A valóságshow-k hazudnak

2012. április 05. 07:34 - csajokespasik

„A hozzáállás a rossz. Sajnos a világ vált szenzációhajhásszá, show alapúvá, ami mindenhol megjelenik” - a szokással ellentétben a mai posztunk nem egy konkrét sztori, hanem egy Olvasónk reagálása egy korábbi posztunkra.

 

Sziasztok, rendszeres olvasója vagyok a blognak, és a sok hasonló történet kapcsán kialakult véleményemet szeretném veletek megosztani. Sok esetben volt szó arról, hogy „megtetszett, ilyen kisugárzása volt, olyan jól nézett ki a srác/csaj...stb”. Ezek után menetrendszerűen szokott jönni a csalódás, hogy ezt csinálta, meg megcsalt és a többi. Külső alapján soha senki nem fogja tudni eldönteni, hogy szereti vagy nem, vagy hogy bejön-e vagy sem, az érzett vonzalom maximum szexuális jellegű lehet.

A külső ugyanis részben öröklött, részben pedig azon múlik, hogy mit tesz érte az adott tag (edzőterem, stb.), a jelleméről alig mond valamit. Véleményem szerint még az sem lehet mérvadó, hogy a háromszori, ötszöri vagy tízszeri kocsmai, a "közös társasággal" való találkozáskor az enyhén vagy erősebben spicces állapotban lévő srác/csaj a haverok előtt hogyan viselkedett. Úgy gondolom, hogy a párkapcsolatok kialakításának nem egy kirakat előtti vagy egy piacon való válogatáshoz kellene hasonlítania. A hozzáállás a rossz. Sajnos a világ vált szenzációhajhásszá, show alapúvá, ami mindenhol megjelenik (valóságshow-k, bulvárlapok, fehérneműreklámok, állandóan pörögni kell: bulik, energiaitalok). A 04.02.-i post kérdésére meglátásom szerint ez a válasz, ezért nincsenek tartós kapcsolatok, mert mindegyik fél a pörgést keresi, nem bírnak megnyugodni, megunják egymást, aztán válnak. Az első pár hónapban majd szétszedik egymást, utána meg már unatkoznak, ergo nem azért szeretik egymást, mert hogy milyen a másik, hanem az izgalmakért (nem szexuális értelemben). Az öregek pedig azért vannak ilyen hosszú ideje együtt, mert régen nem volt divat ez az ugrálás. Nyilvánvalóan lesznek ennek az álláspontnak támadói szép számmal, és az is biztos, hogy nem minden eset egyszerűsíthető le ennyire. A lényeg csupán annyi, hogy egy ember megismerése hosszú folyamat, ami nem két sör között történik. Köszönöm mindenkinek, aki ezt elolvasta.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr554364689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása