKA21 2012.02.07. 12:56:53

@Caddy: Tegnap még nem voltál ilyen hisztis picsa.

Szöszi 28 2012.02.07. 12:59:51

@JOKKA21: Nincs kedves, megértő nő, mert a geci, rohadt férfiak akik csak megdugják az érzőszívű, kedves, komoly kapcsolatra vágyó nőket teszik ilyenné őket, amilyenek.

Caddy 2012.02.07. 13:00:09

@JOKKA21: Évek óta pont ugyanilyen vagyok.Nem lehet, hogy mégis a te rendszeredben van a hiba? És belebújsz olyan ingekbe aki nem is jó rád? Hm?

jadu 2012.02.07. 13:01:53

@Bundabandi: guminőőő :D ez mekkora visszaszólás volt :D

@mütyür: vááá azt olvastam, h ilyen picisegget :D

@Tetovált lány: :D

@Kugeln - Rock me Amadeus: tőlem is megkérdezte... csak mert nekem is tetszenek az ukrán csajok :) (mármint női szemmel mérve, vannak köztük nagyon kis szépek)

@Ibrahim a tevehajcsár: erről az jut eszembe, h 3-5 évesként fiú akartam lenni (mondjuk merő féltékenységből, mert az öcsém egy évvel fiatalabb és ez milyen máááár? Nem lehetek nagytesó :(( )

basszus ennyi kommentet elolvasni :D

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 13:03:19

én ezt a részt neheztelem a poszternél! A csaj ettől független egy gerinctelen dög volt de ezt miért kellett erőltetni?

"Azt mondta, ő még várna. Jól van, várjunk, ráérünk, élvezzük az életet. De azért mindketten elmentünk dokihoz, mert nem árt egy kis készülés, tájékozódás."

Szöszi 28 2012.02.07. 13:03:22

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: System error. Nem tudtam értelmezni ezt a mondatot. Se rád, se cydre nézve. Báár...Ha cyd-et vesszük, akkor, ha kedves az csak azért van, mert megakar dugni. Jellemző...

Frizuravarjú 2012.02.07. 13:04:20

@Tetovált lány: Szar lehet neked.

Vigasztalásképpen egy kétsoros:

A férfit mindig inspirálja,
ha a hölgynek van spirálja.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 13:04:46

@JOKKA21: Engem? :DDD

Én sose tartoztam a csordába! ;)

JOKKA21 2012.02.07. 13:05:55

@Caddy: Biztos van bennem IS hiba, de a nők sem hibátlanok.Ma hisztiztél.Bírom, amikor valaki jópofizik, amíg egyedül van, ha látja, hogy más is beugat, akkor lázad ő is.:)

@jadu: Azt legalább el lehet viselni, nem úgy, mint a BundásBandit.:)

@Tetovált lány: Magatoknak köszönjétek és a felszínességeteknek.Ott van Cyd, kedves veled, járj vele, ja hogy nem rosszfiú és cukyfijjú?

Frizuravarjú 2012.02.07. 13:06:22

Sőt, itt van még egy buta vicc is:

-Doktor úr! Doktor úr!! Maga tette fel a feleségemnek a spirált?
-Igen, Kohn úr.
-Akkor most legyen kedves leszedni rólam...

kutya vacsorája 2012.02.07. 13:06:37

a doki nem sértett vmi szabályt meg? de.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 13:07:33

@Caddy: szerintem még mindig sunázna, a kettő nem zárja ki egymást :).

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 13:09:39

@kutya vacsorája: Nem! Házastársaknál? Nálunk is többször csak a férjem ment leletekért.

Ki a fasz gondolja, h átbasszák egymást?!

jadu 2012.02.07. 13:11:00

@Tetovált lány: szerintem a fórumozóknak is :D

JOKKA21 2012.02.07. 13:11:08

@Tetovált lány: Mert a cukyfijjúk szerinted a lelked akarják?Vagy a bajaid hallgatni?Nem vagyunk spanok Cyddel, de nem hiszem, hogy csak dugásra használna.

Csibe jól teszed.:) Bundanbandin nem csodálkozom, de Candyt értelmesebbnek gondoltam.Na mindegy.:)

Caddy 2012.02.07. 13:14:57

@JOKKA21: már egy ideje látom,hogy mindenki beugat neked, és én mégse bántottalak. Ma sem.

@(Ő_Ő): csak ma nem emlegeti, még a végén elfelejtem.:D

jadu 2012.02.07. 13:15:01

@kutya vacsorája: házastársaknak ki lehet adni... ezért akarnak a melegek is házasodni, mert csomó olyan jog nem illeti meg az együttélőket ami a házasoknak alap...

De az is igaz, ha a nő kéri, h titoktartás meg minden... azt nem szegheti meg az orvos... mivel nem halálos betegségről van szó...

gondolom.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 13:15:01

@JOKKA21: Elcsépelt.

@gernika: Egyebkent meg jah.

@(Ő_Ő): A negativ oldalrol kozelited meg babanyuszi. Egyszerubb lelkuletuek flortolni kezdenenek a szexualitasra alapozva, a lelkizosek a a lelkuket akarnak megmutatni.

ST83 2012.02.07. 13:16:52

@Picicsibe a szexistennő: Ez esetben a no baxta at a faszit.

cyd 2012.02.07. 13:17:14

@Tetovált lány: Tőlem nincs félnivalód. Látod engem Jokka marketingel, ergo sose jutok a bugyidba.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 13:18:51

@JOKKA21: "Ott van Cyd, kedves veled, járj vele, ja hogy nem rosszfiú és cukyfijjú?"
Ez vicc akar lenni? cyd mint jófiú?! :DDDD

király vagyok 2012.02.07. 13:19:03

na akor vett levegöt utojjára ha valamelik romagádzsi ilyen szart rakatna magába
nékik az a tisztesség ha szülhetik mennél több puját nem ez a paraszt dolog dicsak ne szüjjé
ezeknek a parasztoknak már amugyis reszeltek mentek a gecibe kivesztek innén

Maddness69 2012.02.07. 13:19:21

"Egy nő már átvert, és jó messzire jutott vele. Több nem fog."
Ismerem ezt az érzést.:)

5 éve már és még nem került helyre benned ez a kapcsolat?
Szedd össze magad, barátom (vagy kérj profi segítséget).

Mooon 2012.02.07. 13:19:27

Fura dolog ez... Persze sokkal tisztább dolog, ha hazugság nem keveredik bele a dologban, de ha jól vettem ki többször is jelezte a posztoló felesége, hogy még nem akar gyereket...
Na most akkor hogy is van ez?
A nő értse meg, ha a férfi még nem akar gyereket, mert ő még nem készült fel.... blablablabla...
Ha ugyanez fennáll egy nőnél, akkor bezzeg ő a szemét?

Persze az is lehet, hogy ez a szitu ennél lényegesen árnyaltabb.

JOKKA21 2012.02.07. 13:19:31

@Frigyesur: Attól még jó duma.:)

www.youtube.com/watch?v=CsnYjwAGGYg nesztek székely himnusz.:)

@Caddy: Azt lekakilom, ha pár gyík ugat, de ha olyan, akit bírok az felbaszcsikázza az agyam.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:21:46

@Picicsibe a szexistennő: визде один обман: сказал ёжь слезая с сапожной щётки.

ezt majd Csapajev elvtárs megfejti neked, ha a gugli nem boldogul vele (segítségképpen annyit elárulok, hogy egy közmondás).
:)

Mooon 2012.02.07. 13:21:58

milyen választékosan tudok ma fogalmazni :)))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 13:22:35

@ST83: Ezt most mire írod? Tudom. Olvastam a posztot.

Luzercica 2012.02.07. 13:22:38

Könnyeztem a témán.
Üzenem Átvágott Pasinak, hogy viheti az én gyerekeimet is néha. Rájön, hogy a spirál isteni dolog....

JOKKA21 2012.02.07. 13:23:22

@cyd: Kösz vagy valami is megtette volna.:D

@(Ő_Ő): Nem fikázza a nőket, szépen beszél veletek.Mi kell még?Toronyóra lánccal?:D

jadu 2012.02.07. 13:24:11

@király vagyok: há má megéri mindenkine szülnie, me a Zúj adózási tővény miatt, akinek hájom vagy több pujája van, az má nem fizet adót, és kedvezményeket kapolé... há má a magyar is fog szülni lassan...a Matócsi is megaszondtae. Mondom, a nő nem vót százas, hogy nem akart puját.

JOKKA21 2012.02.07. 13:25:20

визде один обман: сказал ёжь слезая с сапожной щётки.
Vizde odin obman: szkazal - szlezaja sz szapozsnoj setki(?)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:25:40

@jadu:
van egy aprócska bibi a dologban: tudod, az apróbetűs rész: akik sorozatban gyártják a pujákat azok egyébként sem fizetnek adót, tehát nem biznisz nekik az új adózási trv.

:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:26:43

@JOKKA21: egy szót kihagytál az átírás során: a "jozs"-t. Pedig az kulcsszó

király vagyok 2012.02.07. 13:26:59

@jadu: esz mondom énis tesókám.
amely nép nem szül az mehet a gecibe nézmeg borodba szabolcsba már nincs is paraszt nemsoká

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 13:27:28

@Ibrahim a tevehajcsár: Nos, ezt dobta ki. Feltételezem, nem túl jó fordítás:

"Bölcsesség egy átverés: ezh mondta leszállt egy cipő kefét."

Szóval?

JOKKA21 2012.02.07. 13:27:33

@Ibrahim a tevehajcsár: Azt nem tudtam értelmezni.Ezsb-nek írtam volna.:D

ST83 2012.02.07. 13:28:02

@Picicsibe a szexistennő: "Ki a fasz gondolja, h átbasszák egymást?!
"

jadu 2012.02.07. 13:28:48

@Ibrahim a tevehajcsár: de talán, ha bejön a Mr M számítása :D akkor már a magyar is nagyüzemben fogja ontani a kismagyarokat :D versenytársai lehetünk a nagyon nagycsaládosoknak...

:)

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 13:29:12

@Picicsibe a szexistennő: ha azt mondja jól van elfogadja a lány döntését, várjanak élvezzék az életet, akkor miért kell elcibálni ilyen vizsgálatokra? de a csaj nem tudom mit képzelt, a spirált miért nem említette soha a srácnak?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 13:29:19

@JOKKA21: CANDY! XD XD XD

És milyen jól csinálom, kitűnően elkerülöm, hogy rákerüljek a "sunáznám" listádra! Ez felbecsülhetetlen számomra. :D

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 13:29:48

@JOKKA21: Nalad ez még nem meriti ki ennek a fogalmat?! Jesszusom, hol szocializalodtal?! :S :D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:30:05

@Picicsibe a szexistennő: Nem teljesen. mindenütt egy átb..szás mondta a sündisznó és lemászott a csizmatisztító keféről (de ez magyarul azt hiszem úgy hangzik, hogy tévedni emberi dolog szólt a sündisznó és lemászott a súrolókeféről).

király vagyok 2012.02.07. 13:30:38

nemsoká mink leszünk itten az urak asz pár parasztot meghagyunk kapáni a többi mehet
itt a parasztnak jó ha van három puja dik mink tizig megse állunk teso kié lesz az ország hamarost?

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:31:11

@jadu: Erre már nem is merek reagálni, mert valaki ismét leüvölti a fejemet, hogy ne politizáljunk itt a blogban.
:)

JOKKA21 2012.02.07. 13:31:49

@Bundabandi: Ezért felkerültél, sajnálom, ezt megérdemled most.:)
Sunáználak, főleg, ha szőke vagy.

@Ibrahim a tevehajcsár: Fingom nincs, hogy mit jelent, amit írtál.:)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 13:31:57

@király vagyok: Há' persze, mer' az összes paraszt fent lakik Budapesten! :DDD

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:32:15

@Bundabandi: You should never know it. Lehet, hogy úgy tud sunázni, hogy úgy még életedben nem sunáztak!
:))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.02.07. 13:32:35

Mondjuk, ha ez így volt, akkor nem értem, miért akart hozzád menni, posztoló..? Miért volt ennyire fontos a házasság, mint olyan neki...?
Kicsit olyan érzésem van, hogy Te erőltetted nagyon ezt a gyerek kérdést, talán túlságosan is.

És a házasság előtt ez sosem került elvi szinten sem szóba, hogy ki, hogy látja a jövőt?
Kellett,hogy legyen ennek valami jele, csak gondolom jött a para, hogy egyedül maradsz, újra kell kezdeni, és jaj, már 28/30/32...vagyok és a társadalom szerint már régen házasnak kellene lennem, mert a Béla is az....pfff.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:33:09

@Köldökszösz (csodalampa): A parlamentben van belőlük egész rakás!
:)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 13:33:31

@Bundabandi: Ha mégegyszer a szemére veted, hogy lemaradtál a listáról,akkor kezdem azt hinni, hogy megsértődtél! :)

király vagyok 2012.02.07. 13:33:42

már én adok kölcsön a parasztnak kamatra mer nincs pénzök
nekem meg anyi van nem is tudom mindenik pujának ujház ujkocsi 2
nem tuttok tik élni geci

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:33:44

@JOKKA21: most írtam meg Picicsibének az előbb.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 13:33:45

@ST83: ja, h kötekecc csak...

A házastársakról beszéltem általában. Szerintem egyértelmű, ha olvasod, h mire válaszoltam. ;))

JOKKA21 2012.02.07. 13:33:56

@király vagyok: Írnék erre, de akkor a sok széplelkű liberális plázapicsa leugatna, hogy rásszistá fasiszta szélsőséges gárdista náczi vagyok.:D Nyomjad tezsvír, én minden magyar liberális nőnek küldenék roma puját az esélyegyenlőség jegyében.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 13:35:17

@Ibrahim a tevehajcsár: Értem. Köszönöm. Most inkább nem kérdezem meg, miért nem rögtön magyarul írtad... :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:35:42

@Frigyesur: Jokka szocializálódott? Ez új! Te ezt honnan tudod?
:)

király vagyok 2012.02.07. 13:35:47

@Köldökszösz (csodalampa): mink is megyünk tesó ne ijedgyé
nekem már budán is van házam de jönnek visszajst kanadábol tesóék asz ök is budára vesznek meg a pujáiknak is
nem kelesz sokidő

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 13:36:01

@JOKKA21: LOL! Most nagyon félek ám! Júúúj! Vörös vagyok amúgy. Hehe.

@Ibrahim a tevehajcsár: Hát azt kétlem! Aki így gondolkozik, mint ő, az egy merő önzés lehet az ágyban (is).

Szöszi 28 2012.02.07. 13:36:16

@cyd: De akarnál! Ez itt a lényeg! Megfektetnél, aztán repülnél is rá a következő csajra, aljas rohadék. Még hogy te jófiú? Pff...Jokka nem tudja mit beszél.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:36:27

@Picicsibe a szexistennő: Mert magyarul nem átbaszás van benne, te pedig átbaszásról írtál a kommentedben amire válaszoltam.
:)

JOKKA21 2012.02.07. 13:37:03

@Frigyesur: Vidéken.És te?Rózsadomb?Várnegyed?

@Ibrahim a tevehajcsár: Szép nyelv az orosz.
Oda kellett volna születnem, ott nem ilyen gyökér nők vannak.

király vagyok 2012.02.07. 13:37:33

na csákány csoreszek megyenk beszedni a dellát nincs idö irogálni sajna

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 13:38:52

@Köldökszösz (csodalampa): Hát meg is! Milyen dolog már ez kérem!? A legnagyobb dicsőség egy nő életében. :D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:39:05

@JOKKA21: Igen. Az orosz csajok is, meg az ukránok is kifejezetten szépek! Pár éve voltam Kijevben egy kiállításon egy kollégámmal (32 éves volt akkor és nős, egy kisgyerekkel), és egész idő alatt totál szerelmes volt az összes ukrán lányba!
:)

Füredy Fruzsina 2012.02.07. 13:39:12

@JOKKA21: Nem fogjuk vedeni. Egy kapcsolatnak az oszintesegre es bizalomra kell alapulnia, csajnak ez nem nagyon ment, igazabol orulhet h nem allt sokkal csunyabban bosszut rajta a ferje. Biztos szintje folotti volt a pasi, ezert ment hozza annak ellenere h a gyerekrol maskent gondolkodtak. Velem ilyen nem fordulna elo, mert en 10es vagyok, enfolottem nincs szint. ;)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:40:17

@JOKKA21: Ja, és ami a nyelvet illeti: tudod a szépség (azaz, hogy kinek mi a szép) az nagyon szubjektív kategória, de állítólag Csehov és Tolsztoj is ezen a nyelven írt.
:)

JOKKA21 2012.02.07. 13:41:51

@Bundabandi: Na már azt is tudod milyen vagyok az ágyban?:) Mindentudó Bundabandita.:D
Akkor belül lehetsz szőke.

jadu 2012.02.07. 13:42:15

@Ibrahim a tevehajcsár: pedig humorral művelve igazán fincsi :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:44:06

@Picicsibe a szexistennő: Köszönöm! Tudtam, hogy te meg fogyz érteni!
:)

JOKKA21 2012.02.07. 13:45:46

@Ibrahim a tevehajcsár: Sportban is sok szép orosz, ukrán és egyéb szláv csaj van.

@Hipermeno Szupercsaj: Majd rábaszol egy rosszfiúval.:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 13:46:10

@JOKKA21: Hát figyelj, ha te tudod milyenek a nők, akkor én tutira tudom milyen vagy az ágyban!

Csak az IGAZAT mondom! Fáj az igazság Jokka? ehehehe!

jadu 2012.02.07. 13:46:17

@Ibrahim a tevehajcsár: :D
meg tudom érteni, és ha még meg is állta, h nem fektetett le egyet se, akkor még tiszteletem is az övé :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 13:46:19

@(Ő_Ő): Nem olvasom újra...
De nekem nem az jött le, h elcibálta.

Lehet a nő ötlete volt. A vizsgálat szerintem drága. Ahogy a spirál is. Lehet kellett a pénz! :S

Meg így letudta a dolgot: "bocsika meddő vagyok. e' van. mégse lesz gyerek, pedig én is akartam..."

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:47:25

@jadu: Nem volt rá lehetősége. És a nyelvet sem bírta. Szóval kommunikációs "gap" állt fenn közöttük.
:)

JOKKA21 2012.02.07. 13:48:02

@Picicsibe a szexistennő: A tezsvír miket írt?Magyart lehet fikázni Magyarországon?

@Bundabandi: Remélem egyszer tényleg meg tudod, hogy milyen vagyok.:) Bár ahhoz gazdag hejjespasee kéne legyek.

dr. gernika 2012.02.07. 13:48:51

@JOKKA21: Én is számtalan sorozatgyilkost tudnék említeni, mégsem hozom fel őket példának arra az állításra, hogy minden ember gyilkos.
Nyomi.
@Frigyesur: Köszönöm, mindig öröm, ha megerősítenek abban, hogy igazam van.

JOKKA21 2012.02.07. 13:50:57

@gernika: Pedig azok.Én is öltem már legyet.:)

jadu 2012.02.07. 13:51:07

@Ibrahim a tevehajcsár: értem :) a K gap eléggé szar tud lenni... erről van egy vicces sztorim, nem velem történt meg természetesen :D

Füredy Fruzsina 2012.02.07. 13:51:52

@JOKKA21: Nem vagyok raszorulva a rosszakra, a jo fejek is rajonganak ertem.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:52:03

@jadu: Mondd el! Tudjuk, hogy a sztorik sohasem azokkal történnek meg, akik előadják őket, hanem mindig valaki mással!
:)

indapass90210 2012.02.07. 13:52:10

Kiderült már, hogy ki vette a gumit?

JOKKA21 2012.02.07. 13:53:16

@Hipermeno Szupercsaj: Majd kinövik.

@Dövan: Mindig aki kérdezi.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 13:53:41

@Frigyesur: (na jól van rossz végén fogtam meg :D,)

ok,küldök neked képet, de akkor te is küldj nekem :)

(Jól csinálom? :D)

Füredy Fruzsina 2012.02.07. 13:54:00

@ST83: Gondolom te nem tudsz vmi nagyot zuhanni XD

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 13:55:54

@JOKKA21: De hát én csak az IGAZAT írom rólad!

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:56:55

@Bundabandi: Na és? Attól még leszarhatja! Nem?
:)

jadu 2012.02.07. 13:57:35

@Ibrahim a tevehajcsár: de tényleg nem velem, hanem egy koreai csajjal és egy ausztrál pasival :)

azért a fuck egy egyetemesen (meg)értett szó :) de amikor eljutottak az ágyig, már mind a kettő a saját nyelvén nyomta :D (éljen a többszemélyes szoba)
tehát ágyhoz nem kell nagy kommunikációs stratégiát alkalmazni ;) testbeszéd, szép mosoly, egy ital... és fuck (na jó, 18 évesek voltak kb. Lehet, ez érettebb fejjel már nem működne.)

◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2012.02.07. 13:57:37

Mi ez a fülledt levegő itt, szellőztessetek már ki?!
Nem kéne dugnotok végre egy jót?
:/

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 13:58:39

@Ibrahim a tevehajcsár: Nem tom. Gondoltam ha már ilyen őszinték vagyunk egymáshoz.... mer' ő is mindig az igazat írja.

ST83 2012.02.07. 13:59:01

@Picicsibe a szexistennő: Eloszor idegileg, aztan jon a tobbi magatol.

cyd 2012.02.07. 13:59:55

@Tetovált lány: Nem dehogy akarnék. De amíg nem változtatsz a hozzáállásodon és a válogatási szempontjaidon, addig csak iyleneket foghatsz ki, de én tudom, hogy van köztünk rendes is hidd el.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 14:00:04

@JOKKA21: Mert te pl nem a magyar nőket fikázod? :)

Mindenkit lehet fikázni... Ez se bőrszíntől és állampolgárságtól függ. Minden egyénfüggő!

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 14:00:05

@Köldökszösz (csodalampa): ezért tudja minden paraszt merre van :)
"Hé te paraszt! Merre van Buda?" :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 14:00:29

@jadu: "éljen a többszemélyes szoba" azt akarod mondani, hogy nézőközönség is volt a jelenethez, akik utána "szájhagyomány útján" továbbadták a történetet?
:)

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 14:00:37

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: No igen :D Bar mostanaban telleg kedvesebb. Bar genyaskodasnak szanja, de hatarozottan az :))

@cyd: Mintha anelkul menne ;)))

@Köldökszösz (csodalampa): Te is lemaradtal, hogy viseled Koldokszoszi? :))

@Ibrahim a tevehajcsár: Olyan gonoszok vagytok vele, pedig o csak aldozat! :)))

@gernika: :)) Amugy is szalami politikat folytatsz :)))

@(Ő_Ő): Igen, alakul, alakul a kapcsolat. :))

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 14:01:42

@(Ő_Ő): Ugye azt akartad, hogy "Hé paraszt melyik út megyen itt Budára..."?
:)

dr. gernika 2012.02.07. 14:03:14

@JOKKA21: Jóvan troll vagy, ilyen hülye nincs.
Vagy aki igen, az nem tud írni.

indapass90210 2012.02.07. 14:03:31

@Ibrahim a tevehajcsár: és Kijev még nem is a legjobb hely ebből a szempontból!

Szöszi 28 2012.02.07. 14:03:46

@Frigyesur: Jaaa...Tudod miért kedvesebb? Mert teljesen belém zúgott és a szerelem elvette az eszét. Azért tűnik cuki-mukinak mostanában cyd.
:D:D

pretty kitty 2012.02.07. 14:04:00

@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Deeeeeeee!!!! :)))) Ed dalab megajolgazmusz lendel. Szot leden inkabb ketto. Vad .... hmm .... halom! :DDDDD

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 14:05:14

@Dövan: Spirált használt a csaj. A pasi meg gyereket akart. Szerinted? :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 14:05:16

@Dövan: Nem tudom, én Kijeven kívül csak Lvovban voltam egy napot, meg Harkovban. Szóval nincsenek beható ismereteim Ukrajnáról.
:)

antisystem 2012.02.07. 14:05:17

Hmmmm... a hazug feleség meg a bűnöző férj... mondhatni álompár...

"Megszereztem az orvosa telefonszámát. Megkértem a húgomat, telefonáljon neki a feleségem nevében, szüksége van a leleteire az elmúlt két évből, mert egy másik orvoshoz megy, készítsék ki a papírokat, és én, a férje, majd érte megyek. Úgy is volt. Hazafelé elfogott a kétség, hogy helyesen teszem-e, amit teszek, de segítő szándékkal kértem ki a leleteket, nem ártóval, úgyhogy megnyugtattam magam. Otthon aztán kibontottam a mappát. Csak néhány papír volt benne, többre számítottam. " - kedves post-toló, a kétséged alapos volt... bár nem hibát követtél el, hanem erősen úgy tűnik, hogy bűncselekményt, a húgoddal együtt, akit felbujtottál rá... csalás, magántitok jogosulatlan megismerése, vissazaélés személyes adattal, ilyesmi... mázlid, hogy a feleséged - úgy tűnik - valamiért nem akart bosszút állni...

pretty kitty 2012.02.07. 14:05:17

@Magyar Hadvezér: A kapanyelet azel vedd ki jelotte ja cadbol Hadvezel, nem vmi cekci ;)))))

ST83 2012.02.07. 14:06:19

@Hipermeno Szupercsaj: Jol gondolod. Sem tusarkum sem tul nagy arcom nincs.

◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2012.02.07. 14:06:20

@Kiszlanyocka: Tudsz élni, cicó :))
Mindenkinek ezt ajánlom és megszűnik a nyavalygás és hiszti.
:DDD

JOKKA21 2012.02.07. 14:07:15

@gernika: Majd nem tartom kurvának a nőket, ha lesz egy, aki nem geci és csak engem fog szopni ingyen.

@Picicsibe a szexistennő: De nem azért, mert magyarok, hanem azért, mert ribancok.

@Bundabandi: Én is rólad és a többi nőről, akkor miért hisztizel?
16 éves csaj lehetsz(xd-ből jöttem rá).

@ST83: Leszarom.

@Hipermeno Szupercsaj: Azért trollkodsz, mert sok rajongód van az életben.:D

JOKKA21 2012.02.07. 14:08:45

@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Én meg neked egy jó nagy lófaszt ajánlok, az úgy kielégít, hogy dorombolva fogsz lovagolni.

Füredy Fruzsina 2012.02.07. 14:09:49

@JOKKA21: Raerek es ket dugas kozott probalom magam valami szorakoztatoval elfoglalni. Es nem trollkodas mert nem az egesz blogkozosseget szivatom, csak teged.

cyd 2012.02.07. 14:09:53

@Frigyesur: Nem én sirdogálok egy sötét, amorf, egyszemélyes sisak belsejében.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 14:10:07

@Frigyesur: Én a "megvoltak" listán szerepelek. De rohadt magányos vagyok! :DDD

◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2012.02.07. 14:11:10

@JOKKA21: Köszi, de lovakra nincs szükségem. A fiúm bőven jó. Te tapasztalatból írsz, jó lovakkal dugni és dorombolni? Hmm cukifiú? :))

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 14:11:13

@cyd: Szerintem minden sisak egyszemélyes. (Tudom, sikerült megragadnom a lényeget!)

indapass90210 2012.02.07. 14:11:46

@Ibrahim a tevehajcsár: Lvov szar ebből a szempontból, Harkovot nem ismerem, Krivoy Rog, Dnepropetrovsk, Odessa viszont tuti tipp.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 14:12:05

@antisystem: Nem hiszem, h ez bűncselekmény házastársak között. Ezt pont h joga volt tudni a faszinak. Am sincs semmi bizonyítéka a nőnek...

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 14:13:21

@Ibrahim a tevehajcsár: azt csak mar roviditek mert en is szetszorodtam :S :)

@cyd: "de én tudom, hogy van köztünk rendes is hidd el. "
Mármint közted és a tetovált között? ;-) édes 3as? :D

@Frigyesur: jaj de jó! érzem ez ebből még frigy(es) is lesz :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 14:13:30

@ST83: Ja, ok! Akkor hajrá. Még nyomatnod kell! :))

cyd 2012.02.07. 14:13:52

@Köldökszösz (csodalampa): Absztrahálj! Egyébként is: Lord Helmeté? Na? Na? Na?

antisystem 2012.02.07. 14:14:58

@Picicsibe a szexistennő: biztos, hogy az (csak udvariasan fogalmaztam)... kezdjük ott, hogy a hug ugye nem telefonálhatott volna a feleség NEVÉBEN, ez már egy sima csalás... és játszi könnyedséggel bizonyítható is...

JOKKA21 2012.02.07. 14:15:51

@Hipermeno Szupercsaj: Engem tudsz kis"csaj".:)

@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Ja ilyen ribik mesélték , mint te.

@Picicsibe a szexistennő: Az is magyar, akikkel kibasznak.

cyd 2012.02.07. 14:16:03

@(Ő_Ő): Áhh ilyen virtuális lisbetsalandereket még egymagam se, nemhogy mással. Illetve senkit se mással, aki velem egy nemű.

"érzem ez ebből még frigy(es) is lesz"
Naaaard! Csokiszökőkút a láthatáron.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 14:18:33

@antisystem: Igen? Hogy? Bocsi naiv vagyok.

Am elég egyértelmű, h a nő követte el a nagyobb szemétséget, amit ő is tudott. Ezért nem jelentette fel a férjét. Mégis milyen alapon?

◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2012.02.07. 14:18:46

@JOKKA21: jaj, csak mesék alapján osztod az észt kicsi fiúka?
Még 60 évesen is egyedül fogod a kis fütykösödet cibálni ilyen hozzáállással. Hagyd a francba a pornófilmeket és dugj csajokkal a markod helyett!!
Fincsi lesz, meglátod. :))

cyd 2012.02.07. 14:19:46

@Picicsibe a szexistennő: Híváslistára gondolhat a netsherlock és erkölcscsősz.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 14:20:12

@gernika: Ha' hogy aki nem ert egyet, azt szejjelzuzod. :)

@cyd: Meg mindig jobb sisakon belul, mint macskat tartani tarspotleknak :P

@Köldökszösz (csodalampa): :))

Dekatlon 2012.02.07. 14:20:15

@Picicsibe a szexistennő: ehhez bizony nem volt joga, és ő is tudja. Ha lett volna, akkor nem a hugával veri át az orvost, nincs trükközés, hanem simán megkérdezi a dokit. Csakhát volt annyi esze, hogy ekkor a doki bizony (jogosan) elhajtja a fenébe.
Hihetetlen, hogy szexistennő létedre mennyire nem vagy tisztában egy nő alapvető testére vonatkozó jogaival ;)

Elhiszem, hogy a jóindulat vezette, de attól még csalt. És rábaszott. Ezt nem így kell elintázni. Az azóta befutott sikertörténete mutatja, hogy mással se nagyon megy neki. Tudom-tudom, persze, mindig más a hülye.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 14:20:53

@JOKKA21: Magyarok között is van sok hülye. Ennyi. Nem az számít hova születtél...

Mindegy, hagyjuk. Csak ugye írtad, h liberális (mitommá milyen plusz jelző) nők... És ugye én lennék az egyik.

JOKKA21 2012.02.07. 14:21:35

@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Jó, téged duglak meg.Mit szólsz hozzá Nagylány?

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 14:22:04

@Dekatlon: Akkor baszott volna rá, ha még évekig élősködik rajta a szivola.

indapass90210 2012.02.07. 14:22:19

@antisystem: na má' megin' - és ezt most nagy nyilvánosság előtt, tényszerűen szeretném közölni - hüje jogász!

cyd 2012.02.07. 14:23:47

@Frigyesur: Ó a macska jó. Lehet vele riogatni az ilyen hobbisitheket.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 14:24:43

@cyd: erről a mi mesénk nem szól :)

JOKKA21 2012.02.07. 14:24:48

@Picicsibe a szexistennő: Jó, de nem rád értettem elsősorban, téged kedvellek liberálisan is.:)

Érdekes a sok lázadó picsának nem baj, hogy szidják, hogy magyar, csak az, ha én kurvázom a nőket.:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 14:25:10

@cyd: Mert tuti, h a tesó a saját mobiljáról hívta a dokit? Lehetett otthoni vezetékes, vagy a férj mobilja, amiről az asszony nyugodtan telefonálhat. (Vagy csak nem emlékszem mit írtak erről a posztban?)

Dekatlon 2012.02.07. 14:25:33

@Father Justice: nem élősködött. Nem akart tőle gyereket.
Ha élősködés lett volna a cél, akkor pont, hogy csináltat párat, oszt, el is van intézve apu egy életre.
Itt inkább az lehetett, hogy a faszi nem tudta meggyőzni, hogy jó apa anyag. Ezt így szembe mondani nem akarta, tán magának se vallotta be, de érezte. Úgyhogy kikerülte a problémát: hazudott.
Nem mondom, hogy szép dolog volt. De nem szivola.

ST83 2012.02.07. 14:25:38

@Picicsibe a szexistennő: Amig csak akarod. Csak tudnam hova sietsz?

jadu 2012.02.07. 14:26:08

@Ibrahim a tevehajcsár: úgy hát... egy évig együtt éltem pár koreaival egy házban, Angliában, és az egyikük mesélte (egy csaj), végignézte az egészet, mert az ő bnőjével történt, s egy szobában laktak. Nos, én hittem neki :D

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 14:26:41

@Tetovált lány: Most erre azt mondanam, hogy mikor volt neki esze? :))))

@Köldökszösz (csodalampa): Ott van neked cyd. Nem jo? :D

@(Ő_Ő): :D (Csak a zasszony meg ne tudja :))

antisystem 2012.02.07. 14:27:12

@Picicsibe a szexistennő: Telefonált a nő? Nem. Beszélt valakivel az orvos, aki a nőnek adta ki magát? Igen. Ennyi.

"Am elég egyértelmű, h a nő követte el a nagyobb szemétséget, amit ő is tudott." - szerintem ez korántsem egyértelmű, az odáig tiszta, hogy mindketten hibáztak, ha ugye a nő tiszta lett volna, akkor ezen előzmény után neki kellett volna páros lábbal kirúgni a férjurát...

Viszont ahhoz, hogy az ember kitegye a kisebb-nagyobb jelet, az egész kapcsolat történetét kellene ismerni, ugyanis a nő oldala ebből lehet számító játszmázástól szimpla konfliktuskerülésig bármi. Pl. érdemes lenne tudni, hogy a poster elfogadta volna-é drámázás és lelki zsarolás nélkül a nő nemleges döntését, vagy nem. Ezt ugye ennyiből nem tudjuk, lehet, hogy igen, lehet, hogy nem.
Én pont azért nem gondolnám a nőt nagy játszmásnak, mert a büntetőjogi ziccert kihagyta...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.07. 14:27:21

@JOKKA21:

A magyarság nagyobb szégyen mint a kurvaság. :)

Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2012.02.07. 14:27:37

@Dekatlon: "Hihetetlen, hogy szexistennő létedre mennyire nem vagy tisztában egy nő alapvető testére vonatkozó jogaival ;)"

Hát itt nem annyira a nő testével kapcsolatos jogairól van szó, hanem a páciens jogairól illetve az orvosi titoktartásról. Viszont a páciens hozzátartozójának ki szokták adni a diagnózist (sőt pl. halálos betegek hozzátartozóinak gyakran hamarabb mondják meg a tényleges diagnózist, mint magának a páciensnek). De erről szerintem Frigyesúr többet tudna mondani. Szóval nem biztos, hogy ha a férj bemegy és elkéri a leletet akkor nem adták volna neki oda.

cyd 2012.02.07. 14:28:19

@Picicsibe a szexistennő: Erről semmit. De ha otthoni, akkor adókörzet infóból megmondhatja, hogy akkor ő nem ott volt, vagy a kollégái tanusítják. Valóban bizonyítható már a mai technikai eszközökkel, de senki nem fog hivatalosan egy ilyet lefolytatni, túl sok adminisztráció a vonatkozó szerveknél és mégsem egy terrorcselekmény előkészítéséről van szó.

Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2012.02.07. 14:29:26

@Tetovált lány: Szija Édes! Tudom, hogy azért nem állsz szóba cyddel, mert te pedig belém vagy belém zúgva! De ne aggódj jövök már!
:)

indapass90210 2012.02.07. 14:30:10

@antisystem: és most mégis, okoska, mit nyert volna a büntetőjogi ziccerrel? Kapott volna egy megrovást azért, mert jogtalanul hozzáfért valamilyen adathoz? Az orvos meg esetleg pénzbüntetést.

Eleve marhaság csalást emlegetni, mert szerintem - bár szerencsére nem vagyok jogász - a csalás nem állna meg.

JOKKA21 2012.02.07. 14:30:59

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ezt nevelték bele az emberekbe az szdsz-esek, hogy aki magyar zászlóval van esetleg árpádsávossal az már náczirassizstafasiszta.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 14:31:31

@cyd:
1. macskatol megriadni? agyadra ment a kozmetika goz? :D
2. minek ahhoz macska, cyd bogaram? ki menne amugy is szereny hajlekodba? ;)

Szöszi 28 2012.02.07. 14:31:38

@Magas barna Norbi: hahaha:) Látom élvezed, hogy váltogatod a személyiségeidet. Tényleg kezdek tőled rettegni, Baby! :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.07. 14:32:23

@JOKKA21:

Nem, én konkrétan szégyenlem az állampolgárságomat. Az árpádsávos törülközőkkel felvonulók is tehetnek erről.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 14:32:38

@Dekatlon: Nekem nincsenek ilyen problémáim. Ilyen jogokkal nem foglalkozom (miért hihetetlen?). Mindent tud a férjem, és joga is van tudni az én értékrendem szerint.

Mire baszott rá a poszter? Semmire! Rájött, h hazugságban él, és kiszállt belőle.

A picsa is tudta, h ő jön ki rosszul az ügyből, ha firtatja. Max annak lett volna értelme, ha ő bepereli az orvost, az orvos meg csalással megvádolja a férjet, és gondolom bizonyíték hiányában az ügyet hagyják is a faszba.

De tévedhetek, mert nem vagyok jogász.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 14:33:00

@Frigyesur: Hiába keresem, járok utána, mint a pincsikutya, le se szar. Na jó, leszar.
Mióta utolérte a KATArzis, azóta én már nem létezem számára.

◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2012.02.07. 14:33:02

@JOKKA21: Nem találsz nőt az életben, hogy fórumokon keresgélsz? Ne legyél már ilyen beteg.
Nekem van csődöröm és nem kell más. Tanulj és megmaradnak melletted a csajok. :))

jadu 2012.02.07. 14:33:05

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: nem szégyelled magad! :D Teeee Teee még magyarul is szólalsz meg?

fákmájfész :D

jadu 2012.02.07. 14:34:08

@Tetovált lány: ugye? Pedig mindenki tudja, h Ibrahim az :DDD

◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2012.02.07. 14:34:43

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: te miért nem takarodsz el ebből az országból? Nincs pénzed? Inkább küldök, csak tűnj innen, féreg!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 14:34:59

@JOKKA21: Elsősorban... Pff!
Lehet kedvelsz, de számomra ez egy érzékeny téma. Amit tisztáztunk is, de ömm, annyira nem kedvelsz, h itt félretedd.

Én meg nem tudom ezt nem magamra venni.

Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2012.02.07. 14:35:03

@Tetovált lány: Nem váltogatom! Csak a kedvedért regeltem az előbb ezt.
:))

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 14:35:30

@antisystem:
"Pl. érdemes lenne tudni, hogy a poster elfogadta volna-é drámázás és lelki zsarolás nélkül a nő nemleges döntését, vagy nem."

Javíts ki ha tévedek, de szerintem a jog nem ismer olyat, hogy "mi lett volna, ha".

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.07. 14:35:40

@Frigyesur:

Cö! Olyan kis cuccom van, ha tudnád! :) Imádom :P

@jadu:

:(

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 14:36:31

@Köldökszösz (csodalampa): :DD Ehh, cyd veszitett tobbet! Te sokkal jobbat erdemelsz nala (mondjuk ez nem nehez :))

Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2012.02.07. 14:36:42

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Én mondjuk konkrétan nem szégyellem, de el tudnék képzelni ennél praktikusabb állampolgárságot is. Mostanában sok okom nincsen rá, hogy büszke legyek az állampolgárságomra.
:)

JOKKA21 2012.02.07. 14:37:09

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Akkor add le és vegyél fel másik állampolgárságot.

@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: De találok, csak vagy kurvák vagy ribancok.Van csődöröd?Nagyon jó hír.Attól még dughatsz mással, nem szokott titeket zavarni, hogy van kanotok, amikor mást szoptok bokorban.

antisystem 2012.02.07. 14:37:43

@Dövan: Én se vagyok jogász, de ettől még ha valaki a Bélának adja ki magát aki nem a Béla, az simán csalás, mindenféle komplikációtól mentesen...

"és most mégis, okoska, mit nyert volna a büntetőjogi ziccerrel?"
1, Lehet a válópert befolyásolni... ugye, döntően más a leányzó fekvése, ha az egyik fél bűncselekményt követett el a másik kárára...
2, lehet kellemetlenkedni, szivatni... már, aki azt akar...

antisystem 2012.02.07. 14:38:49

@Boris the Bullet dodger: Így van... apró nüansz, hogy a nő nem tett semmi jogelleneset, az ő vétke tisztán erkölcsi. Az erkölcs meg ismeri...

JOKKA21 2012.02.07. 14:39:23

@Picicsibe a szexistennő: Azt akarod, hogy tetessem magam liberálisnak?:)

Dekatlon 2012.02.07. 14:40:33

@Magas barna Norbi: akkor a pasi miért nem ezt az egyenes utat válaszotta? Minek a hug meg a csalás?

◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2012.02.07. 14:40:34

@JOKKA21: Ilyen rossz lányokkal volt eddig dolgod? Vagy csak nem tudtad kielégíteni őket?
Hajjaj, nagy lehet a baj.
:)
Fordulj dokihoz.
Majd írd meg mit mondott! :DD

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 14:41:12

@Frigyesur: Először Michaela, most Kata, én meg csak ácsingózok utána és várom a lepattanót. De nem tehetek róla, megbabonázott.
Próbáltam feledni, de JOKKA is csak a testemet akarta, majd eldobott, mint egy használt papírzsebkendőt.

Hát élet ez?!

Dekatlon 2012.02.07. 14:41:46

@Picicsibe a szexistennő: hogyhogy honna? Széleskörű tapasztalataim alapján :)
Miért te honnan vetted, hogy hülyeség? Ugyanonnan. Ez a véleményünk...

Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2012.02.07. 14:42:24

@antisystem: Hát nem is tudom, de nekem nem úgy tűnik. A közeli hozzátartozónak joga van megtudni a pontos diagnózist. A férj feleslegesen trükközött a húgával.

ST83 2012.02.07. 14:43:00

@antisystem: Vmi baj van az agyaddal. No azt mondta nem akar gyereket. Ebben maradtak. Majd azt hazudta, hogy ket orvos mondta, hogy nem lehet neki. Nem azt, hogy tovabbra sem akar. Ez nem egy lelek apolo, kegyes hazugsag.

JOKKA21 2012.02.07. 14:43:26

@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Nem tudtam kielégíteni a pénzéhségüket.:)
Azt mondta a doki, hogy egy Niki cicát dugjak meg úgy, hogy sikítsa a nevem.

Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2012.02.07. 14:44:01

@Tetovált lány: Dehogy gyűlölsz! Valld be nyugodtan, hogy imádsz engem. De nem baj, eltűröm, mert én olyan empatikus vagyok a Katákkal (legfeljebb közben megcsalom őket).

antisystem 2012.02.07. 14:44:09

@Dekatlon: "akkor a pasi miért nem ezt az egyenes utat válaszotta?" - én is ezt nem értem, simán ragaszkodhatott volna hozzá, hogy közösen beszéljenek az orvossal a meddőségi problematikáról, és a lehetséges megoldásról...

indapass90210 2012.02.07. 14:44:16

@antisystem: csak a csalásnál szerintem konkrétan anyagi jellegű kárnak kell lennie.

Ha valaki megtudja valaki másról, hogy annak mit dugtak a pinájába, még akkor sem csalás, ha ezek után a megrázkódtatástól már nem tudja majd azt "munkára" használni.

◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ► 2012.02.07. 14:44:34

@JOKKA21: Senkinek. Neked vagy a farkad kicsi vagy a bankszámlád. Ha meg mindkettő, akkor tényleg öld magad a Dunába...
:)))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 14:45:15

@antisystem: Ennyi? Ez hol bizonyíték? Mondani bárki mondhat bármit.

"érdemes lenne tudni, hogy a poster elfogadta volna-é drámázás és lelki zsarolás nélkül a nő nemleges döntését, vagy nem."

És ez hogy jön ide? Ha fasz a férjem, nem átbaszom, hanem elválok. Ha átbaszom, játszmázom. Ennyi.

Baromira nincs igazad szerintem!
Az is lehet azért hagyta ki a ziccert, mert eszébe se jutott, h megtehetné. Am ahogy írtam már korábban, kb semmit nem nyert volna vele.

JOKKA21 2012.02.07. 14:46:52

@◄ ♥♥♥ Niki ♥ cica ♥♥♥ ►: Jobb ötletem van.Szopj le pár üzletembert, vagy egy pornó rendezőt, hátha a fasz imádatodból meggazdagodnál.Niky Suckoló művésznő lehetnél.
Dunába inkább a fajtád lőném.:)

cyd 2012.02.07. 14:46:56

@Köldökszösz (csodalampa): Ez az, hogy utolért és hiába futok, azóta is üldöz.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 14:49:33

@antisystem: Mert spirált feltetetni míg a másiknak azt hazudod nem lehet gyered, ezzel (mivel házasok vagytok) egy életre megfosztod a gyerektől, az nem a másiknak egy sokkal kibebaszottabb károkozoás?

Miről beszélsz te ember? Felfogod egyáltalán. Az egyik kurva nagy átbaszás, ami a válás kimenetelét igen csak befolyásolja, a pasi faszsága meg semmi ehhez képest!

Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2012.02.07. 14:49:53

@Picicsibe a szexistennő: Nálad a pont Csibe! Nem tudhatjuk mit tett vagy mondott volna a poszter, de azt igen, hogy a "mi lett volna ha.." kezdetű kérdéseknek semmi értelmük. A feleségnek mindenesetre semmilyen erkölcsi alapja nem volt megsértődni, de ezt ő is pontosan tudta, és épp ezért csinálta, mert ugye legjobb védekezés a támadás. Érezte, hogy amennyiben komolyan nekiállnak ezt megbeszélni, akkor abból sehogyan sem tud jól kijönni.

Szöszi 28 2012.02.07. 14:50:29

@Köldökszösz (csodalampa): :D:D

@cyd: Ne rinyáljál! Inkább összpontosíts Köldökszösz szerelmére, amit irántad érez. Illene végre vele is foglalkoznod!

antisystem 2012.02.07. 14:50:48

@Magas barna Norbi: "A közeli hozzátartozónak joga van megtudni a pontos diagnózist." - hogyne, ha a beteg felhatalmazza rá, vagy ha az illető cselekvésképtelen. Egyébként általában nincs.

Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2012.02.07. 14:51:02

@Dekatlon: Mert naív nyuszi volt. Ez van. Felesleges kört futott.

jadu 2012.02.07. 14:51:32

@Magas barna Norbi: te csaltad meg Katával a bnődet. és Katát a bnőddel. vááá oda-vissza csalsz... aztán majd ne csodálkozz, ha hasonló sorsra jutsz :)))

ST83 2012.02.07. 14:51:51

@antisystem: No megkeri a dokit, hogy ne beszeljen az allapotarol a ferjnek, es akkor az nem beszel.

Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2012.02.07. 14:51:57

@antisystem: Nem. Saját családomból tudom (konkrétan a nagyon közeli rákosbeteg hozzátartozójaként).

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 14:52:02

@antisystem: Amire a nő azt mondta nem akarja, mert nem tudja (lelkileg)! Ott van a posztba. A poszter más dokihoz is el akart menni!

Dekatlon 2012.02.07. 14:52:46

@Picicsibe a szexistennő: jaja, a csaj gyáván viselkedett, nem vállalta be, hogy nyiltan elmonja faszinak, hogy nem akar tőle (még? egyelőre?) gyereket.
Ettől még nincs feljogosítva senki, hogy orvosi titkokat csaljon ki.

Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2012.02.07. 14:53:51

@jadu: Nem, a barátnőmet nem csaltam meg, csak Katát, de csak azért, hogy egy kis izgalmat vigyek a kapcsolatunkba (nagyon izgi volt, hogy mi lesz, ha hazajön, miközben ott vagyok az ágyunkban az alkalmi partnernőmmel).
:)
De Kata ettől függetlenül, és ezzel együtt is imád engem. Egyszerűen odavan értem.

penelope garcia 2012.02.07. 14:54:00

Érdekes a posztoló világnézete.
Az eszébe sem jutott, hogy vajon miért érezte úgy a felesége, hogy hazudnia kell neki? Vannak pasik, akiknek az ember nem akar gyereket szülni...

antisystem 2012.02.07. 14:54:36

@Dövan: Csalásnál haszonnak kell lennie... az nem kritérium, hogy a haszon anyagi legyen... namármost az, hogy hozzájutsz egy adathoz, amihez másként nem juthatnál hozzá, az haszon. Ugye?

Dekatlon 2012.02.07. 14:55:55

@penelope garcia: ezt mondom én is! Csak vagy gyáva volt ezt a szemébe mondani, vagy nem tudta maga sem ezt igy megfogalmazni (önismeret), vagy még nem döntötte még el véglegesen.

Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2012.02.07. 14:56:40

@penelope garcia: Nem tudom, én például sosem érzem úgy. Ellenkezőleg: mindig úgy érzem, hogy az a legegyszerűbb és legjobb megoldás, ha megmondom őszintén az igazat. Ahogyan egykori főnököm mondta: "norbi, ha csak egy mód van rá, az ember mondja meg az igazat!". Én azóta is ezt teszem.

király vagyok 2012.02.07. 14:57:21

fejbe kel rugni az ilyen rodázni valósit nem feleségnek venni
ha nem szül nincs család mehet a gecibe rodázni az utszélire arra való csak asz ilyen gádzsi magába murdeljon meg

jadu 2012.02.07. 14:57:57

@Magas barna Norbi: áá értem, természetesen, így már egészen más :P Akkor végül is, Katának hálásnak kéne lennie, hogy feldobtad/megfűszerezted unalmas kis szerelmi életeteket. A hálátlan! :DDD

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 14:58:13

@cyd: Fuss Cyd, fuss! Szabad vagy!
Látom, itt az ideje, hogy elengedjelek. Remélem megtalálod a boldogságot! Tudd, hogy én mindig várni foglak. Én leszek a kikötőd a szerelem tengerén, ahová minden vihar után nyugodt szívvel visszatérhetsz!
(Katának meg kikaparom a szemét, ha összetöri a szivecskédet!)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 14:58:23

@Dekatlon: De ez nem titok. Fogamzásgátlás egy formája, amit minden rendes házasságban tud mind a két fél. Ahogy azt is, ha valamelyiknek nem lehet gyereke. Nemtom, mert ilyen jogokat se ismerek, de a házastársaknak is vannak jogaik. Szerintem ez a kettő pl alap lehet!

Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2012.02.07. 14:58:55

@jadu: Igen, igen! NAgyon jól látod! Csakis azért tettem, mert annyira szerelmes voltam belé, hogy még ezt az áldozatot is meghoztam érte!
:)

antisystem 2012.02.07. 14:59:00

@Picicsibe a szexistennő: "Ennyi? Ez hol bizonyíték? Mondani bárki mondhat bármit." - hogyne... csak ha azt egy hivatalos eljárásban, mondjuk egy nyomozásban vagy egy bíróságon teszed, annak az eredetinél is kellemetlenebb következményei lehetnek... arra meg mérget vehetsz, hogy az orvos nem fogja elvinni a balhét, hogy tőle az adat kikerült...

Szöszi 28 2012.02.07. 14:59:31

@Magas barna Norbi: Seggfej vagy! Gyűlöllek! Bár ezt mintha már mondtam volna ma:)

@cyd: Remélem @Köldökszösz (csodalampa): látod, hogy ennyire van tekintettel az érzéseidre. Simán, át akar passzolni téged nekem. Rohadt, lelketlen férfiak!

ST83 2012.02.07. 14:59:57

@antisystem: "simán ragaszkodhatott volna hozzá, hogy közösen beszéljenek az orvossal a meddőségi problematikáról, és a lehetséges megoldásról..."

""A közeli hozzátartozónak joga van megtudni a pontos diagnózist." - hogyne, ha a beteg felhatalmazza rá, vagy ha az illető cselekvésképtelen. Egyébként általában nincs."

Most dontsd mar el melyik legyen? Mehetnek egyutt a dokihoz, de ha a no megtiltja, hogy beszeljen az allapotarol, akkor doki nem beszel. Ha nem tiltja meg, beszel. No nem bukik le nyomozas nelkul.

Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2012.02.07. 15:00:21

@Köldökszösz (csodalampa): Majd adok én neked kikaparni a Kata szemét! Akkor legközelebb hogy látja meg, amint épp csalom? Ne merd kikaparni a szemét, mert hozzáadlak Jokkához!
:)

Dekatlon 2012.02.07. 15:01:40

@Picicsibe a szexistennő: hogy a fenébe ne lenne az? az orvosra és rám tartozik, meg arra, akit felhatalmazok.
Értelek amúgy, és egy rendesen működő házasságban ez persze, hogy nem titok.

jadu 2012.02.07. 15:01:43

@Tetovált lány: látod, mégis csak igaz, hogy MPG :D

@Köldökszösz (csodalampa): nyááá! erről meg AZ a film jut eszembe... a Brokeback :DDD

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 15:02:00

@Dekatlon: Az érdekelvű gyerekvállalás nem szükséges feltétele a szivolaságnak. Ebben a felállásban a nő nem is tudott volna hatékonyan lasszózni, hiszen ha elválnak, max. gyerektartásra tarthatott volna igényt. (A férfit nem baszhatta volna ki a SAJÁT lakásából.) Ráadásul ha balul sülnek el a dolgok és mennie kell, utánfutóval kb. tizedére csökkennek az esélyei a következő kényelmi balek keresése során. A minden hájjal megkent kamugép mindezt tökéletesen átlátta. Ha nem szivola, akkor mi? Nem szerelemből volt a posztíróval, hiszen akit szeret az ember, azt nem veri át ilyen horderejű kérdésekben. (Optimális esetben piszlicsáré ügyekben sem, dehát semmi sem tökéletes.)

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 15:02:01

@antisystem:
Szóval akkor maradjunk annyiban, hogy egyikünk sem jogász, tehát legfeljebb erkölcsi kérdéseken vitázhatunk.
A jogi kérdéseket meghagyhatjuk bátran a jogot ismerőknek.

@penelope garcia:
Ez rendben is van, de miért akar akkor hozzámenni?

Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2012.02.07. 15:02:17

@Tetovált lány: Mondtam már, hogy jól áll neked amikor dühöngsz?
:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 15:02:36

@cyd: Aham. Azért ahhoz az is kell, h épp abban az időben ne egyedül legyen...
De ehhez (se) nem értek.

antisystem 2012.02.07. 15:02:43

@Magas barna Norbi: Én meg az egészségügyről szóló törvényből... mondjuk. Idézem:
(7) A beteg jogosult az adott betegségével kapcsolatos egészségügyi ellátásának ideje alatt az általa meghatározott személyt írásban felhatalmazni a rá vonatkozó egészségügyi dokumentációba való betekintésre, illetve arra, hogy azokról másolatot készíttessen.
(8) A beteg egészségügyi ellátásának befejezését követően csak a beteg által adott teljes bizonyító erővel rendelkező magánokiratban felhatalmazott személy jogosult az egészségügyi dokumentációba való betekintésre, és arról másolat készítésére.
(9)55 A beteg életében, illetőleg halálát követően házastársa, egyeneságbeli rokona, testvére, valamint élettársa - írásos kérelme alapján - akkor is jogosult az egészségügyi adat megismerésére, ha
a) az egészségügyi adatra
aa) a házastárs, az egyeneságbeli rokon, a testvér, illetve az élettárs, valamint leszármazóik életét, egészségét befolyásoló ok feltárása, illetve
ab) az aa) pont szerinti személyek egészségügyi ellátása céljából van szükség; és
b) az egészségügyi adat más módon való megismerése, illetve az arra való következtetés nem lehetséges.

Örülök, hogy segíthettem...

Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2012.02.07. 15:03:45

@jadu: Ez így van! MPG. Kivéve a magas Norbi nevű pasikat!
:)

ST83 2012.02.07. 15:03:51

@penelope garcia: Azokkal ne vetesse el magat.

cyd 2012.02.07. 15:04:03

@Köldökszösz (csodalampa): Röhögni fogsz. A napokban kaptam valami hasonlót egy extől, aki évek óta boldog párkapcsolatban él.

@Tetovált lány: Akkor ez már tisztára olyan, mint a sokaknyálkedvencbarszelónája. mindenki passzol mindenkit. Én téged próbállak 'szösznek.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 15:04:04

@jadu: Bizony, az egy gyönyörű ősz volt fent a hegyen. Csak mi voltunk ketten, és a csillagos égbolt. Ma is libabőrös leszek, ha eszembe jutnak azok a pillanatok.

antisystem 2012.02.07. 15:04:22

@ST83: Tudod, a "közösen" szó azt jelenti, hogy az információra jogosult is jelen van.

céerem 2012.02.07. 15:05:08

Miről maradtam le?

antisystem 2012.02.07. 15:05:21

@Boris the Bullet dodger: Nem kell ahhoz jogásznak lenni, hogy valaki ismerje a jogait és annak korlátait. Elég nagykorú állampolgárnak...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 15:05:33

@Dekatlon: Nem tudom, ezt az én agyam nem veszi be. Mi a faszra van a házasság?

Ha ezt most valami jogi dumával nem bizonyítod, nem fogom elhinni!

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 15:05:52

@cyd: Biztos valami körímél volt! :DDDDDDDDD

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 15:07:04

@antisystem: Nem. De a doki is csak annyit tud mondani. Beszélt egy nővel, aki izémizének mutatkozott be. Bizonyítani ő se tud semmit!

jadu 2012.02.07. 15:07:21

@Magas barna Norbi: kihagytad a barnát... mert a magas szőke Norbik is G-k :D

@Köldökszösz (csodalampa): azta (wow helyett) és csillagokat néztetek? És most kint vagy a hidegben, h libabőrös leszel? Mert a csillagboltos égbolt nem okoz libabőrt... az ilyen romanticaaaa már kiveszett rég :D

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 15:07:51

@Köldökszösz (csodalampa): jokka örömében azóta is bukfencezik és hálót ráz :D

Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2012.02.07. 15:08:03

@antisystem: "beteg életében, illetőleg halálát követően házastársa, egyeneságbeli rokona, testvére, valamint élettársa - írásos kérelme alapján - akkor is jogosult az egészségügyi adat megismerésére, ha
a) az egészségügyi adatra
aa) a házastárs, az egyeneságbeli rokon, a testvér, illetve az élettárs, valamint leszármazóik életét, egészségét befolyásoló ok feltárása, illetve
ab) az aa) pont szerinti személyek egészségügyi ellátása céljából van szükség; és
b) az egészségügyi adat más módon való megismerése, illetve az arra való következtetés nem lehetséges."

Ha jól értem ez pont a poszter esete: a nő diagnózisa a leszármazók (későbbi gyermekek) életét döntően befolyásoló tényező volt. Nem találsz olyan ügyvédet, aki ezt kimagyarázza.
Örülök, hogy segíthettem.

JOKKA21 2012.02.07. 15:08:39

@céerem: Semmiről.Nekem hisztizett pár suna és egy-két fikanick/troll is tiszteletét tette.

Szöszi 28 2012.02.07. 15:08:39

@Magas barna Norbi: Ne akard testközelből tapasztalni!

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 15:08:47

Meddő? Nem, ...spánielje van! :DDD

Dekatlon 2012.02.07. 15:08:58

@Father Justice: lehet. De annak is van esélye, hogy nem akarta megbántani, és jó szokás szerint inkább hazudott...
Valahogy igy: nem akarok gyereket, hát végül is ez majdnem az, minthogy nem tudok gyereket

Ala-ud-din (Servicio de Inteligencia) 2012.02.07. 15:09:38

@jadu: Igen, de Katát egy magas barna Norbi csalta meg, ezért azokra kell fókuszálni!
:)

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 15:09:38

@antisystem:
Azért ennél kicsit bonyolultabb a dolog, és jelen helyzet is.
Én pl. kurva jó kenyér recepteket tudok neked kimásolni a netről, de attól még nem tudok kenyeret sütni.

@céerem:
Jogi oktatásról. Ha maradsz még, ledoktorálsz.

cyd 2012.02.07. 15:10:00

@Picicsibe a szexistennő: Akkor meg a saját mobiljával tudja igazolni magát, hogy nem volt ott, ahonnan a hívás ment. Technikailag kivitelezhető, de a valóságban nem fognak egy ilyen ügyben így és ennyit nyomozni.

JOKKA21 2012.02.07. 15:10:04

@(Ő_Ő): Inkább, mint téged sunázzalak, nem?

antisystem 2012.02.07. 15:12:12

@Magas barna Norbi: nem tudom, feltűnt-e számodra az "ÍRÁSOS KÉRELME ALAPJÁN" kitétel a szövegben...
Te leírod, hogy ezértazért kell neked ez az adat, és a hozzáértők eldöntik, hogy az indokod megfelel-e a leírt kritériumoknak...

JOKKA21 2012.02.07. 15:12:39

@Köldökszösz (csodalampa): Michela rég osztotta a semmit itt.Bepasizott?

céerem 2012.02.07. 15:14:05

Akkor figyelek és tanulok :-)!

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 15:14:51

@cyd: képzelem mennyire boldog :S

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 15:14:54

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Majd megtudom ;)

@Köldökszösz (csodalampa): Nem, de szedd össze magad! Rkp. mit szeretsz cydben?

@gernika: Mindig az :D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 15:14:58

@antisystem: Feltűnt. Az, hogy ezt nem tette meg a férj részletkérdés, hiszen egyebet sem tett, azaz nem ment oda a dokihoz sem, hogy ő is akarja a felesége leletét látni, mert ez érinti/érintheti őt is. Ha ismeri a törvényt, vagy veszi a fáradtságot és tájékozódik előtte, akkor nem nagy kunszt megírni egy kérelmet. Ez már csak technikai részletkérdés.

ST83 2012.02.07. 15:15:55

@antisystem: Tenyleg? Az altalad belinkelt torveny szerint a doki akkor sem koteles elmondani a ferjnek a no felhatalmazsa nelkul, hogy mi lett az eredmeny.

Olvass figyelmesen, beszelsz itt ossze vissza. Megjegyzem nezz utana a valopernel mi lett volna ha a ferfi felhozza, hogy a no egy igen fontos kerdesben tobbszor is hazudott neki.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 15:15:58

@JOKKA21: Kibékült a korábbi pasijával. Azaz igen. Ez akár ismételt bepasizásnak is tekinthető.

Dekatlon 2012.02.07. 15:17:16

@Picicsibe a szexistennő: antisystem már iderakta a vonatkozó jogi dumát. :P
Mi a faszra a házasság?
Én nem kémkedek és ellenőrzök. Ha a feleségem hazudik, arra oka van. Nem hozom kínos helyzetbe, bízom a jóindulatában. Nekem ez a házasság, nem a mindent tudás. Az inkább valami bírtoklós izé.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 15:17:34

@Frigyesur: Rkp. ??? Raklap? :)

Mit, mit??? Mindent! Ha valaki kérdezi, mi a tökéletes szinonímája, én csak annyit mondok: Cyd.

indapass90210 2012.02.07. 15:17:42

Emberek, nem lehetne inkább a jogi témázás helyett valami másról beszélni? Pl a zenéről!

Ki dugott már zongorán?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 15:18:12

@ST83: "Megjegyzem nezz utana a valopernel mi lett volna ha a ferfi felhozza, hogy a no egy igen fontos kerdesben tobbszor is hazudott neki."

Hát ez az! Ezt írtam én is. A két dolog nagysága össze se mérhető!

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 15:19:05

@Dekatlon: Hát a meddőség, bizonyos esetben lehet válóok is. Tehát a dolog nem ennyire egyértelmű.

antisystem 2012.02.07. 15:19:12

@ST83: Tényleg, és tényleg nem köteles. Viszont ugye ebből már a férfi le tudja vonni a szükséges következtetést...
És egyébként semmi, egyre inkább az a véleményem, hogy a nő (is) örült, hogy megszabadult ettől a kapcsolattól... az ilyen kihazudottkimegnem max gyermekelhelyezési perekben tud dobni érdemit...

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 15:19:26

@Dövan: Én egyszer egy szájharmónikán. Az számít?

ST83 2012.02.07. 15:20:05

@Dekatlon: Igazad lehet, de akkor sirt volna, hogy a faszi ne hagyja el. Nem egybol elvalik. Neki ez az egesz nem kellett, nem csak a gyerek.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 15:20:41

@Dekatlon: Boldog házasságot neked! :D

"Ha a feleségem hazudik, arra oka van"

Hát ez kész! :DDD

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 15:21:09

@Köldökszösz (csodalampa): Vagy r betu a t mellett a taszton.

Ahelyedben abbahagynam, mert beszamithatatlannak leszel minositve. Ha csak nem a bortont akarod elkerulni, nem celszeru.

dr. gernika 2012.02.07. 15:21:49

@Frigyesur: Írtam facebookon üzit, ami közelebb visz az infóhoz. De csak ha válaszolsz. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 15:21:54

@gernika: viccelsz? Ő Kata! Ne mondd, hogy nem tudod?

antisystem 2012.02.07. 15:22:02

@Picicsibe a szexistennő: "Hát ez az! Ezt írtam én is. A két dolog nagysága össze se mérhető!" - mármint egy bűncselekményé és egy erkölcsi vétségé (hazugságé)? - hát tényleg nem, bár tartok tőle, hogy te fordítva gondolnád a dolgot...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 15:23:34

@Ibrahim a tevehajcsár: A hazugságnak meg amúgy általában van is oka. Pl ha mással kefél, az is egy ok a hazugságra! :D

Néha ledöbbenek emberek mennyire másképp látnak dolgokat. Nem baj! Csak hitetlenkedem...

Αphelion 2012.02.07. 15:24:11

@(Ő_Ő): "na majd akkor megnézem a Titanikot, hátha végig tudom nézni anélkül, hogy untatna és még sírhatok is,juhéééé!!! :D"

Aaah az annyira nyalas film hogy en azon csak szanakozva mosolyogni tudok... :)

ST83 2012.02.07. 15:24:20

@antisystem: "Le tudja vonni a kovetkeztetest." Az nem bizonyitek semmire. Fura lenne, de nem bizonyit semmit.

Pl.: Iromanyaidbol arra kovetkeztetek, hogy hulyesegeket beszelsz. Ez nem bizonytija, hogy valoban hulye vagy.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 15:25:05

@gernika: Epp most valaszoltam, bar engem aztan kozelebb nem vitt :D

@Köldökszösz (csodalampa): Sajat erdeked lenne! :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 15:25:08

@antisystem: Hát, a férj símán indíthatott volna válópert az alapján is, hogy a felesége meddő, ő pedig mindenáron saját, vér szerinti leszármazottat akar, mert ebben látja a házassága értelmét. Ebből pedig a csaj nem tud sehogyan kijönni (az kicsit necces egy válóperi tárgyaláson, hogy bocsi hazudtam, nem is vagyok meddő).

Szöszi 28 2012.02.07. 15:25:35

@gernika: A Szőke Sátán:) (Amúgy Kata;))

Hurri Kán 2012.02.07. 15:25:43

@Dövan:
Én aludtam egyszer alatta. Az ér?

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 15:27:17

@Picicsibe a szexistennő: Nem vagyunk egyformák (szerencsére). Az én szemeben mindenesetre a hazugság az egyik legsúlyosabb bűn. Tehát már ezért sem ítélem meg ugyanúgy, mint ő.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 15:27:29

@Frigyesur: Te most fenyegetsz? Hát már neked is Cydre fáj a fogad?

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 15:27:52

@Tetovált lány: Ne kamuzz! Barna vagy, nem szőke! Elcseszted a hajfesték választást!
:)

redlebellista 2012.02.07. 15:29:22

én lelőttem volna
a házasság nem házibulis ismeretség...

ST83 2012.02.07. 15:29:33

@antisystem: Ferfi kijelenti, hogy nem vette volna el a not, ha elore tudja, hogy nem akar gyereket. Illetve hamarabb elvalt volna, ha a no nem hazudik neki ismet. Maris jogi kerdes, nem erkolcsi.

Peetee 2012.02.07. 15:30:09

A tuskó kurv@, csak a jólétre játszott, semmi másra.

-gémkapocs- (törölt) 2012.02.07. 15:30:12

Egy beszélgetést megért volna még, hogy miért tette ezt. Lehet könnyebb lett volna túllépni a dolgon, mert így csak találgathatsz. Ha a kapcsolatotokra is az volt jellemző, hogy nem beszélgettek, akkor ne csodálkozz.
Nem szép, amit a nő tett. Lépj tovább. Nem a megfelelő embert vetted el.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 15:31:42

@Frigyesur: Átlátok én a szitán te, te, teeee!

antisystem 2012.02.07. 15:32:14

@ST83: Nézd, ahogy eddig kiderült, itt mások éltek tévhitekben... bizonyítékot (ha ragaszkodik hozzá) úgy tud szerezni, ahogy azt a törvény előírja... bead egy kérelmet az intézmény vezetőjéhez írásban, hogy neki milyen adatra van szüksége és milyen alapon, és ha a grémium úgy dönt, idővel megkapja. Ez az út. De ahhoz, hogy valaki egy probléma megoldásában hajlandó-e kooperálni, nem kell ilyen bizonyíték, elég, ha az bizonyosodik be, hogy nem működik együtt... nem?

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 15:33:00

@Köldökszösz (csodalampa): nem száj Haj Mónikát akartál írni?

@Ibrahim a tevehajcsár: azért az is árulkodó a szőkeségéről, hogy a szőke hajfesték helyett barnát vett! kivi vagyok mit olvasott vagy látott azon a dobozon ami szőkére utalt :D Lehet addig jutott, hogy "szép hamvas" és nem gondolta, hogy barna is lehet az :D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 15:33:17

@Picicsibe a szexistennő: "A hazugságnak meg amúgy általában van is oka. " Igen. Az, hogy az illető egy gerinctelen patkány. Ha ne maz lenne, akkor odaállna a másik ember elé, és megmondaná az igazat.

antisystem 2012.02.07. 15:34:09

@ST83: "Ferfi kijelenti, hogy nem vette volna el a not, ha elore tudja, hogy nem akar gyereket." - ja, ha a házasság feltételhez köthető lenne Magyarországon... de nem az. Honnan jönnek egyébként az ilyen ződségek?

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 15:34:20

@(Ő_Ő): Már az is csoda, hogy nem egy őszibarackot vett! :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 15:34:31

@antisystem: Én még mindig nem tartom bűncselekménynek azt, amit a faszi csinált. Az életbe nem adtam a férjemnek írásos felhatalmazást, és a leleteimért mindig ő ment el.

Nem tudom amit bemásoltál mikori, igaz e, de hogy az életben nem így működik, azt tapasztalom!

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 15:34:55

@(Ő_Ő): vagy azt olvasta, hogy világos (barna) és számára a szőke=világos? :D

céerem 2012.02.07. 15:35:53

@Ibrahim a tevehajcsár: Ezzel nem teljesen értek egyet, ahogy egy ismerősöm mondja: "A kibaszós, az társasjáték."

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 15:36:08

@(Ő_Ő): Állítólag aranyszőke volt a dobozra írva. De Kata egyébként barna, csak érzi, hogy a szellemi identitásához közelebb áll a szőke hajszín.
:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 15:36:36

@Dekatlon: "Ha a feleségem hazudik, arra oka van. Nem hozom kínos helyzetbe, bízom a jóindulatában."

Übergiga LOOOOL! Nálam a kapcsolat alapja az őszinteség. Mi az, hogy arra oka van???? Akivel összekötöm az életem, az ne hazudjon. Így kínos helyzet sem lesz. Nem hiszem, hogy egy házasságban bármi ok lenne, hogy a két fél hazudjon egymásnak. Onnantól mi értelme az egésznek, ha már a párommal sem vagyok őszinte. Szomorú....

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 15:36:40

@Köldökszösz (csodalampa): :D lökött, ezért szerintem még kapni fogsz tőle :D

Füredy Fruzsina 2012.02.07. 15:37:13

@JOKKA21: "Ne legyen gyenge férfi?Ne legyen érzelme?Oké, de akkor meg máskor ne sírjatok, ha az erős férfias férfi nem bókol és nem hever a lábaitok előtt."

Ocsem te mekkora hulye vagy ... Szerinted osszesen 2 variacio lehetseges, gyenge puhapocs aki bokol es vannak erzelmei, meg eros erzeketlen bunko macso? Attol h te az elso vagy meg nem jelenti azt h rajtad kivul csak a masodik letezik...

Szöszi 28 2012.02.07. 15:38:13

@(Ő_Ő): Konkrétan ez volt ráírva a dobozra: aranyszőke.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 15:39:48

@Tetovált lány: máskor ne higgy a marketingeseknek! Képesek azért ráírni, hogy könnyebb legyen eladni!

antisystem 2012.02.07. 15:40:07

@Ibrahim a tevehajcsár: "Hát, a férj símán indíthatott volna válópert az alapján is, hogy a felesége meddő, " - ja, VIII. Henrik Angliájában nyilván... de itt a Csjt:
net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=95200004.TV
találd meg benne egyáltalán azt a szót, hogy "meddő"...
és gondolj bele, ez már így van 1952 óta...

jadu 2012.02.07. 15:40:08

@Ibrahim a tevehajcsár: eleve az hazudik, aki nem szereti a másikat... különben miért hazudna? Eskü, én tudni szeretném, ha megcsaltak volna... át kell beszélni, h miért és az okokat... és utána kukázni az illetőt (már ha...) :D

na és egy ilyet hazudni, h meddő... vagy elvetélt és közben abortusza volt... aki ekkorát és ilyen fájdalmas dolgot hazudik a másiknak, az fix, h nem szereti egy kicsit sem.

antisystem 2012.02.07. 15:41:53

@Picicsibe a szexistennő: A hatályos EÜ törvény: net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99700154.TV
És azt hogy magyaráznád ki, hogy a húg a férj felbujtására másnak adta ki magát???

ST83 2012.02.07. 15:42:41

@antisystem: Nem vagy ugyved, Te mondtad. Akkor mitol zoldseg? Zoldseges vagy netan?

dr. gernika 2012.02.07. 15:43:25

@Frigyesur: Az visz közelebb, ha pozitív választ adsz nyomi! :D
@Tetovált lány: Áh köszi az infót, teljesen lemaradtam mostanában. :) Remélem Zsu levelére te is pozitív választ adsz, különben irgumburgum. :)

jadu 2012.02.07. 15:44:09

@Ibrahim a tevehajcsár: ez így van, a marketingesek a legnagyobb spílerek :D még a csillagokat is lehazudják, ha kell, egy kis extra nyereségért :D

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 15:44:17

Panni, megteszed hogy átnevezed a blogot műkedvelő jogász fórumra?

Köszi,

Boris

Szöszi 28 2012.02.07. 15:47:19

@gernika: Ha megkapom, ígérem mindenképp:D És remélem nem arról ír benne, hogy szeretnétek, ha feleségül mennék cydhez, vagy hasonló:) hehe:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 15:47:38

@antisystem: 1. Naiv nő, aki a kétségbeesett tesón segít. Büntetlen előéletű, gondolom kap egy kis "nana kislány"-t.
2. Még mindig nemtom ez hogy bizonyítható.

Vagy a faszi szemszögéből? Kétségbeesett. Nem gondolkozott. Nem volt tudatában, h ezzel szabályt sért. Egy darabig gondolom nem kap erkölcsit. Kb ennyi lehetett volna ebből. Persze csak szerintem.

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 15:47:42

@Bundabandi: @Ibrahim a tevehajcsár:
Pedig tök igaza van. Ahogy én is csak azért iszom, mert az asszony folyton bőg.

céerem 2012.02.07. 15:48:22

@jadu: szerintem sem, de számomra érthetetlen az is, hogy egy nő hogy tud ennyire érdekből férjhez menni? Inkább lennék egyedül, szabadon.

-gémkapocs- (törölt) 2012.02.07. 15:48:29

@antisystem:
Bizonyítsd, hogy nem a feleség telefonált.
Bizonyítsd, hogy a feleség telefonált.
Bizonyítsd, hogy a feleség azt mondta, hogy meddő.
Bizonyítsd, hogy a feleség azt mondta, hogy nem meddő.
A férj azt állítja, hogy a feleség hazudott neki abban, hogy meddő.
A feleség azt állítja, hogy a férje a beleegyezése nélkül jutott hozzá a férje a leleteihez a testvére közreműködésével.
Ki mit tud bizonyítani? Kinek lenne olyan vastag bőr a képén, hogy perre viszi az ügyet? A feleségnek biztos, hogy nem.

Panni CsP · http://csajokespasik.blog.hu 2012.02.07. 15:49:18

@Boris the Bullet dodger: egyelőre nem tervezem

antisystem 2012.02.07. 15:49:35

@ST83: Attól zöldség, hogy olyan "érvek" kerülnek itt elő, mintha a középkorban élnénk... "a férjnek biztosan joga van a feleség EÜ adataihoz", meg "a meddőség válóók", meg hasonlók...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 15:50:23

@JOKKA21: Nem. Azt szeretném, h hanyagold a témát, ha lehet. Ha nem, akkor nem.

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 15:50:27

@Panni CsP:
Akkor bízom benne, hogy előbb-utóbb megunják :)

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 15:51:29

@Ibrahim a tevehajcsár: lehet az állt a bodozon: aranyszőke hajú egyedek ezt ne vegyék meg, mert ez BARNA! :D

Füredy Fruzsina 2012.02.07. 15:51:30

@JOKKA21: "sok idősebb picsa meghülyül"

A ferfiak is meg tudnak hulyulni ahogy telik az ido, ez nem nemfuggo.

Dekatlon 2012.02.07. 15:51:45

@Bundabandi: Lologhatsz itt, de kettőn közül te valószínűbben fogsz pofára esni. Szép az elméleted, de nem működik, ugyanis mindenki hazudik.
Az igazi kérdés inkább az, hogy miért teszi.

céerem 2012.02.07. 15:52:06

@-gémkapocs-: én is azon gondolkodtam, hogy ez nem nagyon állja meg a helyét a bíróság előtt...

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 15:53:54

@Panni CsP: wow! Panni először reagál,Boris the Bullet dodger: te tudsz valamit :)))

céerem 2012.02.07. 15:54:01

@Hipermeno Szupercsaj: A picsák eleve hülyék kortól függetlenül.

antisystem 2012.02.07. 15:55:57

@Picicsibe a szexistennő: hát, a következmények tekintetében valszeg igazad van, ez egy sima pénzbüntis, ad max felfüggesztettes ügy - amíg valaki nem kezd el ugye hamis tanúzni vagy egyebet... ezért sem értem, hogy a bizonyíthatóság miért ekkora rejtély itt sokaknak... ugye a "Kovács Lázár féle" Andrea is órákon belül rájött a yardon, hogy azzal jár jól, ha elismeri, hogy kamu volt a "megveretése"... itt se dörzsölt maffiózókról beszélünk, hanem hasonló kaliberü ügyeskedőkről...
De ugye, ez nem változtat azon a tényen, hogy bizony Btk-ba ütközőt követtek el a feleség kárára.

céerem 2012.02.07. 15:56:59

@antisystem: de mi a vád? Hogy a feleség hazudott? Ezért bíróságra menni... Röhej.

Bogyiszlói 2012.02.07. 15:57:26

Ha az én férjem - csodás házasságunk ellenére - megtenné ezt (nevemben kikéri a leletiem) azonnal elválnék.
Ez egy pszichopata vadbarom, valsz a csaj azért hazudott, mert tudta, egy ilyen őrülttől, nem kell gyerek, és ha igazat mond akkor ki is nyírja. Jézusmária
Perre vinném mint a szél!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.07. 15:57:45

@Aphelion:

Azt megnéztük moziban, és végigröhögtük. Mennyi megsemmisítő pillantást kaptunk könnyes szemű lányoktól...

ST83 2012.02.07. 15:58:49

@antisystem: Nem irtam, hogy a ferjnek joga lenne. Sot! Te mondtad, hogy egyutt kellett volna vizsgalatra menniuk, ahol ugye a jog szerint a ferj megint semmit sem tudott volna meg, ha draga araja ugy rendelkezik.

Utalo magatartas jogi fogalom, nem kamu erv. Magyarul ha a viselkedeseddel, meg nem tett cselekedeitteddel megvezeted a masikat, az bizony jogi kerdes. Tekintettel, hogy tudatosan befolyasolod ezzel az o donteseit.

Kiragadsz Neked tetszo dolgokat a kommentjeimbol. Kikurt szar ugyved lennel. Be is fejeztem.

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 15:59:09

@(Ő_Ő):
Én már többször láttam reagálni.
De lehet hogy a szomszédban lakik és hallotta ahogy felzokogtam :)

antisystem 2012.02.07. 15:59:15

@céerem: Izé, a feleség ellen nincs vád... a férj és a sógornő ellen van...

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 15:59:39

@jadu: Jah, én is szeretném tudni. Az exem jött mindig azzal, hogy "amit nem tudsz, az nem fáj". Mondtam neki, hogy ez hülyeség, később sokkal jobban fáj. Szerintem.

És ilyenben hazudni, hogy meddő, pedig csak nem akar gyereket. Miért nem tudta ezt megbeszélni a férjével?

Dökvín 2012.02.07. 16:00:45

@Hipermeno Szupercsaj: Igen, nem is értem, a pasiknak, akik szeretnek ezzel a szöveggel dobálózni, miért nem jut eszébe 2 szó: kapuzárási pánik. Mert az aztán annyira más, mi? :D Ha a nő férjet, gyereket = családot szeretne 30 évesen, az megkapja tőlük az őrült jelzőt, de ha nekik támad kedvük 50x évesen tűzpiros kabrióban 20 éveseket felszedegetni és szó nélkül lecserélni rájuk a családjukat, az persze tök normális... :D

céerem 2012.02.07. 16:02:05

@antisystem: igen, épp ez az...
@Bogyiszlói: nem egy ilyen őrülttől nem kell gyerek, hanem senkitől. Mégis ki az, aki spirált rakat fel ennyi idősen?

ST83 2012.02.07. 16:02:21

@céerem: Lehet Neked rohej, de ha adott esetben eveket pazarolsz el az eletedebol vkinek a folytonos es tudatos hazugsaga miatt, majd atgondolod.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 16:02:57

@antisystem: A házasság végleges megromlásába azért ezt, nevezetesen, hogy nem lehet saját gyerek, minden további nélkül bele lehet sorolni. Nem kell hozzá odaírni, hogy meddőség. Ez csak egy megfelelő ügyvéd kérdése. Ráadásul nálunk ha nem tévedek nem precedensjog, hanem kódexjog van, tehát az ítélet a bíró jogértelmezésétől (is) függ.

antisystem 2012.02.07. 16:03:39

Ujra, a házasság Magyarországon nem köthető feltételhez. Semmilyenhez. (azért egyébként akad egy-két tahó, aki az anyakönyvvezető kérdésére a választ HA-val próbálja kezdeni...)

Füredy Fruzsina 2012.02.07. 16:04:06

@céerem: Hat ha a picsat "hulye no" ertelemben hasznalod akkor nyilvan igen. De pl. engem is lepicsaznak sokan, pedig en nem vagyok hulye.

céerem 2012.02.07. 16:04:58

@Dökvín: Nem ezért kapják meg a nők az őrült jelzőt, hanem azért, mert 98%-uk bármit, szó szerint bármit megtesz azért, hogy teherbe essen, eltartassa magát, akár annak árán is, hogy a pasi az elején elhagyja. A nők nagy része sajnos ilyen, nem is nagyon bírom őket, tisztelet a kivételnek.

antisystem 2012.02.07. 16:07:32

@Ibrahim a tevehajcsár: persze... és akkor beadható a válópe, közös megegyezéssel, a házasság végleges megromlására hivatkozva... ha van előtte 2 év különélés, akkor még simább ügy, de anélkül sem nagy etvasz...
A bíróság ítélete meg a házasság felbontása lesz, nem igazán van valós mérlegelési lehetőségük...
Szóval a meddőség ilyen tekintetben egy soron van a középen kinyomott fogkrémes tubussal...:)

JOKKA21 2012.02.07. 16:08:38

@Hipermeno Szupercsaj: :DDDDDDDDD okos vagy?
Neked biztos nem bókolnék, mert nem érdemled meg.Bunkóságot érdemelsz!
Remélem olyan faszid lesz, aki megcsal és szarul bánik veled.:)

@Picicsibe a szexistennő: Megpróbálom.

céerem 2012.02.07. 16:08:39

@ST83: Nem tudom, nekem mindig jók a megérzéseim, nem tudom elképzelni, hogy belekeverednék egy ilyen helyzetbe, ráadásul házasságba (!!!)...
@Hipermeno Szupercsaj: nem, a hülye nem a p...a szinonímája.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 16:09:08

@Dekatlon: Ki vagy te, dr. House?

Hazugság és hazugság között is van különbség. Pl: ez a meddő vagyok duma elég durva hazugság. Viszont ha a páromnak veszek tortát a szülinapjára és azt hazudom, hogy elfelejtettem, majd egyszer csak elé lépek a tortával és meglepem, az más.

Én konkrétan azokról a hazugságokról beszélek, ahol az egyik fél valamilyen önző indokból hazudik és a másiknak fájdalmat okoz vele. Ilyennek nincs helye sem kapcsolatban, sem házasságban.

JOKKA21 2012.02.07. 16:10:21

@Bundabandi: Van.Pl ha azt hazudják, hogy nem csak meg akarnak dugni az kegyes hazugság, ha azt hazudják, hogy a nők nem kurvák, az már hazugság.

Dekatlon 2012.02.07. 16:10:38

@Bundabandi: azért kíváncsi vagyok Bandi, ha rágerjedsz egy kolléganődre (semmi konkrét, csak az érzés maga), akkor elmeséled-e otthon, hiszen "a kapcsolat alapja az őszinteség".
Vagy ha csajod akkorát szart, hogy a nagyszobában könnyezel tőle, rohansz-e elmondani neki hogy igen aromás? Vagy ha megkérdezi, hogy jól néz-e ki az új ruhájában, amikor szerinted pont úgy néz ki, ahogy szokott. Akkor te mennyire vagy őszinte?

JOKKA21 2012.02.07. 16:12:01

@Dekatlon: Bundabandi csaj.Biztos Andrea.Bunda meg onnan jön, hogy még nálam is szőrösebb.:D

odamondó 2012.02.07. 16:12:25

"Arra számítottam, ad valami magyarázatot, de nem így történt."

Milyen naív. A legjobb védekezés a támadás. Borzalmasan el tudják játszani a nők a megtámadott megalázott szereplőt ebben profik és ez az a lelki terror képességük ami nagyon sok tanulmány szerint odaáig vezet, hogy a férfi cselekvő képtelenné válik és felpofozza az anyjukat.

Na aztán olyankor lesznek csak igazán sértődött kisasszonyok. Hagyni kell a halálba az ilyet jól tetted, hogy elváltál.

Ami viszont szerintem rossz, hogy ezáltal leírtál mindenkit. Attól, mert egy nő így viselkedett még nem lesz mind ilyen.

Sok sikert

Dekatlon 2012.02.07. 16:12:43

@Bundabandi: akkor mégse vagy te ennyire radikálisan őszinteséghívő. ;)
A csaj hihette udvarisasságnak azt, hogy a nem akarok gyereket nem lehet gyerekem-ként adta elő.
Hülye ötlet volt szerintem is, de mondom, inkább az az érdekes hogy miért tette...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 16:13:20

@Bogyiszlói: Férjnél vagy? Mert ha igen akkor elég szar viszonyban lehettek. Inkább gondolom részedről ez csak egy feltételezés, ha férjnél lennél.

A férjem bármit kikérhet a nevemben. Nem kell hozzá az engedélyem. Nincs titkom előtte.
Persze az egész ott kezdődik, h mindent megbeszélünk. Leletért elválni? Nem is értem.

céerem 2012.02.07. 16:14:59

@Dekatlon: szerintem nem e miatt a pasi miatt, hanem ő egyáltalán nem akar gyereket. a siprál elégé hardcore megoldás....

Bogyiszlói 2012.02.07. 16:15:32

@céerem:
A spirál - ha nem hormonális, hanem fizikai - akkor az egyik legbarátságosabb megoldás, ahogy leveszik, jöhet a bébi.
Az más kérdés, hogy teljesen zárt méhnyakon (hisz még nem szült) a felrakása nem épp fáklyásmenet.

Dökvín 2012.02.07. 16:16:41

@céerem: Hasonló körökben mozoghatsz akkor mint Jokka, sajnálom nagyon. Én speciel egy, azaz egyetlen nőt sem ismerek személyesen, és ezt most becsülettel állítom, akit ilyen célok mozgatnának. Ismerősi körömben a max, hogy fiú x év után otthagyja lányt, aki pedig szerette, és távlatokban gondolkodott vele. Már mondtam, lehet én egy idegen dimenzióban élek, de akit csak ismerek, mind önálló munkával, jövedelemmel, egzisztenciával rendelkezik, és távol áll tőle az említett kullancs életvitel.

Dekatlon 2012.02.07. 16:17:12

@Picicsibe a szexistennő: Csibe, csibe, az kiabál a leghangosabban, akinek a háza ég. ;)
Én persze elhiszem, hogy nincs titkod, de mirét nincs? Nincs magánéleted? Mindenről beszámolsz? Minek? Valami belső kényszer? Fura vagy, Csibe ;)

hemiola 2012.02.07. 16:17:45

Nem olvastam végig az összes kommentet, de firtatnám még, amit valaki kérdezett, hogy ennyi idősen ki rakat fel spirált. Én továbbmennék: aki még nem szült, annak NEM raknak fel spirált. Nagyon sántít ez a történet. Kicsit olyan Barátok köztös ez a sztori, ott volt hasonló a közelmúltban, tablettával.

Bogyiszlói 2012.02.07. 16:18:46

@Picicsibe a szexistennő:
Férjnél vagyok, és az engedélyemmel minden leletemhez hozzáférhet. De ha megtenné, hogy engedélyem nélkül tesz ilyet, mint a macskát...
Én se hívnám fel az ő dokiját.
Egészségügyis család vagyunk, nálunk ez szent!

JOKKA21 2012.02.07. 16:19:10

@Dökvín: Királylány, akkor neked nagyon jó ismerőseid vannak.Buckingham palotában senki sem dug félre?

ST83 2012.02.07. 16:20:13

@odamondó: Ket szot kellett volna mondani, amikor meg a nonek allt feljebb. "Takarodj! Most!!"

céerem 2012.02.07. 16:20:55

@Picicsibe a szexistennő: azt írta, h 27volt a csaj...
@Dökvín: ez nem körök kérdése, hanem olyan emberekről is olyan sztorik derülnek ki, amiket sosem hinnék...
@Bogyiszlói: maradandó károsodát okozhat és meddőséget.

Bogyiszlói 2012.02.07. 16:21:08

Nálunk most jön a 2. gyerek, de utána szintén a spirálra (hormonálisra) szavazok. De anno ez meg se fordult a fejemben.
Hemiola-nak igaza lehet, gyanús ez a sztori...

jadu 2012.02.07. 16:22:18

@Bundabandi: pontosan. Nem tudnék a másik szemébe nézni, ha nem tudnék vele őszinte lenni...

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 16:22:25

@antisystem: A helyzet az, hogy a kapcsolatok nagy része nem az "élet nagy kérdései", hanem az apróságok miatt megy tönkre. Amikor bírósági szakaszba kerül az ügy, akkor már nem az a lényeg, hogy mi a kapcsolat megromlásának az alapproblémája, hanem az, hogy kijavíthatatlanul megromlott. A "békítési kísérletek" ezt megelőzően szoktak lezajlani. Az is bőven elég, ha az egyik fél kijelenti, hogy elhidegült a másiktól és már nem tudja szeretni (pedig ez sem súlyosabb érv, mint egy meddőség). Ilyen esetekben is habozás nélkül felbontják a házasságot, amennyiben az "elhidegülő fél" ragaszkodik az álláspontjához.

antisystem 2012.02.07. 16:22:51

@Picicsibe a szexistennő: asszem, te valamit félreértesz (bár ezt nem nekem írtad, de akár nekem is írhattad volna)... mi is tudjuk a zasszonnyal még egymás mail-jelszavait is, de ettől még evidens, hogy mielőtt felbontom a neki címzett levelet megkérdem, mielőtt elkérem a leletét az orvostól megkérdem, mielőtt belenyúlok a táskájába megkérdem,(kivéve, ha éjjel maradék cigit hajszolok:)), mielőtt belépek a postafiókjába megkérdem. Azért, mert tisztelem, és mert nem tekintem sem eszköznek, sem tulajdonnak.

Dökvín 2012.02.07. 16:23:10

@céerem: Emberismeret kérdése. Jó emberismeretemben és a köreimben biztos vagyok.

céerem 2012.02.07. 16:23:13

@Bogyiszlói: nyilván nem is lenne rá szükség, mert ha baj lenne, megosztanád vele...

Αphelion 2012.02.07. 16:23:48

@Picicsibe a szexistennő: "Szerintem annak a filmnek nem Caprio és a szerelmi szál a lényege, de mindegy."

Nem az kene hogy a lenyege legyen, de Cameron azt emelte ki, a hajokatasztrofat csak koritesnek hasznalta hozza...

céerem 2012.02.07. 16:24:33

@Dökvín: Akkor vagy szerencsés vagy, vagy naiv, vagy fiatal, vagy nagyon meg fogsz lepődni pár év múlva.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 16:24:44

@Dekatlon: Pedig tényleg nincs. Nem vagyok fura. Szeretem és tisztelem. Mit titkoljak?
Belső kényszer? Nemtom. Magánéletem? Olyan amit titkolnom kéne? Nincs.

Ezek szerint te szoktál a feleségednek. Gratulálok hozzá! :S

Ja és nem vagyok hangos. Csak meg vagyok kicsit döbbenve...

Dökvín 2012.02.07. 16:24:58

@JOKKA21: Errefelé van gerinc, szerelem vezérel, az egzisztenciát pedig mindenki megteremti magának. Ez nektek olyan extrán hangzik? Nem tudom, nekem ez a természetes.

Hurri Kán 2012.02.07. 16:25:19

Sok a duma. Inkább dugjatok. :D

jadu 2012.02.07. 16:25:41

@Dekatlon: udvariasságnak, te most viccelsz? bzmg. :D

antisystem 2012.02.07. 16:26:06

@Ibrahim a tevehajcsár: egy váláshoz magához tkp bármi elegendő érv, nagyon egyszerű elválni...

Dökvín 2012.02.07. 16:26:32

@céerem: Veled egy idős vagyok majdnem, és minden, csak nem naiv. Szerencsés? Igen. Vagy csak jól megválogatom, kikkel barátkozom. Sunyi emberekkel semmiképpen. Emberismeret, mondom.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 16:27:41

@Dekatlon: Már bocsánat, de ha arra gondolok, de jó pasi Brad Pitt és de összegyűrném vele a lepedőt és erről nem beszélek a páromnak, az hazugság??? Mert? Én nem azt mondtam, hogy a gondolataimat kommentálom neki lépten nyomon.

"Vagy ha csajod akkorát szart, hogy a nagyszobában könnyezel tőle, rohansz-e elmondani neki hogy igen aromás? Vagy ha megkérdezi, hogy jól néz-e ki az új ruhájában, amikor szerinted pont úgy néz ki, ahogy szokott. Akkor te mennyire vagy őszinte?"

Ezeket viszont simán megmondom, ebben miért kellene hazudom?

Persze a nőt cseréljük, mindenhol férfira, mert nem vagyok leszbi. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 16:28:12

@céerem: Amikor megismerkedtek. 30 házasság. Csak utána jött a spirál, vagy nem?

Am tökmindegy. A nő valamiért valószínű sose akar gyereket. Nem korrekt, h így ment a faszihoz, mikor tudta, h ő meg szeretne. Az első pillanattól játszott.

céerem 2012.02.07. 16:28:21

@Dökvín: Sehol nem írtam, hogy ezek az emberek a barátaim lennének, relax.
Minden jót mindenkinek, most megyek :-)!
@Picicsibe a szexistennő: :-)!

Dekatlon 2012.02.07. 16:29:13

@Picicsibe a szexistennő: mindenki szokott. Én csak beismerem, és ha velem teszik, nem tartom világvégének.
Az őszinteség néha szükségtelenül kegyetlen. A jóindulat és a szeretet nekem fontosabb.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 16:29:20

@Bogyiszlói: Értem. Feltételezem el se juttok odáig, h egészségügyi dolgokat titkoljatok egymás előtt. Nem?

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 16:30:14

@antisystem: Pontosan. Ezért nem értem, miért ragaszkodsz pont ahhoz, hogy a meddőség nem elegendő indok hozzá. Nagyon is elegendő. Sőt. Az igazi kérdés, amivel a poszternek szembe kellett volna nézni, hogy ha valóban meddő lett volna az asszony, és ezt előre tudja, akkor, figyelembevéve, hogy neki nagyon fontos a gyerek, vajon feleségül vette volna-e. Ez viszont már a poszter mondjuk így, erkölcsi dilemmája lehetne. De a tényleges helyzet ugye nem ez volt, és hát Horn Gyula óta tudjuk, hogy a tények makacs dolgok.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 16:30:46

@JOKKA21: Szóval 16 éves, szőrös, Andrea... micsoda emberismerő vagy te. Szédületes! A nőket is olyan jól ismered -> láttál már párat! Lehet, hogy újat mondok, de tudod az igazinak nincs leeresztő szelep a haja alatt!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 16:31:35

@antisystem: Igen. De itt már rég nem erről volt szó. A nő hazudott. Nem kicsit. A faszi érezte ezt. Csak a végére járt. Én nem tudom elítélni ezért.

A nőt azért amit tett, igen! Nagyon is!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 16:32:41

@Aphelion: Válaszolok majd. Szólj este, ha elfelejteném! :)
Köszi!

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 16:32:48

@Bundabandi: Nem, ha nem mondasz ki mindent amit gondolsz, az még nem hazugság. Ha viszont valami helyett egészen mást mondasz, mint az igazság, az már igen. Tehát önmagában az a tény, hogy nem példálózol Brad Pittel a férjednek, nem hazugság (még akkor sem, ha tetszik neked Brad Pitt, mint férfi).

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 16:34:25

Úgy érzem, meddő vitát folytattok.

JOKKA21 2012.02.07. 16:35:30

@Bundabandi: Jobb vagy mint a diszkáveri csenel.:D Nóbel-díjat kéne kapnod a felfedezésedért.

@Dökvín: Királynéni ezt a nőknek mondd, ők mennek pénzre.

antisystem 2012.02.07. 16:36:00

@Ibrahim a tevehajcsár: "zért nem értem, miért ragaszkodsz pont ahhoz, hogy a meddőség nem elegendő indok hozzá." - hát, lehet, hogy azért, mert aki egy egészségügyi ok miatt otthagyná a párját, azt egy szimpla patkánynak tartom? Ugye, ez szerencsére nincs is szokásban, a meddőséget kezelni szokás, meg ha nem megy, akkor örökbe fogadni szokás... ilyesmi...
És hát élek a gyanuperrel, hogy amíg egy fogkrémes tubus tényleg elég hozzá, talán egy egészségügyi okon mint válóokon a tekéntetes bíróság is megütközne kicsinyég... persze, ha adott a közös megegyezés, akkor ez nem akadály...

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 16:36:02

@fumerin: Az hagyján, de mégcsak nem is érdekel! :DDD

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 16:39:48

@fumerin: És megtaszajtottak rendesen? Vagy te húzkodtad? :)))

(Szánkózás. Na, ezt se hallottam még rá!)

Dökvín 2012.02.07. 16:40:02

@JOKKA21: Csak a te "nőid", hogy pontosítsunk. :P

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 16:40:39

@Dekatlon: Hazudni? Ne magadból indulj ki.
A férjemnek nem szoktam.

Másnak már hazudtam. Pl anyámnak, h nem értem rá felhívni, pedig csak nem volt kedvem...
Munkahelyen, h baleset volt az úton, azért késtem, pedig csak nem indultam időben...

Ennél durvább hazugságaim nem voltak. Akár elhiszed, akár nem. A férjemnek ilyesmiben viszont nem kell hazudnom.

A spirál ügy meg kurva nagy átbaszás. Életre szóló! De ha nálatok ilyen is megfér és betudjátok kegyes hazugságnak... A ti életetek!

Dökvín 2012.02.07. 16:40:45

@Bundabandi: Összeillenek, nem vitás :) Megismersz, Bandi? A másik feled vagyok, csak frissítésre vágytam :)

fumerin 2012.02.07. 16:42:33

@Köldökszösz (csodalampa): Csúszott rendesen, ez így megfelel? :D

JOKKA21 2012.02.07. 16:42:42

@Dökvín: Álnickes vagy?Hejjes king kell neked is, mint minden kékvérűnek!

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 16:43:30

@Dökvín: Persze, de ő láthatóan nem ismert meg, már kezdte lökni a dumát! :D

antisystem 2012.02.07. 16:43:52

@Picicsibe a szexistennő: "nő hazudott. Nem kicsit. A faszi érezte ezt. Csak a végére járt. Én nem tudom elítélni ezért." - nem az a gond, hogy a végére járt (mondjuk az is jelez valamit, a bizalom hiányát), hanem az, hogy HOGYAN... a cél nem szentesíti az eszközt, ugye?

"A nőt azért amit tett, igen! Nagyon is!" - nézd, a hazugságért mindenképp. A mennyire, az továbbra is jó kérdés marad nálam... tudod, pont a csajoktól lehet ilyen jóféle magyarázatokat hallani a másik végletre, amikor 3+ hónaposan közlik az "anyának érzem, ó Ádám, magam"-ot... meg már én is éltem olyan párkapcsolatban anno, ahol átbaxtak... és hát be kell látnom, hogy a hazugság családon belüli leggyakoribb oka a szimpla konfliktuskerülés... ugyanaz, amiért a gyerek sem mondja meg az intőjét...

Persze jelen esetben lehet egyéb ok is, mondjuk hogy a nőnek épp volt másvalakije is, és nem akart véletlenül se úgy gyereket vállalni, hogy nem tudja, kitől van. Ez mondjuk az eszközt is megmagyarázná... és hát ha ez van, akkor a férjurammal az igazi kibaxás a gyerekvállalás lett volna... amikor pár év múlva kiderül, hogy ő nem a spermadonor, hanem a balek...

Dekatlon 2012.02.07. 16:44:02

@Picicsibe a szexistennő: nem magamból indulok ki, én ugyanis még viszonylag őszinte ember vagyok ;)

Dökvín 2012.02.07. 16:45:20

@JOKKA21: Álnick? Dehogyis, engem Dökvín néven anyakönyveztek, hova gondolsz! Kingem már van, ő is kékvérű mint én, ne is próbálkozz :)

Dökvín 2012.02.07. 16:47:13

No, a Kvín távozik, holnap tán benézek, pá! *elegáns integetés*

Dekatlon 2012.02.07. 16:47:51

@Picicsibe a szexistennő: közben amúgy leírod a lényeget:
"A férjemnek ilyesmiben viszont nem kell hazudnom."
Itt a kutya elásva, jöhetnek a halottkémek, ez a lényeg, hogy nem kell!!!
Az a nő meg úgy érezte, hogy kell. De miért? Igazad van, fontos dologban hazudott, tehát komoly oka volt rá.
Vagy saját maga (nagyon-nagyon nem akart gyereket), vagy a férje (nem merte elmondani őszintén)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 16:47:59

@fumerin: mázlista, én egész nap a GDP-t gyarapítottam. :(

fumerin 2012.02.07. 16:49:00

@Bundabandi: Ha már kiegyenesítettem a demográfiai görbét, akkor megtehetem, hogy élvezzem a 40 cm havat :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 16:49:15

@antisystem: "mondjuk az is jelez valamit, a bizalom hiányát"

Ami nem volt alaptalan. Vannak jelek. A faszi észrevette. Nem úgy indított kapásból, h nem bízott benne.

A nő tettére számomra nincs mentség. Nem akarok gyereket, megmondom. Mással kefélek, megmondom. Így én senkit nem tudnék átbaszni!

JOKKA21 2012.02.07. 16:50:29

@Dökvín: Nem kell nekem kékvérű suna, főleg nem angol.:D Integess királylányosan, mint Kinguska a VV-ben.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 16:52:03

@Dekatlon: De ilyen nincs! Ha nem akarok gyereket, megmondom! Nem építek fel egy hazug életet magunknak! Ha szeretem azt az embert, nem veszem el tőle az esélyt, h saját gyereke legyen.

Nem értem, h védheti bárki ezt a nőt. Mindegy!

antisystem 2012.02.07. 16:55:38

@Picicsibe a szexistennő: A bizalomhiány nem volt alaptalan, ez tény. De ettől még ugye a cél nem szentesíti az eszközt... mint írtam.

A nő oldalát meg a fax tudja... "Nem akarok gyereket, megmondom. Mással kefélek, megmondom. Így én senkit nem tudnék átbaszni!" - írod. Ez ugye jó egyfelől. Másfelől meg lehet, hogy így járt emberünk rosszabbul, és ha akkor, 5 éve nem kavar, akkor most már rég boldog apuka lenne... mert mondjuk a nő 2 év mulva meggondolja magát, vagy a férj mellett dönt és dobódik a külső kapcsolat... mert hát a nőnél ugye ez szimplán azt is jelezheti, hogy nem volt eldöntött, de a pasi már folyamatosan nyomta és sürgette... nem?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 16:56:31

@Picicsibe a szexistennő: Igen. Ez esetben a hazugság oka, már baromira mindegy. Akkora maga a hazugság, hogy az ok engem már konkrétan nem is érdekelne.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 16:59:06

@antisystem: "cél nem szentesíti az eszközt, ugye?"

Nekem ez inkább belefér az értékrendembe, mint az, amit a nő tett. A nő célja mindegy mi volt. Semmi nem mentheti fel.

Szerintem annyi a különbség, h nem vagy képes átérezni, amit a ffi érzett. Így tényleg nem értheted, miket írok.

Jössz itt a száraz jogi dolgokkal, de érezni az érzelmi részét nem vagy képes!

JOKKA21 2012.02.07. 16:59:14

@Bundabandi: Nem érted, hogy van kegyes hazugság is?Pl a faszid azt mondja, hogy drágám kurva jó bablevest csináltál, pedig elsóztad és nem jó, de nem akar megbántani, mert akkor egy hétig nincs dugás.

Dekatlon 2012.02.07. 16:59:53

@Picicsibe a szexistennő: te nem. Neked olyan férjed van, hogy megteheted.
De ha egy részeg állat a metrón odatántorog, és azt mondja, hogy mindenkit megbasz, aki szerint nem a Fradi a legnagyobb király, akkor borítékolom, hogy te is bőszen hírdetnéd, hogy bizony a Fradi a legnagyobb király ;)
Ezt átdolgozhatod házasságra, ha akarod...

Dekatlon 2012.02.07. 17:01:25

@JOKKA21: ez nem kegyes hazugság, hanem szexéhes számító hazugság, ne keverjük :D
Az a kegyes, amitől NEKI lesz jobb, nem az, amitől neked :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 17:02:47

@antisystem: Nekem nem. Leszarom az indokot, ahogy írtam már. Ilyet ember nem tesz azzal, akit kicsit is szeret!

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 17:03:30

@JOKKA21: Olvassál már vissza bakker, mielőtt vered itt a nyálad!

JOKKA21 2012.02.07. 17:04:44

@Dekatlon: Neki akkor lenne jobb, ha azt hazudnám, hogy a nők nem gecik és rendes mind.Az kegyes hazugság lenne.:D

@Bundabandi: Mit Bundáska?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 17:04:44

@Dekatlon: Írj normális példát, amit nem kell átdolgoznom. Köszi. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 17:07:25

@JOKKA21: "Hazugság és hazugság között is van különbség. Pl: ez a meddő vagyok duma elég durva hazugság. Viszont ha a páromnak veszek tortát a szülinapjára és azt hazudom, hogy elfelejtettem, majd egyszer csak elé lépek a tortával és meglepem, az más.

Én konkrétan azokról a hazugságokról beszélek, ahol az egyik fél valamilyen önző indokból hazudik és a másiknak fájdalmat okoz vele. Ilyennek nincs helye sem kapcsolatban, sem házasságban."

Előbb olvasni kellene, nem förcsögni!

Dekatlon 2012.02.07. 17:07:43

@Picicsibe a szexistennő: Viszont te valamiért minduntalan magadból indulsz ki :)
Mások azok mások. Te nem teszel ilyet azzal, akit szeretsz, ez amugy nagyon rendes tőled, de másokat ez semmire nem kötelezi, ők máshogy működnek...

fumerin 2012.02.07. 17:08:47

@JOKKA21: Kérlek, fejezd abba! Már fáj, pedig bírom a viccet.
Ettől lehet, hogy egyéniségnek tűnsz, saját kis zárt világodban, de élnek még azon kívül is emberek.

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 17:09:04

Nem a fájdalom az igazán durva, hanem a hazugsággal okozott időveszteség.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 17:10:52

@Dekatlon: Igen. De én most nem a világot akarom megváltani, csak a véleményemet írom.

Én ilyet nem. És szerintem más se. Ez a nő nem szerette a férjét. Szerintem...

JOKKA21 2012.02.07. 17:10:53

@Bundabandi: Jól van hisztikirálylány.:)

@fumerin: Már te is kezded a hisztizést?
Nem tűnök annak, az vagyok.:)

Dekatlon 2012.02.07. 17:12:12

@Picicsibe a szexistennő: Okééé írok, gyakorit:
Férj elmondja, hogy ő megverné azt, aki a feleségére szemet vet.
Asszonyal kikezd a főnöke. Asszony leszereli, főnök megérti, téma lezárva.
Csakhogy! A nő tudja, ha elmonda otthon, a férje bemegy, botrányt csinál. Senki se jár jól. Tehát nem mondja el.

Miért hazudik a nő? Mert a férje miatt nem lehet őszinte.

Dekatlon 2012.02.07. 17:13:25

@Picicsibe a szexistennő: amugy szerintem se szerette. Vagy legalábbis nem nagyon.

fumerin 2012.02.07. 17:14:49

@JOKKA21: Nem hisztizni szoktam. Szájba verem azt, aki nem bír magával.
Szerencséd, hogy messze vagy :)

antisystem 2012.02.07. 17:16:19

@Picicsibe a szexistennő: Nézd, nyilván nem vagyok képes átérezni, amit a postoló érzett, lévén nem ismerem az egész történetet, ami azért alaphangon kellene az átérzéshez. Itt van mindjárt az eleje:
"míg az esküvő utáni évben szóba nem hoztam a gyerek-kérdést. Előtte is beszéltünk róla, de semmi konkrétum, csak hogy majd mindketten akarunk egyszer. Szóval nem volt lelkes. Azt mondta, ő még várna. Jól van, várjunk, ráérünk, élvezzük az életet. De azért mindketten elmentünk dokihoz, mert nem árt egy kis készülés, tájékozódás. " - szóval ez most hogy is van? A nőnek az a véleménye, hogy várni kellene a gyerekkel, nem lelkes, DE elmegy az orvoshoz úgymond "készülődni"??? Amit más akkor, ha gyereket akar, munkálkodik is rajta egy ideje - 1-2 éve - de nem jön össze???
Nem sántít ez neked???
Nem valószinúbb az a koreográfia, hogy a nő közölte, hogy "most még nem" de a pasi nyomta, nyomta, nyomta???
Ha ez a szitu - tegyük fel - akkor a te becsületkódexed miatt mit kellett volna tennie? Kirugni a férjurat, akitől egyébként még pár év múlva akár akart is volna valamit???

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 17:19:38

@Dekatlon: Nem kezdek olyan férfival, akinek nem mondhatok el mindent. Nem is volt soha olyan párom, akihez nem lehettem őszinte. Mondtam el olyat is, hogy xy kikezdett velem, de leépítettem. Sőt olyat is, hogy ha nem lennék vele, akkor labdába rúghatna, mert amúgy szimpi. És ezekből soha nem volt, sem féltékenykedés, sem jelenet.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 17:20:30

@Dekatlon: Kezdeném azzal, h egy ilyen unintelligens faszival sose kötném össze az életem, de ok, nézzük...

Semmiképp nem hasonlítanám a két esetet össze. A te sztoridban a nő nem hazudott, csak hallgatott, ami kegyes hazugságnak simán elmegy. Kinek lett volna jó? Férj bedühödik, agyonveri a főnököt, bírósági ügy. Főnöknek fáj. Nő elveszíti az állását.

A poszt: a nő nem akart gyereket. Hazudott, h nem lehet mert meddő. Számold már össze hány embernek tett jót ez a hazugság. Kiket és mitől kímélt meg.

Inkább ne. Nem összehasonlítható a kettő!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 17:37:00

@antisystem: Nem kell ehhez ismerni az egész sztorit. Ez a lényeg:
"semmi konkrétum, csak hogy majd mindketten akarunk egyszer"

A nő spirált rakatott fel 30 évesen. Nem akart gyereket, de azt mondta, h majd igen. A házasság egyik legfontosabb alapja, h közös legyen a cél. A nő ebben hazudott. És h ne derüljön ki, még nagyobbat hazudott.

Ennyit kéne, h megérts. Minden más csak "ha" kategória. Szerintem most nincs jelentősége!

antisystem 2012.02.07. 17:58:13

@Picicsibe a szexistennő: SZVSZ nincs igazad. Az előbb kérdeztél itt valamit: "Számold már össze hány embernek tett jót ez a hazugság. Kiket és mitől kímélt meg." - hát, tudod utólag könnyű okosnak lenni, de ahogy a történetből egyértelműen levehető, férjemuram az, akinek mindenképp jót tett volna...

Nézzük, mi lehetett volna, ha nem derül ki:
1, A nő továbbra sem akar gyereket, semmilen formában, tehát sem szülni, sem örökbe fogadni. Ekkor
a, a férfi is elfogadja ezt, és együtt vannak a mai napig
b, nem fogadja el, és szétmennek, de férjben nem marad olyan tüske, ami további 5 évig akadályozná.
2, a nő meggondolja magát, szépen "eljár meddőségi kezelésre" és hősünk már boldog családapa.

Ezzel szemben ugye történt hősünkkel a lehető legrosszabb eshetőség, szét si mentek, meg tüske is maradt.

Egyébként félreértés ne essék, igaz "az igazság tesz szabaddá" c. bibliai intés - csak hát ez egyfelől nem vonatkozik az efféle FÉLigazságokra (ahol ismert lesz a "mit" de homályban marad a "miért"), másfelől kell hozzá az ember is, aki az igazsággal tud is kezdeni valamit.

Ezen túl még azt jegyezném meg, hogy a haragnál már csak a büszkeség a rosszabb tanácsadó...

antisystem 2012.02.07. 18:07:23

@Picicsibe a szexistennő: Ja, és ezt nem értem:
"A nő spirált rakatott fel 30 évesen. Nem akart gyereket, de azt mondta, h majd igen" - miért, a spirált nem lehet leszedetni mondjuk 33 évesen? Nem meddővé operáltatta magát... Honnan veszed, hogy egyáltalán nem is akart gyereket soha, csak mondta???
Tudod, én szívesen tanácsolnám a post-tolónak, hogy legalább utólag keresse meg az exnejt, és pár bambi mellett tisztázzák a múltat, hogy eltűnjön az a jelent mérgező tüske... csak hát kicsit tartok tőle, hogy mi lesz, ha 2 gyerekes boldog családanyaként találja??? Nem vállalnék felelősséget egy még nagyobb tüskéért...

fumerin 2012.02.07. 18:11:21

@Picicsibe a szexistennő: Nem a nő meddő, hanem a vitád(antisystemmel) :D
Nyugi Csibe, én veled vagyok ebben a kérdéskörben. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 18:11:41

@antisystem: Erre válaszolok előbb. Ha elmész nőgyógyászhoz, h még nem szeretnél gyereket, de majd igen, érdekelnének az alternatívák... A doki fel se veti a spirált. Ennyi.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 18:18:09

@antisystem: "Nézzük, mi lehetett volna, ha nem derül ki:"

Ne haragudj, nincs értelme vitáznunk. Nem érted meg, h az én felfogásomban a házasságban ilyen mondat nem is létezhet!

A nő hazudott, egy fontos dologban, nagyon nagyot. Vége! Ez már nem egy jól működő házasság. És ha a férj gyanítja, h nem stimmel, mert a nő nem olyan alapos, h hitelesen eljátsza a megtört meddő nőt, akkor csak várjon, mi lesz? Arra nem azt mondanád, lúzer?! Te nem akarnád tudni az igazat?

Nem értelek, és szerintem nem is foglak.

Am nem tudom mi az az SZVSZ, és most lusta vagyok kiguglizni. :)

antisystem 2012.02.07. 18:18:25

@Picicsibe a szexistennő: nézd, van egy előnyöm ebben, évekig EÜ-ben dolgoztam. Az IUD nem akadálya a későbbi terhességnek... de ezt még ilyen bulvárosabb cikkekben is megtalálod:
www.fokuszbanano.hu/test_es_lelek/egeszseg/3217/mehen_beluli_fogamzasgatlo_eszkozok
"szexuális életet nem befolyásolják, és nem kell észben tartani mindennapi alkalmazásukat sem. Fajtától függően 3-8 évig is tökéletesen ellátják funkciójukat, akkor pedig egyszerű cserével megoldható pótlásuk. Az eszközök eltávolítását követően a fogamzóképesség azonnal helyreáll." - ilyen szempontból mé előnyösebbnek mondanám, mint a hormonális fogamzásgátlást, ahol azért illik vagy 6 hónapot várni, de néha muszáj is.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 18:20:00

@fumerin: Nyugodt vagyok, mert tudom, h igazam van. De mindig jó, ha megerősítenek benne. Köszönöm!

(am biztos is voltam benne, h te is így gondolod) ;))

_Ω_ 2012.02.07. 18:22:13

@Picicsibe a szexistennő: SZVSZ = Szerény Véleményem Szerint

antisystem 2012.02.07. 18:23:15

@Picicsibe a szexistennő: SZVSZ = "szerény véleményem szerint" netes rövidítés...
A hazugság meg tényleg necces, de szemmel láthatóan így járt emberünk tán a legrosszabbul... ugyanis a konfliktuskezelést (aminek híjján keletkeznek az efféle hazugságok) lehet tanulni. Sőt, pont az a baj, hogy manapság sokan nem tanulják meg gyerekkorban, fiatalabb korban, amikor ennek ideje van.

Az mondjuk más kérdés, hogy itt, így nem volt kiút, mert emberünk valszeg hiába helyezkedett volna megbocsájtó álláspontra, akkor meg a nő dobta volna... itt már kölcsönösen létezett a bizalmi válság.

Viszont mindezzel emberünk nem megy semmire, attól még az ő 5 évét mérgezte a tüske, meg az ő következő éveit fogja...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 18:28:10

@antisystem: Nekem meg van. :)
És még nem szült nőnek nem ajánlják az orvosok.

Hurri Kán 2012.02.07. 18:31:00

@JOKKA21:
Szerintem építs egy hóembert, és dugd meg. :) Kis mozgás nem árt. ;-)

antisystem 2012.02.07. 18:32:01

@Picicsibe a szexistennő: Oktatóvigyio from youtube:
www.youtube.com/watch?v=-_Cc2XDKFVk
Na, így köll leszedni, ha az ember másnap babát akar csinálni
:)))

ÜdV

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 18:32:58

@antisystem: Egy ilyen konfliktust már nem lehet kezelni.
Az meg h a szülők kit hogy nevelnek... Most nem mennék bele.

Véleményem már tudod, nem ismétlem magam! :)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 18:33:22

@antisystem: Van olyan nőgyógyász, aki egy gyermektelen nőnek ezt ajánlja? Kétlem.

Luzercica 2012.02.07. 18:33:34

Szép jó estét kívánok!
Van itt bárki is, aki még szóba elegyedne egy mostoha kamureggel?

LyukasBogrács 2012.02.07. 18:35:09

Ebben a posztban a no halal gusztustalan. A posztiro viszont jofej.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 18:35:19

@Luzercica: Milyen kamureggel? Itt már este van! :)

Ja, amúgy szia!

Luzercica 2012.02.07. 18:37:09

@LyukasBogrács: Nem tudjuk, hogy a posztíró mennyire jófej, csak azt, hogy a nő halál gusztustalan.

_Ω_ 2012.02.07. 18:37:30

@Luzercica: Természetesen. De a témát te hozod, én csak magamat adom! :)

Luzercica 2012.02.07. 18:38:34

@Köldökszösz (csodalampa): Puszi.
Tegnap este mintha azt olvastam volna Jokkától, hogy 2-3 lappal vagyok fenn.... Ezt nem tudom, honnan vette, mert ilyen intim dolgokat csak ágyban szoktam elárulni.

antisystem 2012.02.07. 18:38:57

@Picicsibe a szexistennő: Még nem szültnek valóban nem szokták, bár orvosa válogatja... de az a méhszáj mián van, és nem azért, mert egy következő gyereket akadályozna... volt olyan is, 30 éve, az akkori szinvonal... tudod, aminek az Infecundin volt még az alternatívája...
Egyébként szerinted hogy nem tünt fel férjuramnak az ellenőrző szálja a cervixből kilógva, ha egyszer babaprojekben mozgott??? Rejtély... Egyébként itt egy konzervatívabb forrás, és figyeld a szóhasználatot:
"A jelenleg érvényes rendelkezések szerint csak olyan nő kaphat méhen belüli fogamzásgátlót, aki már volt terhes. Mindemellett nem javasoljuk azoknak, akik még nem szültek, és nem tarjuk ideálisnak azok számára, akik még szülni szeretnének. Leginkább akkor javasoljuk, ha a nő befejezte a családtervezést, azaz több gyermeket már nem akar."
www.novedelem.hu/upload/novedelem/document/mehenbeluli.htm

Tehát az előzményben egy sima abortusz = méhnyaktágítás már OK. Odateszel mellé még egy kontraindikációt a hormonálisra, és már el is dölt a kérdés...

antisystem 2012.02.07. 18:40:32

@Köldökszösz (csodalampa): ld előző. Ha nem szedhet hormont, és volt már egy abortusza, simán.

Luzercica 2012.02.07. 18:41:14

@_Ω_: Kedves vagy, köszönöm.
Kell ennél szexisebb téma estére, minthogy egy szemét nő spirált rakat fel férjura tudta nélkül?

Bohumil Stejskal 2012.02.07. 18:41:49

@Luzercica: Kinek vagy a mostohája, hamupopókának?

antisystem 2012.02.07. 18:42:22

@Picicsibe a szexistennő: BÁRMILYEN konfliktust lehet kezelni.... kérdés, hogy van-e rá szándék és fogadókészség.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 18:45:36

@antisystem: Végülis, egy kismedencei gyulladás kockázata smafu, ez benne van a pakliban. Mondá a jó nőgyógyász.
Ne beszélj már butaságot! Sosem fogja ezt javasolni a nőgyógyász szakorvos. Itthon legalábbis biztosan nem.

_Ω_ 2012.02.07. 18:45:46

@Luzercica: Ezt nem nevezném szexisnek, bár tény, hogy van némi köze hozzá. A nő indítékára nagyon kíváncsi lennék, de a posztoló sem tudta meg, így mi sem fogjuk. Tippelgetni pedig felesleges lenne, de szerintem napközben már megtörtént (vissza persze nem olvastam, de nagyon valószínű).

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 18:46:07

@antisystem: Most miről is győzködsz? Hogy ez volt a legjobb fogamzásgátló megoldás?

1. Szerintem nem, mert van kockázata.
2. És ha igen. Akkor is a lényeg változatlan. Hazudott. Nem érted? E mellett hogy tudsz elmenni?

Szeretnél gyereket. Akár össze is törhet lelkileg, h a szerelmed meddő. Ember ilyenben (se) hazudik!

Látod neked volt ma értelme a posztnak. Sok újat megtudtál a spirálról! :D
De a lényeg, amin vitázunk, változatlan!

Luzercica 2012.02.07. 18:47:18

@_Ω_: Én kérek elnézést.
Idézőjelben gondoltam én is.
De sajnos más szexis dolog nem jut eszembe. Segíts!!!

d.z. · http://masikmagyarorszag.blog.hu 2012.02.07. 18:47:55

Na végre egy posztoló, akinek volt gerince és nem nyavalyog mindenféle átbaszások után, hogy nem tudja befejezze-e a kapcsolatot.

Ilyen ember majd talál magának nőt. Igazit.

Luzercica 2012.02.07. 18:48:53

@Bohumil Stejskal: Sajnálod?
Én is, mert nem tudom, mit veszthettem ezzel a mostoha rokoni kapcsolattal.

Bohumil Stejskal 2012.02.07. 18:51:08

@Luzercica: Semmit, ez nem is igazi rokkantság.

antisystem 2012.02.07. 18:52:24

@Picicsibe a szexistennő: "Hazudott. Nem érted? E mellett hogy tudsz elmenni? " - sehogy, elmenni nem is kell mellette, sőt komoly hiba. De lehet a helyén kezelni, sőt érdemes... enélkül lesz az, ami a postíró baja, hogy még mindig cipeli...

Az IUD-ról meg én eddig is tudtam, amit most közkinccsé tettem:) N.b. bármikor lekapom vehemens szexnek álcázva:)))
És nem, messze nem ideális fogamzásgátló. Ahogy a többi fogamzásgátló sem az. 1 a lehetőségek sorában.
Viszont biztosan hibás gondolatmenet az IUD-ból arra következteni, hogy az illető soha, de soha... arra megalapozottan lehet viszont, hogy az életében valamikor volt már 1 abortusza... (vagy svindlizett a doki:))

Luzercica 2012.02.07. 18:56:56

@_Ω_: Nem értem a kérdést. Bocsánat, de ma szőke vagyok. Enyhén.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 18:57:07

@antisystem: Nekem ilyen után nem lenne szándékom kezelni. Aki 1x tiszta lelkiismerettel átbaszott, és én hagytam, megbocsátottam, az meg is teszi többször is. Mi tartaná vissza?

_Ω_ 2012.02.07. 18:58:37

@Luzercica: "De sajnos más szexis dolog nem jut eszembe. Segíts!!!" - én pedig finoman rád utaltam, bár utólag is elnézést, hogy tárgyiasítalak (mert ugye dologról lenne szó eredetileg). :)

Luzercica 2012.02.07. 18:58:40

@JOKKA21: Nem. Én Luzercica vagyok. Nincs más nickem és nem vagyok pasi. Tangát hordok és hiányzik az a plusz 10 centim, ami nektek megadatott.

Luzercica 2012.02.07. 19:00:16

@_Ω_: Oh. Köszönöm. Ezt már majdnem bóknak veszem.
Vannak szexis dolgaim egyébként.
De az látványnak az, nem leírva. Cipő-, harisnya- és melltartó mániás vagyok.

_Ω_ 2012.02.07. 19:00:59

@Luzercica: Plusz 10? Nem kevés az egy kicsit? Már ha az Európai átlagot nézzük...
A "10+" (tíz plusz) már jobban hangzik. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 19:01:55

@Luzercica: Van az 10 centinél nagyobb kiadásban is ám! Kezdem érteni a Lúzercica nevet, megértem, hogy nem vagy elégedett! :DDD

Luzercica 2012.02.07. 19:03:07

@_Ω_: Európai átlagpolgárt csak a királyunk akar csinálni belőlünk. Nekem jó ez a kissé keleti méret(ke) is.
Egyébként hallottál már a tőzsdéről? A kicsiből ott lehet igazán nagyot csinálni.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 19:03:14

@_Ω_: Lehet a nagy hidegre tekintettel írta a 10 centit! :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 19:05:31

@antisystem: Nem. Ahhoz, h rendezni tudj valamit magadban, nem kell megbocsátanod!
A poszer helyében pszichológushoz mennék. Az segíthet!

Mint írtam, nekem is ilyen spirálom van. Még de belinkeltem erről egy leírást. Ez a legideálisabb és legmodernebb fogamzásgátló anyáknak, akik valószínű nem akarnak többet gyereket. Lehet nekem is lesz még. Nem tudhatom. Ha tuti lenne, van ennél véglegesebb is.

Feltételezni bármit lehet...
De ugye nem is ez a mi vitánk tárgya. :)

Mi az az n.b?

_Ω_ 2012.02.07. 19:08:27

@Luzercica: A tőzsde nem szexi. A pénz, az persze lehet szexi, de azok a nők inkább egyik konkrét fórumtársunkra szoktak tapadni.

antisystem 2012.02.07. 19:09:02

@Picicsibe a szexistennő: például, hogy tanul a hibájából, megesik ez olykor az emberekkel:)
Persze, ez 5 év távlatából már végképp az értelmetlen felvetés... viszont szerinted, ha a büszkeség a jó megoldás, akkor a postíró miért cipeli még mindig? (egyébként nem gondolom, hogy túl nagy számban léteznének megbocsájthatatlan bűnök, ha ez most egy friss, most zajló konfliktus lenne, akkor én azt mondanám, hogy üljenek le, tisztázzák le, hogy az egyik milyen magatartása hogy indukálta a másik cselekvését és viszont, hogy alakult ki ez a rossz cselekvés-spirál, aminek a végén az egyik hazudott a másik bűnözött - hogy ment félre ez a kapcsolat.... tudod, az igazság (még mindig) felszabadít:)))

Luzercica 2012.02.07. 19:09:13

@Köldökszösz (csodalampa): Most panaszkodhatnék, de nem teszem, mert egy dolog van, amit utálok: a középszerűség. Inkább legyen kicsi, de az az enyém!! És akkor egy igazi lúzer lehetek mellette.

JOKKA21 2012.02.07. 19:09:21

@Luzercica: Örülj neki, nem jó reggel arra kelni, hogy áll és kell hugyozni.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 19:11:06

@gyvy: Ezt most frankón nem értem, de nézd, örülök neki:
:DDD

Három negyvened? Háromnegyed nulla? Nincs több tippem! :(

Luzercica 2012.02.07. 19:11:31

@_Ω_: Nekem még nem volt olyan dolog. ami ne lehetett volna szexi.

Luzercica 2012.02.07. 19:13:06

@JOKKA21: Neked vagy nekem?
Ha neked áll, az nekem jó, te meg tartsd vissza félórácskát vagy egyet azt az ingert. Ennyit megér egy reggeli light-os szex.

_Ω_ 2012.02.07. 19:13:08

@Luzercica: Egy igazi csodabogár vagy :)

kiraaaaa 2012.02.07. 19:13:41

Hűű, durva a csaj.

antisystem 2012.02.07. 19:14:05

@Picicsibe a szexistennő: "Ahhoz, h rendezni tudj valamit magadban, nem kell megbocsátanod!" - dehogynem... legalább önmagadnak:)

n.b. = "nota bene" szó szerint "jól jegyezd meg" = "megjegyzem, hogy" magyarul, csak rövidebb...

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 19:14:20

@Luzercica: A méret adott, az hogy ezt hogyan használod ki, már rajtad is múlik! :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 19:15:18

@antisystem: Nálam ez nem büszkeség lenne. Ilyet képtelen lennék megbocsátani, ahogy ilyet valakivel tenni is! Nem fér az értékrendembe.

Bízni pedig nem tudnék már benne. Anélkül meg nem működhet semmilyen kapcsolat.

_Ω_ 2012.02.07. 19:15:38

@Köldökszösz (csodalampa): Nekem van, 3 hidegben, Luzercica kezelésében pedig pillanatokon belül 40. De ez azonnali eszméletvesztéssel jár, aztán a tőzsdéről fog hallucinálni az a férfi akivel ez megtörténik, mert ott lesz a kicsiből nagy, és ez volt az utolsó tiszta emléke.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 19:18:34

@antisystem: Én itt arra gondoltam, h a másiknak. Annak nem kell. Nem minden esetben érdemli meg.

JOKKA21 2012.02.07. 19:22:08

@Luzercica: Neked nem lenne jó, ha férfi lennél.
Dehogy tartom vissza, el megyek pisálni, ha kell.
Ne tőzsdézz, mert megnő a bux indexed, még a hozzá értők is buknak ott.

Luzercica 2012.02.07. 19:24:04

@JOKKA21: Nekem már így is nagy a bux indexem.
És imádok tőzsdézni. Jó látni, hogy a kezeimtől dől a lé.....

_Ω_ 2012.02.07. 19:26:55

@Luzercica: Csak a kezeidtől?
Áááá, igaz! Amikor nem a kezeidtől, olyankor jellemzően nem látni... Ügyes... :)

Luzercica 2012.02.07. 19:28:58

@_Ω_: Luzercica ügyes kislány.
Csak akkor mi a frászt keres itt, ahelyett, hogy ágyban hemperegne és használná a kezeit, és a többi Istenadta alkatrészét...??

_Ω_ 2012.02.07. 19:29:55

@Luzercica: Ezt én sem igazán értem...

antisystem 2012.02.07. 19:32:49

@Picicsibe a szexistennő: Nézd, én azt gondolom, hogy ami nem fér az ember értékrendjébe, azt érzi hibának, és ennek egy részét meg tudja bocsájtani, a másik részét meg nem. Amikor meg az ego érintett, az mindig szól a büszkeségről is... mondjuk, ha az ember párja berúg mint az albán szamár, és kikezd a szomszéddal, az inkább büszkeségi kérdés, és szerintem megbocsájtható. Ha mondjuk neadjisten felgyújt egy hajléktalant, az nem büszkeségi kérdés (nem ő maga az áldozat) és szerintem nem megbocsájtható.

Másfelől persze érdekes lehet a dolgok következménye is... és hát pont női fórumokon szokják bagatellizálni azt a fajta hazugságot, amikor (a jelen reciproka) a nő azt állítja, hogy alkalmaz fogamzásgátlást oszt mégse, és nagy prüszkölést szok okozni a hölgykoszorúban, ha ilyenkor lapátra kerül a "megesett leányzó"... pedig hát a postbéli verziónak nincs hosszú távú következménye önmagában az illető férfiúra, addig az általam most említett verzió meg az életét hosszú távon átrendezi, praktice egy életre bekorlátozza az illető pasi cselekvési szabadságát...

Dekatlon 2012.02.07. 19:39:29

@Picicsibe a szexistennő: "Nyugodt vagyok, mert tudom, h igazam van."

Jujj!!! Najó, befejeztem :)
Az ostobák magabiztossága. De legalább fiatal vagy! Ha öregebb leszel, talán felszedsz valami bölcsességet, de ez nálad nagyon fájdalmas lesz attól tartok, amikor majd rájössz, hogy a világ nem fekete-fehér. De addig jól elleszel a képzelgéseiddel, és itt egy csomóan körbenyalnak majd, szexistennő... anyám borogass! :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 19:40:35

@antisystem: Ezt most mire? Nem járok női fórumokra, és azt a fajta átbaszást uígy elítélem.

antisystem 2012.02.07. 19:44:07

@Picicsibe a szexistennő: Mint írtam is, ez már csak a következmények szerinti különbség... a lényeg előtte van...:)

2012.02.07. 19:44:53

Szép estét mindenkinek. :)

2012.02.07. 19:52:33

@_Ω_:
Szia! :)
Van valami újság?

_Ω_ 2012.02.07. 19:53:34

@"Zsu": Különösebben épp nincs. Luzercicával kerülgetjük a forró kását, Csibe pedig rendszerellenes erőkkel küzd.

2012.02.07. 19:55:08

@_Ω_:
Vigyázz, nehogy megégesd magad. ;)

Luzercica 2012.02.07. 19:55:30

@_Ω_: Szeretem a megfogalmazásaidat.

_Ω_ 2012.02.07. 19:59:29

@Luzercica: Köszönöm! Ebben elég jó vagyok. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 19:59:49

@Dekatlon: Na mi van? Nincs egy normális érved? Elkezdesz sértegetni? :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 20:01:36

@antisystem: Igen, van megbocsátás, ami belefér, van, ami nem. Ezt írtam én is. Enyimbe ez nem férne bele.

Luzercica 2012.02.07. 20:02:55

@"Zsu": Amennyiben Omegára gondolsz, szerintem is. Első perctől annak tartom.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 20:04:37

@Dekatlon: Am nem állok le vitázni, ha nem érzem úgy, h igazam van. Miért te most nem vagy biztos az érveidbe? Am a te érveidbe én se lennék. Nem igen állják meg a helyüket!

Ha hazudik a nejem oka van rá... ;))

_Ω_ 2012.02.07. 20:08:57

@JOKKA21: Intelligent input, darlin'!

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 20:13:29

@Picicsibe a szexistennő:
Én mindig okkal hazudok, pl. azért mert nem óhajtok igazat mondani :)

_Ω_ 2012.02.07. 20:16:48

@JOKKA21: Látom beújítottál egy "Minden Nőt Kedvelek!" avatárt. Nagyon helyes!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 20:17:53

@Aphelion: Bocsi, h csak most! :)
Titanic.

Nem, szerintem nem a romantikára lett kihegyezve a film. Ő úgy csinálta meg, h adott neki egy kerettörténetet. Ha nem teszi, ez is csak egy katasztrófafilm, rengeteg halott emberrel, ami nem más, mint számadat.

De így sok embert bemutatott. Mind az elitt, mind a munkás rétegből. A végén egyenként mutatta be, ki hogy menekül meg, vagy várja az elkerülhetetlent. A vége így lett nyomasztó, megható, és emlékezetes. Nem "csak" sok ember halt meg, hanem a zenekar aki a végsőkig játszott, a néni a férjével összebújva az ágyon, a kapitány, a tisztek, a hajó tervezője, ésatöbbi ésatöbbi... És igen egy fiatal fiú is, aki előtt még ott lett volna az egész élet. Ennyi.

Ahhoz, h át tudd érezni (amennyire ezt lehet egy film alapján), tökéletesen meg volt csinálva!

Én sírógörcsöt kaptam. Több mint 1 órán át zokogtam. Az a rengeteg ember... Fú. Nekem átjött. Van akinek még így se. Nem vagyunk egyformák! :)

Többször láttam. Mindig ott kezdek el sírni, ahol a bácsi és a néni összebújik. Ááááá... :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 20:19:00

@Boris the Bullet dodger: Igen. Ahogy mindenki más is! :D

De hát van ember, akinek ez mentség! ;)

JOKKA21 2012.02.07. 20:19:23

@_Ω_: :D kivéve,azokat akik gecik a pasikkal.

_Ω_ 2012.02.07. 20:21:12

@JOKKA21: Őket én sem kedvelem. Még szerencse, hogy épp errefelé nem járnak. A blog női közönségének varázsa lehet...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 20:21:52

@Boris the Bullet dodger: Dehogy. Szerintem ő az egyetlen ember akinek mentség a hazugságra, h az elkövetőnek volt rá oka. :D

JOKKA21 2012.02.07. 20:24:41

@_Ω_: Hipermenő szupercsaj?Afélion?Posztos feleség?Tudom ő nem jár ide.

@Picicsibe a szexistennő: :)

antisystem 2012.02.07. 20:24:48

@Picicsibe a szexistennő: "Enyimbe ez nem férne bele." - nézd, ezt te tudod... hogy a poster mire ment vele, ez meg le van írva a postban... bár azért ne bagatellizáljuk, nehányan megdicsérték, hogy ő csinálta jól...

_Ω_ 2012.02.07. 20:29:07

@JOKKA21: Valós személyek tényleg nem. Aphelion teremtményei pedig viccesek.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 20:29:41

@antisystem: A poszter jól csinálta. Egy hibát vétett. Azt hitte egyedül fel tudja dolgozni, h a nő, akivel egy egész életet le akart élni, így átverte. Nem tudja. De ez nem attól függ, megbocsát e az exének, avagy sem.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.02.07. 20:30:37

asztadurva... hogy az a megveszekedett.... óatyagatya....
fúúú, de vissza kell fognom magam!!!!!!!!!!!

Ilyen egy .... hát nem találok szavakat. És még neki áll feljebb. Ha büdös kurvázok, azzal a teljes empátiahiányt jelzem vajh magamról?

_Ω_ 2012.02.07. 20:31:50

@"Zsu": Örülök, hogy ezt gondolod rólam.
Veled történt valami érdekes a nap során?

fumerin 2012.02.07. 20:32:38

@Zsit (nyau és rémizé): Első reakcióm nekem is ez lett volna, de ma jó kedvem van :D

_Ω_ 2012.02.07. 20:33:33

@Zsit (nyau és rémizé): Nem. Azzal azt jelzed, hogy helyén van az eszed és a szíved, de egy kissé temperamentumosnak is fogsz tűnni! :)

JOKKA21 2012.02.07. 20:33:54

@_Ω_: Kiszlányocka aranyos, de azt a hipermenő picsát nem lájkolom.

mütyür 2012.02.07. 20:33:59

hány gyereket kell szülnöm, hogy sohatöbbé ne kelljen visszamennem dolgozni?

2012.02.07. 20:34:35

@_Ω_:
Semmi említésre méltó sajnos. :(

mütyür 2012.02.07. 20:36:13

@Zsit (nyau és rémizé): én csak azt nem értem, hogy egy ilyen riherongy minek házasodott egyáltalán? élhetné az örök gondtalan mindenkivel-szingli létet. mondjuk hála istennek, megkapta.

mütyür 2012.02.07. 20:38:09

@Picicsibe a szexistennő: kellene:S csak a jelenlegi idiótákat már "megszoktam". ismerkedjek meg újakkal?:S

@Boris the Bullet dodger: nem is rossz ötlet:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 20:39:14

@Boris the Bullet dodger: Egyébként ez most tök menő. Kis magán csoportok. Napi anya, ilyesmi a neve. Vagy családi ovi. :)

mütyür 2012.02.07. 20:40:01

@_Ω_: ehgen, dumáltam ma az utazási irodával... ha el akarok utazni, vehetek új jegyet 76ezerért, a befizetett 5o-em meg majd egyszercsak a jövőben megjön :S

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 20:40:27

@mütyür: Hát van egy kis esély, h ott nem, vagy nem ennyire idióták. Hm? :)

_Ω_ 2012.02.07. 20:40:45

@"Zsu": Mondd, mivel tudnám feldobni a napodat? :)

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 20:41:17

@mütyür:
Ugye. Akkor azt hiszem 20%-ban meg is egyezhetünk :D

@Picicsibe a szexistennő:
Mütyür-klub :)

mütyür 2012.02.07. 20:42:15

@Picicsibe a szexistennő: de minek?

á:( ráadásul rámszálltak plusz nem igazán viselem jól, ha direkt g.nek.

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 20:43:05

@mütyür:
nem akarlak elkeseríteni, arra keresztet vethetsz :(

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 20:43:19

@Boris the Bullet dodger: Na, ez tök cuki kis csopi név. A logónak jó is ez a színes kis a avatar. :)

Én mondjuk nem bírnám... :D

mütyür 2012.02.07. 20:43:47

@Boris the Bullet dodger: hja, délelőtt ovi, délután blogtali :D

@Picicsibe a szexistennő: nem fapados, de egyetlen, ami innen Bp-ről megy. a többi lehetőség Pozsony vagy Bécs :S

antisystem 2012.02.07. 20:44:13

@Picicsibe a szexistennő: Ja, hát tök jó lett volan egy segítség - aki rávezeti, hogy mit miért nem csinált mégse jól... akkor már talán nem ott tartana 5 év múlva is, hogy "azok a szemét nők"... és láthatóan még az alól is felmenti közben önmagát, hogy bűncselekményt követett el... mert ő persze "csak jót akart"... hogy kinek? Hát saját magának, a saját génjei mihamarabbi önreprodukciójának... annyira nem fogja fel vazze, hogy még le is írja a postban, hogy: "Szóval nem volt lelkes. Azt mondta, ő még várna. Jól van, várjunk, ráérünk, élvezzük az életet. De azért..." .... "kértem, menjen el másik orvoshoz." ... "Megszereztem az orvosa telefonszámát. Megkértem a húgomat,"

Tudod, ahogy itt vitázunk róla, és minél többször, minél alaposabban olvasom végig ezt a postot, annál inkább rajzolódik ki egy a párját a gyerekvállalásra nyomó valaki képe... mostanra már az is összeállt, hogy a nő alapban teljesen okszerűen és tisztességesen cselekedett, megmondta, hogy ő MÉG nem akar... és ehhez képest gondoskodott fogamzásgátlásról. Egyértelműen kiderül a postoló szavaiból.
Úgyhogy egy nyitott kérdés maradt... ha egyszer a csaj megmondta, hogy MOST NEM, és ehhez képest gondoskodott is róla, hogy MOST NE, mitől lett ez az egész téma orvoshoz rohangászásostul, másik orvoshoz rohangászásostul, hazugságostul???
Ugye, általában beszámítható embereknél mindennek van oka, indítéka, most tök függetlenül attól, hogy ezt megbocsájthatónak gondoljuk, vagy nem.
Szerinted itt mi a valószinű indíték?

_Ω_ 2012.02.07. 20:44:31

@mütyür: Ahhoz képest, hogy nem mész, ez egész tűrhetőnek tűnik; feltéve, hogy van fölös 76 ezred amit nélkülözni tudsz az 50-ed visszaérkeztéig.

mütyür 2012.02.07. 20:46:54

@_Ω_: hát nincs. vagyis persze, de akkor a költőpénzem bánja, nem kicsit.

summarygloss 2012.02.07. 20:47:23

Hű, posztíró, tök sajnálom, mert most hiába mondom, hogy de, vannak normális csajok is, sőt, az ismerőseim 99%-a normális, családközpontú, és vagy van már gyereke vagy nagyon akar, nem hiszed el. Nekem sose jutott volna eszembe átverni a férjem, mert szeretem.

Próbáld tesztelni a jelölteket, vidd őket gyerekes társaságba.

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 20:47:33

@mütyür:
De hátha neked szerencséd lesz :)

mütyür 2012.02.07. 20:48:25

@antisystem: oké. DE miért hazudta a nő, hogy meddő?

_Ω_ 2012.02.07. 20:49:45

@mütyür: Hová is utazol? Biztosan mondtad, de nem emlékszem én sem mindenre. Ha pedig nem mondtad és most sem szeretnéd, vedd úgy, hogy nem kérdeztem.

antisystem 2012.02.07. 20:50:47

@mütyür: Ezt kérdem én is... szerinted mi lehet ennek az oka egyáltalán, amit elképzelhetőnek tartasz??? (azt zárjuk ki, hogy skizó lenne:))

mütyür 2012.02.07. 20:53:07

@_Ω_: Dublin

@antisystem: így akarta beadni, hogy soha többet ne jöjjön a férj a gyerektémával.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.02.07. 20:55:33

@fumerin:
hát te, nekem is az van, tulajdonképpen - nem értem, hoyg van mindig ennyi melóm (ill. de, de ez most mindegy :D), szóval kimerült vagyok, csak ennyi

@_Ω_:
kissééééé? Én _nagyon_ - sajnos, vagy szerencsére, ki tudja :)

@Picicsibe a szexistennő:
érteni én is értek sok mindent, akár ezt is, de el nem tudom képzelni, miért is kellett ezt így intézni - hacsak az nem jáccik, hogy egy agyatlan, gerinctelen liboid

(majd eccer visszaóvasok, mer kíváncsi lettem)

@mütyür:
biztos írta ma már Atya a választ: felerezsi, meg holtighaszon a lakon. Tökmegéri, nem? :S

fumerin 2012.02.07. 20:55:34

@antisystem: Az lehet az indíték, hogy megtartsa úgy a férjet, hogy közben megtarthassa a függetlenségét is.
Elég durva játszma.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 20:55:56

@antisystem: Nem. Ez csak a te fejedben van, mert ezt kitaláltad, és tök jól meggyőzted magad, amíg engem "győzködtél".

Minden amit mondasz szintén csak feltételezés. Nincs leírva a posztba, h kinek volt az ötlete a vizsgálat. (már leírtam, biztos nem olvastad)
Lehet a nő ötlete volt.
1. A vizsgálat sokba kerül, ahogy a spirál is, kellett rá a pénz. Vizsgálati pénzt a spirálra költötte.
2. Nem akar gyereket, de ugye azt mondta majd 1x. Hogy jöhet ebből jól ki? "drágám én is szeretném, de sajnos nem lehet, meddő vagyok. brühühű."

Mindegy mi van. A tény az tény marad. A nő egy nagyon idióta megoldást választott! Elbaszta az egészet, hazudott, pedig csak őszintének kellett volna lennie!

mütyür 2012.02.07. 21:00:24

@Picicsibe a szexistennő: még alszom rá 1-2 napot, mi legyen:S de milyen lenne már, kimegyek az írekhez és nem lesz pénzem sörre :D

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.02.07. 21:00:25

ezt a spirált se értem, soha nem szült nőnek nagyon-nagyon-nagyon nyomós okkal tesznek fel ilyet

Lehet, hoyg volt már titokban három gyereke valahol?
Én má' ezt is el tudom képzelni :S

antisystem 2012.02.07. 21:01:35

@mütyür:, @fumerin: Ja, én azt gondolom, hogy egyszerűen annyi az ok, hogy a férjuram nem volt hajlandó elfogadni a NEM-et. Itten ugye a nőnek 3 dobása marad, vagy akarata ellenére behódol a férfiú önreprodukciós igényeinek, vagy közli, hogy akkor ennyi, és váljunk, vagy ez, ami történt.
És hát nyitott kérdés, ha a nő azt mondta, hogy "most nem", és a postoló ezt állítólag el is fogadta, akkor mit gondolt a fogamzásgátlásról, miért választott a nő olyan módszert, ami a férfi számára nem nyilvánvaló, miért nem óvszert vagy tablettákat? A férfi, ki állítólag elfogadta a "most nem"-et, mit gondolt, hogyan védekeznek mindeközben - hisz az IUD-ről nem tudott?

pretty kitty 2012.02.07. 21:01:49

Lanyok, nehany ededi szmiiiiiiiink!!!!!!!!

www.facebook.com/photo.php?fbid=321054951264781&set=a.264235786946698.57934.263190510384559&type=1&theater

Tenyleg naon ededijek ... meg naon ceeeeepekiiiiiiiisz!!!!!!! ^.^

kiraaaaa 2012.02.07. 21:03:37

@Zsit (nyau és rémizé): azért egyet is elég eltitkolni, nem hogy hármat:)
sosem értem a hírekben szereplőket, akiknél ez nem derül ki:)

kiraaaaa 2012.02.07. 21:04:35

@Zsit (nyau és rémizé): azért egyet is elég eltitkolni, nem hogy hármat:)

fumerin 2012.02.07. 21:05:53

@Kiszlanyocka: Én tudok ilyent! Pláne ha éjjel szemüveg nélkül megtalálom az állólámpát :D
De kösz a tippet, ha bekékül, már csak szarvakat kell rá rajzolnom :D

antisystem 2012.02.07. 21:05:57

@Picicsibe a szexistennő: A teóriád ott bukik, hogy a postból kiderül, a spirál fél évvel a vizsgálat ELŐTT került fel... szóval ezt is tudjuk, mert leírta a postoló.

mütyür 2012.02.07. 21:06:09

@antisystem: figyu. te vagy az ex-feleség? btw ha tudom, hogy a férjem nagyon akar gyereket (és tegyük fel, nem annyira őszinte a kapcsolat, hogy ezt a legelején tisztázzuk), én meg nem, akkor nem hagyom a férjet inkább elmenni, hogy megtalálhassa mással a boldogságát? inkább magamhoz láncolom egy hazugsággal?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 21:06:45

@antisystem: Ha meddő a nő, minek védekezni?

Korábban is volt spirál, mint h tudta, h meddő (most nemvók képbe)? Honnan tudod, h nem használtak gumit?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 21:09:11

@antisystem: Az csak a pénz része! Akkor még durvább. Jó előre kifundálta!

Máshonnan szedte a pénzt. Ennyi. Minden más ok! :)

antisystem 2012.02.07. 21:09:12

@mütyür: Ugye, a nő azt mondta, hogy MOST nem... azt nem tudjuk, hogy évek mulva mit akart... tán még ő maga sem, hisz akkor nem IUD-t tetet fel...

kiraaaaa 2012.02.07. 21:09:30

@Kiszlanyocka: sztem rondák.

@Picicsibe a szexistennő: sosem lehet tudni, az orvosok is tévedhetnek.
Lehet biztonsági játékos.

fumerin 2012.02.07. 21:10:07

@antisystem: Nézd, bármi volt az indok, ok, akármi, az én szememben az ilyen nőszerű lény egy riherongy. Nem több, csak ennyi.
Meggyőzni nem tudsz az ellenkezőjéről.

mütyür 2012.02.07. 21:10:21

@antisystem: hja értem, tehát csak annyi, hogy a csaj megunta a gumiba öltözködést.

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 21:11:00

@Zsit (nyau és rémizé): Itt minden elképzelhető. Mivel egy szó sem esik a posztban a nő szüleiről, családi hátteréről, ennek kapcsán csak találgatni lehet - de simán benne van a pakliban néhány "nagyiékhoz" lepasszolt gyerek is.

Egyébként a posztírónak nagy pirospont jár, hogy bátran merte használni a kényelmi állandó kifejezést, illetve szembenézett a szikár igazsággal.

"..pedig én szeretném, hogy bejöjjön, de kulcsot azt nem kap."

Erről pedig ez a jó kis zene jutott eszembe:
www.youtube.com/watch?v=MwXeKXbMx-Y :)

antisystem 2012.02.07. 21:11:51

@Picicsibe a szexistennő: Nyilván nem meddő a nő, írtam is, hogy nem csodálkoznék, ha azóta már lenne 2 gyereke akár... a nő valszeg akkor tetette fel az IUD-t, amikor közölte férjurammal, hogy "most még nem"... node vajh - magad is kérdezted már - miért IUD, és miért nem gumi vagy tabletta, amit a férj is lát? Hisz állítólag a férj elfogadta a "most nem"-et...

mütyür 2012.02.07. 21:13:04

@antisystem: amúgy én eddig úgy tudtam, hogy spirált csak már "szült-nőknek" tesznek fel szívesen. Ha tudom, hogy akarok gyereket, de még nem, akkor nem hormonális szart veszek be/tetetek be magamnak. szvsz.

antisystem 2012.02.07. 21:13:24

@mütyür: nem hiszem, hogy megunta... mondjuk nem bízott a férjben, és nem akart kockáztatni?

antisystem 2012.02.07. 21:14:54

@mütyür: rosszul tudod, feljebb volt már. És ha nem spirál, és nem hormon, akkor mi? (ja, és a partnered kezébe sem mered tenni a sorsod...)

mütyür 2012.02.07. 21:15:30

@antisystem: úh, azt gyanította, férj titokban kilyukasztgatta a gumit?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 21:15:59

@antisystem: Nem, én tőled kérdeztem, h honnan tudod, h nem védekeztek olyan módon is, amiről a faszi is tudott. A nő ebbe is bele mehetett, ha ez tudatos volt.

antisystem 2012.02.07. 21:15:59

@fumerin: "Nézd, bármi volt az indok, ok, akármi, az én szememben az ilyen nőszerű lény egy riherongy. Nem több, csak ennyi."
oszt miért is?

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 21:16:38

@mütyür:
Igazából nem a te szerencséden múlik, így még van remény :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 21:17:20

@kiraaaaa: Már ki? Most asszem nem olvastad, mire írtam azt. :))

fumerin 2012.02.07. 21:17:29

@antisystem: Mert ez a véleményem. :)

mütyür 2012.02.07. 21:17:32

@antisystem: még egyszer mondom, értelmes kapcsolatban ezeket a dolgokat meg kell tudni beszélni. ha a csaj úgy érezte, nem lehet, akkor neki kellett volna ebből kilépnie, nem még neki játszania a hisztispicsát.

_Ω_ 2012.02.07. 21:17:45

@antisystem: Nem bízott a _kiben_ is? A férjében. Ha így lett volna, már ezért érdemes lett volna elválniuk.

antisystem 2012.02.07. 21:17:45

@Picicsibe a szexistennő: én nem tudom, meg a postból sem derül ki egyértelműen... bár:
"Egy spirált helyeztek fel neki. Nem vagyok szakértő, de így már leesett, miért nem lehet gyereke. Mert nem akarja." - látod? Ez jelenidő... (bár ez csak következtetés)

mütyür 2012.02.07. 21:18:25

@Boris the Bullet dodger: :D köszi:))

no jóéjt mindenkinek:)

antisystem 2012.02.07. 21:18:39

@_Ω_: Igen, ebben van logika. Tehát azt mondhatjuk, hogy a nő abban hibázott, hogy talán inkább el kellett volna válnia.

antisystem 2012.02.07. 21:20:47

@mütyür: Hát, ahogy elnézem a postot, a "hisztispicsát" akkor játszotta, miután férjuram a húgával karöltve bűncselekményt követtek el a kárára... mondjuk akkor se hisztizni kellett volna, hanem simán a yardra menni és feljelenteni őket, ez igaz, ennek meg ez a megoldása.

kiraaaaa 2012.02.07. 21:21:31

@kiraaaaa: a meddőség megállapításban tévedhetnek a dokik.

Αphelion 2012.02.07. 21:22:22

@Picicsibe a szexistennő: Hat en csak egyszer lattam, meg anno amikor kijott, szoval csak halvany emlekeim vannak rola, de arra hatarozottan emlekszem h nagy csalodas volt, nem ezt vartam. Nekem valahogy nagyon mesterkeltnek tunt. Pl. egy jelenet amire emlekszem h leesik a kulcs a vizbe, a szereplo (a csaj asszem, vagy lehet h a fiu) meg hosszu ideig csak bamulja, mire eszebe jut h le kene hajolni erte es felvenni. Igazi veszhelyzetben ilyenkor azonnal hajolna a kulcsert barki ... A zenekaros dologrol olvastam korabban, szoval az nekem nem volt uj a filmbol, igazabol nem is nagyon remlik h a filmben ez hogy lett bemutatva, de asszem errol is azt gondoltam h lehetett volna sokkal jobban. Szoval alapvetoen nekem az volt a velemenyem rola h messze nem hozta ki a temabol azt amit lehetett, es illett volna.

antisystem 2012.02.07. 21:23:07

@kiraaaaa: Mi az hogy, az egyik ismerősömet addig tömték adnexitis miatt gyulladásgátlókkal, míg 14 hetes lett az "adnexitis"... előtte évtizedig meddőnek hitték...

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 21:24:45

Keresek egy nőt házasság céljából, akiben egyáltalán nem bízom és akivel egyelőre nem szándékozom gyereket vállalni. A jelentkezéseket "eunuch" jeligére várom, cím a szerkesztőségben.

@mütyür:
Jó éjt :)

pretty kitty 2012.02.07. 21:25:11

@kiraaaaa: Dijagnozisz: izleszficam :PPPPP

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 21:25:22

@antisystem: Nem. Már mindenbe a te véleményed látod. :)

A faszi úgy tudja a nő meddő. Jön a felismerés, nem az. Spirált tetetett fel.

Ez nem jelenti azt, h minden este beleengedte a gecijét, hátha az asszony akarata ellenére terhes lesz!

Már túlliheged az egészet. Sajnálom, nincs igazad.

Mert a tény, az tény marad. A nő zt hazudta, h meddő! Soha a büdöskurvageci életbe nem lehet gyereke. :DDD

Teccik érteni a lényeget? He? Hümm? ;))

(Minden más csak a mi elménk szüleménye!)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 21:26:29

@kiraaaaa: Igen. Ezért akart a faszi más orvoshoz is elmenni. :)

Hurri Kán 2012.02.07. 21:27:24

Férjuram legalább a hugit megdugta?

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 21:28:28

@gyvy:
Nem, ő azt hazudta magáról hogy travi.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 21:29:35

@Aphelion: nekem nem így, de elhiszem, h neked így! :)

antisystem 2012.02.07. 21:31:41

"A faszi úgy tudja a nő meddő." - hogyne, ha jól veszem le, olyan 1-2 hétig "tudta úgy"

"Jön a felismerés, nem az. Spirált tetetett fel." - igen, fél évvel azelőtt.

"Mert a tény, az tény marad. A nő zt hazudta, h meddő!" - igen, fél év múltán... a spirálhoz képest...

Nu, ezek a tények, ezt tudjuk.

Nem tudjuk, hogy ha egyelőre nem is akartak gyereket (legalábbis a nő nem) hogy kerültek orvoshoz ezügyben... pl. Nem tudjuk, hogy a férj mit gondolt a védekezésről... pl.

Azt viszont megintcsak tudjuk, hogy a postert ez olyan mélyen érintette, hogy bűncselekménybe mászott bele és bujtott fel mást miatta, és 5 éve képtelen elengedni... ezt megint tudjuk a postból.

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 21:31:59

@Boris the Bullet dodger:
Ja, és sosem derült ki az igazság, mert a női mosdóban nincs piszoár.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 21:35:12

@antisystem: Nabazdmeg, és most ott vagyunk, ahol az első kommentedkor. :D

Nem baj, ha nem írom le újra, amit akkor? Talán még emlékszel! ;))

Hurri Kán 2012.02.07. 21:35:30

@Boris the Bullet dodger:
Ha használ spirált, nem lehet baj.

kiraaaaa 2012.02.07. 21:35:31

Csibének-meg Kislányocskának:ha már hajó és jeges víz: Gönter Grass: Ráklépésben című regénye jobb,mint a halivudús film.

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 21:39:20

@gyvy:
Ez így is van. Hülyén nézne ki ha nem használna.

Nem tudom, az volt már hogy itt bűncselekmény tényállása forog fenn?

antisystem 2012.02.07. 21:40:49

@Picicsibe a szexistennő: hogyne, ugyanannak a postnak a tényeit írtam le, csak mintegy emlékeztetőként:)

_Ω_ 2012.02.07. 21:41:47

@antisystem: Pontosan miről is akarod meggyőzni Csibét?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 21:47:06

@_Ω_: Már ő se tudja! De én még emlékszem. Hogy a faszi bűncselekményt követett el...

Közben a nőt meg már fel is mentette a tette alól!

@antisystem: Igaz? ;)

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 21:49:13

@Picicsibe a szexistennő:
Képzeld, a posztoló is. Tök durva ez a nap :)

Αphelion 2012.02.07. 21:51:32

@Picicsibe a szexistennő: "Hogy a faszi bűncselekményt követett el...

Közben a nőt meg már fel is mentette a tette alól!"

Aah, ilyennel nem erdemes vitaba bocsatkozni. Ahogy Father is mondta, a no az aki bunos, a ferfi max naiv.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 21:51:45

@Boris the Bullet dodger: Már hogy emlékszik? Vagy mi?

(jaj, de utálom mikor nem értek egy poént. poéngyilkos vagyok, brühühű)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 21:53:04

@Aphelion: Ja. Faszom. De ilyenkor végigkísér a győzelem! :D

_Ω_ 2012.02.07. 21:53:24

@Picicsibe a szexistennő: Ebben mondjuk igaza is van. Ez tipikusan az az eset, amikor a törvény szerint a tette elfogadhatatlan, morálisan viszont nagyon is érthető és elfogadható.
A nő hazudott, megvezette, rabolta az idejét. Ezek egyike sem büntethető, de belül az ember érzi róluk, hogy helytelen dolgok.

antisystem 2012.02.07. 21:54:51

@_Ω_: Hogy a világ szines, nem fekete-fehér:))) - mondjuk...

A másik, hogy erről a postról nekem az ugrott be, hogy néha szoktam ilyen abortuszos fórumokba irogatni... és hát lássuk be, az abortusz az egy ultima ratio, egy szomorú történet, valahol mindig egy kudarc...
Viszont mintegy a feszkó oldásaként időről időre feltűnnek ilyen magukat alfának képzelő omegák, gyilkosozva mindenkit aki él és mozog, hogy valami "szemét riherongy" ki merte kukázni az Ő NAGY SZENT VÉRÉT...
Na, ehhez képest a poster szemmel láthatóan jól járt... legalábbis azt hiszi... (de mi tudjuk, hogy IUD-t szült, VAGY ABORTUSZON ÁTESETT nőnek tesznek fel - már szabályosan)

Innentől a leginkább valószinüsíthető koreográfia SZVSZ(!) úgy fest, hogy posterünk akarata ellenére mégis anyává tette a hölgyet, aki meg a megkérdezése nélkül elvetette, és felrakatott egy IUD-t - mondjuk. Amit egyébként lehet, hogy jól tett a hölgy, mert ahogy poster reagált az IUD-re, egy abortuszra... hááát... az lehet, hogy a bűnügyi hírekbe került volna...
(persze fantázia műve, gyenge pont, hogy a doki is járhatott el szabálytalanul, illetve a nőnek korábban is lehetett az életében abortusza)

Másik racionális koreográfia, hogy a nőnek volt közben egy párhuzamos viszonya...

ÜdV

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 21:54:52

@Picicsibe a szexistennő:
Nem, hát ő is, másodmagával bűncselekmény elkövetésében vett részt előre megfontolt szándékkal. Te nem olvastad a posztot, neharagudjálmármeg? :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 21:55:32

@_Ω_: A tényen nem változtat, h a nő is tudta ki a hunyó. Nem is tett feljelentést.

Am se hiszem, h dorgálásnál a faszi többet kapott volna.

A nő viszont egy féreg.

antisystem 2012.02.07. 21:56:34

@Picicsibe a szexistennő: Nem, a nő továbbra is hazudott - ez az ő bűne.

Αphelion 2012.02.07. 22:01:31

@_Ω_: "A nő hazudott, megvezette, rabolta az idejét. Ezek egyike sem büntethető"

Hmm, nem ertek a jog reszleteihez, de igy teljesen naivan en azt mondanam h amit a no csinalt az kimeriti a "csalas" kategoriajat. Ha egy valoper soran ez elokerul akkor legalabbis biztos nem vet jo fenyt ra...

jabba2 2012.02.07. 22:03:29

@mütyür: mert talált egy bocs,de madarat aki eltartotta!

_Ω_ 2012.02.07. 22:04:19

@antisystem: Csibe eleve színes, úgyhogy pont erről nem kell meggyőzni őt.

Viszont köszönöm, hogy ezt így leírtad nekem, érdekes és elgondolkodtató volt. Persze csak spekuláció ez is, de akkor is hozzájárult ahhoz, hogy mik lehettek a háttérben, amire esetleg nem is gondoltam volna.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.02.07. 22:08:13

@kiraaaaa:
örökbe adta
elvették tőle
meghaltak
satöbbi - mennyit mondjak még?

Átpörgettem a mai napot és rájöttem, hoyg Jokkával nem az a baj, hogy beakadt a tű, hanem az, hogy közben szinte mérhetetlenül rosszindulatú

@Father Justice:
Ó, Atyám, örültél az ötletemnek :) - a napom fénypontja vagy ezzel!
:)

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 22:10:23

@Zsit (nyau és rémizé):
Jokka egyértelműen provokál. És jól nyomja, mert a többség folyton ráharap.

Princesa-Romy 2012.02.07. 22:12:57

Ez tényleg ritka, mint a fehér holló, hogy egy 30-as évei elején járó férfi szeretne gyereket (a nő meg nem)...

A gyerek-témától függetlenül: döbbenetes, hogy egy házasságban / élettársi kapcsolatban valaki ennyire nem őszinte a másik félhez. Miért nem lehetett ezt megbeszélni? (Költői kérdés, most már mindegy.)

_Ω_ 2012.02.07. 22:15:53

@Princesa-Romy: Csak azzal együtt fehér hollós a helyzet, hogy a nő épp nem szeretne gyereket _és_ a pasi igen? Vagy szerinted már az is fehér hollós lehet, hogy egy pasi a 30-as évei elején szeretne, eltekintve attól, hogy a párja épp igen vagy nem?

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.02.07. 22:16:52

@antisystem:
nem menti a faszit és ez nem is volt itt téma
MIÉRT hazudott a nő? A felesége volt, basszus. Titokban így védekezik és hazudik egy orbitálisat?
Baszkurálhatjuk a férjet, persze, biztos lelkileg terrorizálta a nőt, és annyira, hogy elválni sem mert, meg titkolózni kényszerült. Igen, ez is lehet.
Meg az is, hogy orbitális fake a poszt.
De karakterjátéknak remek.

Sajátos szűrőid vannak, és (igaz felületesen olvastam) egyáltalán nem láttam, hogy bármi módon firtatnád a nő indítékait. Miért nem teszed? A férj cselekedete a poszt szerint okozat. Orvosként _csak_ a tünetet kezelnéd és nem a kiváltó okot szüntetnéd meg?

cyd 2012.02.07. 22:17:26

@antisystem: "(de mi tudjuk, hogy IUD-t szült, VAGY ABORTUSZON ÁTESETT nőnek tesznek fel - már szabályosan)"
Egy harmadik opciót kihagytál, de sebaj

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.02.07. 22:19:26

@Boris the Bullet dodger:
ehhh ... uncsi
Ehhez is kell ész:) sokan itt klasszisokkal jobban csinálják.

Princesa-Romy 2012.02.07. 22:22:51

@jadu: "anya, apa. Tegnapelőtt reggel a buszon megláttam, és mivel tökös gyerek vagyok, 10 perc szemezgetés után leszólítottam, pedig kb nagyon fájt a feje, látszott rajta, de tudtam, h nem kokós, ez már igaz emberismeret. Este összeházasodtunk :)"

Erre nekem copyrightom van. :)

cyd 2012.02.07. 22:23:35

@Princesa-Romy: Inkább azt mondd, hogy szobroztál-e ott azóta?

_Ω_ 2012.02.07. 22:25:51

@Princesa-Romy: Azt hiszem, rájöttem, miért van egyre több ősz hajszálam. Így lesznek a fehér hollók.

pretty kitty 2012.02.07. 22:26:13

www.facebook.com/photo.php?fbid=321119614591648&set=a.264235786946698.57934.263190510384559&type=1&theater

Hmmm ... hat en nem ieneket uzenek apukamnak. En aszt uzenem: Koconom h onalloszagla nevelt. Koconom h bizik bennem. Koconom h idoben felvilagoszitott. Koconom h tamogat engem esz dlukkol nekem. Koconom h annyi szok mindenle megtanitott. Koconom h mindenkinek eldicekcik h micoda klafa kiszlanyockaja van neki. Eeeeeeeeesz ... koconom a kalaconyi ajandekot, naonoluloknekiapuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!! :DDDDDDDD

antisystem 2012.02.07. 22:30:34

@cyd: Mire gondolsz, mi a harmadik? (már a szabálytalant leszámítva)

Princesa-Romy 2012.02.07. 22:33:53

Úgy látszik, tényleg zöldfülű vagyok, minek a rövidítése a:

- MILF

- MPG ?

Jokka, szerinted hogy néz ki egy "hejjesspasee"? ;)

Princesa-Romy 2012.02.07. 22:34:55

@cyd: Ebben a hidegben? A mazochizmus nem tartozik a perverzióim közé.

Princesa-Romy 2012.02.07. 22:35:34

@_Ω_: Ha zavar, akkor fesd be. ;)

pretty kitty 2012.02.07. 22:35:38

@www.magyarcsajok.com: Hmmm ... hat nem tudom. 40 a minimum kolhatal h felkeluljon vki az oldalatoklaa?? Vad mijel nesz ki mindenki ien ....... ize ....... cogletesznek???

antisystem 2012.02.07. 22:36:29

@Zsit (nyau és rémizé): "egyáltalán nem láttam, hogy bármi módon firtatnád a nő indítékait. Miért nem teszed?" - pedig legutóbb is ezt firtattam... valyon MIÉRT hazudott a nő, amikor fél évvel azelőtt még kereken közölte, hogy ő MOST nem, és fel is rakatott ennek megfelelően egy IUD-ot???
Szerinted?

_Ω_ 2012.02.07. 22:36:33

@Princesa-Romy: Csatlakoznék @cyd: -hez, igazán mesélhetnél egy picit, van-e valami fejlemény! Ritka dolog, amikor lehetőség van beszélni olyannal, aki írt posztot is, illetve később is visszajár.

_Ω_ 2012.02.07. 22:37:27

@Princesa-Romy: Nem zavar. Tisztességben őszülök, büszkén viselem.

pretty kitty 2012.02.07. 22:38:14

@Princesa-Romy: MILF = madol ajd lajk tu fakk. MPG = minden paszi geci. Esz van meg edd ien isz h: MNK = minden no kulva. Jokka kedvenc mondasza. Hihihiiiii!!!!! :))))

cyd 2012.02.07. 22:42:23

@Princesa-Romy: Akkor nem is tetszett igazán.

Elemózsia 2012.02.07. 22:43:57

Sziasztok!

Brutál fáradt vagyok, most csak ennyit: Milyen jó fej emberek vannak! Áh, megyek is aludni, mert még felidegesitem itt magam.

Ja, és természetesen Jokka elemében lehet egy ilyen post után.
A mai nap Jokka-nap.

Jóccakát!

_Ω_ 2012.02.07. 22:49:10

@Elemózsia: Szia kedves Morzsi!
Pihend ki magad...
Jó éjt!

Princesa-Romy 2012.02.07. 22:52:15

@_Ω_: Nincs semmi fejlemény, nem is volt rá túl sok esély. De amennyi maradt, azt a magam részéről ki is használtam, hogy posztoltam ide. :)
I'm ready to turn the page.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 22:52:50

@Elemózsia: Jó éjt. Múltkor válaszoltam. Megkaptad?

Princesa-Romy 2012.02.07. 22:54:51

@cyd: És én sem neki. Különben bújná a netet, hátha talál valami nyomot, amin elindulhat. Ehhez még fagyoskodnia sem kellett volna. ;)

Princesa-Romy 2012.02.07. 22:59:54

@Kiszlanyocka: ez mind BSHT (=bullshit!) :D

A MILF-re azt tippeltem volna kb., hogy "middle-aged (women) living free. (Olyan középkorú nők, akik nem szeretnék egy férfi mellett sem elkötelezni magukat, csak hancúrozni.)

_Ω_ 2012.02.07. 23:02:51

@Princesa-Romy: Értem. Nos, igen, elég valószínűtlen volt, hogy az illető olvassa ezt a blogot.

Viszont kiragaszthattál volna egy cetlit abban a buszmegállóban, hogy aki emlékszik egy fejfájós lányra akinek X-edikén udvarolni próbált, várja meg a /és most ide jön egy óra:perc/-as buszt.
Különösebb veszélye nincs, mivel csak ő ismerne rád a tömegben, senki más.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.02.07. 23:05:30

@antisystem:
a MOST azt feltételezi, hogy MAJD igen, ennek értelmében IUD-val rendszerint egyáltalán _nem_ optimális védekezni, nem mellesleg ha házasságban élek, akkor minimum családtervezek, abba pedig beletartozik a fogamzásgátlás _közös_ megválasztása/megvitatása.
Ez itt nem történt meg.
Csak rohadt nagy sunnyogás és hazugság volt.

Az én értékrendem szerint ennek mentségéül alig szolgál valami. Most nem is jut eszembe semmi.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 23:05:53

@_Ω_: Jó éjt drága barátom! Válaszoltam egy rövidkét.

(kifolyik a szemem...)
:*

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.02.07. 23:08:57

ja, és IUD-t nem 1-2 évre tetet fel az ember lánya :)

_Ω_ 2012.02.07. 23:10:40

@Picicsibe a szexistennő: Mire a szemed visszafolyik és újra megszilárdul, lesz válasz is! A rövid, utólag hozzátoldott kérdésedre is! :)

Jó éjt, cupp!

antisystem 2012.02.07. 23:35:50

"ennek értelmében IUD-val rendszerint egyáltalán _nem_ optimális védekezni" - mert? SZVSZ optimálisabb a hormonálisnál...

"abba pedig beletartozik a fogamzásgátlás _közös_ megválasztása/megvitatása." - pontosan, ez szerintem is így van... Szerinted ez miért nem történt meg???

"ja, és IUD-t nem 1-2 évre tetet fel az ember lánya :)" - ja, elméletileg 5-8 évet kibír némely tipusa... de bármikor leszedhető...

Joe69 2012.02.08. 09:10:40

Elég durva sztori, és mivel már kitárgyaltátok, csak annyit: számpmra is ismert ez a dekoratív 30 körüli nőtípus, aki csak konkrét házassági ígérettel hajlandó dugni, viszont gyerek az ne legyen még, élvezzük az életet, költsél rám, mert "megérdemlem". És a 35 körüli pályája zenitjén járó juppiférj ebbe belemegy, mert neki is kényelmes így. Aztán ez lesz.

A vidékiség (értsd: messziről jött) azt jelentheti, hogy a csajszinak már mozgalmas előélete lehetett. Egyik ilyen ismerősömet már 20 éves kora óta folyamatosan férjhez akarták nyomnifalusi vállalkozó szülei mindenféle helyi gazdag bunkóhoz, akiket megvetett, volt egy csomó eljegyzése, amikből kiverekedte magát, kompenzálásképpen meg ezerrel kiskurváskodott - főleg oktatókkal - az egyetemi városban, ahol tanult. Közben valami abortuszügy is lehetett, mert állandóan nőgyógyászati panaszai voltak, meg fehér foltok (bár jó tanuló volt, de eü. okból évhalasztás) - ezt csak gyanítom, bár az is lehet, hogy csak hisztériás reakció volt a pasikra. Saját bevallása szerint megveti a pasikat, viszont imádja manipulálni őket. És természetesen ő férjhez akar menni, és természetesen megint menyasszony (természetesen vidéki vállalkozóé) a vidéki kisvárosban, ahol végzés után dolgozik...

KovA 2012.02.08. 10:10:06

Ritka kivétel az ilyesmi, hogy nő ne akarjon gyereket - és én legalábbis valami lelki törést sejtek mögötte.

Most te szenvedted el azt férfiként nőtől, amit egyébként nők szoktak férfiaktól : hiábavaló hitetéssel lopták az életidőd.

Úgy látom nagyjából túl vagy rajta - csak azzal tudlak bíztatni, hogy az ilyen ritka - sokkal több nő örülne megbízható társnak ki természetes küldetése betöltésében is társ - azért szerintem jó az esély, hogy efféle problémába többet ne botolj - és jó társra lelj - csak arra vigyázz most ne te legyél az aki csalódottságában "visszaadja" a hitegetést olyannak aki nem érdemli...

JOKKA21 2012.02.08. 12:25:26

@Princesa-Romy: Nem szeretnél velem dugni egy jót?

@Kiszlanyocka: Nem vagyok Jenő, sem bácsim, de igaza van a tagnak.

Princesa-Romy 2012.02.08. 21:23:27

@JOKKA21: Változtass nicket Mórickára.

Derien 2012.02.10. 13:44:00

FYI orvosi leleteket csak személyi felmutatásával adnak ki magának a páciensnek minden magánklinikán.

Anori 2012.02.10. 22:53:08

Érdekes történet, de nem hinném, hogy az egész női nemnek kellene bűnhődnie pár ilyen díszpéldány miatt.. Általánosítani nem szép dolog és csak magunkat csapjuk be ezzel. Hiszen van ez fordítva is, amikor a nő szeretne gyereket, csak épp nincs kinek szülnie..

Reactor 2022.05.29. 20:28:53

@Anori: Ha a női nem egy jelentős százalékára igaz egy megállapítás, akkor az általánosításnak helye van. Akármilyen kellemetlen dolog is. Jelen esetben egyelőre még az van a Gauss-harang alatt, hogy a nők akarnak elsősorban gyereket.
süti beállítások módosítása