Ha nekem fájt, akkor fájjon másnak is

2012. február 22. 07:36 - csajokespasik

„Elmondja, hogy már aznap megcsalt, amikor összejöttünk, azzal a fiúval, aki a táborba kísérte” - az ősi recept újra bizonyítást nyert: a tökéletes csajozási stratégia, ha meghallgatod a lányt. Ám ha az ingyenes pszichológusi szolgáltatással véletlenül visszaélnek, ajánlatos időben továbbállni. A csaj eleinte nem akar semmit a sráctól, mert fél, hogy újra koppan. Végül a sok törődés előcsalogatja a szende szűzlányból a legordasabb ringyót. Posztolónk a történtek miatt majdnem eret vágott magán.

 

Sziasztok, gondoltam leírom a sztorimat. Igyekszem tömör lenni. Magamról annyit, hogy hamarosan 21 leszek, és sosem érdekeltek a futókalandok. Sosem "csajt" kerestem, hanem egy társat, így ennyi idő alatt csak két "barátnőm" volt, bár így utólag őket sem nevezném annak. Mindjárt megértitek, hogy miért. Szóval, a történet ott kezdődik, hogy tavaly tavasszal egy fórumon épp arról írtam, hogy a volt barátnőm 2 hónap után elmondta, hogy valójában sosem szeretett és a képembe röhögött. Ezt most nem részletezném jobban. Erre a témára írt egy lány (20 éves), aki amiatt volt padlón, hogy a szerelme nemrég elhagyta egy másik lányért.

Privát üzenetet váltottunk, gondoltam, enyhítsük egymás keserűségét. Sokat beszélgettünk (hanggal), átlagban olyan napi 5 órát. Nem rendelkezett azokkal a tulajdonságokkal, amelyekkel a fejemben az "álombarátnőt" felruháztam, mert ő egy eléggé együgyű, hisztis, önző, szűk látókörű lány volt, de elfogadtam ilyennek, és ezek ellenére kedveltem. Lelkiztünk, beszélgettünk, barátok voltunk. Mivel kb 500 km választott el minket egymástól, illetve ott voltak még a fentebb felsorolt "ellenérvek", így sosem gondoltam, hogy lehet köztünk majd több is. Mégis, úgy 1,5 hónap után kialakult valami érzelmi szál, ami túlnőtt a barátságon. Ő mondta el először, hogy valami többet érez, én pedig utána. Megköszönte, hogy én elfogadom, mert a "barátai" csak akkor tartottak igényt a társaságára, amikor épp jó kedve volt, a problémáit már nem mondhatta el nekik. Nekem viszont igen. Én meghallgattam, tanácsokat adtam neki, segítettem amiben tudtam. Úgy volt, hogy ősszel egy közeli városba költözik munka miatt, szóval azt terveztük, hogy előtte még (nyáron) találkozunk, és ősszel végül együtt lehetünk rendesen. A találkozást lemondta, pár naponta meggondolta magát velem kapcsolatban. Azt mondta fél, mert az exe is megcsalta és a környezetében minden fiú megcsalja a barátnőjét, én is biztos megcsalnám és nem akarna csalódni. Én bizonygattam neki, hogy nem vagyok olyan, mint a többi, mert sosem tudnám megcsalni (nem csak őt, senkit sem) és szeretem, de azt mondta, hogy a volt barátja is ezt mondta és mégis megtette, és ha találkozunk akkor az "véglegesítené" ezt a szerelmet, amit érez irántam, és biztos benne, hogy csalódás lenne a vége.

1 hónap kínlódás után végül találkoztunk, mert táborba ment, és bár az sem itt a szomszédban volt, de legalább közelebb volt hozzám. Tehát találkoztunk, végre átölelhettem, megvolt az első csók, ölelkezés, simogatás, ilyenek. Nagyon jó volt, éreztem rajta, hogy vonzódik hozzám, hogy akar, hogy vágyik az érintésemre, szóval minden rendben volt. Este én indultam haza, ő pedig találkozott egy ismerősével, aki elkísérte a táborba. Nem gondoltam semmi rosszra, mert ennek a srácnak is volt barátnője, meg amúgy is, semmi okot nem adott a lány (a szerelmem) a bizalmatlanságra.

Innentől felgyorsítom az eseményeket. Úgy volt, hogy amikor jön haza a táborból, még találkozunk, de állítólag vihar volt és elázott, és már a 2. napon hazaindult. Mikor erre mondtam neki, hogy miért nem várt meg, találkozhattunk volna, kiakadt, hogy miért várom el, hogy csuromvizesen várjon rám. Gondoltam, OK, mégiscsak ő a Nő, ne fázzon meg. 10 nappal a találkozásunk után szakított velem, mert, hogy állítólag én nem szeretem, és nem kezelem úgy, mint egy barátnőt, és amúgy sem tudja, mit érez, meg nem is akar valójában barátot. Bevallom, tényleg nem tudtam kezelni azt, hogy miután élőben ott volt, hirtelen megint csak egy hang lett, és nem tudtam kifejezni így neten az egész szerelmet/párkapcsolati dolgot. Gondoltam összezavarodott, előtte is eléggé labilis volt, majd ha ideköltözik és gyakrabban találkozhatunk, akkor minden rendben lesz. Nagyon bunkón kezdett viselkedni, 2x is megszakította velem a kapcsolatot (letörölt a kommunikációs programokról) azzal az indokkal, hogy ő nem akar összejönni velem később sem, de ez nem miattam van, csak nem kell neki barát. Végül pár nap után mindig visszavett. Én kitartottam, bizonygattam neki, hogy igenis szeretem. Még mindig sokat beszéltünk, keresett, érdeklődött irántam, úgy gondoltam, van esélyem, még helyrehozhatom a dolgot. Végül ősszel ideköltözött a közeli városba és már csak 30 km választott el tőle. Találkoztunk. Nem volt semmi "olyan", csak egyszer átölelt, kicsit hozzám bújt, meg egy picit meg is fogta a kezem, de ismét elmondta, hogy ő nem akar velem járni, mert nem akar kapcsolatot, és nem haragszik rám, meg semmi gond nincs velem. Tényleg. Gondoltam, rendben, nyilván nem jó, de legalább maradjon meg a barátság, a jó viszony, hiszen így indult az egész.

Kezdett lerázni. Sosem ért rá velem találkozni, érdekes módon mindig sokat dolgozott, nem volt szabadideje. Egy elszólásból később kiderült, hogy van egy fiú, akivel randizgatott, és úgy volt, hogy összejönnek. Ez nekem elég volt, így már nem volt értelme. Megszakítottam vele a kapcsolatot - bár már előtte sem volt kapcsolatnak nevezhető, mert a telefont vagy nem vette fel, vagy hamar lerázott, meg ilyenek - de valahogy nem tudtam megállni: egyik este még ráírtam, hogy miért nem tudott őszinte lenni, hiszen megegyeztünk, hogy mindent megbeszélünk és tudja, hogy nekem mennyire fontos az egyenesség, őszinteség.

Állítólag épp be volt csiccsentve, az írása is fura volt, de leírta, hogy azért hazudott, mert a másik fiú érdekelte és inkább vele találkozott. És ha már itt tartunk, akkor elmondja, hogy már aznap megcsalt, amikor összejöttünk (azzal a fiúval, aki a táborba kísérte), és még utána "meg sem tudja számolni hányszor" másokkal. Nem akartam elhinni, azt hittem viccel, vagy csak így akar lekoptatni végleg, de valahogy sajnos éreztem, hogy ez az igazság. Hirtelen megértettem, hogy mit csinált valójában, amikor a "barátnőjével sétálgatott" éjjel, hogy miért mondta azt egyszer, szakítás után, hogy szexhiánya van, de nem akar erről velem beszélni, meg ilyenek... Mekkora marha voltam. Rákérdeztem, hogy mégis miért tette ezt, amire az volt a válasza, hogy azért, mert őt is megcsalták és "kurvára fájt, és ha nekem fájt, akkor fájjon másnak is". Elmondta, hogy jobban érezte magát utána. Én bekattantam. Majdnem felvágtam az ereimet, nem tudtam, mit csinálok. Még megkaptam tőle, hogy sosem szerettem igazán, meg gyenge ember vagyok, és nem érdekli, mit gondolok róla. Ezek után 1,5 hónappal felhívott. Józan volt, elmondta, hogy nagyon sajnálja és bocsánatot szeretne kérni, nem tudja, mi ütött belé, hülye korszakában ismertem meg, és hogy nem velem volt a gond és tényleg nem akart barátot, most sem érti, hogy miért van barátja. Én nekiálltam vitatkozni vele, hogy egy hormonzavaros tinilány szintjén van, de még neki állt feljebb... Sajnos nagyon felelőtlenül kinyögtem neki, hogy megbocsátok, de másnap elgondolkodtam és arra jutottam, hogy élőben kéne ezt megbeszélni. Annyi minden van, amit nem értek, így hogyan bocsássak meg? Mondtam neki, hogy találkozzunk és élőben beszéljük meg, azért ezt mégsem lehet csak egy "bocshülyevoltammal" elintézni, de nem akart. Azt mondta, hogy nem tud mit mondani azon kívül, hogy hülye volt és tényleg nem tud magyarázatot adni. Nagy nehezen rábeszéltem, de végül lemondta, mert mire beért volna oda a buszom, ő már végzett volna a városban, és a kisasszony nem gyalogol otthonról 15 percet a pályaudvarig. Megmondtam neki, hogy befejeztem vele és szia. Ez volt decemberben. Azóta nem beszéltünk, nem tudom, mi van vele, és nem is érdekel. Bár nincs sok önbizalmam, azért tudom, hogy nem vagyok ronda, nem kicsi a farkam, megértő, hűséges, és viszonylag értelmes is vagyok, szóval tényleg nem értem, hogy tehette ezt pont velem, aki vigasztalta, akivel nem mert találkozni mert "a szemétfiúk...". Tudom, hogy vannak nála 1000x különb, emberibb, érettebb, értelmesebb, szebb lányok, de mégsem tudom elfelejteni ezt a hátbaszúrást. Igazából a mai napig nem tudtam teljesen feldolgozni, hogy az a szeretetreméltó, kedves, aranyos, vasárnaponta templomba járó lány hogy változhatott egy ilyen gerinctelen ... izévé. Szerettem volna rendesen mögélátni a dolgoknak, hogy mégis mi játszódott le benne akkor, hogy tudott ezek után még engem okolni, miért volt ilyen kegyetlen velem, de úgy érzem, ezekre tőle már nem kapok választ.

 

 
710 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr954168150

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: KacsaLeaks: Kövér László dubajozik, aztán meg rijadozik 2012.02.22. 13:26:25

Kiszivárogtatott információk szerint a parlament házelnöke, a gazdasági válság elmélyülése okán, oly sok hazánklánya hazánkfia nyomdokaiba lépve, Dubajba indul. Mint megtudtuk, ez a dubajozás, nem az a dubajozás. Azután meg rijadozni is fog Kövér Lászl...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nigga Boy 2012.02.22. 07:37:44

First fuckeen nigga on da scene!

pretty kitty 2012.02.22. 07:38:35

@Nigga Boy: Kongleculejszonz Nigga Boy, ju mejd it!!! :DDDD

mütyür 2012.02.22. 07:40:58

"együgyű, hisztis, önző, szűk látókörű lány volt"

innentől nem értem a sztorit:D

fumerin 2012.02.22. 07:50:50

Eret vágni? Ezért?
Huhúúú, még mennyi csalódás előtt állsz, kedves Poszter! Jobb, ha edzed magad, mert ezek még langyos semmik. :)

Hurri Kán 2012.02.22. 07:56:34

Ha két szerencsétlen találkozik, az ritkán vezet jóra...
Nem baj, poszter, fiatal vagy még, majd belejössz. :)

dr. gernika 2012.02.22. 07:56:54

Cím alapján anyukád, kedves posztíró.
Na olvasok.

BermudaRoby 2012.02.22. 07:59:22

@gernika: nem a posztoló filozófiája ez, hanem az ex-csajáé

dr. gernika 2012.02.22. 08:08:09

"Azt mondta fél, mert az exe is megcsalta és a környezetében minden fiú megcsalja a barátnőjét, én is biztos megcsalnám és nem akarna csalódni."
Innentől lehettél volna biztos abban, hogy ő fog megcsalni téged.

Memories (törölt) 2012.02.22. 08:11:44

"és nem is érdekel." De érdekel.

fumerin 2012.02.22. 08:19:00

@gernika: Neki még nincs ehhez tapasztalata, hogy felismerje az előjeleket.

Papírsárkány 2012.02.22. 08:22:30

"szeretetreméltó, kedves, aranyos, vasárnaponta templomba járó lány hogy változhatott egy ilyen gerinctelen ... izévé "
Nem változott. Mindig is az volt.

Papírsárkány 2012.02.22. 08:24:14

Egyébként remek példa arra, hogy hova vezet(het) az, ha valakinek kapcsolat/szeretethiánya van PLUSZ olyan valakivel tölt sok időt, aki alapból nem érdekelné...

dr. gernika 2012.02.22. 08:24:21

"Igazából a mai napig nem tudtam teljesen feldolgozni, hogy az a szeretetreméltó, kedves, aranyos, vasárnaponta templomba járó lány hogy változhatott egy ilyen gerinctelen ... izévé."
Áhá, szóval innen ered a képmutatás. :)
Kedves poszter, túl jó vagy te erre a világra. :) De engedd meg, hogy felhívjam figyelmed az első benyomásaidra, amik egyenes ellentétben állnak a fenti idézettel:
"Nem rendelkezett azokkal a tulajdonságokkal, amelyekkel a fejemben az "álombarátnőt" felruháztam, mert ő egy eléggé együgyű, hisztis, önző, szűk látókörű lány volt,"
Ezzel kellett volna végig operálni, ugyanis mikor megalkottad róla ezt a véleményt, még nem homályosítatta el a lényeglátásodat semmilyen érzelem, fantázia stb. Ha ebből indultál volna ki és így állsz hozzá, nem ért volna ennyi csalódás, hiszen tudhattad volna, hogy nem számíthatsz sokkal többre.
Elhiszem, hogy nagyon rossz emberekben csalódni és mivel kevés tapasztalatod volt eddig, nehezen engeded el azt a keveset is, de őt tényleg el kellene, teljesen. Tudom, úgy gondolod, hogy már elengedted őt, de még nem, mert akkor nem írtál volna posztot. :) Nem érdemes egy gondolatodra sem, pláne hogy eret vágjál miatta.
A továbbiakban javaslom, hogy próbálj kicsit kevesebbet adni magadból ismerkedés során. Tudom, hogy ezt nem lehet kicentizni, de azért figyelgesd óvatosan, hogy a másik mennyire befogadóképes, hálás a te gesztusaidért, és viszonozza-e őket. És csak akkor adj és törődj, ha viszonzásra talál. Az éretlenebb embereket határozottan felingerli a te mentalitásod, azt érzik, nem tudnak ilyenek lenni és csak még utálatosabban viselkednek (ld. volt barátnő). Próbálj meg nem kötődni, amíg biztosan viszonzásra nem talál a vonzalmad. És ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget olyan kis apró jeleknek, amiket a posztcsajtól kaptál, csak kihasznált végig.

fumerin 2012.02.22. 08:24:28

"együgyű, hisztis, önző, szűk látókörű lány "
"szeretetreméltó, kedves, aranyos"

És ezt így hogy? :D

dr. gernika 2012.02.22. 08:25:20

@Bermuda H.: Mivel láthattad, hogy csak azután kezdek olvasni, gondolhattad, hogy mire ide jutok, tudni fogom.
@Анна ( fumerin): Látom, most majd megtanulja.

Szöszi 28 2012.02.22. 08:25:36

"ő egy eléggé együgyű, hisztis, önző, szűk látókörű lány volt"

"Igazából a mai napig nem tudtam teljesen feldolgozni, hogy az a szeretetreméltó, kedves, aranyos, vasárnaponta templomba járó lány hogy változhatott egy ilyen gerinctelen ... izévé."

Na most akkor melyik volt? Döntsd már el!

HankyMoody 2012.02.22. 08:26:27

@gernika: :D

Vannak mágikus szavak, amik ha szerepelnek a sztoriban, akkor tuti, hogy valami tininyíglódás az egész és nem is érdemes elolvasni: tábor, házi feladat, dolgozat, padtárs, járunk?, zsebpénz, kiszlányocka, ilyesmik...

mütyür 2012.02.22. 08:31:35

"letörölt a kommunikációs programokról"
kommunikációs program...hát ez most megríkatott:D

Kardhal.0 2012.02.22. 08:32:24

Együttérzés a posztolónak és hasonlók, de egy-egy elejtett szóból kissé úgy tűnik, néha nagyon sok lehet belőle. Mármint nem lehet, hogy kicsit sokat tesz rá a másikra saját magából? (igyekszem finom lenni)

dr. gernika 2012.02.22. 08:32:46

@mütyür: Anyám meg előhozza a fájlokat a számítógépből...

pretty kitty 2012.02.22. 08:34:59

Butusz vad posztel, "nem akalok kapcolatot" = "libancvadooooook!! ;)))))" Acittem esz mindenki tudda :)))

"Én nekiálltam vitatkozni vele, hogy egy hormonzavaros tinilány szintjén van"

Nemneeeem, en nem cinalok ieszmiket mint ez a caj, en mindenkinek mindal az elejen megmondom h .... ize .... nem akalok kapcolatot. Hihihi!!!!!!!

(O_O) (törölt) 2012.02.22. 08:35:05

Valaki árulja már el nekem, hogy miért jó liánozni??????? Miért kell párhuzamosan szédíteni valakit, miért kell azt mondani két különböző embernek egyszerre, hogy szeretlek?!

Memories (törölt) 2012.02.22. 08:35:08

@gernika: "Próbálj meg nem kötődni" Ha megvan a módszered erre, akkor érdekelne. ;-)

mütyür 2012.02.22. 08:35:17

@Kardhal.0: félsz, hogy eret vág egy keményebb kritikától?:)

@gernika: :D

mütyür 2012.02.22. 08:36:29

@(Ő_Ő): ajjmár, fiatalok, bohók, élnek:)

Kardhal.0 2012.02.22. 08:36:58

@mütyür: Egy picit. :) (egyébként szvsz, ahhoz is idős, hogy eret akarjon vágni)

dr. gernika 2012.02.22. 08:37:41

@Memories: Nem kell önvarázsló fantáziákat alkalmazni ismerkedéskor. Ha nem ruházza fel olyan tulajdonságokkal az illetőt, amiket csak szeretne benne látni, akkor el lehet kerülni.

mütyür 2012.02.22. 08:38:13

"Ő mondta el először, hogy valami többet érez, én pedig utána."
mégjó, hogy nem konferenciabeszélgetés volt, még vki más beelőzte volna a posztert a vallomással:D

mütyür 2012.02.22. 08:39:37

@Kardhal.0: nekem erre rögtön vmi gyík emo-s képe ugrott be, de ez 21 évesen tényleg gáz, még futó gondolatnak is.

cyd 2012.02.22. 08:42:41

"Posztolónk a történtek miatt majdnem eret vágott magán."
"...hamarosan 21 leszek..."
Juhuhú! Jól kezdődik. Önjelölt Rómeóka? Nyehehe.
Olvasok tovább.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.22. 08:43:05

Tragédia :) Még mennyi szar vár rád kedves posztíró. Tégy úgy mint a VV-Fecó, menj ki sírni a slozira és vonyítsd, hogy "Még mi váááár?":)

mütyür 2012.02.22. 08:48:02

újraolvastam
most ez tényleg komoly, hogy találkoztak összesen 2x és emiatt a nagy sírás-rívás?

Füstleee 2012.02.22. 08:48:33

Ezt így a hét közepére?
Kedves Poszter!
Ha már ilyen hülye voltál, h a józan észrevételeid mellett belementél egy ilyen kapcsolatba ahhoz csak gratulálni tudok. Nyílvánvaló h te voltál a lelkihulladék konténere és kipróbált magának, h megütöd e a mércét. Sajnos nem ütötted meg. De ha már itt tartunk, én elküldtem volna melegebb éghajlatokra sőt ha az utcán meglátnám lehet le is köpném. (mert megütni nőt bűn!) További szép napot.

Dr. Jula Watson 2012.02.22. 08:56:43

1. Milyen megcsalás? Sosem voltál a párja, végig azt mondta neked, nem akar barátot, nem akar téged.

2. Minek erősködni 885ödszörre is, hogy de igen, legyünk együtt, ha ő mindig elmondja nem akar?

3. A lány egy kicsit bipoláris.

4. Igen láttunk már nem egy ilyet, hogy engem megcsaltak, átvágtak, bántottak, most én bosszút állok a teljes ellenkező nemen.

5. Na pont ezért nem lesz a barátságból sosem szerelem.

mütyür 2012.02.22. 08:57:32

@Dr. Jula Watson: a 3. pontot nem is értem, miért nem gernika írta:))

cyd 2012.02.22. 08:57:51

"... együgyű, hisztis, önző, szűk látókörű..."
vs.
"... szeretetreméltó, kedves, aranyos, vasárnaponta templomba járó..."
Muhaha!!!
Mondom én, hogy Rómeó. Ő volt szerelmes minden szembejövőbe.

Aszongya "Igyekszem tömör lenni." hát nem sikerült. Viszont erről jut eszembe: - Rövid leszek - mondta a kígyó és besiklott a ventillátorba.

Poszt megvolt. Mi az egyéb téma?

Dr. Jula Watson 2012.02.22. 08:59:40

@(Ő_Ő): Nem tudom, én ritkán mondom :)

mütyür 2012.02.22. 09:01:10

@cyd: egyelőre semmi:(

az előbb gondoltam, beírom, hogy viszket a bal fülcimpám

Dr. Jula Watson 2012.02.22. 09:01:21

@mütyür: :)) Én nem szoktam ezt sem sűrűn mondani :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 09:01:29

Na, ebben minden van!

Virtuális szerelem.
Távkapcsolat.
"Maradjunk barátok." (fiú+lány)
Játszmák.

Ember! Beleszerettél valakibe akit nem ismertél. Később megismerted, és kiszerettél belőle. Ennyi.

Próbálkozz úgy szerelembe esni, h nem monitor mögött ülő lányt szeretsz, akivel nem tudsz találkozni, mert kibaszott messze lakik.
Hátha...

És ne próbálkozz máskor azzal, h a szerelmet visszaállítod barátságra. Olyan nincs!
Már csak azért se, mert pasi és csaj között nincs barátság! 

Amúgy minden ember aki ezt vallja:

"kurvára fájt, és ha nekem fájt, akkor fájjon másnak is". 

Az egy elmebeteg! IQ és EQ hiányos  lelki nyomorék!

Dr. Jula Watson 2012.02.22. 09:02:42

@cyd: Na ez a rövid leszek nekem is feltűnt. :) És én meg végigolvastam, mert azt hittem legalább valami csattanóval megajándékoz minket a végén. Naív vagyok, belátom.

clfo 2012.02.22. 09:03:12

Posztoló, emiatt a csaj/kapcsolatnak sem nevezhető valami miatt akartál öngyi lenni?
Szerintem mégiscsak jót tenne neked, ha csak szimplán lekúrnál pár nőt, vagy elmennél pár alkalommal prostihoz, mert ennél nagy valószínűséggel keményebb sztorik fognak veled történni nők terén, és ha ebben a mentalitásban tolod tovább legközelebb a faszodat fogod levágni ollóval!

Papírsárkány 2012.02.22. 09:07:01

@Picicsibe a szexistennő:
"Amúgy minden ember aki ezt vallja:
"kurvára fájt, és ha nekem fájt, akkor fájjon másnak is".
Az egy elmebeteg! IQ és EQ hiányos lelki nyomorék!"

... vagy csak keresni akart egy jó magyarázatot arra, hogy miért khm csélcsap :)
(avagy "hmm... valahogy meg kell magyaráznom magamnak és a világnak, hogy miért akarok fűvel-fával / miért vagyok szélhámos csaló/hazug stb... hmm... megvan, azt mondom majd, hogy így állok bosszút az előző emberen, aki megcsalt!")

cyd 2012.02.22. 09:09:29

@tértivevény: ...hiszen azt mégsem mondom magamra, hogy ribanc vagyok.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 09:10:43

@tértivevény: Akkor is gyökér, buta és érzéketlen. No meg önző.

Mindegy, h miért mondja ezt. Amit okoz vele az attól független.

cyd 2012.02.22. 09:11:46

@mütyür: Az jó. Azon tudunk témázni, hogy sarlatánhoz (természetgyógyász) vagy kuruzslóhoz (orvos) menj-e vele. Aztán a nap végén majd benyögi valaki, hogy vakard meg.

mütyür 2012.02.22. 09:11:52

@Picicsibe a szexistennő: sokan inkább akarnak lenni patkányok, mint emberek:)

cyd 2012.02.22. 09:13:14

@Picicsibe a szexistennő: "ne próbálkozz máskor azzal, h a szerelmet visszaállítod barátságra. Olyan nincs!"
Hitelesebb, ha azt mondod neked nem sikerült, vagy nem is akartad.

mütyür 2012.02.22. 09:13:44

@cyd: abban reménykedtem vki elmeséli, van-e ehhez kapcsolódó babona:)

Papírsárkány 2012.02.22. 09:14:00

@cyd: Jaja. Kevés ember szereti nyiltan kimondani magáról az ilyen dolgokat :-)
@Picicsibe a szexistennő: Bizony.

Kytia 2012.02.22. 09:14:10

"most sem érti, hogy miért van barátja"

:DDDD

Bonyolult dolog az élet.:DDD

Kytia 2012.02.22. 09:17:39

Na, elolvastam.

Vannak ilyenek, akik leverik a gyengébben, amit az erősebbtől kaptak. És nyilván egy szemétláda hejjespasin nem verheti le, mert az pont leszarná a fejét, így majd leveri egy rendes, kitartó tagon.
Szerintem kár volt belemenned, ez: "eléggé együgyű, hisztis, önző, szűk látókörű lány volt" azért némi gyanúra adhatott volna okot, nem is értem, minek mentél bele. Inkább csak akartál valami kapcsolatot mindegy, kivel?

cyd 2012.02.22. 09:18:09

@mütyür: "A jobb fül viszketése, jó hírt, a balé rosszat jelent. Más megközelítésben a viszkető jobb oldali fül és orca, a távollétünkben rólunk becsmérlő megjegyzéseket, a bal fül és arc pedig hízelgő szavakat jelez."
www.erzsebetrosta.hu/Hiedelmek-babonak-nepszokasok/viszketes.html

mütyür 2012.02.22. 09:18:58

@cyd: én is pont ezt az oldalt bogarászom:) és elszomorodtam:(

indapass90210 2012.02.22. 09:20:57

"nem vagyok ronda, nem kicsi a farkam, megértő, hűséges, és viszonylag értelmes is vagyok, szóval tényleg nem értem, hogy tehette ezt pont velem,"

Na mije nincs a posztolónak?

"mert mire beért volna oda a buszom"

fumerin 2012.02.22. 09:22:23

Semmi tragédia nem történt itt kérem!
Most gyakorolják a férfi-nő szerepeket, saját magukat. Persze, hogy egyiknek sincs rutinja és lehet, hogy önhibán kívül hibáznak, vagyis csak nekünk tűnik hibának. Mert mi már ezeken a kicsi semmiségeken túljutottunk.
A csaj is fiatal, srác is. Majd felnőnek, ennyi.

Papírsárkány 2012.02.22. 09:22:38

@Dövan: Viccelsz, kocsi helyett egy egész busza van! :)

Father Justice (törölt) 2012.02.22. 09:23:38

Rengeteg jóindulattal talán még elnézhető a fiatal posztírónak, hogy nem tudta: lelki szemetesből (pontosabban lelki szeméttelepből, a beszélgetéseik időtartama alapján) sosem fog férfivé előlépni a rüfi szemében.

Arra azonban nincs mentség, hogy még azután is pincsizett, hogy egyértelműen kiderült: a nő gyakorlatilag mindenkivel dugott már a táborban is, csak vele nem. Ebből azonnal le kellett volna vonnia a megfelelő következtetést a saját szintjére vonatkozóan, életkor ide vagy oda. Ez a szint persze szubjektív, hiszen attól, hogy saját magát nem látja rondának, az átlagnő szemében még simán lehet szinten aluli - különösen, ha egy ilyen kaliberű fasztarisznyáról beszélgetünk, akinél a szintbelövés valószínűleg már 13 évesen megtörtént.

Nade fikából lesz még itt bőven, ezért én inkább jótanácsokat adnék a hasonló szituációk elkerüléséhez a posztírónak.

"Sokat beszélgettünk (hanggal), átlagban olyan napi 5 órát."

Valahol itt van a kutya elásva - túl sok felesleges időd van. Ezeket az öt órákat inkább a következőképpen oszd be: 3 óra (plusz)munka, 1 óra sport / testedzés, 1 óra szellemi és emberismereti önfejlesztés. A munkával szerzett bevétel révén egyéb paraméterek tekintetében is szintet léphetsz, így végül jó eséllyel sunázhatod a posztban leírt típusú jellemhulladékokat, akikkel másban gondolkodni eleve nem is érdemes. Miután megdugtál párat, rájössz, hogy a mai 20 éves nők kb. 90%-a ebbe a típusba tartozik, és ekként is fogod kezelni őket, miközben egyre jobban felismered a másik 10% erényeit és előnyeit.

Arról nem is beszélve, hogy szert tehetsz arra az önbizalomra is, ami ahhoz kell, hogy röhögve a képébe told a megfelelő mondatot az ilyeneknek, amint érzékeled, hogy ismét lerakati funkciót szánnak neked a felhőben: "Lelkizzen veled a Hétszünyű Kapanyányimonyók!"

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.22. 09:24:01

Na az ilyenekre jogosan mondhatja Jokka, hogy hülye picsa. Aki nem gondol bele, hogy a másiknak ez mennyire rosszul esik, (magyarán EQ 0) az nálam mindig kinyitja a bicskát. Szórakozni a másik érzéseivel, hitegetni, hazudni stb. a legnagyobb görénység, ami létezik. Ugyanazt adnám vissza a kiscsajnak, mint amit vele tettek, hátha akkor leesik neki, mekkora egy paraszt volt. És a leírtakból ítélve szörnyen buta és egyszerű, mint a faék.

Posztoló te meg ne nyílj meg ilyen hamar! Sok ilyen HP rohangál még a világban, próbálj meg ebből az esetből tanulni és felismerni a jeleket, mikor átvágnak és hazudnak. Ha valakinek nagyon kell egy kapcsolat, akkor képes olyan dolgokat is belelátni egy alakuló viszonyba, amik nincsenek is ott. Ezt tetted te is, holott kívülről szemlélve már akkor nyilvánvaló volt, hogy nem akar tőled semmit, mikor ez történt: "találkozást lemondta, pár naponta meggondolta magát velem kapcsolatban. Azt mondta fél, mert az exe is megcsalta és a környezetében minden fiú megcsalja a barátnőjét, én is biztos megcsalnám és nem akarna csalódni."

Légy sokkal óvatosabb legközelebb!

cyd 2012.02.22. 09:24:02

@Dövan: De érted. Van busza. Egy szottyos Ikarus is milla fölött van és 10k ccm. Azzal azért lehet vagizni.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 09:25:04

@cyd: Lécci írj már privátba is erről egy hosszú levelet. Úgy szeretném!

Köszcsi!

dr. gernika 2012.02.22. 09:25:20

@mütyür: Mert már akkor is kap érte, ha nem ő írja.
PEdig egyetértek.

indapass90210 2012.02.22. 09:25:39

@tértivevény: @cyd: szerintem a mázeráti jobban mutat a diszkó előtt!

(O_O) (törölt) 2012.02.22. 09:26:01

"Azóta nem beszéltünk, nem tudom, mi van vele, és nem is érdekel."
Ha nem érdekelne, akkor nem írtál volna egy ilyen "tömör2 posztot belőle. te is hülye vagy és a csaj is.

mütyür 2012.02.22. 09:26:08

@gernika: jólvanna:) engem nem zavar, ha írod:)

Papírsárkány 2012.02.22. 09:26:26

@Dövan: de kevesebb csaj fér bele :D

nemkellex 2012.02.22. 09:29:11

Jóóóreggelt! :)

A posztoLÓnak nem, neki rondát. :) Nagyjából átolvastam. Hát... Királyfi. Nem is hiszem, hogy volt már nője. Két találkozásból megy egy csomó "nem"-ből ő kapcsolatot hoz ki? Betojok! :D

@Bundabandi: Ja, ez meg a másik. Az ügyet átadjuk Jokkának megítélésre. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.22. 09:30:11

@Анна ( fumerin): És 20 évesen sem voltam HP, mint ez a csaj! Erre születni kell szerintem, a génekkel jön, vagy ilyesmi. Nem fognám ezt arra, hogy fiatal. Attól, hogy fiatal még nem kell érzéketlen HP-nak lennie. Ebből mekkora ribanc lesz később!

nemkellex 2012.02.22. 09:32:31

@Bundabandi: Vagy apáca! ;)

Amúgy elsőzni már nem szokás errefelé? Mivel még senki nem írta, akkor most éééééén:
ELSŐ!
Véégre eccer nem kell korán kelni, mégis enyém a dobogó legfelső foka! :D

mütyür 2012.02.22. 09:34:29

@nemkellex: ma is volt elsőzés, csak nigganyelven:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.22. 09:34:45

@nemkellex: apácából, meg pornós! Evolució, csak visszafelé!

cyd 2012.02.22. 09:35:03

@Picicsibe a szexistennő: Ha zavar, hogy hozzád szólok jelezd és nem fordul elő többet.

Frigyesur (törölt) 2012.02.22. 09:35:32

Csodalom, hogy ti ezt vegig tudtatok olvasni.

Frigyesur (törölt) 2012.02.22. 09:36:06

@cyd: Ilyet én is csinálhatok? :))))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.22. 09:36:44

Amúgy a poszter jó úton van a Jokkává válás felé. :D

fumerin 2012.02.22. 09:37:14

@Bundabandi: Az Te voltál, meg én meg még sokan mások. De láttam hasonló eseteket magam körül és nem lett kurva, ribi, stb. rossz feleség az ilyen "típusú" nőből sem.
Most majd jóóóól lekurvázom a fiatal lányt, és jobban leszek :D Ezt nem fogom megtenni, mert ha úgy vesszük a srác beleálmodott valamit a semmibe. Akkor mégsem a csaj a hibás.

indapass90210 2012.02.22. 09:38:24

@tértivevény: mutass helyet, ahol egy busznyi jó nőt be lehet gyűjteni! Mert egy busznyit ugyan lehet, de ha nem jók, akkor mire mindet megcsinálom, tönkremegy a májam a piától!

alien47 2012.02.22. 09:40:21

Kedves posztoló,

Egy barom vagy!

Mi a túrónak mész bele egy 500 Km re lakóval plátói szerelembe. Hogy lehetsz szerelmes olyanba, akivel még nem is találkoztál, nem feküdtél le vele?

Nem igaz, hogy nem tudsz találni 50 km -s körzetben egy rendes nőt. Meg is érdemled a fent leírt brazil szappanoperát. TE VAGY A HIBÁS! A hátba szúrásért és úgy mindenért. Keress olyan embert akinek a hülyeségei hamar kijönnek és gyorsan el tudod dönteni ez kell neked vagy sem. Ellenkező esetben az a vége, amit leírtál.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 09:42:12

@cyd: Nem zavar. Ha zavarna, már szóltam volna.

Erre most ez volt a válaszom. Észrevételem az, h mi ketten sokszor gúnyosan írunk egymásnak. Rosszul vettem volna észre?

nemkellex 2012.02.22. 09:42:36

@mütyür: Jatélleg! No nem baj, anyanyelvi elsőzés akkor is az enyém! :)

@Frigyesur, Vidam mesek tulajdonos: Végigolvasni???? Nem, azt nem, csak átfutni. De azon a részen, hogy a posztert már nem érdekli, hangosan röhögtem! :D Jól indul a nap.

@Bundabandi: ...csak az egyenruhát kell megtartani, oszt jóvan.

Dr. Jula Watson 2012.02.22. 09:43:05

@Dövan: Playboy-nyuszi verseny? :) Bikinibemutató? :D

cyd 2012.02.22. 09:43:20

@Picicsibe a szexistennő: Nem tudom. Én sokszor, de nem csak hozzád.

mütyür 2012.02.22. 09:43:49

@alien47:
"ő egy eléggé együgyű, hisztis, önző, szűk látókörű lány volt, de elfogadtam ilyennek, és ezek ellenére kedveltem."

nem a km-erek számítanak elsősorban, hanem poszter még nem elég tapasztalt és vhol a felhők közt él.

Dr. Jula Watson 2012.02.22. 09:44:26

@Анна ( fumerin): Ezt nem értem én sem. Kb milliószor mondta a lány, hogy nem akarja a posztolót, nem akar vele kapcsolatba kerülni, még "bújkált" is előle, ez meg csak ment utána, mert szerinte kapcsolatuk van.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.22. 09:44:42

@Анна ( fumerin): Azért az a játszmázás, amit a kiscsaj levágott nem volt semmi. Most tanulja, hogyan legyünk önző HP-k! Eddig 5-ösre vizsgázott nálam.

Ismerek egy lányt, aki hasonló volt 20 évesen. Elfogyasztott egy vőlegényt és megszámlálhatatlan srácot. Közben kicsit meghízott, eléggé elhagyta magát stb. 10 év telt el. Most már nem tud az ujja köré csavarni hejjespasikat. Most ugyanazt csinálják vele, mint anno ő a pasikkal! És sír, hogy neki nem jut egy normális sem és miért ilyenek vele.

Papírsárkány 2012.02.22. 09:45:13

@Dövan: azért csak akad olyan hely, ahol 3-nál több jó nőt össze lehet(ne) szedni :)
(najó, ha nagyon akarom, 4-5-öt be lehetne préselni egy maseratiba, ha elég kicsik és/vagy egymás hegyén-hátán helyezed el őket :-) )

mütyür 2012.02.22. 09:46:19

@Dr. Jula Watson: pár év és kifejlett pszichó-stalker lesz:)

(O_O) (törölt) 2012.02.22. 09:46:37

@Dövan: ""mert mire beért volna oda a buszom""
Gyöngyszem!!!!!! :DDDD

Dr. Jula Watson 2012.02.22. 09:47:17

@mütyür: ilyet is láttunk már a közelmúltban :)

indapass90210 2012.02.22. 09:50:08

@tértivevény: 69-es formában egy ülésbe két csaj simán befér :)

(O_O) (törölt) 2012.02.22. 09:50:39

@Dr. Jula Watson: bevallom nem olvastam el teljesen csak bele bele olvasgattam, de volt valami rész amiben azt írta, azért kezdett el a lánnyal csetelni, hogy jól kihasználja a vállonsírást és vigaszsuncinak használja, most meg itt picsog, hogy ez se jött össze neki...

Papírsárkány 2012.02.22. 09:51:50

@Dövan: Nah, rögtön előjönnek a praktikus ötletek :)
jóhát, ahogy a mondás tartja, "sok jó ember kis helyen is elfér (főleg, ha sok jó nő van köztük)"

fumerin 2012.02.22. 09:52:09

@Dr. Jula Watson: Ezért nem ítélkezem:)

@Bundabandi: Játszma? Mikor megmondta szerencsétlen srácnak, hogy neee? Nem a csaj hintáztatott, a srác önként és dalolva belecsücsült és még lökött is magán.

(O_O) (törölt) 2012.02.22. 09:56:14

"Innentől felgyorsítom az eseményeket"
Ez is egy gyönyörű mozzanat a posztertől. Ne menjen el forma 1-es pilótának :D

cyd 2012.02.22. 09:56:47

@Анна ( fumerin): Jaja. Poszter mindenáron szerelmes akart lenni, miközben a másik fél nem volt rá vevő.

indapass90210 2012.02.22. 10:04:16

@tértivevény: na igen. Pláne ilyenkor télen, amikor sok ruha van az emberen, a mázerátiban pedig jó a fűtés, minden göncöt le és ki tudnak dobálni a csajok. Így több mozgástér marad!

Dr. Jula Watson 2012.02.22. 10:07:59

@(Ő_Ő): Na ez meg a másik fele. Abszolút nem volt neki szimpatikus az elején ugye, de azért sírni jó lesz a vállán.

nemkellex 2012.02.22. 10:14:08

@Dövan: A férfiak meg a számításaik... :D

indapass90210 2012.02.22. 10:16:31

"Tudom, hogy vannak nála 1000x különb, emberibb, érettebb, értelmesebb, szebb lányok, "

Vannak, de ....

"mert mire beért volna oda a buszom"

(O_O) (törölt) 2012.02.22. 10:17:29

"Nem rendelkezett azokkal a tulajdonságokkal, amelyekkel a fejemben az "álombarátnőt" felruháztam, mert ő egy eléggé együgyű, hisztis, önző, szűk látókörű lány volt, de elfogadtam ilyennek, és ezek ellenére kedveltem."
" Igazából a mai napig nem tudtam teljesen feldolgozni, hogy az a szeretetreméltó, kedves, aranyos, vasárnaponta templomba járó lány hogy változhatott egy ilyen gerinctelen ... izévé"
vs. "Bár nincs sok önbizalmam, azért tudom, hogy nem vagyok ronda, nem kicsi a farkam, megértő, hűséges, és viszonylag értelmes is vagyok, " AHAMMMMMMMMM!!!!!

Ja meg még ez:
"Azt mondta, hogy nem tud mit mondani azon kívül, hogy hülye volt és tényleg nem tud magyarázatot adni. "
"Szerettem volna rendesen mögélátni a dolgoknak, hogy mégis mi játszódott le benne akkor, hogy tudott ezek után még engem okolni"
Hülye vagy? hol okolt ő téged??????????????

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 10:17:43

@cyd: Biztos így van, de azt nem figyelem.

Tessék, szmájli, h ne vedd komolyan a korábbit: :))

indapass90210 2012.02.22. 10:17:59

"szexhiánya van, de nem akar erről velem beszélni,"

mert...

"mert mire beért volna oda a buszom"

Memories (törölt) 2012.02.22. 10:18:33

@Dövan: :-) Gondolom te a kocsidra fekteted a hangsúlyt, hisz véleményed szerint abban rejlik a csajozás kulcsa.

indapass90210 2012.02.22. 10:19:00

"Nagyon bunkón kezdett viselkedni, 2x is megszakította velem a kapcsolatot (letörölt a kommunikációs programokról) azzal az indokkal, hogy"

"mert mire beért volna oda a buszom"

dr. gernika 2012.02.22. 10:21:37

@tértivevény: Így van, apámat is koccoltatta a menyasszonya, míg katona volt, azóta ez a kifogás a női nemen okozott károkért. :)

indapass90210 2012.02.22. 10:21:49

"Úgy volt, hogy amikor jön haza a táborból, még találkozunk, de állítólag vihar volt és elázott, és már a 2. napon hazaindult."

Nem vihar volt, hanem gangbang. Bár az alapján amit a tévében láttam, attól is el lehet ázni!

(O_O) (törölt) 2012.02.22. 10:24:09

@Dövan: :), érdekes, hogy a lánynak annyira soha nem jött be, hogy ő pattanjon buszra hogy találkozzanak :)

mütyür 2012.02.22. 10:24:44

@Memories: itt mindenkinek vannak fixa ideái:)

cyd 2012.02.22. 10:25:14

@Memories: Van aki a hangsúlyt fekteti a kocsira, van aki mást.
www.joee.hu/wp-content/uploads/2010/10/wehhe.jpg

Caddy 2012.02.22. 10:26:08

Ó jajj, ennyi jut eszembe, meg a tyúk vagy a tojás.
Posztíró nekem szimpi, csak hát ennyi ribi után lehet ő is felveszi a szemétszar pasi maszkot és akkor tényleg tök j lesz.
Szóval hogy a nők miatt szemetek a pasik,vagy a szemét pasik miatt hülyék a nők, na .....szóval melyik volt előbb?

Az öngyilkosság témához most nem kívánok hozzáfűzni semmit, mint ahogy a hormonzavaros tinihez sem.

mütyür 2012.02.22. 10:26:34

@Memories: itt mindenkinek megvan a maga fixa ideája:)

indapass90210 2012.02.22. 10:28:56

@Memories: feleséget feltehetőleg nem azzal talál az ember, de már a középkorban is az volt a menő csávó, akinek volt szép paripa és fegyver.

Most meg valami 20éves kispicsáról van szó, azok meg szinte mind ilyenek.

Namely 2012.02.22. 10:31:06

@Picicsibe a szexistennő: Na, kedves csibe, ennek a féregnek sem járt volna szerinted egy kiadós verés?????

Tőlem a mentő vitte volna el. Az állatmentő.

Poszter!
1. A dolgot egyébként 90%-ban magadnak köszönheted. Nagyon egyszerűen el lehet az ilyet kerülni: nem akar találkozni? kéreti magát? most nem ér rá(d)? Akkor húzzon a f*szba! Ráadásul hisztis? Mondd, te normális vagy? Te direkt magadat szopatod ilyen söpredékkel? Te úgy keresel párt, hogy ki a legalkalmatlanabb senki, és arra nyomulsz????
(ráadásul nyomulsz!!!!!!!!!)
2. Egy ilyen férget akkor is dobni kell, ha az egyik éjjel véletlenül beleakadt a farkad.
3. Ha komoly kapcsolatra vágyó, normális fazon vagy sorban állnak a normális lányok, mi a f*sznak a söpredék?
3+1. Ha nem vigyázol, és a következő is ilyen lesz, utána rúgd meg egy kicsit.

pretty kitty 2012.02.22. 10:31:27

@Анна ( fumerin): @Tetovált lány: @cyd:

"együgyű, hisztis, önző, szűk látókörű lány"

vs

"szeretetreméltó, kedves, aranyos"

Lolam isz szokan gondoljak h edudu hisztisz onzo meg cuk latokolu vadok. Kozbe meg igazabol ec cejetetlemelto kedvesz alanyosz kiszlanyocka vadooook ;))))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.02.22. 10:31:30

Fiatal vagy még, meg a csaj is az.

Hülyén kezelte a helyzetet, de ez a tapasztalatlansága okán tán még érthető is.
Te viszont egyfolytában nyomtad magad és ezzel elértéktelenedtél a szemében.

Majd felnőttök és te is egyszer túl leszel rajta. Majd jön egy rendes lány.

"eléggé együgyű, hisztis, önző, szűk látókörű lány volt,"

Ezt viszont nem értem. Ha sértettségből írtad, gyerekes, ha viszont tényleg ilyen volt, akkor ezek közül már egy is elég ahhoz, hogy az ember kétszer meggondolja,hogy összejöjjön-e vele.

(O_O) (törölt) 2012.02.22. 10:32:43

@cyd: ez jó :D, de tuti nem adtak bele apait anyait mert túl élesek a körvonalak :)

Memories (törölt) 2012.02.22. 10:33:14

@mütyür: Vettem észre. A bolond gyereké az MNK, Dövané a kocsi, gumi, pina, FJé, na neki tényleg sok van. :-)

indapass90210 2012.02.22. 10:33:30

@Namely: "3. Ha komoly kapcsolatra vágyó, normális fazon vagy sorban állnak a normális lányok, mi a f*sznak a söpredék?"

á-á

"mert mire beért volna oda a buszom"

Ken Adams79 2012.02.22. 10:33:50

Sziasztok!

Hát...sajnálom a posztolót...szar dolog érzelmileg kötődni valakihez, aki aztán átver.
Kicsit levon az értékéből a dolognak, hogy olyanhoz kötődik, akit nem is ismer, csak a neten beszélgettek.
Nem azt mondom, hogy legközelebb ne bízz a nőkbe posztoló, de 1 kicsit ...figyelj oda.
Bár, 500 km-ről, azt mond amit akar, úgysem tudod leellenőrizni, hogy tényleg barátnőzik-e, vagy mással reszel.

" azért tudom, hogy nem vagyok ronda, nem kicsi a farkam, megértő, hűséges, és viszonylag értelmes is vagyok"
Ez meg nem tudom, hogy jön ide... ez nem egy társkereső oldal, de hátha valamelyik lánynak megtetszik.

pretty kitty 2012.02.22. 10:34:09

@HankyMoody: Ejnye Hankyyyy, cak nem felbasztak az adad mosztanaba ja kiszlanyockak?? ;))))

fumerin 2012.02.22. 10:34:10

@Kiszlanyocka: Imádom, ha valaki ennyire következetes! :D

Memories (törölt) 2012.02.22. 10:35:02

@cyd: Gondolom Dövan autója nem így néz ki. Makulátlanul tiszta jó verda, de nincs benne jó verda. ;-)

(O_O) (törölt) 2012.02.22. 10:36:44

@Memories: a megmossa és olyan mintha új lenne is az övé :).

@Dövan: :DD

Memories (törölt) 2012.02.22. 10:37:29

@Dövan: Mindenki feleséget keres, csak meg kell élni azt a kort.

mütyür 2012.02.22. 10:39:23

@nemkellex: óvazzz:DDD (mármint izé, nem magán a sztorin röhögök, de...:DD)

(O_O) (törölt) 2012.02.22. 10:40:26

ez jó :DDDDD

"Ezer egy gondolat kavarog a fejemben: miből fogom felnevelni, kivel fogom végigcsinálni, hol lesz a kiságya, hogyan mondjam el otthon, hogy jön az unoka, de apukája úgy néz ki, nem lesz? Mi lesz a cicáimmal? "

Mi lesz a cicáimmal? :D

Αphelion 2012.02.22. 10:40:41

@(Ő_Ő): "Valaki árulja már el nekem, hogy miért jó liánozni??????? Miért kell párhuzamosan szédíteni valakit, miért kell azt mondani két különböző embernek egyszerre, hogy szeretlek?!"

Nem derul ki a posztbol h a csaj barmikor is mondta volna a fiunak h szereti. Annyi volt h "tobbet erez" de az meg nem feltetlenul jelent szerelmet, foleg h ezt akkor mondta mielott szemelyesen talalkoztak volna. Nekem nem ugy tunik h a csaj ugy gondolta volna h ez egy kapcsolat lesz, szerintem a "megcsalas" szot is csak a srac hozta be a kepbe, a csaj kb. annyit mondhatott h "meg aznap dugtam vele"...

Caddy 2012.02.22. 10:40:46

@nemkellex: na ennek már a címe is szuper. :D:D:D
No meg egy újabb példa az érzelemmentes szexre. :)

@Alfonzina: már hogy a csaj kezelte hülyén? Inkább más szót használnék. :)

mütyür 2012.02.22. 10:41:49

@(Ő_Ő): én azt elsőre cicinek olvastam:)

Memories (törölt) 2012.02.22. 10:41:50

@mütyür: Ami igaz az igaz.

@(Ő_Ő): Az ilyen kijelentéseket szajkózó férfiak szoktak agyfaszt kapni amint szerelmesek lesznek. Majd szóljatok, ha szerelmes és adjátok meg a nője számát. ;-)

Caddy 2012.02.22. 10:43:10

@(Ő_Ő): ez jobb:
"megmondtam Fecónak, hogy ha nem védekezünk, tudnia kell, nálam az abortusz nem opció"

MONDJUK A GUMI AZ EGY OPCIÓ. :D:D:D

mütyür 2012.02.22. 10:45:45

@Caddy: hát nagyon remélem, hogy a csaj nem terhes. mégis hogy gondolta ezt az egészet? szándékosan nem védekezünk, majd kiborulunk, ha a végeredmény terhesség? lol

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.02.22. 10:46:34

@Caddy: olyan szempontból kezelte hülyén,hogy még fiatal, és fejjel megy a falnak. szemet, szemért, fogat, fogért.
persze ettől nem könnyebb a posztolónak, mert ő volt az egyik "áldozat". (ki tudja még hány másik között)
ugyanakkor az,hogy utólag felhívta a csaj, és bocsánatot kért, azt sugallja,hogy nem teljesen reménytelen eset, csak egyszerűen gyerekes erős hüpi beütéssel.

20onévesen én is bántottam meg nagyon durván fiúkat akaratomon kívül és most utólag visszagondolva egy barom voltam.
ha valaki viszont képes a tanulságok levonására, önkritikára és bocsánatkérésre, akkor nem reménytelen.

mindenki hibázik.

pretty kitty 2012.02.22. 10:47:11

@Dr. Jula Watson: "1. Milyen megcsalás? Sosem voltál a párja, végig azt mondta neked, nem akar barátot"

Pontoszaaaan!! Bilom h eddeszek az gondoljak ha vki coba jall veluk akkol mal kapciba vannak .... :S

"4. Igen láttunk már nem egy ilyet, hogy engem megcsaltak, átvágtak, bántottak, most én bosszút állok a teljes ellenkező nemen."

Nem tudom mijel pont mosz jut ecembe, de Jokka bisztosz naon elveszkedni fog ezen a maji poszton. Hihihiii!!!!! ;))))))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.22. 10:47:52

@Анна ( fumerin): Egyszer sem mondta meg konkrétan, hogy nem kell neki a srác. Csak kifogást keresett, hogy nem tudja kell-e neki barát, meg majd ő is megcsalja stb. stb.

Az a korrekt, ha megmondja, hogy az egymás virtuális vállán való síráson kívül ő nem akar tőle semmit. Na ez az, ami a posztoló írása alapján nem hangzott el egyszer sem. Sőt a csaj jelentkezett is állandóan, belement a találkába is. Holott nagyon jól tudta, hogy ez a srác nem kell neki, hanem a másik! Akkor minek vezette meg és hazudott?

pretty kitty 2012.02.22. 10:48:25

@Picicsibe a szexistennő: "Amúgy minden ember aki ezt vallja:

"kurvára fájt, és ha nekem fájt, akkor fájjon másnak is".

Az egy elmebeteg! IQ és EQ hiányos lelki nyomorék!"

Ezzel teljeszen eddeteltek. :DD A tobbi jamit iltal az meg a tegnapijak folytatasza, coval azzal neeeeem :PPP

nemkellex 2012.02.22. 10:48:51

@mütyür: Jaja... Darwin-díjas a csaj. Nem élnek együtt, de gyereket azt csinálnak. :D

@Caddy: Gyereket akartak. Csak minek?

(O_O) (törölt) 2012.02.22. 10:50:09

@Caddy: szerintem Fecónak nem "ízlett" a gumi ezért mondta ezt a csaj, de a nem védekezés nem csak pasi részről kell, szedhetett volna tabit, de szerintem akart gyereket a FEcótól Fecó meg akart gumi nélkül sunázni :).

mütyür 2012.02.22. 10:51:01

@nemkellex: pár kommentet elolvastam, hát igen, más olvasóközönség...legtöbb simára veszi, hogy tartsa meg. aaaaaaa:/

Caddy 2012.02.22. 10:52:06

@mütyür: nagyon kemény sztori. Szerinted tudják hogy lesz a gyerek? Bazz nem védekeznek, beszarok... :D:D:D:D

@Alfonzina: hátnem tudom, azért mindenkivel dugni ezzel meg csak játszani, azért az elég nagy ostobaság. De valóban a bocsánatkérés ad némi okot a reménykedésre.

@nemkellex: gyereket akartak, csak nem egymástól. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 10:53:47

@Namely: Nem, verést nem érdemelt volna. A verés értelmetlen dolog. Ha tele vagy feszültséggel, menj el futni!

A poszter szimpi, de ő se ártatlan, mert szegény akaratlanul beleesett a virtuális világ csapdájába. Amíg leveleztek, meg skypeon dumáltak, a fejében megálmodta a neki való lányt, úgy, h nem is ismerte. Hiába tudott 1-2 hibáról, nem tapasztalta a valóságban, így könnyű volt elfogadni. Viszont egy csomó jó tulajdonsággal felruházta a lányt, me' valami képet ki kellett róla alakítani... Ugyebár.

Találkoztak, és kiderült, h nem olyan a lány, mint aminek gondolta. Nem érti h hogy ismerhette így félre. Talán majd rájön, h azé', me' nem is ismerte...

Ennyi.

Caddy 2012.02.22. 10:53:57

@(Ő_Ő): áldott fiatalság, ostobákok. :D

cyd 2012.02.22. 10:56:02

@mütyür: duzzoganya blogon "alap"

nemkellex 2012.02.22. 10:56:15

@mütyür: Igen, ez más olvasóközönség. Ezek mind gyereket akarnak. :) Énisakaroook... de úgy, mint a csaj, biztosan nem. Az ilyennek persze sikerül. Mi meg már hét hónapja dobáljuk ki a tesztekre a pénzt. :P Röhögtem is nagyot, a főnök tegnap azt mondta, ő úgy tervezte, hogy tavaszi baba lesz. Mondtam, hogy húzzon bele, de nagyon! :D Komolyan hitte, hogy egy-két hónap alatt teherbe ejt... pasik...

@Caddy: Ja, az lehet. De akkor miért nem mással dugtak? Mert más épp nem volt? XD

mütyür 2012.02.22. 10:56:22

@Caddy:
faszi: figyumá nem akarok gumit húzni, védekezz te, jó?
csaj: én aztatatmár nem!
faszi: sok a duma, dugjunk má!
csaj: oké!
...
csaj: brühühühü, terhes vagyok!!

*facepalm

rotarix2011 2012.02.22. 10:57:11

Ha valaki nem felel meg a te elképzeléseidnek, azzal nem kell összemelegedni. Főleg akkor nem, ha netről van. Amúgy a csaj egy idióta rühes k.rva, akit csak kihasználnak a fiúk és még ő sajnáltatja magát. Ha egy nőben nincs tartás, önbizalom, intelligencia, büszkeség, ha önmagát sem veszi komolyan, akkor hogy várja el, hogy a legtöbb pasi többnek értékelje őt egy rövid ideig tartó kényelmi sunánál? :D Peched volt drága posztoló, sok rendes lány van, most pont egy szemét ribanccal találkoztál. Felejtsd el. Legközelebb, ha valakivel már az elején vannak gondok, akkor koptasd le, a jószívűséget felejtsd el a netes ismerkedésnél, de inkább nem is javasolnám a társkeresés e formáját :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.22. 10:57:13

@Caddy: És írja, hogy hát Fecó honnan is tudhatná hogyan születik egy gyerek! LOOOL! Biológia óra általánosban... mondjuk egy első blikkre.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.02.22. 10:57:41

@Caddy: jó, ez a mindenkivel dugás tényleg necces, de én még picit azt is feltételezem,hogy tán a posztíró túlzott kicsikét..

ettől függetlenül nem védem a csajt, csupán nem érzem akkora utolsó rohadt ribancnak, mint amennyire sugallni szeretné a posztoló, aki láthatóan teljesen oda, meg vissza van.

mütyür 2012.02.22. 10:58:13

@cyd: borzalom. mindegy, nagyszülők biztos örömmel fognak még egy gyereket felnevelni.

mütyür 2012.02.22. 11:00:29

"főzni éppen már tanulgatok néhány hónapja, jó anyukája lehetnék,"

pfúúúú, ezen besírtam:D

indapass90210 2012.02.22. 11:01:41

@(Ő_Ő): "Mi lesz a cicáimmal? :D"

Most egy darabig senki sem nyúl hozzá :D

Caddy 2012.02.22. 11:02:11

@Picicsibe a szexistennő: megírta már ezt egy kortárs:
"van nulladik látásra szerelem"

:D:D:D:D

nemkellex 2012.02.22. 11:03:21

@mütyür: :D Még az is lehet, hogy eltaláltad, így zajlott!

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.22. 11:04:33

@mütyür: Jah és 24 éves! Tanulgat főzni... Most olvastam nemrég, hogy az egyik 30 éves celeb, most kezdett neki a főzés, mint tudomány elsajátításának. :D

mütyür 2012.02.22. 11:04:37

@nemkellex: ne görcsölj, max. köv tavaszra lesz:)

fumerin 2012.02.22. 11:05:57

Hajjj, miért is voltam kíváncsi? :D

Na még egy IQ harcos szaporodik, bravóóóó! :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.22. 11:06:04

Én is bántottam meg másokat, de nyilván okkal. :) Belátom, de nem bánom.

Caddy 2012.02.22. 11:06:52

@nemkellex: nagyon édes. :D:D:D

@Alfonzina: hm..igazad ehet, nyilván a legnagyobb szemétládának kell és szoktuk is ilyenkor beállítani a másikat, no persze ebben a korban, később rájövünk, hogy mi legalább olyan hülyék voltunk.

@Bundabandi: vagy mondjuk az az egészséges kíváncsiság. :D

@mütyür: :D:D:D:D

Memories (törölt) 2012.02.22. 11:07:25

@Caddy:
"Képes lennék gondoskodni róla, nem vagyok hülye, főzni éppen már tanulgatok néhány hónapja, jó anyukája lehetnék, hiszen mindennél jobban szeretném. Még sosem voltam anyuka, nem tudom, milyen különleges képességek kellenek hozzá, de azt remélem, hogy a babával együtt jönnek azok is. Anyukám mindent tud. Gondoltam, ha anyuka leszek, akkor én is mindent tudni fogok. Miért ne lennék képes minderre? "

*faceplam*

Namely 2012.02.22. 11:10:34

@Picicsibe a szexistennő: szoktam futni, de most még hideg van :)

Amit leírtál, igaz, de amikor személyesen találkoztak, és utána is a féreg szórakozott vele folyamatosan. Szerintem kisakkozta, hogy a poszter az a típus, aki szopatható, így ameddig csak lehetett, szórakozott vele. Az egyengetés pedig ezért járna.

Poszter, olvasd el a fenti Csibe-elemzést (10:53:47) is, hasznodra fog válni.

(O_O) (törölt) 2012.02.22. 11:10:55

@Caddy: egyik kedvenc versecském ;-).

@Dövan: az első 3 hónapban fel se tünik, hogy terhes, addig még nyúlkálhatnak hozzá ;-)

mütyür 2012.02.22. 11:11:42

@Memories: ezért van olyan sok Nobel-díjas anyuka:D

"Gondoltam, ha anyuka leszek, akkor én is mindent tudni fogok."

Caddy 2012.02.22. 11:12:34

@Memories: nnneeeeeeeeee!
Én szoktam mondani anyukámnak, hogy nem sütök zserbót mert az csak bizonyos kor felett tudnak a nők sütni. :)

Ez úgy van, hogy szülsz egy gyereket és rögtön megtanulsz főzni, meg mindent ami a gyerekneveléshez is szükséges. :D

(O_O) (törölt) 2012.02.22. 11:13:13

@Memories: azért azt az egyet anyuka nem tudta, hogy a 23 éves kislányából hogy csináljon érett felelőségteljes felnőttet aki nem hagyja, hogy Fecó felcsinálja :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.22. 11:14:09

@mütyür: Hát az IQ a gyerekkel együtt nő! Nem tudtad??? :D A génekbe rejtett ősi tudás felszabadul.

fumerin 2012.02.22. 11:15:18

@Caddy: Sőőőt! Akinek már legalább egy gyermeke van az simán pedagógus, pszichológus, nevelési tanácsadó és minden hasznos hivatást saját birtokában érez :D
És jóóól megmondja, mit is kell csinálni :D

Flaffy 2012.02.22. 11:15:29

De azér kiverted rá gondolotban?Pisis kölyök vagy még,fogalmad sincs a világról,nyírd ki magad!

mütyür 2012.02.22. 11:15:46

azért azok az IQ huszárok, akikkel egy irodában tartózkodok...
- nem láttad xy-t?
nem
- akkor most mit csináljak?

hö??

jadu 2012.02.22. 11:15:51

@(Ő_Ő): jó kérdés...

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: szóval te is nézted tegnap :DD

@mütyür: :DDD

na folytatom tovább a kommentolvasást :D

mütyür 2012.02.22. 11:16:42

@Bundabandi: óafenébe, hogy én erről eddig nem tudtam:S

Caddy 2012.02.22. 11:18:04

@(Ő_Ő): tudom. :)

@Namely: nyolc fok felett már lehet szaladgálni. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 11:20:01

@Caddy: Oh! Szerintem pedig első látásra sincs... :D

Memories (törölt) 2012.02.22. 11:20:06

@(Ő_Ő): És ha van esze akkor beadja egy másik pasinak, hogy tőle lett terhes. Elég sok hülyegyerek rohangál az utcákon, csak alább kell adni a szintet és máris megvan apuci02.

(O_O) (törölt) 2012.02.22. 11:21:14

@Flaffy: ne nyírja ki magát! Hülye vagy???? Ilyet írni egy olyannak aki már próbálkozott?!

Memories (törölt) 2012.02.22. 11:21:19

@mütyür: Én se tudok tükörtojást sütni, de ha kiscsirkém lesz biztos menni fog. Ez evidens.

Memories (törölt) 2012.02.22. 11:22:20

@mütyür: Én se tudok tükörtojást sütni, de ha kiscsirkém lesz biztos menni fog. Ez evidens.

mütyür 2012.02.22. 11:23:03

@Memories: de legalább azt már tudod, hogy sütni kell=)

Memories (törölt) 2012.02.22. 11:24:05

@Caddy: És mi van azokkal a dolgokkal amik most büdösek, csúnyák, rossz ízűek? Azok is megváltoznak?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 11:24:19

@Namely: Egyetértek, h a nő gyökér. Utálom a fajtáját. De a verés nem old meg semmit. És ha elkezdesz verni, pláne egy olyan embert, aki fizikailag gyengébb nálad, akkor bocsi, de te sem leszel különb!

jadu 2012.02.22. 11:24:52

@Bundabandi: egyetértek :D báár kitudja, összesezd vmi kis jó STD-t és egy életre elmegy a kedve a f.szról f.szra ugrálástól :D

@Анна ( fumerin): ez meg bölcs volt... én is így akarok majd reagálni :)

@alien47: én voltam úgy szerelmes, h még nem feküdtem le a sráccal :DDD

@Dövan: :DDD

Αphelion 2012.02.22. 11:26:51

@nemkellex: "Nagyjából átolvastam. Hát... Királyfi. Nem is hiszem, hogy volt már nője. Két találkozásból megy egy csomó "nem"-ből ő kapcsolatot hoz ki? Betojok! :D"

Asszem ma neked sikerult a legtomorebben osszefoglalni a poszt lenyeget. +1! :D

Dr. Jula Watson 2012.02.22. 11:28:13

@mütyür: és akkor még mondja valaki, hogy nem akar gyereket! :D

Namely 2012.02.22. 11:28:51

@Caddy: Nem jó, futni csak rövidgatyában, esetleg bermudában szeretek. Ahhoz viszont hideg van (még).
De ha 15 felett lesz, akkor reszkess Normafa!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 11:29:09

@Kiszlanyocka: Én meg azzal nem értek egyet, h te nem értesz velem egyet! :PPP

jadu 2012.02.22. 11:29:25

@nemkellex: ehh aza Fecó gyerek :DDD

@Caddy: de a pasi szexelt érzelmek nélkül, nekik úgy könnyebb :D

nemkellex 2012.02.22. 11:29:25

@mütyür: Azt próbálom, de ha nyárig nem jön össze, akkor irány a nődodó megint, hogy "bocs, bénák vagyunk, kéne egy kis segítség". :P

@Caddy: Az hát. Ő is lógott bioszról általánosban, mint Fecó... :D

@(Ő_Ő): Barátnőmről két hét után megmondtam, hogy terhes. Senki nem tudta, hogy egyáltalán próbálkoznak, a teszt előtt bevonyítottam: "Pattanások, nagy zaba, gyereketek lesz?" :D Csaj rohant tesztelni, de csak a harmadnapi mutatta ki. :)

Cucli 2012.02.22. 11:29:30

"tudom, hogy nem vagyok ronda, nem kicsi a farkam, megértő, hűséges, és viszonylag értelmes is vagyok"
ezen besírtam :DDDD

tipikus ragadós lúzergyerek, aki nem érti meg, hogy nem kell a csajnak. ha télleg nem kicsi a farkad, akkor nőjj fel, és varrj le annyi csajt, amennyit csak bírsz, amíg még fiatal vagy ;)

mütyür 2012.02.22. 11:29:39

@Dr. Jula Watson: hja, újra kellene gondolnom az egész úgy érzem:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.22. 11:29:46

@jadu:

Persze. Attila sok tekintetben hasonlít rám. :D

Caddy 2012.02.22. 11:30:03

@Анна ( fumerin): na igen ezt kihagytam, hogy nyilván gyereknevelésből és szakértésből diploma, sőt doktori. :D

@Picicsibe a szexistennő: természetesen, bár ezt a tapasztalat mondatja, hogy bármire képes lesz az ember, ha a sajátja. :D

@gyvy: dede :)

indapass90210 2012.02.22. 11:34:42

@(Ő_Ő): de most gondolj bele. Szegény gyerek még meg sem született, már 100x elverték fasszal a homlokát.

(O_O) (törölt) 2012.02.22. 11:35:22

@nemkellex: jó de te nő vagy :) a férfiak eztet nem tudják :)

Memories (törölt) 2012.02.22. 11:36:02

@(Ő_Ő): Biztos ő is bevette a majdkiveszem dumát.

Namely 2012.02.22. 11:36:38

@Picicsibe a szexistennő: OK. Nézzünk egy esetet. A K2 előtt tavaly beszóltak a barátnőmnek (elég durván adták a tudtára, hogy szeretnének megkapni, és mivel a barátnőm szlovák és angolul beszélünk azt gondolhatták, hogy nem értjük). A fazonnal összekaptam, egy "kicsit" meggyepáltam.

Az is gáz volt?

jadu 2012.02.22. 11:37:28

@Memories: 23 évesen? vááá agyhalottak Fecóval együtt o.O

Dr. Jula Watson 2012.02.22. 11:37:30

@nemkellex: ezek nem feltétlen tünetek ám :)
az aluszékonyság sokkal jellemzőbb. :)

(O_O) (törölt) 2012.02.22. 11:37:44

@Dr. Jula Watson: jobb válasz: pofozd meg magad ragassz magadra egy cimkét, hogy "hülye vagyok rúgj seggbe!" és menj végig az egész irodán hátha meglesz...

Memories (törölt) 2012.02.22. 11:37:47

@(Ő_Ő): Nem vicces, de előfordult már párszor a történelemben.

mütyür 2012.02.22. 11:38:04

@Dr. Jula Watson: majdnem kibukott, hogy "akaszd fel magad", de cukin visszafogtam magam:)
komolyan tanulmányokat lehetne írni ezekből a jelenetekből:/

Dr. Jula Watson 2012.02.22. 11:39:21

@mütyür: Gyűjtsd össze, írj blogot: napi irodai agymenések címmel :)

jadu 2012.02.22. 11:39:50

@Dr. Jula Watson: mostanában nagyon aluszékony vagyok... pedig szedek antibébit... -_-

:DDD

Αphelion 2012.02.22. 11:40:21

Poszter:

"Bár nincs sok önbizalmam, azért tudom, hogy nem vagyok ronda, nem kicsi a farkam, megértő, hűséges, és viszonylag értelmes is vagyok, szóval tényleg nem értem, hogy tehette ezt pont velem"

Bocs de ha nincs torta, akkor senkit se nagyon erdekel h mennyi hab van rajta :P

nemkellex 2012.02.22. 11:40:46

@Aphelion: *meghajol, szerényen lesüti a szemét* :D

@jadu: meg annak a Fecónak a gyereke... :))))

@(Ő_Ő): Jobb is az úgy nekik!! :)

mütyür 2012.02.22. 11:41:46

@(Ő_Ő): remélem, nem csak engem vesznek ilyenek körül:S
egyszerűen látszik rajtuk, hogy van vmi "probléma" és azonnal leáll az agyműködésük...azok az üveges szemek, ahogy rámnéznek.kész.

(O_O) (törölt) 2012.02.22. 11:42:21

@Dövan: nem baj, megszületik úgy is megmossák és olyan mintha új lenne :P

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.22. 11:43:08

@mütyür: Mikor az excel táblában lévő számokat számológéppel adja össze a kolléganőm, attól én is a falnak megyek. :D Hihi! És mikor idesunnyog... "Figyu Bandi, tudnál segíteni? Körlevelet kell készítenem."

jadu 2012.02.22. 11:43:37

@mütyür: :DDD

az semmi, nyáron dolgoztam egy irodában, és a főnök egy rohadt excel táblát nem tudott megnyitni, ráadásul egész nap egy rohadt laptop előtt ült és azon pötyögött, de rohadtul nem találta soha a billentyűket, hol van a kukac mit kell megnyomni és áááá... idegesítő volt, hatszor megmutatni hogy alt gr és v (ráadásul az alt gr-t se találta soha) -__-

jadu 2012.02.22. 11:45:16

@Bundabandi: lol... :D

@nemkellex: hajrá! (lol, ellopom a nődodót :D) (bakker az a terhes vagyok sztori nagyon ütött ma :D)

nemkellex 2012.02.22. 11:45:20

@Dr. Jula Watson: Tudom. Ezért nem gyanakodott senki más. Csak... olyan... nemtom... érted. :)

@jadu: Csak felmásztál egy szexcsetre, lányom????? :D

mütyür 2012.02.22. 11:45:50

@Bundabandi: @jadu: ez egy dolog, ha vki nem ért a számítógéphez, menjen tanfolyamra.
na de vki ne tudjon kezelni egy olyan helyzetet, hogy épp vkit nem talál a helyén...

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.22. 11:46:37

@Dr. Jula Watson: Akkor és már 31 éve terhes vagyok! :D :D :D Ha ennél is durvább lesz akkor, fel sem kelek a gyerek születéséig!

jadu 2012.02.22. 11:46:44

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: külsőleg is? :D (Attila nagy arc, neki drukkolok, és Fecó tuti őt viszi ki pénteken... vááá)

cyd 2012.02.22. 11:49:44

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem is igaz. Neked nem az arcod közepén csoportosulnak az érzékszerveid.

jadu 2012.02.22. 11:50:31

@mütyür: az a főnök életképtelen, egész napos brainstormingokat tartott, a többiek meg nem tudtak dolgozni tőle, mert szájába kellett adni mindent, hogy mit mondjon :DD nem csak a számítógéphez nem értett :/ és így lett főnök...

mütyür 2012.02.22. 11:51:24

@jadu: Attila az a pszichó-csökevény, aki csajokról tépkedi a bugyit meg 20 éve nem volt bnője?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.02.22. 11:51:34

@Caddy: majd megtapasztalják.:)
de akárhogy is, én nem lennék megint 20 éves.

nemkellex 2012.02.22. 11:52:21

@mütyür: Az én kollégám folyamatosan ilyen hülye. Felhív a vezetékes telón, és beköszön: "Szia, merre vagy?" :)

mütyür 2012.02.22. 11:53:14

@jadu: alap: aki a mhelyi ranlétrán feletted áll, az hülye. aki alattad, az is hülye, de őt legalább még meg is rugdalhatod.

mütyür 2012.02.22. 11:53:49

@nemkellex: áháháháhááááá :DDDD

fumerin 2012.02.22. 11:55:12

@nemkellex: Nekem anyám csinál így, de ezzel a kérdéssel: szia, otthon vagy? Neeeem bazzz, enyém a leghosszabb vezetékes telefon a világon :D

(O_O) (törölt) 2012.02.22. 11:55:15

@mütyür: nyugi az én munkatársaim is hülyék néha :)

Caddy 2012.02.22. 11:55:47

@Namely: kifogás. :D

@jadu: hát erről megoszlanak a vélemények, én ismerek olyan nő(ket) kikek szintén nem okoz gondot.:D

Αphelion 2012.02.22. 11:59:31

Ujraolvastam a posztot ... ize ... ezek basztak egyaltalan? Vagy jol latom h csak olelkezes volt, meg simogatas, meg ... "meg egy picit meg is fogta a kezem" ?? XD Ha ennyi volt akkor milyen osszejovesrol meg megcsalasrol beszel? Kicsit el van tevedve a srac ...

Hurri Kán 2012.02.22. 11:59:52

@mütyür:
Munkahelyen előrelátó ember felfelé nyal, lefelé tapos. :DDD

jadu 2012.02.22. 11:59:53

hát semmi izgi a masszázson... :P

jadu 2012.02.22. 12:00:53

@mütyür: nem láttam az elejét, egy hónapja nézem azt a remeket :DDD

@Caddy: olyan is van, nevük is van :D

pretty kitty 2012.02.22. 12:01:55

@Aphelion: Akkol @Dövan: cokaszosz keldeszele ja valac h gumit makc a caj vett ... ha joptimiszta volc cegeny, meg najiv ...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 12:01:57

@Caddy: Sajátja? Micsoda, a szituáció? Perszehogy. Jómagam is tapasztaltam... ;))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.22. 12:02:14

@jadu: Jaj kedvencem az a főnök, aki beül a megbeszélésekre, meghallgatja a többieket, majd előadja a nagyfőnöknek az ott hallottakat, mint az ő nagy ötletét! Volt itt egy hasonló fazon, csak megbeszélésekre járt be, így szerzett infót. Hál' istennek megszabadultak tőle egy leépítéskor, de vagy 6 évig itt volt.

@mütyür: ez a nő vagy 10 éve itt dolgozik, napi szinten kell excelt használnia... eddig senkinek nem tűnt fel, hogy az alap műveleteket sem ismeri. Szerintem ő is elég életképtelen, ha nem ragadt rá egy szumma, ennyi idő alatt. Van itt pár hasonló ember még, akik azon az egy munkafolyamaton kívül, amit naponta ugyanúgy végeznek, máshoz nem értenek. Mint az autista, ha nem úgy van valami, megáll az élet! Most átszervezés van, nagyon fognak szívni!

mütyür 2012.02.22. 12:02:38

@gyvy: nyalni na azt nem.

@jadu: én hál istennek abbahagytam, nem bírtam idegekkel:D

jadu 2012.02.22. 12:02:46

@mütyür: nem, még nagyon taknyos koromban (második diákmelóm volt.. szép emlék) a főnök, akinek segítettem, egy zseni volt, és értett a munkájához... de a legutóbbi tapasztalat... szánalmas volt. Na ő egy igazi pöcskalap volt... undorító természettel megáldva...

(aki nem hülye, arra sose mondanám, h az, még ha felettem áll a ranglétrán, akkor se :DDD)

jadu 2012.02.22. 12:05:14

@Bundabandi: na ez a fkalap pont ezt csinálta :D de ahogy hallom, még mindig a helyén van...

@mütyür: :DD én szerencsére lemaradtam az elejéről, és még egy nagyon fontos infó :D ez életem első VV-je amit elkezdtem nézni :DDD ("valóság show" ellenes vagyok, kivéve a the amazing race-t :D, azt néha nézem...)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.22. 12:06:57

@mütyür: 50 körül. Egyébként nem értem, miért gondolják, hogy mert x éve elvégeztek egy középsulit, már soha nem kell tanulni. Egy ECDL tanfolyamra elküldeném őket, ha már magunktól nem mennek.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 12:08:39

@Aphelion: Érzelmi megcsalás.
Többet éreznek, mint barátság. Ezt beszélték meg a virtuális térben.

"Mégis, úgy 1,5 hónap után kialakult valami érzelmi szál, ami túlnőtt a barátságon. Ő mondta el először, hogy valami többet érez, én pedig utána."

A fiú szerelmes típus, neki ez már az volt, azt gondolta (sok minden mellett), h a lánynak is.

A fiú végig egy illúzióban élt. Becsapta saját magát. :S

jadu 2012.02.22. 12:08:42

@Bundabandi: ez lenne a minimum... de a cégek nem nagyon szeretnek továbbképzést finanszírozni :P

Caddy 2012.02.22. 12:09:00

@Alfonzina: hát nem tudom ezen elgondolkodtam, azért felhőtlenebb volt, mint most, én lehet újracsinálnám, bár nyilván ugyanazokat a baromságokat követném el. :D

@jadu: általában ribancnak hívják őket. :D Pedig szerintem csak tudnak úgy csinálni mint a fiúk, és azért az nem semmi. :D

@Picicsibe a szexistennő: hülye. :D

asf123asd 2012.02.22. 12:09:19

jézusom:D ezt a kínlódást... kicsit keményíts magadon poszter. nem kell lélektelen dugogéppé változni,(nem is tudnál:D) de nem kell 5ödjére is találkozni egy olyan lánnyal aki már 4* geci módon lerázott.

mütyür 2012.02.22. 12:09:52

@Bundabandi: akkor a munkáltató hibája, hogy nem küldik el tanfolyamra.

Dr. Jula Watson 2012.02.22. 12:10:04

@Caddy: pont ez a jó benne. Hogy elkövetheted a baromságokat :)

jadu 2012.02.22. 12:13:36

@Caddy: lehet, hogy ők kívül lányok de belül fiúk.. egy női testbe született férfi lakik bennük... transgendereknek hívjuk őket :D

Caddy 2012.02.22. 12:17:43

@Dr. Jula Watson: nem is mondtam, hogy rossz, csak hogy ugyanezt csinálnám. :)

@jadu: :D:D:D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.02.22. 12:17:45

@Dr. Jula Watson: végignyűglődni újra? ehh...
max. ha a mostani tudásomat is vihetném magammal..:)

@Caddy: szerintem most jobb, mert sok mindent értek, jobban átlátok, összességében tapasztaltabb vagyok.
persze a mostani életkornak is megvannak a nehézségei, de a tudatosság nagyobb és ez jó.:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 12:17:53

@Namely: Szerintem igen. Ilyenkor csak lesüllyedsz a szintjükre, sőt, még lejjebb, hiszen ő csak beszólt, úgy, h azt hitte nem is értitek.

Ha egy lány elvárja, h ilyenért te verekedj, hátő, szerintem az se normális dolog.

Ha valaki egy fasz, és beszól: "basználak te kis ribanc"

Szerintem sokkal jobban bosszantja a másikat, ha figyelmen kívül hagyod, vagy csak lekezeled, egy "ja, csak szeretnéd" vagy hasonlóval. Mert tényleg csak szeretné. Ha az orra alá dörgölöd a nyomorát, az is pont elég annak a balféknek.

A verekedés primitív dolog. Szerintem...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.22. 12:18:04

@Bundabandi:

ECDL valódi vizsga nélkül szart nem ér. Aláírja a jelenléti ívet oszt jónapot. Megkapják vizsga nélkül. :D

jadu 2012.02.22. 12:18:34

@jadu: mármint transznemű

pretty kitty 2012.02.22. 12:19:36

@(Ő_Ő): ""Innentől felgyorsítom az eseményeket"
Ez is egy gyönyörű mozzanat a posztertől. Ne menjen el forma 1-es pilótának :D"

LOL, pedig lehet Baumgaltnel Zolti meg fizetne jisz neki h megcabaduljon a "toltenelem leglasszabb pilotaja" cimtol ;))))

The butcher strikes back 2012.02.22. 12:21:56

Pár év, és a posztoló nem áll le fölöslegesen szájkaratézni velük, nem fog önmarcangolni, meg nem keres miérteket, hanem fapofával b*ssza majd ki az ilyen ribiket, aztán bont egy sört, és nézi tovább a meccset. Ha nem, akkor előbb-utóbb bele fog gebedni a társkeresősdibe.
Az a nagy gonosz helyzet, hogy a posztoló azért nem talál magának nőt, mert még mindig nem tudja kiverni az előzőt a fejéből, bele van zúgva. Most van a szakítás utáni "utálom, gyűlölöm,fujj"-korszakban. Az ilyet az ellenkező neműek tutira megérzik, és kb. 100 méterre elkerülik. Majd ha eljutsz odáig, hogy beleszarsz az egészbe, akkor tudsz szerezni magadnak új nőt.

mütyür 2012.02.22. 12:22:29

@(Ő_Ő): naná! színes és részletes fantáziáim vannak ezzel kapcsolatban:)

indapass90210 2012.02.22. 12:26:11

@The butcher strikes back: "Az a nagy gonosz helyzet, hogy a posztoló azért nem talál magának nőt, mert még mindig nem tudja kiverni az előzőt a fejéből, bele van zúgva."

Nem pont ezért. Inkább:

"mert mire beért volna oda a buszom"

Füredy Fruzsina 2012.02.22. 12:26:52

@Dövan: @Memories: Hat en tenyleg nem mondhatom h nem nezem meg kinek milyen kocsija van, de ezzel a mai poszterrel az a *legkisebb* baj h nincs kocsija!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 12:27:59

@Caddy: Az. De most miért is? :)

Nem tudom mire írtad amit, csak tippeltem. Ezek szerint nem jól! :DD

Dr. Jula Watson 2012.02.22. 12:29:49

@Caddy: Naná :)

@Alfonzina: Aki szenvedésnek élte meg annak biztos. Szerintem meg pont ez a jó benne, szabadon jönni-menni, és nem túlbonyolítottan élni az életet.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 12:30:05

@Kiszlanyocka: Nem. :D
Még sosenem olvastam. Most olvastam csak bele a wikin... ;)

dr. gernika 2012.02.22. 12:36:01

@cyd: Volt erről egy urban legend is, tudod, az arab olajsejk kisfia, aki ide jött tanulni. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.22. 12:36:54

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Érdekes, mert nekem a fősulin kötelező volt informatika vizsga előtt letenni (asszem az első év végéig) és kemény vizsgák voltak belőle. A számtech 1. 2. utána még erre épült rá, meg az alkalmazott informatika is. Máshol csak úgy utánad dobják?

_Ω_ 2012.02.22. 12:37:41

Látom a posztoló kapott már hideget is, meleget is.

Kedves Posztoló!
"Tudom, hogy vannak nála 1000x különb, emberibb, érettebb, értelmesebb, szebb lányok, de mégsem tudom elfelejteni ezt a hátbaszúrást."
Az idő megoldja, még fiatal vagy.
Inkább ne akarj mögé látni ennek a lánynak, mert sejtem mit találnál. Ha a hátba szúrást nem is felejted el, ezt a lányt mindenképp hanyagold; tanulhattál belőle, a következőnél így már tudni fogod, mik azok a jelek aminél jobb, ha lelépsz. Aztán ha nem jönnek a jól ismert figyelmeztető jelek, akkor menj bátran előre.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 12:39:42

@jadu: Persze lehetett volna szerencséje is, h a lány olyan, amilyen az ő fejében, de nem túl valószínű.

Αphelion 2012.02.22. 12:41:28

@Caddy: "hátnem tudom, azért mindenkivel dugni ezzel meg csak játszani, azért az elég nagy ostobaság."

Nekem ugy tunik h a csaj kivancsi volt ra, gondolta megnezi milyen, meg a poszter leirasa szerint be is jott neki ... csak aztan a posztertol nem azt kapta amire vagyott. Ennyi...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.22. 12:46:49

@Bundabandi:

Ja, főleg közigazgatásban. :) Nekem 1 délután alatt sikerült felkészülnöm rá :) A MCP,MCSE vizsga durvább és drágább. Viszont minden vizsgafeladatra fel tudsz készülni.

pretty kitty 2012.02.22. 12:52:45

@Picicsibe a szexistennő: "A poszter szimpi, de ő se ártatlan, mert szegény akaratlanul beleesett a virtuális világ csapdájába."

Mondom nem eltunk eddet :PP Nekem kuuuuulvalanemcimpi ja poszteeeel!!!!! Edd utolszo szenkihazi nyomi balfac celintem, az!!!! Esz nem altatlan mel a szajat hueszegenek a capdajaba jeszett bele.

Viltujalisz vilagockam meg nekem van, ha neten becelc valakivel *elocoban* ("hanggal") akkol az bisztosz nem ed viltujalisz cemely hanem VALOODIIIII!!!!! Aphelijon legalabbisz nem naon kepesz la h utanozza a hangomat, meg alla sze h valoszi idobe kigondolja h mi jaz abla ja viltujalisz vilagomba ;))

cyd 2012.02.22. 12:53:09

@gernika: Nem, nem tudom. Otthon hagytam azt az agyi implantot, amiben az urban legendek vannak, mára a magyar-urdu szótár jutott (túl sok Sahdowrun-t olvastam volna?)

pretty kitty 2012.02.22. 12:57:12

@Namely: "szoktam futni, de most még hideg van :)"

Lebuktal lebuktal lebuktaaaaaaaal :PPPP Mel ha tenyleg futnal akkol tudnad h attol kimelegecc, pont akkol nem zaval ha hideg vaaaaan!!!!

(O_O) (törölt) 2012.02.22. 13:00:01

@_Ω_: hello! Tegnap vicces kedvemben voltam de az URL-el kapcsolatban: sejtem miért kérdeztél rá, de félreérted nekem nem azzal van bajom, hogy URL nem találkozhatok olyannal akivel esetleg jó barátság alakulhat ki vagy akár kapcsolat is, de nem használok netes felületet ismerkedésre, ilyen ódivatú vagyok. Ha úgy adódik, hogy valaki szimpi és élőben találkozunk blogtali keretében és utána ápoljuk a barátságot, vagy férfi esetében akár ffi nő kapcsolat is létrejön, az más. De veled nem ezért nem akartam beszélgetni hanem mert nincs szükségem ffi barátságokra. (bocs, hogy ezt így ide, dehát a szabály az szabály :S)

dr. gernika 2012.02.22. 13:00:44

@cyd: Hát az, amikor eljött a fiú tanulni, és apu kérdezte, hogy milyen autókkal járnak itt a társai iskolába (mert jó szülőként szerette volna, ha beilleszkedik rendesen a gyerek, ne ríjon ki annyira). A gyerek meg mondta a telefonba, hogy hát apu, itt nem ez a jellemző, hanem inkább busszal járnak a srácok suliba.
Szóval apu vett neki egy buszt.
Igaz történetként hallottam egy exemtől, de nem akarom elhinni.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.22. 13:00:58

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Én egyszerre csináltam az összes vizsgát, csak az elméletet vettem külön. Mondta is a tanár, a sok kis nappalisnak, hogy "látjátok, így kell egyszerre lerakni mindet". :D Jó fej volt és jól tanított! Kérdezte, hogy miért nem informatikai vonalra mentem, mert szerinte ment volna. Mondtam neki, hogy a matekhoz hülye vagyok és ott még több a matekos tárgy, mint itt.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.02.22. 13:02:16

@Dr. Jula Watson: nem szenvedésnek éltem meg, de én spec most vagyok olyan szabad, mint még akkor sem. önálló lettem, felnőttem sok szempontból. a magam ura vagyok.:)

cyd 2012.02.22. 13:07:10

@(Ő_Ő): URL az ami itt fenn van a címsorban, amire magácska gondol az az IRL (in real life), szívesen Fraulein Grammarnazi

_Ω_ 2012.02.22. 13:07:50

@(Ő_Ő): Ezt eddig is tudtam, de azért köszi, hogy bedobtál egy jó pletyka-témát így a nagy közösbe. ;)
Tegnap csak a saját fogalomtáram akartam széljegyzetekkel ellátni, de érdekes látni, hogy te még ma is ezen agyalsz.

mütyür 2012.02.22. 13:08:25

@cyd: dede Szemcsi használ olyat, hogy unreal life. és ha nem tudnád, mi az, akkor: ez itt az :)

cyd 2012.02.22. 13:08:47

@gernika: Ja így már rémlik valami.

_Ω_ 2012.02.22. 13:08:56

@cyd: "UnReal Life" - biztos ő is túl sokat játszott Unreal Tournament-el. :)

mütyür 2012.02.22. 13:09:28

@(Ő_Ő): drága, vagy ideírod ezt és akkor felesleges bocsánatot kérni, mert nincs értelmezhetetlen vagy privátozol.

Kytia 2012.02.22. 13:11:06

Mai körkérdésem: minden pasi reménytelen, vagy igen?

mütyür 2012.02.22. 13:11:56

@Kytia: remélem nem:) mitörpént?

nemkellex 2012.02.22. 13:12:02

@mütyür: Egy óra múlva villantom a combom... te bepaliztad már a főnököt (vagy a kollégát), vagy megint le fogsz szemetezni? ;)

Dr. Jula Watson 2012.02.22. 13:13:19

@Kytia: mind az, csak mind más szempontból.

Caddy 2012.02.22. 13:13:21

@Alfonzina: a nehézségei és az előnyei is.
Mivel nem tudunk visszamenni, mindegy is. De azt hiszem én mennék. :D

@Picicsibe a szexistennő: teljesen más volt, mellé lőttél, de így még szórakoztatóbb volt. :D

@Aphelion: ne de hitegette csak. Kellesz nekem, de nem eléggé, aztán meg megfogták egymás kezét,de közben a csaj ágyból ágyba, csak nem a poszterébe. :D

_Ω_ 2012.02.22. 13:13:30

@Kytia: Minden pasi reménytelen. A férfiak viszont nem! :)

Αphelion 2012.02.22. 13:13:53

@Flaffy: "De azér kiverted rá gondolotban?"

Hehe, jo kerdes ... :)

Kytia 2012.02.22. 13:14:18

@mütyür: Helyes. A remény hal meg utoljára. Remélem, én előbb.:) Á, semmi. Csak felhúztam magam. Utálom, amikor mindenféle videókat linkelnek fb-ra, ráadásul egy olyan klubban, aminek én is tagja vagyok (voltam).

(O_O) (törölt) 2012.02.22. 13:14:29

@mütyür: @_Ω_: nem unreal life de a lényege az. a URL uniform valami locator azaz a webcím,ahogy ez is csak az.
bocsi, hogy elidnítottam egy pletykát de igen elgondolkodtam azon, hogy miért volt neked ez olyan hú de fontos aztán elhatároztam ma válaszolok értelmesen is. Lehet nem jött össze :D de ez a nap már csak ilyen jó lenne már hazamenni :S

nemkellex 2012.02.22. 13:14:49

@Kytia: Vagy igen... bocs, ha kiábrándítalak... de azért még piszkosul beléjük lehet ám esni. A nők keresztje. :)

@mütyür: Inkább tegyél az ügy érdekében. Hajrá! :D

Dr. Jula Watson 2012.02.22. 13:15:10

@mütyür: Nana, nem szemetelünk! A hulladékot szelektív gyűjtjük :)

mütyür 2012.02.22. 13:15:17

@Kytia: folyton az fb-gondok...biztos nem akarod törölni onnan magad?:)

Kytia 2012.02.22. 13:15:28

@Dr. Jula Watson: :)))

@_Ω_: Minden férfi pasi. Csak némelyik jól titkolja.:))

Caddy 2012.02.22. 13:15:57

Bocsi, hogy ezt így ide, de ezzel még tartozom. :D:D:D

Mi, lányok......

- Nagy hullámokat csináltunk kiskorunkban a kádban.
- Ha leülünk a fűbe elkezdjük tépkedni a fűszálakat.
- A telefonunkkal szoktunk világítani a sötétben.
- Nem értjük hova tűnnek el a ceruzáink, fél pár zoknijaink, csatjaink.
- Nem szállunk ki a kádból, míg meleg a víz, mert nem akarunk fázni.
- Azt mondjuk hogy úton vagyunk, miközben még el sem indultunk.
- Mentünk el úgy egy fájlt, hogy 'fheuksfgkwg' csak mert nem volt kedvünk jobbat kitalálni.
- Ha megtetszik nekünk egy szám rongyosra hallgatjuk azt napokig.
- Percekig tanulunk, és több órás szüneteket tartunk.
- Bepánikolunk, ha egy teszten sorban ugyanazt a betűt karikázzuk.
- Nem lógatjuk le az ágyról a lábunkat, nehogy megegyék a szörnyek.
- Kiskorunkban a kiürült tusfürdős flakonokkal játszottunk a kádban.
- Elalvás előtt mindig megszámoljuk hány órát fogunk aludni.
- Bevizezzük a fogkefét, mielőtt fogkrémet nyomunk rá.
- Idiótán vigyorgunk, miközben olyat írunk valakinek, ami nekünk tetszik.
- Nem értjük, hogy amit kivettünk a dobozból miért nem megy vissza bele.
- Fürdés után órákig ücsörgünk a szobánkban törölközőben, csak mert lusták vagyunk felöltözni.
- Ha valami ropogósat eszünk elgondolkodunk, hogy mások is ugyanilyen hangosan hallják e.
- Reggel amíg csak lehet pizsamában mászkálunk, mert lusták vagyunk felöltözni :)))

cyd 2012.02.22. 13:16:02

@mütyür: Unreal? Az egy jó kis játék volt.

Szöszi 28 2012.02.22. 13:16:42

@Kytia: Mindegyik az. Amelyik meg nem reménytelen az nem pasi:D

Kytia 2012.02.22. 13:17:25

@Caddy: Na, látom senki sem fog ma cáfolni.:)))

@nemkellex: Nekem már az se megy.

@mütyür: Nemtóm. Akkor csak eltakarnám a szemem, hogy ne lássam azt, ami attól még létezik, hogy nem látom.:)

Caddy 2012.02.22. 13:18:01

@Kytia: komolyan veszed ezt a FB izét, nem kéne. :D
Videót meg nem csinálunk, ez alapszabály. :D

@(Ő_Ő): teveled meg mi van ma? :D

Hurri Kán 2012.02.22. 13:19:20

@Kytia:
Ja, és nem szóltak előtte, hogy forgatás is lesz? Gecik. :DDD

Αphelion 2012.02.22. 13:19:31

@Caddy: En azt gyanitom h a csaj hajlott volna ra h a poszter agyaba is bebujjon ... csak a poszter cseszett megmutatni neki hol a haloszoba! ;) Ha egy szimpla kezfogast is akkora hu de komoly dolognak tart h kulon megemliti a posztban akkor nem hiszem h nagyon sokat kezdemenyezett volna...

cyd 2012.02.22. 13:20:20

@Caddy: Ebből legalább 5 az ellenkező nemre is passzol.

mütyür 2012.02.22. 13:20:42

@(Ő_Ő): ha tudod, hogy ha vmit teszel és azért bocsánatot kell majd kérned, akkor minek teszed? illetve akkor miért nem máshogy, hogy ne kelljen bocsánatot kérned?

Αphelion 2012.02.22. 13:21:48

@Picicsibe a szexistennő: "Oh! Szerintem pedig első látásra sincs... :D"

Hajaj, ujabb vitafront :O ;)

(O_O) (törölt) 2012.02.22. 13:22:15

@Caddy: nem tudom de érzem, hogy ilyenkor nem szebadna emberek közé mennem :D

Kytia 2012.02.22. 13:22:19

@Caddy: Jaj, nem rólam van a videó. Csak valami bikinis nő erőgyakorlatokat mutat be. Én mindent komolyan veszek, mer paranoiás vagyok.

@gyvy: :)))

_Ω_ 2012.02.22. 13:22:57

@mütyür: Hagyd, ő ilyen. Nem az első eset.

(O_O) (törölt) 2012.02.22. 13:24:04

@mütyür: jaj ezt most nem tudom elmagyarázni, de nem tettem rosszat azaz a kisebbik rosszat tettem :)

nemkellex 2012.02.22. 13:24:05

@Kytia: Az már gáz. :( De jön a tavasz, hátha megmozdulnak a hormonjaid, és megvakulsz tőlük annyira, hogy mégis sikerül! :) Ahogy kolléganő unokája mondja, amikor megkapja a túrórudiját: "Zéletrenggye!" ;)

indapass90210 2012.02.22. 13:24:05

@gernika: van egy ilyen urban legend, csak vonattal:

"...Ne hozz minket szégyenbe fiam! utaltam a számládra 10millió dollárt, vegyél te is egy vonatot!"

indapass90210 2012.02.22. 13:24:35

Az kiderült már, hogy ki vette a gumit?

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 13:24:53

@Alfonzina: Erre mondta valamelyik fórumon egy 30-as évei vége felé járó hölgy, aki a másod, vagy harmad diplomáját ment átvenni a volt főiskolájára, hogy, hej, az akkori testemmel és a mai eszemmel micsoda pusztítást végeznék most a fiúk között!!
:)))

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 13:27:11

@Kytia: Igen! Sőt, hogy még javítsunk is a hangulatodon, mind közt én vagyok a legreménytelenebb. Remélem így most jobb a közérzeted, mert legalább nem engem fogtál ki!
Szívesen!
:)

nemkellex 2012.02.22. 13:27:24

@Dövan: Hát Fecó nem, az bizti... :D

mütyür 2012.02.22. 13:27:42

@(Ő_Ő): jó, csak ilyenkor mindig fennakadnak a szemeim, hogy már megint bevetted a karótnyeltkomolykörülményes-bogyódat:))

@nemkellex: unoka :DDD

Kytia 2012.02.22. 13:27:43

@nemkellex: Abban a pillanatban, amint azt elkezdem érezni, rögtön rájövök, hogy valami nagy gáz lesz. És általában lesz is.:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 13:28:01

@Dövan: Hát a srác, aki táborba kísérte a csajt (legalábbis ha a posztot jól értettem).
:)

Kytia 2012.02.22. 13:28:24

@Ibrahim a tevehajcsár: Huhh, akkor szerencse. És mondd, a második legreménytelenebb sokkal jobb nálad, vagy nem annyira?:DD

(O_O) (törölt) 2012.02.22. 13:29:29

@_Ω_: ma tuti összeveszünk! Mi az, hogy én ilyen? Ismersz? NEM! Legalább is tudtommal nem, akkor miért akarod mindig jobban tudni, hogy milyen vagyok?

cyd 2012.02.22. 13:31:16

@Kytia: Áhh... alig jobb nála. Én vagyok az. Keress a skála másik végéről.

Caddy 2012.02.22. 13:31:21

@cyd: nem találod a csatjaidat? :D
Nyilván van egyezés, de a fogkefét én mindig bevizezem, sőt tegnap már szétfagytam törölközőben, és ilyenkor ez eszembe jut és nagyon jókat vidulok magamon. :D

@Aphelion: mondjuk nem tudom mit kell kezdeményezni egy olyan csajnál aki dugni akar, nagyjából semmit. Szóval nem akart.

@(Ő_Ő): maradj otthon és nyomassad a gép elől. :D

@Kytia: nem értem ezzel mi a bajod? :)

phaszfej 2012.02.22. 13:31:49

Szegény lány. Ilyen barmokkal bassza el az idejét.

mütyür 2012.02.22. 13:32:42

@Caddy: én a ropogóson sírtam be:)

nemkellex 2012.02.22. 13:33:56

@mütyür: Imádom. Szokott nekem szívecskéket rajzolni, és utána nagy bűntudattal bocsánatot kér a főnöktől. :)))

@Kytia: Ugye mondtam? Zéletrenggye! :D

_Ω_ 2012.02.22. 13:34:19

@(Ő_Ő): Tényleg nem ismerlek. Egyre kevésbé nem. Nem először történt, hogy meggondolatlanul mondtál valamit, aztán rájöttél, hogy nem kellett volna. Én meg csak állok itt a parton, a haragos tenger meg pofáncsapkod a hullámaival, ami baromi jó érzés így a hét közepén.

cyd 2012.02.22. 13:34:56

@Caddy: Pszt... ne buktass le!

Αphelion 2012.02.22. 13:36:05

@Caddy: "mondjuk nem tudom mit kell kezdeményezni egy olyan csajnál aki dugni akar, nagyjából semmit. Szóval nem akart."

Nem volt felizgulva, de remelte felizgatja a srac.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 13:36:54

@cyd: wtf is AK?
@Kytia: Nem tudom. Azt nem ismerem, mert itt a sivatagi ásóbéka feneke alatt más nem fér el rajtam kívül. Ez így eléggé jó válasz volt?
:)))

(O_O) (törölt) 2012.02.22. 13:37:27

@mütyür: azt hiszem igazad van néha túl komolyan veszek dolgokat.

Caddy 2012.02.22. 13:37:31

@mütyür: igen!!!! :D

@cyd: öööö már hogy az öved csatjait.
;)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 13:37:41

@Kiszlanyocka:  Uazt írod, amit én:
"Esz nem altatlan mel a szajat hueszegenek a capdajaba jeszett bele."

A külömbség az, h te ezért lenézed.
Semmi baj a sráccal. Valószínű egy introveltált, álmodozó emberke. Majd az évek és a tapasztalat megtanítja neki, h soha ne keverje az álomvilágot a valósággal.

Nem hiszem, h bárhol írtam volna, h a gyökérpicsa a történetben egy virtuális személy. Azt írtam, h a kapcsolatuk egy virtuális térben/világban zajlott. Megfoghatatlanok voltak egymásnak, csak annyit tudtak egymásról, amit a másik tudatni akart vele, minden mást csak a saját fantáziájuk alkotott. Ez nem a valóság, hiába egy hús-vér ember ül a monitor mögött.

Aphelion meg egy nick. Ő se valós személy. Az a valós személy, aki bejelölt a fészen. Megjegyzem róla tudok a legkevesebbet! ;))
(am vele is csak virtuális térben ismerkedünk)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 13:38:46

@_Ω_: Ööööö csak egyetlen komment erejéig néztem vissza a vitátokat, de szerintem addig örülj, amíg nem ismered (ebből ugyanis vagy irdatlan veszekedés lesz, vagy pedig hetedhét országra szóló szerelem. Szóval legyél óvatos!
:))

mütyür 2012.02.22. 13:38:53

@Caddy: ilyenkor szoktam úgy igazán megnyugodni, hogy tényleg mások is hülyék, nem csak én:D

R. Daneel Olivaw 2012.02.22. 13:39:57

@Caddy:

Ti lányok? Neeeem.... ti félkegyelműek... azért a lányok között is van nemforrestgump, csak keresni kell, de azzal kellett volna kezdened a felsorolást, hogy mi lányok nem tudunk elvonatkoztatni saját magunktól... ez igaz is, a többi java része azonban - mert akad közte semmi kivetnivalót nem tartalmazó kijelentés is, pl. kiskorában minden ember nagy hullámokat csinál a kádban - nem rátok lányokra, hanem rátok faékekre igaz... szóval ne degradáld az egész női nemet, pusztán mert abból indulsz ki, hogy mivel te nő vagy, minden nő ennyire egyszerű... ;)

Caddy 2012.02.22. 13:40:09

@Aphelion: jajj hagyjuk ezt!
Nem kellett neki a srác.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 13:40:37

@Picicsibe a szexistennő: Ne nézd le az introvertált embereket! Én is introvertált tevehajcsár vagyok! Annyira introvertált, hogy kénytelen vagyok extravertáltsággal leplezni!
:)

_Ω_ 2012.02.22. 13:41:36

@Ibrahim a tevehajcsár: Tekintve, hogy haragos az ég és tornádó forog a láthatáron, inkább előbbi, de azzal legalább tudok mit kezdeni.

tőzegmalac 2012.02.22. 13:41:49

Feléig elég is volt. Erre nem kéne írom semmit...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 13:42:24

@Aphelion: Pff! :D

Mert van? Ha első látásra szerelmes leszel, akkor te csak a külsőségekre adsz...

Tini koromban hittem ebbe én is. Aztán felnőttem, és rájöttem, kurvára nem elég, ha valaki kibebaszottul helyes. Sőt még az se, ha azt mondja, h ő rendes.

Kíváncsian várom, h működik ez érett, felnőtt fejjel. ;))

(O_O) (törölt) 2012.02.22. 13:43:10

@_Ω_: soha nem meggondolatlan, csak te nem tudod mi áll a háttérben.

cyd 2012.02.22. 13:43:49

@Ibrahim a tevehajcsár: Автомат Калашникова

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 13:44:05

@_Ω_: Persze, de normális ember nem keresi a konfliktust, legfeljebb, ha nem tud semmikép kitérni előle, és van értelme, akkor felvállalja. De mindezt szórakozásból??? Nem is tudom.
:)

Caddy 2012.02.22. 13:44:07

@R. Daneel Olivaw: húúú barátom, ezt most kicsit mellre szívtad, nem kellett volna.
Ez egy ilyen interneten keringő kis izé, amin jókat mulatunk és egyetlen sorát nem vesszük komolyan,de neked sikerült.
Sajnálom, ha a lelkedbe tiportam ezzel a kis másolattal, igazán nem akartam.
Üdv a Faék. (ha kérhetem legalább nagy betűvel)

:)

@mütyür: nyilván. :)

Αphelion 2012.02.22. 13:44:11

@Caddy: Abban egyetertunk h *vegul is* nem kellett neki. Ez olyan mint amikor bemesz egy kajaldaba es remeled tudsz rendelni vmi finomat. Aztan csak varsz varsz, a pincerek udvariasan koszonnek, kedvesen mosolyognak ... csak nem jut eszukbe kihozni az etlapot. Akkor *vegul is* az lesz h ugy dontesz nem ott akarsz kajalni es kisetalsz ;)

nemkellex 2012.02.22. 13:44:12

@R. Daneel Olivaw: Neked is meg kéne tanulnod kicsit elvonatkoztatni, te faék, te... :D

mütyür 2012.02.22. 13:45:06

@(Ő_Ő): vaa, ez mekkora női duma:D

Dr. Jula Watson 2012.02.22. 13:45:09

Kitört rajtam az álomkór. Csak nem terhes vagyok? :D

dr. gernika 2012.02.22. 13:45:19

@Dövan: Azért az én verzióm mégiscsak hihetőbb, a tied már inkább vicc kategória. :)

mütyür 2012.02.22. 13:45:59

@Caddy: javítok, nem hülye vagyok, hanem faék:)

_Ω_ 2012.02.22. 13:46:24

@Ibrahim a tevehajcsár: Nem szórakoztat, de nehéz kitérni előle. Javaslat?

mütyür 2012.02.22. 13:46:58

@Dr. Jula Watson: próbálj ki IQ tesztet, ha javult az eredmény, akkor fix:D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 13:47:08

@cyd: Wow! Erre nem számítottam! Ну зато ты молодець парень, если знаешь такие выражения!!! Szóval bocsesz, de a körülmények miatt a militarista műveltségem kissé hiányos. Ha fegyverről van szó, én még a légpuskánál tartok!

:))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 13:47:08

@Ibrahim a tevehajcsár: Most viccelsz? Azt írtam, h NEM nézem le.
Akkor magamat is le kéne! :))

nemkellex 2012.02.22. 13:47:24

@Dr. Jula Watson: Az nemééééééér! Már az összes ismerős beelőzött! Most meg az ismeretlen ismerősök kezdik???? Hol a főnök? Ez ellen tenni kell!!!!

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 13:48:46

@mütyür: Legyél barlangrajz! Az sem bonyolultabb!
:)

@Picicsibe a szexistennő: tudom, csak nem volt kedvem jobban megfogalmazni. És igen, viccelek!
:)

Macskond 2012.02.22. 13:49:00

Kedves Posztoló,
MI franc ez a függés, igy kivülről marhára nem látszik.
Az elején sem volt szimpatikus a lány. Közben sem tett semmit azért hogy az legyen. Azért szereted, mert szóba állt veled??
A Te saját leírásodból is kitünik, hogy már az elején is deklarélta hogy nem akar többet tőled, és utána is folyamatosan tett róla hogy te ne akard őt. Meg is mondta hogy nem miattad (persze de) hanem miatt. (főleg)
Két durvánhangzót fogok mondani de tényleg jószándékból:
1. komoly gondok vannak a szövegértéseddel.
2. mégiscsak hozz össze vele még egy utolsó személyes találkozót. NE mondj neki semmit, csak búcsúzásképp vágd szájon. Aki igy tud szopatni egy ilyen naiv (felteszem szűz) gyermek lelkű fiút az ezt vastagon kiérdemelte.
Egy ilyenért véletlen se jusson eszdbe eret vágni. 21 évesen vastagon fogsz még találni kevésbé szűklátókörű csajszit aki szimpi is, és megérdemlitek vele egymást.
Próbálj nem ennek a lánynak a nyomvonalán meríteni.

xmioz 2012.02.22. 13:50:38

Végtelenül egyszerű a magyarázat - nem tetszettél neki. Telefonban meg interneten még igen, de élőben nem.

tőzegmalac 2012.02.22. 13:51:52

@(Ő_Ő): Ha megtudtad, mond már el nekem is:)

Caddy 2012.02.22. 13:51:58

@Aphelion: ez nyilván sok mindentől függ, mert ha például bemegyek a Fargerbe és látom, hogy havaznak a pincérek, akkor is megvárom a város legjobb tonhalas szendvicsét. :)
Hm?

@Dr. Jula Watson: óó be szép is lenne. :D

@mütyür: ugyan már, apró a különbség. :)

mütyür 2012.02.22. 13:52:01

@Ibrahim a tevehajcsár: és mi legyek? mammut dárdákkal a hátamban?:)

_Ω_ 2012.02.22. 13:52:57

@Ibrahim a tevehajcsár: Az a kisebbik rossz, ahogy nézem. Köszi a tippet, jónak tűnik!

cyd 2012.02.22. 13:54:01

@tőzegmalac: Mit lehet tanulni egy légytől?

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 13:54:30

Biztos mondtam már, de tele a tököm azzal, hogy néhány elszánt helyi prosti minden este bedugja az ajtóm alatt a fényképes névjegyét. Eddig nem tűnt fel nekik, hogy sose hívom fel őket? Vagy a remény hal meg utoljára? Ha ezek tudnák, hogy én milyen gyáva vagyok, és mennyire félek, hogy egy prostitól esetleg elkapok valamit nem próbálkoznának! Arról nem is beszélve, hogy én csak olyan nővel szeretek dugni, akihez valamelyest érzelmileg is kötődöm. Vajon, ha ezt ráírnám a névjegyre amit az előbb bedugtak, és kitolnám vissza a folyosóra, az használna? Mit gondoltok?
:)

Kytia 2012.02.22. 13:55:30

@cyd: :)))

@Caddy: Nemtóm. Én sem csorgatok nyálat a pasim előtt. Jobban jár, ha ő sem teszi előttem.

@nemkellex: A Zélet mennyen a pi****.:)))

@tőzegmalac: Csak ha benned van az x faktor.:)))

mütyür 2012.02.22. 13:55:50

@Ibrahim a tevehajcsár: sztem azokat a kártyákat küldd el Jokkának:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 13:56:06

@mütyür: Én egy cromagnoni előember stilizált ábrájára gondoltam. Az állítólag élőben sem volt túl sophisticated lélek, akkor barlangrajznak sem lehet nagyon bonyolult.
:)

tőzegmalac 2012.02.22. 13:56:58

@Kytia: :D
Látom, hülye maradok:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 13:57:11

@mütyür: bazmeg, erre nem is gondoltam. Csak van egy kis gond! Mire Jokka idejön, rámegy az utiköltségre az éves fizetése.
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 13:58:19

@mütyür: De az ötlet nem rossz, lehet, hogy ezt most nem dobom ki, hanem beszkennelem és elküldöm neki priviben? Egyre jobban tetszik.!
:)

mütyür 2012.02.22. 13:58:19

@Ibrahim a tevehajcsár: lehet Jokka olyan jó partinak mutatkozik, hogy a lakása lesz az új Dubai:)

tőzegmalac 2012.02.22. 13:58:22

@cyd: Ez jó:)
Kiköptem a kávém:D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 14:00:20

@cyd: Légy szíves ne dehonesztáld a tevéimet!!!
:)

mütyür 2012.02.22. 14:01:27

@cyd: nem akarok teve lenni:(

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 14:03:05

@Picicsibe a szexistennő: Nem mondod? Rossz passzban vagy Drága? Meg "virtuálmasszírozzalak"?
:)

Αphelion 2012.02.22. 14:06:16

@Caddy: "ez nyilván sok mindentől függ, mert ha például bemegyek a Fargerbe és látom, hogy havaznak a pincérek, akkor is megvárom a város legjobb tonhalas szendvicsét. :)
Hm?"

Persze, ha a csaj tudta volna a fickorol h vmi ritka jo vele a szex akkor persze h vart volna ha varni kell :) Csak ugye a posztban felvazolt helyzet inkabb ahhoz hasonlit h kivancsisagbol bemesz vmi uj helyre h jo kajat adnak-e ... aztan latod h nem nagyon adnak semmilyen kajat, ugyhogy inkabb mesz mashova. ;)

indapass90210 2012.02.22. 14:07:59

Jokkáról tud valaki valamit?

Caddy 2012.02.22. 14:08:45

@Picicsibe a szexistennő: húúú már nagyon elmentünk a témától, de arra hogy az ember tökéletes anya és szülő lesz amint gyereke születik, és nyilván a szagok is a megszokások részévé lesznek. :D (de mindezt a Fecós posztra)

@Kytia: ez elég buta hozzáállás. Ha te nem látod,ugyanúgy megnézi, ugye ezt tudod. :)
Ha meg másért nézegeti, akkor a nem kellesz eléggé esete forog fent.

szopoklész 2012.02.22. 14:09:42

Akkor marad a marokmarcsi :)

Szöszi 28 2012.02.22. 14:10:18

@Dövan: Bisztos becsajozott! hehe:D

Caddy 2012.02.22. 14:10:41

@Aphelion: óóó tartottam én hetekig tartó szendvics tesztet. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 14:11:46

@Caddy: Akkor esélyem se volt. Ebből teljesen kimaradtam, nem is olvastam.

Őőő... Miért is írtál nekem ezzel kapcsolatban? (má' csak ezt nem értem :))

Αphelion 2012.02.22. 14:13:59

@Caddy: Elhiszem. :) A csajnak viszont nem ehhez volt kedve. Ha latott volna fantaziat a fickoban akkor gondolom azert lettek volna tovabbi talalkozasok is, de ugy tunik annyira nem fogta meg ...

Kytia 2012.02.22. 14:14:28

@Caddy: Az nem zavar, ha nem látom. Én is megnézem. Múltkor hatszor pörgettem vissza egy videót ugyanazért az izmostetkós, cuki szőkéért.:)
Persze, hogy mindenki néz ilyeneket. De nem rakom ki, pláne nem oda, ahol egy csoport van és mindketten tagok vagyunk. Ennyi tisztelet kijár annak, akivel járok.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 14:14:40

@Ibrahim a tevehajcsár: Agyilag nagyon leterhelt vagyok mostanság.

De a masszírt elfogadom. Köszi. :)

Dr. Jula Watson 2012.02.22. 14:15:21

@mütyür: Ó, azt hiszem a jelenlegi bódult állapotomban csak vakon találgatnék :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 14:15:50

@Caddy: Várj csak, ez kezd érdekes lenni! Úgy érted, hogy a szaros pelenkát rózsaillatúnak fogod érezni?
:)

Dr. Jula Watson 2012.02.22. 14:16:42

@Ibrahim a tevehajcsár: Sajnálom, ezek ellen nem hat semmi. :) Maximum ha azt elhíreszteled, hogy nagyon fertőző beteg vagy.

mütyür 2012.02.22. 14:17:21

@Dr. Jula Watson: erre sikeresen ásítottam egy nagyot:)

Dr. Jula Watson 2012.02.22. 14:17:46

@nemkellex: Vesd be magad :) Az meg sosem árthat ha sokat gyakorlotok ;)

pretty kitty 2012.02.22. 14:18:56

@Picicsibe a szexistennő: "Semmi baj a sráccal. Valószínű egy introveltált, álmodozó emberke. Majd az évek és a tapasztalat megtanítja neki, h soha ne keverje az álomvilágot a valósággal."

Hat vegul isz ha naon jojindulatu cejetnek lenni vele jakkol en isz eszt mondanam. Mindedd a lenyeg asz h kicit kupalodnija kell mel a jelenlegi folmajaba jelegge nyomi :PPP

"Nem hiszem, h bárhol írtam volna, h a gyökérpicsa a történetben egy virtuális személy. Azt írtam, h a kapcsolatuk egy virtuális térben/világban zajlott."

Jo jo eltem mile gondolc, nem talisztak cemelyeszen az a lenyeg :))) Cak azel kotottem bele ja cohacnalatodba mel ude jen ed *viltujalisz* kiszlanyocka vadok esz ez a viltujalisz teljeszen maszt jelent mint ahod te jeltetted :)))

"Megfoghatatlanok voltak egymásnak, csak annyit tudtak egymásról, amit a másik tudatni akart vele, minden mást csak a saját fantáziájuk alkotott."

Ez azel akkol isz elofoldul ha cemelyeszen isz latjak edmaszt. Cak akkol pal dolgot nehezebb titkolni ;))

"Aphelion meg egy nick. Ő se valós személy."

De o ed valosz cemely nickjeeeeee!!! Velem ellentetben ;)))

"Az a valós személy, aki bejelölt a fészen. Megjegyzem róla tudok a legkevesebbet! ;))"

Lolam meg a legtobbet mel nekem a legnadobb a pofikam, hihi :DDD Amud mijota kivalt az occesz viltujalisz nick azota Aphelijon azonosz azzal a cemellyel. De nemelalulnikijaaaaaaaz!!!!! ;)))

Dr. Jula Watson 2012.02.22. 14:20:50

@mütyür: Nana, még megfertőződsz :D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 14:21:38

@Picicsibe a szexistennő: Akkor engedd el magad, dőlj hátra, húnyd le a szemed, lélegezz lassan, próbáld kiüríteni az agyad (ez kezdetben nem lesz könnyű, mert állandóan mindenféle gondolatok keringenek benne, mint Omega barátunk léelkében a Szemcsi nevű forgószél, vagy tornádó (felénk csak tájfun a becsületes neve), de aztán ha tudatosan kényszeríted magad rá, hogy ne gondolj semmire, előbb-utóbb sikerülni fog. Mikor eddig eljutottál, akkor egészen lassan mondd el az alábbi szöveget magadban, úgy, hogy pár másodperc késleltetéssel minden egyes mondatot elismételsz még egyszer:

"teljesen nyugodt vagyok.
A jobb kéz teljesen nehéz és meleg
A bal kéz is teljesen nehéz és meleg
A jobb láb teljesen nehéz és meleg
A bal láb is teljesen nehéz és meleg.
A has meleg a homlok kellemesen hűvös.
A napfonatban meleg árad szét.
Teljes a nyugalom
Teljes a nyugalom"

Persze, ha leraksz egy laticelt és azon elnyúlva teszed mindezt sokkal hatásosabb, csak esetleg közben elalszol.
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 14:22:43

@Dr. Jula Watson: Nem biztos, hogy érdekli őket. Lehet, hogy ők is azok!
:)

mütyür 2012.02.22. 14:22:48

@Dr. Jula Watson: ha megesne ilyet, bedobnám ide, neveljétek ti:D

_Ω_ 2012.02.22. 14:24:42

@Ibrahim a tevehajcsár: Kell nekem elolvasni a kommentjeidet! :P Megyek is aludni... :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 14:25:37

@Ibrahim a tevehajcsár: Nem megy. Ha lefekszem, két gyerek rögtön rám mászik. Talán éccaka, ha a férjem is lemászott rólam... :)

Bár asszem akkor majd csak egyszerűen elalszom...

És most séta! Pá!

Dr. Jula Watson 2012.02.22. 14:25:40

@mütyür: Komolyan gondolod, hogy a karmaim közé adnál egy kis ártatlan lényt? Hát mit bántott ő téged? :DDD

@Ibrahim a tevehajcsár: Én csak egy kis reményt akartam neked adni, de be kell látnunk, nincs esélyed ellenük :D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 14:25:42

@_Ω_: Nem neked írtam, hanem a kiskorú baromfinak!
:)))

cyd 2012.02.22. 14:25:58

@mütyür: Lyézusom! Egy analizáló, koravén, gyanakvó, cinikus kis köcsögöt akarsz belőle neveltetni?

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 14:29:12

@Dr. Jula Watson: Á mióta valami sivatagi diszkó megnyílt itt a szomszádban és éjjel kettőig üvöltözik Musztafa a mikrofonba, azóta eléggé reménytelen a helyzet.
:(

mütyür 2012.02.22. 14:29:19

@Dr. Jula Watson: @cyd: jajj ne mondjátok már, tök cuki lenne, csak Jokka közelébe ne engedjétek majd, nehogy az első szava az emenká legyen:D

mütyür 2012.02.22. 14:29:42

@Dr. Jula Watson: @cyd: jajj ne mondjátok már, tök cuki lenne, csak Jokka közelébe ne engedjétek majd, nehogy az első szava az emenká legyen:D

_Ω_ 2012.02.22. 14:31:30

@Dr. Jula Watson: Az ásítozás erre utal? Akkor meg! :)

mütyür 2012.02.22. 14:31:47

@Dr. Jula Watson: @cyd: jajj ne mondjátok már, tök cuki lenne, csak Jokka közelébe ne engedjétek majd, nehogy az első szava az emenká legyen:D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 14:33:20

@mütyür: Bízd csak rám, majd én megtanítom mindenféle rosszaságra!
:))

Szöszi 28 2012.02.22. 14:33:48

@Ibrahim a tevehajcsár: Látod? Ha magaddal vittél volna, lenne egy női lakótársad, nem kell azt tudniuk, hogy semmi közünk egymáshoz, akkor nem dugdosnák a névhegyüket. De hát ezt már elrontottad, viseld is a következményeket :D

_Ω_ 2012.02.22. 14:34:14

@mütyür: Mindentkétszermondok, mindentkétszermondok. :)

Caddy 2012.02.22. 14:35:25

@Picicsibe a szexistennő: Csibe te ma nem vagy formában, veled erről nem beszéltem, te kaptál el egy kommentet és reagáltál, én meg most megmagyaráztam. :D

Húúú anyám! :)

@Aphelion: ha tonhalas szendvicsre vágysz kérdezz bátran. :)

@Kytia: a sport legyen a szenvedélyed. :)
Nem érzem ezt jogosnak. Közös oldal, gondolom sport, ezzel kapcsolatban linkel egy videót, és?????? Ismeritek a csajt aki a videón van?

@Ibrahim a tevehajcsár: te mindenképpen. :D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 14:36:26

@mütyür: Jól van, látom nem csak velem szarozik a net!
@Dr. Jula Watson: Nem, csak lehet, hogy megcsinálta a Hatha-jóga lazítást, amit a zsengekorú baromfinak ajánlottam.
:)

Caddy 2012.02.22. 14:36:39

@Picicsibe a szexistennő: Csibe te ma nem vagy formában, veled erről nem beszéltem, te kaptál el egy kommentet és reagáltál, én meg most megmagyaráztam. :D

Húúú anyám! :)

@Aphelion: ha tonhalas szendvicsre vágysz kérdezz bátran. :)

@Kytia: a sport legyen a szenvedélyed. :)
Nem érzem ezt jogosnak. Közös oldal, gondolom sport, ezzel kapcsolatban linkel egy videót, és?????? Ismeritek a csajt aki a videón van?

@Ibrahim a tevehajcsár: te mindenképpen. :D

_Ω_ 2012.02.22. 14:37:16

@Tetovált lány: Sok névjegy = névhegy? :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 14:39:59

@_Ω_: Háromszor!
:))
Elvégre három a beduin igazság!

mütyür 2012.02.22. 14:40:55

@Ibrahim a tevehajcsár: már töröltem a history-t, hátha többet nem küldöm el:)

@_Ω_: 3x, 4x! biztos ami biztos:))

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 14:42:02

@_Ω_: Látom felébredtél, de most mellényúltál, mert a sok névhegy pontosan olyan, mint a sok névvölgy, csak az egyik konvex, a másik konkáv.
:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 14:44:00

@Caddy: Erre most majdnem mondtam valamit, de még időben meggondoltam. De te nyugodtan tekintsd úgy, mintha nem is gondoltam volna meg!
:)

Szöszi 28 2012.02.22. 14:44:57

@_Ω_: Igen, az névjegy akart lenni :D De így is jó:D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 14:48:32

@cyd: Ááá, igazából nem is ez a lényeg, hanem az, hogy te nem vetted feleségül, én nem hoztam el a sivatagba (így lemaradt a nagyfenekű holland pincérnő látványáról a múltkor a karavánszeráj éttermében), pedig igazából tudjuk, hogy Tetovált Kata sem nem lapos, sem nem nagyfenekű, sem nem szőke, mert annyira szőke volt, hogy nem tudta megkülönböztetni a szőke hajfestéket a barnától és így most még szőkenőnek sem lehet nevezni, és eképpen nem érti, hogy miért pont vele történik mindez.

_Ω_ 2012.02.22. 14:48:36

@Tetovált lány: Hogy is van ez tevehajcsár barátunk esetén? Ha Mohamed nem megy a hegyhez, a hegy megy Mohamedhez? Vagy Ibrahimhez... :)

mütyür 2012.02.22. 14:49:37

jelentem, most a jobbszemem viszket

_Ω_ 2012.02.22. 14:50:59

@mütyür: Kötőhártya-gyulladás. Ne aggódj, estére a bal is fog. ;)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 14:52:31

@mütyür: Vakard meg!
@_Ω_: Kedves tőled, hogy egy hegyhez hasonlítod itt Katák Katáját, remélem értékelni fogja. Én viszont biztos ami biztos lépek, mert holnap indul a karavánom, és ellenőriznem kell a tevék málháját! Te meg csak nézd majd meg, hogy mit kapsz ezért a közmondásért Katától! Látom ma sziklaszilárdan elhatároztad, hogy kihívod magad ellen a csajokat!
:)

Kytia 2012.02.22. 14:52:47

@Caddy: Nem ismerjük, valami külföldi cirkuszi mutatványos.
Részben sportvideó, persze, de azért nyilván találni olyat is, ahol nem pedofilpornóhoz van sminkelve a csaj.:)
Mindegy. Már rég akadtam ki bármin, biztos ideje volt.:)

mütyür 2012.02.22. 14:53:00

@_Ω_: pedig nem is találkoztam Csibe-kölökkel:)

_Ω_ 2012.02.22. 14:53:17

@Ibrahim a tevehajcsár: A névjegyes hölgyekre céloztam, Kata pedig megértő lesz. :)

_Ω_ 2012.02.22. 14:54:02

@mütyür: És karnevál sem volt az utcán, ugye? :)

mütyür 2012.02.22. 14:54:03

@Ibrahim a tevehajcsár: hogy lehet egy szemet megvakarni? ííí

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 14:54:41

Bazmeg, esküszöm átmegyek mindjárt ebbe a qrva diszkóba és szétcsapok köztük! Ez a hülye Musztafa rátekerte a hangerőt, és mostmár a tevéim is rángatják a pányvájukat!

mütyür 2012.02.22. 14:54:41

@_Ω_: ha igen, akkor nagyon halkan vonultak:)

_Ω_ 2012.02.22. 14:56:00

@Ibrahim a tevehajcsár: Brékelnek, vagy csak próbálnak bréking frííííí?

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 14:56:18

@mütyür: úgy, mint a hátadat. Körömmel. Legalább nem kell a kolléganőidnek kikaparmiuk, mikor haragszanak rád, mert te ezt
előzékenységből előre megteszed helyettük.
:)

Szöszi 28 2012.02.22. 14:56:51

@Ibrahim a tevehajcsár: Tudja, hogy nem vagyok hegy méretű:) De kösz, hogy neked ez jut eszedbe rólam...

mütyür 2012.02.22. 14:58:13

@Ibrahim a tevehajcsár: a kolléganőimnek semmi okuk haragudniuk rám, mindig mindenkivel nagyon cuki vagyok:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 14:59:25

@_Ω_: Ha gondolod kirakom az ablakba a telómat és felveszem neked. Ha erről te meg tudod állapítani, hogy mi a szándékuk, akkor nem hiába lettél Omega!
:)

_Ω_ 2012.02.22. 14:59:39

@Ibrahim a tevehajcsár: Ugyehogyugye!!! :D
Képtelen lennél eladni, ha épp szőke lenne, akkor AK-val osztanád a rohamozó beduinokat, csak hogy megtarthasd magadnak! :)

Szöszi 28 2012.02.22. 14:59:55

@Ibrahim a tevehajcsár: Még jó, hogy szeretsz. Nem lehet engem nem szeretni! :)

Αphelion 2012.02.22. 15:00:37

@Picicsibe a szexistennő: "Mert van? Ha első látásra szerelmes leszel, akkor te csak a külsőségekre adsz..."

Tegnap mar megallapitottuk h feluletes is vagyok, szoval ezek utan ez mar nem is meglepo. XD De komolyra forditva inkabb arrol van szo (tegnap is meg ma is) h en az elso benyomasok alapjan eleg pontos kepet tudok alkotni az emberekrol. Legalabbis vannak emberek akikrol igen, nem mindenki konnyen kiismerheto, de elofordulnak olyanok akik vannak annyira nyiltak, oszintek es egyenesek h szinte azonnal "megerzed" a szemelyiseguket. (Ez mondjuk Magyarorszagra vonatkozik, amerre te laksz ott hajlamosak az emberek atlathatatlan burkot epiteni maguk kore ... volt is egy FB poszt ami nagyon jellemzo erre, majd elkuldom privatba. Illetve a kommunizmus idejen nalunk is inkabb jellemzo volt h nem adtak magukat az emberek, a szuleink korosztalyara meg eleg jellemzo ez a "nehezen megismerni akaras" ... de az ujabb generaciokra itthon egyre kevesbe.)

En meg sosem lettem elso latasra *egyertelmuen* szerelmes, de nem zarom ki a lehetoseget. Elso latasra nagyon eros szimpatiat + szexualis izgalmat + rozsaszin kodot viszont mar ereztem, mas ezt lehet mar szerelemnek nevezne... :P

Ibrahim a tevehajcsár 2012.02.22. 15:03:03

@_Ω_: Nos, a helyzet az, hogy nem nyertél. Én igazhitű vagyok, és nekem a barnák jönnek be (meg a vörösek, de ezt már említettem volt).

cyd 2012.02.22. 15:03:38

@Tetovált lány: Pedig milyen egyszerű...

_Ω_ 2012.02.22. 15:04:44

@Ibrahim a tevehajcsár: Ez csak megerősítés volt, hiszen Kata barna! Az, hogy van rajta egy plusz réteg festék, ezen nem változtat. :D

mütyür 2012.02.22. 15:13:37

tökjó, ha teljesen hátraülök a székben, tudom lógázni a lábam:D *újjáték

pretty kitty 2012.02.22. 15:14:13

@Kytia: "Minden férfi pasi. Csak némelyik jól titkolja.:))"

Le kell calni ja kisz nyomikat esz kec!! ;)))

_Ω_ 2012.02.22. 15:21:22

@Kiszlanyocka: Honnan kell lecsalni őket? A fáról? :P

pretty kitty 2012.02.22. 15:21:33

@Dövan: "Az kiderült már, hogy ki vette a gumit?"

Dovankam hat te nem fideeeeelc??? ;)))

@Kiszlanyocka: 12:01:55
"Akkol @Dövan: cokaszosz keldeszele ja valac h gumit makc a caj vett ... ha joptimiszta volc cegeny, meg najiv ..."

pretty kitty 2012.02.22. 15:22:31

Lecci lecci blogmociiiiii!!!!!!

pretty kitty 2012.02.22. 15:30:11

@_Ω_: "Honnan kell lecsalni őket? A fáról? :P"

Hihihi, jo kisz covicceckeeeee :DDD *Magaszlol* kell lecalni joket!! De nem azel mel magasz fan ulnek, hanem mel a fenecce jeldeklik ;))))

Kytia 2012.02.22. 15:31:05

@Kiszlanyocka: De az meg rooooossz.:( Mer miközben vadul leszarom, én sem érzem jobban magam. Mindegy, má lecsesztem. Mondjuk nem mondanám, hogy egyetért velem.:))))

Joe69 2012.02.22. 15:42:48

Na, az ilyen sztorik után nem csodálom, hogy a 20 körüli csajok egy jó része az olyan 40-50 körüli vénemberekre nyomul, mint én, mivel saját korosztályuk totálisan használhatatlan. A posztoló még a jobboik eset, a lemosolygott-lelegyintett "ari hülyegyerek" kategória, akit unalomból hintáztatnak. Bántani nem akarom, férfitársaim zömével együtt így kezdtük, ezt a tanulópénzt valamennyien megfizettük.

Először is megtanuljuk, mi , férfiak, hogy "társat" maximum 70+ évesen, lerokkanva keresünk, hogy legyen, aki tisztába tesz bennünket. Ezt a semmitmondó fogalmat meghagyjuk a nőknek. Addíg igenis "csajt", nőt, barátnőt, sunát, pinát, picsát stb. keresünk, mert ez jár nekünk. A kulturális "körítés" (feleség, gyerekeim anyja,"társ", stb.) csakis erre épülhet rá. És megtanulunk különbséget tenni a csak időnket, pénzünket, hitünket vámpírként leszívó, bennünket maximum lelki szemétládaként használó női többség, és a bennünket esetleg férfinak tekintő néhányak között, bár ehhez gyakran egy élet is kevés..

Ja, és azt sem árt megtanulni, hogy interneten, virtuálisan nem lehet kapcsolatot építeni.

pretty kitty 2012.02.22. 15:47:58

@Kytia: "Én sem csorgatok nyálat a pasim előtt. Jobban jár, ha ő sem teszi előttem."

Jaaaaah!! Moszt eltem cak mi ja gooond!!! En eszt ud oldom meg h nem vadok feltekeny tipusz, engem eleve nem zaval ha colgatja ja nyalat. Hadd induljon cak be ja nyaltelmelesz, kajat udisztolemfogkapniiiiiiiii ... hihihiii!!!!! ;))))))

Füredy Fruzsina 2012.02.22. 15:50:31

@Dövan: "Jokkáról tud valaki valamit?"

Igen, en tudom rola h csoro luzer. Annyit eleg is tudni XD

Cang 2012.02.22. 15:54:17

Egy nőnek az egyik legszebb ajándék, ha egy kicsit ábrándozhat egy férfiról, aki nem mindig elérhető. Napi 5 óra duma mellett ez totál kimarad, és a srác máris csak egy szemetes vödör, valamint arra használható katalizátor, hogy az "együgyű, hisztis, önző, szűk látókörű" buxa belsőséges kapcsolatot ápoljon a saját zűrös és instabil lelki világával. A végén meg kamuzott egy nagyot, hogy leléphessen végre. U.K.N.

Kytia 2012.02.22. 15:54:19

"igenis "csajt", nőt, barátnőt, sunát, pinát, picsát stb. keresünk, mert ez jár nekünk"

"bennünket esetleg férfinak tekintő néhányak között"

Miért is kell férfinak tekinteni azokat, aki a "társ" szót semmitmondó fogalomnak tekintik és csak picsát, sunát, stb keresnek? Az ilyennek nem muszáj férfinak lennie, csak fasz legyen rajta, oszt onnantól már elboldogul.

Αphelion 2012.02.22. 15:57:19

@Caddy: "ha tonhalas szendvicsre vágysz kérdezz bátran. :)"

Hmm, ezt eszemben tartom ;)

Kytia 2012.02.22. 15:58:31

@Kiszlanyocka: Annyira én sem vagy9ok, csak ez a kanklub fíling, ami nagyon zavar. Amikor ebbe belekezdenek, az olyan, hogy úgy érzem, nincs ott semmi keresni valóm. De megfigyeltem, hogy fordítva is így van. Amikor a nők kezdenek kollektíve lelkesedni, a pasik is a padlót bámulják és kínosan rángatóznak. Nemtóm, miért nem lehet eldönteni, hogy erről és erről itt és itt nem beszélünk, mert a másik félnek kínos.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.22. 16:05:59

@Joe69:

Létesíteni és építeni még lehet, de fenntarthatóan üzemeltetni nemigen. Mármint neten.

fumerin 2012.02.22. 16:14:31

@Aphelion: "az elso benyomasok"
Nézd, ha be vagyok nyomva, akkor én is képes vagyok rohatt szerelmes lenni :D
Bár a reggelt ilyenkor nem tanácsos megvárni...;)

KovA 2012.02.22. 16:15:26

"ő már végzett volna a városban, és a kisasszony nem gyalogol otthonról 15 percet a pályaudvarig."

Ez a lényeg.

"Megmondtam neki, hogy befejeztem vele és szia. "

Ez a másik lényeg.

"ezek után még engem okolni,"

Van olyan aki magát a Jónak látja - ha nyilvánvaló probléma van a viszonyában - annak oka csak más lehet.
Hozzá viszonyítva - te vagy az oka. De te ezt vedd tőle dícséretnek :-)

"miért volt ilyen kegyetlen velem,"
Nem fájtál neki, mert nem szeretett... egy divatcikk voltál amivel magát ékesítette.

"de úgy érzem, ezekre tőle már nem kapok választ"
Ezzel meg ne törődj.

Törődj azzal a lánnyal akiért megéri az összes előzőt elveszíteni lehet még nem is ismered - de valahol már van.
Neked van. Találd meg!

pretty kitty 2012.02.22. 16:16:02

@Анна ( fumerin): Hehehe mivan ma covicc napot taltotoook? ;)))

Bohumil Stejskal 2012.02.22. 16:16:44

Ezek ilyenek, egy se kurva, mind királylány.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.22. 16:22:20

@Анна ( fumerin): Szerintem én még első látásra senkibe nem szerettem bele. Nem emlékszem ilyenre... Mert mi van mondjuk, ha kinyitja a száját és örökre elmegy a kedvem. :D

Luzercica 2012.02.22. 16:28:46

@Bundabandi: Akkor elsétálok előtted még egyszer....

fumerin 2012.02.22. 16:29:56

@Bundabandi: Ez igaz, ez női munka :D
Viccet félre téve, én szerelmes tudok lenni, ha a beszélgetésekből kiderül, hogy igeeeen, fel tudok nézni a FÉRFIre :)Na jó, itt nem a magasságot kell érteni ;)

dr. gernika 2012.02.22. 16:38:17

@cyd: Igen, hozzám is, de mivel azon ritka emberek közé tartozol, akiken így is tudok nevetni, támogatom. :)

Sparti300 2012.02.22. 16:38:32

Kisfiam! ne aggódj, amire 45 leszel addigra megjön az eszed és eléred azt, hogy jártál már 4 nyanyával. 2012 írunk manapság, de már a 70-s időkben is arról szólt a csajozás, hogy buli, +dug, és nem jár 1 évig vele, csak egy pár napig, utána refrén de mással. Egy jó tanács: szopasd a csajokat( jó érzés-:) vagy 30éves korodig, azután ráérsz komolykodni. Azért nem mindegy, hogy melyik oldalán állsz a pöcsnek kis haver-:)))))

fumerin 2012.02.22. 16:40:41

@Bohumil Stejskal: Hápperszeee!
Egyfojjtában, kitartóan és rendületlenül :D

Bohumil Stejskal 2012.02.22. 16:41:54

@(Ő_Ő): Mert én szeretlek mind a nyolcatokat:)

Bohumil Stejskal 2012.02.22. 16:42:44

@Анна ( fumerin): Majd ha jó idő lesz meghálálom, de most epekedj tovább.

fumerin 2012.02.22. 16:43:50

Gyerekszáj, 2 évestől, 2 palacsinta után: Jajj, ha még kicsit kell ennem én biztosan meghalok :D
Besírtam :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.02.22. 16:45:33

@Анна ( fumerin): Ja, hát úgy, hogy előtte beszéltünk, majd találkozunk, az más. Ha viszont csak meglátom az utcán, vagy buliban... nálam még olyan nem volt, hogy húúúú akkor szerelembe estem!

JOKKA21 2012.02.22. 16:49:36

Tököm olvassa végig ezt a litániát.Valami ribanc írta ezt?Mi a baja a posztolónak?

Füredy Fruzsina 2012.02.22. 16:54:58

@JOKKA21: Lasd @nemkellex: hozzaszolasat:

"Királyfi. Nem is hiszem, hogy volt már nője. Két találkozásból megy egy csomó "nem"-ből ő kapcsolatot hoz ki? Betojok! :D"

vendriner aladár 2012.02.22. 16:55:12

Általában mindenki belefut életében egy két ringyóba, csak óvatosan velük. FMO ennyi a válaszom.

JOKKA21 2012.02.22. 17:28:48

@Bundabandi: Ezt kinyomtatom és kirakom a falra.:D

@Hipermeno Szupercsaj: Kösz' menő buxa.:)

JOKKA21 2012.02.22. 17:29:39

@nemkellex: Geci a suna, mint a többi.:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 17:29:58

@Caddy: Kedvesem. Azt nem értem, h az első kommentet miért írtad nekem.
Azt amiben valami olyat írtál, h ha a "sajátjáról van szó". (nem keresem most vissza, h pontosan idézzek)

Ezt kérdeztem. A többit értem. 

Húúúú apám! ;))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 17:33:15

@Kiszlanyocka: "Ez azel akkol isz elofoldul ha cemelyeszen isz latjak edmaszt. Cak akkol pal dolgot nehezebb titkolni ;))"

A való világban akkor fordul ilyen elő, ha valaki direkt játszmázik. A virtuális térben játszma nélkül is így alakul, mert nincs meg az a kapcsolat, az az érzékelés, az a lehetőség, ami szemtől szemben teljesen természetes.

Szerintem a kettő baromira nem uaz!

"De o ed valosz cemely nickjeeeeee!!! Velem ellentetben ;)))"

De ezt csak te tudod. Én nem látok a fejedbe, nem látok a nick mögé. Ha mondod, elhiszem. De biztos csak akkor lehetek, ha megismertelek személyesen.

"De nemelalulnikijaaaaaaaz!!!!! ;)))"

Fel sem merüt! ;)

JOKKA21 2012.02.22. 17:34:51

Caddy, Kítia, Tetkós suna, Szemcsi és Julcsa Watson sunáználak titeket.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 17:43:09

@Aphelion: Első látásra.

Ha szó szerint veszed, akkor nincs alkalmad ilyesmikre:

"elso benyomasok alapjan eleg pontos kepet tudok alkotni az emberekrol."
"annyira nyiltak, oszintek es egyenesek h szinte azonnal "megerzed" a szemelyiseguket."

De ok, legyen első látás helyett első alkalom. Találkoztok tetszik, és beszélgettek 1 órácskát.

Őőő... Te úgy mész haza, h szerelmes vagy? Aztaaaa!
Nem, ezzel nem fogok vitatkozni. Te ezt állítod...
Hogy vitatkozhatnék egy médiummal? :PPP

Na, komolyan. Nem hiszem, h lehet így szerelembe esni.

Arra gondolok Aphelion, h nekünk nem csak a barátság, de a szerelem szó is egész mást jelent! :))

Bicepsz Elek77 2012.02.22. 17:53:49

Ahogy egy "mester" mondta anno: " Nalam a nonek 3 dobasa van. Nem lesz 17-ik meg 23-ik stb. 'randi'."

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 17:54:46

@Aphelion: Fellángolás. Szalmaláng.

Szoktad használni ezeket a kifejezéseket? Ilyen van. De az nem szerelem. Baromira olyan, mintha, de nem. Abból lesz a szerelem.

Egy alkalom szerintem am a fellángoláshoz is kevés, bár függ attól milyen az az alkalom. Összezárva egy szobában egy egész nap, az ok.

Láttad azt a filmet. Fú, mi is a címe?
Asszem: Amíg felkel a nap...

Na, az ok. Olyan tuti van. Az fellángolás, szalmaláng. Nem találkoztak többet, ki is aludt. A szerelem nem ilyen! :)

fumerin 2012.02.22. 18:05:16

@Bundabandi: Én már figyelmetlenség miatt estem sok mindenbe, de szerelembe nem sikerült.
Azt pont, hogy figyelmemnek köszönhetem ;)

Miki_S 2012.02.22. 19:17:28

Kedves Hozzászólók,
Én írtam a posztban szereplő levelet, most azért írok ide, hogy tisztába tegyek néhány dolgot. Csak az első ~100 valahány kommentet olvastam el, azokra reagálnék (nem feltétlen sorrendben).
A lány igen is mondta, hogy szeret és azt is írtam, hogy "éreztem rajta, hogy vonzódik hozzám, hogy akar, hogy vágyik az érintésemre, szóval minden rendben volt.". Nem én erőltettem magamat rá. Kapcsolatban voltunk akkor. Mikor találkoztunk, elmondta, hogy szeret és megnyugodott, és akkor "járunk". Mivel már tervben volt az, hogy közel költözik, így csak ~1,5 hónapig lett volna távkapcsolat, amúgy nem mentem volna bele.

Attól még, hogy önző és szűk látókörű, én még tudtam szeretni. Talán pont ez tetszett az egészben, hogy nem gondoltam eleinte semmi olyat és mégis beleestem. Ha valami gond lett volna, akkor mondta volna meg. Nem tetszem? Meggondolta magát? Élőben nem vagyok szimpatikus? Elfogadom, mert oké, ezek szubjektív dolgok. De ez, hogy megcsókolt, aztmondta nagyon szeret, és utána pár órával már mással kefél... na ez sok. Viszont ezt sem mondta el akkor, hanem hónapok múlva tudtam csak meg. Azzal hibáztatott engem, hogy én sosem szerettem meg nem foglalkoztam vele, és hogy ő nekem csak egy pótlék, holott ez pont fordítva volt.

És nem, nem élek a felhőkben. Attól még, hogy nem látom értelmét a "kiélés" nevű jelenségnek, még nem vagyok gyereklelkű meg mit tudom én. Csak annyit vártam volna el tőle, hogy legyen őszinte.

Abban egyetértek, hogy részben az én hibám is, mert naiv voltam... Eszem ágába sem jutott, hogy közben miket csinál, mert egyrészt tartottam annyira embernek, hogy ne feltételezzek róla ilyet, másrészt pedig mivel őt is megcsalták és ennyire "félt" tőle, így pláne nem gondoltam ilyesmikre. Lehet engem is hülyézni meg mit tudom én, de semmi sem jogosította fel erre. Velem is történt sok rossz dolog, mégsem abban látom a megoldást, hogy másnak rosszat okozzak, pláne nem olyannak, aki nekem nem ártott.

Ja, és igen, introvertált vagyok. ;)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2012.02.22. 19:20:18

Szevasztok huligánok! Ez mekkora ez a mai poszt. Mit romantikázott az emberünk? Nem is értem. Főleg, hogy a végén elárulja, hogy írta neki a suna, hogy sexhiánya van. Ember, amint leszállt a vonatról a találkozásotok napján, vinned kellett volna a klotyóba és jól megcsinálni:D Adott neked egy esélyt, hogy megdu*d, de mikor látta, hogy te csak kézen fogva sétálgatsz vele, semmi töb, egyből lekoccolt. Nem genyaságból írom, hanem hogy tanulj ebből! Legyél rámenősebb! Üdv.

mütyür 2012.02.22. 19:21:23

@Miki_S: na ez sokkal összeszedettebb komment volt, mint maga a poszt:) figyu, az érfelvágás az ugye csak olyan szófordulat volt, nem próbálkoztál tényleg?

Miki_S 2012.02.22. 19:23:31

És még annyit, hogy talán ezt az érfelvágási szándékom nem kellett volna beleírnom. Nem vagyok emós vagy ilyesmi, egyszerűen csak bekattantam attól, hogy valaki akihez jó voltam ennyire leírhatatlanul szemét legyen. Nem tudom leírni ezt az érzést. Ez a lány, legyen akármilyen is, hozzánőtt a szívemhez és nekem sokat jelentett, annak ellenére, hogy már a legelején nyilvánvaló volt pár súlyos személyiséghiba.

Nem tudom aztmondani, hogy "hmm hát te ilyen meg olyan vagy, nem kellesz". Ez nem így működik.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2012.02.22. 19:23:40

@Miki_S: ja ne parázz amúgy jó arc vagy, és megértem, hogy bíztál benne és komolyan gondoltad a dolgokat. Jól tetted, ez a helyes hozzáállás. Csak jelen esetben pont egy nimfomán, hangulatember csajt fogtál ki, erről nem tehetsz. Csak figyelj legközelebb a jelekre és támadd a bugyit azonnal ;)

Miki_S 2012.02.22. 19:24:45

@mütyür:
Nem csak szófordulat volt, de nem sikerült és tudom, hogy marhaság lett volna. Ez most lényegtelen, nem erre kéne kiélezni (:D) ezt a sztorit.

mütyür 2012.02.22. 19:26:34

@Miki_S: nem is akartam, csak aggódtunk azért itt páran:))

azért legközelebb, ha vkinek az alaptulajdonságai, személyisége nem tetszik, akkor nyugodtan hidd el, hogy az úgy is fog maradni, nem érdemes semmilyen szinten sem kapcsolatot építgetni:)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2012.02.22. 19:27:36

hogy tehette ezt pont velem, aki vigasztalta, akivel nem mert találkozni mert "a szemétfiúk..." .. ez az élet rendje.. a nők mindig a faszfejekre buknak, én is jártam már pórul.. majd pár pofon után nem csak rájössz, hanem meg is változol te magad is, és rád is buknak majd a sunák ;)

mütyür 2012.02.22. 19:29:11

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): ezzel arra célzol, Miki_S is legyen faszfej?:)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2012.02.22. 19:29:14

@Анна ( fumerin): nahát :) milyen neved lett? Így alig ismertelek fel :) igen, gondoltam benézek mi folyik itten a távollétemben :)

Αphelion 2012.02.22. 19:31:06

@Picicsibe a szexistennő: Sajnos ma mar nem lesz alkalmam kimerito valaszokat irni (pedig szivesen tennem!) de majd meg beszelunk ezekrol, biztos nem ma merultek fel utoljara ezek a temak. ;) De amugy szerintem az a gyokere mindennek h nalad mindig nagyon lassan es fokozatosan alakulnak ki erzelmek emberek irant, a barati erzelmek is meg a szerelem sot a fellangolas is, nalam meg adott esetben eleg pikk-pakk tudnak mukodni a dolgok. Nekem pl. nemreg egy par perces interakcio utan volt egy akkora fellangolasom egy csaj irant h csak neztem! :) Szamodra ez gondolom abszolut elkepzelhetetlen :P

Miki_S 2012.02.22. 19:31:10

Nem leszek faszfej. Aki nem tud így értékelni, az nem tud. Ennyi. Csak akkor ne álltasson, ne hazudjon, ne verjen át.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 19:33:59

@Aphelion: "Nekem pl. nemreg egy par perces interakcio utan volt egy akkora fellangolasom egy csaj irant h csak neztem! :) Szamodra ez gondolom abszolut elkepzelhetetlen :P"

Perszehogy! Nincs faszom! :DDD

mütyür 2012.02.22. 19:34:33

@Miki_S: de ez nem kívánságműsor:) neked kell nyitott szemmel járni a világot:)

_Ω_ 2012.02.22. 19:35:47

@Miki_S: Sajnos az a helyzet, hogy attól, hogy te normális vagy, a másik nem fog személyiséget cserélni önmagán. Nem érdemled meg, hogy áltasson, hogy hazudjon, hogy átverjen, de a maga eltorzult világában neki valamiért az a jó, ha ezeket mégis meglépi ellened. Az ilyen nőt kukázd, lépj túl rajta, csak annál állj meg, akinek normális lelkivilága van.

fumerin 2012.02.22. 19:38:23

@Miki_S: Amit tapasztalni fogsz még az életed során az az, hogy nagyon ritka az őszinte ember. És ez független a nemtől.
Maradj ilyen, amilyen most vagy. Nem kell változnod. Majd lesz olyan is, aki pont önmagadért szeret és neki te fogod jelenteni a világot.

Αphelion 2012.02.22. 19:39:17

@Picicsibe a szexistennő: Napokig tarto rozsaszin kod volt, a fasz olyat nem tud produkalni ... legalabbis az enyem nem, toredelmesen bevallom XD ;)

Miki_S 2012.02.22. 19:40:15

@mütyür:
Tudom, csak nálam ez annyira alap dolog, hogy egyszerűen ijesztő belegondolni, hogy neki meg lazán ment ez...

Mercel 2012.02.22. 19:41:01

Hello!

Azta, ezen a sztorin füttyentettem egyet.

- Együgyű hisztis labilis libával akkor se járjon az ember, (Sőt ágyba se vigye) ha egyébként valami miatt vonzódik hozzá.

- Szakítás utáni állapotban az ember ne akarjon semmit egy nőtől mert időzített bomba. (Ugyanez fordítva is igaz természetesen):
Az a szomorú valóság, hogy meg kell várni amíg egy másik palimadár (jelen esetben a levélíró) jól megszívta, és csak aztán bármit is.
A sztoriban szereplő csaj tudatosan verte le a saját szenvedésén egy ártatlan pasin, de ugyanezt tudat alatti indíttatásból is tették már meg emberek, csak meg sem tudták magyarázni - maguknak sem.

A levélíró meg ne keseredjen el túlzottan, pár hónapot kicsit pihenjen rá a csajozásra, (különben jó eséllyel gyanakvó zárkózott p*cs lesz) próbálja meg feldolgozni, hogy ez egy ilyen nő volt, aztán lépjen túl a dolgon és hajrá.
Szerencsére nem minden nő ilyen, sőt a legtöbb nem ilyen:)

"Frigyes"

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 19:43:46

@Miki_S: Nem csak neki! Sajnos tele a világ ilyen gyökerekkel!

mütyür 2012.02.22. 19:44:47

@Miki_S: de felesleges ezen rugóznod, mert mivel te alapból nem ilyen vagy, sosem fogod őt megérteni. még csak nem is kell:) tényleg. nem érdemes.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2012.02.22. 19:45:00

@mütyür: hát nem pont arra gondoltam, hogy faszfej legyen, csak tudja kicsi lazábban kezelni a dolgokat ha kell. Maradjon normális és a normális nőkkel úgy is viselkedjen, de lesz aki nem érdemli meg, azokkal nem kell kedvesnek lennie, vagy nem kell lelki szemetes ládának lennie.

@Анна ( fumerin): ahh akkor várhat szegény legény egy darabig :( tapasztalat.. a sült galamb nem pottyan az ember szájába általában. Főleg nem akkor ha valaki kedves és normális, mert akkor megy a barát kategóriába az esetek 95%-ban.

fumerin 2012.02.22. 19:46:29

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Azt hiszem, hogy megéri várni pedig :)
Vagyis nem hiszem, már tudom. :)
És én még csak nem is a kedves és aranyos kategóriába vagyok bedobozolva :D

Szöszi 28 2012.02.22. 19:47:02

@Miki_S: Nézd, ilyesmin a legtöbb ember átmegy az élete során. Szerintem minimum 1 hazug, megcsalós, szemét, gerinctelen mindenkinek jut az élete során. Én is jártam hasonlóan pár éve, minden hétvégén találkoztam az exemmel, hét közben is minimum egyszer, aztán 3 hónap után kiderült, hogy valójában 4 éve barátnője van és én mellette voltam párhuzamosan. Meg sem fordult a fejemben, hogy lehet más az életében. Túl leszel rajta, én is túl vagyok:) Pár hónap alatt a helyére kerültek a dolgok, és már nem foglalkoztam vele, te se agyalj többet a problémán, tanulj belőle és engedd el :)

mütyür 2012.02.22. 19:47:15

@Анна ( fumerin): persze, te az őrült kategóriában vagy:)

mütyür 2012.02.22. 19:49:17

@Tetovált lány: hjam, minimum 1. nálam épp most alakul a 2. ... most már kicsit sok a jóból:D

fumerin 2012.02.22. 19:50:35

@mütyür: Persze, engem küldtek téglának a normálisak közé, de csssssss ;)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2012.02.22. 19:51:39

@Анна ( fumerin): Szerintem pedig tök kedves vagy ;) Vagy netán szidtad azt anyámat ha?? Tudom hol laksz vigyázz mit mondasz!! ... :D

Szöszi 28 2012.02.22. 19:52:15

@mütyür: Én is úgy vagyok vele, hogy egy ilyenből 1 is sok, ne büntessen az élet több ilyennel, de hát sajnos ezt soha nem tudhatjuk előre:D Reménykedjünk, hogy neked nem lesz 3. :D

fumerin 2012.02.22. 19:53:39

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Szerintem ezt Neked úgysenem hiszi el senkisenem ;)
És nem félek, bibibííí:D

Szöszi 28 2012.02.22. 19:53:39

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Nahát, nahát, kit látnak szemeim:D Merre kószáltál eddig? :)

_Ω_ 2012.02.22. 19:53:49

@mütyür: ideje megnézned a leveleidet... :)

mütyür 2012.02.22. 19:55:02

@_Ω_: nincs mit néznem. nincs válasz.

Hurri Kán 2012.02.22. 19:55:28

Úgy döntöttem, megcsalom magam, hogy fájjon. :D

mütyür 2012.02.22. 19:55:52

@Tetovált lány: inkább azt remélem, a 2. mégsem ebbe a kategóriába tartozik:))

Чапаев 2012.02.22. 19:56:31

"pina" volt már ma?! >-)

_Ω_ 2012.02.22. 19:56:37

@gyvy: Mazochista vagy? :D Jó szórakozást! :DDD

mütyür 2012.02.22. 19:56:40

@_Ω_: hát a telefonom nem jelez semmi újat sehol:) de lecsekkolom:)

Hurri Kán 2012.02.22. 19:57:54

@Чапаев:
Nincs még vége a napnak. ;-)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2012.02.22. 20:00:44

@Анна ( fumerin): mármint azt nem hiszek el nekem, hogy kedves vagy? :) Pedig jobb ha félel tőlem ;)

@Tetovált lány: ami azt illeti a szemeid csak a monitorodat látják :D Kevés a szabadidőm és sok a munka, mostanság nem tudom nap közben osztani az eszem. Te ki voltál régebben? Úgy látom mindenki nevet változtatott :)

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2012.02.22. 20:02:09

@Чапаев: látom te maradtál a régi ;) Like! és PINA! :)) jeeeeeeeee

Szöszi 28 2012.02.22. 20:03:11

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Nem mondom meg, úgy viccesebb:D Lehet, hogy nem is emlékszel rám. Annyit segítek, hogy szőke vagyok ;)

fumerin 2012.02.22. 20:03:37

@Чапаев: Nálam még nem múltidős :)

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Majd jól elbújok az ágy alá vagy a szekrénybe :D

Αphelion 2012.02.22. 20:03:57

@Miki_S: "Kapcsolatban voltunk akkor."

Biztos? O is ugy gondolta? A kapcsolat akkor jon letre ha ket ember kozosen elhatarozza h akkor ok most kapcsiban vannak ... ha azt mondja h szeret az sok mindent jelenthet, nem feltetlenul azt h te vagy a szerelme. FBn pl. ossze voltatok jelolve? Ha igen akkor tenyleg kapcsi, ha nem akkor ... hat ize. ;)

Amugy akkor neked is feltennem a kerdest h mi volt a legkozelebbi testi kapcsolat amibe kerultetek? Ezt a kezmegfogos esetet ugy emlited mintha valami nagyon nagy dolog lett volna, lehet akkor h az elvileg letezo kapcsolatotok ... ugymond ... nem is lett sose realizalva??

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2012.02.22. 20:06:41

@Tetovált lány: jajj te vagy a party denször táncoscsajszi :) Kata(+valami szám) ha jól emlékszem? Aztán táncvilágbajnok vagy-e már?

Szöszi 28 2012.02.22. 20:12:53

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Mivel 15 éves korom óta sajnos már nem táncolok versenyszerűen, így elég meglepő lenne, ha mégis világbajnok lennék:D Amúgy talált, én vagyok az:D

_Ω_ 2012.02.22. 20:14:08

@Анна ( fumerin): Gondolom különösképp ajánlva a poszternek.
"Így volt mindig, így is lesz, de ez nem vág gallyra és..." "...Tartsd meg a fényt és az árnyékot engedd el."

fumerin 2012.02.22. 20:18:48

@_Ω_: Így volt mindig, így is lesz, de ez nem vág gallyra és..
..Engedd el ami megy, fogadd el ami jön. Nem több, így: kerek és egész!
Így volt mindig, így is lesz. Nem oszt, nem szoroz semmit és...
Tartsd meg a fényt és az árnyékot engedd el. Nem több, így: kerek és egész!
Nem több, így
kerek és egész!

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2012.02.22. 20:19:52

@Tetovált lány: igeeeen, jajj de jóó vagyok! :D (mióta szedem a kavingtont :D ) Az alatt a pár hónap alatt amíg én távol voltam és körbehajóztam a földet, te simán megynerhettél volna 1-2 VB.-t. A szőkék mindig elényben vannak ;)

Más:
Ezt ismeritek? Nem tudom eldönteni, hogy jó-e vagy annyira gagyi hogy már jó :D
www.youtube.com/watch?v=mWoTjsLMc7Q

Miki_S 2012.02.22. 20:21:50

@Aphelion:
Szerelemet mondott, és igen, megbeszéltük, hogy kapcsolatban vagyunk.
Írtam, hogy csokólóztunk meg ilyenek... mivel sosem volunk egymásnál kettesben, így nyilván nem tudtunk lefeküdni. Amúgy meg külsőre sem nagy szám, és ezt nem gyerekes sértődöttségből mondom. Ne úgy képzeljétek el, mint valami "fullos" csajt, akiért odavan a fél világ. Egy átlagos, helyes lány, de semmi különös.

A kézmegfogás alap dolog szerintem egy kapcsolatban. Szerintem nem figyeltél eléggé. Azért említettem úgy a történet végefele, mert akkor már nem voltunk együtt, és azt hajtogatta, hogy nem akar barátot semmiféleképpen. Mégis mefogta a kezem, mégis hozzámbújt, szóval így lásd be, hogy említésre méltó. Összezavart.

_Ω_ 2012.02.22. 20:26:36

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Ha Jokka linkelte volna, megérteném. :D

Miki_S 2012.02.22. 20:26:57

Még annyit fűznék hozzá, hogy ezzel a "túl sok volt belőled" dologgal sem értek egyet. Egy párkapcsolat nem egy kalandfilm, hogy minél titokzatosabbnak meg izgalmasabbnak kéne lennie. Én őszinte érdeklődéssel közeledtem felé, és így megnyíltunk egymásnak. Persze én is gondoltam erre, hogy megfojtom meg túl sok vagyok, de akkor nem keresett volna annyiszor. Ha pár napig nem beszéltünk akkor aztmondta hiányzom neki, még "szakítás" után is.

Anakin Solo (a.k.a. Ape) 2012.02.22. 20:33:36

@_Ω_: na jó, csak most, csak neked!
youtu.be/mbFXPCRg_tM

A világ egyik legjobb muzsikája!
ui.: neked mi a régi neved? Vagy mindig _Ω_ voltál?

Mára ennyit :) sziasztok!

@Miki_S: fel a fejjel! ;)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 20:34:42

@Miki_S: Nincs is veled semmi baj! A csaj egy gyökér volt! Sajna a többség (pasi is, csaj is) mindig játszmát játszik. De azért vannak olyanok, akik nem.

Találsz majd ilyen lányt, és ő értékelni fogja azt, amilyen vagy!

Чапаев 2012.02.22. 20:36:09

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Bevált recepten miért változtassak? ;)

_Ω_ 2012.02.22. 20:38:18

@Anakin Solo (a.k.a. Ape): Sokkal jobb! :)
ui.: Amióta látogatom ezt a blogot, Ω vagyok. Azt nem mondanám, hogy sosem hallottam rólad, de nagyon törnöm kéne a fejem, mégis milyen kontextusban történhetett. December előtt nem léteztem errefelé.

mütyür 2012.02.22. 20:42:21

@_Ω_: ezt én akartam!!!!:D

_Ω_ 2012.02.22. 20:46:20

@mütyür: Akartad, megkaptad. Majd emlékezz, kitől kaptad. :)

Szöszi 28 2012.02.22. 21:00:50

@mütyür: Van rá esély, hogy kimossa magát belőle? :) Ha nem egyértelműen szar alak, akkor még van remény :)

mütyür 2012.02.22. 21:03:35

@Tetovált lány: esély? egyre kevesebb, ahogy telik az idő.

Father Justice (törölt) 2012.02.22. 21:03:44

@Miki_S: Ha holnaptól faszfej lennél, attól még egyébként sem hullana automatikusan az öledbe az összes laza erkölcsű suna. Ezek a nők ugyanis nem a faszfejekre buknak, hanem azokra, akik megengedhetik maguknak, hogy faszfejként viselkedjenek velük szemben. Érzékeled a különbséget?

Azaz a szintedet kell feljebb tornáznod, aztán jöhet az általad favorizált típusba tartozó nők lábtörlőként kezelése, és ebből következő sunázása.

Előbb a kávé.. aztán jöhet a radar!

mütyür 2012.02.22. 21:08:55

ezért most ne ekézzetek, csak eszembe jutott ez a szám, ajánlanám cyd-nek a főszereplő csaj miatt:))

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.02.22. 21:09:06

@Aphelion:
micsoda tehetségtelen alak vagy, hogy mersz te így szerelmezni, a faszod is fejletlen - azonnal ásd el magad :)))

re: poszt
Tanulópénz - az emberek sokfélék.
Most már tudod, mi az, amit kerülni kell :)

Αphelion 2012.02.22. 21:13:50

@Miki_S: Hmm, ertem ... Mondjuk azert az akkor is furcsa h ennyi ismerkedes utan mar kapcsolatban vagytok. Ez igy nem igazan egy komoly kapcsolat jele. Picicsibevel ellentetben en nem mondom azt h az online beszelgetes nem is szamit, de azert sztem eleg sok szemelyes talalkozasra is szukseg van h egy komoly kapcsolat kialakuljon. Pont en irtam ma h letezhet szerelem elso latasra ... de az nagyon ritka, inkabb az a jellemzo h hosszas ismeretseg utan alakul ki. Szoval maskor az ilyenekkel azert ovatosan! ;)

Bicepsz Elek77 2012.02.22. 21:14:41

Legjobb lenne ha nem osztogatnank tanacsokat, mert az az ELET torvenye,hogy aki hulye, az haljon meg: mukodjon az evolucio!!!! "Volt egy baratnom, akivel ket honapig jartunk, aztan a kepembe rohogott es elmondta, hogy sohase szeretett." Szerintem a delikvens kovetkezo noje is hasonlo lesz. Tehat benne van a hiba.

mütyür 2012.02.22. 21:17:29

@Bohumil Stejskal: nem, úgy érzem kiöregedtem:)

cyd 2012.02.22. 21:21:58

@mütyür: Köszönöm, ha lenne valami lélekfélém meghatódnék, de tényleg.
A szeme már 17 évesen is a mostani. A korral egyre jobb nő. A "zené"-hez nincs hozzáfűzni valóm.

Szöszi 28 2012.02.22. 21:23:35

@Bohumil Stejskal: Legyél inkább a normális megbízható, kedves, ne a 3. szemétláda :D

Bohumil Stejskal 2012.02.22. 21:23:49

@mütyür: A kiöregedett művésznők a zsánereim :)

cyd 2012.02.22. 21:25:11

@mütyür: Mondjuk amíg nem linkelted, azt hittem az előző videóhoz írtad. Vicces, hogy ott is metró meg szőkésvörös, de az klasszisokkal gyengébb csaj volt.

Bohumil Stejskal 2012.02.22. 21:25:56

@Tetovált lány: De ha az lennék, akkor fel kéne adnom nálad a titkos szeretői pozíciómat :D

mütyür 2012.02.22. 21:26:04

@cyd: ugye milyen cuki a klipben??:)

@Bohumil Stejskal: még művésznő sem vagyok:(

mütyür 2012.02.22. 21:28:53

@cyd: pont a metróról jutott eszembe a dunst-os klip:) de a blankandjones-os ezerszer jobb, hiába rosszabb a csaj:)

Szöszi 28 2012.02.22. 21:30:10

@Bohumil Stejskal: Igen, a megbízhatóság és hűség ezzel jár:D

_Ω_ 2012.02.22. 21:31:54

@mütyür: Blank & Jones bármikor jöhet, ezt épp meghallgattam kétszer is.

mütyür 2012.02.22. 21:32:55

@_Ω_: jó visszahallgatni őket és rájönni, még mindig jó a zenéjük:)

cyd 2012.02.22. 21:37:22

@Bohumil Stejskal: Végre valaki megcsinálja, hogy ne beszéljen hülyeségeket! A vendégem egy Bazant-ra meg egy Becherovkára uram.

_Ω_ 2012.02.22. 21:39:17

@mütyür: De hisz az csak egy asztal... No jó, én is beismerem, hogy szexi... :P

mütyür 2012.02.22. 21:40:46

@_Ω_: :D akkor ez most gruppen lesz, vagy sorsot húzunk?:)

_Ω_ 2012.02.22. 21:42:36

@mütyür: Nem osztozkodom, plusz amúgy is a sors kegyeltje vagyok.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.02.22. 21:43:07

@cyd: no problemo mi padre! ha tudok segítek, csak írd le mi a gond. Most lépek, mert csak a telórol nyomom és ez felidegel.

Jó éjt evribodri! Ma is ér kuffantani, ha a lehetőség adott! :)

Bohumil Stejskal 2012.02.22. 21:43:47

@mütyür: Művésznő, macskásnő, egykutya :)

@Tetovált lány: Oké, de csak akkor, ha búcsúszexelünk.

@cyd: Az úttörő ahol tud segít :)

_Ω_ 2012.02.22. 21:44:35

@mütyür: Ebben a klipben a végén jól látom, hogy a nő magasabb a lovagjánál? :)
De olyan szépen egymásra találnak, hogy ezen már nem akadok fel. (3. végighallgatás... :P )

cyd 2012.02.22. 21:45:30

@mütyür: van elég lába annak az asztalnak, ellesztek vele

Szöszi 28 2012.02.22. 21:46:37

@Bohumil Stejskal: Az érdekes lenne, mivel amennyire én emlékszem még nem is welcome szexeltünk :D
mütyürre koncentrálj meg a kedves, aranyos megbízható imidzsedre, ne rontsd el már előre:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 21:46:41

@mütyür: Ömm, nem neked szántam. Inkább a poszternek.

Nagyon kevés kommentet tudtam ma olvasni. Asszem csak azt olvastam, amit nekem írtak...

Szóval nemtom téma voltál e, de nem neked ment. :))

mütyür 2012.02.22. 21:54:44

@_Ω_: remek:S:)

ráadásul nem kicsit magasabb:) undi:)

@Bohumil Stejskal: :PP

mütyür 2012.02.22. 21:56:57

@Tetovált lány: engem hagyj ki, nyugdíjaztam magam mától!

cyd 2012.02.22. 21:58:51

@mütyür: "undi:)"
Irigykecc, mi?

mütyür 2012.02.22. 22:02:25

@_Ω_: no

@cyd: sokmindenre vágyom, de magasságra sosem:) mindig szerettem pici lenni.:)

_Ω_ 2012.02.22. 22:04:40

@mütyür: Pedig a magassággal kapcsolatban épp kezdtem gondolkodni, hogy lehet én vagyok rosszul bedrótozva és nyitottabbnak kéne lennem. :)

A :S -t látva pedig átengedem neked az asztalt, mert mindjárt én is :S leszek, ha ezt kell látnom. :)

farvik 2012.02.22. 22:04:47

hát, nagy marha vagy kisfiam... a második-harmadik hiszti meg firnyákolás után már el kellett volna felejteni a csajt. nem tehetsz neki szemrehányást, mert egy csomószor próbált finoman lepattintani, csak te nem láttál a ködtől. mindegy, tanulságnak talán jó lesz, ha hajlandó vagy az esetből tanulni.

mütyür 2012.02.22. 22:06:15

@_Ω_: :PP

na mengyek, magambafacsarodok kicsit.

jóéjt mindenkinek:)

_Ω_ 2012.02.22. 22:06:52

@mütyür: Szomorúan hallom. Talán majd holnap. Ha holnap sem, akkor erősen csuklani fog, az biztos!

mütyür 2012.02.22. 22:07:52

@mütyür: mengyek=megyek

ma semmi sem megy:))

_Ω_ 2012.02.22. 22:09:05

@mütyür: Ne facsarodj magadba, hozok poharat meg cukrot! :)
Simogasd meg a macsek buksiját ha a közelben van, az olyan megnyugtató tud lenni...

Jó éjt!

cyd 2012.02.22. 22:09:19

@mütyür: @_Ω_: Sose értettem a nők azon vágyát, hogy minima 20 centivel legyen magasabb a párjuk és ha netán magasabb, mint a férfi akkor fújfúj.

_Ω_ 2012.02.22. 22:11:58

@cyd: Pedig szerintem is az a szép, ha a férfi magasabb a nőnél. Mondjuk én 5 centi minimummal számolok, a 20 centi az inkább a maximum.

mütyür 2012.02.22. 22:12:16

@_Ω_: cicum épp melegít és cukiskodik:)

@cyd: nem tudok hozzászólni a 158 centimmel. de amúgy igen, szeretek felnézni a pasira.

Szöszi 28 2012.02.22. 22:12:42

@cyd: Pedig én is úgy vagyok vele, hogy az az esztétikus, ha a nő az alacsonyabb, vagy max. legyen a férfi és a nő ugyanolyan magas. Ez van, ilyen az ízlésem:D De a 20 centi túlzás azért:D

Miki_S 2012.02.22. 22:13:09

@Bicepsz Elek77:
Köszi, de nem vagyok hülye. Nem hiszem, hogy olyan súlyos hibám lenne, azt leszámítva, hogy nem feltételezek ilyen dolgokat a lányokról, illetve talán túlságosan is türelmes vagyok.

@Farvik:
Írtam itt a kommenteknél, hogy ha nem beszéltünk pár napot akkor keresett, hiányolt. Bár lehet, hogy ez is csak a játék része volt.

cyd 2012.02.22. 22:14:34

@_Ω_: Te igen, de végignézve a társkeresők "kit keresek" rovatait meglepődnél. Nem egy mütyür-méretű nő kezdi, hogy "180-195 cm"

cyd 2012.02.22. 22:15:10

@Tetovált lány: "...max. legyen a férfi és a nő ugyanolyan magas..."
Mezítláb?

mütyür 2012.02.22. 22:16:35

@Miki_S: héééjjj, nyugi, van itt sok troll, aki csak írogat minden baromságot meggondolatlanul:)
nyugalom, rendben vagy, igenis fogsz találni rendes lányt, tarts ki az elveid mellett.

na ennyi mára tényleg.

Szöszi 28 2012.02.22. 22:17:08

@cyd: Ha magassarkúban picit magasabb vagyok a férfinál 1-2-3 cm-vel, az azért nem zavar :)

cyd 2012.02.22. 22:19:24

@Tetovált lány: Tehát az egyenlő magasság kizárva, minimum 5 centi.

_Ω_ 2012.02.22. 22:20:51

@Tetovált lány: Milyen magas is vagy? És mennyit dob rajtad a kedvenc magassarkúd? :D

Szöszi 28 2012.02.22. 22:21:26

@cyd: Jó, legyen úgy :) Ebben nőttem fel, a táncos pároknál is a férfi a magasabb, nem a nő :)

Bohumil Stejskal 2012.02.22. 22:21:42

@Tetovált lány: Akkor adott a megoldás: welcome szexelünk :)

@mütyür: Megharapdálnám, nem nyújtogatnád :)

Miki_S 2012.02.22. 22:21:49

@mütyür:
Én nyugodt vagyok, kedves Mütyür, csak reagálok bizonyos véleményekre. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 22:23:05

@cyd: Az én férjem 194cm magas. Szeressem, h ilyen magas! :))

Szöszi 28 2012.02.22. 22:24:09

@_Ω_: 166 cm magas vagyok, magassarkúban sem lehetek nagyobb kb 172 cm-nél :)

Szöszi 28 2012.02.22. 22:25:40

@Bohumil Stejskal: Még nem hevertem ki az eljegyzésem felbontását, egyelőre regenerálódok, nem szexelek se veled, se mással:D Várjál türelmesen, hátha egyszer "felépülök" :)

cyd 2012.02.22. 22:30:57

@Picicsibe a szexistennő: Na de te honnan nézed ezt a 194-et?

_Ω_ 2012.02.22. 22:31:45

@Tetovált lány: Hmm... És még sütit is sütsz... Elgondolkodtató. :)
Lényeg a lényeg, az így előállt 172 centivel még nem nehéz olyat találni, aki akár így is 5 centivel magasabb nálad, úgyhogy a magassági zavaró tényezőktől pont neked nem nagyon kell tartanod. Van itt olyan nő, aki 180+ cm? Őt szívesen megkérdezném, mi a véleménye a magasságkülönbséges témában...

Szöszi 28 2012.02.22. 22:36:47

@_Ω_: jadu elég magas csajszi, holnap majd megkérdezheted:D Ő asszem alapvetően 173 cm magas :)
Látod, van akinek az se elég, hogy sütit sütök és nem vagyok túl magas...(cyd-re gondolok természetesen) *sóhaj*

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 22:37:47

@cyd: Ezzel most azt kérdezed, h hány cm vagyok? :)

Kb 168cm

cyd 2012.02.22. 22:41:38

@Tetovált lány: Én szeretem a magas nőket.

@Picicsibe a szexistennő: Azt. Kösz.

leonito77 2012.02.22. 22:47:02

Rövid leszek. A tyúk lökött...és úgy tűnik, hogy te is. És persze mazohista :)

_Ω_ 2012.02.22. 22:53:38

@Tetovált lány: Ez érdekesen hangzik, 173+4 vagy 6 cm az már elég jó alap arra, hogy talán a másik tábor véleményét is meghallgathassam, de van egy olyan tippem, hogy ő sem fog meglepetést okozni, nála is a magasabb pasi lesz még a preferált.
Ez kicsit olyan, mint a korkülönbség, valahogy 30 felett kezd nem probléma lenni, ha a nő mondjuk 4-5-6 évvel idősebb; magasságban pedig úgy gondolnám, 180 cm felett lehet egy olyan vízválasztó, amin felül már nem feltétlen kell a "szokásos" képnek megfelelni. Persze ez csak egy homályos elképzelés a részemről, épp ezért volna kedvem kérdezősködni egy kicsit a témában érintetteknél.

Bohumil Stejskal 2012.02.22. 22:54:02

@Tetovált lány: Oké, értem én, hogy te is JOKKÁÉ vagy.... :)

cyd 2012.02.22. 22:58:36

@_Ω_: A magassarkú az inkább 6-8 centi(nél kezdődik), mint 4.

_Ω_ 2012.02.22. 23:06:01

@cyd: Ha eleve magas a nő, szerintem nem vesz fel túl magas sarkú cipőt, de abban igazad van, hogy azért magassarkú a magassarkú, mert "magas", az pedig tényleg ott kezdődik. De majd holnap kiderül (vagy beborul), Jadu esetén hogyan is van ez...

cyd 2012.02.22. 23:08:37

@_Ω_: De felvesz, mert nem csak a magasítás jelentette előnyt élvezi, hanem a lábujjhegyen járás miatti vádli feszesítését is.

_Ω_ 2012.02.22. 23:13:39

@cyd: És szenvedi a hátrányát annak, hogy a tömegben ellát mindenki feje felett... :D

Bicepsz Elek77 2012.02.22. 23:13:46

Tegye, amit akar, de "Sose panaszkodj, sose magyarazkodj!!!"

Bicepsz Elek77 2012.02.22. 23:15:21

@mütyür: Anyukam is ezt mondta, es mar akkor se hittem el.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.02.22. 23:33:01

@cyd:

It's fine. Nekem sosem panaszkodtak arra, hogy nem vagyok elég magas :)

tőzegmalac 2012.02.22. 23:37:00

@Tetovált lány: Ennél többet is elárult a múlthéten;) valamelyik posztnál, de már nem keresem vissza:)

_Ω_ 2012.02.22. 23:45:49

@tőzegmalac: A posztolónak vigasztalásul/bátorításul, hogy Ámor nyila majd jól belé csap, mint a nagyfeszültségű távvezeték Józsi bácsiba, pedig ő csak horgászni akart...
Lám, ha a körülmények megfelelőek, még az asztallal is dúlhat a lámúr. :)

tőzegmalac 2012.02.22. 23:46:36

@Picicsibe a szexistennő: Már értem:D @mütyür: egy asztal:D, de az is lehet, hogy fűrészbak:D

_Ω_ 2012.02.22. 23:47:02

@tőzegmalac: Egyre? Mindre! A kérdés már csak az, hogy veled fog táncolni, vagy valaki mással. :)

_Ω_ 2012.02.22. 23:47:44

@tőzegmalac: Vagy inkább asztalt táncoltat majd... ;)

tőzegmalac 2012.02.22. 23:47:46

@_Ω_: Inkább a néniknél próbálkozzon a menzán:)

_Ω_ 2012.02.22. 23:48:28

Azt hiszem, sok lesz ez így belőlem egy napra. El is teszem magam holnapra. :)

Jó éjt, szép álmokat mindenkinek!

tőzegmalac 2012.02.22. 23:50:10

@_Ω_: Táncolhatna is rajta:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.22. 23:57:29

@tőzegmalac: Jó neked drágám! Me' nekem fogalmam sincs, h miről beszélsz! :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.23. 00:03:30

@tőzegmalac: Brühühűűűű...

(akkor találd ki, miért sírok! :))

dr. gernika 2012.02.23. 00:07:59

@Miki_S: Olvastam a kommentjeidet, továbbra is szimpi vagy, de tartom az első véleményemet. Mármint azt a hosszút.
Idővel könnyebb lesz.

tőzegmalac 2012.02.23. 00:16:52

@Picicsibe a szexistennő: Előbb be kéne húznom a függönyt:))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.02.23. 00:23:53

@tőzegmalac: :DDD

Nos, eddig nem egyre gondoltunk, de most már egyre gondolunk... ;)

2012.02.23. 18:53:16

Hahahaha, Nard biztos megírta, hogy csak a vasárnapi szentfazekaknak nevelt tyúkok lesznek farokfüggők és jobban, lelkesebben kergetik azt, mint a rózsafüzért!

Ébresztő! Kifogtál egy idegbetegkurvát, nem lelkizni kell ezekkel, hanem farkalni, amelyik meg nagyon sok energiádban kerül és nem kapod meg, sőt koppant, annak lapát örökre!
süti beállítások módosítása