Egyre többet beszélünk a szexről

2012. március 09. 07:25 - Panni CsP

„Szeretem a feleségem, de nem bízom benne, és mégis reménykedem, hogy lehetne valami ezzel a fiatal lánnyal, akivel olyan jól megértjük egymást” - mivel a feleség nem egyszer csalta meg posztolónkat, egy idő után a férj is kedvet kap egy kis félrelépéshez. Egy fiatal kolleginával aztán a tettek mezejére is lép: bár a lány foglalt, egy kis alkohol után színt vall. Érdemes elkezdeniük bármit is?

Újítás: jövő hétfőn átállítjuk a blog kommentmotorját Facebook-os rendszerre. Reméljük, így még több olvasóhoz eljutnak majd beküldött kalandjaitok. Az átállás miatt a hétfői posztunk kicsit később jelentkezik. Kellemes hétvégét!

 

Furcsának érzem, hogy ilyen fórumra írjak apukaként, de nincs hová forduljak. 32 éves férfi vagyok, 2 gyerekem van, ikrek. Nyáron megtudtam, hogy a feleségem megcsalt. Amint kiderült, véget vetett a viszonynak. Nehéz időszak következett, megpróbáltuk megtalálni az okokat. A gyerekek miatt a válás szóba sem jött. Korábban is voltak rövidebb viszonyai, akkor mindig megbocsátottam neki. Hűséges típusnak gondolom magam, bár eszembe jutott a félrelépés, nem akartam sosem megtenni. Ez az esemény megváltoztatta a gondolataimat - korábban is láttam, hogy a munkahelyemen vannak, akik néha közelednének - most még nyitottabb szemmel jártam. Ősszel jött hozzánk egy gyakornoklány. Bár csak 21 éves, nagyon érett, és szimpatikus lány volt.

Néha beszélgettünk, vonzónak találtam, de hamar kiderült, hogy van barátja, így igazából nem közeledtem hozzá. Egy hónapig volt ott, és azt vettem észre, hogy sokat gondolok rá, hogy nagyon jól megtaláltuk a hangot, és ez hiányzik nekem. Levelet írtam neki miután elment, mintegy barátilag, amire ő lelkesen válaszolt. Utána chat-elni kezdtünk, ez egyre sűrűbb lett, és nagyon jókat beszélgettünk. Szinte már többet beszélgettem vele, mint a feleségemmel. Egyre közelebb éreztem magamhoz, de nem mertem rászánni magam a nyílt elhívásra, mert úgy éreztem, visszautasítana. A feleségem megsejtette, hogy valami nem stimmel, és megjegyzéseket tett otthon, de engem nem érdekelt, mert nagyon szerettem ezzel a lánnyal beszélgetni. A feleségem elutazott idén télen, 10 napra, akkor aztán korlátlanul mentek az internetes csevelyek. Végül, amikor már úgy éreztem, hogy van esély, elhívtam találkozni, ő igent mondott, bár mondta, hogy ezt barátilag gondolja, hiszen van kapcsolata. A találkozó jó hangulatú volt, de nem történt igazán semmi, addig, amíg a lány nem csípett be: ekkor megnyílt és elmondta, hogy tetszem neki, csak a kapcsolata miatt, meg az enyém miatt nem látja lehetségesnek, hogy történjen köztünk valami. Azért megcsókoltuk egymást. Viszont, ami furcsa volt, hogy hasonlóan folytatódott minden, én meg egyre lelkesebb lettem. Egyre többet beszéltünk szexről, de persze, csak beszéltünk. Aztán gondolkodtam, és rájöttem, hogy nem tudnám elképzelni őt a gyerekeimmel, és, hogy a házasságomra kéne koncentrálni, ezért megmondtam neki, hogy vessünk véget a beszélgetéseknek. Ez így mind jó és szép, csak az a baj, hogy folyton rágondolok. Szeretem a feleségem, de nem bízom benne, és mégis reménykedem, hogy lehetne valami ezzel a fiatal lánnyal, akivel olyan jól megértjük egymást. Ez, hangsúlyozom, nem elsősorban szexuális vonzalom, inkább lelki hasonlóságon alapul. Ő egyszer írt nekem azóta, azt gondolom, hogy én is hiányzom neki. Mit gondoltok? Jó, ha hagyom a család miatt vagy küzdjek érte? Vagy várjam meg, míg elmúlik a hiányérzet? Most üresnek érzem az életem.

 
976 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr204299053

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tanmesze jallol h mile nem jo ed kisz alkoholockaaaaaa ;)))) 2012.03.11. 08:59:00

Edle tobbet becelunk a ceekcloooooool!!!!! 8DDD Jol tecitek en acondom. A szulibajisz edle tobbet becelunk a cekclol. Hihihiiiii!!!!! ;))))

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eMJe 2012.03.09. 07:31:56

inkább csinálják:) na olvassunk

eMJe 2012.03.09. 07:42:18

te a házasságodra koncentrálsz, asszony nem. ő többször megcsalt, te meg elnézted neki, mit csodálkozol? ha meg kiderül, te is megcsaltad, abból meg válás lesz, nem fogja tudni az asszonyod elviselni. akkor kellett volna válni, amikor először megcsalt.

eMJe 2012.03.09. 07:45:08

a facebookos kommenteléshez meg annyit, hogy jól gondoljátok meg. én biztos nem járok akkor többet ide, és nem azért, mert nincs fiókom, hanem mert eddig még csak fosul megoldott rendszert láttam. ismerek egy-két oldalt, akik meglépték, a hozzászólások erősen visszaestek, szerintem az olvasottság is. volt, aki visszatért a "hagyományoshoz", de el sem éri a régi kommentszámokat

dr. gernika 2012.03.09. 07:50:28

Ha saját névvel kell kommentelni a blogot, engem el is felejthettek. :)

Na olv.

fumerin 2012.03.09. 07:53:57

Pejsze-pejsze-pejsze-pejsze...

Gyerekek, ikrek mellől megcsalni férfit egyenlő a lehetetlennel! :D

Jujj, a galád feleség, ehhe, akinek se nappala se éjszakája...és még többször csal is. Úhúúúú, kibaxottul nem tudom elhinni, miután tudom mit jelent az iker :D

fumerin 2012.03.09. 07:56:36

Jahhh, és az életkor miatt gondoltam, nem lehetnek túl nagyok. És ha még melózik is az asszony, simán hulla fáradt....

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 07:57:48

Fasz vagy! A feleséged meg gyökér!

A gyerekeket meg sajnálom. Nagggggyon! :S

eMJe 2012.03.09. 07:59:22

@Анна ( fumerin): nekem azért volt furcsa, mert az asszony lelépett 10 napra, gondolom gyerekeket meg nem vitte magával, erre a posztoló "korlátlanul mentek az internetes csevelyek". ikrekre ki vigyázott? Ő? még ha kicsik, akkor is van bőven meló velük

eMJe 2012.03.09. 08:00:16

tényleg, ilyen félrekúrós asszonynál biztos benne, hogy az ikrek az tőle vannak? :D

fumerin 2012.03.09. 08:01:59

@eMJe: Nem tudom, csak azt igen, hogy mennyi munka van egy ikerpárral. És azt is tudom, hogy évek kellenek a nőnek ahhoz, hogy visszakapja régi erőnlétét. Ráadásul a munkahely sem segíti a regenerálódást. Szóval innen nekem sántít...meg onnan is, hogy 10 napra lehet, hogy mamához mentek, ez a köcsög meg dugott volna valaki mást, frissebbet....

pretty kitty 2012.03.09. 08:02:40

A szulibajisz edle tobbet becelunk a cekcloooooool :)))))))

helio 2012.03.09. 08:03:18

@eMJe: :) lehet nincsenek is gyerekek :) csak beletette, hogy ne lehessen ráismerni :DD

Ibrahim a tevehajcsár 2012.03.09. 08:03:38

Na, először a változásról. Nem tudom mi az a facebook-os rendszer, mert én nem vagyok oda regisztrálva, és nem is leszek. Tehát ha a további kommentelésnek az lesz az alapja, akkor én is ki fogom hagyni a jövőben. Emiatt nem fogok fb-re regelni.

A poszthoz: poszter nem értelek. Egy komoly kapcsolat alapja a bizalom. Ha te azért nem bízol a nejedben, mert megcsalt, akkor ezek szerint vagy nem egyeztetek meg előre abban, hogy nyitott lesz-e a kapcsolatotok, és ha igen mennyire, vagy ha igen, akkor ezt a nejed nem tartotta be (esetleg te nem tudod elviselni, a korábbi megállapodást?). Ez pedig így kissé hogy is mondjam: sajátos kapcsolat, ahol az egyik fél saját tetszése szerint alakítja a szabályokat. Amennyiben ez neked nem megy, vagy nem elfogadható, akkor semmi esetre sem az a megoldás, hogy "visszacsalod" megbosszúlod, mert ez nem a te stílusod, lépj ki és tovább: egy olyan kapcsolatba, ahol hasonló elveket vallotok, és tartotok fontosnak a kapcsolat jövője és működőképessége szempontjából. Feleséged valószínűleg kezdetben sem volt a hűség mintaképe, hiszen te magad mondtad, hogy korábban is voltak "apró-cseprő" ügyei, tehát eleve úgy mentél bele ebbe a kapcsolatba, hogy nem számíthattál másra. Az, hogy majd lesznek gyerekek és "megkomolyodik", az egy illuzió: egy felnőtt ember, 30 körül, vagy után, már nem változik az alapvető tulajdonságait illetően. Szóval ezt kellene átgondolnod és továbblépni. Kissé okosabban.

SciNu 2012.03.09. 08:04:42

"Nyáron megtudtam, hogy a feleségem megcsalt."
Minden nő egy ribi!

"Amint kiderült, véget vetett a viszonynak."
Annak az 1-nek amiről tudtál. Járulékos veszteség lett a srác.

"Nehéz időszak következett, megpróbáltuk megtalálni az okokat."
Mert minden nő egy ribi! :D

"Korábban is voltak rövidebb viszonyai, akkor mindig megbocsátottam neki."
Gratuláljunk az idei kapitális barom cím büszke tulajdonosának! *Vastaps*
Mégis mit vártál te kretén? Miután a csalásoknak SEMMI következménye nem lett (az új pasi keresésének fáradalmaitól most tekintsünk el) naná, hogy újra meg újra megcsalt hisz úgysem lesz semmi hátránya belőle.

"A gyerekek miatt a válás szóba sem jött."
Lássák csak a gyerekek hogy az anyjuk egy ribanc az apjuk meg egy puhapöcs. Ha van egy kis szerencséjük akkor mint negatív példa látnak benneteket.

"Bár csak 21 éves, nagyon érett, és szimpatikus lány volt."
Kitalálhatom az érett alatt a nagy csöcsöket és a jó segget érted és véletlenül sem az életfelfogását.

"Szinte már többet beszélgettem vele, mint a feleségemmel."
Szerintem ő is többet dugott a szeretőivel mint veled.

"Egyre közelebb éreztem magamhoz, de nem mertem rászánni magam a nyílt elhívásra, mert úgy éreztem, visszautasítana."
Csak a visszautasítás tart vissza? És az a 11 év különbség az már smafu? Bástya elvtársat már meg sem akarják ölni???

"ekkor megnyílt és elmondta, hogy tetszem neki, csak a kapcsolata miatt, meg az enyém miatt nem látja lehetségesnek, hogy történjen köztünk valami. Azért megcsókoltuk egymást. "
A lány egy kezdő felhőztető. Te lettél az időtöltő és egónövelő felhő.

"Mit gondoltok?"
Szerintem dugd meg a kiscsajt. A feleségednek meg még csak joga sincs felháborodni ezen. Nem biztos, hogy lesz még egy ilyen lehetőséged. Kapcsolat szempontjából viszont én a korkülönbség miatt gondolom halottnak az ötletet, de lenne pár jó heted/hónapod/éved.

Fáj a torkom. Tegnap ittam rá kis pálinkát, de úgy tűnik nem annyira használt. :( Hétvégén szép lesz betaknyosodott fejjel lakásokat nézni.

eMJe 2012.03.09. 08:05:05

@Анна ( fumerin): lehet, hogy anyukához ment, de akkor gondolom azt írta volna. mondjuk a gyerekekkel való takarózás jobban zavar

dr. gernika 2012.03.09. 08:05:51

Az MNK feleségednek nem tartozol elszámolással, a lány a barátjának igen.
A gyerekekre csak akkor mutogass, ha helyre tudod hozni a házasságod, mármint a párkapcsolati részét (nem neked kéne mondjuk, hanem az asszonynak teperni, hogy visszaállítsa a bizalmad). Ha ti nem működtök jól, akkor nem jót teszel a gyerekekkel, hanem épp ellenkezőleg, még a válás is jobb.
Igazából megértem, hogy meg tudott érinteni más is, de azt hiszem, ez a lány még tényleg túl fiatal ahhoz, amire neked szükséged lenne. Ne játssz az érzéseivel, tönkremehet a kapcsolata, te meg úgyis el fogod töketlenkedni a dolgot és ő egyedül marad. :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.03.09. 08:06:36

@Анна ( fumerin): Erre azt tudom mondani, hogy válasszuk külön a dolgokat: te arról beszélsz, hogy mi van, ha nem mondott igazat a poszter, és akkor mi az igazság, én pedig arról, hogy mi van, ha egyszerűen tényként kezelem a posztot, és abból indulok ki amit leírt, nem pedig abból, amit én beleképzelek a dologba.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.09. 08:07:09

Asszem a pasi mégiscsak a friss húsra apellál, és nem a lelki hasonlóság miatt vonzódik. Ja persze, lélek :)

A facebookos motorhoz annyit fűznék hozzá, hogy akkor asszem én sem fogok kommentelni saját névvel. :) Felejtős.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.03.09. 08:09:48

@gernika: Ugyan már! A főnököm barátnője most 20 éves. És azt állítja a főni, hogy ilyen okos csaj még sose volt a párja!
:)

Szóval a korkülönbség nem gond (legalábbis nem mindenkinek).

fumerin 2012.03.09. 08:11:11

@Ibrahim a tevehajcsár: Szerintem mi a büdös életben nem fogunk egyformán gondolkodni, miután én annnnyira ecccerű vagyok, hogy nem tudok felérni nagyságodhoz. Óóóó, mea culpa, mea maxima culpa...de azért túlélem.
És az is vétkem, hogy női szerepben tudok csak gondolkodni, jajjj, most mi lesz velem?
És ha már Í.J., akkor azt képzelek, amit szűkös és korlátolt gondolkodásom el bír képzelni. Ezen a szűk téren, tudod, magvas gondolatok nem is születhetnek.
És szinte nem is ismerem a férfiak kifogásait arra, hogy miért vágnának gerincre egy feleségtől fiatalabbat és milyen kifogásokat sorakoztatnak fel a bugyuta nőnek ahhoz, hogy a bugyi lekerüljön. Mert tapasztalatlan is vagyok, nem csak hüjje.

Papírsárkány 2012.03.09. 08:12:34

"Nyáron megtudtam, hogy a feleségem megcsalt. Amint kiderült, véget vetett a viszonynak."
Persze persze

"Nehéz időszak következett, megpróbáltuk megtalálni az okokat."
segítek: -> "Korábban is voltak rövidebb viszonyai, akkor mindig megbocsátottam neki. "

SciNu 2012.03.09. 08:14:08

Úgy tűnik a Lex Taylor accountomat kell majd használnom ha facsés lesz a blog :D

@gernika: Megkaptam a képeket. Majd próbálok keresni párat amire rá lehet őket rakni. :D

@eMJe: Vagy hogy a kettőnek 1 apja van-e :D

eMJe 2012.03.09. 08:14:21

@gernika: az az én magyar nyelvismeretem szerint az nem korlátlan, nekem ezért bűzlik az a része is

cyd 2012.03.09. 08:15:10

Ma kitombolom magam utoljára basszameg! Hétfőtől úgyse látjuk egymást.

"„Szeretem a feleségem, de nem bízom benne, és mégis reménykedem, hogy lehetne valami ezzel a fiatal lánnyal, akivel olyan jól megértjük egymást” - mivel a feleség nem egyszer csalta meg posztolónkat, egy idő után a férj is kedvet kap egy kis félrelépéshez."
Mai poszter is akedvencem lesz. Eddig olvastam de már most egy görény.

Papírsárkány 2012.03.09. 08:15:37

@Анна ( fumerin): ikreid voltak és megcsaltak mellette? :)
(picit mintha érzékenyen érintene a téma)

eMJe 2012.03.09. 08:16:16

@SciNuBob -Jokka próféta követője: ez nekem is eszembe jutott, hogy ha kétpetéjűek, akkor mi van, de kap így is a posztoló bőven, nem akartam ezzel is ijesztgetni, meg úgyis megteszi más :D

cyd 2012.03.09. 08:16:42

"Levelet írtam neki miután elment, mintegy barátilag..."
Barátilag persze. Hazudsz köcsög! Az hogy nekünk az még elmegy, remélem azért magadnak nem.

fumerin 2012.03.09. 08:16:48

@tértivevény: A múltidő csak a megcsalásra értendő, a palánták köszönik jól vannak :D

Hipok Rita 2012.03.09. 08:18:00

Kedves poszter!
Muszáj neked az MNK feleséged mellet maradni, bosszúból megcsalni, a gyerekeiteknek meg ilyen példát látva felnőni? Szerintem nem.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.03.09. 08:18:04

@Анна ( fumerin): Nézd a te dolgod, hogy mit gondolsz, akár rólam, akár a posztról. Nem kötözködésképp írtam az előbbi hsz-t, de szíved joga, hogy annak tekintsd aminek akarod. Egyébként pedig abban bizonyára igazad van, hogy nem fogunk soha egyformán gondolkodni (szerencsére). A tapasztalataid, a tiéid, azokat sem nem ismerem, sem nem akarom (pont ezért) minősíteni. Azt pedig, hogy mit tudsz arról, hogy egy férfi miért csinálna valamit, ha éppen csinálna, (pl. miért "vágna gerincre" egy friss husit), hogy úgy mondjam nem érdekel. Tudod a "mi lett volna ha..." típusú kérdésekkel a tudomány nem foglalkozik, mert egyetlen logikus válasz van rájuk: ha nagyanyám meg nem halt volna, és hosszú, sárga lett volna, akkor villamos lett volna. De ez viszont már nem a poszt témája.

Memories (törölt) 2012.03.09. 08:18:16

Csatlakozom @A Jó Meglepően Izmos Hercege: -hez és @gernika: -hoz. Saját névvel én sem kommentelek és csajokéspasik blogot is távol tartanám a facebook lapomtól.

Mi van mostanság a bloggal? 3 napja csak félrek*ró feleségekről és férjekről olvasni.

cyd 2012.03.09. 08:21:15

Nu. Neked szar a házasságod. Ne azért válj el, mert gyakornoksuncival megérted magad. Ha válni akarsz válj azért mert nem érzed magad jól otthon. Tudd, hogy utána 21 éveskével is eljönnek a hétköznapok, a rossz pillanatok és társai. Csak akkor dugd meg, csak akkor lépj ha el tudod az életedet képzelni elvált, hétvégi apukaként, ebből a szempontból lényegtelen a 21 éves. Sőt zárd ki. Amennyiben úgy érzed, hogy a házasságod menthető, akkor meg szakíts meg minden kapcsolatot a libával és ölj több energiát a házasságodba. A párterápia sem hülyeség. Fő az őszinteség. Hajrá!

alien47 2012.03.09. 08:21:33

"A feleségem elutazott idén télen, 10 napra, " hahahaha

10 napig kapta a feleség az an@l fűrészt 10 Jamaicaitól!

Papírsárkány 2012.03.09. 08:24:43

@Анна ( fumerin): "palánták"? ültetvényes vagy, he? :)

cyd 2012.03.09. 08:24:56

@Анна ( fumerin): Sem a gyerekek kora, sem a nő félrekefélésnek időpontja nem ismert. Szóval simán lehet. Lehetett a gyerekek előtt. Lehet, hogy a kisklapecok már 6-7 évesek. Bármi.

SciNu 2012.03.09. 08:25:26

@Ibrahim a tevehajcsár: Ez jelentheti azt is, hogy eddig csak retardáltat talált. :D

Madpapa 2012.03.09. 08:25:28

A fészbúkos oldal nagy gáz lesz. Lassú és körülményes. Olvasottság pedig lesz, de kommentelés onnantól kezdve felejtős. De majd a 'testvérblog' újból fellendül.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.03.09. 08:25:54

@gernika: Én egyszerűen a posztból indulok ki, és nem érdekel, ha hazudott a poszter, mert az az ő baja, hiszen akkor többnyire nem arra kap választ ami a tényleges problémája, hanem arra amit összehazudott. Ha pedig egyáltalán nincs problémája, csak szórakoztatni akart bennünket, akkor lelke rajta. Nem az én feladatom, hogy kitaláljam, mire gondolt, mikor leírta a posztot.

Neon Fu 2012.03.09. 08:26:30

De szánalmas már, ha 32 évesen, családapaként egy 21 éves alig-felnőttel vagy egy hullámhosszon agyilag/lelkileg! Aztán míg te a kiscsajt dugod, addig a kölykeidre ki vigyáz? Persze-persze, az a csúnya gonosz feleség... lehet vele kellene elbeszélgetni, hogy mit nem kapott meg tőled, ahelyett, hogy ennek a fiatal lánynak is elb.szod az életét.

Kytia 2012.03.09. 08:26:32

Asszonyod már rég bepasizott a botrány óta, nyugodtan fűzd be a lánykát. A gyerekeiddel miért is kell elképzelni? Nem lecserélni akarod az asszonyt, csak kiegészíteni.:) Úgymond: "betölteni az ürességet".:)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.03.09. 08:28:51

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Hát erre inkább nem mondok semmit, mert szóval eléggé jól ismerem az "elődöt"
:)

Papírsárkány 2012.03.09. 08:29:27

@Meta Flóra: "Korábban is voltak rövidebb viszonyai, akkor mindig megbocsátottam neki."
Hja, az fel se merül, hogy egyszerűen a feleség az, aki monogámiában retardált :)

ketroot 2012.03.09. 08:29:34

Válj el és ejtsd teherbe a kiscsajt!

dr. gernika 2012.03.09. 08:30:16

@Ibrahim a tevehajcsár: Hát mi mást állítana a fullszerelmes főni? :D Ezek a csajok irdatlan okosak és korukhoz képest mind kivétel nélkül érettek tudnak ám lenni, csak amikor idővel, de óhatatlanul kijönnek a korkülönbségből adódó bibik, akkor lesznek hülyepicsák. :)
21 éves lány nem feltétlenül tervez még két gyerek pótanyukája lenni, ő mindössze az érett férfit csodálja, ennyi. :)

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Majd még küldök frisseket, azok régiek. :)

@eMJe: Az én eddigi tapasztalataim meg azt mondatják, hogy úgy értette, mikor az asszony otthon van, este csak lopva tud csetelni, mert kapja a beszólogatásokat meg a "Miértnemjösszmárlefeküdni" hívószavakat. Így meg, hogy elutazott, mehet hajnalig a skype, időnként csekkolva, hogy gyerek(ek) alszik-e. Aztán mikor jön a hazautazás napja, jön a "véget ér a szabadság" komment. (Megtörtént eset, én voltam a fiatal lány)

@tértivevény: Ha nem tudnám, hogy így volt, most számomra is kiderülne. :DDD

cyd 2012.03.09. 08:30:46

@Ibrahim a tevehajcsár: a szakítós, ami már behalt szakitshabirsz.blog.hu

fumerin 2012.03.09. 08:31:08

@tértivevény: Elég termő a földem, gyakorlatilag vetés után tuti az aratás :D

@cyd: Nézd, 30 év körüli embereknek nem olyan idős általában a gyerkőce. És ikreknél eszembe jut, hogyan is készültek (nem-nem a gyakorlati része, hanem spontán vagy beavatkozás). De mindegy, tényleg teljesen a nő szemszögéből vizsgáltam meg és elfogultan a kérdést. Máshogy nem tudom.

Easyke (törölt) 2012.03.09. 08:32:13

A facebookos kommentelés bevezetésekor én is ki fogok maradni a kommentelők sorából.

A poszthoz: első blikkre talán "jogosnak" tűnhet a visszacsalás ötlete. De ha csak bosszúból történik, akkor nagyon keserű lesz az íze. Amúgy a poszternek üzenem, hogy most még üdítő a kishölggyel chatelni. Ő most még a menedék a mindennapi, otthoni gondok elől. A problémák MÉG nem közösek. Majd ha közösek lesznek a gondok, nem lesz kihez menekülni és a hétköznapok utolérik a posztolót az "új nővel", akkor mi lesz?
Valaki már írta, egyetértek vele, hogy a posztoló az érett alatt két érett dinnyét értett, ugye?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 08:32:15

@eMJe: Szerintem a cél nem az, h az itt írogató nickeket megtartsák, hanem hogy az oldal népszerűbb legyen, többen olvassák. :)

Nem az a lényege egy blognak, h egy nickhalom 500-1000 kommenten át baromkodjon... ;)

Madpapa 2012.03.09. 08:34:27

@Ibrahim a tevehajcsár: tudod te azt szerintem :-), a Szakítósra gondoltam

leonito77 2012.03.09. 08:35:12

Kedves Poszter!

Szerintem nem is azzal a 21 éves lánnyal kéne kezdeni, hanem azzal, hogy miért is lehetséges ez. A posztból én úgy látom, hogy az a lány olyasmit ad neked lelkileg, amit otthon már jó rég (ha valaha is egyáltalán) nem kaptál és az a sanda gyanúm, hogy a testiséggel ez hasonlóan lenne. De úgy vélem ez nem a lány miatt van, hanem a régen elrohadt kapcsolatoddal a feleségeddel.

Azért az kiderült, hogy nem lépted át a saját erkölcsi határodat, hiszen nem csaltad meg az asszonyt a történtek ellenére sem, így te elég tiszta vagy ebben a kapcsolatban. Ha volt már a nehéz időszak a feleségeddel, mint írtad, és meg is beszéltétek a dolgot és az okokat kerestétek, nos úgy tűnik ez nem sikerült. (ne aggódj, keveseknek sikerül, azért olyan sok a válás többek között).

Az pedig, hogy a gyerekek miatt együtt maradjatok az a legrosszabb amit tehetsz. Magaddal szemben is, de a gyermekekkel szemben még nagyobb hiba lenne. Nem jó, ha a gyermekek hazugságban nőnek fel. Hidd el, többet éreznek abból, ami közöttetek zajlik, mint amit valaha is feltételeznél. Mivel a gyermekek kommunikációja még nem elég fejlett, a mentális szenzoraikkal sokkal többet érzékelnek, így a hazugságot is és nem hinném, hogy bölcs döntés lenne ilyen példát mutatni nekik szülőként. Szerintem ezt nagyon sokan elrontják.

Az a véleményem, hogy menj le alfába és döntsed el, mennyire szereted a feleséged, tegyél mérlegre mindent és aztán ezt beszéld meg az asszonnyal is. Rövid távon nehéz lesz, sok probléma, válás, vagyonmegosztás stb... de hosszú távon a saját, a feleséged lelki szabadsága a tét.

32 vagy, nagyon fiatal. 50 évesen rosszabb lenne ezt újra gondolni.

Szerintem lépjél, mielőbb

Papírsárkány 2012.03.09. 08:35:14

@Анна ( fumerin): Mókás hasonlat, főleg az aratás rész :P

Hát szerintem pedig de, tudod máshogy (max. nem akarod) :)
(különben azt se vennéd észre, hogy elfogultan, csak a nő szemszögéből vizsgáltad)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.03.09. 08:35:50

@Madpapa: Biztos megtalálom, de nem szoktam odajárni.

cyd 2012.03.09. 08:35:55

@Анна ( fumerin): Általában nem, vagy mégis. Tippelhetünk bármire nem tudjuk, szóval lehetnek nagycsoportos ovis, kisiskolás korú ikrek is.
Igen ikerterhesség valóban a beültetésnél gyakoribb, de akkor is van rá esély, ha a családban korábban volt.
Erre a fajta reakciókra is csak nők képesek, hogy kivetítik a saját emlékeiket egy-egy történésre figyelmen kívűl hagyva, hogy az nem az, ami velük történt anno. Tőlem nyugodtan, csak fura, meg pettyet nem objektív.

dr. gernika 2012.03.09. 08:35:56

@Memories: Itt a tavasz, dagad a fasz.
@Ibrahim a tevehajcsár: "Egyébként pedig abban bizonyára igazad van, hogy nem fogunk soha egyformán gondolkodni (szerencsére)." like
@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Mintha nem lenne.
@tértivevény: :DDDD Örülj, hogy nem manócskát használt.

fumerin 2012.03.09. 08:36:59

@tértivevény: Paraszttól mijjen hasonlatot várnál? :D

Papírsárkány 2012.03.09. 08:39:33

@Анна ( fumerin): hát még ha szüretelést írsz vagy valami... de aratás!? :))

fumerin 2012.03.09. 08:39:41

@cyd: Azt hiszem, hogy elég szabadon írok. És azt is vállalom, hogy bármennyire fikáz érte gernika, de gyakorlatilag fájó emlékem. És az egészben a szépség, hogy nem magamat sajnálom, hanem a kölköket. És ezért is fájt ez az írás, mert megen csak két ártatlan MANÓCSKA fogja húzni a rövidebbet a történetben.

dr. gernika 2012.03.09. 08:39:53

@cyd: Ezt azért mondod, mert csak nőkkel voltál még hasonló interakcióban. Én akár korai randik korszakában is kaptam kivetített reakciókat, és még örülhettem, mert volt aki 1 évvel később is az ex által rögzített fasságokat verte rajtam.

Papírsárkány 2012.03.09. 08:40:08

@leonito77: +1
Akkor is, ha ez irgalmatlanul kurva nehéz.

Memories (törölt) 2012.03.09. 08:41:04

@Picicsibe a szexistennő: Köszönöm a figyelmeztetést.

@gernika: Megbolondulnak a hormonok.

eMJe 2012.03.09. 08:41:12

@gernika: hát ez az, ha hajnalig nyomja, akkor hogy látja el a gyerekeket egész nap? szóval vagy nem korlátlan, vagy az asszony vitte a gyerekeket, bár ezt sem tartom valószínűnek

@Picicsibe a szexistennő: szerintem annyival nem lesz több olvasó, hogy megérje nekik, mivel az itteniek az eddigiek alapján nem fogak kommentelni, a face-en meg csak akkor látják, ha valaki megosztja vagy ír hozzá:) szerintem nem véletlen alakult annak a néhány oldalnak a sorsa úgy, miután a face nem túl jó megoldását választották

SciNu 2012.03.09. 08:41:33

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: A fake-eket még akár be is jelölöm ismerősnek. A valódit fenntartom a régi barátoknak. :D

dr. gernika 2012.03.09. 08:42:02

@Анна ( fumerin): Fikáz a fene, az a te asztalod. Azt sajnálom, hogy megcsaltak, leginkább azért mert azóta vagy elviselhetetlen picsa, addig lehetett veled beszélni.
Tessék, megkaptad fikázást is, örüljél.

dr. gernika 2012.03.09. 08:43:16

@eMJe: Mit egész nap? Ő dolgozik, gyerekek meg a koruknak megfelelő szociális intézményben.

Szöszi 28 2012.03.09. 08:43:24

@gernika: "Itt a tavasz, dagad a fasz."

ááááá, majdnem kiköptem a kávémat a röhögéstől:D:D:D

Papírsárkány 2012.03.09. 08:43:36

@cyd: @gernika: Még mindenféle "berögzült faszság" nélkül is előfordul, hogy teljesen máshogy értelmezünk szövegeket saját életünk tapasztalatai alapján (erre a példákat elég jól prezentálja ez a blog), nincs ebben semmi rendkívüli. Főleg, ha ezt felismered, megérted, hogy a szövegértésünk alapvetően elfogult/szubjektív (saját dolgaink "lepik el" a szöveget) és képes vagy nyitni a másik véleménye felé is (hátha az ő tapasztalatai relevánsabbak a témában, meg több szem többet lát).

2012.03.09. 08:45:55

A fb-os dolog nem gyere be. Megoldom másik fb fiókkal, de több vele a munka, mint az élvezet. Ki csinál új blogot? Vagy most a csp-sek szoknak át szakítósra? Nekem annak nem tetszik az összképe.

"Can't Stop The Signal..." 2012.03.09. 08:47:35

:DDDD facebook komment rendszer :DDDD
Hétfőn kinyírod a blogod :D

Apuka, keresd meg a gyakornok kislányt. Nem fogod miatta otthagyni a családod, de te is érezheted magad jó. A zasszony ha meg megtudja, majd hisztizik, de azt is kilehet bírni.

Ja majd el felelytettem, a hejesirási szotáram jukas és nem tudom ahsználni, úgyhógy aki túdlya nézze el azt a pát híbát amit elytettem

Papírsárkány 2012.03.09. 08:47:38

@gernika: apró ellentmondást érzek :)

cyd 2012.03.09. 08:47:46

@Анна ( fumerin): A catfightotok - remélem érthető - marhára nem érdekel, időnként kicsit irritál, de mást meg az én OFF-olásaim, szóval jogom nincs beszólni a téren senkinek, hogy mit írkáljon és mit ne.
Igen az embernek vannak fájó és sokáig megmaradó emlékei, csak arra utaltam, hogy ezt tipikusan a nők tudják elkövetni, hogy mindegy mi a történet, de ha van egy hasonló momentum benne, mint az életükben, akkor azzal vitatkoznak és jóval vehemensebben, mint általában.

@gernika: A hatástanulmány kedvéért sem fogok a másik nemmel ilyen interakcióba kerülni szóval nincs mit tennem elhiszem, de itt az ellenkezőjét tapasztaltam a maival együtt asszem legalább 5 alkalommal és mindig női kommentelő akadt ki.

leonito77 2012.03.09. 08:49:23

@Ibrahim a tevehajcsár: Mellesleg végre egy rendes poszt, valódi problémáról.

És nem olyasmiről, hogy megdugjam-e a férjezett kolléganőm és társaik.

dr. gernika 2012.03.09. 08:51:31

@tértivevény: Addig nem volt igaz, de kiérdemelte. :)
@cyd: Ez egy ilyen nap. Majd én is számolom a férfiúi kivetítéseket, jó? :)

cyd 2012.03.09. 08:52:37

@"Zsu": Arra gondolsz, hogy lehetne egy cspkomment.blog.hu és ott kommentelnénk az itteni posztokat? A közösség egy része megmaradna, de posztert sose látnánk, amúgy is ritkák, mint a fehér holló.

Papírsárkány 2012.03.09. 08:52:48

@gernika: "magyarázat" mindig van :)

@leonito77: jah. itt csak a "párkapcsolatban élő ex-munkatárs"-at akarják megdugni :)

Szöszi 28 2012.03.09. 08:53:16

@Анна ( fumerin): Jól értelmezem, hogy leköcsögözted a posztolót azért, mert a felesége sorozatos félrekúrása miatt egyáltalán megfordult szerencsétlen fejében, hogy de jó lenne megkettyinteni egy friss, ropogós 20-on éves csajt, de nem tette?

cyd 2012.03.09. 08:54:01

@gernika: De csak heves, fejletépős komment esetén érvényes. A hétfői blogkinyírással meg ez is ellehetetlenül.

Papírsárkány 2012.03.09. 08:55:22

@Szöszi jóseggű jócickójú Kata: hápersze!
egy tutymuty köcsög, ha nem tette meg!!!

:-)

2012.03.09. 08:59:31

@cyd:
Ez is egy megoldás. Belinkeljük az oldalra a posztot, vagy átemeljük a teljes szöveget, és a régi társaság már kommentelhet is.

Caddy 2012.03.09. 09:00:57

Posztíró nem bízik a feleségében a gyerekeit nem tudja a friss husi mellett elképzelni, de közben hiányzik neki, és félre akar lépni.
Óóóó be szép is ez!
Hülye vagy barátom, és jó dolgodban nem tudod már mit csinálj!

FB-os kommenteléshez csak annyit, hogy lehet több emberhez eljut, de hogy kommentelni nem fog senki az biztos.

leonito77 2012.03.09. 09:01:51

@tértivevény: :)

Azt hiszem ez nem erről szólt, mert a poszt alapján a dugásnak nem lett volna akadálya. Tessék, itt a poszter, lehet, egy-két hónap, vagy év múlva ideális férj jelölt lesz, egy ember, egy Férfi aki nem sunázott, mert van neki tartása.

Szóval férjvadászok gyorsan szerezzék meg emiljét, tel. számát, hátha egyszer szabad lesz ő :D

Papírsárkány 2012.03.09. 09:01:55

@Caddy: pontosan milyen "jó dolgában"?

cyd 2012.03.09. 09:03:33

@Caddy: Hát mondjuk jó dolga éppenhogy nincs.

Papírsárkány 2012.03.09. 09:03:43

@leonito77: Szerencsétlen poszter, a lehető legrosszabb pillanatban növesztett gerincet/tartást. Picit korábban kellett volna.

pretty kitty 2012.03.09. 09:04:11

"Jó, ha hagyom a család miatt vagy küzdjek érte?"

Edd a jelconk: taltoz bekeee!!
Allj kozzenk esz haaaaalcoljelteeeeeeeee!!!!!!

;))))

SciNu 2012.03.09. 09:05:29

@gernika: Ok. Amúgy tündéri a kis Pöci :D

pretty kitty 2012.03.09. 09:06:04

@eMJe: "te a házasságodra koncentrálsz, asszony nem. ő többször megcsalt, te meg elnézted neki, mit csodálkozol? ha meg kiderül, te is megcsaltad, abból meg válás lesz, nem fogja tudni az asszonyod elviselni. akkor kellett volna válni, amikor először megcsalt."

Paaalinkaaaaaaszjolegeeeeeeeeeelt!!!!!! Vad mit ittal h ien zadvaszagokat iiilc?? ;))))

fumerin 2012.03.09. 09:06:30

@gernika: Tudod, van benne igazság. Elviselhetetlen lettem. Túl sokáig voltam elviselhető. És azt is észre vettem, ha valaki panaszkodik és sír, mellé odaáll mindenki.
Én így tudtam feldolgozni, ahogy.
És azt is sajnálom, hogy tényleg jókat vicceltünk és idáig jutottunk.
Nem keresek kifogást, de ez is az igazság része. Tudom-tudom, miért is érdekelne téged?:D

s jazz 2012.03.09. 09:06:37

"A gyerekek miatt a válás szóba sem jött"
Pont miattuk kellett volna...

Kytia 2012.03.09. 09:10:31

@Coke Kekcemu Lopiszeggu Cekcimellu Kiszlanyocka: Dehá nem is zagyvaság. Asszonya rendszeresen csalja, ha meg ő ismerkedik, akkor bezzeg megjegyzéseket tesz. Szerintem ezek után posztolónak minden joga megvan, hogy azt csináljon, amihez kedve van.

cyd 2012.03.09. 09:12:39

@Kytia: Őőőőő.... nem. Előbb váljon el és azután csináljon (meg) amit sőt! akit akar.

Caddy 2012.03.09. 09:12:58

@tértivevény: @cyd: megcsalta az asszony, nem hagyta el, most ő talált egy fiatal cüncit, ezért átértékeli az életét. Faszoom már, hogy mindig kell egy kondenzátor. De komolyan. Miért nem lehet azért elhagyni mert egy ócska ribanc! Ja mert a család, meg a gyerekek, aha ja sokkal jobb úgy felnőni, hogy tányérdobálás van, mindenféle szeretők miatt. Bahhh.
Jó a langyos víz neki eddig is jó volt, asszony néha félredugott, de semmi extra.
Kifogások és szerencsétlenkedések.

_Ω_ 2012.03.09. 09:13:41

@"Zsu": CsülökPörkölt.blog.hu valaki? :)

Kytia 2012.03.09. 09:15:53

@cyd: De ha amúgy otthon nincsenek hangos veszekedések, akkor a gyerekeknek jobb, hogy minkdét szülő van. Akkor nagy szívás nekik a válás. Én ha amúgy béke lenne otthon, nem válnék.

cyd 2012.03.09. 09:16:36

@Caddy: A mandró balfasz, szerintem ezt senki sem vitatta eddig. Viszont sajnos tipikus balfasz, aki csak azért gondolkodik most a váláson mert van gyakornoksunci. Lelkinyomorék ő is, az ő nyomisága a kapcsolatfüggés, mint jópár társának. Rengetegen vannak.

Neon Fu 2012.03.09. 09:19:45

@tértivevény:
A félrelépésnek általában oka is van. Néha persze csak annyi, hogy agyhalott az illető és a nemiszerve irányítja, de kétlem, hogy iker-kisbabák mellett valakinek a dugás a legfőbb elfoglaltsága.

pretty kitty 2012.03.09. 09:22:09

@Kytia: Pont acondom enisz :)))) Akinek valacoltam az mondott maszt....

cyd 2012.03.09. 09:22:17

@Kytia: Egy faszt! Nincs hangos veszekedés, csak lappangó feszültség aztán a gyerekeknek meg fogalmuk sincs huszon-harmincévesen, hogy miért nem képesek normális emberi kapcsolatokra.
Az elromlott, de be nem fejezett kapcsolat hosszú távon káros a gyerekre, mindegy "apa iszik, anya bőg", vagy csak csendben utálják a szülők egymást meg a házasságukat.

_Ω_ 2012.03.09. 09:22:49

Kedves Posztoló!

"Szeretem a feleségem, de nem bízom benne, és mégis reménykedem, hogy lehetne valami ezzel a fiatal lánnyal, akivel olyan jól megértjük egymást."

Ezzel a lánnyal nem lesz semmi komoly amíg józan és ott van neki a barátja. A gyerekeid mellett sem tudod elképzelni és valószínűleg neki sincs szüksége ilyen fiatalon 2 nevelt gyerekre (azon most ugorjunk át, hogy lehet csak hétvégente látná őket, irreleváns).

A feleséged már más kérdés, aki ennyiszer megcsalt, szinte kizárt, hogy abbahagyja eme jó szokását, főleg, ha meg sem sikerült találni az okát korábban. Idén télen kivel utazott el 10 napra?

_Ω_ 2012.03.09. 09:26:46

@Meta Flóra: Iker kisbabák mellett elutazott 10 napra... ;)

Esztétikus Kritikus 2012.03.09. 09:26:48

Klasszikus dugóhúzó-kereső fickó. Ahhoz gyáva, hogy egyenes derékkal dobbantson a házasságából, de egy 21 éves kis picskó mellett már roppant férfiasnak és hódítónak érzi magát. Lelki hasonlóságra hivatkozik, miközben csak a cerkája áll, és megtépázott önbecsülését akarja visszaszerezni.

Az jó lesz, ha a CsP átmegy facsés kommentelésre, mert azonnal csődbe megy, elvégre saját névvel nem pofázunk bele mások elszart kapcsolataiba, így keletkezik egy piaci rés, és lehet indítani egy hasonló oldalt annak, aki szemfüles... háháhá!

leonito77 2012.03.09. 09:26:52

@tértivevény: Szerintem a poszternak már előtte is volt gerince, és a poszter előtte is szenvedett már az asszony miatt, de ez a lány most előhozott belőle egy olyan érzést, ami miatt úgy gondolta, lehetne ez máshogy is. Valamennyire lehetne őt a balfék jelzővel illetni a megcsalások miatt (jogosan), de nekem még is úgy tűnt, hogy ő tényleg szerette volna megmenteni a kapcsolatot, csak ugye ez nem ment (mivel már régen meghalt).

El lehet még menni párterápiára, de szerintem ebben az esetben felesleges időhúzás lenne, mert az asszonyt nem változtatná meg a poszter meg nem tud bízni csalfa "kedvesében" és ez már kizárja a harmonikus, jó szeretetteljes kapcsolatot. (a szerelem meg már nyomokban sem lelhető fel úgysem).

Papírsárkány 2012.03.09. 09:27:00

@Meta Flóra: Jah, tudom, tudom, a nőnek MINDIG "oka" van a félrelépésre, csak a férfiak dugnak össze-vissza mert mennek a farkuk után :)

fumerin 2012.03.09. 09:27:01

@cyd: A gyerekek megérzik a szülők közti ki nem mondott feszültséget is, igazad van. Viszont ördögi kör, mert a külön szülők sem jók, de ha így van, akkor az együtt is legalább annyira káros.
Csak okos nem lehet senki ebben, a két hülye felnőtt dolgában.

cyd 2012.03.09. 09:30:52

@Анна ( fumerin): Nem jók külön se de állítom, hogy egészségesebb. Bár ehhez is két felnőtt ember kell, akik nem hangolják a gyereket a másik ellen és tudják úgy nevelni a hétvégi szülők is úgy, mint eddig és nem úgy kezelni, hogy most ez itt a vidámpark. Nehéz? Kurvára.

Kytia 2012.03.09. 09:32:15

@Coke Kekcemu Lopiszeggu Cekcimellu Kiszlanyocka: Jó, igaz.:)

@cyd: És ha lappangó feszültség sincs? Csak már átment barátiba a kapcsolat és amúgy jóféle az együttműködés közöttük?

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 09:34:25

Hehe, azért milyen érdekes, hogy pont azok nem vállanák a nevüket és az arcukat, akiknek a legnagyobb szájuk itt és fikáznak mindent és mindenkit.

Én speciel vállanám az arcom és nevem is, mert eddig is azt kommenteltem, amit gondolok és továbbra is azt tenném. Semmi takargatni valóm nincs. Egy problémám van, itt bent le van tiltva az összes közösségi oldal, továbbá nem igazán lenne túl szerencsés ha a látszana, hogy mikor kommenteltem, bizonyos kollégáknak tutira szúrná a szemét. Mindig vannak jóakarók.

Szóval ha beindul a FB-s posztolás, akkor én sem tudok kommetelni.

A poszthoz meg... Nem kellene talán beszélni a feleségeddel posztoló? Minek vagytok együtt, ha mindketten csaltok ill. majdnem csaltok? Szerintem semmivel sem jobb a gyerekeknek, ha a szüleik veszekednek, megcsalják egymást stb. Váljatok el és utána keress másik nőt magadnak. Amúgy honnan tudod, hogy a kiscsaj nem lesz olyan, mint a feleséged egy idő után? Tudod az eleje mindig szép és jó, aztán jönnek a hétköznapok. Továbbá szerintem a legalább annyira a te hibád is, hogy zátonyra futott a házasságod, lehet a következő nőnél is elköveted ugyanazokat a hibákat. Én mindenesetre elválnék és akkor kezdenék komolyat a másikkal. Viszont szerintem inkább csak azokra a felhőtlen boldog időkre vágysz újra, ami már hiányzik a házasságodból... ja és meg akarod dugni a kiscsajt.

Papírsárkány 2012.03.09. 09:34:48

@Esztétikus Kritikus: Az ugye nem lehet, hogy szerette a feleségét (azért próbálta megoldani a problémákat) aztán a lány miatt jött rá, hogy mennyire lehetne ezt máshogy is? :)
Biztos rengeteg figyelmet és kedvességet kapott a viktoriánus erkölcsökkel felvértezett nejétől :) (és persze, jöhet itt is a szöveg, hogy "biztos oka volt annak, hogy a felesége megcsalja!", hiszen mint tudjuk, @tértivevény: )

HetedikEnVagyok 2012.03.09. 09:35:48

Posztoló!
A gyerekek miatt inkább válj el mint sem! Akkor lehet esélyük látni egy jobb kapcsolatot. Akár a Te, akár az édesanyjuk részéről. Az említett 20 éves lányka teljesen lényegtelen ebben a családi problémában. Mindenesetre ha sunázni akarod tedd, de arról már NE írj posztot. Azt a titkot egyedül kell vinned.

Papírsárkány 2012.03.09. 09:37:18

@Bundabandi: na emiatt kellene elfelejteni végre ezt a házasság baromságot, és átállni rendes rotációs kapcsolati formára :)
(amikor is az emberek be merik vallani, ha megunták a másikat, és elhúznak a picsába, és nem próbálják erőltetni azt, ami - egyébként kurvaszerencsés, ritka kivételt eltekintve - rohadtul nem megy )

eMJe 2012.03.09. 09:38:01

@gernika: "aztán korlátlanul mentek az internetes csevelyek"

már megint nem értesz, de kezd gyanús lenni, hogy nem is akarsz, esetleg másik magyar nyelvet beszélsz, ahol a korlátlan szó jelentése más

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 09:38:51

@Esztétikus Kritikus: Szerintem aki beír egy posztot, az vállalja is, hogy akkor véleményezik és "beleszólnak". Azért írja meg! Nem? Ha nem akarja, hogy véleményezzék, akkor nem írja meg.

nemkellex 2012.03.09. 09:39:30

Csalni nem ér, ezt már tudhatná a posztoló. Ha a felesége megcsalta, és ő megbocsájtott neki, akkor egy balek, de nincs már joga felhozni azokat az eseteket. Hiszen megbocsájtott.

Ja, fb-ról én se jövök.

cyd 2012.03.09. 09:40:37

@Bundabandi: "Hehe, azért milyen érdekes, hogy pont azok nem vállanák a nevüket és az arcukat, akiknek a legnagyobb szájuk itt és fikáznak mindent és mindenkit."

Zsu-ra, Ibrahimra, Memories-ra, SciNu-ra gondolsz?
Egyébként sima öngyilkos húzás a blog részéről. Poszter sose fog megjelenni, mert ki az a hülye aki a nevét adja majd hozzá.

@Kytia: Akkor az nem megromlott kapcsolat, hanem öregségükre szeretetté kövült. Vagy esetleg két mocsári alga értelmi és érzelmi képességeivel megáldott emberről beszélünk. Van konkrét példád, hogy terelgetsz valami felé vagy csak társalgunk?

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 09:41:22

Ó, hogy mekkora egy partaszt vagy öcsém!
Nem azért nem hívod el, mert feleséged, családod van, hanem azért mert félsz, hogy visszautasítana? És még te mondod, hogy nem bízol a feleségedben???
Lelki vonzalaom, na persze. Egy 21 évessel... Érett? Igen, nyilván testileg igen jól fejlett.
Ehh, ma ez kiverte a biztosítékot.
Grat a bértollnoknak, igazi csemegét szolgáltat nekünk, hogy legyen min mérgelődni :D

Mooon 2012.03.09. 09:42:36

Ismét egy döntésképtelen balfasz.
Next please.

Esztétikus Kritikus 2012.03.09. 09:43:01

@tértivevény:
Akkor most kifejtem a dugóhúzós hasonlatomat, jó? Mert szerintem minden, amit a posztoló ír, az önámítás.

Dugóhúzó = az a személy, akinek az a szerepe, hogy kihúzzon valakit egy rossz házasságból, mert nélküle az a valaki gyenge lenne megtenni. Általában szerető, vagy plátói szerelem, de mindenképpen olyan, aki a rossz házasságban élő szerint megad neki valamit, ami a házasságában már rég nincs meg.

A dugóhúzó mellett a rossz házasságban élő személy (általában férfi) ismét erősnek és tettrekésznek érezheti magát, mert talált egy motivációt. Ez megadhatja neki a löketet arra, hogy kilépjen a rossz házasságból. A dugóhúzó utána általában kukázásra kerül, mert a szerepét beteljesítve lepotyog a piedesztálról. Természetesen lehet, hogy a posztoló nagyon szereti a csalfa nejt, és mindent megtesz azért, hogy ismét együtt lóbázzák a lábukat az ikrecskékkel egy rózsaszín felhőn, és valóban holmi lelki hasonlóságot lát egy 21 éves lánykában.

Nekem inkább úgy tűnik, hogy alapvetően teszafosza, aki elvett egy tűzrőlpattant menyecskét anno, és egyikük se változott.

Papírsárkány 2012.03.09. 09:43:42

Nem figyeltem eddig ezt, visszaolvasni lusta vagyok. Volt ma olyan női kommentelő, aki NEM a posztolót oltotta? :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 09:45:19

@cyd: Nem írtam nevet, de te is tudod kikre gondolok. Amúgy meg úgy gondolom, hogy ha valaki nem vállaná a nevét és arcát, mikor az összes többinek is látszik...akkor az baromira őszinte és egyenes ember. Akkor ha oda állnék vele szembe, akkor sem merne mondani semmi, csak a hátam mögött puffogna?

Mooon 2012.03.09. 09:46:44

Na jó, bővebben:
Vagy bocsáss meg "anyunak", de tényleg, és akkor ne legyen bizalmatlanság, de én a helyedben felvetném, hogy viszont a köv esetnél válok, ha mégis előfordulna.
Vagy ha nem tudod a bizalmat visszahozni a házasságodba, akkor meg most válj el, aztán meglátod,hogy akár ezzel a lánnyal, akár mással működik e...
De ez így jót nem fog hozni....
Ja persze, még ott van a nyitott kapcsolat intézménye, ahogy megegyeztek, hogy mindketten mással dugtok, de annak meg mi értelme...
Bocs, hogy ezt mondom, de szerintem egyszerűen nem mersz tovább lépni... nem pedig nagyon szereted.
Lehet,hogy csak egy kis rajongás, amit ez iránt a lány iránt érzel, de a feleséged se szereted már úgy, hogy értelme legyen folytatni.
Legyél jó apja a gyerekeidnek, de ezt nem csak a házasság keretei között teheted meg.

Hű de okos voltam ma :)

fumerin 2012.03.09. 09:48:34

@cyd: Tudod, én így vagyok. Ahhoz, hogy a jó kapcsolat megmaradt az apa és köztem köszönhető annak, hogy időben megbeszéltük. És a mai napig, bármi van, meg is beszéljük. Mindegyikünk tud egymás életéről, telefonálunk, mélezünk, köszöntünk. Apró kedvességek is vannak, ha sütök valami, megkínálom. Kapok tőle csokit, sört is. A gyerekek azt látják, apa dolgozik, anya nevel. Ez házasságokban is előferdül. Csak ehhez nekem kellett túltennem magam, kibaszottkurvagyors ütemben a sértett fájdalmamon. Ez volt a titka.

Papírsárkány 2012.03.09. 09:48:45

@Esztétikus Kritikus: "(általában férfi)"
Viktoros, Frus, G-s posztot olvastad? :) szerdai talán?)
Egyébként sem azt mondtam, hogy úgy gondolom, hogy a kislány a "lelki társa", hanem azt, hogy a kislánytól esett le neki, hogy "bazz, anno ezt így is lehetett? ilyen volt? hová fajult a házasságunk... eh, ez így nem jó"
Valóban olyasmi, mint a te dugóhúzó emléleted, csak nem az elvesztett önbecsülés visszanyeréséről szól, hanem arról, hogy az illető rájön, hogy kisbéka volt, aki körül szép lassan melegítették forrásig a vizet, így nem vette észre, és nem ugrott ki időben...
Posztoló inkább tűnt ilyennek, mintsem "omg, csaj mellett végre újra mácsó man vagyok!"

Esztétikus Kritikus 2012.03.09. 09:50:14

@Bundabandi: posztolni lehet név nélkül, de a véleményezés FB-motoron keresztül arccal-névvel megy. A hsz-ekben is gyakran sokat elárul az ember magáról, és akinek fontos a magánélet védelme, az nem szívesen beszél őszintén ilyen dolgokról arccal-névvel. Nekem az FB-profilom is olyan, hogy pontosan be van állítva rajta, hogy milyen posztjaimat, fotóimat ki láthatja. A blogos nickemmel így is felismer, aki akar, de azt azért túlzásnak tartanám, ha ehhez még erőfeszítéseket se kellene tenni.

És igen, a fikagépek szeretnének a leginkább inkognitóban maradni! Én például élőben kedves, figyelmes és konfliktuskerülő vagyok, és szeretném, ha ez maradna az imidzsem.

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 09:51:06

@Bundabandi: Bundi, azért, mert ez különböző dolgok. Bárki eljöhet a blogtalikra, ott megjelennek az emberek arccal, névvel, személyes történetekkel. De ki az a hülye, aki mindentde mindent az örökkévalóságnak, és bárki számára elérhetőnek akar dokumentálni?

cyd 2012.03.09. 09:51:24

@Bundabandi: Az őszinteség és a privát szféra két külön dolog. Lásd a saját példád a munkahelyi reakciókkal.
Nem vagyok fenn már régóta, de talán már az is állítható, hog ki miylen aktivitást lásson szóval szerintem te nyugodtan továbbra is tudsz majd kommentelni.
Egyébként a következő lépés mi lesz, csak FB-ről lehet névvel posztot küldeni? A poszterek eddig is vállalták a véleményeket (bár némelyikük meglepődött, mikor negatív kritikát is kapott).
Fel kéne nőni közel 20 évvel az internet elterjedése után, hogy ez nem a való világ, meg a "leülünk egy asztal köré és beszélgetünk". Az internetes kommunikációnak az egyik része, hog aki nem akarja az nem fedi fel a valódi személyazonosságát, attól még ugyanazt mondja, mintha a monitor másik végén ülő a legjobb barátja lenne és személyesen beszélgetnének.
Kitűnő példa pl Ibrahim.

VOGAben 2012.03.09. 09:51:28

Ennek meg köll lenni ne gebegj!!!

Mooon 2012.03.09. 09:52:11

@Esztétikus Kritikus:

De szépen megfogalmaztad :)
Igen, pontosan ez a helyzet a teszetosza posztolónál :).

2012.03.09. 09:52:39

@Bundabandi:
Ha valaki kíváncsi a véleményemre, és kíváncsi rá, hogy ki vagyok, legyen az kommentelő vagy posztoló keressen meg e-mailben, szívesen találkozok vele és elmondom személyesen is a véleményem. Eddig sem csináltam ügyet kommentelő szinten, hisz tény, hogy nem 1 blogtalálkozót szereveztem és álltam a szóbeli pofonokat, ha voltak.
Viszont egy közösség ez, és egy közösség facebook, és megint egy más közösség az akikkel összejárok. Nem terhelném egyesek agyát azzal, hogy folyamatosan facebook falukra dobálom a csp-s oldalt. Amúgy se vagyok túl aktiv facebookon, de ezzel megugrana az aktivitásom és nincs kedvem letiltogatni kollégáimat, hogy ne lássák mennyi időt töltök munkaidőben más oldalakon.

Bár tudom, hogy nem rám gondoltál, és nem veszem magamra, de az álláspontom elmondom.

_Ω_ 2012.03.09. 09:53:03

@Bundabandi: Azért vigyázz, mert a blogon amikor odaállsz valakivel szembe, a fél világ hallja amit mondasz! Ez nem ugyanaz, mint amikor fizikailag odamész valakihez vagy egy kisebb csoporthoz és elbeszélgettek valamiről.
Én például le tudnék veled ülni úgy beszélgetni, hogy vállalom a nevem, de inkább nem kiáltanám bele a világba a gondolataimat csak azért, mert te is hallani fogod a tömegben.

Más barátok és normális emberek előtt véleményt nyilvánítani és megint más olyan helyen, ahol a véleményedért veszélybe kerülhet a munkahelyed, vagy valami őrült rád száll mert nem tetszett neki amit mondtál. Utóbbi esetben a viszonylagos anonimitás sokat segít.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 09:54:53

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: @eMJe:

Nem tudom. Van esély, h több emberhez eljut.

Aki eddig olvasta, de nem kommentelt, az ezután is fogja.

Lesznek majd olyan "elveremültek", akik kamu profilt gyártanak. :)

És lesznek azok akik meg elolvassák. Hozzászólnak. Megjelenik a falán (me' nem tudja, nem érdekli, h be lehet állítani, h ne). Haver is hozzáír. Megjelenik annak is a falán. A másik azt lájkolja. Megjelenik annk is a falán. Tetszik nekik az oldal, és visszajárnak egy komment vagy lájk erejéig. Oszt így terjed tovább szépen...

Persze van esély arra is, h nem így lesz.

De má' Panni is tudja, aki/ami nincs fészen, az nem is létezik! ;))

fumerin 2012.03.09. 09:56:48

Engem nem igazán érdekel, ha saját nevem alatt kell hozzászólnom. Aki ismer az tudja miről beszélek, aki nem az max. megbotránkozik :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 09:57:04

@tértivevény: Én legyökereztem a feleséget is. Mivel hogy az. :)

A poszter meg egy fasz.

A gyerekek meg... :S

cyd 2012.03.09. 09:57:46

@Picicsibe a szexistennő: "aki/ami nincs fészen, az nem is létezik"
Bázze! Most hogy mondod. Kezdek elhalványulni, lassan megszűnök létezni....

Találtam neked cikket: velvet.hu/szex/2012/03/08/a_ferfiakat_nem_riasztja_a_szextol_a_menstrualas/

alien47 2012.03.09. 09:58:17

@leonito77: "El lehet még menni párterápiára" Egy ilyen feleséggel? A vágóhídra kell nem orvoshoz. Cafka és az is marad. A poszternek meg ha van esze, akkor elmegy és jól megöklözi a 21 éves lányt. Kiéli rajta minden frusztrációját és aberrált vágyát, amit eddig az asszonyon nem tudott!

De most komolyan: Miért nem adod meg a fiatal lány testének amire vágyik? Neki is jó neked is jó. A feleséged meg egy gyökér, tehát megérdemli!

HetedikEnVagyok 2012.03.09. 09:58:44

PanniCSP:Nem vagyok fenn az fb-n, s nem is leszek. További sok sikert a bloghoz!

Esztétikus Kritikus 2012.03.09. 10:00:00

@tértivevény: Olvasni olvastam, de mellette hallottam, vagy végigasszisztáltam (lelki szemetesládaként, naná) még vagy egy tucat dugóhúzós sztorit, és azokban a férfi várt a dugóhúzóra.

A békás hasonlat tetszik, de nekem akkor is meredek, ha egy férfi ennyire bambabéka. :D

eMJe 2012.03.09. 10:04:22

@Picicsibe a szexistennő: lehet, erről azokat kellene megkérdezni, akik ilyennel próbálkoztak:) az biztos, hogy a kommentek erősen megcsappantak, és nem csak azért, mert valaki vállalja / nem vállalja a véleményét, hanem mert nehézkesebb az egész

leonito77 2012.03.09. 10:07:18

@alien47: Talán azért nem csinál ilyesmit a poszter, mert akkor ugyanolyan lenne, mint az asszony.

Ha a megcsalásra megcsalással válaszol akkor ugyanolyan lesz, de a posztból kiderül, hogy ez nem így van. Azt meg a poszter nem írja, milyen szexuális perverziói vannak, gondolom (helyesen) az magánügy.

pretty kitty 2012.03.09. 10:07:24

@eMJe: Hmmm, lehet eltettem ... cak felle, hihihi :))))

Namely 2012.03.09. 10:08:26

Kérdés: Biztos, hogy a saját gyerekeidet nevelgeted? Vagy valamelyik korábbi félrelépés végtermékét...
Nem kérdéses, hogy váltsál! Egyáltalán, szól valami a feleséged mellett: egy lotyó/kurva/rüfi/mocsok, aki SOHA NEM FOG MEGVÁLTOZNI! Korábban is voltak esetei, de te megbocsátottál? A fejedre sz*rik, de te vagy a megbocsátó lábtörlő.
Egy lelkileg is OK friss husi akar, te meg "jajj a feleségem így meg úgy...."
Sz*rd le az asszonykát, dobd ki (nem érdemel többet, és már korábban meg kellett volna tenned-az első alkalom után).
Hajrá az új kapcsolatba.....siess, hívd fel gyorsan!!!!!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 10:08:47

@eMJe: De nem hiszem h Panninak az itt levők hozzászólásai hiányozni fognak. Lehet unta is azt, ami itt folyik.

Így valószínűbb, h aki ír az a témához fog írni. :)

És így eljut más emberekhez is, nem csak azokhoz, akik itt szórakoznak.

Lehet csak ki szeretné cserélni a kommentelőket. ;))

Hurri Kán 2012.03.09. 10:09:01

Ez a poszt sem érdekel. :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 10:09:11

@cyd: Én meg úgy gondolom, hogy nincs szükségem rá, hogy virtuálisan más legyek, mint élőben. Nincs szükségem rá, hogy egy nick mögé bújva fikázzak másokat, mert akkor nem tudják ki vagyok és bármit megtehetek. Azt hiszem kicsit szegényes az élete annak, akinek erre tényleg szüksége van. Azért megsúgom, hogy online kommunikációt és marketinget tanultam, nem hiszem, hogy le lennék maradva 20 évvel. Pont a mai tinik nem ismerik fel, hogy mennyi mindent meg lehet tudni róluk a FB-ról.

@Esztétikus Kritikus: @"Zsu": Nekem is úgy van beállítva a FB, hogy nem mindenki lát mindent.

"Amúgy se vagyok túl aktiv facebookon, de ezzel megugrana az aktivitásom és nincs kedvem letiltogatni kollégáimat, hogy ne lássák mennyi időt töltök munkaidőben más oldalakon."

Ennyi a bajom nekem is. Ill. csak ennyi.

Amúgy úgy gondolom, hogy nem tartozom azok közé, akik egy kifli megevését is közhírré teszik. A magánéletemet FB-on sem osztom meg, mert az magánélet. Nekem a FB nem egy olyan szféra, ahol mindent kitergetek. Az, hogy kommentelnék ott is, nem jelentene több információt, mint itt (persze az arcom és nevem kivéve, ami nem zavarna, ha másokat ugyanígy látnék én is).

eMJe 2012.03.09. 10:09:12

@Coke Kekcemu Lopiszeggu Cekcimellu Kiszlanyocka: ez van, néha én is megküzdök azzal, amit írsz :D

Mooon 2012.03.09. 10:09:19

@tértivevény:

persze :))), csak egy pillanatnyi felvillanás volt...
hamar elmúlik, aztán jön a hülyeségfolyam :DD

Papírsárkány 2012.03.09. 10:09:22

@Esztétikus Kritikus: Na most jó lenne tudni, hogy milyen nemű vagy, mert attól függően tudnék jobbat beszólni :-)
De legyen így:
Ha férfi: Nem túl hiteles lebambabékázni valakit úgy, hogy közben kijelented, hogy tucatni (najó, felezzük, mert a többit cask "hallottad mondjuk) esetben voltál (a rendkívül férfias) lelki szemetesláda szerepben :-)
Ha nő: "asszisztáltál" = te voltál a dugóhúzó?

Nem tudom, eddigiek alapján nekem erősen úgy tűnt, hogy eléggé torzítja a képet az, hogy a nők sokkal-sokkal hajlamosabbak az ilyesmit kibeszélni másnak, mint a férfiak (ergo jóhogy több olyan példát hallasz, ahol a férfinek kellett dugóhúzó )

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 10:10:06

@cyd: Láthatatlan ember vagy!

Igazán figyelmes vagy, de nem olvastam végig. Nem baj? :)

Papírsárkány 2012.03.09. 10:10:19

@eMJe: és mert az emberek egyenesen RAJONGANAK a változásért :)
(avagy "blöe, franc fog hozzászokni az új izéhez, mennyivel jobb volt, amikor még..." stb)

_Ω_ 2012.03.09. 10:13:23

@Namely: Inkább csak akargatja, nem akarja határozottan, lásd: "tetszem neki, csak a kapcsolata miatt, meg az enyém miatt nem látja lehetségesnek, hogy történjen köztünk valami".
Szerinted ha az egyik kapcsolatot eltávolítja az útból a posztoló (a sajátját), akkor a lány már átugorja a fenntartásait? Józanul is?

Papírsárkány 2012.03.09. 10:13:52

@Boooombastic: *buksisimi*
legalább őszinte vagy :-)

eMJe 2012.03.09. 10:15:23

@tértivevény: ebben van valami, erre nem is gondoltam:D de ettől mlg az is igaz, sokkal körülményesebb a face rendszerében kommentelni, de kommenteket olvasni is

cyd 2012.03.09. 10:16:53

@Bundabandi: Köszönöm a súgást, de a fel kellene nőni rész már általános volt. Elvonatkoztani, sorok között olvasni sem árt.

"Én meg úgy gondolom, hogy nincs szükségem rá, hogy virtuálisan más legyek, mint élőben. Nincs szükségem rá, hogy egy nick mögé bújva fikázzak másokat..."
a) ezt modnom, hogy nem lesz más az ember
b) ezek szerint téged Bundabandiként anyakönyveztek? miért nem a saját neveden regisztráltál? ugye csak én érzem az ellentmondást?
Érdekes, az indexen, de talán még az interneton a fórumban lehetett saját névvel regisztrálni és azok a nickek kaptak egy "ident" jelzőt, hogy mindenki tudja, ezek valódi nevek. Lehetett választani, de ettől egyikük sem lett több vagy kevesebb.

cyd 2012.03.09. 10:18:02

@Picicsibe a szexistennő: "Láthatatlan ember vagy!"
Aszta! Regényhős lettem. Juhú!

"...de nem olvastam végig. Nem baj?"
Ehhh. Papírnyúl vagy.

Esztétikus Kritikus 2012.03.09. 10:18:04

@tértivevény:
Nő vagyok, de elég vagány ahhoz, hogy sok pasi úgy beszéljen velem, mintha nekem is tököm lenne. Ez néha amúgy fárasztó.

"Nem tudom, eddigiek alapján nekem erősen úgy tűnt, hogy eléggé torzítja a képet az, hogy a nők sokkal-sokkal hajlamosabbak az ilyesmit kibeszélni másnak, mint a férfiak (ergo jóhogy több olyan példát hallasz, ahol a férfinek kellett dugóhúzó )"

Ebben 100%-ig igazad van, épp akartam is írni, hogy általában ezeket a kapcsolati okoskodásokat mindig torzítja, hogy a nők azok, akik valóban kimerítően beszélnek róla (többnyire egymás között).

A dugóhúzó-elméletet egyébként először egy fickó fejtette ki nekem elég kimerítően, akivel egy buliban pár éve összejöttem, és mikor hazakísért, bevallotta, hogy nős, két gyermek apja, de a szombatjait azzal tölti, hogy keresi azt a nőt, aki lángra lobbantja a szívét annyira, hogy legyen ereje elhagyni az asszonyt. És hozzátette, hogy ezt nem csak ő csinálja, hanem több haverja is! (Azonnal faképnél hagytam.)

Lehet egyébként, hogy a nők annyira túlbonyolítanak egy általuk indított dugóhúzó-szitut, hogy a végére egyáltalán nem áll elő egy ilyen tiszta képlet.

Namely 2012.03.09. 10:18:34

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: alapvetően én nem így gondolkodom. A jelenlegi nem működik, és kár egyetlen további percet is rá pazarolni. Tudod, stoploss. Eddig tartott, itt ki kell szállni... kolleginával, vagy anélkül. Ha 3 hétig tart a kollegina, akkor majd keres helyette egy másikat. A jelenlegi langyos hígfos feleségénél csak jobbat találhat.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 10:18:53

@tértivevény: :))

Hát ez az!
Amíg nem szóltak itt hozzám, néha jöttem, elolvastam, sokx nem is írtam. De ha igen, csak 1 kommentet, a véleményemet. A hozzászólásokat nem is olvastam. Aztán elkezdtek írni nekem, azóta minden nap itt vagyok. :P

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 10:22:13

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Amit egy poszthoz hozzászólok, azt nem bánom, ha más is "hallja". Úgy szólok hozzá, hogy azt, amit leírtam vállalom! Négyszemközt nyilván mást is elmondok, meg bővebben fejezem ki a gondolataimat.

Azért legyünk már tisztában azzal, hogy mit vállalunk és mit nem! Én azt írtam, hogy vállanék mindent, amit leírtam, vagy később leírok, mert úgy is gondolom.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 10:22:44

@cyd: "Papírnyúl"

Az mit jelent? :)

(ritkán olvasom el a velvetes cikkeket. max csak beleolvasok. :))

dr. gernika 2012.03.09. 10:23:02

@tértivevény: Természetesen. :)
@cyd: Rendben. :)
@"Zsu": Te egy zseni vagy. :)

Hurri Kán 2012.03.09. 10:24:16

Ha ilyen posztok lesznek, tök mindegy, hogy FB-n, vagy így lehet kommentelni. :D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 10:24:48

@tértivevény: És ez a fészre mennyire nem igaz!

Mindig szarabb lesz. Mindig morog mindenki. De mindig marad mindenki! És megszokja a változást. :))

_Ω_ 2012.03.09. 10:25:26

@Namely: Azt én sem vitatnám, hogy a jelenleginél minden más megoldás jobb. Azzal volt problémám, hogy javaslatod szerint konkrétan erre a 21 éves barátnőre építsen.
Kiegészítéssel együtt már jobb, vagyis "kolleginával, vagy anélkül"; de még mindig ott a kollegina saját kapcsolata, amibe nem szép így belerondítani, mert eddig még csak 1 pár a sérült, úgy már rögtön 2 lesz.

2012.03.09. 10:25:34

@gernika:
Csak most jöttél rá? ;)

pretty kitty 2012.03.09. 10:26:28

@Picicsibe a szexistennő: "Nem az a lényege egy blognak, h egy nickhalom 500-1000 kommenten át baromkodjon... ;)"

Jol latod a dolgokat novelkem :))) Balomkodni udisz lehet Fejcbukon, a posztockakhoz meg jobb ha nem ud kell kivalogatni ja lelevansz komikat mint Hamupipokenek a Szmaltizokat a mujanyaggolyok kozul ... vad mijisz volt amit valogatott :DDD

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 10:26:48

@cyd: Tegnap(?) nem te nyvajogtál, mert a hozzás intézett kommentkez fűztem hozzá az általános választ is? Hmm?

Vártam már, hogy mikor dobja fel ezt valaki: "miért nem a saját neveden regisztráltál? ugye csak én érzem az ellentmondást?"

Vállalom az arcom és nevem, ha mindenki más is vállalja! Ez azért különbség! Nyilván ahol mindenki XY-ként van fent, ott nem leszek én sem a saját nevemen.

Mooon 2012.03.09. 10:27:09

Face-szel én is kilépek az aktivitásból...

JOKKA21 2012.03.09. 10:27:15

Ne fészbukosítsd a blogod Panka.Jobb így, ahogy van.Nagyon jó lesz, hogy majd a sok fék profil(én is azzal jövök majd) beszélget és rá kell jönnöm, hogy ki kicsoda.:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 10:28:33

@Bundabandi: az első mondatban a betűk tetszés szerint felcserélhetőek! :D Ma nem megy az írás! :D

cyd 2012.03.09. 10:28:52

@"Zsu": De hát tudjuk, hogy ő mindig téved, ne is törődj vele.

Memories (törölt) 2012.03.09. 10:28:57

@"Zsu": Anyám agyát is leterhelnéd. Beindulna a pici fiam kiházasító program. ;-)

2012.03.09. 10:30:10

@cyd:
Az orik sosem tévednek. :)

@Memories:
Hehe. :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 10:30:21

@Coke Kekcemu Lopiszeggu Cekcimellu Kiszlanyocka: "vad mijisz volt amit valogatott"

Talán hamu meg pipőke. :))

(Még jó, h má' ismik vagyunk! :*)

Namely 2012.03.09. 10:32:10

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: nem sérül ott semmi, ahol szét lehet választani. A posztolónak nincs párja, csak felesége. Szerintem nem ugyanaz. A lányra ugyanez igaz: ha párja van, akkor nem chatel mással órákat. Szóval neki is csak pasija van, akit le akar cserélni, ezért tekintget szerteszét.

Szóval 2 nem létező "pár" van itt.

Namely 2012.03.09. 10:33:52

Ja: hétfőtől!
Mézga Aladár=Namely

JOKKA21 2012.03.09. 10:33:53

Pancsa csináld azt, hogy maradjon meg ez a felület és lehessen fészbukkal is ugatni, bkv figyelőn is lehet ugatni reggel és fészbukkal is.Tököm tudja, hogy itt megoldható-e, majd egy infós biztos megmondja, hogy mi van.

JOKKA21 2012.03.09. 10:35:24

Reggel=regisztrációval

2012.03.09. 10:35:32

@A Jó Meglepően Izmos Hercege:
Amúgy mi van akkor, ha a facebookos regisztrációmnak (mail alapon) semmi köze nincsa a csp-n regisztrált mail címemhez? Összekapcsolhatatlan leszek?

cyd 2012.03.09. 10:35:49

@Bundabandi: Hm de. Talán ezért is tisztáztam. Lehet jobb lett volna még öt kommentig egymás mellett elbeszélni.

"Vállalom az arcom és nevem, ha mindenki más is vállalja! Ez azért különbség!"
Nem különbség csak hárítás. Ez kicsit olyan, mint amit majd minden gyerek megkapott mikor azzal takarózott, hogy "de hát a Marcsi/Pisti is..." hogy ha ő kútba ugrik, akkor te is?
Ha vállalod a véelményed névvel, arccal akkor ez csak kifogás, hogy de hát én csak azért vagyok nick mert más is. Kamu. Neked is kell a mimikri és használod is. És ez nem rossz vagy jó.

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 10:36:12

@Bundabandi: Bár nem vagyok internettudós, de ha jól tudom, a honlap tulajdonosa, amihez hozzászólsz hozzáfér a teljes profilodhoz, őt nem tilthatod le pl. És tudod ki csppanni? vagy ki van a név mögött? :D Máris egy felelőtlenség.

Mooon 2012.03.09. 10:36:13

@Namely:

2 nemlétező pár, amiből akár lehet is egy működő, bár az életkori tényezők miatt valószínű, hogy nem igazán hosszú távra...
ugyanakkor segíthet továbblépni, egy boldogabb felé.

@Memories:

"pici fiam kiházasító program"? :DDD
jujujujjj.... elmúltál már 30 és még csak egy gyereket se hoztál össze anyunak, hogy unokázhasson :D?

cyd 2012.03.09. 10:37:32

@"Zsu": Akkor hogy oldod fel ezt az ellentmondást?

dr. gernika 2012.03.09. 10:39:05

@Szöszi jóseggű jócickójú Kata: Ühüm.
@SciNuBob -Jokka próféta követője: Köszönjük, szemünk fénye. :D
@Анна ( fumerin): Nézd, én a blogon keresztül úgy éltem meg, hogy jó fej voltál, beszélgettünk viccelődtünk. Aztán mondtad, hogy beütött a krach, megcsaltak, vége a kapcsolatnak. Mindenki sajnált, de mondtad, hogy kösz nem kell, jól vagy, megoldod. Aztán eltűntél hónapokra, és mióta visszatörtél, az a gyanúm, hogy ezt az időt a Kedvencek temetőjében töltötted elásva.
Saját életemből meg azt tapasztaltam, hogy ha valaki csak panaszkodik, sír, és rúgkapál (abba is, akivel jóban volt), attól elfordulnak az emberek.
Ezt nem vitaindításnak mondtam, csak összegeztem, hogy én hogy látom. Mondtam már, hogy követhetjük az élni és élni hagyni elvét is, de ahhoz meg kellene állni a rosszindulatú keresztbeutalgatásokat is.

@Meta Flóra: Persze, legyen már ezért is a poszter a hibás.

pretty kitty 2012.03.09. 10:39:52

@Picicsibe a szexistennő: Pontoszaaaaaaan!!!! :))) Maj ha lecc ed kisz idom lejilom miket balomkodtunk tegnap az osztalytalszammal. Zophinak hivjak, accem mal emlitettem ecceeel ;))))

_Ω_ 2012.03.09. 10:41:00

@Bundabandi: Rendben, ez te vagy. Sokan - köztük én is - nem vállalnánk minden eddigi hozzászólást a világ előtt, de nem feltétlen azért, mert az új rendszerben már nem lehet mindenkivel szemétkedni. Épp eléggé szilárd a gerincem, nem hiszem, hogy emiatt bárki rosszat gondolhatna rólam, másokkal is jóban vagyok. De ott vannak a munkatársak, a főnök, a trollok akik a jövőben sem fogják vállalni a saját nevüket. Ezzel a körítéssel pedig már nem tudok mit kezdeni.
Egy ideális világban bátran vállalnék mindent amit eddig leírtam, de a világ nem ilyen, én pedig nem szeretek ezzel a konkrét széllel szemben virágot öntözni.

HetedikEnVagyok 2012.03.09. 10:41:38

"Furcsának érzem, hogy ilyen fórumra írjak apukaként, de nincs hová forduljak. 32 éves férfi vagyok"
Most komolyan?! Ugye ez csak egy hatásvadász szófordulat? Amit itt adunk neked tanácsot, írunk véleményt, azt bármelyik kocsma törzsközönségétől megkapod. Egy laza haveri társaságban jobban ismerik helyzeted, mint mi.

fumerin 2012.03.09. 10:43:23

@gernika: Akkor most itt, és szinte névvel, mert engem mindenki majdnem be tud azonosítani, elnézést kérek Tőled, modorosan, nagybetűvel! Nem akartalak megbántani, ha mégis így történt, akkor nyújtom jobbom, ha érdekel. :)
Ha nem, akkor is tudd, engem nem sértettél soha, mert nem ismerjük egymást. Csak tudjuk, ki van a nick mögött.

Memories (törölt) 2012.03.09. 10:45:47

@Boooombastic: Miből gondolod, hogy elmúltam 30?

_Ω_ 2012.03.09. 10:46:47

@Namely: A másik fél sérülhet. Azt tudjuk, hogy a 21 éves lány a barátja háta mögött már elment egy csókig. Azt nem tudjuk, hogy a lány beszélt-e a barátjával arról, hogy hiányzik neki valami (pl. nem elég komoly a srác, vagy nem figyel rá az ágyban, akármi), de ha nem beszélt, úgy feltételezhetjük, hogy a srác nem tud arról, hogy gond van, mert nincs visszajelzés; így pedig nem is tud változtatni, pedig valószínűleg szereti a lányt.
Természetesen ezek mind feltételezések, de te is feltételeztél valamit a szétválaszthatóság kapcsán, így ugyanezt én is megengedem magamnak.

Papírsárkány 2012.03.09. 10:47:17

@Esztétikus Kritikus: Azért, mert ez a jele annak, hogy totál nem tekintenek nőnek, csak havernak? :)

Amúgy biztos van ebben a dugóhúzó-elméletben valami, el tudom képzelni, hogy kell az ilyen katalizátor, stb
Lehet itt is ez van, csak nem ennyire egyértelműen (végülis posztert az indította el az "ösvényen", hogy szembesül a - sokadszori - hűtlenkedéssel, de attól még lehet, hogy tudatalatt kereste a dugóhúzót)

Papírsárkány 2012.03.09. 10:48:23

@Picicsibe a szexistennő: Ez a hely egyébként is sokkal jobban emlékeztet egy irc csatira / chat-valamire, mint egy fórum kommentelő-részére :)

cyd 2012.03.09. 10:48:25

@"Zsu": Engem nem hallgattatsz el! Free voice! legalábbis hétfőig. Megdőlt a nagy tudományos elmélet, mi csillagharcos? Bleee.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 10:49:34

@Dr. Jula Watson: Azért gondolom létezik egy policy, ami alapján nem adhat ki adatokat. Ha meg kiad simán beperelhető. Mint az ügyvédi titkoktartás. Ha nincs ilyen, akkor nem is engedem, hogy hozzáférjen az adatlapomhoz.

@cyd: ezzel nem értek egyet, másként látom. Ha van XY troll aki mindenkit fikáz, de nem vállalja magát, akkor nyilván én sem vállalom magam, mert nem kell, hogy kutakodjon utánam. Ha ő is vállalja magát az már más. Én tudom ő ki, ő is tudja én ki vagyok, ha így is beszól akkor tudom, hogy van annyi vér a pucjában, hogy vállaja önmagát! Persze ezt soha nem fogják megtenni (mármint, hogy vállalják magukat). Bemutatkozni úgy szokás, hogy "szia Kovács Mari vagyok", "szia én meg Gipsz Jakab". Nem úgy, hogy én Mrismeretlen, de azért te mondd meg a valós neved.

mmonitor 2012.03.09. 10:50:05

Még csak 32 éves vagy bazmeg. Az életed hátralevő részét egy ilyen házasságban akarod leélni? Sok sikert hozzá, nem irigyellek, jobb ha már most elkezdesz gyűjteni orvosokra.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 10:50:27

@HetedikEnVagyok: Egy párterápiás pszichológus meg lehet tudna segíteni helyesen dönteni, h ne sérüljön jobban senki, főleg a gyerekek. De arró' még nem hallott, csak a cspről ;)

Papírsárkány 2012.03.09. 10:51:27

@Picicsibe a szexistennő: De nem ugyanaz megmaradni az egyre szarabb rendszerben, mint átkerülni egyikből a másikba ;-)

Memories (törölt) 2012.03.09. 10:51:32

@Boooombastic: Kikérem magamnak a 3x-es rágalmat. Még csak 29 vagyok! ;-)

Szöszi 28 2012.03.09. 10:51:49

@Memories: Én pl. abból gondolnám, hogy anyucik 23-24 éves picifiaikat nem szoktak nekiállni kiházasítani :) 30 felettieket már esetleg :)

pretty kitty 2012.03.09. 10:51:49

@"Zsu": "Ki csinál új blogot?"

En mal cinaltam blogockat, azon nyugodtan becelgethettek ha akaltooook :)))

dr. gernika 2012.03.09. 10:52:38

@eMJe: Miért olyan érthetetlen az, hogy ez alatt azt értette, hogy nem korlátozta a csetelésben az asszony jelenléte, és nem azt, hogy 0-24 h? :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 10:52:49

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Én is ezt mondtam, hogy ez én vagyok. Vállanám magam. :D Te nem, akkor nem.

Kytia 2012.03.09. 10:53:28

@cyd: Nagyon konkrét példám nincs. De százmillió ilyet látok és általánosságban elmondható, hogy azok szerint a legkönnyebb 40 éven át hűségesnek maradni, akiknek nincs komoly kapcsolatuk, míg a házasok rendre kicsit máshogy nyilatkoznak. Erre a jelenségre nem tudtam nem felfigyelni hosszas kommentelő pályafutásom során, valamint az is feltűnt, hogy igen nehéz olyan partnert találni, akivel egy ekkora projekt, mint az együttélés, házasodás, gyerekcsinálás, ásókapa, stb. viszonylag zökkenőmentesen bonyolítható, miközben a fellángolások meg jönnek-mennek. Őszinte leszek, én 30 év alatt egyetlen olyan embert tudtam begyűjteni, akivel képes vagyok együttélni és ha netán elkapna valami fellángolás-féle, én ugyan ott nem hagynám érte, akkor sem, ha ahhoz nem lennék elég erős, hogy nemet mondjak a kísértésre.

Hurri Kán 2012.03.09. 10:53:34

@Bundabandi:
Ügyvédi titoktartás intézménye az új ügyvédi eskü szövegéből lehet, hogy kikerül... ;-)

Memories (törölt) 2012.03.09. 10:53:34

@Szöszi jóseggű jócickójú Kata: Ők még más korban éltek. Náluk a 29 éves egyedülálló férfit is ki kell házasítani. :-)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 10:55:09

@Анна ( fumerin): ez a mai világban főben járó bűn! Ezt ugye tudod! Rádszabadítom a zufókat. :D

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 10:55:56

@Bundabandi: A neten akarsz ilyen policyt? Vagy utolérni bárkit? Ezt ugye nem mondod komolyan? :D Tudod te ki milyen adataidhoz fér hozzá, és a különböző programok mi mindent gyűjtögetnek rólad? :D

A másik blogon volt egy kommentelő, aki tulajdonképpen abba őrült bele (szinte a szó szoros értelmében), hogy mindent készpénznek vett amit a neten talált.

fumerin 2012.03.09. 10:56:12

@Bundabandi: Vigyenek a pitshába innen! Nem vagyok én ide való :D

Mooon 2012.03.09. 10:57:01

@Szöszi jóseggű jócickójú Kata:

erre gondoltam én is :)).

@Memories:

Na és mikor cseréled le a 29-et 3x-re?
2 hónap múlva :DDD?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 10:59:00

@tértivevény: Nem is mondtam ilyet. Azt írtam, amit írtam. Ennyi. :)

_Ω_ 2012.03.09. 10:59:25

@Bundabandi: Mint jeleztem, ha mindenki (és ez tényleg azt jelenti, hogy _mindenki_) vállalná a nevét, akkor vállalnám a sajátom is. De ez a való világ, így amíg erről a blogról beszélünk és az eddig látott kommentelőkről, ez nem vállalható. Ha jól értem, neked sem, mert te is csak abban az ideális világban vállalnád a neved. Vagy félreértettem volna?

Memories (törölt) 2012.03.09. 10:59:32

@Boooombastic: Kicsivel több mint 1. :-( De most még 29 vagyok!

Esztétikus Kritikus 2012.03.09. 11:00:36

@tértivevény: inkább azért zavaró, mert illúzióromboló tud lenni mélymerítést kapni a férfiagyból :D

Aki előtt nő akarok lenni, az hidd el, hogy nem tekint haverjának. ;) Ilyen problémám még nem volt hálistennek. Hm, bazi szerencsés vagyok?

Szöszi 28 2012.03.09. 11:00:55

@Boooombastic: Jó, kicsit megértem szegényt, én is ragaszkodom hozzá, hogy csak 24 éves vagyok :D Még kerekegész 3 napig :)

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 11:01:10

@Bundabandi: De az fb kommenteléssel nem az a legnagyobb baj, hogy az itt kommentelő lát téged, és te látod őt. Hanem, hogy ezen kívül mindenki más is lát. És nemcsak az ismerőseid, hanem minden hozzászóló minden ismerőse... és így tovább.

JOKKA21 2012.03.09. 11:01:56

Nem baj, hétfőn is írom majd, hogy gecik a nők, maximum nem Jokka21 nicken, hanem kamu fésszel.

_Ω_ 2012.03.09. 11:02:06

@Анна ( fumerin): Ideje megtanulnom repülő csészealjat vezetni, ideje költözni. Látom, máris van egy jelölt akit el lehet vinni! :)

fumerin 2012.03.09. 11:03:03

@JOKKA21: És kamu profil után "jokkaként" meg írod, drága czuki nők, isteni ajándékok? :D

JOKKA21 2012.03.09. 11:04:13

@Dr. Jula Watson: Csináltok kamu reget és ennyi.Nekem van kettő is, amikkel trollkodtam fészen meg amivel kurucra írtam kommenteket.:)

fumerin 2012.03.09. 11:04:30

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Repülő csészealjakkal az a baj, hogy gyorsan megállnak a falon és eltörnek :D

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 11:04:54

@Szöszi jóseggű jócickójú Kata: áhhá, szóval a te születésnapi ajándékod az fb kommentelés? :D

HetedikEnVagyok 2012.03.09. 11:05:31

@Esztétikus Kritikus: "mert illúzióromboló tud lenni mélymerítést kapni a férfiagyból" Hát ezért gondolkozom én is felületesen. A nőknek is csak a felszínét látom. :)

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 11:05:32

@JOKKA21: Nyilván. Na de akkor mi értelme az egésznek? :D

eMJe 2012.03.09. 11:05:48

@gernika: akkor azt írja, és tanuljon meg fogalmazni, ennyire egyszerű. egyszerűbb lenne, mint itt hazudoznia, mivel a korlátlan az korlátlan, amit ő akart (?) írni, az meg nem

_Ω_ 2012.03.09. 11:07:43

@Анна ( fumerin): És ki mondta, hogy falnak megyek tőled?!?! :D

Papírsárkány 2012.03.09. 11:07:59

@Esztétikus Kritikus: Ne aggódj, férfiagyból biztos nem kaptál még mélymerítést, legfeljebb balfasz-agyból :)

fumerin 2012.03.09. 11:09:14

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Igaz, odáig el senem érsz, előbb kapsz agyvérzést! :D

Kham 2012.03.09. 11:09:31

"Ősszel jött hozzánk egy gyakornoklány. Bár csak 21 éves, nagyon érett, és szimpatikus lány volt." Értjük ám, a nagyon érett lánynak, úgy álltak a cickói, mint palackorrú delfin hátúszója, az asszonynak meg mint a kardszárnyúé fogságban. Szegény poszter jól belehúzott a házasságba, erre mondaná azt öcsém: "nyííhi-nyahúúú, egy kurvába lettem szerelmes", reméljük azért az ikrek közül egyik sem németjuhász vagy legalább egyszínű a bundájuk.

Nah, fészbúkos kommentelés, de jó lesz! Alig 12 éve tartom titokban a Kham mögött bújkálót, egy félmaréknyi ember kivételével, szóval sajnálom, mint jegesmedve az arktiszi jégsapkát, de ahhoz hasonlóan eltűnök. Igaz, kattintás számból él egy blog, nem a napi tucat "Minden nő kihasználós ribanc" kommentekből, úgyhogy hajrá.

HetedikEnVagyok 2012.03.09. 11:09:46

@Kytia: "...akivel képes vagyok együttélni és ha netán elkapna valami fellángolás-féle, én ugyan ott nem hagynám érte, akkor sem, ha ahhoz nem lennék elég erős, hogy nemet mondjak a kísértésre" Nagyon szimpatikus és élhető hozzáállás.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.09. 11:10:05

@"Zsu":

A facebookos számít csak, a blog.hu-s regisztrációd nem.

@JOKKA21:

Remélem trollkodtál. Bár tegnap lekúrták a kurucot mint a pengősmalacot :)

JOKKA21 2012.03.09. 11:11:15

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Nem.:) Majd hétfőn megmutatom.

@Dr. Jula Watson: Rendes polgári névről tudnád, hogy ki kicsoda?:)

Szöszi 28 2012.03.09. 11:12:35

@Dr. Jula Watson: Afenéket az én ajcsim! Ez nekem is bünti, tököm fog a valós nevével kommentelgetni, hogy nagymami, anyuci, volt tanár néni, főnök, leendő férj, tesó, kiskutya, kismacska olvassa a véleményemet olyan témákban, amikben nem biztos, hogy szeretném, hogy tudja mit gondolok.
:)

_Ω_ 2012.03.09. 11:12:57

@Анна ( fumerin): :DDD
Ha szépen kérlek, megkímélsz? :)
(Ez olyan "-Medve, kihúznál a halállistádról? -Természetesen, megtörtént!"-féle kérés volt.)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 11:13:21

@Dr. Jula Watson: Tudom, ezért nem is teszek fel minden hülyeséget magamról. Azért egy komment miatt hadd ne essek már kétségbe! :D

Azért vannak olyan oldalak, amik nem jelennek meg mindenki ismerősének, ismerősének stb. Meg te is be tudod állítani, hogy ki lássa. Nyilván van olyan, hogy amit a poszthoz írok, az látja, aki arra a konkrét aloldalra felmegy, meg a rajongója lesz stb. Ez nem igazán ugyanaz, mintha az üzenőfaladon posztolgatnál. Én így tudom, de javítsatok ki, ha nem így van.

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Nem értetted félre. Nyilván az esetben ha valaki fake reggel jön a FB-re és trollkodni kezd, azt ki lehet tiltani. Ha nem így van/lesz, akkor én is fake névvel leszek fent (de ugye nem leszek, mert innen a melóhelyről le van tiltva).

JOKKA21 2012.03.09. 11:13:44

@Kham: Pedig azok, minden nő egy kihasználós ribanc.

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Hogy kúrták le?Nem voltam liberális hangulatban kurucon általában.:)

cyd 2012.03.09. 11:14:41

@Bundabandi: És mi a garancia, hogy a FB-s Meiszerger Béla és egy kisujjkörömnyi fénykép valóban egy ilyen nevű embert takar?

@Kytia: Nemhogy komolytalan, de semmilyen kapcsolatom nincs - mint az közismert - és igen, élethosszig lenyomni egy házasságot, pláne gyerek(ek)kel nagyon komoly meló. Az meg viszonylagos, hogy kivel és hoygan lehetne elképzelni. Igazából én az utolsó háromból mindhárommal el tudtam volna képzelni.
Nem tudom. Biztos én vagyok a naiv, de én azért kezdek bele egy kapcsolatba, hogy végig, persze közben ugye kiderülnek mindkét félről dolgok és lehet, hogy jön a mégse.
Aztán végül kettő nem adott rá hosszú távú lehetőséget, hogy kipróbáljuk a harmadikkal meg a sok-sok év alatt úgy alakult, hogy mégse ásó-kapa. Mondjuk ez amiatt is lehet, hogy én nem tudom elég éretten/komolyan/felnőttként kezelni a párkapcsolatot. Nem tudom. Biztos én vagyok a naiv, de én azért kezdek bele egy kapcsolatba, hogy végig, persze közben ugye kiderülnek mindkét félről dolgok és lehet, hogy jön a mégse.

Egyébként mintha kicsit eltértünk volna a tárgytól. Az eredeti feltevésed az volt, hogy egy olyan házasság is lehet jó, ahol már nem szeretik egymást a felek csak barátok, de együtt maradnak a gyerek miatt.

fumerin 2012.03.09. 11:15:32

Egyébként félre értelmeztünk itt mindent!
Ugye az a cím: egyre többet beszélünk a szexről.
Nos, ez az öreg kor első jele, amikor beszélünk többet és nem cselexünk :D

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 11:15:36

@JOKKA21: Én nem szeretnék tudni semmit :D De vigyázok arra is, ki mit tudjon rólam :) Diszkréció a neve ennek.

@Szöszi jóseggű jócickójú Kata: Így van. Az ember nem áll ki az utcasarokra és kiabál mindenfélét egy hangosbeszélőbe. :)

Mooon 2012.03.09. 11:16:31

@Memories:

jóóól van, *buksisimi*, nem lesz semmi baj :)))

@Szöszi jóseggű jócickójú Kata:

ez ismerős :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.09. 11:16:48

@JOKKA21:

DDOS-al lebaszta valami hacker :) Nagy poén volt.

Namely 2012.03.09. 11:16:54

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: amit írtam, hogy órákon át chat, csók, hosszú, mély beszélgetések (amik mind-mind jólestek) nem feltételezésen alapulnak: kész tény, hogy mindetten kőkemény kereső üzemmódban vannak.
Ha ezeket a lány pasija, ill a pasi felesége nem veszik észre, vagy érdektelenséggel jutalmazzák (vö 10 napokra elutazik: lehet rosszindulatú vagyok, de tuti az éppen aktuális szeretője is ott volt), akkor nincs miről beszélni.
A lány meg vagy beszélt a barátjával, vagy nem: ez nem az új jelölt gondja. Ami lényeges, hogy valamit nem kap meg a lány a jelenlegitől, amit a posztoló természetes jelleméből automatikusan nyújt, minden megbeszélés nélkül: szóval jobb a lány számára sokkal. És ez viszont nem feltételezés, megint tény.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.03.09. 11:17:18

@HetedikEnVagyok: Sőt! Egy nagyfröccsért azt mondom, amit hallani akarsz! :)

SciNu 2012.03.09. 11:18:40

@Bundabandi: Csak gondolod? Azt tudod, hogy a face az adataid reklámcégeknek eladja? Ha jól hallottam valamelyik okostelefonos alkalmazás még az sms-eket is átnézte. Ha esetleg nem olvastad el a regisztrációs feltétetleket csak x-et nyomtál az elolvastam és elfogadom részre akkor nem tudhatod mihez van joguk. A face pedig ingyenes így még azt sem mondhatod hogy a pénzed miatt jogod lenne bármire.
Btw ha bárki kíváncsi rá ki vagyok dobhat privit elárulom én. Blogtalin is voltam (szakítóson is). Nem titok, hogy ki vagyok.

fumerin 2012.03.09. 11:19:04

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Na jó, a fizikai erőfölényemet nem fogom bevetni :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 11:20:13

@Анна ( fumerin): én is szívesen választanék egy jobb bolygót! :D

JOKKA21 2012.03.09. 11:20:13

@Dr. Jula Watson: Le tudod védeni az adataid, hogy csak ismerős lássa a képeid.Idegen nem látna semmit belőled, csak a neved és profilképed.Mindegy, aki akar jön saját névvel vagy kamuval(én nem fogok saját néven jönni) vagy nem jön..Kamu fésszel is ugyanezeket írom, mint a nickemen, tehát én felismerhető leszek.:)

fumerin 2012.03.09. 11:21:39

@Bundabandi: Én ezen is faszán el tudok bújni :D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.03.09. 11:22:30

@cyd: De jó, hogy a fikázásról mindenkinek én jutok eszébe!
:))
Egyébként megnyugtatok mindenkit, nem azért nem fogok fb-ről kommentelni, mert bármely leírt véleményemet nem tudnám vállalni bárkivel szemben névvel, címmel, ha úgy tetszik (mondjuk arra azért kíváncsi lennék, hogy a címemmel mit kezdenének, de ez most mindegy), hanem mert elvből nem vagyok és nem is leszek regelve a facebookra. Akinek kételyei vannak, forduljon Omegához, ő pontosabban tudja, hogy milyen csapdák és visszaélési lehetőségek vannak a facebookba beépítve.

JOKKA21 2012.03.09. 11:23:57

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Tegnap nem írtam és kamu fésszel írok oda.:) Biztos valami libsi volt..

@Dr. Jula Watson: Remélem jó csajok is írnak majd hétfőtől képpel.Legalább tudom majd, hogy kik azok, akiket sunáznék.:D

_Ω_ 2012.03.09. 11:25:05

@Namely: Rendben, meggyőztél.
A 10 napos utazással kapcsolatban ugyanez bennem is felmerült; ettől még nem tartom magam rosszindulatúnak, inkább realistának a múltról elejtett információmorzsák fényében.
Ettől még látatlanban sajnálom a lány barátját, de tényleg jobb lesz neki is, ha ennek szétválással lesz vége. Egy normális kapcsolatba ez a fajta hosszú chatelés és a hozzá kapcsolódó találka már nem szabadna, hogy beleférjen - már ha a lány komolyan gondolta a meglévő kapcsolatát, de láthatóan megingott.
Erre Szemcsi blogtársnő tudna jókat mondani, ő az ilyen téma szakértője.

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 11:25:13

@JOKKA21: de a hozzászólást látja :) Az én 1 db képemet meg nézegesse, ha akarja :D

HetedikEnVagyok 2012.03.09. 11:25:50

@Köldökszösz (csodalampa): hmmmm.... Ez valóban így van :) No mindegy is, az igazság sokkal ritkábban hasznos, mint egy önbizalmat építő hazugság. A 'kocsmatörzsvendékek' a legjobb pszichológusok.

Szöszi 28 2012.03.09. 11:26:05

@Ibrahim a tevehajcsár: Vállaljad a véleményedet névvel, képpel :) A blogos email címemre küldheted :D Most! :)

JOKKA21 2012.03.09. 11:26:16

@Ibrahim a tevehajcsár: Nem tudom milyen csapdák vannak, de jó a fészbuk, pl tegnap ott írtam pár sunának(akik megérdemelték) nőnapra.:)

cyd 2012.03.09. 11:26:55

@Ibrahim a tevehajcsár: Na de Ibrahim effendi éppenhogy pozitív példaként emelgetem személyed, hogy Allah növessze hosszúra a szakállad!
Az elveim meg hasonlóak a tiédhez nagytiszteletű.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 11:27:15

@cyd: És honnad tudod akkor, hogy ott én, én vagyok? Sehonnan! Ezért nem értem ezt a nagy parát, hogy "júj a saját nevemmel én nem kommentelek!".

@SciNuBob -Jokka próféta követője: ezért írtam, hogy nekem a FB nem magánszféra. (elég vicces is ha valaki annak tartja) Oda nem rakok, írok, semmi olyat, amit titkolni akarok. Ennyi!

JOKKA21 2012.03.09. 11:27:59

@Dr. Jula Watson: És mi van, ha látják a hozzászólást?Így is látják.Ha zavar, hogy látják mondom csinálj egy kamu fészt és akkor nem tudja senki, hogy az "Egy Lány" a Julcsi Watson.:D

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 11:28:00

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Jaja, a jó kis telefonos app-ok. :) Amikor a teljes telefonkönyvedet felnyomja fészre, ha nem figyelsz :D Na meg a mindent mindennel összekötünk dolog... :)

Kytia 2012.03.09. 11:29:53

@cyd: Nem arról van szó, hogy kiderülnek dolgok. Hanem hogy egy idő után már nem úgy hatsz a másikra, mint az elején. Már nem csillog a szeme, ha meglát, csak a kezedbe nyomja a csekkszelvényt, hogy "befizettem, drágám és az új cipőt is kinéztem a Sanyikának". Attól ez még kurvajó, hogy nincsenek benne a régi dolgok és az sem igaz, hogy nem szeretik egymást az emberek, főleg, hogy általában azért a "barátok" is szeretni szokták egymást. És közben meg van egy új ismerős, akin látszik, hogy rögtön elgyengül, ha meglát és odáig van érted, de x év tapasztalatából már tudod, hogy az ilyesmi tarthat 2 hétig, vagy 100 évig és utóbbi esetben pont ugyanoda jutna, ahol a feleségeddel tartasz most. És akkor a kérdés ugye, hogy átadd magad ennek, vállalva némi kockázatot, de tudva, hogy az egész csak némi bizsergést jelent neked, többet nem, vagy örök életedre mondj le minden hasonlóról. Én nem tudom, őszintén szólva sosem kerültem még ilyen helyzetbe, de annyi ismerős és ismeretlen ember igen, hogy azt kell gondoljam, nem könnyű ez a kérdés.
Például szerintem a posztoló felesége eldöntötte, hogy vele éli le az életét, de nem mond nemet az ilyen kis tétnélküli viszonyoknak, ami náluk a leírás alapján bizonyos szintig működik, így simán el tudom képzelni, hogy ugyanez úgy is működne, hogy a posztoló is ezt csinálja. Ha mindkettő el tudja ezt fogadni, akkor két igen kiegyensúlyozott szülőt kapnak a gyerekek és az biztosan jobb, mint elválni és onnantól kapcsolatból kapcsolatba sodródni, magukkal rángatva a gyerekeket.
De ez mind csak elmélet. Igazából még arra sem sikerült rájönnöm, hogy azok, akik hűtlenek, de azt állítják, szeretik a párjukat, azok tényleg szeretik-e, vagy hazudnak, vagy nem is tudják, milyen, ha tényleg szeretnek valakit, mert még sosem érezték...

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 11:29:55

@JOKKA21: Jokka drága, hát miről papolok én itt? Pont erről, hogy figyelni kell. Én figyelek, megoldom. És nem járok úgy, mint az egyik cikkben az illető, aki mindenét egy gugli mélhez kötötte, és mikor feltörték a jelszavát, "mindenét" elvesztette.

fumerin 2012.03.09. 11:30:18

@Dr. Jula Watson: Két telóm van. Egyiken netezek a másik tárol. Így a netes telóm 5 db telefonszámát simán ellophatja :D

_Ω_ 2012.03.09. 11:31:25

@Ibrahim a tevehajcsár: Elnézést, de egy ideje nincsenek naprakész információim a Fb. biztonsági hiányosságairól, a régieket pedig tudtommal befoltozták. Azért az jó volt, amikor Cukorhegy bácsi fényképeit csemegézték vidám kiskatonák, azóta kicsit jobban oda is figyelnek.

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 11:32:24

@Bundabandi: ÖÖÖ, és feltétlenül a főnököd orra alá akarod dörgölni, hogy az expasiddal anno, hogy firkáltátok össze a farkát, és hogyan röhögtetek rajta pl?
Vannak olyan dolgok, ami az egyik emberre tartozik, a másikra meg nem.

dr. gernika 2012.03.09. 11:32:28

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Így-így. :DDDD

@tértivevény: Én. Oké, mondtam, hogy töketlen, de alapvetően nincs vele bajom. Kísértés érte, és dilemmázik, ahelyett, hogy már rég bűntudat nélkül megdöntötte volna a kiscsajt "engem is megcsalt az asszony" alapon.
Kata sem ekézte.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.03.09. 11:33:36

@Dr. Jula Watson: Ki az a hülye, aki bejelöli a főnökét ismerősnek?

JOKKA21 2012.03.09. 11:34:42

@Dr. Jula Watson: Már várom a hétfőt, hátha lesz pár jó suna.:) Jól teszed, hogy figyelsz.

Mooon 2012.03.09. 11:34:45

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]:

10 napos utazás kúróprogram volt szerintem anyuka részéről, de ezt már ne is feszegessük...

fb meg, gondolom a kiírtakon túl azt is tudja, hogy hol csatlakozom helyileg, vagyis hol dolgozom, hol lakom, mikor, hol végeztem, kutyafasza...
jólsejtem :)?

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 11:35:44

@Ibrahim a tevehajcsár: Aki csak egy kicsit is figyel, és van egy kis egészséges paranoiája, az azért nagyjából tisztában van vele :)

JOKKA21 2012.03.09. 11:36:24

@Dr. Jula Watson: Kurucon be lehet állítani, hogy ne jelenjen meg a falon a kommentem.De ki lehet törölni, ha kirakja falra, hogy a CSP-n kommenteltél.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 11:36:33

@Dr. Jula Watson: Azokat nem osztom meg a facebookon! Ennyire egyszerű.

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 11:36:40

@Köldökszösz (csodalampa): Hát, akit a főnök bejelöl. :D Mert jelzés értékű az is, ha nem jelölöd vissza :D

cyd 2012.03.09. 11:37:47

@Bundabandi: A para minimális, inkább a kellemetlenség/kényelmetlenség miatti "felháborodás" van.

Tudom legyek okos fogyasztó és vegyek netképes, érintőképernyős telefont mobilnet díjcsomaggal, hogy fb-n keresztül kommentelhessek melóból is. Őőőőő... egy faszt!

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 11:38:17

@Bundabandi: Na ugye. Máris más a hozzáállásod egy névvel való kommenteléshez, mint egy anonímhoz. Ennyi!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 11:38:29

@Ibrahim a tevehajcsár: @cyd: De ti valami híres emberek vagytok? Vagy befolyásosak? Vagy valami nagyon rossz és sötét a múltatok?

Vagy mi félni valótok van egy közösségi oldalon? És kitől?

Én egy tök hétköznapi ember vagyok. Semmi extra dolgot nem csinálok ott... Még reklámokkal se bombáznak. Meg úgy am semmivel.
Pucér képet se rakott fel rólam még senki...
Semmi. :))

JOKKA21 2012.03.09. 11:38:56

@Bundabandi: Mondok egy példát, volt itt egy klónom, aki csinált hasonló nicket, mint ez és írta, hogy "szeretem a faszt" meg ilyenek, most gondolj bele, ha ezt a saját neveddel csinálják, akkor az úgy már nem fasza(így leszartam).

Kytia 2012.03.09. 11:39:16

@Bundabandi: Én ugyan nem kommentelnék a saját nevemmel. Folyton fikázom apámat, miközben csomó ismerőse be van jelölve. Beszélek itt az exeimről, szexről, mindenféle hűtlenségi elméletről, miközben a barátom és az összes haverja az ismerősöm. Ja és mellesleg a főnökeim is be vannak jelölve, biztos örülnek, ha látják, egy nap alatt hány órát töltök itt. Na meg az ocsmány káromkodás, megspékelve a legtutibb szarós történetekkel, amiket azért igazán csak név nélkül, vagy a kommentelőtársak szűk körében lehet élvezni.

Caddy 2012.03.09. 11:39:41

Lemaradtam kicsit. :(
Valaki egy gyors felzárkóztató kommentet?

Köldökszösz (csodalampa) 2012.03.09. 11:40:13

@Dr. Jula Watson: Én nem jelöltem vissza. A főnököm, nem a barátom/ismerősöm/cimborám vagy bárki, akire egy icipicit is kíváncsi lennék.

JOKKA21 2012.03.09. 11:41:22

@Boooombastic: Azt is be lehet állítani, hogy csak ismerős lássa vagy még ők sem(ha jól tudom).

Köldökszösz (csodalampa) 2012.03.09. 11:41:27

@cyd: Már megijedtem, hogy kategorikusan elutasítasz.

Szöszi 28 2012.03.09. 11:42:42

@tértivevény: @gernika: Igen, elfelejtettem konkrétan reagálni, szóval miért is kéne ekézni a posztert?

Mert volt 10 napnyi lehetősége meg még ki tudja hány alkalom, hogy megkúrja a kiscsajt, de nem tette meg?
Anyucinak már annál nagyobb vascső, hogy többszörösen félrekúrt, és még megjegyzéseket tesz, amiért a férje beszélget valakivel.

_Ω_ 2012.03.09. 11:42:48

@Boooombastic: Ez természetesen mind naplózásra kerül Fb.-on.

De ha küldesz egy e-mailt, a fejlécekből ott is megmondható, honnan érkezett és te hol lehetsz. A gmail webes felülete (eddig) nem fűzte hozzá a levelekhez a tényleges IP címet, a freemail és a yahoo viszont igen; a gmail külső kliensből használva már szintén megajándékoz némi plusz infóval. Ez egy ilyen világ. Azt szoktam mondani, hogy csak viszonylagos névtelenség van; a kevésbé hozzáértők elől elrejthetsz dolgokat, az üzemeltető és egy jobb hacker elől viszont nem.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.03.09. 11:44:11

@Picicsibe a szexistennő: Ha azt akartam volna, hogy személyesen megismerj, már bizonyára találtam volna rá okot és lehetőséget, hogy ezt megoldjam. Nem vagyok híres/ismert ember, legfeljebb bizonyos körben/körökben, viszont eléggé sajátos helyzetben vagyok ahhoz, hogy ne akarjak feltétlenül személyes ismeretségeket kötni. Szóval jól elkommentelgetek itten, mikor épp van időm de nincs nálam "barátfelvétel" vagy egyéb ilyesmi.
:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 11:44:27

@Dr. Jula Watson: Miért anoníman szerinted megosztom a pasim farkáról készült képeket???? Már megint ferdítesz, szokás szerint.

Én azt mondtam, vállalom a KOMMENTEM, meg amit még felrakok magamról. Amit nem rakok fel, meg nem írok le, nyilván az már a privát szférámba tartozik, nem pedig másra. Viszont miért ne vállalnám, amit egy poszthoz írok? Ide sem írtam semmi olyat, amit ne vállalnék. Szerintem te sem, mert azért te is ügyelsz, hogy ne adj ki magadról túl sok infót, ami nem tartozik másra.

SciNu 2012.03.09. 11:44:44

@Dr. Jula Watson: Ja, néztem én is hogy egy kártyajáték hozzáférési engedélyei között ott volt még a telefonkönyv is. Biztos a multiplayerhez kereshetünk így embert :D

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Tényleg, hova tűnt szemcsi? Már egy ideje nem is láttam.

Чапаев 2012.03.09. 11:44:49

1. PINA!

2. A posztból megtudtuk, mindamellett, hogy MNK, azért 21 évesen is léteznek szimpatikus, suna-pozitív nőneműek. Tanulság? Abszolúte semmi. Ugorgyunk! xD

3. Fészbúkos komment? WTF? Kénytelen leszek illegalitásba vonulni, netán szamizdatként újra saját blogot gründolni?!

cyd 2012.03.09. 11:45:36

@Caddy: FB privacy policy hétfőtől a téma.

JOKKA21 2012.03.09. 11:47:11

@Bundabandi: Akkor hétfőn saját névvel jössz és majd megírod, hogy BundaBandi vagyok?

pretty kitty 2012.03.09. 11:48:59

@Kytia: "Őszinte leszek, én 30 év alatt egyetlen olyan embert tudtam begyűjteni, akivel képes vagyok együttélni és ha netán elkapna valami fellángolás-féle, én ugyan ott nem hagynám érte, akkor sem, ha ahhoz nem lennék elég erős, hogy nemet mondjak a kísértésre."

O a jelenlegi pasziid?? Occe jisz hazaszodtok? ;)))

Чапаев 2012.03.09. 11:49:03

@Picicsibe a szexistennő: Nézd, mi itt mind híres emberek vagyunk, éjsötét múlttal, amit igyekszünk pucér képekkel leplezni!
Azon vagyok megdöbbenve, hogy te erre eddig hogy nem jöttél rá?! xD

Köldökszösz (csodalampa) 2012.03.09. 11:49:33

És azokra az ártatlanokra nem gondolnak, akiknek a rendszergizda kinyomta a fácse szemét a munkahelyen? Azok dögöjjenek meg?
Hát milyen Világ ez?

_Ω_ 2012.03.09. 11:49:59

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Ötletem sincs. Gondolom hétköznap dolgozik mint eddig is, hétvégén pedig mást csinál. Ő is elég éles határvonalat húz az itteni és a normál élete közé, valószínűleg a normálban most jobban elfoglalt.

pretty kitty 2012.03.09. 11:50:09

@cyd: "Tudom legyek okos fogyasztó és vegyek netképes, érintőképernyős telefont mobilnet díjcsomaggal, hogy fb-n keresztül kommentelhessek melóból is."

Hac celintem ez alap ;))))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 11:50:15

@Ibrahim a tevehajcsár: Ömm. Valamit félreértettél. Nem az ismeretségemet, barátságomat ajánlottam fel. ;)

Csak megkérdeztem, miért tartasz a fészbúktól (csp kommentektől függetlenül). Ami am nem jár autómatikusan az én ismeretségemmel... ;)

fumerin 2012.03.09. 11:51:10

@Чапаев: A folyóban is lekapcsolták a lámpákat? :D

Szöszi 28 2012.03.09. 11:51:45

@Bundabandi: Azért megnézném a fejét az ismerőseidnek amikor olvassák a kommentedet amit pár napja sütöttél el, hogy nem mindig a szeretkezés szót használod, hanem szoktad mondani a pasidnak, hogy idézlek "Jól basszál meg, Baby!"

:D

JOKKA21 2012.03.09. 11:51:56

@Köldökszösz (csodalampa): Otthonról is tudsz majd kommentelni, ha haza érsz.:D Ha unatkozol majd elolvashatod a 30-40 hozzászólást.:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 11:52:07

@Kytia: "Ja és mellesleg a főnökeim is be vannak jelölve, biztos örülnek, ha látják, egy nap alatt hány órát töltök itt."

Írtam, hogy ennek én sem örülnék. Ez visszatartana. A többi nem. Exem nincs FB-on, családtag sem. Itt sem írok felháborító dolgokat, vagy olyat, amit nem vállalnék. De ez én vagyok.

@JOKKA21: Én se ezzel a nickkel, sem saját névvel nem írnék ekkora hülyeségeket. Nekem nincs szükségem a trollkodásra, engem nem szórakoztat. Más hobbijaim vannak. :D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.03.09. 11:53:57

@Picicsibe a szexistennő: Nem annyira konkrétan neked szólt, hanem általánosságban próbáltam megmagyarázni, miért nem vagyok regelve a fb-ra és miért nem fogok azért regelni oda, hogy onnan kommentelhessek. Egy fb profil u.i. automatikusan azzal jár, hogy bejelölhetnek téged emberek, akiket nem feltétlenül akarsz sem a barátaid, sem az egyéb "privát" ismerőseid között számontartani, és bármit is megosztani velük magadról.

JOKKA21 2012.03.09. 11:54:02

@Szöszi jóseggű jócickójú Kata: Én meg a csaj ismerőseimét, amikor beírom, hogy minden csaj ribanc és csak dugásra valók.:D

pretty kitty 2012.03.09. 11:55:39

@cyd: @Köldökszösz (csodalampa): Fidusztok attol h a Fejcbuk le van tiltva attol meg a blogockan nem lehet FB accounttal komiznii?? Eccel bedugtok ed mobil netet a gepeckebe, azzal bejelentkesztek Fejcle, esz onnantol azon a gepen be vadtok jelentkezve...

cyd 2012.03.09. 11:56:08

@Чапаев: Na de kinek a pucér képével Továris? Mert én annyira illegalitásba vonultam, hoyg Vlagyimir Iljics aktja takar.

JOKKA21 2012.03.09. 11:56:13

@Bundabandi: Arra gondoltam, hogy mondjuk valaki nem bírja a fejed és leklónoz, csak már nem Bundabandiként, hanem mondjuk Kalányos Esmeraldaként(ha az a neved).

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 11:56:14

@Ibrahim a tevehajcsár: Ezért válszthatod meg, h ki legyen az ismerősöd. De mindegy... :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 11:57:42

@Szöszi jóseggű jócickójú Kata: mi a baj ezzel? Ezt is vállalom. Élőben is mondok ilyet. FB-re is írtam már hasonlót ha jól emlékszem, azért másképpen hat a szövegkörnyezetben, mint kiragadva.

Kytia 2012.03.09. 11:57:43

@Coke Kekcemu Lopiszeggu Cekcimellu Kiszlanyocka: Azt nemtóm, arról nincs szó. Gyerekről mondjuk van, de csak mert felelőtlen a lelkem és nem tudja, hogy előbb milliomosnak kell lennünk és csak utána jöhet a gyerek.:)) alternatív megoldásként még felmerült a kutya, lehet, hogy azzal megússzuk.:D

@Bundabandi: Én másnak sem. Csomó véleményemet nem vállalom bizonyos emberek előtt. Csomó embernél még azt sem szeretném, ha tudná, hogy kommentelek ide. Aszongyák így is, túl sok infót adok ki magamról, pláne ha még névvel menne. De ez meg én vagyok.:)

cyd 2012.03.09. 11:58:27

@Coke Kekcemu Lopiszeggu Cekcimellu Kiszlanyocka: Céges gépbe? Mobilnetet? Királylány ne legyél hülye, nem tudunk eladni.

JOKKA21 2012.03.09. 11:58:34

Hétfőtől nem lesz már téma a hüvelygomba, hogy ki milyet szart és a prosztatagyulladás.:D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.03.09. 11:58:48

@Picicsibe a szexistennő: Nos itt már felmerült az előbb valakinek a részéről: ha bejelöl a főnököd, akkor mekkora a valószínűsége annak, hogy visszautasítod? Hogy csak egy példát mondjak.

Köldökszösz (csodalampa) 2012.03.09. 11:59:45

@cyd: Dede, csak maradjon csöndben míg a biznisz megköttetik.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 12:00:43

@Köldökszösz (csodalampa): én sem tudok, itt is tiltva van. Otthon meg van jobb dolgom is, mint kommenteket olvasni. :D

@Coke Kekcemu Lopiszeggu Cekcimellu Kiszlanyocka: a portok is tiltva vannak, nem lehet beledugni mobilnetet.

Father Justice (törölt) 2012.03.09. 12:00:58

Azt írod, a gyerekek miatt nem jött szóba a válás az asszony félrekúrásai idején. Utána kiderül, hogy megfelelő gyújtóbombával már simán szóba jöhetne a válás, HA az optimális testi-lelki pajti optimális hétvégi pótanyuka is lenne egyben. Mert hogy nem neked ítélné a bíróság a gyerekeket, az 99,95%. Akkor mennyire is szól ez a sztori a gyerekekről, akiket onnantól kezdve gyakorlatilag úgysem te nevelnél? Nameg az is baj lenne, ha egy 21 éves bakfis esetleg nem úgy viszonyulna hozzájuk, ahogy kellene? Ilyesmit elvárni is badarság tőle ennyi idősen, az élni akarós korszaka hajnalán.

Szóval azt a huncut-kopasz mindenit! Ugye jól sejtem, hogy a válásnak igazából nem a fiatal hölgy és a gyerekek közötti kiváló viszony lenne a további szükséges feltétele, hanem hogy anyagilag ne kerülj a padló alá két szinttel az osztozkodás és a majdani gyerektartás miatt? Nehéz ügy, de ha a 21 éves lány pénzügyileg még nincs a megfelelő szinten ÉS / VAGY esze ágában sincs együttélős konstrukcióba vágni veled, igazából nincs is miről beszélgetni. Ja, hogy valójában pont ezért szakítottad meg vele a kapcsolatot? Így mindjárt más hangja van. :) Egyébként a feleséged jellemét elnézve legalább akkora esély van rá, hogy az ikrek a postástól vannak, mint arra, hogy tőled, így ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget ennek a szálnak az ügyben.

Ezzel együtt a kihagyott minőségi sunát az orrodra húzzák majd a pokolban, miközben tüzes vassal égetik a testedbe a 'cseveJ' szót, vigyázz!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 12:01:02

@Bundabandi: A fésztől magától miért félnek emberek, azt nem értem. Hogy sokan nem vállalják névvel azt amit itt művelnek megértem.

A posztról véleményt írni simán lehet névvel is... De szinte senki nem ezért jár ide. :))

pretty kitty 2012.03.09. 12:01:58

@Kytia: "alternatív megoldásként még felmerült a kutya, lehet, hogy azzal megússzuk.:D"

Az nem locc otlet, naon alanyosz kutyuszok vannaaak ;)))

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 12:02:29

@JOKKA21: jelzem a FB-on, hogy lopták a nevem, szépen visszakeresik ki volt, én meg feljelentem.

pretty kitty 2012.03.09. 12:03:15

@cyd: "Céges gépbe? Mobilnetet?"

Az isz le van tiltvaaa?? :O Mekkola kocogok!!!!!! Wifi jeszetleg?

JOKKA21 2012.03.09. 12:05:47

@Bundabandi: És a fész visszakeresné?Meg a bíróság/rendőrség foglalkozna ilyennel?Szerintem ez nem bűncselekmény, maximum a profilt törölnék, ha jelented/sokan jelentik.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 12:06:28

@Ibrahim a tevehajcsár: Aham. :)

Erre is van am megoldás...

De persze ha nem szeretnél fent lenni, felesleges infó lenne.

Csak a cydnek írt kommentből nem ezek az indokok jöttek le. Azt hittem adatvédelmi meg ilyesmi paráid vannak. :)

Mooon 2012.03.09. 12:07:01

@Ibrahim a tevehajcsár:

javaslataim:
új tök kamu mélcím
Tevehajtó Ibrahim név fb-on :)

én Boom Bastic leszek...
ha esetleg a barátom/ismerősöm akarsz lenni :DDD

Köldökszösz (csodalampa) 2012.03.09. 12:07:18

@Coke Kekcemu Lopiszeggu Cekcimellu Kiszlanyocka: Csak az engedélyezett hálózati kapcsolat működik.
Megelőzve következő ötletedet, nem, a műholdas internetkapcsolat sem jöhet számításba. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.09. 12:07:20

@JOKKA21:

Ja, ezek a libsik nagyon veszélyesek, lekúrják a butanáci oldalakat. :)

@Coke Kekcemu Lopiszeggu Cekcimellu Kiszlanyocka:

Cak ne lennél ilyen octoba kisz pajaszt! A jencejgacda az agyackádat szétkencizi a májványpadlóckán, ha megnézcsizi!

JOKKA21 2012.03.09. 12:07:31

@Coke Kekcemu Lopiszeggu Cekcimellu Kiszlanyocka: Szerintem is köcsögök.Ilyet csak kínában láttam, ott a youtube és a fész volt tiltott(mert amerikai oldalak).

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 12:08:22

@JOKKA21: ha megsértené a személyiségi jogaimat, az simán bűncselekmény.

Caddy 2012.03.09. 12:08:58

@Picicsibe a szexistennő: @cyd: köszi. :)
Semmiszex, agy veszekedés,vagy valami izgi? Áhh ti sem vagytok a régiek már! :D

JOKKA21 2012.03.09. 12:10:17

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Butanáci?Mert megírják, hogy mi van az országban, amit a libsi újságok nem mernek megírni és libsi tv adók nem mernek elmondani hírekben?:)

Mooon 2012.03.09. 12:10:19

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]:

kéne még egy gps-es kolomp a nyakamba :DDD
úgy nem kéne ezzel szarozzanak :DD

Köldökszösz (csodalampa) 2012.03.09. 12:11:21

@JOKKA21: Nincs ebben semmi köcsögség. A munkahelyi gépek alapvetően munkára vannak kitalálva.

Ha te fizetnéd Béla és Karcsi fizetését és járulékait, te sem szeretnéd, hogy a faszukat verjék munkaidőben. :)

Szöszi 28 2012.03.09. 12:12:11

@Köldökszösz (csodalampa): :D:D

@Bundabandi: Hát baszki, ha te ilyen szöveget levágsz a rokonaid, vagy a kollégáid előtt, akkor nincs több hozzáfűzni valóm, ez téged minősít, mindenki döntse el maga, hogy mennyire pozitívan vagy negatívan :D

Mooon 2012.03.09. 12:13:28

Nekem volt olyan, hogy az én regemet használták...
Trefort chat-en...
viszont én az ottaniakkal jártam össze, ismertek, hamar rájöttek,hogy nem én vagyok, sőt szóltak is nekem...

JOKKA21 2012.03.09. 12:13:46

@Köldökszösz (csodalampa): Azt nem, de nem akadnék ki, ha jól végzik a melójukat és 34óránként ránéznek fészre, hogy írt-e valami picsa.

Чапаев 2012.03.09. 12:14:00

@JOKKA21: Namivan, a bolsizás már nem is trendi?! Baszom, hol a fekete Pobeda slusszkulcsa?! Nem a pizzafutár fog csöngetni, előre szólok ... xD

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 12:14:25

@Caddy: Erre az egy napra már...

Bár cyd pont rakott be egy vérespinátnyalós cikket. Ha esetleg érdekel. :)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.03.09. 12:14:35

@JOKKA21: Nézze a fészen a picsákat otthon, munka után.

Чапаев 2012.03.09. 12:16:12

@Caddy: Ez van, szerelemszerda után beütött az impotenspéntek... xD

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 12:16:42

A gyerek a vállamon aludt el. Én meg éhes vagyok. Brühühűűű...

Adjatok enni!!!! Szipp!

Чапаев 2012.03.09. 12:16:58

@Köldökszösz (csodalampa): Kivéve, ha főállású spermabanki donorok, ugye... ;)

Mooon 2012.03.09. 12:17:39

@Чапаев:

impotenspéntek...
hát szép. remélem ezt valaki megcáfolja :D

JOKKA21 2012.03.09. 12:19:10

@Чапаев: Az már nem.:)

@Köldökszösz (csodalampa): Ebben is van valami.
Ennyi erővel az egész net-et ki lehetne lőni(ha nem kell a melóhoz).

Чапаев 2012.03.09. 12:20:01

@Boooombastic: Ha impotens, csakis cáfolni lehet, az állítás esélytelen! ;)

Köldökszösz (csodalampa) 2012.03.09. 12:20:14

@Чапаев: Azok kapnak egy VHS kazettát és nyomathatják azt végtelenítve. GuteSpritzen 12 pédául. :DDD

Esztétikus Kritikus 2012.03.09. 12:20:44

@Picicsibe a szexistennő: huhh, és azok a képek benne, egyik se pont arról szól, de mind gusztustalan...

Caddy 2012.03.09. 12:21:17

@Picicsibe a szexistennő: mindenképpen érdekel. :D

@Чапаев: én mindenképpen szeretnék rácáfolni. Telihold van. :)

JOKKA21 2012.03.09. 12:21:29

@Bundabandi: Ezért nem hiszem, hogy bíróság elítélné, de nem vagyok ügyvéd, ha van itt ügyvéd megírhatná, hogy mi a pálya.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 12:22:05

@Szöszi jóseggű jócickójú Kata: Miért, szerinted ők nem szoktak b@szni? Érdekes, hogy te, aki szexen alapuló kapcsolatban voltál, azt nem tartod vállalhatatlannak, azt hogy ilyet súgok a párom fülébe, azt meg igen. Mindenesetre érdekes. Számomra az sokkal vállalhatatlanabb. Rokonaim nem nagyon vannak fent, a kollégák meg ismernek már, mint a rosszpénzt!

SciNu 2012.03.09. 12:22:21

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: De a nácik a hold sötét oldaláról visszajönnek és lenyomják a libsiket! :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 12:22:38

@JOKKA21: Nem hiszem h levest képes vagyok ebben a helyzetben.

Bár ha van hozzá szívószál...
Nem csípős? Azt nem szeressem! Tejfölt kérnék bele. Meg sok sárgarépát. Hús nem köll!

Köszi drágám! :)

_Ω_ 2012.03.09. 12:22:51

@Boooombastic: Okostelefonod van? Akkor azt leszámítva, hogy nem feltétlen a nyakadban hordod, már megvan.

Ha nincs is benne GPS, minden telefon legkevesebb 4 közeli torony jelszintjét méri (á, a boldog békeidők a Nokia 3210-esemmel és a Netmonitorral), amit ha valamilyen szoftver visszaküld, máris megvagy. A telefonod gyári firmwarejébe pedig gondolom nem fogsz belenézni, még okostelefon sem kell legyen, az alap telefonok is épp eleget tudnak ehhez.

Bár különösebben nem zavar a dolog, megtanultam együtt élni mindezzel.

JOKKA21 2012.03.09. 12:23:09

@Köldökszösz (csodalampa): Középiskolában is kilőtték a net-et infó órán, ha szöveget kellett szerkeszteni..:D

dr. gernika 2012.03.09. 12:26:18

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Köszönöm hogy helyettem is megfogalmaztad, én csak annyit tudtam volna most mondani, hogy nettó hülyeségeket ír.

JOKKA21 2012.03.09. 12:27:09

@Picicsibe a szexistennő: Nem csípős, tejföl az nincs, azt neked kell venni hozzá.:D Szívesen.

@Bundabandi: Szerintem a csak dugó kapcsolatok korrektebbek, mint ahol nagy a láv és félre basznak.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 12:28:23

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Az exemmel néztünk anno egy filmet (már nem tom mi volt a címe), amiben a mobilok segítségével - kikapcsolt állapotban is - lehallgattak mindent. Egy szóra kerestek állandóan. Na ettől kezdve kitört rajta a para, hogy mindent hallanak, látnak. LOL!

Чапаев 2012.03.09. 12:28:26

@Caddy: Mit változtat ezen pár, külvárosi sikátorokban szöszmötölő vérlajhár? ;)

Mooon 2012.03.09. 12:29:25

@Caddy:

8-án volt telehold :).... de még hat.

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]:

igen, ezt tudom...
kicsit Orwell-i érzeteim voltak tőle először, mikor megtudtam, de végül is kis porszem vagyok én ahhoz, hogy ez fontos legyen, így reménykedem, hogy annyira nem nézegeti senki :))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.09. 12:30:51

@SciNuBob -Jokka próféta követője:

Meg a Déli-Sark alól. :)

@Чапаев:

Az elefántcsont markolatú Makarovnál nincs is szebb. :(

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 12:33:05

@gernika: Azt csodáltam volna ha mást írsz. :P

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 12:34:39

@JOKKA21: itt arról volt szó, hogy szerinte engem mindősít mert a párom fülébe súgom, hogy "gyere b@sszál meg bébi!". Erre írtam, hogy az ő szexkapcsija számomra vállalhatatlanabb lenne, mint hogy ilyet súgok a páromnak.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.09. 12:35:29

@Чапаев:

Nagypapámnak Makarovja volt, szép vörös csillaggal és elefántcsont markolattal :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 12:35:29

@gernika: Jéééé és olvasod a kommentjeimet? Beteg vagy talán?

_Ω_ 2012.03.09. 12:35:31

@Bundabandi: Volt valóságalapja a dolognak, ezt olvasd el:
news.cnet.com/2100-1029_3-6140191.html
A kikapcsolt telefon mítosza más kérdés, de azt érdemes tudnod, hogy amelyik telefon "kikapcsolt" állapotban is fel tud ébreszteni reggel az ébresztőórájával, az nincs igazán kikapcsolva. Innentől pedig csak a gyártón múlik, mit tud még a telefon, parancsra is felébred-e kikapcsolt kijelzővel...

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 12:36:05

@Bundabandi: Ki beszélt itt képről? ITT írtál ilyen kommentet, mert névtelenség van. OTT nem tennéd, mert ezt már nem vállod nyilvánosan. Akkor ne mondd azt, hogy a 2 dolog egy és ugyanaz. ERRŐl beszélek én. A ferdítés, meg a jaaajnemiseztmondtam mások reszortja.

Father Justice (törölt) 2012.03.09. 12:38:52

Mi a gond tulajdonképpen? Szerintem a szexkapcsi és az extrabuja felszólító mondatok egyaránt vállalhatóak. Sőt, a kettő együtt vállalható igazán. :)

_Ω_ 2012.03.09. 12:40:53

@Bundabandi: Már miért ne olvasná? Az én kommentjeimet is olvassa. :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 12:41:10

@Dr. Jula Watson: Hol írtam képet? Hol? Mutass már rá légyszi! Az, hogy felrakok magamról? Adatot is felrakhatok magamról pl: milyen filmet szeretek, nem írtam képet sehol sem.

Na ez is ferdítés volt részedről. :D

Pont azt mondtam, hogy amit itt leírtam, vállalnám névvel és arccal is, mert semmi olyat nem írtam. Ott is vállanám a véleményem, ugyanígy.

Mit nem lehet ezen érteni?

Caddy 2012.03.09. 12:42:43

@Чапаев: na ugye! Semmit! :D

@Boooombastic: azaz tegnap. :)

Caddy 2012.03.09. 12:46:26

@Bundabandi: mondjuk ha a főnököd látja a FB aktivitásod, meg hogy miket írogatsz, lehet nem leszel ilyen lelkes. :)

@Father Justice: de még mennyire! :D:D
Végre egy izgi komment.:D

_Ω_ 2012.03.09. 12:46:29

@Bundabandi: Biztos most jobban ráér a mi hülyeségeinkre is. Szerintem tekintsd egy kedves gesztusnak, túl nagy baja nem lehet veled, ha hajlandó olvasni.

JOKKA21 2012.03.09. 12:48:09

@Bundabandi: Egyikkel sincs baj.Mi a baj a szexkapcsolattal?Tudja mindkét fél, hogy csak dugás, ha az egyik azt hinné, hogy love story, akkor megérteném, hogy baj.Ha nekem mondanád, hogy basszalak meg(ha a kanod lennék) teljesíteném..:D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.03.09. 12:48:30

@Bundabandi: Az egyik ismerősöm szoftver fejlesztő egy mobiltelefongyártással (és fejlesztéssel) is foglalkozó világcégnél, és az átlagnál valamivel nagyobb rálátása van erre a témára (pl. a mobilok beazonosítása a PIN kód beadása után, titkosítások, stb. stb.). Szóval, két eset van: tekintve, hogy amennyiben jól emlékszem azt mondtad, hogy többek között on-line kommunikáció a szakterületed, vagy saját eléggé pontos és megalapozott szakmai információk állnak rendelkezésedre erről a témáról, ezért nem hiszed el az ilyen kósza híreket, vagy pedig: ennyire nem vagy szakember, ebben az esetben viszont nem árt ha tudod :amit a filmen láttál az nem utópia volt, és nem is sci-fi, hanem a valóság. Nemzetbiztonsági elvárás a mobilgyártókkal szemben a tulajdonos jóváhagyása nélküli lehallgathatóság beépítése a készülékbe.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 12:49:46

@Caddy: Nem olvastad az összeset, amit írtam. Írtam, hogy az zavarna ha látnák a kollégák és a főnök, hogy mikor vagyok fent. Hogy amit írok látják, az nem zavar.

Mooon 2012.03.09. 12:49:57

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]:

Nem akarom tudni :))
vagyis csak remélem, hogy álmomban nem duruzsolja a fülembe, hogy lődd le a miniszterelnököt/pápát/császárt/dózsét/fejedelmet :D...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.09. 12:50:38

@Ibrahim a tevehajcsár:

Épp ezért használ minden terrorista műholdas telefont :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 12:51:14

@JOKKA21: Engem zavarna, ha ilyenben lettem volna és ezt tudnák rólam rokonok, ismerősök. A pajzán súgdosásról ha tudnának az nem zavarna.

Papírsárkány 2012.03.09. 12:51:32

@Boooombastic: először úgy olvastam, hogy "de meg hát!" :)

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 12:52:09

@Bundabandi: "Miért anoníman szerinted megosztom a pasim farkáról készült képeket???? Már megint ferdítesz, szokás szerint."
Itt. Elötte szó nem volt képekről. Komolyan mondom, ennyire nem tudod, hogy mikor mit írsz?

Ibrahim a tevehajcsár 2012.03.09. 12:52:37

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Jól van, tudom, hogy te "szagember" vagy! De egyébként: igen.
:)

JOKKA21 2012.03.09. 12:53:25

@Bundabandi: De mi a baj vele?Mindkét fél tudja, hogy csak dugás, nincs benne átbaszás, mint a feleség félre baszós posztokban.

Caddy 2012.03.09. 12:53:28

@Bundabandi: akkor viszont szélmalom harcot vívsz,mert saját névvel FB profilról soha nem blogoznál. Innentől már minden csak mi lenne ha, de az butaság.

Papírsárkány 2012.03.09. 12:53:34

@Bundabandi: de nem az a baja, hogy ilyet súgsz a párodnak... hanem, hogy leírod :)
(illetve az se zavarja, de talán érted, miről beszélek)

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 12:54:18

@Bundabandi: De Katával pont erről beszélünk. Itt a blogon leírtad a kifestett farkat, a basszál meg bébit és hasonlókat. Valóban kikürtölnél ilyet az összes ismerősöd elött is? Hmm..Hmm???
Ha igen, hát lelked rajta, de disztingválni tudni kell(ene).

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 12:54:41

@Ibrahim a tevehajcsár: Jaj, nem a technika megléte volt nevetséges, hanem, hogy ő azt hitte lehallgatják. Őt! Aki végül is egy tök átlagos ember, nem csinál semmi olyat, amiért bűntetés járna stb. De ő már attól is parázott, hogy ha kimondja al kaida, lerohanják a kommandósok. Ez vicces volt, igen! :D Aztán túltette magát rajta. :D

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 12:55:49

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Pedig gonoszkodni jó. És nem értem az embereket, akik a saját mondandójukat sem tudják.:)

@tértivevény: Nem, nem érti, mi ferdítjük el azt, amit ő mond :D

Mooon 2012.03.09. 12:56:41

@tértivevény:

ezt jobban kinéznéd belőlem, mi te kis kujon... :D

JOKKA21 2012.03.09. 12:56:58

@Dr. Jula Watson: Az én farkamra is rajzolhatna mosoly jelet egy (vagy több) (jó) csaj.:D

_Ω_ 2012.03.09. 12:57:10

@Boooombastic: Nem is neked írtam. :)
Csak FBI nyomozásokról és pár bírósági szintű jóváhagyásról van benne szó, illetve pár szakértő véleményét írják le, pontosan milyen módszert is használhattak a mobilokkal történő lehallgatásoknál - és természetesen nem a telefonról indított beszélgetést hallgatták le, hanem mikrofonnak használták, távolról aktiválva.
Attól pedig ne félj, hogy álmodban próbálnak valamire rávenni, majd inkább azzal keresnek meg, hogy mit mondtál a barátnődnek tegnapelőtt. Így ha nem akarod, hogy a családod is megtudja, akkor nyomás a Vatikánba a délutáni géppel! :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.03.09. 12:57:38

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Egyébként meg nem fordulna a fejemben például, hogy az alig pár hetes "hivatali" (nagyon okos) telefonomról kommenteljek, sőt még privát telefonbeszélgetést sem folytatok róla, csak munkával kapcsolatost. Alig két hivatali e-mail cím van rajta beállítva állandó lekérdezésre, és használom a navigációját, ha szükséges, viszont nem örülnék, ha valami "véletlen" folytán a hivatalos e-mailjeim, esetleg e-mail címeim kikerülnének valami nem kívánatos helyre. Akinek szüksége van rá az ugyanis úgyis megtalálja a honlapunkon a telefonszámommal együtt (erre épp pár napja volt példa, egy korábbi kolléga személyében).

Papírsárkány 2012.03.09. 12:58:03

@JOKKA21: úgy úgy, hiszen ahogy a vicc is mondja, nem az a kurva, aki pénzért igen, hanem akinek megveszed a virágot, elviszed vacsorázni, veszel nyakláncot, aztán fáj a feje :)

Papírsárkány 2012.03.09. 12:59:28

@Dr. Jula Watson: Érti ő, csak lehet úgy gondolja, hogy ha lefáraszt, akkor megunod :-)

@Boooombastic: Még, hogy kis :P

JOKKA21 2012.03.09. 13:02:10

@tértivevény: Arra saridon a megoldás.:D

Jóseggű jócsöcsű Kata!Remélem hétfőn saját fésszel jössz és kiraksz magadról bikinis képet.:D

Ibrahim a tevehajcsár 2012.03.09. 13:02:26

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Egyébként emiatt, bizonyos emberek, amikor olyan dolgokról beszélgetnek, hogy nem akarják feltétlenül visszahallani "nem kívánatos" helyekről, akkor nem csak kikapcsolják a telót, hanem az akkut is kiszedik belőle.

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 13:02:30

@Ibrahim a tevehajcsár: Valóban, nem mindegy, hogy bizonyos adatokhoz hosszas kereső-kutató munka alapján jutnak el, vagy szinte kéretlenül az arcukba tolják. Teljesen titkosított információ meg ugye nem létezik.:)

@tértivevény: Ha elég sokathallom, hogy ferdítek, még ferde hajlamú leszek? :)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 13:03:03

@Dr. Jula Watson: Jaaaa, hogy te arról beszélsz mikor elefántot csináltunk a farokból? Mikor rajzoltunk rá két szemet, meg füleket. Hihi! Mi van abban? Én ez simán vállalom, nem vagyok álszent.

@tértivevény: miért baj ha leírom?

@Caddy: miért ne blogoznék? Csak azt nem munkaidőben, a nap végén meg már nem nagyon lenne kedvem.

Mooon 2012.03.09. 13:03:31

@tértivevény:

jaj neharagudj :DDD

nekem ritkán fáj a fejem.... ha meg azt mondom, akkor általában úgy is van.... :)) ezek szerint én nem vagyok... :)))

Ibrahim a tevehajcsár 2012.03.09. 13:04:00

@Dr. Jula Watson: :DD
Csak akkor, ha a saját hajlamaidat ferdíted.
:)

Szöszi 28 2012.03.09. 13:04:21

@Dr. Jula Watson: Erről van szó, kéremszépenalásan :D Ha szerinte az ciki, hogy nekem bevallottan volt elsősorban szexen alapuló kapcsolatom, de nem szeretném, ha ezt távolabbi ismerőseim olvasnák, viszont ő az ismerőseinek a képébe tolná, hogy baszás közben miket súgdos a faszija fülébe, kettőnk közül melyik nem tud viselkedni? :D:D

fumerin 2012.03.09. 13:04:57

@Bundabandi: Bundííí! Képeeeet akaróóók! :D
Ha kedvem támad rajzolni, elakadtam a tunyacsápos mintában :D

JOKKA21 2012.03.09. 13:05:15

@Bundabandi: Az enyémre is rajzolj, csak az enyém kis farok, ezért egeret tudnál belőle csinálni.:D

Nem örülnék, ha az ismerőseim azt olvasnák, hogy Kítiát kinyalnám és Jóseggű Katit sunáznám.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.03.09. 13:05:16

@Dr. Jula Watson: Igen. Bár az ember, min. egy telefont azért általában magával visz, csak akkor viszont nem árt meggondolnia, hogy kivel miről beszél.

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 13:06:34

@Bundabandi: Ahha, lehet, hogy te vállalod kollégák, ügyfelek, szolgáltatók, és a sarki fűszeres elött is. (Mert ők mind megtalálhatják a neten, hiába nem ismerős). Viszont gondolsz mondjuk a másik személyiségi jogaira? Az ismerőseid ismerik őt is, és tulajdonképpen ezzel az ő intim dolgait is kiteregeted a világ elött...
A dolgok nem olyan egyszerűek, mint ahogy tűnnek.

JOKKA21 2012.03.09. 13:06:39

@Szöszi jóseggű jócickójú Kata: Igazságot teszek!Egyikőtök sem.:D Csak azt sajnálom, hogy nem velem volt szexkapcsid és azt is, hogy nem az én farkamra rajzolt Bundás.:D

Mooon 2012.03.09. 13:07:17

@JOKKA21:

tévedj Jokka drága :)
arra a legjobb megoldás egy jó szex.

Ibrahim a tevehajcsár 2012.03.09. 13:07:25

@Szöszi jóseggű jócickójú Kata: Frága! Mindketten tudtok viselkedni természetesen, csak mások a viselkedési normatívákkal (illetve sztereotípiákkal) kapcsolatos elvárásaitok.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 13:07:54

@Szöszi jóseggű jócickójú Kata: Ki mondta, hogy baszás közben? Ne költs már köré mesét a saját szádíze szerint!

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 13:07:56

@Ibrahim a tevehajcsár: Beszélni bárkivel bármiről csakis "tiszta szobában" :D Vagy mi is a neve a lehallgatásbiztos helyeknek? :)

Mooon 2012.03.09. 13:07:57

akarom mondani tévedsz :))) Jokka

cyd 2012.03.09. 13:08:49

@Ibrahim a tevehajcsár: Főleg mostanában, hogy az integrált akkukkal a leveszem már nem is opció.

JOKKA21 2012.03.09. 13:08:53

@Boooombastic: Akkor nem dugtok, ha fáj a fejetek, saridontól elmúlik a fejfájásotok és dughattok.:)

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 13:09:03

@Ibrahim a tevehajcsár: ÁÁ, maradnék inkább a tér elgörbítésénél :)

Ibrahim a tevehajcsár 2012.03.09. 13:09:22

@Dr. Jula Watson: süket szoba (minden hangot elnyel a burkolat).

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 13:09:57

@Анна ( fumerin): Kép az nincs róla. Este pedig lemosásra került. De majd segítek a tunyás mintában, csak szólj!

Ibrahim a tevehajcsár 2012.03.09. 13:10:29

@Dr. Jula Watson: Én pedig a tér-idő-tömeg összefüggésnél: ha jó az idő, a tömeg lemegy a térre.
:)

JOKKA21 2012.03.09. 13:11:04

@Bundabandi: Rajzolnál az enyémre is?:D

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 13:11:16

@JOKKA21: megsúgom, a szex a legjobb fájdalomcsillapító fejfájásra. Hacsak nem migrén az.

Mooon 2012.03.09. 13:11:41

@JOKKA21:

egy jó szextől elmúlik a fejfájás... az a legjobb gyógyszer rá :D...
mondom JÓ szextől :DD

fumerin 2012.03.09. 13:12:00

@Bundabandi: Kezdő vagyok, beérem a küklopsz mintával is ;)

JOKKA21 2012.03.09. 13:12:07

@Dr. Jula Watson: Nekem az alvás, vagy gyógyszer.:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 13:12:35

@Dr. Jula Watson: Akik ismerik az ismerősök közül, azok valóban ISMERIK. Meg engem is, ezért nem botránkoznak meg ezen. Szerintem nincs is min. A sarki fűszerest meg nem nagyon hiszem, hogy pont ez izgatná. Ha meg igen, hát egészségére!

JOKKA21 2012.03.09. 13:12:46

@Boooombastic: Ha legközelebb fáj a fejem kipróbálhatom veled, hogy tényleg elmúlik-e?:)

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 13:15:09

@JOKKA21: ha én úgy fekszem, hogy fáj, úgy is kelek :S

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 13:15:59

@Ibrahim a tevehajcsár: Azt hittem azt mondod, ha jó időben egy térben van 2 ember, könnyen kialakulhat köztük a tömegvonzás :D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 13:17:47

@Анна ( fumerin): Egy szemű kígyót azt könnyű csinálni belőle! :D

Memories (törölt) 2012.03.09. 13:17:47

Ez már unalmasabb mint a szokásos Jokka féle MNK-zás. :-)

Caddy 2012.03.09. 13:18:39

@Bundabandi: nyilván erre gondoltam én is. De ma nem akarod érteni úgy látom.

@Dr. Jula Watson: az más, mármint a tiszta szoba. :D:D:D:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 13:18:51

@JOKKA21: Nem rajzolnék, mert nem vagy a pasim. Idegen farkakra nem rajzolgatok. :D

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 13:19:45

@Caddy: Jólvanna, kössél csak belém te jány! Abban legalább van ágy meg sok-sok párna! :D

Mooon 2012.03.09. 13:21:08

@JOKKA21:

női fejfájásokról volt szó :P

_Ω_ 2012.03.09. 13:21:10

@Caddy: @Dr. Jula Watson: Ha nem hagyjátok abba, még Faraday-kalitkába is zárlak titeket! :D

JOKKA21 2012.03.09. 13:21:30

@nemkellex: Ne már, gyere Szőke néni.:D

JOKKA21 2012.03.09. 13:23:25

@Dr. Jula Watson: Rajtam segít az alvás.

@Boooombastic: Azok kamu fejfájások.:D

@Bundabandi: Nem vagyok, de még lehetek.:D

_Ω_ 2012.03.09. 13:23:45

@Boooombastic: Jokka így gondolta:
"Ha legközelebb fáj a feje>d< kipróbálhatom veled, hogy tényleg elmúlik-e?:)" - ez a "sunáználak" új formája, már hétfőre gyúr. :P

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 13:23:53

@Caddy: nem mondtam, hogy soha. Ha szabin unatkozok, majd írok kommentet!

JOKKA21 2012.03.09. 13:26:48

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Ez a fészbukos kommentelés minek kell?Hétfőn is fikázni fogom a nőket.:)

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 13:27:02

@Ibrahim a tevehajcsár: Így van! Ami neki nem fér bele, az nekem még igen. Ez nem feltétlen baj, sőt nem baj. Ettől vagyunk - ahogy michaella mondaná - individuumok!

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 13:28:29

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: és akkor nem hat ránk a napkitörés? meg a telihold? meg a frontok? :D

@JOKKA21: Szívesen neked adom a kamu-fejfájásaimat.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 13:29:54

@JOKKA21: Nem lehetsz! :P Apukám nem engedi meg!

Ibrahim a tevehajcsár 2012.03.09. 13:30:50

@Dr. Jula Watson: Hát esetleg a második ukrán front még hathat(na, ha lenne).
:)

Caddy 2012.03.09. 13:33:48

@Dr. Jula Watson: az nem volt kérdés, hogy jobb mint a süket szoba. Másra is használják,ugye. :D

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: figyi én még mindig nem álltam rá a nőkre, lehetne inkább hogy egy pasival zárj össze. :D

Papírsárkány 2012.03.09. 13:34:00

@Dr. Jula Watson: Nem, csak ferde szemmel nézel majd rá :)

@Bundabandi: Most nem érted, viccelsz, vagy fárasztani akarsz? :)
Első esetben: Arról beszéltek, hogy "vicces, ha ilyet kommentelsz saját névvel ország-világ elé", erre te azt válaszoltad, hogy "jobb ha ezt suttogod a pasid fülébe, mintha szex alapú kapcsolatod van". A kettő között egyszerűen nincs semmilyen összefüggés. Nem arról beszéltek, milyen az, ha ilyet suttogsz a barátodnak szex közben. Arról beszéltek, hogy mókás, ha ilyet facebook-on is leírsz az összes ismerősöd előtt (és ha jól sejtem azért került elő, mert írtad, hogy mindent vállalsz, amit itt írtál, és úgy gondolták, hogy ezt pl. nem biztos)
Második esetben: nem vicces.
Harmadik esetben: Sikerült.

@Boooombastic: Hát még meggondolom :-)

A vicc meg nyilván azokat a nőket figurázza ki, akik lenézik a testével kereső nőket, de mellette ugyanezt csinálják, csak az egyszeri kurva őszinte, megbízható "teljesítése" nélkül, ráadásul sokkal költségesebben :)

_Ω_ 2012.03.09. 13:34:48

@Dr. Jula Watson: Napkitörés kipipálva.
A telihold már más kérdés, az árapály-jelenséghez nem kell teliholdnak lennie, mint tömeg állandóan jelen van, fényviszonyoktól függetlenül. Persze akit éjszaka zavar a fény, arra lehet hatása, de felhők is bezavarhatnak az elméletbe. :P
A frontok pedig légnyomásváltozással járnak, a Faraday-kalitka pedig nem légmentesen zárt.

Sajnálom, teljes körű szolgáltatást nem tudok biztosítani, hogy a nagy elődöktől idézzek: "az ellen nem véd". :)

JOKKA21 2012.03.09. 13:35:34

@Dr. Jula Watson: Nem kérem, köszi.:) Inkább magad add nekem.:D

@Bundabandi: Már nagy lány vagy, nem hiszem, hogy apukád engedélye kell.:D

_Ω_ 2012.03.09. 13:35:37

@Caddy: Ehh... Jól van, magam mögött zárom majd be az ajtót, belülről. ;)

pretty kitty 2012.03.09. 13:37:55

www.demotivalo.net/view/85054/eme-ket-billentyukombinacio-segitsegevel

Eme ket billentyukombinacijo szegiccegevel ... hiltelen meguglott a bolc esz szokat latott tinejdzselek caamaaaaaaaa!!!!!! ;)))))

HetedikEnVagyok 2012.03.09. 13:39:22

@Coke Kekcemu Lopiszeggu Cekcimellu Kiszlanyocka: Nőjj már fel végre! Légy igazi férfi, hogy el lehessen olvasni magvas gondolataidat :)

_Ω_ 2012.03.09. 13:40:09

@JOKKA21: Te micsoda erkölcstelen egy gazember vagy! Meg se kérnéd apukájától a lánya kezét? Házasság előtti szex? Ki hallott még ilyet! Pfejj! Szégyelld magad, Jokka!
:)

pretty kitty 2012.03.09. 13:40:26

@HetedikEnVagyok: Eszetleg mi lenne helyette ha ... te talnulnal meg olvaszniiiii? :PPPP

JOKKA21 2012.03.09. 13:45:59

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Megkérném, mondanám, hogy sunáznám a lányát.:D

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 13:47:51

@tértivevény: Arról volt szó, hogy én vállalom, amit írok. Én leírtam, hogy mit súgok a fülébe (nem szex közben, hanem poénból, amolyan cicázásként). Ő anno leírta, hogy szexkapcsolata volt. Erre írtam, hogy én vállalom, amit leírok, leírnám névvel is, mert szerintem semmi sincs benne. Az elefántosat is. Amit ő leírt az ő nickjével, én egy olyat már nem írnék le ide (Fb-ra meg végképp nem), az már nekem nagyon a magánélet kategória, hogy csak a szex miatt vagyok valakivel. Az már számomra tényleg olyan, hogy az alapján megszólhatnak, minősíthetnek és zavarna is. Ha mást az zavar, hogy mit súgok a párom fülébe, az nem érdekel, mert nem tartom vállalhatatlannak. Ez az összefüggés.

pretty kitty 2012.03.09. 13:48:37

@HetedikEnVagyok: Lattam multkol ed videjockat, abbajisz nyogve nyelt ec caj. Hihihiiiiiiiiiiii!!!!!!!! ;))))))))

Amud mijel te vad a hetediiiiiiiik????? :)))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.09. 13:51:04

1. szerintem a gyerekek miatt nem válhatunk dolgot eleve megette a fene. van az helyzet, amikor nagyon is indokolt a válás, már a gyerekek miatt is.

2. nagyon fiatal vagy egy szar házassághoz.

3. láttunk már 21 éves érett csajt, csak utóbb azért mindegyikről kiderül,hogy annyira azért mégsem érett, mint elsőre.

4. szerintem csak be vagy indulva kekszuálisan a csajra. aztán megkapod és annyi lesz.

5. szerintem nagyon is bánt valahol a feleséged hozzáállása a házasságotokhoz és ennek folyománya ez a lány és az iránta érzett vonzódásod is.

6. nem értem mi a fenéért kell házasodni, amikor így álltok hozzá az egészhez. és még gyereket is csináltok. prájszlessz.
féltetek,hogy bezár a bazár, mi? aztán benne vagytok nyakig egy szar házasságban.

Megoldási ötletem amúgy nincs, csak imádok pontokba szedve írogatni, általam magvasnak vélt gondolatokat.:)

Csak egy dolog: a helyedben leülnék az asszonnyal és vele tisztáznám a dolgokat mielőbb, és azután már körvonalazódni fog,hogyan tovább.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 13:52:10

@Bundabandi: Csak megnyugtatásul közlöm, én értem miről beszélsz. ;)

dr. gernika 2012.03.09. 13:52:35

@cyd: Látod, ez egy jó kérdés.

JOKKA21 2012.03.09. 13:55:23

@Bundabandi: Én a szexkapcsis sunákat nem szólom meg, csak a ribancokat, akiknek van kanjuk vagy férjük és félre basznak.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 13:56:09

@Alfonzina:
1. Lájk!
2. Én is szeretem így számozni a bölcs gondolataimat. :)
3. Faszom a sok baromba már, h házasodnak és szaporodnak ész, önismeret és a másik megismerése nélkül.

JOKKA21 2012.03.09. 13:57:50

@Picicsibe a szexistennő: Nem szabad házasodni, mert ribik a nők.

HetedikEnVagyok 2012.03.09. 13:58:23

@Picicsibe a szexistennő: "Faszom a sok baromba már, h házasodnak és szaporodnak ész, önismeret és a másik megismerése nélkül." Halkan jegyzem meg, az önismeret és a másik megismerés egy folyamat. A fajfenntartás viszont ösztön.

2012.03.09. 13:58:45

Fatökű a posztoló, ezért csalja a neje is! Beszélgetünk a szexről. Aha. Nem beszélni kell, hanem csinálni! Jó nagy mamlasz, és még szereti, hogy megalázzák. Ja, bocsi, szereti a feleségét...Komolyan, nagyon hülye szegény.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 14:08:23

@HetedikEnVagyok:
1. Valamennyire illenék ismerni magad. Pl monogám vagy e, avagy minden pina kihagyását lemondásnak, áldozatnak éled e meg.
2. Ahhoz h megismerd a másikat, nem kell elvenned és beleeresztened a gecit, h ő meg kipréseljen magából egy gyereket.
3. A házasság, pláne a gyermekvállalás nagy felelősség! Ismerd meg magad, a másikat. Éljetek együtt pár évet, h tudtok e együtt működni. Erre utalt a mondatom csupán.
4. Baszni baszhatsz. Gyereket csak úgy ne csinálj. Má' szerintem.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 14:11:30

@Letícia: A szexről beszélni is kell. Mé' hajtogatják mindig az ellenkezőjét? Mé' zárja ki az egyik a másikat? :)

2012.03.09. 14:11:42

@JOKKA21: Ejha! De én Veled nem, nem zavar?:D

2012.03.09. 14:14:45

@Picicsibe a szexistennő: szerintem nem beszélni kell róla. Az nem azé' van, max. ha gondod van vele. De akkor meg olyannal kell, vagy úgy kell, hogy ne legyen. De beszélgetni egy ellenkező neművel a szexről az azt jelenti: a pasi tuti dugna, ha a nő nem hárít, a nő meg bizonytalan még, de ő is csinálná. Akkor meg miről beszélgetnek? Csinálják és kiderül! A szexről való duma a még nem ivarérett tinik és a terapeuták dolga, nem másé.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.09. 14:18:45

@HetedikEnVagyok: ezzel kapcsolatban volt egy jó cikk valahol a minap.

egy szexológus azt mondta, a szerelem azért van, mert ha az emberek mindent ésszel intéznének, már kihalt volna az emberi faj.
ergó, kell agyelvesztés ahhoz,hogy szaporodjunk.

magyarul: a párkapcsolatok zöme eleve szar, és halálra van ítélve, de izélni, meg gyereket csinálni kell, ehhez pedig kell az ún. homály.
pont.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 14:20:03

@Letícia: Beszélni mindenről kell, ami két embert érint. Mik a másik vágyai, fantáziái. Mit szeret, mi az amit biztos nem. Miért nem, miért igen.
Egymást lehet vele húzni, beindítani, incselkedni.

És ha a fenti természetes, akkor valószínű probléma se lesz, de ha mégis, akkor azt se lesz nehéz szóbahozni. Szerintem...

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 14:23:08

@Letícia: És szerintem jó dolog am is beszélni róla. ;)

HetedikEnVagyok 2012.03.09. 14:24:34

@Alfonzina: Egyetértek
@Letícia: Tudod Letícia, ha én annyiszor szexelnék, ahányszor beszélek róla, akkor az biztos, hogy korai magömlésem lenne. (Egy rossz vicc: Soha nem kelek fel 7 előtt)
@Picicsibe a szexistennő: Még gondolkodom a válaszon. Nekem ehhez idő kell.

2012.03.09. 14:25:24

@Picicsibe a szexistennő: nem tudom, de szerintem ami ösztönös, arról nem beszélni kell. :) Max. szex közben beszélgetni róla!:D

@JOKKA21: javíthatatlan vagy!:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 14:28:33

@Letícia: Ösztönös a baszás!
A tartalmas szex nem ösztönös.

Bundabandi® (Cookie Bunny) 2012.03.09. 14:29:16

@Letícia: Ha mondjuk valamiért messze vagytok egymástól a pároddal, akkor izgi beszélni róla, telefonon, e-mailben. Nekem legalábbis! Akkor alig várja az ember, hogy élőben is megvalósíta, amiről előtte beszélt. :D

JOKKA21 2012.03.09. 14:30:19

@Coke Kekcemu Lopiszeggu Cekcimellu Kiszlanyocka: Számít és az is, hogy hány milliós.

@Letícia: De így szeretsz.:)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 14:33:37

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Persze az más, ha valaki gondolatolvasó! De az olyan bizarr... :D

_Ω_ 2012.03.09. 14:34:42

@Picicsibe a szexistennő: Az olyan: "fúúúúj, mikre nem gondolsz!!!" :)

cyd 2012.03.09. 14:38:02

@Letícia: Szóval tizenegy-két éves kortól csak autodidakta módon lehet tanulni, vagy mindenki külön-külön aztán hátha beválik a másik nemnél, amit olvasott, látott?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 14:39:39

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: A gondolatszabadságra szükségem van! És minden embernek! Ha azt (is) kontroll alatt kéne tartani, nem maradna semmi ami csak a miénk.

fumerin 2012.03.09. 14:46:34

Nahmmááá! Valami izgalmas téma nincs, csak a szex? Az má' ojjan uncsi :D

_Ω_ 2012.03.09. 14:48:07

@Анна ( fumerin): Beszélgessünk a hétfői Fb. átállásról talán?

fumerin 2012.03.09. 14:50:08

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Igazából az sem érdekel. Az jobban, hogy milyen fajta futócipő bírja a salakot, ami még nedves. Pl...

Frigyesur (törölt) 2012.03.09. 14:51:47

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: @Ibrahim a tevehajcsár: Miben szakember? A terrorizmusban?! :O :)))

Magam reszerol mindig ugy irtam ide, hogy ha barki megtalalna a hsz.-aim, akar az apukam, akkor vallalhato legyen. Ezert sem ertettem soha a flort jellegu, szexualis, maganeleti megjegyzeseket, vagy barmi intimet.
A facebook profilom is ugy keszult, hogy max. Kittynek lenne kinos :))) A bikinis, furdoruhas kepeket se ertettem ezert soha a neten.
Egyetlen ciki az lenne, ha a fonoknom latna (bar ketlem, hogy ezt a blogot olvassa :D), de oszinten szolva jogosan dorgalna meg.
Mondjuk azt sem ertem, amit @Köldökszösz (csodalampa): is furcsallott, be nem jelolnem, vissza nem igazolnam.

Azt hiszem en vagyok az a hsz., akit marha konnyu megtalalni, de egyetertek Kritikussal, legalabb tegyen erte min. erofeszitest, egesz mas kattintani, mint akar min. energiat belefektetni.

Nya mindegy, hazavagodott mar tobb netes szorakozasom, ujra jeleskedni kezdenek email irasban, azt hiszem. :D

pretty kitty 2012.03.09. 14:52:53

@Letícia: "Beszélgetünk a szexről. Aha. Nem beszélni kell, hanem csinálni!"

Tulelem cinalaszt teleeeeeem ;)))))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 14:53:02

@Alfonzina: @HetedikEnVagyok: "magyarul: a párkapcsolatok zöme eleve szar, és halálra van ítélve, de izélni, meg gyereket csinálni kell, ehhez pedig kell az ún. homály."

Aki a rózsaszín ködben a gyermekvállalást tartja fontosnak, azzal valami gond van!

A természet így alkotott meg minket, hiszen a földet be kellett népesíteni.

De ma már a baszásnak nem a szaporodás az egyetlen célja.

Ha gyereket akar valaki, várja meg míg eloszlik a köd. Ha akkor is szereti a másikat és tud vele élni, akkor jöhet a gyerek.

_Ω_ 2012.03.09. 14:54:16

@Анна ( fumerin): Ebben nem tudok segíteni, de biztosan lesz valaki akinek van ebben tapasztalata. Én mondjuk simán megkérdezném Gernikát, tőle hasznos válaszra számítanék.

fumerin 2012.03.09. 14:56:00

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Jóvannna, hirtelen ez ugrott be, hogy érdekel, de még sok értetlen kérdésem is van :D

Frigyesur (törölt) 2012.03.09. 14:56:01

@Kham: Hehe, utana szamoltam, en is 12 eve vagyok Frici :) Basszus, igy nagyon hosszu idonek tunik :D

Ezek szerint ha valaki megtudna becses neved, kiveteles informacio birtokaba kerulne :D

cyd 2012.03.09. 14:56:32

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Hogyne lenne szakember. Van neki egy otthon. Illetve egész pontosan: hazamehet egyhez.

Frigyesur (törölt) 2012.03.09. 14:58:02

@gernika: Hagyjad, az ilyen logikus gondolatmenet megerolteto a mi cydunk szamara. Kisebb kihivast jelento informaciokat kell elcseppenteni.

Kytia 2012.03.09. 14:58:38

Most kaptam a hírt, hogy ugyanilíen titkos nickek lesznek facebook-on, csak annyira lesz összeszinkronizálva, mint a CsP társkereső, szóval ismerősök továbbra sem fogják látni, hogy mit írsz. No para.:)

cyd 2012.03.09. 14:59:00

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: "...en is 12 eve vagyok Frici..."
Kis csitrik vagytok *legyintett a 16 éves cyd*

Frigyesur (törölt) 2012.03.09. 15:01:47

@SciNuBob -Jokka próféta követője: Pöci tenyleg aranyos.

@Kytia: Most oszinten szolva Van olyanhsz.-onk szinte folyamatos jelleggel diszeleg kepevel es nevevel jobb oldalt. Csak en vagyok szkeptikus? Vagy csak en latom oket? :D

@cyd: Azert nem ugyanaz a ketto, de kapsz erte fel pontot.

Frigyesur (törölt) 2012.03.09. 15:02:41

@cyd: Haaat, hozzad kepest konnyu fiatalnak lenni, pedig mar benne vagyok a korban.

JOKKA21 2012.03.09. 15:03:37

@Kytia: Akkor írhatom, hogy sunáználak.

fumerin 2012.03.09. 15:05:14

@Kytia: Miért, a CSP társkereső milyen?

Frigyesur (törölt) 2012.03.09. 15:06:10

@gernika: Kedvencek temetoje :D Amugy tokre igy gondolom en is. :x

Kytia 2012.03.09. 15:07:28

"Vagy csak en latom oket?"

Nem tudom. A hangok mit mondanak?:D
Amúgy komolyra fordítva, tényleg nem tudom, mire gondolsz.:)

Kytia 2012.03.09. 15:08:01

@Kytia: Ja, ez a Fricinek ment.:))

JOKKA21 2012.03.09. 15:08:03

@Kytia: Én rád gondolok Kítia.:D

fumerin 2012.03.09. 15:09:26

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Rugjá' belém kedves dottornéni, ha neked is jól esik :) Szívesen...

Kytia 2012.03.09. 15:10:50

@JOKKA21: Rólad már videó is van a neten, szerintem a barátaid semmin sem rökönyödnének meg.:D

@Анна ( fumerin): Há, elvileg olyan, mint bármelyik másik, csak egy ponton felhangolták facebook-ra. De Dövan-t és Zsu-t kérdezd, nekem csak közvetett információim vannak. Viszont azt tudom, hogy anoním facebook ellenére is.

fumerin 2012.03.09. 15:12:08

@cyd: @Kytia: Jó, csak így nem tudtam elképzelni Kytia infóját, még most sem tudom.

Frigyesur (törölt) 2012.03.09. 15:12:21

@Kytia: Hat akik facebook-on bejeloltek. Mondjuk mar ezt sem ertem.

@Анна ( fumerin): Ez nem belerugas volt. Szerintem gernika se annak szanta. Ha megprobalnad objektiven szemlelni magad, te is eszrevenned.

_Ω_ 2012.03.09. 15:14:50

@Анна ( fumerin): Ha tényleg úgy van, ahogy Gernika lát téged, akkor nagyon szívesen megismerkednék a "régi" éneddel. Mondjuk a "mostani" is kellemes, csak néha féltem tőled, hogy megölsz, de már nem félek. :D

fumerin 2012.03.09. 15:16:09

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Hm, igen, történtek dolgok. Változások, állandóság csak a cigim: by fumerin

Frigyesur (törölt) 2012.03.09. 15:16:10

@Kytia: Magamra vettem, ne aggodj. Mindig is genya voltal velem. Nem csoda, hogy utallak :D Es csak, hogy orulj: teged utallak innen egyedul! :))

JOKKA21 2012.03.09. 15:17:56

@Kytia: Ja az igaz, de nem hiszem, hogy 900 emberre tartozna(és érdekelné őket) hogy kikormolnám a feneked.

cyd 2012.03.09. 15:18:07

@Анна ( fumerin): Olyasmi, hogy nem kerül ki a profilodra, hogy te ott tag vagy vagy ilyesmi, de fb azonosítóval is be tudsz lépni oda, ha összekapcsoltad a kettőt.

fumerin 2012.03.09. 15:19:18

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Miért jó az nekem, ha megismersz? :D
Megismerni talán ha 10 embernek sikerült, de még az sem merné ezt kiejteni a száján. ;)

dr. gernika 2012.03.09. 15:21:48

@"Zsu": Természetesen nem (hiszen mi orik sosem tévedünk :)), de csak most éreztem ingerenciát arra, hogy közöljem. :)

Frigyesur (törölt) 2012.03.09. 15:24:23

@Анна ( fumerin): Akarmi is volt, en hallgatnek gernikara. Nem ugy kezdodott, hogy mindenki mas visszautott. Akinek pedig semmi koze az egeszhez. Persze sajat dontesed, mielott ugy erezned, hogy mar megint rugdosva vagy.

_Ω_ 2012.03.09. 15:25:29

@Анна ( fumerin): Mert akkor talán meg leszel ismerve? :) Aztán dicsekedhetsz, hogy már 11... :P

fumerin 2012.03.09. 15:27:10

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Nézd, kb. annyira érdekellek téged is és gernikát is, mint a monitoromat. Ha így lett volna, akkor talán pár sor nem lett volna nehéz priviben, akkor...:)
De már hagyjuk csudába. Nem érdekes.Jelentősége senem. :)

blah 2012.03.09. 15:34:04

húzzátok a faszotokra a facebookot

fumerin 2012.03.09. 15:36:33

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Nézd, írtam, nincs jelentősége. Nem akarok én senkinek megfelelni. Elnézést kértem, ha bántottam valakit. De hidd el, engem így, ebben a formában nem érint. Csak néha szeretem használni az általatok "normális" énem. És ma ilyen napom van.

cyd 2012.03.09. 15:42:08

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: @Анна ( fumerin): Én akarom! Én akarom! Lehet az enyém az utolsó szó? Ó léccilécci!!!!
(tudom, pöcs vagyok, de most már muszáj, meg hétfőtől úgyis over)

fumerin 2012.03.09. 15:45:35

@cyd: Eddig is tudtam a nemed :D Miért kellett kiemelni? :D

pretty kitty 2012.03.09. 15:47:46

@Kytia: "főleg, hogy általában azért a "barátok" is szeretni szokták egymást."

Pontoszaaaaaaaaaan!!!!!! Nekem isz van szok balatom a szuliba meg maszholisz esz naon cejetjuk edmaaaaaaszt!!!! :DDDDD

cyd 2012.03.09. 15:48:29

@Анна ( fumerin): Ja én jellembelileg értettem.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.09. 15:49:03

@Picicsibe a szexistennő: szép gondolat, de akkor miért van annyi válás, és csonka családban felnövő gyerek?

A kilencvenes években, mikor középiskolás voltam, 30 diákból, ami az osztálylétszámunk volt, 26(!!)-nak a szülei elváltak, és vagy egyedül nevelte őket az anyjuk, vagy nevelőapával együtt.

Mindössze 4-en voltunk, akiknek a szülei együtt voltak, és gyanítom,hogy ebből legalább kettőnek a szülei inkább csak gazdasági vagyonközösségben már, semmint szeretetteljes házasságban.

Ez volt akkor, kb. 15 éve. És a helyzet azóta is csak romlik.
Akkor hol van itt az ésszel családot alapítás? Hol van a megfontolva haladás?

Én azt gondolom, hogy sokan igenis a nagy lángolásban alapítanak családot, a többiek pedig ugyan már nem lángolnak, de ott van a sziréna,hogy kifutsz az időből, meg hát "végül is aranyos", "normális", "egyedül sem jobb", stbstb.

Ez ellen nem lehet tenni, sőt azt mondom, annak jó, akibe ebbe nem gondol bele, csak agyatlanul csinálja a dolgokat.

fumerin 2012.03.09. 15:49:43

@cyd: Persze, értettem, csak nem értettem ezzel egyet ;)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.09. 15:53:47

@Alfonzina: ja és ami a vicces,hogy ezeknek az elvált szülős volt osztálytársaknak a 90%-a mára már férjnél van, megnősült, gyereket csinált/szült.

és ott vagyok én pl., aki meg nem.:)
egy másik srác, akinek együtt voltak a szülei szintén, az meg elég gyorsan nősült, és mára már elvált.:)

csak,hogy milyen érdekes is az élet.:)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.03.09. 15:54:16

@JOKKA21: na azt az egyet megígérhetem,hogy én nősülni sose fogok.:)

Frigyesur (törölt) 2012.03.09. 15:58:23

@Анна ( fumerin): Nem kell bizonygatni semmit. Ha nem birsz valakit, ignorald. De speciel gernika nem olyan, aki nem vedi meg magat, ha kap sunyi vagy kevesbe sunyi megjegyzeseket.

Csak ennyit akartam mondani, nem akarom tulragozni en sem.

Frigyesur (törölt) 2012.03.09. 16:00:30

@cyd: Mit akarsz? Gizmoval tevezni este? Olvass szelektiven, nem nehez. :P

fumerin 2012.03.09. 16:03:57

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Én meg azt nem szerettem, ha mások kaptak megjegyzéseket. De tudod mire jöttem rá? Volt pár ember, aki mellé kiálltam, megismertem, és úgy vágtam a homlokomra, hogy majd beszakadt. :D No, nem baj. Tanultam azokból is, hogy néha szarba is bele kell nyúlni a megvilágosodáshoz. :)
És ha fészes lesz CSP és ráadásul valamihez kötött, jussenem fogok kommentelni. Maradok az üzifalas agymenéseimnél. Ott is az szól hozzá, aki ért ;)
Tehát már ezért sincs jelentősége az egésznek. :)

Frigyesur (törölt) 2012.03.09. 16:11:27

@Анна ( fumerin): En se szeretem, ezert szoltam bele :D cyd se szereti (ha nem rola van szo), ezert szolt bele ;)

Jelentosege az en koromban mar igen keves dolognak van :)))

dr. gernika 2012.03.09. 16:12:03

@Анна ( fumerin): Én meg csak így szárazon: ok.
Meg nem bántottál, csak azt próbáltam kifejezni, hogy sajnálatosnak tartom az éles változást.

fumerin 2012.03.09. 16:16:42

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Kéményt pucolsz? Vagy mit keresel a koromban? :O

@gernika: :) Tényleg örülök, és azt hiszem annak jobban, hogy megtaláltam magam.

pretty kitty 2012.03.09. 16:22:47

@VOGAben: "Ennek meg köll lenni ne gebegj!!!"

Id van id van id vaaaaan!!!! Posztel ne gebedj, hajc a cajlaa, ha jol cinalod megleeeeeecccc!!!!!! :DDDDD

pretty kitty 2012.03.09. 16:25:32

@Picicsibe a szexistennő: "Lesznek majd olyan "elveremültek", akik kamu profilt gyártanak. :)"

Ooooh novelkem hat alla megeszkudhec h lecnek. Hihihihiiiiiiiiii!!!!!! ;)))))))

Kham 2012.03.09. 16:28:04

@Frigyesur, dagi Vidam mesek tulajdonos: Micsoda megtiszteltetés, virtuális kortárs vagyok Frigyesúrral:) Ha sok évtized múlva a történészek összegezni fogják az internet világát, nyilvánvalóan erre az időpontra teszik majd az Aranykor kezdetét.

Nem annyira kivételes, de lehet halálos. Úgy döntöttem, ha majd Kham meghal, akkor egy hun király módján, titkait magával viszi a sírba. Virtuális szolgáim le fogják nyilazni a leborulva imádkozó valós ismerősöket és hármas koporsóm (monitorüveg, egérplasztik és gépházvas) köré ízlésesen elrendezik a halottakat, majd kinyitják a Velvetkommentelés gátakat és a sírhantot örökre eltünteti az áradat. Az információ kétélű fegyver:D

JOKKA21 2012.03.09. 16:29:09

@Alfonzina: Én sem, mert gecik a nők.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.09. 16:31:48

@Alfonzina: "Akkor hol van itt az ésszel családot alapítás? Hol van a megfontolva haladás?"

Sehol. Nem azt mondtam, h így van. Azt mondtam így kéne lennie!

"Ez ellen nem lehet tenni"

Dehogynem lehet. Az egész csak intelligencia kérdése.

Miért van annyi válás? Mert az emberek felelőtlenek.

"sőt azt mondom, annak jó, akibe ebbe nem gondol bele, csak agyatlanul csinálja a dolgokat"

Fú! Ez kemény. Ezt viccnek szántad?
Így csinálják a legtöbben. Ezért van ennyi válás. 

Korábban nem voltak jó fogamzásgátlási eszközök, ill. tájékozatlanok voltak az emberek (pl elsőnél nem lehet teherbe esni...). Jött a szerelem, jött a dugás, jött a gyerek, jött a házasság, és sok esetben jött a válás.

Mégkorábban a lányt csak akkor vették el, ha szűz volt...

Ma ha valaki baszik ész nélkül, és gyerekeket gyárt, akkor az, izé, buta és/vagy tájékozatlan, meg persze felelőtlen.
Sokkal nagyobb az esély, h működik a házasság, ha nem a megismerkedés rózsaszín ködében még ismeretlenül mondják ki az igent, és csinálnak gyereket.
Persze garancia így sincs. De az esély a jó és boldog házasságra, ami működik, így növelhető.

Persze 20 évesen ez nehéz. Viszont a mai 20 évesek nem is akarnak még gyereket...

Frigyesur (törölt) 2012.03.09. 16:43:16

@Kham: :DDDDDDDD
Aranykor kezdete :D Szerenysege elkepeszto, a legnagyobbakeval vetekszik. Amikor 2000-t az emberek nagy fordulopontnak gondoltak, nem is sejtettek mennyire az lesz.

Hm, szoval Kham halalaval dzsihad venne kezdetet. Sajnos ilyen esetekre minden rendes zsarolo bebiztositja magat, es netalantan megjelennenek Kham hasonmasok, akik Kham emleket sotlan, buta kozhelyekkel gyalaznak meg, es a Coca Cola Ellenes Szovetseg egisze alatt mukodnenek. De ez csak egy gyors tipp, termeszetesen durvabb eszkozoktol sem riadnak vissza, gondolom en.

kiraaaaa 2012.03.09. 16:45:59

A fészbúk oldalra való településnek van gazdasági előnye? Mert az elég olcsó indok, hogy több emberhez eljusson ez a sor rosszul megírt történet?
A nyelvi igénytelenség terjesztéséért kap pénz a bloggazda?

_Ω_ 2012.03.09. 16:54:08

@kiraaaaa: Szerintem a megjelenő reklámok és a "kattintásszám" ami számít, így van ez már régóta. Fb.-n várhatóan nagyobb lesz a közönség, ha (és ez egy elég komoly ha) sikerül az emberek ismerősi hálóján elterjednie. Ha nem sikerül és a jelenlegi törzsgárda is elpártol, az elég kellemetlen lesz, de gondolom készítettek egy számvetést, hogy várható nyereség vs. veszteség ennyi és ennyi, így belevágtak.

kiraaaaa 2012.03.09. 16:58:04

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Gondolod ebben az országban bármilyen változtatás előtt készítenek hatástanulmányt?:))

Kham 2012.03.09. 16:59:15

@Kham (az igazi): :D:D:D Kegyed kész van, mint a HalálCsillag Legoból.

_Ω_ 2012.03.09. 17:06:35

@kiraaaaa: Szerintem erre térjünk vissza úgy 1 vagy 2 hét múlva, az eredmények birtokában. :)
Ha nem itt (mert mondjuk nem tudunk tovább itt kommentelni), akkor mondjuk a szakítóson, vagy majd privátban, vagy akárhogy.

kiraaaaa 2012.03.09. 17:08:03

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: rendben, akkor követjük a magyar tendenciát:)

de megbízlak a figyeléssel, mert nem vagyok fészbúkon:)

_Ω_ 2012.03.09. 17:08:45

@Kham (az igazi): Inkább valami fincsi gumimacit rakj be avatárnak, az én kicsi pónim túl ütős. :P

_Ω_ 2012.03.09. 17:10:03

@kiraaaaa: A fészbúkos sikert vagy bukást nem fogom tudni követni, csak közvetett információim lesznek.

kiraaaaa 2012.03.09. 17:12:35

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: azok teljesen helyénvalóak, de mielőtt továbbadod az infót, a forráskritikát el kell végezni:)Megbízható a forrás? Motivációi a forrásodnak..stb:)

_Ω_ 2012.03.09. 17:14:18

@kiraaaaa: Ez jó. :) Forrás: bárki aki hajlandó szóba állni velem. Megbízhatóság: há' szóba állt velem, úgyhogy biztos megbízható. :P

dr. gernika 2012.03.09. 17:19:52

@Анна ( fumerin): Viszaolvastam, erre az egyre még reagálok.
Emlékeim szerint, amikor először jeleztem neked, hogy wtf van veled, olyan mértékű mocskolódáshullám vette kezdetét (kitartott talán 2 napig), belerántva mindenkit, aki nekem merészelt igazat adni, hogy a békülős privát levél volt az utolsó, ami eszembe jutott. Onnantól a minél kevesebb kommunikációra koncentráltam.
Ha a mai éned felülkerekedik azon, akkor nem lesz semmi gond. :)

Frigyesur (törölt) 2012.03.09. 17:26:47

@Kham: Kham ugy erzi most a csucson van, ezert most abbahagyja.

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Kham nem szereti a gumicukrot.

Kham ugy erzi a betegseg kezdi legyurni, ezert kellemes hetveget kivan.

Kham voltam.

fumerin 2012.03.09. 17:27:38

@gernika: Nem. Nem a botrányos kommentekkor(privi)...tudod, amikor leírtam, hogy vége a kapcsolatomnak még a nyáron...nézd, mai napig nehéz. Már le tudom írni, de akkor szégyelltem, hogy megbuktam, mint nő. De télleg nem kell itt romantikázni :D Ha kíváncsi lennél rám, megtalálsz, tudom, hogy tudod hol ;)
Jahh, és persze, hogy kicsit változtatott a jellememen, mert nem volt ám nehéz bemenni a temetőbe, de kijönni nem volt egyszerű.
És persze, mikor első kommentedben és nyilvánosan rákérdeztél a miértre, már védekezésbe álltam.
Óóóó, ma télleg őszinte vagyok, még magammal is :D
Tuti az influenza az oka.

_Ω_ 2012.03.09. 17:34:46

@Kham (az igazi): Kellemes hétvégét neked is! :)

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2012.03.09. 17:36:04

Üdvözlöm a FB kommentelést...
Vége lesz - remélem - a rettenetes csetnek, a közel 1000 off kommentnek...

veteran_tomy 2012.03.09. 18:14:38

hanyingerem van az ilyen emberektol min a level iroja.nem eleg hogy csaladja is van meg az is ra tesz egy lapattal hogy a csajnak pasija van . hat ha te meg gondolkozol rajta hogy lehetne ebbol meg valami tobb akkor bocs hogy ezt mondom de nem vagy normalis !!!

Udv:Tomy

dr. gernika 2012.03.09. 20:44:05

@Анна ( fumerin): Ja, értem. Akkor, mikor bejelentetted a dolgot, még akartam volna segíteni, de mondtad, hogy minden ok, megoldod. Az elmúlt hónapok fényében meg már nem hiszem, hogy lehetünk barátok, de ezt nem jelenti azt, hogy ellenségeskedni kell. :) A tagadáson már túl vagy, innentől már magától beindul a gyógyulási folyamat.

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.03.09. 21:20:21

@Bundabandi:
csak egy megjegyzés ahhoz, hogy a családod nincs fenn fészen, meg a nemtomki sincs: MÉG! Ugye. És magad után NEM tudod törölni a netet, tehát tessen mindenki úgy írni, hogy az 30 év múlva se legyen felhasználható ellene. No, leginkább ezért van a nick-nek létjogosultsága (ami persze szintén nem életbiztosítás, de legalább az illúziója megvan, hogy próbáltál valamit tenni - legfőképpen összeszedetten és előre gondolkodni)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.03.09. 21:22:45

@Анна ( fumerin):
ugyanmá, itt senki se változik, csak te vagy ennyire elmaradottan humanoid

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2012.03.09. 21:32:42

re poszt:
hát ez egy csudás megoldás: visszacsalni, gratulálok hozzá, remek ötlet.
Bár az, hogy anyu ilyen kikapós fajta, gondolom, eddig se volt akkora titok, csak nem akartad észrevenni.
Sajnálom, ezt már túl sokan nem tudják sérülésmentesen megúszni :(

Dr. Jula Watson 2012.03.09. 23:09:30

@Zsit (nyau és rémizé): Ezt mondtam én is többek között. :)

A házasságot meg nem lehet igazán ésszel csinálni. Ahol érzelmek vannak, ott az ész sokszor csődöt mond. Ráadásul ki tudhatja előre mi lesz 10, 20 vagy 30 év múlva? Az emberek változnak, és van olyan, hogy nem egy irányba.
A mai fogyasztói társadalom meg azt sulykolja mindenkibe, ami régi, kicsit kopott dobd ki, szerezz be egyúj és csillogót helyette.

indapass90210 2012.03.09. 23:13:29

"Újítás: jövő hétfőn átállítjuk a blog kommentmotorját Facebook-os rendszerre. "

Sok szerencsét mindenkinek a továbbiakban! Én ezzel innen ki is szálltam.

Bicepsz Elek77 2012.03.10. 02:00:42

"Ez, hangsúlyozom, nem elsősorban szexuális vonzalom, inkább lelki hasonlóságon alapul. Ő egyszer írt nekem azóta, azt gondolom, hogy én is hiányzom neki. Mit gondoltok? Jó, ha hagyom a család miatt vagy küzdjek érte? Vagy várjam meg, míg elmúlik a hiányérzet? Most üresnek érzem az életem."

Bazd meg vágd be a lompost oszt jónapot.

Baszi mi az az érték, amit egy fiatal luvnya adhat a friss ...iján kívűl?

JOKKA21 2012.03.10. 07:36:11

@Bicepsz Elek77: What the fuck.

@Dövan: Miért nem csinálsz kamu profilt?Én is azzal jövök majd.

@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: Ja fasza lesz, lesz naponta 20 komment.Inkább legyen 1000 off komment, mint 20 on.

HetedikEnVagyok 2012.03.10. 10:13:45

@Picicsibe a szexistennő:
Mire kitaláltam a választ és megtaláltam a szavakat, addigra már @Alfonzina jó sok mindent leírt.
--1. Valamennyire illenék ismerni magad. Pl monogám vagy e, avagy minden pina kihagyását lemondásnak, áldozatnak éled e meg.

Meglátásom szerint a többség ennyire ismeri magát. Ettől még vannak megcsalások és válások

--2. Ahhoz h megismerd a másikat, nem kell elvenned és beleeresztened a gecit, h ő meg kipréseljen magából egy gyereket.

Valóban.

--3. A házasság, pláne a gyermekvállalás nagy felelősség! Ismerd meg magad, a másikat. Éljetek együtt pár évet, h tudtok e együtt működni. Erre utalt a mondatom csupán.

Számomra ez túl misztifikált

--4. Baszni baszhatsz. Gyereket csak úgy ne csinálj. Má' szerintem.
Én csak baszással szeretek gyereket csinálni:)

HetedikEnVagyok 2012.03.10. 10:15:37

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Én nem hiszem el, hogy tudsz még trollkodni. Már elkényelmesedtél. :)

HetedikEnVagyok 2012.03.10. 10:25:34

@Picicsibe a szexistennő:
Visszatérve a 3. pontra:
Nem találtam embert, aki elcserélte volna gondolkodásmódját egy másik emberére. A gondolkodásod a múltad tükre. Amelyben ott van szüleid veszekedése, avagy állóvízzé laposodott kapcsolata. Saját küzdelmed a házasságodban akár válással végződött akár nem, akár megcsaltak akár nem. De mégsem akarsz gondolkodást váltani. S akiket itt sajnálunk gyermekeket, ők sem akarnak majd. Mert szeretni fogják azt.

És most szétszakítva mellkasomon az inget kiáltom: Ide lőjjetek :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.10. 11:52:01

@HetedikEnVagyok: Alfonziának mindenre válaszoltam, így azok mint érvek már nem "játszanak" nálam.

1. "Meglátásom szerint a többség ennyire ismeri magát. Ettől még vannak megcsalások és válások"

Nem. A többség becsapja áltatja magát, és a másikat is, h csak elhatározás kérdése, h monogám lesz e vagy sem.
Nem rég írtam már valakinek pont itt a blogon, h a bibi csak az, h a monogámia nem elhatározás kérdése. Valaki vagy az, vagy nem. Aki csak elhatározza, h az lesz, az belekényszeríti magát ebbe, és idővel az egészet áldozatnak, lemondásnak éli meg. Annak vagy félrekúrás, vagy boldogtalanság a vége, amibe magával rántja a párját (esetleg a családját is).

Ha az emberek hagynának időt maguknak, h megismerjék magukat, szexuális igényüket és közben kiismerik a párjukat is, lehet dönteni, megy e monogámia, a közös élet, avagy nem. És ismétlem, itt nem arra gondolok, h kibírja, h nem csalja meg a másikat... Hanem hogy hogyan éli ezt meg!
Mert ha nem áldozatnak, akkor nincs is mit kibírni. Akkor ez teljesen természetes.

2. "megismerd a másikat"

Muszáj megismerni a másikat. Ehhez viszont több idő kell, mint egy év. Együtt kell élni, megélni jót, rosszat. Felmérni azt, h: egyformák e az életcélok, szexuális igények, a libidó, az értékrendek, politikai, vallási nézetek, családalapítási tervek. És megismerni a másikat belülről, amennyire csak lehet.

Elég ha az egyik nem klappol, és már borulhat minden. 

 Családtervezés, így mondják...  A tervezés tudatos dolog. De az emberek mégsem tudatosan terveznek.

Ált ez a kettő van:
- nagy szerelem, rózsaszín köd kellős közepén egy életre szóló döntés. Elkapkodják az egészet. Házas évek alatt ismerik meg egymást és derül ki mindaz, amit fentebb írtam. Sok esetben már van 1-2 gyerek is. Szerencse csupán, h passzolnak e az igények, elvárások, életcélok. 

-együtt vannak. Közepes kapcsolat, elvannak... Hú, má' együtt vagyunk x ideje. Másokat akarunk (pl egyik gyereket, másik csak talán) , ejj, de majd csak lesz valahogy...

Mi értelme ennek?

3. "Számomra ez túl misztifikált"

He?

A szerelem nem ész kérdése. De a szerelemhez, az egymás nyalifalizásához, se a házasság, se a gyerek nem kell.

Régen ha egy tisztességes lányba beleszerettél és meg akartad dugni, el kellett venned, úgy, h még nem is ismertétek egymást. Ma nem így van. Ma mindent kipróbálhatsz, mindent megtehetsz annak érdekében, h egy felelősségteljes döntést hozz meg a szerelmeddel együtt. Mert a házasság igenis felelősséggel jár, a családalapítás meg pláne. Legalábbis kéne hogy járjon, hiszen a cél az, h egy életre szóljon.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.10. 11:55:20

@HetedikEnVagyok:
Az hogy mit kapsz a családodtól, valóban nem te választod.
Azt hogy mit viszel belőle magaddal a saját életedbe, azt igen!

Én minden embernek 18 éves korában a kezébe nyomnám a Mérgező szülők c. könyvet. Segít felismerni és levetkőzni az otthoni rossz mintákat.

Ha változtatni akarsz, mert másképp akarsz élni, mint pl a szüleid, akkor az csak elhatározás kérdése. 

"De mégsem akarsz gondolkodást váltani."

Dehogynem! Én váltottam. Nekem olyan élet nem kell, mint a szüleimé! A gyerekeimnek meg pláne mást szánok!

"S akiket itt sajnálunk gyermekeket, ők sem akarnak majd. Mert szeretni fogják azt."

Ez csupán intelligencia/tájékozottság kérdése. 

Ki szereti és viseli el, h megcsalják? Ki szarja le, mit érez a másik, ha megcsalja? Ki az akit nem érdekel a családja, csak a pia? Ki az aki asszisztál ahhoz, h a párja alkoholista legyen, vagy verje a gyereket? Ki veri a gyerekét a párját? ...blablabla... Intelligens, empatikus emberek, akik szeretik, ismerik, tisztelik és becsülik egymást? Kurvára nem!

Most két lehetőség van:
1. Az emberek többsége hülye.
2. Az emberek többsége nem veszi a fáradtságot és időt, h megismerje önmagát és a másikat.

Gyanítom van bőven mind2 verzióból.

És ismétlem, az h ismerjük egymást és magunkat, összepasszolunk, még nem garancia a foreverre, de az esélyeket jelentősen növeli. Ahogy a "próbáljuk meg, lesz valahogy" felfogás, vagy a rózsaszín ködben meghozott döntések meg jelentősen csökkentik.

Buci-Bigyo (törölt) 2012.03.10. 14:06:23

32 éves és már elcseszte az életét.Gratulálok!Nem tudom a feleség a nagyobb trágya, vagy a pasi aki ezt tűri.
Elmondom, hogy tud kicsi gyerek (+munka) mellett is csalni a feleség.Apu dolgozik, anyu pedig szinte mindig a nagyszülőknél van, oda jár ebédelni is ( nem kell otthon főzni!), egyre többet hagyja a nagyszülőkre a gyereket, ők még élvezik is ezt, sőt biztatják a lányt, hagyja nyugodtan rájuk a gyereket ( első unoka-élmény). Amikor a gyerek 1-másfél éves lesz, a csaj már javában kúrogat egy nős, kétgyerekes pasival.Kb. egy év telik el, mire a férj rájön, nagy cirkusz, most különélnek, nem tudom elváltak-e már azóta.A nős-kétgyerekes pasi természetesen nem akart elválni, a felesége pedig megbocsátott a férjnek.

Bicepsz Elek77 2012.03.10. 14:08:54

@Picicsibe a szexistennő: Az problema az elmeleteddel, hogy mar reg kihalt volna az emberiseg, ha csak az "idelis" csaladban szulethetnenek gyerekek. Az emberek tobbsege a veletlen szerint el es az erzesei vezerlik(az amerikai filmekbol is ezt latjak). Az elethosszig tarto monogam kapcsolatot meg kb. 1000 eve talalta fel a katolikus egyhaz. Elotte a zsidoknal, romaiaknal stb. volt valas, de altalaban a hazassag anyagi es csaladi okokbol kottetik. Volt amugy valami felmeres magannyomozokkal, es azt mondtak, hogy a ferfiakat az erdekli, hogy megcsalja-e a parjuk, mig a noket(altalaban), hogy van-e a ferjnek eldugott bankszamlaja.
De ez a csavo nem fogja beverni, az tuti.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.10. 15:08:42

@Bicepsz Elek77: Nem olvastad a kommenteket figyelmesen, vagy nem olvastad az összeset ami e vitával kapcsolatos.

Abszolút a mai felvilágosult emberekre értettem azt, amit írtam.
Az h a múltban mi volt, az tökmindegy ebben az esetben. Nem halt volna ki az emberi faj. A múltban ha éltek nemi életet, akkor jöttek a gyerekek is. Nem volt fogamzásgátlás.

Az hogy a monogámiát a társadalomban a katolikus egyház vezette be, nem jelenti azt, h előtte nem voltak olyan emberek, akik ne akartak volna úgy élni, hogy csak egy kiválasztott emberrel kefélnek. Van ember aki ilyen és van ember aki olyan.

Nincs azzal gond (részemről), ha valaki nem monogám. Azzal van gond, ha monogámnak tartja magát és egy monogám emberrel is elhiteti. Így nem fog működni egy monogám házasság.

Ha az emberek ismernék magukat és a másikat, akkor dönthetnek úgy is, h nyitott házasságban élnek. Mondjuk szerintem az faszság és hosszútávon nem működik... De legalább közös döntés volt, és nem baszták át egymást.

"idelis" csalad:
Mondandóm lényege pont az, h az ideális kapcsolatot nem is olyan nehéz megteremteni. Semmi nem kell hozzá, csak időt adni magunknak és másiknak, h kiismerjük egymást.

Manapság az emberek nem 20 évesen, nem az első elsöprő szerelembe döntenek a házasság és a gyerek mellett. Gondolkoznak: korai még, tanulok, karriert építek, majd 30-40 évesen jöhet a gyerek.

Ha 20 évesen van annyi esze, h tanuljon, dolgozzon, és ne menjen hozzá/vegye el élete első szerelmét, akkor nem állja meg a helyét az, h a szerelem ész nélküli valami.
A házasságot nyilván az érzelmek is vezérlik, de az nem jelenti azt, h ész nélkül kell csinálni. Miért ne lehetne időt adni magunknak és a másiknak h kiismerjük egymást?

Régen se működtek a házasságok, amik érdekből, vagy csak a forrongó szerelemből köttettek. Csak akkor még nem volt mód a válásra.
Akkor miért csodálkoznak az emberek ha most se működik, és olyan gyakori a válás?

mütyür 2012.03.10. 16:42:25

"A gyerekek miatt a válás szóba sem jött. "
miért? miért gondolja bárki is, hogy jobb a gyereknek, hogy ilyen érzelmi háttérben nő fel?
és tényleg létezik pasi, aki eltűri asszonyka félredugásait? és neki ebből az a tanulság, neki is félre kellene?
lol

_Ω_ 2012.03.10. 16:56:05

@mütyür: Láthatod, létezik ilyen pasi. Rossz tanulságot vont le, de legalább jót nevettél rajta. :)

mütyür 2012.03.10. 17:00:38

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: hát inkább kényszeredett nevetés volt:) sajnálom, hogy egyikőjük sem akar boldog lenni és nem adják meg egymásnak sem erre az esélyt, plusz a gyerekek mit tanulnak ebből? imádom, amikor azt hiszik a szülők, hogy a gyerekek süketek, vakok és semmi érzelmi antennájuk sincs.

_Ω_ 2012.03.10. 17:10:59

@mütyür: Gondoltam. :)
A gyerekek ha van egy kis eszük, azt tanulják meg belőle, hogyan NE alakítsák a saját életüket. Azt viszont nem tudjuk, milyen idősek, úgyhogy nem is próbálnám tovább boncolgatni a témát. Nekem sem szimpatikus amikor a szülők ilyesmit játszanak és a gyerekekre nem is gondolnak, de nem szólhatunk bele mások életébe.

pretty kitty 2012.03.10. 17:18:56

Amikol a culejid hazuxagon kapnaaaaaaak!!!!!!!

www.utos.me/amikor-a-szuleid/

Hihihiiiiii ;))))))

pretty kitty 2012.03.10. 17:22:18

@mütyür: "miért? miért gondolja bárki is, hogy jobb a gyereknek, hogy ilyen érzelmi háttérben nő fel?"

Mitisz tudunk az elzelmi hatteleckelooool?? A posztel nem emliti h utalnak edmaszt a feleszegevel. Cak h a jelek celint mindketten maszfele jisz eldeklodnek cekcujalitasz temaba. Dejez meg nem jelenti jasz h loccba kene lennijuk. Meg lehetnek ed boldog palocka jakik nyitott hazasszagba jelnek esz cejetettel nevelik eddutt a kozosz delkocejiket. Celintem legalabbisz..... :))))

mütyür 2012.03.10. 17:42:21

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: csak véleményt mertem nyilvánítani.

@Coke Kekcemu Lopiszeggu Cekcimellu Kiszlanyocka: a titok nyitja itt van: "A gyerekek miatt a válás szóba sem jött. " ergo, gyerekek nélkül már meg sem ismernék egymást az utcán. ennyit erről. ez nem boldogság.

pretty kitty 2012.03.10. 17:48:15

@mütyür: Akkol te mit mondacc? Valjanak el? Celintem nem mucaj, a delekek ed kozosz tema kosztuk, ami kapcan jol megeltik edmaszt ... legalabbisz lemelem h id van :)) Cak abba jeddezzenek meg h kinyilikahazasszaaaaaaaaag!!!!!!!! esz akkol nem kell pheltekenynek lenni mex emmi jijeszmi, cak elvezni jaz eleteeeeeet ;))))))

mütyür 2012.03.10. 17:54:39

@Coke Kekcemu Lopiszeggu Cekcimellu Kiszlanyocka: csinálnak, amit akarnak, de sztem a posztból látszik, hogy a pasi csak kompenzálásból dugna félre, nem mert jólesik neki.

na sziasztok

_Ω_ 2012.03.10. 17:55:34

@mütyür: Nem mordultam rád, nem kell átmenni védekezőbe. :)

Bicepsz Elek77 2012.03.10. 18:04:35

@Picicsibe a szexistennő: Ez a problema, hogy az ilyen emberek tul sokat akarnak. Szerelem is legyen, meg racionalitas is, meg ne is csajon meg meg minimum 22 cm, meg foglalkozzon a kolkekkel stb stb. Az ELET az nem egy igazsagos valami. Egyes ferfiak/nok.szuzen vegzik, masoknak rengeteg partneruk van, de pl. akarnak csaladot is, meg gyerekeket. Ok ugy gondolkodnak, mint a Bibliaban: Add meg a csaladnak, ami a csalade, magadnak meg azt, ami a magade. Persze nyiltan nem illik megalazni a masik felet, devaloszinu pl. egy adott no azert valasztotta tidat alatt x et a gyermekei apjanak, mert genetikailag elonyos kolkeik lesznek. Ennek az az ara, hogy az illeto felreb..ik, mert megteheti.
A modern kor embere semmivel se jobb, mint a regi koroke, csak azt hiszi magarol.

Bicepsz Elek77 2012.03.10. 18:07:38

Bocsi a felregepelesekert, csak az a b.zi fonok itt liheg a nyakamban..

Bicepsz Elek77 2012.03.10. 18:28:00

A pszichologusoknak azert nem hiszek, mert ok is eroltetnek egyfajta vilagnezetet, hogy mi az idealis csalad. A legjobb pelda a Csernus, akit 6 ev utan otthagyott a noje. Allandoan okoskodott, hogy igy-ugy amugy. Oszt ra..ott. Na de en sem mondom azt, hogy egeszseges hazudozni, de az atlagember benne van egy komfortzonaban es elvezi.Hazudik, hogy megkaphassa az allast, hogy ne buntesse meg a rendor stb stb. Nem kell ezert elitelni.

pretty kitty 2012.03.10. 18:33:50

@mütyür: Kompenzalazbooooool??? Nekem elegge ud tunik h teccik neki jaz a caaaaaaaj!!!!! Cekci jisz meg edebkent isz jol megeltik edmaszt .... coval ki tudda jebbol meg egec komoly dolgok isz kiszulhetnek. En dlukkoloknekiiiiiiiiiik!!!!!! :DDDD

Bicepsz Elek77 2012.03.10. 18:49:05

origo cikk: A Facebook leplezte le a bigamista ferjet!!!

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2012.03.10. 19:08:38

@HetedikEnVagyok: Semmi sem tiltja, de kiszűrhetem a retekbe. :)
@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Amíg valaki nem kéri meg a fb-ot, hogy kérjen meg az azonosításra...
@JOKKA21: Ja. Milyen gáz már az ontopic hozzászólás?!

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.10. 19:13:51

@Bicepsz Elek77: Nem ugyanarról beszélünk. Én intelligens emberekről beszélek, te nem.

JOKKA21 2012.03.11. 08:33:30

@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: Ha neked jobb, hogy óránként lesz egy hozzászólás, akkor jó szórakozást kívánok.

pretty kitty 2012.03.11. 08:42:54

@mütyür: "csinálnak, amit akarnak, de sztem a posztból látszik, hogy a pasi csak kompenzálásból dugna félre, nem mert jólesik neki."

Hat igeeeen, az azel naon kidelul a pozbol h mennyile cejelmesz meg az o jeddetlen kisz feleszegeckejebeee .... az a caj meg .... hat mit tudna nyujtani neki. Lehet meg a facat sze tudna felallitani. Legfeljebb maj megnyalogatja ja punciat asztan azzal jol kikompenzalta magat esz malisz sziet vicca ja Nad Igazihoz a mi kisz hoccejelmeszunk. Hihihiiiii!!!!!! :PPPPP

pretty kitty 2012.03.11. 08:43:56

Ideszusszeteeeeeeeek!!!!!

www.facebook.com/kiszlany

Hihihiiiiiiiii!!!!! :DDDDD

Elemózsia 2012.03.11. 08:56:12

@Picicsibe a szexistennő: Ugyanmár, Magyarok vagyunk, itt a legnagyobb gyökér is "Innteligencs"-nek érzi magát. :-)

pretty kitty 2012.03.11. 09:01:22

Meg a posztocka jalatt a tlekbekkek koze jisz eldemez bekukkantaniii ;))))

Αphelion 2012.03.11. 09:19:21

Annyit erdemes meg tudni h a Facebook social plugin jelenleg nem engedi h oldalkent kommentelj, csak emberkent ... szoval ha itt akarsz anonim modon kommentelni akkor nem eleg a normal profilodbol letrehozni egy oldalt hanem kulon profilt kell regisztralnod. Ez utobbit viszont elvileg csak valodi szemelyeknek szabad, tehat azt azert erdemes eszben tartani h ha nyilvanvaloan fake akkor elofordulhat h valaki jelenti es torlik, szoval tul sok ertekedet ne tartsd ott. ;)

Bicepsz Elek77 2012.03.11. 09:50:19

@Aphelion: Elvileg hmmm Ha betartanank a torvenyeket ea szabalyokat, meg mindig barlangban laknanak.

Αphelion 2012.03.11. 09:55:10

@Bicepsz Elek77: Igen nyilvan nem a tied lesz az elso fake profil, csak nem art tudni rola h azokat nem feltetlenul nezi jo szemmel a Facebook.

JOKKA21 2012.03.11. 10:16:06

@Aphelion: Nyilván nem fake profilon tartják az értékeket.:D

@Elemózsia: Főleg a nők.:)

@Coke Kekcemu Lopiszeggu Cekcimellu Kiszlanyocka: Ariella.:DDD Majd kamu profillal lájkolom az oldalad.:D

pretty kitty 2012.03.11. 10:24:01

@JOKKA21: Koconooooom!!!! naonlendeszvaaaaaad!!!!! :DDDDD

HetedikEnVagyok 2012.03.11. 11:04:21

A velveteseknek megtetszhetett a minapi sírig tartsd a szád hozzászólás:
velvet.hu/trend/2012/03/10/igy_kell_okosan_szeretot_tartani/

Bicepsz Elek77 2012.03.11. 11:43:00

@Aphelion: A Nagy testviiirr teged figyel!!!

kiraaaaa 2012.03.11. 11:50:31

NA,mi van pupákok? Mindenki kamu faszbúk profilt gyárt?

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.11. 15:27:00

Nekem az a bajom, h az ilyen facebookos dolgok a mobilon kibebaszott lassan, kurvageci idegesítően működnek. Eddig se volt eccerű itt telefonról... Na mindegy.

(legyint)

2012.03.11. 15:46:45

@Picicsibe a szexistennő:
Kíváncsi leszek mi lesz holnaptól. :(

Bohumil Stejskal 2012.03.11. 16:11:24

El kell csábítanom pár nőt más blogra, a többiek kihalhatnak :)

2012.03.11. 16:15:00

@Bohumil Stejskal:
Ez kicsit... szóval érted, gonosz. :P

kiraaaaa 2012.03.11. 17:55:28

@"Zsu": azért kíváncsi leszek, hogy holnap hány itteni blogolo fog a fészbúkon tobzódni:)persze kamuprofillal:)

(O_O) (törölt) 2012.03.11. 18:01:25

az a baj a kapcsolatokkal es ez nem csak no ferfi kapcsolatra igaz, hogy mindenkinek van egy "hatizsakja" amiben hordozza azt ami o maga (a szemelyisege, a kulturaja, a szuloktol atvett viselkedesi mintak, a baratok hatasa a megelt dolgok,stb) es amikor valakihez kozel kerul akkor a hatizsakkal mindig veletlen megloki, de ha az ember kitarto es szereti a masikat, akkor meg tudja tanulni, hogy ugy alljon a masik mellett, hogy a hatizsakok ne zavarjak egymast.

2012.03.11. 18:10:09

@kiraaaaa:
:) Nekem van egy beáldozható, így teszteléshez nekem az pont megfelel. :)
Te belépsz a sajátoddal?

2012.03.11. 18:13:29

@kiraaaaa:
Ohhh, akkor ez nem túl jó. :(

kiraaaaa 2012.03.11. 18:14:25

@"Zsu": hiányoznék? na ne máár!:))
a napi 5 esti hozzászólásommal?:)

(O_O) (törölt) 2012.03.11. 18:19:19

Ja es a poszter egy kocsog, lehet a felesege is de a poszter nem azert gerjed a 21 eves suncira mert csalodott az asszonyban.

kiraaaaa 2012.03.11. 18:20:16

@(Ő_Ő): én is így látom. Csak a friss hús reményében.

2012.03.11. 18:20:43

@kiraaaaa: Nem mondanám, hogy hiányoznál, de ezt ne vedd magadra, hisz mint rávilágítottál nem egy időpontban kommentelünk. Nem váltottuk eddig túl sok kommentet. :) Bár lehet blogtalira már hívtalak.

kiraaaaa 2012.03.11. 18:22:30

@"Zsu": nem, nem hívtál:)
és nem, nem veszem magamra:)

2012.03.11. 18:24:14

@kiraaaaa:
Tényleg? Hmmm, bocsi, pedig eskü akartalak. :)

2012.03.11. 18:24:59

@(Ő_Ő): Szia Szemcsi! Írtam neked fb-n, majd nézd meg. :)

(O_O) (törölt) 2012.03.11. 18:28:49

@"Zsu": ok de azt hiszem holnapig erre varni kell mert elfelejtettem a jelszavam :S.

Amugy jo latni a nicked :)

kiraaaaa 2012.03.11. 18:30:50

@"Zsu": nyugi, ami késik nem múlik, ne fogd magad vissza legközelebb:)

kiraaaaa 2012.03.11. 18:32:02

www.youtube.com/watch?v=S6c9qumVBS8&feature=related
Nikola Parov, Herczku Ágnes; Férfiszívről

ezt,mert nagyon jóóóóóóó

2012.03.11. 18:32:49

@(Ő_Ő):
Ohhh, köszi. :) Kicsit eltűntem, de tudod, olyan vagyok mint a rossz horrorfilmekben a gyilkos, mindig visszatérek. ;)

kiraaaaa 2012.03.11. 18:40:07

@Bohumil Stejskal: te miért a blogra csábítod a nőket? Mi bajod a való világgal?:)))

Elemózsia 2012.03.11. 18:44:06

@kiraaaaa: Na, ha jól értem, itt már meg sem fogom találni a csoda-posztokat?
Eddig sem voltam valami aktiv a facebookon, és ezután sem tervezem a dolgot. Az csak úgy van.

kiraaaaa 2012.03.11. 18:45:14

@Elemózsia: így van:)
de annyi más forrásból értesülhetsz a világ hülyeségéről, hogy ne szomorkodj:)

(O_O) (törölt) 2012.03.11. 18:48:00

@Bicepsz Elek77: azt olvastam, hogy a felrelepesekert :D

2012.03.11. 18:48:56

@kiraaaaa: Mert fél tőlünk. :)

2012.03.11. 18:50:30

@(Ő_Ő): Te Szemcsi, néha csodálkozom a linkjeiden. :)

Elemózsia 2012.03.11. 18:51:22

@kiraaaaa: Na, ezért nem fogok szomorkodni. :-)
F.m is csak azért van, nehogy megint regisztráljon valaki az én e-mailcimemmel. :-)

2012.03.11. 18:51:25

@(Ő_Ő): Még szép, hogy jó! :)

2012.03.11. 18:53:42

@(Ő_Ő): Ezekhez nekem már túl sokat kell innom. :)

2012.03.11. 18:54:12

@kiraaaaa: a mai pasik már csak ilyenek. :)

2012.03.11. 18:56:18

@(Ő_Ő): Rosszabbat vártál v jobbat? :)

2012.03.11. 18:59:00

@kiraaaaa:
Ez jóóóó :)
Bár ha Quimby, akkor Autó egy szerpentinen
www.youtube.com/watch?v=I_W_Xgt7QDw&feature=related

(O_O) (törölt) 2012.03.11. 19:01:03

@"Zsu": na igen ha az ember iszik akkor mindegy mi szol csak szoljon. :). Ugy felmennek facere dumalni de nem tudok pedig annyi mindent krdeznek :(

(O_O) (törölt) 2012.03.11. 19:02:49

@"Zsu": magamtol? :D hat bevallom en mar azon a szinten vagyok ahol mindegy mi szol csak szoljon :)

2012.03.11. 19:06:18

@(Ő_Ő): Írj mailt. :) Válaszolok ott, vagy ha úgy gondolod dobd át skype-od, vagy msn-ed. :)
Az alkohol hatására én anno rave partyra keveredtem, és egész jót tánciztam. :)

2012.03.11. 19:11:01

@kiraaaaa:
Jajjj, ezt is úgy szeretem, de ilyenből annyi van

Republic 67-e út
www.youtube.com/watch?v=IF-voH-s9Uc

Charlie Nézz az ég felé
www.youtube.com/watch?v=hHvIKzE42iI

(O_O) (törölt) 2012.03.11. 19:15:26

Na akkor vissza a magyar zenehez:

www.youtube.com/watch?v=9CJ6vF5takI
Kistehen nincs idom az emberekre

2012.03.11. 19:29:32

@(Ő_Ő): Egész jó, egész jó. :)
@kiraaaaa: Ez is egész jó. :)

De én jövő héten mire megyek? Naaa???
www.youtube.com/watch?v=2ScYwkI10ZI&feature=related

És utána való héten na vajon mire megyek?
www.youtube.com/watch?v=-CinPyf08a4

:) :) :) :)

Bohumil Stejskal 2012.03.11. 19:51:52

@kiraaaaa: Semmi, de nincs kedvem féltékenységi rohamokhoz :)

Elemózsia 2012.03.11. 19:53:45

@kiraaaaa: Nem tom, nekem ez a dal mindig olyan, mintha Zorán száma lenne :-)

Viszont

Ezt csak neked:
www.youtube.com/watch?v=-SFuWVNWEGo
:-)

Elemózsia 2012.03.11. 20:19:27

Na, jó éjt, népek, elteszem magam holnapra, remélem pár emberrel még találkozok itt a virtuális térben, és

Bohumil, a meghivás még él.

Jokka, te pedig csajozz be, azt ajánlom. Mielőtt még jobban az agyadra megy. (Nem minden nő ribanc, és nem minden férfi szemétláda, csak meg kell találni a megfelelőt.)

JOKKA21 2012.03.11. 20:29:26

@kiraaaaa: Szúrnám a fosód.:) @(Ő_Ő): Neked is szúrnám a fosód.:)

@Elemózsia: Miért akarsz nekem rosszat?Nem csajozok be, mert ribanc mind.:)

Elemózsia 2012.03.11. 20:37:57

@JOKKA21: Nem akarok neked rosszat, félreértettél.

JOKKA21 2012.03.11. 20:53:05

@Elemózsia: Tudom.:) Gecik a nők sajnos.Jössz holnap is?Ha igen rendes profillal?

Elemózsia 2012.03.11. 21:14:49

@JOKKA21: Szerintem nem. Egy csomóan nem jönnek, igy már nem is izgi.

Memories (törölt) 2012.03.11. 21:31:39

További jó szórakozást mindenkinek, én befejeztem tiszavirág életű blogos karrierem.

_Ω_ 2012.03.11. 21:53:28

@Elemózsia: Akik igazán fontosak számomra, azoknak - néhány kivételtől eltekintve - úgyis tudom az e-mail címét. :) Aztán ha nem lesz sikeres az új módi, még lehet visszaáll a régi rend, bár ez az üzemeltetőkön is múlik. Ha így lesz, mennek majd a körlevelek.
Persze más megoldások is vannak, amire igény van, az előbb-utóbb megszületik, úgyhogy dőlj hátra mint én és figyeld a fejleményeket. Szerintem 1 hét múlva megvilágosodunk. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.11. 23:13:40

Remélem a bloggazdák belátják majd, hogy szar döntést hoztak. Viszont ami előnye van a facebookos cuccnak, az, hogy letilthatom a barmokat, akikre nem vagyok kíváncsi. :D Így aztán az offolásért fanyalgók örülhetnek. Csak az a baj, hogy ez kb 3-4 ember, aztán később, már azok sem fognak idejárni. A csp-t már most unlikeolom az igazi facebook accountommal, ennyit erről. Csupán a reklámozóknak akarják eladni az adataimat, de ebből nem esznek. Bekaphatják.

tőzegmalac 2012.03.11. 23:51:23

@"Zsu": @kiraaaaa: na, szépen széjjel zenéltétek itt a délutánt:)

tőzegmalac 2012.03.12. 00:38:58

További szépeket... :)

pretty kitty 2012.03.12. 01:30:35

@(Ő_Ő): "az a baj a kapcsolatokkal es ez nem csak no ferfi kapcsolatra igaz, hogy mindenkinek van egy "hatizsakja" amiben hordozza azt ami o maga (a szemelyisege, a kulturaja, a szuloktol atvett viselkedesi mintak, a baratok hatasa a megelt dolgok,stb) es amikor valakihez kozel kerul akkor a hatizsakkal mindig veletlen megloki, de ha az ember kitarto es szereti a masikat, akkor meg tudja tanulni, hogy ugy alljon a masik mellett, hogy a hatizsakok ne zavarjak egymast."

Teccik a haszonlaaaaat :DDD Nekem Hello Kitty hatizakom van, az naon cekci, nem cokta zavalni ja tobbijeket ;)))))

pretty kitty 2012.03.12. 01:41:40

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: "Aztán ha nem lesz sikeres az új módi, még lehet visszaáll a régi rend, bár ez az üzemeltetőkön is múlik."

En lefogadom ed doboz sztlacatellasz Haagen Dazs fadiba h maladni fog a fejcbukosz komizasz ;))))

pretty kitty 2012.03.12. 01:49:33

@Picicsibe a szexistennő: "Lesz fészes profilod? :)"

Ejjj de le vad maladva teszokam :PPPP

"És lehet végre lájkolni! ;)"

Tenyleeeeeeg, lehet maj lajkolniiiiiii!!!!!! Ezdecupeeeeeeeeel!!!!! ^_^ :DDDDDD

pretty kitty 2012.03.12. 01:57:23

@Picicsibe a szexistennő: Nemneeeem, annal szokkal talalobb nevem van ;))))

Αphelion 2012.03.12. 04:29:56

@Kiszlanyocka: @Picicsibe a szexistennő: Egyebkent en amit a Facebookbol eddig kicsit hianyoltam az a "biglajk" vagy mondhatni "duplalajk". De persze akiknek megvannak a modszerei azok azt is megoldjak! ;)

JOKKA21 2012.03.12. 06:54:38

Hány órától lesz faszbúkos a blog?

JOKKA21 2012.03.12. 06:56:19

"Viszont ami előnye van a facebookos cuccnak, az, hogy letilthatom a barmokat, akikre nem vagyok kíváncsi. :D "
Lefosom, hogy engem ki tilt le, de akkor sokan nem fogják érteni a beszélgetéseket, ha olyan "csetel" akit letiltanak.:D

indapass90210 2012.03.12. 07:42:03

@JOKKA21: Mert nem. Nincs kedvem a facebookos belépésekkel variálni, arról nem is beszélve, hogy ott simán törölhetik a fake regeket.

mütyür 2012.03.12. 07:50:15

mijajóbüdösisten, hogy fészes felület lesz??

mütyür 2012.03.12. 07:51:26

mindenesetre lehet örvendezni, mert a fész nálunk le van tiltva, további jó kommentezést mindenkinek:)

mütyür 2012.03.12. 08:13:24

@tértivevény: jó hírrel kezdtem így hétfő reggel, hm?:)

Papírsárkány 2012.03.12. 08:14:46

@mütyür: ráadásul csak három napos a hét, és még a nap is süt, lehetne ennél is jobb!?

;-)

mütyür 2012.03.12. 08:16:11

@tértivevény: sőt, nekem csak kétnapos, nyihihi:))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.12. 08:16:56

@Dövan:

Nekem van kettő is, mégsem törlik őket :)

Papírsárkány 2012.03.12. 08:18:30

@mütyür: ... erre elrontja a kis piszok... miezmár!?
*CSATT*

:-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.12. 08:19:11

@JOKKA21:

Lehet nem is akarja érteni, azért tilt le.

mütyür 2012.03.12. 08:23:03

@tértivevény: a jövőhetem is csak 3napos lesz:P

Caddy 2012.03.12. 08:30:17

@mütyür: mázlista. :)
Én is gondolkodtam, hogy ezt a hónapot háromnapos munkahetekben kéne végignyomni. :D Nekem a múlt hét volt rövidebb ez is az, így kéne folytatni, majd a jövő héten is. Ezt mondtam a főnöknek is. :)

Bohumil Stejskal 2012.03.12. 08:33:41

@mütyür: Te is örvendhetsz akkor, mert ezentúl csak a faszbúkon szemtelenkedek :D

Caddy 2012.03.12. 08:45:50

@mütyür: röhögött, de mondta, hogy tulajdonképpen megoldható. :)
Ja persze, csak azt nem vette figyelembe, hogy a jövő héten ő sincs két napot, így ezzel nem igazán tejesíthető a dolog, mert akkor a boltot is becsukhatjuk. :)
Ja meg elkezdett alkudozni, hogy inkább legyen négynapos munkahét a három helyett. :D

mütyür 2012.03.12. 08:47:05

@Caddy: :D vállald be a 4napost, jólhangzik:))

Bohumil Stejskal 2012.03.12. 08:48:44

@mütyür: Viszont már kettő regisztrációval tudlak kínos helyzetbe hozni ismerőseid előtt :))

pretty kitty 2012.03.12. 08:49:05

@mütyür: "mindenesetre lehet örvendezni, mert a fész nálunk le van tiltva, további jó kommentezést mindenkinek:)"

Koconjuuuuuuuuuuk!!!! :)))) Lemelem azel hallunk meg feloled, szoszem alt ed kisz napszutesz az eletunkbe ;))))

pretty kitty 2012.03.12. 08:50:28

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Mondtak elole h hetfon keszobb lecc poszt. Nemfideeeeelc?? ;))) Min jal az eceeeeeeed?? ;)))))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.12. 08:52:04

Ez is úgy fog járni mint a szakítós, a tarka kutya sem fogja olvasni többé.

mütyür 2012.03.12. 08:53:26

@Bohumil Stejskal: ehehe:D

@Kiszlanyocka: :))) hát én fix, hogy nem fogom használni fészes szaron. menjenek a fenébe:/

Caddy 2012.03.12. 08:56:05

@mütyür: na aggódj, leütöttem a licitet azonnal. :D

mütyür 2012.03.12. 08:57:19

@Caddy: mindig is tudtam, nem vagy te egy elveszett gyerek:))

cyd 2012.03.12. 09:08:41

@gernika: @A Jó Meglepően Izmos Hercege: "Az átállás miatt a hétfői posztunk kicsit később jelentkezik."
Olvasni meg én fogok, mi?

Egyébként mi van itt, búcsúbuli? Pezsgő? Asszem ezt gernikától kéne kérni, ő a menő a munkahelyi ivászatban.

indapass90210 2012.03.12. 09:11:44

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Nekem ez a több reg. bonyolult, nem vagyok túl jó informatikából

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.12. 09:12:37

@Dövan:

Hívja a rendszergazdát! :D

@cyd:

Nemár, hagy méltatlankodjam mint egy átlag user! :)

Bohumil Stejskal 2012.03.12. 09:20:06

@Kiszlanyocka: Majd én pletykálkodok róla :D

pretty kitty 2012.03.12. 09:23:53

@mütyür: Hodan hodan, hat ud h ezzel a cep napockasz nickeckeddel becelgecc velunk ;)))

jadu 2012.03.12. 09:24:07

vííí nagyon jó volt a hétvégém :DDD

és jó reggelt :DD

jadu 2012.03.12. 09:24:51

vííí nagyon jó volt a hétvégém :DDD

és jó reggelt :DD

Namely 2012.03.12. 09:24:58

Nézem, már reggel 823 hozzászólás.... mondom mivanmár?

Aztán látom, hogy csak a régiben folyik némi nosztalgia.

Na, csináltatok szép faszbúk felhasználónevet?

pretty kitty 2012.03.12. 09:27:53

@jadu: "vííí nagyon jó volt a hétvégém :DDD"

Olulok, nekemiiiisz :DDDD

"és jó reggelt :DD"

Koconjuk, nekediiiiiiiisz!!!! :DDDDD

SciNu 2012.03.12. 09:34:16

Na még mindig nincs új poszt? Már elsőzni akarok az új facsés felületen! :D

pretty kitty 2012.03.12. 09:41:47

@Aphelion: "Annyit erdemes meg tudni h a Facebook social plugin jelenleg nem engedi h oldalkent kommentelj, csak emberkent"

Hehe, id jal aki mindig udanaszt a bongecot hacnalja. Chromeba meg Cafaliba tenyleg nem lehet, de Opelaba jigeeeeeen!!!! :PPP

Hurri Kán 2012.03.12. 10:03:21

Hát ez is meghótt :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.12. 10:10:44

@Kiszlanyocka:

Firefox+Chrome kombó remek. :) Belőlem nem húz hasznot a CSP. :)

(O_O) (törölt) 2012.03.12. 10:18:57

amig nincs uj ize addig is zeneljunk:

www.youtube.com/watch?v=FVRMsHj9QEk

Nadia Ali es Avicii:)

_Ω_ 2012.03.12. 10:29:04

@(Ő_Ő): Szia! Hát te élsz? :)
Ha lesz új izé, akkor is fogsz zenélni?

Caddy 2012.03.12. 10:31:49

Írjak egy rögtönzött posztot, hogy tudjatok fikázni? :D:D:D:D
Vagy anélkül is megy? :)

(O_O) (törölt) 2012.03.12. 10:32:39

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: en epp haldoklom, ha lesz uj ize akkor szerintem mar nem jarok. Nem szeretem a facebookos dolgokat.

Mooon 2012.03.12. 10:33:53

Látom nagyobb volt ennek füstje, mint a lángja...
semmi új poszt, semmi új rendszer...
vagy csak várjam ki a végét :)?

_Ω_ 2012.03.12. 10:34:05

@Caddy: Ha tudsz, rögtönözz! :DDD Fikázni lehet azzal együtt sem fog sikerülni ma. :P

(O_O) (törölt) 2012.03.12. 10:37:24

www.youtube.com/watch?v=rRbM9CYiWe4&feature=related
Adrian Sina Hold on
Jo kocsi, jo ruci, jo no jo pasi jo csok, mi kell meg egy jo zenehez? :D

_Ω_ 2012.03.12. 10:37:47

@(Ő_Ő): Az ékezetmentességből ítélve ma otthon próbálod kipihenni az influenzát? Gyógyulj meg hamar! Vannak ötleteim arra az esetre, ha nagyon nem jön be az új oldal a régieknek; majd kerülőúton értesítelek, ha így lesz.

ketroot 2012.03.12. 10:38:43

Ma sem lesz senki terhes? :(

Αphelion 2012.03.12. 10:39:14

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: "Firefox+Chrome kombó remek. :) Belőlem nem húz hasznot a CSP. :)"

Hogy huzna hasznot beloled? Es miert lenne baj? Nem ertelek. :)

Mooon 2012.03.12. 10:39:41

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]:

új oldal, ahol te leszel a bloggazda :)?

fumerin 2012.03.12. 10:39:47

Ehhe:D

Semmi újítás? És még az eső is esik, hogy az a ku....bü...ááá...ííí...

_Ω_ 2012.03.12. 10:41:21

@Boooombastic: Nincs bloggazdai vénám (legalábbis eddig nem akart előjönni), de végső esetben akár ez is lehet belőle.

_Ω_ 2012.03.12. 10:41:59

@ketroot: Várj még, Caddy ír posztot... :)

_Ω_ 2012.03.12. 10:43:41

@Анна ( fumerin): Itt szépen süt a nap. Újítás majd csak később lesz, idézem: "Az átállás miatt a hétfői posztunk kicsit később jelentkezik."

Köldökszösz (csodalampa) 2012.03.12. 10:44:02

@mütyür: Itt is! :)
Úgyhogy rezignáltan telibemosolygom a fanyalgó savanya kollégákat.

fumerin 2012.03.12. 10:44:18

@mütyür: Belealudtam este a sminkembe. Mikor hajnalban kinéztem az ablakon, tuti a nap is elsírta magát, itt hagyott :D

Hurri Kán 2012.03.12. 10:45:05

@ketroot:
Nincs még vége a napnak. :D

Köldökszösz (csodalampa) 2012.03.12. 10:46:10

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: A kicsit később a tökéletes szinonímája a boltajtóra kitett: Mindjárt jövök! feliratnak.

Ne siettess drágám! Egyébként is, már félórával ezelőtt is mondtam, hogy 5 perc és kész vagyok!

ketroot 2012.03.12. 10:46:55

Nosza, akkor sokasodjatok és szaporodjatok! :D

JOKKA21 2012.03.12. 10:47:08

@Dövan: Törölhetik, de utána lehet regelni megint.:)

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Tiltson, ha neki jól esik, nem hat meg.:D Aki letilt, azért nem nagy kár, ha én sem látom, amit ír.

Hurri Kán 2012.03.12. 10:50:16

@Köldökszösz (csodalampa):
A boltosnak igaza van. Ő is ember. Jogos, ha utálja hogy siettetik. :D

pretty kitty 2012.03.12. 10:51:22

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: "Nincs bloggazdai vénám (legalábbis eddig nem akart előjönni)"

En ud vadok vele h tobb dolognak isz lehet gazdaja az embel. Attol h lencelgazdi vki meg lehet bloggazdi jisz. Cak asz kell h a motivacijo megledeeeeeeeen!!!!! ;))))

_Ω_ 2012.03.12. 10:51:28

@(Ő_Ő): A mai zenei kínálatod határozottan jó, csak így tovább! :)

Namely 2012.03.12. 10:51:57

@(Ő_Ő): "www.youtube.com/watch?v=rRbM9CYiWe4&feature=related
Adrian Sina Hold on
Jo kocsi, jo ruci, jo no jo pasi jo csok, mi kell meg egy jo zenehez? :D"
Maga a jó zene, mert egyik fentivel se lehet zenélni (ha a női sikongatásokat leszámítjuk).

JOKKA21 2012.03.12. 10:52:02

Az is szar a fészbukosításban, hogy mindig jön majd az értesítés, hogy xy kedveli a hozzászólásom és xy hozzá szólt az ugatásomhoz.:D

JOKKA21 2012.03.12. 10:53:09

Dövan nem csinálsz csetelő posztot a ribanc kereső "blogomon"?Ott lehetne nyomni az offot.:D

mütyür 2012.03.12. 10:53:23

@JOKKA21: azt ki lehet lőni pikkpakk

fumerin 2012.03.12. 10:53:57

@JOKKA21: Le lehet tiltani az értesítéseket is. Csak szólok :)

Caddy 2012.03.12. 10:54:44

Volt egyszeregy blog, ahol megismerkedtem egy sráccal (már ha ugye fiú). Tulajdonképpen minden csajnak udvarol, de nekem is.
Nem tudom mit tegyek,dőljek be a dumájának, vagy szarjam le?
Szerintetek mit csináljak?
Jajj annyira össze vagyok zavarodva.

:D

JOKKA21 2012.03.12. 10:55:16

@Анна ( fumerin): @mütyür: Hogy?Bár nem rossz, ha értesítenek, hogy mikor szólnak hozzá az ugatásomhoz.

_Ω_ 2012.03.12. 10:55:38

@Caddy: Nem unatkozom, de feldobhatnád a napomat. :)

fumerin 2012.03.12. 10:55:42

@Caddy: Dőljél be de ööö, ne szard le :D Vagy anál újítással állunk szemben? :D

Köldökszösz (csodalampa) 2012.03.12. 10:55:46

@gyvy: Nincs is ezzel gond, nem kívánom, hogy szarjon a trafik közepére, csak ugye ez így meglehetősen slendrián. Ha kiírja, hogy 5 perc múlva jövök, az is, hiszen fingom sincs, mikor tette ki (a táblát), vagyis mikortól számítsam azt az öt percet. :)

JOKKA21 2012.03.12. 10:56:02

@Caddy: Ha rám gondolsz, akkor engedd magad sunázni, ha másra, akkor ne dugj vele, mert csak "azt2 akarja.

Dr. Jula Watson 2012.03.12. 10:56:22

Na, emberek, semmi eksön? :)
Pedig olyan kiváncsi voltam mennyi hozzászólás lesz fb-n keresztül :)

(O_O) (törölt) 2012.03.12. 10:57:06

@Caddy: :D. Szerintem terhes vagy. :D

Dr. Jula Watson 2012.03.12. 10:57:54

@Caddy: bedőlni csak akkor, ha meg is dőlsz :D

Caddy 2012.03.12. 10:58:17

@Dr. Jula Watson: most írtam posztot. :D:D:D

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: igyekszem majd. :)

@Анна ( fumerin): nem is tudom, inkább meghagynám plátóinak így maradhat szép és tiszta. :D:D

Köldökszösz (csodalampa) 2012.03.12. 10:58:28

@Анна ( fumerin): Óbazmeg! Miért vagyok ilyen kib@szott vizuális! :D

Dr. Jula Watson 2012.03.12. 10:59:05

@Köldökszösz (csodalampa): Ha már 5 perce ott várakozol, akkor mindenképp mondhatjuk, hogy késik :)

@JOKKA21: De jó nekem :)

Caddy 2012.03.12. 10:59:18

@(Ő_Ő): de legalábbis van bennem valami nem normális. :D:D:D

@Dr. Jula Watson: na hát ez az, most higgyek a dumának és dőljek? :)

fumerin 2012.03.12. 10:59:47

@Caddy: Most már plató is? Hmmm, kitalálom: teherautó sofőr? :D

Hurri Kán 2012.03.12. 11:00:06

@Caddy:
Először dőljél be neki, aztán ha nem volt jó a bedőlés akkor szard le :D

@Köldökszösz (csodalampa):
Az 5 perc mindig mostantól számít.

JOKKA21 2012.03.12. 11:01:22

Szerintetek jönnek majd jó sunák kommentelni?

Dr. Jula Watson 2012.03.12. 11:01:29

@Caddy: Hát, dőljél, mert az jó, de hallgass meg.mondom barátunk szavaira, és kételkedj a pasikban :D

fumerin 2012.03.12. 11:02:16

@Köldökszösz (csodalampa): Nyisss gyorsan ki minden szemed, és akkor elmúlik a kép :D

_Ω_ 2012.03.12. 11:04:27

@Caddy: :) Még szerencse, hogy mi már találkoztunk, különben megpróbálnám magamra venni a mai posztot. :)
Figyeled amúgy? Ez egy olyan poszt, ahol jelen van a poszter is! Ilyen a blog fénykorában (épp most) is ritka dolog, Fb.-on ez szinte kizárt lesz.

Visszatérve a problémádra, ez a bedőlés attól függ, mennyit ittál, terhes vagy-e tőle (max. gondterhes), valamint ez a srác (?) az eddigi szövegével le tudja-e imádkozni rólad akár a bugyit is, mert ha nem, akkor felejtős. ;)

2012.03.12. 11:04:37

@Caddy:
Muháról van szó? :)

pretty kitty 2012.03.12. 11:04:52

@JOKKA21: "Szerintetek jönnek majd jó sunák kommentelni?"

En azon lecek h jojjeneeeeeek ;))))

JOKKA21 2012.03.12. 11:05:36

@Dr. Jula Watson: Örülsz, hogy sunáználak?:)

pretty kitty 2012.03.12. 11:05:59

@Caddy: "Volt egyszeregy blog, ahol megismerkedtem egy sráccal (már ha ugye fiú). Tulajdonképpen minden csajnak udvarol, de nekem is.
Nem tudom mit tegyek,dőljek be a dumájának, vagy szarjam le?
Szerintetek mit csináljak?
Jajj annyira össze vagyok zavarodva.

:D"

Udeszen udvalol vad udetlenuuuuul?? Ez itt a nad keldesz :)))

Jah meg asz h helyesz e ;))))

Dr. Jula Watson 2012.03.12. 11:06:30

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Ha már imádkozni kell a bugyit, akkor baj van. :) Felejtős :) Bezzeg ha levarázsolja... :)

Dr. Jula Watson 2012.03.12. 11:07:03

@JOKKA21: Feldobtad a napomat, mit szépítsem :D

Szöszi 28 2012.03.12. 11:07:14

Sziasztoook!!!

Még utoljára kommenteltek egyet? :D

Dr. Jula Watson 2012.03.12. 11:08:09

@Kiszlanyocka: Kislány, ha már gondolkodik a lány a dolgon, akkor a fiú nem udvarol elég ügyesen :DDDD Csak próbálkozik :)

_Ω_ 2012.03.12. 11:08:52

@Dr. Jula Watson: Tutttttam, hogy a Roxfortba kellett volna jelentkeznem! :)

JOKKA21 2012.03.12. 11:09:16

@Szöszi jóseggű jócickójú Kata: Igen és megírom, amíg nem tiltasz le(FB) hogy sunáználak Katica.:DDD

@Dr. Jula Watson: Örülök neki Juliska.:)

pretty kitty 2012.03.12. 11:10:39

@Dr. Jula Watson: Vac cak meg nem udvalolt elex okajig. A legtobb lanynal a kitaltasz isz phontosz felteteeeeeel ;)))

_Ω_ 2012.03.12. 11:11:02

@Szöszi jóseggű jócickójú Kata: Sziaaaa! Utoljára? Egyet? Tévedésben leledzel! :)

pretty kitty 2012.03.12. 11:12:36

@Picicsibe a szexistennő: Igen lattam, valacoltam isz ott. Hihi :))))

Bohumil Stejskal 2012.03.12. 11:12:57

@(Ő_Ő): Ahha, akkor te tettél valamit az italába :)

Caddy 2012.03.12. 11:13:12

@Dr. Jula Watson: mondjuk tőled nem is vártam mást, mint azt, hogy dőljek. :D

@Анна ( fumerin): hát akár az is lehet, ez a szép a zinternetben. :D

@gyvy: na most a lényegre tapintottál. :)

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: nem nagyon megy neki a kommunikáció, általában a minden nő ócska kurva dumával szédíti a nőket és a sajnálatra hajt szerintem. :D

@"Zsu": na igen, ezek alapján szóba jöhetne, kivéve,hogy vele már találkoztam. :)

@Kiszlanyocka: nem ügyes, béna. :D

Dr. Jula Watson 2012.03.12. 11:13:23

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Látod Harry, nem jó vonatra szálltál :)

@Kiszlanyocka: A kitartó az maximum felhő lehet, és esetleg kap egy alkalmat jutalomként. :) Aki elég helyes, vagy elég jól csinálja (vagy atya szerint elég gazdag) az hamar célt ér. A többi meg... :D

(O_O) (törölt) 2012.03.12. 11:14:58

www.youtube.com/watch?v=DOwkx329Ms4&feature=relmfu

Dabruck & Klein ft Stella Attar - Light coming out my eyes.

Dr. Jula Watson 2012.03.12. 11:15:08

@Caddy: :DD Tudod, nem vagyok én semmi jónak az elrontója :D

Caddy 2012.03.12. 11:15:54

@Dr. Jula Watson: na igen, de akkor is ehet még árnyékra vetődés, bár valóban nem derül ki másképp. :D:D:D

pretty kitty 2012.03.12. 11:16:06

@Dr. Jula Watson: "Pedig olyan kiváncsi voltam mennyi hozzászólás lesz fb-n keresztül :)"

Nem nehez megjoszolni: keveszebb de jobbaaaaaak!!!! :DD Mennyiszegi komizaszlol attelunk minoszegile. A mennyiszeget meg viccuk maszhova. Hihihiiiii!!!!! :)))))

Hurri Kán 2012.03.12. 11:17:08

@Caddy:
Néha még velem is előfordul. ;-)

Dr. Jula Watson 2012.03.12. 11:17:47

@Caddy: Majd leteszteled, hogy 10/10-es-e :D

@Kiszlanyocka: Pedig mi vagyunk a legjobb minőség :P

(O_O) (törölt) 2012.03.12. 11:18:04

@Kiszlanyocka: facebookon minoseg? Te mit ittal?

2012.03.12. 11:18:55

@Caddy:
A férfiak mind hazudnak, ne hidd el egy szavukat se. Az összes pasi geci! :)
MPG MPG MPG MPG MPG MPG MPG MPG MPG MPG MPG MPG MPG MPG MPG MPG
;)

tőzegmalac 2012.03.12. 11:19:01

Jó reggelt!:)
mit kommentelünk???

pretty kitty 2012.03.12. 11:20:01

@Caddy: "nem ügyes, béna. :D"

Ajandekokat meg civesszegeket ad? Mel akkol felhobe jo lecc ;))) Ha meg felhobe sze jo akkol telmeceteszen kuka :))

pretty kitty 2012.03.12. 11:20:51

@tőzegmalac: Joleggeeeeeeelt!!!!! @Caddy: posztjat kommenteljuk :)))

Dr. Jula Watson 2012.03.12. 11:21:48

@"Zsu": Az összes pasi bumeráng. Eldobod aztán mindig visszajönnek :D

_Ω_ 2012.03.12. 11:22:04

@Caddy: De neked bejön, vagy nem?!?! :D Különben nem lett volna poszt belőle! :)

(O_O) (törölt) 2012.03.12. 11:22:16

@Caddy: na es egyre tobbet beszeltek a szexrol? :D

pretty kitty 2012.03.12. 11:22:36

@Dr. Jula Watson: "Aki elég helyes, vagy elég jól csinálja (vagy atya szerint elég gazdag) az hamar célt ér."

Igen cak caja valogatja h mi ja hamal. En cejetem szokajig valakosztatni ja fijukat, udvaloljanak cak nekem, nemloccdologaaaaaaaz ;)))))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2012.03.12. 11:22:44

@Dr. Jula Watson:

Hülyeség, vagy én vagyok gyári hibás bumeráng, mert én nem mentem vissza :)

tőzegmalac 2012.03.12. 11:23:28

@Dr. Jula Watson: Rosszul közelítesz a problémához:D
Nem eldobni kell, hanem odadobni valakinek... dobálózzon ezentúl ő:))

_Ω_ 2012.03.12. 11:23:45

@Dr. Jula Watson: Tanulság: eldobás előtt törd félbe, úgy már nem jön vissza. Sok nő ezt csinálja, lásd a végeredményt, pl.: Jokka.

pretty kitty 2012.03.12. 11:24:37

@(Ő_Ő): "facebookon minoseg? Te mit ittal?"

Vodkat :)) Azel lecc minoszeg mel foleg cak on topic hozzacolaszok fognak jonniiiiiiii!!!!!! ^.^

pretty kitty 2012.03.12. 11:26:04

@tőzegmalac: Itt e: @Caddy:

Udanott ahol elobb isz linkeltem :)))))

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.12. 11:28:21

@Kiszlanyocka: Pénteki véleményemhez tartom magam. A cél pont az, h beszüntessék ami itt folyik. :))

nemkellex 2012.03.12. 11:29:20

@JOKKA21: Gyere vissza holnap, és mondd el újra! ;)

Búcsúzni jöttem. Azt hittem, már fb van, de mivel nem, még küldök mindenkinek egy"pá"-t. Ha a gyerekcsinálásról tartottam volna a szám, akkor jönnék fb-n keresztül is, de így kicsit ciki. Legyetek jók!

Dr. Jula Watson 2012.03.12. 11:30:42

@Kiszlanyocka: Dehogynem. Derüljön csak ki hamar, ha valami gond van vele :)

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: De te amúgy is gyári hibás vagy, nem úgy működsz, mint mások :)

@tőzegmalac: És ha az meg visszadobja nekem? :D

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Hajjaj, és mi van a mazochistákkal? Akik szeretik, ha félbetörik őket? :) Jokka is újra meg újra sunázna :D

2012.03.12. 11:30:59

@Dr. Jula Watson:
És ezt úgy rövidítjük, hogy MPB? Minden pasi bumeráng? Első körben nem erre gondolnék. ;) Bumeráng pasikat szeretem... :)

_Ω_ 2012.03.12. 11:31:00

@Kiszlanyocka: Pedig ahogy néztem, mindig hamar átmentünk offtopicba, vagy olyan témába ami ugyan a posztból indult, de végül nem kapcsolódott hozzá szervesen. Kommentelői szemmel nézve ez lehetett a blog lényege, mert a blog címébe még így is belefért.

(O_O) (törölt) 2012.03.12. 11:31:06

@nemkellex: :). Te is ;) es sok sikert a gyerekhez :)

JOKKA21 2012.03.12. 11:31:07

@nemkellex: Kamuval gyere.Sunáználak így búcsúzóul.:D

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.12. 11:32:33

@nemkellex: De ha terhes vagy, dobj má' meg egy mondattal a nickes maliomra. Örömködnék veled a messzi-messzi galaxisból.

Viszlát, és kösz a halakat! :))

_Ω_ 2012.03.12. 11:33:14

@nemkellex: Azért a blogos regisztrációd még ne töröld, ki tudja... ;)

Dr. Jula Watson 2012.03.12. 11:33:31

@Kiszlanyocka: Csak ennek egy kicsit a "jaj, én nem ilyen lovat akartam" feelingje van. Mert szakítóson ugyanez ment, és annak idején Panniék elég agresszívan jöttek oda reklámozni magukat, hogy jöjjünk át. :) Hogy legyen kommentszám.

JOKKA21 2012.03.12. 11:33:51

@Picicsibe a szexistennő: Jössz majd faszbukkal?:) Ha nem, akkor puszi a csizmádra.

(O_O) (törölt) 2012.03.12. 11:34:14

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: a facebookosok is siman elmehetnek off topicba es raadasul az atlag eletkor alapjan alapbol nem lesz tul sok ertelmes hozzaszolas.

_Ω_ 2012.03.12. 11:34:36

@Dr. Jula Watson: Az ilyentől úgy szabadulj meg, hogy minden elképzelhető módon próbálj ragaszkodni hozzá. Fordított pszichológia. :)

Dr. Jula Watson 2012.03.12. 11:34:59

@"Zsu": Nem tudom, hogy rövidítjük. :) Mire gondolnál? Mit szeretsz benne? :)

Papírsárkány 2012.03.12. 11:35:32

@gyvy: "ha már úgyis ott vagy" :D

pretty kitty 2012.03.12. 11:35:38

@Dr. Jula Watson: Lett isz kommenccam, neeem?? Jol nyomtuk :))) Mondhatni kijelegitettuk Pannijekat ;)))))

JOKKA21 2012.03.12. 11:35:40

@nemkellex: Ne aggódj, faszbukkal is írni fogom, hogy ribancok a nők.:D

Dr. Jula Watson 2012.03.12. 11:36:03

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Nem vagyok én olyan ragaszkodó tipus :)

@tőzegmalac: Ohh, ez a karma? :)

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.12. 11:36:17

@JOKKA21: Még nem döntöttem. De ha nem, hiányozni fogsz!

:*

tőzegmalac 2012.03.12. 11:36:54

csak azt tudnám, milyen nap van

pretty kitty 2012.03.12. 11:37:37

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: "Kommentelői szemmel nézve ez lehetett a blog lényege"

Pontoszan, ezel szil moszt a szok kizdelek h elvecik a jatekceluket ;))))

_Ω_ 2012.03.12. 11:39:12

@(Ő_Ő): Szerintem elég nehéz lesz offolni, itt könnyebb volt. Valahogy megvolt az IRC-hangulat is a kusza visszautalgatásokkal és a témák egymás közé keveredésével, a félreértésekkel, Csibe komment-visszakövetési gondjaival. Még nem tudom, milyen lesz a Fb.-s rendszer - majd kiderül - de szerintem ez mind el fog veszni.

I am Not A Princess I am A Khaleesi 2012.03.12. 11:44:23

@_Ω_ ["Kata igenis bombanő" fanklub]: Én úgy képzelem, olyan, mint a toplike.eu pl. Vagy nem?
Na az nekem a telefonon nagyon szarul működik. :/

Bicepsz Elek77 2012.03.13. 01:37:40

Vegyetek okostelefont!!!
süti beállítások módosítása