Megtalálta az Álompasit... csak nem én voltam az

2023. április 11. 07:55 - csajokespasik

       

               „Egyoldalú kapálózás volt részemről. Ezek után megtartanátok egy ilyen nőt csak barátnak, vagy bárminek?” - Egy rafinált csaj elfogadja a rajongó lovag minden ajándékát, majd kivárja, míg jön egy jobb és azzal vágtat el a lenyugvó nap irányába.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Sziasztok! Pár szakvéleményre lennék kíváncsi : ) Hogy megelőzzek bizonyos hozzászólásokat, igen, tudom, hogy lúzer vagyok : )
volt egy 21 éves, velem egyidős lány. Úgy kezdődött köztünk, hogy sokat jártunk el, és egyik este elmondtam neki, hogy mit érzek. Akkor még azt mondta, hogy nem rég szakított, neki még korai. De nem mondta, hogy elzárkózik. Ezen felbátorodik egy férfi, ugye. Mellette voltam és nem nyomultam. Oké, nem akar most senkit, mondta, hogy szeretné, ha ennek ellenére barátok maradnánk. Idióta voltam, és belementem. És telt az idő. Tartottam a tisztes távolságot. Még a kezét se fogtam meg.        

       

               Volt, hogy egyedül bulizgatott, magára koncentrált, ez is rendben. Azért próbáltam tudtára adni, hogy még nem múlt el bennem az érzés...de ugyanúgy ment tovább minden. Sokszor meghívtam helyekre, sokat költöttem rá, elkísértem ahova menni akart, hazavittem kocsival, segítettem a saját ügyeit intézni, az enyémeket háttérbe szorítva. Ugye, ő nem bagózik, de azért elszívta az összes cigimet, ha ivott mellé, vagy ideges volt. Szerettem őt vidámnak látni és örültem, ha a társaságomban az lehet.

Az volt az első nyilvánvaló rossz jel, amikor nem igazán értékelte, hogy nőnapra megleptem. És most jön a nem könnyű rész... mellékesen megjegyzi, hogy képzeljem, amúgy összejött álmai pasijával. Végre, sokat melózott rajta... és hogy milyen boldog. Örüljek vele. És akkor nem tudtam köpni-nyelni se. És nem tegnap, hanem ez már hetek óta építődik kettejük közt.
Azt mondta, majd bemutatja... Én meg rávágtam, hogy nem szükséges, de kösz. Bennem csak ennyi villogott: Miért hitegetett???? Miért hagyta, hogy elvigyem, meghívjam, ott zsongjak körülötte??? Hogy lehet valaki ilyen? Tudta, hogy mit érzek felé.
Ha az lesz, hogy Álomhapsi megcsalja, összetöri kis szívét, és jönne hozzám bőgni... akkor már nem leszek elérhető neki semmilyen minőségben. Mert ott a lúzer, aki mindig ott volt, segített, kiönthette neki a lelkét, és nem kért érte semmit.
Én többször egyértelmű jelét adtam annak, hogy többet akarok. Amikor kicsit kiborulva ezt ráöntöttem, a válasza: oké, akkor most ő mit csináljon? Találjak ki neki valamit, és majd akkor azt csinálja. De ez csak duma volt és cinizmus. Nem találok ki semmit, mert már mindent tudtam, nincs értelme. Egyoldalú kapálózás volt részemről. Ezek után megtartanátok egy ilyen nőt csak barátnak, vagy bárminek? Mert minek lehetne még?         

 

 

32 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr4318099696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

body_andras 2023.04.11. 12:46:57

Ha a nemrég szakítás után nem kéri az ingyen lompost, akkor neked ott kell sarkon fordulni és hazamenni.

_Amatőr_ 2023.04.11. 13:18:56

21 évesen megfizetted a tanulópénzt. Lépj tovább!

Lorrh 2023.04.11. 15:01:16

@_Amatőr_: jajaj dehogy! hát a nőknek csak szépeket kell mondani, lehozni a csillagot és akkor elnyerik a fele királylányságot is.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.04.11. 17:02:52

Nem feltétlenül vagy lúzer, de butának nagyon buta vagy. Elmondásod szerint a nő soha nem mondta neked, hogy szeret, ahogy azt sem, hogy hosszú távra tervez veled. Te láttál bele a valóságnál többet a kapcsolatba.

_Amatőr_ 2023.04.11. 17:09:10

@Lorrh: Sajnos a mainstream média elhiteti a fiatal srácokkkal, hogy ha szépen, kitartóan udvarolnak szívük hölgyének, előbb-utóbb elnyerik méltó jutalmukat.
Hát a lóf@szt! Ha az első 2 percben nem nedvesedik a punci, már nem is fog.
A (kamu) poszter legalább ezt korán megtanulta.

#szájbergyerek# 2023.04.11. 18:29:17

Talán nem ártott volna kicsit részletesebben kifejteni, a cselekményt, hogy hihetőbb legyen a poszt.
Pl. smaci még oké volt de már nem kapta be.

Lorrh 2023.04.11. 22:38:50

@_Amatőr_: mondj egy ilyen médiát kérlek.
A nyálas romkomok lányoknak szólnak.
Mutass olyat ami fiúknak szól az elmúlt 5 évből. Sztem a grimm mesék óta ilyen már nincs.

Real_Time 2023.04.12. 06:08:26

@Lorrh: RTL-Klub (retek-libsi klub), velvet, femina, nők lapja, néha a HVG (Gyurcsány magazin), szinte az összes nősténylap egy-két kivétellel, de a facebook, instagram is bővelkedik ebben.

Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.04.12. 13:09:27

A csaj megmondja, hogy nem akar semmit. Majd amikor tényleg nem akar semmit, akkor milyen genyó. Értem.

2023.04.12. 13:14:41

@Real_Time:
Kérem a bibliát olvasni, ne hülyeségeket beszélni igaz az ábra azt mutatja a 2 együtt jár.

Sadist 2023.04.12. 17:22:22

"Hogy megelőzzek bizonyos hozzászólásokat, igen, tudom, hogy lúzer vagyok : )"

Csak fiatal és tapasztalatlan.

"volt egy 21 éves, velem egyidős lány. Úgy kezdődött köztünk, hogy sokat jártunk el, és egyik este elmondtam neki, hogy mit érzek. Akkor még azt mondta, hogy nem rég szakított, neki még korai."

Tipikus felhőztető duma. Amikor egy nő ilyet mond, hogy számára még túl korai egy kapcsolat, fejben mindig tedd hozzá, hogy VELED.

"Oké, nem akar most senkit, mondta, hogy szeretné, ha ennek ellenére barátok maradnánk."

Férfi és nő között nincs barátság. Nők számára a barátság azt jelenti, hogy minden kényelmi szolgáltatás, ami a párkapcsolattal jár, mínusz szex és kötelezettségek.

"Volt, hogy egyedül bulizgatott, magára koncentrált, ez is rendben."

Hehe, "egyedül" bulizgatott :) És te ezt el is hiszed? A csajok sose egyedül buliznak, csak nem kötik a felhőztetett béták orrára, hogy éppen kivel kúratják magukat.

"Sokszor meghívtam helyekre, sokat költöttem rá, elkísértem ahova menni akart, hazavittem kocsival, segítettem a saját ügyeit intézni, az enyémeket háttérbe szorítva. Ugye, ő nem bagózik, de azért elszívta az összes cigimet, ha ivott mellé, vagy ideges volt."

Tanulópénz. Ökölszabály, hogy amíg nem dugod a csajt, csak annyit szabad költeni rá, amennyit még nem sajnálsz lehúzni a WC-n.

"Az volt az első nyilvánvaló rossz jel, amikor nem igazán értékelte, hogy nőnapra megleptem."

Haver, már a kezdetektől hemzsegett a vele való interakció a rossz jelektől, csak nem vetted észre/nem tudtad dekódolni őket. A férfiak nyíltan kommunikálnak, a nők burkoltan. Sose azt kell figyelni, hogy mit mondanak, hanem hogy mit tesznek.

"mellékesen megjegyzi, hogy képzeljem, amúgy összejött álmai pasijával.
...
Bennem csak ennyi villogott: Miért hitegetett???? Miért hagyta, hogy elvigyem, meghívjam, ott zsongjak körülötte??? Hogy lehet valaki ilyen? Tudta, hogy mit érzek felé."

Azért "hitegetett", mert megtehette. Hagytad kihasználni magad, ő meg élt a lehetőséggel.

"Ha az lesz, hogy Álomhapsi megcsalja, összetöri kis szívét, és jönne hozzám bőgni... akkor már nem leszek elérhető neki semmilyen minőségben."

Azért ne éld bele magad, ha Álompasi™ otthagyja, nem fog hozzád menni bőgni. Van rajtad kívül másik balek a felhőjében, vagy bármikor leakaszt egy Álompasi™ szintű pasast, akivel kúrálhatja a bánatát.

"Én többször egyértelmű jelét adtam annak, hogy többet akarok. Amikor kicsit kiborulva ezt ráöntöttem, a válasza: oké, akkor most ő mit csináljon? Találjak ki neki valamit, és majd akkor azt csinálja. De ez csak duma volt és cinizmus."

Érzelmekről alkudozni már rég veszett fejsze nyele.

"Ezek után megtartanátok egy ilyen nőt csak barátnak, vagy bárminek? Mert minek lehetne még?"

Ez ugye költői kérdés? Értelmes ember nyilván kukázza az életéből azokat, akik csak ballasztok.

Javaslom olvasd el Rollo Tomassi Rational Male könyveit vagy Rich Coopertől az Unplugged Alpha-t. Sok pofára eséstől és elvesztegetett időtől, energiától, anyagiaktól kímélheted meg magad.

Sadist 2023.04.12. 17:35:43

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Nem feltétlenül vagy lúzer, de butának nagyon buta vagy."

Miért volna buta? A tapasztalatlanság nem egyenlő az ostobasággal, ilyen hibákat olyanok is elkövetnek, akiknek 130+ az IQ-juk. Sőt, az értelmes, intelligens férfiak még hajlamosabbak is rá, mert tudatosabbak a párkeresésben és azt gondolják, hogy a nők is hasonlóan tudatosan keresik álmaik hercegét, aztán mikor pofán csapja őket a valóság, csak pislognak, mint a kiszántott vakond és nem értik, hogy a csaj miért nem őket választja, ha egyszer objektíven nézve ők a legjobb partik hosszútávon.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.04.12. 18:09:02

@Sadist:

Felsoroltad a sok jelet, amelyek miatt posztolónknál meg kellett volna szólalnia a vészcsengőnek. Egy-kettőt nem észrevenni lehet tapasztalatlanság, na de ennyit?

"pislognak, mint a kiszántott vakond"

Ezt még nem ismertem, de tetszik.

Reactor 2023.04.12. 20:00:15

@Sadist: Ez tényleg így van: főleg ha azt nézzük, hogy a párkapcsolatokra fordított összeg alapból kidobott pénz.

Sadist 2023.04.12. 21:26:32

@Lorrh: "mondj egy ilyen médiát kérlek.
A nyálas romkomok lányoknak szólnak.
Mutass olyat ami fiúknak szól az elmúlt 5 évből. Sztem a grimm mesék óta ilyen már nincs."

Hát pont ez az, b+... Kb. a 90-es évektől nincs semmi olyan kulturális hatás, amiből a fiatal fiúk megtanulhatnák, hogy milyen egy kompetens, erényes, maszkulin férfi.
Az apákat kiebrudalták a családjaikból, a férfi hősöket nőkre cserélték, a maszkulinitás szitokszóvá vált, a fiúk nem kapnak semmilyen támogatást, az egyetemeken nem férfikvóták és férfiaknak szóló ösztöndíjak vannak, a születésüktől úgy kezelik őket, mint a defektes lányokat. Az a faszkalap james cameron pl. nemrég azt mondta, hogy a tesztoszteron szerinte egy toxin, amit el kell távolítani a szervezetből.

A nyugati kultúra eljutott oda, hogy már explicit a nők a világ közepe, minden alfája és omegája, az ő gondolkodásmódjuk, kommunikációjuk, képességeik, vágyaik, életvitelük, párválasztási stratégiájuk az etalon, a férfiak pedig csak ezekhez képest vannak meghatározva, és minél jobban eltérnek ettől a sztenderdtől, annál hitványabbak.

Sadist 2023.04.12. 21:45:58

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Felsoroltad a sok jelet, amelyek miatt posztolónknál meg kellett volna szólalnia a vészcsengőnek. Egy-kettőt nem észrevenni lehet tapasztalatlanság, na de ennyit?"

Mit csináljon szerencsétlen, ha ez volt az első csaj, akivel idáig jutott? Ha orvosként diagnosztizálnod kell egy betegséget, amivel még soha nem találkoztál, akkor hiába van a betegnek egy tucat szimptómája, nem fogod rögtön rávágni, hogy mi a probléma.
Csak a hatalmas különbség az, hogy jó esetben tanultál róla, utána tudsz nézni vagy egy tapasztaltabb kollégádat is meg tudod kérdezni, a csajokról viszont nem hogy nem tanítanak sehol semmit, hanem még teljes homályban is tartják a fiúkat és nem sok olyan felvilágosult, tapasztalt férfi van, akihez tanácsért fordulhatnak.
Szerinted véletlen, hogy a red pill tartalmakat a nagy tech platformokon tűzzel-vassal üldözik, ellehetetlenítik, shadow banolják vagy Andrew Tate-et vádemelés nélkül hónapokra börtönbe zárják?

Real_Time 2023.04.13. 05:22:57

@Sadist: Nézz meg egy plázát, minden a nőknek van ott is, egy férfiaknak szóló üzletet sem látni már. Ami talán még megmaradt a férfiaknak az az IT és gamer világ, persze a transgender propaganda ott is nyomul ahogy csak bír, csak hát nyílván nem túl nagy sikerrel. A sportközvetítéseket sem lehet már nagyon említeni, mert ugye az "ideológia és politika mentes" sport is tele van már politikával, fasszal szerelt nőkkel, plusszba egy kis BLM propagandával. A legszebb mikor ugyanezen médiák szörnyülködnek az orosz propagandán, mikor ők maguk egy hangyafasznyival sem különbek.

body_andras 2023.04.13. 08:29:06

@Real_Time: (figyelem, bujtatott reklám) Az Etele plázában van borbélyszalon, kraft sör kereskedés, egyikben sem láttam még LMBTQ-t és BLM-et, szerintem ott át tudod vészelni amíg elül a woke vihar.

Sadist 2023.04.13. 10:28:40

@body_andras: Nyilván vannak vállalkozások, amik nem ülnek fel a woke vonatra, vagy egyenesen pofán szarják (legzseniálisabb példa a Jeremy's Razor és Jeremy's Chocolate), de a probléma az, hogy egyáltalán létezik olyan vállalkozás, médium, kulturális termék, aminek a célja nem a fogyasztók igényeinek kielégítése, hanem valamilyen politikai agenda vagy narratíva agresszív terjesztése.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.04.13. 20:51:51

@Sadist:

"egyáltalán létezik olyan vállalkozás, médium, kulturális termék..."

A fanatikus misszionáriusoktól eltekintve szerintem a legtöbbjük sima üzleti érdeket követ. Az említett "közösségek" biztos fogyasztói bázist jelentenek.

Sadist 2023.04.13. 23:14:17

@Kovacs Nocraft Jozsefne: "A fanatikus misszionáriusoktól eltekintve szerintem a legtöbbjük sima üzleti érdeket követ. Az említett "közösségek" biztos fogyasztói bázist jelentenek."

Egyáltalán nem. Nem a fogyasztói igényeket pollozzák és az alapján alakítják a termékeiket és a marketingjüket, hanem vezető pozícióba kerül valami balos ideológiavezérelt agyhalott (általában egy Y vagy Z generációs picsa) és kitalálja, hogy most a buziknak vagy a nemi diszfóriás pszichés betegeknek kell mittudomén jégkrémet reklámozni.
Néhány napja a Budweiser-t birtokló Anheuser-Busch rohant be tátott szájjal a faszerdőbe azzal, hogy egy nárcisztikus pöcsös picsát szponzoráltak és az ő képét nyomtatták a sörös dobozokra. Rengeteg italkereskedés és vendéglátóhely bojkottot hirdetett, aminek hatására pár nap alatt 5%-ot zuhant az Anheuser-Busch részvényárfolyama és több mint 6 milliárd dollárt csökkent a cég értéke.

2023.04.14. 11:05:07

@Sadist:
Ha a felszínesség fájna, akkor te egy tükör lapról ordítanál.

Az eszedbe sem jutott, hogy a nagy vezér és/vagy haverja shortolta a részvényt?
Nem ez lenne az első eset.
Azért a piac kutatás eredményei, és több évtizedes tapasztalat alapján, mást nehéz elképzelni.
Persze az agyhalott jobbos megmondó emberek Mindig Mindent jobban tudnak, hiszen az isten a fülünkbe súgta, hogy normálisak.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2023.04.14. 11:24:22

@Sadist:

Na igen, a Bud Light bojkottról én is olvastam. Szerintem akik eddig ezt itták, legtöbbjük idővel visszatér.

Az egeszen azok fognak nyerni, akik most vesznek részvényeket. Azt viszont erősen kétlem, hogy ez álcácott shortolás lett volna.

szeme közé, laposan! 2023.04.14. 13:05:03

Megtartani egy nőt barátnak… hogy minek??? :O

2023.04.14. 13:06:30

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Na most akkor pont egy akkora marhaságot írtam mint a MO elleni világ szintű összeesküvés, csak ugye azt jobban el lehet hinni hisz isten suttogta a fülébe

jajnemár 2023.04.16. 09:00:17

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Dehogy buta, talán csak szerelmes. Az olyan rózsaszinködös izé-állapot, amiben csomó hülyeséget csinál az emberfia. Emlékszel te még erre az érzésre? :)

fkv.119 2023.04.20. 23:08:13

"Egyoldalú kapálózás volt részemről. Ezek után megtartanátok egy ilyen nőt csak barátnak, vagy bárminek?"

Ha kúrni hajlandó, kurva még lehet belőle.

"Egy rafinált csaj elfogadja a rajongó lovag minden ajándékát, majd kivárja, míg jön egy jobb és azzal vágtat el a lenyugvó nap irányába."

Melyik nő nem ilyen?

"Akkor még azt mondta, hogy nem rég szakított, neki még korai."

Már itt gyanúsnak kellett volna lennie. Ha akart volna valamit, már szakítás ELŐTT belefért volna neki. Valószínűleg bele is fért, csak az másnak a fasza volt.

"De nem mondta, hogy elzárkózik."

Ha költeni akarsz rá, attól nem is.

"Oké, nem akar most senkit, mondta, hogy szeretné, ha ennek ellenére barátok maradnánk."

LOL, ilyet a szakításkor szoktak mondani. :DDD

"Tartottam a tisztes távolságot. Még a kezét se fogtam meg."

És látá vala, hogy jó levé neked a friendzone is...

"Sokszor meghívtam helyekre, sokat költöttem rá, elkísértem ahova menni akart, hazavittem kocsival, segítettem a saját ügyeit intézni, az enyémeket háttérbe szorítva."

Ahogy sejtettem... :DDD

"Ugye, ő nem bagózik, de azért elszívta az összes cigimet"

Csak azt az egyet nem, ami a lábad között van.

"mellékesen megjegyzi, hogy képzeljem, amúgy összejött álmai pasijával. Végre, sokat melózott rajta... és hogy milyen boldog. Örüljek vele."

Friendzone. Ennyi.

"Miért hitegetett???? Miért hagyta, hogy elvigyem, meghívjam, ott zsongjak körülötte???"

Mert önként jelentkeztél palimadárnak.

"Hogy lehet valaki ilyen?"

Mint te? Azt nem tudom.

"Ha az lesz, hogy Álomhapsi megcsalja, összetöri kis szívét, és jönne hozzám bőgni... akkor már nem leszek elérhető neki semmilyen minőségben."

Oszt? Ilyen lúzert bármikor talál másikat.

"Én többször egyértelmű jelét adtam annak, hogy többet akarok."

Ő is hogy nem. Lásd: korai ez még...

"Ezek után megtartanátok egy ilyen nőt csak barátnak, vagy bárminek?"

Hát perszeee... :DDD

fkv.119 2023.04.20. 23:12:18

@szeme közé, laposan!: Van aki dominához jár, hogy üsse korbáccsal, más meg elérhetetlen kurvákra költi minden pénzét. Vannak önsorsrontó emberek, akik ezt szeretik. Mint a levélíró.

fkv.119 2023.04.20. 23:13:28

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Most kell egy Hetero Bud márkát alapítani, és lenyúlni a vevőkört.

fkv.119 2023.04.20. 23:15:13

@body_andras: Vagy átszokni rendes cseh/német sörre, nem amcsi pancsokat vedelni.

Supergranat23 2023.10.25. 18:34:08

Akkor még azt mondta, hogy nem rég szakított, neki még korai. De nem mondta, hogy elzárkózik. Ezen felbátorodik egy férfi, ugye. Mellette voltam és nem nyomultam. Oké, nem akar most senkit, mondta, hogy szeretné, ha ennek ellenére barátok maradnánk. Idióta voltam, és belementem. És telt az idő. Tartottam a tisztes távolságot. Még a kezét se fogtam meg.

Jajjjjj istenem... na mindegy legalább van önkritikád. Az ember a hibáiból tanul. Én már az első találkozón kezdeményezek és figyelem a visszajelzést. Csak egyszer tesztelem de ha elbukik akkor repül mint a huzat. Például ha rámszól hogy ne érjek hozzá "korai még, első találkozó" stb. Manapság az ilyet azonnal otthagyom.
süti beállítások módosítása