Behülyített egy cicalány

2012. március 05. 07:29 - Panni CsP

„Egy bizonytalanka hercegnő, akinek egyszerűen ilyen a stílusa, jól áll neki, és ez olyan ari... És ha a pasi netán sérül, az kérem, járulékos veszteség” - a csaj már az első randin szerelmet vall a pasinak, de utána mégis eltűnik. Amikor hetek múlva a lerázott pasi véletlenül összefut vele, a lány ködösít. Íme egy végletekig bizonytalan hercegnő.

Ja, és a pénteki játékosunk már biztos nem marad szomjas, ugyanis egy rekesz Heinekent bontogathat. Egészségére!

 

Sziasztok! A neten ismertem meg ezt a lányt még tavaly. Az első randi olyan jól sikerült (legalábbis én így éreztem) hogy egészen belenyúlt az estébe. Míg beszélgettem vele, elmondta, hogy este 9 környékén le kell majd lépnie, egy házibuliba hivatalos. De olyan jól eldumáltuk az időt, hogy erősen közelített a kérdéses időpont, és még mindig velem volt - ő pedig gondolt egyet és elhívott engem is. Azt mondta, jöjjek nyugodtan, lesznek ott még idegen arcok, úgyhogy nem zavarok. Együtt mentünk a házibuliba. Nagyon rosszul éreztem ott magam, (azontúl, hogy kicsi panellakás volt és sok ember) mert ő lelépett és otthagyott engem egy csomó idegen között, akikkel beszélgetni nem tudtam, ráadásul eléggé ittas volt mindenki.

Bemutatott a házigazda csajnak, de ugye, neki mindenkivel csevegni kell. De volt még lúzerarc rajtam kívül, egy fazon talpig szürke öltönyben. Vele beszélgettem, mert egyformán zavarban voltunk. A csaját kísérte csak be, aki csak beköszönt volna, aztán mégis leragadt valahogy. Mindegy, nézem a fejeket. Egyszer csak megjelenik a csajszim, aztán félrevon, mélyen belenéz a szemembe és megkérdezi, hogy mondjam meg neki, itt és most őszintén, hogy akarok-e többet is tőle? Elkezdjük-e a dolgot? Így, ilyen hirtelen. Most mit válaszoljak: persze. Azt mondja, tudna szeretni, és ezt tudnom kell nekem is. Mondom, örülök neki, vágjunk bele stb. stb... Ezt a váratlan érzelmi kirohanást csóknak kellett volna követnie, de elmaradt. Ezután megint eltűnt, én pedig megkerestem és elköszöntem tőle, mondván, megy az utolsó metró és elkapnám. Elbúcsúztunk. A metrót lekéstem, éjszakaival 2 órát keringtem a városban, mert először rossz irányba szálltam fel.

Ezután eltűnt a lány. Nem tudtam elérni, nem mondom, hogy nem próbálkoztam eleget és elkerülte a figyelmét az érdeklődésem: 2 mélt, pár sms-t lőttem és még hívtam is – hiába. Nem tudtam elfelejteni könnyen. Hetek múlva véletlenül összefutok vele az első randink színhelyén. 3 lánnyal viháncol. Nem köszön, azt hiszi, nem is láttam meg, elsunnyog mellettem. 1 óra múlva felhívom és fel is veszi. Azt mondja: bocs, az ő hibája minden, nem egy másik pasi van a képben, pusztán nem tud dönteni. Még mindig nem és ne haragudjak. Slussz. Ez most mi a …?

Még nem zártam le magamban. És megállapítottam valamit: Ha egy pasi csinálja ugyanezt egy lánnyal, akkor szemét és rohadék, ha viszont egy csaj, akkor csak egy cuki cicalány, aki csajosan bizonytalan, nem tudja, mit is akar. Egy bizonytalanka hercegnő, akinek egyszerűen ilyen a stílusa, jól áll neki, és ez olyan ari... És ha a pasi netán sérül, az kérem, járulékos veszteség. Nem tudom, hol hibáztam.

 

 
388 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr574289526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eMJe 2012.03.05. 07:43:50

vége a versenynek, akkor most már érdekes történetek jönnek? mindjárt kiderül :D

mütyür 2012.03.05. 07:47:14

hogy hol hibáztál? hogy még mindig a buksidat töröd ezen a lányon.

na én megyek, csinálok reggelit inkább.

eMJe 2012.03.05. 07:51:15

ott, amikor lelépett és otthagyott órákra, nem léptél le te is. a következtetésben van valami, de mindjárt kapod a csajoktól a hasonló gondolatokat:) hagyd ott a picsát, keress másikat, kár időt fecsérelni rá

ez is indulhatott volna nyugodtan, nem volt gyengébb a nevezetteknél:D

dr. gernika 2012.03.05. 08:11:45

"Egyszer csak megjelenik a csajszim, aztán félrevon, mélyen belenéz a szemembe és megkérdezi, hogy mondjam meg neki, itt és most őszintén, hogy akarok-e többet is tőle? Elkezdjük-e a dolgot? Így, ilyen hirtelen. Most mit válaszoljak: persze. Azt mondja, tudna szeretni, és ezt tudnom kell nekem is."
Berúgott, te marha. Elkapta a mindenkit úgy szeret-állapot. Akkor kellett volna ütnöd a vasat, de nem, te leléptél egy ilyen fassággal, hogy megy a metród. Te Don Juan te.
Hát én se vettem volna fel a telefont utána, sőt az utcán is elmentem volna melletted.

Kytia 2012.03.05. 08:11:47

"Ha egy pasi csinálja ugyanezt egy lánnyal, akkor szemét és rohadék, ha viszont egy csaj, akkor csak egy cuki cicalány, aki csajosan bizonytalan, nem tudja, mit is akar."

A legjobb helyen jársz. Garantáltan a fél társaság le fogja kurvázni a barátnédat, úgyhogy örülhetsz.:) Mondjuk szerintem is egy hülye picsa, felejtsd el. Az ilyen nő pont ugyanolyan, mint az ilyen pasi. Felejtős.

Szöszi 28 2012.03.05. 08:20:02

@tértivevény: Nem baj, nekem legalább volt :)

ketroot 2012.03.05. 08:23:58

Egyértelmű, hogy terhes lett a lány (amikor eltűnt a hb-ben, akkor történt meg!) és nem tud dönteni, megtartsa - ne tartsa.

Father Justice (törölt) 2012.03.05. 08:24:01

"Azt mondja: bocs, az ő hibája minden, nem egy másik pasi van a képben.."

Mivel a ki nem mondott kérdésedre adta ezt a választ, elég valószínű, hogy de: másik pasi van a képben. Még valószínűbb, hogy nem is egy. Simán elképzelhető, hogy egy kezdő felhőépítőről van szó, aki a házibuli után - immáron józanul - egyszerűen rájött, hogy egyik funkcióra sem vagy alkalmas a felhőjében. Mivel nem vagy hejjespasee, nem lehetsz sunátor. Tömegközlekedsz, ezért nem lehetsz furikázóspasee. A metrót választod a taxi helyett, így vélhetően a folytatólagos elkövetett kisebb-nagyobb lehúzásokra sem vagy megfelelő. A lelki szemetes szerepkört esetleg még betölhetted volna nála, de a 3 másik lánnyal viháncolós mozzanat alapján olyan fiatal a lány, hogy erre a funkcióra egyelőre nincs szüksége. Ne csüggedj, majd 5-6 év múlva lesz, és eljön a te időd.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.05. 08:24:32

Elég szardarab a csaj. A fickó meg balfasz.

2012.03.05. 08:24:38

szerintem a bulin meg akarta dugni egy hejjespasee(vagy egy ex), és kíváncsi volt, hogy érdemes-e ellenállni, akar-e többet az új kan. aztán te meg leléptél, miután ő meghozta az áldozatot érted, még jó, hogy kicsit berágott. nem értem miért siettél pláne így, hogy éjszakaival is haza tudtál jutni. éjfél után indul be igazán a buli, lehet, hogy egy leszbizésről is lemaradtál:D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.05. 08:30:27

Nem értem amúgy, hogy miért kéne empatikusnak lenni a csajjal, hiszen egy felhőépítő ribanc. Az ilyen kézről-kézre (vagy faszról faszra) jár aztán úgy pár év múlva elhasználtan, fonnyadtan a postíróhoz hasonló Dezsőkékre vadászik. Persze elszántan hiszi, hogy ő még jó csaj, közben egy lelakott széttaposott kozákkucsma lett belőle. Remélem nem sikerül neki a felhőépítés, és örökre macskásvénkisasszony marad, akinek a kis dögei a hulláját fogják felfalni a macskaalomszagú lakásában! :)

LyukasBogrács 2012.03.05. 08:35:41

A csaj tiszta gaz, hagyd a busba.

Father Justice (törölt) 2012.03.05. 08:36:29

@bojlergyulabá: "..mert ő lelépett és otthagyott engem egy csomó idegen között.."

Feltehetően pont azért lépett le a házibuliból, mert felbukkant egy szintet megütő fickó, aki azonnal dugta is. Aztán, hogy másnap kisebb legyen a szomorúság, hogy őt mindenki csak fasztarisznyának használja, bevetette az extragagyi 'tudnálak szeretni, ha te is tudnál' dumát a posztírónál. Egyébként lehet, hogy a posztíró tényleg tudta volna szeretni, csak hát a lány nem vele akart volna dugni. Az a fránya szintezés. :)

Memories (törölt) 2012.03.05. 08:43:47

"Ezt a váratlan érzelmi kirohanást csóknak kellett volna követnie, de elmaradt. Ezután megint eltűnt, én pedig megkerestem és elköszöntem tőle, mondván, megy az utolsó metró és elkapnám. Elbúcsúztunk."

Van még kérdés? Hogy is tartja a mondás? Azt a pinát amit az ember fia kihagy, a pokolban majd az orrára fogják húzni. Vagy valami ilyesmi. Tálcán kínálta magát, te pedig a metrót választottad. *faceplam*

leonito77 2012.03.05. 08:44:28

Egy pici panellakásban annyira nem lehet ám eltűnni. Ha rögtön vágod, akkor ott a haverjai előtt megcsókolod, ez nyílt út a suna felé, de ilyen nőtől többet ne várj, magadtól még ennyit se, ha ezt nem ismerted fal. Barátnőnek persze az ilyen lány felejtős, de szabadidőpartnernek kiváló, bár a társasági programokon mindig neked kell majd fizetni.

Ez az "ára". De mivel a bulin nem léptél, így c vágány lettél, ha majd kihal az összes többi pasijelölt a földön, akkor majd eljön a te időd.

Vagy összekapod magad és keresel egy rendes lányt és beiratkozol egy "nelegyekilyenmarhanagybalfék" tanfolyamra.

Pár év és meg lesz.

mütyür 2012.03.05. 08:44:37

"éjszakaival 2 órát keringtem a városban, mert először rossz irányba szálltam fel."
hát te sem lehettél színjózan:)

úgy utálom az ilyen rinyagépeket. volt egy randi, ami után koptatva lett. ennyi. komolyan, egyeseknek ez a világvége?

Papírsárkány 2012.03.05. 08:45:41

@Memories: Ehe. Nyilván azért hagyta magára órákig posztert és azért lépett le a "többet akarsz-e" szöveg után is a csaj, mert ádázul meg akarta magát dugatni vele :)
Ugyanmár.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.05. 08:46:31

@Memories:

Remélem azt a sunát ami helyett én a metrót választottam (igen helyesen amúgy) nem fogják az orromra húzni. :)

Nem lett volna baj, hogy kihagyja a posztíró, a baj az hogy kesereg emiatt :)

Papírsárkány 2012.03.05. 08:47:48

@mütyür: nem erről szól a dolog szerintem, hanem arról, hogy ő is belefutott a "de miért!?" kérdés bolygatásába, ami itt teljesen hasztalan (avagy amit az első kommentedben írtál)

mütyür 2012.03.05. 08:49:04

@tértivevény: na de pont ez az, nagy lúzerség ilyen szitu után miérteket keresni.

Papírsárkány 2012.03.05. 08:50:10

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: főleg, ha az a nyugati aluljáróban a rendkívül kifinomult "Szex!?" felkiáltással önmagát reklámozni kívánó kurváé :)

reiko 2012.03.05. 08:50:37

Szerintem sehol sem hibáztál... Ez a lány egyszerűen ilyen volt. Szerintem egyáltalán nem ari, sem cuki. Ha pasi csinálja ezt, akkor meg az nem szemét.
Egyszerűen csak bizonytalan. Arra meg nem kell időt és energiát pazarolni, aki nincs tisztában azzal mit is akar. Ha majd kitalálta, s mégis kellesz neki, akkor úgyis megtalál.

Papírsárkány 2012.03.05. 08:52:12

@mütyür: nem azt mondtam, hogy jó / bölcs / stb dolog :)
sőt, poszternek baromi gyorsan ki kéne vernie a fejéből...
Nomeg nem "koptatva lett", hanem csak elfelejtve (avagy nem emlékszem arra a részre, ahol a csaj korrektül "felejstük el egymás"-ozott volna másnap)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.05. 08:54:00

@tértivevény:

Majdnem. Csak ez tán rondább volt mint azok. :)

@mütyür:

A lúzerséget max abban találom, hogy ilyen picsával kezdett ki. Szerintem rutintalan a csóka. Az ilyen ribancokat később majd szélárnyékból is felismeri majd, és helyén kezeli őket.

Papírsárkány 2012.03.05. 09:07:56

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: boszorkány varjúval a vállán? :)
Remélem nem delfinre tippeltél...

indapass90210 2012.03.05. 09:08:02

A poszterről süt, hogy hónapok óta, esetleg éven túl nem dugott.

"Nem tudom, hol hibáztam."

Itt:

"A metrót lekéstem, éjszakaival 2 órát keringtem a városban, mert először rossz irányba szálltam fel."

Memories (törölt) 2012.03.05. 09:13:35

@tértivevény: Egy próbát megér. Inkább a biztos nem, mint a bizonytalan, én ezt vallom.

Memories (törölt) 2012.03.05. 09:15:18

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Vannak esetek, amikor ki kell hagyni. De dekoratív nőt, akiről posztot írunk nem hagyunk ki.
A második mondatoddal egyetértek. Ezért fogják az orrára húzni.

indapass90210 2012.03.05. 09:16:29

"2 mélt, pár sms-t lőttem és még hívtam is – hiába. "

Minek 2 mél, pár sms? Elég egy mél, esetleg egy sms, hátha a mélt megette a spamszűrő. Ha az elsőre nem válaszol, akkor másodikra miért tenné?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.05. 09:19:22

Most őszintén, az első randi után mit vártál? Nem is ismerted igazán. Úgy gondolta kezdene veled valamit, de valószínűleg nem úgy reagáltál, ahogy ő várta. Nem volt csók? Bakker ha te csókolod meg, akkor mi lett volna?

Simán elképzelhető, hogy a barátnői bíztatták, hogy menjen már oda hozzád. Megkérdezte, lehet-e valami. Amit mondjuk inkább neked kellett volna férfi létedre, ugye. Erre még szerencsétlenkedtél egy sort, majd leléptél. Mi lett volna, ha hazakíséred? Ha megcsókolod? Annyit szerencsétlenkedtél, hogy elment a kedve tőled.

Hány éves vagy???? Max. 21-22-re tippelek, de inkább fiatalabb. Van még mit tanulnod! Ott hibáztál, hogy nem mertél lépni, kezdeményezni! Ott!

mütyür 2012.03.05. 09:19:39

@tértivevény: @A Jó Meglepően Izmos Hercege: ezért lúzer: "Még nem zártam le magamban."

mégis mit nem tud lezárni? pf

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.05. 09:21:15

@mütyür: A nagy semmit, nagyon fiatal lehet még! Fog még ő pofonokat kapni, nem is egyet.

dr. gernika 2012.03.05. 09:21:23

@Memories: Azt hittem, ma már senki nem fog velem egyetérteni.

Bicepsz Elek77 2012.03.05. 09:25:24

A posztolo egy needy. Teljesen atadta a "kontrollt" es a csaj hulyet csinalt belole. El.se kellett volna fogadnia a meghivast vagy el kellett volna kezdenie csajozni a hazibulin(valami reszeg suna csak akadt volna) vagy lelepni.
Nalam 3 "dobas" van oszt jonapot!!!!

Madpapa 2012.03.05. 09:27:11

Valószínű nagyon fiatalka a lány még és próbálgatja a szárnyait. Valószínű a csetelés során szimpatikusnak tűntél neki és ezért akart randizni veled. Valószínű a személyes találkozón valami megváltozott benne a rólad kialakult képben. Valószínű ő már ott akkor tudta, hogy igazán nem akar tőled semmit. Nem véletlenül dobta fel, hogy majd 9-kor le kell lépnie. Nyilván ezzel azt sugallta feléd, hogy bocs de az fontosabb mint te. Valójában magában reménykedett, hogy a buliba történő meghívást nem fogod elfogadni, de rajta vesztett. Mivel igazán nem akart veled bulizni, nem volt véletlen az eltűnése sem. Ezek folyamatos jelek voltak feléd, amiket te nem vettél észre. Nyilván volt az eltűnésével kapcsolatban egy kis bűntudat, hogy bepalizott és otthagyott. Néhyán pohár alkoholos tartalmú ital után valami kis kegyes hazugsággal próbálta a bűntudatát feloldani, ami alól te fel is oldoztad azzal, hogy a rajongásodról biztosítottad, ahelyett hogy letorkolltad volna azért, mert ott hagyott.
Megkönnyebülés volt a számára amikor végre eltűntél a színről.
Ami alapvetően gáz, hogy eleve iszonyat önbizalomhiányos vagy és lúzernek tartod magad. Erre több utalást is tettél a leírásodban. Nos lehet ez nem tetszett a pici lánynak. Szóval ezen próbálj javítani, mert más lánnyal is hasonlóan fogsz járni, és 'lúzerarc' maradsz. Stimmt?

Hurri Kán 2012.03.05. 09:29:22

Nem tud dönteni... ahha...

Memories (törölt) 2012.03.05. 09:32:23

@gernika: Lesznek még páran akik egyetértenek velünk. :-)

nemkellex 2012.03.05. 09:32:23

No jó reggelt!

Ez most komoly? Már megint itt egy sztori, ami csak arról szól, hogy EGYSZER találkoztak, és nem lett belőle kapcsolat. Ha az összes ilyen sztorimat megírnám, év végéig lenne mit olvasnotok! Mi ez a nyávogás? Öregem, a csaj lehet, hogy királylány, de a posztoló minden, csak nem pasi. Ezen rugózik itt, hogy nem érti, mi történt? Nem is ismeri a csajt! Még szép, hogy nem érti! Ah... kérek egy aszpirint, meg jó sok vodkát!

dr. gernika 2012.03.05. 09:33:55

@mütyür: Nehéz ám feldolgozni, ha rájön hogy egy puhapöcs. Még a tagadás fázisában van és a lányra mutogat.

alien47 2012.03.05. 09:35:26

"Egyszer csak megjelenik a csajszim, aztán félrevon, mélyen belenéz a szemembe és megkérdezi, " az volt a baj, hogy tököltél! Neked nincsenek erős bikagolyóid, csak puha b@zi golyókkal vagy felvértezve! A lány vagy be volt szívva és elkapta a mindenkit szeret hangulat vagy be volt rúgva és ugyanez. Ekkor kellett volna lekapnod és 10 perc múlva a házigazda ágyában magadévá tenni!

Ezzel szemben te mit csinálsz? Tökölsz! És a buszon jut eszedbe, hogy béna vagy.

Könyveld el a veszteséget és legközelebb ne tökölj! Légy kemény.

nemkellex 2012.03.05. 09:35:47

@Dövan: Vagy még sose dugott... azért ilyen kis nyávogós.

@Madpapa: Csaj részeg volt... valaki már írta: épp mindenkit szeretett...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.05. 09:38:39

@gernika:

Puhapöcs, mert kezdő. A csaj meg kezdő fasztarisznya és felhőépítő. Mert lássuk be, remek felhőalapanyag lenne a fasziból a lelkiszemetes kategóriába. :)

Madpapa 2012.03.05. 09:39:28

@nemkellex: sehol nincs utalás arra, hogy a lány részeg lett volna. Ez csak feltételezés. Valószínű hogy 1-2 pohárral legurított a lány is. Valószínű.

nemkellex 2012.03.05. 09:41:47

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Aha, pontosan! Még jó, hogy mindketten kezdők, különben ennél jóval nagyobbat koppant volna a drágalátos posztoló. Amúgy meg az jutott eszembe, hogy talán 20 sok. Én olyan 16-18 éves korosztályba sorolnám őket. Legalább is remélem, hogy nem egy 30 éves aggszűz életének legjobb lehetőségét olvastuk, amit kihagyott. :D

Gatinho 2012.03.05. 09:44:44

Hát ezért kár volt "tollat ragadni"... :D

Kytia 2012.03.05. 09:45:46

Mindenki itt hülyézi a poszolót, de azért felhívnám a figyelmet arra, hogy ez se gyenge: "Egyszer csak megjelenik a csajszim, aztán félrevon, mélyen belenéz a szemembe és megkérdezi, hogy mondjam meg neki, itt és most őszintén, hogy akarok-e többet is tőle? Elkezdjük-e a dolgot?"
:)

nemkellex 2012.03.05. 09:50:36

@Madpapa: Itt mindig mindenki találgat, feltételez. Sosem látjuk a teljes képet, mivel nem velünk történik (jó esetben) meg az eset. Attól, hogy nincs rá utalás, még hermafrodita is lehet a posztoló, csak elfelejti megemlíteni ezt a körülményt.

@Kytia: "Gyerünk! Csináljuk meg!" :D :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.05. 09:51:18

@Kytia: Miután a faszika valószínű leült egymagában a sarokba, kezében egy pohár piával... Semmit nem csinált! Eltűnt a lány, még csak nem is kereste. Én is megkérdeztem volna, hogy akkor most MI VAN???

JOKKA21 2012.03.05. 09:51:40

Ott hibáztál, hogy ismerkedtél csajjal és elmentél vele buliba.Nem szabad velük menni!Hülye, beképzelt, aljas, hazug, pénzéhes, buta, számító és álszent ribanc az összes csaj.

Madpapa 2012.03.05. 09:52:18

@Kytia: ez azért jó, hogy a 'csajszim'. Mert miért is volt az amikor csak egy beszélgetés volt, semmi több? A srác képzelte ezt bele akkor tévesen.
Gondolom miután elvonult a barátnői közé és jól kiviháncolta magát velük, megbeszélte velük, hogy próbára teszi a srácot és kihúzza belőle mit szeretne. Ez nem ment ki másra, mint hogy utána visszamenve a barátnők közé, sírva röhögjenek azon, hogy ez a 'lúzerarc' mégis hogyan is képzeli azt, hogy a 'hercegnő' kegyeit elnyeri. Ebből is látszik, hogy ez egy tinitörténet.

nemkellex 2012.03.05. 09:52:29

@JOKKA21: Ó, Édesem, már annyira hiányoztál!!! :*

Papírsárkány 2012.03.05. 09:52:36

@Kytia: lehet, hogy tényleg nem kapcsolatra gondolt, csak egy alapos dugásra :D

Madpapa 2012.03.05. 09:54:12

@JOKKA21: neked is van komment generátorod Jokka? :-))

JOKKA21 2012.03.05. 09:54:50

@nemkellex: :D Nőnapon(április1) majd kaptok ajándékot.

dr. gernika 2012.03.05. 09:55:13

@Madpapa: Ne próbálj egy lány fejével gondolkodni. :)
@Memories: Eddig nem sokat találtam. :D

JOKKA21 2012.03.05. 09:55:39

@Madpapa: Nincs.:D Pedig jó lenne, ha lenne egy bot, ami beírná helyettem, hogy gecik a nők.

Memories (törölt) 2012.03.05. 09:55:44

@JOKKA21: Csak te akarsz egyedül meghalni. Azon még nem gondolkodtál, hogy térfelet válts? Ha "Hülye, beképzelt, aljas, hazug, pénzéhes, buta, számító és álszent ribanc az összes csaj." inkább a férfiaknál kellene próbálkoznod.

JOKKA21 2012.03.05. 09:57:15

"Lúzerarc" Hát haver tehettél volna ellene, csajt szépen elküldöd a picsába és befűzöd valamelyik ittas ribancot(mondjuk a házigazdát).

Papírsárkány 2012.03.05. 09:57:49

@gernika: hja, eleve kudarcra ítélt dolog egy lány fejével _gondolkodni_ próbálni :-)

JOKKA21 2012.03.05. 09:58:02

@Memories: Nem akarok térfelet váltani, inkább a nők legyenek normálisak és ne ilyen hülye picsák, mint aki a posztban van.

Memories (törölt) 2012.03.05. 09:58:51

@gernika: Ha nem is 100%-ig, de ők is ugyanezt mondták nagyvonalakban.

Dövan · jokkafelesegetkeres.blog.hu/2012.03.05. 09:08:02
A poszterről süt, hogy hónapok óta, esetleg éven túl nem dugott.
"Nem tudom, hol hibáztam."
Itt:
"A metrót lekéstem, éjszakaival 2 órát keringtem a városban, mert először rossz irányba szálltam fel."

Bundabandi2012.03.05. 09:19:22
Most őszintén, az első randi után mit vártál? Nem is ismerted igazán. Úgy gondolta kezdene veled valamit, de valószínűleg nem úgy reagáltál, ahogy ő várta. Nem volt csók? Bakker ha te csókolod meg, akkor mi lett volna?
Simán elképzelhető, hogy a barátnői bíztatták, hogy menjen már oda hozzád. Megkérdezte, lehet-e valami. Amit mondjuk inkább neked kellett volna férfi létedre, ugye. Erre még szerencsétlenkedtél egy sort, majd leléptél. Mi lett volna, ha hazakíséred? Ha megcsókolod? Annyit szerencsétlenkedtél, hogy elment a kedve tőled.
Hány éves vagy???? Max. 21-22-re tippelek, de inkább fiatalabb. Van még mit tanulnod! Ott hibáztál, hogy nem mertél lépni, kezdeményezni! Ott!

nemkellex 2012.03.05. 09:59:06

@Madpapa: :D

@JOKKA21: A főnök valamiért mindig március nyolcadikán vesz nekem egy kazal virágot... Még nem jöttem rá, miből gondolja, hogy tavasszal ebből kéne összelegelni a szükséges vitamint. Majd szólok neki a Jokka-naptárról. Hátha bolondok napján is meglep valamivel. ;)

@gernika: "Ne próbálj egy lány fejével gondolkodni. :)" Miért töröd le szegényt! Hadd próbálkozzon csak! ;)

nemkellex 2012.03.05. 10:00:04

Elszállt a kommentem! :(((

Memories (törölt) 2012.03.05. 10:00:50

@JOKKA21: A térfélváltásod kivitelezhetőbb. Mindig lesznek HP-k, csak meg kellene tanulnod elkerülni őket. Hidd el nekem, van elég normális csaj. Bár a mércéddel nem csodálom, hogy csak ilyenekbe futottál bele. Tudod Jokka ez van akkor amikor a kínálat és a kereslet nem egyezik.

nemkellex 2012.03.05. 10:04:42

@nemkellex: Ja, mégse. De hol volt majdnem egy egész percig?????

@Memories: Jaj, ne akard már eltéríteni! Akkor nem lenne ügyeletes nőgyűlölőnk: nem lenne rá oka. Kell egy kis biztonságérzet: Jokka legalább kiszámítható ebben a bizonytalan világban. Biztos pont. Kell. :)

Father Justice (törölt) 2012.03.05. 10:05:02

@Memories: Nem a sunáját kínálta fel neki tálcán, hanem az érzelgős maszlagot. (A sunáját valószínűleg fél órával azelőtt kezelgette valaki más.) Magyarul nincs értelme kihagyott helyzetről beszélgetni, hiszen a posztíró itt pályára sem léphetett. Persze ő ezt nem tudja, de ha bepróbálkozik a csajnál, úgyis csak pofára esés lett volna belőle. Ahogy Madpapa mondja, a lány többféleképpen is jelezte neki, hogy no go, csak nem vette észre.

Amit viszont észre kell venni: mennyire életszerű, hogy az ELSŐ randi után, egy házibuliban, ahol többször is faképnél hagyja a faszit, végül azt mondja neki, ő komolyban tudna gondolkodni vele? Szerintem egy másik fickó megdugta, míg elillant, aztán visszatérve kellett egy kis önigazolás, hogy bizonyos férfiaknak - még ha lúzereknek is - azért másra is kellene, nemcsak egypatronos akciókra. Ebben a korban ennyi (a verbális visszacsatolás) elég is, papucsot lasszózni állandóra ráér 30 körül. Addig "él" és felhőzget kicsit.

Kytia 2012.03.05. 10:05:07

@Bundabandi: Én meg nem tűntem volna el, ha már valakit odarángatok egy buliba az én ismerőseimhez.

@Madpapa: Vaaaagy, egyik barátnő szemet vetett a srácra, csajban rögtön kigyulladt a lámpa és gyorsan lezárta a különutak lehetőségét. aztán visszament viháncolni. "Csajszim"-at szerintem itt nem úgy érti, csak így fogalmazott, nem hitte, hogy már járnak.:)

@tértivevény: "Én tudnálak szeretni...akár félórán át is.":DD

The butcher strikes back 2012.03.05. 10:10:14

"Egy bizonytalanka hercegnő, akinek egyszerűen ilyen a stílusa, jól áll neki, és ez olyan ari..."

Na mert te kősziklaként állod az élet viharos tengerének hullámait :) Egyszer találkoztál a nővel, azóta is vele álmodsz. Nem kell magyarázkodni, látszik a leveleden. Felejtsd el a bulát, inkább menj el a haverokkal sörözni. Nagyobb hasraeséseid is lesznek még csajok miatt, ha már egy ilyen kis semmiségbe is belebetegedsz, semmi jót nem jósolok neked hosszú távon.

@eMJe: "ott, amikor lelépett és otthagyott órákra, nem léptél le te is."

Arról nem is beszélve, hogyha a posztoló otthagyta volna a csajt a francba, még reális esélye is lett volna rá, hogy a csaj kaparjon utána később :D

Madpapa 2012.03.05. 10:11:21

@nemkellex: @gernika: tény, hogy nehezen megy :-DD

mütyür 2012.03.05. 10:13:39

mondjuk tényleg nem értem, hogy egy pici panellakásban hogy tud a csaj órákra eltűnni a poszter elől.

JOKKA21 2012.03.05. 10:14:56

@nemkellex: Pedig április1 a nőnap.:D

@Memories: Kereslet: normális nő, aki nem geci és nem felszínes buta ribanc, aki nem baszna ki velem. Kínálat: ócska, hülye, beképzelt és filléres vadribancok.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.05. 10:16:42

@Kytia: Mert egy panellakásban úgy el lehet ám tűnni! :D :P

JOKKA21 2012.03.05. 10:16:46

@Father Justice: Engem nem fog egy hülye picsa sem lasszózni.Sok hülye ribanc.

Memories (törölt) 2012.03.05. 10:17:08

@nemkellex: Nem akarom én áttéríteni, csak felvázolom a lehetőségeit. Nekem megfelel, ha egyel kevesebb férfi csapja a nőknek a szelet. Vagyis csapja, csak elcsapkod mellettük. ;-)

Kytia 2012.03.05. 10:18:09

@tértivevény: :))

@Bundabandi: Hát ha 500-an vannak benyomorintva, akkor csak sikerül.:)

Sparti300 2012.03.05. 10:21:08

Ecsém! te ott cseszted el, hogy homokosként elmentél egy olyan házibuliba, ahol csak le kell kúrni a nyanyákat, mert ez a divat-:)))

JOKKA21 2012.03.05. 10:22:58

@Father Justice: Kéne a francnak egy ilyen hülye ribanc.Ha van olyan funkció, hogy kiosztópasee, akkor az lennék örömmel, aki kiosztja a ribit, ha ribanc.:D

Madpapa 2012.03.05. 10:23:06

@JOKKA21: :-))) jajj babám dehogynem! Pont az ilyen véresszájúakat mint te, fogja majd egy okos, lasszózós korba lépett mácsonyka bepalizni. Jobb esetben a saját magod hordja ki, de nálad az is előfordulhat, hogy egy kakukkfióka búvik elő majd az oduból, miután jól beetetett ;-DDDDD
Mert hát tegyük hozzá, ilyen géneket ki a picsa akar örökíteni, mint a tieid?

JOKKA21 2012.03.05. 10:25:47

@Madpapa: Cimbora miért véded a picsákat?Meghálálják?Ezek szerint téged már befogott egy buxa papucsnak.:DDD Ne aggódj, nem járok úgy, mint Te.:D

mütyür 2012.03.05. 10:28:50

@Bundabandi: max úgy, ha bezárkózol a sloziba, de max negyedóra múlva úgyis rádtörik az ajtót:)

eMJe 2012.03.05. 10:29:10

@The butcher strikes back: ez elég valószínű:) így meg a csaj csinálta meg ugyanezt:D

cyd 2012.03.05. 10:31:17

@gernika: Örömköggyé'! Részemről is egyetértés van.

Memories (törölt) 2012.03.05. 10:31:37

@Father Justice: Kit érdekel, hogy fél órája még más kezelgette? Nem kell ebbe belegondolni. Ha egy nő ilyet mond egy férfinak (férfi, nő hehehe, ez enyhe túlzás), akkor az az első, hogy nem válaszol neki az ember fia, hanem egyből szájra megy. Minek a kérdések és a szavak.

Stephania 2012.03.05. 10:31:47

vannak ilyen fiúk, akik szeretik ha lányka irányít, unalmas sztori sorry

Memories (törölt) 2012.03.05. 10:33:32

@JOKKA21: Igen Jokka, pont erre a kereslet-kínálatra gondoltam én is. *facepalm*

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.05. 10:34:12

@Kytia: Hűűű milyen jó buli lehetett! :D

Azon filóztam, hogy ha engem ott hagyna, én tuti lelépnék, vagy (ha kicsit is érdekel) legalább megkeresném. Ha nem foglalkozik velem, mint a posztban lévő kiscsaj a sráccal, hát tuti nem írogatok még neki mailt, SMS-t stb. Hagyom a fenébe, van még elég hal a tengerben! Nem leszek halál szerelmes egy ilyen randi után.

mütyür 2012.03.05. 10:35:04

@gernika: ettől még semmivel sem szimpatikusabb a poszter:)

mütyür 2012.03.05. 10:36:14

@Bundabandi: hát sztem még csak nem is 21-22 lehet, hanem 16. bár az a korosztály meg ennél sokkal élelmesebb:)

JOKKA21 2012.03.05. 10:37:41

@Memories: Mire gondoltál?Arra, hogy hejjespasee kell a sunáknak?

Szerintem a ribanc mindenkit leszopott a buliban, csak a formát nem.

nemkellex 2012.03.05. 10:37:56

@Stephania: Ez a fiúcska csak szerette volna, ha a lány irányítja őt. De arra nem került sor.

@Bundabandi: Igen, ez a minimum. Otthagy, eljövök vagy megkeresem. Nem várok órákat, hogy hátha előkerül. Ezek a tinik. (Remélem!) :)

mütyür 2012.03.05. 10:41:08

"Kínos randi, hatalmas családi kabaréval"
itt lenn, beleakadt a szemem, így olvastam: karalábéval

a mai napit meg: behülyített egy cigánylány

eh. tekerjünk át keddre sztem.

Stephania 2012.03.05. 10:41:48

@nemkellex: tényleg tinik, ez eszembe sem jutott. Aki idősebb jóval frappánsabban intézi a párkapcsolati ügyeket (állítólag : )) )

nemkellex 2012.03.05. 10:43:39

@mütyür: Mondom én: 16-18 év körül lehetnek. És a csaj élelmes is, csak a srác nem rázódott még bele a dolgok menetébe.

Egyébként azon gondolkodtam, hogy ha ezt egy tini írta, akkor külön köszönetet kell mondanunk, hogy nincs benne argó, vagy még érthető szinten. Mert ezek úgy beszélnek, hogy én néha nem is értem! Buszon szoktam hallgatni a nyomorukat (amikor a főnök időben, elenged, ugye, Mütyür? :D), és esküszöm, alig tudom kiszűrni néha, miről van szó.

mütyür 2012.03.05. 10:46:38

@nemkellex: "ittas", "fazon", "járulékos veszteség", hát ezeknél a kifejezéseknél azért elbizonytalanodom, hogy biztos tini-e a poszter:S

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.05. 10:49:22

@mütyür: Ja-ja, írtam, hogy max., de inkább annál fiatalabb.

Kytia 2012.03.05. 10:50:07

@Bundabandi: Én szerintem el sem mennék. Első randi után rögtön be a mélyvízba a barátok közé... Udvariasan visszautasítanám.:)

nemkellex 2012.03.05. 10:53:27

@mütyür: Ajaj! Igazad lehet. Marad a harmincas aggszűz, aki egy tinivel próbálkozott!! :P

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.05. 10:55:24

@mütyür: Jaj, én is cigánylányt olvastam elsőre. Aztán elolvastam a posztot, mondom magamban, hol volt ebben cigánylány? Aztán olvastam, hogy cicalány. LOL!

nemkellex 2012.03.05. 10:56:37

@Bundabandi: :D Szintén. Akkor mi rasszisták vagyunk?

dr. gernika 2012.03.05. 10:57:16

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Semmi bizonyíték nincs a felhőépítésre, már zsigerből rámondjátok mindenkire. :)
@tértivevény: :PPP
@Memories: Dövan arra utalt, hogy a srácnak nincs kocsija, és ezért bukta a sztorit. Bundásra meg nem szoktam figyelni.

mütyür 2012.03.05. 10:59:14

@nemkellex: mocskos pedo:))

@Bundabandi: jól van gyerkőcök, örülök, hogy nem csak nálam van hétfő:))

JOKKA21 2012.03.05. 11:03:43

@Memories: :) hidd el nekem, hogy gecik a nők, vigyázz velük!

@nemkellex: Kis hülyéket én sem értem sokszor.

JOKKA21 2012.03.05. 11:06:09

Pénteki picsa idd meg a biztonsági őrrel a sört és a dagi nővérrel.:D

Memories (törölt) 2012.03.05. 11:07:30

@gernika: Igen, hova is gondoltam, hogy a nagy Dövan másra gondolt, mint az autóra. Sajnálom, nagy hibát követtem el. Nem tudtam, hogy itt ilyen "nem figyelek" játékok mennek.

@JOKKA21: Észben tartom.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.05. 11:07:36

@gernika:

Mert mostanság az trendi. Mármint a felhőépítés. Mondjuk régen is trend volt, csak nem volt még neve.

Papírsárkány 2012.03.05. 11:09:29

@gernika: nem félsz, hogy jön a posztbeli cicalány elviszi a nyelved? :)

Bicikliző medve 2012.03.05. 11:11:04

@Bundabandi: En is jartam mar ugy, hogy egy ugyeletes jocsaj elhivott buliba, egesz uton a nyakamban volt, a buliban meg hirtelen eltunt. Orak mulva megjott, berangatott a tancterre, de meg egy pillanatra el kellett mennie, aztan nem is lattam aznap este, csak mar mikor mentem haza. Na egy ilyen szituacioban meg nehogy en fussak mar utana, amikor o sz*rt a fejemre egesz este...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.05. 11:12:37

Bebaszott a csaj. Ennyi. Neki nem volt olyan jó az első randi. Kitöltötte az időt a buliig.

Petyat 2012.03.05. 11:12:43

A történet egyszerű. Ha egy ellenkező nemű kísérővel érkezel a buliba, akkor látják, hogy másnak is kellesz. (A homokosoknál nem tudom hogy működik.) Tehát nem mehetett egyedül a buliba, talán előre így szervezte, vagy az este során jutott az eszébe. A kis romantikus jelenet sem a posztolónak szólt, hanem valaki másnak volt műsor.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.05. 11:12:50

@Memories: Nem tartozom a talpnyalói közé! :D Van saját véleményem, ez néha hátrány itt a blogon.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.05. 11:13:40

@gyvy: Hűűű hol vagy? Megyek én is! :D

mütyür 2012.03.05. 11:15:10

@gyvy: ó, én már egy tegnappal is ki tudnék egyezni:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.05. 11:16:19

"Még nem zártam le magamban"

Mé' nem? Ennyire megszeretted egy randi alatt? Vagy az ismeretség a neten régi? Volt sok szép levelezés, beszélgetés, fantázia? Ejj-ejj!

JOKKA21 2012.03.05. 11:16:23

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: De neki (is) köszönheti a sört a muff.

Hurri Kán 2012.03.05. 11:16:47

@Bundabandi:
Van még hely. ;-) :DDD

@mütyür:
Á, vasárnap a leghaszontalanabb nap a héten. :)

Papírsárkány 2012.03.05. 11:17:26

@mütyür: holnapra megkapod :-)
cserkész-becsszó

JOKKA21 2012.03.05. 11:18:24

@Bundabandi: Az a baj, hogy gecik a nők.:)

@ċsirke72: Szerencsére nem kellett még buliba mennem ribanccal és buliban sem mondta még ribanc, hogy komoly kapcsolatot akar.:D

mütyür 2012.03.05. 11:19:08

@gyvy: szeretek haszontalankodni:))

@tértivevény: szuupppper!! köszönömszépen!:)

Papírsárkány 2012.03.05. 11:20:11

@mütyür: sőt, lásd kivel van dolgod, ha jó kislány leszel, holnapután kapsz egy tegnapelőttöt is! :)

Hurri Kán 2012.03.05. 11:20:19

@mütyür:
Jó, az enyhítő körülmény. :D

mütyür 2012.03.05. 11:23:04

@tértivevény: na várjál csak! nem akarok szerdán hétfőt:)

@gyvy: :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.03.05. 11:23:14

Ez aztán elég kacifántos.
Először is, első randi, még nem is ismerik egymást, de már elmegy vele egy házibuliba, ahol az ismeretlen hölgyike az egyetlen, akit ismerne. Pomázos sztori ikerpárja, bizisten.
Kettő: honnan tudná kedves poszter, hogy a csajszi mit miért csinál, mikor még alig ismeri. Lehet tényleg bizonytalan volt. Akkor meg illett volna poszternek némi bátorságot összegereblyézni és magához ragadni a kormányrudat. De aki az önfényező posztjában megemlíti, h rossz irányba menő buszra szállt fel... azért remélem EZT nem akarja utólag a csaj nyakába varrni.

Ja, igen, ez zavar: egy darab találkozás, de semmi egyéb. Én meg vártam, hogy lesz valami frappáns kis sztori. Rossz randis sztorik, sőt egyenesen borzasztó randis sztorikból mindenkinek kijutott. Sőt olyanból is, ami szuper volt, aztán hosszú távon mégse lett belőle semmi.

mütyür 2012.03.05. 11:23:44

@tértivevény: hát ha te is cigánylányt olvastál elsőre cicalány helyett, akkor fel is vagy véve:)

Memories (törölt) 2012.03.05. 11:23:45

@Bundabandi: Értem. Egyszer majd kigobozom ezt a nagy csajokéspasik gubancot, hogy ki kivel, ki kivel nem és ki kivel miért igen, vagy miért nem. :-)

paladinn 2012.03.05. 11:27:22

orrba szájjba kellett volna baszni azt mehet

cyd 2012.03.05. 11:28:01

@Memories: A ki kivel igazából lényegtelen. Fogj két nicket és ez már megvan, a miértekre meg kitűnő válasz a "mert csak" eseleg a "miért ne".

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.03.05. 11:29:57

És felejtsük már el ezt a "hú de ari meg cuki meg mittomén, hogy valaki így viselkedik". Nem, nem az. Rosszul jött ki a lépés, elqrta. Ez van. Nem kell ehhez semmilyen címke, és legfőképp, marhára NEM követendő példa mások számára vagy épp olyan dolog, ami miatt az illetőnek nagy mellénnyel kellene páváskodnia a szemétdombon.

Népnevelő üzemmód OFF

paladinn 2012.03.05. 11:30:13

meg kellett volna alázni

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.05. 11:31:53

@cyd: Nekem van válaszom rá. Nem a csak a "miért ne" és a "mert csak".

JOKKA21 2012.03.05. 11:35:14

@Alfonzina: Sunázhatlak Alfonzina?

@neccharisnyás útonálló: Ne taníts, inkább lazíts!

Memories (törölt) 2012.03.05. 11:35:22

@cyd: Szóval csak 2 tábor van? Egy tábor amiben gernikáék vannak, és egy amiben Bundabandiék? Átmenet nincs?

JOKKA21 2012.03.05. 11:36:26

@Bundabandi: Szerintem az a válasz rá, hogy domináns nők vagytok mindketten és két ilyen dudás nem fér el egy csárdában.:D

Dökvín 2012.03.05. 11:37:20

Jaj istenem, sosem értettem, miért kell véresen komoylan venni egy első randit, és rögtön elvárásokat támasztani a másik felé... Miért nem lehet egyszerűen csak élvezni, aztán ahogy esik, úgy puffan? :)

Hurri Kán 2012.03.05. 11:37:24

@Bundabandi:
Mindenki másként (másért) csinálja. ;-)

JOKKA21 2012.03.05. 11:38:10

@Memories: Ja két tábor van, én meg minden nőnek megmondom, hogy ribancok a nők.:D

Hajdú Peter 2012.03.05. 11:38:48

Ennyire azert nem kene benanak lenni. Abbol, hogy a csajnak az elso randinal fontosabb, egy teljesen jelentektelen hazibulu, erteni lehetett volna, hogy nem tetszik neki a postiro. Ennel mar akkor sem lehetett volna, egyertelmubb a szitu, ha surgos takaritasra hivatkozva lep le a csaj.

Mert ha azt mondta volna, hogy este a csillagvizsgaloba megy, mert szeretne megnezni egy 200 evente visszatero ustokost, az ertheto lett volna, de egy hazibuli miatt, ahol par reszeg tahon kivul nincs mit latni, hat az nevetseges.

mütyür 2012.03.05. 11:38:55

@Memories: nem kell ezt túlspilázni, való életben is van, akivel szívesen állsz szóba, van akivel meg nem, van hogy vkit utálsz vagy csak szimplán közönyös vagy vele szemben. itt miért nem mehetne úgyanígy?

DrSWAG_InstaProfessorOfYolo 2012.03.05. 11:40:13

Mint kívűlálló és ezt a blogot ritkán olvasó kérdezem, hogy mi az a felhőépítés?

Hurri Kán 2012.03.05. 11:41:33

@Dökvín:
Konstruktív szemlélet. :)

Dökvín 2012.03.05. 11:42:42

@Hajdú Peter: Azok a "részeg tahók" a barátai, akikkel szeretett volna együtt lazulni. (A pasit meg csak aznap ismerte meg.) Nem kell bagatellizálni a házibulit, ízlések és pofonok, különböző életkorok, értékrendek ugye... neked jelentéktelen, neki esetleg a te üstökösöd lenne az ;)

cyd 2012.03.05. 11:45:17

@Bundabandi: @Memories: Jahogy így ki kivel? Másra gondoltam. Ez klasszikusan a "kiafasztérdekel" kategória. Legalább is nálam, mint egyik, másik oder sokadik táborból kimaradó. Vannak emberek, lehet velük kommunikálni, kivel így, kivel úgy.

@neccharisnyás útonálló: Címke mindig kell. Azt hiszik, ha felcímkézik, akkor könyebb kezelni és nem kell gondolkodni.

Szöszi 28 2012.03.05. 11:46:13

@Memories: Ooo, azért nem lesz olyan nehéz feladat az, mint amilyennek most gondolod :D

cyd 2012.03.05. 11:52:53

@Alfonzina: Élménybeszámolót kérünk.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.05. 11:55:27

@cyd: mindenképpen fogok szivárogtatni infót a kulcsembereknek,hogy legyen mit kiszínezniük.:)

cyd 2012.03.05. 11:56:36

@Alfonzina: Fenéket! Tessen belőle posztot írni.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.05. 12:03:03

@Memories: Én nem tartozom sehova. Akkor én átmenet vagyok? :)

dr. gernika 2012.03.05. 12:03:40

@nemkellex: Kíváncsi lennék amúgy hogy hányan haraptak rá eddig erre a stílre.

Holdkóros Tónyó 2012.03.05. 12:11:31

"Együtt mentünk a házibuliba. Nagyon rosszul éreztem ott magam, (azontúl, hogy kicsi panellakás volt és sok ember) mert ő lelépett és otthagyott engem egy csomó idegen között, akikkel beszélgetni nem tudtam, ráadásul eléggé ittas volt mindenki."

Ember, mi a fakk, ott vagy egy házibulin, full idegenek között és nem érzed jól magad? Bármit megtehettél volna, a minimum, hogy ellopod ami a zsebedbe belefér.
A másik meg, ha olyan kicsi volt az a panellakás, miért hagytad eltűnni a nunádat? Valószínű 2 méterre volt tőle csak lusta voltál utána menni, inkább toporogtál az öltönyös balfasszal.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.03.05. 12:17:48

Tök szimpi a csaj. Kedves poszter, a számát dobd már át!

"
- Úgy leszopnálak a kukák mögött!
- Á, inkább ne, megy a metróm."

Na menjél te a picsába. És még te nyígsz itt, mint egy fürdőskurva. Eszemmegáll!

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.05. 12:19:45

@Picicsibe a szexistennő: Szerintem amúgy nincs két tábor. Én úgy gondolom soha nem álltam azért valaki mellé, mert vele éppen jóban vagyok. Mindig megvolt a magam véleménye. Sőt volt, mikor az egész bloggal szemben mentem és mindenki engem alázott, mert nem értett egyet velem (vagy éppen másképpen értelmezték, mint én). Viszont egy tábor van, akik vehemensen védelmezik egymást és csak nekik lehet igazunk (szerintük).

Papírsárkány 2012.03.05. 12:19:57

@mütyür: egészen gyorsan átláttad :-)

dr. gernika 2012.03.05. 12:20:47

@Father Justice: "mennyire életszerű, hogy az ELSŐ randi után, egy házibuliban, ahol többször is faképnél hagyja a faszit, végül azt mondja neki, ő komolyban tudna gondolkodni vele?"
RÉSZEG volt, beszélt összevissza. Ez tök életszerű. Nem kell semmit belelátni. Igenis meglehetett volna a posztsrácnak, ha nem engedi, hogy eltűnjön (ezt egyszerűen nem is értem, hogy tudja elveszíteni a csajt egy házibuliban??? Csak állt egy helyben mint bálám szamara, amikor a csaj valamerre lépett, ő nem követte???), vele marad, itatja még, hazakíséri/viszi.
LÚZER.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.05. 12:22:04

@Holdkóros Tónyó:

A lopás nem valami stílusos, de igaz, hogy hova és kivel tűnt el a picsa?

mütyür 2012.03.05. 12:25:49

@Köldökszösz (csodalampa): lol

@tértivevény: vhogy éreztem, hogy vhol ott lesz a csapda:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.05. 12:28:24

@Bundabandi: Én is így vagyok.

De én úgy látom minimum két tábor van. De hogy pontosan kik tartoznak bele... Aztat nem tudom. Meg nagyon nem is érdekel. :)

Mooon 2012.03.05. 12:29:53

Ez most komoly??!!??!!??

Papírsárkány 2012.03.05. 12:30:33

@mütyür: *CSATT*
már késő, a csapda csattant!
:-)

Memories (törölt) 2012.03.05. 12:31:24

@mütyür: @cyd: Nekem csak az a fontos, hogy Zsuval jóba legyek. ;-)

@Szöszi jóseggű jócickójú Kata: Ha nem boldogulok vele, majd segítséget kérek. :-)

@Picicsibe a szexistennő: Mindenkivel jóba vagy? Ha igen, akkor átmenet vagy.

mütyür 2012.03.05. 12:31:34

@tértivevény: nem igaz, a szerdai hétfőt nem kértem:P

Namely 2012.03.05. 12:32:33

Hogy hol hibáztál? Mondd, te jól vagy???

A buliban nem állsz, mint a f*sz, hanem utánamész. A vallomás után (kellesz nyussz, "cicalány", stb) meg kellett volna döntened, vagy minimum megpróbálnod. De hogy nem azt teszed, hogy "bocs, de megy a metróm" az biztos. Aztán majd józanul meglátjátok. Fontos, hogy a házibuli előtt már józanul elinvitált, szóval tetszettél neki, de ez a málészájú viselkedés haver, megagáz.

Nem köszönni nagy paraszt dolog, de a lány szerintem csak arra gondolt, hogy "itt van megint az a balf*sz, remélem nem vett észre. OMG, a számom tudja! "

Szóval ő nem "cicalány"(gecc, ezt a szóförmedvényt!!!), inkább te viselkedtél úgy, mint egy virágszál, hogy "Megy a metróm". Ennél már csak az lett volna jobb, ha arra kéred, hogy kísérjen haza. Balfasz.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.05. 12:35:00

@Picicsibe a szexistennő: Engem sem érdekelt egész addig, míg személyeskedésbe és a másik életében való vájkálásba nem ment át az egész. Bár te ennek még nem voltál tanúja, mert nem most történt.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.05. 12:36:31

@Namely:

Legalább megkérhette volna, hogy kísérje haza, legalább megsunázhatta volna otthon! :)

cyd 2012.03.05. 12:39:41

@Memories: Erősen úgy tűnik, hogy elbasztad. Legalább is napok óta nem látni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.05. 12:41:51

@cyd:

Lehet összeszedett a csp-ről valami pszichoboyt, aki a pincéjébe zárta és mexikói sorozatokat nézet vele. :)

Mooon 2012.03.05. 12:45:53

@Memories:

oh csak nem egy hősszerelmes ;)?

_Ω_ 2012.03.05. 12:46:19

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Brazil szappanoperákat nézet vele! Méghogy mexikóit... :P

Memories (törölt) 2012.03.05. 12:47:51

@Boooombastic: Ki tudja, ki tudja. Majd meglátjuk pár randi után. ;-)

cyd 2012.03.05. 12:49:06

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Áhhh. Pincébe zárásban Zsu a profi.

Tahó Sandokan 2012.03.05. 12:49:17

Hja... csókot kezdeményezni kell. Néha a nő csinálja, de csak akkor, ha végképp belehabarodott az illetőbe, aki b@lf&sz. Max elhúzódik, vagy megmondja, hogy ne. De ez ritka. Az már gyakoribb, hogy istennek sem akar behuppanni az ágyba. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.05. 12:49:28

@Memories: Ja, ahhoz az kell? Akko' nemvók átmenet. :D

Én a Picicsibe vagyok! ;)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.05. 12:50:16

@cyd: Erről az Éden Hotel reklámja jut eszembe, amit ma reggel láttam! :D A plakáton a pólókon az van, hogy EL, MEG, ÁT. Az utótag, meg egyértelmű. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.05. 12:50:50

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]:

Mindegy :) Mindegyikben van egy sanyarú sorsú, ámde szép csaj! :) Meg van egy gonosz, szintén szép csaj! :)

_Ω_ 2012.03.05. 12:54:54

Kedves Posztoló!

Alapvetően jó jelnek találom, hogy a lány elhívott arra a házibulira, még ha sokan azt mondják, csak lerázni akart de rossz választ adtál azzal, hogy elkíséred. Amit viszont elhibáztál, hogy nem maradtál a közelében az este során. Remek lehetőséged lett volna megismerkedni a barátnőivel (is)! Az utolsó metróra hivatkozva lelépni - állítólag a másik fél érdeklődik irántad - hihetetlenül buta dolog volt; a legkevesebb, hogy a buli után hazakísérted volna. Ez annyira alap dolog! Úgy látom, van még mit tanulnod, legyél bár 16 vagy 30 éves...

Frigyesur (törölt) 2012.03.05. 12:55:06

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Egyesek milyen tajekozottak a brazil szappanoperak teren...

2012.03.05. 12:55:23

@Memories:
Hééééé!

@cyd: @A Jó Meglepően Izmos Hercege:
Betegek vagytok. De ha már így, akkor Nardi, ki vagyok a szép ámde sanyarú sorsú, vagy a gonosz és szép? :)

Frigyesur (törölt) 2012.03.05. 12:57:20

@"Zsu": Y-al, Nardy. Tulsagosan magaslabda. Mar a palyarol is kirepult :D

cyd 2012.03.05. 12:57:39

@Bundabandi: Mire gondolsz? Csak nem a -ment utótagra?

alien47 2012.03.05. 12:58:53

Még valami. Nem figyelsz a részletekre.

1. Amennyiben nem lettél volna szimpatikus a csajnak akkor lekoptat és nem ez van "ő pedig gondolt egyet és elhívott engem is." Elhív a barátaihoz, pedig akkor találkozott veled először!

2. "(kicsi panellakás volt és sok ember) mert ő lelépett és otthagyott engem egy csomó idegen között.
Hogy tud eltűnni egy pici panellakásban???? Ő Houdini?

3. "Akikkel beszélgetni nem tudtam." Ez a te szegénységi bizonyítványod. Én elbeszélgetek az egyetemi professzortól a 4 napja nem alvó drogos partizóig bárkivel.

4. "váratlan érzelmi kirohanást csóknak kellett volna követnie"
És a mátrixban betapasztották a szádat, hogy nem csókoltad meg? Vagy büdös volt a lehelete, hogy nem léptél?

Nem tököltél!

Inkább keress magadnak egy pasit. És ne a lányokat, nőket hibáztasd a saját sikertelenséged miatt!

Frigyesur (törölt) 2012.03.05. 12:59:02

@Picicsibe a szexistennő: @Bundabandi: Ahhoz kepest, hogy mennyire nem erdekel titeket, az egadta vilagon senki mas nem foglalkozik itt kulonbzo klikkeekkel es taborokkal most, meg ugy altalaban. :D

mütyür 2012.03.05. 12:59:23

@cyd: vagy a -lát, vesz? ezernyi megoldása lehetne:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.05. 13:02:39

@cyd: Nem, de tudod jól a választ csak itt értetlenkedsz! :P

_Ω_ 2012.03.05. 13:03:20

@"Zsu": Ha segítség kell, szólj ám! Cyd is biztosan segítene ásni, egyes emlékek jobb, ha mélyre vannak temetve. ;)

Papírsárkány 2012.03.05. 13:03:34

@mütyür: nem-e? akkor hogy lehet, hogy már hétfő van megint? :-)
(fel se tűnt, hogy nemrég még szerda volt!?)
;-)

cyd 2012.03.05. 13:03:58

@Bundabandi: Nemnem. Lásd mütyür. A lehetőségek végtelenek.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.05. 13:04:33

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Ez most annyira fontos volt, h megszegted a saját szabályodat, h nem szólsz hozzám? :)

Viszont te vagy az egyetlen, aki mindig ugrik erre a témára. ;)

_Ω_ 2012.03.05. 13:07:16

@cyd: Zsu pedig a belső ellenőr a czuki perrros kabátban. :)

Frigyesur (törölt) 2012.03.05. 13:10:23

@Picicsibe a szexistennő: Nem is tudtam ilyen szabalyomrol. Hogy mik vannak!

Tan azert, mert viccesnek talalom valahol ezt a paranoiaval fuszerezett megrogzott teveszmeteket. Franc tudja.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.05. 13:12:20

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Ó bakkker, ne már!

Ha beszélek róla, az a baj
Ha nem beszélek róla, az a baj
Ha van véleményem, az a baj
Ha nem értesz vele egyet, az a baj
Ha 3 kommentben beszélek egy témáról, az a baj
Ha más update diétázik egész nap, na az nem baj!

Ha kedvelek valakit, az a baj
Ha nem kedvelek, az a baj
Ha megemlítek valakit, az a baj
Ha szólok hozzátok, az a baj
Ha bármiről beszélek, ami téged nem érdekel, az a baj
Ha ti egész nap OFFoltok, na az nem baj

Tiétek a blog, van mi vaaaan? Bazzz!

dr. gernika 2012.03.05. 13:12:53

@cyd: Gyíííííí :))
@mütyür: Nem is volt szándékomban, hogy az legyen. :)
@Memories: Hiba? Játékok? Csak nem figyelek rá, ennyi.
@tértivevény: Nem. :)

Anti Anyag (törölt) 2012.03.05. 13:13:47

Az ilyet nagyon-nagyon gyorsan meg kell dugni, különben lelép.

Ha nincs rá lehetőség, ott a lépcsőház, vagy más kies helyiség a társasházban.

kutya vacsorája 2012.03.05. 13:13:49

A metrót lekéstem, éjszakaival 2 órát keringtem a városban, mert először rossz irányba szálltam fel.

erről ki tehet?

Frigyesur (törölt) 2012.03.05. 13:15:35

@Bundabandi: Pardontessek? :O Bandi, nem cikizesbol, de tenyleg ugy tunik, hogy nem all toled messze a paranoia. Viccesen celoztam ra, hogy ez a dolog csak a ti fejetekben el, erre most olyat levagtal, hogy csak pislogtam. De tolem aztan lehettek paranoidok, ki vagyok en, hogy ne csak nevessek rajta? :)

2012.03.05. 13:16:31

@Memories: Á-á-á, nem randizom blogosokkal. :P

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]:
Én egy tök ártatlan, kedves, jólelkű lányka vagyok. Nincsen olyan dolog amit a föld alá kellene temetni. :)

mütyür 2012.03.05. 13:17:26

@tértivevény: egyébként gondoltam, hogy hátha rendes vagy és a holnapután tegnapelőttöt úgy érted, szerdán szombat lesz, de rájöttem, ez nem lehetséges:)

_Ω_ 2012.03.05. 13:18:59

@"Zsu": Ja, már emlékszem! Akkor megyek is a betonkeverőért, ma este meló lesz. :P

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.05. 13:20:27

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Azért én nem mondnám másra, hogy paranoiás, miközben betegesen fertőtlenítek magam körül mindent! Miért ne írhaték pár hozzászólást arról, hogy hogyan látom a blogon belüli dolgokat, anélkül, hogy ne kötne bele valamelyikőtök?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.05. 13:21:14

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: "Nem is tudtam ilyen szabalyomrol"

Hmm. Lehet a barátnőd mondta ezt. Má' nem tudom. De egyikőtök írta nekem.

Én csak mint érdekességet szemlélem a blogot. Ezt látom. De ezt korábban már kifejtettem. Most h került szóba, nem tudom. Csak Memoriesnek a kérdésére reagáltam.

De ha neked ez vicces, akkor az nekem öröm. Kicsit mosolyogtál... Repes a szívem! :)

Memories (törölt) 2012.03.05. 13:22:51

@gernika: Hiba, hogy dövannál elsiklottam a kocsi téma felett. Hisz tudjuk, hogy neki az lényeges információ, hisz a saját életében is azzal kell kompenzálnia.

alien47 2012.03.05. 13:24:54

@kutya vacsorája: Természetesen erről is a lány tehet :)

Frigyesur (törölt) 2012.03.05. 13:27:17

@Bundabandi: Tulreagalod. Termeszetesen jogodban barminemut leirni ide, es mindennemu ellenvelemenyt szemelyes hadjaratnak tartani ellened. Tenyleg, nyugodtan. Vedd ugy, hogy nem szoltam. :)

Ejnye no, de vagod, hogy en mit mennyire fertotlenitek. Gondolom gernikaba is egy agressziv szociopatat latsz bele, mert Narddal hulyeskedunk ekapcsan :))

Szöszi 28 2012.03.05. 13:32:26

@Bundabandi:
"Bundabandi 2012.03.05. 12:35:00

@Picicsibe a szexistennő: Engem sem érdekelt egész addig, míg személyeskedésbe és a másik életében való vájkálásba nem ment át az egész. Bár te ennek még nem voltál tanúja, mert nem most történt."

"Bundabandi 2012.03.05. 13:20:27

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Azért én nem mondnám másra, hogy paranoiás, miközben betegesen fertőtlenítek magam körül mindent! Miért ne írhaték pár hozzászólást arról, hogy hogyan látom a blogon belüli dolgokat, anélkül, hogy ne kötne bele valamelyikőtök?"

Na TE aztán tényleg nem személyeskedsz...

Petyat 2012.03.05. 13:32:52

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]:

Tényleg. Ez eszembe se jutott. Egy közhely: a férfi szívéhez a hasán keresztül vezet a út. Egy nőnek pedig úgy lehet elnyerni a bizalmát, ha a barátnői is megszeretnek.

mütyür 2012.03.05. 13:36:16

@tértivevény: hát ahogy eddig láttam, jobban szeretsz csattogni, mint buksimizni:)

_Ω_ 2012.03.05. 13:36:32

@Petyat: Vagy ha a bizalmát nem is nyeri így el első körben, a barátnői érdeklődését látva beindulhatnak nála más folyamatok is. ;)

mütyür 2012.03.05. 13:38:15

ajjj gyerkőcök, ez itt nem játszótéri homokozó, szépen süt a Nap, menjetek ki, inkább ott gyepáljátok egymást:)

Frigyesur (törölt) 2012.03.05. 13:39:54

@mütyür: Ez meg nem gyepalas mutyur. Ha az lenne, biztos lehetsz benne, hogy Kataval siman lenyomnank oket :)

@Szöszi jóseggű jócickójú Kata: Ugy tudom, hogy ha a masik nem veszi magara, akkor nem is szamit annak :))))

cyd 2012.03.05. 13:41:03

@mütyür: Mosmé'? Annyira édesek, ahogy vélt és valós sérelmek mentén hánytorgatnak oda-vissza. Persze mindenkit csak szórakoztat a dolog az érintettek részéről és persze egyik fél sem veszi komolyan.

Joe69 2012.03.05. 13:41:12

Jópofa sztori, tipikus hülyepasisors. Néhány alapszabály:

1. Kezdődő kapcsolatban NEM megyünk bele olyanba, hogy a csaj hív bennünket házibuliba, olyanba, ahol nekünk nincsenek ismerőseink. Ugyanis tele lesz a csaj pasifelhőjének többi tagjával, és maximum nyomorult kísérleti egerek leszünk, akiket tesztelgetnek, provokálnak- a többivel együtt. Koncert, valami más kultúrprogram - az más. Egy csajtól nem várható el, hogy édeskettes randira hívjon, ez utóbbiak (kultúrprogramok, közös kirándulások másokkal, stb.) is elég biztonságosak az ő szempontjából. Ha ilyet szervez, vagy eljön ilyenre, az jó jel.

2. Épeszű csaj ilyen helyzetben , ilyenkor,ilyen szinvonalú "kapcsolatteremtés" után nem tesz fel ilyen kérdést, kivéve, ha:

- síkhülye (pl. öreg, 58 éves)
- részeg, betépett (tárgyaltátok)
- jót akar röhögni a barinőkkel
- ki akarja baszni a pasit a pasifelhőjéből. Ha a nyomorult zavarában igen mond, akkor azért (túl komolyan veszi a hülyegyerek), ha meg azt, hogy megy a metrója, akkor meg persze azért, mert gyáva pondró.

Ilyenkor nekem van egy sztenderd válaszom: még csak nem is dugtunk, akkor miről beszélünk ?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.05. 13:43:12

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Már miért tartanám személyes hadjáratnak? Miért gondolod azt, hogy én azon gondolkozom állandóan, hogy ti mit csináltok? LOL! Ez tényleg vicces. Pont erre van energiám, hogy a magánéletemben is veletek foglalkozzam, meg elemezgesselek benneteket. Viszont a hozzászólásodból úgy tűnik, ti ezzel foglalkoztok. Egészségetekre!

Ha te belém látod a paranoiát, akkor nyilván nagyon jól ismersz! Akkor már én is megkockáztathatom, hogy legalább olyan jól ismerlek én is téged, meg a fertőtlenítési szokásaidat. :O

Joe69 2012.03.05. 13:43:41

Ja , és a posztoló remekül ráérzett az általam is gyakran kifejtett női kettős mércére, és erkölcsre..:))

_Ω_ 2012.03.05. 13:44:52

@cyd: Van egy olyan tippem, hogy Bundabandi nem szokta felhőtlenül élvezni az ilyesmit. Frigyesurat tényleg lehet, hogy szórakoztatja ez az egész, de furcsa lenne, ha egyáltalán nem érinti meg semmi amit ellene mondanak.

Papírsárkány 2012.03.05. 13:45:21

@mütyür: vagy csak utóbbit kevesebben érdemlik ki, mint az előbbit :-)

mütyür 2012.03.05. 13:46:47

@tértivevény: sztem szimplán gonosz vagy:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.05. 13:47:25

@mütyür: nem tehetek róla, hogy itt egyesek a saját személyes homokozójuknak tekintik a blogot évek óta.

Papírsárkány 2012.03.05. 13:48:05

@Joe69: "ilyenkor"? :) gyakran kerülsz ilyen helyzetekbe?

mütyür 2012.03.05. 13:49:41

@Bundabandi: ne vedd komolyan. ez csak egy francos blog, ahol eltöltjük az időnket.

mütyür 2012.03.05. 13:50:31

@cyd: én értettem, ezért volt az ehh:S

@tértivevény: szuper, kérem a csatt-ot is, nehogymár hiányérzetem legyen:)

Papírsárkány 2012.03.05. 13:50:36

@cyd: az olyan ország, mint Dánia, csak ott irónok laknak? :)

Frigyesur (törölt) 2012.03.05. 13:50:58

@Bundabandi: Egy paranoiast lehetetlen meggyozni arrol, hogy paranoias. :D Bandi, tenyleg felesleges ennyire erosen reagalni. Picit genya voltam, picit gondoltam megprobalom, egyszer leirom, hogy olyan dolgokat latsz (lattok) bele, ami nincs.

De en valahogy mindig megbanom, ha megis irok azoknak, akiknek nem szoktam :D

_Ω_ 2012.03.05. 13:51:38

@Bundabandi: Pedig hagynak minket is játszani. Sőt, velük is lehet játszani, csak ne vedd el a lapátjukat.

Joe69 2012.03.05. 13:53:00

@tértivevény:
Igen. Szerintem ez elég mindennapos helyzet. Viszont így rövid úton el lehet küldeni a picsába a hintáztatós picsákat, akikre nem megy a drága idő meg pénz.. Aki meg nem ilyen, azzal nincs is ilyen helyzet..

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.05. 13:54:00

@mütyür: Jó, majd fejbe csapom a kislapáttal! A dömper meg igen is az enyém! És megmondom Apukámnak, aki sokkal erősebb, mint az ő apukája! :P

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.05. 13:55:32

@Bundabandi:

Neked csak az a bajod, hogy nem a tiéd a homokozó, illetve senki nem akarja kölcsönadni neked a vödröt. :)

Frigyesur (törölt) 2012.03.05. 13:55:34

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Annyira azert nem szorakoztat, csak mar nem tudok mast tenni. :D Megis hogy lehet meggyozni valakit arrol, hogy nem vagy rosszindulatu vele, ha nem valtoztat a prekoncepciojan?

Ezek a dolgok nem erintenek meg.

Petyat 2012.03.05. 13:56:38

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]:

Pontosan. Egy haverom szerint egy nő rádnéz és tudja, hogy szabad vagy. Ha szabad vagy, akkor nem is kellesz neki, ezért működik a másik elméletem, amit az előbb is leírtam, miszerint csajjal kell menni csajozni, illetve fordítva pasival menni pasizni.

Nekem volt már szárnysegédem havercsaj. Működött. :D

Kiismerni a nőket lehetetlen, de van pár dolog ami könnyen kezelhető. Pl ebben a szituban pont az a nagy hiba, hogy a srác nem nyomult. Már az is segített volna, ha egy másik csajjal kezd beszélgetni. Rögtön előkerült volna a cicalány.

A harmadik elméletem: Férfiként gondold át, mit tennél a nő helyében, ha megvan, akkor fordítsd meg, mert a nő pont az ellenkezőjét fogja csinálni, mint amire férfi logikával jutottál. Ez is működik

Még valami. Ha már ismered, milyen inputból milyen outputot kerál a női agy, akkor kezd el alkalmazni férfiként. Nagyon szórakoztató, amikor egy csaj arcán látszik, hogy nem azt kapja amire számított, és kicsit lefagy, mert újra kell gondolnia a szitut, ugyanis nem szabad elfelejteni, hogy a nők MINDENT megterveznek, hetekre előre gondolkodnak és nagyon bonyolult elvárás mátrixuk van, amiben számodra teljesen jelentéktelen dolgok vannak kulcspozícióban. Ezért nem fogja egyetlen férfi sem érteni a nőket soha.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.05. 13:57:12

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Kell a fenének az ő kislapátja, csak azért jó lenne a "ha a homokváramat" nem rúgdosnák szép puszta kedvességből, meg emberi szeretetből.

Joe69 2012.03.05. 13:58:51

@Petyat:
Megalájk, kolléga !

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.05. 13:58:53

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos:

Ja rohadjak meg a lila kardigánomban! :)

@Bundabandi:

Szar helyre építetted! :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.05. 14:01:54

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Mit látok bele, mégis? Honnan tudod te, hogy én mit gondolok? Én nem hiszem, hogy te mindig rosszindulatú vagy, csak te hiszed azt, hogy én ezt gondolom. Írsz szúrkálódásokat, amit viccesen próbálsz előadni, én meg nem vagyok vevő erre. A leírt kommentembe meg beleképzeled az érzelmi hátteret is, amit baromira nem ismersz.

Papírsárkány 2012.03.05. 14:03:07

@mütyür: Csak azért, mert félsz, hogy változik az arány és borul az elméleted?
Najó, puszta emberbaráti jóságból: *CSATT*

:-)

Frigyesur (törölt) 2012.03.05. 14:03:35

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: :D Jesszus, mar kardiganod is van?! :O Azt hittem a LILA puloveres kep a tuti, de latom lehet fokozni :)))
Amugy tenyleg nagoyn el tudlak kepzelni, ahogy feszult figyelemmel kisered az Isaurat. Belelazasodni nem lazasodtal be az izgalomtol?

dr. gernika 2012.03.05. 14:03:51

@Memories: Már miért kéne kibogozni bármit is? Mi abban az irreális, vagy megoldanivaló, hogy vannak emberek, akik nem szimpatikusak egymásnak?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.03.05. 14:04:33

@Petyat: Jaja, és ha kifog az illető egy olyan csajt, aki úgy viselkedik, mint ahogy alapjáraton a pasas gondolná, mindenféle kavarás-csavarintás-átfordítás nélkül, na akkor mivan? Mert a pasas akkor a nagy dumájával meg a paranoiás elméleteivel biztos kukaérett. No mindegy.

dr. gernika 2012.03.05. 14:04:36

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Az nem pulcsi, az egy hoodie, azt hívja kardigánnak.

Frigyesur (törölt) 2012.03.05. 14:08:57

@Bundabandi: Pl. onnan, hogy mindent tamadasnak veszel, megkerded, hogy mar semmit se mondhatsz el anelkul, hogy bantananak, azt hiszed, hogy en mit hiszek, hogy te mit hiszel :D, kinek a homokozoja satöbbi.

Aaaa, mindegy is. Ugyse fogod soha.

De ha teged az megse ertekel tokre, az csak jo. Kivulrol ugyanis nem ugy tunik abbol, amikkel josz es ahogy reagalsz.

Petyat 2012.03.05. 14:10:42

@neccharisnyás útonálló:

Igen, ez komoly dilemma, de sajnos az a helyzet, hogy a nők túlnyomó többsége olyan amilyennek leírtam.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.05. 14:10:49

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos:

Ja ugyanaz. Nem tudom a pontos definícióját a ruhadarabnak. Lila hoodie. Na. Abban. :)

@Bundabandi:

Mert te mindenkinek ismered a gondolatait. Elárulom az enyéimet, amik veled kapcsolatosak: Leszarom. Asszem ennyi amennyit el tudok mondani rólad.

mütyür 2012.03.05. 14:11:27

@tértivevény: igen, megzavarodnék, azt meg nem szeretek:)

Frigyesur (törölt) 2012.03.05. 14:11:32

@gernika: Nalam az kapucnis pulover cipzarral. Kardigant nok hordanak, ugy tudom. De hogy pontosan mitol kardigan a fent emlitett bizonyos ruhadarabbal ellentetben, azt nem tudom. Talan a szukitett szabasvonal miatt.

Frigyesur (törölt) 2012.03.05. 14:14:30

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Most mar ejjel-nappal hordod ezek szerint?
Latom kovetkezetesen ignoralod a temat. Bosszanto! :@

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.05. 14:16:15

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Hol írtam én, hogy bántanak? Mindössze ki nem állhatom a stílust, ahogyan páran visszaválaszolgattok, mert nem egyezik a véleményünk dolgokról. Csak ennyi a bajom. Érdekes módon másokkal innen a blogról anélkül is meg tudjuk beszélni az ellentétes véleményünket, hogy paranoiásnak, meg HP-nak stb. neveznénk a másikat és lehordanánk. Veletek ez nem működik, mert ti csak ezen a nyelven beszéltek, meg beszólogattok. Tartogassátok ezt egymásnak.

Frigyesur (törölt) 2012.03.05. 14:16:23

@mütyür: Kepzeld el ebben Nardot, es valaszold meg a kerdesedet :D Jajaszemeim. :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.05. 14:18:48

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Mutass már rá, hol írtam én, hogy mindenkinek ismerem a gonolatait!... Akkor ki lát bele többet a másik hozzászólásába???

cyd 2012.03.05. 14:20:13

@tértivevény: Azaz. Államformája: tolltartó

Frigyesur (törölt) 2012.03.05. 14:20:22

@mütyür: Nard mindenben cuki. Egy igazi ungyom-bungyom cukormanocska :D

Papírsárkány 2012.03.05. 14:21:00

@mütyür: ez valami varázskardigán akkor? :)

Frigyesur (törölt) 2012.03.05. 14:22:13

@tértivevény: Nem ismered Nardot, nagyon kis cukimukika kivul-belul :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.05. 14:27:14

@Bundabandi:

Amikor előadtad, hogy Frici hogy próbálja a jópofáskodva szúrkálódást. Honnan tudod, hogy mi is az valójában, ha nem látsz bele a fejébe? (ahogy mi sem a tiédbe, ami szerintem teljesen oké, mert az ember nehezen tudja feldolgozni az abszolút vákuumot)

Szóval nem kell itt a mártírkodás, nem vagy szimpatikus sokaknak és ezt szóváteszik. Mások egy idióta picsának tartanak és kész. Ahogy engem is fasznak tartanak sokan. Veled ellentétben engem nem húz fel, hogy valaki rühell. Nem érdekel. Kiafaszom hogy érdekeljen, hogy pl Bundás utál, vagy fasznak tart? Komolyan. Törődjek ezzel ? lol

_Ω_ 2012.03.05. 14:32:31

@Bundabandi: @Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos:

Bundabandi: most szalasztottál el egy lehetőséget egy semleges állapot felé lépéshez, mert ez a viccesen visszaszúró válasz volt és nem a közelíteni próbáló, pedig Frigyesur jól láthatóan enyhe hangulatban van még.

Frigyesur: Nem reménytelen, de tőled sokszor láttam már olyan megnyilvánulást, ami bántó volt annak aki felé irányult. Nem ebben a konkrét esetben, mert eddig semmi durva nem hangzott el tőled. Azt nem vitatom, hogy többször van igazad mint nem, de a csomagoláson lehetne még változtatni; ha jól csinálod, a kívánt hatás sem marad el, de nem is versz vele tüskéket a másik körme alá. Mellékesen sokkal szerethetőbbé (vagy csak elfogadhatóbbá) válnál tőle, még ha sokan azt is gondolják, hogy ismernek már mint a rossz pénzt.

Papírsárkány 2012.03.05. 14:36:14

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: btw, ha Nard hordja, és kardigán, akkor az egy nardigán? :-)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.05. 14:38:07

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Mint ahogy Frici is állít dolgokat, amiket nem tudhat, csak gondolja, hogy úgy van és erre felépít egy teljes jellemrajzot. (mondjuk azt megértem, hogy egy ilyen szellemi feketelyuk, mint te nem tudja feldolgozni a tökéletes elme összetettségét!)

Engem már rég nem érdekel, mit gondolsz rólam. Nekem is megvan a véleményem rólad, ami téged sem érdekel. Ennyi.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.05. 14:41:47

@Bundabandi:

Olvass, vákuumot írtam.

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]:

Szerintem Fricit rohadtul nem érdekli, hogy más mit gondol róla, vagy mások érzelmei is kb annyira izgatják mint engem.

Father Justice (törölt) 2012.03.05. 14:42:47

Legalább kiderült, miért nem áll össze a sztori sokak fejében.

Valószínűleg ezt értették félre: "..mert ő lelépett és otthagyott engem.."

Lelépett, azaz nem egy másik helyiségbe sétált át, hanem távozott.

Innen már nem nehéz összerakni a megfejtést. Az, hogy a hejjespasee a lépcsőházban, vagy a két utcával arrébb található lakásán dugta meg a cicalányt, miközben ő a másik lúzerrel beszélgetett, részletkérdés. (Egyébként: "Vele beszélgettem, mert egyformán zavarban voltunk." ==> Kvázi-felhőtársak voltak.) Ettől természetesen még lúzer, ez nem vitás, de ahogy Joe69 mondja, a nő csak tesztelte, ezért lyukra mozdulni egyébként sem lett volna esélye. Az alapján, ahogy a nő utólag ignorálta, ő nem az a szint.

cyd 2012.03.05. 14:47:20

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Pedig már egy párnak gazdája lettél.

Frigyesur (törölt) 2012.03.05. 14:55:32

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Sztem meg total szeretheto vagyok. Hulye, aki nem szeret :D Komolyan szolva meg nem kell engem elemezgetni. Nem erdekel, hogy valaki nem szeret, ezert eszem agaban sincs valtoztatni.

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nalad azert jobban :D A te flegmasagod athatolhatatlan es utanozhatatlan. :)

Frigyesur (törölt) 2012.03.05. 14:57:01

@tértivevény: Csak ha LILA. Es csini.

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Megis valahogy mindig megtalalnak. Rejtely :x

_Ω_ 2012.03.05. 14:58:03

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Ez sajnálatos. Persze lehet úgy is élni, hogy csak 10 ember véleménye érdekel és a többit figyelmen kívül hagyod, de ez meglehetősen antiszociális viselkedés.
Ha neked jó így, akkor persze nem próbállak meggyőzni, hiszen _jó_így_ , miért akarnék neked rosszat azzal, hogy kirángatlak egy olyan valamiből ami eddig jó érzéssel töltött el? De abból még nagy baj nem lehet, ha mutatok valamit abból, én hogyan látom a világot. Persze van akinek a véleményét én is figyelmen kívül hagyom, de ez a másik véglet. Úgy látom, neked engedélyezőlistád van, nekem tiltólistám; így merőben más elképzeléseink vannak azokról az emberekről is akik ezen nem szerepelnek. Mindkettőnek megvan a maga előnye, így embere válogatja, melyik szimpatikusabb neki.

cyd 2012.03.05. 14:58:48

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Lassan komplett szótárat nyithatunk a nard- kezdetű szavaknak

_Ω_ 2012.03.05. 15:01:57

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: A kérdésem már csak az, hogy az nem érdekel, ha valaki (pár ember) nem szeret, vagy alapvetően bármi mellett el tudsz menni, ha pár ember még szeret?
Ezt csupán kíváncsiságból kérdezem ám, nincs veled bajom, nem léptél a tyúkszememre. Bár a kérdéseimmel lehet lassan sikerülni fog rálépnem a tiédre, ha így érzed, akkor inkább ne válaszolj rájuk, mert komoly ok nélkül nem bántanék senkit szándékosan, így téged sem.

Frigyesur (törölt) 2012.03.05. 15:02:37

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Nard szamara az antiszocialis bok :D O mi kis csini hazitrollunk, a legcsinosabb mind kozott (:))))

@cyd: Aaa, ahhoz meg kell par. Mondjuk a lila arnyalatai koze is felvehetnenk, mert ugye van kiralykek szin, igy lehetne nardlila is pölö.

michaela77 2012.03.05. 15:04:14

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: és azt hogy hívod, ha valakit 10 ember véleménye sem érdekel?:D

Frigyesur (törölt) 2012.03.05. 15:08:07

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Total semmikoze a *egypasinalnemhasznalok tyuk szot* szoval a kakasszememhez, csak nem hiszem, hogy elemezgetni kene itt a mi kis lelkivilagunk Narddal.

A kerdesed meg nem tiszta. Mi barmi? Hogy ha kedvelnek azok, akiket en is kedvelek, szeretnek, akiket en is szeretek, nekem boven eleg a komforterzetemhez, nem hianyzik hozza meg x ember szimpatiaja egyaltalan. Mar ha barmi alatt az emberi szimpatia mennyiseget ertetted.
A nepszeruseg sosem fenyegetett :D

michaela77 2012.03.05. 15:08:39

@tértivevény:
:) Egyet kell értenem veled. Éppen pénteken állapítottam meg ismét (ekkor 20 percet kellett várnom, amíg a kolléganőimnek sikerül 1-1 szatyornyi dolgot bevásárolniuk én pedig ésszel fel nem foghatom, hogy lehet ennyi ideig nézelődni ahelyett, hogy az ember odamegy és megveszi amit akar), hogy valószínűleg túl sok bennem a pasigén:) Már az antiromantikusságnál is gyanítottam, meg hogy nagyon szeretek egyedül lenni, de most már szinte teljesen biztos vagyok benne:)

Memories (törölt) 2012.03.05. 15:21:53

toochee.postr.hu/a-vilag-legabszurdabb-szextorvenyei

A világ legabszurdabb szextörvényei

Guam-sziget
Guam-szigetén tilos szűzen házasságot kötni. Ezért néhány kiválasztott férfinak az a főállású munkája, hogy járja a vidéket és pénzért elveszi a nők szüzességét.

Közel-Kelet
Több közel-keleti országban érvényes a törvény, miszerint tilos megenni a bárányt, ha korábban szexeltünk vele.

Libanon
Libanonban szabad megerőszakolni az állatokat, feltéve, hogy nőstények. Ha hímneműek, halálbüntetés jár érte.

Kolumbia
A kolumbiai Caliban egy nő törvényesen csak a férjével szeretkezhet, és az első alkalommal a nő anyjának jelen kell lennie.

Papírsárkány 2012.03.05. 15:28:39

@Memories: Miért hagytad ki a legabszurdabbat?
"Bolívia
A bolíviai Santa Cruzban helyi rendelet tiltja, hogy egy férfi egyszerre szeretkezzen egy nővel és annak lányával."
;-)

cyd 2012.03.05. 15:28:51

@Memories: Ezt már a Guam-ra tartó gép fedélzetéről írod?

Memories (törölt) 2012.03.05. 15:32:26

A nők abba szeretnek bele amit hallanak, A férfiak pedig abba amit látnak. Ezért sminkelik magukat a nők, és ezért hazudnak a férfiak.

_Ω_ 2012.03.05. 15:33:15

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Bár lehet nem volt tiszta a kérdés, mégis arra adtál választ amire szerettem volna, így számomra is érthetőbb lettél. :) Jól van, nem elemezgetlek itt tovább titeket, különben sem tartozik a nagy közösre az ilyesmi.

Memories (törölt) 2012.03.05. 15:34:02

@tértivevény: Ez miért abszurd?

@cyd: Dehogy. Én csak Zsut szeretem. ;-) Zsuságot fogadtam, csak Ő létezik. ;-)

(O_O) (törölt) 2012.03.05. 15:34:42

Wow ez a tortenet!
"Ha egy pasi csinálja ugyanezt egy lánnyal, akkor szemét és rohadék, ha viszont egy csaj, akkor csak egy cuki cicalány"

Ez baromsag. Amit a csaj csinalt az is zemet es rohadek viselkedes,ha bizonytalan akkor kinyithatja a szajacskajat az elso smsednel vagy mailednel. Ez csak egy HP, szerintem felejtsd el mihamarabb.

A penteki nyertesnek meg gratula :), de ez BUNDA!!!!!! Mar elore le volt zsirozva, hogy o nyerjen! :D

Ja es mindenki gyorsan ki a szabadba mert baromi jo ido van :)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.03.05. 15:35:51

@cyd: Én már kasírozom a "From Gaum with Love!" képeslapokat.

_Ω_ 2012.03.05. 15:37:36

@michaela77: Nincs rá rendszeresítve nevem, de nem is lenne fair ilyesmi alapján neveket aggatnom másokra. Nem is a 10-en volt a hangsúly, lehetett volna 11 vagy 9 is; sőt, 1 is, ha az nem önmaga. Az ellentétét Kozsónak lehetne nevezni, ha nagyon ragaszkodsz ahhoz, hogy találjak ki neveket! :D

_Ω_ 2012.03.05. 15:39:11

@(Ő_Ő): Bunda? Pedig az lett az eredmény, amit te szerettél volna! Ez bizony téged minősít... Mennyit fizettél, hogy ez legyen a végeredmény? Ha többet, mint a sörök ára, akkor halkan szólnék: rossz üzletet kötöttél! :P

(O_O) (törölt) 2012.03.05. 15:43:13

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: nem fizettem en semmit csak a szempillaimat rebegtettem :DD, es ez nem uzlet volt mert a sort se en nyertem a poszterinat meg nem ismerem,nem volt erdekem, hogy a csaj nyerjen, szerintem a szerdainak kellett volna nyernie :(. :DDD

Papírsárkány 2012.03.05. 15:45:38

@Memories: Alapvető emberi jog, hogy szeretkezhess egy nővel és a lányával, ezt nem vehetik el!!!
:-)

michaela77 2012.03.05. 15:45:49

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]:
ha hinnék neked, tincset kellene növesztenem:)
Szerinted te összekevered azt, hogy valakit érdekel-e mások véleménye, vagy hogy figyelemmel van-e másokra.
Én pl. vastagon teszek mások véleményére, úgy vélem mindenki indviduum és úgy gondolkodik ahogy neki az a legjobb. Azonban sosem kezdtem még el az utcán hangosan énekelni, mert tekintettel vagyok másokra.
Egy blogon viszont nem nagyon beszélhetünk arról, hogy kinek mennyire kell figyelemmel lennie a másikra, hiszen itt csak nickek írnak többé-kevésbé értelmes karaktereket egymás után. Elvárható, hogy ne legyek vulgáris. De hogy érdekeljen mások véleménye... A személyemről semmiképpen, a világról pedig max. annyiban, amennyiben a saját gondolkodásomat és világképemet ez tágítja.
Uff.

(O_O) (törölt) 2012.03.05. 15:48:18

Na en lepek is mert a vegen lekesem a metrot es aztan keringhetek 2 orat mert rossz iranyba szalltam fel. :DDD.

Mindenkinek kellemes delutant!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.05. 15:48:24

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]:

Nyilván antiszociális viselkedés, mivel az vagyok. Valóban engedélylistám van, és nem tiltólistám. A tiltólista túl hosszú lenne, hogy kezeljem üzembiztosan. Amúgy is informatikus vagyok, az első szabály az, hogy mindent tiltunk és aztán engedélyezzük azt, amit kell.

_Ω_ 2012.03.05. 15:50:59

@gernika: 6, mint életkor? :) Vagyis a posztoló nemrég jött volna az oviból és már nagyfiú itt az iskolában, így már játszhat a lányokkal? :P Jól láthatóan ők is játszanak vele. Majd kiismeri őket és saját magát is. :)

cyd 2012.03.05. 15:51:20

@Memories: Zuschlag-ot? Fene egy ízlésed van.

@Köldökszösz (csodalampa): Te is rossz gépre szálltál, ahogy látom.

_Ω_ 2012.03.05. 15:52:00

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Itt inkább nem futtatunk felesleges szolgáltatásokat, így nincs mit tiltani. :) Ami már fut, az úgyis azért fut, mert a világ felé nyitva szeretnénk látni.

Papírsárkány 2012.03.05. 15:56:51

@Memories: te, birodalmi hangulatromboló :P

_Ω_ 2012.03.05. 16:03:22

@michaela77: Itt inkább arra hegyeztem ki a dolgot, hogy Bundabandival milyen lehet a kapcsolata Frigyesurnak, mivel egymást szurkálják. Fontosabbnak tűnt afelé puhatolózni, hogy meghallgatják-e egymás véleményét és képesek-e még emiatt változtatni a saját viselkedésükön. Egyébként nagyon kényelmes összekeverni azt, hogy érdekel-e valakit mások véleménye és úgy alapvetően tekintettel van-e másokra, de van némi kapcsolat a kettő között. Most szándékosan nem választottam szét rendesen a kettőt, a válaszok így is értékesek voltak (legalábbis számomra).

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.05. 16:07:28

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]:

Miért kéne Fricinek egy senki miatt bármin is változtatni? Nem kell megbeszélniük semmit.

Macropus Rufus 2012.03.05. 16:10:33

"Nem tudom, hol hibáztam"
szerencsére még sehol. Amúgy biztos, hogy más valaki is van a képbe.
Ne foglakozzál vele, van még egy rakat jó nő a környékeden.

_Ω_ 2012.03.05. 16:15:41

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nem "kell", csupán "lehet". Csak nicknek tekinteni valakit meglehetősen kényelmes választás. Bundabandi valóban egy senki lenne? De akkor én is az lennék, te is, Frigyesur is, továbbá mindenki más is. Ez belefér a világképedbe? Az enyémbe nem.

Elnézést, de most lépek! Ha írsz, majd később válaszolok rá.

michaela77 2012.03.05. 16:19:08

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Frigyesúr merev és meggyőzhetetlen, Bundabandi pedig túlzásba vitt önérzeteskedésre hajlamos, de ezek ellenére sem hiszem, hogy ha kialakul egy ellenszenv, bármi miatt is objektíven kellene meghallgatniuk egymás véleményét:) Nem a munkakörük ez, csak a kikapcsolódásuk.
Amúgy próbáld ki egyszer az antiszociális viselkedést, hátha megkedveled és nem negatívumként fogod látni:D

dr. gernika 2012.03.05. 16:21:59

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Nem, csak az elején úgy láttam, hogy egyedül maradok a véleményemmel, de te már a 6. vagy, aki kábé ugyanazt gondolja. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.05. 16:24:59

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]:

Számomra csak egy nicknév, egy senki. Nem főnököm, nem beosztottam, nem haverom, számomra senki. Gondolom ez pont igaz Fricire is :)

HetedikEnVagyok 2012.03.05. 16:28:53

Sziasztok!
A poszthoz: Hol hibáztam?
"Ha egy pasi csinálja ugyanezt egy lánnyal, akkor szemét és rohadék, ha viszont egy csaj, akkor csak egy cuki cicalány, aki csajosan bizonytalan, nem tudja, mit is akar"
Csak a fentebbi mondatod hiba. Ilyen hülyeséget vonsz le, Egy ilyen sztori 15 évesekkel szárnypróbálkozásainál gyakran előfordul.
"egy fazon talpig szürke öltönyben" No Ő nagyobbat hibázott. A szürke öltönyön rosszul fest a VBK.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.05. 16:29:25

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Ez egy lefutott meccs. Memories rákérdezett, hogy mi a probléma, mert nem is tudta, hogy itt páran, hogy úgy mondjam, "nem túlságosan kedveljük egymást". Azt hiszem a leírtakból elég egyértelmű, hogy miért! Én feljövök majdnem minden nap, leírom a véleményem a posztról, beszélgetek akikkel érdemes. Nem kell nekem az antiszoci bagázzsal jóban lennem.

Csak azt nem értem, ha ennyire tesznek mások véleményre, miért is gondolják, hogy az övékre kíváncsi bárki is? Miért gondolja bármelyik is, hogy ha engem senkinek tart én tartom őt valakinek, vagy bárki tartja itt őt valakinek? Azt sem tudom ki és nem is érdekel.

dr. gernika 2012.03.05. 16:31:40

@"Zsu": Egyértelműen a gonosz és szép. :)

dr. gernika 2012.03.05. 16:37:05

Ahhoz képest, hogy Memories-nak válaszolva arra, hogy miért nem számoltam bele Bundást a közös véleményekbe, mondtam, hogy mert rá nem figyelek, egész szépen elpörögtök ezen egész nap. :)
Hogy lehet ebből ekkora ügyet csinálni? :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.05. 16:37:14

@Bundabandi:

Na ő nem kezd bele ilyen faszságokba. Én sem. Leszarom, hogy bárki bárminek tart. Leírom a véleményem és akit érdekel, az elolvassa, akit nem, az nem. Valóban nem kell jóban lenned az antiszoc elemekkel, és nem is vagy velük jóban. Engem nem izgat, hogy valakit érdekel a véleményem vagy sem. Nyilván vannak akiknek számít és vannak akiknek nem. Te nem tartozol a "Érdekel a véleménye" kategóriába nálam, gondolom én sem a te hasonló kategóriádba. Én a vita kedvéért vitázom, jobb ha tudod :) Hogy indulatokat keltsek, és nézzem hátradőlve a káoszt, meg a vergődést, amit te is produkálsz :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.05. 16:45:10

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Én meg tudom, hogy néha idegesít, hogy itt vagyok, ezért fel is jövök minden nap, csak hogy jól érezd magad! Nem szerzem meg azt az örömet neked, hogy nyugiban homokozz a homokozódban! :P

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.05. 16:54:26

@Bundabandi:

Ez jó vicc amúgy, meg jópofa duma. De a valóság az, hogy nem érdekel engem. Illetve nem ez érdekel. :) Nem mondhatnám, hogy örömet szereznél azzal, hogy ha nyugiban "homokozhatnék". Sajnálnám, ha nem lennél, olyan szórakoztató ahogy kínlódsz wannabe attention whore-ként :)

HetedikEnVagyok 2012.03.05. 16:56:23

@tértivevény: Visszaváltottam a Boliviába szóló menettérti jegyem. 3-an mentünk volna. Kolumbia mégis jobb hely.

dr. gernika 2012.03.05. 17:00:12

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: :D

Zsu pedig 2 választást adott, abból egyértelműen a gonosz a helyes válasz. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.05. 17:03:08

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Te meg kínlódsz, hogy minél jobban megbánts a beszólásaiddal, csak az a baj, hogy én meg már jó régen csak röhögni tudok rajtad! Ha számodra ez a valami, hogy senkiként beszólogatsz olyanoknak, akikről semmit sem tudsz. Sajnálni tudlak, ha neked ez örömet okoz, mert elég sekélyes lelkivilágra utal.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.05. 17:09:32

@Bundabandi:

Nem, nem akarok rosszat neked, sőt semmit sem akarok veled kapcsolatban. Ne sajnálj, nincs rá szükségem. Az hogy te röhögsz rajtam, annyit számít mint fing a tornádóban.

HetedikEnVagyok 2012.03.05. 17:09:40

@Bundabandi: @A Jó Meglepően Izmos Hercege: Most Ti szeretitek egymást, s húzgáljátok a másik haját? :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.05. 17:17:24

@HetedikEnVagyok:

Közömbös vagyok. De nem azért húzom a haját, mert tetszik, hanem azért hogy fájjon. :) (Najó nem, de kurvára nem érdekel amúgy)

Cucli 2012.03.05. 17:18:52

két tizenéves cívódása...
lesz még ilyen nyugi, majd felnősz

Frigyesur (törölt) 2012.03.05. 17:37:31

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Semmilyen kapcsolatom sincs Bandival, annyira nincs, hogy meg ellenszenv sincs :S Gondoltam picit felvilagositom, hogy az ellensegkepe nem letezik, de nem gondoltam volna, hogy ebbol ekkora patalia lesz. :O Vagy epp szemelyisegem lesz kielemezve, ami egyebkent igen hizelgo, hogy ennyien beleszalltak :)))

A klikkesedesen valo rugozast meg sosem ertettem. Itt 3 embernek ez a rogeszmeje, par havonta kommentalom, nem nagy dolog.

Frigyesur (törölt) 2012.03.05. 17:44:58

@gernika: Nard miatt van! O teljesen szettrollkodta az egeszet.

dr. gernika 2012.03.05. 17:54:33

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Nem tudtam visszaolvasni, de ahogy helyenként beleláttam, ő csak a vége-fele szállt be. Csak ámulok és bámulok, komolyan. :)
Egészen elképesztő, hogy egyesek milyen pici pöccre indulnak és milyen sokáig elégnek vele. :)

fumerin 2012.03.05. 18:02:45

Poszt nem kötött le.

A hozzászólások megen igen érdekesek voltak. Gratulálok azoknak, akik erre élveznek!
@Bundabandi: Látod bazz, ijjenek azok, akik nem isznak nem szexelnek rendesen. :D

Frigyesur (törölt) 2012.03.05. 18:20:38

@gernika: Perszehogyavegen, de mindketten tudjuk, hogy ki mozgatja itt a szalakat. :))))
Valoban meglepo, es ha jobban meggondolom, akkor tkp. az egesz a TE hibad ;)))

HetedikEnVagyok 2012.03.05. 18:43:28

@kiraaaaa: Itt vagy még? Mire szeretnél megoldást?

kiraaaaa 2012.03.05. 18:46:43

@HetedikEnVagyok: csak a napi problémára:)mivel nem kívántam elolvasni a sok hozzászólást.
De a poszt sem érdekes, hogy erről beszéljünk.:)

HetedikEnVagyok 2012.03.05. 18:52:39

No most arra én nem tudok megoldást nyújtani. Igazán komplikált probléma így este 7 körül. De talán a Gyurcsok józsef úr :)

HetedikEnVagyok 2012.03.05. 19:31:46

@gyvy: No No! Azért annyira még nem nagy a baj. Még nem köll háromszor körbefutni a bakterházat :)

kiraaaaa 2012.03.05. 19:49:02

@HetedikEnVagyok: mi bajod a futással, nagyon egészségesnek tűnik, bár kevesebb kalóriát éget, mint mondjuk a horgászás.
Vagy a bakterház kicsi?

dr. gernika 2012.03.06. 07:34:59

@tértivevény: Ííííííííííííííí :DD

dr. gernika 2012.03.06. 07:52:44

@Szöszi jóseggű jócickójú Kata: Projektált tegnap végig, most visszanézegettem. :)

Kászon Tomi · http://kulturjunkie.blog.hu 2012.03.06. 17:00:53

A randin adtál valami kis ajándékot a lánynak? Egyébként az ilyen lánnyal egész egyszerűen felesleges foglalkozni, ha nem is keresi a társaságod a randi után.

Buci-Bigyo (törölt) 2012.03.06. 18:50:29

Nekem ez az egész sztori olyan óvodás, de lehet hogy csak én vagyok már öreg.:D Másrészt nagyon kiábrándítónak tartom, amikor egy nő "vall szerelmet" egy pasinak, a nő udvarol, nyomul, üldözi a pasast.Bár szerintem is csak szórakozott a gyerekkel a csaj, alighanem jót röhögtek rajta a barátnőkkel.
süti beállítások módosítása