Még azt is titkolja, merre lakik

2012. december 27. 07:19 - csajokespasik

„Volt már egy jó pár kapcsolatom, de ilyen még nem, és a belső hangom azt mondja, a csaj simán nem akar semmit” – új lány van, de a dolog nem halad vele sehogy. Mindig a csaj megy fel hozzá, és valamilyen titokzatos oknál fogva a pasi sosem mehet fel a nőhöz. Szex, majd alvás, és reggel elmegy. 

És mint már jól tudjátok: idén segítünk a legjobb szilveszteri program megtalálásában, sőt, társaságot is ajánlunk hozzá! A CsP-n egyre több szilveszteri program közül válogathatsz, és megmutatjuk azt is, kik lesznek ott az egyes helyszíneken. Érdemes benézni hozzánk. A programlista folyamatosan bővül: ha tudsz egy eseményről, küldd el nekünk a szilveszter@csajokespasik.hu -ra, ha jó a buli, bekerülhet a listánkba.

 

Sziasztok!

Miután nyáron írtam Nektek egy jó kis sztorit (saját), a kommenteket látván egész jó kis vélemények születtek. Köszi. Azóta eltelt fél év, új lány van a nap alatt kb. jó pár hónapja már, de valahogy a dolog nagyon nem halad sehogy. Gondoltam, leírom Nektek, hátha több szem többet lát:) A sztori: Hosszabb kapcsolatból jöttem ki, elég szenvedés árán, aztán a nyár vége úgy hozta, hogy összejöttem egy csajjal, aki mellesleg eléggé az esetem is:) Legalábbis kívülről. Na, a lényeg, hogy eme hölgy is már jó ideje nem járt senkivel, egy hosszabb kapcsolat után, de "nagy egymásra találás" volt a miénk.

Sok röpke találkozás, telefonbeszélgetések tömkelege (főleg/mindig én hívtam), sms-hegyek aztán valahogy úgy hozta a dolog, hogy azon veszem észre magam, mindig ő jön, én nem megyek, nem mehetek, mindenfélére hivatkozva, bár esténként mindig órákat beszéltünk, de semmi gyanúsat nem vettem észre. Indok: még nincs kész a lakásom teljesen, majd mehetek, tuti, még ez hiányzik a lakásból, még az, de ő szívesen átjött bármikor, akár éjjel is. Hmm. Ez még az elején le is volt nyelhető. Az elején, 1-2 hónapban. Mondom, költözzünk össze, „áá az nem járja” - mit akarok, még alig ismerjük egymást (30-as) stb., pedig neki is jobb lenne. Egyedül lakik, de ez így jó neki, akar egy komoly kapcsolatot, de még se tesz érte semmit, nagyon nem járunk sehova, átjön este, sex, alvás, reggel elmegy, de szerinte ez így egy komoly kapcsolat, különben nem jönne át, nem?(mondja ő). Nálam mondjuk a komoly kapcsolat máshol kezdődik, kicsit olyan ez mintha ellenne így, bár erre ő határozottan tiltakozik. Szülők bemutatása, semmi, még azt is titkolja, merre lakik (persze, tudom már)... Szóval volt már egy jó pár kapcsolatom, de ilyen még nem, és a belső hangom azt mondja, a csaj simán nem akar semmit, csak nyilván nem mondja meg. Csak akkor minek álltatjuk egymást? Mondjuk ő engem, mivel én kijelentettem, hogy komolyan gondolom. Ja, persze ő is. Így? Ő meg kb. semennyire (szerintem)… vagy olyan, mintha várna valamire, vagy valaki másra közben?

 
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr114982943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dryanal 2012.12.27. 14:11:12

KAmugep a csajod, menekülj

Catoo 2012.12.28. 11:05:34

Örülj neki, hogy független lehetsz... Te most pont úgy nyekeregsz mint egy nő. Ha jobb kell lépj le. Ha jó ez maradj vele,de ne nyekeregj.
süti beállítások módosítása