Egy ötvenes pasiért pattintott

2012. június 28. 07:32 - Panni CsP

„Nem tudom elképzelni, mit látott meg az illetőben. Annyira jó nyugdíja lesz majd, hogy megéri neki?” - a pasinak már-már megingott a nőkbe vetett bizalma, hiszen korábban ketten is elég szépen felültették, de jelenleg boldog. Pedig annak idején egy ál-gay, majd egy ötvenes pasiért is elhagyták.

 

Sziasztok! A tegnapi posztban szereplő, egy (állítólag) nő által megbántott faszi lelkiállapotát szeretném egy kicsit jobban megvilágítani. Azaz: ez a „szerintem”-verzió. Nálam azért aktuális a kérdés, mert most (örömmel jelentem) 2 év után újra van egy barátnőm. Előtte semmi. És a csajozás reménye nélkül azért szépen ki tud készülni valaki. Most 29 éves vagyok, a lány 25. Nem is róla beszélnék, hiszen viszonylag még új és a kapcsolatunkkal nincsen gond - inkább arról, hogy hogyan szedtem össze magam a legutolsó nő után.

Ezt a két éves szünetet nem önszántamból tartottam, azt hittem, több lesz, netán örökre végeztem a nőkkel, mert nem tudtam elképzelni, hogy én még egyszer boldog lehetek egy lánnyal. Az előző barátnőmmel majdnem 1 évig jártunk, amikor ő hirtelen és váratlanul közölte, hogy sajnos itt a vége. Azért ennyi idő után ezt nem akartam elfogadni, csak úgy, és kértem valami magyarázatot. Talán ehhez jogom van. Kiderült, hogy egy ötvenes pasiért pattintottak. Egy szánalmas hülyének éreztem magam - persze, hogy agresszív és lekezelő voltam mindenkivel ezután. A lány akkor 26 éves volt, és nem tudom elképzelni, mit látott meg az illetőben. Annyira jó nyugdíja lesz majd, hogy megéri neki? Majd kivárja? Nem értem. Ma sem. Komolyra fordítva, nem tudom, mit látott meg benne, de nem tudok mást elképzelni, mint pénzt, hiszen, miért másért? Vagy munkát adott neki, még erre is tippeltem. Vagy komoly szerelemért?? Lehet ilyen? Ahogy én tudtam, nem volt apakomplexusa, előttem is korabeliekkel járt. Egyébként fogalmam sincs, hogy pénzes-e az ürge, vagy mit tud nyújtani neki…. Lehet, hogy csodákat művel az ágyban. Na, ez volt egy történés. Régebben volt még egy, ami szintén nem növelte a nőkbe vetett bizalmam: a gerontofil csaj előtt volt egy másik, akivel durván fél évig jártunk, majd megjelent a képben egy „barátja” akit be is mutatott nekem, felhozta hozzánk. Amikor furán néztem, lazán közölte, hogy nincs okom féltékenykedni, ugyanis a srác nem szereti a nőket. Aztán kiderült, hogy nem igaz. Nagyon is szereti: az enyémet kiemelten. A nő végül lelépett vele. Az, hogy vannak normális nők, a jelenlegi párom bizonyítja. Persze, várjuk ki a végét… :) legalábbis ezt károgják körülöttem páran.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr634616014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása