A csajom szexuálisan paranoiás

2012. április 25. 07:24 - csajokespasik

„Az a baj, hogy már akkor is hazudik, amikor nem kell. A lány egyébként 27 éves, nagyon magas, szép arcú, fekete hajú” - és még egy ilyen szépségnek is lehetnek rigolyái. Hol azt hiszi, mindenki csak őt akarja megkapni, hol azt hazudja, hogy túl elfoglalt egy randihoz. Elég mentség számára a női szeszély?

 

Sziasztok! Kb. 4 hónapja járok egy nagyon érdekes lánnyal. Már a megismerkedésünk is döcögősen ment: az első randink egy bankfiók előtt zajlott, ahol dolgozott, és rám áldozott az ebédidejéből pár percet. Kiszaladt, 7 perc duma, majd vissza. A második randit az időpont előtt 2 órával mondta le. Még ebből sem csináltam ügyet. A harmadik randin már minden rendben ment, meg is lepődtem. Utána már alig lehetett elérni őt, és a végén már nyíltan rákérdeztem, hogy most kerül engem, játszik velem, és hagyjam, vagy tényleg ilyen elfoglalt?

Azt mondta, nehéz időszakban van a melója miatt, de ennek pár hét múlva vége. Ez így is lett. Elkezdtünk rendszeresen találkozni és szépen összejöttünk. Aztán van még valami: gyakran hallom tőle, hogy így meg úgy megbámulták az utcán/buszon, és bent is, az egyik munkatársa is „nyomul rá”. Van kettő közös ismerősünk (bár az egyiket ő csak látásból ismeri), mindkettőt meggyanúsította, hogy látja rajtuk, hogy meg akarják kapni „mert úgy néznek”. Amikor kételkedni mertem, kitalálta, hogy az egyik állítólag még mondta is, bár ködösen fogalmazott neki. Elegem lett és megkérdeztem ezt az ismerőst, hogy igaz-e? Hát, szegény azt se tudta, kiről van szó, mert a lányt csak látásból ismerte! Úgy kellett rávezetni, míg beugrott neki. Rájöttem, hogy a lánynak ezt a dolgát ne vegyem komolyan. Szexuálisan paranoiás lenne? ha van ilyen. Mert jártam én már mindenfélével, láttam ilyen-olyan problémákat, de ezzel a jelenséggel még nem találkoztam… azt hiszi, mindenki meg akarja kapni? (lehet, hogy csak szeretné, de erre gondolni sem merek). Az utóbbi időben újra elkezdődött nála a munkahelyi hajrá. Egyszer a munkaidő végén elé mentem, gondoltam, hazahozom lovagiasan azt a szegény, fáradt leányt... Két barátnőjével a fiók mellett ültek egy bárban. Ennyire elfoglalt. Még azon a héten bevallotta, hogy találkoznia kellett egy régi barátjával, nem is dolgozott, ezért nem volt rám ideje. Később elmesélte, hogy 9 órán keresztül együtt voltak, városnézés, mozi, kaja stb. Másra van ideje, de rám nincs. Ez nekem így nagyon nem jó. Miért kell ilyet behazudnia, mitől fél? Az a baj, hogy már akkor is hazudik, amikor nem kell. A lány egyébként 27 éves, nagyon magas, szép arcú, fekete hajú. Én 29 vagyok. Ha nem változik ez a dolog, akkor képes vagyok ott hagyni őt, pedig látszólag nem szándékosan ilyen szétszórt és figyelmetlen – olyan ártatlanul tudja előadni a dolgait, hogy nem tudok rá haragudni.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr224471990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása