Ilyen az élet egy figyeleméhes nővel

2023. március 09. 07:30 - csajokespasik

       

               A pasi korrekt, és egészen addig nincs is konfliktus, míg egyetlen apró hibát nem vét, akkor már nem számít, mennyi pozitívat tett előtte, a barátnő elégedetlen és jön az érzelmi zsarolás. Ha a hercegnő bármi félreérthetőt tesz, az rendben, de a férfinek a legkisebb hiba sincs megengedve. Ha aránytalan módon van kezelve a konfliktus, a férfi nem is tud érdemben megfelelni az elvárásoknak.        

 
       

               Fedezd fel és használd!  Ha lazán ismerkednél, barátkoznál, de nyitott vagy egy kis extra kényeztetésre is, akkor a Barátság Extrákkal kapcsolat passzol hozzád. Aki még nem tudja: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal. Ha végeztél a sztorival és szívesen keresnéd te magad is a nagy Őt, nézz be hozzánk! A regisztráció ingyenes és azonnal kipróbálhatod.

Valami belenevelte néhány mai nőbe, hogy a pasijának a legkisebb hibáját se hagyja szó nélkül, ellenben a nő bármit megtehet, és ha mégis szóvá tesz valamit a partnere, akkor az nagyon csúnya dolog. Most szeretném, ha elképzelnétek ezt a helyzetet:
- a barátnőm előttem sokáig volt a barátjával együtt, akivel végül közös megegyezéssel szakítottak. Nála nagyon rövid ideig tartott a dolog, mert nem sokára megint elkezdtek beszélgetni, ami a mai napig tart, néha személyes találkákkal megspékelve. Tisztelem, hogy mindenről beszámol nekem, ha kérem, ha nem. Az már nehezebb volt, amikor bevallotta, hogy az exe állítólag könyörgött neki, hogy adjon még egy esélyt. Annak ellenére, hogy a barátnőm állítólag nem akar tőle semmit, nem viszonozza érzéseit, lezárta. Ha ez igaz, talán annyi lehet a magyarázat, hogy a csávót piszkálja, hogy ő hamar és könnyen túllépett rajta és már másé.        

       

               Ezt el kell néznem és elfogadnom. A dolog másik oldala, hogy talán az egész nem is igaz és csak figyelmet akar. Sajnos hajlamos ilyesmire, mert a közösségin is aktív tag, minden apróságot (vagy épp valótlanságot) kiposztol és könyörög a figyelemért. Ez valami önigazolás keresés, biztos kell neki, elfogadom ezt is. Ha valakit bejelöl és az nem jelöli vissza, megsértődik, az elviselhetetlen. Mindegy, hogy kitől, csak figyelmet kapjon.
Ebből fakad a következő dolog:
- ha van egy férfi, aki éjjel-nappal megfelelően bánik a barátnőjével ( meghallgatja, figyelmes és gondoskodó, fizikailag és lelkileg minden téren keresi a másikat) hálát nem várva, kijelenthető, hogy egy jó fogás. Aki nem szereti a másikat, az nyilván nem ilyen, csak a csaja által nyújtott előnyöket használja ki, viszonzás nélkül, ott nincs virág, se ágyba reggeli, nem lehet rá számítani. De, ahogy mondják, aki ilyet leszakított, hát szagolja.

Tehát adott egy teljes egészében korrekt férfi, nincs konfliktus, de ha egyetlen apróságban (ami tényleg apróság, tehát nem megcsalás, hanem valami olyan, hogy előre lemondasz valamit, vagy elfelejtettél egy apróságot, ami tényleg lényegtelen), ami a férfihez köthető, nincs egyetértés, és a nő elégedetlen, akkor nem számít, mennyi pozitívat tettél előtte. És senkit nem tudsz tanúként bevonni, mivel csak ketten voltatok ott. Ő akkor nagy szavakat használ, hogy elárulva érzi magát, nem szereted, talán még sírni is fog. Az érzelemlevezetésnek csak ezt a zsaroló módját ismeri.
Ezt követi a hideg, elzárkózó hang, a maga elé bámulás és csenddel verés. Azt vonja le mindebből, hogy a másik nem szereti. Én személy szerint ilyenkor leblokkolok. Ami egy újabb bűn, mert ilyenkor gyorsan fel kéne szárítania a férfinak a nő könnyeit és azonnal elvinni vacsorázni, nem akárhova, vagy vásárolni a legjobb helyekre. Én a női könnyfegyverrel úgy vagyok, hogy legtöbbször akaratérvényesítésként használják, gyakran indokolatlanul. Nem arról van szó, hogy ne reagáljon valaki helyesen, ha a másik kiborul, az ezzel való visszaélés zavar, nem tudom, mennyire jön át, mire célzok. Nagyon nehéz felismerni, mi ilyenkor a megfelelő reakció. Mert ha odamész vigasztalni, lehet, hogy az lesz a baj. Mivel nem vagyok érzéketlen, engem természetesen meg tudnak hatni a könnyek, de néha felismerem, ha erőltetve potyognak. Érdekel, mit gondoltok erről?          

 

 

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr5118067564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nOniCk 2023.03.09. 07:45:14

Csak egy jó tanács a magad érdekében, indokolni nincs időm. Menekülj!!!

Real_Time 2023.03.09. 09:55:49

Esther Vilar: Az idomított férfi

_krampampuli_ 2023.03.09. 18:32:24

Valószínűleg mazochista vagy, így számodra egy jó hírem van: a későbbiekben még tovább fog romlani a helyzeted...

God Harald 2023.03.10. 00:06:33

Elképzeltük ezt a helyzetet. Mit gondolunk erről? Azt, hogy milyen jó, hogy nem mi vagyunk a legszerencsétlenebb fazonok az univerzumban!:)

oas 2023.03.10. 01:12:16

Csicska hülyegyerek vagy te, nem férfi.

Lorrh 2023.03.10. 08:08:13

nárcisztikus a nő, ez kb gyógyithatatlan betegség, menekülj.

Lesbőltámadó Szárítókötél 2023.03.10. 10:06:08

"a közösségin is aktív tag, minden apróságot (vagy épp valótlanságot) kiposztol"
1. figyelmeztető jel

"Ha valakit bejelöl és az nem jelöli vissza, megsértődik"
2. figyelmeztető jel

Fiacskám, mi nem érthető?
süti beállítások módosítása