Meddő? Nem, …spirálja van

2012. február 07. 07:30 - csajokespasik

„Átvágott. Elgondolkodtam rajta, akarok-e én még bármit is ettől a nőtől. Eszembe jutott, hogy lecseréltetem a zárat” – miután a feleség közli a férjével, hogy nem lehet gyereke, a hölgy gyanúsan gyorsan túlteszi magát a történteken, és lazán készül egyik házibuliról a másikra. A férj egy kis nyomozásba kezd, és bicskanyitogató aljasság kerül a napvilágra. Most megtudhatod, hogy egy őszinte nőgyógyász a legszebb nászajándék.

 

Sziasztok! Egy történetet szeretnék elmesélni. Olvastam már arról, hogy a pasi nem akar gyereket, olvastam arról, hogy a nő nem akar. De arról még nem olvastam, hogy a pasi akar, a nő meg hazudik. Ha nem velem történik, el se hiszem, hogy emberi lény képes ilyesmire. 28 évesen ismertem meg a lányt, akit később feleségül vettem. Ő akkor 27 volt, a házasságkötéskor 30. A kapcsolatunk jól indult és szépen alakult. Közös álmaink és céljaink voltak. Ő vidékről jött a fővárosba, a munkánk révén ismerkedtünk meg, de nem egy helyen dolgoztunk. Találkozgatni kezdtünk. Beleszerettem. Hogy ő is szeretett-e engem, ma már nem merném állítani, de akkor azt hittem, igen.

Egy év elteltével hozzám költözött. Tervezgettük a jövőt. Minden rendben is volt, amíg az esküvő utáni évben szóba nem hoztam a gyerek-kérdést. Előtte is beszéltünk róla, de semmi konkrétum, csak hogy majd mindketten akarunk egyszer. Szóval nem volt lelkes. Azt mondta, ő még várna. Jól van, várjunk, ráérünk, élvezzük az életet. De azért mindketten elmentünk dokihoz, mert nem árt egy kis készülés, tájékozódás. Az én eredményeimre várni kellett, de az övéi azonnal megvoltak. Közölte velem, hogy nem lehet gyereke. Nem gyanakodtam, nem faggattam, nem kértem papírt róla, együtt sírtunk. Az első sokk után kértem, menjen el másik orvoshoz. El is ment, az eredmény ugyanez volt. Arra kértem, mondja el, mi a baj, hátha van valamilyen kezelés, ami segíthet. Azt felelte, nem akar többé beszélni róla. Bevallom, hogy ezt már furcsállottam, de azt hittem, kell neki egy kis idő, hogy feldolgozza. Két nap múlva már semmiféle szomorúságot vagy aggodalmat nem láttam rajta. Nem értettem, hogy képes a hétvégi házibulira vásárolgatni a barátnőkkel, amikor egy közös álmunk tört darabokra. Eldöntöttem, hogy a végére járok az ügynek. Megszereztem az orvosa telefonszámát. Megkértem a húgomat, telefonáljon neki a feleségem nevében, szüksége van a leleteire az elmúlt két évből, mert egy másik orvoshoz megy, készítsék ki a papírokat, és én, a férje, majd érte megyek. Úgy is volt. Hazafelé elfogott a kétség, hogy helyesen teszem-e, amit teszek, de segítő szándékkal kértem ki a leleteket, nem ártóval, úgyhogy megnyugtattam magam. Otthon aztán kibontottam a mappát. Csak néhány papír volt benne, többre számítottam. Ja, és teljesen normális, egészséges leletek voltak. A legutóbbi egészen pontosan hat hónappal azelőttről, hogy a feleségem állítólag ott járt. Egy spirált helyeztek fel neki. Nem vagyok szakértő, de így már leesett, miért nem lehet gyereke. Mert nem akarja. Átvágott. Elgondolkodtam rajta, akarok-e én még bármit is ettől a nőtől. Eszembe jutott, hogy lecseréltetem a zárat, aztán amikor hazajön, majd meglepődve közlöm vele az ajtó túloldaláról, hogy pedig én szeretném, hogy bejöjjön, de kulcsot azt nem kap. Amúgy ő is akar gyereket, de milyen meglepő, a spirál miatt nem lehet... Az is eszembe jutott, hogy kiteszem a cuccait az utcára, és úgy cseréltetem le a zárat. Vagy postára adom mindenét a szülei címére. De végül egyiket sem tettem meg. Amikor hazajött a munkából, elé tettem a papírokat, és megkérdeztem, miért csinálta. Arra számítottam, ad valami magyarázatot, de nem így történt. Rám támadt, hogy merészeltem ezt. Hátba támadtam. Megaláztam. Már nem bízik bennem ezek után. El akar válni. Elköltözik. Én meg ültem és hallgattam. Amikor befejezte a nagy monológot, csak annyit mondtam, hogy a hétvégéig maradhat, a nappaliban alhat, aztán vigye el a cuccait, és szívesen elválok. Meghökkent, játszotta a sértődöttet. A cuccai nagy részét elvitte, a többit kidobtam, és megtörtént a zárcsere.

Ennek már lassan öt éve. Nem mondhatom, hogy tanultam az esetből, mert szerintem ebből nincs mit tanulni. Vannak olyan emberek, akiknek nem nőtt ki a gerincük. Szép hepiend lenne, ha azt írhatnám, azóta megtaláltam az igazit és van egy gyönyörű gyerekünk, most várjuk a másodikat. Ehelyett sodródok kapcsolatból kapcsolatba, ágyból ágyba, és örülök a haverok gyerekeinek. Családosdiból nekem ennyi jut. Lehet, hogy a múlt heti poszt is erről szólt: a főnök megégette magát, azóta nem kell neki a kényelmi állandó, de szívesen gyerekezik másoknál. Én is szívesen viszem haver gyerekeit ide-oda, ha apa nem ér rá. Egy nő már átvert, és jó messzire jutott vele. Több nem fog. Üdv!

 
1198 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr964074268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jadu 2012.02.07. 07:45:13

nem ertem miert nem volt oszinte? az iro vajon el tudta volna fogadni ha az asszony kozli, h meg nem akar gyereket s spiralt rakatott fel??

lol milyenek mar??? :D

nagy volt a wuv ha nem tudtak ezt normalisan megbeszelni...

fumerin 2012.02.07. 07:48:46

Poszter! Ez tényleg elég etikátlan megmozdulás volt, de a nő sem érdemelt jobbat.
Itt megen életbe lép a közhely, hogy kétféle nő létezik: aki mindent megtesz a gyerkőcért és aki mindent elkövet, hogy soha ne legyen.
Egyikkel sincs probléma, csak mindkét fajtához megfelelő társ kell.

jadu 2012.02.07. 07:56:37

@fumerin: nem csak etikatlan volt hanem gerinctelen... jaaaj mar en se nem fogok kommunikalni a pasimmal... me' minek? foleg ha o se velem... :/

pretty kitty 2012.02.07. 08:01:15

@Ibrahim a tevehajcsár: Igen ... de jaz elszo hely az igazi, alla hajcal ;)))

fumerin 2012.02.07. 08:04:24

@jadu: Nem tudom, szerintem beszéltek erről sokat. Még orvoshoz is elmentek. A férfi vizsgálata nem egy álomkirándulás, poszter bevállalta.
A nő volt gerinctelen, mert hiába beszéltek róla dezinformálta a férjét. Ráadásul olyan kérdésben, ami nem vicces, max. annak, aki egy agyatlan kurva.
Ezzel nem játszik egy normális nő, mármint, hogy meddő. Kibaszott szar feldolgozni ezt alap esetben.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 08:04:38

Na sikeresen elveszett a kommentem. Szóval: a tegnapi posztból érdemes lenne az esti beszélgetést elolvasnod poszter. Röviden: attól, hogy egy kutya megharapott, nem kell az összes kutyát alattomos, hamis, sunyi dögnek nézni. Szóval még lehet párods, gyereked, nem maradtál le semmiről. Ami a lényeget illeti: mindig mondom, hogy egy kapcsolatban az őszinteség a legfontosabb. Amíg erről, azaz a párod őszinteségéről nem győződtél meg, addig nem érdemes továbblépni. Bizonyára lettek/lehettek volna jelek, ha komolyan elbeszélgettek arról, hogy kinek milyen rövid, közép és hosszú távú tervei vannak az életben, amelyek utaltak volna arra, hogy valami nincs rendben, a hölgynél, csak te erre nem figyeltél. A témával kapcsolatos beszélgetéseitek valószínűleg felületesek voltak. Vond le a tanulságot és lépj tovább.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 08:09:41

@Kiszlanyocka: Szija! Egyszer már voltam első hozzászóló még tavaly, nincs jelentősége.
:)

jadu 2012.02.07. 08:10:25

@fumerin: persze...a no is ugyan ugy hibas, sot...
ez egy szep peldaja annak amikor a ffi es no nem illenek ossze...

de akkor sem hiszem h az a legjobb ha azt mondom, h atvertel ezzel akkor csa.

fura mert ha szeretek vkit 1, nem verem at 2, kuzdok erte...

nem?

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 08:14:10

@jadu: Van egy kulcsmondat a posztban: a poszter így utólag már csak abban biztos, hogy ő szerette a csajt, abban nem, hogy a csaj is őt. Szóval lehet, hogy a poszter részéről túl nagy volt a szerelem, a csaj pedig csak ingyen rezsit és kényelmi állandót keresett (majd jön Father és kifejti, ennek ő a szakértője).
:)

dr. gernika 2012.02.07. 08:16:09

HÁt sajnálom, tényleg.
Az a baj, hogy a pasik általában végletekben élnek meg ilyen dolgokat, vagy lerázzák magukról azonnal, vagy mint te, életük végéig magukban hordozzák a csalódást, és többet nem engednek senkit sem igazán közel. És sajnos ártatlanokon verik le.
Érdemes lenne beszélned egy szakemberrel, mert nem biztos, hogy fel tudtad (fel akarod) ezt dolgozni, pedig lehetne neked is saját családod. A volt nejed tényleg MNK, de elég sok nő van, aki már alig várja, hogy gyereket szülhessen, a 30 feletti korosztálynál dúskálhatnál a lehetőségekben. Az egyedülálló MILF-eket meg sem említem.
Nem csak akkor nem tud átverni nő, ha egyáltalán nem adsz neki lehetőséget, hanem akkor sem, ha kifejlesztesz némi emberismeretet, és úgy ismerkedsz.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 08:18:37

@jadu: Voltak azért jelek a csaj részéről, mikor a gyerekről volt szó: "..ő még várna...". Talán itt volt az a kulcsszó, amit komolyan kellett volna venni, és továbbmenni ezen a vonalon, hogy hogyan is látja a lány a saját életét (nem agresszívan, hanem csak elbeszélgetni: esetleg kiderült volna, hogy tulajdonképpen egyáltalán nem akar gyereket, mert más elképzelései vannak, csak attól tartott, hogy dobja a poszter, ha ezt nyíltan kimondja, mert látta, hogy az nagyon szeretne már családot).

jadu 2012.02.07. 08:20:21

@Ibrahim a tevehajcsár: pont ez az! milyen K az ahol ez megtortenhet?

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 08:20:34

De basszus, ez a csaj hozzáment feleségül!!!!!!!

Poszter: Egy dolog nyugtasson, ha lett volna gyerek, az tuti nem tőled lett volna.

fumerin 2012.02.07. 08:21:41

@jadu: Hidd el, ez nem volt vicces, ezért a megmozdulásért alap, hogy kidobta a nőt.

jadu 2012.02.07. 08:24:17

@Ibrahim a tevehajcsár: ha tul nagy a love akkor nem tudom egy mondattal, h akkor huzz innen, elintezni...

de mindenkepp a csaj egy kis spiler volt...ha ezt igy megtette a ferjevel...

na ja egy bazi nagy egymasra hangolodos beszelgetes nem artott volna... nem mintha az mindenre megoldas lenne.

dr. gernika 2012.02.07. 08:26:17

@jadu: Nézd, bazinagy egymásrahangolódós beszélgetést csak lélekkel rendelkező emberek tudnak rendezni, márpedig a posztbeli nő ennek híján van.

pretty kitty 2012.02.07. 08:29:19

@Ibrahim a tevehajcsár: Oan hatalmasz jelentoszege tenyleg ninc, esz cak ien kisz jatekocka :))

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 08:29:23

@jadu: Nem tudom milyen. Azt tudom, hogy három év után azért már illene annyira ismerni egymást, hogy ennyire ne lehessen mellélőni a dolgoknak. Szóval kissé felszínesnek tűnik a kapcsolat. 3 év elegendő kell, hogy legyen egymás jó megismerésére, és ennyi ideig folyamatosan megjátszani valamit, úgy, hogy véletlenül se árulja el magát, nem lehetséges. Tehát szerintem változatlanul az van, hogy voltak, lehettek jelek, csak a poszter nem figyelt rájuk.

jadu 2012.02.07. 08:29:24

@fumerin: ja... semmikepp nem akarom azt a ribit felmenteni :)) megerdemelte...

azon vagyok kiakadva h ezek szerettek-e egymast... s ha en 1x hozzamegyek vkihez akkor az az en tarsam lesz akivel megosztanam az elkepzekeseimet minimum... a gyerek pedig ilyen tema...kozos.

az ilyen sztorik csak leertekelik a hazassagot a szememben...

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 08:30:00

@gernika: De 3 év alatt ki kell derülnie, hogy hiányzik belőle!

jadu 2012.02.07. 08:31:06

@gernika: na ja.. EQ nem art ha van :))

fumerin 2012.02.07. 08:31:32

Van erre egy kedves történetem.
Egy fiatal házaspár évekig járt orvostól-orvosig, kézen fogva. Már a lombik sem hozott eredményt. A nőnek ráírták a papírjaira: meddő, ráadásul Pécsen, ahol nem olyan rossz a nőgyógyászati klinika.
Nem törtek össze, örökbefogadást kezdeményeztek és 1 év várakozás után kezükben tarthatták kicsi fiukat. Nagyon boldogok voltak, és ebben az idillben valami megtörtént. A nő terhes lett. :) Egy év múlva, már vér szerinti kislányuk is született, meddőség ide vagy oda. Az orvosok álltak értetlenül. :)
Azóta még született egy kisfiuk is. Nagyon boldog család. :)

dr. gernika 2012.02.07. 08:32:29

@Ibrahim a tevehajcsár: Ezért mondtam poszternek, hogy következő kapcsolatkísérlete előtt fejlesszen emberismeretet.
A nők nagy színészek tudnak lenni, de azzal azért ki lehet szúrni.
Az is lehet, hogy pszichopata az exnej, azok minden bűntudat nélkül megjátszanak sajnálatot kiváltó élethelyzetet.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 08:32:43

@jadu: Nézd, azért messzemenő következtetést nem kell levonni ebbe az irányba! Ismerek én olyan nőt, aki állítólag (saját állítása szerint) azt mondta anno, hogy ő nem akar házasságot, mert csak rossz házasságokat lát közel/távol a családi és ismeretségi körében. Most immár sok-sok éve házasságban él, hűséges, és hozzá is hű a férje, és van gyerekük is.

2012.02.07. 08:32:45

@Ibrahim a tevehajcsár:
Szia!
Mielőtt el nem felejtem. Kérlek, nézd meg a mail címed (amivel ide regisztráltál). :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 08:34:32

@fumerin: Én is hallottam olyan sztoriról, ahol a nőnek azt mondta a nőgyógyásza, hogy soha nem lehet gyereke, mert olyan fejletlen a méhe: komplikációmentes, végigdolgozott terhesség után természetes úton szült egy egészséges, normális súlyú és méretű gyereket.

jadu 2012.02.07. 08:37:19

@Ibrahim a tevehajcsár: ez jo :) na majd meglatom h alakul az eletem... meg van egy kis idom :)))

de ahh meddoseggel jatszani... es mindent egy mondattal elintezni tobb ev utan: abszurd

fumerin 2012.02.07. 08:37:33

@Ibrahim a tevehajcsár: (csendben megsúgom rám is ezt mondták)
:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.07. 08:38:44

Fura, mert úgy tudom, hogy spirált csak szülés után szoktak felrakni, előtte nemigen javallott. A csaj meddővé teszi magát ezzel, de hát hajrá, az ő teste, úgy teszi tönkre ahogy akarja.

Madpapa 2012.02.07. 08:38:52

Ne nyafogj itt mint egy fürdős kurva! Légy már férfi még ha nehéz is. Öt év alatt fel tudtad volna már dolgozni ezt a nagy lelki traumát, ha akartad volna. De végülis most már van indokod arra, hogy miért vagy olyan szerencsétlen, mint amilyen.

Caddy 2012.02.07. 08:40:20

Ó mire fel ez az elkeseredettség!
Egy nő átvágott, és? Ja hogy a többi is átfog, óó hogyne, mert mindenki egyforma, na elmész te a jó büdös francba poszterkém!

Viszont eszembe jutott egy nóta szövege. "Ahogy egy születésnap a tortát átvágják, te úgy vágtál át"

Posztírónak még annyit, hogy az instantgyerek nem saját.

Szöszi 28 2012.02.07. 08:45:19

Kedves Poszter! Egy undorító aljas nő tetteit nem verheted le a többin. De gondolom ezt már sokszor hallottad, nem hiszem, hogy újat tudok mondani a témában. Nagy hatalom van a nő kezében a fogamzásgátlás terén, és hányinger, ha ezzel visszaél.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.07. 08:47:24

Egyik barátom nője elment abortuszra, aztán azt mondta, hogy elvetélt. Ki is lett dobva.

Hurri Kán 2012.02.07. 08:53:34

Nő részéről finoman szólva se nem volt szép húzás. Azt nem egészen mértem, miért nem tudták ezt a gyerek-kérdést normálisan letisztázni, de ennek már nincs jelentősége.

fumerin 2012.02.07. 08:55:49

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Az is egy vetélés: művi vetélés a neve.
Csak csúsztatott. :D

JOKKA21 2012.02.07. 08:55:53

Szemét kis kurva ez a csaj is, mint a többi.
Nem szabad nősülni!
Sok hülye picsa védjétek a csajt ma is!
Ilyen szarházi ribanc az összes nő, mint ez a ringyó.
Faszért nem lehet megmondani, ha nem akar gyereket?
Örülj neki posztoló, hogy nem csináltál gyereket ilyen kurvának, lehúzna gyerektartással és nem engedné, hogy lásd a gyereked.
Védjétek a ribancot, világ picsái egyesüljetek!

JOKKA21 2012.02.07. 08:57:40

Ez a kurva inkább valami arabbal jött volna össze.Nem szeretem, ha magyar faszival basznak ki ezek a kurvák, de azt sem, ha fajt gyaláznak.

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 09:04:22

Azt nem értem, ha már összeházasodtak, miért nem tudta a picsa elmondani őszintén, hogy nem akar gyereket, miért akarta inkább hazugságban leélni az életét.
Ha pedig egyáltalán nem akart, akkor talán a házasság előtt is lehetett volna erről beszélni.
Őszintén remélem, hogy egyszer majd szembe kell néznie a döntése következményeivel.

Poszter, te pedig, bár sajnálom ami történt, ne általánosíts. Nem minden nő baszott ki veled, csak az exfeleséged.

helio 2012.02.07. 09:10:04

posztoló, ha továbbiakban így nézel minden nőre, akkor továbbiakban is csak max ezt tudod kapni. undorító amit a feleséged csinált. viszont egy beszélgetést megért volna még, hogy mi az ami arra kényszerítette h neked hazudjon és mért tetetett fel spirált. nem azért h bármit megmentsetek, de jobb tudni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.07. 09:12:17

@fumerin:

Ő is csúsztatva lett :) Mondjuk én örültem, hogy szakítottak sosem bírtam azt a ribit.

@JOKKA21:

Azt homoki niggernek nevezik. :)

2012.02.07. 09:14:55

Ez nem volt szép húzás a nőtől.

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 09:14:57

@helio:
Miért lenne jobb tudni?
A helyzeten mit sem változtatna, ebből a poszternek nincs mit tanulnia.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 09:18:57

@jadu: Az illető csajt tulajdonképp "csőbehúzta" leendő (akkor még leendő) férje: elmentek nyaralni Las Vegasba, és "ha már ott voltak" becipelte egy Wedding Chapelbe és gyorsan, 10-15 perc alatt összeházasodtak. Aztán nászút gyanánt lemásztak a Grand Canyonba. Amikor hazajöttek, akkor meg szóltak a rokonságnak, szülőknek stb. hogy ők mostmár tkp. házasok.
:)

Szöszi 28 2012.02.07. 09:19:48

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Hát igen, erről beszélek. Az a nő aki visszaél ezzel, nem is érdemel gyereket, mert egy önző szar.

jadu 2012.02.07. 09:21:05

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: na ez még undorítóbb... vááá te jó ég, h mik vannak... asszem szar neveltetést kaptam, ha ezen ki tudok akadni, így 23 évesen :/ de ezért járok ide :D hogy eddzem magam :D

homoki nigger :D lájkolom

@helio: én is ezt hiányolom...

@Tetovált lány: basszus én néha elfelejtem bevenni, és a szívgörcs kerülget sokszor... visszaélni ezzel valóban hányinger és aljasság.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 09:21:44

@Boris the Bullet dodger: Ami késik, nem múlik! Most már szabad préda a srác, jöhetnek a többiek is, akik még szeretnének vele kib...ni.
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 09:24:05

@"Zsu": Ezt most kicsit elnapoltam, mert nem jön be a gmail valami oknál fogva. Mindjárt megyek "önagyonülésezni", aztán hátha azalatt megjavul.

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 09:24:55

@Ibrahim a tevehajcsár:
Felvette a sündisznóállást, nem lesz olyan egyszerű az. A gond, hogy így élnie sem lesz könnyű :)

2012.02.07. 09:25:11

Mondjuk ettől még lehet valóban meddő a csaj...Nem védem, mert aljas dolog volt, jó megérzései voltak a poszternak. Tényleg gyanús, hogy a nagy bánatból 2 nap múlva bulikból bulikba jár. Ilyen komoly dologban nem bízni a másikban, döbbenet. Jól tette a poszter, hogy kidobta. De: van egy olyan érzésem, hogy arra focizik, hogy nekem úgy sem sikerül az élet, mert ezt a játszmát játssza most is. Gyanakodik és aztán rajta csípi őket, és lám, igaza lesz! Ne szenvedjen, fogjon magának egy dögös kis nőt, és mindent bele! A mások gyerekét meg hagyja meg a tulajdonosuknak, mert ezzel el is tompítja a keresést!

jadu 2012.02.07. 09:25:19

@Ibrahim a tevehajcsár: LOL :D ezek alapján simán ez történhetett, teljesen valóságos a forgatókönyv :D

anya, apa. Tegnapelőtt reggel a buszon megláttam, és mivel tökös gyerek vagyok, 10 perc szemezgetés után leszólítottam, pedig kb nagyon fájt a feje, látszott rajta, de tudtam, h nem kokós, ez már igaz emberismeret. Este összeházasodtunk :)

helio 2012.02.07. 09:25:38

@Boris the Bullet dodger: valami nem működött köztük ez biztos, azon kívül h a csaj gerinctelen volt.
kérdés volt e "oka" v sem. szerintem nem lényegtelen, h mi az ok. mielőtt letámadna akárki, a csajt nem mentené fel az "ok", de talán a poszternek a további párkapcsolataiban segíthetne.

Szöszi 28 2012.02.07. 09:26:48

@Ibrahim a tevehajcsár: Ibrahiiiim! Nem szeretnél elvinni a sivatagba? Csak 1 hónapra, hogy ne kelljen itt lennem ebbe a k*va télbe! Köszi :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 09:27:54

@jadu: Akkor tovább súlyosbítom: egy hegyi túrán látták egymást először, ami tipikus szerelem első látásra volt, és azóta is működik.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.07. 09:28:35

@Tetovált lány:

Dehogynem elvisz és elad valami berber törzsfőnek. Remélem szőke vagy, azért extra kecskét kap a tevék mellé! :)

2012.02.07. 09:31:46

Engem az is elgondolkoztat, hogy miért kellett a csajnak ezt bevállalnia? Azért csak a nők ilyent nem tesznek, hisz a spirál használata nem veszélytelen, és nem is a legjobb hatásfokú, és én pl. sok spirálos gyereket ismerek, aki emellett születtek. Verte az ura, csak ezt nem mondta a poszter? Drill volt vele az élet?

És: a jó leletek se jelentenek semmit, mert van olyan 6 faktor a meddőségben, amit nem mutat ki semmilyen vizsgálat. @fumerin: által írt ez a példa is mutatja, és mégis aztán megszületik a gyerek.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 09:32:26

@Tetovált lány: Hja Édesem! Mikor ajánlgattam akkor nem jöttél, most már késő. Eljöttem egyedül, és közlöm veled, hogy itt most épp 15 fok meleg van. De ez már csak a délutáni lemenő nap. Délben melegebb volt.

jadu 2012.02.07. 09:32:31

@Ibrahim a tevehajcsár: de miért... a hegyi túra, főleg, h magas hegyről van szó.. tök életveszélyes is tud lenni... és szépen vigyáztak egymásra... ja... és azóta tiszta lovey dovey mindkettő... meg ilyenkor minek a K... elég csak egymásra nézni és bumm tudom, h mi a helyzet...

vidd Katát, tégy jót mára :D jól jön a meleg ilyenkor :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 09:33:28

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem, tévedés, nem viszem! Átfestette magát barnára, így már egy tevenyerget sem kapok érte! Barna csajból ott van annyi, hogy sivatagot lehet velük rekeszteni.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 09:34:29

@jadu: Igen? De mi hasznom nekem abból, ha Katának "melege" lesz, és azt mondja, hogy "ecce homok"?
:)

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 09:35:38

@helio:
Elmondom neked mi volt az ok, ami rákényszerítette: a saját döntése, amit illik felvállalni és szembenézni a következményeivel. Az hogy mi kényszerítette döntésre, nem annyira lényeges. Az legfeljebb akkor lett volna ha fontos, ha még előtte beszél róla, mielőtt meghozza azt.
A beszélgetésről meg annyit, hogy lett volna lehetősége őszintén beszélni az okokról, ehelyett "Rám támadt, hogy merészeltem ezt. Hátba támadtam. Megaláztam. Már nem bízik bennem ezek után."
Részemről hétvégéig sem adtam volna haladékot és nem lettem volna kiváncsi, hogy ezek után mit mond.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 09:35:39

@Tetovált lány: Ja, és pontosan egy hónapig maradok itt. Majd márciusban visszajövök.
:)

helio 2012.02.07. 09:35:50

@Letícia: a verés jó indok a spirálra, de akkor meg nem azért gerinctelen a csaj, hanem azért mert nem hagyta ott.

Szöszi 28 2012.02.07. 09:38:04

@Ibrahim a tevehajcsár: :( Neeeee! Nem tudtam előre, hogy ilyen idő lesz:( De így vigyázol a befektetésedre? Meg fogok itt fagyni! Győzködhettél volna kicsit jobban is...Mondjuk nem tudom mit csináltam volna ott a sivatagban 1 hónapig, de jobb lenne, mint itt lenni!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 09:38:11

Óbazdmeg! Na az ilyen rohadt nőt úgy megtépném, h hajhagymája se marad!

Hapsikám. Most még én is azt mondom, ez a ribanc csak a kéróra, meg a lóvéra ment. Vidéki kislány... Jahajj!

Na ez most felbaszta az agyam. Tudom, én lenni naiv. De hogy ilyen emberek léteznek... Böahha...

Szöszi 28 2012.02.07. 09:38:59

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Még mindig barna a hajam, de mire márciusban hazajön, addigra már szőke leszek ismét:D

jadu 2012.02.07. 09:40:14

@Ibrahim a tevehajcsár: de lehet, h cserébe nem fog spirált felrakatni és azt mondani, h meddő... vagy szül neked egy csini kis Ibrahimot :)

(jááj tudom, hol a női szolidaritás?!)

jadu 2012.02.07. 09:41:44

@Tetovált lány: a vicces az, h szőkének lenni jobb... jobban észrevesznek... a fszmba már :D
Miért is festetted barnára? TUTI véletlenül, csak baleset volt :D

2012.02.07. 09:42:04

@Ibrahim a tevehajcsár:
Oké!
Mindenképpen írj, mert beszélnünk KELL! :)

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 09:42:09

Bevallom megint nem olvastam végig de ezt megint hogy???

"együtt sírtunk"
Ha a nő csak kamuzott és csak megjátszotta,hogy nem lehet gyereke akkor hogy sírt????? komolyan egyes nők hogy tudnak ilyen kamu királyok lenni???ráharapott egy citromra előtte vagy mi??????

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.07. 09:42:12

@Tetovált lány:

Rendben, de mondjuk a kecskét lenyúlom mint közvetítői díjat. :) Aztán a kecskét felárral eladom Zsunak, őt érdeklik a kecskék. :)

2012.02.07. 09:44:43

@helio: hát igen. Szerette, ha verték?:)

helio 2012.02.07. 09:45:05

@Boris the Bullet dodger: én nem azt mondtam, h azért beszélgessenek el, h a csaj ott maradhasson még és kibéküljenek. totál igaza volt a posztolónak h kidobta.
elfogadom, h téged nem érdekelne engem meg igen. lehet, h valamit nagyon elrontottam, ami miatt a másik fél velem gyereket vállalni, vagy fél velem őszinte lenni. lehet, h vmilyen tulajdonságomat másként értékeli vagy egyszerűen beteg a párod :D

Szöszi 28 2012.02.07. 09:45:11

@jadu: Tényleg véletlen volt :D Az aranyszőke helyett aranybarnát kaptam...:(

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem fog eladni!! Azt nem akarom! Csak kiutazni vele, mint egy jó barátja és 1 hónap múlva hazajönni vele:D Ennyi!:)

JOKKA21 2012.02.07. 09:47:07

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: :D ez jó volt.

@helio: Az kényszerítette, hogy egy szemét kurva, ismerem a fajtáját, génjükben a szemétkedés.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 09:49:07

@Ibrahim a tevehajcsár: szerintem szerver leállás van náluk mert se gmail se youtube se google...

helio 2012.02.07. 09:50:07

@JOKKA21: köszönöm ezt az építő hszt :D

indapass90210 2012.02.07. 09:52:24

@Picicsibe a szexistennő: "Hapsikám. Most még én is azt mondom, ez a ribanc csak a kéróra, meg a lóvéra ment. Vidéki kislány... Jahajj!"

Így van, vidéki kislány, és sajnos be kell vallanom, hogy mi vidékiek mind egyformák vagyunk. Én pl azért akarok mindig FŐVÁROSI csajt beújítani, hogy hátha majd akkor nem magamnak kell fizetni a sörömet meg a plazmatévét a zEB-re...

céerem 2012.02.07. 09:52:31

Sziasztooook!
Ez durva poszt, elég szörnyűűű. De azért a családalapítási terveket nem kell feladni!

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 09:52:32

@helio:
Fél velem őszintének lenni és fél velem gyereket vállalni, de nem fél velem házasságban élni? Ugyan már.

JOKKA21 2012.02.07. 09:52:39

@helio: Nincs mit.:) Gecik a nők sajnos.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.07. 09:53:06

@(Ő_Ő):

Szerintem simán csak a dns hiba van nálatok / szolgáltatónál :)

Hurri Kán 2012.02.07. 09:53:58

Jól sejtem, hogy akkor gumi nem kellett?

JOKKA21 2012.02.07. 09:54:44

@céerem: Szép vagy és szőke.

Sok széplelkű picsa itt is a nőt védi az már durva.

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 09:55:10

Látom, sokan fennakadtak azon, miért is ment a nő feleségül a posztíróhoz, ha nem akart vele családot alapítani. Pedig nem nehéz rájönni. A "papír" az emberek többségének manapság semmit nem jelent (ha nem így lenne, nem végződne a házasságok több mint kétharmada válással), viszont a fickót a jelek szerint hatékonyan meggyőzte vele arról, hogy tényleg komolyan gondolja. A nő számára a posztíró optimális kényelmi állandó volt, hiszen:

1) Vidékről érkező menyecskeként ülhetett be a fővárosi kész tutijába..
2) .. egy olyan baleknak, akinek a fejében sűrűbb volt a rózsaszín köd, mint a harci gáz Ypernnél.

Ha hosszabb távra keres kényelmi állandót a nő, a második pont legalább annyit nyom a latban, mint az első, mert így biztos lehet abban, hogy nem fogják reflexszerűen lecserélni, amint ráunnak. Természetesen azért további jó biztosíték a házasság is - amennyiben a másik fél komolyan veszi.

A nő értelemszerűen tisztában volt a fickó anyagi helyzetével, lehetőségeivel, a karrierjének várható felfutásával, és ezeket össze tudta hasonlítani a sajátjával. Ha az anyja megsúgta neki, hogy a házasságban szerzett vagyon közös, a többit már egy amőba is ki tudja sakkozni. Gondtalan élet frankhitel és gyereksírás nélkül rezsifelezéssel, kényelmi állandóval, miközben a hejjespaseek szolgáltatásairól sem kell lemondani.

"Amerikai minőség kínai áron! Kell ennél több?! Francokat kell!"

céerem 2012.02.07. 09:58:03

@JOKKA21: én nem!
@Father Justice: Jó ég, hagyjuk már ezt a vidékről érkező tutiba beülést! Én is vidékről érkeztem 12 éve és nem ültem a tutiban (aki itt volt pénteken: elköltöztem 2 napja), csak akkor, ha összeköltöztem valakivel (de mi is a tuti?), de amúgy is megtehetem, hogy önállóan éljek jó színvonalon. Nem minden vidéki nő egy lehúzós pi..a. Csak sokan :-)

2012.02.07. 09:59:23

@Father Justice: ebben van valami, sőt, nálad az igazság.

JOKKA21 2012.02.07. 10:01:38

@Father Justice: Érdekes.Férfiak miért nem keresnek minden áron pesti picsát?Ja, mert a férfiak nem ilyen haszonleső aljas férgek, mint a nők.

m.gray 2012.02.07. 10:03:36

Hát, a posztoló feleségét nem védeném semmiképpen, mert elég ocsmány módon járt el, az biztos.
Viszont páran írták már, hogy vajon az a szitu hogyan alakulhatott ki, hogy részleteiben nem tudtak beszélni a gyerekvállalásról?! Mert persze-persze, elmentek dokihoz (néha amúgy sem árt), meg megbeszélték, hogy persze-persze akarunk, de talán ennek más vonulatai is vannak, nem? Mikor, hogyan, melót hogyan érinti, megélhetést hogyan érinti, elférünk a mostani lakásban?, ki tudjuk fizetni a számláinkat?, stb. Most ez ilyen földhözragadt faszságnak tűnik, de sztem a "beszéltünk a gyerekvállalásról", az nemcsak arról szól, hogy "háppersze, mindketten akarunk".
Az már csak a magánvéleményem, hogy semmi sem történik ok nélkül. Én azért kurvára elgondolkoznék azon is, hogy vajon miért dönt valaki egy házasságban (!), úgy, hogy bevállal (!!) inkább egy ordas hazugságot, minthogy azt mondja, hogy most épp nem akarok gyereket (mert mondjuk azért az is benne lehet, hogy később akart volna a csaj, a spirál =/= petevezetés elkötés).
Szóval ez a hajó elment, de azért egy szakember meg némi önvizsgálat segíthet...

JOKKA21 2012.02.07. 10:03:36

@céerem: Hány éves vagy, ha 12 éve mentél pestre?
25körülinek gondoltalak, ha öregebb vagy, akkor is szép vagy és lájkollak.:)

JOKKA21 2012.02.07. 10:06:23

@céerem: Hány éves vagy, ha 12 éve mentél pestre?25 körülinek gondoltalak, ha öregebb vagy, akkor is lájkollak.:)

JOKKA21 2012.02.07. 10:07:49

@céerem: 5 évet letagadhatnál.:) Gondolom még nem kell 4évvel fiatalabb pasi.:D
Elnézést a duplázásért.

Kytia 2012.02.07. 10:07:55

Ez mennyire durva. És nem is értem. Emésztenem kell még kicsit. Mi a fasz értelme van ennek???
Na, mindegy. Én nem mondanék le a családról a posztoló helyében, inkább keressen másik nőt, akiben meg tud bízni.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 10:09:52

@Dövan: Kedves Dövan! Nemtom mé' veszed magadra.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 10:09:55

Na ebben a posztban mindenki hülye???!!!
"amikor egy közös álmunk tört darabokra."
Milyen közös álom???? Hisz a nő kerek perec kijelentette, hogy ő még nem akar gyereket!

JOKKA21 2012.02.07. 10:10:12

@m.gray: Úgy alakult ki, hogy a csaj egy ribi és ribivel nem beszél egy normális férfi gyerekvállalásról.

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 10:10:46

@céerem: Ne hagyjuk, pláne hogy engem egyébként sem lehet meggyőzni semmiről. Egy szóval sem mondtam, hogy MINDEN vidékről érkező nő lehúzós picsa, de a poszt kapcsán nem nehéz rájönni, hogy milyen motivációk dolgoztak az egyik, és milyenek a másik oldalon.

- A nő költözött a fickóhoz és nem fordítva.
- A fickó fülig szerelmes volt, a nő csak használta őt.
- Olyan szinten semmibe vette a faszit, hogy egy (számára) kardinális kérdésben kétszer is megvezette, és még neki állt feljebb, amikor ezzel szembesítette.

Ezekeket átgondolva vajon mi késztethette arra, hogy együtt legyen a posztíróval? Erős a sejtésem: nem az, hogy legyen kihez szólnia esténként, mert ezt egy női albérlőtársával is megtehette volna.

Készséggel elhiszem, hogy te pont nem ebbe a kategóriába tartozol, de az igazság erejével szemben mindenféle küzdés csak szélmalomharc lehet.

@Letícia: Máj riszpekt! :)

helio 2012.02.07. 10:10:57

@Boris the Bullet dodger: rendben.
nem tudjuk h ők hogyan éltek, te sem. vannak férfiak, akiknek mondhatod h -te gáz van, nem jó ami van-, ők ezt max hisztinek veszik és nem komolyan.
mivel ennyit osztott meg a posztoló és még mindig egy 5 éves sztorin sír és minden nő kva..
én sok mindenre tudok gondolni.. arra is h ő is hibázhatott csak azt nem osztja meg velünk, de arra is h egy szemét felesége volt.
amúgy a mérteket nem csak a szakításnál lehet megbeszélni.. és a válás eltart egy ideig.

@JOKKA21: ezen ne csodálkozz ha ilyen vagy :D

céerem 2012.02.07. 10:11:59

@JOKKA21: 24-25-nek szoktak nézni, köszi :-)!
@m.gray: Mélységesen leítélem a poszter feleségét, de nekem is mindig eszembe jut, hogy nem igaz, hogy nem volt már az elejéről valami probléma, amiről a férj nem akart tudomást venni. Ez általában a legtöbb zátonyra futott kapcsolatot jellemzi, saját tapasztalat (is).

jadu 2012.02.07. 10:12:08

@Tetovált lány: pedig az is szép szín :)
Az egyik bnőm meg barnából lett szőke, s rögtön el is vitték egy körre :D

Én meg barnából lettem először vörös, majd narancssárga.. azóta megfogadtam, h csak fodrász festheti a hajam :D

amúgy meg baszki a spirált lehet érezni... ezt mondja egyik férfi ismim :D (ok függ a méretektől is) szóval azt mondja, nevezzük P-nek, hogy ez egy kamu sztori :D

JOKKA21 2012.02.07. 10:12:28

@Kytia: Ezek után nőben bízzon?:D Ez jó poén Kítiácska.

céerem 2012.02.07. 10:13:56

@Father Justice: Ezzel együtt az gondolom, hogy a pasi akkor is partner volt ebben plusz vak is (szerelm ide vagy oda, a racionalitás akkor is működhet) és azt hitte, hogy, pedig dehogy.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 10:14:01

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: tessék? én nem tudok sírni ha nincs valós okom. Ha van rá okom akkor is igen súlyos oknak kell lennie, hogy csak úgy beinduljanak a könnycsatornák! szóval mi ez az általánosítás? :)

JOKKA21 2012.02.07. 10:14:19

@céerem: Nincs mit.:) Jó lennél nekem, ha 4évvel idősebb gazdag kigyúrt menő hejjespasee lennék.:)

Kytia 2012.02.07. 10:15:10

@(Ő_Ő): Vannak érdekes emberek. Pont tegnap hallottam vicces sztorit. 10 év házasság, együtt játszás a WoW-al. Nő végül egy másik wow-os játszótárssal lépett le, de ahogy ezt tette, az nem semmi. Gondok voltak már a pár között, férj azt mondta, leköltözik egy hétre a szüleihez, hogy mindketten tudjanak gondolkodni. Utazása után két nappal (!) az új wow-os fickó beköltözött a közös házukba, ahol a nő és a közös gyerek élt. Ő visszamegy egy hét után, szembesül az elképesztő tényekkel, majd kap egy ügyvédi papírt, amire az van írva, hogy ő és asszonya közös megegyezéssel váltak szét. És a történet itt még nem ért véget, nem tudom, hogy fog folytatódni. Mennyire horror már???

céerem 2012.02.07. 10:15:37

@jadu: Narancssárga után most mi a helyzet?

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 10:16:01

@JOKKA21: Valószínűleg arra célzott, a posztírónak regisztrálnia kellene a www.megbizhatolanyok.hu -ra. De igazából az is felesleges, mert meglát pár fotót az adatlapokon, és egy életre elmegy a kedve a klasszik párkapcsolattól, nemhogy a házasságtól. :)

JOKKA21 2012.02.07. 10:16:44

@céerem: Honnan mentél fel budapestre?Megye is elég.

@helio: Milyen?Olyan, aki tudja, hogy gecik a nők?

céerem 2012.02.07. 10:18:09

@Kytia: Úristen!!!!??????? Mi az, hogy kapott egy ügyvédi papírt? Hol az ő aláírása? Mi az a wow?

JOKKA21 2012.02.07. 10:19:23

@Kytia: Ebben tudod mi a tanulság?Ha fifával játszik a pc ellen, akkor ez nem történik meg.

@Father Justice: :DD erről az oldalról még nem hallottam.

céerem 2012.02.07. 10:19:54

@JOKKA21: Balaton, északi-part, Veszprém m.

JOKKA21 2012.02.07. 10:20:23

@céerem: world of warcraft.
PC játék.

Ken Adams79 2012.02.07. 10:21:07

Sziasztok!

@Ibrahim a tevehajcsár:
"Röviden: attól, hogy egy kutya megharapott, nem kell az összes kutyát alattomos, hamis, sunyi dögnek nézni."

Hááát...ha az a kutya harapott meg, akiben bíztál, és akit szerettél, a többitől is tartani fogsz ...ez is egy egyfajta előítélet.
Aztán később, lehet hogy már meg tudsz bízni másikban...de a szájába csak óvatosan teszed be (a kezed :-) )

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 10:21:33

poszter sajnálom, hogy ezt tette veled ez a nő, még akkor se volt erre joga, ha hülye voltál :((. az is biztos, hogy te még nem heverted ki. Sajnálom, hogy az ilyen nők érzelmileg tönkretesznek férfiakat!!
Fogadjunk ő már túltette magát az az ügyön :(.

el333t 2012.02.07. 10:21:40

"Megkértem a húgomat, telefonáljon neki a feleségem nevében, szüksége van a leleteire az elmúlt két évből, mert egy másik orvoshoz megy, készítsék ki a papírokat, és én, a férje, majd érte megyek." Egy telefonos beszélgetésre egy ismeretlen pasinak nőgyógyászati leleteket adunk ki? Basszus :(

A nő elég jól elrendezte magának a dolgot, és utána nem csoda, hogy pofára esik, emlékeztek, mit szoktam mondani a kakukkozásról?

Mekkora egy vödör fos ez az exnej. Remélem a pali nem bukott a váláson.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 10:21:46

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nyilván soha nem akar gyereket. Legalábbis így gondolja.

Am spirál után is lehet gyereked, de valóban nem ajánlott még nem szült nőknek.

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 10:23:57

@JOKKA21: Még nincs is, de remek tréfa lenne. Kialakítani egy frankó arculatot, feltölteni párszáz extramolett és csúnyácska nő kamu adatlapját, és mehet is a móka. A nyitólapon persze 8-10 átlagos, vagy kicsivel átlagon felüli nő fotója szerepelne, de szöveg nélkül. Regisztráció után külön-külön rájuk kattintva azzal szembesülnének a faszik, hogy ők is itt találták meg a nagy szerelmet.. de a többiek még szabadok. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 10:24:15

@JOKKA21: Most ez lesz minden nap műsoron? Mi bajod van, he?

Madpapa 2012.02.07. 10:24:17

@Kytia: biztosan aljas hordás volt mind a kettő :-)), abból is a legocsmányabb valami nyálelf féle. Egy allis ilyet soha nem tenne :-))

leonito77 2012.02.07. 10:24:18

Én saját tapasztalatból állítom, hogy vannak ilyen pszichopata nők (nyilván pasik is). Nekem volt egy ilyen... nagyon megviselt, mert szerettem. A nagyon az tényleg nagybetűvel értendő. De rájöttem, hogy én is ludas vagyok, hiszen kilógott a lóláb, csak nem igen vettem észre és ez volt az én nagy hibám. Vagy nem akartam észrevenni.

Javaslom a poszternek, hogy vonja le a tanulságot, mert igen is van. És nem az, hogy minden nő szemét, hanem az, hogy miért történhetett ez meg ővele? Mert a kutya itt van elásva.

Azon nem kell fennakadni, hogy vannak gerinctelen emberek, mert vannak, de arra fel lehet készülni, hogy mi ne essünk bele a csapdájukba és csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy a kulcs az az önismeret.

Ismerd meg magad poszter, ismerd meg azokat a tulajdonságaidat, amik miatt ilyen veled előfordulhatott és gyakorolj némi felső kontrollt az érzéseid felett, mikor a hatodik érzéked, a tények ellentmondása szöget üt a fejedben.

Ha jól csinálod, akkor már a kapcsolat legelején észreveszed a jeleket a nőnél és nem bonyolódsz komolyabb viszonyba egy link, arra nem érdemes nőszeméllyel.

Ez csak rajtad múlik. Az élet adta a leckét, a te döntésed, hogy tanulsz-e belőle.

JOKKA21 2012.02.07. 10:24:38

@Picicsibe a szexistennő: Mi az a spirál?Miért nem tablettát szedett a cafka?

@(Ő_Ő): Elhiszem, hogy szar, hogy ilyen férgek miatt tartana sokan minden nőt kurvának, de ti is a hejjespaseek tartjátok gecinek a pasikat.

@céerem: Nekem még 12 óra is sok lenne Budapesten.:)

céerem 2012.02.07. 10:24:54

@JOKKA21: generációs különbség ;-)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 10:25:46

@Letícia: "Mondjuk ettől még lehet valóban meddő a csaj"

Egészséges leletei voltak...

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 10:25:49

@el333t: Valószínűleg a dokinál igazolnia kellett, hogy tényleg a férje. A fickónak meg az a szerencséje, hogy nem a házasságkötés után vásárolta a lakását, hanem már előtte a sajátja volt.

JOKKA21 2012.02.07. 10:26:14

(Ő_Ő): Elhiszem, hogy szar, hogy ilyen férgek miatt tartanak sokan minden nőt kurvának, de ti is a hejjespaseek miatt tartjátok gecinek a pasikat.

2012.02.07. 10:26:46

@Dövan:
"Így van, vidéki kislány, és sajnos be kell vallanom, hogy mi vidékiek mind egyformák vagyunk. Én pl azért akarok mindig FŐVÁROSI csajt beújítani, hogy hátha majd akkor nem magamnak kell fizetni a sörömet meg a plazmatévét a zEB-re... "

Sör helyett írjuk be a vodkát, és az EB helyett a pornócsatornát. ;)

cyd 2012.02.07. 10:27:20

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Van eset, mikor nincs más lehetőség. Az való igaz, hogy "kényelmesebb" szülés után.

céerem 2012.02.07. 10:27:42

@JOKKA21: a spirál egy sokkal komolyabb védekezési mód, felhelyezik és utána, mégha el is távolítják, általában olyan károsodásokat okoz, hogy örökre meddővé tehet egy nőt. a fene se érti, hogy ez a hülye csaj miért ezt választotta...
Úgy lehet bírni, hogy van menekülési útvonal, nyáron 4 nap Bp, 3 nap Balcsi.

JOKKA21 2012.02.07. 10:28:20

@céerem: Én nem játszottam vele, kockák játékának tartják sokan.
Euro 2008 és black hawk down, amikkel játszom néha, de inkább a tv és net köt le.
Aranyos csaj vagy, lennék a hejjespaseed, ha hejjes lennék.

Kytia 2012.02.07. 10:28:51

@céerem: World of Warcraft.:)
Gondolom, az ő aláírását szeretnék rátetetni valahogy. Vagy nem tudom.
Mondjuk az igen ellenszenves női szereplő mellett azért itt is említést tennék arról, hogy vajon milyen a lelkivilága annak a fréfinak, aki 2 nappal a férj elutazása után befekszik a még meleg hitvesi ágyba, beköltözik a gyerek mellé és simán végignézi, ahogy aput kitúrják a családból, ügyvéddel próbálják ellehetetleníteni és kitenni a szűrét a házból. Asszem, gyümölcsöző új kapcsolat indult esetükben a wow-on...

@gyvy: Ez a sztori viszont bejön.:DD

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 10:29:46

@JOKKA21: Hat órát azért fél lábon is kibírnál. Öt és fél óra kötetlen sörözés a CsP olvasóival, a maradék fél órában pedig összefoglalnád a tapasztalataidat a mai nőkről, egy Powerpoint prezentáció keretében. :)

Kytia 2012.02.07. 10:29:52

@Madpapa: Esetleg az a fajta, aki vadidegen gyengébbeket legyilkol csak úgy és aztán ott áll a hullájuknál, hogy ha felkelnek, újra legyilkolhassa őket.:))

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 10:31:12

@Kytia: Nem kell ott semmiféle lelkivilágot keresni, mégis "komoly" kapcsolat lesz az is, elvégre összecuccoltak.. vagy mi. :)

céerem 2012.02.07. 10:31:15

@Kytia: egy igazi lúzer, válaszolva a kérdésre. Amúgy egy jó válóperes ügyvéddel szép sztorit lehetne kanyarítani ebből, még a gyereket is el lehetne perelni tőle. Nagyon gáz ez a szitu.
@JOKKA21: :-))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 10:31:25

@JOKKA21: A tabletta szar, mert tele van hormonnal. A spirál jó (nekem is az van), mert minimális hormont tartalmaz, és csak a méhben fejti ki a hatását.

Ha érdekel bővebben:

zatik-nogyogyasz.hu/fogamzasgatlas_2.htm#mirena

JOKKA21 2012.02.07. 10:31:25

@céerem: Nekem bőven elég volt pesten egy hét az úszó eb alatt.:D

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 10:32:18

@Kytia: tanulság aki éjjel nappal játszik az az életben is játszik (mások érzelmeivel) :S :)

Csak vicc, nem gondolnám, hogy a wowosok ilyenek. De az ilyet én egyszerűen nem tudom megérteni!!!!!! Miért kell a másikat szívatni?!!!!! Ha a nő lépni akart akkor miért nem tisztességesen lépett?

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 10:33:34

@(Ő_Ő): Mert nem volt tisztességes. Erre varrjál gombot! :)

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 10:33:57

"Ehelyett sodródok kapcsolatból kapcsolatba, ágyból ágyba, és örülök a haverok gyerekeinek. Családosdiból nekem ennyi jut."
Mert többért nem dolgozol meg. Pofont mindenki kap. Ki kisebbet, ki nagyobbat. Az exnejed esetet jol kezelted, mocskos *****, de miert hagyod, hogy utolag is tonkretegye az eleted?

@Madpapa: Kb. Jah.

JOKKA21 2012.02.07. 10:34:55

@Father Justice: Szerintem az ide író nők kergetnének sodrófákkal.:D

@Picicsibe a szexistennő: De neked már vannak gyerekeid, ennek a picsának nincs, bár megérdemelné, hogy ne legyen neki.

@céerem: Te ne csináltass ilyet, majd védekezünk máshogy, pl úgy, hogy csak a kezed fogom.:)

Namely 2012.02.07. 10:36:45

Poszterke! Egyszerű, hogy hol rontottad el! Két helyen:
1. Nem figyeltél a jelekre.
2. Ott, hogy amikor megtudtad, akkor és ott nem adtad ki a mérgedet. Elmondom mit kellett volna: az összes cuccát kivágni a ház elé nagy halomba, benzin, gyújt, oszt mellétűzni egy papírra, hogy fel ne gyere te ****, húzz a *****-ba, ezért és ezért. Ha feljön, verés! Nagy verés!
Kis bíróság utána, de megérte volna: most halál nyugis lennél, ismerkednél, bíznál, szerintem lenne gyerek is.
UI: sok segg nő van, de nálunk, pasiknál sem ritka. Az igaz, hogy a nők 90-99%-a megőrül 26 éves kora után, de ott van az a megnyugtató 1-10%! Azt kell kihalászni. Jó tanács: nem kell feltétlenül diplomás.

JOKKA21 2012.02.07. 10:37:26

@Frigyesur: Mert nem akar még egy ribit, aki kibaszik vele.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 10:38:17

@JOKKA21: te ne akard nekem megmondani, hogy kit tartsak "gecinek" :). Én nem gondolnám, hogy MPG annak ellenére, hogy volt már 1-2-höz szerencsém.
Pestnek is bőven elég volt belőled 1 hét :DDD

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.07. 10:38:32

@Kytia:

Én is játszom, és láttam ilyen drámákat :) Vicces, ha külső szemlélő vagy :)

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 10:39:17

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Mondjuk alapbol nem tudom, hogy miert hasznalnak spiralt. Ott vannak egyreszt a remtortenetek, masreszrol mennyire 'humanus'/'egeszseges', az is erosen ketseges...

@cyd: Hogyne lenne. Ott ahol nem akarnak gyereket, kapasbol a pasira kene haritani, itt meg egesz mast kellett volna tenni :x Egyreszt a spiralban is van hormon mar, masreszt van mas nem hormonalis.

Kytia 2012.02.07. 10:39:25

@Father Justice: Nemhogy komoly, de holtomiglan. Két ennyire hasonló ember csak boldog lehet együtt.:)

@céerem: Szerintem pont nem lúzer. Egy nyerészkedő, gerinctelen kis geci.

@(Ő_Ő): Nővérem mesélte a sztorit, ők szoktak wow-ozni. Ő azt mondja, hogy a wow-ban elég jól kirajzolódnak a személyiségjegyek, mert a játék közben olyan helyzetek adódnak. Azt mondta, a csaj játék közben is olyan volt, hogy mindent magának akart mindenáron és azt, hogy másoknak se legyen kellemetlen, leszarta, ezért alapvetően utálták. Őt nem lepte meg, hogy így alakult a magánéletük.

Kytia 2012.02.07. 10:40:08

@Kytia: Mondjuk kérdés, hogy a lúzer pasi miért élt együtt 10 évig egy ilyennel...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 10:40:17

@(Ő_Ő): Majd ha terhes leszel bőgsz mindenen, ok nélkül! :DDD

JOKKA21 2012.02.07. 10:40:49

@Namely: Jól beszélsz, nem feltétlenül értelmes a picsa a diplomától.

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 10:41:18

@Namely: Az biztos, hogy elvakult volt a fickó, de az eseti agresszív reakció miért garantálja, hogy utána tud bízni a nőkben?

JOKKA21 2012.02.07. 10:41:34

@Kytia: Mert szerette azt az aljas hazug kinyalt képmutató ribit.

céerem 2012.02.07. 10:42:26

@Kytia: akkor lúzer, az ilyen "férfire" nem tudok felnézni.
@JOKKA21: :-)))))))))
@jadu: az szép árnyalat :-)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 10:43:10

Jól tetted, hogy kiraktad! Kár, hogy nem a házasság előtt jöttél rá, mennyire nem őszinte veled. Fel a fejjel, még mindig találhatsz hozzád való lányt, soha nem késő.

@Ibrahim a tevehajcsár: Na, visszaolvastam a tegnapit. Öööööö izé, örülök, hogy nem minden férfi Jokka, különben valahová már felkötöttem volna magam. Érdekes... engem is vágott át pasi, nem is egy, mégsem gondolom, hogy MPG.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 10:44:32

@Father Justice: sajnálom de gombot varrni nem tudok, még a saját kabátomra se hát akkor erre hogyan? :D

@Picicsibe a szexistennő: na majd akkor megnézem a Titanikot, hátha végig tudom nézni anélkül, hogy untatna és még sírhatok is,juhéééé!!! :D

JOKKA21 2012.02.07. 10:44:56

@(Ő_Ő): Nem akarom megmondani, csak ti a hejjespaseeknak adtok csak esélyt, akik persze elkúrják!Nekem is a pesti állatkertből(nem az állat és növénykertre gondoltam).:)

Kytia 2012.02.07. 10:45:11

@JOKKA21: És ez már elég? Ha fordítva van és egy nő szív egy rohadék miatt, ostoba libának nevezik a nőt, sőt, kijelentik, hogy szar anya, amiért kitette a gyerekét annak, hogy egy rohadék mellett nőjön fel. Amiben ráadásul van is igazság. Igenis az átbaszott is felelős, a cejelem meg nem mentség.

@céerem: Hát én sem.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 10:46:15

@Namely: Szerintem semmi értelme nem lett volna annak, amit írsz. Az agresszív megoldás nem megoldás.

JOKKA21 2012.02.07. 10:47:16

@céerem: Szép a mosolyod.:)

@Bundabandi: Ha téged kéne elviselnem én lepnélek meg a kötéllel.:D Hejjesaseednak minden elismerésem, hogy elvisel téged.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 10:47:20

@JOKKA21:
1. Egy ferfi legyen eleg tokos, hogy allja a csapast, es ne a noket szidja. Csak a gyengek teszik hosszutavon. Egy gyenge ferfi meg kiabrandito.
2. Aki csupa ilyennel fut ossze, az gondolkodjon el milyen az emberismerete, mennyire figyel oda a 'jelekre', milyen ember o maga, ha csak az ilyenek erdeklodnek iranta, horribile dictu mennyire intelligens.

Es ezt most nem az irora ertem igazabol.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 10:48:33

@Namely:
"Jó tanács: nem kell feltétlenül diplomás. Jó tanács: nem kell feltétlenül diplomás."
Mer' ez hogy jon ide?

Namely 2012.02.07. 10:49:19

@Father Justice: a dühöt most másokon vezeti le: (más nőkre vetíti ki: előre szólok, hogy nem vagyok pszichomókus, csak így látszik), pedig egyvalakin kellett volna: azon, aki megérdemli. De rajta nagyon, nagyon keményen, hogy fájjon.

JOKKA21 2012.02.07. 10:49:21

@Kytia: Felelős, hogy nem látta, hogy ribanc a csaj?Volt jele?Honnan kellett volna tudnia, hogy élete értelme így átkúrja?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 10:49:46

@jadu: Mivel a spirált a méhedbe rakják fel, én kizárt dolognak tartom, hogy bárki is érezné. A méhszájon tudomásom szerint nem jut fel a farok. :D

@Namely: Miért pont 26? Miért nem 27, vagy 25???? LOL!

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 10:50:19

@Namely: "Az igaz, hogy a nők 90-99%-a megőrül 26 éves kora után, de ott van az a megnyugtató 1-10%"
te miért írsz ilyeneket?! :DDD

jadu 2012.02.07. 10:50:41

@Kytia: bazze ilyen létezik? Ocsmány az egész! Rem, az a nő jól meg fogja szívni (tudom, nem szép az ilyen... )

JOKKA21 2012.02.07. 10:51:43

@Frigyesur: Ne legyen gyenge férfi?Ne legyen érzelme?Oké, de akkor meg máskor ne sírjatok, ha az erős férfias férfi nem bókol és nem hever a lábaitok előtt.

jadu 2012.02.07. 10:51:55

@Bundabandi: én nem tom, tökre be lehet velem kajáltatni mindent... ha egy pasi azt mondja, h érzi, akkor én mint nő ezt elhiszem neki :D

na majd jól fejbeverem P-t :D

JOKKA21 2012.02.07. 10:53:10

@(Ő_Ő): Igaza van Némelynek.Céerem kivétel, de sok idősebb picsa meghülyül, bár lehet nem kortól függ, mert sok 18-25 éves picsa is hülye.

Szöszi 28 2012.02.07. 10:55:03

@Namely: Akkor még van 2 évem addig...És a megőrülés miben nyilvánul meg? Csak, hogy felkészülhessek rá!

jadu 2012.02.07. 10:55:06

@Kytia: ráadásul 10 évig éltek együtt o_O

mot már nem írom, h wow, ha hűűha is jó helyette :D

céerem 2012.02.07. 10:55:25

@Namely: Én spec. nem őrültem meg, életemben nem éreztem mégilyen jól magam.
@JOKKA21: Te ezt honnan látod :-))?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 10:57:39

@JOKKA21: A kötelet csak tartogasd magadnak, szerintem szükséged lesz még rá!

jadu 2012.02.07. 10:58:26

@céerem: sz'tem is... de voltam szőke, igazi, az is szép volt... Hát igen, legalább a hajam legyen már az, ha én nem :)))

JOKKA21 2012.02.07. 10:58:33

@céerem: Kommentekből.:)

@Tetovált lány: Úgy fogalmaznék, hogy a megszokottnál is hisztisebb picsa lesz a csaj.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 10:58:37

@JOKKA21: jaj te troll, nincs ma kedvem veled vitatkozni de az biztos én nem a hejjespaseekra hajtok. Volt hozzájuk szerencsém, de nekem sokkal fontosabb a személyiség, gerincesség és intelligencia. ami általában ezekből hiányzik ezért 1 perc beszélgetés után jól ott hagyom őket a rákba...

@Picicsibe a szexistennő: szerintem borzasztóan csöpögős film ráadásul Capriot nagyon rondának tartom úgyhogy még csak a látvány se tudott lekötni. 3x ugrottam neki egyszer moziban amikor el kezdett süllyedni a hajó én fogtam magam és kisétáltam. Pedig az életbe soha nem hagytam még el mozitermet se előtte se utána...

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 10:59:10

@Namely: Az, hogy sodródik ágyból ágyba, nem jelenti azt, hogy az aktus után meg is veri ezeket a hölgyeket. Szerintem az agresszióval egyetlen dolgot ért volna el: később még furdalta volna a lelkiismeret is, hogy megvert egy nőt. Legalábbis ha érzelmileg nem egy amőba szintjén van, utólag nem megnyugtató elégtételt jelentett volna neki az egykori agyalás, hanem csak keserűséget.

Namely 2012.02.07. 10:59:29

@Frigyesur: ja, néha keveset magyarázok: szerintem a nők nagy része megbuggyan 26 éves kora után. Diplomás 99%-a, nem diplomás 90%-a. Tehát nagyobb az esély. Ez csak saját tapasztalat.

@Picicsibe a szexistennő: nekem eddig 2x bejött.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 10:59:49

@JOKKA21: ? :S Gyengeseg nem egyenlo erzelmek hianyaval. Kevered a fogalmakat.

Peldaul mutatok neked valamit az ertelmezeshez:
www.barcsay.szentendre.hu/also-tagozat/fejlesztpedagogia.html
"gondolkodás gyengesége miatt az egyszerű, szóbeli szöveges feladatok megoldása is lehetetlen"

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:00:23

@jadu: Már nem emlékszem melyik idősödő író (talán Ungvári?) mesélte a házasságáról: még tizen iksz évesen a Balatonon egy délután meglátott egy lányt, elkezdett vele beszélgetni, majd este odaállt a lány apja elé, és azt mondta, hogy jól nézze meg őt az öreg, mert ezentúl sűrűn fogja látni, mivel ő lesz a veje.
:)

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 11:00:48

@Namely: Ez nem volt magyarazat, pusztan szubjektiv velemeny.

Caddy 2012.02.07. 11:01:01

@Father Justice: :D:D:D

@JOKKA21: kérlek szépen hagyd abba!!! Kibaszottul unalmas már ez a sablon szöveg.

jadu 2012.02.07. 11:01:02

@JOKKA21: basszsu ez olyan unalmas már, Jokka!!! Ilyen hozzáállással számodra csak a kurvák maradnak... ők is csak a píz miatt :P

cyd 2012.02.07. 11:01:32

@céerem: " (aki itt volt pénteken: elköltöztem 2 napja)"
Grat.

JOKKA21 2012.02.07. 11:01:40

@Bundabandi: Igen, azzal kötlek majd egy meggyfához és bikacsökkel ütök a fenekedre 25-öt.:D
Téged nehéz lehet elviselni, nekem nem menne, lehetnél felőlem világszépe is.

2012.02.07. 11:02:23

@gernika: @Ibrahim a tevehajcsár:
Mondjuk lehet én vagyok a hülye, de ha már elmegyek dokihoz a párommal, hogy lehet gyerek vagy sem, akkor nem az az alap, hogy a leletekkel együtt szépen elmegyünk és a dokival / dokikkal kiértékeltetjük? Ha már párom van és ilyen fontos kérdésről van szó, nem az az alap, hogy jóban-rosszban. Együtt tudjuk már meg a jó vagy a rossz hírt.
Nem értem, hogy néha az emberek hogyhogy ennyire felszínesek.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 11:03:15

@jadu: sőt írhatsz tyűhát is :D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:03:24

@(Ő_Ő): Átmeneti megoldásként ajánlanám a csadort: úgy tudom azon nincsen gomb, tehát varrni sem kell!
:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 11:04:59

@(Ő_Ő): Szerintem annak a filmnek nem Caprio és a szerelmi szál a lényege, de mindegy. Ha nem tetszett, akkor nem tetszett.

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 11:05:03

@JOKKA21: Bosszantó elismerni, de Kytiának ebben pont igaza van. Idővel mindenféle ködnek illik oszlásnak indulnia, hogy tisztábban láthasson az ember. Ha azt nem is veszi észre a posztíró, hogy a nő ilyen szinten jellemtelen, azt mindenképpen megállapíthatta volna, hogy nem szeretik, csak használják. (Ennyi idő után már az sem számít, ha a másik fél 10/10-es színész, mert közepes emberismerettel már simán át lehet látni a szitán.)

Caddy 2012.02.07. 11:05:40

@jadu: :D

@"Zsu": kidumálhatta ezt a dolgot a csaj, de szerintem pont ezért is kellett volna már ott gyanakodni. Nem akarja hogy fogjam a kezét mikor kiderül,hogy mi a téma???? Gyanús.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 11:05:40

@Ibrahim a tevehajcsár: ez aranyos :)))

@"Zsu": szerintem is lehet :PPP :D

céerem 2012.02.07. 11:05:53

@cyd: thnx!
@"Zsu": Hát igen, együtt mennénk...
@JOKKA21: Te Sasszem :-)!

JOKKA21 2012.02.07. 11:06:18

@(Ő_Ő): Keress pénzes faszit, az nyújtja az anyagi biztonságot.Vagy egy kigyúrt kopaszt, az meg a fizikai biztonságot.

@jadu: Inkább, mint az ilyen feleségek, akik 10 évig hülyére veszik az embert.

@Caddy: Nem sablon, hanem a véleményem!Asszem még szólás szabadság van itt narancsvidéken!Vagy megszűnt az is a malévval?

@Frigyesur: Gyengeség az lenne, ha a ribancot nem dobta volna ki.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 11:06:41

@Namely: Uhh. Nem dicsekednék ezzel. De hát te tudod... :S

_Ω_ 2012.02.07. 11:06:45

@JOKKA21: Miért nehéz elviselni őt? Mert nem szereti, hogy MNK-zol éjjel nappal? Őt zavarja, de engem is zavar, mert tudom, hogy ebben a formában nincs igazad. Tudom, hogy jutottunk már el odáig, hogy elismerted, túlzó általánosításról van szó, így jobban örülnék, ha ehhez tartanád is magad és nem felejtenéd el (vagy nem húznád vele feleslegesen a jóérzésű embereket, mert már nem vicces).

JOKKA21 2012.02.07. 11:07:55

@Father Justice: Nehogy már a faszi legyen a hibás.Csaj a geci ebben a történetben (is).Az igaz, hogy észre kellett volna vegye, hogy csak ő szerelmes.

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 11:08:53

@JOKKA21: De igen. A faszi hibás, a nő bűnös.

JOKKA21 2012.02.07. 11:10:25

@_Ω_: Mert hisztizik.Majd az sem lesz vicces, ha saját bőrödön tapasztalod, hogy milyenek a nők, akkor majd eszedbe jut, hogy bassza meg igaza volt ennek a Jokka gyereknek.De persze nem kívánom, hogy így járj, mint a posztoló.
Beálltál a csajvédő hejjesfaszik közé?

@céerem: Te szépség.:)

céerem 2012.02.07. 11:11:54

@Picicsibe a szexistennő: Mivel? Nem bírom visszakeresni :-(
@Father Justice: Ez így van.

Caddy 2012.02.07. 11:12:28

@JOKKA21: MINDENKI tisztában van a véleményeddel, ebben biztos lehetsz. De rohadt unalmas, hogy egy épkézláb mondatod nincsen a poszthoz. Egyikhez sem.

_Ω_ 2012.02.07. 11:12:40

@JOKKA21: Beálltam közéjük, igen. Jó csapat. Láttam már én is épp eleget, de ettől még nem bántok másokat szándékosan magam körül. Itt a blogon is igyekszem normális lenni, pedig névtelenül nem lenne nehéz mindenkibe belerúgni.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:14:03

@"Zsu": "Mondjuk lehet én vagyok a hülye, de ha már ..."
Zsu te nem vagy következetes. A fenti állításod semmilyen logikai összefüggésben nincs az ezt követőkkel, tehát azt mondhatom, hogy lehet, de ez a történet szempontjából indifferens.
:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 11:14:06

@céerem: 2x már jól megvert nőt, amitől aztán jobban érezte magát. Szerinte a poszternek is ezt kellett volna.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 11:14:51

@Bundabandi:
"Érdekes... engem is vágott át pasi, nem is egy, mégsem gondolom, hogy MPG."

Es mi lenne ha gondolnad? :) Kivancsi vagyok, hogy pasiban is van-e nehany megmento hajlamu, aki az ellenkezojet akarja bebizonyitani? Noben nem nagyon latni olyat, aki a csalodasaiert en block a ferfi nemet szidja, szerintem probaljuk ki. :)))

JOKKA21 2012.02.07. 11:15:12

@Father Justice: De mondhatta volna neki a ribi, hogy nem akar tőle gyereket, vagy egyáltalán nem akar gyereket, mert karrierista picsa.Ha meg a faszitól nem akart gyereket minek ment hozzá?Lakásban lakhatott volna élettársként is.

@Frigyesur: Nálatok minden gyengeség, amit nem a rosszfiúk csinálnak.

Madpapa 2012.02.07. 11:15:33

@Caddy: de trollkodni lehet ;-)

cyd 2012.02.07. 11:16:55

@Frigyesur: A nő döntése a saját fogamzásgátlás és közben kiderült vmilyen egészségügyi probléma, ami kizárta a többi megoldást.

2012.02.07. 11:17:24

@Caddy:
Igen, az már gyanús. Bár az is hülye, aki engedi, hogy ilyenről ledumálják.

céerem 2012.02.07. 11:18:18

@Picicsibe a szexistennő: Hát ez nagyon gáz, bár talán van az az eset... Engem ütöttek már meg, nem jó :-(

JOKKA21 2012.02.07. 11:18:32

@Caddy: Hogyne lenne.Mi az épkézláb nálad?Leírtam ma is, hogy egy ribanc a nő, mit kellett volna írnom még?Hogy biztos a faszi a hibás, mert nem nyalta jól a csaj seggét?

@_Ω_: Őt nem bántottam személy szerint,amíg nem talált be, csak a nőket.Műhiszti amit csinál és látom vannak követői(Caddy).

2012.02.07. 11:18:37

@(Ő_Ő):
;)

@céerem:
Én biztos nem mennék egyedül, és a párom sem engedném el egyedül. Amibe együtt vágtunk bele, azt együtt is visszük végig.

jadu 2012.02.07. 11:18:42

@(Ő_Ő): lol, vagy aztát vagy nahátot is :D ugye?

@Ibrahim a tevehajcsár: ez is szép :) na majd utánaolvasok...

amúgy ma olvastam, h Müller Péter 56 éve él együtt a feleségével, és 56 éve van a Madách színháznál... na ez már valami :) náluk, ha eddig együtt tudtak maradni (nem a Madáchcsal) csak tudnak vmit... :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:18:47

@Frigyesur: Hát, ha nem tévedek egyszer egy Baruch de Spinoza névre hallgató ember azt mondta, hogy egy szabad országban mindenki azt gondol amit akar. Ez itt (állítólag) egy szabad ország, tehát Bundabandi azt gondol amit akar (elvileg).
:)

2012.02.07. 11:18:56

@Picicsibe a szexistennő: az nem jelent semmit. Erről írtam, hogy az egészséges leletek mellett is meddő a nő, nem esik teherbe sehogy sem, még lombikkal sem. Nem tudják az okát, feltehetően lelki, de ugye a dokik ezzel nem foglalkoznak.

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 11:19:09

@helio:
Nyilván egyikünk sem tudja hogyan éltek.
Viszont ez a két ember házasságban élt, és ez dupla felelősség.
A posztoló gyereket szeretett volna, mert az ő házassága így lett volna teljes, a másik pedig behazudta a meddőséget és sunyi módon spirált rakatott fel magának.
Ha poszter nem jár utána a dolognak, sosem derül ki, a felesége leélt volna szívesen 30-40 évet ebben a hazugságban. A posztoló pedig talán sosem tudja meg, hogy lehetett volna olyan élete, amilyet szeretett volna, csak nem ezzel az emberszerű izével.
Szerintem ha valakinek van bátorsága a másikat átbaszni és egy életet leélni így, akkor ne legyen gyáva, amikor őszintén kell beszélni.
Ez nem azt jelenti, hogy a posztoló hibátlan, viszont nem tudok elképzelni olyan elfogadható indokot, amiért valaki ezt teszi. Ha meg a posztoló szarba sem vette őt, verte, alkoholista volt vagy akármi, akkor nem értem miért élt vele, nem hiszem hogy bárki kötelezte erre.

Az, hogy a poszter öt éve ezen rugózik és mnk-zik, az az ő hülyesége, de erről már az elején írtam.

JOKKA21 2012.02.07. 11:19:30

@céerem: Azt sajnálom, hogy téged megütöttek, én még nem ütöttem meg nőt, de volt sok, aki megérdemelte volna, ha szájba rúgom.

_Ω_ 2012.02.07. 11:19:46

Kedves Posztoló!

Rövid leszek.
A hazugságdetektorod végül működött, ennek örülök. Az, hogy megkaptak a lángok és most már nem tudsz bízni nőkben annyira, hogy hosszútávra tervezz velük, szomorú. Javasolnám, hogy gondolkozz el rajta, mit szeretnél még az élettől, hátha mégis van még valami több számodra is.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:22:35

@Boris the Bullet dodger: "csak nem ezzel az emberszerű izével."
Nevezzük nevén a dolgokat: ezzel a "humanoid környezetszennyezéssel"
:)

céerem 2012.02.07. 11:22:44

@Boris the Bullet dodger: Egyébként milyen lekületű lehet már az a csajis, aki ennyi idősen spirált rakat fel magának, monsjuk a fogamzásgátló szedése helyett??? Ez nem egy szimpla, következmények nélküli döntés, ez egy nagyon súlyos döntés, nem igaz, hogy a posztoló nem látta a csajnak ezt az oldalát.

Father Justice (törölt) 2012.02.07. 11:22:52

@JOKKA21: Igen, ezért bűnös a nő. A fickó viszont hibázott, mert hagyta magát ennyire megvezetni, anélkül, hogy benézett volna a színfalak mögé. (Míg lószar van, veréb is van.)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 11:23:03

@céerem: Nem tudom mi lehet az az eset. Max az önvédelem.

Sajnálom, h ütöttek már meg! :/

2012.02.07. 11:23:23

@JOKKA21:
Mindenki előtt hülyét csinálsz magadból és már a legtürelmesebb kommentelők is arra kérnek, hogy végre fogd be. @Frigyesur: mondandójának a lényegét sem értetted. Kevered a szezont a fazonnal és még fel sem fogod.
Jössz itt az MNK-zással, erre meg lemész pincsibe amint meglátod @céerem: -et.
Nevetséges vagy, és irritáló.

Bár azt sem értem, hogy egyesek még miért szólnak egyáltalán hozzád nap mint nap.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 11:23:31

@JOKKA21: Hm, szerintem te nonek erzed magad legbelul. Kulonben miert irnad folyton, hogy mit gondolnak a nok? :))

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 11:25:04

@JOKKA21: "Majd az sem lesz vicces, ha saját bőrödön tapasztalod, hogy milyenek a nők, akkor majd eszedbe jut, hogy bassza meg igaza volt ennek a Jokka gyereknek."
szerintem az emberek 90%-a belefut szar kapcsolatba,szóval ez az állításod nem állja meg magát mert érdekes módon amikor azt tapasztaltuk nem gondoltuk és most sem gondoljuk, hogy igazad van. A gyümölcsfa körül sok a rohadt gyümölcs, de azért mindenki tudja, hogy van finom alma is,ha a megfelelő helyen keresed...

2012.02.07. 11:25:04

@Ibrahim a tevehajcsár:
Kicsit szétszórt vagyok. ;) De hozzászokhattatok volna már.

indapass90210 2012.02.07. 11:26:01

Azt, hogy pina, írta már valaki?

_Ω_ 2012.02.07. 11:26:08

@"Zsu": Világmegváltási kényszer... :) (Legalábbis a magam részéről.)

céerem 2012.02.07. 11:26:31

@"Zsu": A kettőnek mi köze egymáshoz?

dr. gernika 2012.02.07. 11:26:53

@"Zsu": Igen. Nem győzöm ismételni, hogy emberismeret, és az intimitás olyan szintje, amit a posztoló nem sajátított el.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.07. 11:26:53

@Frigyesur:

Ó dehogynem, rengeteg ilyen van. Általában bálnák, akiknek alanyi jogon jár (szerintük) a gazdaghejjespasee, a többi meg örüljön ha hozzászól. (amúgy leszarja minden férfi őt). Ezek szokták fennhangon sopánkodva mondani, hogy "manapság nincsenek igazi férfiak!" :D

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 11:26:59

@cyd: Altalanossagban irtam. Es meg ha a no nem is akar gyereket, akkor is talan a legveszelyesebb fogamzasgatlo eljaras, nem csak a meddoseg lehetosege miatt.

@Ibrahim a tevehajcsár: Persze. De hanyan akartak mar itt pasikat megteriteni. Ugy megneznem, hogy egyszer egy not is akarnak-e, vagy lehulyek*rvazzak :))

indapass90210 2012.02.07. 11:27:26

Jokka, baszod, mikor dugtál utoljára? Ma a szokásosnál is "aktívabb" vagy...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 11:28:21

@Letícia: Jó, de ezt a nő se tudhatja... Arról nem beszélve, ha szeretne gyereket nem tetetne fel spirált. Szóval ez esetben ez lényegtelen.

(megjegyzem kommentednek ha volt előzménye, nem olvastam. csak erre a mondatodra reagáltam. szóval így szóltam bele. ;))

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 11:29:01

@Ibrahim a tevehajcsár:
Ám legyen :)

@céerem:
Lehet, hogy zseniális színésznő, illetve azért emberekkel megesik, hogy olyanba szeretnek bele, akibe nagyon nem kéne, ilyenkor se a szép szó, se semmi nem segít, mert nem látnak a rózsaszín ködtől. Az ilyen embert könnyű megvezetni.
A lelkületét hagyjuk, nem vagyok róla meggyőződve hogy lenne neki lelke :)

Szöszi 28 2012.02.07. 11:29:53

@Frigyesur:

Minden pasi geci! Nem szabad egyel sem kezdeni, mert úgyis csak átkúrják a fejeteket csajok!!

(Így jó lesz kezdetnek? ;))

jadu 2012.02.07. 11:30:50

@Dövan: :D

és még nem írták, ha jól tom, hogy pina :D

indapass90210 2012.02.07. 11:31:07

@Tetovált lány: ez még igaz is. Hú, ha belegondolok, hogy hány csaj fejét kúrtam át! És még csak rosszul sem érzem magam miatta :D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:31:09

@"Zsu": Hozzászoktunk: de azért elárulod, hogy ki szórt szét? És hol szórta szét a hiányzó részeidet (pl. koncentrálóképesség).
:)

cyd 2012.02.07. 11:31:16

@Frigyesur: Vili. Én meg egy példát. Akar gyereket.

@Dövan: Mert a napokban a szokásosnál is többen reagálnak rá. Olyan, mint az ostoba kutya: addig zabál, amíg van a tálban. És amíg van aki utántölti...

2012.02.07. 11:32:19

@_Ω_:
Nálam is játszik, de én már kezdem unni. :)

@gernika:
Azért remélem egyszer boldog lesz és talál egy olyan nőt akiben megbízhat a posztoló. Máskülönben macskaeleség lesz.

JOKKA21 2012.02.07. 11:32:29

@"Zsu": Én meg azt nem értem, hogy miért beszéltem veled anno.
Érdekes régen nem zavart az MNK-zás, aztán besértődtél valamin(pedig nem bántottalak) és zavarni kezdett.
Írj inkább a hejjespaseeknak, engem nyugodtan ignorálj.
Most az a bajod, hogy van egy(vagy több) csaj, akit bírok itt?

@(Ő_Ő): Ami nem rohadt az a hejjespaseeké a külsejük adta előnyük miatt, tudod "előváráslási" jog.

@Frigyesur: Onnan tudom, hogy mit éreztek, hogy ismerem a fajtátokat, mint a rossz pénzt.

Szöszi 28 2012.02.07. 11:33:04

@Dövan: LÁTJÁTOK?? Itt az élő példa rá, hogy mekkora szemétládák! Csak játszanak az érzéseitekkel, aztán amikor már nem kelletek, eldobnak majd titeket! Sose szabad pasikkal kezdeni, csak rossz vége lehet!

cyd 2012.02.07. 11:33:56

@Tetovált lány: Hülyeség. Nem szabad általánosítani. Biztos csa ka rossz tapasztalataid miatt van. Ha kitartóan keresel, megtalálod az igazit, bár való igaz sok köztük ilyen.

jadu 2012.02.07. 11:34:05

@Tetovált lány: és akkor erre a női Jokka azt mondaná, hogy igeeen, minden pasi egy rohadt kis élvhajhász genyó, akit nem érdekel más, csak minél több szaftos punciba behúzódjon és kizsigerelje a csajokat, hogy meghívassa magát ide-oda. Hogy beköltözzön a csajhoz, és majd jól elhagyja egy gazdagabb és helyesebb csajért... MNG

:DDD

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:34:10

@(Ő_Ő): "A gyümölcsfa körül sok a rohadt gyümölcs, de azért mindenki tudja, hogy van finom alma is,ha a megfelelő helyen keresed" Ez igazán szép mondás volt!
:)

2012.02.07. 11:34:14

@Ibrahim a tevehajcsár:
Összeszedem majd magam egyszer. :)

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 11:34:52

@Dövan: megoldás vigye el céerem szobára és mindenki megnyugszik :)

JOKKA21 2012.02.07. 11:35:12

@Dövan: Tavaly egy csöcsös kurvát.:)

jadu 2012.02.07. 11:35:19

@jadu: MPG.. akarom írni :DDD

2012.02.07. 11:35:31

@JOKKA21:
Igen jokka, az a bajom, hogy nem csak engem szeretsz.

:D :D :D

JOKKA21 2012.02.07. 11:36:45

@(Ő_Ő): Végre egy jó ötletet dobtál be.:)
Bár őt élet keserítőnek is el tudnám képzeni, nem csak szex miatt lenne jó, mint a legtöbb nő.
.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:36:57

@"Zsu": Elég ha megmondod merre szórtak szét :ha legközelebb arra járok összeszedegetem a hiányzó alkatrészeidet!
:)

_Ω_ 2012.02.07. 11:37:08

@Ibrahim a tevehajcsár: Peeersze, biztos felmászok a fára, a gonosz almák meg jól lelöknek és eltöröm a gerincem, utána pedig csak gerinctelenül tudok almát szedni... MNK!
:P :P :P

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 11:37:15

@"Zsu": vagy lehet valaki más szed össze? ;-)

@Ibrahim a tevehajcsár: köszi :)

Szöszi 28 2012.02.07. 11:37:42

@cyd: Na te ebbe ne szóljál bele, bisztos olyan vagy, mint a többi, undorító, gerinctelen, férfiállat!
:)

@jadu: Ja, így van! Csak a lukra megy mindegyik, semmi más nem érdekli! :)

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2012.02.07. 11:38:15

"Írok egy könyvet, de már a teremtésnél elakadtam..."
Engedjétek hozzám Túró Rudijaitokat!:)

JOKKA21 2012.02.07. 11:38:24

@"Zsu": Maradt még bőven hódolód, Cyd, Dövan, Ibrahim, Omega, Muha és még akiket kihagytam.:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.07. 11:38:39

@"Zsu":

Tudtam hogy csak féltékenykedsz, hogy más igen dekoratív csajoknak is csapja a szelet, és hogy kurvázni is jár. :) Szerintem kecskékkel is csal téged! Ennyi, meg egy Bambi (ha tudod miről van szó!) :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:39:25

@cyd: Már megpróbálta, de felbontottad vele a jegyességet! Most már hiába próbálod vigasztalni!
:)

dr. gernika 2012.02.07. 11:39:30

@"Zsu": Ki kell az ilyet érdemelni. Ha nem úgy áll a nőkhöz, hogy ad nekik esélyt a bizonyításra, akkor nem fog olyat találni. Az meg a másik, hogy bontson jégfalat kis csákánnyal a halál. Ha nem tud adni, akkor ne is várjon el semmi.

cyd 2012.02.07. 11:40:08

@Tetovált lány: Igazán sajnálom, hogy ilyen tapasztalataid vannak. De ha egy picit nyitottabb szemmel jársz és jobban megválogatod kiket engedsz közel magadhoz, biztosan megtalálod azt, aki méltó a figyelemdre.
Nem jó haragban élni és minden szembejövőre kivetíteni ezt. Ha a világra haragszol, magadat is bünteted.

Caddy 2012.02.07. 11:40:21

@Madpapa: komolyan mondom, nem akarom bántani, de ez!!! Már kivágta a biztosítékot. :)

@"Zsu": nyilván. Mégis atyának lesz igaza, hogy a nő bűnös a faszi hibás. :)

@JOKKA21: te hülye vagy! :D:D:D

Picard kapitány, aki nem meleg csak angol. 2012.02.07. 11:40:38

Szerintem a posztoló legyen buzi, akkor nem fogja nő többet átverni:)
A volt felesége meg egy rohadt szemét...

2012.02.07. 11:41:37

@Ibrahim a tevehajcsár:
Összeszedem magam amint kisüt a nap és melegebb lesz cirka 30 fokkal. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 11:42:01

@JOKKA21: Jahhh nehéz lehet egy ilyen nővel vitázni, mit én. Gondolom a guminőd nem szokott visszaszólni, így szokatlan a dolog. Megértem...

@Frigyesur: "Noben nem nagyon latni olyat, aki a csalodasaiert en block a ferfi nemet szidja, szerintem probaljuk ki. :))) "

Pont ezen filóztam, hogy ált. a pasik szidják a nőket, de a nőktől sokkal ritkábban hallani. A legtöbb nő megállapítja, hogy "én is hülye voltam, amiért hagytam magam" stb. A pasik meg mindent a nőkre hárítanak.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 11:42:22

@Picard kapitány, aki nem meleg csak angol.: :DDD Dehogyis. Én már a tanúvédelmi programodnak se hiszek. Szerintem kiadod őket :P (:))

Szöszi 28 2012.02.07. 11:42:32

@Ibrahim a tevehajcsár: @cyd: Ez az, Ibrahimnak van igaza, ne legyél okos, amikor te vagy az egyik oka, hogy így vélekedek a férfiakról! Ibrahim is tuti gerinctelen, félrekettyintős! (Csak, hogy ellensúlyozzam, hogy igazat adtam neki:D)

cyd 2012.02.07. 11:43:03

@Ibrahim a tevehajcsár: Csak a jegyzőkönyv kedvéért: ő bontotta föl.
Egyébként meg csak rendezői utasítást követünk. Maestro Fritz azt kérte, hogy legyen egy elkeseredett MPG-ző nő, meg egy mandró aki meg akarja menteni. Innen kezdve imprózunk.

JOKKA21 2012.02.07. 11:44:04

@Caddy: Ahogy érzed Candy.:)

@céerem: Élet keserítőnek hívom az olyan nőket, akik hosszú távra jók lennének.:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:44:23

@JOKKA21: Esetemben nem fogalmaztál pontosan: én ugyanis általában vagyok a női nem hódolója (a női igené pedig méginkább). Ez nem Zsu vagy jadu vagy Watson függő, én így virtuálisan mindegyiküket kedvelem, mert semmi okom rá, hogy MNK-zam őket. IRL pedig még kevésbé van/lenne rá okom, mert sose láttam őket, tehát nem is tettek semmi oylasmit velem, ami miatt indokolt lenne. Egyébként pedig ha jól utána gondolok van itt jó néhány csaj a blogon, aki még "nem kelt el" (Kata kivétel, bár nem kelt el, de ha szőkére festi a haját akkor esetleg megpróbálom rásózni egy ostoba tuaregre), és bizonyára lett volna olyan akár köztük is, aki értékelt volna téged, ha nem MNK-znál állandóan. Főleg azért, mert tudom, hogy ez csak egy sztereotípia részedről, ami az "imédzsedhez" tartozik.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 11:45:19

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Aha. Persze. Mutass itt egy ilyet. És aki olyan primitív módon nyilvánul meg, mint egyesek.

@Tetovált lány: Nem tűnik túl hitelesnek, de @cyd: már ráharapott :)))

mütyür 2012.02.07. 11:45:26

@Bundabandi: mert így könnyebb:) teher azonnal letéve, tanulni is fárasztó:)

JOKKA21 2012.02.07. 11:46:02

@Bundabandi: Szivike nálad még egy guminő is értelmesebb.:)

Hurri Kán 2012.02.07. 11:46:30

@Bundabandi:
Egyértelmű. Hiszen mindig ők a hibásak. :D :D :D

cyd 2012.02.07. 11:46:34

@Frigyesur: Mit csináljak Mester, ha ilyen szar színésznőkkel kell dolgoznom? Megpróbálom kihozni belőle a legtöbbet.

céerem 2012.02.07. 11:47:14

@JOKKA21: Igazán pozitív ez a hozzáállás :-)

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 11:47:30

@cyd: Akkor meg ne spiralozzon. Na mindegy, tulragoztuk, koncentraljunk arra mivel lehetne Nardot cikizni :)

2012.02.07. 11:47:32

@A Jó Meglepően Izmos Hercege:
Bambi! :D
Igen, ez a legnagyobb gondom. Megcsal, ezt nem tudom feldolgozni.
Ezért: MPG
Nem is állok szóba soha többet egy pasival sem. Mindnek csak a testem kell. :)

@gernika:
Pontosan. Megértem a posztert is, hogy utána x ideig nem kezdett úgy nővel, de azért 5 év az 5 év. De hajrá, az ő dolga, max felzabálják a macskák. :)

@Caddy:
Mind a kettő hibás itt. A nő hibája nagyobb, mert gerinctelen húzás volt a hazugság, bár a pasi is meglépte a "hugom telefonált oda" dolgot.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:47:32

@Tetovált lány: Hiába próbálsz meg súlyozni vagy ellensúlyozni, az a helyzet, hogy nálunk mindenkinek lehet 4 darab felesége, így nekem is, ezért nincs okom félrekettyinteni, mert ha megtetszik egy csaj akkor azt egyszerűen feleségül veszem és beviszem a háremembe. Ha pedig ki van a létszám, és újabb feleséget akarok, akkor elég ha Mekka felé fordulva elkiáltom magam háromszor, hogy elválok tőled, és kész: a dolog ezzel el van intézve, mehet vissza az apjához.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 11:47:49

@cyd: Ez a truváj! :DDD Nagyon jól nyomod!!!!!

JOKKA21 2012.02.07. 11:47:56

@Ibrahim a tevehajcsár: Persze értékeltek volna, aztán küldtem volna képet és írták volna, hogy aranyos vagy, de legyünk barátok.:D

indapass90210 2012.02.07. 11:48:52

Jokka, jó lenne, ha küldenél egy pár mondatot magadról!

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 11:49:31

@JOKKA21: Es megis honnan? Hany baratnod volt egeszen szamszeruen?

@Bundabandi: Jah. Mert szerintuk az olyan 'macso' ;)

@cyd: :D cyd te egyre kedvesebb vagy. Megtalaltad almaid testapolojat, vagy mi tortent? :)))

céerem 2012.02.07. 11:49:32

Számomra egyébként furcsa az, amikor bárki is egy tapasztalat alapján életigazságokat hirdet. Mindig mindenki változhat, hihetetlen dolgok történhetnek egyik napról a másikra. Senkit nem tudok már elítélni, és senkit sem szeretnék semmiről meggyőzni, semmi értelme. Mindenki olyan, amilyen, ha nem tetszik, nem kell vele kommunikálni.

Szöszi 28 2012.02.07. 11:49:52

@cyd: Bekaphatod! Ne szarozzál!

JOKKA21 2012.02.07. 11:49:55

@"Zsu": A tested is csak addig, amíg fiatal vagy.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:50:18

@JOKKA21: Dehogyis! A képnek nincs akkora jelentősége, mint amekkorát te tulajdonítasz neki. Az összhatásnak van: ezek itt nem plázacicák, hanem kedves, értelmes, intelligens, jó humorú csajok. Vedd már észre!

Caddy 2012.02.07. 11:50:49

@JOKKA21: hát a mai nap után inkább azt mondanám, hogy Jokka te egy fasz vagy, de a cukormáz nélkülit csak második kommentben kaptad meg. :D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:51:48

@Frigyesur: Várjál már, az almák nem nála vannak, azok egybenőttek a csajokkal, ő legfeljebb örülhet, ha kézzelfogható közelségbe kerülnek hozzá!
:)

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 11:52:02

@Picard kapitány, aki nem meleg csak angol.: Akkor kerlek magyarazd meg mit keresett a turo rudi papir a konyokodre ragadva, hm?

@cyd: Ugy gondolod tuljatszod a tetovaltat?

JOKKA21 2012.02.07. 11:52:07

@Dövan: Küldök.Gecik a nők és MNK.Ez csak egy, de ebben minden benne van.:)

@céerem: Ez most azt jelenti, hogy nem akarsz velem beszélni?

@Frigyesur: Nem volt.Csak a ribiket megcsaló cukyfijjúknak.

Namely 2012.02.07. 11:53:01

@Picicsibe a szexistennő: szerintem nem egészen érted. Nőket sohasem bántanék, de a fenti nem is nő az én szememben, hanem egy féreg. A fenti (és azok, akikről beszéltem) aljas módon kihasználja, hogy őt "nem illik" bántani. Bármit csinálnak azzal el lehet intézni, hogy ők "hölgyek" akiket nem érhet fizikai bántalom. A legrosszabb amit kaphatnak az, hogy szakít velük valaki? Olyan után, hogy évekig kihasználtak valakit? A következővel pasijáukkal pedig ugyanazt csinálják újra, mivel igazi büntetés nem volt?
Olvasd el a sztorit! A végén a csaj volt megsértődve.
Ahogyan én gondolom: tett - majd következmény.

JOKKA21 2012.02.07. 11:53:31

@Ibrahim a tevehajcsár: Ez a baj, hogy nem úgy vettem észre.

@Caddy: Akkor vedd be azt a cukormázas faszt.:)

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 11:53:34

@Ibrahim a tevehajcsár: En vagyok hulye, vagy mas se erti, hogy ez most mire vonatkozott? (cyd, eloreszolok, hogy annyira magaslabda, amit neked nivon aluli lecsapni.)

indapass90210 2012.02.07. 11:54:06

@JOKKA21: küldjél bazmeg tényleg! Ha felfut a blog és lesz zsé a hírdetésekből, akkor a profit fele a tiéd!

mütyür 2012.02.07. 11:54:08

@JOKKA21: hát hiába törtem magam tegnap? látom, semmi sem változott:S:)

dr. gernika 2012.02.07. 11:54:18

@Frigyesur: Én tudom, de eltart még egy ideig, míg kiszeded belőle. Maradjunk annyiban, hogy tegnap új témát adtam neked (vagyis neki :D). ;)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 11:54:42

@JOKKA21: Nem bántalak, te szegény! Mivel csak guminőt láttál eddig, nem igazán van összehasonlítási alapod.

céerem 2012.02.07. 11:54:43

@JOKKA21: Ne vedd magadra, csak általánosságban írtam, mert ahogy itt olvasom, sokakat idegesít az, ha valaki nem ért velük egyet és jön a győzködés teljesen feleslegesen.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 11:54:46

@JOKKA21: Ertem. A marslakokrol nem akarsz beszelni?

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:55:38

@Frigyesur: Szerintem ne bonyolítsuk: maradjunk az első változatnál, abból nem lehet baj.

JOKKA21 2012.02.07. 11:56:21

@Dövan: :D írd, hogy gecik a nők és ribancok, aki ribanc és pénzre megy az ne is próbálkozzon.
Ha lesz lepattanó csaj, akiket szelektálok viheted őket.:)

Hurri Kán 2012.02.07. 11:56:28

@mütyür:
Egy fecske nem csinál nyarat. :D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 11:57:03

@(Ő_Ő): Jó, akkor mondjuk te vagy a kivétel (ami ugyan nem erősíti a szabályt, de ennek sincs jelentősége).
:)

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 11:57:56

@gernika: Úgy érted cydnek elárultál valamit előttem?

mütyür 2012.02.07. 11:58:10

@gyvy: fel is adom. ha még egyszer megpróbálok bármit is magyarázni Jokkának, adjatok nekem egy sallert:)

JOKKA21 2012.02.07. 11:59:30

@Bundabandi: Hogy te milyen jó vagy.Aki lát igazit így jár, mint a mai posztoló.:) Fogadd el, hogy kurvák a nők, nem tehettek róla, ez van a génjeitekben.

@Frigyesur: Azt még nem láttam, olyanok, mint a rendes nők, van akik szerint léteznek, de nem látta őket még senki.

@mütyür: Hiába.

@céerem: Ők még nem jöttek rá, hogy hiába győzködnek, én sem akarom őket győzködni, hogy a férfiak rendesek.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 11:59:39

@gernika: Vagy megint megcsajoztad valami wellnessel?

@Ibrahim a tevehajcsár: Jó'van, megjegyeztem :x

@Picard kapitány, aki nem meleg csak angol.: Nevezd meg, vagy a bíróság kijelöl neked egyet hivatalból. ;)

céerem 2012.02.07. 11:59:51

@JOKKA21: ...szóval akkor mindenki hazudjon :-))))?

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:02:12

@JOKKA21: De neked semmilyen nővel sincs tapasztalatod. Beszélj inkább arról, hogy az idegeneket milyennek képzeled el, varietas delectat.

JOKKA21 2012.02.07. 12:02:28

@Dövan: Nagyobb poén lenne, ha fészbuk eseményt csinálsz Jokka feleséget keres címmel és meghívhattál volna sok ribit.Akiket kiszórt volna a zsűri(Te, Én, meg még mondjuk Ibrahim) azokból válogathattál volna.:D

cyd 2012.02.07. 12:02:54

@Frigyesur: Tegnap is mit szívtam a kurva Happy Time-os ötleted miatt...

@Tetovált lány: Ne primadonnáskodj, nőjj fel a szerephez!

Maestro @Frigyesur:! Instruálja már a kolleginát, mert így nem jutunk semmire.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 12:03:23

@mütyür: :) jaj de jó lesz nekünk :))))

Hurri Kán 2012.02.07. 12:03:33

@mütyür:
Anélkül nem lehetne? Csak úgy? :D :D :D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 12:03:49

@mütyür: miért vesződnél magyarázkodással: ha mazochista vagy csak szólj és máris megy a saller. Ahhoz két szót sem kell jokkának magyaráznod!
:)

JOKKA21 2012.02.07. 12:04:01

@Frigyesur: Nincs?Szerinted iskolában nem voltak nők?Vagy szórakozóhelyen?

@céerem: Ne hazudjanak.:) Én sem szoktam, ezért mondom meg, hogy ribancok a nők.

mütyür 2012.02.07. 12:04:24

@(Ő_Ő): @gyvy: rögtön gondoltam, hogy kaptok a lehetőségen:)

Szöszi 28 2012.02.07. 12:04:30

@cyd: Sajnálom, nem játszom veled többet, rohadék vagy, mint a többi férfi, és csak megbántani tudsz!

céerem 2012.02.07. 12:04:54

@JOKKA21: Zsűrizni szeretnék, lécciléccilécciiiiiiiiiii!!!!

Caddy 2012.02.07. 12:05:49

@JOKKA21: azt hittem ezt már tegnap letisztáztuk, hogy nem éppen te vagy az első helyen a listámon, meg igen ritkán szoktam ismeretlen nickneveket a számba venni. :D

mütyür 2012.02.07. 12:05:55

@Ibrahim a tevehajcsár: kössze:)

mekkora genyók vagytok, hogy élveznétek ilyen piciséget azonnal és örömmel bántani!

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 12:06:09

@céerem: Te nem zsűrizhetsz, mert állítólag nőből vagy, ezért nem releváns a véleményed a nőkkel kapcsolatban (azaz a nőkről). Sajnálom, alkalmatlan vagy zsűritagnak.
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 12:06:57

@mütyür: Mi csak örömet akarunk neked szerezni: az volt az érzésem, hogy szeretnél kiprovokálni egy pár sallert.
:)

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:07:18

@cyd: Tegnap én is használtam, kétszer is, teljesen jó volt. Nem lehet, hogy túl sokat raksz rá?

Szerintem @Tetovált lány: jól csinálja, hagyja hogy nála is előtörjön a primitív rész, ami ilyenkor a szokásos.
Kezdj el a negatív tapasztalataidra gondolni, és általánosíts belőle. Ki kell forrnia benned a frusztrációnak.

mütyür 2012.02.07. 12:07:49

"Antioxidáns csoki"... ezt így képesek eladni...

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 12:08:02

@Caddy: És ismerős nickeket a szádba veszel? Csak, hogy tudjuk mire számíthatunk.
:)

indapass90210 2012.02.07. 12:08:48

@JOKKA21: olyan is lesz. Apránként felépítjük a brandet.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:09:05

@JOKKA21: Az, hogy láttál nőket még nem jelenti, hogy ismered is őket.

mütyür 2012.02.07. 12:09:12

@Ibrahim a tevehajcsár: és mitől volt neked ilyen érzésed?:P

céerem 2012.02.07. 12:09:24

@Ibrahim a tevehajcsár: Hüpp. Pedig pont ezért releváns :-)

JOKKA21 2012.02.07. 12:10:06

@Caddy: Akkor vedd a kezedbe.:)

@céerem: Azt szerettem volna, hogy versenyző legyél.:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 12:11:35

@céerem: Tévedés: egy alkalommal leteszteltük a munkahelyemen: a titkárnő véletlenül sem azokat a csajokat jelölte meg jó csajokként akiket mi (pedig a saját állítása szerint símán átment volna a gyufaszál teszten).
:)

Dökvín 2012.02.07. 12:11:42

@céerem: Igazából pont nem az egyet nem értés a zavaró Jokkával kapcsolatban, hanem az a vehemencia, ahogy minden áldott nap trollként ontja magából a - nevezzük így - véleményét, minden posztolót, kommentelőt lehülyézve. Az pedig szintén nevetséges kicsit, hogy egyik percben "gecikanőkmindnekemaztánnemkellegyse", aztán meg amint meglát egy új női kommentelőt (aki még nem ismeri) jön a behízelgés. Aztán persze még egy sor "gecikanők" blabla.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 12:11:59

@Namely: Változatlanul nem értek egyet. Mi vagy te bíró és hajdú egyben? Ha mindenki így gondolkodna, mindenki csak püfölné a másikat.

Ha évekig kihasználnak valakit, arról az is tehet, akit kihasználtak. Tudom miről beszélek, engem is használtak már ki.

JOKKA21 2012.02.07. 12:12:04

@Frigyesur: Mi számít nálad ismerésnek?Ha valaki osztálytársam 8 évig ismerem?Ha 4-5 évig ismerem?Ha 2 évig ismerem?Ha 1 évig ismerem?

@Dövan: Jól van, te leszel a vezér, de bundázni kéne, hogy Céerem nyerjen.:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 12:12:36

@mütyür: Tudod nekem vannak hatodik, hetedik meg egyéb ilyen érzékeim, és hallgatok is rájuk. Na azok közül az egyikkel éreztem ezt.
:)

Hurri Kán 2012.02.07. 12:12:59

@mütyür:
Miből gondolod, hogy ez nekünk szórakozás lenne? :D :D :D

ST83 2012.02.07. 12:13:04

Na ez egy durva poszt!

Hat haver nagyon melle nyultal a novel. Azert feladni nem kellene, mert olyan leszel mint Jokka.

Dökvín 2012.02.07. 12:13:21

@Kugeln - Rock me Amadeus: helyesbítés: posztolót csak akkor osztja, ha az női egyed :D

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:14:04

@JOKKA21: Az, hogy láttál egy repülőt, még nem tudod milyen repülővel utazni... Mondom, lapozzunk. Tudsz valami másról is beszélni?

JOKKA21 2012.02.07. 12:15:11

@Kugeln - Rock me Amadeus: Mozart a zene Beethovenje, ha jól emlékszem nem én hízelegtem neked, hanem te nekem.Szinte mindig te szólítasz meg engem(vagy írsz rólam) és nem én téged.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 12:15:27

@Tetovált lány: és különben is adja vissza a piros lapátodat! :D

@mütyür: a jóra azonnal le kell csapni! :D

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:16:44

@ST83: Az lehetetlen, már volt felesége. Erről lecsúszott sajnálatos módon, pedig a boldog tudatlanság, óóó! :)

JOKKA21 2012.02.07. 12:16:56

@ST83: Akkor örülhetne, mert nem bassza át több(et) nő.

indapass90210 2012.02.07. 12:17:43

Ki szeretne szerkesztő lenni a jokka feleséget keres blogon?

JOKKA21 2012.02.07. 12:17:57

@Frigyesur: Ja, szépen rá is baszott a feleséggel.Legalább gyerektartásra nem kell költenie.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:18:15

@JOKKA21: Nosza, lássunk belőle valamit. Mit sportolsz?

Dökvín 2012.02.07. 12:18:16

@JOKKA21: LOL :D akkor idézd már, léccci :) emlékeim szerint, mikor először vetett téged ide a sors, naivan én is - mint akkor minden idevalósi - írtam neked a sok nyafogásra, hogy nyugi, vannak kivételek, csak nézz szét kicsit. Ölég ingerszegény életed lehet, ha neked ez már behízelgés... :D:D

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:19:23

@JOKKA21: Nem csajozni még a hülye is tud :D

JOKKA21 2012.02.07. 12:20:06

@Frigyesur: Semmit.Elfogytak a hejjespaseek, hogy nekem osztod az észt?

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:20:32

@JOKKA21: A tétel szempontjából ez indifferens.

JOKKA21 2012.02.07. 12:21:35

@Kugeln - Rock me Amadeus: Szerintem nem tudnál tőlem olyat idézni, hogy hízelegtem neked, te(mint a többi suna) győzködtél, hogy te nem vagy geci és kurva...

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 12:21:50

@Dövan:
Valami egyedi design ráférne, ez nem elég jokkás :)

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:22:25

@JOKKA21: Van valami, amit effektíve csinálsz, és úgy tudsz beszélni róla? A k*rvázás nem érdekel, azt leszámítva kérdem.

JOKKA21 2012.02.07. 12:23:11

@Frigyesur: Mit ért a feleséggel?Semmit. -10évet, 10év kamut.Jó, volt ingyen pina 10évig, de mást nem ért vele.

2012.02.07. 12:23:42

@Dövan:
Ne add ki a kezedből. Vagy ha mégis akkor tudod kivel kell elbírálni a döntést. ;)

ST83 2012.02.07. 12:24:04

@"Zsu": Azert nem mindegy a sorrend. Ok kell ahhoz, hogy vki utan nyomozni kezd. Mar ha normalis vagy. Ez esetben a gyanu megalapozott volt. A no egybol le is lepett, bizalom hianyra hivatkozva. Nekem ez fura. Vmi mas volt itt a hatterben.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:24:17

@JOKKA21: Továbbra sincs semmilyen nexus az állításom és aközött, amit írsz.

JOKKA21 2012.02.07. 12:24:42

@Frigyesur: Van.Fikázom a nőket.:)

Dökvín 2012.02.07. 12:24:44

@JOKKA21: minden női kommentelőnek hízelegtél eleinte kb, meg kérdezgetted tőlük/többiektől, jó csajok-e :D még néhány napja is volt pár ilyen ;)

JOKKA21 2012.02.07. 12:26:20

@Kugeln - Rock me Amadeus: Az neked hízelgés, hogy megkérdezem , jó csaj vagy-e?Ez nem semmi.:)

Dökvín 2012.02.07. 12:26:23

@JOKKA21: És a kurvázós témával vagy ezzel vágódsz be mindig a randikon?

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:27:10

@JOKKA21: Ez szervesen kapcsolódik az előzőhöz, valami olyasmi ami izgalmasabbá és árnyaltabbá teszi a személyiséged.

Dökvín 2012.02.07. 12:28:27

@JOKKA21: A hízelgés az, mikor megtudod/megsejted valakiről, aztán csorgatod a nyálad. Mígnem egyszer ő is jelzi neked, hogy valami hiba lehet a készülékedben, mert azzal be is pottyan az MNK dobozkádba

Boris the Bullet dodger 2012.02.07. 12:29:22

@(Ő_Ő):
Az kevés, kellenek még plázacsajok és mnk-k is :)

JOKKA21 2012.02.07. 12:29:33

@Kugeln - Rock me Amadeus: Az nagyon ritka, hogy randira hívják picsát.Kurvázóssal.A nebulóid hitét térítsd, ne az enyém.:)

@Frigyesur: Olyan nincs.Gecik a nők a mottóm ez nem jön be?:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 12:30:33

@JOKKA21: :))

Van akinek már az is bók, ha feltételezik róla! ;))

JOKKA21 2012.02.07. 12:30:49

@Kugeln - Rock me Amadeus: Az lenne hízelgés, ha azt írnám, hogy szép vagy.Kérdőjellel nem hízelgés.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:31:20

@JOKKA21: Csak pasiknál. Ott is a primitívebb és lúzer fajtánál.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 12:31:36

@JOKKA21: Ki fogsz pukkadni! :)))
Fájni fog a pocakod! :D

JOKKA21 2012.02.07. 12:31:56

Úgy látom ma utáljuk Jokkát közösen műhiszti van a csorda körében itt.:D De nem baj, ilyen nap is kell.:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.07. 12:33:00

@gernika:

Szerintem odaadná az infoért Kitty fél veséjét is (megmosva) :)

JOKKA21 2012.02.07. 12:33:28

@Picicsibe a szexistennő: Annyit még nem röhögtem.:

)@Frigyesur: De nektek a primitívek és bunkók jönnek be.Akkor mi a baj?

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:34:05

@(Ő_Ő): Jócsaj vagy? ;) (Ha azt mondod nem, akkor a következő sablonmondat úgyis az, hogy ezt nem hiszem el, biztos szép vagy :*)

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 12:34:07

A poszt tök izgi volt, erre elment a blog Jokka reakcióba! Kár :( ez így rém unalmas. Le is lépek, további kellemes Jokkázást.

Dökvín 2012.02.07. 12:34:22

@JOKKA21: Akkor a picsáknak most biztosan jókora kő esett le a szívéről :)

Nem vagyok én misszionárius, hálisten, nem is az én feladatom, hogy észhez térítselek. Az a te dolgod lenne... Amíg komolyan ennyihez értesz csak (emenkázás, kurvázás) a saját (!) bevallásod szerint is, addig szerintem ne nagyon csodálkozz, hogy ember nem áll veled szóba, amint kicsit jobban megismer.

Dökvín 2012.02.07. 12:35:06

@(Ő_Ő): Mert rólad már biztos tudta! ;)

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 12:36:57

@Frigyesur: na nem tudom a te sablon puszidért érdemes-e nemet mondani :DDD... és ha azt mondom, hogy igen! Akkor mi jár érte? :D Vagy az igazat mondom és azt mondom: átlag :).
Képet küldjek? :D csak hogy egy két sablont átugorjunk :))).

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 12:37:25

@Kugeln - Rock me Amadeus: Nem, ő azzal kezdi, hogy leüvölti a haját a fejéről. Csak mert úgy alapból idegesíti, érted? Lásd. X hónappal ezelőtti randija a "gazdagszépcsajjal".

JOKKA21 2012.02.07. 12:39:33

@Kugeln - Rock me Amadeus: Ember szóba áll, csak a buta pinák nem, de azok nem is kell szóba álljanak, lehet beszélgetni a hejjespaseekkal, nem kötelező velem.

@(Ő_Ő): Köszönd meg Candy és Bundabandika barátnőidnek, mint a műhiszti elindítóinak, ők elkezdték többi birka megy utánuk.

@Frigyesur: Neked elhinném, ha azt mondanád, hogy nem vagy jó csaj, de csak azért, amiért a sok picsa lázad, hogy kövér, ilyenkor helyeselni kell és nem az egotok növelni.:)

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:40:36

@JOKKA21: Saját példád alapján úgy tűnik ez bejött, hm? :)

JOKKA21 2012.02.07. 12:41:34

@Frigyesur: Még nem alkalmaztam, tegnap mondtam Mütyürnek, hogy legközelebb helyeselek, ha picsa egot akar növeltetni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.07. 12:42:03

@JOKKA21:

Nem szükséges mondania semmit. Ő tudja. Aki ismeri tudja. Minek bizonygasson bárki idegennek bármit? :)

JOKKA21 2012.02.07. 12:43:33

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nekem nem kell nem kell bizonyítania, ő akarja nekem, hogy a nők nem kurvák.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:44:02

@(Ő_Ő): Ehh, pedig olyan rég sütöttem el a 'puszi a pocidra, vagy ahova akarod' cuccot :D Aztán jönne, hogy szép a szemed és a mosolyod, majd megkérdeném megyünk-e szobára. De belőletek nőkből kiveszett a romantika, máris átugornád a lépéseket :D

Küldd a képet, babanyuszi :D

2012.02.07. 12:44:41

@ST83:
A nő egyértelműen nem szerette és nem tisztelte a férjét, ha ilyet meglépett, és így lelépett.

cyd 2012.02.07. 12:44:42

@Tetovált lány: Csak a bensőd zavara beszél belőled. Tudom, hogy igazából nem így gondolod és rád is vár valahol valaki, aki kedves, megértő. Próbálj más típusú férfiakat keresni, mint az eddigiek. Hidd el a sarki kocsma törzsközönségén kívül is vannak még potens jelöltek.

JOKKA21 2012.02.07. 12:45:26

@Frigyesur: Frici bá a dugunk vagy kólát kérsz jobb duma.

dr. gernika 2012.02.07. 12:46:18

@JOKKA21: Nem. Nem akarja. Azt akarja, hogy fejezd már be a papagáj üzemmódot, mert már unalmas, ráadásul semmivel nem tudod alátámasztani a mondanivalódat, ezért még inkább hasonlítasz egy papagájra.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 12:46:25

@Tetovált lány: Kis csillag, neked itt és most én egy (virtuális) pasi vagyok. De van olyan blog másutt, másik weblapon, ahol egy tinédzser lány anyja vagyok (ezt sem vonta még kétségbe ott senki, pedig ott többgyermekes anyák osztják az észt lévén gyermekneveléssel kapcsolatos blog). IRL pedig ez az egész teljesen mindegy, mert IRL úgysem találkozom: sem veled sem velük.

ST83 2012.02.07. 12:47:17

@Boris the Bullet dodger: @Frigyesur: Szoval a posztolonak mar a guminore sincsen remeny? Megbanja meg, hogy ide posztolta az eletet.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:47:47

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Keversz Kittyvel, ő adott el 1500 WoW aranyért ;(
"megmosva" :D

JOKKA21 2012.02.07. 12:48:03

@gernika: Nem tudom?Mai posztban a feleség?És még számtalan példát tudnék írni.Az a bajotok, hogy az IGAZAT írom a nőkről!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.07. 12:48:59

@JOKKA21:

Nem mind az. A fennmaradó rész nagyobbik része azért nem az, mert senki nem fizetne értük, a kisebbik fennmaradó rész meg okos és nem kurva. A kurvák nem állnak veled szóba mert csóró vagy és ronda, azok akik nem kurvák, viszont rondák, azzal nem állsz szóba mert rondák, az okos nem kurvákhoz viszont túl ostoba vagy, azok meg nem foglalkoznak hülyékkel. Tessék levezettem neked, hogy miért nem jut neked nő :)

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 12:49:11

@JOKKA21: nem ők tehetnek róla, hanem te, ma extra kielégítettlen vagy. Azaz már tegnap is azt voltál, de ez mára csak fokozódott. Menj el ma este ribizlizni, ha nincs rá pénzed én szívesen befizetlek egy körre. Eddig én is bírtam cérnával a hülyeségeidet. Mindenki tudja, hogy a valóságban nem ilyen vagy. De meguntunk. Lépj tovább, vegyél vissza magadból, vagy keress más blogot szórakázni mert itt már nem jön be senkinek amit művelsz.

erről te jutottál az eszembe :)

news.yahoo.com/photos/no-need-to-panic-it-s-art-1328228700-slideshow/#crsl=%252Fphotos%252Fno-need-to-panic-it-s-art-1328228700-slideshow%252F-glazed-paradise-photo-1328228097.html

Szöszi 28 2012.02.07. 12:49:16

@cyd: Kedves és megértő férfi? Minden férfi az, amíg meg nem dug, aztán viszlát, már cserkészi is be a következő nőt. Egyformák mind!

JOKKA21 2012.02.07. 12:50:40

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ezt neked pár szóval leírom, mert felszínes buta plázapicsa mind, akiknek csak a menők, rosszfiúk, szépfiúk, kigyúrtak és gazdagok jók.

Szöszi 28 2012.02.07. 12:51:43

@Ibrahim a tevehajcsár: Velem fogsz találkozni, ne küzdj ellene:) Van egy ilyen megérzésem...:D

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 12:52:33

@JOKKA21: Kezdjük ott, hogy nem vagyok csaj :D

JOKKA21 2012.02.07. 12:53:03

@(Ő_Ő): Ha te elégítenél ki olcsóbb lenne.:)
Igaz a mondás, hogy fáj az igazság.Ha nem lenne igaz leszarnátok.Ahogy én is az MPG-zést mert nem veszem magamra, de úgy látom itt sokaknak inge.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 12:54:15

@Frigyesur: :DDD.
Sablonszöveg - 2. forduló (csaj):
Jaj de kis huncut vagy :), nem küldök, mert akkor rájösz milyen ronda vagyok és akkor többet nem adsz puszit a pocimra :(.

:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 12:54:18

@JOKKA21: Szerintem ne hagyd abba! :P

Hajrá Troll Jokka. Heheheee...

JOKKA21 2012.02.07. 12:55:05

@Tetovált lány: Nincs kedves és megértő férfi sem, mert aki az volt abból kiölitek a ribanckodásokkal.Aki szeretne titeket az nem jó nektek és így jár, mint a posztoló.Ti teszitek a férfiakat olyanná, akik csak a pinátokat akarják egy estére és utána elküldenek, aki meg rendes lenne veletek azt észre sem veszitek!Lehet megsértődni, lefosom!

Caddy 2012.02.07. 12:55:45

Tegnap még fent voltam a megdugnám listán ma meg már nyomom a műhisztit, és bennem van a hiba.
Komolyan minden nap egy újabb szellemi épülés. :D:D:D

JOKKA21 2012.02.07. 12:56:17

@Picicsibe a szexistennő: Ne írj ilyet, mert kiközösít a csorda.:D

cyd 2012.02.07. 12:56:39

@Tetovált lány: Türelem. Nem lehet, hogy túl könnyen adod magad? (este mit csinálsz?) Hagyj időt nekik, hogy megismerhesenek, akkor biztos nem akarnak majd továbbállni. Én biztos vagyok benne, hogy van ilyen is, elisemrem nem sok, de türelemmel, nyitott szemmel biztos megtalálod a rendeset.

JOKKA21 2012.02.07. 12:56:53

@Caddy: Tegnap még nem voltál ilyen hisztis picsa.

Szöszi 28 2012.02.07. 12:59:51

@JOKKA21: Nincs kedves, megértő nő, mert a geci, rohadt férfiak akik csak megdugják az érzőszívű, kedves, komoly kapcsolatra vágyó nőket teszik ilyenné őket, amilyenek.

Caddy 2012.02.07. 13:00:09

@JOKKA21: Évek óta pont ugyanilyen vagyok.Nem lehet, hogy mégis a te rendszeredben van a hiba? És belebújsz olyan ingekbe aki nem is jó rád? Hm?

jadu 2012.02.07. 13:01:53

@Bundabandi: guminőőő :D ez mekkora visszaszólás volt :D

@mütyür: vááá azt olvastam, h ilyen picisegget :D

@Tetovált lány: :D

@Kugeln - Rock me Amadeus: tőlem is megkérdezte... csak mert nekem is tetszenek az ukrán csajok :) (mármint női szemmel mérve, vannak köztük nagyon kis szépek)

@Ibrahim a tevehajcsár: erről az jut eszembe, h 3-5 évesként fiú akartam lenni (mondjuk merő féltékenységből, mert az öcsém egy évvel fiatalabb és ez milyen máááár? Nem lehetek nagytesó :(( )

basszus ennyi kommentet elolvasni :D

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 13:03:19

én ezt a részt neheztelem a poszternél! A csaj ettől független egy gerinctelen dög volt de ezt miért kellett erőltetni?

"Azt mondta, ő még várna. Jól van, várjunk, ráérünk, élvezzük az életet. De azért mindketten elmentünk dokihoz, mert nem árt egy kis készülés, tájékozódás."

Szöszi 28 2012.02.07. 13:03:22

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: System error. Nem tudtam értelmezni ezt a mondatot. Se rád, se cydre nézve. Báár...Ha cyd-et vesszük, akkor, ha kedves az csak azért van, mert megakar dugni. Jellemző...

Frizuravarjú 2012.02.07. 13:04:20

@Tetovált lány: Szar lehet neked.

Vigasztalásképpen egy kétsoros:

A férfit mindig inspirálja,
ha a hölgynek van spirálja.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 13:04:46

@JOKKA21: Engem? :DDD

Én sose tartoztam a csordába! ;)

JOKKA21 2012.02.07. 13:05:55

@Caddy: Biztos van bennem IS hiba, de a nők sem hibátlanok.Ma hisztiztél.Bírom, amikor valaki jópofizik, amíg egyedül van, ha látja, hogy más is beugat, akkor lázad ő is.:)

@jadu: Azt legalább el lehet viselni, nem úgy, mint a BundásBandit.:)

@Tetovált lány: Magatoknak köszönjétek és a felszínességeteknek.Ott van Cyd, kedves veled, járj vele, ja hogy nem rosszfiú és cukyfijjú?

Frizuravarjú 2012.02.07. 13:06:22

Sőt, itt van még egy buta vicc is:

-Doktor úr! Doktor úr!! Maga tette fel a feleségemnek a spirált?
-Igen, Kohn úr.
-Akkor most legyen kedves leszedni rólam...

kutya vacsorája 2012.02.07. 13:06:37

a doki nem sértett vmi szabályt meg? de.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 13:07:33

@Caddy: szerintem még mindig sunázna, a kettő nem zárja ki egymást :).

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 13:09:39

@kutya vacsorája: Nem! Házastársaknál? Nálunk is többször csak a férjem ment leletekért.

Ki a fasz gondolja, h átbasszák egymást?!

jadu 2012.02.07. 13:11:00

@Tetovált lány: szerintem a fórumozóknak is :D

JOKKA21 2012.02.07. 13:11:08

@Tetovált lány: Mert a cukyfijjúk szerinted a lelked akarják?Vagy a bajaid hallgatni?Nem vagyunk spanok Cyddel, de nem hiszem, hogy csak dugásra használna.

Csibe jól teszed.:) Bundanbandin nem csodálkozom, de Candyt értelmesebbnek gondoltam.Na mindegy.:)

Caddy 2012.02.07. 13:14:57

@JOKKA21: már egy ideje látom,hogy mindenki beugat neked, és én mégse bántottalak. Ma sem.

@(Ő_Ő): csak ma nem emlegeti, még a végén elfelejtem.:D

jadu 2012.02.07. 13:15:01

@kutya vacsorája: házastársaknak ki lehet adni... ezért akarnak a melegek is házasodni, mert csomó olyan jog nem illeti meg az együttélőket ami a házasoknak alap...

De az is igaz, ha a nő kéri, h titoktartás meg minden... azt nem szegheti meg az orvos... mivel nem halálos betegségről van szó...

gondolom.

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 13:15:01

@JOKKA21: Elcsépelt.

@gernika: Egyebkent meg jah.

@(Ő_Ő): A negativ oldalrol kozelited meg babanyuszi. Egyszerubb lelkuletuek flortolni kezdenenek a szexualitasra alapozva, a lelkizosek a a lelkuket akarnak megmutatni.

ST83 2012.02.07. 13:16:52

@Picicsibe a szexistennő: Ez esetben a no baxta at a faszit.

cyd 2012.02.07. 13:17:14

@Tetovált lány: Tőlem nincs félnivalód. Látod engem Jokka marketingel, ergo sose jutok a bugyidba.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 13:18:51

@JOKKA21: "Ott van Cyd, kedves veled, járj vele, ja hogy nem rosszfiú és cukyfijjú?"
Ez vicc akar lenni? cyd mint jófiú?! :DDDD

király vagyok 2012.02.07. 13:19:03

na akor vett levegöt utojjára ha valamelik romagádzsi ilyen szart rakatna magába
nékik az a tisztesség ha szülhetik mennél több puját nem ez a paraszt dolog dicsak ne szüjjé
ezeknek a parasztoknak már amugyis reszeltek mentek a gecibe kivesztek innén

Maddness69 2012.02.07. 13:19:21

"Egy nő már átvert, és jó messzire jutott vele. Több nem fog."
Ismerem ezt az érzést.:)

5 éve már és még nem került helyre benned ez a kapcsolat?
Szedd össze magad, barátom (vagy kérj profi segítséget).

Mooon 2012.02.07. 13:19:27

Fura dolog ez... Persze sokkal tisztább dolog, ha hazugság nem keveredik bele a dologban, de ha jól vettem ki többször is jelezte a posztoló felesége, hogy még nem akar gyereket...
Na most akkor hogy is van ez?
A nő értse meg, ha a férfi még nem akar gyereket, mert ő még nem készült fel.... blablablabla...
Ha ugyanez fennáll egy nőnél, akkor bezzeg ő a szemét?

Persze az is lehet, hogy ez a szitu ennél lényegesen árnyaltabb.

JOKKA21 2012.02.07. 13:19:31

@Frigyesur: Attól még jó duma.:)

www.youtube.com/watch?v=CsnYjwAGGYg nesztek székely himnusz.:)

@Caddy: Azt lekakilom, ha pár gyík ugat, de ha olyan, akit bírok az felbaszcsikázza az agyam.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:21:46

@Picicsibe a szexistennő: визде один обман: сказал ёжь слезая с сапожной щётки.

ezt majd Csapajev elvtárs megfejti neked, ha a gugli nem boldogul vele (segítségképpen annyit elárulok, hogy egy közmondás).
:)

Mooon 2012.02.07. 13:21:58

milyen választékosan tudok ma fogalmazni :)))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 13:22:35

@ST83: Ezt most mire írod? Tudom. Olvastam a posztot.

Luzercica 2012.02.07. 13:22:38

Könnyeztem a témán.
Üzenem Átvágott Pasinak, hogy viheti az én gyerekeimet is néha. Rájön, hogy a spirál isteni dolog....

JOKKA21 2012.02.07. 13:23:22

@cyd: Kösz vagy valami is megtette volna.:D

@(Ő_Ő): Nem fikázza a nőket, szépen beszél veletek.Mi kell még?Toronyóra lánccal?:D

jadu 2012.02.07. 13:24:11

@király vagyok: há má megéri mindenkine szülnie, me a Zúj adózási tővény miatt, akinek hájom vagy több pujája van, az má nem fizet adót, és kedvezményeket kapolé... há má a magyar is fog szülni lassan...a Matócsi is megaszondtae. Mondom, a nő nem vót százas, hogy nem akart puját.

JOKKA21 2012.02.07. 13:25:20

визде один обман: сказал ёжь слезая с сапожной щётки.
Vizde odin obman: szkazal - szlezaja sz szapozsnoj setki(?)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:25:40

@jadu:
van egy aprócska bibi a dologban: tudod, az apróbetűs rész: akik sorozatban gyártják a pujákat azok egyébként sem fizetnek adót, tehát nem biznisz nekik az új adózási trv.

:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:26:43

@JOKKA21: egy szót kihagytál az átírás során: a "jozs"-t. Pedig az kulcsszó

király vagyok 2012.02.07. 13:26:59

@jadu: esz mondom énis tesókám.
amely nép nem szül az mehet a gecibe nézmeg borodba szabolcsba már nincs is paraszt nemsoká

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 13:27:28

@Ibrahim a tevehajcsár: Nos, ezt dobta ki. Feltételezem, nem túl jó fordítás:

"Bölcsesség egy átverés: ezh mondta leszállt egy cipő kefét."

Szóval?

JOKKA21 2012.02.07. 13:27:33

@Ibrahim a tevehajcsár: Azt nem tudtam értelmezni.Ezsb-nek írtam volna.:D

ST83 2012.02.07. 13:28:02

@Picicsibe a szexistennő: "Ki a fasz gondolja, h átbasszák egymást?!
"

jadu 2012.02.07. 13:28:48

@Ibrahim a tevehajcsár: de talán, ha bejön a Mr M számítása :D akkor már a magyar is nagyüzemben fogja ontani a kismagyarokat :D versenytársai lehetünk a nagyon nagycsaládosoknak...

:)

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 13:29:12

@Picicsibe a szexistennő: ha azt mondja jól van elfogadja a lány döntését, várjanak élvezzék az életet, akkor miért kell elcibálni ilyen vizsgálatokra? de a csaj nem tudom mit képzelt, a spirált miért nem említette soha a srácnak?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 13:29:19

@JOKKA21: CANDY! XD XD XD

És milyen jól csinálom, kitűnően elkerülöm, hogy rákerüljek a "sunáznám" listádra! Ez felbecsülhetetlen számomra. :D

Frigyesur (törölt) 2012.02.07. 13:29:48

@JOKKA21: Nalad ez még nem meriti ki ennek a fogalmat?! Jesszusom, hol szocializalodtal?! :S :D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:30:05

@Picicsibe a szexistennő: Nem teljesen. mindenütt egy átb..szás mondta a sündisznó és lemászott a csizmatisztító keféről (de ez magyarul azt hiszem úgy hangzik, hogy tévedni emberi dolog szólt a sündisznó és lemászott a súrolókeféről).

király vagyok 2012.02.07. 13:30:38

nemsoká mink leszünk itten az urak asz pár parasztot meghagyunk kapáni a többi mehet
itt a parasztnak jó ha van három puja dik mink tizig megse állunk teso kié lesz az ország hamarost?

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:31:11

@jadu: Erre már nem is merek reagálni, mert valaki ismét leüvölti a fejemet, hogy ne politizáljunk itt a blogban.
:)

JOKKA21 2012.02.07. 13:31:49

@Bundabandi: Ezért felkerültél, sajnálom, ezt megérdemled most.:)
Sunáználak, főleg, ha szőke vagy.

@Ibrahim a tevehajcsár: Fingom nincs, hogy mit jelent, amit írtál.:)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 13:31:57

@király vagyok: Há' persze, mer' az összes paraszt fent lakik Budapesten! :DDD

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:32:15

@Bundabandi: You should never know it. Lehet, hogy úgy tud sunázni, hogy úgy még életedben nem sunáztak!
:))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.02.07. 13:32:35

Mondjuk, ha ez így volt, akkor nem értem, miért akart hozzád menni, posztoló..? Miért volt ennyire fontos a házasság, mint olyan neki...?
Kicsit olyan érzésem van, hogy Te erőltetted nagyon ezt a gyerek kérdést, talán túlságosan is.

És a házasság előtt ez sosem került elvi szinten sem szóba, hogy ki, hogy látja a jövőt?
Kellett,hogy legyen ennek valami jele, csak gondolom jött a para, hogy egyedül maradsz, újra kell kezdeni, és jaj, már 28/30/32...vagyok és a társadalom szerint már régen házasnak kellene lennem, mert a Béla is az....pfff.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:33:09

@Köldökszösz (csodalampa): A parlamentben van belőlük egész rakás!
:)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.07. 13:33:31

@Bundabandi: Ha mégegyszer a szemére veted, hogy lemaradtál a listáról,akkor kezdem azt hinni, hogy megsértődtél! :)

király vagyok 2012.02.07. 13:33:42

már én adok kölcsön a parasztnak kamatra mer nincs pénzök
nekem meg anyi van nem is tudom mindenik pujának ujház ujkocsi 2
nem tuttok tik élni geci

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:33:44

@JOKKA21: most írtam meg Picicsibének az előbb.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 13:33:45

@ST83: ja, h kötekecc csak...

A házastársakról beszéltem általában. Szerintem egyértelmű, ha olvasod, h mire válaszoltam. ;))

JOKKA21 2012.02.07. 13:33:56

@király vagyok: Írnék erre, de akkor a sok széplelkű liberális plázapicsa leugatna, hogy rásszistá fasiszta szélsőséges gárdista náczi vagyok.:D Nyomjad tezsvír, én minden magyar liberális nőnek küldenék roma puját az esélyegyenlőség jegyében.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 13:35:17

@Ibrahim a tevehajcsár: Értem. Köszönöm. Most inkább nem kérdezem meg, miért nem rögtön magyarul írtad... :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:35:42

@Frigyesur: Jokka szocializálódott? Ez új! Te ezt honnan tudod?
:)

király vagyok 2012.02.07. 13:35:47

@Köldökszösz (csodalampa): mink is megyünk tesó ne ijedgyé
nekem már budán is van házam de jönnek visszajst kanadábol tesóék asz ök is budára vesznek meg a pujáiknak is
nem kelesz sokidő

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 13:36:01

@JOKKA21: LOL! Most nagyon félek ám! Júúúj! Vörös vagyok amúgy. Hehe.

@Ibrahim a tevehajcsár: Hát azt kétlem! Aki így gondolkozik, mint ő, az egy merő önzés lehet az ágyban (is).

Szöszi 28 2012.02.07. 13:36:16

@cyd: De akarnál! Ez itt a lényeg! Megfektetnél, aztán repülnél is rá a következő csajra, aljas rohadék. Még hogy te jófiú? Pff...Jokka nem tudja mit beszél.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:36:27

@Picicsibe a szexistennő: Mert magyarul nem átbaszás van benne, te pedig átbaszásról írtál a kommentedben amire válaszoltam.
:)

JOKKA21 2012.02.07. 13:37:03

@Frigyesur: Vidéken.És te?Rózsadomb?Várnegyed?

@Ibrahim a tevehajcsár: Szép nyelv az orosz.
Oda kellett volna születnem, ott nem ilyen gyökér nők vannak.

király vagyok 2012.02.07. 13:37:33

na csákány csoreszek megyenk beszedni a dellát nincs idö irogálni sajna

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 13:38:52

@Köldökszösz (csodalampa): Hát meg is! Milyen dolog már ez kérem!? A legnagyobb dicsőség egy nő életében. :D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:39:05

@JOKKA21: Igen. Az orosz csajok is, meg az ukránok is kifejezetten szépek! Pár éve voltam Kijevben egy kiállításon egy kollégámmal (32 éves volt akkor és nős, egy kisgyerekkel), és egész idő alatt totál szerelmes volt az összes ukrán lányba!
:)

Füredy Fruzsina 2012.02.07. 13:39:12

@JOKKA21: Nem fogjuk vedeni. Egy kapcsolatnak az oszintesegre es bizalomra kell alapulnia, csajnak ez nem nagyon ment, igazabol orulhet h nem allt sokkal csunyabban bosszut rajta a ferje. Biztos szintje folotti volt a pasi, ezert ment hozza annak ellenere h a gyerekrol maskent gondolkodtak. Velem ilyen nem fordulna elo, mert en 10es vagyok, enfolottem nincs szint. ;)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:40:17

@JOKKA21: Ja, és ami a nyelvet illeti: tudod a szépség (azaz, hogy kinek mi a szép) az nagyon szubjektív kategória, de állítólag Csehov és Tolsztoj is ezen a nyelven írt.
:)

JOKKA21 2012.02.07. 13:41:51

@Bundabandi: Na már azt is tudod milyen vagyok az ágyban?:) Mindentudó Bundabandita.:D
Akkor belül lehetsz szőke.

jadu 2012.02.07. 13:42:15

@Ibrahim a tevehajcsár: pedig humorral művelve igazán fincsi :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:44:06

@Picicsibe a szexistennő: Köszönöm! Tudtam, hogy te meg fogyz érteni!
:)

JOKKA21 2012.02.07. 13:45:46

@Ibrahim a tevehajcsár: Sportban is sok szép orosz, ukrán és egyéb szláv csaj van.

@Hipermeno Szupercsaj: Majd rábaszol egy rosszfiúval.:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 13:46:10

@JOKKA21: Hát figyelj, ha te tudod milyenek a nők, akkor én tutira tudom milyen vagy az ágyban!

Csak az IGAZAT mondom! Fáj az igazság Jokka? ehehehe!

jadu 2012.02.07. 13:46:17

@Ibrahim a tevehajcsár: :D
meg tudom érteni, és ha még meg is állta, h nem fektetett le egyet se, akkor még tiszteletem is az övé :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.07. 13:46:19

@(Ő_Ő): Nem olvasom újra...
De nekem nem az jött le, h elcibálta.

Lehet a nő ötlete volt. A vizsgálat szerintem drága. Ahogy a spirál is. Lehet kellett a pénz! :S

Meg így letudta a dolgot: "bocsika meddő vagyok. e' van. mégse lesz gyerek, pedig én is akartam..."

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:47:25

@jadu: Nem volt rá lehetősége. És a nyelvet sem bírta. Szóval kommunikációs "gap" állt fenn közöttük.
:)

JOKKA21 2012.02.07. 13:48:02

@Picicsibe a szexistennő: A tezsvír miket írt?Magyart lehet fikázni Magyarországon?

@Bundabandi: Remélem egyszer tényleg meg tudod, hogy milyen vagyok.:) Bár ahhoz gazdag hejjespasee kéne legyek.

dr. gernika 2012.02.07. 13:48:51

@JOKKA21: Én is számtalan sorozatgyilkost tudnék említeni, mégsem hozom fel őket példának arra az állításra, hogy minden ember gyilkos.
Nyomi.
@Frigyesur: Köszönöm, mindig öröm, ha megerősítenek abban, hogy igazam van.

JOKKA21 2012.02.07. 13:50:57

@gernika: Pedig azok.Én is öltem már legyet.:)

jadu 2012.02.07. 13:51:07

@Ibrahim a tevehajcsár: értem :) a K gap eléggé szar tud lenni... erről van egy vicces sztorim, nem velem történt meg természetesen :D

Füredy Fruzsina 2012.02.07. 13:51:52

@JOKKA21: Nem vagyok raszorulva a rosszakra, a jo fejek is rajonganak ertem.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:52:03

@jadu: Mondd el! Tudjuk, hogy a sztorik sohasem azokkal történnek meg, akik előadják őket, hanem mindig valaki mással!
:)

indapass90210 2012.02.07. 13:52:10

Kiderült már, hogy ki vette a gumit?

JOKKA21 2012.02.07. 13:53:16

@Hipermeno Szupercsaj: Majd kinövik.

@Dövan: Mindig aki kérdezi.

(O_O) (törölt) 2012.02.07. 13:53:41

@Frigyesur: (na jól van rossz végén fogtam meg :D,)

ok,küldök neked képet, de akkor te is küldj nekem :)

(Jól csinálom? :D)

Füredy Fruzsina 2012.02.07. 13:54:00

@ST83: Gondolom te nem tudsz vmi nagyot zuhanni XD

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.07. 13:55:54

@JOKKA21: De hát én csak az IGAZAT írom rólad!

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.07. 13:56:55

@Bundabandi: Na és? Attól még leszarhatja! Nem?
:)