Rettegek a pletykáktól

2012. június 26. 07:36 - Panni CsP

„Mi a baj a melóhelyen kialakított kapcsolatokkal? Ha netán nem működik, akkor is látni kell egymást” - vonja le a tanulságot mai Levélírónk, aki már egyszer belement egy munkahelyi kapcsolatba, ami nem sikerült, …és most újra megpróbálja.

 

Munkahelyi kapcsolat… – nem ajánlom azoknak, akik rettegnek a pletykától. Melóhely. Pár hónapja érkezett meg „Ferenc”. Bemutatkozásunk után 5 perccel kölcsönösen felejtettük el egymás nevét, és ez egy olyan vicces helyzetben derült ki, amikor egy üres párbeszédet kezdeményeztem, és mindkettőnkben csak az a szándék buzgott, hogy kiszedjük a másikból a nevét, de hát, rákérdezni kínos lett volna. Végül nem bírtam tovább és simán megkérdeztem (bocsásson meg, kiment a fejemből a neve…) és akkor elnevettük magunkat, mert ő sem jegyezte meg az enyémet. Bírom egyébként, amikor egyszerre mondják bemutatkozáskor a nevüket a felek és senki nem jegyzi meg a másikét… Hát, még egyszer bemutatkoztunk egymásnak és akkor már meg is maradt.

Egyik alkalommal, az ebédnél ahogy beszélgettünk, elhívott egy koncertre, másnapra. 3x találkoztunk munkahelyen kívül, és a harmadik randin le is feküdtünk. Dolgozott bennem a félsz, ugyanis pár éve szintén volt egy munkahelyi kapcsolatom. Azzal a férfival nem jutottunk tovább, mert elég furán kezdett viselkedni: Ő is elhívott, elég rámenősen. Jó párszor találkoztunk, de én végig, mint kollégára tekintettem… Egyszerűen kedveltem a társaságát, de mint pasi nem volt az esetem. Ezt meg is mondtam neki. Erre az X-edik találkozón azt mondta, hogy azt hitte, mi már járunk…. Tehát ha egy pasi meg egy csaj találkozik, esetleg többször, akkor az már törvényszerűen azt jelenti, hogy járnak? Mert ha járnánk, tudnék róla. De ő teljesen abban a hitben volt, hogy mi most járunk. Ez volt. Vele a mai napig együtt dolgozom, és elég fagyos a viszony, udvarias velem, de bántja a dolog. Sokat töprengek azon, hogy megint egy munkahelyi kapcsolat (elég rizikós)… sajnos az aggódás és agyalás alapvető tulajdonságaim… Mi a baj a melóhelyen kialakított kapcsolatokkal? Ha netán nem működik, akkor is látni kell egymást, nem érdemes belevágni. Nem szeretném ígéretekkel sem félrevezetni (még az elején vagyunk). Amit még nagyon nem szeretnék: bent pletykákat elindítani. Most még működik, és nem is látok kedvezőtlen előjeleket, hogy a jövőben rossz irányt venne a dolog. Ami zavar benne, hogy a melóban gyakran tesz félreérthetetlen gesztusokat, amiről a kollégák sokat gondolhatnak, de a pletyka a halálom lenne, és amikor ilyenkor hűvös vagyok vele, akkor megsértődik és nem érti. Szerinte nem lenne gáz, ha kiderülne. De én nem szeretném, már így is sokan sejtik, de még nem nyilvánvaló.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr824611544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása