Ha nekem fájt, akkor fájjon másnak is

2012. február 22. 07:36 - csajokespasik

„Elmondja, hogy már aznap megcsalt, amikor összejöttünk, azzal a fiúval, aki a táborba kísérte” - az ősi recept újra bizonyítást nyert: a tökéletes csajozási stratégia, ha meghallgatod a lányt. Ám ha az ingyenes pszichológusi szolgáltatással véletlenül visszaélnek, ajánlatos időben továbbállni. A csaj eleinte nem akar semmit a sráctól, mert fél, hogy újra koppan. Végül a sok törődés előcsalogatja a szende szűzlányból a legordasabb ringyót. Posztolónk a történtek miatt majdnem eret vágott magán.

 

Sziasztok, gondoltam leírom a sztorimat. Igyekszem tömör lenni. Magamról annyit, hogy hamarosan 21 leszek, és sosem érdekeltek a futókalandok. Sosem "csajt" kerestem, hanem egy társat, így ennyi idő alatt csak két "barátnőm" volt, bár így utólag őket sem nevezném annak. Mindjárt megértitek, hogy miért. Szóval, a történet ott kezdődik, hogy tavaly tavasszal egy fórumon épp arról írtam, hogy a volt barátnőm 2 hónap után elmondta, hogy valójában sosem szeretett és a képembe röhögött. Ezt most nem részletezném jobban. Erre a témára írt egy lány (20 éves), aki amiatt volt padlón, hogy a szerelme nemrég elhagyta egy másik lányért.

Privát üzenetet váltottunk, gondoltam, enyhítsük egymás keserűségét. Sokat beszélgettünk (hanggal), átlagban olyan napi 5 órát. Nem rendelkezett azokkal a tulajdonságokkal, amelyekkel a fejemben az "álombarátnőt" felruháztam, mert ő egy eléggé együgyű, hisztis, önző, szűk látókörű lány volt, de elfogadtam ilyennek, és ezek ellenére kedveltem. Lelkiztünk, beszélgettünk, barátok voltunk. Mivel kb 500 km választott el minket egymástól, illetve ott voltak még a fentebb felsorolt "ellenérvek", így sosem gondoltam, hogy lehet köztünk majd több is. Mégis, úgy 1,5 hónap után kialakult valami érzelmi szál, ami túlnőtt a barátságon. Ő mondta el először, hogy valami többet érez, én pedig utána. Megköszönte, hogy én elfogadom, mert a "barátai" csak akkor tartottak igényt a társaságára, amikor épp jó kedve volt, a problémáit már nem mondhatta el nekik. Nekem viszont igen. Én meghallgattam, tanácsokat adtam neki, segítettem amiben tudtam. Úgy volt, hogy ősszel egy közeli városba költözik munka miatt, szóval azt terveztük, hogy előtte még (nyáron) találkozunk, és ősszel végül együtt lehetünk rendesen. A találkozást lemondta, pár naponta meggondolta magát velem kapcsolatban. Azt mondta fél, mert az exe is megcsalta és a környezetében minden fiú megcsalja a barátnőjét, én is biztos megcsalnám és nem akarna csalódni. Én bizonygattam neki, hogy nem vagyok olyan, mint a többi, mert sosem tudnám megcsalni (nem csak őt, senkit sem) és szeretem, de azt mondta, hogy a volt barátja is ezt mondta és mégis megtette, és ha találkozunk akkor az "véglegesítené" ezt a szerelmet, amit érez irántam, és biztos benne, hogy csalódás lenne a vége.

1 hónap kínlódás után végül találkoztunk, mert táborba ment, és bár az sem itt a szomszédban volt, de legalább közelebb volt hozzám. Tehát találkoztunk, végre átölelhettem, megvolt az első csók, ölelkezés, simogatás, ilyenek. Nagyon jó volt, éreztem rajta, hogy vonzódik hozzám, hogy akar, hogy vágyik az érintésemre, szóval minden rendben volt. Este én indultam haza, ő pedig találkozott egy ismerősével, aki elkísérte a táborba. Nem gondoltam semmi rosszra, mert ennek a srácnak is volt barátnője, meg amúgy is, semmi okot nem adott a lány (a szerelmem) a bizalmatlanságra.

Innentől felgyorsítom az eseményeket. Úgy volt, hogy amikor jön haza a táborból, még találkozunk, de állítólag vihar volt és elázott, és már a 2. napon hazaindult. Mikor erre mondtam neki, hogy miért nem várt meg, találkozhattunk volna, kiakadt, hogy miért várom el, hogy csuromvizesen várjon rám. Gondoltam, OK, mégiscsak ő a Nő, ne fázzon meg. 10 nappal a találkozásunk után szakított velem, mert, hogy állítólag én nem szeretem, és nem kezelem úgy, mint egy barátnőt, és amúgy sem tudja, mit érez, meg nem is akar valójában barátot. Bevallom, tényleg nem tudtam kezelni azt, hogy miután élőben ott volt, hirtelen megint csak egy hang lett, és nem tudtam kifejezni így neten az egész szerelmet/párkapcsolati dolgot. Gondoltam összezavarodott, előtte is eléggé labilis volt, majd ha ideköltözik és gyakrabban találkozhatunk, akkor minden rendben lesz. Nagyon bunkón kezdett viselkedni, 2x is megszakította velem a kapcsolatot (letörölt a kommunikációs programokról) azzal az indokkal, hogy ő nem akar összejönni velem később sem, de ez nem miattam van, csak nem kell neki barát. Végül pár nap után mindig visszavett. Én kitartottam, bizonygattam neki, hogy igenis szeretem. Még mindig sokat beszéltünk, keresett, érdeklődött irántam, úgy gondoltam, van esélyem, még helyrehozhatom a dolgot. Végül ősszel ideköltözött a közeli városba és már csak 30 km választott el tőle. Találkoztunk. Nem volt semmi "olyan", csak egyszer átölelt, kicsit hozzám bújt, meg egy picit meg is fogta a kezem, de ismét elmondta, hogy ő nem akar velem járni, mert nem akar kapcsolatot, és nem haragszik rám, meg semmi gond nincs velem. Tényleg. Gondoltam, rendben, nyilván nem jó, de legalább maradjon meg a barátság, a jó viszony, hiszen így indult az egész.

Kezdett lerázni. Sosem ért rá velem találkozni, érdekes módon mindig sokat dolgozott, nem volt szabadideje. Egy elszólásból később kiderült, hogy van egy fiú, akivel randizgatott, és úgy volt, hogy összejönnek. Ez nekem elég volt, így már nem volt értelme. Megszakítottam vele a kapcsolatot - bár már előtte sem volt kapcsolatnak nevezhető, mert a telefont vagy nem vette fel, vagy hamar lerázott, meg ilyenek - de valahogy nem tudtam megállni: egyik este még ráírtam, hogy miért nem tudott őszinte lenni, hiszen megegyeztünk, hogy mindent megbeszélünk és tudja, hogy nekem mennyire fontos az egyenesség, őszinteség.

Állítólag épp be volt csiccsentve, az írása is fura volt, de leírta, hogy azért hazudott, mert a másik fiú érdekelte és inkább vele találkozott. És ha már itt tartunk, akkor elmondja, hogy már aznap megcsalt, amikor összejöttünk (azzal a fiúval, aki a táborba kísérte), és még utána "meg sem tudja számolni hányszor" másokkal. Nem akartam elhinni, azt hittem viccel, vagy csak így akar lekoptatni végleg, de valahogy sajnos éreztem, hogy ez az igazság. Hirtelen megértettem, hogy mit csinált valójában, amikor a "barátnőjével sétálgatott" éjjel, hogy miért mondta azt egyszer, szakítás után, hogy szexhiánya van, de nem akar erről velem beszélni, meg ilyenek... Mekkora marha voltam. Rákérdeztem, hogy mégis miért tette ezt, amire az volt a válasza, hogy azért, mert őt is megcsalták és "kurvára fájt, és ha nekem fájt, akkor fájjon másnak is". Elmondta, hogy jobban érezte magát utána. Én bekattantam. Majdnem felvágtam az ereimet, nem tudtam, mit csinálok. Még megkaptam tőle, hogy sosem szerettem igazán, meg gyenge ember vagyok, és nem érdekli, mit gondolok róla. Ezek után 1,5 hónappal felhívott. Józan volt, elmondta, hogy nagyon sajnálja és bocsánatot szeretne kérni, nem tudja, mi ütött belé, hülye korszakában ismertem meg, és hogy nem velem volt a gond és tényleg nem akart barátot, most sem érti, hogy miért van barátja. Én nekiálltam vitatkozni vele, hogy egy hormonzavaros tinilány szintjén van, de még neki állt feljebb... Sajnos nagyon felelőtlenül kinyögtem neki, hogy megbocsátok, de másnap elgondolkodtam és arra jutottam, hogy élőben kéne ezt megbeszélni. Annyi minden van, amit nem értek, így hogyan bocsássak meg? Mondtam neki, hogy találkozzunk és élőben beszéljük meg, azért ezt mégsem lehet csak egy "bocshülyevoltammal" elintézni, de nem akart. Azt mondta, hogy nem tud mit mondani azon kívül, hogy hülye volt és tényleg nem tud magyarázatot adni. Nagy nehezen rábeszéltem, de végül lemondta, mert mire beért volna oda a buszom, ő már végzett volna a városban, és a kisasszony nem gyalogol otthonról 15 percet a pályaudvarig. Megmondtam neki, hogy befejeztem vele és szia. Ez volt decemberben. Azóta nem beszéltünk, nem tudom, mi van vele, és nem is érdekel. Bár nincs sok önbizalmam, azért tudom, hogy nem vagyok ronda, nem kicsi a farkam, megértő, hűséges, és viszonylag értelmes is vagyok, szóval tényleg nem értem, hogy tehette ezt pont velem, aki vigasztalta, akivel nem mert találkozni mert "a szemétfiúk...". Tudom, hogy vannak nála 1000x különb, emberibb, érettebb, értelmesebb, szebb lányok, de mégsem tudom elfelejteni ezt a hátbaszúrást. Igazából a mai napig nem tudtam teljesen feldolgozni, hogy az a szeretetreméltó, kedves, aranyos, vasárnaponta templomba járó lány hogy változhatott egy ilyen gerinctelen ... izévé. Szerettem volna rendesen mögélátni a dolgoknak, hogy mégis mi játszódott le benne akkor, hogy tudott ezek után még engem okolni, miért volt ilyen kegyetlen velem, de úgy érzem, ezekre tőle már nem kapok választ.

 

 
710 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr904168150

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: KacsaLeaks: Kövér László dubajozik, aztán meg rijadozik 2012.02.22. 13:26:25

Kiszivárogtatott információk szerint a parlament házelnöke, a gazdasági válság elmélyülése okán, oly sok hazánklánya hazánkfia nyomdokaiba lépve, Dubajba indul. Mint megtudtuk, ez a dubajozás, nem az a dubajozás. Azután meg rijadozni is fog Kövér Lászl...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szöszi 28 2012.02.22. 21:00:50

@mütyür: Van rá esély, hogy kimossa magát belőle? :) Ha nem egyértelműen szar alak, akkor még van remény :)

mütyür 2012.02.22. 21:03:35

@Tetovált lány: esély? egyre kevesebb, ahogy telik az idő.

Father Justice (törölt) 2012.02.22. 21:03:44

@Miki_S: Ha holnaptól faszfej lennél, attól még egyébként sem hullana automatikusan az öledbe az összes laza erkölcsű suna. Ezek a nők ugyanis nem a faszfejekre buknak, hanem azokra, akik megengedhetik maguknak, hogy faszfejként viselkedjenek velük szemben. Érzékeled a különbséget?

Azaz a szintedet kell feljebb tornáznod, aztán jöhet az általad favorizált típusba tartozó nők lábtörlőként kezelése, és ebből következő sunázása.

Előbb a kávé.. aztán jöhet a radar!

mütyür 2012.02.22. 21:08:55

ezért most ne ekézzetek, csak eszembe jutott ez a szám, ajánlanám cyd-nek a főszereplő csaj miatt:))

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.02.22. 21:09:06

@Aphelion:
micsoda tehetségtelen alak vagy, hogy mersz te így szerelmezni, a faszod is fejletlen - azonnal ásd el magad :)))

re: poszt
Tanulópénz - az emberek sokfélék.
Most már tudod, mi az, amit kerülni kell :)

Αphelion 2012.02.22. 21:13:50

@Miki_S: Hmm, ertem ... Mondjuk azert az akkor is furcsa h ennyi ismerkedes utan mar kapcsolatban vagytok. Ez igy nem igazan egy komoly kapcsolat jele. Picicsibevel ellentetben en nem mondom azt h az online beszelgetes nem is szamit, de azert sztem eleg sok szemelyes talalkozasra is szukseg van h egy komoly kapcsolat kialakuljon. Pont en irtam ma h letezhet szerelem elso latasra ... de az nagyon ritka, inkabb az a jellemzo h hosszas ismeretseg utan alakul ki. Szoval maskor az ilyenekkel azert ovatosan! ;)

Bicepsz Elek77 2012.02.22. 21:14:41

Legjobb lenne ha nem osztogatnank tanacsokat, mert az az ELET torvenye,hogy aki hulye, az haljon meg: mukodjon az evolucio!!!! "Volt egy baratnom, akivel ket honapig jartunk, aztan a kepembe rohogott es elmondta, hogy sohase szeretett." Szerintem a delikvens kovetkezo noje is hasonlo lesz. Tehat benne van a hiba.

mütyür 2012.02.22. 21:17:29

@Bohumil Stejskal: nem, úgy érzem kiöregedtem:)

cyd 2012.02.22. 21:21:58

@mütyür: Köszönöm, ha lenne valami lélekfélém meghatódnék, de tényleg.
A szeme már 17 évesen is a mostani. A korral egyre jobb nő. A "zené"-hez nincs hozzáfűzni valóm.

Szöszi 28 2012.02.22. 21:23:35

@Bohumil Stejskal: Legyél inkább a normális megbízható, kedves, ne a 3. szemétláda :D

Bohumil Stejskal 2012.02.22. 21:23:49

@mütyür: A kiöregedett művésznők a zsánereim :)

cyd 2012.02.22. 21:25:11

@mütyür: Mondjuk amíg nem linkelted, azt hittem az előző videóhoz írtad. Vicces, hogy ott is metró meg szőkésvörös, de az klasszisokkal gyengébb csaj volt.

Bohumil Stejskal 2012.02.22. 21:25:56

@Tetovált lány: De ha az lennék, akkor fel kéne adnom nálad a titkos szeretői pozíciómat :D

mütyür 2012.02.22. 21:26:04

@cyd: ugye milyen cuki a klipben??:)

@Bohumil Stejskal: még művésznő sem vagyok:(

mütyür 2012.02.22. 21:28:53

@cyd: pont a metróról jutott eszembe a dunst-os klip:) de a blankandjones-os ezerszer jobb, hiába rosszabb a csaj:)

Szöszi 28 2012.02.22. 21:30:10

@Bohumil Stejskal: Igen, a megbízhatóság és hűség ezzel jár:D

_Ω_ 2012.02.22. 21:31:54

@mütyür: Blank & Jones bármikor jöhet, ezt épp meghallgattam kétszer is.

mütyür 2012.02.22. 21:32:55

@_Ω_: jó visszahallgatni őket és rájönni, még mindig jó a zenéjük:)

cyd 2012.02.22. 21:37:22

@Bohumil Stejskal: Végre valaki megcsinálja, hogy ne beszéljen hülyeségeket! A vendégem egy Bazant-ra meg egy Becherovkára uram.

_Ω_ 2012.02.22. 21:39:17

@mütyür: De hisz az csak egy asztal... No jó, én is beismerem, hogy szexi... :P

mütyür 2012.02.22. 21:40:46

@_Ω_: :D akkor ez most gruppen lesz, vagy sorsot húzunk?:)

_Ω_ 2012.02.22. 21:42:36

@mütyür: Nem osztozkodom, plusz amúgy is a sors kegyeltje vagyok.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.22. 21:43:07

@cyd: no problemo mi padre! ha tudok segítek, csak írd le mi a gond. Most lépek, mert csak a telórol nyomom és ez felidegel.

Jó éjt evribodri! Ma is ér kuffantani, ha a lehetőség adott! :)

Bohumil Stejskal 2012.02.22. 21:43:47

@mütyür: Művésznő, macskásnő, egykutya :)

@Tetovált lány: Oké, de csak akkor, ha búcsúszexelünk.

@cyd: Az úttörő ahol tud segít :)

_Ω_ 2012.02.22. 21:44:35

@mütyür: Ebben a klipben a végén jól látom, hogy a nő magasabb a lovagjánál? :)
De olyan szépen egymásra találnak, hogy ezen már nem akadok fel. (3. végighallgatás... :P )

cyd 2012.02.22. 21:45:30

@mütyür: van elég lába annak az asztalnak, ellesztek vele

Szöszi 28 2012.02.22. 21:46:37

@Bohumil Stejskal: Az érdekes lenne, mivel amennyire én emlékszem még nem is welcome szexeltünk :D
mütyürre koncentrálj meg a kedves, aranyos megbízható imidzsedre, ne rontsd el már előre:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 21:46:41

@mütyür: Ömm, nem neked szántam. Inkább a poszternek.

Nagyon kevés kommentet tudtam ma olvasni. Asszem csak azt olvastam, amit nekem írtak...

Szóval nemtom téma voltál e, de nem neked ment. :))

mütyür 2012.02.22. 21:54:44

@_Ω_: remek:S:)

ráadásul nem kicsit magasabb:) undi:)

@Bohumil Stejskal: :PP

mütyür 2012.02.22. 21:56:57

@Tetovált lány: engem hagyj ki, nyugdíjaztam magam mától!

cyd 2012.02.22. 21:58:51

@mütyür: "undi:)"
Irigykecc, mi?

mütyür 2012.02.22. 22:02:25

@_Ω_: no

@cyd: sokmindenre vágyom, de magasságra sosem:) mindig szerettem pici lenni.:)

_Ω_ 2012.02.22. 22:04:40

@mütyür: Pedig a magassággal kapcsolatban épp kezdtem gondolkodni, hogy lehet én vagyok rosszul bedrótozva és nyitottabbnak kéne lennem. :)

A :S -t látva pedig átengedem neked az asztalt, mert mindjárt én is :S leszek, ha ezt kell látnom. :)

farvik 2012.02.22. 22:04:47

hát, nagy marha vagy kisfiam... a második-harmadik hiszti meg firnyákolás után már el kellett volna felejteni a csajt. nem tehetsz neki szemrehányást, mert egy csomószor próbált finoman lepattintani, csak te nem láttál a ködtől. mindegy, tanulságnak talán jó lesz, ha hajlandó vagy az esetből tanulni.

mütyür 2012.02.22. 22:06:15

@_Ω_: :PP

na mengyek, magambafacsarodok kicsit.

jóéjt mindenkinek:)

_Ω_ 2012.02.22. 22:06:52

@mütyür: Szomorúan hallom. Talán majd holnap. Ha holnap sem, akkor erősen csuklani fog, az biztos!

mütyür 2012.02.22. 22:07:52

@mütyür: mengyek=megyek

ma semmi sem megy:))

_Ω_ 2012.02.22. 22:09:05

@mütyür: Ne facsarodj magadba, hozok poharat meg cukrot! :)
Simogasd meg a macsek buksiját ha a közelben van, az olyan megnyugtató tud lenni...

Jó éjt!

cyd 2012.02.22. 22:09:19

@mütyür: @_Ω_: Sose értettem a nők azon vágyát, hogy minima 20 centivel legyen magasabb a párjuk és ha netán magasabb, mint a férfi akkor fújfúj.

_Ω_ 2012.02.22. 22:11:58

@cyd: Pedig szerintem is az a szép, ha a férfi magasabb a nőnél. Mondjuk én 5 centi minimummal számolok, a 20 centi az inkább a maximum.

mütyür 2012.02.22. 22:12:16

@_Ω_: cicum épp melegít és cukiskodik:)

@cyd: nem tudok hozzászólni a 158 centimmel. de amúgy igen, szeretek felnézni a pasira.

Szöszi 28 2012.02.22. 22:12:42

@cyd: Pedig én is úgy vagyok vele, hogy az az esztétikus, ha a nő az alacsonyabb, vagy max. legyen a férfi és a nő ugyanolyan magas. Ez van, ilyen az ízlésem:D De a 20 centi túlzás azért:D

Miki_S 2012.02.22. 22:13:09

@Bicepsz Elek77:
Köszi, de nem vagyok hülye. Nem hiszem, hogy olyan súlyos hibám lenne, azt leszámítva, hogy nem feltételezek ilyen dolgokat a lányokról, illetve talán túlságosan is türelmes vagyok.

@Farvik:
Írtam itt a kommenteknél, hogy ha nem beszéltünk pár napot akkor keresett, hiányolt. Bár lehet, hogy ez is csak a játék része volt.

cyd 2012.02.22. 22:14:34

@_Ω_: Te igen, de végignézve a társkeresők "kit keresek" rovatait meglepődnél. Nem egy mütyür-méretű nő kezdi, hogy "180-195 cm"

cyd 2012.02.22. 22:15:10

@Tetovált lány: "...max. legyen a férfi és a nő ugyanolyan magas..."
Mezítláb?

mütyür 2012.02.22. 22:16:35

@Miki_S: héééjjj, nyugi, van itt sok troll, aki csak írogat minden baromságot meggondolatlanul:)
nyugalom, rendben vagy, igenis fogsz találni rendes lányt, tarts ki az elveid mellett.

na ennyi mára tényleg.

Szöszi 28 2012.02.22. 22:17:08

@cyd: Ha magassarkúban picit magasabb vagyok a férfinál 1-2-3 cm-vel, az azért nem zavar :)

cyd 2012.02.22. 22:19:24

@Tetovált lány: Tehát az egyenlő magasság kizárva, minimum 5 centi.

_Ω_ 2012.02.22. 22:20:51

@Tetovált lány: Milyen magas is vagy? És mennyit dob rajtad a kedvenc magassarkúd? :D

Szöszi 28 2012.02.22. 22:21:26

@cyd: Jó, legyen úgy :) Ebben nőttem fel, a táncos pároknál is a férfi a magasabb, nem a nő :)

Bohumil Stejskal 2012.02.22. 22:21:42

@Tetovált lány: Akkor adott a megoldás: welcome szexelünk :)

@mütyür: Megharapdálnám, nem nyújtogatnád :)

Miki_S 2012.02.22. 22:21:49

@mütyür:
Én nyugodt vagyok, kedves Mütyür, csak reagálok bizonyos véleményekre. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 22:23:05

@cyd: Az én férjem 194cm magas. Szeressem, h ilyen magas! :))

Szöszi 28 2012.02.22. 22:24:09

@_Ω_: 166 cm magas vagyok, magassarkúban sem lehetek nagyobb kb 172 cm-nél :)

Szöszi 28 2012.02.22. 22:25:40

@Bohumil Stejskal: Még nem hevertem ki az eljegyzésem felbontását, egyelőre regenerálódok, nem szexelek se veled, se mással:D Várjál türelmesen, hátha egyszer "felépülök" :)

cyd 2012.02.22. 22:30:57

@Picicsibe a szexistennő: Na de te honnan nézed ezt a 194-et?

_Ω_ 2012.02.22. 22:31:45

@Tetovált lány: Hmm... És még sütit is sütsz... Elgondolkodtató. :)
Lényeg a lényeg, az így előállt 172 centivel még nem nehéz olyat találni, aki akár így is 5 centivel magasabb nálad, úgyhogy a magassági zavaró tényezőktől pont neked nem nagyon kell tartanod. Van itt olyan nő, aki 180+ cm? Őt szívesen megkérdezném, mi a véleménye a magasságkülönbséges témában...

Szöszi 28 2012.02.22. 22:36:47

@_Ω_: jadu elég magas csajszi, holnap majd megkérdezheted:D Ő asszem alapvetően 173 cm magas :)
Látod, van akinek az se elég, hogy sütit sütök és nem vagyok túl magas...(cyd-re gondolok természetesen) *sóhaj*

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 22:37:47

@cyd: Ezzel most azt kérdezed, h hány cm vagyok? :)

Kb 168cm

cyd 2012.02.22. 22:41:38

@Tetovált lány: Én szeretem a magas nőket.

@Picicsibe a szexistennő: Azt. Kösz.

leonito77 2012.02.22. 22:47:02

Rövid leszek. A tyúk lökött...és úgy tűnik, hogy te is. És persze mazohista :)

_Ω_ 2012.02.22. 22:53:38

@Tetovált lány: Ez érdekesen hangzik, 173+4 vagy 6 cm az már elég jó alap arra, hogy talán a másik tábor véleményét is meghallgathassam, de van egy olyan tippem, hogy ő sem fog meglepetést okozni, nála is a magasabb pasi lesz még a preferált.
Ez kicsit olyan, mint a korkülönbség, valahogy 30 felett kezd nem probléma lenni, ha a nő mondjuk 4-5-6 évvel idősebb; magasságban pedig úgy gondolnám, 180 cm felett lehet egy olyan vízválasztó, amin felül már nem feltétlen kell a "szokásos" képnek megfelelni. Persze ez csak egy homályos elképzelés a részemről, épp ezért volna kedvem kérdezősködni egy kicsit a témában érintetteknél.

Bohumil Stejskal 2012.02.22. 22:54:02

@Tetovált lány: Oké, értem én, hogy te is JOKKÁÉ vagy.... :)

cyd 2012.02.22. 22:58:36

@_Ω_: A magassarkú az inkább 6-8 centi(nél kezdődik), mint 4.

_Ω_ 2012.02.22. 23:06:01

@cyd: Ha eleve magas a nő, szerintem nem vesz fel túl magas sarkú cipőt, de abban igazad van, hogy azért magassarkú a magassarkú, mert "magas", az pedig tényleg ott kezdődik. De majd holnap kiderül (vagy beborul), Jadu esetén hogyan is van ez...

cyd 2012.02.22. 23:08:37

@_Ω_: De felvesz, mert nem csak a magasítás jelentette előnyt élvezi, hanem a lábujjhegyen járás miatti vádli feszesítését is.

_Ω_ 2012.02.22. 23:13:39

@cyd: És szenvedi a hátrányát annak, hogy a tömegben ellát mindenki feje felett... :D

Bicepsz Elek77 2012.02.22. 23:13:46

Tegye, amit akar, de "Sose panaszkodj, sose magyarazkodj!!!"

Bicepsz Elek77 2012.02.22. 23:15:21

@mütyür: Anyukam is ezt mondta, es mar akkor se hittem el.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.22. 23:33:01

@cyd:

It's fine. Nekem sosem panaszkodtak arra, hogy nem vagyok elég magas :)

tőzegmalac 2012.02.22. 23:37:00

@Tetovált lány: Ennél többet is elárult a múlthéten;) valamelyik posztnál, de már nem keresem vissza:)

_Ω_ 2012.02.22. 23:45:49

@tőzegmalac: A posztolónak vigasztalásul/bátorításul, hogy Ámor nyila majd jól belé csap, mint a nagyfeszültségű távvezeték Józsi bácsiba, pedig ő csak horgászni akart...
Lám, ha a körülmények megfelelőek, még az asztallal is dúlhat a lámúr. :)

tőzegmalac 2012.02.22. 23:46:36

@Picicsibe a szexistennő: Már értem:D @mütyür: egy asztal:D, de az is lehet, hogy fűrészbak:D

_Ω_ 2012.02.22. 23:47:02

@tőzegmalac: Egyre? Mindre! A kérdés már csak az, hogy veled fog táncolni, vagy valaki mással. :)

_Ω_ 2012.02.22. 23:47:44

@tőzegmalac: Vagy inkább asztalt táncoltat majd... ;)

tőzegmalac 2012.02.22. 23:47:46

@_Ω_: Inkább a néniknél próbálkozzon a menzán:)

_Ω_ 2012.02.22. 23:48:28

Azt hiszem, sok lesz ez így belőlem egy napra. El is teszem magam holnapra. :)

Jó éjt, szép álmokat mindenkinek!

tőzegmalac 2012.02.22. 23:50:10

@_Ω_: Táncolhatna is rajta:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 23:57:29

@tőzegmalac: Jó neked drágám! Me' nekem fogalmam sincs, h miről beszélsz! :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.23. 00:03:30

@tőzegmalac: Brühühűűűű...

(akkor találd ki, miért sírok! :))

dr. gernika 2012.02.23. 00:07:59

@Miki_S: Olvastam a kommentjeidet, továbbra is szimpi vagy, de tartom az első véleményemet. Mármint azt a hosszút.
Idővel könnyebb lesz.

tőzegmalac 2012.02.23. 00:16:52

@Picicsibe a szexistennő: Előbb be kéne húznom a függönyt:))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.23. 00:23:53

@tőzegmalac: :DDD

Nos, eddig nem egyre gondoltunk, de most már egyre gondolunk... ;)

2012.02.23. 18:53:16

Hahahaha, Nard biztos megírta, hogy csak a vasárnapi szentfazekaknak nevelt tyúkok lesznek farokfüggők és jobban, lelkesebben kergetik azt, mint a rózsafüzért!

Ébresztő! Kifogtál egy idegbetegkurvát, nem lelkizni kell ezekkel, hanem farkalni, amelyik meg nagyon sok energiádban kerül és nem kapod meg, sőt koppant, annak lapát örökre!
süti beállítások módosítása