Nem lélekgyógyász a visszatérő csaj

2012. július 11. 07:37 - Panni CsP

„Valami mégis csesztette a csőröm, mert persze nő vagyok és a gyanakvás elég nagy, sőt, a bizalom is csökkent” – a pasi még a barátnője után sem törölte magát a társkereső oldalakról, de a csaj hamar lebuktatja. Azután a srác gyanúsan bújós és kedves lesz, de jönnek az ördögök. Vajon okos dolog a telefonban a másik lányt férfinév mögé rejteni ?

 

Az én történetem majdnem egy éve kezdődött. Annyit kell tudni előzményként, hogy kollégák voltunk és ott ismerkedtünk meg egymással. Visszatérve az elejéhez, majdnem egy éve a párom elég érdekesen kezdett el viselkedni. Ezt úgy értem, hogy sms-ezett esténként, vagy inkább majd egész nap és mindig azt mondta, hogy a haverjával. De volt olyan, hogy éjszaka is. Majd miután megnéztem a mobilját, kiderült hogy valami nővel. Ezt el is mondtam neki, hogy tudom, mit csinál, erre a válasza csak az volt, hogy a csaj egy lélekgyógyász és segít neki abban, hogy kifejezze az érzelmeit, mert hogy mi erről nem beszélünk és hogy neki könnyebb elmondani. OK, felfogtam, hogy tényleg keveset beszélünk és hogy nem arról vagyok híres, hogy kezdeményezzek. De ezen változtattam.

Majd jött a december és a január, aztán azt vettem észre, hogy még mindig furán viselkedik és elkezdtem nyomozni. Kiderült, hogy mikor még nem voltunk együtt, akkor ő regisztrált egy-két-három párkereső oldalra, ahol még mindig aktív és ott beszélget a csajokkal, vagy éppen flörtöl velük, persze úgy, hogy azt hirdeti magáról, szingli. Ezt is elmondtam neki, meg is szüntette a felhasználó neveit és valami történt. Az utána következő hónapokban mintha kicserélték volna, bújós lett, folyamatosan azt mondja nekem, hogy imád, szeret és hogy kellek neki és nem akar elveszíteni. DE valami mégis csesztette a csőröm, mert persze nő vagyok és a gyanakvás elég nagy, sőt a bizalom is csökkent. Bár folyamatosan azt bizonygatom magamnak, hogy jó ez, nincsen semmi már, de ott van / volt a kis ördög a vállamon és szurkált folyamatosan a vasvillával. És nyert az ördög: szombaton és vasárnap sms-t kapott reggel, ami addig nem is volt baj, mert a telefon azt írta ki, hogy a haverja és nem is foglalkoztam vele, de aztán rájöttem: miért a vezetékneve van beírva, miért nem a keresztneve? Hiszen régen is a keresztneve volt elmentve. Majd reggel megnéztem a mobilját és kiderült, hogy az nem a haverja, hanem egy visszatérő csaj, már megint. Aki fél évvel ezelőtt is volt, és úgy látszik, hogy még mindig van. Most már nem tudom meggyanúsítani, mert mit mondjak neki, hogy „újra nézem a mobilodat?” Persze, nő révén, írtam a telefonszámra, hogy mit gondol és hagyja a páromat, de erre választ nem kaptam már. Kérnék egy kis segítséget, Ti mit tennétek? B.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr984643865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása