Még nem lépett túl rajtam

2012. október 11. 08:06 - csajokespasik

Az ügyes pasi ügyesen is tudja sajnáltatni magát, és még ügyesebben képes kihátrálni a gyerek-kérdés elől. Most visszakuncsorogna a barátnőhöz, de Levélírónk nem tudja, van-e értelme újrakezdeni, és lesz-e változás? Mert nagyon szeretne gyereket, főleg ettől az úrtól.

...És végül a heti mozis nyereményjátékunk utolsó kérdése, amelyre válaszolva páros belépőt nyerhettek a "Csak a szerelem számít" című film október 18.-i budapesti premierjére. A helyes választ a jatek@csajokespasik.hu címre várjuk vasárnapig a nevetekkel együtt!

Mai kérdésünk: Hol volt a film világpremierje?

A helyes választ egy kis böngészéssel itt könnyen megtaláljátok. 

Kedves Blog! Egy olyan helyzetbe kerültem, ahol a kívülállók tanácsa sokat segíthet nekem a döntésben. Nem lesz hosszú. Három évvel ezelőtt ismerkedtünk meg egy külföldi csoportos utazáson. Ő akkor volt 35, én akkor 32. Én az anyukámmal voltam, ő valami ismerősével. Szóba elegyedtünk. Az utazás vége felé elkérte a számom és én megadtam neki – nem adom meg minden pasinak, de vele nagyon jól eldumáltunk. Aztán a találkozók következtek. Egyre közelebbről ismertük meg egymást... Hamar összejöttünk és egy fedél alá is költöztünk.

Idén májusban szóba hoztam a gyerek-témát, amire ő elzárkózott, és valahányszor újra előkerült a dolog, ő szabályosan ködösített és menekült a válaszadás elől. "Majd". - De a majd nekem kevés.... Júliusban volt egy kisebb csetepaté, mire ő azt mondta, hogy, jó, akkor elköltözik, én meg dühből rávágtam, hogy menjen csak nyugodtan. Elköltözött... Ez az állapot most is tart, azzal a különbséggel, hogy pár hete felvette velem a kapcsolatot… találkozni akart. Amikor erre sor került, apró ajándékokat adott, csokit, virágot, ilyesmit. Azt mondta, még nem lépett túl rajtam. Mivel nem ilyennek ismertem meg, feltűnt, hogy, bár kicsit túljátszottan, de lehangolt. Az ügyes pasi ügyesen tudja sajnáltatni magát… Én nem hoztam fel a gyerek-témát, gondolom, nem is kell, hiszen azért keresett meg, hogy kezdjük újra. Benne van a részrehajlása is - gondolom én. De mi van, ha nem? Mert ha most belekezdünk újra, és azt mondom, oké, költözz vissza, de a gyerekre megint nemet mond? Nekem kiesik megint egy kis idő… Visszafogadjam? Zárjam le őt végleg, keressek tovább, vagy adjam fel a gyerekkel kapcsolatos vágyaimat és állapodjak meg mellette? Elvégre gyerek nélkül is lehet teljes értékű életet élni… de én akkor is szeretnék, főleg tőle. Üdv: A.

 
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr84830411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

annapanna76 2012.10.11. 20:48:54

Ahogy irod, az ugyes pasi jol tudja sajnaltatni magat. Az ugyes no pedig ugy tudja iranyitani a dolgokat, hogy feloldja a pasiban a gorcsot, amit a gyerekvallalas jelent. Vajon neki miert olyan idegen a dolog? Rossz emlekek? Felelem? Sajnos mi nok abba a hibaba is beleesunk, hogy keszpenznek vesszuk, amit a pasi mond. Nem eszik olyan forron azt a kasat! Minden attol fugg, hogy te mennyire szereted ot. Ha igen, akkor azt javaslom, hogy fogadd vissza. sajat peldam: 27 evesen megismertem egy fiut, nem tudtam akkoriban, hogy mennyire is szeretem. 30 evesen en is szerettem volna tovabb lepni, csalad, gyerekek. De az o tobbszori megnyilvanulasabol, hogy gyereket meg elviselni sem tudna 5 evesig, azt vettem le, hogy ez neki nem teszta. Es o meg 35-ig olyan eletet akart elni, amibe gyerek nem fert volna bele. En is azt hittem,hogy oke, akkor majd megrizkirozom, hogy majd mast talalok es happy ever after. Szakitottam. Nem ugy alakultak a dolgok, ahogy elkepzeltem, 35 eves vagyok, no boyfriend, no gyerek. Az o noverek kislanya szuletett kozben,es valosaggal olvadozik es alig varja, hogy lassa. Ha yeherbe esnel, akkor o talan a legboldogabb lenne a Foldon. A felelmeink a legnagyobb ellensegunk. Sok sikert es azt kivanom, hogu rendezzetek a helyzetet kettotok kozott.
süti beállítások módosítása