A fickónak még rengeteg patronja van

2012. március 20. 07:44 - csajokespasik

Ha kifogy a tonered, posztolónk javasolt egy tuti helyet, ahol a töltés mellé randit is kapsz. Mai sztorink egy olyan patronlovagról szól, aki tavaly, a randi alatt vallotta be a vásárlónak, hogy valójában foglalt. Amikor nem rég elkapta a lányt a mozgólépcsőnél, azt mondta, már free. Újabb hazugság? Persze, könnyen beszél az, akinek sok patronja van….

 

Sziasztok! Nem vagyok valami nagy sztorizós, írói vénám sincs, de ezt megpróbálom lepötyögni. Az tény, hogy ennél izgalmasabb kalandokat is olvastam már a blogon : ) Tavaly az egyik hiper előterében felfedeztem egy patronos standját és eszembe jutott, hogy otthon éppen kifogyóban van az egyik toner, hát elhozom ide utántöltetni. Elég helyes fiú volt a pult mögött és negyed órát beszélgettünk, mondta, hogy holnapután kész is a töltés, akkor mehetek érte. Így is történt, és megint jól elbeszélgettünk: azt javasolta, hogy a hétvégén folytathatnánk a beszélgetést, ha van kedvem. Hát randiztunk.

Pár hónapig elég sűrűn találkozgattunk, de nem történt semmi, még egy csók sem (csak arcra, búcsúzáskor). Rendszerint megvártam míg végzett, aztán mozi vagy csak séta. Csak hétfő-szerda-pénteken volt ott, úgyhogy volt ideje rám is. Szerintem nem az idő volt a baj, de ezt hagyjuk is. Éreztem, hogy kedveli a társaságomat, ahogy én is az övét, és így igazán nem tudtam, mi a probléma. A vége felé már csak telefonon beszéltünk: azt mondta, sok a dolga egész héten, minden nap… végül bevallotta, hogy van barátnője. Hát, igen ez ütős lerázó szöveg. De gyorsan hozzátette, hogy helyes meg stb. lány vagyok. Ezen kibuktam, gondolom, mindenki így reagált volna egy ilyen helyzetben. Nem is akartam látni. Ez majdnem 1 évig így is volt. Aztán nem régen arra jártam, elmentem a standja előtt, oda sem néztem. Ám ő kiszúrt. A mozgólépcsőnél egyszer csak elkapta valaki a karom. Ő volt. Mintha misem történt volna, kérdezte, mi van velem stb. Hideg voltam vele, de udvarias - ezt észre is vette, így hamar tovább állt. Este viszont rám írt… elmondta, hogy tudja, miért voltam ma olyan és igazam van, szemét volt akkor. De már biztos, hogy free és adjak még egy esélyt neki. Kérdés: korábban már majdnem jártunk 3 hónapig, de elmaradt a sex és minden, utána ő is. Most eljátszhatom revans gyanánt, mint a büszke hercegnő, hogy „bocs, de most nekem nincs időm rád”. De ha akkor nem volt semmi, akkor most miért lenne? Akár igaz, amit mondott, akár nem.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr404327504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása