A ribanc, a házibarát meg a lúzer

2012. november 06. 07:27 - csajokespasik

„Ribanc még spirált is kapott tőle ajándékba. Kétszer, mert egyszer rosszul rakták fel, és mindene begyulladt” - a házibarát a környék bikája, sorra fűzi a lakótelep unatkozó anyukáit, az egyik jelöltben pedig lassan tudatosul, hogy ő is csak egy a sok közül. Megcsalás, nyitott kapcsolat, spirál és egy kis nemi betegség. Az egyik főszereplő pedig megérti a hirtelen megfontolásból elkövetett tettek mozgatórugóit.

 

Szokásos story. A ribanc meg a lúzer megismerkednek, dúl a láv, minden rózsaszín, majd össze is költöznek. Jönnek a dolgos hétköznapok, kiderül, hogy mind a ribanc, mind a lúzer érzelmi nyomorékok. Tehát a rózsaszín világ átvált szürkébe. Ezzel nincs is gond, két nyomorék egy pár, el is lehet evezgetni az élet langyos állóvizén. Aztán pár év múlva ribanc megbukik. A lúzer barátjával. Lúzer nyel egy nagyot, hisztizik egy darabig, majd megmagyarázza magának, hogy nincs itt gond.

Kicsi elégtétel, hogy a ribanc azért volt viccesen alázva, mikor még a bukás előtt, egy buli után, a barát a ribanc barátnőjét gyömöszölte a szomszéd szobában. Ezen a lúzer heveny elégtétellel röhögcsél, illetve veri a fejét a falba, hogy ilyen rossz emberismerő mind a barát, mind a ribanc vonalában.

De halad az élet előre, a szürke él tovább néha színesebben, néha sötétebben. Valamikor kipattan a közös ötlet, legyen már gyerekük. És lőn.

A gyermek gyönyörű, a ribanc és lúzer beleveti magát a családi élet boldogságába. Aztán költözés, és megjelenik a következő gyermek.

Ő is gyönyörű, még szebb az élet.

Ideális család, minden szép és jó, anyagi gondok sincsenek, lúzer hozza a pénzt, ribanc viszi a háztartást, nevelik a gyerekeket. Ahogy ilyenkor illendő.

A gyerekek nagyobbak, kirepülnek, élvezik az óvodai ellátás minden jóságát. Ribanc vissza dolgozni, az élet mókuskereke halad tovább.

A lúzerben elkezd motoszkálni valami.

A szürkeség teszi, a ritka szex, az egymás lesz*rása, vagy a régi ügy?

Ki tudja? Talán minden egyszerre.

Kiderül, hogy lúzer jól gondolta.

Ribancnak van valakije. Lúzer berág, hisztizik, nyitott kapcsolatot kezdeményeznek közös beleegyezéssel.

Lúzer keresi a helyét, többé-kevésbé találja is (csajozna) a ribanc közbeszól. Újra közeledés, akár még jó is lehetne.

Lúzer bukik, hogy dugott valakivel, míg meg volt beszélve a nyitottság.

Ribanc kiborul, hisztizik.

Idő telik, újra közeledés.

Ribanc újra bukik, kicsit.

Kimagyarázza, lúzer hisz.

De a tüske ott marad és egyre nagyobb gennyes sebet csinál. Aztán jön a csúnya nagy bukó.

Amikor a lúzer arcot, nevet kap a harmadikhoz.

A szomszéd apukát, szintén két gyerekkel, csini asszonnyal, akivel lúzer jóban van/volt, majd naponta röhögcséltek, mint jó szomszédok.

Kiborulás, hiszti, de lúzer hű marad nevéhez, és kussol.

Ribanc fogadkozik, hogy vége, és a lúzert akarja. Lúzer nem hisz. Majd hisz. Mert...lúzer, mert puhapöcs, mert kényelmes. A megfelelő aláhúzandó. De a tüske kurva nagy, a genny mocskos mód büdös. Aztán ribanc újra bukik. Itt már lúzer is köcsög lesz, és buktatja a szomszédot, illetve aktivizálja magát a g*cizés terén. Mind a ribanc, mind a házibarát terror alatt, lúzer beteg lelke még egy kicsit élvezi is. Itt is van némi elégtétel, a házibarát a telep bikája, sorra fűzi a puncikat a farkára. Ribanc egy darabig azt hiszi/hitte, hogy ez szerelem és ő csak, ő, de lassan talán tudatosul benne, hogy ő is egy a sok közül.

Sőt, házibarát adott ribancnak csúnyát is, amit kezelni kellett.

Mert a házibarátnak „nem áll fel” gumiban. Ribanc még spirált is kapott tőle ajándékba. Kétszer, mert egyszer rosszul rakták fel, és mindene begyulladt. Amit persze felfázásként tálalt anno lúzernek amit ő el is hitt. Plusz nem igaz, hogy nem baj, ha kicsi. Házibarátnak kicsi, de játékos. Ettől/emiatt(?) még házibarát vibrátort is vett ribancnak. Kettőt. Nagyokat. Ezen lúzer mosolyog. De házibarát az isten, mert a nőjét meg tudta vetíteni, hogy minden rendben, soha nem fordul elő többé. De továbbra is szúrja a lakótelep unatkozó anyukáit.

Lúzer sebe marad, ég, fáj, rohad.

Aztán lúzer megint hisz.

Majd a ribanc újra bukik.

Lúzer már nagyon megérti a hirtelen megfontolásból, előre tervezett felindulásból, váratlanul történő tömeggyilkosság mozgatórugóit.

Hol tartunk most?

Van egy működő családja ribancnak és lúzernek. *

Ribancnak lehet van viszonya is házibaráttal. Vagy bárkivel.

Lúzer csak keresi a helyét egyelőre, mert végiggondolta:

- szereti gyermekeit és válásnál úgysem ő kapná őket, nem akar hétvégi apuka lenni

- a ribanc attól, hogy ribanc, még remek anya

- szintén válásnál lúzer anyagilag is megszívhatja

- tényleg működik a kapcsolat, a maga szánalmas szürkeségében

- úgyis MNK, minek próbálkozzon lúzer újabbakkal?

- lúzer érzelmi nyomorék, tehát ha nem is lenne MNK, úgyis elcseszné azt is. Meg a következőt is. Meg az azutánit is.

- lúzerből is lehet, hogy házibarát lesz, össze kellene barátkozni újra házibaráttal, hogy kitanítsa a fortélyokra.

A legfontosabb: az egész igazából csak lúzer szánalmas egojáról és annak sajnálatáról szól.

* Mert működik, és aki kommentben elkezdi osztani az észt, hogy ez nem így van, és a gyerekek és jajistenem, annak előre is a krvnyjt, nem fogom kivesézni ezt a vonalat, hiszen nem ez a téma.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr464889903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása