Elvesztettem a melóm, elvesztettem a nőm

2013. január 07. 07:27 - csajokespasik

„De a valóság szerintem az, hogy a csajom azt hitte, be van betonozva a jövőnk. De ilyen nincs. És most elköltözött” - van, amikor minden összejön, de ha a válságban nem tart ki melletted a párod, akkor hálás lehetsz neki, hogy még időben megmutatta valódi arcát. Amikor rájössz, hogy a kapcsolatod éveken át csak egy bérlemény volt, az tud fájni.

 

3,5 éve voltunk együtt, de tavaly elvesztettem a melómat. Nem az én hibámból, nem csináltam semmi bajt, 5 évig voltam annál a cégnél, egyszerűen elküldtek, úgy egyeztünk meg, hogy legyen közös megegyezéssel és akkor jobban járok. De annyira mégsem jártam jól. Azt hittem hasznos vagyok nekik és elég nagy csalódás volt érezni, (5 év után) hogy mindez nem számít már. A barátnőm is kétségbe volt esve, de nem miattam. Inkább amiatt, hogy a gondtalan életének vége. Merthogy amióta együtt vagyunk én tartom el, nálam él.

Pontosabban: élt - mert az elbocsátásom után 3 héttel lelépett tőlem. Várt még egy kicsit, hátha sikerül csónakból csónakba szállnom, de hamar belátta, hogy ha 3 hét alatt sem sikerül új lehetőséget kerítenem, akkor már jó darabig nem lesz semmim. Neki pedig nincs ideje erre, nem fecsérli a drága idejét lúzerekre, lelép. Most már elég világos volt a szándéka. Hogy miért volt velem. Csak hát nem tudtam, de ha tudtam volna, se hittem volna el. De ő sem hivatkozott másra: világosan közölte, hogy ilyen anyagi egzisztencia mellett nem tudunk gyereket sem vállalni – és hoppá, itt merült fel először kettőnk között a gyerek-kérdés, ilyen szép körülmények között. De a valóság szerintem az, hogy a csajom azt hitte, be van betonozva a jövőnk. De ilyen nincs. És most elköltözött. Nem az én hibám, hogy nincs melóm most. Eleinte még vissza akartam kapni őt és néha még ma is, de már nem tudom, tényleg megéri-e, ezek után is. Beszélünk azért telefonon. Arról, hogy valójában miért hagyott el (mindketten tudjuk), nem szabad beszélnem, nem lehet szóba hoznom, az tabu, ha egy kicsit elkezdeném, arra kanyarodok, hogy elmondom neki a véleményem erről, rögtön leállít, kiszáll a beszélgetésből. Mintha semmi köze nem lenne hozzá, ő már kívülálló ebben az egészben. Szóval, ő is tisztában van vele, hogy 3,5 évig ő egy bérlemény volt, nem társ, csak kínos neki szembe néznie ezzel.

 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajokespasik.blog.hu/api/trackback/id/tr275002484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása