Miért nem tudom elfelejteni őt?

2012. augusztus 22. 07:28 - Panni CsP

„Azt mondják, hogy néhány férfi megérzi, ha gyengék vagyunk, és amíg ezt érzi, visszaél vele” – Levélírónkkal egy csapodár pasi szórakozik: felhívja, ígér valamit, de nem jelentkezik többet, ezzel a végletekig felkavarva a lányt. Lelki perverzió és mézesmadzag.

 

Kedves blogolvasók! Nagyjából másfél éve szerelmes vagyok egy fiúba, pedig már féléve nem is látjuk egymást. Lassan már kezdtem meggyőzni magam, hogy jobb lenne elfelejteni őt ... Amikor ez nagyjából sikerült, újra felbukkant, írt nekem e-mailt: egy buliba akart elhívni, ezen kívül megkérdezte, mi van velem. Visszaírtam neki, hogy rendben, azt is megírtam, hogy mi van velem: egyedül vagyok, mindezt röviden, nem ömlengősen. Ekkor már azt is tudtam, hogy elég sűrűn szokta meggondolni magát. És ahogy lenni szokott… ezúttal sem válaszolt ... Korábban már sokszor hozott engem kellemetlen helyzetbe (mások előtt is, amikor azt hitte, hogy ha feltűnően nem törődik velem, az nem fáj), ezért úgy gondoltam, én nem fogom őt keresni - ha akar valamit, akkor majd megkeres.

A hirtelen érkezett levele óta nem keres. Ennek már majdnem két hónapja, de ilyesmit már korábban is csinált. Ha nem akar semmit, oké, ne keressen, és akkor nem is fogom várni… De ez egy szemét játszma, amit művel. Féléve nem láttam élőben, mégis hallat magáról… Ezzel a levéllel legalább annyit elért, hogy újra felébredt bennem a remény, hogy talán lehet valami megint, pedig már próbáltam végleg elfelejteni őt. Amikor megismertem, ő kezdeményezett, elég erősen nyomult, de a csóknál és ígéreteknél többre nem jutottunk. Ennek ellenére folyamatosan hitegetett „majd hívlak, majd megyünk, majd jövök, most nincs időm” stb. Egy közösségi oldalon, amikor nézegetem mások képeit, elég gyakran látom őt egy-egy képen és akkor elszomorodom, azt kívánom, bárcsak vele lehetnék ... Nem régen egy csaj képei közt találtam meg őt, valami bulin készültek. Bár semmi közöm hozzá, mégis rosszul esik. Az zavar, hogy elhúzza előttem a mézesmadzagot, felkínálja a lehetőséget, majd faképnél hagy, olyan ez, mint valami beteges játék. Miért nem teszi meg azt, amit beígér, miért hiteget?? Mindenhol őt látom, rengetegszer gondolok rá, és teljesen tanácstalan vagyok. Mások azt mondják, hogy ez egy tipikus eset. Az ilyen pasikat addig vonzzuk az életünkbe, amíg meg nem tanuljuk a leckét. De én nem tudom ebben mi a lecke? Talán annyi, hogy az én dolgom lenne végleg elfelejteni őt, és nem reagálni a hívásaira, és kerek-perec megmondani neki, hogy ez így nekem nem jó… És az is megtanulható, hogy ne vegyem komolyan a dolgokat, ne szeressek és ne bízzak senkiben. Vagy annyi, hogy fogadjuk el a rosszat, a hiányt, ugyanúgy, mint az esetleges jót. Azt mondják, hogy néhány férfi megérzi, ha gyengék vagyunk, és amíg ezt érzi, visszaélhet vele. Egy nőt nagyon sok módon ki lehet használni és meg lehet alázni: anyagilag és érzelmileg egyaránt. De ezt csak olyan nőkkel lehet megtenni, akik hagyják, mert túl gyengék, vagy túl jószívűek. Sejtem, hogy ő több nővel kavar egyszerre, de azt nem tudom, hogy ez nála pusztán keresés vagy csak halászat. Miért nem tudom elfelejteni őt? Vannak olyan pasik, akik kifejezetten az olyan nőket keresik, akiket ki tudnak használni és hülyét tudnak belőle csinálni, szerintem ez nekik fontosabb, mint a szex. Lelki perverzió, vagy nem tudom, mi lehet még. Próbálok magamban kitakarítani, de nem egyszerű…

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr764725230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása